ΤΟΥΡΚΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ… ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ!..

Φίλοι μου!

Είπαμε σήμερα (15-04-2020) να γράψουμε για τους Αλβανούς ή ορθότερα Τουρκαλβανούς, ήτοι για όλους αυτούς που έχουν την Τουρκία σαν μάνα τους ή σαν πατέρα τους, ας μην κρυβόμαστε πια!..

Διάβασαν οι δημ/φοι μας για την πρόσφατη νέα ενίσχυση της Τουρκίας στις ΑΕΔ και άρχισαν τις αναλύσεις τους, ξεχνώντας να πουν ότι Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ στα χέρια των Τούρκων, εδώ και 1οετίες, με αποκορύφωμα τα τελευταία 30 χρόνια!..

Όσοι Αλβανοί κατοικούσαν από τα Τίρανα και πάνω ιστορικά ήσαν ξένοι προς εμάς! Μέχρι όμως την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο (όπου και τελειώνει η πραγματική Ήπειρος), άπαντες οι κατοικούντες ήσαν ελληνικής καταγωγής και… προελεύσεως, ήσαν Έλληνες, όπως άλλωστε και ο εθνικός σήμερα ήρωας των Αλβανών, Γεώργιος – Αλέξανδρος ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ!..

Όσοι εκ των Ελλήνων άντεξαν και έμειναν επί Οθωμανών στα σημερινά αλβανικά εδάφη και δεν τούρκεψαν είναι οι σημερινοί “Β. Ηπειρώτες”, οι οποίοι είχαν υποφέρει τα πάνδεινα επί Χότζα, ο οποίος τελικά τους “κέρδισε” πολιτικά, φερόμενος “έξυπνα” δίνοντας, επί Κομμουνισμού, πάσης φύσεως προνόμια στις κεφαλές τους!.. Έτσι / γι΄αυτό σήμερα, οι περισσότεροι εξ αυτών, είτε είναι ψηφοφόροι του Α/Σοσιαλιστικού Κόμματος, είτε άνθρωποι των Α/ΜΥ, ενώ στην Ελλάδα ψηφίζουν “ΣΥΡΙΖΑ”, σε ποσοστά μεγαλύτερα του 75%, έχοντας πια -πολλοί εξ αυτών- αλβανική συνείδηση… δυστυχώς!.. (“ΣΥΡΙΖΑ” ψήφιζε και η οικογένεια του εκτελεσθέντος, με εντολή Ράμα, ήρωος Κωνσταντίνου Κατσίφα)!..

Όσοι επίσης εκ των Ελλήνων των σημερινών αλβανικών εδαφών δεν τούρκεψαν, αλλά δεν άντεξαν τον οθωμανικό ζυγό κατέφυγαν ιστορικά στην σημερινή Μητροπολιτική Ελλάδα, αποτελώντας τους γνωστούς Αρβανίτες, εκ των οποίων (και πάλι), όσοι τούρκεψαν ονομάστηκαν / είναι οι γνωστοί / Τουρκαλβανοί, πολλά παιδιά δε των οποίων τα πήραν οι Οθωμανοί και τα έκαναν Γενίτσαρους!..

Σ’ αυτούς ανήκει και η πλειοψηφία των Τσάμηδων (πλειοψηφία, αφού δεν αλλαξοπίστεψαν όλοι), οι οποίοι ονομάστηκαν έτσι, από την ονομασία του ποταμού ΘΥΑΜΗ, του περισσότερο γνωστού ως Καλαμά, ο οποίος “έβρεχε” και “βρέχει” την περιοχή όπου κατοικούσαν, αφού τα 2/3 αυτών, όντας συνεργάτες των ΝΑΖΙ, με την απελευθέρωση και φοβούμενοι αντίποινα, φυλακίσεις, εξορίες, εκτελέσεις, κλπ, κατέφυγαν… ασθμαίνοντες στην σημερινή Αλβανία, για να σωθούν!.. ΘΥΑΜΙΣ→ ΘΙΑΜΗΣ→ ΤΣΑΜΗΣ! Καταλαβαίνει κανείς αμέσως λοιπόν, αν αυτοί είναι ή όχι εξισλαμισμένοι Έλληνες!..

Όσοι εκ των Ελλήνων της σημερινής Αλβανίας τούρκεψαν και παρέμειναν στην (σημερινή) Αλβανία είναι οι σημερινοί Τουρκαλβανοί (Αλβανούς τους λέμε πια), πολλοί επίσης έγιναν Γενίτσαροι, ενώ τελικά στην πορεία του χρόνου ανεπτύχθη κάποια στιγμή και αλβανική συνείδηση (κυρίως από τις ξένες ευρωπαϊκές δυνάμεις, που δεν ήθελαν, για τα συμφέροντά τους, ούτε τους Έλληνες στα χώματα αυτά, ούτε τους Οθωμανούς, όπως πχ οι Ιταλοί, οι Αυστριακοί, κλπ), με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και να αναγνωρισθεί ως Κράτος πια η Αλβανία, η οποία αποτελείτο από… επηρεασμένους από τους Ευρωπαίους Αλβανούς και πρώην “φίλα προσκείμενους” στους Οθωμανούς, αλλά και από… Έλληνες, που κάπου τελικά έπρεπε και αυτοί να… ακουμπήσουν!..

Οι γυναίκες (άρα η γενιά) των ιδρυτών της Αλβανίας (αν πάει κανείς στην Αυλώνα στο Μουσείο θα το διαπιστώσει καλύτερα, απ’ το να ψάχνει στην Ιστορία, κλπ, αφού θα δει την Ιστορία… μπροστά του), ήσαν Ελληνίδες, αν εξαιρέσει κανείς 1, 2 “Ντονμέδες” ηγέτες του Αλβανικού, κατά των Οθωμανών… ξεσηκωμού! (Sic)

Οι παραπάνω είναι και οι σημερινοί πραγματικοί Αλβανοί, οι οποίοι τελικά, έτσι όπως “πάει το πράγμα” και δεδομένου του ακραία σκληρού ιστορικού παρελθόντος της Αλβανίας, από της ιδρύσεώς της ως Κράτους, το 1912 ουσιαστικά, μέχρι και σήμερα ακόμα, θα καταλήξουν να γίνουν… αποικία της Τουρκίας, εκτός αν… “μιλήσει” η Αλβανική νεολαία και κυρίως τα νέα άτομα που σπούδασαν στις Η.Π.Α. και στην Δ. Ευρώπη και τα οποία δεν θέλουν νταβάδες, αλλά μια γνήσια πια ανεξάρτητη χώρα!..

Η φράση “έτσι όπως πάει το πράγμα” έχει να κάνει με το ρέον άφθονο τουρκικό χρήμα, που διαφθείρει τις συνειδήσεις, ενώ το αναφερθέν “σκληρό παρελθόν”, κλπ, έχει να κάνει με την ιστορική αλήθεια, που θέλει το λαό αυτό να έχει από το 1912 μέχρι και το 1990 τουλάχιστον, πολέμους και μια πολύ σκληρή Κομμουνιστική Δικτατορία, με Σοβιετικό και Κινεζικό μανδύες, με συνέπεια ο υπερήφανος αυτός ορεσίβιος λαός να μην έχει ζήσει και χαρεί τίποτα, άρα είναι λογικό, απούσης διαχρονικά και της Παιδείας, να είναι ή να καθίσταται ορθότερα, σχετικά εύκολος στο τουρκικό σημερινό, και διαχρονικό ως πράξη, δέλεαρ ή “τυράκι” του χρήματος, γεγονός που ισχυριζόμαστε ότι θα τον καταστήσει, κάποια στιγμή, έναν λαό απολύτως Τουρκόφιλο και συνεπώς και Μισελληνικό, ένα μίσος προς την Ελλάδα, που φρόντισε να καλλιεργήσει επί 45 χρόνια ο ελληνικής γενιάς Αργυροκαστρίτης “Χότζα” (η μάνα του ήταν Ελληνίδα, όπως και του σημερινού, όπως έχουμε πει, του άλλου Γενίτσαρου, του Ράμα), αφού η κάθε Δικτατορία πρέπει οπωσδήποτε να έχει και έναν μόνιμο εχθρό!..

Το μίσος αυτό και η εχθρότητα προς την Ελλάδα, πλην των έξυπνων τ/σχεδίων, που εδράζονται στην αλβανική… φτώχεια, ενισχύει, εντός(!) Ελλάδος και η… Ψυχολογία, η οποία θέλει τους εργαζόμενους (ειδικά τους ξένους μετανάστες, όπως οι Αλβανοί), να δημιουργούν σχέσεις από ουδέτερες μέχρι μίσους, με τα όποια αφεντικά τους!

Τέλος, δεν θα σταθώ άλλο στην ελληνικότητα των σημερινών Αλβανών, ώστε να σας γράψω για την γλώσσα τους και τον σχηματισμό της, αλλά ούτε και για το γεγονός ότι δεν έχουν πουθενά γραπτά ιστορικά κείμενα (ώστε να δύνανται να ισχυρίζονται ότι δεν ήσαν Έλληνες, μέχρι της γραμμής που είπαμε, Έλληνες που ο περίεργος ρους της Ιστορίας τους αλλοτρίωσε, τους αλλοίωσε, και τους άλλαξε, άλλους σε Τουρκαλβανούς και άλλους σε Αλβανούς), ότι είναι απόγονοι των Ιλλυριών και πως οι Αλβανοί, από της γραμμής που είπαμε και πάνω, δεν ήλθαν από τον Καύκασο, κλπ, κλπ, κλπ! (… Όλως τυχαίως, και ο Ηπειρώτης Βασιλιάς Πύρρος ελληνικά μιλούσε)!..

Δεν ήταν όμως σήμερα να αναφερθούμε σε θέματα ανθρωπογεωγραφίας, Ιστορίας, κλπ, ούτε στην ελληνική καταγωγή των Αλβανών, οι οποίοι τελικά, “όπως πάει”, μπορεί στο μέλλον να έχουν σημαία με τον Βυζαντινό Δικέφαλο Χριστιανικό Αετό και μάλιστα με το κόκκινο πολεμικό χρώμα του Βυζαντίου και να είναι όλοι Μουσουλμάνοι και βαθιά στην τεράστια πλειοψηφία τους Τουρκόφιλοι, όντας θύματα ενός έξυπνου σύγχρονου εκτουρκισμού τους!..  (Κάποια στιγμή, θα γράψουμε για την Ε-Α Ομοσπονδία, στην οποία έχουμε κάνει νύξη 2, 3 φορές στα κείμενά μας εδώ)!

Και πάμε τώρα “στο ψητό”! (Δεν θα αναφερθούμε στις Τ-Α σχέσεις, από το 1990 και μέχρι της αναλήψεως της ηγεσίας του Κράτους από τον Ράμα, αλλά κυρίως από του Ράμα και μέχρι σήμερα)!..

Τα όσα κάνει ο Ράμα, από της στιγμής που ανέλαβε Π-Θ, έως σήμερα, στα χώματα του εδάφους που μάθαμε λανθασμένα να λέμε “Β. Ήπειρο”, αφού, όπως έχουμε πει, η Ήπειρος είναι μία, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και φτάνει ιστορικά μέχρι της γραμμής Τίρανα – Δυρράχιο, ένα Δυρράχιο το οποίο άλλωστε είναι αποικία των Αρχαίων Κορινθίων και Κερκυραίων (χτίστηκε από τους Κορινθίους), ενώ πχ το Φιέρι, λίγο πιο κάτω και δεξιά… στον χάρτη, είναι η Αρχαία Απολλωνία, κλπ, τα όσα κάνει λοιπόν αυτός ο Γενίτσαρος ελληνικής γενιάς Ράμα είναι συνέχεια ενός ευρύτερου τουρκικού σχεδιασμού στην Αλβανία, σχεδιασμού που θέλει την Β. Ήπειρο να ισλαμοποιείται αρχικά πλήρως και ακολούθως ουσιαστικά να τουρκοποιείται!..

Ο Ράμα είναι έρμαιο του ΡΤΕ, που κυβερνάει την Τουρκία, από τον Νοε του 2002, έχει πάρει πολύ χρήμα απ’ αυτόν, (θα μπορούσαμε δοκίμως να ισχυριστούμε πως ο Ράμα είναι ο “διορισμένος” από τον ΡΤΕ τοπικός / Αλβανός Αρχι-Μαφιόζος), και εμείς δεν αιφνιδιαστήκαμε καθόλου με τα όσα έκανε και συνεχίζει να κάνει ο Νεο-Γενίτσαρος αυτός σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ (με βάση τις κείμενες συνθήκες είναι και λέγονται Έλληνες) της “Β.Η.”, όπως, για παράδειγμα, το “κυνήγι” των ελληνικών περιουσιών των Β. Ηπειρωτών, το γκρέμισμα των εκκλησιών μας, το γκρέμισμα Σταυρών, η αλλαγή -παρανόμως- των οδικών πινακίδων στα Αλβανικά και μόνον, μέχρι και τις δολοφονίες, ήσαν όλα αποτέλεσμα -κυρίως- τουρκικών εντολών και ακολούθως σχεδιασθείσα πολιτική… ΑΛΒΑΝΙΚΗ!.. (Ειδικά με την τελευταία δολοφονία του Κων-νου Κατσίφα, ξεφτιλίστηκε και ο Ράμα και το Α/Κράτος και ευρύτερα αυτό που λέγεται Δικαιοσύνη, αλλά μαζί η διεθνιστική Κ-Β του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, του οποίου ο Πρόεδρος είναι “ΣΟΡΟΣ-ΑΔΕΛΦΟΣ” του Ράμα, αλλά και η ανύπαρκτη Διεθνής Κοινότητα).

Η σχέση των Ράμα – ΡΤΕ δεν έχει μόνον την πολιτική διάσταση, αλλά και αυτή του πάσης φύσεως λαθρεμπορίου και κυρίως αυτού των ναρκωτικών, των όπλων, της εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων -αυτό όχι τόσο πολύ πια- του χρυσού, κλπ / για παράδειγμα η Σινώπη ήταν και παραμένει κέντρο λαθρεμπορίας όπλων, πλην των όποιων τ/πυρηνικών ονείρων, οραμάτων, κλπ, ενώ για τον παγκόσμιο χρυσό και την σχέση της Τουρκίας μ’ αυτόν, τα έχουμε πει πολλές φορές και κυρίως τότε με τα γεγονότα με τον Ελληνο-Εβραίο, επίσημο της εποχής μας και δραστηριοποιούμενο στην χώρα μας τοκογλύφο, ΡΙΧΑΡΔΟ, το Ικόνιο παραμένει το κύριο κέντρο καλλιέργειας, παραγωγής και λαθρεμπορίου ναρκωτικών / είναι τρομερό να καλλιεργούνται ναρκωτικά σε τεράστιες εκεί εκτάσεις, εκτάσεις που φτάνουν έως και τα 50.000 στρέμματα, κλπ, κλπ, κλπ.

Τώρα ακούσαμε πως, ο ΡΤΕ θα στείλει 30.000 Μουσουλμάνους στην Β. Ήπειρο, ακριβώς για να τελειώσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ η ελληνικότητα της περιοχής, έναντι προφανέστατα οικονομικών και άλλων ανταλλαγμάτων, προσωπικά στον Ράμα, αλλά και στο Α/Κράτος, όπως πχ ήταν η πρόσφατη οικονομική (χρήμα και είδος) ενίσχυση, (Τ-Α συμφωνία για τις ΑΕΔ, κλπ / ιδέ ΥΓ.), ενώ η Αλβανία του Ράμα “θα το παίξει” διεθνώς και… “Ανθρωπιστικό Κράτος”!..

Και αυτή λοιπόν η είδηση, που “την δέσαμε μέσα μας” και την αναμέναμε σχεδόν άμεσα, αμέσως μετά τα γκρεμίσματα των Ι. Ναών, όπως πχ του Αγίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, κλπ, καθώς και με το βγάλσιμο / ξερίζωμα των Σταυρών μας,  δεν μας παραξένεψε καθόλου!..

Η Αλβανία είναι ίσως το μόνον Κράτος που η Ελλάδα δεν χρειάζεται να βάλλει… κατασκόπους, κλπ, δίπλα στην Α/Κ-Β, ώστε να μαθαίνει εκείνο ή το άλλο, αφού η αλβανική πολιτική, σε σχέση πάντα με εμάς, είναι ξεκάθαρη και μισελληνική!.. Άρα, έχοντας αυτήν την σοβαρότατη πληροφορία και μάλιστα ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ, μπορεί ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας υπάλληλος του ε/Κράτους, αλλά ασφαλώς και οι κατά καιρούς Κυβερνήτες μας, να κάνουν εύκολα τις καλύτερες και κυρίως τις ευστοχότερες και ασφαλέστερες των αναλύσεων, σε ό,τι αφορά τυχόν αποφάσεις τους, οι οποίες να αφορούν την όμορή μας αυτήν χώρα και κάποτε (και) γη μας!

Η Τουρκία ήθελε, και θέλει πιθανότατα ακόμα, να κάνει τους Αλβανούς για τους Έλληνες, ό,τι είναι γι’ αυτούς οι Κούρδοι, είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδος!.. Αυτό βεβαίως θέλει κάποιον αρκετό χρόνο, όπως θέλει και Κ-Βσεις… “ΣΥΡΙΖΑ”, ήτοι όχι ελληνικές ή έστω τύποις ελληνικές, αλλά διεθνιστικές ή εθνικές ε/Κ-Β, αλλά προδοτικές όμως και προσκυνημένες στους “Διεθνείς Εβραίους”!.. (Ας ελπίσουμε ότι η Κ-Β του Μητσοτάκη θα αποτελέσει εξαίρεση, ας ελπίσουμε πως δεν είναι μιά τέτοια!.. / Με την ευκαιρία! Εσύ φίλε, που μου έγραψες για τον Μωυσή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, κλπ, στείλε μου, με τον γνωστό τρόπο, επιχειρήματα – Πηγές, κλπ, και θα κρίνω αν θα πρέπει να γράψω ό,τι ισχυρίζεσαι)!..

Φίλοι μου!

Πριν συνεχίσουμε, σημειώνω ότι ο ΓΓ/ΝΑΤΟ, αυτός ο “κρυφός” Μισέλληνας Νορβηγός, έδωσε συγχαρητήρια στην Τουρκία κατά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη των ΥΠΑΜ της Συμμαχίας, για τον αγώνα της κατά του “ISIS”! Παρακάτω θα καταλάβετε το πόσο αηδής είναι αυτός ο Στόλτενμπεργκ, εκτός αν είναι πανάσχετος, κάτι όμως ασύμβατο με την θέση που του έδωσαν!.. Διαβάστε!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΟΣ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ “ISIS” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΩΣ;

(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΧ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΤΕ… ΚΟΥΡΑΡΕ ΣΕ Τ/ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ “ISIS”, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΜΕ ΤΟΝ “ISIS”, ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ Τ/ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ Π-Θ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ… ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΙΑΡΟ ΑΥΤΟΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΗΝ Β. ΣΥΡΙΑ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΦΙΝΤΑΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ… ΝΟΜΙΜΑ -ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΜΑ- Ο ΤΣ; ΕΙΧΕ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ “ΒΓΕΙ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ… ΟΜΟΝΟΙΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ)!..

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΧ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ “ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ” ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΥΝΙΤΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ “ΧΑΜΑΣ” ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΙΪΤΙΚΗ ΙΡΑΝΙΚΗ “ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ”;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ “ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ… “, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΟΥΝ!..

Θα “ασχοληθούμε”, διότι επιβάλλεται, απ’ όλα τα παραπάνω… ερωτηματικά “είναι δυνατόν”, με εκείνο που αφορά τις σχέσεις ΡΤΕ – Οσάμα Μπιν ΛΑΝΤΕΝ, λόγω κυρίως των… Αλβανών, με τους οποίους καταπιανόμαστε σήμερα! (Ορθότερα, καταπιανόμαστε σήμερα με Αλβανούς και Τούρκους, αφού -δυστυχώς- τα 2 αυτά ουσιαστικά ή επίθετα , ανάλογα την χρήση τους, είναι πια αλληλένδετα μεταξύ τους)!.. Θυμίζουμε λοιπόν!

α. Το 2002, και κυρίως το Καλοκαίρι, ξένες ΜΥ (η Γαλλική είχε γίνει “φανερή”, ίσως και εσκεμμένα / σας είχα γράψει σχετικά με την τότε  παρουσία της μέχρι και στον Έβρο), αναζητούσαν στην Θράκη μας επιχειρησιακή Βάση (ή Βάσεις) της “Αλ Κάϊντα”, ανάμεσα στους εκεί Έλληνες Μουσουλμάνους, τ/καταγωγής! (Σε τουρκικής συνειδήσεως άτομα, που σημαίνει ότι το τ/Προξενείο ήξερε για την ύπαρξη ή όχι μελών της “Αλ Κάϊντα” στην ελληνική Θράκη)!.. Λίγο αργότερα, αν δεν απατώμαι, οι ελληνικές Υπηρεσίες είχαν συλλάβει έναν Πακιστανό τρομοκράτη, ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα διέμενε στην Κομοτηνή!

β. Στην γαλλική ε/φ ”ΜΟΝΤ” ο Κος Ντε ΜΠΟΥΣΚΕ, των Γ/ΜΥ (νομίζω ήταν ο επικεφαλής τους τότε) είχε δηλώσει, λίγο μετά, πως ο κίνδυνος για την Ευρώπη, από την Οργάνωση αυτή είχε πλησιάσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά!..

γ. Μετά την 1η πανηγυρική εκλογή ΡΤΕ, τον Νοε του 2002, ως Π-Θ της Τουρκίας, ο Λάντεν εφέρετο “δυνατά” ότι κρυβόταν μαζί με τους… Επιτελείς του (sic), στα τ/βουνά!..

δ. Στο Αφγανιστάν ο Τούρκος Στρατηγός ΝΤΟΣΤΟΥΜ (αν θυμάμαι καλά πέθανε αργότερα από καρκίνο, στην Άγκυρα) εκπαίδευε εκείνα τα χρόνια μαζί, Τούρκους, Αλβανούς, Αλβανογενείς του Κοσσόβου (μετέπειτα ΟΥ-ΤΣΕ-ΚΑ δες / αρχικό πυρήνα τους) και Σκοπιανούς Ισλαμιστές, με στόχο αυτοί να λάβουν μέρος σε γεγονότα, τα οποία είχαν σχεδιαστεί να λάβουν χώρα στην Θράκη μας, αλλά και ευρύτερα να αποτελέσουν την “αιχμή του δόρατος” στα Βαλκάνια και στην λοιπή Ευρώπη! Στα πιο κοντινά μας χρόνια, (… λέμε τώρα), οι ΤΕΔ δεν ήσαν που “έστησαν”, εξόπλισαν και εκπαίδευσαν τους αντίστοιχους Αλβανούς “Μπορντο-Μπερελήδες”;

ε. Το αντάρτικο, ως κύριο όπλο των “εθνικών εξεγέρσεων”, κλπ, στα Βαλκάνια, αποφασίστηκε σε μυστική σύσκεψη που έγινε στην Πόλη, το 1983, και στην οποία συμμετείχαν Αλβανοί, Βόσνιοι, Βούλγαροι και Έλληνες, όλοι τους Μουσουλμάνοι, τουρκικής και μη καταγωγής!

Τα γεγονότα ξεκίνησαν από την Βουλγαρία, όπου είχαμε, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια (1983-1988), τις παρακάτω τρομοκρατικές ενέργειες: (Μπορίσωφ… φιλάκια)!..

  • Στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ).
  • Στο α/δ της Βάρνας.
  • Σε ξενοδοχείο στο Σλίβεν.
  • Σε τρένο της γραμμής Πύργος – Σόφιας.

– Από τις τρομοκρατικές αυτές ενέργειες είχαμε 8 νεκρούς και 52 τραυματίες!

– Ίσως θα θυμάστε οι μεγαλύτεροι πως, ακολούθως, το Β/Κράτος “τσάκισε” τους Τούρκους μειονοτικούς του (βάσει συνθηκών οι εκεί Μουσουλμάνοι λογίζονται ως Τούρκοι), ενώ ο Κομμουνιστής Β/Π-Θ Τεοντόρ ΖΙΒΚΩΦ “ξαπόστειλε” από την Βουλγαρία κάποιες λίγες εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκων, οι οποίοι έφευγαν τρέχοντας προς Τουρκία, για να σωθούν, μια Τουρκία, η οποία τους… κατασκήνωσε όλους αυτούς, για κάτι μήνες, στις πεδιάδες της Α. Θράκης!..

– Στην Θράκη μας, τότε που οι ε/ΜΥ “έκοβαν κόλους”, αφού Π-Θ ήταν Έλληνας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, το περιοδικό της Μ/Μειονότητος “Πρόσκληση στο Δίκαιο / στην Αλήθεια” / “Hakka Davet” έγραφε (1987): “Αντίσταση κατά της Αθήνας και των Ελλήνων”! Το περιοδικό αυτό είχε ως διεύθυνση, αυτήν της Μουφτείας. Το 1988 έγραφε: “Ένοπλος αγώνας κατά των Καταπιεστών” και “Θα μετατρέψουμε την Κομοτηνή σε Βηρυτό”!

– Ο Οζάλ, Π-Θ τότε της Τουρκίας, σε ομιλία του στην Προύσσα, τον Αύγουστο του 1987, είχε δηλώσει:

“Εμείς δεν θα αφήσουμε ποτέ τους Έλληνες και τους Βούλγαρους ήσυχους, σε ό,τι αφορά τη δική μας μειονότητα. Θα τους πιέζουμε συνεχώς και τελικά θα βρούμε λύση, όπως κάναμε και στην Κύπρο”!..

– Εκείνη την περίοδο εφέρετο (το ρήμα τίθεται σαφώς… καταχρηστικά) πως η ΜΙΤ ετοίμαζε προβοκατόρικη ενέργεια στην χώρα μας και συγκεκριμένα -“ΠΡΟΣΟΧΗ”- “Κτύπημα σε Εβραϊκό Στόχο”!.. (Κάτι πολύ πιθανό και σήμερα, λόγω και των σχεδόν αρίστων Ε-Ι σχέσεων)!..

στ. Προσοχή τώρα όλοι σας και πιο πολύ εσείς αδέλφια μας Κύπριοι!

  • Σχέσεις με τον Λάντεν είχε, και μάλιστα άριστες, ο Τ/Κ Ραούφ ΝΤΕΝΚΤΑΣ!

Συνεχίζουμε!

– Η δολοφονία της Σουηδής Άννας ΛΙΝΤ, η οποία “εν πολλοίς” ήταν… “COPY PASTE” της απόπειρας δολοφονίας του Πάπα, από τον Τούρκο Ακτσά, θεωρήθηκε τότε ως ενέργεια συμπαράστασης των Τ/Ισλαμιστών, προς τους ομοθρήσκους τους, της “Αλ Κάϊντα”!.. (ΟΥΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΝΥΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ, ΟΥΤΕ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Σ/Π-Θ ΠΑΛΜΕ! Ας μην αναφερθώ όμως σ’ αυτήν, διότι θα χαθώ στους πολυπλόκαμους… διαδρόμους των τ/ΜΥ και στην… Ν. Αφρικάνικη ζούγκλα)!..

– Υπάρχει όμως Κε… Στόλτενμπεργκ, και λοιποί φίλοι, η ίδια η δήλωση του Στρατιωτικού Διοικητή του “ISID” (όπως τον έλεγαν και λένε οι Τούρκοι τον “ISIS”, μη αποδεχόμενοι το “τρομοκρατικόν” της ταυτότητός του), του Αμπού ΓΙΟΥΣΑΦ (ΝΑΣΕΡ ΕΛ ΣΑΓΙΕΚ), ο οποίος σε συνέντευξή του στις 14-08-2014, στην αμερικανική ε/φ “ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΣΤ”,  και στους ανταποκριτές της δημοσιογράφους Άντονι ΦΑΪΟΛΑ και Σουάντ ΜΕΚΧΕΝΕΤ, είπε πως “το μυστικό της επιτυχίας μας ήσαν τα όπλα που ήλθαν από την Τουρκία”, φωτογραφιζόμενος αγκαλιά με τους 2 γιούς του Αμπντιουλλάχ και Αχμέντ, τους οποίους είχε πάρει μαζί του, από την Σ. Αραβία. Επίσης, ο ίδιος, είχε τονίσει πως ήταν τεράστια η λογιστική υποστήριξη που είχαν λάβει τότε / που ελάμβαναν, ως Οργάνωση, από την Τουρκία!.. Την συνέντευξη αυτή είχε παρουσιάσει και μέρος του τ/Τύπου! (Πχ η ε/φ “Sözçü”).

ΣΗΜΕΡΑ (2011-2020)!

  • Ένας μεγάλος αριθμός Ισλαμιστών από τα Βαλκάνια (Σκόπια, Αλβανία, Κόσσοβο, Βοσνία) βρέθηκε στη Συρία και πολέμησε κατά του Άσαντ (εκπαίδευση στην πράξη και μάλιστα την… αληθινή), για την εγκαθίδρυση του “ISIS”! (Πολεμά ακόμα κατά του Άσαντ, ένας μικρότερός τους αριθμός, ενταγμένος στον ÖSO και υπό το τουρκικό… καπέλο)! Πολύ γνωστός είναι ο κάποτε επικεφαλής τους Λεβντρίμ ΜΟΥΧΑΤΖΕΡΙ! (Ψάξτε τον στο “Διαδίκτυο”, όπου θα βρείτε πολλές προσωπικές του και μη φωτογραφίες… πολεμικές)!..
  •  Στη Συρία μετέβησαν για να πολεμήσουν τον Άσαντ, τουλάχιστον 800 Αλβανοί, από την Αλβανία, από το Κόσσοβο και από τα Σκόπια, αλλά και άλλοι Μουσουλμάνοι από την Β-Ε (το 1ο “με την θέλησή του” Ισλαμικό Κράτος – “Κούκλα” της Ευρώπης), όπως και Μουσουλμάνοι από τους διάφορους τέτοιους θύλακες στη Σερβική επικράτεια!.. (Οι Σέρβοι τους “δικούς τους” Μουσουλμάνους στη Συρία τους υπελόγιζαν γύρω στους 300! Προσοχή! 300 ζωντανοί, που θα γύρναγαν στη Σερβία και πλέον θα έπρεπε να παρακολουθούνται)!..
  • Στις αρχές του 21ου αι. όλα τα (μη μουσουλμανικά) Βαλκάνια (καταλαβαίνετε), ανησυχούσαν για ύπαρξη Ουαχαμπιτών σ’ αυτά και βεβαίως η “Διεθνής Κοινότητα”, όπως τουλάχιστον αυτή τότε διετείνετο!..  (Για τους εκ Σ. Αραβίας, κυρίως, Ουαχαμπίτες, υπάρχει πχ ο τότε ε/Τύπος, που βρίθει σχετικών αναφορών, υπάρχουν δηλώσεις Σέρβων στρατιωτικών, όπως πχ του τότε Αρχηγού των Στρατιωτικών ΜΥ των Σέρβων, Μομίρ ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ κλπ, κλπ, κλπ).
  • Να θυμίσουμε ακόμα ότι στην Αλβανία, σε συμφωνία Η.Π.Α. – Αλβανίας, ευρίσκονται, εδώ και χρόνια, σε στάδιο ιδεολογικής… ανανήψεως (sic) ή πιθανής, ποιο ορθά, ανανήψεως, αρκετοί “παρακολουθούμενοι” Ιρανοί, Σιϊτες κυρίως στο θρήσκευμα, πρώην τρομοκράτες (οι περισσότεροι εστάλησαν στην Αλβανία από το Γκουαντάναμο) και οι οποίοι, κάποια στιγμή, (όταν θα το κρίνουν οι Η.Π.Α.), θα σταλούν στο Ιράν, προκειμένου, είτε να πολεμήσουν για την… απο-ΑΓΙΑΤΟΛΛΑΧ-οποίηση ή απο-ΜΟΥΛΑΔΟ-ποίηση, είτε αφού… εκείνη έρθει, να την… διαφυλάξουν (sic), καθώς και κάποια στιγμή να λειτουργήσουν, πιθανώς, μέχρι και ως σύμβουλοι των α/υπηρεσιών, σε ζητήματα που σχετίζονται με το Ιράν, αλλά και με όλον τον Σιϊτικό κόσμο, στην Μ. Ανατολή, στην Αραβική χερσόνησο, στον Ν. Καύκασο και γενικότερα στην Ασία!.. (Κάποιοι εξ αυτών μπορεί ήδη να έχουν χρησιμοποιηθεί σε ένα, μερικά ή και σε όλα τα παραπάνω)!..
  • Ποιός άραγε μας λέει ότι δεν παραμένουν ακόμα… “ζηλωτές”, πολλοί εκ των παραπάνω Ιρανών, κλπ, Ριζοσπαστών; Πάνω σ’ αυτήν την πολύ δυνατή πιθανότητα, υπάρχουν τα δεδομένα σε Αλβανία, Κόσσοβο, Σκόπια, Βοσνία, κλπ, που θέλουν ή ήθελαν (δεν ξέρω / εγώ εκτιμώ πως το ορθόν είναι… “που θέλουν”), να γίνεται σε όλα τα τζαμιά διαφώτιση για τα όσα ελάμβαναν τότε, αλλά και που συμβαίνουν και τώρα (είθε όχι), στη Συρία και αλλού, να προβάλλονται βιντεο-ταινίες στις οποίες υμνούνται τρομοκρατικές ενέργειες, να υμνούνται οι “βομβιστές αυτοκτονίας”, κλπ!..
  • Τα περισσότερα, αν όχι όλα, τζαμιά στα Βαλκάνια χρηματοδοτούσε και χρηματοδοτεί η Τουρκία, με διαφόρους τρόπους!.. Στην παρούσα χρονική συγκυρία, η Τουρκία θέλει (και εργάζεται πάνω σ’ αυτό), χτίσιμο νέων τζαμιών στην Β. Ήπειρο!..
  • Τους Αλβανούς στην Συρία τους πήγαιναν / τους μετέφεραν οι Τούρκοι, κάτι που το σταμάτησαν μετά, όταν τελικά διαπίστωσαν πως ο Άσαντ δεν “πέφτει”, κλπ, και άρχισαν μάλιστα, για “ξεκάρφωμα”, να τους “πουλάνε”!.. (Τους Αλβανούς! Καθόλου περίεργο, αφού η τουρκική δολιότης έχει… 10 ντοκτορά, ενώ η αλβανική όμοια… 2, 3)!.. Συγκεκριμένα τους μετέφεραν στην Συρία, ως δήθεν μέλη ανθρωπιστικών Οργανώσεων και δια τελικών / τερματικών τουρκικών σταθμών, πόλεις πλησίον των Τ-Σ συνόρων!
  • Τέτοιες Οργανώσεις ήσαν πχ η “Ανθρωπιστική Οργάνωση Αρωγής” και άλλες! Οι νυν… φίλοι των Τούρκων Ιρανοί, δια του επισήμου Πρακτορείου τους “FARS”, είχαν αναφέρει πως το τ/”Ίδρυμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – Ελευθερίες και την Ανθρωπιστική Βοήθεια” (Πρόεδρός ήταν ο Μπιουλέντ Γιλντιρίμ και είχε κυρίως… Σταθμούς στην Καισάρεια, στην Πόλη, στα Άδανα, στο Γαζί- Αντέπ και κυρίως στο Κιλίς) προσελάμβανε Αλβανούς Μουσουλμάνους, και τους έστελνε στην Συρία, όπου αυτοί αρχικώς εντάσσονταν στην “Αλ Κάϊντα”!..

ζ. Στο ΓΕΝΙΚΙΟΪ της Πόλης ήταν (και πιθανώς να είναι ακόμα / και να ξέρουμε όμως, δεν πρέπει να το γράψουμε) το “Ισλαμικό Στρατοπευδευτικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανταρτών”, που κυρίως προορίζονταν για ενέργειες (καταλαβαίνετε τί είδους), στην Θράκη μας! Στην Προύσσα είχαμε και έχουμε ακόμα την… κύρια προφορική αναφορά των Ελλήνων Μουσουλμάνων, τ/καταγωγής και κυρίως τ/συνειδήσεως, στους όποιους Τούρκους… χειριστές τους!..

Τουρκικός σήμερα, στρατιωτικός όμως, … Υποσταθμός “Αναφοράς και… Δράσεως”, που “διαχειρίζεται”…  , αλλά και χειρίζεται, με κεντρική, από το Τ/ΓΕΕΔ/ΥΣΠ, εντολή, επαναστατικά και συναφή θέματα στην Θράκη μας (σ’ αυτήν αναφερόμαστε τώρα), είναι στην Αδριανούπολη η στρ-κή -θα λέγαμε- ΜΙΤ (συγγνώμη Χακάν, για την λεκτική αυτήν… υπέρβαση), υπό Τ/Σχη!.. (Έχουμε γράψει σχετικά με την… ΜΙΤ-οποίηση αυτή, μέρους της ΥΣΠ, του /ΓΕΕΔ)!..

η. Στην επιχειρηματολογία για τις σημερινές Τ-Α σχέσεις στο Πεδίο και κυρίως για τις… ΤΕΔ στο Α/έδαφος, δεν θα αναφερθώ, αφού είναι -οι περισσότερες- γνωστές στο… ευρύ ελληνικό και άλλο (κυρίως Βαλκάνιο) κοινό, αλλά και στο Δυτικό, εξειδικευμένο βεβαίως, … κοινό, ούτε βεβαίως στο ποιά είναι η τελική επιδίωξη της Τουρκίας, σε σχέση με την Ελλάδα, μια επιδίωξη, που κάνει… “νιάου, νιάου στα… κεραμίδια”!..

θ. Δεν θα αναφερθώ επίσης ούτε στις δηλώσεις της Τσιλλέρ, που έλεγε πως τους ενδιαφέρει (ως Τουρκία) η υφαλοκρηπίδα στο Ιόνιο, ούτε στην ακυρωθείσα, επί Ράμα, συμφωνία… Ντόρας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Ελλάδος) και Αλβανικού Κράτους, από το Α/”Συνταγματικό Δικαστήριο”, λέγε με Τουρκία, για να σας πείσω για το μέγεθος και την ένταση των Τ-Α σχέσεων! Δεν είναι της παρούσης, απλώς τίθεται εσκεμμένως, για την… πυροδότηση της μνήμης σας!

ι. Ένας ικανός αριθμός σήμερα Αλβανών Β’ γενιάς στην χώρα μας (Έλληνες πια, με αλβανική συνείδηση οι περισσότεροι, που υπηρετούν 3 μήνες στον… μαλάκα ΕΣ, κλπ), είναι μέλη λεγόμενων αντι-εξουσιαστικών Ομάδων – Οργανώσεων, όπως και περιθωριακών κυρίως Κομμάτων, όντας είτε από άθεες Αλβανικές οικογένειες, είτε από Αλβανικές σκληρές μουσουλμανικές!..

ια. Μέλη της Α/Μαφίας στην Ελλάδα (οι σκληρότεροι είναι από τη Β. Αλβανία / Γκέκηδες / τα τελευταία χρόνια “άνοιξαν φιλικές παρτίδες” με τους Πακιστανούς, λόγω και του γεγονότος ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τους έχουν εντάξει μαζικά στις… γραμμές τους, αλλά και με τ/”δάκτυλο”), έχουν προβεί σε τρομοκρατικές ενέργειες στην χώρα μας, σε συνεργασία με ελληνικής καταγωγής τρομοκρατικές ή “τρομοκρατικές” Οργανώσεις, όπως πχ ο γνωστότατος Αλβανός “εκτελεστής συμβολαίων” Τζούλιαν ΣΙΝΑΝΙ (απασχόλησε και τις Α/αρχές, μετά από τις δικές μας, … αναγκαστικά… ), ο οποίος πχ φέρεται ότι ήταν αυτός που είχε βάλει βόμβα, η οποία είχε εκραγεί, στα Δικαστήρια Θεσ-νίκης (το 2010 νομίζω; / πάλι καλά που θυμάμαι και αυτά τα λίγα… ) και μετά την ευθύνη ανέλαβαν οι “Πυρήνες Της Φωτιάς”!

ιβ. Να θυμίσουμε ακόμα ότι Αλβανοί Κοσσοβάροι ήσαν εκείνοι που έκαψαν και σκότωσαν κοσμάκη στην Ηλεία, το 2008, κλπ, όπως και Αλβανοί και Αλβανοί εκ Κοσσόβου, πρώην στελέχη των ΑΕΔ ή ΜΥ, που εστάλησαν ή ζουν στην χώρα μας… σιωπηρά, ήσαν αυτοί που μάθαιναν, μέχρι την είσοδο στην χώρα της “SOROS-COMPANY”, σε νεαρούς του αντιεξουσιαστικού ή “αντιεξουσιαστικού” χώρου (Αλβανούς, λίγους Σκοπιανούς, που το παίζουν Σέρβοι και των οποίων οι γονείς κυκλοφορούν με ΙΧ με σέρβικες ακόμα πινακίδες, Έλληνες, ακόμα και Ουκρανούς, αλλά και Βούλγαρους / αυτούς σπανίως), το πώς να σπάνε πεζοδρόμια, πώς να παρασκευάζουν και να πετάνε μολότωφ, πώς να συναθροίζονται, πώς να ξεγελούν ως προς την ταυτότητά τους, πώς να κυριαρχούν σε μια περιοχή, πώς να κάνουν μέχρι και… μπραβιλίκι, και άλλα πολλά!..

ιγ. Οι Τούρκοι σήμερα, προσπαθώντας να καταστούν περιφερειακή δύναμη και κυρίως στη βάση υλοποίησης του νέου τους δόγματος πλέον, που θέλει την άμυνά τους να ξεκινά έξω(!) από τα σημερινά τους εδάφη είναι, στον κόσμο, στα μέρη που ο παρακάτω τ/Χάρτης δείχνει! Δείτε τα Βαλκάνια! (Είναι, κακώς, … ακοκκίνιστα τα Σκόπια και… λείπει η Λιβύη )!..

Son dakika: Türk askeri Libya yolcusu! Komando ve özel kuvvetler ...

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ!..

ιδ. Ο “ΣΑΝΤΑΤ”, ο φερόμενος ως ο “ΚΡΥΦΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ”, έχει εκπαιδεύσει και μέλη του “ISIS”, στην Πόλη και αλλαχού! (Στο “Διαδίκτυο” μπορείτε να βρείτε τα στρατόπεδα εκπ-σης του “ΣΑΝΤΑΤ”).

Çeteleri SADAT eğitiyor - Yeni Özgür Politika

O “ΣΑΝΤΑΤ” ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ “ISIS“!

SADAT, IŞİD'lileri Eğitti mi? - GÜNDEM - Gerçek Haberci

Ο “ΣΑΝΤΑΤ” ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ “ISIS”!

İşte ÖSO içindeki IŞİD'liler: Kassig'in katili de listede – Yeni ...

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ “ISIS”! ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!..

IŞİD'liler Musul'dan kadın kılığında kaçmaya çalışıyor - Sayfa 1 ...

ΠΩΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ “ISIS” ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΣΑΝΤΑΤ”!

İşte Erdoğan’ın gizli ve özel ordusu SADAT

Αslında “Bu bir ne dediysek o” haberidir. JÖNTÜRK, Erdoğan’ın Gezi olaylarının hemen ardından kendisine bağlı özel bir paramiliter güç kurmak için düğmeye bastığını ve bu işin de TSK’dan “İslamcı” oldukları için kovulan bazı subayların oluşturduğu “SADAT” adlı kuruluş tarafından yapılacağını (Ekim 2013’te) gündeme getirmişti. SADAT, bir süredir Türk medyasının gündeminde.

Reklam alanı

Evet SADAT’ın başında 1996 yılında tuğgenerallikten emekliye sevk edilen özel harpçi Adnan Tanrıverdi bulunuyor.

SADAT’ın faaliyetlerine ilk dikkati çeken de Fransız istihbaratı olmuştu. Fransız istihbarat raporlarında, SADAT’ın Libya, Suudi Arabistan ve Pakistan’da askeri eğitim ve danışmanlık faaliyetleri için görüşmelerde bulunduğuna dikkat çekilerek “Bunun için de dini imajı ve de Başbakan Erdoğan ile yakın ilişkilerini ön plana çıkarıyorlar”değerlendirmesinde bulunulmuştu.

Aynı raporlarda, SADAT’a hizmet veren emekli subayların büyük çoğunluğu irticai faaliyetler nedeniyle TSK’dan ilişiği kesilen özel harpçilerden oluştuğuna dikkat çekilmişti.

Bu arada Adnan Tanrıverdi’nin Türkiye’nin bazı mümtaz basın ve yayın organlarında “SADAT’ı kurmamızı AKP istedi”şeklindeki sözlerine de yer verilmişti.

İşte bu SADAT, AKP Gençlik kolları ve Osmanlı Ocakları’ndan devşirdiği gençlere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kurulu kamplarda eğitim veriyor.

..Ve Erdoğan, kendi geleceğini bu özel orduya bağlamış gözüküyor.

Ha, SADAT’ın, Suriye’de Esad rejimine karşı savaşan cihatçı güçlerin eğitiminde de katkı sağladığını belirtelim.

Adnan Tanrıverdi kimdir?

Tanrıverdi 1944 yılında Akşehir de doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Akşehir’de okudu. 1962–1963 yılları arasında bir yıl öğretmenlik yaptı. 1963 yılında İstanbul Üniversitesi Zooloji bölümüne girdi ancak okulu bıraktı. Tanrıverdi, 1964 yılında Kara Harp Okulu’na girdi. 1967 yılında ise Teğmen rütbesine yükseldi. 1978 yılında Kurmay Subay oldu. Kenan Evren dönemi Tanrıverdi’nin yıldızının patladığı dönem oldu. Evren döneminde NATO çizgisinin ordu içinde yükseldiği hatırlanırsa Tanrıverdi’nin yükselişinin Evren dönemi ile başlaması oldukça anlamlı.

Adnan Tanrıverdi

İslamcı bir kimliğe sahip olduğunu gizlemeyen ve orduda dini propaganda yapan Tanrıverdi işte bu yıllarda orduda hızla yükseldi. 1980 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisi’ni bitirdi. Kurmay subay olarak; 2. Piyade Tümen Komutanlığı’nda (Adapazarı) İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kurmay Başkan Vekilliği; Kara Harp Akademisi Öğretim Üyeliği; Genelkurmay Özel Harp Daire Başkanlığı Lojistik ve Harekat Şube Müdürlükleri, Kurmay Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 1980 Ağustosunda Binbaşılığa terfi etti. 1984 yılında Yarbay, 1987 yılında ise Albaylığa terfi etti. 1990 yılında 8inci Kolordu Topçu Alay Komutanlığı (Malazgirt) görevine atandı. Bu görevde iken 30 Ağustos 1992 tarihinde Tuğgeneralliğe yükseltildi.

Adnan Tanrıverdi’nin Özel Harp Daire Başkanlığı görevi oldukça önemli. Bilindiği gibi Özel Harp Dairesi, pek çok araştırmacı ve siyasetçiye göre Nato’nun Gladyo teşkilatının Türkiye koludur. NATO, komünizm ile mücadele adına tüm Avrupa’da bu teşkilatı örgütledi. Doğrudan Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı olan Özel Harp Dairesi, Soğuk Savaş süresince ABD eksenli dünya siyasetinin Türkiye’de oturması için faaliyet yürüttü. 6–7 Eylül’den siyasi cinayetlere, ülkenin pek çok karanlık olayında Özel Harp Dairesi’nin adı geçer. Vakit yazarının bu Özel Harp Dairesi’nde başkanlık yapması Ergenekon tartışmalarının yaşandığı günlerde oldukça ilginç bir tesadüf. Bilindiği gibi her kesimin üzerinde mutabık olduğu konulardan biri kontrgerillanın Özel Harekat Dairesi’ne dayandığı gerçeğidir. Bu Başbakanlarımızdan Bülent Ecevit tarafından defalarca dile getirilmiştir.

1992–1995 yılları arasında üç yıl 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı (Kartal), 1995–1996 yıllarında da Kara Kuvvetleri Sağlık Daire Başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 30 Ağustos 1996 yılında, İsmail Hakkı Karadayı’nın genelkurmay başkanlığı döneminde emekli edildi. Oysa Tanrıverdi askerliğe devam etmek istediğini söylüyordu. Ancak onun İslamcı kimliği buna engel oldu.

Emekli olduktan sonra bir yıl İslamcı yayınları ile bilinen Üsküdar Fm’de yayın koordinatörlüğü yaptı. Ardından ilginçtir TGRT’nin eski sahibi Enver Ören’in sahibi olduğu devre mülk şirketi İhlas Marmara Evleri’nin Camii Yaptırma ve Yardım Derneği Yönetim Kurulunda görev aldı. 2 8 Kasım 2004 tarihinden itibaren de Adaleti Savunanlar Derneği’nin (ASDER) Genel Başkanlığı görevini üstlendi.

ASDER Muhafazakar çizgiye sahip bir dernek. 7 kurucusunun tamamı ordudan YAŞ kararları ile atılan askerlerden oluşuyor. Dernek ordunun dini bir kimlik ile idaresini savunuyor. Türban yasağını eleştiriyor. Genel olarak ise hükümeti destekleyen çalışmalar yapıyor. Bir dönem Cumhuriyet mitinglerine alternatif olarak düzenlenen ve hükümeti destekleyen Ortak Akıl Hareketi içerisinde ASDER de var. ASDER, Anayasa Mahkemesi’nin aldığı kararları sert bir dille eleştiren bildirileri de kaleme aldı. Dernek “Darbeye Karşı Dur De” hareketinin de destekçisi.

Tanrıverdi Milli Gazete ve Vakit’te de köşe yazarlığı yaptı.

Dilipak da danışman

28 Şubat 2012’de Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanan şirketin toplam sermayesi 643 bin lira. Şirketin kuruluş amaçları arasında “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çıkarlarını gözeterek ihtiyaç duyan dost ülkelere savunma danışmanlığı, güvenlik güçlerinin organizasyonunu yapmak, ihtiyaç duyulan silah, mühimmat, araç gereç ve yiyeceklerinin temini için ihalelere girmek ve bir güvenlik gücünün ihtiyacı olan personel, araç, gemi, uçak, helikopter vs. için eğitim, atış ve simulasyon tesisleri yapmak ve eğitim danışmanlığı hizmeti vermek” de yer alıyor.

Şirketin danışman kadrosundaki bazı isimler şunlar:

* Emekli Tuğgeneral Korkmaz Tağma: Askeri Yüksek Sevk ve İdare Danışmanı

* Emekli Topçu Albay Prof. Dr. Mehmet Zelka: Ekonomi Danışmanı

* Emekli Öğretmen Kıdemli Albay Mehmet İnkaya: Askeri Eğitim Sistemi ve Rehberlik Uzmanı

* Emekli Pilot Albay Haluk Yıldırım: Savaş Uçak Pilotu ve Savaş pilotu eğitimi uzmanı

* Emekli Albay İrfan Çalışkan: Özel Kuvvetler Harekat, İç Güvenlik ve Harita Uzmanı

SADAT şirketinin web sayfasında Abdurrahman Dilipak ve Nevzat Tarhan’ın isimleri de danışman olarak geçiyor.

jonturk.co

SADAT Erdoğan’ın Devrim Muhafızları mı?

Ercan Caner

Ercan Caner

Elektrik ve Elektronik Mühendisliğinin yanı sıra, uçak ve helikopter lisanslarına sahiptir. Türkiye Hava Sahası Yönetimi alanında doktora tez çalışmalarını sürdüren Caner’in İnsansız Hava Araçları (2014) ve Taarruz Helikopterleri (2015) konulu makaleleri yayımlanmıştır. 36 yılı kapsayan TSK, BM ve NATO deneyimlerine sahiptir.

SADAT Erdoğan’ın Devrim Muhafızları mı?

Geçtiğimiz yaz Türkiye’de gerçekleşen darbe girişiminin yıldönümü yaklaşırken, Recep Tayyip Erdoğan ve sıkı bir şekilde kontrol ettiği Türk medyası tarafından ileri sürülen, o gece gerçekleşen olayların anlatımında birçok problem hala varlığını koruyor. Cevaplandırılmayan en önemli sorular ise yarı askeri özel bir grup olan ve darbe gecesinde gölgelerin arasından çıkarak, görgü tanıklarının ifadelerine göre kalabalığın üzerine ateş açan ve Türk askeri yetkililerinin, Boğaziçi köprüsündeki keskin nişancı ölümlerinin en az bir kısmından sorumlu olduğundan şüphelendikleri SADAT’ın faaliyetleri etrafında yoğunlaşmış durumdadır.

Yazar: Michael Rubin, AEIdeas, 30 Mayıs 2017
Çeviren: Ercan Caner, Sun Savunma Net, 1 Eylül 2017

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de bir toplantı esnasında iktidardaki AKP milletvekillerini selamlıyor. Ankara, Türkiye, 30 Mayıs 2017. REUTERS/Ümit Bektaş,

Eski bir general olan Adnan Tanrıverdi İslamcı eğilimleri nedeniyle 1997 darbesi sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinden atılır ve 2012 yılında SADAT’ı kurar. Erdoğan, başarısız darbe sonrasında Tanrıverdi’yi baş askeri danışmanı olarak göreve getirir. Ordudan atılarak SADAT’a katılan birçok İslamcı eski asker de Erdoğan’ın direktifiyle yapılan bir kanun değişikliği sayesinde, sonradan döndükleri silahlı kuvvetlerde, erken ayrılmak zorunda kaldıkları için alamadıkları rütbelerini geri alırlar.

Tanrıverdi ve SADAT hakkında geçtiğimiz yıl içinde zaman zaman kaleme aldığım yazılar, halen görevde olan, emekli olan ve tasfiye edilen Türk ordusu subaylarının aralarında konuştuklarından; askeri darbe esnasında SADAT’ın sivillere ayrım gözetmeksizin ateş açtığını söyleyen görgü tanıklarından; Türkiye’de görevli olan NATO savunma ataşelerinden ve ilave olarak Brüksel’deki NATO karargahında görevli yetkililerin söylediklerinden aktardıklarımdır. Sonuç aynıdır: SADAT giderek Erdoğan’ın özel milisleri veya Türkçe karşılığı İslamcı Devrim Muhafızları Ordusu gibi hareket etmektedir.

Humeyni ve İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızlarını gösteren bir poster, 8 Şubat 2015, Frontpagemag.com

SADAT sizi şok etmelidir. Web sitesinde nizami, gayri nizami ve özel harp eğitimi verdiğini ve müşterilerine her türlü harp silah, araç, gereç, yedek parça, patlayıcı madde ve malzeme sağladıklarını ifade etmektedir, fakat yaptıklarının bunlardan çok daha fazla olduğu görülmektedir. Türkiye içinde dahi bu grup hakkındaki şüpheler oldukça derindir. Örneğin, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ali Rıza Öztürk, İslami Devlet (ISIS, DAEŞ, ISIL, IŞİD) dahil SADAT’ın Suriye’deki aşırılık yanlıları ve terör örgütlerini eğitme ve donatmasıyla ilgili hükümete sorular yöneltmiştir. Öztürk hükümete ayrıca; Hatay’da bulunan bir kampın milletvekilleri tarafından denetlenmesi yönündeki talebin reddedilmesinin nedeninin SADAT’ın kampta olması ve silahlı eğitim faaliyetleri yürütmesi mi olduğunu da sormuştur. Hükümet bu soruya doyurucu bir yanıt vermemiş ve hatta Öztürk’ün yazılı soru önergesini kayıtlardan silmiştir.

Türk subayları ve anti terör uzmanları da SADAT’ın Orta Asya ve Avrupa’daki savaşçı toplama ve eğitim faaliyetleri hakkında endişelerini dile getirmektedirler. Rusya’nın Türkiye ile geçenlerdeki uzlaşması öncesinde Rusya Federasyonu, Erdoğan ve ailesinin Suriye’deki terör örgütlerine verdiği destek hakkında Birleşmiş Milletlere sunduğu bir rapora SADAT’ı da dahil etmiştir. Türk analizciler SADAT’ın, Çeçenistan, Tacikistan ve Kazakistan’dan Suriye’deki en radikal Sünni İslamcı gruplar için savaşçı toplama ve bunların Türkiye üzerinden Suriye’ye transferine yardım ettiğine de inanmaktadırlar. Gerçekten de 2015 yılında, Suriye ve Irak’ta savaşmak üzere yola çıkan yaklaşık 900 kişiyi soruşturan Rus yetkililer, bunların %25’nin SADAT ile bağlantısı olduğunu ortaya çıkarmıştır. Rusların incelemesine takılan sadece SADAT değildir. Rusya’ya geri dönmeye çalışırken Rus güvenlik kuvvetleri tarafından yakalanan savaşçıların anlattıklarına göre; Kafkaslardan SADAT tarafından İslami Devlet ve El Kaide bağlantılı Nusra Cephesine katılmak üzere eğitilen savaşçılara, Rusya’daki Türk konsoloslukları aleni bir şekilde Türk pasaportları sağlamaktadır.

Suriye’de savaşan Çeçen savaşçılar. Russia Insider, 15 Temmuz 2015.

Rusların sahte haber uydurma alışkanlıkları göz önüne alınarak Rus kaynaklı bu soruşturmaların geçersiz oldukları öne sürülebilir, fakat bu olayda Rusların ulaştığı sonuçlar, Avrupalı anti terör uzmanlarının ulaştığı sonuçlar ile tamamen örtüşmektedir. Avrupa’da birçok politikacı, Avrupalı gençlerin radikalleşmesi ve İslami Devlet için savaşmak üzere gönüllü olmasında, İnternet sitelerinin çok etkili ve temel kaynak olduğuna inanmaktadır, fakat giderek artan bir oranda SADAT’ın çok daha düşük bir teknolojik yaklaşım kullandığı görülmektedir. Erdoğan yanlısı bir lobi grubu olan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UTED – Union of European Turkish Democrats)’nin yardımları ile SADAT’ın, İslami Devlet ve Nusra Cephesi terör örgütleri için Avrupalı yabancı savaşçı devşirdiği bildirilmektedir. Yine Türk hükümetinin, SADAT’ın Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa ve İsveç vatandaşlarından terör örgütlerinde savaşmak için topladığı elemanlara geçerli Türk pasaportu sağladığı görülmektedir.

Beş kişinin yaşamını yitirdiği Londra terör saldırısı, 22 Mart 2017, Daily Star.

22 Mart 2017 günü Erdoğan ‘‘Türkiye’ye karşı tutumlarını değiştirmezler ise dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, güvenle, huzurla sokağa adım atamaz’’ sözlerini sarf etmiştir. Aynı gün İngiliz Parlamento binası önünde yayaların arasına dalan bir terörist birkaç turisti öldürmüştür. Bu terör saldırısı muhtemelen bir tesadüftür, fakat Türk muhaliflerin Malezya’da kaçırılması, Avrupa’daki Türk casusluk şebekesi, muhalifler ve rakipler hakkında ispiyonculuk yapan ve kendilerini Türk sivil toplum örgütü olarak tanımlayan Birleşik Devletlerdeki organizasyonlar, Washington’da cumhurbaşkanını protesto edenlere yapılan saldırı gibi kesin bir şekilde giderek artan bütün olaylar, Erdoğan ve ona bağlı organizasyonlar ile militanlarının nelerle meşgul olduğunun açık bir kanıtıdır.
SADAT’ın, bir devlet kuruluşunun sınırlamalarına tabi olmadan Erdoğan’ın ajandasını takip ettiği ve uyguladığı açıktır.

SADAT’ın, bir devlet kuruluşunun sınırlamalarına tabi olmadan Erdoğan’ın ajandasını takip ettiği ve uyguladığı açıktır. Böyle bir sonuç, sadece ikincil kanıtlardan ziyade, Erdoğan’ın SADAT’ın kurucusu ve lideri olan Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi’yi, Türk Genelkurmay Başkanı kadar etkili olmasa da üst düzey yardımcılarından biri yaptığı göz önüne alındığında anlam kazanmaktadır. Hiç şüphe yok ki bütün bunlar darbenin hazırlanması ve uygulanması esnasında SADAT’ın faaliyetleri hakkında sorulara neden olmaktadır, fakat Türkiye’nin giderek artan, teröre destek sağlayan ülke konumuna gelmesinde SADAT’ın rolü hakkında da sorular sorulmalıdır. Erdoğan’ın SADAT’ı, İran İslam Cumhuriyeti dini liderinin İslami Devrim Muhafızları Ordusunu; yurt içinde siyasi sadakati garanti altına alan ve ülke dışında terör faaliyetleri yürütürken, hesap vermekten kurtulan ve gerektiğinde suçu haydut elemanlar üzerine yıkan bir grup olarak tasavvur ettiği görülmektedir.

Erdoğan’ın küstah ve gösterişli söylemlerine rağmen Türkiye zayıf bir ülkedir. Erdoğan, yeniden canlanan büyük Osmanlı devletine başkanlık etmekten ziyade Türkiye’nin çöküşünü riske atmaktadır. Bu bağlamda Erdoğan, ideolojik hedeflerini gerçekleştirmek için terörizmi kullandığı ve daha fazla güç veya servet edinme hedefine engel olanları cezalandırdığı bir ‘‘Zayıf Stratejisi’’ uygulamaktadır. NATO yetkililerinin Türk ordusu hakkında konuşurken, onlarca yıllık geçmişin hatırına diplomatik incelik göstermeleri iyi ve güzeldir, fakat Türk gücü bugün artık Türk ordusundan ziyade giderek SADAT’a dayanmaktadır.

Çevirenin Notları: Yazı aslına sadık kalınarak çevrilmiştir ve Michael Rubin’in görüşlerini yansıtmaktadır. Yazının çevrilmesi Sun Savunma Net ve çevirenin yazar ile aynı görüşleri paylaştığı anlamına gelmemektedir. Yazıyı bir kez de Sayın Taha Dağlı’nın 1 Temmuz 2017 tarihli ‘‘Michael Rubin kimdir?’’ başlıklı haber7com sitesinde yayımlanan yazısından alıntılanan aşağıdaki metni okuduktan sonra incelemenizi öneririm.

Türk muhalif yazarlar tarafından da iddiaları sıklıkla dile getirilen ve Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘‘Yürüyen Ölü Adam’’ olarak nitelendiren Türk düşmanı Michael Rubin, 31 Mart 2016, Serbestiyet.com

‘‘Öncelikle Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a twitter hesabı üzerinden, günlük olarak, hakaretler ve tehditler yağdıran bir neo-con tetikçisidir. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası küfür ve tehditlerini Türkçe olarak da paylaşmaya başlamıştır. Eski bir Pentagon görevlisidir. Birinci Irak işgali döneminde Pentagon adına Kuzey Irak’ta çalışmıştır. Bu dönem, PKK terör örgütünün Kuzey Irak’ta güç kazandığı süreçtir. Rubin 90’lı yılların Türkiye’sini arka bahçeleri gibi kullanan Amerikalılardan sadece birisidir. Bugün hala 90’ların Türkiye’sini geri getirme planları yapan Siyonist çetenin bir üyesidir.’’

Michael Rubin’in hayran olduğu ‘‘Bedduamatik İmam’’ Fethullah Gülen. ‘‘Ey, itiraf adı altında iftirada bulunan talihsizler, imtihanda kaybedenler, altın olma varken posa durumuna düşenler, iki üç günlük dünya hatırına ahiretini kaybedenler, bunu bu hale getirenlerin Allah belasını versin. Bunların böyle olduğunu gördüğü halde susan dilsiz şeytanların, bunlara yağcılık yapan teologların, Allah onların da belasını versin!’’ (ÇN: Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Türk Atasözü.)

‘‘Ergenekon döneminde FETÖ elebaşını da hedef alan açıklamalar yapardı. Hatta elebaşını gladyo düşmanı bir figürmüş gibi gösterirdi. Ama bu fazla uzun sürmedi. 17 Aralık sürecinde sıkı bir FETÖ hayranı olduğunu gizlemedi. FETÖ yayın organı Zaman gazetesinden alıntılarla Erdoğan düşmanı yazılar yazdı. O dönemde Zaman gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan için hangi yalanları manşet yaptıysa bu adam onların hepsini İngilizce olarak Amerikalılara servis etti. 10 Şubat 2014 yani 17 Aralık saldırılarının en şiddetli geldiği günlerde Obama yönetimine ‘‘Türkiye ile diplomatik ilişkileri kesin’’ çağrısı yaptı. 6 gün sonrasında 16 Şubat 2014’te bu kez Türkiye’ye karşı neden diplomatik ambargo konulması gerektiğinin sebeplerini sıraladı ve gerekçeler arasında Türkiye’nin Hamas’a destek vermesini de örnek gösterdi. Aslında Rubin’in bundan 3,5 yıl önce Türkiye’ye yönelik saldırılarda kullandığı Hamas meselesi bugün için hiç de yabancı bir argüman olarak durmuyor. Rubin ve ABD’nin öncülük ettiği Katar krizinde de başrolde Hamas var. Bugün yaşananların 17 Aralık sürecinin devamı olduğu da bu detayda saklı. 7 Haziran 2015 seçiminde Ak Parti tek başına iktidar olamıyor ve Erdoğan’ın başkanlık hayali sona eriyor diye sevinenlerin başında geliyordu.’’

‘‘1 Kasım’da tekrarlanan seçimin ardından ise ‘‘Erdoğan kazandı, yas tutmalıyız’’ dedi. 1 Kasım’dan birkaç gün sonra ise yine FETÖ’cülerden aldığı yalan bilgilerle seçimin hileli olduğu iftiraları attı. Gelelim Michael Rubin’in 15 Temmuz’daki parmağına. Rubin 21 Mart 2016’daki yazısında Türkiye için 3 Temmuz Mısır darbesi benzeri bir darbe müjdesi verdi, ‘‘yakında Türk ordusu, Sisi’nin Mısır’da yaptığının bir benzerini yapabilir’’ dedi. Rubin’in saldırıları bitmek bilmedi. 16 Nisan referandumunda Türkçe hayır propagandası yaptı. İşte bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ve tehditlerini de iyice arttırdı.’’
Yazının orijinaline aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz.

http://www.aei.org/publication/has-sadat-become-erdogans-revolutionary-guards/

İşte Türkiyeli IŞİD’cilerin ‘kıyam’ çağrısı yapan video

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Κ-Β “ΡΤΕ”! ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΕ… ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – “ISIS”!

(ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΗΘΕΝΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Τ/ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ “ΜΕΡΗ” ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ Ο “ISIS”, ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ “ΠΟΛΥ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ” ΣΥΝΑΜΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ)!

IŞİD içerisindeki Türkler dün bir video yayınlayarak “Ya bize katılın ya da bulunduğunuz ülkede kıyama kalkın” çağrısı yaptı.

Ankara’daki patlamanın ardından IŞİD içerisindeki Türkler toplu olarak video çekip internette yayımladı.

IŞİD’in medya organı Al Jazeera Media’da yayınlanan videoda, Türkçe konuşan iki kişi IŞİD’e katılma ve “cihat” çağrısı yapıyor. Yüksek kalitede çekilen videoda IŞİD’li Türklerin sahip olduğu silahlar dikkat çekiyor.

Ellerinde Amerikan yapımı M-16 piyade tüfeği taşıyan Türklerin neredeyse hepsinde telsiz bulunuyor.

Kendilerini “İslam Devleti’nin Cezire vilayeti Türk mücahitleri” olarak tanımlayan grup 14 kişiden oluşurken aralarında özellikle küçük yaştaki iki kişi ise videoda ön plana çıktı. Videoda, yapılan askeri talimler de gösterildi.

IŞİD’in kontrolü altındaki Cezire veya Rakka bölgesinde çekildiği tahmin edilen videoda militanlar Türkiye hükümetini “tağut” (Allahın hükmünü tanımayan) olarak ilan ediyor.

Bir IŞİD’li Türk, “Her neredeyseniz gelin bize katılın. Bunu yapamayacak durumdaysanız da bulunduğunuz ülkelerde kıyama (ayağa) kalkın” diyor.

ΑΝ ΡΕ ΣΥ ΣΤΟΛΤΕΝΜΟΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ “ΤΟΥΡΚΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ”, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ!..

ΕΠΙΛΟΓΟΣ!

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 24 ΩΡΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ!

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Α. ΡΩΜΥΛΙΑ, Μ. ΑΣΙΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΝΝΑ Η ΚΟΜΝΗΝΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ… ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1000 ΜΧ!.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Κ-Β, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ!