Τούρκοι! “Γράμματα Είναι Ρε Ή (Διαζ) Αριθμοί”; (Νο “2”)!

Φίλοι μου!

– “Πάμε” τώρα να δούμε 1,2 “πραγματάκια για το Αιγαίο και τις ΤΕΔ!..

1. Η 11η Μ/Χ ΤΑΞ, του Ντενιζλί, δεν διαλύθηκε, όπως μας “είχαν πει” οι ΤΕΔ! Την “τράβηξαν” υποτίθεται στο εσωτερικό και την εκπαίδευσαν σε… αποβατικές ασκήσεις! Η Ταξ-χία αυτή θα χρησιμοποιηθεί “μέσα” στην EMÖGK, όταν αυτή συσταθεί με εντολή του Α/Τ/ΓΕΕΔ, για ανάληψη συγκεκριμένης αποστολής!

2. Η 19η Μ/Χ ΤΑΞ, του Αδραμυτίου, θα χρησιμοποιηθεί σε 2ο και 3ο χρόνο, κατά την διαδικασία υλοποίησης της αποβατικής επχ-σης, που θα αναλάβουν οι ΤΕΔ, κατά ελληνικής νήσου!

– Στη φετεινή τ/ “EFES -’18 (κυρία Φάση της 07-11 Μαϊ 2018) ασκήθηκε ιδιαιτέρως όλη η Μ/Χ αυτή Ταξ-χία, η Δκση της, όλες οι Μονάδες της, όπως αυτές της Περγάμου, κλπ. (Φέτος, ανάμεσα στις συμμετέχουσες χώρες Κε… Κοτζιά μου, μία από τις 19, ήσαν / είναι και οι “Λύκοι” της πΓΔΜ, δηλαδή οι “Ειδικές Δυνάμεις” της)!..

3. Η επχ-ση κατά ελληνικής νήσου ή νήσων (θα προσβληθούν μέχρι 2 βασικές νήσοι, αν και πιο πιθανό είναι η προσβολή μιας βασικής νήσου και μιας μικροτέρας, για λόγους “ξεκαρφώματος), θα γίνει και με επιχείρηση αεροπορικής εφόδου! (Οι ΤΕΔ έχουν τη δυνατότητα αεροπορικής, δι’ Ε/Π, μεταφοράς μιας Ταξ-χίας(-), ήτοι 6 Ταγμάτων, αν και στις ΤΕΔ, για την Λέσβο, της οποίας την κατάληψη έχουν σχεδιάσει, θα αρκούσε ένα τ/Τάγμα! Τέλος, κατά την επχ-ση μεταφοράς, θα γίνει ευρεία χρήση τ/Ε Ε/Π, των γνωστών μας ΑΤΑΚ)!

4. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι ΤΕΔ έχουν, δια της ΜΙΤ, αναπτύξει “Συνδέσμους σε όλα σχεδόν τα νησιά μας, με προτεραιότητα στις βασικές νήσους!

– Ιδιαίτερη προσοχή και έρευνα απαιτούν οι “Εμπορικοί Σύλλογοι” των νήσων, τα νησιά που υφίστανται μασωνικές στοές(!), οι διάφοροι δήθεν δημ/φοι, αφού ουσιαστικά το παίζουν “δημ/φοι”, (υπάρχουν πχ τέτοιοι δημ/φοι που έχουν λάβει μέρος σε δεξίωση της Στρατιάς Αιγαίου, στην Σμύρνη, κλπ), τα δίκτυα λαθρεμπόρων “εμψύχων και αψύχων… όντων”, δίκτυα των οποίων τα μέλη είναι γνωστά “τοις πάσι”, τα οποία όμως δεν “αγγίζει” κανείς(!) και στα οποία εμπλέκονται ορισμένοι σεβάσμιοι” Δικηγόροι (πχ περίπου κάτι ανάλογο, μ’ αυτόν που ανέλαβε την υπεράσπιση του Τούρκου πολίτη Μουσά ΑΛΕΡΙΚ, πρόσφατα στην Νέα ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και ο οποίος δεν θέλησε να πει κάτι, όταν ο “Εισαγγελάτος”, που τελευταία έχει “παίξει” τον Στρατηγό, τον Ναύαρχο, και άλλους ρόλους στις Ειδήσεις του, αναφέρθηκε στους 2 Έλληνες στρ-κούς, οι οποίοι κρατούνται στις Φυλακές Αδριανουπόλεως, έχοντας μάλιστα “κολλητό” και τον Τ/Δικηγόρο, τον έναν των συνηγόρων των 2 κρατουμένων), ελάχιστοι Αστυνομικοί και Τελωνειακοί των τοπικών Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, κλπ, κάποιοι ξένοι, με ελληνική ή μη καταγωγή ή και ιθαγένεια ακόμα, μεμονωμένοι ή όχι, που για πολλά χρόνια ζουν στα νησιά, όπως και συγκεκριμένα μέλη ΜΚΟ, ορισμένοι των… αναξιοπαθούντων” λαθροπροσφύγων, που διαβιούν στα Hot Spots και άλλα πολλά!..

5. To 4o ΣΣ της Αγκύρας, (Μαμάκ), το “πάλαι ποτέ” Σώμα, που κρατούσε στην εξουσία τις διάφορες τ/Χούντες, όπως και ο κρισιμότερος των Σχηματισμών της, η 28η Μ/Κ ΤΑΞ, η οποία αναλαμβάνει συγκεκριμένη αποστολή, εντός της EMÖGK” / [“Ege Müstekil ή και Müstakil Özel Güvenlik Kuvvetleri” / “Διακλαδικές Ειδικές Δυνάμεις Ασφαλείας Αιγαίου”], κατά τη διάρκεια εκτελούμενης απόβασης, έχουν ακόμα κάποια εσωτερικά προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν βεβαίως τη συνοχή τους (μόλις “προχθές” είχαμε και πάλι συλλήψεις στελεχών τους, με την κατηγορία ότι είναι Γκιουλενιστές), αλλά από δυνατότητα αναλήψεως επιχειρησιακών αποστολών, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα ή προβλήματα!

[Επειδή δεν το αναφέραμε στην αναφορά μας στην Α. Θράκη: Τα προβλήματα με… Γκιουλενικά στελέχη στην 1η Στρατιά και ιδιαιτέρως στις Μονάδες και Σχηματισμούς της, στην Α. Θράκη, έχουν σχεδόν μηδενιστεί!

Η Α. Θράκη, σημειώνω επιπλέον, διαθέτει τα εκ Γερμανίας 289 “νέα” τ/Λεόπαρντ, με τα οποία όμως ακόμα(!), δεν έχει αποκτήσει την δέουσα εξοικείωση το προσωπικό, παρ’ ότι πέρασαν 10+ χρόνια, από την ολοκλήρωση της παραλαβής τους, ενώ συνολικά η 1η Στρατιά δεν έχει, όπως λογικά θα έπρεπε, … αποκαθαρθεί από Κούρδους στρατευμένους]!..

6. Το πρόγραμμα Ευφράτης” / “Fırat έχει ολοκληρωθεί και τα Μ60-Τ είναι έτοιμα για το Αιγαίο!.. Το πρόγραμμα απαίτησε πάνω από 10 χρόνια για την ολοκλήρωσή του!..

7. Το Sancaktar [όπως και το επόμενο όμοιο τ/ αποβατικό (θέμα ολίγου χρόνου να “βγει” και αυτό)], ασφαλώς και θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση αναλήψεως, εκ μέρους των ΤΕΔ, αποβατικής επχ-σεως!.. (“Προς χρήσιν”, μάλλον σε αποβατική ενέργεια στη Δ. Θράκη, λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του, της νεότητός του, της φύσεως της θαλάσσιας περιοχής στ’ “ανοικτά”, της Δ. Θράκης, κλπ! Πλέον οι ΤΕΔ μπορούν να αναλάβουν μείζονες επχσεις, όπως πχ θα ήταν μια τέτοια στην Δ. Θράκη, υπάρχοντος πλέον και βαρέως μεταφορικού Ε/Π, στις ΤΕΔ).

8. Τα ελαφρά πυροβόλα 105 mm, που “προχθές” μας τα ξαναπαρουσίασαν οι Τούρκοι να αερομεταφέρονται με επιτυχία από Ε/Π, με επιτυχία, είναι θέμα που επίσης περισσότερο από 10 χρόνια τους απασχόλησε (ως προς το πυροβόλο πρωτίστως) και που πράγματι το επέλυσαν! Έτσι, αυτά τα πυροβόλα, λίαν πιθανώς, (για εμάς σίγουρα), θα τα… “δούμε” και θα τα… “ακούσουμε” σε μια μελλοντική τ/αποβατική επχ-ση, κατά ελληνικής νήσου ή νήσων!..

9. Στο Αιγαίο, θυμίζω ότι, το ΤΠΝ, έχει αναπτύξει πλέον, ως ναυτική τακτική (!!!)*, την νοοτροπία της εμφανίσεως όγκου(!) ναυτικών δυνάμεων, στην θαλάσσια περιοχή και στον χρόνο που αυτό θελήσει, με στόχο την θαλάσσια κυριαρχία και την παρεμπόδιση των κινήσεων του ναυτικού τους αντιπάλου! Γι’ αυτό και επιθυμούν και επιπλέον αγορές ναυτικών Μονάδων, ώστε να δημιουργήσουν όποτε το αποφασίσει το ΤΠΝ και αιφνιδιαστικά, ναυτικούς θαλάσσιους φραγμούς!..

* Αυτήν την… άποψη είχε αναφέρει ο τέως Τ/Α/ΓΕΝ, Κος Μετίν ΑΤΑΤΣ! Ναι, εκείνος ο… ψηλός, που όταν είχε, πριν από 10ετίες, πετύχει στη ΣΝΔ, ο διαχειριστής δεν έβρισκε στολή στα μέτρα του! Αχαχαχαχαχαχα! Ήταν όμως αρκούντως ειλικρινής!..

Κάτι ανάλογο ισχύει και με την ΤΠΑ, η οποία πλέον (όσο θα πλησιάζουμε στην κρίσιμη ώρα “Η”) θα βγαίνει μαζικά στους… Ουρανούς, ήτοι με επιπλέον αριθμό α/φ, απέναντι στα αντίστοιχα, (αριθμητικά συγκεκριμένα), ελληνικά, καθώς και με νοοτροπία, από πλευράς των Τ/Πιλότων, πολύ σκληρού δολοφόνου!

10. Οι SAT – SAS έχουν τακτική συμμετοχή, τα τελευταία χρόνια, σε επχ-σεις κατά των Κούρδων, κυρίως στην ΝΑ Τουρκία!

11. Με τα drones τους οι Τούρκοι δεν πρόκειται να “παίξουν” πολύ, σε ενδεχόμενη επχ-ση απόβασής τους σε ελληνικό νησί, παρά την πρόσφατη αναφορά τους στα Καμικάζι” / “Kamikaze” ή “Στρ-τες του Ουρανού” / Gökyüzü Askerleri !.. (Αυτά θέλουν προσοχή! Και τα μονοπτέρυγα και τα διπλοπτέρυγα! Και τα… “Αρπάγκου” και τα… “Αλπάγκου”)!..

– Πάντως, δεν θα ήταν παράδοξο ή περίεργο, να στείλουν οι ΤΕΔ ένα εξοπλισμένο τ/ΜΕΑ (εκτουρκισμένοΠακιστανικό Κε… Μπαϊρακτάρ) / Silahlı Insan Hava Aracı” (“S.I.H.A.”) να προσβάλλει και να καταστρέψει πχ το ραντάρ στο όρος Όλυμπος, της Ν. Λέσβου, ή να θελήσουν “να κάνουν πλάκα” στις ΕΕΔ, στέλνοντας μαζί, καμμιά 10αριά απ’ αυτά, να περνούν κοντά από κανένα νησί μας ή και μεμονωμένα να περνούν κοντά ή πάνω από αριθμό νήσων μας, ενταγμένα, (όχι απαραίτητα ασφαλώς), σε κάποιο τ/σχέδιο παραπλανήσεως!

12. Λίαν πιθανή χρήση των εναπομεινασών βομβών “ΝΑΠΑΛΜ” από τις ΤΕΔ, στο νησί-στόχος που αυτές θα επιλέξουν, για απόβαση!..

(Με την ευκαιρία οι ΤΕΔ και κυρίως οι Σχηματισμοί Κομμάντος, όπως αυτός της Βιθυνίας / Μπολού, έχουν αρκούντως εκπαιδευτεί σε χρήση Χημικού Πολέμου, αν όχι και σε πραγματικές συνθήκες, σε μια περίοδο που οι Τούρκοι, και ως Κράτος και ως ΤΕΔ, έχουν ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα, δεδομένων και των φιλικών σχέσεων της Τουρκίας, με τονISIS, όπως και με λοιπές τρομοκρατικές Οργανώσεις, εξειδιεκευμένες σε πολλά και κυρίως στην χρήση “αερίου νεύρων”! Η εκτίμησή μας είναι ότι οι ΤΕΔ θα κάνουν χρήση Χ.Ο. κυρίως στην Δ. Θράκη)!..

13. Επίσης:

       α. Την εσωτερική διάμετρο κάννης 5,56mm δεν την έχουν ακόμα “ετοιμάσει” για το περίφημό τους Εθνικό Τυφέκιο Πεζικού” (UCR – 5,56), της “Kale Grubu“!

      β. Το ΜΡΤ-76 (7,62mm) είναι έτοιμο!.. Μέχρι λίγο πριν, δεν το είχαν παραλάβει τ/Μονάδες της Α. Θράκης

       γ. Δεν έχουν παραλάβει ακόμα από τους Ρώσους το Α-Τ “ΚΟΡΝΕΤ”, παρά την πρόσφατη συμφωνία τους με τους Ρώσους! Η συμφωνία αυτή καταρρίπτει πανηγυρικά τα μυθεύματα περί του αντιθέτου, συγκεκριμένων πασίγνωστων κύκλων, που λυμαίνονται, εδώ και 2+ δεκαετίες, τις ελληνικές πληροφορίες, (έχοντας “ανοίξει παρτίδες” και με τους Τούρκους), ενδιαφερόμενες αυστηρά -πρωτίστως- για τις τσέπες τους!..

Ακολουθεί παρακάτω μεγάλη παρένθεση ή ορθότερα μεγάλη… αγκύλη!

[Μας το έλεγε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, απ’ το 2008 ακόμα, για τα “Κορνέτ”, όταν ζούσε, αλλά ποιός τον άκουγε;

Όπως πχ μας έλεγε και μας εξηγούσε, για τους ενεργειακούς αγωγούς και το από πού αυτοί θα περάσουν, όταν τότε όλοι τους έλεγαν από Τουρκία, κλπ, και εκείνος εξηγούσε, με επιχειρήματα, το “γιατί” αυτοί θα περάσουν από Ελλάδα, για να τον δικαιώνει όμως τώρα ο ίδιος ο Ι/Π-Θ Κος Β. Νετανιάχου, (βρείτε τις δηλώσεις του Ι/Π-Θ, της 07-05-2018), όπως επίσης, πχ, μας έλεγε και έγραφε, (τότε που δεν μίλαγε κανείς σχετικά), για την τ/ήττα στη Λωζάννη, το 1923, για τις “Μυστικές Πρόνοιες” της υπόψη Συνθήκης, (πόσες φορές, στο “σάϊτ” μας, έχουν αυτές, τα τελευταία 3 χρόνια, αναφερθεί, μαζί με τις δέουσες εξηγήσεις;), για την σύγκρουση Κεμάλ – Ισμέτ, μετά τη Λωζάννη, όταν ο Ισμέτ γυρνώντας στην Άγκυρα, είπε του Ατατούρκ πως η Τουρκία θα ζήση 100 χρόνια, κλπ, και σήμερα έρχεται ο ίδιος ο ΡΤΕ να δικαιώνει τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, λέγοντας, όσα είπε χθες (06-05-2018) σχετικά με τη Λωζάννη, ενώ μάλιστα ο ΡΤΕ διέταξε την εύρεση (στην Γαλλία) και την αποκάλυψη, ακόμα και απορρήτων εγγράφων – θεμάτων, που διαλαμβάνονται στη Συνθήκη αυτή, ώστε τάχα μου να δείξει ότι ο Κεμάλ τότε, “τα είχε κάνει θάλασσα”, κάτι που και ο ίδιος ο Κεμάλ είχε εμμέσως τότε παραδεχτεί με τη δήλωσή του, αλλά στοχεύοντας (ο ΡΤΕ) να φέρει στο φως το πραγματικό περιεχόμενο των μυστικών απορρήτων προνοιών, η πιθανή υλοποίηση των οποίων διαλύει τη σημερινή Τουρκία!..

(Σε 1ο χρόνο, οι αναφορές σε απόρρητες ρήτρες, πρόνοιες, και ό,τι άλλο, της Λωζάννης, θα υποχρεώσουν, λίαν πιθανώς, και την Ελλάδα να παρακαθήσει σε ΕΤ συνομιλίες, ώστε η Συνθήκη αυτή, του 1923, να εκσυγχρονιστεί ως προς το ΕΤσκέλος της βεβαίως, αφού, ως γνωστόν, πρόκειται ουσιαστικά για μια Παγκόσμια Συνθήκη“, ώστε να… επιβιώσει η Τουρκία)!..

– Και άλλα πολλά μας είχε πει και εξηγήσει, κατά το παρελθόν, ο συγχωρεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, θέματα που τώρα, είτε έχουν συμβεί, είτε μέλλει να συμβούν, μη όντας ΠΥΘΙΑ Κε… Πάϊατ, αλλά χρησιμοποιώντας τη γνώση και την κρίση του, στις όποιες αναλύσεις του, αυτό που λέμε “ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ”, “ΛΟΓΙΚΗ, που κάποτε ήταν ένα μπλε μικρό βιβλιαράκι, που διδασκόταν στην Γ’ Τάξη του 3ταξίου ελληνικού Λυκείου! Σήμερα; Σήμερα γίνεται της… “διαλύσεως!..

Αυτά έκανε, αυτά μας έλεγε, όπως και άλλα πολλά, γι’ αυτό κρινόμενος ως… “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ” και… μη ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ”, τον “καθάρισαν σαν αυγό”, τον… σκότωσαν, οι μεγαλόσχημοι “Φιδο-Αστεράδες” δικοί” του, μικράς -σίγουρα- πνευματικής δυνατότητος, αλλά τεραστίας… φαυλότητος!..

Ακούς Κε Α/ΓΕΣ… “Κε Στεφανή”, Κε… “ΙΔΕΑ; Αυτόν που έχεις πχ επικεφαλής στις Πληροφορίες σήμερα, τί ξέρει απ’ αυτές, τί ξέρει από εχθρό; Πότε έχει κάνει σε αντίστοιχη θέση, και άλλα πολλά;

– O άλλος επίσης, ο προηγούμενος του σημερινού, που ήταν πριν στη θέση αυτή, τί ήξερε; Δεν γράφω τί έμαθε, διότι μετά από 2 χρόνια, όλο και κάτι… θα του έμαθαν!.. Πρέπει όμως να “προχωρήσει”, το θέλει άλλωστε και ο Κος… Αντωνακόπουλος, ναι αυτός που όντας Υπλγός, Δκτης ΠΒχίας, στην Κερύνεια, το 1974, δεν έρριξε ούτε μια… μπαταριά, αλλά έγινε όμως μετά… Α/ΓΕΕΘΑ!

Αν λοιπόν και εσύ, ο… “Παύλος ΜΕΛΑΣ” είσαι δούλος των Φαύλων, με το να έχεις πχ ασχέτους σε διαφόρους θέσεις, για να μην ενοχλείσαι από παλαιούς Αρχηγούς ή ό,τι άλλο, (υπάρχουν πολλά παραδείγματα… φαυλότητος), τότε ή είσαι και εσύ ΦΑΥΛΟΣ, ή δεν μπορείς να κάνεις ως Αρχηγός τίποτα, δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι, οπότε “σήκω και φύγε” και εσύ, αφού δεν μπορείς και εσύ(!), όχι μόνον να καθαρίσεις το ΣΞ από το σάπιο, αλλά συνήθισες τελικώς, όπως φαίνεται, και ζεις μαζί του!

– Αυτά στα γράφω εγώ, οΕΛΛΗΝΑΣ! Όμως,

ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ(!) ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ“!..

  • Τα ίδια ισχύουν και με τον Α/ΓΕΕΘΑ, που έχει άλλον άσχετο, στις δικές του…. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, αλλά που είναι όμως… Πατριώτης του! Όλοι οι Κρήτες έχουν ένα… θεματάκι με τα… πατριωτάκια τους! Όλοι οι λοιποί Έλληνες Αξκοί, μάλλον θα είναι… μπάζα!.. Εκτός αν του τον επέβαλλαν, τίποτα άλλοι Κρήτες, τίποτα Αδριάνηδες, Κρασσανάκηδες, κλπ!..
  • Τα διαλύσατε τελικά όλα ρε Αλκιβιάδη; Και δεν μιλάει κανείς εκεί μέσα; Και καλά ο Ναύαρχος, δεν έχει το δικό σου βιογραφικό, Αρχιπλοίαρχος “έκανε” και “πήγε σπίτι του”, κλπ, αλλά και εσύ; Κόλλησες”; Γι’ αυτό μετά από το επεισόδιο με την “ΓΑΥΔΟ” διεπιστώθη… “ύπνος βαθύς” και στον ΣΞ; 

– Α! Τουλάχιστον, αλλάξτε τους Υπασπιστές ρε Στεφανή! Γίνατε περίγελως πια! Μετά από τόσα χρόνια πχ αυτός ο μαυριδερός ψηλός “μικρός”, πίσω από τον Καμμένο, και παλαιότερα πίσω από άλλους, πότε θα “μάθει” Στρατό, ώστε να τον κάνετε αργότερα, εννοώ το Σύστημά σας, Αρχηγό, αφού αυτό, σχεδόν πάντα, συμβαίνει; Τί θα φταίει μετά από χρόνια να την πληρώσει ο Στρατός μας, αν θα υπάρχει φυσικά Στρατός, έχοντας έναν άσχετο ως κεφαλή του; Ίσως όμως δεν θα έχετε άλλους και άλλες τόσο… ωραίους και ωραίες!..

– Και εσύ Στρατηγέ ΦΡΑΓΚΕ! Ψάξε γύρω σου να δεις πόσο φίλοι σου είναι αυτοί οι… νυν ή πρώην Κ/Δ που σε περιβάλλουν, ενώ επίσης πάψε μονίμως να θάβεις τους Αξκούς του ΠΖ και να προωθείς παντού στον ΣΞ Κ/Δ, διότι έχετε με αυτήν την νοοτροπία ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟ, το ΟΠΛΟ του ΠΕΖΙΚΟΥ, ενώ παράλληλα προσβάλλετε και το “ΠΡΕΣΤΙΖ” των Κ/Δ! (“Κόλλησαν” τώρα και στο ΕΠΝ! Αχαχαχαχα! Διαβάζω ότι έβαλλαν… “βάτραχο” Κυβερνήτη, στην Κ/Φ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ!.. Όλοι οι άλλοι θα ήταν ή θα είναι… μαλ..ες!.. Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε);

Καλά τί ηγεσία είναι αυτή που η ίδια ΔΥΣΦΗΜΕΙ ολόκληρους θεσμούς, όπως είναι τα Όπλα και τα Σώματα, και δη τον “Βασιλέα των Όπλων”; Πότε θα σπάσει Κε Στεφανή αυτή η βρωμερή νοοτροπία;

Τί να μου πεις όμως και εσύ, αφού και εσύ τους ΤΘνους, σαν εσένα, προωθείς και απ’ αυτούς τους… κολλητούς” τους δικούς σου ή προηγουμένων Α/ΓΕΣ, καθώς και τους πιο χαρισματικούς σε… μέσον, όπως αυτόν που έβαλλες τώρα Δντη στη Δνση του Όπλου… σου, που για να γίνει ανώτατος, … κάποιοι υποχρέωσαν τον βλάκα τον Τελλίδη, το “πιόνι”, να  διώξει συμμαθητές του, κλπ, κλπ, κλπ!..

Αν τελικά ένας… “ΙΔΕΑ”, όπως εφέρετο ότι ήσουν εσύ, έχει αυτήν την περπατησιά, τότε… “χέστα και άστα” Αρχηγέ ΣΤΕΦΑΝΗ! Άλλοι του Φράγκου, άλλοι του Κωσταράκου, άλλοι του Τελλίδη, άλλοι του… Χατζηπετρή, αχαχαχαχαχα, άλλοι του Παυλόπουλου, άλλοι Κουμπάροι του Καμμένου, σαν αυτόν της ΑΣΔΕΝ, (μπορείς; τον διατάζεις;), άλλοι “κολλητοί” του… Ψινάκη, σαν αυτόν που του πήγαν να πιεί κρασί με το ποτήρι πάνω στο πυροβόλο του άρματος, άλλοι, άλλοι, άλλοι………………

Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Τελικά τον ΣΞ κάποιοι “τον είδαν” “μούρη”, “στυλάκι”, “εμφάνιση”, “παράστημα”, κλπ! Αν ήσουν και εσύ τέτοιος Κε Στεφανή, γιατί δεν πήγαινες, αντί για Αξκός, να γίνεις ΜΑΝΕΚΕΝ, να διαφημίζεις κοστούμια; Α! Κε Στεφανή! Αυτόν που έχεις επικεφαλής των ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ σου, έχει… εμφάνιση, έχει ορθές αναλογίες…. ύψους – βάρους; Για δες και πες μου! (Γειά σου ξεφτιλισμένε… Τελλίδη! Πάρε τηλ. στο “τσατσοσάϊτ”, στο “ΚΡΑΝΟΣ”, να γράψουν κάτι γλειψιματικό για σένα! Έχουν πολύ καιρό!.. Άντε να μου χαθείς)!.. 

14. Τέλος, 1,2 “πραγματάκια” ακόμα, ξεχασμένα και μη! 

       α. Η Τ/Τ Μονάδα που έφυγε από την Κύπρο και πήγε, όπως μας είπαν να πολεμήσει στη… ΝΑ Τουρκία, εκπ-κε και θα επιστρέψει συντόμως στη Μεγαλόνησο! (Για Κύπρο δεν θα σας γράψω τίποτα, για δικούς μου λόγους! Ό,τι μπορούσα να γράψω, το έγραψα και σήμερα / τώρα και παλιότερα)!

     β. Στην Τυρολόη / Çorlu (απάντηση ερωτήματος αναγνώστη) και στην ευρύτερη περιοχή της, εδράζονται οι εφεδρείες της 1ης Τ/Στρατιάς! (Για τους πιο “μικρούς” βαθμολογικά… αναγνώστες μας, αδόκιμα, είναι ο “Χώρος Αρχικής Διασποράς” της Στρατιάς, “ένα πράγμα”, φίλοι)!..

      γ. Από τις 16-04-2018, οι ΤΕΔ είναι / διατελούν σε κατάσταση ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ στην Α. Μεσόγειο!..

     δ. Το “Deep Sea Metro II” είναι ακόμα στο Γκέμπζε, στην Πόλη, “αραγμένο” σε ειδικό μώλο, κοντά στον οικισμό “Dil İskelesi”, δίπλα στην γέφυρα του “Osman Gazi“!

     ε. Το “δραστικό βεληνεκές”, το οποίο αποδεδειγμένα έχουν πετύχει να “πιάσουν” οι ΤΕΔ/ΣΞ, είναι 60 χλμ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

1. Ρε Χακάν! Γιατί τον φάγατε τελικά τον πρώην ΥΠΑΜ, του ΓΙΛΜΑΖ, τον Βουρουλχάν; Στείλε μας κανένα έξυπνο απαντητικό μήνυμα, χωρίς να “καρφώνεσαι” ρε φίλε!

2. Ο δικός σας διαιτητής ρε Χακάν, αυτός που “παίζει” πάντα, όλως τυχαίως βεβαίως, τη ΡΕΑΛ, ο… Τσακίρ, σε ρωτάω! Πόσα του δίνουν οι Ισπανοί ρε Χακάν; Για ψάξτο! Ασχολείσου και με τίποτα αθλητικό εκτός Τουρκίας, και όχι μόνον με τα όσα “φοβερά και τρομερά” διαβάζω να γίνονται στο ποδόσφαιρό σας, την περίοδο αυτή!

3. Ρε Καμμένε! Αν ΔΕΝ(!) ΕΙΣΑΙ ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΗΣ, σταμάτα τώρα ρε τις ΡΟΕΣ των “ΛΑΘΡΟ” στον Έβρο και στα Νησιά μας, μιλώντας στα συντρόφια σου, τα κομμούνια, μαζί με τα οποία μας ανοίγετε τους τάφους μας! Ρε Αποστολάκη πού πάς βρε; Μίλα του βρε!……………………………………

4. Α! Χακάν! Πες στους “Χάκερς” σου, πως αυτά που θέλουμε να μην τα βρείτε, ξέρουμε να τα φυλάμε!.. Μοιάζουμε πιθανώς, αλλά μάλλον δεν είμαστε και τόσο μαλ… ες Χακάν!.. Μην πιάνεστε λοιπόν κορόϊδα Χακάν!..

-/-