Το Δις Εξαμαρτείν Ουκ Ανδρός Σοφού! Το Τρις Εξαμαρτείν, τί είναι;

Με πολύ σεβασμό, προς τον προπονητή του Ολυμπιακού Π., Κο Μαρτίνς, τα παρακάτω!

Κε Μαρτίνς! 

Σαν το γκολ που δέχθηκε σήμερα η Ομάδα μας στον Βόλο, από τον Γκρίλο, δέχθηκε 2 από τον Ισραηλινό παικταρά Ααρών ΖΑΧΑΒΙ, στις 2 αναμετρήσεις μας με την ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ!

Το ότι δεχθήκαμε σήμερα ακριβώς ίδιο γκολ, για 3η φορά, δείχνει ότι δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία από τον συνεργάτη σας, ο οποίος ασχολείται με τα “στημένα” και δη τα κόρνερ!..

Ευθύνη όμως βαραίνει, ως επικεφαλής προπονητής της Ομάδος, και εσάς!

Είναι δυνατόν να μην υπάρχει παίκτης μας, μεταξύ της “βούλας” του πέναλτυ και της γραμμής της μεγάλης περιοχής της Ομάδος μας, όταν ο αντίπαλος κτυπάει κόρνερ, είτε από δεξιά, είτε από αριστερά, ακριβώς δηλαδή στην κάθετη γραμμή, η οποία διέρχεται από το “πέναλτυ” και φτάνει ακριβώς στο μέσον της ευθείας των 2 δοκαριών; Μπορεί άριστα και “ζώνη” να υπάρχει και παίκτης μας, εκεί όπου σας είπα και το ξέρετε!

Ο.Κ.! Γραμμή ή Ζώνη, όπως λέγεται! Αλλά, γιατί δεν υπάρχει κανείς αμυντικός, ακριβώς σ’ αυτό που λέμε εμείς “ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ”, με αποτέλεσμα ένας έμπειρος (ψηλός συνήθως) αντίπαλος, κεφαλοσφαιριστής ή μη, να έρχεται με φόρα από την “βούλα” και ουσιαστικά να… σουτάρει με το κεφάλι, με πιθανότητες μεγαλύτερες του 90% να πετύχει γκολ υπέρ της Ομάδος του; 

Με την PSV “EINDHOVEN” έγινε σε βάρος μας και με ευθύνη μας, 2 φορές (“μέσα” – “έξω”), η ίδια φάση – γκολ και θα έπρεπε να ισχύσει το αρχαίον “ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ”! Σήμερα φτάσαμε στο “τρις εξαμαρτείν”!..

Προφανώς η πολύ μεγάλη πρόκριση, σε βάρος των Ολλανδών, επεσκίασε την όποια κριτική του αγώνος εκ μέρους σας Κε Μαρτίνς (του προπονητικού μας “team”, αν θέλετε), με αποτέλεσμα σήμερα (01-03-2021) στον Βόλο να κινδυνέψει το Σωματείο να φύγει με το “Χ”, αφού, όπως φάνηκε, ο 1ος δεξιός Επόπτης ήταν “πιασμάν”! Ευτυχώς που ο Πορτογάλος διαιτητής Κος Βερίσιμο είδε την πεντακάθαρη φάση – γκολ του Εμβιλά στο “VAR” και τους… “κατάπιε” όλους τους τσάτσους της “Εξυγίανσης” στο Στάδιο και όχι μόνον στο στο “τερέν” / στο “πιτς”, αλλά και όλους τους ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ, γενικώς!..

Ό,τι εγράφη παραπάνω, αγαπημένε μας Πέντρο, εγράφη με πολύ σεβασμό και αγάπη στο πρόσωπό σου!.. 

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-