“ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ, ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ”!..

Φίλοι μου!

– Σήμερα στη Βουλή είχαμε – υποτίθεται(!) – τη συζήτηση για την παραπομπή του τέως Ε/ΥΠΑΜ, (επί Κ-Β του… σοβαρού” Σημίτη), Παπαντωνίου, του γνωστού σε όλους μας ΓΙΑΝΝΟΥ, ενώπιον της σε… κώμα ευρισκόμενης ελληνικής Δικαιοσύνης, για σκάνδαλα “περί τα εξοπλιστικά“! (Γενικώς και αορίστως, για να μην σας κουράζω)!

Ω

Ω1

– Έγραψα υποτίθεται“, διότι, με τα λίγα μου ελληνικά, κατάλαβα, (από την ομιλία του Κου Π-Θ, του “Πολίτη” Τσίπρα), πως το αδίκημα της “απιστίας, (για το οποίο κατηγορείται ο τέως ΥΠΑΜ, αφού ο Π-Θ είπε πως δεν βρέθηκαν λογαριασμοί του, κλπ, καταλάβατε), ενός εκ των μεγαλυτέρων νεποτιστών του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, του Γιάννου μας, αχαχαχαχα, έχει παραγραφεί και συνεπώς η Επιτροπή, τη σύγκλιση της οποίας θα έχει ήδη ψηφίσει, πιθανώς και όλη η Βουλή, τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, θα είναι ουσιαστικά για τα μάτια του κόσμου, όπως τραγούδαγε τη 10ετία του 1990, ο Κατερινιώτης, πρώην ψάλτης και μετέπειτα τραγουδιστής, Χρήστος ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

(Όλοι οι πολιτικοί πια αγαπητοί, έχουν κάνει… παρθενοραφή και θέλουν να παρουσιαστούν, ειδικά σ’ αυτήν την εποχή της θνήσκουσας Ελλάδος, άσπιλοι και αμόλυντοι, ενώπιον του ελληνικού λαού! Κάτι ήξερε φαίνεται ο Π-Θ μας, ο οποίος μίλαγε γι’ αυτές και πιθανώς να τον είχαμε παρεξηγήσει, ενώ βεβαίως παραμένει ή γεννάται -αναλόγως- το ερώτημα, αν ένα “σακατεμένο… αιδοίο” (βρείτε εσείς ποιό είναι αυτό) επιδέχεται παρθενοραφής)!..

– Βεβαίως μετά από λίγο, ο μέγας διαπλεκόμενος Αντι- Ολυμπιακός , ο μέγας…Εξυγιαντής του ποδοσφαίρου μας (όπως λέγαμε παλιά, ο δολοφόνος με το πριόνι) και συνάμα κονιόρδος Υπ. Δικαιοσύνης, … Σιόρ Κοντονής, έριξε μια καπνογόνο φωτοβολίδα, κατ’ άλλους μια κρότου – λάμψεως και κατά μερικούς μια… κλανιά, λέγοντας πως έχουν βρεθεί 3 λογαριασμοί, οι οποίοι εμπλέκουν πιθανότατα τον Κο Παπαντωνίου, κάτι που προφανώς δεν θα ήξερε ο Κος Π-Θ ή το ήξερε και μας ανήγγειλε την προφανώς ειλημμένη… απόφασή του, για λόγους που εκείνος γνωρίζει και κάποιοι εξ ημών μπορούμε να εικάσουμε!..

[Πχ Ο Παπαντωνίου φέρεται ως άνθρωπος των Βρετανών και δεν θα ήταν τουλάχιστον έξυπνο σε έναν Έλληνα Κυβερνήτη, της σημερινής μάλιστα Ελλάδος, ειδικά τώρα που οι Βρετανοί επιστρέφουν και μάλιστα δυναμικά στην περιοχή μας, (η επανάληψη της επεξήγησης της φράσης αυτής θα επιφέρει πλέον τον κορεσμό και έτσι αποφεύγεται), να τα βάλει μαζί τους, στην περίπτωση βεβαίως που αυτοί εμφανιστούν και πουν στον Π-Θ μας… 2 λόγια συμπάθειας για τον Γιάννο ή πχ να βρεθεί ο Κος Τσίπρας και η Κ-Β του, ενώπιον μιας πιθανής σχετικής θερμής… παρακλήσεως, από υψηλόβαθμους εκπροσώπους της… εβραϊκής Φυλής, είτε της ημεδαπής, είτε της αλλοδαπής, αφού από το θέμα θίγεται ΑΜΕΣΑ και ο “φίλος τους”… Αρχιερέας της Διαπλοκής, όπως μας… ανέφερε και πάλι απόψε ο νυν Ε/ΥΠΑΜ Καμμένος το Σημίτη, υπενθυμίζοντάς μας τη ρήση του… ήρωος”, Ψίλο – Νέο – Βούδα”, Κωστάκη μαςή πχ επειδή κάθε αναφορά σε “εξοπλιστικά” παρακολουθείται από τα τεράστια υπερατλαντικά αμερικανο-εβραϊκά “τραστ” εξοπλιστικών, τα οποία πιθανώς να ενοχληθούν, κλπ και να θελήσουν να μας πουν και αυτά… “2 λόγια” σχετικά, κλπ ή, ή, ή… να μην σας γράψω άλλα πιθανά παραδείγματα, αφού και εγώ… κουράζομαι!..

– Γεννάται επομένως, μεταξύ των αρκετών, ένα βασικό ερώτημα στους απλούς πολίτες, το οποίο και σας παρουσιάζω: Τί γίνεται ρε πούστη μου, τί / ποιά… επεισόδια χάσαμε πάλι“; “Πάμε μαζί”: Αχαχαχαχαχαχαχα

– Σε κάθε περίπτωση θα δούμε την τελική έκβαση του θέματος και συνεπώς και την… τύχη του Γιάννου μας! (Αν βεβαίως και οι γενικότερες εξελίξεις, με τις οποίες οι παγκόσμιοι σχεδιαστές, και της δικής μας ζωής, έχουν ζώσει την Πατρίδα, το επιτρέψουν)!..

ΟΜΩΣ!!! Σας γράφω και κάτι ακόμα, επίσης της αυτής σοβαρότητος με τα προηγούμενα και εσείς… προβληματιστείτε!.. Αχαχαχαχαχαχα!

– Ο Κος Π-Θ… ξέχασε(!) να αναφερθεί, (αφού αρκετές κορώνες περί διαφάνειας “πετάει”, όπως έπραξε και απόψε τζάμπα είναι άλλωστε), στον Κο Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο οποίος το 2004 ή το 2005, (δεν θυμάμαι τώρα, ποιό από τα 2 αυτά έτη ήταν), είχε συστήσει και εκείνος Επιτροπή, για τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών” επί της 8ετίας ΣΗΜΙΤΗ, (προσφάτως έχω γράψει σχετικά και πάλι), με Πρόεδρο τη… μασωνάρα, (στοά “Βενιαμίν ο Λέσβιος”), εκ Λέσβου, βουλευτή τότε και -δεν θυμάμαι τώρα- αν είχε εκλεγεί και μέλος του Προεδρείου της Βουλής, Γιάννη ΓΙΑΝΝΕΛΗ, επιτροπή η οποία “τα κουκούλωσε όλα” ή όχι Κε Τσίπρα ή όχι Κε Καμμένε;

– H απάντηση είναι ένα ΝΑΙ, όπως ακριβώς το βλέπετε όλοι σας, ήτοι με κεφαλαία, με bold και με italics !!!

                                                                          “Τα κουκούλωσε όλα“!

– Γιατί λοιπόν Κε Τσίπρα και εσύ Κε Καμμένε, επιτεθήκατε στη ΝΔ, (σε Δαβάκη, Βούλτεψη, Δένδια, κλπ), αλλά όχι στον… Κωστάκη; Πάλι ο… μαλάκας λαός θα αναρωτήθηκε ομοίως:

                                                       “Ρε πούστη μου, τί επεισόδια χάσαμε πάλι“;

                                                           “ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…  ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ“!..

ω11

–  Θα μας απαντήσετε Κε Π-Θ γέ ή όχι και αν “ΟΧΙ”, “γιατί“; 

–  Σε κάθε περίπτωση όμως Κε ΤΣΙΠΡΑ και εσύ Κε ΚΑΜΜΕΝΕ, συγκυβερνήτα, επειδή εμείς εδώ προβάλλουμε μόνον την Ελλάδα και την ΑΛΗΘΕΙΑ, όντας όπου επιβάλλεται και έλλογοι… μπερεκέτηδες, σας γράφω, με απόλυτη ειλικρίνεια, πως σας αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ(!), που τολμήσατε και αγγίξατε ένα τέτοιο θέμα, δηλαδή τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ στα ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, τα οποία και σας υποβάλλω, όμως το ακολουθούν ΜΠΡΑΒΟ, θα το πάρετε ή όχι, με την έκβαση του όλου θέματος!

– Ειδικά Κε Π-Θ η δική σου σημερινή σου ομιλία ήταν η καλύτερη που κατ’ εμέ έχεις κάνει, όσο είσαι… Τιμονιέρης μας, όμως προβληματίσου στο τί θα σου γράψω τώρα! Είτε αποφάσισες εσύ τη συζήτηση αυτή, είτε στην υπέδειξε ο Καμμένος, (ο οποίος, με βάση τα όσα λέει ότι πιστεύει, κλπ, θα έπρεπε και θα πρέπει να αποτελεί τον… Ηνίοχό σου, κάτι που όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει δυστυχώς), επρόκειτο για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ – ΛΑΘΟΣ! Γιατί;

– Για μια σειρά από λόγους, που λόγω χρόνου δεν θα στους γράψω τώρα, [θέλω να πάω να παρακολουθήσω την “κονσέρβα” – συνέντευξη, του καταστροφέα(!!!) του ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ του Μεγάλου Πατριώτη, ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον οποίον, (όπως και την Περίοδο του), ούτε έμμεσα ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ούτε ακόμα και αν πριν, το πλύνεις με τα καλύτερα… βουλγαρικά ροδόνερα], του καταστροφέα και της Πατρίδος, ΣΗΜΙΤΗ, (ενός Σημίτη που πήρε με… συμβόλαιο το Κόμμα), να τον δω και ακούσω, ώστε να εξασκηθώ, κυρίως, στο… “ορθό πολιτικό ψέμα”, ενώ θα ήθελα και να θυμηθώ και τη ρήση του… Σπράου, που έλεγε ότι “οι Έλληνες ζουν πολύ”, κλπ, κλπ, κλπ]! 

– Θα σου γράψω μόνον ένα λόγο! Διάβασέ τον, αμέσως παρακάτω:

– Όταν είσαι Π-Θ σε μια Πατρίδα, όπως η σημερινή και όταν είσαι ως χώρα προ μιας εθνικής καταστροφής, που κάποιοι επεξεργάζονται, η οποία αφορά απώλεια εθνικών μας εδαφών και όχι… ριάλια, (εκτός αν δεν το καταλαβαίνεις ή δεν σ’ ενδιαφέρει, οπότε δεν θα έπρεπε να είσαι Π-Θ μας), τότε λειτουργείς:

    α. Συσπειρωτικά και ενώνεις το λαό και τις πολιτικές παρατάξεις! Άρα η άλλη θέαση, της ιδικής σου, λέγει ή θα μπορούσε να λέγει, (προσωπικά βεβαίως δεν την αποδέχομαι, ανάλυση κάνω ή σου κάνω), ότι η Αντιπολίτευση ψήφισε ό,τι και η Κ-Β σου, για εθνικούς λόγους! (Άρα και τα… Μουσεία Μπελογιάννη και οι… Καισαριανές και όσα άλλα λοιπά συναφή είναι… λάθος, αν θες(!) να με καταλάβεις)!..

    β. Έξυπνα και δεν τα βάζεις -ουσιαστικά- με αυτούς τους παγκόσμιους των εξοπλιστικών Κους, που κυβερνούν (και) τον… πόλεμο και οι οποίοι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα, είτε να σε αφήσουν χωρίς πχ πυρομαχικά, την κρίσιμη ώρα, είτε να ενισχύσουν τον αντίπαλό σου ή τους αντιπάλους σου (για εμάς ισχύει ο πληθυντικός) και μάλιστα με “1002 τρόπους”!

[Δες το παράδειγμα του προμηθευτή – εμπόρου όπλων και φίλου του ΕΘΝΑΡΧΗ Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Ζαχάρωφ, ο οποίος έπαψε να προμηθεύει τις ΕΕΔ και προμήθευε τον Κεμαλικό “Εθνικιστικό” Στρατό, μετά από την ήττα του φίλου του, στις ελληνικές εκλογές του 1920 και μέχρι της καταστροφής μας, ή το παράδειγμα των Σοβιετικών, που προμήθευαν (και) εξοπλιστικά τον Κεμάλ, την περίοδο 1920 – 1922, λόγω του ότι ο Βενιζέλος έστειλε στην Κριμαία, της Ουκρανίας τότε και της Ομοσπονδιακής Ρωσίας σήμερα, “Εκστρατευτικό Στρατιωτικό Σώμα” και συγκεκριμένα ένα Σύνταγμα, το οποίο πολέμησε υπέρ των “Λευκών Σκούφων” και εναντίον των Κόκκινων, (Κομμουνιστών), που τελικώς και επικράτησαν].

   γ. Θετικά (δυστυχώς, αλλά έτσι επιβάλλεται) και δεν εκθέτεις τους όποιους επίορκους πολιτικούς σου αντιπάλους σε θέματα που -ΠΡΟΣΕΞΕ- σχετίζονται απ’ ευθείας με την “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, όπως είναι τα Εξοπλιστικά και ας την γλυτώσουν (πιθανώς) τα όποια… λαμόγια, τα οποία μετά τον πόλεμο, ανάλογα πάντα με το ποιά θα είναι τότε η Πατρίδα, μπορούν να κληθούν και τότε να λογοδοτήσουν! (Είχα γράψει παλαιότερα για την “επίθεση” του ΚΑΜΜΕΝΟΥ στο ΒΕΝΙΖΕΛΟ, για τις Φρεγάτες και του είχα εισηγηθεί, ως νόημα, να είναι πιο προσεκτικός! Δυστυχώς δεν με άκουσε)!..

– Αυτά τα ολίγα και όσο είναι καιρός… κόψτο Κε Π-Θγέ, αν πραγματικά πιστεύεις στην Πατρίδα!.. Σε μια τελική, προβληματίσου! (Δες στο χθεσινό μου άρθρο τί γράφει η “φωτο”, που έβαλα στο τέλος του / Αναφέρομαι στη Ρήση του Αριστοτέλους)!

– Και εσύ Κε Καμμένε!

– Τα σκάνδαλα που εσχάτως… ανακάλυψες και λάβρος αναφέρεις, σε Βουλή και αλλαχού, και θα έλεγα ΔΙΚΑΙΩΣ μεν, ΑΣΥΝΕΤΑ δε (μόλις το εξήγησα), κάποια στελέχη τα είχαν αναφέρει εκεί όπου έπρεπε, δηλαδή μέσα στην… οικογένειά τους και τα «έφαγε… η “μαρμάγκα“», το… σκοτάδι !.. Πολλοί εξ αυτών κατάλαβαν εξαιρετικά αργά, όχι την ύπαρξη της ΜΑΦΙΑ που ανέφερες απόψε, (όσο ισχυρός και αν είσαι, είσαι και εσύ ανίσχυρος εμπρός τους), αλλά το γεγονός ότι αυτή είναι ΑΝΙΚΗΤΗ!..

– Το θέμα Η Διαφθορά στα Ελληνικά Εξοπλιστικά Πράγματα είναι μείζον, και πάρα πολύ παλαιό θέμα, Κε ΥΠΑΜ και η μικρή μου πείρα λέγει, (ακόμα και στα καλύτερά της να ήταν η χώρα), πως δεν θα πρέπει να συζητούνται δημοσίως !!! Εσείς – κατ’ εμέ –  συνεχίζεται να δίνεται… τα άγια τοις… κυσί!.. (Αν με καταλαβαίνεις)!.. Τί θα λέγατε πχ, αν πιθανώς σας ενημέρωναν, αυτοί που γνωρίζουν, το πώς έφτασαν οι S-300 στην χώρα μας; (Στο Πεδίο εννοώ)! Πρόσεξε! Στο αντικείμενο αυτό, των “εξοπλιστικών” εννοώ, δεν είναι πάντα “άσπρο – μαύρο“!.. Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές και η Δαμόκλειος Σπάθη” επικρέμαται πάντα πάνω από τα κεφάλια των όποιων… αδυνάμων, στο υπόψη… παιχνίδι!..

– Δυστυχώς στο θέμα γενικώς ΑΣΦΑΛΕΙΑ και πολύ περισσότερο στο θέμα “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ η χώρα μας είναι τα τελευταία χρόνια, πολύ… free, light και… to his… penis!!!

– Θα ήθελα να παρατηρήσω επίσης Κε Καμμένε, πως, ενώ πήρες την… άδεια να αναφερθείς, όπως μας είπες, στην Κα Κανέλλη, δεν έπραξες το ίδιο και με τον Κο Ευάγγελο ΒΕΝΙΖΕΛΟ, για τον οποίον είπες, απόντος αυτού, ότι είναι ειδικός επί του θέματος να διαφεύγουν οι… εγκληματίες! Δηλαδή; Γεννώνται στο πόπολο μια σειρά από σχετικά ερωτήματα, αλλά δεν θα τα θέσω εδώ και τώρα, άλλωστε τα ξέρεις!

– Και επειδή Κοι Τσίπρα και Καμμένε κόπτεσθε για την καθαρότητα και διαφάνεια των πάντων στην χώρα, εμψύχων και αψύχων, γράφω και πάλι σήμερα πως θα πρέπει πχ επισήμως να ζητήσετε (βρείτε εσείς τη φόρμουλα) την έκδοση του Κου Χριστοφοράκου, στην Πατρίδα μας, ώστε… (Τη συνέχεια τη γνωρίζετε πολύ καλά)!..

ω18

                                                    Με το 1, 2, 3 δώστου και ένα… φιλάκι Κε ΚΑΜΜΕΝΕ!

– Τέλος, 1, 2 πραγματάκια ακόμα απ’ ό,τι ειπώθηκε και άκουσα!

   α. Κε Πολλάκη!

– Ξέρεις πόσα πλαστά πτυχία (επειδή άκουσα και γι’ αυτά στον Τομέα σου), κυκλοφορούσαν επί Σημητικού ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα, επί των οποίων μάλιστα “έκτισαν καριέρες” κάποιοι και σε πολύ κρίσιμους ακόμα τομείς του δημοσίου βίου της χώρας μας, όπως επίσης και… “κονόμησαν”; Ψάξε να βρεις το φύλλο εκείνο της ε/φΕΘΝΟΣ, που αναφερόταν στο θέμα αυτό πρωτοσέλιδα, καθώς και ανασκάλεψε το γεγονός της ύπαρξης “ειδικού γραφείου” έκδοσης πλαστών εγγράφων γενικώς, που είχαν συστήσει, (επί της οδού Παν-μίου, νομίζω), και… πλούτιζαν, 2 πρώην υπάλληλοι της ΕΥΠ, πριν από κάποια αρκετά χρόνια!..

  β.  Κε Καμμένε!

– Ο Κος Δένδιας, είπε το σωστό(!) σχετικά με το Άρατε Πύλας , αν και με την παρέμβαση Φίλη, έδειξε και αυτός πως δεν ήταν σίγουρος! Ο Δένδιας είχε δίκιο όμως και ο Φίλης, ο οποίος έσπευσε να σε υπερασπιστεί ή να σε… γλείψει, λόγω της πρόσφατης επίθεσης που σου είχε κάνει, κλπ, κλπ, κλπ,  παρά το ότι φέρεται ως δήθεν θρησκευόμενος, είπε παπαριές, αφού σου έδωσε λανθασμένα δίκιο!..

– “Κλείνοντας” και επανερχόμενος, το Δις Εξαμαρτείν, Ουκ Ανδρός Σοφού, Κε Καμμένε το ξέχασες! (Η 1η… αμαρτία σου ήταν οι αναφορές σου στις φρεγάτες προ καιρού και η η σημερινή ομιλία – παρέμβασή σου, και ξαναγράφω, όσο δίκιο και αν είχες ή αν έχεις)!..

Κατάλαβες τώρα γιατί, παρά τις όποιες αγνές προθέσεις σου, τις οποίες εγώ ειλικρινώς δέχομαι, έχεις χαρακτηριστεί “επικίνδυνος”, ως ΥΠΑΜ, πόσο μάλλον, (θα το αντιλαμβάνεσαι πιστεύω) και ο Π-Θ;

Ω10

                                                                                              ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                            “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                      – / –

ΥΓ. ω15

                                                             Παρεπιπτόντως, ο Κος ΚΑΝΤΑΣ πού είναι σήμερα;

                                                                                                      – / –