Το Μαύρο Μας Το Χάλι!..

Φίλοι μου και εσύ Κυριάκε… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

– “Πριν αλέκτωρ φωνήσαι… , κλπ”, ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” και το “σάϊτ” μας δικαιώθηκαν απόλυτα και πάλι!

– Με τις τελευταίες… εξαγγελίες του Τ/ΠτΔ, χθες βράδυ (15-12-2019), από τηλεοράσεως, απεδείχθη ότι μας διαβάζουν αγαπητοί, εκτός της ΜΙΤ και του Τ/ΓΕΕΔ, και η τ/Προεδρία, όπως -και κυρίως- το τ/ΥΠΕΞ! Μας διαβάζουν και αν δεν μας εφαρμόζουν, μας ακολουθούν!..

– Τί είπε λοιπόν χθες ο ΡΤΕ;

– Είπε πως με το νέο Έτος (αρχές δηλαδή) θα προβεί σε σεισμικές – γεωτρητικές… έρευνες (sic) εντός της τ/ζώνης, όπως αυτή καθορίστηκε με την προσφάτως ανακοινωθείσα Τ-Λ συμφωνία, κλπ, και προσδιόρισε ακριβώς το σημείο αυτό των ερευνών, λέγοντας πως θα είναι Νως Καστελλορίζου και Ακως Κρήτης, δηλαδή μέσα στα “νερά” μας και κατά τον… Τσαβούσογλου – Τουρκία, … τουρκικά πια “νερά!

– Τί γράφαμε εμείς εδώ, εδώ και καιρό;

– Το σημείο αυτό (περιοχή), [το οποίο ανέφερε ο ΡΤΕ και μάλιστα αναφέρθηκε ορθώς (και πιο πολύ έξυπνα) σε τ/υφαλοκρηπίδα, όπως σας το είχαμε επισημάνει πως θα λέγουν πλέον οι Τούρκοι], δεν σας το είχαμε φίλοι μου ακριβώς προσδιορίσει, λίγο πριν από τις εκλογές μας, της 7ης Ιουλίου του 2019, αναφέροντάς σας το πώς εκτιμούσαμε ότι θα ενεργούσαν οι Τσίπρας – Μητσοτάκης, αν εξελέγοντο Π-Θ, μετά από μια τέτοια ενέργεια των Τούρκων;

– Μάλιστα σε έναν… άσπονδο φίλο μας και σε πρόσφατο άρθρο μας, τον καλέσαμε να “πάει” να διαβάσει 2 συγκεκριμένα μας άρθρα, του Ιουνίου, του 2019! Θα το θυμάστε!..

– Δικαιωθήκαμε και πάλι, ενώ είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σκληροί “σήμερα” και να αναφέρουμε πως η ε/Κ-Β επιμένει ηλιθίως (άντε ανοήτως… ) να πιστεύει πως το θέμα θα λυθεί διπλωματικά! Μακάρι, αλλά δεν θα γίνει έτσι!..

– Σας είχαμε γράψει, και πάλι σας το γράφουμε και σήμερα, πως οι Τούρκοι, μετά το 2016, και το αποτυχημένο Ομπαμικό “Κίνημα” στην Τουρκία (κατά το οποίο οι Τούρκοι ξεφτίλισαν μαζί και την Ομπαμική… “CIA” και το Ομπαμικό… Α/Πεντάγωνο), οι Τούρκοι έπαψαν, μετά από απόφαση του ΣΕΑ τους, να σκέπτονται και να αμύνονται, ως χώρα, ΝΑΤΟΪΚΑ (η Τουρκία ολόκληρη, ως χώρα, ήταν -και ουσιαστικά παραμένει ακόμα- μια “ΧΩΡΑ-ΒΑΣΗ” του ΝΑΤΟ, αφού άλλωστε ως τέτοια… “χτίστηκε”, ούσα στο ανατολικό άκρο της “Συμμαχίας” και κυρίως ούσα στο άκρως ευαίσθητο / μαλακό, κλπ, υπογάστριο της τότε ΕΣΣΔ και σημερινής Ομοσπονδιακής Ρωσίας), αλλά “αλλάζοντας βιόλα” αμύνονται πλέον εθνικά, αφού το “Κίνημα (το οποίο είχαν χειραγωγήσει πριν ακόμα από την εκδήλωσή του, αλλά το άφησαν να εξελιχθεί, ώστε να υπάρξουν πολλαπλά, για την Κ-Β ΡΤΕ, εσωτερικά και κυρίως εξωτερικά πολιτικά ωφέλη), τους “κτύπησε το καμπανάκι” της διαλύσεως της χώρας τους, το 2023, όπως αυτή αναφέρεται στις “Μυστικές Πρόνοιες” της Λωζάννης!

– Γι’ αυτό ο ΡΤΕ “βγήκε”, αμέσως μετά, και είπε στον τ/λαό (πολύ ορθώς), πως Η ΧΩΡΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΩΣ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1919 – 1922 Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, κλπ και πως «ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ Τ/”ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ»!..

Αυτός είναι και ο λόγος, όπως σας το είχαμε πολλές φορές γράψει, που οι Τούρκοι θέλουν την συνολική αλλαγή της Λωζάννης, του 1923, και σίγουρα στα Ε-Τ θέματα αυτής και έτσι απεφάσισαν να “δώσουν μάχες” γι’ αυτό, ασχέτως αν οι σταθεροί διπλωματικά Άγγλοι (και λίαν πιθανώς πολιτικοί τους “Πάτρωνες”) δεν θα επιτρέψουν ποτέ κάτι τέτοιο, όσο οι Τούρκοι, μιλώντας μαζί τους, να το “παλεύουν”, ως επιδίωξη!.. (Τουλάχιστον χωρίς να ικανοποιούνται απολύτως οι “μυστικές πρόνοιες” της Λωζάννης, οι οποίες φέρνουν τους Άγγλους, και πάλι μετά από 75 σχεδόν χρόνια, ενεργά, στην… Πόλη και στα Στενά, και, και, και…)!..

Στο πλαίσιο αυτής της παραπάνω τ/”Αμυντικής Στρατηγικής” (σας το έχουμε γράψει τουλάχιστον… 5 φορές), οι Τούρκοι καθόρισαν / απεφάσισαν ότι, ως Κράτος, η άμυνά τους θα αρχίζει πάντα από τα όρια (έδαφος, αέρας, θάλασσα) του -κάθε φορά- εχθρού τους!..

– Αυτό (δηλαδή “Άμυνα από το Εχθρικό Έδαφος” / “Επιθετική Άμυνα”), όπως και 2, 3 άλλα βασικά θέματα τ/εξωτερικής πολιτικής, όπως πχ η αλλαγή της Λωζάννης, η στρατηγική τ/στροφή προς Ρωσία – Κίνα – Ιράν, κλπ, η αντιμετώπιση όλων των γειτόνων της Τουρκίας, με συγκεκριμένη ιεράρχηση συγκεκριμένων και απολύτως “ξεκάθαρων” ενεργειών, για έναν έκαστο αυτών, το ενεργειακό, κλπ, (που αποτελεί και μια τ/ενέργεια απέναντι στην χώρα μας, όπως βεβαίως και απέναντι σε άλλες της περιοχής, χωρίς να ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ για τους Τούρκους, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ Τ/”ΕΘΝΟΚΡΑΤΟΥΣ), αποφασίστηκαν, ως νέα τ/εξωτερική πολιτική, μετά από εισήγηση σκληρών Κεμαλιστών αποστράτων Στρατηγών και των 3 Κλάδων των ΤΕΔ (με πρωταγωνιστές αυτούς του ΤΣΞ, ένας εκ των οποίων (και μάλιστα… βασικός) ήταν και είναι ο φίλος των ΑΓΓΕΛΩΝ Στρατηγός Ι. Χ. ΠΕΚΙΝ), με επικεφαλής τον “πολιτικό”, παλιό ΜΑΟΪΣΤΗ, Ντο(γ)ού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, πράκτορα της ΜΙΤ, από την 10ετία του 1960 ακόμα, και σημερινό Πρόεδρο του “Κόμμα Πατρίδα” (πρώην “Εργατικό”).

Η πολιτική αυτή που απεφάσισε το ΣΕΑ, εγκρίθηκε από τον ΡΤΕ και έκτοτε εφαρμόζεται και σε πολιτικό και σε στρατιωτικό επίπεδο, εκκινήσασα ήδη από την Β. Συρία, όπου, στο Πεδίο, υλοποιήθηκε και υλοποιείται με κάθε μέσο, έμψυχο και άψυχο, ανεξαρτήτως “Δ. ΔΙΚΑΙΟΥ”, κλπ (του οποίου όμως πάντα έξυπνα γίνεται τ/μνεία), με βάση την πασίγνωστη ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΗ αρχή, “Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ”!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ!.. (Και γι’ αυτό, σας έχουμε γράψει εδώ)!..

Η Τουρκία λοιπόν είναι ήδη σε ΠΟΛΕΜΟ, από… μόνη της(!!!), εναντίον των συγχρόνων “Μεγάλων Δυνάμεων” και των όποιων κρατικών ενεργούμενων υποκειμένων τους, καταλαβαίνετε, και στο πλαίσιο της αμύνης της αυτής που είπαμε,  “μπήκε”, με την τακτική της “ΥΑΙΝΑΣ“*. (Όπως “μπήκε”, τέλος πάντων, και εννοώ τις εθνικότητες των δυνάμεων που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί, ακολουθούσα την σύγχρονη εκδοχή του Γενιτσαρισμού, σε… αγαστή “συνεργασία” με την φίλη της “Τζιχαντιστική” τρομοκρατία του “ΙΣΙΣ”).

* Οι επιχειρησιακές τακτικές των ΤΕΔ, “Τακτικές Πεδίου”, πρέπει ήδη -εκτιμώ- να έχουν αναλυθεί από τα ε/Επιτελεία και το ε/ΥΠΑΜ.

– Τώρα(!) πλέον, μετά από την Συρία, η Τουρκία ξεκίνησε και επίσημα(!) ΠΟΛΕΜΟ κατά της Ελλάδος! Πότε;

– Σας το έχω ήδη γράψει! Τον ξεκίνησε με την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας της με την “Λιβύη – Σφραγίδα”, με την οποία συμφωνία ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΣΑ (ΚΑΙ!) ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΙΑ -ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΙΑ- ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

– Και χθες (15-12-2019) ο ΡΤΕ τον… συνέχισε αυτόν τον Πόλεμο, με όσα είπε!.. Τί μήνυμα έστειλε ουσιαστικά στην Ελλάδα; “ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! (Είπαμε το “πώς” μας έχουν εκτιμήσει, γενικώς ως χώρα, οι Τούρκοι, να μην τα ξαναγράφω)!..

– Το μήνυμα ΡΤΕ έχει και… λογική συνέχεια, για εμάς τους Έλληνες, που στην παρούσα… φάση / χρονική συγκυρία, “παίζουμε” -και ορθώς- διεθνώς “διπλωματική άμυνα”! Αυτή η… συνέχεια λέγει: ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ “KAZAN – KAZAN” ΠΑΝΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΕ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ και ΑΙΓΑΙΟ“!.. (Αυτό έχει λεχθεί πολλές φορές από τους Τούρκους και από τον ίδιο τον ΡΤΕ προσωπικά και αν δεν σφάλλω και μέσα στην Αθήνα, όταν μας επισκέφτηκε, επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, τον Δεκ. του 2017).

Αν η Ελλάδα υποχωρήσει τελικώς, τότε η Τουρκία θα ζητήσει και άλλα, μέχρι ίσως και εδάφη μας!.. Ισχύει αγαπητοί αυτό που έλεγαν οι Έλληνες επί “Τουρκοκρατίας”:

Αν δώσεις του Τούρκου άσπρα, τότε θέλει και άλλα, και αν του δώσεις κι άλλα, τότε θα ζητήσει κι άλλα“!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

– Είναι… Νόμος” η παραπάνω ρήση φίλοι μου! Εξετάστε τους Τούρκους ιστορικά και θα διαπιστώσετε το πόσο σοφά έκριναν οι πρόγονοί μας, ναι αυτοί που μας ελευθέρωσαν και που θα τους τιμήσουμε το 2021! (Πρώτα ο ΘΕΟΣ” πάντα, διότι χλωμό αρχίζει να φαίνεται Κα… Αγγελοπούλου μας! / “Γειά σου ρε Κυριάκε με τις… λαϊκές επιλογές σου”)!..

Συνεχίζω… ακάθεκτος!

– Δεν είχαμε γράψει προεκλογικά, ναι ή όχι (ευτυχώς που… ΣΚΡΙΠΤΑ ΜΑΝΕΤ” / “ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ) ότι θα δοκιμαστεί ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ με την Τουρκία, αν “έβγαινε” Π-Θ, δεδομένου του ερχομού του 2023 και των όσων αναφέρει γι΄αυτό η Λωζάννη / “Μυστικές Πρόνοιες”; Ναι, το είχαμε γράψει και τώρα το ζούμε όλοι μας, με 1ον τον Π-Θ μας!..

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, “αλήτικα”, την παραπάνω αναφερθείσα “ελληνική υποχώρηση” την είχε συμφωνήσει με τον ΡΤΕ, τον Φεβ. του 2019, στην Άγκυρα! (Οι συνομιλίες του με τον ΡΤΕ έχουν καταγραφεί από την ΜΙΤ και οι Η.Π.Α. – Μ. Βρετανία γνωρίζουν)!.. Γι’ αυτό και δεν θα ακούσετε ποτέ από τον “τύπο” αυτόν να μας λέει το τί συζήτησε με τον ΡΤΕ τότε, και επί σχεδόν 3 ώρες!..

– Γι΄αυτό ο Τσίπρας “κάνει τώρα τον κάργα” και κατηγορεί για ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, γι’ αυτό ζητάει κυρώσεις στην πράξη για την Τουρκία, κλπ, γι’ αυτό ρίχνει αυτήν την ψεύτικη… μελάνη, σαν σουπιά που είναι, ώστε όταν οι Τούρκοι θα τον “δώσουν” κάποια στιγμή, και μάλιστα την κρίσιμη στιγμή, να “βγει” και να πει πως αυτά είναι ψέμματα, κλπ, “εγώ ζήταγα αυστηρή πολιτική προς την Τουρκία, κλπ” και δεν ξέρω τί άλλο!.. Μιλάμε για πολιτική οχιά! (Πάτε εδώ και βρείτε τί γράφαμε, μόλις γύρισε από την Τουρκία, μετά το ταξίδι του εκεί, τον Φεβ. του 2019 και θα καταλάβετε)!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΠΟΙΟ; ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΟΙ ΚΟΤΖΙΑΣ – ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, εκείνος ο 12νήσιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Βουλή μας, αλλά και άλλοι, όταν προέβαιναν σε δηλώσεις ή αναφορές για την Τουρκία και θα καταλάβετε!.. (Σας τα έχουμε γράψει εδώ, μετά… σχολιασμών)!..

– Τώρα φίλοι μου, στα προεόρτια της επερχόμενης Ε-Τ θύελλας, ο Τσίπρας και ο “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” θα παρουσιάζονται συναινετικοί” και… “Εθνική Ελλάδος”, κλπ, και μόλις μας προσβάλλουν οι Τούρκοι [στα 3 Ε-Τ πολεμικά “ΘΕΑΤΡΑ ΕΠΧΣΕΩΝ”], τότε θα βγει ο “τύπος” αυτός και “θα τα χώσει” στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, (θα το κάνει δε, με κάθε ευκαιρία), απευθυνόμενος στον λαό μας με τις γνωστές… αριστερές (sic) κορώνες, της μορφής “είδατε η Δεξιά;”, “είδατε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;”, κλπ, “είδατε που δεν θέλατε εμάς;”, κλπ, κλπ, κλπ!

Το ΚΚΕ και πιο πολύ ο ΒΑΘΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με το που θα σημάνουν… “πολεμικές καμπάνες”, θα υλοποιήσουν στο Πεδίο -μην γελιέστε- ΣΤΑΔΙΑΚΑ(!), και κλιμακηδόν προς τα άνω, τις ίδιες πολιτικές… διαλύσεως και στρατιωτικής μας ήττας, με τις Μ. Ασιατικές Πορκουάδικες πολιτικές τους, της περιόδου 1919 – 1922**, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξουν ή απλώς στηρίξουν την μείζονα εσωτερική μας αναταραχή, η οποία έχει ήδη σχεδιαστεί και από την ΜΙΤ***, αλλά και από άλλα, διεθνιστικά, κλπ, “Κέντρα” στο εξωτερικό, όπως πχ του ΣΟΡΟΣ (κυρίως αυτού), κλπ, ναι… Κυριάκε αυτού που είναι φίλα προσκείμενα συγγενικά σου πρόσωπα και άμεσοι συνεργάτες σου, ένιοι των οποίων είναι “κρίσιμοι συνεργάτες” δίπλα σου, “κρίσιμοι”, όπως πχ ήταν αυτός ο Καλπαδάκης του Τσίπρα, ο Καλπαδάκης ή και… “Τουρκοκαψούρης”, αχαχαχαχαχαχαχαχα, κατάλαβες τί εννοώ Κυριάκε, αυτόν που ύμνησε σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο “ΠΟΛΥ-ΑΝΤΡΟΥΑ” ΚΑΙΡΙΔΗΣ σου!..

[Ύμνησε και τον Κατρούγκαλο επίσης, αλλά και τον… Βαληνάκη! Μεγάλος πολιτικός… κολομπαράς ρε συ Κυριάκε ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ! Άπαιχτος!.. Εσύ, άραγε, συμφωνείς με την γνώμη του αυτή; Και κάτι ακόμα! Αυτόν βρήκες να βάλεις για Πρόεδρο της “Ε-Ι Φιλίας”; (O ίδιος μας πληροφόρησε σχετικά)! Για την θέση αυτή, και για μια σειρά από λόγους, έπρεπε να μπει Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρός σου Άδωνις ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!.. “Δίκην αστείου”, σου γράφω πως θα μας… μάθουν και οι Ισραηλινοί τώρα, και θα λένε, φιλικά πάντα, αχαχαχαχαχαχαχα, πως “το πνίγουνε το… κουνέλι οι Έλληνες” ή -έστω- οι… Ελληνόφωνοι!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Α! Αλήθεια! Αυτή η κοντούλα ξανθο-βαψο-μαλλού Ελληνίδα… μεγαλοκυρία – μεγαλοτσατσά ήθελα να γράψω “to be honest” – δίπλα σου, στην συνάντησή σου με τον ΡΤΕ στο Λονδίνο, ναι αυτή που μοιάζει στην παλιά “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” Α/ΥΠΕΞ, μισελληνίδα Μαντλίν ΟΛΜΠΡΑΪΤ, ποιά είναι ρε συ Κυριάκε; Μήπως είναι αυτή που ήταν ερωτευμένη με τον… Ράμα; Ειλικρινά δεν ξέρω… ]!..

** Ήδη “βγήκε” βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και είπε πως “η Ελλάδα έχει συμμετάσχει σε 21 ιμπεριαλιστικούς πολέμους! Χθες (15-12-2019), σας παρουσίασα την σχετική είδηση, στο άρθρο μου, που περιελάμβανε ενημέρωσή σας!..

*** Η ΜΙΤ έχει διεισδύσει και(!) στους… αναρχικούς – … αντι-εξουσιαστές, κλπ, με δικούς της Κούρδους πράκτορες, που παρουσιάζονται, πχ ως “ΤΙΚΚΟ”, ως “DHKP-C”, κλπ, ενώ… ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΧΑΚΑΝ, έχει στείλει και δικούς της… ΑΓΓΕΛΟΥΣ” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυρίως, αλλά όχι μόνον, με συγκεκριμένη αποστολή! Καταλάβατε!.. Οι περισσότεροι της Αθήνας… Τούρκοι… “ΑΓΓΕΛΟΙ” ζουν στο Κέντρο (Αχαρνών – Κυψέλη – μεταξύ Αχαρνών και Πατησίων και στο ύψος χονδρικά της παλιάς “Φωκίωνος Νέγρη” και νυν “Φωκίωνος… Νέγρων”), φυσικά στα Εξάρχεια, αλλά και στο Κουκάκι, Καλλιθέα, κλπ! Το Κουκάκι μάλιστα είναι και ευρύτερο κέντρο ξένων πρακτόρων, όπως… αναρχο-τουριστών, … “δημ/φων”, κλπ, κλπ, κλπ!..  / Η ΜΙΤ από εποχής Καραμανλή-“Νεο-Βούδα”, έως και Τσίπρα ήταν πάντα και(!) δίπλα στους εκάστοτε Ε/Π-Θ, και μάλιστα ακριβώς δίπλα, καθώς και μέσα στην ΕΥΠ, μέσω κυρίως εκεί των υπηρετούντων “demek” Β. Ηπειρωτών, στις ΕΕΔ και στο Ε/ΥΠΕΞ, μέσω ιδίας καταγωγής… υπαλλήλων, όπως μεταφραστών, Καθηγητών, Ελλήνων ομογενών, που πλέον ζουν στην Ελλάδα, κλπ! Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να τους… “μαζέψουμε” πχ τους Τ/”ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, διότι είμαστε ΑΓΓΕΛΟΙ “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ” και δη Τουρκίας, και όχι “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ!.. Καταλάβατε!..

Φίλοι μου! 2 λόγια ακόμα για τον πρώην “ΣΟΡΟΣ-Π-Θ!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ “ΦΑΕΙ” ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “ΕΘΝΙΚΟ Η(ΔΙΑΖ) Ε-Τ ΑΓΓΟΥΡΙ” Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡ-ΚΗ ΗΤΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Π-Θ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΡΤΕ ή ΑΛΛΟΝ) ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Ε/ΗΤΤΑ), ΕΙΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ -ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ- ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ, ΣΕ… ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Κ-Β, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ!.. (Σας έγραψα ήδη για “Οικουμενική”, με Π-Θ αυτόν τον… “Διεθνή… Γλείφτη” Μ. ΣΧΟΙΝΑ! Έκανα και εγώ μια σκέψη)!..

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Α-ΔΙ-ΣΤΑ-ΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΕΝΩ Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ… Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΡΟΣΩΠΑ,ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΛΑ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΜΟΛΙΣ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, Ο ΥΠΑΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΙΠΕ -ΕΜΜΕΣΑ- ΟΤΙ ΟΙ ΕΔ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΜΕΣΩΣ, Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ… ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ… ΧΟΥΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΟΜΟΡΦΑ… ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΟ 2015, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΣΤΟ ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΘΝΟΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΥΠΑΜ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ, ΠΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ “ΒΓΕΙ” ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ, “ΟΙ ΕΔ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; ΜΗΠΩΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΝΑΜΝΗΜΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ “ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ”), ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΔ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕ!.. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΓΕΠΕΙΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΤΕ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ” ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ)!..

“Πάμε” ακόμα πιο γερά!..

– Και ενώ λοιπόν είναι σε πόλεμο με εμάς ήδη η Τουρκία, ούσα έτοιμη και στρατιωτικά εναντίον μας (όπως έγραψα χθες στον Π-Θ μας, στην παρ. 30 του άρθρου μας αυτού) εμείς επιμένουμε να κάνουμε την… στρουθοκάμηλο ή να “σφυρίζουμε κλέφτικα”, υποδεχόμενοι κάθε ημέρα… μετανάστες, επιμένουμε να ασχολούμαστε με “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” και “ΑΝΤΑΡ-CIA” και “ANTI-FA”, κλπ, κλπ, κλπ, ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΗΔΗ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ!.. Τόσο Κρεττίνοι είμαστε, αντί όλοι αυτοί οι… Κοι και… Κες να ήσαν τώρα στις Φυλακές, και μάλιστα σε ιδρύματα “Υψίστης ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, εμείς ως Κράτος ασχολούμαστε μαζί τους, αφήνοντάς τους ελευθέρους!..

  • Άραγε, ο λόγος που δεν τους διαλύετε Κε Π-Θ γέ, είναι ότι όντας -ίσως- και εσείς ΣΟΡΙΤΗΣ, δεν θέλετε να “αγγίξετε” όλα αυτά τα… “ΣΟΡΟΣ-ΔΟΡΑΤΑ… Πεδίου” ή διότι τα… “σκέφτηκαν”, τα δημιούργησαν και τα χρησιμοποιούν ακόμα, για τους λόγους τους ασφαλώς (πχ ως… αλογόμυγα στην κάθε ευρωπαϊκή εξουσία, άρα και σ’ εμάς, κλπ, κλπ, κλπ), οι Αμερικανοί της “CIA, η οποία “CIA”, όπως είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ(!!!) πια, ελέγχεται ακόμα (όπως και όλη η αμερικανική Διοίκηση / “administration”, αυτό που λέμε και είναι ουσιαστικά το Α/Κράτος), απ’ τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ; (Sorry Mr President, our beloved D. TRUMP)!..

– Και δεν φτάνουν οι κάθε είδους “ποινικοί… ΗΡΩΕΣ”, που πλημμύρισαν και ταλαιπωρούν την χώρα μας και τους πολίτες της, συνεχίζουν ακόμα και οι “δικοί” σου, ΣΟΡΙΤΕΣ και μη (όπως και ο ΣΟΡΙΤΗΣ Καιρίδης και πλέον -μετά την σημερινή του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ- μέγας “πολιτικός Κολομπαρίδης”, και να με συγχωρείς Πρόεδρε), να υβρίζουν ουσιαστικά -πολιτικά πάντα- τον ΤΡΑΜΠ, μειώνοντάς τον ή θεωρώντάς τον ανύπαρκτο, αναφερόμενοι στο Α/”Βαθύ Κράτος”, στο Πεντάγωνο και στο “State Department”, ως εκείνα τα Κέντρα που αποφασίζουν, αγνοώντας τον νυν Α/Πρόεδρο, έναν Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, ο οποίος, κατ’ εμάς, ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ Πρόεδρος, κάτι που θα πρέπει να έχετε κατά νου, έστω και σαν μια μικρή για εσάς πιθανότητα, λόγω της… αγάπης σας στους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!..

– Άρα, πώς μπορεί βουλευτές δικοί σου, της ΝΔ, να καταφέρονται εναντίον του, όσο Σορίτες και να είναι, όσο και στρατολογημένοι Φιλο-Αμερικανοί, επί των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κλίντον ή Ομπάμα, να είναι, κλπ, όταν “καίγεται ο κόλος μας”, με το συμπάθιο Κε Πρόεδρε και αγαπητέ μας Κυριάκε, που ελπίσαμε ότι θα ζούσαμε… έστω κάποιες Κυριακές μαζί σου, αλλά… , ας μην το γράψω, διότι είμαι και Σαββατογεννημένος!.. Κατάλαβες!..

– Αυτό είναι, κατ’ ελάχιστον, (διπλωματικά και μη), έξυπνο; Τί λες Κυριάκε; Ο μεγαλύτερος Κρεττίνος να ήταν ο Τραμπ, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ακριβώς, σε διαβεβαιώ, θα έπρεπε η ε/Διπλωματία και εσύ προσωπικά να του πλέκατε ΘΟΥΡΙΑ και ΥΜΝΟΥΣ! Μήπως σφάλλω; Τί είναι αυτά ρε Κυριάκε; Αυτοχειριαζόμαστε, δεν το καταλαβαίνεις, έστω εσύ, και να δώσεις “γραμμή” άλλη, της παρούσης;

Όποιος και να ήταν ο Α/Πρόεδρος θα έπρεπε να τύχαινε του προσήκοντος σεβασμού και όχι της χλεύης ρε… ΗΛΙΘΙΟΙ! (Αυτό δεν σε πιάνει εσένα Κυριάκε, … προχώρα)!..  Εκτός αν νομίζετε ότι οι Αμερικανοί είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν τί γίνεται στην χώρα μας, δεν ακούνε και δεν βλέπουν! Είναι δυνατόν να νομίζετε τέτοιο πράγμα; Μας έχουν μουντζώσει τελικά ως χώρα και λαό ρε Κυριάκε; Τέτοια πολιτική κατάντια πια;

– Αν ήμουν Τραμπ Κυριάκε, λέμε τώρα, και ήξερα το καθημερινό… μπινελίκωμα από την πολιτική -γενικώς- τάξη στην Ελλάδα, του ΣΟΡΟΣ πια, όχι μόνον δεν θα σε δεχόμουν, αλλά και θα καλούσα τον Πρεσβευτή σου στην Ουάσιγκτον, για δριμείες παρατηρήσεις, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Σου θυμίζω πως το έκανε ο Τραμπ αυτό με την Αγγλία (με τον προηγούμενο Άγγλο Πρέσβη στην α/ Πρωτεύουσα), Αγγλία που την υπολογίζει βεβαίως, λόγω της εκεί διαμένουσας… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, (κατάλαβες), λόγω της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, λόγω της αδελφικής σχέσεως των 2 χωρών, λόγω της δυνάμεως της χώρας αυτής, λόγω των μελλοντικών κειμένων σχεδιασμών και κυρίως λόγω της επαναφοράς των Βρετανών και πάλι στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό, με την αντίστοιχη αμερικανική απόσυρση στην… σκιά, κλπ, το ξέχασες; Με εμάς όμως δεν το κάνει, διότι κατά πως φαίνεται “μας γράφει στους διδύμους γεννητικούς του αδένες”, θεωρώντας μας ένα “τίποτα”, όπως κάνατε την Πατρίδα μας, όλοι σας, από το 1996 και μετά”!.. (Πρέπει νομίζω να ξαναδείς το ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ ΞΑΝΑ, αν θυμάμαι καλά τον τίτλο της ταινίας, με πρωταγωνιστή, τον… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, αλλά τεράστιο ηθοποιό Ρ. ΝΤΕ ΝΙΡΟ)!..

Ο Α/Πρέσβης Κος Πάϊατ είναι βεβαίως των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και ο συγκεκριμένος(!), επειδή έχει ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ και ΑΝΩΤΕΡΟ ΗΘΟΣ (τον παρακολουθώ καιρό τώρα), τιμά στο ακέραιο το γεγονός ότι ο ΤΡΑΜΠ τον διατήρησε στην θέση του, και εργάζεται περισσότερο -θα λέγαμε- απ’ ότι αν στις Η.Π.Α. ήταν Πρόεδρος “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”!.. Συνεπώς θα ενημερώνει επακριβώς τις Η.Π.Α. … νομίζω!.. Είναι ιδιαίτερος Διπλωμάτης ο… Καλλιφορνέζος και αποτελεί ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Διπλωμάτη, σε αντίθεση πχ με εκείνον τον γελοίο Α/Πρέσβη, που κατέθεσε πρόσφατα, όντας βεβαίως “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”, κατά του ίδιου του, του Προέδρου, ο ρεζίλης!..

– Αλλά και οι λοιποί, των άλλων Κομμάτων, βουλευτές μας, όπως πχ οι ΚΙΝΑΛ-ίτες, το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν ή τουλάχιστον θα έπρεπε να σιωπούν σχετικά, ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!  Οι Κομμουνιστές, οι Συριζαίοι και οι του “ΜΕΡΑ” είναι ακραίοι Διεθνιστές, με διαφορές και μόνον στην ένταση του… Διεθνισμού τους, διακατεχόμενοι από μίσος, κρυφό ή φανερό, για κάθε τι εθνικό, ελληνικό και ορθόδοξο, (το οποίο είτε το λένε, είτε το εκφράζουν έμμεσα, είτε το κάνουν πράξη… ύπουλα), και δεν καταλαβαίνουν από… εθνικές παροτρύνσεις!..

– Όσο Σορίτες και να είναι, όσο και στρατολογημένοι Φιλο-Αμερικανοί επί των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κλίντον ή Ομπάμα, να είναι, κλπ, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός βουλευτών μας, ακόμα πιθανώς και εσύ(!) Κυριάκε, όταν “καίγεται ο κόλος μας” θα έπρεπε να το βουλώνατε / να το βουλώναμε (ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ), και με το συμπάθιο Κε Πρόεδρε και αγαπητέ μας Κυριάκε, που ελπίσαμε πως μαζί σου θα ζούσαμε, έστω κάποιες… , Κυριακές, αλλά…, ας μην συνεχίσω το “αλλά”, διότι είμαι και Σαββατογεννημένος!.. Με… αντελήφθης πιστεύω!.. (Να δεις στο εγγύς μέλλον το τί θα σου γράψω, για την επικείμενη επίσκεψή σου στις Η.Π.Α.)!..

– Χθες δικαιωθήκαμε ακόμα και σε κάτι άλλο που γράφαμε! Τί ήταν αυτό;

– Γράφαμε, σε μια σχετικά χρονικά “κοντινή” μας ανάλυση, που θα συνεχιζόταν σήμερα, αλλά που λόγω των εξελίξεων δεν συνεχίσαμε… σήμερα, πως η Τουρκία ενδομύχως θέλει την συνεργασία με το ΙΣΡΑΗΛ!..

– Έτσι, ακούσαμε ότι η Τουρκία παρέδωσε έγγραφο στην Ι/Πρεσβεία στην Άγκυρα, με το οποίο ζητά εκκίνηση συζητήσεων με το Κράτος αυτό, για διαμοίραση του θαλασσίου ενεργειακού πλούτου στην Α/ Μεσόγειο και ειδικά για το φυσικό αέριο! (Κλήθηκε από τους Τούρκους, είπε το Ι/Ραδιόφωνο, και ενημερώθηκε σχετικά ο Ι/Πρέσβης στην Άγκυρα)!..

– Ο ΡΤΕ τέλος, υπενόησε, συνεντευξιαζόμενος (15-12-2019) στην τ/Τ/Ο, πως στις επικείμενες τ/γεωτρήσεις Νως Καστελορίζου πιθανότατα να είναι, μαζί με τις τουρκικές, και Καταριανές εταιρείες πετρελαίου!.. “Κρατείστε” το αυτό!..

– Μήπως θυμάστε λοιπόν τώρα, που σας λέγαμε και σας γράφαμε πως οι Τούρκοι, όσο υπάρχουν οι Ισραηλινοί, δεν πρόκειται να “πειράξουν” (απ’ όλες τις πλευρές και… απόψεις) το σύμπλεγμα Μεγίστης (και όχι μόνον Καστελλόριζο); Τώρα βεβαίως, με την συμφωνία Τ-Λιβύης / ¨Σφραγίδας¨, οι Τούρκοι “κόβουν” τον “EAST-MED”, καταστρέφοντας ουσιαστικά το Ισραηλινό ενεργειακό σχέδιο (άλλο που δεν θέλουν οι Ρώσοι, που τάχα μας υποστηρίζουν στο προκύψαν αυτό θέμα, αφού αν ανατραπεί ο “EAST MED”, οι Ρώσοι θα διατηρήσουν το ενεργειακό μονοπώλιο προς την ΕΕ), γεγονός που κανονικά σημαίνει ότι οι Τούρκοι “ξεκίνησαν” ΠΟΛΕΜΟ και με το Ισραήλ, “μπαίνοντας” και στα ισραηλινά… χωράφια!.. (Εννοώ τους Ι/ενεργειακούς σχεδιασμούς)! Τώρα οι Ισραηλινοί, αν θέλουν να συνεχιστεί ο “EAST-MED”, θα πρέπει είτε να τα βρουν με τους Τούρκους, είτε να πολεμήσουν μαζί τους, είτε να δημιουργήσουν τις ικανές και αναγκαίες εκείνες συνθήκες, ώστε να τερματιστεί ο υπόψη τ/σχεδιασμός)!..  

– Την ίδια στιγμή, οι “πονηροί”, αλλά και δόλιοι Τουρκο-Φαναριώτες έστειλαν εκβιαστικό μήνυμα στις Η.Π.Α., λέγοντας αρχικά πως, αν δεν τους δώσουν τα F-35, θα “κλείσουν” τις Βάσεις του Ιντζιρλίκ και του Κιουρετσίκ, ενώ στην συνέχεια, αναφέροντας και πάλι το ίδιο… διακύβευμα, ένα πιθανό δηλαδή κλείσιμο των Βάσεων αυτών, είπαν πως αυτό θα συμβεί, αν δεν τους υποστηρίξουν οι Αμερικανοί στα της Α. Μεσογείου θέματα!.. {Αυτό εκτιμάται και ως… ανάσχεση στον ΤΡΑΜΠ και καλύτερα, ανάσχεση για ό,τι τυχόν σκέπτεται [ή σκεπτόταν (είθε όχι)] ο ΤΡΑΜΠ να “δώσει”, κλπ, στον Μητσοτάκη, στις 07-01-2020, στη συνάντησή τους στις Η.Π.Α.}!..

Ο ΡΤΕ αναφέρθηκε και στις Σέβρες, όπως επίσης σας λέγαμε εδώ, στο “σάϊτ” μας, αλλ’ αυτό σχετίζεται με τα όσα διαβάσατε και πάλι, εδώ και… πιο πάνω, “σήμερα”, και αφορούν την επιβίωση της Τουρκίας, ως “ΕΘΝΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ και σχετίζεται με τα οιονεί της… σύνδρομα, ένα των οποίων είναι και οι Σέβρες, συναφές με αυτό της… “Δαμοκλείου Σπάθης”, κλπ, κλπ, κλπ!..

– ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΡ-ΚΟ, ΜΕ ΤΟ “Ο.Κ.” ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΡΑ / ΕΝΕΡΓΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ “DNA” ΤΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ “ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΗΣ” ΤΗΝ ΝΙΚΗ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ “ΒΕΒΑΙΑΣ ΝΙΚΗΣ” Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ “ΜΗ ΗΤΤΑΣ”!

– ΑΠΑΝΤΩ!

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” / ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΥΠΑΡΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΑΚΟΜΑ, ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΟΥΝ Η ΗΤΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΑΦΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!!! ΕΤΣΙ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ, «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ “Ο,ΤΙ ΒΓΕΙ”, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ»!..

  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Τ/”ΧΘΕΣ”,  ΜΕ ΤΟ Τ/”ΣΗΜΕΡΑ”, ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΤΟ “ΕΙΝΑΙ” ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ!..

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Ο ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΣ Α/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ “ΠΑΘΕΙ” ΑΠΟ ΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ”, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΥ… , ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΚΛΠ!.. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΧ ΕΔΩ ΚΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΟ 3% ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ / ΤΟΥΣ).

ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ! Ο ΤΡΑΜΠ “ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΕΧΕΙ “ΜΠΙΖΝΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (με αφορμή έναν δήθεν “Πύργο”, που διατηρεί στην Πόλη και που είχε εγκαινιάσει ο ίδιος ο Τ/Πρόεδρος ), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΑΝ  ΆΛΛΑ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΡΑΦΙΔΕΣ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” (ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ)!..

– ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΩΣ “ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΕ” ΚΑΙ “ΤΣΙΜΠΑΝΕ” ΟΛΟΙ, ΛΟΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ “ΤΗΕ GREAT LEADER ERDOĞAN” ή “MY BEST FRIEND ERDOĞAN”, ΚΛΠ, ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ)… ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΤΟΥ -ΠΡΟΤΕΡΟΥ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ!..

– ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ “ΚΑΘΑΡΟΣ”! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΥΠΟΓΕΙΟΣ, ΥΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΕΙ, “ΜΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΧ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΤΕ ΧΘΕΣ, ΚΛΠ”, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, “ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΤΕ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!.. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ… ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ “ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ”, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ “ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜ/ΦΟΙ”, ΣΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!..

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ “ΠΑΙΞΟΥΝ” “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ… ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ” ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΤΟΥ 1923! (“ΠΑΤΕ” ΕΔΩ, ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ “BR-EXİT”)!..

– Το πιο όμως σημαντικό ερώτημα κατ΄εμέ, δεν αφορά τους Τούρκους, αλλά εμάς! Γίνομαι σαφής / διευκρινίζω αμέσως το ΕΡΩΤΗΜΑ αυτό! Διαβάστε!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 75% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΠΩΣ ΘΑ “ΚΑΘΗΣΕΙ” ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ; ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΙΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΗ”, ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΩΣ Π-Θ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Κα ΜΕΡΚΕΛ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ… ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(!!!), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ -ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑ ΜΠΕΝΑΚΗ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ “ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ” ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!..

  • ΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΤΟ 1974, ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΛΛΙΠΕΣ ΤΗΣ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΤΟΥ “ΑΟΡΑΤΟΥ” ΧΟΥΝΤΑΡΧΗ ΤΑΞΧΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Δ., ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΑΝ ΠΑΡ’ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

– ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΠΛΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΜΑΓΚΑ”, ΑΦΟΥ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΞΕΛΕΓΗ Π-Θ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟΤΑΦΙΟ (“ΕΘΝΙΚΟ Ν/Φ”) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΤΟ “ΠΑΙΖΕΙ”… ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ΤΣΕ!..

ΤΩΡΑ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝ -ΠΙΘΑΝΩΣ- ΤΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ”! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ 2 ΚΑΙ… “ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ”! ΠΟΙΟΙ;

Ο “ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ” ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ 1964 ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΙΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ,  ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ “ĞAVUR IZMIR” ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ!..

– Είναι οι μόνοι 2 Έλληνες που απεκλήθησαν από τους Αμερικανούς ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, διότι ακριβώς είχαν κατορθώσει και “έδεσαν” χειροπόδαρα τις Η.Π.Α., σε σχέση με τα της περιοχής μας (Γ. Παπανδρέου) και σε σχέση με τα παγκόσμια συμφέροντά τους (Ωνάσης)!..  Δεν είναι όμως της παρούσης αυτά!..

Αρκετά και για “σήμερα” φίλοι μου και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν!..

Α! Για να μην τα ξεχάσω! Συνεχίστε να δαιβάζετε!

α. Κε Μαλλιά, σεβαστέ Κε Πρέσβη, η Κρήτη είναι Ελλάδα! Πιστεύω ότι παρασύρθηκες και “εν τη ρύμη” του λόγου σου τα διέκρινες σήμερα (16-12-2019), στον “ΣΚΑΪ”!..

β. Ο Κος ΣΗΜΙΤΗΣ διετέλεσε Π-Θ και δεν μπορεί να υβρίζεται έτσι όπως τον ύβρισε ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ, που λέγεται Πολλάκης, Ο ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ “ΚΛΕΦΤΗΣ”, ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ, ΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ “ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ -ΤΥΧΟΝ- Π-Θ-ΓΟΙ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΑ ΕΥΓΕΝΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΝΤΑ Τ/ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΜΑΔΡΙΤΗ), ΟΙ ΜΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (ΕΛΣΙΝΚΙ), Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΝΥΦΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΕΥΡΩ – ΔΡΑΧΜΗΣ; “ΖΕΙΣ” ΑΚΟΜΑ;), Η ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, Η ΚΛΕΨΙΑ ΤΩΝ “Ο.Α.” ΤΟΥ 2004, Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ” ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, Η ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΓΑΠ” ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ”, ΤΟ “ΑΝΟΙΓΜΑ” ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟ 2015 ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ – ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΕΛΟΥΣ- ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΑΝΕΓΓΙΧΤΩΝ”, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΟ” Π-Θ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ “ΒΑΡΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ” ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ “ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ!

γ. Κε Καιρίδη ή Κε Πολιτικέ… Κολομπαρίδη! Απ’ ό,τι ξέρω δεν υπάρχει το ουσιαστικόΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΜΟΣ! Φυσικά εσείς ως Καθηγητής θα ξέρετε περισσότερα!.. Πάντως ο Μπαμπινιώτης που… επίτηδες “έψαξα”, δεν αναφέρει πουθενά την λέξη αυτή! Άρα μπορώ να σας αποκαλώ , πολιτικά πάντα, “Κε πολιτικέ… Κολομπαριδο-Λεξιπλάστη”!.. Σήμερα, ακόμα και η Αναστασοπούλου, φάνταζε εμπρός σου… Κίσσιντζερ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Σε παραδέχομαι!..

δ. Διαβάστε την υπ. αρ. 30 παράγραφο, του αμέσως προηγουμένου άρθρου μου! (Ένα άρθρο “πίσω”).

ε. Όχι Κε ΣΗΜΙΤΗ! Και το Ελσίνκι σας ήταν ΑΠΟΤΥΧΙΑ, και μάλιστα “δυνατή / ηχηρή” και αυτή, αφού στην βάση της ήταν ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ! Εσύ φυσικά δεν ήσουν ο 1ος που “έπαιξε” το “περιεχόμενο” του Ελσίνκι, αλλά ο 2ος! Ποιός ήταν ο 1ος φίλοι μου; Ο 1ος ήταν ο Κωνσταντίνος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ο οποίος ήταν πράγματι στην γραμμή του Ελσίνκι!

Πονηρός ο… “Εβραίος” (δεν το γράφω κακοπροαίρετα το επίθετο “Πονηρός”, Κε Σημίτη, ούτε ρατσιστικά), αφού αναφέρθηκε στο Ελσίνκι, οσμιζόμενος μάλλον πως ο Κυριάκος “ψάχνει” και “ανασκαλεύει” πιθανώς το Ελσίνκι, ακριβώς επειδή αναφέρεται σε μη συνοριακές διαφορές και κατά συνέπεια σε “μη πόλεμο”, αλλά συζήτηση με την Τουρκία, και θέλησε να δώσει “χείρα βοηθείας” στον Π-Θ μας, αν με καταλαβαίνετε, λέγοντάς του, έστω και εμμέσως, “Κυριάκε είμαι εδώ και για ΠτΔ”!

– Ο Σημίτης ΔΕΝ στόχευε με το άρθρο του τον “Νεο-Βούδα”, όσο και να μην ξεχνάει ποτέ, μέχρι και του θανάτου του, εκείνη την αποστροφή – ύβρη του Καραμανλή, στον Σημίτη, περί “Αρχιερέα της Διαπλοκής”, που ήταν παράλληλα και ύβρις προς μια ολόκληρη Φυλή, κάτι που προσδιόριζε το 1ο ουσιαστικό της φράσεως! Απλά είπε πως έφταιξε ο Κων-νος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ο Β’, αχαχαχαχαχαχα, που η Τουρκία δεν έγινε τελικά… Ευρώπη!..

στ. Ο “ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ” είναι Τουρκόφιλος, Όργανο των αριστερών, του “Εργατικού Κόμματος” και χρηματοδοτούμενος από τους… ΣΟΡΟΣ, της Ευρώπης!.. Είναι τέλος, σε μια πιο ελληνοποιημένη εκδοχή του, μια βρετανική… “ESPRESSO”, χωρίς όμως την “συμμετοχή” στην ε/φ των Α/Μ.Υ., όπως αντιθέτως συμβαίνει ακόμα με την ελληνική “κουτσομπολίστικη” ε/φ!.. 

– Η ε/φ αυτή έγραψε πως το τ/”drone”, που πήγε σήμερα στα “Κατεχόμενα”, της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, είναι “επιθετικό”, ήτοι οπλισμένο! Ας είναι!..

Το “drone” που είδατε σήμερα (16-12-2019) να “κατεβαίνει” στο α/δ “Geçitkale” των “Κατεχομένων”, της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, προερχόμενο από το α/δ “Ντάλαμαν” της Τουρκίας, ήταν “καθαρά” επικοινωνιακό τ/σόου, ώστε να μάθουν το θέμα ακόμα και οι… τυφλοί και να το ακούσουν και οι… κουφοί, αφού ήδη από το Σάββατο (14-12-2019), σύμφωνα με τα Τ. και Τ/Κ ΜΜΕ, “TIR” μεταφέροντα “drones” πέρασαν το τ/Τελωνείο στην Αμμόχωστο(!) και τα πήγαν στο Τ/Κ, ακόμα, α/δ! Βάλτε πόσα φορτηγά ήσαν, τί τυχόν δυνατότητες μεταφοράς έχουν για “drones”, αν αυτά είναι… συναρμολογούμενα ή όχι, αχαχαχαχαχα, τί δυνατότητες μεταφοράς έχουν για τα παρελκόμενα συστήματά τους και θα βρείτε πόσα είναι τα “drones” στο Λευκόνικο!..

– Όλα τα “drones” στα “Κατεχόμενα” θα έχουν διπλή “δυνατότητα”, ήτοι και “παρατηρήσεως” και “προσβολής στόχων” (επιθετικά)!..

Είπαμε τόσες φορές, καιρό τώρα, ότι οι Τούρκοι θα εκκινήσουν από την Κύπρο στρατιωτικά, την νέα, και τελική, κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, επίθεσή τους, οπότε λογικό είναι να την ενισχύουν, όλο και πιο πολύ! Στόχος, θυμίζω, των Τούρκων είναι η εντός 3 ημερών αιφνιδιαστική κατάληψη και του υπολοίπου της Νήσου μας, κλπ, κλπ, κλπ! Σας τα έχουμε γράψει!.. Διαβάστε μας και πάλι!..

ζ. Κυριάκε! Δυστυχώς δεν μπορώ να σου γράψω εδώ το τί πρέπει να κάνεις και κάνουμε, αφού ο Χακανούλης, και όχι μόνον, με… διαβάζει!..  Ρε Χακάν, μια φανέλλα της ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ, για να την κάνω δώρο σ’ ένα φίλο, μήπως μπορείς να μου στείλεις με κανέναν δικό σου εδώ; Για δες το θέμα, σε παρακαλώ!..

  • Σου γράφω μόνον 3 “πράγματα”… πολιτικά, Κυριάκε!
  • ζ1: Άνοιγμα” στην Αλβανία, για δημιουργία Ε-Α Συνομοσπονδίας! Αρχικά!
  • ζ2: Μην πας στην Χάγη για τα… πάντα, διότι θα χάσεις, “αέρα”, σχεδόν τα πάντα!..
  • ζ3: Πρότεινε για ΠτΔ τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! (Θα γράψω “2 λόγια”, πιστεύω, πριν να φύγεις να πας στα βουνά, για να αποφασίσεις)!..

η. Διώξε τώρα τους Ντόκο και Ζιακόπουλο! Πού έμαθε την Τουρκία ο… Ζιακόπουλος και πού έχει υπηρετήσει στην Ελλάδα και στα… Βαλκάνια;

Επίσης, από πότε ένας Πρόεδρος, ενός αμερικανικού Ινστιτούτου των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην Ελλάδα, γίνεται Σύμβουλος Ασφαλείας”, χωρίς μάλιστα να υπάρχει θεσμοθετημένο οικείο Όργανο, λέγε με “Σ. Ασφαλείας”;

θ. Δεν θέλω να σκέπτομαι Κυριάκε ότι θα τιμωρηθούμε και εσύ και εμείς κοντά σου, επειδή -όπως σου το έχω γράψει- επέτρεψες πλέον και δια Νόμου, να υβρίζεται η “ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΣ”!.. Εύχομαι ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ και ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!..

ι. Πρόσεξε τώρα παρακάτω, με ποιούς έχεις να κάνεις Κυριάκε! Βάλλε να σου μεταφράσουν το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβεις:

Davutoğlu’nun partisinin kurucusu cihatçı ÖSO’nun lideri çıktı!

15.12.2019 GÜNCEL
Davutoğlu’nun kurduğu “Gelecek Partisi”’nin kurucular kurulu listesinde yer alan Halid Hoca’nın, Suriyeli cihatçıların çatı örgütü SMDK’nin eski başkanı olduğu ortaya çıktı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin kurucular kurulu listesinde yer alan Suriyeli Halid Hoca’nın (Alptekin Hocaoğlu), Suriyeli cihatçıların çatı örgütü Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Koalisyonu (SMDK) eski başkanı olduğu ve Suriye devleti tarafından terör suçlamasıyla arandığı ortaya çıktı.

Sputnik’ten Hikmet Durgun’un haberine göre, AKP ile yollarını ayıran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu listesinde sürpriz isimler çıktı.

Listede Suriye Devleti tarafından aranan ve ÖSO’nun siyasi çatısı konumunda olan SMDK eski lideri Halid Hoca yer yer aldı. Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Koalisyonu (SMDK) eski başkanı Halid Hoca’nın Suriye devleti tarafından terör suçlaması nedeniyle arandığı ortaya çıktı.

9 yıldan beri Türkiye’de yaşayan ve ardından Türkiye vatandaşlığını alarak ismini Alptekin Hocaoğlu olarak değiştiren Suriye Türkmenlerinden Dr. Halid Hoca, 2015 yılında SMDK başkanlığı görevinde bulundu. 2016 yılında SMDK Başkanlığından istifa eden Şam doğumlu Hoca, Ahmet Davutoğlu ile Suriye krizi nedeniyle defalarca görüşmüştü. Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanı olduğu dönemde birçok kez görüşmeler yapmıştı.

davutoglu-nun-partisinin-kurucusu-cihatci-oso-nun-lideri-cikti-661903-1.

ΚΑΙ ΣΑΝ “ΤΣΟΝΤΑ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΡΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΗΔΗ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΠΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ! ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

İşte Davutoğlu ve Babacan’ın oy oranları!

Optimar araştırma şirketi tarafından 12-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen anket, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın partileri hakkında ilk sayısal verileri ortaya koydu.

İşte Davutoğlu ve Babacan'ın oy oranları!

YENİ PARTİYE GEREK YOK!

Vatandaşlar kendilerine yöneltilen ”Sizce yeni bir partiye gerek var mı?” sorusuna yüzde 66,8 oranında HAYIR cevabını verdi.

AK PARTİ AÇIK ARA ÖNDE

”Bugün bir seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz” şeklindeki soruya verilen cevap ve partilerin olası oy oranları ise şu şekilde.

Davutoğlu’nun partisine oy veririm diyenlerin dağılımı şu şekilde;

Babacan’ın partisine oy veririm diyenlerin dağılımı şu şekilde;

CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 52,1

Oy oranlarının ittifaklara dağısıtılması durumunda ise Cumhur İttifakı’nın açık ara önde olduğu ve yüzde 52,1’lik oy oranına ulaştığı görüldü.

 

”CHP ile Muharrem İnce arasında yaşanan krize ilişkin düşünceniz nedir?” sorusuna ise vatandaşların yüzde 16,4’ü CHP HAKLI, yüzde 33,5’i MUHARREM İNCE HAKLI, 50,1’i ise BİLGİM YOK yanıtını verdi.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ… ΚΑΦΕ, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ (15-12-2019)!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

kideia

Αποτέλεσμα εικόνας για ισαακ -σολωμου φωτο

Αποτέλεσμα εικόνας για ισαακ -σολωμου φωτο

Αποτέλεσμα εικόνας για σολωμος σολωμου

Αποτέλεσμα εικόνας για σμηναγος κωστας ηλιακης

Σχετική εικόνα

 Ε, ΔΥΤΙΚΟΙ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ(!!!) ΓΙΑ ΕΣΑΣ!.. 

-/-

ΥΓ.

Α. 

  • ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ “ΓΑΒΡΑΚΟΣ”! ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ  ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΗΣ… “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΒΡΕ; ΥΠΟΜΟΝΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!..
  • ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΠΟ, ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, (ΤΗΝ “ΠΗΡΕ”, ΜΕ 108, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ”, ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ… ), ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ Ε/Φ ΚΑΙ “ΣΑΪΤ”, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (ΑΥΤΟΣ Ο ΒΕΛΛΙΔΗΣ “ΖΕΙ”; / ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 1Ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ… ), ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (15-12-2019), ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ Κ-Β, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ “Θ4” ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, Ο ΡΩΣΟΣ (ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ;), ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΦΡΑΓΚΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ “ΠΕΤΑΞΕΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ , ΚΑΙ, ΚΑΙ!…
  • Ο ΜΠΑΟΥΚ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ(!) ΟΛΟ ΤΟ… “ΠΑΚΕΤΟ”… + ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ (ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ), ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!..
  • ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ “ΓΑΒΡΑΚΟ”! ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΙΣΑΙ; Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Θ ΑΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!..

 Β.

  • Αν ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ εννοεί τα όσα είπε για την Θ13 και για κάποια εκεί,,, καλόπαιδα, τότε του αξίζουν πραγματικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μακάρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΣ, σαν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΕΙΟΥΣ ΤΟΥ!..

Γ. ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΕΚΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΛΥΤΟ, ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ, ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ”, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΥΡΙΑ – ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ;

Δ. ΣΩΠΑ ΡΕ ΧΙΕ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΖΑΜΕ ΠΩΣ Η Κα ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΤΟΥ… “ΜΠΑΤΣΟΙ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ” ΗΤΑΝ… ΠΑΡΘΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. 

Ε. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ “ΜΑΥΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ” ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΕΤΣΙ.

  • -Ο –
  • ΙΔΙΟΣ