Οι εχθροί του Ολυμπιακού έχουν και ονόματα και κίνητρα!

Σύμμαχοι στον πόλεμο κατά του ερυθρόλευκου κόσμου, τα πάσης λογής «περιττώματα» της πολιτικής, δικαστικής, δημοσιογραφικής και οικονομικής ζωής.

Οι επιθέσεις εναντίον του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, επαναλαμβάνονται και συνεχίζονται με πρωτοφανή ένταση, αλλά και ιδιάζουσα θρασύτητα και ιταμότητα από πάσης πλευράς, μετά την έκδοση του ΑΘΩΩΤΙΚΟΥ βουλεύματος του Συμβουλίου των Εφετών.

Η θρασύτητα των ηγετών της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ «εγκληματικής οργάνωσης», αυτής που έχει αναλάβει την επιχείρηση καταστροφής του ερυθρόλευκου Οργανισμού, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ηθικής και λειτουργεί εκτός προσχημάτων. Οι εντολοδόχοι της οργάνωσης δεν υπακούν πλέον σε κανένα κανόνα, δεν αισθάνονται καμία έννοια δεοντολογίας, δεν ορρωδούν προ ουδενός, προκειμένου να δημιουργήσουν, να εκβιάσουν, να πιέσουν, να απειλήσουν, να μετέλθουν οποιουδήποτε τρόπου και μεθόδου, με την ελπίδα να φτάσουν κάποια στιγμή στο ζητούμενο:

Την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Για να συμβούν, όμως, όλα αυτά, πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο πολιτικοδικαστικό υπόβαθρο. Με λίγα λόγια, τα βρόμικης ηθικής όργανα χρειάζονται και ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως και ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ προστασία. Και τέτοιου είδους προστασία δεν είναι δυνατόν να προσφερθεί από κανένα, χωρίς να υπάρχει δεδομένη και εξασφαλισμένη πολιτική – κυβερνητική βούληση.

ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ

Την εποχή αυτή, η Ελλάδα κυβερνάται από μία συγκυβέρνηση, προερχόμενη από τη συνεργασία του κόμματος του σύριζα με το μόρφωμα των Ανέλ. Διαφορές μεταξύ τους ως προς την ιδεολογία ουσιαστικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για έναν ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ: Οι Ανέλ, απλά, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ιδεολογίας. Οι Ανέλ έχουν μόνον αρχηγό, όχι ιδεολογία. Δεν εκπροσωπούν κανένα πολιτικό «χώρο» στο εκλογικό σώμα. Δεν εκπροσωπούν καμία κοινωνική τάξη, δεν έχουν κανένα πολιτικό ιδανικό. Η ΜΑΝΙΑ για την ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδανικό. ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ είναι.

Οι Ανέλ, είναι αριβίστες εξ ανάγκης, λόγω του αρχηγικού χαρακτήρα του μορφώματός τους. Ο Καμμένος είναι ο χαρακτηριστικότερος τύπος του αριβίστα πολιτικού αρχηγού. Είναι αυτός που -όπως έχει ειπωθεί στη Βουλή από ηγέτες της αντιπολίτευσης- «θα πούλαγε και τη μάνα του για την ΕΞΟΥΣΙΑ». Προσπάθησε απεγνωσμένα, με κάθε τρόπο, εδώ και χρόνια, να αναρριχηθεί στην εξουσία, εκμεταλλευόμενος τη μη δυνατότητα κυβερνητικής πλειοψηφίας. Και όταν αναρριχήθηκε, κύριο μέλημά του ήταν και είναι να παραμείνει εκεί, γαντζωμένος στη δύναμη που του δίνει η πλειοψηφία των ΤΡΙΩΝ ΨΗΦΩΝ.

Για την παραμονή του χρησιμοποιεί τα πιο ανίερα, τα πιο χυδαία, τα πιο σκοτεινά, απάνθρωπα, ανήθικα μέσα. Ενα εξ αυτών είναι και η επιχείρηση ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ του Βαγγέλη Μαρινάκη και -μέσω αυτού- του Ολυμπιακού.

Ξεκαθαρίζω ότι ο Καμμένος δεν κινείται από οπαδικά αίτια. Δεν είναι οπαδός της Αεκ, όπως λέει το περιβάλλον του. Δεν είναι οπαδός του Πάοκ, ή κάποιας άλλης ομάδας. Ακόμα και για το να είσαι οπαδός, απαιτείται κάποιο ίχνος συναισθήματος, ιδεολογίας. Ως εκ τούτου, δεν είναι οπαδός, διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι οπαδός. Είναι ό,τι τον συμφέρει να είναι και ό,τι εξυπηρετεί τους σκοπούς του, περιστασιακά.

Ο Καμμένος και τα μέλη του πολιτικού μορφώματός του, ήταν (και είναι) ικανοί να προσκολληθούν σε οποιοδήποτε κόμμα εξουσίας, να προσομοιωθούν με αυτό αβαντάροντάς το και να συγκυβερνήσουν μαζί του. Δεν είναι ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, ούτε κεντρώοι, ούτε ακροδεξιοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε κάτι μεταξύ όλων των άλλων. Είναι, απλά, αδίστακτοι ψηφοκυνηγοί, εξουσιομανείς ψηφοσυλλέκτες.

Στο αδυσώπητο και λυσσαλέο κυνήγι ψήφων είναι ικανοί, όχι απλά να προδώσουν τον αδελφό, τη μάνα τους την ίδια, αλλά και ως Ιουδαίοι γύφτοι, να προσφέρουν ακόμα και τις πρόκες στους Ρωμαίους για να καρφώσουν τον Ιησού στον Σταυρό του μαρτυρίου του. Η έννοια του Ιούδα μπροστά τους θυμίζει την αθωότητα παραπλανημένης κορασίδας.

«Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ»!

Η πραγματική φυσιογνωμία τους, όμως, δίνει σαφή εικόνα έρποντα ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Οταν ο αρχηγός τους προσπαθεί να ΠΑΡΕΜΒΕΙ και να ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕΙ τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να ΕΠΙΒΑΛΕΙ τις αποφάσεις που επιθυμεί, έχουμε να κάνουμε με ΚΑΘΑΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ και φιλοσοφία. Ο Καμμένος αναμείχθηκε ευθέως και με τη θρασύτητα που τον διακρίνει σε κάθε του ενέργεια, στην υπόθεση του καταδικασμένου ισοβίτη Γιαννουσάκη με τρόπο πιο ανήθικο και πιο απροσχημάτιστο από ό,τι θα έκανε ένας αξιωματούχος ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ καθεστώτος. Αντιμετώπισε με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΥΝΙΣΜΟ την κριτική που δέχτηκε στο Κοινοβούλιο και σε ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ τύπου κρεσέντο ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ και ΙΤΑΜΟΤΗΤΑΣ «προέβλεψε», ουσιαστικά ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ πριν λίγες ημέρες, τον Βαγγέλη Μαρινάκη με ΦΥΛΑΚΙΣΗ!

Ο ίδιος ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ νοοτροπίας υπουργός είχε προκαλέσει με αισχρή χειρονομία οπαδούς του Ολυμπιακού σε δημόσιο χώρο. Και βέβαια, είναι εκείνος που έφτασε στο απώτατοι σημείο ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ και ΙΤΑΜΟΤΗΤΑΣ, να αποκαλέσει τον Ολυμπιακό «εγκληματική ομάδα»! Αυτά είναι πολύ ολίγα για να αναδείξουν την πολιτική φυσιογνωμία του Καμμένου στις πραγματικές της διαστάσεις.

Αυτός είναι ο αρχηγός των Ανέλ. Οι υπόλοιποι Ανέλ τον ακολουθούν πιστά και τον αβαντάρουν. Είναι η αποθέωση της αλήθειας πίσω από τη σοφή λαϊκή παροιμία: «Ο,τι σκατά και το φτυάρι»!

Και ΑΥΤΟΙ ακριβώς οι τύποι -ορισμένοι εκ των οποίων έχουν καλλιεργήσει μάλιστα και την εικόνα των… «Ολυμπιακάρων» – είναι εκείνοι που συνεργάζονται προθύμως με τον κυβερνητικό σύριζα στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εξόντωσης του Θρύλου.

ΜΑΔΟΥΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δεν θα επαναλάβω εδώ τα ψέματα και τις απάτες που χρησιμοποίησε ο σύριζα του Τσίπρα για να καβαλήσει στην εξουσία. Εκατομμύρια λέξεις έχουν γραφτεί και δεν θα ωφελούσε σε τίποτα η επανάληψή τους. Αυτό που έχω να επισημάνω, είναι η ΣΥΜΠΤΩΣΗ και ΣΥΜΠΝΟΙΑ που υπάρχει μεταξύ των δύο συγκυβερνώντων, στο θέμα των ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ εμπνεύσεως και επιλογής μεθόδων, μέσω των οποίων προσπαθούν να αναδείξουν τα συμφέροντά τους.

Χρησιμοποιούν ίδιους τρόπους, ίδιες μεθόδους, σαν αυτές που ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ μπορεί κανείς πλέον να εντοπίσει. Για παράδειγμα, η ΕΥΘΕΙΑ και ΩΜΗ παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, που όχι μόνο θέτει σε αμφισβήτηση την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της, αλλά και οδηγεί στην άνευ όρων ποδηγέτησή της.

Ήδη, τα «μαδουρικού τύπου» απολυταρχικά χαρακτηριστικά έχουν κάνει τη χωρίς προσχήματα εμφάνισή τους. Οι δικαστές κρίνονται από τους κυβερνώντες πολιτικούς, ανάλογα με το αν οι αποφάσεις τους συμφωνούν ή όχι με τις κυβερνητικές πολιτικές και επιδιώξεις. Κυβερνητικοί τύποι, όπως ο αναιδής κουραδόμαγκας Πολάκης ή ο διαταραγμένος Κοντονής, ασκούν ευθέως όχι απλά κριτική, αλλά σχεδόν ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, «διακρίνοντας» τις αποφάσεις των δικαστών σε καλές ή κακές!

Παράλληλα, με την πολύτιμη βοήθεια βρόμικων τύπων του… Τύπου, προσπαθούν να δρομολογήσουν αποφάσεις κατά τα καλά και συμφέροντα των φίλων, συμμάχων και (ίσως)… «χορηγών» τους!

Από την ημέρα που αντελήφθησαν ότι το πόρισμα του Συμβουλίου των Εφετών ΔΕΝ ΗΤΑΝ αυτό που νόμιζαν και περίμεναν, ξεκίνησαν μία άνευ προηγουμένου ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ εκστρατεία εναντίον των δικαστικών λειτουργών που το εξέδωσαν με βασικό στόχο τον Πρόεδρο εφετών κ. Σταμαδιάνο: Με το πρόσχημα της… «δημοσιογραφικής κριτικής», προσβάλλουν, κατασυκοφαντούν, ακόμη και υβρίζουν τους δικαστές που υπέπεσαν στο ολέθριο ολίσθημα: ΑΘΩΩΣΑΝ τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επομένως ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, που είναι γι’ αυτούς ΚΑΦΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ στον πρωκτό τους.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΤΥΠΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ!

Δεν έχει όρια η φασιστική τους μεθοδολογία για την ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης

Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει και μία αδιάκοπη «παραγωγή χαλκευμένων ειδήσεων», με κοινό χαρακτηριστικό τη… «μελλοντική εξέλιξη»! Προβλέπουν, τάχατες, επικαλούμενοι αορίστως «το ρεπορτάζ», τι θα πράξει η προϊσταμένη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, τι θα ακολουθήσει την «αναίρεση» (τη θεωρούν πλέον γεγονός, διότι προφανώς έτσι θα τους έχουν διατάξει οι προϊστάμενοί τους της δικαστικής μαφίας και όχι μόνο), ακόμα και την… απόφαση που θα παρθεί μετά την… επαναφορά της υπόθεσης στο επόμενο Συμβούλιο των Εφετών και η οποία βεβαίως, πάντα κατά την ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ τους «γνώμη», θα είναι αυτή που έχει… «προβλέψει» και διακηρύξει δημοσίως ο μέντοράς τους Καμμένος: Δηλαδή… «φυλακή ο Μαρινάκης»!

Το χειρότερο όλων, αυτό που ΔΕΝ ΣΥΤΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ και ΕΠΟΥΔΕΝΙ σε μία χώρα με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ καθεστώς, είναι ο ΔΙΩΓΜΟΣ που έχει εξαπολυθεί εναντίον του Συμβουλίου των Εφετών και του προέδρου του κ. Σταμαδιάνου, με την άσκηση (σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα των δημοσιογραφικών τους δούλων) και κατόπιν εισηγήσεως (ή παρεμβάσεως του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ) «πειθαρχικής και ποινικής έρευνας» για την… «καθυστέρηση της έκδοσης του βουλεύματος»!

Τόσο καιρό δηλαδή που καθυστερούσε για διάφορους λόγους να εκδοθεί το βούλευμα, ο Κοντονής δεν… ανησυχούσε τόσο, ώστε να παρέμβει. Τώρα που το βούλευμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ, ΕΣΠΕΥΣΕ να ζητήσει την «έρευνα» για την καθυστέρηση από την Εισαγγελέα του Αρείου πάγου.

Έτσι όπως το βλέπω εγώ, πρόκειται για ενέργεια που αντανακλά τη νέα κατάσταση στη Δικαιοσύνη που προσπαθεί η συγκυβέρνηση συριζανέλ να επιβάλει, χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο: Όλες οι αποφάσεις να ελέγχονται από την κυβέρνηση, ανάλογα με τα συμφέροντα των μελών και στελεχών της.

Οποιος δικαστής δεν βγάζει τις «πρέπουσες» αποφάσεις, θα αντιμετωπίζει προς παραδειγματισμόν «αναφορές», καταγγελίες, δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών, ακόμα και τραμπούκικες απειλές. Μην ανησυχείτε, ΚΑΙ ΑΥΤΗ η μέρα πλησιάζει για τη Δικαιοσύνη μας.

Αλλά για την ωμή και απροσχημάτιστη πλέον ανάμειξη του πολιτικού και οικονομικού παρακράτους στο έργο της Δικαιοσύνης, επιφυλάσσομαι. «Ες αύριον» τα σπουδαία.

KAMMENOS GATE

Το μείζον και το έλασσον: Ανάλυση μιας σημαντικής δικαστικής απόφασης

Η αποκάλυψη της εντυπωσιακής είδησης ανήκει στην εφημερίδα «LIVESPORT» (στήλη PIAZZA του Ν. Ι. Παπαδάκου).

Με την υπ’ αρ. 4919/17 απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, ο πρόεδρος του πολιτικού μορφώματος «ΑΝΕΛ» Π. Καμμένος υποχρεούται στην πληρωμή αγωγής 16.500 ευρώ για δυσμενείς δημόσιες κρίσεις του σε βάρος του πρώην δημάρχου Χαλκιδικής κ. Χρήστου Πάχτα.

Η αγωγή του Πάχτα είχε κατατεθεί με αφορμή την ομιλία του Καμμένου στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, στο Βελλίδειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, όταν απευθυνόμενος σε πλήθος πολιτών πού διαμαρτύρονταν κατά των εξορύξεων στις Σκουριές, είχε πει:

«Πρέπει ο Πάχτας να μην κυκλοφορήσει. Λυντσάρετέ τον. Εγώ μαζί σας»!

Πέραν από τη θέσφατη εκ του ασφαλούς επίδειξη θρασύτητας και ιταμότητας του συγκεκριμένου τύπου στη συγκεκριμένη περίπτωση, από την απόφαση αναδεικνύονται δύο θέματα. Το ένα μείζον, το άλλο έλασσον.

ΤΑΡΙΦΑ ΤΑ… 16.500 ΕΥΡΑ;

Ξεκινάω από το δεύτερο. Δεν ξέρω πόσα ζητούσε ο θιγείς Πάχτας από τον Καμμένο, αλλά τα 16.500 ευρώ που του επιδικάστηκαν, θεωρούνται ελάχιστα σχετικά με το μέγεθος του ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ. Το «θρασίμι» της πολιτικής ζωής ζήτησε ευθέως από τους πολίτες να ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ τον Πάχτα. Με λίγα λόγια, NA ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, να του αφαιρέσουν τη ζωή, ή έστω, να του επιφέρουν σωματικές βλάβες βαρύτατες, που θα μπορούσαν να του επιφέρουν ακόμα και τον θάνατο.

Και ποιά ποινή του επέβαλε το δικαστήριο; Μόλις… 16.550 ευρώ! Ισως επειδή πρόκειται για τον πανίσχυρο σήμερα υπουργό της συγκυβέρνησης και προστατευόμενο του Τσίπρα. Ισως πάλι από λανθασμένη εκτίμηση. Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς. Ομως, μπορώ να αναρωτηθώ: Αν ΕΓΩ, ή ένας άλλος ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ αυτής της χώρας απευθυνθεί σε άλλους πολίτες και τους προτρέψει να ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ τον Καμμένο ή κάποιον από τους πολιτικούς του συμμάχους, ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ θα κινδυνεύσει δικαστικά; Διότι αν το τίμημα είναι αυτό, μόλις 16.500 ευρώ, γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ που θα το ΡΙΣΚΑΡΕ, προκειμένου να βγάλει από μέσα του την ΟΡΓΗ προς τους κυβερνώντες, μετά τα τόσα δεινά που έχει υποστεί.

ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

Είπαμε όμως, αυτό το αξιολογώ ως έλασσον. Το μείζον είναι άλλο -όπως πολύ σωστά επισημαίνεται και στο σχετικό άρθρο.

Μετά την απόφαση αυτή, κανένας πολιτικός δεν θα μπορεί να αισθάνεται «ασφαλής», λόγω της βουλευτικής ασυλίας ή του «ανεύθυνου», όπως καλείται η ορολογία-ΡΕΖΙΛΙΚΙ που έχουν θεσπίσει οι πολιτικοί για να βρίσκονται πάντα ΕΚΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ή ΑΣΤΙΚΩΝ κινδύνων.

Το «ανεύθυνο» -είπε το δικαστήριο- ισχύει για τους πολιτικούς (βουλευτές, υπουργούς κλπ), αλλά μόνον στις περιπτώσεις που σχετίζεται με γνώμη ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων τους στη Βουλή και τις επιτροπές της ΚΑΙ ΟΧΙ σε (επί παραδείγματι) έκφραση γνώμης στον Τύπο, που ΕΚΦΕΥΓΕΙ του κοινοβουλευτικού τους έργου!

Η απόφαση αυτή σίγουρα λειτουργεί όπως το άνοιγμα του Ασκού του Αιόλου. Από δω και πέρα, με αυτό τον δικαστικό μπούσουλα ΚΑΙ οι πολιτικοί, όπως ο κάθε Έλληνας πολίτης, θα πρέπει να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ τα λόγια τους και να σταματήσουν τις ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ, κρυπτόμενοι πίσω από ΥΠΟΠΤΩΝ προθέσεων έννοιες «ανεύθυνο» και «ασυλία».

Και βέβαια, δεν θα πρέπει να αιφνιδιαστεί κανένας μας, αν τις επόμενες ημέρες και στο μέλλον, δεν δούμε να ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΙ τα δικαστικά και εισαγγελικά γραφεία από ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΓΩΓΕΣ εναντίον βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών, πολιτευτών που συνηθίζουν να μεταφέρουν τη ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ και την ΙΤΑΜΟΤΗΤΑ τους και ΕΚΤΟΣ Βουλής και κοινοβουλευτικού έργου.

*** ΞΕΚΑΘΑΡΑ πράγματα, επειδή εδώ τα γράφουμε όλα ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

Η λεγόμενη (ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΣ ο τίτλος, κατά την προσωπική μου άποψη) «Επιτροπή Δεοντολογίας» ανήκει στο ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ του σύριζα. Με μέντορα τον Κοντονή.

Και τώρα την ετοιμάζουν, όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ετοιμάζει το… «υπέρτατο πυρηνικό όπλο», για να χτυπήσει τελειωτικά τις ΗΠΑ.

Ας… ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ, όμως, αν τους κοτάει.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 15/11/2017)

-/-

Σκέψεις Προς Όλους Σας Για Προβληματισμό Και Κυρίως Σκέψεις Με… Κατεύθυνση Τις ΗΠΑ!

– Ο… Πατριώτης “Δεξιο-Κομμουνιστής” Ε/ΥΠΑΜ(!) και ουσιαστικά πολιτικός γκάνγκστερ και -πράγματι- αριβίστας Καμμένος, παρουσιαζόταν ως Ρωσόφιλος και μάλιστα βαθιά, στην προ Τραμπ εποχή, όντας παράλληλα, όπως και οι σημερινοί SOROS-συγκυβερνήτες του, φανατικός φίλος του Οργάνου της Παγκοσμιοποίησης Ομπάμα και εχθρός του Τραμπ, ενώ μετά τη νίκη του Τραμπ κατέστη, τάχα μου βεβαίως, πολιτικός του φίλος, μέχρι και… οπαδός του, διατηρώντας όμως κρυφίως και υπογείως τις σχέσεις του και με τους Ρώσους, μέσω προσώπων, (οικονομικά πρωτίστως) ισχυρών ή λιγότερο ισχυρών και κατ’ ελάχιστον “σκοτεινών”, τα οποία εισέδυσαν στην ελληνική κοινωνία ως Όφεις Ασφαλείας” τρίτων και “Υπομονευτές” – Σαμποτέρ της, όντας κυρίως πράκτορες των Ρώσων και των Ισραηλινών, ή όντας και αυτονομημένοι ακόμα, ως αυτονομημένα… σκουλήκια*, με στόχο και μόνον το… πολύ κέρδος, μέσω της διεισδύσεώς τους στα κατά το δυνατόν υψηλότερα ελληνικά πολιτικά… πατώματα!

*Πχ. Ο νεποτιστής Κ. Α. Καραμανλής είχε δίπλα του(!!!) και(!) ανθρώπους – Όργανα της ΜΙΤ! Γενικά είναι τέτοια η κατάντια και η διάβρωση των Ελληνικών Υπηρεσιών Ασφαλείας, που –ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!)– είναι αρκούντως εύκολη η προσέγγιση και η εκ των ένδον παρακολούθηση, ακόμα και των Νο 1, Νο 2, Νο 3, κλπ της ελληνικής κρατικής πολιτικής -κυρίως αυτής- Ηγεσίας!..

Αυτόν εμπιστεύεστε ρε Αμερικανοί; Αυτόν και Εσείς Ισραηλινοί; Τον Καμμένο βρε;

  • Στον σε διαδικασία υλοποίησης Αμερικανο – Ισραηλινό ενεργειακό σχεδιασμό, στο σχεδιασμό σας, ώστε να πάψει η Ευρώπη να είναι ενεργειακά Όμηρος της Ρωσίας, (ως λογικό και φυσικό αποτέλεσμα της δημιουργίας του Μεγάλου ΙΣΡΑΗΛ), έναν σχεδιασμό τον οποίον απ’ εδώ πολλάκις σας αναπτύξαμε, αναφέραμε, κλπ φίλοι μου, και τον ξέρετε βρε Αμερικανοί, και τον ξέρετε βρε Βρεττανοί, όπως βεβαίως και εσείς βρε Ισραηλινοί, αφού εσείς τον εκπονήσατε, ποιός άραγε μείζων οικονομικά ισχυρός και φίλος του ΥΠΑΜ Καμμένου, (εκ Ρωσίας… διάττων αστέρας των τελευταίων ετών στην χώρα μας), ποιός λοιπόν λέτε να εργάζεται για την αποτυχία του, εγκαταστημένος στη Β. Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) και απλώνοντας τις “δουλειές του” μέχρι και στη Δ. (Ελεύθερη) Θράκη μας, (γιατί άραγε και εκεί;) και ποίων ταυτόχρονα Όργανο λέτε να είναι, παρά την δήθεν μη αποδοχή του, ως επιχειρηματικής προσωπικότητος, από πλευράς των Ρώσων; (Στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο τέως πράκτορας, Ρ/Πρόεδρος Πούτιν τον είδε και τον απέφυγε, με μορφασμό μάλιστα, για προφανές… ξεκάρφωμα)!..
  • Ξυπνάτε Αμερικανο-Βρεττανοί και εσείς Ισραηλινοί! Πάρτε” τώρα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας (προσέξτε και την Αλεξ/πολη), από τα χέρια… “τρίτων”, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση, μην ονειρεύεστε εκεί “Σταθμούς Υγροποιήσεως”, κλπ, καταλάβατε, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση, η τόσο ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ, για την Πατρίδα μου / μας, γραμμή του 25ου Μεσ/νού, που εδώ και χρόνια έχετε χαράξει, ως την 2η ενεργειακή… πορεία σας, από το Ισραήλ στην Ευρώπη, “θα πάει… στράφι”, όπως λέμε εμείς οι Έλληνες… Ιθαγενείς και οιωνεί σκλάβοι σας! (Ο Κος Τσίπρας, το ισχυρό στρατολογηθέν Όργανο των Διεθνών Σάϊλοκ στην Ελλάδα, Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ, τους υπέγραψε και το σχετικό έγγραφο της σκλαβιάς μας, έως το 2015, … τουλάχιστον, γενόμενος ο Κος “99”ή ο Κος… “Ιντέγιε)!
  • Ποιός επίσης άραγε λέτε ότι χάλασε τον σχεδιασμό σας, αναφορικά με την παράμετρο της πολεμικής εξ Ελλάδος ενισχύσεως του Βασιλείου της Σ. Αραβίας, (προσφάτως… εκραγέν θέμα με την προμήθεια των Σ. Αράβων με ελληνικές σφαίρες), δίνοντας δικαιώματα σε… τρίτους και ειδικά στους Ρώσους να πανηγυρίζουν τώρα, αφού στο υφιστάμενο δημιουργηθέν δίπολο μεταξύ Κατάρ – της… “δικής σας” Τουρκίας, της Ρωσίας, του Ιράν, των ανέντιμων αντι-Αμερικανών Σουνιτών… Μουλάδων του Ιράκ, της Χιζμπολλάχ, των Παλαιστινίων, των Ασαντικών Σύρων και του αντιπάλου δέους των Σ. Αράβων, των λοιπών Αραβικών κρατών, του Ισραήλ και των συμμάχων του Αιγυπτίων και Ελλήνων, ο Κος αυτός “έπαιξε μπάλα” για την… καταστροφή της υπόψη προμήθειας, παίζοντας” προφανώς για την “πάρτι” του και ασφαλώς για τη Ρωσία, της οποίας -το επαναλαμβάνω και πάλι- ο βασικός αντίπαλος είναι το Ισραήλ !..
  • Ο… φίλος σας βρε Αμερικανοί, ο Ε/ΥΠΑΜ ντε, έδειξε, στο υπόψη θέμα, ότι εργάστηκε για τις Η.Π.Α., για εσάς δηλαδή, έβαλλε όμως πονηρά και εσκεμμένα, (“on purpose” / έτσι δεν το λέτε βρε Αμερικανοί;), ως μεσάζοντα, τον φίλο, του φίλου του, ήτοι του Κου Σαββίδη, τον Κο Παπαδόπουλο να χειριστεί και ουσιαστικά να κάψει το θέμα, “κάνοντας μετά ο Κος ΥΠΑΜ τον Αλέκο”, όπως λέμε εδώ εμείς οι Ιθαγενείς σας με τα… καθρεφτάκια, και λέγοντας πως, “δεν γνωρίζω τον άνδρα, δεν γνωρίζω κανέναν Παπαδόπουλο”, στοχοποιώντας ΕΠΙΤΗΔΕΣ(!) (…σωστά ενήργησε εδώ ο ΥΠΑΜ / έτσι πρέπει / έτσι γίνεται πάντα, για να υπάρχει… αίμα, μέσα του αναγκαίου “ξεκαρφώματος”) ένα εντιμότατο και ικανότατο στέλεχος), τον Ταξίαρχο ΠΑΠΑΔΑΚΗ Μισαήλ, (που εφεξής πρέπει να προσέχει πάρα πολύ και τον εαυτό του και τους δικούς του και ας “έδωσε”, πράττοντας πολύ σωστά, το θέμα, για να σωθεί… βιολογικά), ένα στέλεχος που όμως δεν έκανε για την υπόψη θέση, (η οποία θα έπρεπε να πληρούται ΠΑΝΤΑ(!), από ικανά και πεπειραμένα στελέχη των Ελληνικών Στρατιωτικών Πληροφοριών (υφίστανται;), με βαθείες γνώσεις του χώρου Τουρκίας – Μ. Ανατολής)**, διατάσσοντας παράλληλα μάλιστα ο Κος ΥΠΑΜ και την προσωρινή σύλληψη και κράτηση του Αξκού, κατηγορώντας τον (ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ) για συμμετοχή του σε κύκλωμα, που πολεμάει τον… ίδιο και τα ελληνικά συμφέροντα, χαρακτηρίζοντάς τον ουσιαστικά, ως… ΠΡΟΔΟΤΗ(sic)!..  (Φέρεται ότι οι παριστάμενοι στο Γραφείο του ΥΠΑΜ την ημέρα που… συνελήφθη ο υπόψη Αξκος δεν μίλησαν, ούτε καν ο προϊστάμενός του Αντιναύαρχος ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ! Γι’ αυτόν όμως, τις… WC του ΓΕΕΘΑ και άλλα ωραία που τον αφορούν, όχι σήμερα αγαπητοί)!
  • ** Γενικώς στις ΕΕΔ τοποθετούνται άσχετοι και μικρόνοες σε κρίσιμες θέσεις, (ασφαλώς και απολύτως ελεγχόμενοι), ΕΠΙΤΗΔΕΣ(!), ώστε ΠΡΟΣΕΞΤΕ να μην… ενοχλείται η εκάστοτε Ηγεσία! Εδώ όμως την… “πάτησαν”, έκαναν λάθος, αφού το αναφερθέν στέλεχος, το οποίο επέλεξαν για τη θέση που κατείχε, μεχρι πρότινος, είναι ΑΞΙΟΤΑΤΟ γενικώς, και με αδιαμφισβήτητο ΗΘΟΣ !!!
  • Τον αρρωστημένο και πλεγματικό Αντι-Ολυμπιακό Ε/ΥΠΑΜ, (αρρωστημένο, αφού αποκάλεσε, μαζί με τα λίγα πολιτικά σκουπίδια που τον ακολουθούν, εμμέσως βεβαίως, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ 5 εκ-ρια Έλληνες που ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ την ΑΚΡΟΠΟΛΗ του Ελληνικού Αθλητισμού, τον ΘΡΥΛΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ), τον… Κωλοδακτυλάκια (τί ΝΤΡΟΠΗ για τις ΕΕΔ και το λαό μας να έχουν / -με έναν τέτοιον άνθρωπο για ΥΠΑΜ) αυτόν εμπιστεύεστε λοιπόν Βρεττανοί και αφήνετε να πολεμιέται ο Μαρινάκης, που ΕΣΕΙΣ ειδικά γνωρίζετε ΑΡΙΣΤΑ το επιχειρηματικό ΠΟΙΟΝ του, αφού νομίζω ότι κοσκινίζετε όλους όσους θελήσουν η θέλουν να επιχειρήσουν και επιχειρούν στο… Σίτυ; Μήπως σφάλλω κάπου; Δεν νομίζω!.. 
  • Με την ευκαιρία, εισηγούμαι και στον Ελληνόψυχο(!!!) πράγματι(!) εφοπλιστή / επιχειρηματία Δ. Μελλισανίδη να ξεκόβει σιγά – σιγά με την “Καμμενο-παρέα” και με τον – ίδη του Βορρά, που πέρυσι στον βρώμικο τελικό του Βόλου, και αφού προηγουμένως ο… φίλος του -ίδης τον είχε βαναύσως “κλέψει”, προέβη στην περίφημη επική δήλωση: “Δεν έχω πρόβλημα να πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ”!.. (Μοιάζει να το κάνει όμως φίλοι μου, αν κρίνω από τα όσα τελευταίως διαβάζω στην ε/φ που απολύτως ελέγχει, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δεν είναι δυνατόν να φουλάρεις τα αμερικανικά πολεμικά καράβια και να “πατάς” και σε ντόπιες ρωσικές … βάρκες)!!!..
  • Και για να μην σας κουράζω και εσάς φίλοι αναγνώστες και εσάς φίλοι Αμερικανοί, κλείνω με ένα ερώτημα και με μια θέση / άποψη, και όπως πάντα, με όλον τον δέοντα και προσήκοντα σεβασμό!
  • To Ερώτημα πρώταΟι Αμερικανοί “Οικονομικοί Πράκτορες” της αμερικανικής Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα / Αθήνα, μήπως… κοιμούνται; Μήπως θα πρέπει να έλθουν άλλοι με μετάθεση, αλλά “γάτοι” όμως, όπως ήταν αυτοί πχ του αμερικανικού Προξενείου της Πόλης, που έβγαλλαν” το θέμα του τουρκικού “σπασίματος” του αμερικανικού προς το Ιράν “Εμπάργκο”, μέσω του “περίφημου” Ζαρράμπ, (την τραγουδιάρα Τουρκάλα γυναίκα του λυπάμαι, την Εμπρού ΓΚΙΟΥΝΤΕΣ, που είναι πραγματικό αηδόνι, παρά και το προ ετών εγκεφαλικό της), τις off shore του αγαπημένου μας… “Τσοπάνη” Τ/Π-Θ Γιλντιρίμ, τα περιουσιακά του ΡΤΕ και της Οικογενείας του, κλπ, κλπ, κλπ;

09-05-2016-CUMHURİYET.1

Σωπάτε ρε Τούρκο-Κεμαλιστές, έχει ο ΡΤΕ συμμορία; Είναι ο ΡΤΕ συμμορίτης; Α μπα, όχι! Αχαχαχαχαχαχαχα

  • Η θέση: Εκφράζω την βαθειά οδύνη μου / μας, και την παράλληλη – ταυτόχρονη ΣΥΓΓΝΩΜΗ μου / μας, που γράφω / -με για Ρώσους, για Αμερικανούς (και για τους Ισραηλινούς βεβαίως, που ΟΛΟΙ ΛΕΙΧΟΥΝ, εντέχνως και μετά… μανίας, λόγω του ότι ελέγχουν παγκοσμίως ΤΑ ΠΑΝΤΑ) και όχι για εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, τη ΔΥΝΑΜΗ μας, το ΜΥΑΛΟ μας, και για τον αγώνα να επανακυριαρχήσουμε στην Οικουμένη που εμείς ΔΙΑΠΛΑΣΑΜΕ, όσο αυτό και να μην αρέσει στα πολιτικά και μη, τσογλάνια, που μας… καβαλίκεψαν!!!
  • Δυστυχώς σήμερα διερχόμαστε, ως ΕΛΛΑΣ, την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ιστορικά ΠΕΡΙΟΔΟ, την πιο ΧΑΛΕΠΗ, την πιο ΑΡΡΩΣΤΗ, της Ιστορίας μας, αλλά ΠΙΣΤΕΥΩ βαθειά πως σύντομα θα ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ, γενόμενοι και πάλι ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ της Ανθρωπότητος! Θα με θυμηθείτε! Άλλωστε το 2023 έρχεται! Είδατε που και οι Τούρκοι που… ξέρουν, διότι τους αφορά άμεσα, (Πρόνοιες “Συνθήκης της Λωζάννης”), έγραψαν πως μέχρι το 2023, θα έχουμε τελειώσει με όλους τους αντιπάλους μας, παρουσιάζοντας και έναν Χάρτη με κόκκινη, δηλ. Τουρκική, μέχρι και την… Θεσσαλονίκη; (Τί σας γράφω / -με και αναλύω / -με, καιρό τώρα);
  • ΧΑΙΡΕΤΕ“! 
  • ΕΛΛΗΝΑΣ

        -/-