ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΣΤΟΝ Κο ΡΤΕ!

Φίλοι μου!

Λόγω των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, που εορτάζουμε εμείς οι Χριστιανοί αυτές τις ημέρες, το φτωχικό μας σάϊτ” στέλνει μια γαλοπούλα δώρο στον Τ/ΠτΔ, με πολύ αγάπη! (Γαλοπούλα θα φάμε αύριο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κε ΡΤΕ, “κατ’ έθιμον”, οπότε σκεφτήκαμε να σου στείλουμε και εσένα μία, να γευτείς και να ευχηθείς!.. Άλλωστε τον Ιησού μας τον αποδέχεστε και εσείς οι Μουσουλμάνοι, έστω ως… Προφήτη! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

– “Καλή Όρεξη” Ρετζέπ!

 

 

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Αλήθεια ρε Ρετζέπ! Φεύγουν πράγματι οι Αμερικανοί από την Συρία; Από την Β. Συρία, λένε (και λέμε και εμείς) “ναι”! Αλλά διαβάζω κάποιους από τους δικούς σου /σας δημ-φους που γράφουν ότι οι αμερικανικές δυνάμεις θα πάνε είτε στην Ν. Συρία, είτε στο Β. Ιράκ (Ερμπίλ) και αναρρωτιέμαι!..

Πρόσεξε λοιπόν μήπως πέσεις / -τε σε καμμία μεγάλη παγίδα Πρόεδρε!.. Να είσαι πολύ προσεκτικός το 1ο τρίμηνο του 2019, χρόνο 3 μηνών που λένε πως χρειάζονται οι Αμερικανοί για “να την κάνουν” από την Β. Συρία!..

– “Εν τω μεταξύ” συνέχιζε να “κατεβάζεις… Παπάδες” από Στρατό (8.000 “κόσμο” ρε ΡΤΕ; / ρε Ακάρ; / Ακάρ συνεχίζετε να γράφετε στα… παπα…  α σας όλους τους κανόνες “πολεμικής τακτικής”, πρόσεχε!) στα Τ-Σ σύνορα (βεβαίως μέχρις εκεί και ειδικά απέναντι από το κομμάτι εκείνο, στο οποίο θα εισβάλλετε, και αν όλα πάνε καλά, μετά θα “μπείτε” και οι… Τούρκοι) και συνεννοήσου – συντονίσου καλύτερα με τους “ISIS” και “ÖSO”, που -κατ’ εξοχήν- θα χρησιμοποιήσεις, για να βγάλλουν το… Κουρδικό φίδι απ’ την τρύπα, αν τελικά κτυπήσετε -επιτέλους- τους “γυμνούς” Κούρδους, στα ανατολικά του Ευφράτη!..

Θα είμαστε και πάλι κοντά σας και αυτήν την φορά πολύ κοντά σας!..

ωω1ω3

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΡΤΕ!

ΓΙΑ 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ!

(Ειδικά για το πρωτοσέλιδο του “ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ“)

2. Το “ΠΑΣΧΑ”, “πρώτα ο Θεός”, θα στείλουμε κυρίως κόκκινα, αλλά και άλλων χρωμάτων αυγά, στον φίλο Ελληνο-Γενίτσαρο… Έντι Ράμα, στον μαφιόζο Π-Θ, του κυριότερου δορυφόρου της Τουρκίας στα Βαλκάνια, της Αλβανίας! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

3. Ο Ντεμίρ είπε ό,τι λέγαμε! Το “SIHA” σας λοιπόν θα είναι, όπως είπε, έτοιμο σε 2,5 χρόνια!Το MEA / “IHA” “Καμικάζι” τελικά (εννοώ “τον επιθετικό του τύπο”) που έχετε πει πως το χρησιμοποιήσατε ήδη, δεν είναι δικό σας; Των Πακιστανών είναι; Οφείλετε μια εξήγηση! Αν είναι δικό σας το “Καμικάζι”, τότε πώς θα έχετε το 1ο δικό σας πολεμικό ΜΕΑ σε 2,5 χρόνια;

– “Εν τω μεταξύ” συνεχίζετε να λέτε -μάλλον- … ψεματάκια! Γιατί εμείς νομίζουμε πχ ότι τον πύραυλο “SOM” / SOM seyir füzesi”, τον έχετε ήδη χρησμοποιήσει κατά των Κούρδων, στο Β. Ιράκ; Σφάλλουμε;

-/-