Τραγουδάμε Μαζί Δ. Σαββόπουλο: “Άγγελος, Αρχάγγελος Μας Ήλθε Από Ψηλά” Και… Μίλησε!..

Φίλοι μου!

1. Ο όρος / η φράση Γαλάζια Πατρίδα (Τ/ΥΠΑΜ Χ. Ακάρ*) δεν είναι καινούργιος για την Τουρκία ή τις ΤΕΔ και δεν ελέχθη από τον Ακάρ για να δείξει κάτι ή για να στείλει μήνυμα, (εννοώ ως φράση), κλπ! Οι εδώ… αναλυτές είπαν και πάλι ό,τι… παπαριά μπορείτε να φανταστείτε! Έως και η ε/φ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ “κινήθηκε” στην αυτήν κατεύθυνση! Τέλος, επειδή κάτι είδαν… “ακροθιγώς” τα κουρασμένα μάτια μου, δεν υπάρχει κανένα “Δόγμα Γαλάζιας Πατρίδας και μαλ….ς, που θα τις διαβάσετε, όπως εκτιμώ, και εσείς, εκόντες, άκοντες!

    α. Υπάρχει Κε… Κωστίδη, (πώς και δεν το ξέρεις εσύ αυτό;) στην τ/γλώσσα η φράση πχ mavı yolculuk, που σημαίνει “επί λέξει” γαλάζιο ταξίδι και κατ’ ουσίαν σημαίνει κρουαζιέρα! Τί άλλο να σας γράψω; Καταλάβατε!.. Ήλθε τώρα ο Ακάρ και είπε “Γαλάζια Πατρίδα!..Και λοιπόν;

Ακάρ (1) Ακάρ (2)

    β. Οι ΤΕΔ χρησιμοποιούν συχνά σε ασκήσεις τους φράσεις – ονομασίες με παρόμοια επίθετα! Επίσης ταυτίζουν πχ ελληνικά νησιά, (και όχι κατ’ ανάγκη του Α. Αιγαίου), με ονομασίες… πετραδιών, διαμαντιών, θαλασσίων… οργανισμών, όπως mercan=Κοράλλι”, κλπ, κλπ, κλπ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα:

Οι Τούρκοι κάθονται και ακούνε (στα ΜΜΕ μας ασφαλώς) , κάθε ημέρα, να δουν τί… μαλακία θα πούμε και πώς θα αντιδράσουμε σε κάθε θέμα Ε-Τ φύσεως που υφίσταται ή προκύπτει και συζητείται, και γελάνε, στις 9 των 10 περιπτώσεων, με χαρακτηριστικές… επιθετικές αναφορές (υβριστικές, της μορφής “οι μαλάκες, αχαχαχαχα”, κλπ) για εμάς τους Έλληνες!

[Το αυτό πράττουν βεβαίως, πλην των Τούρκων, και οι “δικοί” μας, “δικτυωμένοι” παντού,… Πατριώτες του “να μαζευτούμε, να πάτε”, αχαχαχαχαχα, έμποροι όπλων και πράκτορες, που απ’ το… Κολωνάκι (απ’ εκεί συνήθως / “Ντα Κάπο”, μέχρι που το “τσιμπήσανε” για… αποδείξεις, κλπ, στου Βέρου, και αλλαχού) και πίνοντας τον καφέ τους γελάνε στην σκέψη ότι στα ε/Επιτελεία “θα τρέχουν όλοι τώρα, αχαχαχαχα”, κλπ, με μια σοβαρή είδηση και στην πραγματικότητα με μια… μαλ…α, που θα έχουν γράψει στα γνωστά σάϊτ” τους, σχετική πχ με την Τουρκία, κλπ!..

Είναι “κρίμα και άδικο” για την χώρα μας που δεν έχει ένα συγκεκριμένο (ένα και μοναδικό) ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ“, το οποίο θα μπορούσε να ήταν υποσύνολο ενός Ε/”Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας”, (στο Οργανόγραμμά του βεβαίως), το οποίο όμως δεν υφίσταται!.. Αρκούν αυτά για τώρα!

* Για τον Ακάρ έχουμε γράψει το “γιατί” έγινε ΥΠΑΜ! [Κάτι θα… “φοβάται” (καταλάβατε) ο ΡΤΕ για να κάνει ΥΠΑΜ, τον πρώην Α/ΓΕΕΔ του και μέγα συνωμότη του]!..

2. Το Φωλιά του Προφήτη Κε… Μάζη, που είπε ο Ακάρ, είναι ενταγμένο στο πλαίσιο του Τουρκο-Ισλαμισμού, (όπως λέγαμε κάποτε ΕλληνοΧριστιανισμός), που ισχύει πλέον στην Τουρκία του ΡΤΕ (άρα και στις ΤΕΔ) και είναι η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ εκεί ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!

1ος που προσπάθησε να “περάσει” τον ΤουρκοΙσλαμισμό“, ως ιδεολογία, στην Τουρκία, με στόχο να τον κάνει επικρατούσα ιδεολογία, ήταν ο φίλος του… πορνικού ποδόγυρου και των κορυφαίων τραγουδιστριών της χώρας του, όπως της Εμέλ ΣΑΓΙΝ, της Σιμπέλ ΤΖΑΝ, κλπ, Στρατηγός Κενάν ΕΒΡΕΝ, αλλά χωρίς τελικά να το πετύχει, σε αντίθεση με τον ΡΤΕ, ο οποίος μοιάζει να το πετυχαίνει)!..

3. Οι Τούρκοι, δια του Ακάρ κυρίως, (λέγε με ΤΕΔ), και ασφαλώς όχι μόνον, είπαν σ’ εμάς, και ορθότερα μας επανέλαβαν τώρα (ΕΛΛΑΣ / Κ-Β και ΕΕΔ), “ανοικτά” και “στα ίσα [τώρα “που έσφιξαν τα ενεργειακά… γάλατα”, από τα οποία αυτοί είναι ΕΚΤΟΣ(!), όπως σας είχαμε ξαναγράψει], κάποια πράγματα και θα πρέπει το δικό μας… “Σημείο Στάσεώς” να είναι τα παρακάτω… 3 σκέλη του:

     α. Αποστρατικοποίηση νήσων Αιγαίου!

(Θα το αναφέρουν το θέμα αυτό οι Τούρκοι, όταν θα προσβάλουν οι ΤΕΔ νησί του Α. Αιγαίου, κλπ, με πρώτο στόχο την Λέσβο, όπως έχουν αποφασίσει, και με αντιπερισπασμό, την στρατηγική επχ-ση καταλήψεως του Συμπλέγματος Καστελλορίζου”, σε συνδυασμό με συνοπτική “κρίσιμη” -εσκεμμένη- αναφορά τους στην… καταπίεση των “λάθρο” στα νησιά που τους φιλοξενούν, (ήδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει έχουν γράψει για την Μόρια, κλπ / ε/φ “Χουριέτ”), κάτι που αυτήν την φορά όμως δεν επανέλαβαν, αφού δεν υπήρχε αποχρών λόγος).

Παράλληλα βεβαίως με την “αποστρατικοποίηση”, θα γίνει και αναφορά και στην επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ΝΜ, αν αυτή έχει γίνει από ελληνικής πλευράς, ενώ δεν αποκλείονται και αναφορές σε συνεργασία των ΕΕΔ, με Κούρδους τρομοκράτες, αν και αυτές, όπως εκτιμούμε, θα γίνουν, αν γίνουν, μόνον από απ’ ευθείας τ/κυβερνητικές αναφορές και όχι από τις ΤΕΔ!

    β. Χωρίς εμάς μην υπολογίζετε ότι μπορείτε να κάνετε ο,τιδήποτε (πετρέλαιο + φυσικό αέριο) στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο! (ΑΠΕΙΛΗ και προς τους “Μεγάλους”, σε ό,τι αφορά τους σχεδιασμούς τους)!

  • – Εδώ, θυμίζω τί έχουμε γράψει για τον 25ο Μεσημβρινό και τί σας λέγαμε για το “Σχέδιο Δημιουργίας του Μ. Ισραήλ”, με κύριο όχημα τους ενεργειακούς του σχεδιασμούς, κλπ! Διαβάστε μας “εδώ και πίσω”, στο “σάϊτ” μας!..
  • – Επίσης, με το ότι σε χάρτη που μας έδειξαν (Ακάρ) “άγγιζαν” με την… άποψή τους την ΑΟΖ της Ν. Κρήτης και συγκεκριμένα το Ν. Λασιθίου, θυμηθείτε(!) ότι θα διεκδικήσουν και τα Νως Κρήτης χρυσοφόρα ενεργειακά κοιτάσματα! (Μας άφησαν να το ξανα – εννοήσουμε, αφού δεν θα μπορούσαν να το πουν -τώρα τουλάχιστον- “ανοικτά”! Έχουν συζητήσει σε ένα από τα “ΣΕΑ” τους, επί ΡΤΕ, μέχρι και… απόβαση στην Ν. Κρήτη)!
  • – Θεωρείστε βέβαιον ότι οι Δυτικοί θα τους βάλλουν στο “ενεργειακό παιχνίδι, [τους το έχουν άλλωστε υποσχεθεί κατά το παρελθόν οι Δυτικοί και κυρίως οι Αμερικανοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” (Κλίντον, Ομπάμα, κλπ), όπως και οι “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ”, Μπους ο νεότερος), ώστε και να μην τους χάσουν από συμμάχους, (ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στο ΝΑΤΟ πρόσφατα ο Α/ΥΠΕΞ Πομπέο, σχετικά με τυχούσα έξοδο -λέγε με αποπομπή- της Τουρκίας, από το ΝΑΤΟ), να τους σώσουν ενεργειακά, αφού εξαρτώνται αποκλειστικά από την Ρωσία και αυτοί, πλην των Ευρωπαίων, αλλά και να κρατήσουν… μακρυά τους Ρώσους!.. 

  γ.  Αναφέρθηκαν [και ο Ο. Τσελίκ και ο αναβαθμισθείς περισσότερο πολιτικά, (μόλις χθες), Ι. Καλίν, που έγινε Πρόεδρος του σοβαρότερου τ/θεσμικού κρατικού Οργάνου, του τ/”Συμβουλίου Ασφαλείας και Εξωτερικής Πολιτικής”] στο “Casus Belli” τους και πάλι, (“TBMM” / 1995), καθώς και στην αποφασιστικότητα των στρατιωτών τους μέχρι και να πεθάνουν ακόμα, για την υλοποίηση των στόχων της Τουρκίας! (Το 2ο ήταν έμμεση απάντηση του Ακάρ, στην δήλωση Καμμένου, αμέσως μετά το τέλος της παρελάσεως της “28ης“)! 

  • Αυτό ελέχθη (ως απειλή βεβαίως) προς την Ε/Κ-Β, διότι οι Τούρκοι την θεωρούν “από εξαιρετικά αδύνατη” έως… “ανύπαρκτη” (ιδιαιτέρως τώρα που ο Τσίπρας* έγινε… δισυπόστατος, έναν Τσίπρα που τον έχουν εκτιμήσει ως παντελώς άσχετο των εθνικών μας θεμάτων και δη των Ε), ενώ από τις ΕΕΔ υπολογίζουν μόνον (τα έχουμε γράψει αυτά και πάλι) την ΕΠΑ!
  • Έχουμε επίσης γράψει ότι επέκταση των ΕΧΥ στα 12 ΝΜ θα πρέπει να γίνει αμέσως μόλις οι Τούρκοι προσβάλλουν την χώρα μας ή -ακόμα καλύτερα- ακριβώς λίγο πριν, αν με καταλαβαίνετε!.. (Φυσικά, για το “όπως έχει τώρα η κατάσταση” / “τα δεδομένα” στην περιοχή μας)!..

* Ο Τσίπρας έχει υποσχεθεί στον ΡΤΕ “μεταξύ τυρού και αχλαδιού” αλλαγή της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του 1923, μια αλλαγή που ΒΕΒΑΙΩΣ(!) και απολύτως ΛΟΓΙΚΑ(!) ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ(!) οι Τούρκοι!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα πάλι:

Ο Τσίπρας είναι υπέρ μιας συζητήσεως των ΠΑΝΤΩΝ(!) με τους Τούρκους, (όπως άλλωστε ήταν και  ο σε μόνιμες πια διακοπές Κοτζιάς), δεν θα έλεγε όχι και στην δικαστική διεθνή “διαιτησία”, λέγε με Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης”, το οποίο κατά την εκτίμησή μας “το βλέπει πολύ ζεστά” και κυρίως ως το “χάπι” εκείνο, με το οποίο θα… χωνέχει ο πολιτικός κόσμος, αλλά και ο  λαός (πλέμπα και μη), όλες τις παραχωρήσεις μας στο Πεδίο, που έχουν εκτιμηθεί ότι θα γίνουν (ΟΣΕΣ φυσικά ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ), προς τους Τούρκους!

– Υπήρχε μια τέτοια “βάση” σκέψεως (και όχι… Σχολή και παπαριές / γειά σου Κα Αυλωνίτου, …  τρέξε…), υπέρ της οποίας είχε επιχειρηματολογήσει, εγγράφως μάλιστα, μέχρι και ο τέως Ε/ΠτΔ Κ. Στεφανόπουλος!

  • Έτσι, θα έχει “δικαιολογητικά πατήματα” να αντιτάξει ο “Διεθνιστής” Τσίπρας, [οι πατριώτες Τούρκοι, (διότι τέτοιοι είναι όσοι είναι στα ύπατα τ/κρατικά αξιώματα), ή και(!) οι Τούρκοι, πατάνε” πάνω σ’ αυτό το επίθετο του Τσίπρα), στους όποιους αντίθετους στην πολιτική που θα ακολουθήσει στα Ε-Τ, πολιτικούς του αντιπάλους και ε/λαό, [αν προλάβει φυσικά λόγω των επικειμένων εκλογών, αλλά και μετά αν θα τις κερδίσει (θα φανούν πολλά απ’ το ταξίδι του στην Τουρκία, το οποίο λέμε πως θα πρέπει να γίνει και δεν θα πούμε το “γιατί”, λόγω του ότι ο Χακαν-ούλης μας μας “βλέπει”)], λέγοντας πχ στην… Δεξιά, πως και “δικοί” σας (πχ Κ. Στεφανόπουλος) έλεγαν στο παρελθόν αυτό και εκείνο, κλπ! (Ό,τι ακριβώς έλεγε και ο Κοτζιάς με το Σκοπιανό, με την διαφορά ότι αυτός υπέγραψε την προδοσία του πουλήματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, αν υποθέσουμε ότι άλλοι πολιτικοί, άλλων παρατάξεων, στο παρελθόν, επρόδωσαν την χώρα μας… προφορικά)!.. Καλόν όμως θα ήταν ΑΠΑΝΤΕΣ να “πάνε” και να μελετήσουν(!) την απάντηση που επίσης εγγράφως, είχε δώσει τότε στον Κ. Στεφανόπουλο, ο Εισαγγελέας στη δίκη “Λαμπράκη” και τέως ΠτΔ Χρήστος ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ!!! Εμείς τουλάχιστον τους το προτείνουμε… Κε Τσίπρα!.. Κατάλαβες!..

Οι Τούρκοι δεν αναφέρθηκαν, για την ώρα, στον έτερο στρατηγικό τους στόχο, ήτοι την Δ. ΘΡΑΚΗ, (την ελεύθερή μας Θράκη), για την οποία θέλω να σας θυμίσω Έλληνες πολιτικοί και άλλοι, ότι οι Τούρκοι έχουν από την 10ετία του 2000 ακόμα, θεσπίσει την περίφημη “Δύναμη Κρούσεως”, δια της Τ/Βουλής μάλιστα!.. (Ολόκληρος, σε ισχύ από τότε και μέχρι σήμερα, σχεδιασμός / ασφαλώς… ανανεωμένος / updated)!..

Για την Δ. Θράκη η “καραμέλα” που θα “λιώσει” στα τ/στόματα, (τ/πολιτική ηγεσία-ΥΠΕΞ και ΤΕΔ), ως κύρια δικαιολογία προσβολής της, (θα “ανοίξουν” ταυτόχρονα έχουμε πει Κύπρος – Αιγαίο – Δ. Θράκη), θα είναι η δήθεν καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της εκεί ευρισκομένης Μουσουλμανικής Μειονότητος, που την έχουν (Χαίρε, ώ Ελλάς!) οικειοποιηθεί 100%, κυρίως από το 1996 και μετά, όταν ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και ΦΙΛΟ-ΛΑΪΚΟ” ΠΑ.ΣΟ.Κ. του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “ΠΕΘΑΝΕ, με τον ερχομό του Οργάνου της “Διεθνούς Εξουσίας” Κ. ΣΗΜΙΤΗ στα ε/”πολιτικά πράγματα”, και η Ελλάδα άλλαξε 100% εξωτερική πολιτική, γενόμενη από “Υπερήφανη Ελλάδα“, από Ελλάδα της ΜΑΧΗΣ” και του “ΑΓΩΝΑ”, Ελλάδα της “σφαλιάρας”! (Ένας Ευρωπαίος, αντίστοιχος του γεράκου που σφαλιάριζε συνεχώς ο… Μπένυ ΧΙΛΛ)!..

[Ο κύριος προδότης των Ιμίων Θ. Πάγκαλος**πράκτορας – Όργανο των Η.Π.Α. (“Δημοκρατικοί”), κλπ, υποτακτικός” του θανόντος από καρκίνο Ρ. Χόλμπρουκ, ο δηλώνων Αλβανός και παραδώσας τον Α. Οτζαλάν, με αμερικανική εντολή, στους Τούρκους, τοποθετήθηκε εσκεμμένως(!) ΥΠΕΞ, και έτσι είχαμε -θυμίζω(!)- επιπροσθέτως των Ιμίων και του Οτζαλανικού… θέματος, (η δημιουργία του οποίου απέβλεπε και(!) στο κόψιμο / λύση των Ε-Κουρδικών ισχυρών δεσμών), και την αναγνώριση Ε-Τ συνοριακών διαφορών με την Τουρκία / Ελσίνκι, και την προηγηθείσα αναγνώριση τουρκικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, (Μαδρίτη), κλπ! Δηλαδή μιλάμε για άνευ λόγου… αυτοκτονούσα Ελλάδα]!..

– Σταματώ εδώ, αλλά σας ΤΟΝΙΖΩ(!) φίλοι μας, ότι είναι ΑΔΙΚΟ και ΜΗ ΑΡΜΟΖΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ στείλει σε ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ” τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, [με αστείες μάλιστα κατηγορίες και όχι με την μία και πραγματική / αληθινή, που ήταν ότι οι “Διεθνείς Εβραίοι”, αυτοί οι… “δημοκράτες”, ήθελαν να τον τιμωρήσουν, διότι χρονικά λίγο πριν, θέλησε να εθνικοποιήσει τα πετρέλαια των θαλασσών μας, κλπ, παρά την συμφωνία της Βέρνης, του 1976, (Καραμανλής – Ντεμιρέλ)], και να μην έχει στείλει τον Σημίτη (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ και ΑΡΧΗΓΕΤΗ του σημερινού “Σχεδιασμένου -από την διεθνή εξουσία”- Κακού” μας), το Όργανο ξένων δυνάμεων Πάγκαλο, να μην έχει στείλει σε Ειδικό Δικαστήριο” τον “Νεο-Βούδα” (διαβάστε μας “εδώ και πίσω” ξανά) ή να μην στείλει -προσεχώς- τους Τσίπρα και Κοτζιά, για μείζονες “ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ” Α-ΠΑΝ-ΤΕΣ, εξ αυτών!.. Αλλά θα μου πείτε ποιά σημερινή Ελλάδα, ρε φιλαράκο, αυτή “της διαλύσεως”, αυτή πχ του Κου… Λώλη ή… Ψώλη***;

** Από το 1996 και μετά η Ελλάδα άλλαξε εξωτερική πολιτική κατά 360° και ουσιαστικά ΤΕΛΕΙΩΣΕ(!!!) η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Οι ΥΠΕΞ συνολικά και σε σύγκριση με τους προ του 1996 ομολόγους τους ήταν όλοι… Β’ Εθνική! Ο ΥΠΕΞ Πάγκαλος ήταν δοτός (Η.Π.Α. / “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”)! Με την ευκαιρία: Είναι το ίδιο λοιπόν Πάγκαλε η ενέργεια του ΗΡΩΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΙΦΑ, με εκείνες των πληρωμένων από τον SOROS, ελληνικής καταγωγής και μη, τσογλανιών -όπως τους αποκάλεσες- των Εξαρχείων; Και εσύ διετέλεσες ρε αλήτη Έλληνας(;) ΥΠΕΞ; Όσοι φέρουν όπλο πρέπει να πυροβολούνται και να σκοτώνονται αμέσως είπες! Και εσύ είσαι “Δημοκράτης” ρε;

Και κάτι ακόμα ρε ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΗ(!), που παρακάλαγες να φυσήξει κανένα αεράκι στα Ίμια, ώστε να πάρει την σημαία μας, κλπ, διότι “καιγόσουν” να εκτελεσθεί η εντολή των τότε υπερατλαντικών αφεντικών σου / “δεν κρατιόσουν”, όπως και το αυτό συνέβαινε… Δις ΚΑΤΕΧΑΚΗ (που δεν ντράπηκες να φέρεις το όνομα ενός ΗΡΩΟΣ, έστω και για τις ανάγκες μιας επχ-σεως, αφού ούτε τρίχα όρχεως, του Μακεδονομάχου και Ιδρυτή -ουσιαστικά- των Υπ. Πληρ-ριών στην Ελλάδα, Κατεχάκη δεν είσαι), όταν φώναζες στον Σ. Καλλιντερίδη (εσείς οι 2 ζείτε ακόμα…) να “πετάξει” έξω από την Πρεσβεία μας στην Κένυα, τον Οτζαλάν, κλπ, σε υλοποίηση των εντολών των αφεντικών σου, στις Η.Π.Α.!..

    α. Στις Η.Π.Α. Πάγκαλε, όπως και στις Σκανδιναβικές χώρες, που ανέφερες, οι ένοπλοι καλούνται πρώτα ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ (ΔΙΣ) και στην συνέχεια, αναλόγως και πάλι των “κανόνων εμπλοκής”, πιθανώς να εκτελεστούν στο Πεδίο, από τις “Δυνάμεις Ασφαλείας“! 

   β. Όσοι φοράνε στολή παραλλαγής, όπως είπες επίσης, είναι επικίνδυνοι ρε; Δηλαδή όσους Αλβανούς βλέπω να δουλεύουν οι άνθρωποι, σε οικοδομές ή στα χωράφια μας, φορώντας παντελόνι παραλλαγής ή παρόμοια φανέλλα κλπ, (έχουμε επισημάνει και κάποιους με φόρμες παραλλαγής των Α/Κομμάντος), πρέπει να τους θεωρούμε επικίνδυνους και μάλιστα “εν δυνάμει” φονιάδες ρε;

    γ.  Ο Ράμα δεν είναι, όπως είπες, λαϊκιστής ή ό,τι άλλο, αλλά κύττα παρακάτω τί ακριβώς είναι ρε Αλβανέ -κατά δήλωσή σου-!..

rama-coka

ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΖ ΡΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ;

  • Αυτόν στην παραπάνω φωτογραφία, ο οποίος διέταξε την δολοφονία, ΚΑΛΥΨΕΣ Πάγκαλε! Αυτόν που ξεφτίλισε φέτος, και ΜΠΡΑΒΟ του, ο ίδιος ο Σ. ΜΠΕΡΙΣΑ μέσα στην Α/Βουλή ρίχνοντας “άσπρη” μπροστά του και μπροστά στους βουλευτές του! Ο Μπερίσα είναι ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, αλλά τουλάχιστον είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Πάγκαλε! Γι’ αυτό άλλαξε και να στηρίζεις πλέον τον άλλον συμπατριώτη σου, τον… Σαλί! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Ξεφτιλισμένε που ακόμα σου δίνουν “βήμα”!..
  • Πες κάτι όμως και για την “ποινική δίωξη στον άλλον κόσμο” του Κατσίφα, από τον Ράμα ρε πολιτκό παρτάλι!.. Θα του την πάμε εμείς την δίωξη, οι “Άγγελοι”, στον Παράδεισο!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!
  • Όσον αφορά το όπλο που έφερε:
  • – Όλοι οι Έλληνες μειονοτικοί (9/10) έχουν όπλα! Άραγε γιατί; Εσύ τί λες ρε; Ουστ!.. Ας πάνε να τους τα πάρουν οι Αρχές του Κράτους σου! Γιατί δεν πάνε; Ξέρουν, από τους ρουφιάνους τους εκεί, πού θα τα βρουν! Γιατί δεν πάνε; Μήπως δεν πάνε, επειδή θα πρέπει πχ να συνεχίσει να υπάρχει το Λαζαράτι, (κατάλαβες), μήπως, μήπως, … πολλά “μήπως” θα μπορούσα να σου γράψω, αλλά τζάμπα θα κουραζόμουν!..
  • – Είχε όπλο, Ο.Κ.! Γιατί δεν σκότωσε τότε αλήθεια ρε Πάγκαλε Α/Αστυνομικούς στο χωριό του, όταν μπορούσε, (5-10 άτομα άνετα), αφού ήταν και… πρεζέμπορος, κλπ, όπως… διέρρευσε συκοφαντικά και ψευδώς η ΣΥΡΙΖΟ – ΕΛΑΣ του… Λώλη (γειά σου ρε αστυνομική ρουφιανο-κουφάλα… ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΕ);
  • Ήταν παιδόπουλο ο νεκρός ρε βρώμες, ήταν παιδόπουλο + ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ πραγματικός ο νεκρός, που ακόμα ΔΕΝ δίνουν την σωρό του οι φονιάδες “δικοί” σου Πάγκαλε συμπατριώτες, για να θαφτεί και που “πατάνε” στο ότι δεν έχουμε Κ-Β, αλλά ένα Κόμμα (“πρώτα το Κόμμα”, που είπε και ο Τσίπρας σε συγκέντρωση “δικών” του, στα Γραφεία τους, στην Πλ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ) που με τρόπο πειρατικό κατέλαβε την Πατρίδα μας και την κυβερνά, μαζί με κάποιους πολυ-περδόμενους εθνικά” Μπούληδες, της μαυραγορίτικης δεξιάς!..
  • ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ – “ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΠΕΙΡΑΤΟ-ΚΡΑΤΟΣ: ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1!
  • Μάλλον όμως θα προσπαθούν οι Ιατροδικαστές τους να του ξαναβάλλουν τα όργανά του πίσω!.. Αχαχαχαχαχαχαχα Ξεφτίλα, ε ξεφτίλα Πάγκαλε!
  • Για το ότι βαρέσανε (όχι απλώς κτύπησαν) τέλος, την μάνα του νεκρού, ότι της διέλυσαν το… μέγαρο που έμενε ρε Πάγκαλε, ότι έκλεψαν ακόμα και 2 σακκιά ρόδια και καρύδια (1+1), διότι αυτοί είστε όπως φαίνεται, οι Αλβανοί Πάγκαλε, κλέφτες, ληστές, εκτός από φονιάδες (μ’ αρέσει που λέτε φονιάδες τα άλλα σκυλιά, τους Σλάβους), γιατί δεν είπες κάτι στον Οικονόμου, ρε;
  • Σκεφτείτε τώρα φίλοι, αλλά και εσείς ρε ελληνικής και μη καταγωγής, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ διεθνιστικά νεο – κομμούνια, πρακτόρια της “Ν. Τάξεως:

– Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα λουλούδια και με “τα αγαθά του Θεού”, που τα φυτεύει μάλιστα στον κήπο του ο ίδιος (“ε μάνα, οι φράουλες σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμες”…, που σε βίντεο, ακούγεται να λέει ο νεκρός), μπορεί να έχει κακή ψυχή;

Ένας άνθρωπος που ήθελε να κτίσει εκκλησία στο χωριό του, μπορεί να έχει κακή ψυχή, μπορεί να μην είναι… ΑΡΝΙ;

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ, ΠΩΣ -ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ- ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ!..

– Και ένα ερώτημα ακόμα! Είναι δυνατόν ένα άτομο σαν τον Πάγκαλο, που είναι άρρωστο σωματικά, (λόγω του δεινοσαυρικού του πάχους), να μην έχει ψυχολογικά προβλήματα, να είναι άτομο φυσιολογικό και όχι -κατ’ ελάχιστον- πλεγματικό; 

– Πάγκαλε έχεις παιδιά ρε; ΕΠΕΙΔΗ είσαι πολύ εύκολος και πολύ επίσης… μπερεκέτης στους φόνους, όπως είπες με το να πυροβολούνται από την Αστυνομία όσοι φέρουν όπλα (κανείς βεβαίως δεν πρέπει να οπλοφορεί ΠΡΟΣΕΞΕ σε ευνομούμενες όμως δημοκρατικές πολιτείες, σαν τις δυτικές, όπως αρεσκόμεθα να λέμε, ειδάλλως σε τί θα διαφέραμε από την Ζούγκλα), ενώ χαρακτήρισες, ασφαλώς ανεπίτρεπτα, νέους -κυρίως- ανθρώπους, έστω και παραβατικούς, τσογλάνια “προς εκτέλεση”, (αυτά των Εξαρχείων), σε ρωτάω:

Πόσο κοστίζει για σένα ρε Πάγκαλε η ανθρώπινη ζωή“;

(Ανεξαρτήτως Φυλής, Χρώματος Δέρματος, Γλώσσας, κλπ)!

– Τέλος, ως Αλβανός, όπως δηλώνεις ότι είσαι Πάγκαλε, (γι’ αυτό με τις δηλώσεις σου ήθελες να δώσεις και έδωσες “αμυντικά όπλα” στους συμπατριώτες σου στα Τίρανα και γι’ αυτό τις “έπαιζαν” μετά όλη την ημέρα στα κανάλια τους / “ήξεραν που σε είχαν βραβεύσει” όντες πονηροί και όχι έξυπνοι, όπως ακριβώς είσαι και εσύ), έχεις κάθε δίκιο, αλλά και κάθε λόγο να λες ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους πολεμικά! “Ειδική Αποστολή” εκτελείς και πάλι λέγοντας αυτά!..

– Σου θυμίζω όμως ότι τα ίδια έλεγαν αντίστοιχοι… Πάγκαλοι, την περίοδο 1935-1940, μέχρι που το 1940 – 1941 η Ελλάδα, με τις ΕΔ της απετέλεσαν την 1η και βασική αιτία της τελικής ήττας των ΝΑΖΙ, αφού δεν έπεσε η Μόσχα, ενώ συνολικά “κράτησαν” απέναντι στον ΑΞΟΝΑ 6+ μήνες, (μαζί με την μάχη της Κρήτης), όταν “πολυδιαφημισμένοι” Στρατοί, κλπ και μεγάλων ακόμα δυνάμεων, πχ της Γαλλίας, έπεφταν στον Χίτλερ, μέσα σε λίγες ημέρες!

– Έχεις όμως δίκιο, αφού σαν Αλβανός δεν μας ξέρεις, ενώ οι “δικοί” σου πολέμησαν δίπλα στους Ιταλούς εναντίον μας (7 Τάγματά τους ενταγμένα στις ΙΕΔ τότε) και ακολούθως, γενόμενοι οι καλύτεροι ρουφιάνοι και τα καλύτερα Όργανα των ΝΑΖΙ, μας έκαιγαν και μας κρεμμούσαν τα τουρκαλβαναριά φασισταριά, στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Τσαμουριά, κλπ, κλπ, κλπ και σήμερα ζητάτε και τα ρέστα… Πάγκαλε! (Θα έχεις ακούσει πχ για την σφαγή των προκρίτων, για την Παραμυθιά, κλπ)!..

– Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ(!) ΕΣΥ ΠΩΣ “ΒΓΗΚΕΣ” ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΕ;

(Δεν σε φοβόμαστε ρε Πάγκαλε! Ξέρουμε την δύναμη και την δική σου και του… Παπαδημούλη, και κυρίως ξέρουμε το πώς δράτε, αλλά της ζωής μας προτάσσουμε την ΑΓΝΗ και ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ για την γλυκειά ΠΑΤΡΙΔΑ μας)!

Διάβασε τώρα αμέσως παρακάτω, για έναν… “παλιοεβραίο”, όπως προφανώς θα τον έλεγες, “φασίστα” ή ό,τι άλλο, από το πλούσιο και εφευρετικό πολιτικό σου και μη, … υβρεολόγιο!..

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΡΔΟΧΑΙΕ ΦΡΙΖΗ, 1000 ΜΠΡΑΒΟ!

  • ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, (δείτε το σχετικό “βίντεο” στην εισαγωγική μας σελίδα), ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΧΗ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΤΣΙ “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΗΘΕΝ… “ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!.. 
  •   katsifas athanatos
  • Α-ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ !

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΙΤΣΑΚΗ, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΗΡΩΑ)!

-/-

Μια ερώτηση προς τον Αλβανό “συνήγορο υπεράσπισης” της “RENEA” και του Ράμα, που “βγήκε” σε συν-ξη στην Α/T-V!

(Σε ένα μόνον, απ’ όσα είπες, φιλαράκο)! Είπες λοιπόν πως ο στόχος ήταν σε ψηλότερο σημείο από τις δυνάμεις σας και έτσι δεν ήταν εύκολο να του ρίξετε με “ειδική σφαίρα παράλυσης”, κλπ!

Και σε ρωτάω:

Αφού δεν μπορούσατε να τον κτυπήσετε με τέτοια σφαίρα, πώς και τον κτύπησε ο “SNİPER” σας, με… κανονική, όντας και πάλι σε χαμηλότερη απ’ αυτόν θέση;

– Προφανώς δεν θα είχατε ρε ψευτάκο τέτοια ειδική σφαίρα για το μακρύκαννο του Ε/Σ σας, έ;

– Και αλήθεια! Αν προσβάλατε τον στόχο από τα 25μ., όπως και τα ΜΜΕ σας είπαν, τότε γιατί έπρεπε να τον κτυπήσετε, ρε ψεύτη, με μακρύκαννο και με σφαίρες τέτοιας ισχύος (δις), σφαίρες που τιτρώσκουν διαμπερώς τον στόχο τους, όπου τον πετύχουν και τον τελειώνουν αμέσως;

(Η όλη ενέργειά σας λοιπόν δείχνει μίσος και η 2η σφαίρα “ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΜΙΣΟΣ”)!

– Προφανώς διότι τον θέλατε με… ασφάλεια νεκρό, αφού ένας από εσάς, ίσως ο επικεφαλής Αξκός, με το πιστόλι του θα μπορούσε να τον εκτελέσει άνετα από την απόσταση των 25μ.! Εμείς όλοι, από τα 25μ. “κάνουμε πάρτυ” ρε με τον στόχο, όχι με… “Glock”, αλλά με το αγαπημένο μας 45άρι! Είπαμε όμως “άλλη χάρη έχει το μακρύκαννο”! Ε;

– Πάντως αν δεν έχετε “ειδικές σφαίρες παράλυσης”, κλπ, για μακρύκαννα, ζητείστε από τους Κούρδους να σας δώσουν! Αν χρησιμοποιείτε δε και “ΚΑΝΑΣ”, ακόμα καλύτερα! (Δεν πρόλαβα να δω τί κρατούσε ένας από τους άνδρες σας, που πέρασε εμπρός από την κάμερα).

– Τέλος, έχεις την καλοσύνη να πεις του Ράμα, να μας δείξετε την βιντεολήψη όλης της επχ-σης σας αυτής, ώστε να δούμε και εμείς το πόσο αληθινοί είστε; (Αφού μέχρι και “drone” είχατε)!..

– Άντε να χαθείς ρε “ψευτο-παλληκαρά”, “τριμ” “του κόλου”, που από τον τρόπο και μόνον που μίλαγες, φαινόσουν “απ’ τα πέρα αμπέλια” ότι έλεγες ψέμματα! Πρέπει όμως να μας φοβάστε πάρα πολύ, αφού μέχρι και τα νεκρά μας σώματα φοβάστε και δεν τα δίνετε για θάψιμο, πόσο μάλλον τους ζωντανούς Έλληνες! Και σε διαβεβαιώνω πως “κάνετε πολύ καλά”!

 -/-

*** Κε Οικονόμου αναφερόσουν στην “φωτό” με τον Λώλη και απέναντί σου είχες τον νεαρό “Ριρή” δημ/φο! Ένοιωσε άσχημα! Τον λυπήθηκα (ειλικρινά) και ας επέλεξε αυτός να “βγάλλει” την συγκεκριμένη φωτό, του Κου… Λώλη, στo κανάλι σας!.. Είσαι… άπονος βρε Δημήτρη!..

4. Σχετικά τώρα με τις ΤΕΔ: (Γενικές φρέσκες” πληρ-ρίες! / Ό,τι διαβάσετε παρακάτω, έχουν όλα παρατηρηθεί ή συζητηθεί (ανάλογα) σε φετεινές ασκήσεις τους!

  • [Ένας πονηρός τρόπος είναι ή θα μπορούσε να ήταν πχ η χρήση μεγάλων κρουαζιερόπλοιων ή άλλων μη υπόπτων θαλασσίων μέσων – στόχων, που στ’ αμπάρια τους μπορούν να κουβαλήσουν άρματα, όπως πχ Μ60, κλπ, σε περιόδους που ο εχθρός θα… “κοιμάται” και δεν θα αναμένει!.. (Τί εννοώ: Όπως πχ στην Κύπρο, το 1974, όπου επιτέθηκαν, όταν οι Έλληνες σκοτώνονταν μεταξύ τους, όταν άλλαζαν “σειρές”, όπως στην ΕΛΔΥΚ, όταν είχαμε μεγάλο ποσοστό αδειών, κλπ). Εντός αυτών των θαλασσίων μη υπόπτων μεγάλων μεταφορικών μέσων μπορεί να έχουν εγκαταστήσει ισχυρούς παρεμβολείς, προκειμένου για την ολοκληρωτική “πτώση” των επικοινωνιών του αμυνομένου! Οι παράλιοι “Σταθμοί Υποκλοπών τους καταγράφουν καθημερινά τις ώρες λειτουργίας των “Ραντάρ” μας]!..
  • Οι Τούρκοι μελετούν τρόπους (πονηρούς και μη) να βγούν και να καταλάβουν αιφνιδιαστικά το κύριο λιμάνι της “βασικής νήσου, διότι αυτό πιστεύουν – και ορθώς(!) – ότι θα τους προσδώσει στρατηγικό πλεονέκτημα, αφού απ’ εκεί “ανοίγονται” -συνήθως- δρόμοι προς το εσωτερικό της νήσου, όπου και κάπου εκεί, σε κάποια των οδών που οδηγούν προς το εσωτερικό, (ανάλογα με την πρόοδο της αποβάσεως, εννοώ του 1ου “Κύματος” και όχι αυτήν του “Κυρίου Σώματος”, η οποία σε όλες τους τις ασκήσεις την εμφανίζουν να επιχειρεί να “βγει” στις 3 ακριβώς ώρες, από την αρχική Ώρα “Η”) έχουν σχεδιάσει να πραγματοποιήσουν την συνένωση της αρματικής τους δυνάμεως, με την αποβατική! Ελέγχοντας έτσι, την καρδιά των δρομολογίων της νήσου, (την “αορτή”, θα λέγαμε, των οδικών αξόνων της νήσου – στόχου, καταλάβατε), απαγορεύουν στον αμυνόμενο τις όποιες κινήσεις εκ μέρους του, είτε προς ενίσχυση δυνάμεών του, είτε για μεταφορά πυρ-κών, κλπ, οπότε καθιστούν, ευοδουμένης και της κυρίας αποβάσεώς τους, θέμα χρόνου την πτώση της σχεδιασμένης σε φέτες να “πέσει” νήσο – στόχο!
  • Τα ραντάρ της “νήσου-στόχου” θα κτυπηθούν με “HARM” και ακολούθως με “Ειδικο-Δυναμίτες” (“Bordo Bereli”). Παρακολουθείται επίσης καθημερινά η λειτουργία των δικών μας “ραντάρ επιτηρήσεως εδάφους και θαλάσσης” (Ωράριο)!..
  • Τ/ “SAT- SAS” θα βγουν έγκαιρα στο “κύριο νησί στόχο” (“βασική νήσος”) με φουσκωτά, (τα οποία θα κρύψουν σε εγγύς παραλία), με αποστολή να καταδείξουν στα τ/α-φ (F-16) στρατιωτικούς “στόχους εδάφους” και κυρίως Μονάδες ΤΘ (!) (Θα “λουφάξουν” μέχρι περίπου την ώρα που θα έλθει το 1ο Κύμα” α/φ)
  • Οι Τ/Π-Ν φέρουν άπαντες αλεξίσφαιρα γιλέκα (!) και μ’ αυτά θα είναι σε μια λίαν πιθανή επχ-ση αποβάσεως σε Αιγιακό νησί μας ή σε άλλο!..
  • Η κατάληψη των πρωτευουσών των νήσων, καθώς και των α/δ τους, παραμένει ο 1ος στόχος των τ/αποβατικών δυνάμεων! (Όλες τους οι ασκήσεις αυτό έχουν ως -αρχική- “Κεντρική Ιδέα”)
  • Η αποκάλυψη της όλης τ/ενεργείας, προ βεβαίως της εκδηλώσεώς της, μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτή από φίλια Όργανα που δρουν στην Τουρκία και ιδία στις Μ. Ασιατικές περιοχές, διότι -σε κάθε περίπτωση- θα δημιουργηθούν στην όποια επιλεγείσα κατάλληλη παραλία, “Ζώνες Συγκεντρώσεως”, καταγεγραμμένες στο έδαφος με έντονα λευκές (πιθανώς και φωσφορίζουσες) λωρίδες!
  • Η όλη ενέργεια θα εκκινήσει (με βάση τα όσα οι “Άγγελοι” έχουν δει, παρατηρήσει και ακούσει), από τις 22:00 και η επίθεση (Ώρα “Η”) θα γίνει με το “1ο Φως, πχ 06:00σε απόλυτη “σιγή ασυρμάτου!
  • Σε καμμία άσκηση (και μάλιστα που αυτοί έχουν προετοιμάσει και εκτελέσει και άρα εξελίσσονται όλα ευνοϊκά γι’ αυτούς) η χρονική διαφορά, μεταξύ των 2 πρώτων αποβατικών κυμάτων, στη νήσο – στόχο δεν ήταν ποτέ μικρότερη ή ίση των 3 ωρών! (Ο σχεδιασμός τους είναι μέσα σε 6 ώρες το επιτυχές “κατέβασμα” στη νήσο – στόχο αριθμού ανδρών, τουλάχιστον  διπλασίου αυτού, του αμυνομένου)!
  • Κατά την εκκίνηση των α/φ προς τη νήσο – στόχο, ακριβώς λίγο πριν από το πρώτο φωτός, (15′ – 30′), αυτά κινούνται σε 4άδες (ο σχηματισμός τους) και “όσο τα παίρνει (από τεχνικής απόψεως) χαμηλά, ενώ κατά την κίνησή τους προς τον στόχο, έρχονται καθ’ όμοιο τρόπο, από Β. και από Ν., και άλλα α/φ F-16, με αποστολή να ενωθούν με την κύρια αερ-κή επιθετική δύναμη και την από κοινού ενέργεια, προς την νήσο – στόχο!..
  • Μαζί με τα F-16 θα εκκινήσουν και KC-135! Το “παίζουν” πολύ συχνά, (σχεδόν συνέχεια στη θεωρία τους), αυτό οι Τούρκοι!..
  • Ο βομβαρδισμός της νήσου – στόχου (και αυτής της νήσου… “αντιπερισπασμού”) θα γίνει κυρίως με “Popeye” ή και “Paveway”(στρ-κοί στόχοι), ενώ θα ριφθεί και αριθμός Ναπάλμ, για τις οποίες υπάρχει σχετικός σχεδιασμός, (και) για… ψυχολογικούς λόγους! Καταλάβατε!
  • Ακριβώς πίσω από τα τ/F-16 και με πολύ μικρή χρονική διαφορά θα ακολουθήσουν τα Ε/Π (μεταφορικά, με συνοδεία ΕΕ/Π και κινούμενα πάντα “με φώτα πορείας”), τα οποία επίσης θα πετούν σε οριακά χαμηλό ύψος! (Ήδη έχουν μεταφερθεί τα Ε/Π, με “πονηρή”… FETÖ-δικαιολογία, εκτός Αγκύρας και συγκεκριμένα στην Ισπάρτα / Σπάρτη! Θα δούμε τα πάντα, από Ε/Π και ΕΕ/Π! Και “Κούγκαρ” και “Μπλακ Χοκ” και, και, και,…
  • Θα χρησιμοποιηθούν, όπως έχει σχεδιασθεί, βαριά μεταφορικά α/φ Α-400, αλλά στη Δ. Θράκη! Μπορούν πλέον με τα “Α-400” να εκτελέσουν οι ΤΕΔ στρατηγικές αποστολές, αποστολές “μακράς ακτίνας δράσεως”!
  • (Στην Δ. Θράκη, μόλις δείτε ή ακούσετε ότι… άδειασε το τ/Φυλάκιο “Sancaktar” / Σημαιοφόρος”, εννοώ η περιοχή του, η πλέον προκεχωρημένη προς την ΧΙΙ Μ/Κ Μχία μας, κλπ, τότε… Κε… Κούκε, περιμένετε… σας / μας έρχονται και… “Καλώς τους”!.. Πολλές γνωριμίες μαθαίνω και εσύ ρε Κούκε, (“big player” και εσύ), αλλά τουλάχιστον να μας φέρεις -αν απαιτηθεί- την… Άνοιξη, διότι μόνος σου θα… βρεθείς! Μην ελπίζεις σε τίποτα άλλο!.. Πάντως ελπίζω να παρέμεινες, όπως σε θυμάμαι! Στρ-της, Γνώστης και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!  
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΤΠΑ (F-16) έχει ενισχυθεί με τουρκομαθείς Πακιστανούς πιλότους!
  • Γίνεται και εκπ-ση συνεχής α/φ F-16 με συστήματα “Λάντιρν”, για νυκτερινές επχσεις, αλλά για την Δ. Θράκη!
  • ΤοSİPER, που μας είπε ο ΡΤΕ, και λοιπές… παπαρο-αναφορές για S-400, κλπ, ξεχάστε τα (ούτε στον αιώνα τον άπαντα, δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ οι Τούρκοι ρωσικά ή δικά τους Α-Α συστήματα μακρού βεληνεκούς) και μην ασχολείστε οι… μάχιμοι!
  • Η χρήση “İHA” – “SİHA”, τουλάχιστον σε 1ο χρόνο, έχει εκτιμηθεί από τις ΤΕΔ, ως δίκοπο μαχαίρι, διότι μια τυχόν αποτυχούσα ενέργειά τους, λίαν πιθανώς να οδηγήσει είτε σε αποκάλυψη μελλούσης να εκδηλωθεί ενεργείας, είτε σε αποτυχία ήδη εκδηλωθείσης ενεργείας, κατά της νήσου – στόχου! [Οι Πακιστανοί και ΚΑΝΕΙΣ(!) Κος… “Μπαϊρακτάρ”, καταλάβατε, είναι -και σήμερα- “πίσω” από την όλη τ/… “βιομηχανία” των ΜΕΑ, εξοπλισμένων και μη]!
  • Με το “2ο Κύμα” (λίγο πριν και κατά την κίνησή του προς την “νήσο – στόχο”) θα αρχίσει και η χρήση των τ/“ATACMS” από τα Μ. Ασιατικά παράλια, κατά στόχων της επιλεγείσης νήσου – στόχου! Το αυτό θα συμβεί πχ και με τα “Rapier” και γενικά με τα πάσης φύσεως “MLRS”, για να μην σας κουράζω!
  • Με την έναρξη κινήσεως του “2ου Κύματος”, θα επιχειρηθεί και η υλοποίηση του σχεδιασθέντος αντιπερισπασμού τους, ο οποίος αναφέρθηκε πιο πάνω!
  • Στην Δ. Θράκη (θα σας πούμε επόμενη φορά) έχουν μεταφέρει από πλευράς ΕΔ, ό,τι καλύτερο διαθέτουν! (Αυτήν βεβαίως την πληροφορία μπορείτε να την βρείτε και μόνοι σας σε “ανοικτές πηγές”)!
  • Θα υπάρξει ευρύτερος προηγηθείς αντιπερισπασμός από Αλβανία… μεριά, (η Αλβανία έχει επιλεγεί για μια σειρά από λόγους, εύκολα αντιληπτούς σε όλους, αφού είναι το κατ’ εξοχήν Κράτος – ΜΑΦΙΑ, “PIVOTAL STATE” στη διαφθορά στην περιοχή μας, με “πρωταθλητισμό” στο πλιάτσικο, λαθρεμπόριο, συμμοριτισμό, κλπ, με γνώση του ε/εδάφους πλέον και με διείσδυση μέχρι και στις ΜΥ της χώρας μας), με την τ/ελπίδα μεταφοράς “κρισίμων” δυνάμεών μας, στην ΖΕ της VIII Μχίας, αλλά και με πρόκληση εσωτερικών γεγονότων, γεγονότων προκλήσεως χάους στο εσωτερικό της χώρας μας! Δεν θα αναφερθώ τώρα σ’ αυτά! (Αυτό συζητήθηκε και εκτιμήθηκε στα 2 τελευταία τ/ΣΕΑ και συζητείται σχεδόν σε κάθε συζήτηση (ΤΕΔ / τ/ΥΠΑΜ) με το τ/ΥΠΕΞ)!

Θα συνεχίσουμε όμως με 1η ευκαιρία, διότι κάποιος ΑΝΕΚ-ΠΤΟΣ “ΠΑΠΑΡΑΣ”, μας… παρακολουθεί και μας έχει “θραύσει τους γεν/κούς αδένες”, με αποτέλεσμα να μην μας αφήνει να σας γράψουμε άλλο!..

– Ρε ηλίθιε, δηλώσαμε εξ αρχής ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ έχουμε ούτε μια κάποια ασφάλεια, ασφάλεια του κόλου, απ’ τις πολλές κυκλοφορούσες στο εμπόριο ή και στο ανθίζον παρεμπόριο, διότι έτσι εκτιμήσαμε και εκτιμούμε ότι έχουμε περισσότερη… ασφάλεια, αλλά και διότι θέλουμε να έχουν ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΟΙ(!) σε εμάς, Έλληνες και ξένοι, εχθροί και φίλοι, ώστε να μας διαβάζουν άνετα και ελεύθερα!.. Αν είσαι επαγγελματίας, δεν σου έμαθαν πως οι παρακολουθήσεις, δεν πρέπει να γίνονται αντιληπτές από τον στόχο, ώστε οι όποιες παρακολουθήσεις να έχουν -πιθανώς- θετικό αποτέλεσμα, για τον παρακολουθούντα; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είσαι Έλληνας!.. 

5. Πάνω που ήθελα να ρωτήσω το Ε/ΓΕΕΘΑ, για το τί είδους διαμνημόνευση φορούσε στο αριστερό του πέτο ο ΥΠΑΜ Π. Καμμένος, στην πρόσφατη παρέλαση, στην Θεσ-νίκη, και με “χάλασες”, βλάκα έ βλάκα!

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Β. ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΗΡΩΑ ΜΑΣ”! (Οι σημαίες ΕΛΛΗΝΕΣ στα μπλακόνια, μέχρι και την κηδεία του παλληκαριού! “ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ“);

Δολοφονια Ισαακ Σολωμου

2018 

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ” 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

petrouniaspetrounias-xruso-500

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ 

Λ. ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ!

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

-/-

ΥΓ.

1. Τον επικήδειό μας, την ημέρα της κηδείας, να διαβάσεις Π. Καμμένε!.. Αλήθεια Παναγιώτη! Ποιός ανώτατος ή ανώτερος Αξκός (ε.α.) και ποιοί 2 Πρέσβεις συμμετέχουν στην εταιρεία του SOROS που ανέφερες; Θες να μας πεις;

  • Καλά δεν ξέρεις πχ ότι στο Σ. Λαρίσης, η παλαιά ΣΔΑ, έχει γίνει το…ΑΘΗΝΑΪΚΟ” ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ του Κου Σόρος; Το έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό! Καλά ο Καμίνης δεν σου είπε τίποτα; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Και έχει δίπλα της (άντε περίπου) και την “Χ. Αυγή” να την φυλάει! Αχαχαχαχαχαχαχα!
  • Α ρε Καμμένε! Δεν σου παέι καθόλου να παριστάνεις την… Παρθένα!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

2. 

Israel silent as massive computer virus attacks Iran

 October 31, 2018

An Israeli TV report revealed that Tehran’s strategic networks were under siege, just hours after news broke that Israel helped foil an Iranian assassination plot in Denmark.

By World Israel News Staff

On Wednesday, Israel’s Hadashot news reported that Iranian strategic computer networks and other infrastructure were attacked over the course of several days by a computer virus compared to the virulent Stuxnet virus, only more “advanced and sophisticated.”

The Iranians for their part are still refusing to admit the extent of the damage, according to Hadashot.

Stuxnet refers to a computer virus that struck eight years ago, which many believe was developed jointly by the Israeli and American intelligence agencies. The virus successfully infiltrated Iran’s illegal nuclear program, hijacking centrifuges and forcing them to operate at heightened speeds, which was detrimental to the enrichment process.

On Sunday, Iran’s civil defense chief, Gholamreza Jalali, claimed Tehran had control of the new virus.

Meanwhile, Israel has remained silent on the cyber offensive, with Hadashotreporting, “We tried to clarify. [Israeli intelligence is] refusing to comment.”

The Mossad did, however, reveal on Wednesday its role in foiling an alleged Iranian assassination plot slated to be carried out on Danish soil. Denmark responded by recalling its ambassador and calling for new European Unionsanctions against the Islamic Republic.

Just a few days prior, Iran announced that the phone of its president, Hassan Rouhani, had been tapped with Iranian Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei declaring subsequently, “In the face of the enemy’s complex practices, our civil defense should . . . confront infiltration,” Reuters reported based on Iranian state TV coverage.

THE MYTH-MAKING OF BARACK OBAMA

Still “making stuff up” after all these years.

November 1, 2018

Lloyd Billingsley

President Obama’s designated successor Hillary Clinton was a loser in 2016 and as winner Donald Trump’s midterm approaches, POTUS 44 claims “the character of our country is on the ballot” and the Republicans are “making stuff up.” Here POTUS 44 is speaking from his own experience.

Dreams from My Father was not a memoir or an autobiography; it was instead, in multitudinous ways, without any question a work of historical fiction. It featured many true-to-life figures and a bevy of accurately described events that indeed had occurred, but it employed the techniques and literary license of a novel, and its most important composite character was the narrator himself.” Is this perhaps some “birther” claiming the author made up the story?

No, it’s Pulitzer Prize winner David Garrow, author of the 1460-page Rising Star: The Making of Barack ObamaSo just to be clear, it’s the official biographer stating that Dreams from My Father is not a memoir or an autobiography, as the default view contends. It is a work of fiction and the author a composite character in the story.

To say the least, that is quite a revelation about the most powerful man in the world for eight years. The reality seems to have got by the Democrat party, the Republican party, the establishment media and the squad of “presidential historians” who gather on PBS. On the other hand, the same crew missed the boat back in 1995, when Dreams first emerged.

The author Barack Obama had no record of publication and he hints that another hand is at work. “I cannot honestly say,” he writes, “that the voice in this book is not mine.” Why say that if there was no question about the voice in the book?

“People have a hard time taking me at face value,” the author explains, and sometimes “I sound like I’m trying to hide from myself.” He also expresses “a stubborn desire to protect myself from scrutiny,” which might leave David Garrow puzzled.

The narrative centers on the African father the author never knew, and he was “trying to rewrite the stories, plugging up the holes in the narrative, accommodating unwelcome details.” This was to extract “some granite slab of truth upon which my unborn children can stand.” Sounds good, but he also writes of a “useful fiction” and explains, “my father became a prop in someone else’s narrative. An attractive prop – an alien with the heart of gold, the mysterious stranger who saves the town and wins the girl – but a prop nonetheless.”

So, the father was an “attractive prop” in a “useful fiction,” which was part of “someone else’s narrative.” With open confessions like that, the author can’t blame biographer Garrow, author of books on Martin Luther King and the Civil Rights Movement, for proclaiming Dreams from My Father a novel. As it turns out, Garrow found more evidence about the need for protection from scrutiny.

The author’s beloved “Frank,” who gets more than 2,000 words, is the African American Communist Frank Marshall Davis, who spent much of his life defending all-white Stalinist dictatorships. As Garrow noted, “Davis’ Communist background plus his kinky exploits made him politically radioactive.” That is why the author needed the narrative about the elusive foreign student, but Garrow couldn’t compare the African’s own account.  In his written communications from 1958 to 1964, including more than 20 letters, the Kenyan Barack Obama mentions nothing about an American wife and Hawaiian-born American son.

Garrow also interviewed Genevieve Cook, one of the author’s girlfriends, not present in the Dreams account. “You masquerade, you pompous jive, you act,” she tells the author in a poem. In her view, he was protecting himself from scrutiny and putting on an act. Nobody called him on it, even after Garrow’s massive book about the “making of Barack Obama.” A larger back story is at work here, beyond what Julien Benda called La Trahison des Clercs, and the establishment media as a Democrat publicity agency.

In a time when the eschaton has been thoroughly immanentized, matters of fact become matters of unquestioned belief. Elizabeth Warren says she’s Cherokee, Richard Blumenthal says he fought in Vietnam, Christine Blasey Ford claims Brett Kavanaugh sexually abused her, and the world is supposed to believe, without evidence or corroboration.

Likewise, everyone is supposed to believe that Dreams from My Father is an authentic autobiography even after official biographer David Garrow calls it fiction. That was after the  composite character became President of the United States and served two terms.

Under Obamacare you can keep your doctor, he said. No scandals in his administration and not even a smidgen of corruption. Mass murder at Ford Hood is “workplace violence,” and a terrorist attack in Benghazi only a protest over a video. And so on.

In 2018, the former president is taking credit for the nation’s economic surge under President Trump. The composite character is still “making up stuff” and anyone could be forgiven for disregarding everything he says

WASHINGTON POST RAN PRO-SOROS PIECE FROM EMPLOYEE OF SOROS-FUNDED GROUP W/O DISCLOSURE

October 31, 2018

Daniel Greenfield

The media was always biased. But it used to abide by certain forms and norms. It worked, in the parlance of the Left, “within the system”. Now it’s making a mockery of the system, blatantly abusing its processes, while claiming all of its authority.

Typical of this is the media, which has become little more than the messaging arm of the Democrats and their radical leftist faction, which demands that competing media outlets on the right be censored in order to fight “fake news” (but Trump describing it as “fake news” is depicted as a threat to the First Amendment), while claiming that it practices the highest standards of dispassionate journalism.

Here is a fairly typical example of the media’s casually routine abuses from my article today.

Criticizing George Soros, an anti-Semite and alleged Nazi collaborator, is anti-Semitic. The Washington Post alone ran two dishonest screeds, “Conspiracy Theories about Soros Aren’t Just False, They’re Anti-Semitic” and “A Conspiracy Theory about George Soros and a Migrant Caravan Inspired Horror.”

The former comes from Talia Lavin, a former New Yorker fact checker who had to resign after falsely claiming that a wheelchair bound ICE agent’s Afghanistan platoon tattoo was Nazi insignia. Seeing her potential for smearing people, Media Matters hired her as a “researcher” on “far-right extremism”.

What wasn’t good enough for the New Yorker was good enough for the Washington Post, which brought in a disgraced employee of Media Matters, an organization funded by George Soros, to accuse Soros critics of anti-Semitism. The Post did not see fit to inform readers of the fact that its pro-Soros screed was funded by a Soros group, only describing Lavin as “a writer and researcher based in Brooklyn”.

The Post could have surely found someone who wasn’t working for a group that received a sizable amount of money from Soros to write an unhinged piece attacking his critics with false charges of anti-Semitism (particularly obscene coming on behalf of a man who has repeatedly justified anti-Semitism), but why bother?

Media ethics and standards are as dead as disco.

The media is no longer even bothering to hide the debauched corruption of its profession.

LIFE AFTER ISIS

Christians slowly return to Northern Iraq.

November 1, 2018

Kenneth R. Timmerman

I have just returned from a week-long fact-finding mission to Mosul and Christian towns in Northern Iraq, to assess the status of U.S.-led reconstruction efforts after the battle to defeat ISIS.

During that time, I met with hundreds of local residents who returned to find their homes burned and looted by ISIS, or bombed into rubble by coalition airstrikes. I met with scores of church leaders and aide groups who are coordinating reconstruction efforts, and with Iraqi and U.S. government officials.

Nineveh was proselytized by St. Thomas in the first century AD. Many of the churches still conduct mass in Aramaic, the language of Jesus. These communities are among the oldest, continuously inhabited Christian centers in the world. As Christians living in the West, this is our homeland, as well. These are our people.

The physical destruction I witnessed can only be called Biblical, with 4th century churches and monasteries in Western Mosul reduced to heaps of rubble and stone. Some of the surrounding Christian villages remain uninhabited to this day. Others are gradually struggling to rebuild.

Fewer than half of the Christian families who lived in the Nineveh Plain surrounding Mosul to the north and east have returned. Many of them live with traumas hard to imagine for ordinary Americans. Some lost children, physically ripped from their arms by barbaric ISIS fighters and sold into sex slavery. Most of them lost their homes, their jobs, and their possessions.

Christians throughout the world should care about their fate, because this is where Christianity began.

82-year old Hannah stayed behind when ISIS swept into Telescof, a Christian village north of Mosul. “I never saw ISIS. I don’t know what is ISIS,” she told us. “I only saw local Arabs, our neighbors.”

Hannah was lucky: the Muslim fighters who seized her village and held it for eight days gave her food and water and let her live. Simply put, she was too old to be sold as a sex slave.

While Telescof changed hands several times between ISIS and the Kurdish peshmerga until it was finally liberated last year, local residents are still hesitant to return even though much of the town has been rebuilt with funds from the Chaldean Church and the Hungarian government.

“More than 1000 families have returned,” says Father Salar Boudagh, the local Chaldean priest. “But most of them came from other places. Of the 1500 Christian families here before ISIS, just 650 have returned.”

The reason? “The Arabs never really left,” says Father Salar. “They just shaved their beards and joined Hasht-e Shabi,” the Iraqi government-backed Muslim militias who roam the area, often terrorizing the population in the name of restoring security.

Another problem has been the attitude of the Kurds. ISIS occupied Telescof for only eight days at the beginning of its sweep across the Nineveh Plain in August 2014.  “The Kurdish peshmerga liberated the town, but wouldn’t allow our people to return,” Father Salar says. “They turned Telescof into a military base for more than two years. They wouldn’t even let people come to get furniture or identity papers.”

When Father Salar returned in 2017, his church had been burned and the town had been looted. There was no water or electricity. “ISIS did little damage to the church or to the town,” he says. “The Kurds initially said that local Arabs did the looting. We complained to the Kurdish military, and to President Barzani. They admitted in the end that they were responsible for the looting, but said they couldn’t control their soldiers.”

Another problem slowing reconstruction efforts has been access. The Kurdish Regional Government (KRG), which has occupied much of the predominantly Christian Nineveh Plain since 2004 in the name of maintaining security, has cut the direct roads connecting these villages to Mosul and Qaraqosh, the main commercial centers.

When I drove the twenty-odd miles to Telescof last week from Qaraqosh, we had to make a two-hour detour through KRG territory because Kurdish peshmerga still refused to lift checkpoints isolating these villages.

Jamil Francis is a 55-year old doctor who lives in Telescof and has a clinic in Tel Keif, a couple of miles to the south. He also works in a hospital in Mosul, a few miles further on. “For the past five years, I have been unable to reach my job at the hospital or even visit my clinic, even though Tel Keif is just next door, because of the Kurdish checkpoints,” he says.

Those checkpoints were finally lifted on Sunday, October 21, thanks to an intense lobbying campaign by top U.S. officials, including the U.S. Ambassador to Baghdad and Vice President Mike Pence.

“We are taking a whole-of-government approach,” said Max Primorac, the special representative for reconstruction in minority areas of Iraq for U.S. AID. “Our goal is to support the return of these communities and to leverage U.S. power to bring back investment, security, and jobs.

“Something specific happened here. It’s called genocide. It requires a specific response,” he said.

That translates into fast-tracking U.S. government aid for “livehood” projects that bring jobs to Christian and Yazidi communities traumatized by the ISIS occupation, and acting as the convening authority for other donors to ensure that aid projects get off the ground quickly, meet local needs, and are not duplicative. “We want to change the calculus of return,” Primorac said.

Security is no longer a problem in Mosul itself. “Mosul, today, is safer than any other city in Iraq,” said Maj. Gen. Najim al-Jabouri, commander of joint anti-ISIS operations. “More than 300,000 people celebrated New Year 2018 in the streets of Mosul until 3 o’clock in the morning. Things have changed in the mind of the people. They won’t grant safe haven to ISIS again.”

While some ISIS stay-behind cells remain, especially in the desert, the main security threats today to the Yazidi and Christian populations come from the Kurdish and Shiite militias who ostensibly are supposed to protect them.

Bartella is a smaller town east of Mosul that was home to 3,500 predominantly Christian families before the ISIS occupation. Just 35% of them have returned. Two things have affected the lower late of return: a lack of rebuilding funds from the Nineveh Reconstruction Council, which some believe stems form the fact that Bartella is Syrian Catholic whereas the Council is run by Chaldeans; and the presence of Shiite Muslim militias.

Merved, 32, is originally from Bartella but today lives in a refugee camp run by the Assyrian Aid Society near Dohuk in the KRG. She lost two sisters, and two other family members to ISIS barbarity. When asked if she was ready to take her four young children back to Bartella, she shook her head violently. “I am afraid of the Shabak militias,” she said.

Christians entering Bartella are met with the black flags of the Shabak militias and a portrait of Ali, the 4th Caliph of Islam revered by Shiites. The Iranian Consul General recently paid a visit to inaugurate a Shiite elementary school. Posters advertizing the school in downtown Bartella bear the photo of Iran’s Supreme Leader, Ayatollah Khamenei.

“To us, these things are the same as ISIS. They use almost the same black flag,” said Father Behnam Benoka, 39, the Syrian Catholic parish priest.

“The dream of the Shabak is to make Bartella and the Nineveh plain a land for the Shabak. We cannot accept this,” he said.

For two centuries, Shabak primarily lived in villages on the outskirts of the Christian towns. Then in 2003-2004, the U.S. commander for Mosul, Gen. David Petraeus, resettled 2,000 Shabak families from Mosul into Bartella, changing the demography.

Although the town is historically Christian, going back two thousand years, Bartella now has a Shiite mayor, a Shiite town council, and Shiite heads of government services.

And they are exercising that new-found power brazenly. The Shabak militia, Brigade 30 of the Popular Mobilization Forces, stormed a health clinic built and operated by Samaritan’s Purse last year and simply confiscated it. “They took it over! So now it is a base for them,” Father Benoka said.

“I am sounding the alarm,” he warned. “If there is no solution to the Shabak problem, Christians will be gone.”

While acknowledging that his men had committed “provocations” against Christians, the head of Brigade 30, Wael al-Qado, insisted that his goal was for the two communities to live peacefully side-by-side.

“Have we played a role in driving Christians from this area? Have we kidnapped Christians? Have we confiscated land? Done harm?” al-Qado said in a rare interview. “We are against raising the black flag in Christian towns. At the same time, Christians can’t ignore the rights of Shabaks to practice our rituals. But of course, not at the expense of the Christians.”

Christian leaders have asked Qado to take down the black flags and to remove loud speakers from minarets in Christian neighborhoods that were broadcasting the pre-dawn call to prayer, all of them triggers of the trauma Christians underwent at the hands of ISIS. “As soon as a problem arises and they call me, I resolve it, even if I think it might be harmful to the Shabak. I want to send a message that we will do anything for peace,” al-Qado said.

Despite his conciliatory statements, the black flags remain. As for the loud speakers, they have been moved from the mosque into the Brigade 30 base. “I can still hear them at 4 AM from my home,” said Father Benoka.

The biggest prize of the Nineveh Plain is the provincial capital of Qaraqosh, also known as Baghdeda. By far the largest Christian town, it was home to over 11,000 Christian families before the ISIS invasion, nearly 60,000 people. Today, an estimated 25,650 have returned, less than half.

As with Bartella, Christian leaders fear encroachment by the Shabak. “This is why we are encouraging people to return,” said William Warda, founder of the Hammurabi Human Rights Organization (HHRO), one of the main Iraq-based aid and advocacy groups working on behalf of Christians and other minorities.

“We have only five Christian seats on the Hamdaniya regional governing council out of twenty,” said Luis Markos Ayoub, one of those Christian councilmen. “Shabak and Kurds dominate. So they are able to name their people to administrative positions. They even named a Shia from Basra as Dean of Hamdaniya University. This was our project! We proposed it. We got the church to donate land. And now, it has been taken away from us.”

The whole reason Ayoub and HHRO worked to establish a regional university in the Nineveh Plain was that jihadi terror groups were attacking Christian students traveling to nearby Mosul University to attend class. I met a beautiful 20-year old young woman who lost her left leg in one such attack on an earlier trip to the region a few years ago, and have written about the climate in this area in ISIS Begins: A Novel of the Iraq war.

Wealthy Shabak families now are trying to buy up land in the center of Qaraqosh. “They have started a bidding war,” said Syrian Catholic Archbishop Yohanna Petros Mosheh. “The normal price in this area is $1200 for a 2000 square foot lot. They are offering almost two hundred times that for land right across from our seminary. If they succeed, you can bet they will use it to build a mosque.”

Despite the challenges, Qaraqosh is coming back. Shops are open, the streets are packed with cars and people, and at night the town is alive with bright lights, restaurants, and shops. Even the liquor stores have returned.

Wissam Gedjo, 42, returned after the liberation in late 2017 to find his toy store in ruins. “ISIS set everything on fire,” he says, showing pictures of the devastation. “They even took the floor tiles!” All that survived was a group of painted Easter eggs, miraculously intact amid the rubble.

“This is how I found it on Oct. 1, 2017, when I returned. But I rebuilt this shop and reopened for business that Christmas.”

Yohanna Yosif, 54, a prominent businessman, is rebuilding his chicken farms and cattle ranch and encouraging others to do the same. National Police Brig. General Faris Abdulahad Zaket has nearly finished rebuilding his burnt-out house, and has three fresh bedrooms upstairs he hopes will soon host grandchildren.

Reminders of the ISIS occupation can still be seen in bombed out houses, many of them with ISIS members still buried beneath slabs of collapsed concrete inside.

Everyone believes this area is on the verge of a tipping point: a bit more aide, a bit more reconstruction, and more people will come back. But a renewal of jihadi violence – from Shabak militias or ISIS – and they will flee.

In an upcoming report, I will detail the extraordinary efforts by U.S. AID, following the directive of Vice President Mike Pence, to tip the scales in favor of return.

Will pro-Israel champion, Ambassador Nikki Haley, enable a Qatari agent to secure immunity from prosecution in a cyberattack on U.S. citizens?

In the latest chapter of ongoing litigation over Qatar’s hacking of prominent United States citizens, an American official with close ties to the pro-Israel community could play a decisive role: US Ambassador to the United Nations Nikki Haley.

Earlier this month, Ambassador Haley announced that she would be resigning from her post at the end of the year. Her surprise exit was received with some disappointment among advocates for Israel, for we had come to prize her activism on behalf of the Jewish state in the United Nations, that most hostile of international forums.

Before she heads into the next stage of her career, Haley will have one more chance to intervene on behalf of the pro-Israel community: blocking diplomatic immunity for a paid agent of Qatar (one of Iran’s closest allies) which hacked and disseminated the private communications of an American citizen.

The legal team of Elliot Broidy, a former vice chair of the Republican National Committee, has accused longtime United Nations official and Moroccan national Jamal Benomar of serving as the ringleader in the Qatari hacks of more than 1,200 individuals, including Broidy and Rabbi Shmuley Boteach. Both are leading pro-Israel advocates in the United States.  The Washington Post and Newsweek have called Boteach the most famous rabbi in America.

The suit, filed in federal court in New York, alleges that Benomar “helped to mastermind the dissemination of stolen materials to the media and other third parties and also spoke regularly with senior Qatari officials.

But Benomar has sought to short-circuit the legal process and avoid accountability by claiming retroactive immunity as a Moroccan diplomat. His attorney, Abbe Lowell of Winston & Strawn LLP, in a letter to the court, asserted that he is “immune from jurisdiction for actions performed in the course of his duties.” According to Lowell’s tortured logic, Benomar “specifically counseled Qatar at the request of his home government of Morocco.”

Benomar’s contentions are risible, and Lee Wolosky, Broidy’s attorney has said as much: “To date, the US government has not agreed to extend diplomatic immunity [to Benomar]” Wolosky wrote in a letter to New York’s Southern District Court of the United States. He noted that according to the United Nations, the Moroccan Mission to the UN retained Benomar as a consultant or advisor on August 1, 2018, only after the July 23, 2018 filing of this lawsuit.

In short, Lowell’s argument contains “fatal flaws” Wolonsky contends.

Here’s where Haley comes in: Given her post at the United Nations, it falls to her to decide whether to accord Benomar diplomatic immunity. The US Mission at the United Nations, overseen by Haley, has ultimate discretion over who receives accreditation from the UN as a diplomat. Her choice will determine whether Qatar, a leading partner of Iran and enemy of Israel, faces consequences for its assault on the private data of American citizens, or whether it can continue to prey on Americans with impunity.

Jamal Benomar was the architect of an underhanded cyberwar campaign against Americans on behalf of one of the United States’ and Israel’s first-line foes. He should face these charges in court, and not escape under the flimsy pretext of post-hoc diplomatic immunity. Doing otherwise would set a dangerous precedent for the security of American citizens and harm the vital interests of both the United States and Israel.

Pro-Israel advocates in the United States who have long admired Haley’s outspoken leadership and courage when it comes to fighting for Israel at the United Nations, have called on her to not to side with one of Iran’s closest allies, Qatar.

“As Ambassador Haley moves toward the exit, we hope that she does not chose to provide unwarranted diplomatic immunity to an agent of one of Israel s worse enemies,” said Gregg Roman,” Director of the Middle East Forum. “It has been alleged that Jamal Benomar was the leader of a cyber espionage campaign to target and attack Americans. He should face these charges in court. Allowing diplomatic immunity to be abused in this way sets a dangerous precedent for our country that puts all US citizens at risk.”

Robin Owens is a freelance writer living in Washington, D.C

EXCLUSIVE: PA SIGNS SECRET INSPECTIONS DEAL WITH U.N. NUCLEAR AGENCY

IAEA inspectors have the right to visit every part of the “Palestinian state” and check the safety of radioactive materials, including uranium, which are currently being used for peaceful purposes.

BY YOSSI MELMAN

OCTOBER 31, 2018

Palestinian President Mahmoud Abbas gestures as he speaks during the meeting of the Central Council of the Palestinian Liberation Organization (PLO) in Ramallah, October 28, 2018. (photo credit: MOHAMAD TOROKMAN/REUTERS)

In addition to all of their problems – Hamas and Gaza, settlements and the lack of a peace process – fragile Israeli-Palestinian relations face yet another obstacle. The Palestinian Authority signed a draft agreement with the International Atomic Energy Agency (IAEA) in February, which was confirmed by the IAEA’s board of governors. Yet because the document is classified as “Restricted,” it has not yet been published.

It is revealed here publicly for the first time. Article 2 of the draft agreement states: “The Agency shall have the right and the obligation to ensure that safeguards will be applied, in accordance with the terms of this Agreement, on all source or special fissionable material in all peaceful nuclear activities within the territory of Palestine, under its jurisdiction or carried out under its control anywhere, for the exclusive purpose of verifying that such material is not diverted to nuclear weapons or other nuclear explosive devices.”

Be the first to know – Join our Facebook page.

This means that IAEA inspectors have the right to visit every part of the “Palestinian state” and check the safety of radioactive materials, including uranium, which are currently being used for peaceful purposes.

This is the duty and mandate of the IAEA, which was established in 1957 as an organ of the UN to supervise and prevent the use of nuclear materials and equipment for military purposes, while supporting their use for civilian aims, such as medicine, agriculture, industry and more.

The arrangements between the IAEA and its state members are known as “Safeguard Agreements.” These agreements derive from states’ membership in the Non-Proliferation Treaty (NPT). Any state that participates in the NPT is committed not to develop, produce, stockpile or proliferate nuclear weapons or materials and equipment related to nuclear weapons. Such a state must sign a Safeguard Agreement with the IAEA, which is the “arbitrator” and thus has the obligation and the right to verify that any radioactive and other nuclear materials are indeed being used only for peaceful purposes.

However, IAEA inspectors have no access to military sites, which, according to the Safeguards Agreements, are off limits to them. For that reason, IAEA inspectors could not visit some of Iran’s nuclear sites or the site where Syria had built its nuclear reactor, which was destroyed in 2007 by the Israel Air Force.

Only the five permanent members of the United Nations Security Council – the US, Russia, China, the UK and France – are permitted to have nuclear weapons. All the rest of the nations joined the NPT, except five: Israel, India and Pakistan never joined the NPT, while North Korea withdrew from it in 2003, and South Sudan, which gained its independence in 2011, is still considering the matter.

India, Pakistan and North Korea also acknowledge that they have nuclear weapons and that they conducted nuclear tests. Israel, with its policy known as “ambiguity,” neither confirms nor denies that it has nuclear weapons, although the entire world thinks it has one of the most advanced and sophisticated arsenals. A Swedish think tank (SIPRI) estimated a few years ago that Israel had 80 nuclear bombs, including hydrogen ones.

IAEA inspectors are prohibited from visiting the nuclear military sites of India, Pakistan and North Korea, while Israel doesn’t let them into its Dimona nuclear reactor.

The Palestinian Authority doesn’t have nuclear reactors nor does it intend to build or purchase them. Surely it doesn’t possess nuclear bombs, not to mention that Israel, as the occupying force, monitors the situation closely and prevents the entry of any suspicious nuclear materials to the West Bank, even for potential dual use.

Yet in the Gaza Strip and West Bank, there are hospitals, chemistry and physics departments at universities, as well as agriculture and industries which use components of nuclear materials and equipment.

Palestine is not recognized internationally as a state, except by a few nations. Nevertheless, the PA joined the NPT in 2015 and this year signed, as mentioned above, the Safeguards Agreement with IAEA.

Regardless of the professional issues, the PA steps with regard to the IAEA make a political statement. These are part of the PA’s efforts to join as many international organs and forums, preferably associated with the UN, as possible, aiming to legitimize itself and gain recognition as a state.

The PA move challenges Israel, the IAEA and the US. A “state” by definition is responsible for all the materials and equipment within its territory. Therefore, it will be interesting to watch how the IAEA will deal with this issue and define the areas of the “Palestinian state.” It is not clear from the response from the IAEA press office, which appears below.

Furthermore, according to the Safeguards Agreement, a “member state” must form its own regulatory body. Will the PA create a nuclear atomic energy commission? And if it does, what will the Israeli reaction be? Surely Israel will not like this. Its dilemma, however, is not that simple. Will Israel try to prevent IAEA inspectors from entering Palestinian Authority areas, if and when they try to perform their duties to detect radioactive materials? And what about the US? How will the US President Donald Trump’s administration react at times when it punishes any UN agency (the Human Rights Council, UNRWA and UNESCO) perceived to be implementing an anti-Israel policy?

PA spokespersons did not respond to these questions. The Prime Minister’s Office, which is in charge of the Israeli Atomic Energy Commission (IAEC), declined to comment.

The IAEA press office said in its response: “Following its accession to the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons (NPT) in February 2015, Palestine informed the IAEA Secretariat that it wished to conclude a safeguards agreement with the Agency to fulfill its NPT obligations. In light of that request, a draft safeguards agreement (with a “small quantities” protocol) was prepared for Palestine and submitted to the IAEA Board of Governors.”

“In March 2018, the Board of Governors authorized the Director General of the IAEA to conclude and subsequently implement the safeguards agreement,” the office response continued. “However, the safeguards agreement has not entered into force yet. The submissions of the draft agreement to the Board of Governors or its implementation do not imply the expression of any opinion whatsoever concerning the legal status of any country or territory or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers.”

Here is another piece of interesting information with regard to the IAEA, PA and nuclear weapons. In 2004, Israeli intelligence was taken by surprised when the US and the UK announced they had reached a deal with Libya. Led by Muammar Gaddafi, Libya acknowledged that for a few years it sought to acquire nuclear weapons with the help of Abdul Qadeer Khan, who is considered “the father of Pakistan’s atomic bomb.” Libya stated that it would dismantle its nuclear program and agreed to supply the CIA, MI6 and eventually the IAEA with its nuclear records.

The Libyan trail lead the CIA, MI6 and the IAEA to realize that Khan’s smuggling network also played a major role in the advancement of Iran’s secret military nuclear program. IAEA investigations also revealed the involvement of a small Palestinian company from the city of Ramallah in the Libyan program. The Palestinian company was a subcontractor providing components for a Libyan firm producing cables for its country’s nuclear program.

The Palestinian involvement was so marginal that the IAEA never bothered to mention it in its public reports. Yet, Israeli intelligence emerged from the entire affair as being blind, not only to what was occurring far away in Libya, but also right under its nose, just 10 kilometers from its capital, Jerusalem.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ

Δολοφονία Κατσίφα: Παρέμβαση Τσίπρα (“Καλά Κρασιά”) και… Ράμα, αχαχαχαχαχα, ζητά ο γαμπρός του για να παραλάβουν την σορό!

02/11/18 

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Την παρέμβαση των δύο πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Αλβανίας ζητά ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την δολοφονία του 35χρονου Έλληνα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο χωρίο Βουλιαράτες  ο οποίος σκοτώθηκε από τις ειδικές  δυνάμεις της RENEA.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αλβανία ο  Βαγγέλης Σακελλαράκης προέβει σε αυτήν την δήλωση προκειμένου η οικογένεια να μπορέσει να πάρει την σορό του άτυχου νέου.

Ο  πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσίφας, μετέβη στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία που όπως εκτιμάτο θα άνοιγε το δρόμο για την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια.

Η κατάθεση του Ιωάννη Κατσίφα κράτησε δύο ώρες. Συνεχίζοντας την τακτική των καθυστερήσεων οι αλβανικές αρχές καλούν τώρα στα Τίρανα την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Νωρίτερα,  ο εκ των δικηγόρων της οικογένειας Κατσίφα, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος είχε επισημάνει  πώς συνιστά πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά , η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Ευθύμιος Ναυρίδης, δήλωσε από την πλευρά του στον ΑΝΤ1 ότι η οικογένεια έχει κάνει επίσημο αίτημα για να της παραδοθεί η σορός.

Όπως εκτιμάται οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν να καθυστερούν την παράδοση της σορού,  όχι μόνο την συγκάλυψη της υπόθεσης αλλά και το να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετατροπής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών κατά των μεθοδεύσεων των Τιράνων.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα, βάσει και τον ευρημάτων του Έλληνα ιατροδικαστή, υποστηρίζει ότι πυροβολήθηκε όρθιος, ότι δεν ήταν κάπου κρυμμένος τη στιγμή που δέχθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς δυο σφαίρες στην καρδιά. Υπάρχουν δηλαδή υπόνοιες στην οικογένεια πως η ειδική ομάδα RENEA των Αλβανών δεν επιχείρησε να ακινητοποιήσει και να συλλάβει τον 35χρονο αλλά να τον σκοτώσει.

Λένε μάλιστα πως επί περίπου δυο μήνες ο 35χρονος ήταν υπό παρακολούθηση, ενώ λίγες μέρες πριν την 28η Οκτωβρίου είχε κληθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Όλα αυτά, λένε συγγενείς και φίλοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δείχνουν ότι είχε στοχοποιηθεί εδώ και καιρό από το καθεστώς.

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Ευθύμης Ναυρίδης προσήλθε νωρίτερα στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί η οικογένεια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου ανέφερε: «Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία βαρέων εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας».

Στο μεταξύ, να κάνουν την κηδεία του παιδιού τους όσο το δυνατόν συντομότερα για να αναπαυθεί η ψυχή του, καθώς και να δοθούν απαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό στο χωριό Βουλιαράτες, ζητούν οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η οικογένεια ζητά, όπως έγινε γνωστό, να σταματήσει κάθε διαδικασία για νέα νεκροτομή στη σορό, θεωρώντας ότι πλέον δεν έχει νόημα μετά και τη διαπίστωση ότι ο Αλβανός ιατροδικαστής είχε αλλοιώσει βασικά στοιχεία. Το αίτημα υπέβαλε στις Αρχές Αργυροκάστρου ο πατέρας του θύματος προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η κηδεία.

Εντύπωση προκαλεί ότι την ίδια ώρα, τα Τίρανα «μαλώνουν» την Αθήνα με αφορμή το κάψιμο αλβανικής σημαίας στο κέντρο της πρωτεύουσας και ζητούν από την Ελλάδα να καταδικάσει τις «πράξεις που επηρεάζουν το κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών».

ΓΙΑ… “ΞΕΦΕΥΓΑ“!..

Ο κύβος ερίφθη: εν ισχύ η νέα σύμπραξη Ιβάν με Γιαννάκη

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

*** H AΝΤΙΔΡΑΣΗ της Αεκ στο δημοσίευμα – πρόκληση περί “Aegean”, ήταν άμεση και καταλυτική * ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογράφος των “Financial Times” δεν πρόκειται να ξαναμπεί στο ΟΑΚΑ!.. (Για 200 εκ-ρια έγραψε η ε/φ Κε Μελισσανίδη!.. Τί γίνεται, θα μας πεις κάτι; Όλη η παρένθεση του “σάϊτ” μας)!

*** ΔΕΝ θεωρώ ιδιαίτερα ανησυχητική την ταλάντωση της εξέδρας στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ * ΠΟΛΛΑ είναι εκείνα πού … κουνιούνται, αλλά … δεν πέφτουν !

*** ΕΝΑ εκατομμύριο, λέει, η Αεκ γιά τον γιό του Σαμπανάντζοβιτς * ΔΕΝ κατάλαβα * ΕΝΑ εκατομμύριο ΔΟΘΗΚΕ, ή ένα εκατομμύριο … ΧΡΕΩΘΗΚΕ ;

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ : ΕΝ ΙΣΧΥ Η ΝΕΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΙΒΑΝ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΤΟΥΪΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ … ΠΙΤΣ

*** «ΜΑΝΩΛΗ καλησπέρα * ΔΙΑΒΑΖΩ : “Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κ. Νταμπίζας ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πως θα πληρωθούν πριν από τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού.” *** Ο ΟΦΗ επίσης πλήρωσε πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και οι παίχτες του έτρωγαν σίδερα * ΣΥΜΠΤΩΣΗ επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση» (Βασίλειος Τριανδρίας porosegio@yahoo.gr )

*** ΔΕΝ υπάρχει καμία σύμπτωση, αγαπητέ φίλε και αυτό το γνωρίζεις * ΥΠΑΡΧΕΙ μία εκτεταμένη «σύμπραξη» ( δεν χρησιμοποιώ τη λέξη «συνομωσία», αν και δεν είναι απίθανο) ολόκληρου του πολιτικο-οικονομικού ποδοσφαιρικού φάσματος, εναντίον του Ολυμπιακού * ΚΑΙ του Μαρινάκη, εννοείται

*** ΤΟ πολιτικο – οικονομικό φάσμα, αρχής γενομένης από την συγκυβέρνηση συριζανελητών, εκτός από την ΡΟΖΕ κατάκτηση του τίτλου από τον Πάοκ, πού υπολογίζεται σαν το πρώτης τάξεως προεκλογικό όπλο του Τσίπρα, ποντάρει και προσπαθεί στην απαξίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω του Ολυμπιακού * ΜΕΣΑ σ’ αυτό το πλαίσιο, βολοδέρνει και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Αλαφούζος, χαρισματικός ( ποδοσφαιρικός ) απατεώνας, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα ( ούτε και ηθικό φραγμό ) να ελίσσεται ανάμεσα στα περιστασιακά εμφανιζόμενα συμφέροντά του * ΟΧΙ της ομάδας του κατ’ ανάγκη, αλλά τα ΔΙΚΑ Του, τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συμφέροντα

*** ΘΥΜΙΖΩ, ότι πριν μερικές ημέρες ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον φερόμενο ως εκπρόσωπο της ΟΥΕΦΑ ( δλδ. του Τεό Θεοδωρίδη ) διεθνές λαμόγιο Λάκοβιτς και με λίγα λόγια ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ, δηλαδή ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ εντελώς όλα όσα του είχαν πεί σε προηγούμενες συναντήσεις οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων γιά την ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ διαιτησία και την ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ και ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ απέναντι στον Πάοκ διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ

*** «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν πάντα μία καθαρή ομάδα, έδωσε τη μάχη της να διορθωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο * ΠΛΕΟΝ φαίνονται οι καρποί και του δικού σας έργου, σαφώς έχουν βελτιωθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα σε σχέση με όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ( πού δεν έγιναν ποτέ γνωστά ) ο Αλαφούζος στον «κολλητό» του Τεό

*** ΘΥΜΙΖΩ επίσης, ότι ο Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια και κυρίως από την εποχή πού ξεκίνησε ο μεγάλος πόλεμος της σύμπραξης συριζανελητών – Ρώσων κατά του Μαρινάκη, επισκέφθηκε ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ τον Τεό Θεοδωρίδη στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ και ΠΑΝΤΑ του μετέφερε όχι απλά τον … «κατατρεγμό» πού «βίωνε ο Παναθηναϊκός» από την … «εγκληματική οργάνωση», αλλά κυρίως την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ πού υπήρχε να ΧΤΥΠΗΘΕΙ ο Μαρινάκης γιά το … «συμφέρον ΟΟΟΛΩΝ» – και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα επ’ αυτού

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ !

*** ΕΝ ολίγοις, αγαπητέ φίλε, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους * Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ, πού να χτυπάει τον κωλαράκο του κάτω * ΑΠΟ Ιβάν, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα * ΑΜΑ λάχει να ‘ούμ’, θα πάρει και θα δώσει * ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ εννοώ * ΚΑΝΟΝΑΣ είναι αυτός * ΠΑΙΡΝΕΙΣ – δίνεις * ΤΟ πάρε –δώσε, πού λέει και η λαϊκή ρήση * ΤΩΡΑ, το τι ακριβώς παίρνει κανείς και τι ακριβώς ΔΙΝΕΙ, είναι κάτι ΜΕΤΑΞΥ αυτών πού κάνουν τις συμφωνίες * ΙΣΩΣ να αχνοφανεί δηλαδή στο μέλλον

*** ΓΙΑ πότε όμως ξέχασε τον Κίζα, το ξενοδοχείο με τις ειδικές περιποιήσεις πού φιλοξενούνταν οι διαιτητές, όλες εκείνες τις φλογερές ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του γιά τον Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς * ΤΟ έχει αυτό ο Γιαννάκης * ΞΕΧΝΑΕΙ εύκολα * ΚΑΙ τι να σου κάνει, δηλαδή, μην τον κατηγορήσουμε και γι’ αυτό * ΕΝΑ μυαλό χειμώνα – καλοκαίρι έχει ο κάθε άνθρωπος * ΠΟΣΟ να αντέξει, πιά ;

*** ΚΑΙ για να ολοκληρώσω, καταθέτω την αυστηρά προσωπική μου άποψη * ΠΡΙΝ από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα πληρωθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού λοιπόν * ΓΙΑ να πάνε χορτασμένοι στο ντέρμπι και να μας ΘΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ * ΚΑΙ ομιλώ για μεγάλο ΣΠΑΣΙΜΟ, έτσι; * ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ θα κινδυνέψουν να πάθουν τα φρύδια μας * ΣΤΟΝ πάτο ( της θάλασσας ) θα τους τα χώσει ο Ολυμπιακός

ΟΛΙΓΑ … ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

*** ΠΟΣΑ στοίχισε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Παρασκευή ; * ΦΥΣΙΚΑ από την σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας δεν θα πρέπει να περιμένουμε απαντήσεις, διότι πρόκειται περί ΕΧΘΡΩΝ της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ * ΟΛΑ γίνονται εν κρυπτώ και μέσα σε στενό κύκλο παραγοντοσυμφερόντων *** ΟΠΩΣ και να έχει, η τακτική αυτή ( του … άσ’ τους να γράφουν, θα γράφουν … θα γράφουν … κι’ εμάς στα … φρύδια μας ) λειτουργεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους και δεν το έχουν καταλάβει. ΟΤΑΝ δεν ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ την Κοινή Γνώμη, επόμενο είναι να κυκλοφορούν διάφορες φήμες, πού μπορεί να είναι και αληθινές, μπορεί και ψεύτικες *** ΚΑΙ γιά το συγκεκριμένο, κάποιες φήμες ομιλούν γιά μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη ( και την ΧΛΙΔΗ πού τους προσφέρθηκε αφειδώς από το γνωστό κέντρο … εξυπηρέτησης τσάτσων ) των παραγόντων της ΕΠΟ αλλά όχι … ΣΚΕΤΩΝ ! * ΠΟΛΛΟΙ, πήγαν εκεί με ΠΟΛΛΕΣ ! * ΚΑΙ η … συνεδρίαση γιά ΠΟΛΛΟΥΣ συνεχίστηκε σε ακριβά στέκια * ΚΑΙ στη συνέχεια, ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ σε πολυτελή, ειδικά δωμάτια * ΕΙΔΙΚΩΝ κοιτώνων ***

3.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ “ΕΘΝΟΣ” ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

EthnosI

4.

ΧΙΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΝΕΟΣ… ΠΡΑΠΑΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

1.indd 1.indd

-/-

5.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ!

protathlit_gavros_02_11_2018

-/-