Τρεις (3) Εκτιμώμενες Ως Άκρως Ενδιαφέρουσες… Σημειώσεις!

Φίλοι μας!

1. Οι… νωπές μεταθέσεις – τοποθετήσεις, όπως και οι πρόσφατες προαγωγές, στις ΕΕΔ / ΣΞ, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ(!) την ύπαρξη “Βαθέως Κράτους” στον Στρατό Ξηράς, όπως και τη συνέχιση της… αιχμαλωσίας(!) του σε παροχημένες και “εν πολλοίς”… αρρωστημένες αντιλήψεις και νοοτροπίες!

– Ο ΕΣ συνεχίζει να παραμένει Στρατός “Πατρικίων και Πληβείων! Αλήθεια! Αναρρωτήθηκαν ποτέ οι ευρισκόμενοι πίσω απ’ τον… μπερντέ… Σπαθάρηδες του ΣΞ, πόσο τύχη μπορεί να έχει ένας τέτοιος Στρατός;

– Με πολύ σεβασμό, ΚΡΙΜΑ Κε Στεφανή!..

2. Τολμάμε (μετά από σκέψη και παρακολούθηση των εξελίξεων) και σας λέμε!

– Θα έχουμε πρόωρες εκλογές στην Τουρκία! (2018)

– Θα έχουμε πρόωρες εκλογές στο Ισραήλ! (2018)

– Είχαμε επίσης εκλογές το τρέχον έτος στην Κύπρο, στην Ιταλία, έχουμε στην Ρωσία (18-03-2018) και στα τέλη του 2017 είχαμε στην Γερμανία! Επίσης είχαμε νέες Κ-Β στν πΓΔΜ, (2017) όπως και στην Βουλγαρία! (2017)

– Ρωτάμε: Στην Ελλάδα; Απαντούμε: Ναι! Θα γίνουν πρόωρεςεκλογές! (2018) / Και όπως γράφαμε στον φετεινό μας Αρνητικό Καζαμία (ξαναδιαβάστε το άρθρο), προ του θέρους! (Εκτός αν ο Τσίπρας θελήσει “εν τη αφελεία του”*, να καταστεί 2ος Ιωαννίδης, της νεο-Κομμουνιστικής κυβερνώσας Αριστεράς ασφαλώς)!..

* Εν τη αφελεία του: Σημαίνει μια πιθανή πίστη του πχ στους Ρότσιλντ – Σόρος, στα όσα αυτοί ή κάποιοι “δικοί” τους του πουν για την εξέλιξη των πραγμάτων στην χώρα και στην περιοχή μας!..

Τώρα απλές ερωτήσεις προς εσάς παρακάτω, για προβληματισμό!

  • Γιατί όλες οι όμορες της Πατρίδος μας χώρες πήγαν σε εκλογές, αλλά γιατί και… δυνάμεις, όπως η Ιταλία και η Γερμανία, έπραξαν το ίδιο ή θα έπρατταν το ίδιο, ακόμα και αν το… καλεντάρι των εκλογών τους δεν συνέπιπτε χρονικά με εκλογές;
  • Γιατί σκέπτονται για το αν θα πρέπει να πάνε σε πρόωρες εκλογές, η Τουρκία και το Ισραήλ;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ… ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;

3. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η μόλις γνωσθείσα ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ της Β. Κορέας, στην Τουρκία! Για να την… ψάξουμε λίγο!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-