“Τσίου” Νο “17”: Συνέχεια Απαντήσεων!..

Συνεχίζουμε φίλοι μου!

1. Η Τουρκία, στις 26 – 02 – 2020, υπέγραψε με την Κίνα συμφωνία 5 δις $ Η.Π.Α. και συγκεκριμένα το “Ίδρυμα Εμπορικών και Κοινωνικών Ασφαλίσεων” και το “Ίδρυμα Κρατικής Περιουσίας”, με τα αντίστοιχα της Κίνας! ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ; ΓΙΑ ΝΑ Σ’ ΑΚΟΥΣΩ!..

Οι Τούρκοι είχαν πάντα άριστες σχέσεις με τους Κινέζους σε όλους τους τομείς και ασφαλώς και στον στρατιωτικό! Αν ψάξεις το “σάϊτ” μας ενδελεχώς, θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα θεματάκια για την Κίνα, αλλά και για τις εξόχως… “ήσυχες” σχέσεις της με την Τουρκία!

Έτσι, είναι βέβαιον ότι ήδη θα έχουν “κρούσει την θύραν” των Κινέζων, για το φάρμακο, όπως και για το εμβόλιο θεραπείας του “CO.VI.D.-19”!

Ήδη οι Τούρκοι είπαν πως έχουν φτιάξει 7 εμβόλια για τον υπόψη ιό, ενώ ο Καθηγητής Κβαντικής, του Πανεπιστημίου του Μάλτεπε Κος Σιντικί φέρεται να είναι προ της μεγάλης ανακαλύψεως!.. Παράλληλα “μας είπαν” ότι Τ/Επιστήμονες σχεδίασαν συσκευή που είτε ανακαλύπτει αν κάποιος έχει τον ιό, είτε τον σκοτώνει και όλα αυτά μέσα σε 15″!..

Μην παρασύρεσαι από το θέμα των Ουϊγούρων! Οι Τούρκοι έχουν την διπλωματική ικανότητα, πλην της στρατηγικότητος της Γεωγραφίας τους, που άπαντες στον Πλανήτη υπολογίζουν (αυτός ιστορικά ήταν και είναι ο κρυφός τους “άσος”), να κάνουν, σχετικά εύκολα πάντα, το κρύο,  ζέστη και τούμπαλιν, το μαύρο, άσπρο, την νύχτα ημέρα, κλπ! Απεδείχθησαν άριστοι μαθητές των δικών μας Φαναριωτών!..

Έχουμε κατ’ επανάληψιν γράψει πως οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας “Χ.Ο.”! Μελέτησε το “σάϊτ” μας! Για παράδειγμα, θυμάμαι αίφνης ότι έχουμε γράψει για την εκπαίδευση στα Χημικά Όπλα, της πλέον επίλεκτης και ιστορικής τ/Ταξιαρχίας Κομάντος (“Μπλε Μπερέ”) του Μπολού (Βιθυνίας), ότι έχουμε γράψει πως θα μας ρίξουν και τις υπόλοιπες Ναπάλμ που διαθέτουν [περισσότερο στην βασική μας Νήσο που θα επιλέξουν τελικά να προσβάλλουν (Λέσβος: 1ος Στόχος), παράλληλα με την προσβολή τους στην ελεύθερη Θράκη μας και στην Κύπρο], έχουμε γράψει, πριν απ’ όλους, ότι στη Συρία έχουν κάνει ευρείες δοκιμές “Χ.Ο.” (ασφυξιογόνες ουσίες κυρίως), μέσω κυρίως του ελεγχόμενου απ’ αυτούς “ISIS”, είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι έχουν χρησιμοποιήσει “Χημικά” και κατά των Κούρδων και όχι μία φορά, από το 1984, έως και σήμερα, κλπ!..

Δεν γνωρίζω να σου πω τώρα, αν τις έχουν μεταφέρει τις Ναπάλμ, από τις αποθήκες τους στην Σμύρνη (ευρύτερη περιοχή), αλλ’ αυτό λίγο θα έπρεπε να σ’ ενδιαφέρει!

Άσε λοιπόν τον ΥΠΑΜ-… Α/ΓΕΕΔ, Κο Χ. Ακάρ να λέει, όπως και την εκπρόσωπο Τύπου (μία εξ αυτών) του Τ/ΓΕΕΔ, [εκείνη την αγριεμένη… Παρθένα του ΤΠΝ (Αντιπλοίαρχος είναι νομίζω)], να (τον) επαναλαμβάνει! Είναι αυτό που λέμε εδώ στην Ελλάδα, “ρώτα τον μπάρμπα μου τον ψεύτη να σου πει”!..

Άρα, επειδή… φοβήθηκες, με ό,τι άκουσες, κλπ, σε ρωτάω, πόσο νομίζεις ότι απέχει ο “Χημικός” από τον “Βιολογικό” πόλεμο; Προσοχή, δεν έγραψα πόσο διαφέρουν οι 2 αυτές μορφές πολέμου!..

Οι Τούρκοι, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί με την Ελλάδα και προς τούτο θα κάνουν τα πάντα (άλλωστε είναι ικανοί και για τα πάντα) και θα χρησιμοποιήσουν, από πλευράς μέσων τα πάντα εναντίον μας, για να πετύχουν να… ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, διότι γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ ότι στο τέλος θα διαλυθούν στα “εξ ων συνετέθησαν” μέρη!..

Τα κύρια τμήματα προσβολής τους (προσωπικό) και στα 3 ΕΤ “Θέατρα Επχσεων”, θα χρησιμοποιήσουν και(!) Χημικά”, ενώ θα φέρουν άπαντες αλεξίσφαιρα γιλέκα, σύγχρονα επιθετικά (μικρού ή κοντινού βεληνεκούς) όπλα (αγχέμαχα / ειδικά στον Έβρο), θα έχουν άρτιο προσωπικό εξοπλισμό και αφθονία πυρομαχικών! Και όλα αυτά, μαζί με την “πρωτοβουλία των κινήσεων” (αφού έτσι απεφάσισαν οι… Έλληνες) και το υπέρμετρον (αριθμητικά) της δυνάμεως του προσωπικού!.. 

Οι Τούρκοι φίλε ψάχνονται παντού στρατιωτικά και καλά κάνουν! Αυτό είναι ίδιον των Δικτατοριών ή -αν θες- όλων των στρατοκρατικών στη βάση τους καθεστώτων, όπως είναι η Τουρκία, που αποτελεί οιονεί στρατοκράτος, από το “DNA” της το ίδιο!

 

2. Είναι λάθος “μέγα”(!), να λέγεται ότι ο ΡΤΕ απέτυχε, με ό,τι έκανε στον Έβρο εναντίον μας!.. Ο ΡΤΕ πήρε 100 εκ-ρια Ευρώ, φίλε ή φίλη, ως αποτέλεσμα της… τηλεδιασκέψεως που έκανε με τους Μακρόν, Τζόνσον και Μέρκελ, λίγο πριν αποσύρει από τα κοινά σύνορά μας στον Έβρο τους… “λάθρο”, τους πράκτορές του, την προσωπική του ειδική αστυνομική δύναμη, κλπ! 

Αυτά τα χρήματα υποτίθεται ότι τα πήρε για τους Σύρους “Πρόσφυγες”, αλλά στην πραγματικότητα τα πήρε για την “Ζώνη Ασφαλείας” που ζητάει στην Συρία, όπου αρχικά σκοπεύει να βάλλει Σύρους προσκείμενους σ’ αυτόν (στους περισσότερους των Σύρων προσφύγων που είναι τώρα στην Τουρκία έχει δώσει ή θα δώσει τ/υπηκοότητα) και στην συνέχεια, μέσω μιας παρεμβαλλόμενης και μικράς χρονικά αυτονομίας, να την προσαρτήσει στην Τουρκία, όπως είχε κάνει, και πάλι στην Συρία, με την Αντιόχεια και την προσάρτησή της στην Τουρκία, την 10ετία του 1930, ο Μουσταφά Κεμάλ “ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ”! (Μόνον που τότε ήσαν άλλες εποχές)!..

Γι΄αυτό και στον Έβρο, πρόσφατα, ήσαν ελάχιστοι οι Σύροι, μεταξύ των “λάθρο”, κλπ, (και μάλιστα Σύροι οι οποίοι δεν ήταν από το μέτωπο του Ιντλίμπ), που ήθελαν να εισέλθουν στην χώρα μας, (ήσαν όσοι προφανώς Σύροι δεν θέλουν Τούρκο… αφέντη και διατηρούν ακόμα την εθνική τους υπερηφάνεια), ενώ η μεγάλη μάζα ήταν Αφγανοί, Πακιστανοί και σχεδόν πάσης φύσεως Αφρικανοί!..

Στην Τουρκία δεν είναι πια 4 εκ-ρια πρόσφυγες από την Συρία, όπως μας είχαν πει οι Τούρκοι! Ο ίδιος ο Ακάρ δήλωσε πρόσφατα (30-03-2020), πως 600.000 Σύροι έχουν γυρίσει στην Συρία! Δεν είπε βεβαίως πού ακριβώς έχουν μεταβεί! Αν πχ, όλοι αυτοί, έχουν επανέλθει (ή όχι) εντός της “Ζώνης Ασφαλείας” που ζητάει ο ΡΤΕ (κάπου 400χιλ. τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ οι Η.Π.Α. τους είχαν προτείνει το 1/4 αυτού του αριθμού) και με ποιό καθεστώς!

Έχουμε επίσης γράψει και για την σχέση… ασφαλείας “Ιντλίμπ” – Αντιοχείας και οροσειράς του Αμανός και δεν θα επανέλθουμε!

Οι Γερμανοί θέλουν, ίσως περισσότερο και από τους Τούρκους φίλε, την δημιουργία “Ζώνης Ασφαλείας” στην Β. Συρία, υπό την Τουρκία(!), αφού λόγω των ιστορικών με τους Τούρκους σχέσεών τους, οι ελέγχοντες της υπόψη περιοχής θα είναι ουσιαστικά αυτοί, ευρισκόμενοι ακριβώς δίπλα στον παγκόσμιο ενεργειακό πλούτο, όπως πχ αυτόν του Ιράκ, της Κασπίας και ευρύτερα της Υπερ-Καυκασίας!

Αν διαβάσεις Ιστορία, αλλά και βιβλία με ιστορικές αναφορές – περιεχόμενο, θα διαπιστώσεις ότι οι Γερμανοί ήθελαν στη Β. Συρία (στην ίδια ακριβώς περιοχή) “Ζώνη Ασφαλείας”, από την εποχή του Α’ Π.Π. ακόμα! Διάβασε και διαβάστε πχ το βιβλίο του Ράϊαν Γκινγκεράς, “Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ”, Ο “ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ”, της “Oxford University Press”, κλπ.

Ο ΡΤΕ λοιπόν δεν απέτυχε στον Έβρο, αφού όχι μόνον δεν έχασε τίποτα, αλλά και διότι:

α. Πήρε (έστω και έτσι) 100 εκ-ρια Ευρώ, απ’ τους… δίκαιους (sic) της Ευρώπης και την σκιώδη Π-Θ της, την Μισέλληνα Μέρκελ! (Πάτε διαβάστε τί γράφαμε τότε και κυρίως για το αν υπήρξε προτέρα συμφωνία Τ-Γερμανίας, σε ό,τι επεχείρησαν οι Τούρκοι στον Έβρο! Παρενθετικά σε ενημερώνω πως, πληροφορίες-μας φέρουν τους Γερμανούς να έχουν σκυλιάσει με την -λήξασα πλέον- μηνιαίας διάρκειας ελληνική άρση της εξετάσεως του ασύλου, από την ε/πλευρά, όσων “λάθρο”, κλπ, περνάνε στην χώρα μας, άρση για την οποία η ε/Κ-Β δεν μας είπε ακόμα τί ισχύει τώρα, κλπ, αν δηλαδή επανήλθαμε ή όχι στην προτέρα κατάσταση, κλπ!..

Και επειδή εμείς εδώ δεν γράφουμε εύγλωττα… ψέμματα και όμορφα παραμυθάκια, σας θυμίζουμε ότι ο Τσίπρας, ως Π-Θ, και συνεπώς η Ελλάδα, πήρε για τους “λάθρο” 23 δις Ευρώ από την Ευρώπη, ενώ η Τουρκία μόνον 5 ή 6 δις Ευρώ και δεν νομίζω να τα έχει λάβει όλα ακόμα!..

Ναι, ο Τσίπρας πήρε 23 δις Ευρώ για τους “Λάθρο”, που έμπαιναν… “ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ” επί ημερών του στην χώρα μας και από παντού, απ’ όλες τις μεριές!

Ναι, ο Τσίπρας του Μαρόκου ή του… Ραμπάτ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!!!), ό,τι και όπως θέλετε εσείς!..

Ναι, τόσα είναι τα λεφτά, μεγάλο μέρος των οποίων ήλθε η ΕΕ στην χώρα μας να ψάξει την… χαμένη τύχη του!.. (Φανταστείτε! Η γενικώς “κολλητή” του Τσίπρα ΕΕ, “κολλητή” κυρίως στο θέμα να γίνει η Ελλάδα “ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ”, όπως ακριβώς το γράφω, ήλθε να ψάξει το πού πήγε μεγάλο μέρος των χρημάτων που του έδωσε! Γιατί; Διότι οι Κοι και οι Κες αυτές ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είναι, δεν είναι ΚΛΕΦΤΕΣ! Τουλάχιστον η μεγάλη τους πλειοψηφία)!..

β. Εδραίωσε την πεποίθηση ότι -αργά ή γρήγορα- οι Ευρωπαίοι θα πειστούν στο σύνολό τους για την αναγκαιότητα μιας τ/”Ζώνης Ασφαλείας” στη Συρία, βοηθούσης κυρίως της “δικής” του Γερμανίας και ακολούθως της Αγγλίας, που ως συνήθως αιδημόνως παρακολουθεί και μετά επεμβαίνει ή έστω μετά… τοποθετείται, αλλά και της “εύκολης” στο διπλωματικό Πεδίο, επαμφοτερίζουσας Γαλλίας. (“Έύκολης”, σύμφωνα πάντα με τις διαχρονικές εκτιμήσεις – γνώμες της τ/διπλωματίας)!

γ. Υποχρέωσε το ε/Κράτος να μεταφέρει τις λιγοστές του δυνάμεις στον Έβρο, δυνάμεις οι οποίες κατ’ ελάχιστον καταπονήθηκαν ψυχο-πνευματο-σωματικά, ενώ και το οικονομικό κόστος ήταν πολύ μεγάλο, για την (χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη έως το 2115) χώρα μας, κόστος που σε αντίθεση με τις κατ’ επίφασιν Δημοκρατίες ή αλλιώς τις Στρατοκρατίες ή διαφορετικά και κυριολεκτικά(!) τις Δικτατορίες και μάλιστα τις… αναθεωρητικές, όπως η Τουρκία, οι “Δημοκρατίες”, όπως η Ελλάδα, το υπολογίζουν πολύ σοβαρά!..

δ. Επιχειρησιακά:

  • Οι ΤΕΔ, πρωτίστως και κυρίως, μπόρεσαν και έκαναν αναγνωρίσεις (κυρίως πιο άνετες και πιο πλήρεις) σε όλη την παρέβριο περιοχή, χωρίς να φανούν! Το βασικό ερώτημα είναι: “Γιατί, τώρα”;
  • Οι “Ειδικο-Επιχειρησιακοί” Αστυνομικοί του ΡΤΕ (Σώμα “καθαρά” δικό του) φάνηκαν δυναμικά και σχεδόν μαζικά και(!) στην Α. Θράκη (εντός όλων σχεδόν των τ/πόλεων των… πρόσσω)*,  Α. Θράκη που παραδοσιακά “ψηφίζει” τους Κεμαλιστές και κάποιοι λίγοι εκεί… ζωηρούληδες, ίσως να σκέφτηκαν λίγο… καλύτερα!..
  • * Να μην μας διαφεύγει ότι η τ/Αστυνομία είναι – βάσει σχεδίων – υπεύθυνη για τον έλεγχο των καταλαμβανομένων σε περίοδο πολέμου εχθρικών πόλεων, όπως και για την λεγόμενη “ψυχολογική παγίωση”, κλπ, της νέας καταστάσεως (sic), στους εχθρικούς πληθυσμούς, ενώ στην καταλαμβανόμενη ύπαιθρο περιοχή υπεύθυνη είναι η Σ-Χ και ασφαλώς και το νέο Σώμα των “Ειδικο-Επιχειρησιακών” της Σ-Χ, που και αυτό πλέον είναι, σε καταιγιστικά ποσοστά,… Ερντογανικό!
  • Οι ίδιοι παραπάνω Τ/Αστυνομικοί ενημερώθηκαν, από τους υπηρετούντες στην περιοχή συναδέλφους τους, στο Πεδίο πλέον και “επί του πρακτέου”, για τα συμβαίνοντα στην περιοχή, όπως πχ για το πάσης φύσεως  λαθρεμπόριο, για τη διεξαγωγή του στην πράξη, για τους Τ. και Ε/Αρχηγούς του, κλπ.
  • Επίσης: Δοκιμάστηκαν ή ελέγχθηκαν στο Πεδίο, από την Τουρκία:
  • α. Η αποτελεσματικότητα παρακρατικών τακτικών Πεδίου, σε ερασιτεχνική βεβαίως βάση, από τους “βαλτούς” “λάθρο” και τους Τ/Πράκτορες επικεφαλής τους, όπως και η συμπεριφορά αυτών των στοιχείων στο Πεδίο!
  • β. Οι συμπεριφορές των τ/τοπικών κοινωνιών, οι οποίες έλαβαν επίσης το μήνυμα ότι το ίδιο ξαφνικά, όπως με τους “λάθρο”, θα μπορούσε να ξεσπάσει ΕΤ σύγκρουση – πόλεμος!
  • γ. Η ελληνική αντίδραση και οι ελληνικές δυνατότητες σε τέτοιες πράξεις – ενέργειες! Είδαν οι Τούρκοι, αλλά και οι Έλληνες, να προσβάλλεται πχ το τείχος μας στις Καστανιές, από αστυνομικά οχήματα των Τούρκων και να μην γίνεται χρήση από τους Έλληνες των όπλων τους! Αυτό καταγράφεται… κάπως από τους Τούρκους, αν με αντιλαμβάνεστε!..
  • Το μήνυμα που εμείς τους “περάσαμε”, αλλά και τους “περνάμε” γενικότερα, είναι πως είμαστε “ανοιχτοί” να μας κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να αντιδρούμε ενεργητικά, παρά μόνον παθητικά και “κατόπιν εορτής”, διότι μάλλον φοβόμαστε, ενώ εμείς λέμε πως δρούμε έτσι, πιστεύοντας σε ένα πλαίσιο δήθεν… ψυχραιμίας και… τάχα μου… καταλαγής! Τους λέμε λοιπόν, πως “ό,τι και να μας κάνετε Τούρκοι, εμείς θα είμαστε… ψύχραιμοι”!..
  • Έτσι, ο Τ/ΥΠΕΣ ΣΟΪΛΟΥ (ο σύγχρονος Τ/Τοπάλ Οσμάν), επειδή μας… ακτινογράφησαν ορθά, είπε αμέσως με την αποχώρηση των “λάθρο”, των “πρακτόρων” και όλων των λοιπών στοιχείων, από τα σύνορα, πως: “Μην χαίρεστε Έλληνες! Θα ξανάρθουμε”! (Και από μέσα του είπε: “Θα ξανάρθουμε να σας ξανακάνουμε πλάκα”)!..
  • Αν οι Τούρκοι ήξεραν ότι η ε/αντίδραση θα ήταν όπως αυτή του “Διός” που εκτόξευε κεραυνούς και πως η ε/πλευρά δεν αστειεύεται, τότε δεν θα υπήρχε περίπτωση να εμφανίζονταν Τούρκοι απέναντί μας πουθενά!
  • Τα είχαμε γράψει αυτά και είχαμε καλέσει τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να προβεί σε πράξεις καταλυτικές, που θα ανέτρεπαν το αρνητικό για την χώρα μας καθεστώς και θα μετέφεραν, σε πολύ μεγάλο βαθμό, την πρωτοβουλία των κινήσεων στην πλευρά μας, σε μεγάλο ποσοστό μάλιστα, πλην φυσικά της εκπλήξεως που θα δημιουργείτο και στους Δυτικούς, με μια τέτοια στάση μας, όπως και την συνημμένη ανάγκη – υποχρέωσή τους για λήψη νέας από πλευράς τους στάσεως και συμπεριφοράς, κυρίως έναντι ημών!..
  • δ. Έγιναν τ/ασκήσεις “Επιχειρήσεων Επιρροής”. (Μπράβο Κε Φίλη έμαθες επιτέλους και την… “επιρροή”! Σ’ ακούσαμε να λες την λέξη! Σ’ ευχαριστούμε που μας διαβάζεις, συνέχισε και θα γίνεις ακόμα καλύτερος… )!.. Έτσι, στο υπόψη παλαιό αντικείμενο των “Ψυχολογικών Επιχειρήσεων” (“ΨΕΠ”), “είδαμε” και “ακούσαμε” τα πάντα, κυρίως από τουρκικής πλευράς (στοχευμένα και σε συντονισμό), αλλά και από ελληνικής πλευράς (άναρχα ή αλλιώς “δίκην… καραπουτσαριού”, με το συμπάθιο)! Ειδικά στα Κανάλια μας έβρισκες  ό,τι ήθελες, αφήστε το ε/”Διαδίκτυο”!..
  • Κατά τις ασκήσεις αυτές, οι Τούρκοι πέτυχαν επίσης να… ενισχύσουν την υφιστάμενη  στην χώρα μας ανθελληνική  5η Φάλαγγα, όπως πχ αυτή των Διεθνιστών του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (άλλο που δεν ήθελαν και αυτοί), οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, διαδηλούντες υπέρ των τάχα μου “Προσφύγων” στον Έβρο, να αποκαλούν στο Λονδίνο, έξω από την ε/Πρεσβεία, την Ελλάδα, μεταξύ των άλλων, και “ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”(!), δίνοντας την καλύτερη τροφή στην τ/προπαγάνδα, ώστε να σχεδιάσει πιο στοχευμένα το ε/εσωτερικό μέτωπο, να το διχάσει ακόμα περισσότερο, ώστε όταν θα μας επιτεθεί, οι δυνάμεις της να… παρελάσουν, όπου διαταχθούν να πάνε!.. (Ψάξε “εδώ”, ό,τι έχουμε γράψει σχετικά με τον ρόλο όλων αυτών στην χώρα μας και σε καιρό ειρήνης, αλλά και σε καιρό πολέμου! Θα βρεις πολλά για τον ρόλο τους, όπως και για τον ρόλο του Τσίπρα, αν ο πόλεμος τον βρει στην θέση του Α/Αξ-κής Αντ-σεως)!..

 

ΑΝ ΜΟΥ ΑΝΤΙΤΕΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΡΤΕ ΝΑ “ΠΕΡΑΣΕΙ” ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΛΑΘΡΟ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ, ΚΛΠ, “ΛΑΘΡΟ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(!), ΑΦΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΚΛΠ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ Σ’ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΑΝΕΠΤΥΞΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!

– ΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΩΡΑ! Ο ΡΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ Η Ε/ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΑΦΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟ “ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ”; (ΡΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ; Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Π-Θ; ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ); 

– ΤΟ Τ/ΚΡΑΤΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΑΣΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ -ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ- ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΛΕΜΠΑ”! ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ -ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ- ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

– ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΔΟΓΜΑ, ΗΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ, ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΚΑΠΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΣΥΝΟΛΙΚΑ!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ “ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ” ΠΟΛΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ… ΜΕΣΙΑΣΟΥΜΕ -ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ- ΤΗΝ… ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ… ΑΝΤΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ “ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ “ΛΑΘΡΟ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ “ΠΥΡΡΕΙΟΣ”, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΑΝ(!!!) Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ… ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!..

ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ: 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ” ΣΤΟΝ ΡΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΝΩ ΚΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΕΝΑ ”ΦΟΝΤΑΝ”, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1975, ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΟΡΔΟΝΙ”, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η(ΔΙΑΖ) ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ “ΠΕΔΙΑ… ΔΟΞΗΣ” ΛΑΜΠΡΑ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ “ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ”, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!.. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο Ε/Π-Θ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΛΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ “ΚΟΥΡΣΑΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ” Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ “ΝΑΙ”, ΠΩΣ;

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ Ε/ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΩΣ… ΩΡΙΜΗ, ΩΣ… ΙΔΑΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!..ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!..

 

3. Ναι, το πρόσεξα και εγώ! Είναι πράγματι τουλάχιστον ενδιαφέρον, που οι Τούρκοι δίνουν τώρα διαδικτυακά τα πρωτοσέλιδα των ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ” και “ΜΙΛΛΙΕΤ”, που προηγουμένως δεν τα έδιναν! (Στο “ανοικτό” Διαδίκτυο και όχι φυσικά στα μέλη των υπόψη ε/φ, τα οποία τα είχαν καθημερινά)!

Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα, αν η ενέργειά τους αυτή είναι όμοια με την επικρατούσα -παραδοσιακά- “Σιγή Ασυρμάτου”, προ της ενάρξεως μιας επιθέσεως, κλπ!.. Μου αρέσεις!.. Θα το παρακολουθήσω πάντως!..

Την απάντηση, στο “αν ετοιμάζουν κάτι”, θα την πάρουμε και εσύ και εγώ και όποιος άλλος, είτε από τα απ’ εδώ και εμπρός πρωτοσέλιδα των 2 αυτών ε/φ, είτε από την προσεχή στάση της τ/πολιτικής ηγεσίας απέναντί μας και τον υποβοηθητικό ρόλο των 2 αυτών εντύπων που παραδοσιακά επίσης… επιστρατεύονται σε… “δύσκολους καιρούς”, ως τα κύρια όπλα των “Επχσεων Επιρροής” τους, (γειά σου Φίλη, αγλάϊσμα των απανταχού “εν Ελλάδι” φίλων των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), είτε και από τα 2 αυτά… “είτε” μαζί!..

 

4. Λάθος κάνεις και μάλιστα μεγάλο! Μια “καφενειακή” απάντηση είναι η ακόλουθη: Αν δεν τους ενδιέφερε η ΝΑ Τουρκία και το εκεί “Κουρδικο Κίνημα”, έστω και στην νυν υφεσιακή του… Περίοδο, τότε δεν θα τοποθετούσαν ως Δκτη στο Σιρνάκ τον Ιντρίς ΑΤΖΑΤΟΥΡΚ, επιτυχημένο στέλεχος κατά την τ/επιχείρηση στη Συρία “Barış Pınarı” και τέως Δκτη των τ/”Ειδικών Δυνάμεων” (“ΒΒ”)!

Μια όμως “κανονική” απάντηση θα ήταν: Είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρει τους Τούρκους ο σε εξέλιξη ακόμα ξεσηκωμός  ενός ολόκληρου λαού, ενός λαού όπως ο Κουρδικός, που αριθμεί τουλάχιστον 25 εκ-ρια πληθυσμό και διαβιοί στον τ/οργανισμό, στο τ/κρατικό σώμα, ως καρκίνωμα ή ορθότερα ως “Κορωνοϊός, ο Κουρδικός”, για να είμαι και επίκαιρος, από το 1984 έως και σήμερα, όντας εξαπλωμένος και σε άλλα 3, όμορα της Τουρκίας, Κράτη, ένας… ιός, για τον οποίον οι Τούρκοι δεν έχουν βρει ακόμα το… φάρμακο και ο οποίος εξακολουθεί (και θα εξακολουθεί, ως φαίνεται), να τους τρώγει τα σωθικά;

Επιχειρησιακά, οι ΤΕΔ, στην ΝΑ Τουρκία και στο Β. Ιράκ, χρησιμοποιούν ακόμα κατά των Κούρδων την “τακτική της Τίγρεως”, κυνηγώντάς τους και(!) τον Χειμώνα και μην αφήνοντάς τους να ανασάνουν, ούτε λεπτό, δοκιμάζοντας εναντίον τους και κάθε καινούργια – νέα επιστημονική πολεμική τους εφαρμογή!..

Ο έχων το παρωνύμιο “kara pençe”, προηγούμενος Δκτης του Σιρνάκ, Ταξίαρχος Χαλίλ Σοϊσάλ, εμπειρότατος και αυτός, τοποθετήθηκε επικεφαλής της τ/στρ-κής αποστολής στην Λιβύη, στο πλαίσιο της εφαρμογής – υλοποίησης του στρατιωτικού σκέλους του ακύρου “Μνημονίου Τ-Λ”, αλλά αυτό είναι κάτι που λίγο με απασχολεί! Εκείνο που κρατώ από τον Σοϊσάλ, (δεν ξέρω να σου πω, αν είναι συγγενής του παλαιού Τ/Πολιτικού Σοϊσάλ), είναι η αποστροφή του, πως “δεν μπορείτε να στήσετε εσείς εδώ παιχνίδι, χωρίς εμάς / χωρίς να είμαστε εμείς” / “biz olmadan, burda oyun kuramazsınız”! Προφανώς το είπε για την Λιβύη, όπου μετέβη, κλπ, αλλά και αυτό δεν με ενδιαφέρει!

Εκείνο που πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας είναι η διαποτισθείσα τις ΤΕΔ νοοτροπία, η οποία εκφράζεται μέσα από αυτήν την δήλωση του Τ/Στρατιωτικού!.. Αν με καταλαβαίνεις!..

Ουσιαστικά, το νόημα της φράσεως αυτής αποκαλύπτει ότι, οι Τούρκοι θέλουν να περάσουν το μήνυμα (και όχι μόνον σε εμάς τους Έλληνες), πως “όπου… γουστάρουν, θα επεμβαίνουν και πως αυτοί θα είναι οι κύριοι συντελεστές των όποιων εξελίξεων παντού, όπου αυτοί κρίνουν ότι πρέπει ή τους συμφέρει να ευρίσκονται, να είναι“!..

Αυτό είναι το μείζον πρωτίστως και ακολούθως το όποιο βεβαίως “ειδικό βάρος” των διαφόρων εκτελεστικών γραναζιών της εξουσίας, όση αξία και αν έχουν αυτά, όπως στην περίπτωσή μας ο Κος Σοϊσάλ!..

 

5. Ναι, ΟΚ! Ο ΡΤΕ έβγαλε πρόσφατα από τις τ/Φυλακές 30.000 ποινικούς, αλλά με την εύλογη δικαιολογία του “Κορωνοϊού – 19”, δείχνοντας στον λαό του και το πόσο… ανθρωπιστής (sic) είναι, ενώ ο Τσίπρας έπραξε το ίδιο φιλαράκι, (με τον Νόμο Παρασκευόπουλου και τις… στοχευμένες επεμβάσεις του στον νέο “Ποινικό Κώδικα” με εκείνο το άλλο πολιτικό γενειοφόρο πουστράκι, που εσκεμμένα έβαλε Υπ. Δικαιοσύνης, λίγο πριν “πέσει”), στην προσπάθειά του να δημιουργήσει έναν “δικό” του Στρατό και μάλιστα… διεθνή, αποτελούμενο από δουλεμπόρους, από Ρομά, από Ψυχοπαθείς, από δήθεν αναρχικούς, από βαριά και μη, αλλά πάντως ποινικούς, από εμπόρους ναρκωτικών, από τρομοκράτες, αλλά και από “περίεργα” και “ξέμπαρκα” μέλη… ΜΚΟ, Σορίτες, κλπ, και κυρίως έναν παράνομο έμμισθο κρυφό “Στρατό” νομικά προστατευμένο, ώστε να είναι ανέγγιχτος, έναν “Στρατό” πέραν του… συμμάχου Στρατού της γνωστής “SOROS-COMPANY”, με έδρα του… Στρατηγείου της τα Εξάρχεια!..

Έτσι τα ποσοστά του “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” στις ε/Φυλακές ήσαν μεγαλύτερα του 70% στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου του 2019!.. Τυχαίο;

Ο Τσίπρας και(!) στις Φυλακές “έπαιξε” με το “θέλω” των φυλακισμένων, λέγε με “Ελευθερία”, σε μια σχέση υπογείου “δούναι και λαβείν” μαζί τους, όπως φυσικά και με τους λοιπούς Έλληνες και μη ψηφοφόρους, οι οποίοι τον επέλεγαν από το 2015 και έως σήμερα!..

Πολλοί (αν όχι όλοι), απ’ όσους απελευθέρωσε ο ΡΤΕ θα του φιλάνε πλέον τα χέρια και τα… πόδια (αν μάλιστα το καθεστώς ελευθερίας τους θα είναι μόνιμο πια), κάτι που σημαίνει πως ο Τ/Πρόεδρος θα έχει ή έχει ήδη αποκτήσει νέους οπαδούς και μάλιστα φανατικούς και πολύ επικίνδυνους, οι οποίοι, επιπροσθέτως, δεν θα ζητήσουν ποτέ τίποτα από τον –ΠΡΟΣΕΞΕ-ευεργέτη, αλλά και σωτήρα της ζωής τους, ΡΤΕ!

Στην Τουρκία η έννοια της “εξαρτήσεως” (ειδικά μιας τέτοιας, σαν της αναφερόμενης) είναι πολύ διαφορετική, σε σχέση με τον λεγόμενο δυτικό κόσμο!..

 

6. Γιατί ρε δημοσιογραφικέ (κατά το αντίστοιχο “πολιτικέ”, που βάζουμε ως… παρθενοραφή στους πολιτικούς) αληταρά, ρε δημοσιογραφικέ βρωμιάρη Χίε, βάζεις και πάλι στο απύλωτο στόμα σου την κόρη του Στρατηγού Φράγκου, προσπαθώντας σε πρόσφατο φύλλο σου (Τετ. 01-04-2020), απολύτως ΗΛΙΘΙΩΣ (εκτός αν μας θεωρείς όλους “Πιθήκια”) να ανατρέψεις την θέση του Στρατηγού για την ΕΡΤ, σχετικά με την εκφρασθείσα άποψη – θέση της ΕΡΤ,  δια δημ/φου της, (προφανώς “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ”), ότι ο ΕΣ και η ΕΛΑΣ είναι “Δυνάμεις Καταστολής”, κλπ;

Επειδή εργάστηκε η κόρη του Στρατηγού στην ΕΡΤ, τί σημαίνει αυτό ρε; Μήπως δηλαδή ότι για ό,τι κάνει η κόρη, φταίει ο πατέρας και το ανάποδο; Τί ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ νοοτροπία “Οικογενειακής Ευθύνης” είναι αυτή ρε; 

Και που εργάστηκε η κοπέλα στην ΕΡΤ, πού ακριβώς… ολίσθησε και εκείνη, αλλά και ο πατέρας της; Ακούστηκε κάτι για το ήθος της, έβρισε μήπως την Πατρίδα μας, έθιξε το λαό μας, έκανε το ο,τιδήποτε παράνομο και κυρίως το ο,τιδήποτε αναξιοπρεπές, ρε χυδαίε και… κοκορόμυαλε τύπε; Το ότι βγήκε ένας Αξκός (ΣΣΕ: 1983) και δήθεν δημ/φος και απεκάλυψε τάχα μου, ότι το κορίτσι αυτό έπαιρνε πολλά λεφτά, τί σημαίνει αυτό ρε; Ας μην της τα έδιναν! Τα έκλεβε μήπως; Αϊ Σιχτίρ επιτέλους ρε δημοσιογραφικέ κοπριταρά, ρε δημοσιογραφικό φασιστοειδές και απόπατε της Δημοσιογραφίας, ψευτοαντράκι, που τα βάζεις με το… σαμάρι, θέλοντας να κτυπήσεις ρε τον… γάϊδαρο!..

Πώς θα σου φαινόταν ρε να σου “άγγιζαν” εσένα τα δικά σου τα παιδιά, για να… πολεμήσουν εσένα(!); Είναι δυνατόν να είσαι εσύ Μανιάτης και κυρίως να λέγεσαι εσύ Άνδρας;

Αλλά φταίει και ο Στρατηγός και που τώρα ακόμα σε έχει γραμμένο στ’ αρχίδια του και δεν ασχολείται μαζί σου, δίνοντας όμως ευρύ Πεδίο, σε όσους άλλους, ξένους και ημεδαπούς δημοσιογραφικούς… πούστηδες (και όχι απαραίτητα δημ/φους, αλλά στελέχη ΜΥ) να μεταχειρίζονται την ίδια “μηχανή” και σε παιδιά άλλων στελεχών και όχι μόνον στελεχών των ΕΔ, στην προσπάθειά τους να προσβάλλουν χαρακτηρισμένους απ’ αυτούς “επικίνδυνους στόχους“!..

Τώρα, ως προς την ουσία των λεγομένων του Στρατηγού για πες μας αν διαφωνείς, διότι δεν έγραψες κάτι σχετικά!

Είχε και έχει λοιπόν 100% δίκιο! Και επειδή ζεις και εργάζεσαι στην Αθήνα, σε καλώ να πας στην συμβολή των οδών Πατησίων και Ιθάκης (στα φανάρια της Ιθάκης και πριν βγεις στην Πατησίων / η Ιθάκης “ανεβαίνει”) και να κυττάξεις στην ακριβώς απέναντι πλευρά της Πατησίων και αριστερά στον τοίχο! Εκεί θα δεις να έχουν γράψει κάποιοι δήθεν… άγνωστοι, πως ο ΕΣ είναι κατά της πολυεθνικής εργατικής Τάξης“!.. Έτσι, “για να… δέσει, όπως λέμε, το γλυκό”! Τώρα από πού προκύπτει αυτό, βάλε κανέναν δικό σου να κάνει… ρεπορτάζ και να μας πει! Ας ψάξει στο τρίγωνο Κυψέλη – Αττική – Πατήσια ή στο… πολύγωνο Κυψέλη – Βικτώρια – Αττική – Σεπόλια – Ν. Φιλαδέλφεια / Ν. Ιωνία – Πατήσια – Κυψέλη!..

Κε… ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ (δημοσιογραφικά πάντα) ή αλλιώς Κε… Χίε!

Αν θεωρείς ότι σε προσβάλαμε δεν έχουμε πρόβλημα να σου ζητήσουμε “συγγνώμη”! Όμως έτσι, πρόσεξε τί θα διαβάσεις τώρα! Έτσι, μειώνεις περαιτέρω το όποιο ανδρικό σου ανάστημα και κυρίως την Μανιάτικη καταγωγή σου βρε!

Και κάτι ακόμα! Τα παιδιά σου (είθε να ζήσουν “1000 χρόνια” που λέμε) είναι ακόμα μικρά! “Φτύσε λοιπόν τον κόρφο σου Στέφανε” και πλέον “μην ξανασχοληθείς με τα παιδιά ή τα κορίτσια των διαφόρων στόχων σου”! Ρεζιλεύεσαι και ρεζιλεύεστε! (Ως ε/φ εννοώ)!.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΟΥ!

Ο Στρατηγός Φράγκος ασφαλώς και δεν είναι Θεός! Είναι άνθρωπος και αυτός, όπως όλοι μας, με λάθη και πάθη! Εμείς γνωρίζουμε τα πάντα ή -άντε- σχεδόν τα πάντα γι’ αυτόν! Πχ Το ότι είναι… Μπάουκ, ότι πήγαινε και  “κουβέντιαζε” με τον Ρ/πράκτορα Σαββίδη, στις τάχα μου… σουϊτες της Τούμπας (δεν έχει), ότι πήγαινε στον προθάλαμο τςη Μασωνίας, στους Ρόταρι, ότι “απλώθηκε” πολύ μέσα στις ΕΔ, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΦΕΒΑΛΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! ΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΕΙΟ ΤΡΟΠΟ! 

ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!.. 

Ζήτα συγγνώμη λοιπόν ρε Χίε, έρχεται και ΠΑΣΧΑ! Αν πιστεύεις φυσικά στην τριαδική Θεότητα! Πιστεύεις ρε;

Εμείς πάντως, λόγω και των επικειμένων ημερών του ΑΓΙΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, σου ζητάμε ανθρωπίνως “συγγνώμη”, για τα όσα επίθετα σου προσάψαμε (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΔΗΜ/ΦΟ), αν και όπως και εσύ έχεις πει και επαναλάβει την αρχική… πηγή, “δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις, αλλά βρώμικοι άνθρωποι”!.. 

 

7. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ “ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ”, ΔΙΑΒΑΣΤΕ!.. (Και εσύ που μου έγραψες ότι σιωπά τώρα η  “δικιά” μου, όπως γράφεις, βασίλισσα Ελισάβετ)!..

Κορωνοϊός: Το ιστορικό διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ – «Θα συναντηθούμε ξανά»!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Βρετανία λόγω κορωνοϊού ανάγκασε την βασίλισσα Ελισάβετ να απευθύνει διάγγελμα στον βρετανικό λαό.

Επιλογή που δεν είναι συνηθισμένη καθώς αυτή ήταν η τέταρτη μόλις φορά που πήρε τέτοια πρωτοβουλία.

Η βασίλισσα είπε: «Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε την νόσο και αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν την μάχη».

Η βασίλισσα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στον τομέα της περίθαλψης και άλλους βασικούς επαγγελματίες «που ανιδιοτελώς συνεχίζουν τα καθημερινά καθήκοντά τους έξω από το σπίτι για να υποστηρίξουν όλους μας». «Είμαι βέβαιη ότι κάθε ώρα της σκληρής δουλειάς μας μας φέρνει πιο κοντά στην επιστροφή σε πιο φυσιολογικούς χρόνους», δήλωσε.

Ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό στη Βρετανία αυξήθηκε κατά 621 και ανέρχεται πλέον σε 4.934 (έως τις 19.00 ώρα Ελλάδας της 4ης Απριλίου), έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας.

Έως τις 11.00 το πρωί ώρα Ελλάδας σήμερα, συνολικά εξετάστηκαν 195.524 άνθρωποι εκ των οποίων οι 47.806 διαγνώστηκαν με τη νόσο Covid-19, έγινε γνωστό από το υπουργείο.

ΣΧΟΛΙΟ: ME ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ “2 ΛΟΓΙΑ” ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ(!) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κ-Β”, ΚΛΠ, “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΤΩΡΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ… ΑΚΑΙΡΩΣ!..

[ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ (ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ]!..

8. Μνημονεύσαμε μόλις πρόσφατα το κάποτε… αθώο “ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ” των… Ειρηνιστών της ΕΣΣΔ, και “μετ’ ου πολύ” αυτό πήρε φωτιά!.. “Όλα τα ‘χαμε, η Μαριωρή μας έλλειπε“!..

9. ΓΙΑ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ” ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΥΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΦΥΟΥΣ “ΑΡΚΑΣ” !..    

 

 

“ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ”!

“ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΟΝ ΜΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ”!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-