Τσίου “3”! “Ελληνική Εξωτερική Πολιτική” Σήμερα Και Άλλα!..

Φίλοι μου!

Α. Η ελληνική εξωτερική πολιτική, σε γενικές γραμμές, θα έπρεπε να ήταν, σήμερα, η παρακάτω:

  • Ευέλικτη!
  • – Δηλαδή να προσαρμόζεται, όπου, όταν και όσο, κατά καιρούς, απαιτείται!.. (Ελάχιστα, λίγο, πολύ, πιο πολύ, κλπ).
  • Αυτοδύναμη ή… “Εγωϊστική!
  • – Δηλαδή να βασιζόμαστε στο τέλος, πάντα και μόνον, στους εαυτούς μας!.. Ιστορικά ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ… ΣΩΣΕΙ!.. (Είναι κρίμα που κάποιοι που δεν θα έπρεπε, λόγω των υψηλών θέσεών τους στον κρατικό μηχανισμό, … εξεπλάγησαν, όταν κάποιοι στρατιωτικοί και πολιτικοί… “τσατσο-τραμπαρίφες” το υπέμνησαν στα “Κανάλια”, και ένοιωσαν να καταρρέει η γη κάτω από τα πόδια τους)!..
  • Συνεργατική και Παγκόσμια!
  • – Δηλαδή ανάπτυξη συμμαχιών παγκοσμίως (με προτεραιότητα στην γειτονιά μας) και πάντα μέσα σ’ αυτές θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε και ένας ισχυρός σύμμαχος!.. Για μας σήμερα, ένας τέτοιος Σύμμαχος, είναι πρωτίστως οι Η.Π.Α. και ακολούθως το Ισραήλ!..
  • – Οπωσδήποτε οι όποιες… αναφορές μας θα πρέπει να περιλαμβάνουν όλους τους “Διεθνείς Οργανισμούς”, με βασική επιδίωξη την δημιουργία μιας “Πολιτικής Ασπίδας Προστασίας”, της χώρας μας, μιας “Πολιτικής Ομπρέλας Προστασίας” μας!..
  • Σ’ αυτήν την έννοια της “Συνεργασίας” ασφαλώς και θα πρέπει να είμαστε δεδομένοι, (ειδάλλως δεν υπάρχει πουθενά καμία συμμαχία), αλλ’ όμως θα πρέπει, παράλληλα, να είμαστε και “καθαροί” στους όποιους λογαριασμούς μας, προς τους συμμάχους μας!.. Αυτό σημαίνει πχ, ό,τι σας είχαμε γράψει σχετικά με την συμπεριφορά της Δύσης προς εμάς και την Ρωσία! Δηλαδή! Αν η Τουρκία μας επιτεθεί (όπως είχαμε εισηγηθεί στον Κο Μητσοτάκη να πει στον Τραμπ), και… “αισθανθούμε” πως η Δύση μας προδίδει για άλλη μια φορά, τότε θα αποτανθούμε αμέσως για την όποια βοήθεια, στην “Αρκούδα”, απ’ την οποία εκτιμούμε, αναλύοντας τα πάγια ιστορικά, αλλά και… έκτακτα, “θέλω” της, πως θα μας την παρέξει!..
  • Αυτή η επεξηγημένη πιθανή “στροφή” μας είναι βεβαίως στο πλαίσιο της ήδη αναφερθείσης “Ευελιξίας”!
  • Προληπτική!
  • – Δια της Διπλωματίας και ΠΡΟΣΟΧΗ και της πολιτικής και της στρατιωτικής!.. Στόχος και των 2 θα πρέπει να είναι η αποκλιμάκωση των εχθρικών απειλών, στην καθομιλουμένη “το ξεδόντιασμα” του ή των δυνητικών εχθρών και στην… καθαρεύουσα ο “αφοπλισμός” ή η “ουδετεροποίηση” των όποιων εναντίον μας απειλών!..
  • – Στο σημείο αυτό, θα ισχυριζόμουν ότι αυτή η παράγραφος θα πρέπει να είναι η “Κεντρική Ιδέα”, το “Α” και το “Ω”, της εθνικής μας “Πολιτικής Ασφαλείας”!.. 
  • – Ένα ακόμη σημείο, το οποίο όμως δεν μπορώ “ανοικτά” να αναπτύξω, είναι ότι οι όποιες, τυχόν αναμενόμενες, εχθρικές επιχειρήσεις, εξουδετερώνονται εντός του εχθρικού εδάφους!..
  • Ερευνητική και Διερευνητική!
  • Προσοχή (!) στην… ετυμολογία των 2 αυτών λέξεων.
  • – Συνεχής και θα υπεστήριζα “εμμονική” παρακολούθηση όλων των πολιτικο – οικονομικο – στρατιωτικο – πολιτιστικών δραστηριοτήτων, και σε όλους τους τομείς εκάστης κατηγορίας, του ή των δυνητικών εχθρών, με ιδιαίτερη προσοχή στην παρακολούθηση της σύγχρονης τεχνολογίας, η οποία είναι η “μήτρα” των πιο εξελιγμένων συγχρόνων απειλών (“Διαδίκτυο” – “Η/Π” – “Δορυφόροι – Διάστημα” – “Οικονομικός Πόλεμος”, ασχέτως αν εμείς είμαστε υποθηκευμένοι έως το 2115, απ’ τον Διεθνιστή και Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, Τσίπρα, κλπ), ώστε να υπάρχει πάντα η δυνατότητα αντιμετώπισης των λεγομένων “Άμεσων Απειλών Πεδίου”, στις οποίες –ΠΡΟΣΟΧΗ(!)– “εκ της φύσεως των πραγμάτων”, ο κάθε αμυνόμενος είναι πάντα ένα βήμα πίσω, σε σχέση με τον κάθε επιτιθέμενο!..  (Δεν παραγνωρίζονται βεβαίως και οι παραδοσιακές απειλές της παλαιάς λεγόμενης… τεχνολογίας).
  • Πείσμων!
  • – Πολιτικο – Στρατιωτικά! Θα πρέπει να υπάρχει πάντα η Αρχή ότι μια ήττα, όσο και μεγάλη και να είναι, δεν αποτελεί ποτέ την τελική έκβαση ενός πολέμου, αλλά απλώς μια ήττα, μέχρι την επόμενη μάχη / μέχρι τον επόμενο αγώνα, ο οποίος θα πρέπει να στοχεύει και μόνον στην νίκη, είτε απέναντι σε κρατικές οντότητες, είτε απέναντι σε υποκινούμενα, απ’ αυτές, παρακρατικά, παραστρατιωτικά, τρομοκρατικά, κλπ, “Σώματα”, “Ομάδες”, κλπ, !..
  • (Παράδειγμα στον στρατιωτικό τομέα! Με βάση την Αρχή αυτή, ΔΕΝ(!) θα έπρεπε -αν φυσικά ίσχυε- να εγκαταλείπετο η Α. Θράκη στον Κεμάλ, στα τέλη του 1922, αρχές του 1923, αφού όλα τα δεδομένα συνέκλιναν στο ότι η Ελλάδα, που στο Μ. Ασιατικό Μέτωπο είχε ηττηθεί, από τους “εξωτερικό” – “εσωτερικό” εχθρό, δια του Μ. Κεμάλ, μπορούσε, κρατώντας την Α. Θράκη, να διεκδικήσει μέρος της διακυβερνήσεως της αποκαλουμένης από τότε “Διεθνούς ή Παγκοσμίου Πόλεως”, ήτοι της Κων-πόλεως, με αποτέλεσμα να είναι τελείως διαφορετικά τα όποια τελικά δεδομένα και τότε και συνεπώς και σήμερα, ασχέτως του αν ο “ΕΘΝΑΡΧΗΣ” Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, διευκολύνοντας τότε τους “ΙΣΧΥΡΟΥΣ”, το πέτυχε αυτό στις “Μυστικές Πρόνοιες” της Συνθήκης της Λωζάνης)!..
  • Ισορροπιστική!
  • – Είναι αυτή που κάποιοι, εσκεμμένως βεβαίως, την “μπερδεύουν” με τον λεγόμενο “Κατευνασμό”!..
  • – Να μην ξεχνάμε ότι ένας… νουνεχής εχθρός θέλει πάντα να έχει ο αντίπαλος του (πολιτικο-στρατιωτικά) “ανοικτά μέτωπα”, “εν προκειμένω” η Τουρκία για εμάς, πχ στρατιωτικά, αυτό άλλωστε ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ και θα το ΕΠΙΤΥΧΕΙ, αφού, ως έχουσα την πρωτοβουλία, θα επιλέξει τον χρόνο προσβολής μας και θα μας προσβάλλει, με ελάχιστη χρονική διαφορά (“min delay”), σε Κύπρο – Δ. Θράκη – Αιγαίο! Και στα 3 δηλαδή Ε-Τ “Θέατρα Πολέμου – Επιχειρήσεων”, σχεδόν ταυτόχρονα!..
  • – Αντιθέτως εμείς, ως -πρωτίστως- έλλογοι Έλληνες, με βασική μας “Αρχή” την Πίστη στην Ασφάλειά μας, “πολεμάμε” (πολιτικο-στρατιωτικά), όσο αυτό είναι εφικτό, τα παραπάνω επιδιωκόμενα από τον αντίπαλο “ανοικτά μέτωπα”, με την “Αποτροπή”, η οποία είναι ο “βασικός μοχλός ισορροπίας”, στην… τραμπάλα, ανάμεσα σε εμάς και στον όποιο ευρισκόμενο απέναντί μας, στον ζυγό αυτό, εχθρό, “Αποτροπή”, η οποία όμως για να υφίσταται, θα πρέπει να “μεταφράζεται” σε ύπαρξη ισχυρής πάντα πολιτικής και στρατιωτικής δύναμης, ειδάλλως, σε άλλη περίπτωση, είναι “κούφια λόγια”!..
  • Αποφασιστική!
  • Το επίθετο αυτό θα πρέπει να είναι / να αποτελεί το σε σταθερή βάση εκπεμπόμενο μήνυμα προς τους όποιους εχθρούς της χώρας μας και δεν συμπεριλαμβάνεται -αν το θέλετε ασφαλώς έτσι- στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διέπουν την σημερινή ελληνική εξωτερική μας πολιτική!.. (Δηλαδή, μπορεί κάποιος να εκτιμήσει την “Αποφασιστικότητα”, ως αποτέλεσμα της πολιτικής μας και όχι ως ένα αόριστο και πιθανώς και έωλο / μη χειροπιαστό χαρακτηριστικό της)!..

-/-

Σημερινός βασικός εξωτερικός εχθρός της Ελλάδος -ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές- είναι (κατ’ επιθυμία της) η Τουρκία του “Νεο-μικρο-Χίτλερ” ΡΤΕ, όπως ακριβώς το διαβάζετε, αφού αυτός ακολουθεί τώρα την ίδια -κατά το μάλλον ή ήττον- εξωτερική πολιτική που είχε ακολουθήσει ο Αυστριακός παράφρων, λίγο πριν από την έναρξη του Β’ ΠΠ, με την “έξυπνη” και μορφής “Παρελάσεως”, κατάληψη γειτονικών, της τότε Γερμανίας, χωρών, κλπ, σε συνδυασμό με την ρωσική επ’ αυτού (του ΡΤΕ) μεγάλης επιρροής, γεγονός που κάνει ορισμένους, πραγματικούς γνώστες, αναλυτές (ακόμα και την ίδια την τ/Αξιωματική Αντιπολίτευση) να ισχυρίζονται, θα έλεγα βασίμως σε μεγάλο ποσοστό, (αφού μοιάζουν να ταυτίζονται, στη δεδομένη συγκυρία, τα Τ. και Ρ. συμφέροντα), ότι οι Τούρκοι σήμερα ακολουθούν πιστά την ρ/στρατηγική, έχοντας αποκοπεί από την Δύση, η οποία είτε γλείφει / λείχει την Τουρκία (ΝΑΤΟ), είτε την αναμένει (Η.Π.Α. / μέχρι τον Μάρτιο και την τ/απόφαση για τους “S-400”), είτε απέχει (Αγγλία), από το να λάβει θέση, έχοντας πολλές φορές επαμφοτερίζουσα / διφορούμενη θέση – στάση απέναντί της!

Ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Μουσουλμάνος Α/Πρόεδρος Ομπάμα (μαζί φυσικά με την Τουρκόφιλη Χ.Κλίντον) ήταν αυτός που είχε (το 2010) αναθέσει στον ΡΤΕ (Τουρκία) την διαχείριση όλων των θεμάτων της Δύσης στα Βαλκάνια, ενισχύοντας, όσο δεν πήγαινε τότε άλλο, την τουρκική επιρροή σ’ αυτά, όπως επίσης του είχε αναθέσει και την αντίστοιχη “διαχείριση” στην Μ. Ανατολή, βάζοντάς του όμως εκεί “Συνδιαχειριστή” το Ιράν!..  [Με βάση το σε ισχύ, ήδη από της εποχής του άλλου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Α/Προέδρου Μ. Κλίντον, σχεδίου της “Αραβικής Ανοίξεως”, το οποίο είχε σχεδιαστικά… “φτερά” και στα Βαλκάνια (πχ ό,τι “ζει” η χώρα μας από το 2008 και μετά, έως και σήμερα είναι αποτέλεσμα αυτού του σχεδίου), στο πλαίσιο βεβαίως πάντα του ευρύτερου “ΘΕΛΩ” των -υποτίθεται-  Αριστερών, “Διεθνών Εβραίων”].

– Τελικά, η τ/εξωτερική πολιτική, όπως και η τ/εσωτερική πολιτική ασφαλείας “άλλαξε” “άρδην”, μετά από το ανόητο και ερασιτεχνικά καμωμένο Ομπαμικό τ/Στρατιωτικό “Κίνημα”, του Ιουλίου του 2016, θέμα το οποίο έχουμε επαρκέστατα αναλύσει στο “σάϊτ” μας, ενημερώνοντας αναλυτικά και εσάς, αλλά… “κάνοντας μάγκες” και στο θέμα αυτό και κάποιους ντόπιους / ημεδαπούς… αλητήριους, δικτυωμένους και χοντροματσωμένους “τηλε-αναλυτές” και μη, στρατολογημένους και μη ξένων ΜΥ!.. Έτσι, δεν θα προχωρήσω και πάλι σε… αναφορές, κλπ!..

Η 7μηνη εξωτερική πολιτική του Κ.Κ.Μ. είναι πια(!), και σε γενικές γραμμές πάντα, αρκούντως συμβατή, με βάση το παραπάνω (παρουσιασθέν και προτεινόμενο) πλαίσιο γραμμών” εξωτερικής πολιτικής, για την χώρα μας!

[Είπαμε πως δεν θα τον αδικήσουμε στην κριτική μας, παρά τα κάποια τεράστια λάθη του (λάθη στρατηγικής, με άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στο “τώρα” και στο “μετά”, ήτοι στο μέλλον της Ελλάδος μας), όπως πχ αυτό του “περί βλασφημίας Νόμου”, της επιλογής μιας σκληρής Διεθνίστριας “ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ”, για τη θέση της ΠτΔ, της μη αμέσου αλλαγής του Νόμου για τον “Ποινικό Κώδικα”, κλπ, των Καλογήρου – Παρασκευόπουλου, ας μην κρυβόμαστε, κλπ, την αθλία εισέτι στάση του στο “Μεταναστευτικό”, τον εναγκαλισμό, από πλευράς του, των “ΜΚΟ” και των Σοριτών ανθελλήνων πρακτόρων, τα κλειστά βόρεια σύνορά μας, κλπ, η μη δικαστική έρευνα για τον Τσίπρα, τουλάχιστον για την “Νοβάρτις” και το“ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”  των 99 ετών υποθήκευσης της Ελλάδος, την ΠΑΡΑΝΟΜΗ / ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ παρέμβασή του στα του ποδοσφαίρου, μόνο και μόνον για να μην υποβιβασθούν η περσινή Πρωταθλήτρια Ομάδα της Ελλάδος, αυτή των “Πρεσπών” και της παράδοσης της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, όπως και η με τεστ… “DNA” αποδεδειγμένη “κόρη της”, η Ομάδα των “Πρεσπών”, Νο “2”, ή αλλιώς και “Ομάδα του Ρ/Πράκτορα” Ιβάν ΣΑΜΠΙΝΤΙΣ ή αλλιώς και Ομάδα του “πολιτικού σχεδιασμού” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Μπάουκ, μαζί με την Ξάνθη, κλπ, κλπ, κλπ και αυτό για να μην διασαλευτεί τάχα η κοινωνική συνοχή της χώρας, επειδή -να σας πω εγώ- ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να χρωματίσει πολιτικά τις ε/Ομάδες, όπως συμβαίνει πχ στην Κύπρο, κλπ, κλπ, κλπ και τελικά, όλα αυτά και άλλα, επειδή ο “ΜΗΤΣΟ” μάλλον φοβάται τα εβραίϊκα αφεντικά του Τσίπρα και της πολιτικής συμμορίας του, ήτοι τους “Διεθνείς Εβραίους”, οι οποίοι κυβερνούν την Ευρώπη / ΕΕ]!.. 

Ο Κ.Κ.Μ. θα πρέπει όμως να γνωρίζει τα παρακάτω κατά την εξάσκηση της εξωτερικής του / μας πολιτικής: (2, 3… “Πραγματάκια”)

  • Δεν θα τον σώσουν οι… Αριστεροί(sic) “Διεθνείς Εβραίοι” (και μαζί του και εμάς τους Έλληνες που κυβερνάει με την ψήφο μας), και σίγουρα ΚΑΝΕΝΑ Όργανό τους (Ροζάκης και Σία) στην χώρα μας! Αντιθέτως! Τολμώ να πω μάλιστα πως ο 81 χρονος Ροζάκης (Ροζενστάϊν), αν ζήσει, λόγω του ότι είναι μεγάλος, ίσως να αποδειχθεί κατά πολύ χειρότερος του κάποτε Έλληνα και συμπατριώτη του Κρητικού (Ηρακλειώτη) “Γενικού Αρμοστή” της Σμύρνης, την περίοδο 1919-1922, βασιλικού μεν, αλλά Βενιζελικού φίλου δε, ΣΤΕΡΓΙΑΔΗ!..
  • Δεν θα τον και μας σώσουν ούτε οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” των Η.Π.Α., οι οποίοι ήσαν ανέκαθεν φίλοι των Τούρκων, αφού ποτέ δεν άλλαξε η εκπεφρασμένη εδώ και 10ετίες υπέρ αυτών -λόγω κυρίως της τ/Γεωγραφίας- θέση τους, όπως και ΚΑΝΕΝΑ Όργανό τους στην χώρα μας, όπως οι έμμισθοι – στρατολογημένοι Σορίτες Παν-κοί, Πολιτικοί, Δημ/φοι, κλπ, ή Οργανισμοί τους, σαν πχ το “ΕΛΙΑΜΕΠ” και τα “γνωστά” μέλη του! Όλοι τους αυτοί έκαναν καριέρα με τις… “πλάτες” του Ταμείου των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, των Η.Π.Α., το οποίο τα τελευταία χρόνια σχεδόν ταυτίστηκε με το αντίστοιχο Ταμείο, των κάθε είδους διεθνών τοκογλύφων και σπεκουλαδόρων, τύπου Σόρος, Ρότσιλντ, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Οι “Διεθνείς Εβραίοι” δεν έχουν λόγο, δεν τηρούν υποσχέσεις και σίγουρα πάντως, τυχόν τέτοιες, προς τους Έλληνες!.. “Πούλησαν” μέχρι και την πατρική τους Γη, το Ισραήλ, βοηθώντας “καθαρά” για την τσέπη τους το Ιράν, την Χαμάς, την Χιζμπολλάχ, κλπ, μόνον και μόνον, επειδή έγινε Π-Θ της χώρας τους ένας μη “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ”, αλλά “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”, όπως ο Β. Νετανιάχου, ένας… Τραμπ, προ… Τραμπ!.. Καταλάβατε!..
  • “ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ” Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΑΥΤΟΙ! ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!..
  • Η χώρα μας, παρά τα λεγόμενα του “Σόρος-Τσίπρα”, θα έχει ως κύριο εσωτερικό εχθρό, αν μας προσβάλλουν οι Μογγόλοι, όσο βαρύ και να ακούγεται, τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (μαζί με όλες τις “Ομάδες Πεδίου” του και τα λοιπά συγγενή / μητρικά “Κόμματα Πεδίου”), αφού όλοι αυτοί οι… Κοι (που ουσιαστικά, αν με ρωτάτε, στερούνται ιδεολογίας, πλην αυτής του πλουτισμού και μάλιστα του άκρατου και εύκολου πλουτισμού, όπως τα… άφθονα “ΣΟΡΟΣ-ΧΡΗΜΑΤΑ” τους… υπόσχονται), αυτοαποκαλούνται… “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” και έχουν στην πράξη αποδείξει (κυρίως τα 4,5 χρόνια της… “παρά φύσιν” Κ-Β “ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ“, “παρά φύσιν” δηλαδή της Κ-Β “του κόλου”), τον τεράστιο “ΕΘΝΟ-ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ” τους, παρουσιάζοντάς μας άριστα τον… ρόλο τους στον αμερικανικο-εβραϊκό σχεδιασμό των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, των αρχών του 21ου αι. για την γειτονιά μας και ειδικότερα για την χώρα μας!..
  • Πρόκειται για Κομμούνια που κάποτε υπεστήριζαν τον Σοβιετικό Διεθνισμό, όπως αυτός εκφραζόταν από την ΕΣΣΔ, και μετά την πτώση της, ακριβώς για να μην χάσουν την “μάσα” (άλλωστε οι Εβραίοι δημιούργησαν και τον Κομμουνισμό, αλλά και τον Φιλελευθερισμό – Καπιταλισμό, κλπ / όλους τους “-ισμούς” ουσιαστικά),  έστρεψαν κεφαλή προς τις Η.Π.Α., οι οποίες “έξυπνα” τους “αγκάλιασε”, ώστε να ωφεληθεί πολλαπλώς, έναντι κυρίως οικονομικών προς αυτούς ανταλλαγμάτων, από την ηλιθιότητά τους και πρωτίστως από την ρευστότητα της συνειδήσεώς τους!..
  • Τα λοιπά Κομμούνια, λέγε με ΚΚΕ, παρέμειναν πιστοί στην ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ “Δικτατορία του Προλεταριάτου”, διαλέγοντας αυτήν την Χούντα, απ’ το να αποτελέσουν και αυτοί… θύματα στην επιβληθείσα Χούντα των “Διεθνών Εβραίων”, στο “Μερκαριάτο” / στη “Μεσαία Τάξη”, πχ στην ΕΕ και στην προ Τραμπ Αμερική, κλπ!.. Παράλληλα, με την ύπαρξή τους, οι του ΚΚΕ “παίζουν” και τον οιονεί διαλυτικό ρόλο τους στην χώρα μας, κάτι που το θέλουν διακαώς οι… Αριστεροί “Διεθνείς Εβραίοι” (ένας όρος τους, προς τον “Γερο-Καραμανλή”, το 1974, ώστε να γινόταν ο τότε… Σωτήρας της χώρας ήταν να νομιμοποιήσει το ΚΚΕ, κάτι που έπραξε και αμέσως μάλιστα), για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους στην Ελλάδα και γι’ αυτό ΔΕΝ(!) τους διαλύουν, δίνοντας μια απλή και μόνη εντολή στο Κράτος μας! Ποιά; Μα να ελεγχθούν τα Οικονομικά του… Περισσού, αυτών των τάχα μου “αγωνιστών του λαού”!.. Τίποτα άλλο!.. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, τότε ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΠΙΛΑ – ΒΡΩΜΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΝΟΜΟΣ, μικρά, αλλά πολύ “ισχυρή” γεύση των οποίων πήραμε οι Έλληνες με τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, τα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε την χώρα!.. 

Β. Ρώσοι και ειδικά ΕΣΥ(!) Κε Πούτιν! 

  • Τώρα, εκεί στο Ιντλίμπ της Συρίας, θα δείξετε, αν πραγματικά είστε ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ και κυρίως εάν εσύ, φίλε Βλάντιμιρ, είσαι “μεγάλος πολιτικός παίκτης”! Θα υποκύψετε στους Τούρκους ή θα βοηθήσετε τον Άσαντ να πάρει πίσω τα εδάφη του; Ενεργείστε ή όχι, και όταν καταλαγιάσει το… θέμα, τότε εμείς απ’ εδώ θα σας δώσουμε, με πλήρη αιτιολόγηση, την απάντησή μας!..

Γ. ΦΙΛΟΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ “ΤΣΙΟΥ”! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ! ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΟΞΑ”, ΟΠΟΤΕ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, “ΑΝΟΙΚΤΟ”!.. 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

 

1. Για διαβάστε τώρα τούτο εδώ!..

US Warns Information-Sharing at Risk as Britain Approves Huawei 5G Rollout

By Henry Ridgwell January 29, 2020

U.S. Secretary of State Mike Pompeo has warned that the United States will only pass information across what he termed “trusted networks” and criticized close ally Britain over its decision to allow the Chinese firm Huawei to build parts of the country’s 5G mobile network.

Speaking to reporters Wednesday en route to London, where he is due to meet Prime Minister Boris Johnson and Foreign Secretary Dominic Raab, Pompeo said putting Huawei into the British system “creates a real risk.”

The top U.S. diplomat described Huawei as an extension of China’s communist party that is obligated to hand over information to the party, adding that the Trump administration will evaluate Britain’s decision.

“We will make sure that when American information passes across a network, we are confident that that network is a trusted one. We’ll work with the United Kingdom. We were urging them to make a decision that was different than the one they made and we’ll have a conversation about how to proceed,” Pompeo said.

Britain had been agonizing over whether to allow Huawei to be part of its 5G rollout, twice postponing the decision since July last year. In the end, the government said it would allow the Chinese firm restricted access to a 35 percent market share of the periphery of the network, rather than the core elements.

Johnson told lawmakers Wednesday the decision offered the best of both worlds.

“I think it is absolutely vital that people in this country do have access to the best technology available. But that we also do absolutely nothing to imperil our relationship with the United States, to do anything to compromise our critical national security infrastructure,” Johnson said at the weekly Prime Minister’s Questions in Parliament.

The announcement comes just days before Britain is set to formally leave the European Union on Jan. 31. Some lawmakers fear the Huawei decision could compromise the transatlantic relationship just as Britain seeks to build on its links beyond Europe after Brexit, with a group of Conservative MPs threatening to vote against the government’s 5G plans.

“Certainly, U.S. politicians have made some bold threats over the last couple of weeks, but I think this storm will blow over,” said James Sullivan, head of cybersecurity at the London-based Royal United Services Institute. “From the UK’s perspective, this has been a risk-management decision based on technical assessments.”

However, in Washington, Democratic U.S. Senator Mark Warner says there is bipartisan agreement that Britain has made the wrong choice.

“Huawei has been and will continue to be a national security threat,” Warner said. “The Brits are our strongest allies. We’ve got to find a way to work through this. I do recognize as well that in Huawei we’ve got an equipment vendor that while as a national security threat is also a lot cheaper than any of the other Western alternatives.”

Those Western alternatives are lagging behind, notes cyber industry expert Mark Skilton of Britain’s Warwick Business School.

“The issue just in a nutshell is whether you want to continue the economic growth 5G can create because of the speed and power of it, versus the national interests of the U.S., particularly over the Chinese dominating the market,” Skilton said. “5G networks promise to transform our lives through the so-called ‘internet of things.’ Everything from domestic refrigerators to critical national infrastructure will be connected through near-instantaneous networks. That presents many more ‘attack points.’

“There is a threat of potentially embedding ‘Trojans’ or malware into these devices,” he added. “Now, if Huawei is the choice of hardware, then they could embed – and I’m not saying they are, but they could – embed this kind of surveillance technology or stealth technology.”

The European Union on Wednesday adopted similar guidelines to Britain, stopping short of banning Huawei but imposing strict security rules.

For its part, Huawei welcomed the British decision Wednesday and insisted it does not “take orders” from the Chinese government.

 

2.

Hülya Avşar‘ın ada alma hayali suya düştü!

Hülya Avşar’ın çok istediği Ayvalık’taki Çiçek Adası’na rekor fiyat… Hatırlı Ailesi, 27 bin metrekarelik ada için son olarak 135 milyon lira istedi. Ünlü sanatçı da ada hayalinden tamamen vazgeçti.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για hulya avsar foto
Αποτέλεσμα εικόνας για hulya avsar foto
Αποτέλεσμα εικόνας για hulya avsar fotoΑποτέλεσμα εικόνας για hulya avsar fotoΑποτέλεσμα εικόνας για hulya avsar foto
Αποτέλεσμα εικόνας για hulya avsar foto
ΡΤΕ! Κάνε την Χούλια ΥΠΕΞ, να σας δώσουμε όσα νησιά θέλετε και ένα νησί δώρο, μόνο για την Χούλια!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..
Πρέπει να σ’ αγαπάει πολύ ο Αλλάχ ρε Ταγίπ, για να σ’ έχει αξιώσει να έχεις απέναντί σου την τεράστια Χούλια ΑΒΣΑΡ!.. Κούρδισα, ξε-Κούρδισα (demek Ayvalıktan…), αλλά την γουστάρεις Ταγίπ!.. “Μαβί, μαβί γκιοζλερί, γκιοζλερί μποντσούκ μαβί“, κλπ, κλπ, κλπ… Αχ Αχ κι Αμάν Αμάν!
Εσύ και ο συγχωρεμένος ο Εβρέν (αυτός ήταν “καψουράκος” με την άλλη, την τραγουδιάρα και “κουκλάρα” Εμελ-ούλα την Σαγίν) είστε οι πιο μάγκες!..
Την Εμινέ όμως “και τα μάτια σου” Ταγίπ! Όχι, να ‘ χεις προβλήματα τώρα στα γεράματα! “Κοντή γυναίκα πέρδικα” λέμε εδώ Ταγίπ!..Και η Εμινέ “μινιόν” μεν, αλλά “Κουκλίτσα” δε! Τώρα με τα Ευρασιανικά σας “ανοίγματα”, μπορείς να κλείνεις τα μάτια και να νομίζεις ότι είσαι με Κινεζούλα!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. / Τώρα με τον “Κορονα-ιό”, θα συνεχίσετε να “κυττάτε” και προς Κίνα; Αχαχαχαχαχαχα!..
Ποιός είναι αυτός ο Χατιρλί ρε Ρετζέπ; Πες του κανένα… “ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ”!..

3.  ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΥΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο Θάνος Τζήμερος δέχεται σωρρηδόν μηνύσεις από τον (αντ)εθνικό μηνυτή Γ. Δημητρά, κάθως εκφράζει με παρρησία τις απόψεις του για τον ισλαμικό κίνδυνο. Η Εισαγγελία “Κατά της Ρατσιστικής Βίας” τον κάλεσε ακόμα μια φορά να δώσει εξηγήσεις για μια ανάρτησή του στο “Facebook”, απειλώντας, πως αν δεν ανταποκριθεί, θα διατάξει την βίαιη προσαγωγή του. Αντί εξηγήσεων ο Θάνος Τζήμερος απέστειλε στην Εισαγγελία, μιλώντας όπως πάντα έξω από τα δόντια, την παρακάτω επιστολή που θίγει – για πρώτη φορά δημοσίως – ένα μείζον πρόβλημα της Δημοκρατίας: Τη λειτουργία της Δικαιοσύνης με πολιτικά “φίλτρα” και την ανεπάρκεια των δικαστών.

Αθήνα 28/1/2020

Κύριε εισαγγελεύ / Κυρία εισαγγελεύ / Κύριο εισαγγελέο ή εισαγγελικό ή εισαγγελένιο ή εισαγγελούδι,

(Σημ. Καθώς δεν γνωρίζω το φύλο σας, περιλαμβάνω στην προσφώνησή μου και τα τρία γένη – αρσενικό, θηλυκό και ουδέτερο – για να μην κατηγορηθώ ως σεξιστής. Κι επειδή η ελληνική γλώσσα δεν προβλέπει ουδέτερο γένος για το ουσιαστικοποιημένο επίθετο “εισαγγελεύς”, αυτοσχεδίασα, ελπίζοντας κάποιος από τους προτεινόμενους τύπους να σας καλύπτει.)

Επειδή μπορεί να το έχετε ξεχάσει, σας ενημερώνω ότι τον μισθό σας και τις παροχές σας τις πληρώνω εγώ με τους φόρους μου. Απαιτώ λοιπόν, δεν ζητώ απλώς, να υπηρετείτε τον νόμο. Τον νόμο, όμως. Όχι τα βίτσια κάθε δικομανή ή παρανοϊκού αυτής της χώρας.

Κάποια στιγμή στη διάρκεια των νομικών σας σπουδών, δεν μπορεί, θα πέσατε πάνω στην έννοια της “νόμω αβάσιμης” έγκλησης. Αν δεν το θυμάστε, να σας βοηθήσω: το άρθρο 47 του ΚΠΔ στην α’ παράγραφο αναφέρει:

“Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών εξετάζει την έγκληση που έλαβε και αν κρίνει ότι αυτή δεν στηρίζεται στο νόμο ή είναι προφανώς αβάσιμη στην ουσία της ή ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης την απορρίπτει με διάταξη, η οποία περιλαμβάνει συνοπτική αιτιολογία.”

 Άρα, αν κάτι είναι “φως φανάρι” ότι δεν στέκει νομικώς, δεν χρειάζεται καν να προχωρήσετε σε προανακριτική διαδικασία η οποία συνεπάγεται κόστος και για τη δημόσια διοίκηση και για τους πολίτες. Είναι “φως φανάρι” στην περίπτωσή μας; Να το δούμε.

Τι λέει ο νόμος περί ρατσιστικής βίας; Ελληνικά γνωρίζετε, υποθέτω. Αυτό:

“Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 -20.000) ευρώ”.

Για να στοιχειοθετηθεί λοιπόν αδίκημα ή έστω για να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις, θα πρέπει να υποκινώ, προκαλώ, διεγείρω, προτρέπω ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. Και όχι μόνο αυτό. Θα πρέπει αυτές οι πράξεις να μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων. Κι όχι μόνο αυτό. Το μίσος ή η βία θα πρέπει να εκφρασθεί ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ που ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων.

Πάμε τώρα στο δημοσίευμά μου, της 21/12/2018. Αναφέρεται στον βιασμό και τον αποκεφαλισμό δύο σκανδιναβών τουριστριών στο Μαρόκο, απλώς και μόνο επειδή ήταν “άπιστες” δηλαδή μη μουσουλμάνες:

“Οι δυτικοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως έγκλημα και το αποδίδουν σε “ανθρωπόμορφα κτήνη”, για τους δολοφόνους είναι απλώς υπακοή στις εντολές του Θεού τους. Πώς υπάκουσε ο Αβραάμ της Βίβλου στην εντολή του Θεού να σφάξει τον γιο του; Έτσι ακριβώς. Ο θεός τους τούς έχει δώσει, διά του Κορανίου, εντολή να σφάζουν απίστους και να βιάζουν τις γυναίκες τους. Κι αυτό κάνουν. Γι’ αυτό καμαρώνουν, γι’ αυτό βιντεοσκοπούν τους αποκεφαλισμούς, γι’ αυτό ανεβάζουν στο youtube τις πράξεις τους. Εσύ τις χαρακτηρίζεις αποτρόπαιες, αυτοί, ευσεβείς. Το πρόβλημα δεν το έχουν αυτοί. Το έχεις εσύ, δυτικέ, που δεν καταλαβαίνεις πώς σκέφτονται και επιτρέπεις να λειτουργεί στο πλαίσιο της Ευρώπης μια “θρησκεία” σφαγών και βιασμών.”

Πού βλέπετε να υποκινώ, προκαλώ, διεγείρω, προτρέπω ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ που να μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ που ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των… ποιών; Των δολοφόνων του Μαρόκου ή γενικώς των μουσουλμάνων της Ευρώπης;

Υπήρξε κάποια πράξη εναντίον του Ισλάμ από τις 21/12/2018 μέχρι σήμερα που είχε ως αφετηρία το δημοσίευμά μου; Πρέπει να χάσω μια μέρα από τη δουλειά μου, να πάω στην Αστυνομία, να στέλνετε εσείς παραγγελίες και να τις φέρνουν τα αστυνομικά όργανα στο γραφείο μου, χαρτιά να πηγαίνουν και να έρχονται, φάκελοι να ντανιάζονται, να με απειλείτε με… βίαιη προσαγωγή, με όλες αυτές τις ενέργειες πληρωμένες από τους φόρους μου, δηλαδή από το υστέρημά μου, για να εξηγήσω τι; Το αυταπόδεικτο;

Ο μηνυτής οφείλει να αποδείξει – ελπίζω να έχετε πέσει, κατά σύμπτωση, πάνω και σ΄ αυτή τη θεμελιώδη αρχή του δικαιικού μας συστήματος – ότι το δημοσίευμά μου συνιστά υποκίνηση, πρόκληση, διέγερση ή προτροπή σε ΠΡΑΞΕΙΣ. Το απέδειξε;

Όχι μόνο δεν το απέδειξε, αλλά τιτλοφορεί τη μηνυτήρια αναφορά του ως “ρητορική μίσους με τη μορφή βλασφημίας”. Δεν γνωρίζετε ότι έχει καταργηθεί το αδίκημα της βλασφημίας; Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι το να αποκαλείς μια θρησκεία που προτρέπει σε σφαγές και βιασμούς ως θρησκεία σφαγών και βιασμών συνιστά βλασφημία και όχι αντικειμενική περιγραφή και κυριολεξία, με καλείτε να δώσω εξηγήσεις για αδίκημα που δεν υπάρχει καν στον ποινικό μας κώδικα; Δεν ξέρετε ότι ο εθνικός ιεροεξεταστής του δικαιωματισμού και της πολιτικής ορθότητας υποβάλλει μηνύσεις σωρηδόν κατά πάντων διεκδικώντας ρεκόρ Γκίνες; Είναι οξύμωρο το ότι αυτός που ήταν διαπρύσιος πολέμιος του νόμου περί βλασφημίας και ζητούσε επιμόνως την κατάργησή του, τον επικαλείται στη μήνυσή του!

Προφανώς τον ενοχλεί ο νόμος όταν πρόκειται για βλασφημία κατά του Χριστιανισμού, ενώ μια χαρά εξυπηρετεί τις επιδιώξεις του όταν πρόκειται να “προστατευθεί” το Ισλάμ! Βεβαίως, αυτός τη δουλειά του κάνει, αφού μπορεί. Έτσι βγάζει μεροκάματο, μολονότι θα έπρεπε κάποιος εισαγγελέας να ψάξει τις πηγές χρηματοδότησής του και δη αυτές εκτός συνόρων. Εσείς, όμως, κάνετε τη δική σας δουλειά;

Υπολογίσατε ποτέ πόσο κοστίζει στο σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης η εκδίκαση, με τη γραφειοκρατία που την συνοδεύει, όλων αυτών των γελοιοτήτων, οι οποίες φτάνουν στο ακροατήριο, για να καταπέσουν σχεδόν όλες, προς καταισχύνη της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της;

Δεν ξέρω αν είσαστε εσείς ή κάποιος/α/ο προκάτοχός/ό σας που έστειλε στο ακροατήριο τη μήνυση του επαγγελματία μηνυτή εναντίον της Σώτης Τριανταφύλλου. Πηγαινοερχόταν η Σώτη από το Παρίσι, όπου διαμένει για να δικασθεί με ένα απαράδεκτο, κωμικό κατηγορητήριο. Μεταξύ μας: εγώ δεν πιστεύω ότι η εισαγγελική αρχή που το έστειλε στο ακροατήριο δεν είχε συναίσθηση της ανεπάρκειάς του. Αλλά πώς να πάει κόντρα στην πανίσχυρη συντεχνία του δικαιωματισμού και της πολιτικής ορθότητας; Πώς να τολμήσει να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, ρίχνοντας κι ένα γερό κατσάδιασμα στον επαγγελματία μηνυτή διότι απασχολεί τη Δικαιοσύνη άνευ λόγου;

Ευτυχώς, κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί έσωσαν την τιμή και την υπόληψη του κλάδου σας και η Σώτη αθωώθηκε πανηγυρικώς. Πώς, όμως, θα αποζημιωθεί για το κόστος της δίκης, των δικηγόρων και τα ταξίδια που έκανε λόγω των αλλεπάλληλων αναβολών (άλλο τεράστιο πρόβλημα αυτό στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης);

Να σας εκθέσω λοιπόν, άπαξ δια παντός, τις απόψεις μου. Γενικώς για την Πολιτεία και ειδικώς για το Ισλάμ, διότι δεν ξέρω τι προτίθεστε να κάνετε ως συχνός αποδέκτης των προϊόντων της Βιομηχανίας Μηνύσεων “Δημητράς και Σια”.

α) Είμαι αναφανδόν υπέρ της νομιμότητας ακόμα κι αν διαφωνώ με το περιεχόμενο ενός νόμου. Έχω δηλώσει κατ΄ επανάληψιν ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται μέχρι κεραίας στους πάντες, χωρίς πολιτικά, κομματικά ή κοινωνικά φίλτρα και ο μόνος τρόπος για να αλλάξει ένας κακός νόμος είναι το νομοθετικό έργο στη Βουλή, την είσοδο στην οποία επιδιώκει το κόμμα του οποίου προεδρεύω, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ. Αν οι πολίτες μας δώσουν τη δυνατότητα να νομοθετήσουμε θα κάνουμε τεκτονικού χαρακτήρα μεταρρυθμίσεις στο σύνολο της Δημόσιας Διοίκησης, της Δικαιοσύνης συμπεριλαμβανομένης – να το έχετε υπ’ όψιν.

β) Είμαι αναφανδόν κατά της βίας – κι αυτό το έχω δηλώσει χιλιάδες φορές. Η βία ακόμα κι αν επικαλείται τα πιο δίκαια αιτήματα του κόσμου, δημιουργεί πάντα καθεστώς χειρότερο από αυτό που διατείνεται πως θα θεραπεύσει.

γ) Θεωρώ – το έχω δηλώσει και γράψει σε εκατοντάδες άρθρα και συνεντεύξεις μου – πως το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία. Είναι ένα νομικό, κοινωνικό, πολιτικό και στρατιωτικό σύστημα, ασύμβατο με τον Δυτικό πολιτισμό, που καταπατά βάναυσα τα ατομικά δικαιώματα, τα δικαιώματα των παιδιών, των γυναικών και των μειονοτήτων, και επιδιώκει τη λειτουργία του στις ευρωπαϊκές χώρες ως παράλληλο νομικό σύστημα με απώτερο (όχι και τόσο απώτερο…) στόχο την ισλαμοποίηση της Ευρώπης εκ των έσω. Αυτή είναι η άποψή μου, δυστυχώς οι εξελίξεις στην Ευρώπη με επιβεβαιώνουν, και έχω κάθε δικαίωμα να την εκφράζω δημοσίως. Θα συνεχίσω να το κάνω, είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε.

δ) Θα σας συνιστούσα να αγοράζατε ένα Κοράνι και να το μελετούσατε. Εμπίπτει, καραμπινάτα, στις διατάξεις περί ρατσιστικής βίας, διότι προτρέπει τους πιστούς να ασκήσουν ανθρωποκτόνο βία στους μη μουσουλμάνους. Απ’ ό,τι ξέρω, το Ισλάμ δεν έχει αποκηρύξει αυτές τις προτροπές όπως έχει κάνει ο Χριστιανισμός κατατάσσοντας τις αντίστοιχες προτροπές του ιερού του βιβλίου στην “Παλαιά Διαθήκη”. Παλαιά Διαθήκη δεν έχει το Ισλάμ. Όλες οι εντολές του είναι άμεσης εφαρμογής και δεσμεύουν τον πιστό του 21ου αιώνα. Ρίξτε μια ματιά, για να πάρετε μια γεύση, στην επίσημη μετάφραση της Σαουδικής Αραβίας: http://qurango.com/download/greek.pdf:

Σούρα ελ-Μπάκαρα 

  1. «Το παράδειγμα των απίστων μοιάζει μ’ αυτόν που φωνάζει σ’ εκείνον που δεν ακούει παρά μόνον τις κραυγές και τους κλαυθμούς χωρίς να καταλαβαίνει τίποτε. Είναι κουφοί άλαλοι και τυφλοί και τίποτε δεν καταλαβαίνουν.»
  1. «Φονεύετέ τους (τους απίστους) και διώχτε τους, από κει που σας έδιωξαν…».
  1. «Πολεμάτε τους ώσπου να μην σας καταδιώξουν στην ειδωλολατρία και να υπερισχύσει η πίστη στον Αλλάχ…».
  1. «Και μη παντρεύεστε άπιστες γυναίκες μέχρις ότου πιστέψουν. Μια σκλάβα που πιστεύει είναι καλύτερη από μια άπιστη ακόμα κι να σας γοητέψει. Ούτε να παντρεύετε τις κόρες σας με άπιστους…».
  1. «Οι γυναίκες σας είναι για σας όπως η καλλιεργήσιμη γη. Καλλιεργήστε την όποτε και όπως θέλετε… ».
  1. «Πολεμάτε υπέρ του Αλλάχ και μάθετε ότι ο Αλλάχ όλα τα ακούει και όλα τα γνωρίζει.».

Σούρα αλ-Ιμράν

  1. «Κι όσο αφορά εκείνους που αρνήθηκαν την Πίστη, θο τους τιμωρήσω με σκληρά βασανιστήρια σ΄ αυτόν τον κόσμο και τον άλλο και κανείς δεν θα βρεθεί να τους βοηθήσει.».
  1. «Ώ σεις που πιστεύσατε! Μην έχετε οικειότητα με όσους είναι έξω από τις θέσεις σας. Δεν θα παραλείψουν να σας διαφθείρουν.»
  1. «Να φοβάστε τη Φωτιά που έχει ετοιμαστεί για όσους έχουν αρνηθεί την Πίστη.»
  1. «Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στις καρδιές των απίστων…»
  1. «Αν σκοτωθείτε ή πεθάνετε για χάρη του Αλλάχ, η ευσπλαχνία και η επιείκεια από τον Αλλάχ είναι πολύ καλύτερες…»
  1. «Και μή νομίσετε ότι όσοι σκοτώθηκαν για το όνομα του Αλλαχ είναι πεθαμένοι. Όχι! Ζουν, βρίσκοντας τη διατροφή τους στην παρουσία του Κυρίου τους.»
  1. «Κι ας μη νομίσουν οι άπιστοι ότι η αναβολή που τους δίνουμε είναι καλό γι’ αυτούς. Τους δίνουμε αναβολή γιατί ειναι ενδεχόμενο να αυξηθούν στην ανομία τους, οπότε τους περιμένει ατιμωτική τιμωρία.»

Σούρα ελ-Νισά

  1. «Και όσες από τις γυναίκες σας είναι ένοχες μοιχείας, τότε καλέστε τέσσερις μάρτυρες από σας. Αν αυτοί μαρτυρήσουν τότε περιορίστε τες στα σπίτια ώσπου ο θάνατος να τις διεκδικήσει…»
  1. «Επίσης απαγορεύεται να παντρεύεστε με έγγαμες γυναίκες εκτός από εκείνες που το δεξί σας χέρι εξουσιάζει (ως αιχμάλωτες).»
  1. «Οι άνδρες είναι οι προστάτες και οι Κύριοι των γυναικών, γιατί ο Αλλάχ έχει χαρίσει ανώτερο βαθμό στους άνδρες από τις γυναίκες […] Όσο για τις γυναίκες εκείνες που φοβάστε για την παρακοή τους, συμβουλέψτε τες πρώτα, έπειτα αρνηθείτε να μοιραστείτε μαζί τους το κρεβάτι τους και τέλος να τις δείρετε ελαφριά.»
  1. «Όσοι αρνήθηκαν τα σημεία μας σύντομα θα τους κάψουμε με την Φωτιά κι όσες φορές θα ψήνονται τα δέρματά τους θα τα αντικαθιστούμε με άλλα δέρματα, ώστε να δοκιμάζουν συνεχώς τον βασανισμό.»
  1. «Εκείνοι που πίστευσαν πολεμούν υπέρ του Αλλάχ.»
  1. «Πολέμα λοιπόν υπέρ του Αλλάχ. Ευθύνη δεν έχεις παρά μόνο για τον εαυτό σου. Να εξεγείρεις τους πιστούς στη μάχη.»
  1. «…Αν όμως επιστρέψουν στην απιστία, τότε συλλάβετέ τους και σκοτώστε τους όπου κι αν τους βρίσκετε.»

 Σούρα ελ-Μάτντε

  1. «Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον Αλλάχ και τον Απόστολό του, και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα…»
  1. «Και κόψτε τα χέρια του κλέφτη και της κλέφτρας: παραδειγματική τιμωρία, για το έγκλημά τους από τον Αλλάχ.»

Κι αυτά δεν είναι παρά μόνο ελάχιστα από τα “ιερά εδάφια” του Κορανίου στο οποίο οι μη πιστοί στον Αλλάχ χλευάζονται, υβρίζονται και απειλούνται ενώ οι πιστοί εντέλλονται στην παρούσα ζωή να τους πολεμήσουν και να τους εξοντώσουν. Αυτό λοιπόν, το εξώφθαλμο κήρυγμα μίσους, που προτρέπει σε πράξεις όχι απλώς ρατσιστικής βίας αλλά ειδεχθών ανθρωποκτονιών οι οποίες έχουν στερήσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και Έλληνες, δεν θεωρείται από τον εθνικό ιεροεξεταστή επιλήψιμο, ούτε ίδρωσε το αυτί κανενός στην εισαγγελία ρατσιστικής βίας να ψάξει λίγο περισσότερο τι ακριβώς διδάσκονται οι μουσουλμάνοι στα παράνομα και νόμιμα τζαμιά τους ανά την ελληνική (και την ευρωπαϊκή) επικράτεια.

Διυλίζετε τον κώνωπα, ψάχνοντας με το κερί μπας και βρείτε ψύλλους στα άχυρα μιας ανάρτησης στο Facebook που εκφράζει άποψη και μόνον, ενώ καταπίνετε όχι μόνο την κάμηλον, αλλά καραβάνια ολόκληρα μισαλλοδοξίας, ρατσισμού, σεξισμού και απροκάλυπτων “θεϊκών” διαταγών για εν ψυχρώ δολοφονίες αθώων, ανυποψίαστων ανθρώπων απλώς και μόνον επειδή δεν είναι μουσουλμάνοι. Αν είχα διαθέσιμο χρόνο και πηγές χρηματοδότησης όπως ο “παρατηρητής” του ανύπαρκτου παρατηρητηρίου, θα έκανα μηνύσεις σε όλες τις μουσουλμανικές οργανώσεις της χώρας και της Ευρώπης με μόνο “ντοκουμέντο” το ιερό τους βιβλίο και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δω τις αντιδράσεις, τις δικές σας και τις δικές τους και της ευρωπαϊκής πολιτικής ορθότητας. Ενδεχομένως να το κάνω για να καταγραφεί τουλάχιστον στη δικανική μας ιστορία.

Δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με κάθε νόμιμο τρόπο για να απαγορευθεί, φυσικά μετά από σχετική νομοθετική πρόβλεψη, η λειτουργία κάθε επίσημου ισλαμικού τεμένους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που δεν αποκηρύσσει τις αιμοβόρες σούρες του ιερού τους βιβλίου διότι εκτός των άλλων στοιχειοθετούν και το ποινικό αδίκημα της απειλής. Ναι, δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες, υπάρχουν και εκκοσμικευμένοι μουσουλμάνοι αλλά το ποσοστό των φανατικών είναι εφιαλτικά μεγάλο. Την επίθεση στο τζαμί του παρανοϊκού της Νέας Ζηλανδίας δεν υπήρξε χριστιανός που να μην την καταδίκασε. Την επίθεση όμως των ριζοσπαστών ισλαμιστών στο μετρό του Λονδίνου στις 7/7/2005, πολύ πριν τον ISIS, που κόστισε 56 νεκρούς και 700 τραυματίες την θεωρεί δικαιολογημένη ο 1 στους 4 Βρετανούς μουσουλμάνους!

Μάλιστα, τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα (31%) στους νεαρούς μουσουλμάνους σε σχέση με τις ηλικίες πάνω από 45 (14%)! To 9% των Βρετανών μουσουλμάνων (288.000 άτομα!) ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των ισλαμιστών και δηλώνουν ότι οι βομβιστές αυτοκτονίας είναι δικαιολογημένοι, ότι δεν θα κατέδιδαν ποτέ έναν τρομοκράτη στις αρχές, και ότι θεωρούν τη βία αποδεκτό τρόπο διάδοσης ή υπεράσπισης της θρησκείας τους. Τo 28% (896.000 άτομα) θέλουν η Βρετανία να γίνει ενα ισλαμικό κράτος και η σαρία να επιβληθεί σε όλους, μουσουλμάνους και μη. Κι όταν μιλάνε για σαρία δεν εννοούν θέματα αστικού δικαίου, αλλά λιθοβολισμό για μοιχεία, μαστιγώσεις και ακρωτηριασμούς.

Το 65% των μουσουλμάνων της Δ. Ευρώπης θεωρούν τη σαρία πιο σημαντική από τον νόμο του κράτους στο οποίο ζουν και θα ήθελαν να εφαρμοστεί επίσημα, τουλάχιστον ως παράλληλο νομικό σύστημα. Δεν έτυχε ποτέ να διαβάσετε έρευνα γνώμης ανάμεσα στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Ευρώπης;

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το τι σκέπτομαι και τι επιδιώκω με την πολιτική μου δράση, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα τα οποία, να σημειώσω, τα ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά ο εθνικός ιεροεξεταστής, καθότι απ’ ό,τι φαίνεται παρακολουθεί και πότε βήχω. Τελειώνοντας, σας υπενθυμίζω ότι έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω στη ζωή μου, κι ένα από αυτά είναι να εργάζομαι για να πληρώνω φόρους για να καλύπτω τον δικό σας μισθό. Γι’ αυτό, σας παρακαλώ πολύ να μην με ξαναενοχλήσετε με φαιδρότητες. Δεν πρόκειται να ανταποκριθώ σε καμμία πρόσκλησή σας, αν θέλετε να διατάξετε βίαιη προσαγωγή μου κάντε το, είναι δικαίωμά σας (ακόμα κι έτσι, δεν πρόκειται να προσθέσω τίποτε περισσότερο από όσα γράφω εδώ) ή στείλτε την υπόθεση στο ακροατήριο να γελάν και τα κουδούνια στην έδρα.

Και μια φιλική συμβουλή – αν θέλετε την ακούτε: ο θεσμικός ρόλος δεν αρκεί από μόνος του για να περιβάλλει κάποιον με κύρος. Πρέπει να βοηθάει κι ο ίδιος. Η περίπτωση “Πάκη” ίσως είναι ένα καλό παράδειγμα. Αν σας ενοχλεί η εικόνα που έχουν οι πολίτες για το επίπεδο της λειτουργίας της Δικαιοσύνης (το 65% την εμπιστεύεται λίγο ή καθόλου), αναρωτηθείτε πόσο έχετε συμβάλει κι εσείς σ΄ αυτή. Και σκεφθείτε τι πρέπει να κάνετε για να την αλλάξετε.

 

4. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail medyasının MİT Başkanı Hakan Fidan’ı hedef almasına sert tepki gösterdi.

Çavuşoğlu, Küresel Gazeteciler Konseyi Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde, gündeme ilişkin açıklamada bulundu.

Türk istihbaratı ilk defa bunu yapıyor

İsrail’de  Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen Makor Rishon gazetesinin, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan’ı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’ye benzeten makale yayımlanması ile ilgili olarak, “Demek ki iyi yoldayız” diyen Bakan Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

“İyi şeyler yapıyoruz. Türkiye artık birçok oyunu sahada bozuyor. Libya’daki oyunu bozuyor. Libya’da arka tarafta İsrail’in olduğunu herkes biliyor. İsrail ile ilişkilerimiz ortada ama bizim İsrail’i hedef alan, İsrail’e düşmanlık içeren istihbaratın doğrudan çalışması yok. İstihbaratımız ne yapıyor. Aksine, onların bu tür faaliyetlerini ortaya çıkarıyor. Aynı şekilde birçok oyunu bozarak dengeleri değiştiriyor. Güçlü şekilde hareket ediyoruz. İlk defa gerçekten Türk istihbaratı da böyle politikalar izliyor. Oyunları bozuyor ya da açığa çıkarıyor. Osmanlı döneminde olduğu gibi.”

‘Plan ölü doğdu’

Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun açıkladığı İsrail-Filistin Barış Planı’na yönelik de eleştiride bulunarak, şöyle konuştu:

“Sözde Yüzyılın Barış Planı‘nın ölü doğduğu aşikar. Tek taraflı hazırlanmış bir plan. Aslında daha önce ABD Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıyınca tarafsızlığını yitirmiş oldu. Herkes bu planın içinde ne olmayacağını biliyordu. Filistinlilerin haklarının olmayacağını biliyordu. Bir plan açıklanırken Trump’ın yanında Netenyahu var. Bu görüntü bile esasen dengeli bir şey olsa Netenyahu orada olmazdı. Hem Filistin hem Orta Doğu Barış Planı açıklanıyor hem de Netenyahu Trump’ın hemen yanında duruyor. Bu plan, Netenyahu’nun seçim kampanyasına destektir. Bu planın barış getireceği falan yok, getirmez de. İslam coğrafyasının tepkimesini daha göremedik. İslam dünyasının gerçek anlamda tepkimesini Cidde’de göreceğiz.”

Doğu Akdeniz mesajı: Haklarımızı yedirmeyeceğiz

Doğu Akdeniz’deki son durum ile ilgili de açıklama yapan Çavuşoğlu, Kıbrıs’ta bir ilerleme için paylaşımın olması gerektiğini söyleyerek, “Doğu Akdeniz’de çözümün tek seçeneği var; Rumlar ve Yunanistan paylaşıma hazır olacak. Biz kendi çıkarlarımız ve Kıbrıs Türk halkının çıkarlarını korumak için adım attık. Rumlar çözüme yanaşmadığı sürece haklarımızı yedirmeyeceğiz. Kararlılığımız devam ediyor” dedi.

‘Rusya ağırlığını koyarsa bu işi çözeriz’

Çavuşoğlu, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki Karabağ sorunu ile ilgili de “Karabağ’da çözüm bulmak için çaba sarf ediyoruz. Rusya ağırlığını koyarsa biz bu işi çözeriz. Bu yıl da Karabağ meselesine ağırlık vereceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ “ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ” ΜΕΒΛΙΟΥΤ, Ε;

5.  ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΝΕΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ!.. Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ, ΜΕΝΑΤΕ ΕΝΕΟΙ! Η “Χ. ΑΥΓΗ”, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ… “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΑΓΚΑΣ” ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ!.. 

ΛΑΓΕ! 

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΥΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ… “ΠΟΛΕΜΑΣ”, ΘΑ ΣΕΒΟΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ή ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ!

Ο ΚΕΜΑΛ, ΤΟΝ ΣΕΠ. ΤΟΥ 1922, ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΟΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΩΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ  ΦΥΛΑΞΟΥΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, “ΔΙΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ”!..ΑΡΑ, “ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ”, ΕΓΙΝΕΣ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ!..

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ!..  ΤΩΡΑ, ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ!..

Yunan milletvekili Ioannis Lagos hakkında resmen soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk bayrağını yırtan AP üyesi ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos hakkında resen soruşturma başlattı.

31.01.2020
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu tarafından Bürüksel’de gerçekleştirilen “Yunan Adalarında İnsani Durum” toplantısında Avrupa Parlamentosu üyesi ve Yunanistan Milletvekili Loannis Lagos‘un Türk bayrağını yırttığı anımsatıldı. Açıklamada, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Lagos hakkında “Türk bayrağını alenen aşağılama” suçundan resmen soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Çavuşoğlu’ndan ‘in provokasyonuna sert tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk bayrağını yırtan  hakkında “Türk düşmanlığı ön plandadır. Yarın bunu önleyemezsek Avrupa geleceği için felaket olur” ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türk bayrağını yırtan  hakkında “Türk düşmanlığı ön plandadır. Yarın bunu önleyemezsek Avrupa geleceği için felaket olur” ifadelerini kullandı.

Υπουργείο Εξωτερικών για Λαγό: «Οι νεοναζιστές εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους»

Türk bayrağına çirkin saldırıya tepkiler devam ediyor!

Türk bayrağına çirkin saldırıya tepkiler devam ediyor!

Irkçı Yunan milletvekilinin Avrupa Parlamentosu’nda Türk bayrağına yönelik çirkin saldırısına sert tepkiler devam ederken, 24 yıl önce Kardak’taki krize yol açan ve Türk komandoları tarafından indirilen Yunan bayrağı, Deniz Müzesi’nde titizlikle korunuyor. (Musa Kesler/Hürriyet)

Yunanistan’da aşırı sağcı Altın Şafak partisinin eski üyesi ve Avrupa Parlamentosu milletvekili Ioannis Lagos Avrupa Parlamentosu’nda konuşma yaparken Türk bayrağının basılı olduğu kâğıdı yırtmıştı. Bu ırkçı eyleme Türkiye sert tepki göstermiş, ardından Yunanistan Dışişleri Bakanlığı da Lagos’un bu düşmanca tavrını ‘saygısızlık’ ve ‘Neonazizm’ olarak nitelemişti. Açıklamada, “Neonazizmin temsilcilerinin kabul edilemez eylemleri Yunan ve Avrupa geleneğinden uzaktır. Bu eylem, Yunan halkının parlamento dışı bıraktığı “Altın Şafak” partisinin kendisini tanıtmaya yönelik bir girişimidir” ifadeleri yer almıştı.

ÖZEL MUHAFAZA İÇİNDE KORUNUYOR

Türkiye’nin Akdeniz’de stratejik adımları devam ederken yapılan bu provokatif eylem, 24 yıl önce Kardak’ta yapılan SAT operasyonunu ve bu operasyonda ele geçirilen Yunan bayrağını hatırlattı. O dönem Yunan deniz kuvvetleri tarafından Kardak kayalıklarına Yunan bayrağı dikilmiş ve bu olay iki ülkeyi savaşın eşiğine getirmişti.

Kısa sürede harekete geçen Türk komandoları ise 31 Ocak’ta sabaha karşı adaya çıkmış ve Yunan bayrağını indirerek Türk bayrağı dikmişti. Yunan bayrağına da el konularak Türkiye’ye getirilmişti.

Operasyonda yer alan SAT komandosu emekli Albay Ali Türkşen o anları, “Yunan bayrağını çıkardık, katladık içimize koyduk. Çünkü hangi ülkenin olursa olsun bayrak kutsaldır. O Yunan bayrağı şimdi Deniz Müzesi’nde…

İsteyenler orada görebilir. Mustafa Kemal Atatürk de İzmir işgalden kurtarıldıktan sonra hükümet konağına girerken önüne Yunan bayrağını (üzerine basarak) içeri girmesini istediklerinde buna müsaade etmemişti” diye anlattı.

Türkşen ve beraberindeki komandoların kayalıklardan indirerek muhafaza altına aldıkları bayrak 24 yıldır Gölcük Donanma Komutanlığı’ndaki Deniz Müzesi’nde özel koruma altında sergileniyor…

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜ/ΦΟ “ΚΡΥΦΟ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ” ΧΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ Ε/Φ ΤΟΥ, ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ “ΤΣΙΟΥ”!..

ΤΩΡΑ, ΑΝ ΤΟΥΣ 9 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ 2 Ε/Π, ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΕΥΠ ή ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ή ΤΟΥΣ “ΕΡΡΙΞΑΝ”… ΑΛΛΟΙ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ”, ΑΦΟΥ Η ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ “ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ” ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ… “ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, (ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ), ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΠΤΩΣΗ Ε/Ε-Π ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ… Κε ΧΙΕ!.. ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ “ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ”!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΡΑ ΤΩΝ Τ/ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΧΙΕ ΠΑΛΙΕ ΚΥΠΑΤΖΗ ΤΗΣ “ΠΛΑΚΑΣ”! ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΠΟΛΗ, ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (15ΧΡΟΝΑ – 16 ΧΡΟΝΑ), ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ -ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ- “ΦΑΣΤ-ΦΟΥΝΤΑΔΙΚΟ” (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ), ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ! (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ” / ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ… ΥΠΟΥΛΩΣ)! 

ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΠ “ΑΠ’ ΕΞΩ”, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!.. ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΕΝΔΡΑΜΗ) Η ΕΥΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΥ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ “ΔΥ”-ΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ, ΟΥΣΑ ΑΠΟΝΕΥΡΩΜΕΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣ!.. ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΧ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ Κας… “ΚΑΤΕΧΑΚΗ”, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΡΑΔΑΣ, ΤΗΣ “ΚΟΛΛΗΤΗΣ” ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ, (ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ή “ΑΛΒΑΝΟΛΑΓΝΟΣ”), ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Σ. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗΣ, 3 ΜΟΛΙΣ  ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!.. (Η ΝΕΑ, ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ)!.. 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! “ΠΑΨΕ” ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΩΝ “ΤΖΟΥΦΙΩΝ” ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ, ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ… -ΙΔΗ, ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΚΛΠ!.. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ!.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ… ΒΑΖΕΛΟΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… “ΚΟΥΛΙΣΤΕΣ”! ΠΡΟΣΕΞΕ “ΚΟΥΛΙΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ “ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΕΣ”!.. “ΚΟΥΛΙΣΤΕΣ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ “ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ ή ΟΜΑΔΟΣ των “ΠΡΕΣΠΩΝ” και ΕΡΩΜΕΝΗΣ του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ!..

6. ΡΕ ΑΚΑΡ!.. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ; ΕΣΥ Ο “DEMEK”… ΝΕΟ-ΠΡΩΣΣΟΣ Τ/ΑΞΚΟΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠ’ ΕΔΩ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΠ’ ΤΗΝ 1Η ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ “Χ.Ο.”, Ε; ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ, Ε; ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ, ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΥΞΗ ΣΟΥ, ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ… ΜΟΥΝΙΤΣΑ, ΤΗΝ “ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ” ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Τ/ΓΕΕΔ, ΝΑ “ΒΓΕΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ “ISIS” ΠΟΥ ΟΥΤΕ… “ΚΑΤ’ ΑΚΟΗΝ” ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ!..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, “ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ”!.. 

-/-

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ… Επίθεση με χημικά όπλα ετοιμάζουν οι Τούρκοι στη Λιβύη…!!! Ο Στρατός του Χαφτάρ μοιράζει προσωπίδες…

ε/φ ΣΤΟΧΟΣ – 30 Ιανουαρίου 
Επίθεση με χημικά όπλα ετοιμάζουν οι Τούρκοι στη Λιβύη - Ο Στρατός του Χ.Χαφτάρ μοιράζει προσωπίδες

Τουλάχιστον 60.000 μάσκες χημικού πολέμου έχει μοιράσει ο «Εθνικός Στρατός της Λιβύης» στους στρατιώτες του καθώς φοβούνται ότι οι τουρκικές δυνάμεις που αποβιβάστηκαν σήμερα, δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα κατά των λιβυκών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον «Εθνικό Στρατό της Λιβύης» , μοιράστηκαν 60.000 αντιασφυξιογόνες μάσκες στους στρατιώτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των μαχών, αλλά και στα επιτελεία των μεγάλων πόλεων, προκειμένου να είναι αποτελεσματικοί στο ενδεχόμενο που δεχτούν επίθεση με χημικά, από τους Τούρκους, κάτι που έχουν κάνει και στην βόρεια Συρία, όσο και αν προσπάθησαν να το διαψεύσουν αργότερα οι Τούρκοι.

‘Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν μεταφερθεί ποσότητες χημικών όπλων από τη Μισράτα στην Τρίπολη και πιο συγκεκριμένα αέριο μουστάρδας.

Όπως είναι φυσικό, τα νέα έχουν θορυβήσει τους αμάχους, που εδώ και πολλές εβδομάδες παραμένουν οχυρωμένοι και αποκλεισμένοι βλέποντας τις προμήθειες να στερεύουν.

Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και έκτακτη συνεδρίαση των αρχηγών των φυλών μετά τις προκλήσεις της Τουρκίας με την αποστολή δύο φρεγατών στη χώρα.

Η ένταση στην περιοχή χτυπά κόκκινο, με συγκρούσεις να καταγράφονται καθημερινά μεταξύ των δυνάμεων του Χαλίφα Χαφτάρ, που πολιορκεί την πρωτεύουσα, και των δυνάμεων του τουρκόφιλου Φάγεζ αλ Σάρατζ. pronews.gr (ΠΡΟΣΟΧΗ στο “σάϊτ” αυτό! Πολύ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ)!..

M.LNA@LNA2019M
After numerous reports of militias transporting chemical weapons (mustered gas) from deposits within the city to
Under the supervision of Turkish forces the has commissioned sending The chemical weapon detergent company with 60,000 gas masks to Tripoli
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
7. 
– Τί σας γράφαμε φίλοι; Οι Παλαιστίνιοι το μόνο που θέλουν είναι το σβήσιμο του Ισραήλ από τον “Παγκόσμιο Χάρτη” και τίποτα άλλο!..
– Τους έδωσε ο Τραμπ (και οι Ισραηλινοί βεβαίως), ένα μεγάλο κομμάτι των Ιεροσολύμων (Ανατολική) / (τεράστια παραχώρηση αυτή από τον Ι/Π-Θ Κο Β. Νετανιάχου, αφού πρόκειται για την πιθανώς ιστορικότερη Ισραηλινή / Εβραϊκή πόλη), τους διπλασίασε τα εδάφη, ένωσε την Γάζα, με την Δ. Όχθη (υπογείως, αλλά την ενώνει, αυτό έχει σημασία), τους δίνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να κτίσουν ένα σύγχρονο Κράτος, αφήνει το “Αλ Ακσά” ουσιαστικά ως έχει, (στο Βασίλειο των Χασεμιτών, στους Ιορδανούς), κλπ, και όμως ο Κος Αμπάς, όπως και οι συμπατριώτες του τρομοκράτες της Γάζας (“Χαμάς”), με “πρώτον” τον “Γιατρό” είπαν “ΟΧΙ”, χαρακτηρίζοντάς το, όχι ως “ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ”, όπως πράγματι είναι / ήταν, αφού ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΑ “ΧΑΡΤΙΑ” ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, (ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΟΥΤΑΙ), αλλά “Σχέδιο Αρπαγής” και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο!..
– Γράψτε το και να το θυμάστε! Αφού και τώρα δεν επήλθε η λύση, τότε αυτή ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ, “ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ”!.. Ποτέ στο μέλλον, καμιά Αμερικανική και καμιά Ισραηλινή Κ-Β δεν πρόκειται να συναινέσουν σε περισσότερες των παραχωρήσεων / προνοιών του νυν Α/Σχεδίου! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΛΑΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΛΟΝ!!! Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ 100% ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ / ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ!.. ΚΡΙΜΑ!..
Και “από κοντά” με τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ (αν όχι και ΑΝΟΗΤΟΥΣ), και οι δικοί μας οιονεί… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” “του κόλου” “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” (ναι αυτοί που συμφώνησαν με το Ισραήλ, για τον “EAST-MED”, όπως και για άλλα πολλά… ), τα παραδοσιακά Κομμούνια και γενικώς όλοι αυτοί που “έκτισαν καριέρα” πάνω στην ΙΕΡΗ ΜΝΗΜΗ και ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ στην χώρα μας, υποκρινόμενοι οι περισσότεροι (διότι περί αυτού πρόκειται), ότι τιμούν τάχα την ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π., αλλά που ουσιαστικά “σήμερα” τάσσονται με τους Παλαιστινίους ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ (!.,), Παλαιστίνιους που προφανώς θέλουν ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, 9 εκ-ρίων πλέον Ισραηλινών-Εβραίων και όχι 6, όπως τότε!.. Φτου σας ρε ξεφτίλες!
Καταλάβατε τώρα Εβραίοι, το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είστε σε όλους αυτούς που έρχονται στις όποιες εκδηλώσεις σας, αφού η μεγάλη πλειοψηφία τους έρχεται για να πετύχει στους στόχους της, γνωρίζοντας και ποντάροντας στην δύναμή σας στην χώρα μας και παγκοσμίως; 
– Στον σχεδιασμό του Σόρος, κλπ, είναι, όπως σας έχουμε πει και αποδείξει εδώ, κλπ, οι “Αντίφες”, οι “Ανταρσίες”, οι “Αντεξουσιαστές”, κλπ, τα αμερικανικά αυτά, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” μορφώματα των τότε… εργαστηρίων της “CIA”! Αυτοί όλοι πήραν, όπως ήταν φυσικό, την θέση των Παλαιστινίων, αφού οι κάθε είδους ΣΟΡΟΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ! Έπραξαν ακριβώς, όπως έκανε -ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ- η Κ-Β του Τσίπρα με την Ρωσία, στην Ελλάδα, όπου κατηγόρησε ως πράκτορες και για άλλα πολλά, Ρώσους στην χώρα μας διπλωμάτες, απελαύνοντάς τους! Γιατί; Διότι, πολύ απλά, Ο ΣΟΡΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!..
-/-

Why the Palestinians Rejected Trump’s Peace Plan

The one aspect of the Israeli-Palestinian conflict that no one wants to talk about.

President Trump unveiled his long-awaited “Deal of the Century” plan Tuesday afternoon, offering Palestinians a state and fifty billion dollars. Predictably enough, the Palestinians and their supporters are enraged. The way they have expressed that rage is a new indication of why all peace plans up to now have failed, and why all future plans are doomed to fail.

An Islamic Republic press organ, the Tehran Times, reported that “Iranian Parliament Speaker Ali Larijani on Wed., in a letter sent to the Parliament speakers of the Islamic states, urged Islamic countries to counter US-proposed so-called ‘Deal of Century.’”’

According to the Jerusalem Post Tuesday, Islamic State (ISIS) caliph Abu Ibrahim al-Hashimi al-Quraishi “called on all Muslims worldwide to thwart US President Donald Trump’s peace plan, and added that ‘The Muslims who live in Palestine… will be at the forefront of the fight against the Jews [and] foiling the ‘Deal of the Century.’”

And in Turkey, according to Yeni Şafak, “Turkish demonstrators poured onto streets across the country on Tuesday to protest U.S. President Donald Trump’s long-awaited Middle East peace plan….Many protesters at the rally held placards bearing slogans reading, ‘Jerusalem belongs to Islam.’”

Even before the plan was announced, the official Palestinian Authority daily Al-Hayat Al-Jadida on Monday declared that the Palestinian National Council “again expressed its objection to every plan, project, deal, or attempt to harm the Palestinian people’s inalienable rights.” It called upon the PLO to “take all the necessary steps to encourage and escalate the resistance and the struggle against the occupation in all its forms and manners.” Jihad is “struggle” in Arabic.

“Islamic states” should counter the plan. “Muslims worldwide” should work to thwart it. “Jerusalem belongs to Islam.” Palestinians should escalate their “jihad.”

This is the one aspect of the Israeli/Palestinian conflict that mainstream Western analysts routinely dismiss or ignore: Islam. This is a disastrous exercise in willful ignorance, as the Palestinian jihadis and their supporters constantly frame their war against Israel in Islamic terms, as The Palestinian Delusion: The Catastrophic History of the Middle East Peace Process shows.

It’s easy to understand, albeit inexcusable, why the Islamic aspect of the conflict is routinely ignored. The Qur’an commands Muslims to “drive them out from where they drove you out” (2:191), and even though it is a historical fiction that Israel actually drove Muslim Arabs out, this claim is a staple of pro-Palestinian propaganda, and hence it is a divine imperative, no more negotiable than the Ten Commandments are for Jews and Christians, that Muslims must destroy Israel and “drive out” the Israelis.

That means that no negotiated settlement will ever establish Israel securely and end the jihad against it, and that’s why analysts ignore Islam when considering the conflict: people don’t like bad news, or problems that cannot be solved. Nonetheless, this is the reality of the situation, and no good can ever come from ignoring reality.

In light of the role of Islam in the conflict, a Palestinian state would simply be a new base for more jihad attacks against Israel, as the withdrawal from Gaza demonstrated. Its establishment would not bring peace. The idea that Palestinians or their allies and supporters will ever sincerely accept Israel’s right to exist is a pipe dream. In light of that, it is easy to see why Abbas so contemptuously dismissed the plan before it was even announced: Trump declared: “To ensure a successful Palestinian state, we are asking the Palestinians to meet the challenges of peaceful coexistence. This includes adopting basic laws enshrining human rights, protecting against financial and political corruption, stopping the malign activities of Hamas, Islamic Jihad, and other enemies of peace, ending the incitement of hatred against Israel – so important – and permanently halting the financial compensation to terrorists.” Not gonna happen.

The refusal of analysts of the Israeli-Palestinian conflict to face the role of Islamic theology in the conflict is astonishingly naïve and ethnocentric. The Palestinians and their supporters will never accept the Trump peace plan because of Islamic imperatives that mandate that Islam must dominate and not be dominated, and that any land that once was ruled by Islamic law must be ruled by Islamic law forever. Unless and until these facts are taken into account, every peace plan is foredoomed.

Robert Spencer is the director of Jihad Watch and a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center. He is author of 19 books, including the New York Times bestsellers The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) and The Truth About Muhammad. His latest book is The Palestinian Delusion: The Catastrophic History of the Middle East Peace Process. Follow him on Twitter here. Like him on Facebook here.

* * *

Photo from YouTube

 

 

8.

Έκθετοι και ξεφτιλισμένοι διεθνώς και παγκοσμίως
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 

*** ΜΕΡΙΚΑ πράγματα σ’ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ * ΚΑΙ Μελισσανίδης και Θωμάς πριν από μία εβδομάδα, παρόντες στη γιορτή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής * ΤΟΝ χοντρό δεν τον ξέρω ***

*** ΠΟΙΟΣ κορωναϊός και παραμύθια * ΑΛΛΑ είναι τα σοβαρά * ΠΛΑΚΩΣΕ στη χώρα μας ο συριζοϊός ! * ΜΕ 156 θύματα, μέχρι τώρα ! ***

*** «ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ» ήταν το μήνυμα στον πρωθυπουργό * ΚΑΙ όποιος ΚΑΤΑΛΑΒΕ, σίγουρα θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ ***

*** Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ συνέχεια για την κυβέρνηση θα είναι να νομιμοποιήσει και τις εξαγορές των ΕΠΣ ***

*** ΘΛΙΨΗ : Από αυτό το κόμμα ακούστηκε πρώτη φορά η φράση ” ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό” !!! ***

*** ΠΙΣΩ από τη μεγάλη εικόνα, υπάρχει και η μικρή : * ΕΙΤΕ έτσι, είτε αλλιώς, το Αεκ θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ ! * ΑΠΟ το μονοπάτι των … μη πρωταθλητών, φυσικά ***

*** ΔΗΛΑΔΗ, η Ξάνθη θα παίξει αύριο ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο πρωτάθλημα ; * ΗΔΗ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μοναδική αρμόδια αρχή, το έχει ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ * ΑΡΑ, θα παίξει ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, δηλαδή ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ …να παίξει ! ***

ΕΚΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ «ΣΥΝΟΧΗ» ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ»

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ … ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η «ΚΟΡΟΥΛΑ» ΕΧΕΙ ΚΑΙ … «ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΚΑ ‘ΝΑ ΔΥΟ … «ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ» !

*** ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ κανείς, μα τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είναι, τέλος πάντων; * ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Όχι, δεν είναι ηλίθιοι * ΕΙΝΑΙ απλά ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ * ΤΟ χειρότερο όμως δεν είναι η κατάσταση της προσωπικότητάς τους * ΕΙΝΑΙ η πεποίθησή τους ότι αφού κοροϊδεύουν την πλέμπα μιάς συνοικίας της Θεσσαλονίκης, μπορούν να κοροϊδέψουν και όλους τους Ελληνες φίλους του ποδοσφαίρου * ΑΥΤΟ όμως όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά το μόνο πού επιτυγχάνει είναι να προστίθενται καθημερινά και καινούργιοι αηδιασμένοι από αυτά πού βλέπουν, ακούνε και τις δήθεν αντιδράσεις του ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ «στρατού» 20ρικάκηδων

*** ΛΕΝΕ λοιπόν και ξεφωνίζουν με τσιρίδες, ότι τάχατες δεν τους αρέσει η ντροπολογία Αυγενάκη, παρά το ότι ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ από τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ * ΙΣΩΣ και την οριστική ΔΙΑΛΥΣΗ * ΔΕΝ τους αρέσει η ντροπολογία, δεν τους αρέσει όμως ούτε και η αρχική απόφαση της ΕΕΑ * ΤΙΠΟΤΑ απ’ αυτά δεν τους αρέσει, διότι τα θεωρούν άδικα και στημένα και … κηλίδα στην ένδοξη ιστορία * ΜΑΛΙΣΤΑ ! Ας το αφήσομε έτσι * ΟΥΤΕ υποβιβασμός λοιπόν, ούτε μείον βαθμοί * ΓΙΑ την πολυϊδιοκτησία όμως του Ιβάν, πού ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ακόμη και ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ άνθρωποι, τι λένε ; * ΑΥΤΟ πού λέει η σύζυγος στον σύζυγο πού τη έπιασε στα πράσα, ότι … «δεν είναι αυτό πού νομίζεις» ;

*** ΤΙ γίνεται λοιπόν στις περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας, ρε μπουγατσοκέφαλοι; * ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να παίζουν δύο ομάδες με τον ΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ στο ΙΔΙΟ πρωτάθλημα ; * ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει αυτό, σας λέω εγώ * ΚΑΙ όχι μόνον απαγορεύεται, αλλά ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ με ποινές ανάλογες του υποβιβασμού!

*** ΧΩΡΙΣ την Ξάνθη στο πρωτάθλημα, η βαθμολογία θα ήταν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ από αυτή πού εμφανίζεται σήμερα * Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ξάνθη σαν σε προπόνηση ( το «σαν» διαγράψτε το ) και πήρε ΤΡΕΙΣ βαθμούς * Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήρθε ισόπαλος στην Ξάνθη και ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ βαθμούς * ΚΑΝΤΕ τη σούμα ( εύκολο ακόμα και για τους μουγατσοκέφαλους ) και θα διαπιστώσετε ότι ΚΑΙ ΜΟΝΟ από ΔΥΟ ματς, η βαθμολογία ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ σε βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ του Πάοκ.

*** ΝΑ προσθέσω και μία χρηστική πληροφορία * Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ της Ξάνθης, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η μοναδική * Η ΚΟΡΟΥΛΑ, έχει και ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ * ΚΑΙ κα’ να δύο … ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ * ΚΑΙ η «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» όλο και μεγαλώνει, όλο και γίνεται πιο … «σφιχτή» πιο «δεμένη» * ΑΥΤΑ λοιπόν όλα, κάνουν ότι δεν τα βλέπουν, κάνουν σαν να μην υπάρχουν * ΟΠΩΣ ακριβώς έκαναν ότι δεν είδαν και σαν να μην συνέβη ποτέ, Η ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη, από ένα τσούρμο ΑΛΗΤΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ

*** ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Βουλγαρία είναι ανάστατη από τα ΑΙΣΧΗ της Θεσσαλονίκης * ΚΑΙ τα επίσημα διαβήματα πάνε κι’ έρχονται στα προξενεία * ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, κινητοποιήσεις, φωνές, διαδηλώσεις, τηλεοράσεις ξένες, βίντεο διαμαρτυρίας στο διαδίκτυο ! * ΤΑ πάντα όλα, πού λέει και ο Νικόλας * ΑΥΤΟΙ όμως εδώ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, κάνουν τους Κινέζους * ΠΩΣ ούτε βλέπουν, ούτε ακούνε, ούτε καν έχουν … επαφή με το περιβάλλον !

*** ΟΥΤΕ από τον Αυγενάκη είδαμε αντίδραση, ούτε από την Μενδωνή ( πού βγήκε να στηρίξει τη ντροπολογία ), ούτε από κάποιο βουλευτή μια ερώτηση, έστω για τους τύπους * ΑΛΛΑ εντάξει, πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με κατανόηση * ΔΕΝ έχουν χρόνο για να ασχολούνται με τόσο ασήμαντα θέματα * ΑΠ’ το πρωϊ ως το βράδυ αναλώνονται ψάχνοντας να βρούνε το … λευκό πόλο * ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, μιλάμε

ΛΑΘΟΣ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ «ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ» ;

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ … «ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ

*** ΚΑΙ βλέπω πού λέτε στα κανάλια και ακούω στα ραδιόφωνα, έγκυρους και έγκριτους σχολιαστές πού αναφέρονται στο σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας του Ρώσου ολιγάρχη, να το χαρακτηρίζουν ως … «κόντρα Πάοκ και Ολυμπιακού» !

*** ΚΑΙ λέω, ρε παιδιά, όταν αυτοί, πού απευθύνονται καθημερινά σε εκατομμύρια Ελληνες από το διαδίκτυο και τα ερτζιανά, είναι τόσο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ, τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΙ, τόσο ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, τότε είναι απολύτων λογικό και αναμενόμενα φυσιολογικό το ότι η χώρα μας έχει φτάσει στο σημείο πού έχει φτάσει, χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον της

*** Η ΥΠΟΘΕΣΗ αυτή λοιπόν, δεν αφορά μία απλή «κόντρα» μεταξύ δύο μεγάλων ΠΑΕ, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν * Η ΥΠΟΘΕΣΗ αφορά μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, μία ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ και ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ των ΝΟΜΩΝ, μία κίνηση ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ενός ανθρώπου πού διοικεί τα τελευταία χρόνια μία ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ομάδα, τον Πάοκ * Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όχι απλά ως έχων νόμιμο συμφέρον, αλλά και ως ομάδα πού δεν έχει – ούτε είχε ποτέ – κάποιου είδους ΕΞΑΡΤΗΣΗ με τον Ρώσο όπως οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ομάδες του πρωταθλήματος, απλά ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ την ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ στις αρμόδιες αρχές * ΚΑΙ την κατήγγειλε όταν ΟΟΟΛΕΣ οι προηγούμενες ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ του καταγγελίες, ΠΛΗΡΕΙΣ από ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, έπεσαν στο κενό, αντιμετωπίζοντας την ΥΠΟΠΤΗ πολλές φορές αδιαφορία των θεσμικών αρχών και οργάνων.

*** ΔΕΝ έχουμε λοιπόν εδώ κάποια «κόντρα» μεταξύ δύο ποδοσφαιρικών ομάδων πού … «τσακώνονται» για το ποια θα κερδίσει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ οφέλη σε βάρος της άλλης * ΕΧΟΥΜΕ απ’ τη μια ένα ΚΛΕΦΤΗ και από την άλλη εκείνον πού έπιασε τον κλέφτη με τη γίδα στην πλάτη και τον ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ * ΚΑΙ έρχεσαι τώρα εσύ, κύριε σχολιαστά, να μας πείς ότι οι δύο τους, ο κλέφτης και ο διώκτης του, επιδίδονται απλά σε ένα συναγωνισμό, ποίος θα κερδίσει το ταψί με τον μπακλαβά.

*** ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, κύριε Νίκο Χατζηνικολάου ; ***

ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ

ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΤΙΜΑ … ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΝΕ

*** ΣΤΟ φύλλο της 5 Δεκεμβρίου 2019 ( ήταν παραμονή της πρώτης συνεδρίασης της ΕΕΑ, πού στη συνέχεια αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου ) είχα γράψει τα εξής ( επιτρέψτε μου ) … «προφητικά» :

« *** ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ παίζει ο Πάοκ με τρία πούλμαν μπροστά από την εστία του * ΓΙΑ να προλάβει να οργανωθεί, πριν τον βρει το μεγάλο κακό * ΚΑΙ να προσπαθήσει κατά το δυνατόν, να ΣΚΕΠΑΣΕΙ τις βρομιές του * ΜΟΝΟ πού είναι τόσες πολλές ώστε να μην προλάβει * ΚΑΙ να ξέρετε, θέλει μεγάλη υπομονή για να καλυφθούν όλες οι ακαθαρσίες, ώστε να μη φαίνονται και να μη μυρίζουν; * ΠΑΡ’ τε παράδειγμα τις γατούλες

*** ΔΕΝ ξέρω αν έχετε προσέξει τη γάτα πόση ώρα και με πόση προσοχή σκεπάζει τα κακά της ! * ΓΙΑ το ζωντανό αυτό, το σκέπασμα ακαθαρσιών είναι πραγματική ιεροτελεστία * ΣΤΡΕΦΕΙ το κορμί της προς τα πίσω και αρχίζει με τα πισινά της πόδια, μια με το ένα και μια με το άλλο, να ρίχνει χώμα πάνω τους * ΕΠΙ ώρες ατέλειωτες μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά και δεν σταματάει αν δεν πειστεί ότι τα κακά σκεπάστηκαν και δεν φαίνονται, ούτε μυρίζουν

*** Ο ΠΑΟΚ δεν είναι γάτα * ΔΕΝ το έχει στη φύση του, δηλαδή, σαν κακομαθημένο εκ φύσεως σωματείο, να προσπαθεί να σκεπάσει τις βρομιές του * ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, θα έλεγα αρέσκεται να τις αφήνει να φαίνονται * ΚΑΙ να μυρίζουν * ΝΟΜΙΖΩ λοιπόν ότι ο Πάοκ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ να καλύψει όσα μπορούν να καλυφθούν * ΠΟΥ σημαίνει κι ότι δεν μπορεί να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την αθωότητά του * ΚΑΙ κατ’ επέκταση, ότι ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ, ότι ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ του ΝΟΜΟΥ»

ΑΠΟΡΙΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

*** «ΜΠΟΡΕΙ η Κυβέρνηση να πέρασε την τροπολογία επί του θέματος των ποινών, όμως εδώ προκύπτουν σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν και με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ για το 2019 * ΕΝΑΝ πειθαρχικό κώδικα που συνεχίζει να προβλέπει υποβιβασμό για βαρείες παραβάσεις, όπως αυτές διαπιστώθηκε ότι τελέστηκαν από τις ομάδες των ΠΑΟΚ και Ξάνθης * ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα προκύψουν διαδικασίες για να τροποποιηθεί το επίμαχο παράρτημα Α του Π.Κ. της ελληνικής Ομοσπονδίας, όμως και εδώ υπάρχουν άλλα προβλήματα * ΠΡΩΤΟΝ, (παρότι υπήρξαν περιπτώσεις που συνέβη) κανένας κανονισμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να αλλάζει μεσούσης της περιόδου * ΔΕΥΤΕΡΟΝ, κανένας κανονισμός δεν μπορεί να τροποποιείται με τέτοιον τρόπο και θα θεωρείται δεδομένα παρέμβαση της Κυβέρνησης * ΠΗΓΕΣ κοντά στην ΕΠΟ μάλιστα έκαναν λόγο για ωμή πολιτική παρέμβαση που ακουμπά και θέματα του ποδοσφαίρου * ΤΡΙΤΟΝ, υπάρχει το αυτοδιοίκητο το οποίο το αγγίζει αυτή η υπόθεση και επηρεάζεται, ειδικά δε εάν γίνουν σχετικές καταγγελίες σε UEFA και FIFA * ΚΟΙΝΩΣ εδώ υπάρχει ένα ακόμα μεγάλο θέμα που βγαίνει μετά από τους συγκεκριμένους χειρισμούς της Κυβέρνησης και του Υφυπουργείου Αθλητισμού και αυτό πού μένει να φανεί είναι πλέον η συνέχεια» ( Κυριάκος Τσουλής ) ***

*** «ΦΙΛΕ, τα έχουμε πεί * ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη στο πολιτικό μας σύστημα * ΤΟΥ λείπουν τ’ άντερα* ΚΑΙ κάτι άλλο πολύ σοβαρό * ΤΙ θα γίνει τώρα με την πολυϊδιοκτησία ; * ΘΑ συνεχίσει η ξανθούλα να είναι θυγατρική ; * ΚΑΙ πώς να γίνει ανεξάρτητη τώρα ; * ΚΑΙ τι θα γίνει με τα εκατομμύρια πού έπεσαν; * ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση μία στο τρίς να επιστρέψει χρήματα ο Πανόπουλος ; * ΚΑΙ τι θα γίνει με τους Ουεφοφιφαίους πού δεν επιτρέπουν τις θυγατρικές ; * ΚΑΙ τι θα γίνει αν το πράγμα πάει στο CAS ? * ΤΙ θα κάνουν τότε τα μπουγατσόνια ; * ΝΟΥΜΕΡΑ έχουμε γίνει πιά» (Νίκος Μεγαλοχώρι Νίκος Μουτζούρης

*** «Έφαγα τον παπά το 1981 και ψήφισα ΠΑΣΟΚ * ΝΤΑΞΥ, 27 ήμουνα. Ψιλοτρώγεται * ΕΚΤΟΤΕ τις Κυριακές των εκλογών τις πέρναγα στην παραλιακή με ουζάκια * ΠΟΙΟΣ διάολος με έπιασε να ξαναψηφίσω τον Ιούλη, δεν ξέρω * ΜΑΛΛΟΝ με έστειλε αυτή η φάτσα του Αρχιψευταρά * ΔΕΝ ξέρω… * ΟΧΙ και ότι πίστεψα τη φάτσα του “και καλά θα σας φτιάξω ψηφιακό κράτος που δε θα καπνίζει”, Κούλη

*** ΣΗΜΕΡΑ δε με χάλασε η Ντροπολογία * Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ήτανε που τα έκανε Βώλος * ΕΝΑ πράμα σα να βλέπεις κάποιον να τρέχει στη τουαλέτα… * ΕΛΑ Παναγία μου…» Savvakis, Nikos ( nikos@savvakis.eu ) ***

*** «ΑΛΗΘΕΙΑ Μανώλη, περίμενες από δαύτους να κάνουν κάτι διαφορετικό ? * ΟΤΑΝ ακούς ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο, ξέρεις ότι σημαίνει μεγάλη συγκάλυψη» ( Ιακωβος Βλαντης) ***

*** «ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ η κυβέρνηση από τον Ζαγοράκη ; Διαγραφή !

  • ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ από Σαββίδη ; Τροπολογία !
  • ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ οι βουλευτές από την κυβέρνηση ; Ναι στην τροπολογία !
  • ΟΛΑ του κ.λου, Λόλα» (Αντωνης Φαφαλιος ) ***

*** «ΚΙ’ εγώ αναρωτιέμαι * ΑΝ υποθέσουμε ότι σήμερα κάποιος «Λισγάρας» κάνει έστω και άθελα του ενώ δολοφονικό τάκλιν σε παίκτη του Ολυμπιακού ! * Η ακυρώνεται ένα γκολ ! * ΠΟΣΗ … «κοινωνική συνοχή» θα αντέξει ο κόσμος ? Ποιος θα είναι ο ηθικος αυτουργός ? * ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ συνοχή υπαρχή όταν εφαρμόζονται οι νόμοι κι όχι όταν αλλάζουν εν μια νυκτί !» ( χρηστος λογοθετιδης )

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά Εν Ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής, στις 31/1/2020. ***

9.

Επίθεση πρώην βουλευτή της ΝΔ σε Ιβάν Σαββίδη

Επίθεση πρώην βουλευτή της ΝΔ σε Ιβάν Σαββίδη (pic)
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Επίθεση κατά του Ιβάν Σαββίδη εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Στάθης Σαραφόπουλος, χαρακτηρίζοντας το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Τσετσένο μετανάστη».

«Εξυμνούν τον Σαββίδη. Τον Ιβαν Σαββίδη. Το τσιράκι του Πούτιν, τον λαγό (κατ’ ομολογίαν του) του Τσίπρα, που μπήκε με το όπλο στο γήπεδο. Αυτόν, που δίνει ψίχουλα από τα δις του για να φτιάξει στρατό από πρόβατα. Ελλάς 2020. ΔΕΝ επιτρέπουμε να μας διχάζουν οι Τσετσένοι μετανάστες. Τα μισά Κόμματα της Τουρκίας απειλούν ότι θα μας ρίξουν στη θάλασσα. Και εμείς εδώ απειλούμαστε από κάτι ανεγκέφαλους, με εθνικούς διχασμούς για το ποδόσφαιρο», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ασχολείται, πλέον, με την καλλιέργεια υπερτροφών.

Μάλιστα, συνεχίζοντας τις προκλητικές αναρτήσεις του για τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, ο Στάθης Σαραφόπουλος έγραψε λίγο αργότερα στο Facebook:

«Για ποιον δουλεύει ο Ιβάν;

– Μάλλον για τον Πούτιν…

Για ποιον δουλεύει ο Πούτιν;

– Για Ρωσία και Ερντογάν

Λες τελικά ο Ιβάν να δουλεύει για Ερντογάν;

– Δεν καταλαβαίνω εγώ από αυτά… ΠΑΟΚτσής είμαι!».

Πηγή: politik.gr

10. Γελάμε Τούρκοι, γελάμε!.. 

Yunanistan ABD’ye sığındı! Üslerinin hepsini verdi

Doğu Akdeniz’de ve Ege’de Türkiye’ye karşı provokatif faaliyetlerde bulunan Yunanistan, çareyi ABD’ye sığınmakta buldu. Yunanistan Meclisi, ülkeyi adeta bir ABD askeri üssüne dönüştürecek “Karşılıklı Savunma İşbirliği Anlaşması”’nı onayladı. Anlaşma ile Washington, Yunan askeri üsleri üzerinde geniş tasarruf imkanına sahip oldu.

Yunanistan ABD'ye sığındı! Üslerinin hepsini verdi
 01.02.2020 
Doğu Akdeniz ve Ege’de Türkiye’nin uluslararası hukuktan doğan hak ve menfaatlerini hedef alan Yunanistan, çareyi ABD’ye sığınmakta buldu. Türkiye’nin siyasi, ekonomik ve askeri kapasitesi ile başedemeyen Atina yönetimi, diplomasi ve uzlaşı yerine, askeri üslerini ABD’ye açma karşılığında Türkiye’ye karşı siyasi destek devşirme peşinde. Bu amaçla, Yunanistan ile ABD arasında askeri işbirliğini genişletecek anlaşma Yunan meclisinde kabul edildi. Anlaşmayla Dedeağaç dahil üç üste ABD askeri varlığı artırılacak. ABD ordusuna bağlı gemi, uçak ve zırhlı araçlar Yunan topraklarına konuşlandırılacak. ABD ile savunma işbirliği anlaşmasına karşı Komünist Parti başkent Atina ve çeşitli kentlerde “ülkenin tehlikeli deniz aşırı maceralara sürüklendiğine” işaret ederek protesto gösterileri düzenlemişti. Anlaşmanın onayından bir gün önce Yunan Başbakanı Miçotakis, Ftransa’nın Atina’ya destek olmak amacıyla Doğu Akdeniz’e fırkateynler göndereceğini açıklamıştı.
POMPEO: “STRATEJİK MİHENK TAŞI”

Yunanistan ile ABD arasında askeri işbirliğini önemli ölçüde genişleten Karşılıklı Savunma İşbirliği Anlaşması Yunan meclisinden geçti. Türkiye ile Doğu Akdeniz’de gerilimin arttığı bir döneme denk gelen anlaşma 175 “Evet”, 33 “Hayır” ve 80 “Çekimser” oy ile kabul edildi. Anlaşmanın Yunan meclisi tarafından onaylanmasının ardından Twitter hesabından bir mesaj yayınlayan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, “Savunma işbirliğimizde stratejik mihenk taşı tabirini kullandı. Savunma İşbirliği Anlaşması, Pompeo’nun Atina ziyareti sırasında Ekim ayında imzalanmıştı.

SİHALARI KONUŞLANDIRILACAK

Anlaşma, Yunanistan’ın Larissa, Stefanovikio ve Dedeağaç askeri üs ve tesislerinin ABD ve NATO ile ortak askeri kullanımının artırılmasını öngörüyor. Anlaşma çerçevesinde Girit adasının Suda Körfezi’ndeki Amerikan deniz üssündeki altyapı ve diğer imkanların ortak kullanımı da geliştirilecek. ABD Hava Kuvvetlerinin Larissa’daki üste Amerikan MQ-9 Reaper tipi SİHA’ları (Silahlı insansız hava aracı) halihazırda kullandığı biliniyor.

YUNAN VEKİLDEN İTİRAF

İktidardaki muhafazakar Yeni Demokrasi partisinden milletvekili Yannis Lambropulos oylama öncesi mecliste yaptığı konuşmada “anlaşmanın her iki ülkenin savunma ve ekonomisinin yararına olduğunu” belirterek sözde “Egemenliğimize yönelik tehditlere maruz kaldığımız bir dönemde müttefiklerimizin desteğine başvuruyoruz” ifadesiyle, ülkesinin Akdeniz’deki güç mücadelesinde zayıf kaldığını itiraf etti.

ORUÇ REİS PANİKLETTİ 

Öte yandan Türkiye’nin Akdeniz’de araştırmalar yürüten gemisi Oruç Reis Atina’da paniğe sebep oldu. Yunan gazetesi Kathimerini, Oruç Reis’in Yunan kıta sahanlığı sınırlarına girdiğini iddia etti. Yunan devlet televizyonu ERT de, Yunan Savunma Bakanlığı’na dayandırdığı haberde Oruç Reis’in Yunanistan’ın sözde kendi münhasır ekonomik bölgesi olarak ilan ettiği alanda, Girit adasının doğusu ile Meis (Kızılhisar veya Kastellorizo) adasının güneyinde bir noktada bulunduğunu aktardı. İddiaya göre Oruç Reis bu sabah 06.40’da bölgeye geldi. Bunun üzerine Yunan firkateyni HS Nikiforos Fokas, Oruç Reis’in faaliyetlerini izlemek için bölgeye gönderildi. Oruç Reis’e eşlik eden bir Türk svaş gemisinin bulunmadığı belirtildi. Türkiye, Girit adasının güneyindeki sularda faaliyetlere ilişkin bir NAVTEX yayınlamıştı. Türkiye, Libya’daki meşru yönetim Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) ile 27 Kasım’da imzalanan “Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası” çerçevesinde Girit’i doğudan çevreleyen bölgeyi kendi münhasır ekonomik bölgesi ilan etmişti. Türkiye, Meis, Rodos ve Girit gibi adalara kıta sahanlığı ve münhasır ekonomik bölge tanınmayacağını her platformda savunuyor.

Yeni Şafak

11.

Yeni uygulama Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in NATO Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Tod Wolters'i karşıladığı törende de dikkat çekti.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΔ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΙΑ ΤΩΝ… ΜΠΕΡΕΔΩΝ! ΕΔΩ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ Τ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ “ΤΣΑΤΣΙΣΜΟΥ”, Τ/Α/ΓΕΕΔ Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΛΑΝΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ Τ/ΜΠΕΡΕ ΑΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΤΕΔ, ΠΛΗΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΟ-ΔΥΝΑΜΙΤΩΝ”, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟΝ ΗΜΕΡΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ Α/ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ (Παρασκευή, 31-01-2020), ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΛΕΣΒΙΟ) ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ (Ο “ΝΗΣΤΕΥΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ”), ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ Χ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ, (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ), ΣΤΗΝ Ε/ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ, … ΞΟΦΑΛΤΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΞΑΝΑΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ, ΕΝΩ “ΕΒΓΑΛΑΝ” ΚΑΙ 1, 2… ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙΑ (ΟΧΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ), ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ, ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

“ΠΑΤΕ”, ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ, ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Η Ε/Κ-Β, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο “ΜΗΤΣΟ” ΣΤΙΣ Η.Π.Α.! ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ “ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ”, ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΝ ΤΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ… ΧΡΥΣΑ!.. 

12.

NATO marks International Holocaust Remembrance Day

  • 27 Jan. 2020 
 

Today (27 January 2020), NATO marked International Holocaust Remembrance Day.

Speaking at NATO Headquarters on Monday (27 January 2020), NATO Deputy Secretary General Mircea Geoană said: “The Holocaust was an assault on all of humanity. It was about the destruction of the different; and what makes us different, what makes us unique, is what makes us human.”

“After the War, the free nations of the world sought a new path; a path built on the upholding of universal values enshrined in the Charter of the United Nations; values such as the right to life, to freedom of religion, to freedom itself; NATO was created to uphold those values and to protect the peoples of Europe and North America from the tyranny that led to the Holocaust; we must always remember. We must always remain vigilant and we must always be prepared to act. For seventy-five years after the Holocaust, antisemitism remains. This we cannot accept,” he highlighted.

Mr. Geoană spoke at a ceremony hosted by the Italian delegation to NATO, unveiling an art installation called “Dandelions” by Carla Chiusano, dedicated to the memory of those who perished in the Holocaust. The flags of all 29 NATO Allies are at half-mast today.

Remarks

by NATO Deputy Secretary General Mircea Geoană at International Holocaust Remembrance Day

  • 27 Jan. 2020 

Thank you Ambassador Talò and welcome everyone to NATO to mark International Holocaust Remembrance Day.

On 27 January 1945, seventy-five years ago today, the Soviet army liberated the 7,000 souls left alive in Auschwitz.  In the five years before that, at least 1.1 million people had been murdered behind its barbed wire fences.

The Nazis killed more than 6 million Jews, but also Roma, homosexuals, handicapped people and Jehovah’s Witnesses. Killed not for what they had done, but for who they were.

The Holocaust was an assault on all of humanity. It was about the destruction of the different. And what makes us different, what makes us unique, is what makes us human.

After the War, the free nations of the world sought a new path. A path built on the upholding of universal values enshrined in the Charter of the United Nations.  Values such as the right to life, to freedom of religion, to freedom itself.

NATO was created to uphold those values and to protect the peoples of Europe and North America from the tyranny that led to the Holocaust. 50 years after Auschwitz, NATO intervened in Kosovo to prevent a new genocide on European soil.

We must always remember. We must always remain vigilant. And we must always be prepared to act. For seventy-five years after the Holocaust, antisemitism remains. This we cannot accept.

Jonathan Sacks, the former British Chief Rabbi said, “No free society was ever built on hate.” And we cannot allow the evil of antisemitism and hatred to twist and destroy our free societies.

So on this day of remembrance, let us also look ahead. Let us take the actions necessary to ensure we never fall into the easy trap of hatred of the ‘other’. But always make the effort to reach out in friendship, to understand and embrace all those who make up our diverse communities.

One thing that helps to build our common understanding and sense of community is art. And today we are honoured to have some moving and poignant art to share. So may I introduce the curator of this fine exhibition, Ermanno Tedeschi, who will say more about the paintings you see before you…

13.

Rockefeller ve koronavirüsü… Laboratuvarda üretip dünyaya saldılar

Takvim yazarı Bekir Hazar “10 dolarlık operasyon” adlı köşe yazısında, Rockefeller ailesinden başlayarak, daha önce laboratuvarlarda üretilip kasıtlı olarak dünyaya salınan virüslerin tarihçeleri hakkında bilgiler verdi.

Rockefeller ve koronavirüsü... Laboratuvarda üretip dünyaya saldılar
03.02.2020 
İşte Bekir Hazar‘ın o yazısı;

DAVID Rockefeller… Dünyanın en zengin iki ailesinden birinin en tepesindeki patrondu. 2017’de 102 yaşında öldü. “Yeryüzünde yaşayan insan sayısı çok fazla. Dünya bunu kaldırmaz” diyordu. “Mevcut nüfus dünya için büyük tehdittir” şeklinde yaptığı açıklamaların videosuna internetten herkes ulaşabilirdi.

Ömrünü ve servetini dünya nüfusunun azaltılmasına, insanların kısırlaştırılmasına ve bu anlamda kurulan biyo-laboratuvarlara adadı. Ari ırk için çalışan Hitler laboratuvarlarına milyon dolarlar yatırdı. Zenci nüfusun azaltılması, Amerika’da üstün beyaz ırkın oluşması için açıktan destek veriyordu. Savaş sonrası Hitler’in üstün ırkçı bilim adamlarını ABD’ye kendi laboratuvarlarına getirdi.

Kaliforniya biyoteknoloji şirketi olan Epicyte, genetik mühendisliği marifetiyle, erkeği kısırlaştıran bir mısır geliştirdiklerini açıkladı. Epicyte, Svalbard’ın iki sponsoru olan DuPont ve Syngenta ile teknolojilerini yaymak için ortaklık kurmuştu. Çok ilginçtir ki Epicyte, genetiği değiştirilmiş sperm öldürücülü mısırı ABD Tarım Bakanlığı’ndan aldığı araştırma fonuyla geliştirmişti. 1990’larda da BM Dünya Sağlık örgütü, Nikaragua, Meksika ve Filipinler’de 15 ila 45 yaşları arasındaki milyonlarca kadının tetanoza karşı aşılanması için bir kampanya başlattı. Erkekler de tetanoz olabilirdi ama aşı erkeklere yapılmadı.

Bu şüphe uyandırıcı durumdan ötürü Katolik bir kilise organizasyonu olan Comite Pro Vida de Mexico aşıları test ettirdi. Test sonuçları ile, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) yalnızca çocuk doğuracak yaştaki kadınlara dağıttığı aşıların Chorionic Gonadotrophin (hCG) içerdiği ortaya çıktı. Doğal bir hormon olan hCG, tetanoz toksoid taşıyıcılarıyla birleştiğinde kadınların hamile kalmasını engelleyen antikorları üretiyordu. Daha sonradan ortaya çıktı ki Rockefeller Vakfı, Rockefeller Nüfus Konseyi, Dünya Bankası ve ABD Ulusal Sağlık Enstitüleri, Dünya Sağlık Örgütü için tetanoz taşıyıcıdan bir kısırlaştırma aşısı üretmek için 1972’de 20 yıllık bir proje başlatmışlardı. Ayrıca Svalbard Kıyamet Tohum Deposu’nun ev sahibi Norveç Hükümeti kısırlaştırıcı aşının üretilmesi için 41 milyon dolar bağış yapmıştı! Yukarıda dünya nüfusunu kısırlaştırma yöntemi ile azaltma çalışmalarının anlatıldığı bilgilerin tamamını, dünyaca ünlü stratejist William Engdahl, Aktüel dergisine verdiği bir röportajda bizlere aktarmıştı. William’ı ahaber‘de YazBoz programında da sık sık ağırlamıştık. Büyük yankı uyandıran Ölüm Tohumları adlı kitabı yazdı.

Ardından Türkçe’ye de tercüme edilen “Sahte Domuz gribi ve gıdalar” kitabına imza attı. Domuz gribinin laboratuvarlarda üretilip kasıtlı olarak dünyaya servis edildiğini açıkladı. “Dünyadaki egemen güçlerin gizli plânını açıklıyorum; Üstün Irk oluşturma ve Dünya Nüfusunun Azaltımı” diye kitabın arka kapağına not düştü. Virüsü yayıyorlar ardından kısırlaştırıcı aşıları dağıtıyorlardı. William kitabında “Aile plânlaması, doğum kontrolü, tarımda sözde yeşil devrim, moleküler biyolojideki gelişmeler, biyo-yakıt, biyo-teknoloji, Dünya Sağlık Teşkilâtı, Dünya Bankası, Rockefeller Vakfı ve daha niceleri hep bu gizli amaca kilitlendi. Küçük bir elit dışında kalanlar ise habersiz bu gizli amaçdan. Oysa biyo-savaş için hazırlıklar aralıksız devam ediyor” diye de uyardı. Dün William’ın kitabını yazdığı “Domuz gribi”… Bugün dünyanın en kalabalık ve en hızlı büyüyen ülkesi Çin’i vuran Coronavirüs... Rahmetli Kadir Mısıroğlu da yıllar önce bir kitap yazdı. “Çin ve Hindistan’ın nüfusunu virüsle azaltacaklar” diye uyardı. Şimdi Çin’in ekonomisini de küçültüyorlar. Bir taşla iki kuş. 10 dolarlık virüs şimdilik 2 trilyon dolar batırdı Çin’i… Kısa bir sürede belki de çift haneli rakamlara ulaşacak. Operasyon sürüyor!.

14. Στα Ε/Στρατιωτικά Επιτελεία και όχι μόνον, (ασχέτως του όποιου αρνητικού… “μετά”), ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” τα είχε πει και αναλύσει ΟΛΑ αυτά τα… νέα για εσάς,Τούρκοιοιοιοιοιοιοι!

İşte o haritalar! Türkiye durduracak: 5 ülkeden 14 ülke çıkartacaklar

Irak’ta etkisi azalmaya başlayan ABD’nin “Sünni Anbar Özerk Bölgesini” kurma çabalarını yeniden hızlandırdığını savunan uzmanlar, böyle bir planın uygulanmaya konulmasıyla Irak’ın tamamen parçalanacağını, bölgenin etnik ve mezhepsel çatışmalarla dolu bir kaos ortamına sürükleneceği uyarısını yapıyor. Uzmanlar, mezhep savaşlarının artması durumunda Türkiye’nin de olumsuz etkileneceğini belirtiyor.

İşte o haritalar! Türkiye durduracak: 5 ülkeden 14 ülke çıkartacaklar
 02.02.2020 
Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tomar, “ABDİsrail ve Suudi Arabistan liderliğindeki Körfez ülkeleri, İran‘ın nüfuzundan rahatsız. ABD, İran etkisinden rahatsız olan bu ‘beş benzemez’den İran karşıtı bir konsorsiyum oluşturmaya çalışıyor. Bölünme Irak‘ın üniter yapısını destekleyen Türkiye‘nin çıkarlarına da aykırı. Türkiye’nin engellemeye çalışacağı bir senaryo bu” dedi.
“5 ÜLKEDEN 14 ÜLKE ÇIKARMA PLANLARI HAZIR”

ABD Harp Akademisi’nden emekli bir yarbay ve askeri analist olan Ralph Peters‘ın hazırladığı ve 2006 yılında ABD’nin prestijli dergilerinden Armed Forces’da yayımlanan bir haritada, birçok Orta Doğu ülkesi gibi Irak’ın da parçalanmış olarak gösterildiğini hatırlatan Dr. Ertem, benzer bir haritanın 2013 yılında ABD’nin New York Times Gazetesi’nde de yayımlandığını söylerek o haberden şu bilgileri paylaştı: “New York Times’ın ünlü yazar ve analistlerinden Robin Wright, ‘How 5 Countries Could Become 14’ (5 ülke nasıl 14 ülke olur?) başlıklı yazısında, Irak’ın Ralph Peters’ınkine benzer şekilde 3 parçaya bölündüğü bir Orta Doğu haritası yayımlamıştır. Haritada ülkenin batısı ‘Sünnistan’ olarak adlandırılmıştı. Aynı yazıda, Orta Doğu’da Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu 5 ülkenin bölünerek 14 yeni ülkenin ortaya çıkabileceği iddiası da yer almıştı.”

2006’DA ARMED FORCES’DA YAYIMLANAN HARİTA

2013 YILINDA NEW YORK TİMES’DA YAYIMLANAN HARİTA

İŞTE ANADOLU AJANSI’NIN GEÇTİĞİ HABERİN DETAYLARI…

AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar, Irak’ta Sünnilerin dışlanması ve dışlanan bu grupların DEAŞ gibi terör örgütlerine dönüşmesinden sonra Irak’ta bir Sünni özerk bölge iddialarının ortaya atıldığını hatırlattı. “Bu plan özellikle İranlı General Kasım Süleymani‘nin ABD tarafından öldürülmesinin hemen ardından tekrar gündeme geldi.” diyen Tomar, “Bağdat hükümetinin ABD birliklerini ülkeden çıkarma kararından sonra, Beyaz Saray uzun yıllar önce hazırladığı Irak’ta ‘Sünni Enbar Özerk Bölgesini’ kurma planını yeniden devreye soktu” yorumunu yaptı.

“ÖZERK BÖLGE KURMA GÖREVİ SUUDİ ARABİSTAN’A VERİLDİ”

İran’ın Irak üzerinden SuriyeLübnan ve Hizbullah‘a uzanması ve bu yolla İsrail’i tehdit etmesinin bu projeyi yeniden tetiklediğini kaydeden Tomar, şöyle konuştu: “Bu yolla, ABD, Irak’taki en önemli müttefiki Kürtler ile ilişkilerini sürdürebileceği gibi, Şii ağırlıklı Irak merkezi yönetimi tarafından kendilerini dışlanmış hisseden Sünni bölgesinde hakimiyet kurarak İran’ın Suriye’ye ulaşmasını da engellemiş olacak. Bu aynı zamanda Irak’ın batısında DEAŞ gibi örgütlerin neşv-ü nema bulmasını engelleyecek bir proje olarak da görülüyor. ABD’liler, Kürtlerin ve Sünnilerin; Şii yönetimin ve İran’ın baskısı karşısında bunu kabul edeceklerini öngörüyor. Irak’ta ‘Sünni Anbar Özerk Bölgesini’ kurma görevinin Suudi Arabistan’a verildiğine dair iddialar da var. Ama ben burada uygulamadan ziyade Suudi Arabistan’dan maddi destek alınacağını düşünüyorum. Uygulamayı ABD yapacaktır. ABD başkanı bunun faturasını Körfez ülkelerine ödetmek isteyecektir. Bu konuda toplantılar yapıldığı doğrudur. Böylece İran’a ve Şii etkisine karşı, Kürtler, Sünniler ve Körfez’i birleştirerek Irak’ta ABD yönetiminde bir Sünni yapılanma öngörülüyor.”

Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar....

Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar….

“PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI”

Irak’ta Sünni Anbar Özerk Bölgesini kurma planının gerçekleşmesi durumunda Irak’ın bölünebileceğine dair endişelerle ilgili değerlendirmede bulunan Tomar şu ifadeleri kullandı: “Şayet bu proje uygulamaya konulursa zaten pamuk ipliğiyle birbirine bağlı olan Irak 3 parçaya bölünmüş olur. Bu parçalanmayı sadece Suudi Arabistan’a yüklemek yanlış olur. Bu, ABD’nin isteği ve ABD bunu Körfez’in maddi desteğiyle yapmayı planlıyor. Çünkü ABD, İsrail ve Suudi Arabistan liderliğindeki Körfez ülkeleri, İran’ın nüfuzundan rahatsız. Irak içerisinde ise hem Kürtler hem de Sünniler Şii ağırlıklı merkezi hükümetten rahatsızlar. ABD, İran etkisinden rahatsız olan bu ‘beş benzemez’den İran karşıtı bir konsorsiyum oluşturmaya çalışıyor. Tabii bir de Suriye’nin doğusundaki müttefikleri PYD/YPG var. Böylece İran’ı göstererek hepsini koruma altına almış oluyor.”

“AKDENİZ’E ÇIKMA PLANLARI ALT ÜST EDİLECEK”

Prof. Dr. Cengiz Tomar, ABD’nin, Irak’ta Sünni Anbar Özerk Bölgesini kurma planının gerçekleşmesi durumunda Irak’ın tamamen parçalanacağını, bunun da tüm bölgeyi etkileyeceğini kaydetti. Bu durumun İran’ın kara yoluyla Suriye ve Lübnan’a yani Akdeniz’e çıkma planlarını alt üst edeceğini savunan Tomar, şöyle devam etti: “Bölünme Irak’ın üniter yapısını destekleyen Türkiye’nin çıkarlarına da aykırı. Türkiye’nin engellemeye çalışacağı bir senaryo bu. Plan, benim hep bahsettiğim ABD tarafından oluşturulan ve Güney cephesi adını verdiğim Körfez ülkeleri, Mısır ile bunlara eklemlenmiş İsrail üzerinden bir ABD projesi. Şimdi akıllara ‘kavga Suriye’de değil Irak’ta mı sürecek?’ sorusu geliyor. Suriye’de şimdilik İdlib hariç bir konsolidasyon oldu. Ancak özellikle Kasım Süleymani’nin öldürülmesinden hemen önce Irak’ta ABD çıkarlarına İran tarafından yapılan saldırılar ve ABD’nin buna Kasım Süleymani ile cevap vermesi cepheyi Irak’a kaydırdı. İran’a karşı mücadele, şimdiki bilgilerimizle, Irak üzerinde yapılacak gibi görünüyor.”

Prof. Dr. Tomar...

Prof. Dr. Tomar…

“5 ÜLKEDEN 14 ÜLKE ÇIKARMA PLANLARI HAZIR”

İstanbul Teknik Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Barış Ertem ise ABD’nin 3 özerk parçadan oluşan bölünmüş bir Irak düşüncesinin ortaya çıkışının yaklaşık 15 yıl öncesine dayandığını belirtti.

ABD Harp Akademisi’nden emekli bir yarbay ve askeri analist olan Ralph Peters’ın hazırladığı ve 2006 yılında ABD’nin prestijli dergilerinden Armed Forces’da yayımlanan bir haritada, birçok Orta Doğu ülkesi gibi Irak’ın da parçalanmış olarak gösterildiğini hatırlatan Dr. Ertem, “Haritada Irak’ın kuzeyi ‘Free Kurdistan’ (Bağımsız Kürdistan), Basra kıyıları ‘Arab Shia State’ (Şii Arap Devleti) ve batısı da Anbar Eyaleti merkez olacak şekilde ‘Sunni Iraq’ olarak adlandırılmıştır” dedi.

BENZER HARİTA 2013’DE DE YAYINLANDI

Benzer bir haritanın 2013 yılında ABD’nin New York Times Gazetesi’nde de yayımlandığını da hatırlatan Dr. Erten şu bilgileri paylaştı:

“New York Times’ın ünlü yazar ve analistlerinden Robin Wright, “How 5 Countries Could Become 14” (5 ülke nasıl 14 ülke olur?) başlıklı yazısında, Irak’ın Ralph Peters’ınkine benzer şekilde 3 parçaya bölündüğü bir Orta Doğu haritası yayımlamıştır. Haritada ülkenin batısı “Sünnistan” olarak adlandırılmıştı. Aynı yazıda, Orta Doğu’da Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu 5 ülkenin bölünerek 14 yeni ülkenin ortaya çıkabileceği iddiası da yer almıştı.”

“MEZHEP SAVAŞLARI ŞİDDETLENİRSE TÜRKİYE AÇISINDAN OLUMSUZ SONUÇLARI OLUR”

Dr. Ertem, ABD’nin Irak’ın batısındaki Selahaddin bölgesinde özerk bir “Sünni devlet” kurmak istemesinin en önemli sebeplerinden birinin de zengin petrol rezervlerini kontrol altına almak olduğunu savundu.

Irak’ta istikrarı bozacak ve mezhep çatışmasını daha da şiddetlendirecek olan böyle bir gelişmenin, Türkiye’nin sınır güvenliği ve bölgeye yönelik planları açısından son derece olumsuz sonuçlara neden olacağının altını çizen Dr. Ertem, sözlerini şöyle tamamladı: “Son zamanlarda gerçekleşen birkaç gelişmeye bakılırsa, Irak’ın batısında Anbar Eyaleti merkezli bir Sünni özerk bölge kurulması şeklindeki ABD planının yürütmesini Suudi Arabistan’ın devraldığını söylemek mümkündür. Suudi Arabistan’da bu amaçla birkaç toplantı yapıldığı bilinmektedir. Bu toplantıların ilki 2019 yılının Mayıs ayında, Anbar Eyaleti’nden bazı politikacı ve iş adamlarının da katılımıyla gerçekleşmiştir. Toplantının, Suudi Arabistan Körfez İşleri Bakanı tarafından organize edildiği düşünülmektedir. Üç hafta kadar sonra Amman’da yapılan ikinci bir toplantının ardından, bu konudaki üçüncü ve son toplantı bu Ocak ayında Dubai‘de düzenlenmiştir. Toplantıya Irak Meclisi Başkanı Muhammed el-Halbusi de katılmıştır. “Gizli” olduğu iddialarına karşın, bu toplantıyla ilgili haberler ve katılımcı listesinin bir kısmı bazı medya kanallarında da yer almıştır.”

KAYNAK: AA
Yeni Birlik Gazetesi İlk Sayfası
15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ [ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ “ΣΤΗΜΕΝΑ” ΑΠΟ ΤΙΣ “ΣΟΡΟΣ-ΜΚΟ”, ΚΛΠ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ / ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (03-02-2020) ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΛΑΘΡΟ”], ΚΑΙ ΤΗΝ… ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΕΔ, ΚΛΠ, ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΥΡΕΩΣ!.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!.. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΗΣΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΩΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟ “ΚΛΙΜΑΚΙΟ” ΤΗΣ “ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ”!.. (ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ)!.. 
16. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ Ο 89ΧΡΟΝΟΣ “ΜΕΓΑ-ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ“… ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ” Γεώργιος ΣΟΡΟΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 1 δις $ Η.Π.Α., ΓΙΑ ΤΗΝ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (SIC) ΕΝΟΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ” / “OPEN SOCIETY UNIVERSITY NETWORK”, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!.. (ΩΣ “ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ… ΑΝΑΦΟΡΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ THS EE” / “CENTRAL EU UNIVERSITY” KAI TO “BARD COLLEGE”).
META TA 5 ΔΙΣ $ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΕ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) 100 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, “ΛΑΘΡΟ” ΚΑΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ”, (ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ / ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ, ΤΟ 2014, ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ), ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ “ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ”!.. ΣΟΡΟΣ: ΤΟ ΝΟ “1” “ΠΙΣΤΟΛΙ” ΤΗΣ ΝΕΑΣ “ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ”, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..
17. ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η… “ΠΑΡΘΕΝΑ”, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! 
ΡΕ ΣΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΑΓΝΕ ΚΑΙ ΑΣΠΙΛΕ Κε… ΔΙΟΙΚΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ Ο ΣΤΡ-ΚΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 6ΑΡΕΣ, 4ΑΡΕΣ, ΤΡΙΑΡΕΣ, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π., ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΡΕ… ΜΕΓΑΛΕ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο… ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΖΟΛΕ, ΚΛΠ; 
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΡΕ … “ΤΙΓΡΗ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΙΝΕΣ… “ΓΑΤΑΚΙ ΑΓΚΥΡΑΣ”!.. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ-ΜΕ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!.. 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ… ΘΡΗΣΚΟΣ! ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”; “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΚΟΡΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ… ΚΛΙΜΑ!.. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΑΣ!..
18. ΣΗΜΕΡΙΝΟ… “ΕΠΙΜΥΘΙΟ“!
–   ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ, ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ; ΘΥΜΙΖΩ!
ΑΠΟ ΛΟΙΜΟΥΣ (ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ, ΚΛΠ), ΛΙΜΟΥΣ (ΠΕΙΝΑ), ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ, ΠΥΡ/ΦΩΤΙΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΑ, ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ  ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ!
–  ΗΛΘΑΝ ή ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ή ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ !..  
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-