ΤΣΙΠΡΑΣ: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”!..

Φίλοι μου! 

– Του είπαν του άθεου – διεθνιστή ανθέλληνα Τσίπρα να “παίξει” και πάλι το χαρτί Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, μπας και πάρει ψήφους ΠΑΣΟΚων ή πρώην ΠΑΣΟΚων και αυτός το έκανε!

– Πήγε λοιπόν και μίλησε στην Φλώρινα, στις 23-06-2019, μπροστά σε αριθμητικά ελάχιστους Έλληνες στην συνείδηση ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, όπως και κυρίως μπροστά σε 2500 Σκοπιανής* συνείδησης… πολιτογραφημένους ως Έλληνες πολίτες (εθνικά , όπως λένε οι ίδιοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”), οι οποίοι είχαν σημάνει “γενικό συναγερμό”, ώστε με την παρουσία τους εκεί να δείξουν το ευχαριστώ” τους, για την αναγνώριση της πΓΔΜ, ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με μακεδονική γλώσσα, πολιτισμό, ταυτότητα, κλπ, κάνοντας και πάλι τον… πίθηκο, ενώ είπε και εκείνο το περίφημο, όπως και δοξασμένο, (μελαγχολικό βεβαίως πλέον για εμάς), του Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ“! 

* Πίσω από τον μια ζωή Κομματοσκυλοστρατηγό Τζιμάνη ή “Κιχ – κιχ”, που ήταν στην συγκέντρωση, φαινόντουσαν ξεκάθαρα στην TV, τουλάχιστον 2 γνωστότατοι “Εθνικά Μακεδόνες” και αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο ένας ήταν από το χωριό Άγιος Παντελεήμων!.. Μιλούσες ρε πολιτικό πιθήκι Τσίπρα σε Σκοπιανούς, σε ελληνικό έδαφος και ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ Α-ΡΙ-ΣΤΑ, αφού εσκεμμένα κάνατε αυτήν την συγκέντρωση!.. Μετά από τις ομιλίες σου μπροστά σε εξαγορασμένους με 50 ευρα (ίσως να λέω και πολλά) ενδεείς και μη “ΡΟΜΑ”, έκανες και ομιλία μπροστά σε Σκοπιανούς!.. Συγχαρητήρια!.. (“Βγήκε” και η γνωστή πια γελοιογραφία, που σε δείχνει να χαϊδεύεις ένα γυφτάκι και να το ρωτάς: “Τί σου αγόρασαν οι γονείς σου με τα λεφτά που τους έδωσα, για να έρθουν σήμερα στην ομιλία μου”); 

Ποιά Ελλάδα στους Έλληνες ρε πολιτικέ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, που δεν έχεις ούτε τις στοιχειώδεις αναστολές, το πολιτικό ήθος (λογικό, αφού είσαι “φτιαγμένος” – “πλασμένος” Κομμουνιστής, τα έχουμε πει και εξηγήσει), τον στοιχειώδη πολιτικό σεβασμό και τολμάς να αναφέρεσαι στον ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, θεωρώντας μας, πολιτικά και μη, κάφρους, θεωρώντας μας ένα “τίποτα”, θεωρώντας μας εγκεφαλικά νεκρούς, ρε ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΟ, [κατά το Κ(Α)ΛΟΠΑΙΔΟ], που μπορείς εύκολα να κουμαντάρεις;

Από τα 10 μνημονιακά χρόνια ρε πολιτικέ ξεφτίλα, τα 5, παρά κάτι, είναι δικά σου! Δηλαδή τα μισά, στα οποία σε εμπιστεύθηκε ο λαός μας, ο οποίος προφανώς είχε πει, “άστον να κυβερνήσει μπας και… “, όπως στο γράφω, δίνοντάς σου και 2η ευκαιρία” (Σεπ. 2015), μετά από το χοντρό πολιτικό σου μπαλαμούτι, (“έπιανε” ακόμα τότε, διότι ήταν νωπό), ξεχνώντας ότι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, λέγε με ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, είτε μαύρος είναι, είτε κόκκινος, είναι ο ίδιος, μεταλλαγμένος και μη!

ΠΑΜΕ” ΜΑΖΙ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΟ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ!

  • Ήσασταν οι πρώτοι ρε Τσίπρα, που με εντολή του τέως ρουφιάνου της ΚΥΠ και νυν ΠτΒ Βούτση, (όπως είδαμε να τον ξεμπροστιάζει ο Χίος σήμερα, κάτι που εμείς δεν το υιοθετούμε, απλώς το αναφέρουμε, θυμίζοντας ότι οι καλύτεροι και μεγαλύτεροι ρουφιάνοι της “ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ήσαν πάντα τα Κομμούνια / το θέμα απαιτεί εκπόνηση διδακτορικής διατριβής), φωταγωγήσατε(!!!) την Βουλή με τις παρελάσεις των κατ’ εμάς “χαμένων ψυχών”, ανοίγοντας τον δρόμο στον απόλυτο εκφυλισμό, στην απόλυτη έκλυση των δημοσίων ηθών, ακόμα και στον εκφυλισμό της ίδιας της Δημοκρατίας, της οποίας τάχα είσαι… αμύντορας!.. (Λες και δεν υπήρχαν, από την αρχή του κόσμου ακόμα, οι “anormal” γενικώς και θα έπρεπε, αφού το διέταξε και το επέβαλε η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, που κυβερνά την ΕΕ, να κάνουν και ετήσιες παρελάσεις)!..
  • Έτσι γινόταν και στην ΕΣΣΔ Τσίπρα, ξέρεις να μας πεις; Υπάρχουν και αξιοπρεπέστατοι τέτοιοι συνάνθρωποί μας βρε, που δεν θέλουν να κοινοποιούν τα τόσο αυστηρά αυτά προσωπικά τους δεδομένα, στον… δήμο!.. Οι λοιποί ή “κάτι άλλοι” είναι αντικείμενο ψυχιατρικής ερεύνης!.. Τί ξεφτίλα είναι αυτή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Μέχρι που, κάποιοι εξωνημένοι εξ αυτών, είχαν και φωτογραφίες Αγίων στα γεννητικά τους όργανα, μη σεβόμενοι τίποτα, αλλά εκεί δεν επενέβησαν οι υπέυθυνες… “Αρχές του Κράτους”, αυτές που πολεμούν -δήθεν- τον ρατσισμό, την μη ανοχή στην διαφορετικότητα (sic), τον αντισημιτισμό (αυτό μπαίνει πάντα ως “μόστρα”, για γλείψιμο των αριστερών Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων” και αφεντικών, ασχέτως αν οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι αντισημίτες…), κλπ, κλπ, κλπ!.. Δεν τόλμησαν όμως οι παρελαύνοντες αυτοί να βάλλουν στ’ αχαμνά τους και καμία φωτογραφία του “Προφήτη”, διότι…  ! …
  • Τα “έβαλες” με την θρησκεία μας, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ με το ΕΘΝΟΣ μας, κάτι που ευθέως αποτυπώνεται στην Σημαία μας και έθεσες και επίσημα την εκκλησία μας σε διωγμό, επειδή είσαι άθεος, παλαιο-κομμούνι και νεο-διεθνιστής! “Θα έσφαζες στο πόδι”, σαν να ήσουν ένας νέος Φλωράκης στο Νοσοκομείο… “Ελλάς” πια, και όχι αυτό του Καρπενησίου, όπως ο Καπετάν “Γιώτης”, 10.000 παπάδες, για να δώσεις τάχα δουλειές σε 10.000 άλλους πολίτες, ρε απατεώνα! Καλά που ξεσηκώθηκαν οι ιερείς, οι περισσότεροι των δεσποτάδων και κυρίως ο Οικουμενικός Πατριάρχης, διότι ο Ιερώνυμος Β’, ο παλαιοχουντικός φίλος του πατέρα σου, είχε, κατά πως λέγεται και ξέρουμε, συμφωνήσει μαζί σου, μέχρι που του έβαλε… φρένο ο απλός και πολυ-διασυρόμενος από σένα κλήρος!.. (Είπαμε Τσίπρα, “αν δεν κρεμαστεί και ο τελευταίος Χωροφύλακας, από τα άντερα του τελευταίου Παππά, αλλαγή δεν γίνεται”, έτσι; Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά… “αναρχικοί” και… άλλοι, μπήκαν μέσα σε λειτουργούσες εκκλησίες, κατέστρεψαν προσόψεις και περιμέτρους ναών, έβαλαν βόμβες, κλπ)!..
  • Διέλυσες την “ΔΕΗ”, το “Α” και το “Ω” της Οικονομίας μιας χώρας, εσύ που θες τάχα και μιλάς για ανάπτυξη, βάζοντάς την “μέσα” σχεδόν 1,5 δις ευρώ, (μπορεί να είναι και πολύ παραπάνω, αλλά ας… συμπλεύσω με τις ελάχιστες αριθμητικές αναφορές), ενώ την πήρες έστω και λίγο κερδοφόρο! (Αγόρασες όμως την Σκοπιανή, για να στηρίξεις τους… Μακεδόνες και συγκεκριμένο πολιτικό εκεί αφεντικό)!
  • ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ η διάλυση της “ΔΕΗ”, που στις Η.Π.Α., για να μαθαίνεις, θα είχε ρίξει την Κ-Β! Γιατί; Διότι έτσι, κινδυνεύει σήμερα η ίδια η ΖΩΗ στην χώρα μας, η πάσης φύσεως ΖΩΗ, αν τελικά φαληρίσει και “κλείσει” και η ΔΕΗ, (όπως έκλεισαν και τόσες άλλες επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, ειδικά επί ημερών σου), αφού η ηλεκτρική ενέργεια είναι το “Α” και το “Ω” της!.. 
  • Εκπαίδευες συνεχώς, επί 4,6 χρόνια, “τα δικά σας παιδιά”, αλλά και ξένα της ΣΟΡΟΣ-COMPANY, στα Εξάρχεια, στην παραλιακή ζώνη, κλπ, (σε τί δηλαδή, πλην του χρώματος, διαφέρουν αυτοί οι κοκκινοφασίστες από τους ΝΑΖΗΔΕΣ μας, στον π. Νέδα και στα διάφορα “καμπς”, με τους Ουστάσι, με τους αντίστοιχους Αλβανούς, κλπ), ξένα κ(α)λόπαιδα που ήλθαν και διαβιούν στο ελληνικό… “Κολοχανείο”, πάνω στα σώματα των Ελλήνων αστυνομικών γενικώς, που διέταξες απλά να αμύνονται, μιας “ΕΛΑΣ” που διέλυσες τελείως, από πλεγματικό και εδώ ιδεολογικό μίσος, κάνοντας τους Αρχηγούς της είτε ρουφιάνους ξένων χωρών, όπως πχ των Αλβανών, είτε μεταφερόμενους πανο-κρατούντες οπαδούς σου, στις διάφορες ομιλίες σου!..
  • Έκανες τους Έλληνες να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους ρε παλιοκατσαπλιά, τους έκανες να ζουν υπό καθεστώς τρόμου! ΔΙΕΛΥΣΕΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!.. Έβγαλες έξω μέχρι και έναν τρομοκράτη 12-άκις δολοφόνο, (ο οποίος μάλιστα επιβεβαίωσε ανοήτως ότι “ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος”), απλώς και μόνον επειδή είναι ιδεολογικά όμορος ή και όμοιός σου, ενώ επέτρεψες, αν δεν συνέτεινες και σ’ αυτό, στην δημιουργία τρομο-“ΦΑΝΣ” του!
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ
  • ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ
  • ΚΛΙΜΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!.. 
  • ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ(!) ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,
  • ΤΟ
  • ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ
  • ΤΗΣ
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  • Έβγαλες με τον “Νόμο Παρασκευόπουλου” έξω όλους τους εγκληματίες,  επί 4,6 χρόνια, ενώ με το νέο ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ σου(!!!), (λίγο πριν φύγεις), από 1ης Ιουλίου, βγαίνουν έξω σχεδόν ΑΠΑΝΤΕΣ, ποινικοί και μη, ενώ πλέον θα επικρατήσει ΓΕΝΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ και πλήρης ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ στην χώρα, (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ), αφού λένε ότι δεν θα μπορεί να αλλάξει τίποτα μετά, αν έστω και “για 1 ημέρα ισχύσει ο ευνοϊκότερος Νόμος”, κλπ!.. Οι Εισαγγελείς, οι Δικαστικοί και γενικά σύμπας ο Νομικός “Κόσμος” της χώρας τα λέει! Μάλιστα σήμερα (25-06-2019) εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση οι υπηρέτες αυτοί της Θέμιδος!..
  • Στα “εθνικά θέματα!
  • Συμφώνησες “στην ζούλα” “πράγματα” τον Φεβ. του 2019, στην Άγκυρα και με τον ΡΤΕ, για τα Ε-Τ, και δεν σου κρύβω ότι ΦΟΒΑΜΑΙ(!!!) ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, με βάση τα όσα εκεί κρυφίως συμφώνησες!.. (Από σήμερα 24-06-2019, έως και 14-07-2019).
  • Θα περιμένουμε επίσης να μάθουμε, εμείς οι μαλάκες Έλληνες, από την ελληνική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, (όχι βεβαίως της “δικιάς σου” Κας Ξένης ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ή της πιο “δικιάς σου” Κας ΘΑΝΟΥ), τί απέγιναν οι αλληλομηνύσεις και οι αγωγές ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΚΟΤΖΙΑ, ώστε να μάθουμε πχ πόσα σας έδωσε ο Σόρος, Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ και έμμεσα (“οφ σορ”) και της ε/φ σας “ΑΥΓΗΣ”, κλπ, πόσα και ποιοί τα πήρατε, για να πουλήσετε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!.. Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν ήταν μόνον τα 50 εκ-ρια ευρώ, που ανέφερε σε εκείνο το Υπ. Συμβούλιο ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΑΛΗΤΑΡΑΣ Π. Καμμένος, (ναι, αυτός που δηλώνει ετήσια εισοδήματα 100 χιλιάδες Ευρώ, αλλά αγοράζει σκάφος 500.000 Ευρώ), αλλά πάρα πολύ περισσότερα τα χρήματα που διακινήθηκαν Κε… Πρόεδρε!.. Μήπως, λέω μήπως, ξέρεις κάτι να μας πεις;
  • Πούλησες, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, το ιστορικότερο ίσως κομμάτι του Ελληνισμού, την 3500 ετών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και μάλιστα ΚΡΥΦΑ(!!!), ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΙΟΣ(!!!), γενόμενος ΕΣΥ(!) ο ορατός νονός (ο σχεδόν “αόρατος” Νονός και ιδιοκτήτης της πρώην “πΓΔΜ” είναι ο πολιτικός σου πάτρωνας Σόρος) του ούτε 30 ετών κράτους που ονομάστηκε… κλέφτικα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, με γλώσσα, εθνότητα, πολιτισμό και όλα αυτά ΜΑ-ΚΕ-ΔΟ-ΝΙ-ΚΑ, ήτοι Σκοπιανά, μετατρέποντας… συνημμένα την Μακεδονία μας μια ασήμαντη επαρχία, που θα… αναμένει ως Νότια, όπως ελπίζεις, κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος, την στο μέλλον ένωσή της με την… Βόρεια!..
  • Για πολύ μαλάκες μας πέρασες ρε Τσίπρα ή μάλλον για πολύ… Φασίστες(sic) και ανεγκέφαλους(πιο sic), όπως μας είχες αποκαλέσει στην Κύπρο, όταν σε ρώτησε σχετικά με το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, ο Γάλλος ΣΟΡΟΣ – ΑΔΕΛΦΟΣ” σου και αγαπημένο παιδί των “Ρότσιλντ”, ο δοτός Γάλλος πρώην υπάλληλός τους, Πρόεδρος Μακρόν ή αλλιώς… Ο ΠΡΩΤΑΡΗΣ” ή “Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΗΣ!..
  • Πούλησες την χώρα με το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” στους “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” για έναν αιώνα, μέχρι το 2115, και τολμάς να ψελλίζεις την επική ρήση Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΤΑ… ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ

ΣΤΗΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ,

ΠΟΥ

ΞΕΧΑΣΑΜΕ!

  • Αναδιάρθρωσες κανένα χρέος και δεν το… αντιληφθήκαμε; Πού το παρέλαβες και πού το αφήνεις;
  • Για μια τέτοια οικονομική πολιτική δεν χρειαζόταν να στείλει ο Σόρος τον πολυσπουδαγμένο πράκτορα της “ΜΙ6” Τσακαλώτο να παίξει τον ρόλο του ΥΠΟΙΚ, αφού αυτόν τον ρόλο θα μπορούσε να παίξει και ένας πολύ καλός… εισπράκτορας! (Ή έκανε τίποτα άλλο ο “Αγγλος”);
  • Πήδηξες” συνειδητά ρε αχρείο παλαιο-κομμούνι, (που κατάφερες να μπεις στην κλειστή κλίκα των μεγαλο-διεθνιστών), την μεγάλη ελεύθερη και δημοκρατική μάζα των Ελλήνων, ήτοι την μεσαία τάξη, για να την εκδικηθείς(!) ιδεολογικά για το 1940-1949 και φτωχοποίησες το σύνολο των Ελλήνων, ήτοι το 98%, αφού το 2% των λοιπών, λέγε με πλουσίων, όχι μόνον δεν τους άγγιξες”, αλλά τους έκανες παντού τα κέφια! Έτσι, έκανες τους Έλληνες ζητιάνους και εσύ ερχόσουν ως ο… εκκλησιαζόμενος δότης, που βγαίνει κάθε Κυριακή, από την εκκλησία και δίνει από 10, έως και 20 σεντς, έως το πολύ 1 και 2 ευρώ στους παρίες επαίτες, που κάθονται στα σκαλοπάτια των εισόδων των ναών και… περιμένουν τα ψίχουλα!.. (Εσύ βεβαίως έδινες, όχι κάθε Κυριακή, αλλά μια φορά τον χρόνο τα τελευταία 2 χρόνια και συγκεκριμένα κάθε Χριστούγεννα ή ελάχιστα πριν από την κάλπη, ώστε ο ζητιάνος να νοιώθει παράλληλα και ως σιτιζόμενος… σκύλος)!..
  • Μας έφερες 2 πολύ σκληρά μνημόνια! Ένα που αποδέχεσαι και ήταν το σκληρότερο όλων, το 3ο και το άλλο του εξαμήνου του κολο-“ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΟΥ”, Βαρουφάκη, με τα 100 ή τα 200 δις Ευρώ, ανάλογα με το ποιός έχει δίκιο, ήτοι ο Ρέγκλινγκ ή ο Βίζερ, διότι περί αυτού πρόκειται ουσιαστικά, μνημόνιο για το οποίο κάνεις τον… Αλέκο!.. Ο Σόϊμπλε ξέρει ΟΛΗ(!) την αλήθεια, του 1ου 6μήνου,του 2015!.. Σκληρός ο Γερμανός, αλλά ψέμματα δεν λέει!..
  • ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ!..
  • Σε ποιά “Ελλάδα στους Έλληνες” αναφέρθηκες λοιπόν,  ρε πολιτική βρωμοσαπίλα, ρε πολιτική γκαβαλίνα;
  • Σε λίγα χρόνια, αν παραμείνεις στην εξουσία, τελειώνει η Ελλάδα, και(!) το ξέρεις, και(!) κυρίως το θέλεις, ρε πολιτική παλιολινάτσα!..
  • Αλήθεια, επειδή μας κυβέρνησες και μας κυβερνάς ακόμα! Μπορείς να μας πεις, ως ο υπεύθυνος Κυβερνήτης, (λέμε τώρα), ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όμως, όσο δύσκολο και να σου είναι αυτό, ξεπερνώντας τον εαυτό σου ρε παιδί μου, πόσοι είναι οι ξένοι στην χώρα και πόσους εσύ έχεις τα 4,6 χρόνια εξουσίας σου “ελληνοποιήσει;
  • Έβαλες στην χώρα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, μαζί με τον πολιτικό ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΑΛΗΤΑΡΑ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΤΡΥΠΩΝΤΑΣ, ΟΙ 2 ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ και επιβάλλοντας την πρωτοφανή θεωρία των “ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ”, από 2,5 εκ-ρια τουλάχιστον και σίγουρα, έως 4+ εκ-ρια αλλόθρησκους(!), (διότι και αυτό έχει την σημασία του), ξένους, (ο ίδιος μας είπες πως, μόνον το 2015, μπήκαν στη  χώρα 1,5 εκ-ριο ξένοι), σε μια Ελλάδα που ήδη είχε 1 με 1,5 εκ-ριο Αλβανούς και άλλο 1 με 1,5 εκ-ριο “κόσμο από άλλες φυλές! Δηλαδή, 2,5 με 3 σχεδόν εκ-ρια ξένους είχαμε, από το 1990 πες και έως το 2015, μέσα σε 25 χρόνια, ένα ποσοστό 25% με 30% του αποτόμως… γηράσκοντος, όπως και φθίνοντος συνολικού μας πληθυσμού και εσύ, μέσα σε 4,6 χρόνια, έβαλες άλλους τόσους τουλάχιστον και πιθανώς και παραπάνω, με αποτέλεσμα τώρα στην καλύτερη των περιπτώσεων να είμαστε 50% – 50%!..
  • Στην συνέχεια!
  • Δεν παρέστης συνειδητά, ως νεο-Διεθνιστής ή σύγχρονος Διεθνιστής, σε καμία μεγάλη παρέλαση και σε καμία των εθνικών εορτών, μην πιστεύοντας σε Ελλάδα και Ορθοδοξία, διαχωρίζοντας από την 1η στιγμή τους Έλληνες, στους δικούς σου αμνούς και στα ερίφια των… άλλων, με το να μην πας να καταθέσεις στεφάνι στο Σύνταγμα, στο εκεί “ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΟΤΑΦΙΟ”, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ, αλλά στην… Καισαριανή!..
  • Στην Παιδεία!
  • Διέλυσες τα Πανεπιστήμια συνειδητά, καθιστώντας τα κυριολεκτικά άντρα ντόπιας και ξενοκινούμενης τρομοκρατίας!..
  • Έβαλες τον δύσμορφο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (“ο χοιρόμορφος” είναι το παρωνύμιό του), αυτόν τον άθεο και αστράτευτο Κων-πολίτη, (με αίτησή του στην Χούντα και κάνοντας χρήση συγκεκριμένης ευεργετικής τότε σχετικής πρόνοιας, δεν υπηρέτησε στις ΕΕΔ, ούτε μία ημέρα), ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, βγάζοντας πχ από την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, όλα τα ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΑΝΤΙ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ μας εθνικά κατορθώματα, από τα αρχαία χρόνια, έως τα νεότερα, “πετώντας” ουσιαστικά τελείως τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, κάνοντας την πλουσιότερη των γλωσσών, μια γλώσσα των 200 λέξεων, και αυτήν… “γκρικλις”, διαλύοντας τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, κάνοντάς τα “ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ”, κομμουνιστικοποιώντας πλέον πλήρως τα ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και παραχαράσοντάς τα, κλπ, κλπ, κλπ!.. ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!
  • ΓΕΝΙΚΑ:
  • Δυσφήμησες και δυσφημείς ακόμα διεθνώς την Ελλάδα, την ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΤΙΔΑ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με το να υποστηρίζεις και να υμνείς, εσύ ο μόνος(!) στην Ευρώπη, την Βενεζουέλα, του ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ και ΦΟΝΙΑ Μαδούρου, (“την έκαναν” από την χώρα του περί τα 4 εκ-ρια Βενεζουελάνοι ρε κατσαπλιά και το ξέρεις), για λόγους που πολύ θα θέλαμε να μάθουμε εμείς οι… μαλακοφασίστες Έλληνες και που σίγουρα δεν είναι λόγοι κοινής σας ιδεολογικής σύμπλευσης, μιας σύμπλευσης “ΤΣΙΠΡΟ-ΜΑΔΟΥΡΟ DESIGN” “ένα πράγμα”, αλλά κάτι άλλο, μιας ίσως “ΤΣΙΠΡΟ-ΜΑΔΟΥΡΟ εξάρτησης!..
  • “Έπνιξες” την χώρα στα λίγα, αλλά στα πολύ δυνατά σκάνδαλα, πλην βεβαίως αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ, όπως κυρίως του α/δ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και των Ελλ. Πετρελαίων, (παρενθετικά, ο “Ρασπούτιν” της τάχα μου Καραμανλικής φιλοσοφίας και “χέσε ψηλά και αγνάντευε”, έβαλε τον γιό του εκεί, με 10.000 Ευρώ μισθουλάκο μηνιαίως), αλλά και σκάνδαλα σαν του… ΠΕΤΣΙΤΗ, των δικών σου ΜΑΛΒΙΔΩΝ και των Βενεζουελάνικων… ΑΡΤΕΜΙΟΥ, σαν το μέγα σκάνδαλο με τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ, σαν αυτό με τα χαρίσματα εκ-ρίων Ευρώ σε δήθεν φίλους σου μεγαλο-επιχειρηματίες λαθρέμπορους, Έλληνες και ξένους, πράκτορες και μη, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Δεν θα γράψω για το ΜΑΤΙ και τους 102 νεκρούς σου, δεν θα γράψω για την Μάνδρα και τους 25 νεκρούς σου, δεν θα γράψω για τον Σαρωνικό και για το πόσοι χιλιάδες άνθρωποι που κολυμπούν εκεί, ως κοινοί θνητοί, θα πεθάνουν από καρκίνο τα επόμενα χρόνια, δεν θα γράψω για τόσα άλλα και σε όλη την Ελλάδα στοχευμένα εγκλήματά σου Τσίπρα, δεν θα γράψω για τα ψέματά σου στον λαό, πριν και μετά από την εκλογή σου, δεν θα γράψω για τις μαγικές σου ικανότητες, για τα απίθανα φακιρικά σου κόλπα, που σε καθιστούν ικανό να αλλάζεις μέχρι και αποτελέσματα Δημοψηφισμάτων, δεν θα γράψω για τις μείζονες πολιτικές σου σκευωρίες, πχ σαν την ΝΟΒΑΡΤΙΣ”, σκευωρίες που “έστησες” μαζί με πουλημένα τομάρια της “Δεξιάς” και του “Νεο-Βούδα”, κατά δήλωσή τους, (πχ στυλ “Ρασπούτιν” ή “Αλέμη” ή και “Κουασιμόδου” κατ’ άλλους) / (ο Κωστάκης θα μιλήσει, όπως ακούστηκε, τώρα, προεκλογικά στην Θεσσαλονίκη, οπότε θα πρέπει να βρούμε πώς θα τον λέμε / μάλλον θα τον λέμε ο Κος 120 δις Ευρώ, αφού τόσο ήταν το χρέος που μας φόρτωσε, προσθέτοντάς το στο τότε ήδη υπάρχον Σημιτικό, όταν κυβέρνησε, και μας οδήγησε υποχρεωτικά στα “Μνημόνια”, δια του ΓΑΠ), δεν θα γράψω για τόσα και τόσα άλλα, όπως θα μπορούσα, και κυρίως για τον βρώμικο χαρακτήρα σου, μπροστά στον οποίον ίσως και ο Μακιαβέλι να ένοιωθε παρθένος κόρη, αλλά θα γράψω πως:
  • * Ο πραγματικά ιδεολογικά “δικός σου” ΜΕΛΑΝΣΟΝ, (τώρα πια… αλιεύεις σε άλλες ευρωπαϊκές κομματικές… ακρογιαλιές), σε περιέγραψε ως τον πιο σάπιο πολιτικό της Αριστεράς, σε όλη την Ευρώπη!..
  • * Ο Der Spiegel σε χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο επικίνδυνους 10 πολιτικούς του κόσμου!..
  • * Εγώ όμως θα γράψω πως είσαι ο πιο μάγκας πολιτικός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, ένας θετικός σύγχρονος πολιτικός… ΓΟΥΛΙΜΗΣ, (αυτής της κατηγορίας πολιτικός βεβαίως, για να μην παρεξηγηθώ), αφού κατόρθωσες να γίνεις “κοτζαμάν” Π-Θ, αν και αρχικά δυσλεκτικός, αν και απόφοιτος “ΕΠΑΛ”, αν και τελικώς απόφοιτος του ΕΜΠ, ελθών εκ Βουλγαρίας από μεταγραφή και χάρη στον τότε φίλο, του χουντικού συγχωρεμένου πατέρα σου, Υπ. Παιδείας Σουφλιά, τον οποίον και στο τέλος πούλησες, όπως συνήθως κάνεις παντού, πάντα και με όλους, όντας εσύ ο “καθ’ έξιν” σκορπιός του έξυπνου, αλλά, δυστυχώς για σένα, χωρίς αληθινή βάση “σποτ” με τον βάτραχο και τον σκορπιό, που “έβγαλες” τώρα, για τις προεκλογικές σου προπαγανδιστικές ανάγκες! (Οι αρχαιολάτρεις μπάσταρδοι μαύροι αδελφοί” σας της “Χ. Αυγής, που ακόμα τους δικάζετε, αυτοί σας επηρέασαν και εντρυφείτε, ως φαίνεται, τώρα και στον αρχαιοελληνικό πολιτισμικό… ωκεανό και δη στους Αισώπειους μύθους);
  • Είσαι ο πιο μάγκας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός, που έγραψες στα παπάρια σου την δολοφονία ενός απλού ΕΛΛΗΝΑ, συνειδητά και από ιδεολογία!.. Αναφέρομαι στην στυγερή δολοφονία του ΗΡΩΑ Κων-νου Κατσίφα! Καταπατήθηκε μέχρι και η λογική από τους Αλβανούς, οι οποίοι άσκησαν μήνυση και κατηγόρησαν έναν νεκρό(!!!), που του έβγαλαν μέχρι και τα σπλάγχνα για να μην φανεί η αλήθεια της ΑΝΑΝΔΡΗΣ πράξης τους, αποτέλεσμα εντολής του ίδιου του Ελληνο-Γενίτσαρου φονιά Ράμα και δεν μίλησες, διότι αυτός, ο  Αρχιμαφιόζος της γειτονιάς μας, ο Ράμα, είναι “ΣΟΡΟΣ-ΑΔΕΛΦΟΣ” σου! Ο χειρότερος Ισραηλινός, ο χειρότερος Άγγλος, ο χειρότερος Αμερικανός πολίτης να ήταν ο σκοτωμένος τους, οι Εβραίοι, οι Άγγλοι, οι Αμερικανοί, αλλά και άλλοι ηγέτες, άλλων λαών θα ξεσηκώνονταν!.. Κάποτε και οι Έλληνες!..

– Και τελικά ρε Τσίπρα, για να μην το κουράζουμε, αφού οι Έλληνες σε έμαθαν “από την καλή και από την ανάποδη”, πώς και αναφέρεσαι στον Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον ιδρυτή του… κακού ΠΑΣΟΚ, που όπως “μας τα έκανες μπαλόνια” και μας λες, εδώ και 5 χρόνια συνεχώς, πως ήταν το 1 από τα 2 κόμματα (αυτό και η ΝΔ) που κατέστρεψαν, κατά σε πάντα, τα τελευταία 40 χρόνια την χώρα, που ήρθες εσύ και… έσωσες; (Αλήθεια ρε απατεώνα, το 2018 δεν τελείωνε χρονικά, έτσι και αλλιώς, η δανειακή σύμβαση της χώρας μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος ή όχι);

Πώς γίνεται λοιπόν να υμνείς τώρα, και μάλιστα και να μιμείσαι ρε πιθήκι, έναν εκ των καταστροφέων  της χώρας μας, έναν εκ των βασικών 2 ή 3 υπευθύνων των καταστροφικών κατά σε 40 χρόνων για την Πατρίδα μας, αυτό το τεράστιο ελληνικό πολιτικό μέγεθος που λέγεται Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

Τόση πολιτική ιεροσυλία, τόση πολιτική αγυρτεία ρε Κομμούνι, τόση ξόπετση εφαρμογή του Λενινιστικού περί ηθικής ορισμού; Πώς συμβιβάζονται λοιπόν αυτά τα 2 ρε πολιτικέ καρκίνε;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΤΥΠΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΝΤΙΚΩΝ ΡΕ!

  • Μιμούμενος και το παλαιό ιστορικό “σποτ” του ΠΑ.ΣΟ.Κ., το επανέφερες και πάλι, (οικειοποιούμενος ξένη δουλειά και τελικά… περιουσία), το επανέφερες, αλλά πρόστυχα και κακοραμμένο στα δικά σου μέτρα!
  • Τί σχέση λοιπόν μπορεί να έχει με την Κομμουνιστική διεθνιστική αριστερά σου ρε Τσίπρα, ο Πλαστήρας πχ, ο Βενιζέλος πχ, ο Γέρο-Παπανδρέου πχ, κλπ, κλπ, κλπ, που εμφανίζονται στο σποτ”, ακόμα και ο Κολοκοτρώνης ρε συ, με όλους εσάς τους σημερινούς ανθέλληνες κόκκινους μεταλλαγμένους φασίστες; Πώς έμπλεξες, άντε, τον φάντη με το ρετσινόλαδο, ας πούμε; Να σου πω εγώ! Εσκεμμένα το έκανες, διότι θεωρείς ΑΔΑΕΙΣ και ΖΩΑ τους Έλληνες, κάφρο τον εναπομείναντα σκλάβο λαό μας, και πόνταρες και πάλι στην δύναμη της… σύγχυσης και του… θολωμένου του μυαλού, (λόγω της οικονομικής κυρίως κρίσης), θολωμένου του μυαλού, όπως θα έλεγε και ο δυστυχής συγχωρεμένος πια, 100% άνδρας, όχι σαν εσένα Ψεύτης Υποκριτής και Δόλιος, … Άκης ΠΑΝΟΥ!..
  • Τόση ξεφτίλα ρε Τσίπρα, πώς την αντέχεις;

– Τελικά, είσαι ένας πολιτικός πράκτορας, ένας ξενικός πολιτικός εντολοδόχος, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα πια και από το γεγονός ότι μάζεψες στο Κόμμα σου ουσιαστικά όλους τους εξ Εσπερίας ανθέλληνες πράκτορες του ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ., του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β’, ώστε να επιβιώσεις πολιτικά, αφού πια δεν έχεις τίποτα, είτε ως 1η, είτε ως 2η φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ να πεις στον λαό μας και πήρατε όλοι σας εντολή απ’ έξω να ενωθείτε, ώστε να εκφράσετε την υποτιθέμενη προοδευτική παράταξη και τ’ αρχίδια μου κουνιούνται”, που έλεγε και ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Γ. Καραϊσκάκης!..

Απάντα μας τώρα:

– Κομμουνισμός ή αλλιώς Κόκκινος Φασισμός και πρόοδος πάνε μαζί ρε Τσίπρα; Τί απεδείχθη μόλις πριν από λίγα χρόνια;

– Ανθελληνισμός, Διεθνισμός και Μισελληνισμός είναι πρόοδος ρε Τσίπρα;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΟΤΙ, ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΕΜΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ  -ΕΣΤΩ- ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ… ΠΑΠΑΡΙΕΣ;

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΔΟΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4,6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ; ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ! ΤΙ; ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ, ΣΕ ΟΣΗ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, “ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ!..

Είσαι τελικά μια τόσο δόλια πολιτική υφάντρα, μια σύγχρονη πολιτική ΑΡΑΧΝΗ, (καλύτερη ακόμα και από την αρχαία εκείνη γυναίκα την ΑΡΑΧΝΗ“, που ξεδιάντροπα και ασέβαστα έλεγε και ισχυριζόταν στον λαό ότι ύφαινε καλύτερα από την Θεά Αθηνά), μια ΑΡΑΧΝΗ, που χέστηκε όμως να βγει σε “ντιμπέϊτ” με όλους τους πολιτικούς νυν και δυνητικούς πολιτικούς Αρχηγούς, διότι ξέρεις / ήξερες ότι όλοι εσένα θα “κτυπήσουν” ή θα “κτύπαγαν” κυρίως, αφού εσύ κυβέρνησες 4,6 χρόνια και κυρίως ξέρεις ότι θα σε καταχέριαζαν πιο πολύ τα πρώην “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ”, αυτά πχ που με τηλεφωνική εντολή του Σόρος έδιωξες από την Κ-Β, αυτά που σου λένε ότι αρνείσαι να ωριμάσεις, κλπ, λέγε με ΔΑΝΑΗ-ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, αλλά και τα άλλα παλιά συντρόφια, τα άσχετα με την δολιότητά σου, τις λαοπροδοσίες σου και τις απέξω ΔΙΕΘΝΟΕΒΡΑΪΚΕΣ” εξαρτήσεις σου, σαν τον λαϊκό αγωνιστή και θα έλεγα, ως ένα σημείο, και αγνό Λαφαζάνη, αφού πχ δεν εννοεί να καταλάβει ότι πίσω από τον “ΑΝΤΑΡ-CIA” ήταν η CIA του Ομπάμα και την Ελληνίδα Μαχήτρια Ζωή Κωνσταντοπούλου!..

– Καλά που ήταν και αυτοί οι 2 Έλληνες φίλοι μου και σταμάτησαν στο 1 εκ-ριο μόνον οι κατασχέσεις!.. Ναι, και μην γελάτε φίλοι μου! Πού 1 εκ-ριο κατασχέσεις και πού 4, που θα πήγαινε το νούμερο! Και το αποτέλεσμα ήταν ο Λαφαζάνης να κατηγορείται ότι πήγε –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– να ανατρέψει το πολίτευμα της χώρας, το… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, και ειδικά αυτό του Τσίπρα! Αλλά είπαμε, ο χαρακτήρας του Τσίπρα, του πολιτικού αυτού σκορπιού ο… χαρακτήρας, δεν αλλάζει!.. Ο σκορπιός του “σποτ” του ΣΥΡΙΖΑ!

– Αλήθεια ρε Τσίπρα για πες μας και αυτό! Πόσες σαν την Ζωή έχεις τώρα στο Κόμμα σου; Την Γεροβασίλη ή “μαγνητική τομογραφία” κατ’εμάς ή… Εληναίου, κατά Πάγκαλο, ας πούμε, ή την Ευτυχία την Αχτσιόγλου, που της φωτογράφησαν τα οπίσθια στην Βουλή, οι… ρούγες των οποίων ήθελαν πολύ λίγο για να φανούν, τώρα πρόσφατα που φόρεσε εκείνο το λευκό “κολάν”; Πόσες ρεεεεεεεεε με μόρφωση, με πολιτικό εγκέφαλο, με τσαγανό, με Ελλάδα και Δημοκρατία στην ψυχή της, πόσες ρε φοβερέ Π-Θ, του “μη συστήματος” / πάμε μαζί αχαχαχαχαχαχαχα και “των πολλών” / πάμε πάλι μαζί, αχαχαχαχαχαχαχα; Και η πλάκα είναι ότι “το έπαιξες”, στο θέμα του “ντιμπέϊτ”, εσκεμμένα φυσικά, πως τάχα απέναντί σου θες μόνον τον Μητσοτάκη, που “τον έχεις” τάχα, κλπ!.. Ξέρεις ρε Τσίπρα, και με πολύ σεβασμό στο γράφω και σε εσένα και στα … ΕΠΑΛ, ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν έχει τελειώσει ΕΠΑΛ, έχει δουλέψει καμιά 10ριά χρόνια στις Η.Π.Α. σε Τράπεζα, μιλάει “κανα” 2 γλώσσες σαν την μητρική του, και κυρίως έχει ήθος, αλλά κατά πως δείχνει και μυαλό καθαρό, σύγχρονο, ενωτικό και ελληνικό και γι΄αυτό εκτιμώ πως πράγματι σε.. φοβήθηκε και δεν σε ήθελε σε “τετ α τετ” μονομαχία!..

– Αλήθεια ρε φιλαράκο, ας το δούμε και από την φαιδρή του πλευρά το θέμα! Πότε ένας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, (όπως ο κατά δήλωσή του, Κ. Μητσοτάκης), φοβήθηκε να αντιπαρατεθεί με έναν βαζελάκο και μάλιστα με τον πρώτο θλιβερό βαζελάκο ελληνικής καταγωγής Π-Θ, που τα έβαλε βρώμικα και ύπουλα με το 1ο ελληνικό αθλητικό Σωματείο της χώρας, τον πολυνίκη και πολυ-πρωταθλητή στην χώρα μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π. και έναν από τους πιο δυνατούς αθλητικά και υγιείς ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, όπως και με τον κόσμο του(!!!), που τον καθύβριζε σχεδόν συνεχώς επί 4,6 χρόνια, στέλνοντας μέχρι και υψηλόβαθμους Υπουργούς του να επιδεικνύουν “κολόχερα” και να απειλούν με φυλακίσεις τους οπαδούς του σε αθλητικές συναντήσεις, αλλά και στερώντας του ετσιθελικά τίτλους, δίνοντάς τους στον συμπαθή ΠΑΟΚ, (όπως και ο ίδιος ο αντι – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και βαθιά υβριστικός προς την Ομάδα του Πειραιά Ζουράρης το ομολόγησε σήμερα), λόγω του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, και, και, και, ……… πότε; Ποτέ ρε Τσίπρα, ποτέ!.. Και ως Βάζελος, αλλά και ως επίπεδο, σε σχέση ειδικά με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, θα ζήσεις και θα πεθάνεις με το ψυχολογικό πλέγμα / “κόμπλεξ” του κατώτερου!..  

– Σήκω λοιπόν και φύγε ρε φίλε, έστω και έτσι έξυπνα, όπως νομίζεις ότι θα το κάνεις, αφού μπροστά μας έρχονται πάρα πολύ δύσκολα “ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ” (και πρόσφατα γράψαμε σχετικά) και εσύ είσαι και ΧΕΣΤΗΣ” και “ΑΣΧΕΤΟΣ” και “ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ”, για να τα αντιμετωπίσεις, (τώρα 2 εβδομάδες προ των εκλογών μας, κάνεις, σε συνεννόηση με τον ΡΤΕ, τον “Τουρκοφάγο” μάγκα), και πήγαινε και άραξε κάπου, αφού μάλιστα, όσα φροντιστήρια και αν κάνεις για να μάθεις τα όποια θέματα, πάντα κάπου θα κάνεις λάθος στην… συναρμολόγησή τους!.. Εδώ σε… “έκλασε” ακόμα και ο μέγας Φροντιστηριακός Κομματικός… “ΠΡΑΤΤΩ”-Καθηγητής ή “φέϊκ”(ο)-Καθηγητής, κατά την Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, του οποίου την πολυσέλιδη επιστολή παραίτησής του δεν μας την έδειξες ακόμα!

Σε ποιό “ντιμπέϊτ” λοιπόν είσαι ικανός να “βγεις” ρε Τσίπρα, που η κλονισμένη υγεία σου, με όσα θα σου σούρουν, θα επιδεινωθεί και θα δαγκώνεις τα χείλη σου σαν την Δούρου ή θα πολυ-πλαταγιάζεις και πάλι; (Γιατί άραγε, τον γέρο Καραμανλή μιμείσαι ή κάτι άλλο συμβαίνει);

– Αλλά και να “βγεις” σου λέω εγώ, ακόμα και μόνον εσύ και ο Κ. Μ.! Έχεις σκεφτεί “να τα πάρει” ο Μ., όπως τότε στην Βουλή, που… έχασε τον “αστικό του καθωσπρεπισμό”, όπως θα έλεγες εσύ ο… διανοούμενος αριστερός, αχαχαχαχαχαχα, και να αρχίσει και πάλι να σε αποκαλύπτει, να σε γυμνώνει, και να δείχνει ποιός είναι στ΄αλήθεια ο Π-Θ της Ελλάδος; Εγώ δεν θα πόνταρα ρε Τσίπρα ότι δεν θα το κάνει, (χρησιμοποίησα αυτό το ρήμα, επειδή ο Τράγκας έλεγε πως είσαι και σπουδαίος χαρτοπαίκτης), στο ότι δηλαδή ο Μ. θα σε ανεχόταν και πάλι, ακολουθώντας την πάγια δεξιά “φλωροστάση”, όπως πάντα όλα τα κομμούνια, παλαιά και σύγχρονα, θεωρούσατε την πολιτισμένη συνήθως από τους Δεξιούς, πολιτική κοινοβουλευτική και μη, παρουσία τους!.. Άκουσε τον Έλληνα!..

– Και κάτι ακόμα! Με ποιά μαθηματική ή άλλη λογική μπορεί να γυρίσει το… ματσάκι, όπως λες; Μόνον αν τρελαθούν αυτοί που πριν από μόλις 1 μήνα ψήφισαν… έτσι και τώρα θα θελήσουν να ψηφίσουν τάχα… αλλιώς, μόνον αν σε ψηφίσουν οι Πακιστανοί του Βίτσα και των άλλων… Φυλών, και γενικά οι εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιηθέντες ξένοι ή μόνον αν κάνεις νοθεία, που για να είναι ικανή να γυρίσει μια διαφορά 9,5 μονάδων, θα πρέπει να είναι η(!!!) νοθεία του 21ου αι., όπως και όλων των παρελθόντων αιώνων και σίγουρα πολύ καλύτερη αυτής του Γερο-Καραμανλή, τότε που ψήφιζαν τα δένδρα και οι νεκροί, αρκεί να μην “έβγαινε” τότε Π-Θ ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!

– Ούτε στα καλύτερά σου όνειρα λοιπόν δεν μπορείς να δεις ότι έχεις κάτι από ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, πόσο μάλλον ότι είσαι Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ή ότι μπορείς να γίνεις Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.. Άκουσέ με και πάψε να γελοιοποιείσαι!..

– Είσαι ένα πολιτικό ΟΝΕΙΔΟΣ, δημιούργησες την Ελλάδα των ξένων, πουλώντας την σ΄αυτούς, [αυτό που δεν έκανε ούτε η “ΔΕΞΙΑ”, δεν το έκανε ούτε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος που υβρίζεις και τους ήθελες και Φυλακή, το έκανες ΕΣΥ ο… Αριστερός και προσφάτως συνεχής λείχων της Σοσιαλδημοκρατίας… ], και έχεις το ΘΡΑΣΣΟΣ να λες για την ΕΛΛΑΔΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ!

– Φτωχοποίησες ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ και έχεις το θράσσος να λες την περί “μη προνομιούχων” φράση του Ανδρέα! Πόσο “πολιτικός αλήτης” πρέπει να είσαι τελικά;

  • Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΕΥΔΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4,6 ΧΡΟΝΙΑ!.. 

Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να καταψηφιστείς μαζικά, ώστε να ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, της οποίας τις ρίζες τις ΥΠΕΣΚΑΨΕΣ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΣ, μεθοδικά και… μεθοδευμένα!.. Άλλη μια 4 ετία μαζί σου, θα είναι και η απασφάλιση της βαλβίδας του αναπνευστικού σωλήνος που κρατάει ακόμα, έστω και στην εντατική, αυτήν την χώρα και αυτόν τον λαό!.. Και επειδή στο ιστορικό κλεμμένο “σποτάκι” σας Κε Π-Θ γέ, είδα και τον Τρικούπη, σου γράφω μετά πλήρους βεβαιότητος, εγώ ο ελάχιστος, πως

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ,

αν με καταλαβαίνεις, που πολύ αμφιβάλλω!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ

1. Για “ξελαμπικάζ” φρέσκος “ΑΡΚΑΣ:

 arkas-max-300x200

2. ΠΡΟΣΟΧΗ

Μαζικά όλοι είπαμε, ψηφίζουμε τώρα ΝΔ και Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, και οι μη(!) ΝΔούληδες, ΑΠΑΝΤΕΣ, ώστε να φύγει το πολιτικό ανθελληνικό ξενοκίνητο μίασμα, (το ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ δεν θα ψήφιζε άλλωστε ποτέ ΠΑΣΟΚ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και ακολούθως  προστρέχουμε σε Ψυχολόγους – Ψυχιάτρους!.. 

3. Την  επόμενη εβδομάδα, και πάντως προ των εκλογών, θα προσπαθήσω να σας έχω, όπως σας το είχα άλλωστε υποσχεθεί, λίστα καλών και φθηνών Ψυχολόγων και Ψυχιάτρων, για όσους εξ υμών ή ημών, μη ΝΔούληδων, θα χρειαστούν αυτήν την ειδικότητα μετεκλογικά, επειδή θα ψηφίσουν ΝΔ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, αφού αυτό είναι το 1ο Κόμμα σε ποσοστά! Όσοι ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΠΑ.ΣΟ.Κων, δεν θα μπορέσουν τελικά να ψηφίσουν ΝΔ, ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ, ας ψηφίσουν “ΚΙΝΑΛ”!.. (Μήπως Κε Πρόεδρε, Κε Σημίτη, λέω μήπως, θα πρέπει να βγείτε και να πείτε έστω αυτό που μόλις διαβάσατε, στους απλούς πρώην Οπαδούς σας, εσείς που ο Τσίπρας “σας πέρασε γενεές 14”, ώστε να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ);

– Επίσης καλούνται, με πολύ σεβασμό, να μην ψηφίσουν Χ. ΑΥΓΗ οι Έλληνες, διότι αυτοί είναι παιδιά της ίδιας πολιτικής μήτρας με τον ΣΥΡΙΖΑ, (στο χρώμα μόνον διαφέρουν), όπως πολλάκις το έχουμε αναλύσει εδώ και εξηγήσει, αλλά ούτε και Βελόπουλο, που είναι ένα, (τάχα μου… άπιαστο), πολυ-λαμόγιο, που συνεργαζόταν με τον μεγαλύτερο Χουνταίο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον, τον Καραμπέρη, και που για να μην το κουράζω, θα συνεργαζόταν με πολλούς, ακόμα και με τον διάβολο, για να σώσει την ελληνική του… τσέπη!..  STOP “προς στιγμήν!..

4. ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΛΩΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ 23-06-2019, 23 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΕΞΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ! ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, Ε;

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ! (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ(!) ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΠ’ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΚΥΤΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ… ΕΧΘΡΟΙ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ “ΒΓΗΚΑΜΕ”, ΤΟ 2015, ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΑ” ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ -ΤΟΤΕ- ΓΡΑΨΕΙ, ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ”! ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΟΜΩΣ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΘΕΟΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟ-ΔΩ-ΣΕ(!!!) ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, (“ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, “ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ”, ΚΛΠ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ “ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ” “ΣΚΟΡΠΙΟΣ” ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΩΣΑΜΕ, ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ TV… ΕΝΑΥΣΜΑ)!

TA ΛΕΜΕ“! 

-/-