Φίλε / Φιλοι μου / μας!.. (Ασπρόμαυρη Γραμματοσειρά, Λόγω Πένθους / Λίγο μόνον… Κόκκινο)!..

1. Δεν μπορώ να ξέρω πόσοι εκ των σημερινών πολιτικών μας είναι μυημένοι στα μυστικά της ψυχοπολιτικής! Μάλλον όμως κανείς! Περισσότερο, μοιάζουν να… ανήκουν στην σφαίρα της… Ψυχιατρικής!..

2. Το λαμόγιο ο Βελόπουλος είπε σε εκπομπή του, όταν ο Καμμένος ανακοίνωσε ότι τάχα θα πληρώσει το Κράτος τα κόκκινα δάνεια των στελεχών, (το Τάμα του Παπαδόπουλου, ως συνέχεια του Εθνικού Τάματος, των Αγωνιστών του 1821, είχε περισσότερη αξιοπιστία από την εξαγγελία «Παραμύθι», του Συγκυβερνήτη πολιτικού γκάνγκστερ «Πάνου»), πως δεν συμφωνεί και πως δεν θα πρέπει να χαριστούν στους στρ-κούς, αλλά στους ανέργους!

     α. Αυτός είναι ο «φίλος» των ΕΔ Βελόπουλος, με τις πολλές επερωτήσεις προς το ΥΠΑΜ, που έκανε όταν ήταν βουλευτής και ταυτόχρονα και «dealer» οπλικών συστημάτων, … ανατολικών, ώστε να… κονομάει και απ’ αυτές!..

     β. Και ποιός σου είπε ρε απατεωνίσκο (ούτε καν απατεώνα δεν σε αποκαλώ) ότι οι στρ-κοί θέλουν χάρες, απ’ τον οποιοδήποτε και δη απ’ τον υπηρέτη των Κομμουνιστών, Π. Καμμένο;

– To ίδιο παραπάνω άτομο καλούσε και πάλι απ’ την εκπομπή του, τους Οργανωτές του Α΄ Συλ/ρίου για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Θεσσ/νίκη, αν δεν έχουν λεφτά να πηγαίνανε να τους έδινε αυτός! Επειδή προφανώς είναι πολύ… μπερεκέτης! Ρε ουστ!.. Βεβαίως, απ’ την άλλη, (προσέξτε!) καλούσε τον κόσμο να βρούνε μαζί και άλλους επιχειρηματίες, ώστε να βρεθούν λεφτά, για το… συλ/ριο!.. Καταλάβατε!

– Ο Βελόπουλος ήταν γνωστός ΠΑ.ΣΟ.Κ. τζής και μάλιστα φανατικός, όπως και φανατικός… ΜΠΑΟΥΚ-τζής! (Τον Σαββίδη λέει πως… δεν τον ξέρει)!.. Αχαχαχαχαχαχα! Όμως προσέξτε ακόμα και τα ακόλουθα!

– Τον πέταξε ο Καρατζαφέρης απ’ το ΛΑΟΣ, τον πέταξαν και απ’ τη ΝΔ, όπου είχε «πάει» για να προμοτάρει τη Ρωσία στον «Νέο-Βούδα», ο οποίος απολύτως αφρόνως έπαιξε το… ρωσικό παιχνίδι, γενόμενος ο 2ος , μετά τον Σημίτη, ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ των όσων τραβάμε σήμερα, ως χώρα και για τα όσα θα τραβήξουμε λίαν… προσεχώς!

– Στον Βελόπουλο «κόστισε» περισσότερο το σουτάρισμά του απ’ τη ΝΔούλα, και γι’ αυτό θέλει να την εκδικηθεί, ώστε να μην γίνει αυτή, ποτέ ξανά Κ-Β!

– Έχει μαζέψει και άλλα γνωστά λαμόγια στην εκπομπή του και ουσιαστικά όλοι τους στηρίζουν τον Τσίπρα, «εν μέσω» –ενίοτε- κάποιων αντι-κυβερνητικών… κροτίδων… «κρότου – λάμψεως»! Σας έχω γράψει τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του για την πΓΔΜ! Έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί, μαζί με τον πρώην, φανατικό επίσης, ΠΑ.ΣΟ.Κ.-τζή Καψαμπέλη, πως ο Κων-νος Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, το 1977, σε Συνέδριο, είχε αναγνωρίσει τους Σκοπιανούς, ως Μακεδόνες!.. Τόσο λέρα είναι! Ένα άτομο που πουλάει Πατριωτισμό και Θρησκεία, ένα άτομο που ενώνει λανθασμένα και βιαστικά ό,τι πληροφορία του λένε ή… κρυφακούει, ένα άτομο που πούλησε το Κόμμα του, ένα άτομο που μετά πέρασε και απ’ άλλα… μαντριά και μάλιστα και από αντίπαλα του αρχικώς δικού του, ένα άτομο που φέρεται ότι έχει στρατολογηθεί από τους Ρώσους, όπως ακριβώς και ένας μικρός αριθμός Ελλήνων ανωτάτων στρ-κών, κυρίως (ε.α), οι οποίοι έχουν μπει στο ρωσικό «πέϊ-ρολ»!..

 

3. Όχι ρε ΡΤΕ! Εσείς δεν το έχετε στο αίμα σας, όπως είπες στις 24-02-2018, να κτυπάτε πολίτες, όταν κάνετε στρ-κές επχσεις, άλλοι το έχουν! Απλώς εσείς χρησιμοποιείτε πχ χημικά στην επαρχία της Αφρίν, εναντίον πολιτών και μαχητών του YPG, όπως σας «έδωσαν» οι πρόσκαιροι φίλοι σας Ιρανοί, σκοτώνετε, εκεί επίσης, πολίτες λέγοντας πως είναι Κούρδοι «τρομοκράτες» με πολιτική περιβολή, (υπάρχουν τα «βίντεο»), χρησιμοποιείτε σαν «ασπίδα» σας μέλη τρομοκρατικών και μη Οργανώσεων, (Τζιχαντιστές και μη), πολίτες – μέλη διαφόρων Φυλών, με το… σύνθημα: «Προχωράτε εσείς και εμείς ακολουθούμε»!.. Αχαχαχαχαχα

– Εσείς Ταγίπ, ποτέ δεν βιάζετε γυναίκες, δεν κόβετε ρόγες από στήθη γυναικών, όπως στην Κύπρο το 1974, κάνοντάς τες μετά κομπολόϊ, δεν καίτε χωριά, δεν γκρεμίζεται χριστιανικούς ναούς, δεν τους κάνετε στάβλους, αποθήκες πάσης φύσεως, τζαμιά, κλπ, εσείς ποτέ δεν εγκληματείτε και μάλιστα διαχρονικά στην Ιστορία ΠΟΤΕ(!) οι Τούρκοι δεν προβήκατε σε θηριωδίες!

– Στα νεότερα χρόνια αυτό, το ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες, το ξέρουν επίσης άριστα οι Αρμένηδες, το ξέρουν οι Κούρδοι, (αν τυχόν δεν ξέρεις ρε βρωμο-Μογγόλε ρώτα να σου πουν τί έκαναν οι «δικοί» σου στο ηρωϊκό Κουρδικό προάστιο Λίτζε, της πρωτεύουσας των Κούρδων, του Ντιγιάρμπακιρ, προ ολίγων μόλις ετών), το ξέρουν οι Ασύριοι ή Σουριανοί, οι Άραβες συνολικά, και άλλοι πολλοί!..

– Ακριβώς επειδή εσείς ρε Ρετζέπη, ΠΟΤΕ(!) δεν κάνατε, στην ιστορική σας πορεία ως Μογγόλοι, ως Σελτσούκοι, ως Οθωμανοί, ως Τούρκοι, βιαιότητες, εξανδραποδισμούς, γενοκτονίες, εθνοκαθάρσεις, κλπ, γι’ αυτό και ο πολιτισμένος Κόσμος, που σήμερα, λόγω της γεωπολιτικής σας θέσεως, σας γλείφει μετά πάθους, είχε ταυτίσει τη λέξη Τούρκος με τη σφαγή, με τον απολίτιστο και αγροίκο άνθρωπο, την είχε και έχει ταυτίσει με το αίμα, με τους κοπετούς και οδυρμούς, με το θάνατο και μόνον!

– Τί είπες λοιπόν ρε παλιο-λινάτσα; Σου δίνουν τίποτα και πίνεις, για τον άρρωστο… πρωκτό σου, και έπαθες εγκεφαλική βλάβη; Πρόσφατα, τους σφαγείς του “ISIS”, εσύ δεν τους υποστήριζες, ρε βρωμιάρη; Ακόμα και τώρα δεν σχετίζεσαι μαζί τους; Και, και, και,… !

– Γράψαμε, τις προάλλες, σχετικά με ρήσεις Μεγάλων Ανδρών για το ποιόν σας ως παλιόρατσα, ρε «παλιο-γιούρτη»,  ρε παλιόγυφτα, ρε παλιοτσαντηρά και ο… Χακαν-ούλης, που μας διαβάζει, τα είδε και έσπευσε να μας απαντήσει με αντίστοιχες ρήσεις (βρήκε 1, 2 γλειψιματικές), ώστε να ανατρέψει ό,τι γράφαμε! Δυστυχώς για εσάς σας ξέρουν όλοι, ασχέτως αν σήμερα για οικονομικούς λόγους σας… πεοθηλάζουν!.. Αλλά και αυτό τελειώνει σε λίγο ρε Τουρκομπινεδιάρη, μαζί με την χώρα σου, την ονομαζόμενη σήμερα Τουρκία, μαζί και με όλους τους Μογγόλους καταπατητές της!.. Άλλωστε, το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι ρε Ταγίπ ότι τελειώνετε, γι’ αυτό και «πέρασες» στον λαό σου πως τώρα πολεμάτε τον 2ο «Αγώνα Ανεξαρτησίας» σας, γι’ αυτό όλοι σας έχετε «ξεφύγει», όπως πχ ο φρενοβλαβής σύμβουλός σου, ο Γιγίτ, που λίγα χρόνια πριν σε έβριζε (ή όχι;), όπως μέχρι και ο ΥΠΕΞ σας, ο οποίος δείχνει τον… πολιτισμό σας, λέγοντας πως στίβετε τους Κούρδους σαν τα πορτοκάλια, ενθυμούμενος την πραγματική του ιδιότητα, αυτήν του πωλητή εσπεριδοειδών, στις τ/λαϊκές αγορές!.. (Έβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο ο «γιός του Λοχία», «προδόθηκε» από μόνος του! Και εμείς ψάχναμε από την μούρη του να εξακριβώσουμε την πραγματική του… ιδιότητα)!..

– «Πάρτο» παρακάτω, για να το θυμάσαι Ρετζέπη!

Οχιές, ύαινες, όρνια και χολεριασμένα σκυλιά είστε Ερντογάν, ένας εσμός απολίτιστων και διαχρονικών ιστορικά βρωμερών φονιάδων, ένας εσμός κλεπτών άλλων Πολιτισμών και Θρησκειών, ένας εσμός διμούτσουνων παλιανθρώπων!..  «Ο Kadar Recep!..

4. Δεν πρόκειται φίλε μου να ξαναγράψω / -με τίποτα πια για Ε-Τ πόλεμο! Για ό,τι θέλεις / -τε ανατρέξτε στο “σάϊτ” μας, στο οποίο, για 3 χρόνια σχεδόν τώρα, γράφουμε σχετικά και θα διαπιστώσεις πως –δυστυχώς– έχουμε «πέσει μέσα» 100% στο υπόψη θέμα, αλλά και με ό,τι άλλο ασχοληθήκαμε!..

– Λέμε μόνον και πάλι! Η ανάφλεξη θα έλθει από την Κύπρο, όπου η Τουρκία έχει σχεδιάσει, (με γνώση και έγκριση των Βρετανών), εισβολή / 3ήμερη Προέλαση προς τα «ελεύθερα» της Κυπριακής Δημοκρατίας! Ταυτόχρονα θα «ανοίξουν» Δ. Θράκη και Αιγαίο, όπου και εκεί οι Τούρκοι θα εισβάλλουν και θα επιχειρήσουν απόβαση σε μεγάλο νησί μας, αντιστοίχως!.. Ανάτρεξε στο “σάϊτ” μας και θα τα βρεις όλα!

– Για την τ/«Επιστράτευση» τώρα, που ρώτησες και στην οποία αναφέρθηκε ο ΡΤΕ, μόλις «προχθές», σου λέω τα παρακάτω:

    α. Είναι η τουρκική απάντηση σε κάτι ελληνικές κολο – φυλλάδες, που παρουσιάζονται ως ε/φ και ως πρώϊμοι προστάτες των λαϊκών συμφερόντων,  που ξεκίνησαν το θέμα, και οι οποίες τελευταίως αναφερόντουσαν σε ελληνική αντίστοιχη προετοιμασία, σε Φύλλα Πορείας, κλπ!.. Τόσο τους «κόβει»!.. Ας όψεται βεβαίως η έλλειψη κεντρικού Κ-Βκού Οργάνου, που θα έπρεπε να αναλάμβανε το θέμα των ΨΕ και στο εσωτερικό της χώρας και προς τους όποιους εχθρούς μας στο εξωτερικό!

– Είναι τόσο ηλίθιοι οι Έλληνες χειριστές των όποιων ΨΕ, (στην ΕΥΠ κυρίως), που δεν αντιλαμβάνονται(;) ότι η δήλωση ΚΟΤΖΙΑ, πως την επόμενη φορά που η Ελλάδα θα προκληθεί από την Τουρκία, η Ελλάδα θα κτυπήσει, περικλείει εντός της τα πάντα και πως δεν χρειάζεται κάτι άλλο αυτοί να πουν; (Αυτό η Τουρκία θα θελήσει σύντομα να το διαπιστώσει)! Γράψαμε σχετικά!

    β. Αν μας διαβάσεις «εδώ και πίσω» θα δεις ότι γράφαμε πως οι Τούρκοι έχουν ήδη προβεί μυστικά σε ΕΠΣ του κυρίου όγκου των δυνάμεών τους, (ας το πω «1ο Κύμα ΕΠΣ»), οι οποίες θα κληθούν να υλοποιήσουν τους όποιους σχεδιασμούς τους στην μητροπολιτική Ελλάδα και στην Κύπρο! Αυτό έχει γίνει απ’ το περσινό Καλοκαίρι ήδη! Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ «βγήκε» και την ανήγγειλε τώρα!.. Διότι έχει γίνει!..

– Ποτέ οι Τούρκοι δεν ανακοινώνουν τις ενέργειές τους, όσο διαλυμένος και να είναι ο αντίπαλός τους, όπως εμείς οι Έλληνες τώρα (εννοώ βεβαίως οικονομικά), διότι είναι φοβικοί, γνωρίζοντες πολύ καλά πως μια στρ-κή ήττα τους, όντας στρατοκράτος θα σημάνει τη διάλυσή τους!.. [Το 1999 – 2000, χωρίς πόλεμο, κόντεψαν να διαλυθούν οι ΤΕΔ, αλλά και η ίδια η Τουρκία, με τους τεχνητούς σεισμούς, (που μάλιστα κατέληξαν και στην «Διπλωματία των Σεισμών»), και την μείζονα Κ/Φ του ΤΠΝ κυρίως, όμως τους «κράτησαν» όρθιους οι… παγκοσμιοποιημένοι… ξένοι, διότι τους «ήθελαν» έχοντας σχεδιάσει ό,τι μετά ακολούθησε στην Τουρκία και στην περιοχή, και ό,τι γενικώς ζούμε έως σήμερα]!.. (Δεν μπορεί, θα θυμάστε όλοι οι αναγνώστες μας, πχ τον τότε Τ/Α/ΓΕΕΔ Χ. Κιβρίκογλου, ο οποίος «βγήκε» και είπε πως «ο Τ/Λαός είναι πολύ σκληρός, θα αντέξει, και η Τουρκία θα ξεπεράσει το πρόβλημα»)!..

– Ο ΡΤΕ ουσιαστικά, με την αναφορά του σε ΕΠΣ, είπε στο λαό του «ετοιμαστείτε για πόλεμο» (ακολουθώντας τον Πούτιν) και τίποτα περισσότερο απ’ αυτό, ενημερώνοντας παράλληλα, άμεσα ή έμμεσα, και όσους ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί… επιστρατευτικά!..

Το «ξεψυχόν θηρίο», ήτοι η Τουρκία, (λέγε με ΡΤΕ), δεν ασχολείται πλέον, όπως ο δικός μας… ΠτΔ, με το «Διεθνές Δίκαιο» και όποιο άλλο άνευ αξίας… χαρτί, (έτσι τα θεωρούν οι Τούρκοι όλα αυτά τα… Δίκαια), αλλά είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει το «Δίκαιο του Ισχυροτέρου», όπως τουλάχιστον έτσι νομίζει, απέναντι πχ στην θνήσκουσα Ελλάδα των Εθνομηδενιστών, Τσίπρα – Καμμένου! (Και ο Καμμένος τέτοιος είναι, αφού στηρίζει τον Τσίπρα! Τα παχιά πατριωτικά λόγια του είναι η μάσκα του και η μάσκα της πολιτικής του συμμορίας, που ελέγχει μάλιστα -ΩΪΜΕ!- σήμερα το ΥΠΑΜ και τις ΕΕΔ)!..

5. Ό,τι θα λάβει χώρα στη συνέχεια στα εθνικά μας θέματα είναι σε συμφωνία της σημερινής ε/Κ-Β με τους… δημοκρατικούς παγκοσμιοποιημένους «Διεθνείς Εβραίους», (Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ), τους οποίους έχουν “προσκυνήσει” και έμμεσα σε συμφωνία με τους Τούρκους, όπως και με τα από Βορρά Τουρκο-αλβανικά και Σκοπιανά τσουτσέκια τους, τα οποία ομοίως ελέγχονται από τους ίδιους… κύκλους!..

Οι της ε/Κ-Β είναι Απάτρηδες, όντας Διεθνιστές και δεν τους καίγεται «καρφί» για καμιά Ελλάδα! Αντιθέτως ο από δεκαετιών διακηρυγμένος στόχος τους είναι η διάλυση της Ελλάδος, (η… «μεταφορά» της στην ιστορική λήθη), και η δημιουργία, στη θέση της, ενός νέου πολυπολιτισμικού, απολυταρχικού, Αφρο-Ασιατικο-Ευρωπαϊκού μορφώματος!

Ισχύει για τους Διεθνιστές, ό,τι και με τους δήθεν Πατριώτες! Όπου ακούτε κάποιους να μιλάνε «για πολύ Πατρίδα και τα ρέστα», ανήκουν στην κατηγορία, «να μαζευτούμε, να πάτε»! Ομοίως και με τα Μαρξιστικά… κόπρανα των «Διεθνών Εβραίων»! Όπου ακούτε κάποιους να μιλάνε για πολύ λαό, για πολύ λαϊκή κυριαρχία, για τάχα μου ελευθερίες, δικαιοσύνη και, και, και… τα συναφή, ούτε καν που τα πιστεύουν, δεν τους καίγεται δεκάρα ή καλύτερα ούτε πεντάρα, για κανέναν λαό, τον οποίον άνετα μπορούν να τον «θάψουν», ανά πάσα στιγμή! Ό,τι ακριβώς γινόταν στα Κομμουνιστικά κράτη, ό,τι γίνεται σήμερα πχ στη Βενεζουέλα, στην Β. Κορέα και σε 2, 3 εναπομείναντα αφρικανικά κομμουνιστικά καθεστώτα!..

Αυτοί μάλιστα, σε σχέση με τα παραπάνω σιχαμένα δεξιά (δήθεν δεξιά βεβαίως) λαμόγια, είναι πολύ σκληρότεροι, αφού «δεν έχουν Θεό», είναι γκάνγκστερς!

– Τί ήταν πχ ο Τσαουσέσκου, τί ήταν ο Χότζα, ο Μπρέζνιεφ, τί είναι σήμερα ο Μαδούρο, ο Κάστρο, (ο αδελφός του Κάστρο εννοώ), κλπ; Σκεφτείτε όλοι σας! Τα λεφτά των Τσίπρα, Τσακαλώτου (ο Ε/ΥΠ.ΟΙΚ. που όντας παίκτης της «Μπλακ Ροκ» πολεμάει την… «Μπλακ Ροκ» και τις όμοιές της εταιρείες,… αγωνιζόμενος για το… οικονομικό καλό του ελληνικού λαού, και, και, και… αχαχαχαχαχαχαχαχα), τα λεφτά της Φωτίου, του Παπαδημητρίου, του Παπαδημούλη, αλλά και του κολλητού τους και πιο επικίνδυνου απ΄ αυτούς Καμμένου, του γλειώδους και σιχαμένου Κατσίκη, κλπ, κλπ, κλπ, τα έχει και ο Έλληνας πολίτης ψηφοφόρος τους, (αναφέρομαι κυρίως στους Συριζαίους πολίτες), που κατοικεί πχ στο Ίλιον και πρώην Ν. Λιόσια; Μήπως αυτός που κατοικεί στην Μεταμόρφωση ή στην σημερινή Φωκίωνος… Νέγρων, για να αναφερθώ και σε καμιά… οδο-περιοχή; Όχι βεβαίως!..

– Σε ό,τι αφορά τώρα πχ το 70% – 30% (γκάλοπ) υπέρ του να μην δώσουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, κλπ, σου γράφω φιλαράκο τα παρακάτω:

 Το 30% είναι επιτυχία για το… 70%! Τι εννοώ; Εννοώ πως αυτό το 30%, αν εξαιρέσεις ένα 10% των Κομμουνιστών, που πάντα ήθελαν την Ελλάδα μέχρι τη Λαμία, το υπόλοιπο είναι παιδιά και γενικώς άτομα Β΄ Γενιάς μεταναστών, στα οποία έχει δοθεί απ’ το κράτος μας ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (αν είναι ποτέ δυνατόν θα μου πεις/ και όμως είναι θα σου πω) και τα οποία μισούν, (διότι έτσι διδάχθηκαν από τους μισέλληνες μετανάστες στην χώρα μας γονείς τους), κάθε τι ελληνικό! Πχ οι «Έλληνες» Αλβανοί, οι οποίοι υπηρετούν μάλιστα 3 μήνες στις ΕΕΔ!..

Δεν θα μας / σου πει ποτέ κανένα ελληνικό Κράτος πως μέσα στους δήθεν αναρχικούς των Εξαρχείων, στους δήθεν αναρχικούς του ΑΝΤΑΡ-CIA, του ΑΝΤΙΦΑ, και με όποια άλλη ονομασία – ταμπέλα παρουσιάζονται οι ίδιες αυτές Οργανώσεις, είναι πχ οι 7 στους 10, «Έλληνες» Αλβανοί!..

Θα σου πει κανένα ελληνικό Κράτος πως πχ Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, και άλλοι Ασιάτες, έχουν μπει σωρηδόν στο ΚΚΕ και θα χρησιμοποιηθούν απ’ αυτό, όταν θα έλθει η μεγάλη εσωτερική στημένη… μπόρα, ώστε να «περάσουν» άνετα οι Τούρκοι πχ στη Θράκη μας και να μοιραστεί το Αιγαίο, ως μια άλλη σύγχρονη ΣΝΟΦ, (οι ΚΚΕδες δεν παραδέχονται, στο πλαίσιο της προπαγάνδας τους, πως η ΣΝΟΦ ήταν κομμάτι του ΕΛΑΣ, το 1945-1949, εξ ου -κατά ένα μεγάλο μέρος- και η ονομασία «συμμοριτοπόλεμος», ενώ ο γνωστός ανθέλληνας Πράκτορας* Π.  Κων-νου, που αγωνίζεται για την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Αιγαίου», κλπ, κλπ, κλπ, προς τιμήν του το παραδέχθηκε δημόσια / ότι υπήρξε δηλ. ΣΝΟΦ, στον ΕΛΑΣ, κλπ);

* Αν διαβάσετε πχ τις αφισο-ε/φ τοίχου του Κων-νου και του «ΑΝΤΙΦΑ – ΕΛΛΑΔΑ», για τη Μακεδονία, ειδικά αυτήν με τίτλο «φτάνει πια, κλπ, κλ, κλπ», καταλαβαίνεις αμέσως αν είναι ή όχι πράκτορας η «Κεφαλή» της Οργάνωσης αυτής, τουλάχιστον)!…

– Η Τουρκία θα προελάσει στην Κύπρο, (όπου θα παγιδευτεί και «θα ανακρούσει πρύμναν»… κυνηγημένη πλέον από τους Ε/Κ και Ε/Ε, και ας έχουν λάβει από τώρα αγγλικές διαβεβαιώσεις οι Τούρκοι και οι ΤΕΔ / οι Άγγλοι είναι εκείνοι που πρώτοι «καίγονται» για την αλλαγή της συνθήκης της Λωζάννης, αφού οι Μυστικές της Πρόνοιες αυτήν κυρίως προβλέπουν, την χώρα τους αναφέρουν), και παράλληλα θα προσβάλλει την χώρα μας, όταν στο εσωτερικό της χώρας μας, για ένα διάστημα 2, 3 ημερών θα επικρατούν, και όχι σε μία μόνον πόλη, συνθήκες ΧΑΟΥΣ, συνθήκες πολύ χειρότερες εκείνων, των ημερών της «υπόθεσης ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ» (αυτήν την φορά δεν θα είναι μόνον Αλβανοί πρωταγωνιστές, αλλά όλες οι παρ΄ ημίν διαβιούσες «Φυλές του Ισραήλ», ενώ το αίμα που θα χυθεί θα είναι πολύ, μέχρι της επεμβάσεως, εκ των πραγμάτων, των ΕΕΔ) και οι ΕΕΔ θα ψάχνουν να δουν ποιά ΑΠΕΙΛΗ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πρώτα, την εσωτερική ή την / τις εξωτερική – κές; Υπ’ αυτήν την έννοια θα φανεί ότι οι ΕΕΔ θα έχουν αιφνιδιαστεί!..

Αυτόν τον διαβρωτικό και υπονομευτικό ρόλο έχουν αναλάβει από τώρα όλες οι παραπάνω διεθνικές και πολυπολιτισμικές «Ομάδες», που έχουν πολλές ταμπέλες, αλλά είναι ΜΙΑ και των οποίων τα μέλη (2/3 +) δεν είναι Έλληνες και τα οποία δεν συλλαμβάνει η Κ-Β των Εθνομηδενιστών Τσίπρα – Καμμένου, ακριβώς διότι είναι Όργανα των ίδιων Κέντρων, τα οποία απεργάζονται την διάλυση της Ελλάδος και την αλλαγή των υφισταμένων συνόρων, υπέρ της Τουρκίας, της Αλβανίας, της πΓΔΜ, κλπ!

– Μέλη των Οργανώσεων αυτών, με κουκούλες και ραβδιά, την είχαν στήσει σε γωνίες των καθέτων οδών της Πατησίων, κλπ, και έπαιρναν με τη βία, με απειλές, κλπ, τις ελληνικές σημαίες, όσων Ελλήνων / -ίδων επέστρεφαν απ’ το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!.. Αυτοί δηλαδή είναι Έλληνες, επειδή κατέχουν την ελληνική ιθαγένεια;

Η διαστρωμάτωση όλων αυτών που είναι Όργανα της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, που της χάλασε την… μανέστρα ο… Τραμπ, με την εκλογή του, «ανοίγει» σαν βεντάλια, απ’ τα στρατολογημένα αλητόπαιδα, που δρουν πάντα καθ’ Ομάδας, έως και τον… Π-Θ! Και πίσω απ’ όλους είναι οι αυτο-αποκαλούμενοι Δημοκράτες, Απάτρηδες και Παγκοσμιοποιημένοι «Άρχοντες των Παγκόσμιων ΜΜΕ και του Παγκοσμίου Χρήματος» και άμα μισέλληνες «Διεθνείς Εβραίοι», οι οποίοι μισούν ακόμα και τους συμπατριώτες τους (στην καταγωγή τουλάχιστον) Ισραηλινούς!..

Άρα το 20% φιλαράκο του 30% δεν είναι Έλληνες, αλλά «τύποις» Έλληνες και το ποσοστό αυτό θα αυξάνει όσο οι Εθνομηδενιστές Τσίπρας και Καμμένος θα σκοτώνουν και άλλο οικονομικά τους Έλληνες, όπως έκαναν με την Κ/Φ της «Μεσαίας Τάξης» (έχουμε εξηγήσει το «γιατί»), όσο τα Ελληνόπουλα θα φεύγουν… διωκόμενα ουσιαστικά, από τους ίδιους «τύπους» και συνεχώς, στο εξωτερικό, ενώ όσα θα μένουν πίσω δεν θα παντρεύονται και δεν θα γεννούν, αφού δεν θα μπορούν να το κάνουν, σε αντίθεση με τους ξένους που με ένα απλό ΑΦΜ μπαίνουν και νοσηλεύονται τζάμπα στα ε/Νοσοκομεία, που γεννούν τζάμπα και μαζικά, που βγάζουν τα λεφτά τους αφορολόγητα στις χώρες τους, που με κυκλώματα… προοδευτικών δήθεν Δικηγόρων, μελών της ΜΑΦΙΑ, αλλά και απ’ ευθείας της ΜΑΦΙΑ, κρατικής και μη, έχουν αλώσει την ελληνική αγορά, και σε λίγο και το ΔΗΜΟΣΙΟ, βγάζοντας «μαύρο παρά» και μάλιστα πολύ παρά!.. Και, και, και… και σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στον τόπο τους και λίγο πιο πέρα χρονικά, θα έχουν εξαφανιστεί!

Είναι σχεδιασμός αγαπητέ και – οί!

– Επίσης!

– Δεν σας έγραψα βρε για το σχέδιο του Σκουρλέτη με τις ιθαγένειες; Δεν σας έγραψα (Ο.Κ. παλιότερα) και για τον λόγο, για τον οποίον θέλουν οι Εθνομηδενιστές Τσίπρας και Καμμένος (αυτός ο Μπούλης με το τάχα μου «δεν συμφωνώ με το γκρέμισμα, αλλά αφήνω τον άλλον να γκρεμίζει», καταλάβατε), να ψηφίζουν οι νέοι από την ηλικία των 17 ετών;

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

 

«ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ»

 

-/-

 

ΥΓ.

  • Τί ήθελαν Βουλγαρικές σημαίες στην Θ4 του ΜΠΑΟΥΚ χθες; Δεν σας τα είχαμε γράψει εδώ, για ύπαρξη Βουλαρόριζων Σκοπιανών στη Θ4, για δήθεν αναρχικούς, ΑΝΤΑΡ-CIA, Ρουβίκωνες, κλπ, στους φανατικούς της «Κούλας», για Χ. Αυγίτες και μάλιστα Αλβανούς τέτοιους Μιχαλολιάκο, στην Θ13, του Βάζελου, κλπ;
  • Επειδή υπήρχε έλεγχος, κλπ, χθες στην Τούμπα, οι ΜΠΑΟΥΚ-τζήδες έβαλαν μέχρι και μηχανάκι στο γήπεδο, και το κρέμμασαν απ’ τα κάγκελα;
  • Κε Τσίπρα! Όσους Κοντονήδες και να βάλλεις και μουλωχτούς Βασιλειάδηδες, πρωτάθλημα ο ΜΠΑΟΥΚ δεν θα πάρει, αν δεν… εξανθρωπισθεί! Το καθεστώς «ΖΟΥΓΚΛΑ» στην Τούμπα, ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΤΕΡΜΑ!..

 

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΣΙΠΡΑ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΟΜΙΝΗΔΕΣ, ΤΖΗΛΟΥΣ, ΑΛΕΞΕΕΣ, ΚΩΣΤΑΡΑΔΕΣ,… ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ!..

-/-