Χαιρετισμούς από την … Αλβανία! ΞΥΠΝΑΤΕ Ρεεεεεε!..

images

Φίλοι μου!

– Διαβάστε, αμέσως παρακάτω, τους … “χαιρετισμούς” (σας παραθέτω μερικούς) που μας έφερε από την Αλβανία, η Αγγελική … Ομάδα του “Σεραφιήλ, που “πέταξε” το τελευταίο διάστημα πάνω από τα Βαλκάνια! Πάμε λοιπόν! 

1. Το “τσάμικο” και το αίτημα  για την αναγνώριση της “γενοκτονίας” που οι … Έλληνες διέπραξαν σε βάρος των “Τσάμηδων” (sic), σύμφωνα με τα Α/ΜΜΕ, έφθασε  στο Δικαστήριο της Χάγης. Ο δημοκρατικός (sic) Σύλλογος  “Τσαμουριά”, κατέθεσε  πλήρη φάκελο με  επιστημονικά και νομικά επιχειρήματα, με τον οποίο  ζητεί από τους Εισαγγελείς να ασχοληθούν με το “τσάμικο”  και επιμένουν να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα που οι Έλληνες τους έχουν … αρνηθεί.

«Το Δικαστήριο της Χάγης έχει αναλάβει να εξετάσει και να δώσει λύση στο “Τσάμικο”.  Περιμένουμε να αναγνωριστούν τα δικαιώματα στον “Τσάμικο” πληθυσμό, να αναγνωριστεί η γενοκτονία σε βάρος μας»(sic) – δήλωσε ,  ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου “Τσαμουριά”,  Φεστίμ Λιάτο – Festim Lato.  

– Επίσης, ο Πρόεδρος  της  “Λίστας της Φυσιολογικής / Φυσικής Αλβανίας” (δηλαδή της “Μ. Αλβανίας”),  Koço   Danaj –  Κώτσο Ντάναϊ, δήλωσε ότι ο φάκελος περιέχει και την ιδέα  της  “Πλατφόρμας  για τη  Φυσιολογική Αλβανία” και ακόμα πως αναμένει να κηρυχθεί  η “Τσαμουριά” ελεύθερη ζώνη. «Η ιδέα της Πλατφόρμας της Φυσιολογικής Αλβανίας, απαιτεί η Τσαμουριά να κηρυχθεί ελεύθερη ζώνη μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας»(sic) – δήλωσε χαρακτηριστικά.

– Ο προαναφερόμενος  Σύλλογος  διοργάνωσε και διαμαρτυρία, κατά τη διάρκεια της οποίας ερμηνεύτηκαν και “τσάμικα” τραγούδια, απ’ εκείνους που … υπέφεραν, όπως ελέχθη, από την … ελληνική γενοκτονία»!.. (sic).

 Σημειώσεις

– Ο Τ/Σ Ora News”, έδειξε βίντεο στο οποίο  οι Festim Lato  και    Koço  Danaj, πηγαίνουν στο Δικαστήριο της Χάγης, προκειμένου να καταθέσουν το φάκελο για το … “τσάμικο”.  

– Να μην γίνει σύγχυση μεταξύ του Συλλόγου  “Τσαμουριά”, που λειτουργεί στην Αλβανία και έχει πρόεδρο τον Abaz  Hado και  του Δημοκρατικού  Συλλόγου  “Τσαμουριά”,  με έδρα τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ,  που έχει πρόεδρο τον  Festim  Lato, του  Avdulla, ο οποίος γεννήθηκε, στις  01.01.1976, στην  Αυλώνα και τον οποίο, πολλοί συμπατριώτες του στο διαδίκτυο, τον υβρίζουν ως  “απατεώνα”, ενώ ΓΓ έχει τον πρώην Γραμματέα της “Κομμουνιστικής Νεολαίας Αλβανίας”, Λυσιέν Μπασκούρτι. Καταλάβατε φίλοι μου!..

– Ο Κώτσο Ντάναϊ είναι Αλβανός εθνικιστής  που με άλλους ομοϊδεάτες του, έχει συγκροτήσει, σας θυμίζω, τη  “Λίστα της Φυσιολογικής Αλβανίας”  και κατά καιρούς αναπτύσσει σε μικράς κυκλοφορίας ε/φ και σταθμούς τις εθνικιστικές του ιδέες).

2. Σε άρθρο, γραμμένο από τον  Rrustem Geci, o  οποίος είναι μέλος του «Συνδέσμου Συγγραφέων από το Κόσσοβο», στη διασπορά, με διαμονή στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, τονίζεται:

«Καλά νέα για το έθνος! Η Εισαγγελία του “Διεθνούς Δικαστηρίου Χάγης” αποδέχθηκε το φάκελο της Τσαμουριάς, για την επιστροφή των Τσάμηδων στα εδάφη τους!

Ιστορική στιγμή, την χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου “Τσαμουριά”, με έδρα την Ολλανδία,  Φεστίμ Λάτο.

Στη συγκέντρωση που διοργανώθηκε και που μετείχαν Αλβανοί από τη “Τσαμουριά”, από το Πρέσεβο της Νότιας Σερβίας, από το Κόσσοβο, από τη Μακεδονία (sic), από το Τέτοβο, από την Αχρίδα, από τα Τίρανα, από την Αυλώνα και από το Ουλκίν του Μαυροβουνίου, μίλησε και ο Πρόεδρος της “Λίστας για τη Φυσιολογική Αλβανία”,  Κώτσο Ντάναϊ.

Ο φάκελος, καταλήγει ο  Rrustem Geci, είναι σε τρεις (3) γλώσσες : Στα αγγλικά, στα γαλλικά και στα γερμανικά». 

 

3. Το κόμμα των “Τσάμηδων”  “PDIU”, (όπως ανέφεραν τα Α/ΜΜΕ), με ανακοίνωσή του, χαιρετίζει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους μετανάστες και την καταγραφή των κατοικιών τους, το θεωρεί θετικό, διότι “βοηθά στη χάραξη της πολιτικής του κράτους απέναντι στους μετανάστες”, όπως λέγει, αλλά τάσσεται εναντίον των κυρώσεων που προβλέπει το νομοσχέδιο. Η απογραφή των μεταναστών, τονίζει το κόμμα των “Τσάμηδων”, είναι απαραίτητη, αλλά επισημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις σε βάρος των μεταναστών που δεν δηλώνουν την κατοικία τους, τη χώρα όπου διαμένουν, ούτε και θα πρέπει οι αλβανικές πρεσβείες και τα αλβανικά προξενεία να εφαρμόζουν κυρώσεις σε βάρος αυτών των μεταναστών. Το κόμμα των “Τσάμηδων” ζητά επίσης από την κυβέρνηση, στις αναμενόμενες τροποποιήσεις του Συντάγματος, να προβλέπεται, η αλβανική διασπορά να εκπροσωπείται στη Βουλή με ορισμένο αριθμό βουλευτών, οι οποίοι θα εκλέγονται σε ξεχωριστές εκλογικές περιφέρειες. Τέλος, επαναλαμβάνει το πάγιο αίτημά του για σύσταση “Υπουργείου Διασποράς”.

4. Σύμφωνα με τα Α/ΜΜΕ:

«Πάνω από δυο χιλιάδες οικογένειες από το Αργυρόκαστρο, την Λούσνια, το Μπεράτι, την Ερσέκα έχουν περιουσίες στο ελληνικό κράτος».
Το άρθρο σημειώνει, μεταξύ των άλλων, ότι από μελέτες που έχουν γίνει, εδώ και χρόνια, από τα “Κεντρικά Αρχεία του Κράτους” και το Α/ΥΠΕΞ, έχουν εντοπιστεί αρκετά έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι στο ελληνικό κράτος έχουν ακίνητη περιουσία, όχι μόνον οι Αλβανοί της “Τσαμουριάς”, αλλά και πάνω από δύο χιλιάδες άλλοι Αλβανοί, από την Κονίσπολη, από το Αργυρόκαστρο, από την Πρεμετή, από το Τεπελένι, από το Λούσνιε, από το Βεράτι και από την Ερσέκα.
Στα έγγραφα αυτά, σημειώνει το άρθρο, υπάρχουν και αρκετοί Αλβανοί που έχουν περιουσίες σε άλλες χώρες ..
Τέλος, στις 05-03-2016, οι απανταχού “Τσάμηδες” θα έχουν… διάσκεψη(sic) στην Κονίσπολη, κοντά στα σύνορα με την… Ηγουμενίτσα! Καταλάβατε φίλοι μου!

5. Το Ανώτατο Δικαστήριο, σύμφωνα με αλβανική ε/φ, δημοσίευσε την απόφασή του, (ουσιαστικά του αλβανικού κράτους), να αφήσει ελεύθερο τον Ισμαήλ Μορινάϊ, γνωστό ως “Ήρωα του Βελιγραδίου”, ο οποίος, με ιπτάμενο τηλεκατευθυνόμενο αντικείμενο, ύψωσε τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», κατά τη διάρκεια του αγώνα, μεταξύ των εθνικών ομάδων Σερβίας και Αλβανίας, για τα προκριματικά του “EURO – 2016” (Διεκόπη, λόγω των ακολουθησάντων επεισοδίων, και στη συνέχεια “πήραν” τον αγώνα οι Αλβανοί “στα χαρτιά”, από την “UEFA”, 0-3).

Ο Μορινάϊ, μια ημέρα πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλβανίας – Σερβίας, (0-2), στο Ελβασάν, (ρεβάνς) συνελήφθη για οπλοκατοχή.

Το Δικαστήριο με την απόφασή του, θεωρεί ότι ο Μορινάϊ, δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία και ότι είχε στην κατοχή του όπλο, επειδή το ΥΠΕΣ δεν του παρείχε προστασία(!), έπειτα από το συμβάν στο Βελιγράδι.

ΣΧΟΛΙΟ: Θα πρέπει να είναι ελεύθερος, ώστε να ετοιμάσει τα … αλβανοεθνικιστικά, εν όψει των τελικών του “EURO-2016”, στο Παρίσι! Αχαχαχαχαχαχα…

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ και ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ!

   –   “Αλλάξτε μυαλά”, εδώ και τώρα!

   –  Συνταχθείτε ειλικρινά με τους Έλληνες και την προγονική σας Πατρίδα, την αιώνια Ελλάδα! Έτσι, θα βγείτε και εσείς τελικά νικητές!

    Φίλοι Αλβανοί! Η Θεσσαλονίκη είναι πιο κοντά από την Κωνσταντινούπολη, τη σκλάβα Πρωτεύουσα των Ελλήνων, η οποία σύντομα θα γίνει και πάλι Ελληνική, ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΗ – ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ από την ΤΕΦΡΑ της!

     Φίλοι Αλβανοί! Μην ξεχνάτε την καταγωγή σας! Είσθε Έλληνες που οι πρόγονοί σας εξισλαμίσθηκαν για να ζήσουν, για να μην σφαγούν από τους Οσμανλήδες!

    Φίλοι Αλβανοί,  η Ελλάδα φθάνει μέχρι τον Γενούσο ποταμό, που τον λέτε … Σκούμπη! Αυτή είναι η ελληνική Ήπειρος (“Άπειρος Χώρα”)! Δεν υπάρχει Βόρειος και Νότιος! Αυτά είναι ευρωπαϊκά και δη ιταλικά εφευρήματα! Το Δυρράχιο (το Ντούρσι, όπως λέτε το επίνειο των Τιράνων) ήταν αποικία των Αρχαίων Ελλήνων (Κορινθίων και Κερκυραίων), η Απολλωνία το ίδιο ελληνική, το Βουθρωτό ομοίως, (ομιλούν τα αρχαία…), κλπ, κλπ, κλπ. Και ο Σκεντέρμπεης, ο … ήρωάς σας, Έλληνας ήταν και αυτός και Χριστιανός Ορθόδοξος! Ήταν ο γνωστός Γεώργιος – Αλέξανδρος Καστριώτης!

    Φίλοι Αλβανοί! Μην παρασύρεστε από τους Τουρκαλβανούς, (πχ τους “Τσάμηδες”), από τους απογόνους των Γενιτσάρων, (οι οποίοι υποκρίνονται τους Αλβανούς), και οι οποίοι ήσαν κλεμμένα και παρμένα από τις οικογένειές τους με τη βία, από τους Οθωμανούς, παιδιά των Βαλκανίων και κυρίως Ελληνόπουλα, που έγιναν στη συνέχεια σφαγείς των ίδιων των … γονέων τους! Αυτοί ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ Αλβανοί! Κάποια στιγμή, θα σας εξηγήσω το “γιατί” αυτοί ΔΕΝ αλλάζουν!

     Φίλοι Αλβανοί! Οι λεγόμενοι “Τσάμηδες”, (ονομασία εκ του αρχαιοελληνικού ονόματος “ΘΥΑΜΙΣ”, που έφερε ο σημερινός π. Καλαμάς), είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες, οι οποίοι στην κατοχή ήσαν συνεργάτες των Φασιστών Ιταλών και των Ναζήδων Χιτλερκών και έσφαξαν οι ίδιοι “ιδίοις χερσίν” ή με… “μαύρες κουκούλες”, χιλιάδες Έλληνες στα χωριά της εκεί περιοχής και όχι μόνον! Δικάστηκαν με την απελευθέρωση, όσοι δεν πρόλαβαν να διαφύγουν στη σημερινή Αλβανία και καταδικάστηκαν! Αν μάλιστα δεν ήταν ο Ναπολέων Ζέρβας πιθανώς να μην είχε επιζήσει ΟΥΔΕΙΣ Έλληνας εκεί … κάτω! Οι “Τσάμηδες”, Αλβανοί, έκαναν Γενοκτονία στους ελληνικούς πληθυσμούς της Ηπείρου και είναι ΥΒΡΙΣ(!) στους εκτελεσθέντες και σφαγιασθέντες Έλληνες νεκρούς να αναπαράγετε τα ψεύδη τους και ουσιαστικά τις βρωμιές τους! Αν δεν μετανοήσουν τώρα και αν εσείς συνεχίσετε να τους δίνετε βήμα, ΔΕΝ θα μπείτε ποτέ στον πολιτισμένο κόσμο! Απομονώστε ΤΩΡΑ τους Ισλαμο-Ναζήδες!

       Φίλοι Αλβανοί! Πάψτε να κουράζεστε, προσπαθώντας να φτιάξετε Ιστορία! Δεν έχετε να επιδείξετε ούτε ένα γραπτό κείμενο, της περίφημης Ιλλυρικής καταγωγής σας και ξέρετε γιατί; Διότι αφ’ ενός δεν υπάρχουν, ορθότερα δεν υπήρξαν ποτέ, γραπτά κείμενα και αφ’ ετέρου, διότι, στην 3χιλιετή ιστορική διαδρομή, ήσασταν Έλληνες, ήσασταν… “εμείς”, ήσασταν … ελληνική επαρχία, περιφέρεια! (Είπαμε μέχρι τη γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο / Απ’ εκεί και επάνω αρχίζουν οι … Ιλλυριοί! Προσέξτε λοιπόν, διότι εκτίθεστε και γελάνε και τα … τσιμέντα, με τους χάρτες, τους δήθεν ιστορικούς, που εκδώσατε, κλπ και δείχνουν την Ελλάδα … ως “Ιλλυρικόν θέμα”)!..

     Φίλοι Αλβανοί! Αυτή είναι η Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α (!) και την ξέρετε! Μαζί επομένως με τους Έλληνες συνταχθείτε και θα με θυμηθείτε, αργά ή γρήγορα!

– Τέλος, εγκαταλείψτε τους Μογγόλους, τους σημερινούς Τούρκους, (το κομμάτι ασφαλώς που εξουσιάζει την χώρα αυτή, αφού οι 1/2 είναι απόγονοι Ελλήνων, εξισλαμισμένοι σαν και τους δικούς σας, έχουμε και τους Κούρδους, τους Αλεβήδες, τους Σουριανούς κλπ άρα υπολογίστε πόση είναι πληθυσμιακά η τουρκική κυρίαρχη ομάδα), πάψτε να είσθε δούλοι τους και να τους λείχετε συνεχώς! Αυτοί ήσαν – ιστορικά – η βασική αιτία της καταστροφής σας!!! Οι περιβόητοι Οθωμανοί! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!

                                                                                              “ΧΑΙΡΕΤΕ”

                                                                                          “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”

ΥΓ. Όλοι οι Βαλκάνιοι “Άγγελοι”, στις 28-02-2016, να συγκεντρωθούν στη … “Φυλακή του Σωκράτη”, ώρα 10:00, για λήψη κατευθύνσεων και οδηγιών! Προ-σο-χή! Μέχρι τότε … “προσευχή” και για τα … επείγοντα, αναφορά με τον διδαχθέντα τρόπο, στον …  “Άγιο” σας!..

                                                                                                       – / –