Χακάν Μούλε Ψάχνεις για… Μαλάκες; Σύντομα θα Εκπλαγείς!..

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Φίλοι μου αγαπημένοι!

– Ο Τούρκος, ο οποίος φέρεται ότι είναι στρατιωτικός και “βγήκε” με “Τζετ Σκι” στη Σάμο αντι-προχθές, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είναι 1000% , για εκείνους που καταλαβαίνουν, “σταλτός”, επιχειρησιακός πράκτορας της ΜΙΤ, (στρ-κό στέλεχος της Υπηρεσίας), με τελικό στόχο να έλθει σε επαφή με τους 8 στρατιωτικούς συναδέλφους του να διακριβώσει τί έχουν πει, να τους μεταφέρει “μήνυμα ή μηνύματα” και να αποσπάσει, αν μπορέσει, ο,τιδήποτε από την ΕΥΠ! Η ασφάλειά του στην Ελλάδα θεωρείται δεδομένη, λόγω της κακώς εννοουμένης, επικρατούσης, περί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αντίληψης!

– Οι Τούρκοι, μετά από το θάνατο του Αντι-Τούρκου Π-Θ Α. Γ. Παπανδρέου, έπαψαν να υπολογίζουν τη δύναμη της ισχύος των… όπλων των ελληνικών ΜΥ, ενώ, προϊόντος του χρόνου, (από το 1996 και μετά), παράλληλα προέβησαν και σε ευρεία προ-σχεδιασμένη επιχείρηση διείσδυσης στην ελληνική αυτή Υπηρεσία!

– Γι’ αυτό φίλοι μου και ο υπόψη Τούρκος θα πρέπει να τύχει… καταλλήλου αντιμετωπίσεως!..

                                                                                   ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                  ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ

1. Αμερικανοί! (Τούρκοι διαβάστε τα παρακάτω καλά)!

    α.  Δεν μας ακούσατε! Ούτε καν διαβάσατε τί σας γράψαμε λίγο πριν την επίσκεψη του Αντι-Προέδρου σας Κου Μπάϊντεν στην Τουρκία! Θυμηθείτε ότι αυτή σας η δουλοπρέπεια προς τους Μογγόλους (δείτε ειδικά την “φωτο” Μπάϊντεν – ΡΤΕ και το πώς κυττάζει ο Τούρκος τον “δικό” σας) θα πληρωθεί γεωστρατηγικά και πιθανώς σύντομα, αφού ο πολιτικός χρόνος είναι τόσο μικρός!.. Θα το χάσετε, ως Δύση, το παιχνίδι των Στενών και τελικώς… όχι μόνον αυτό!

                     Χωρίς τους Έλληνες στο προσκήνιο “η Ιστορία δεν προχωρά”, ρεεεεεεε, ξυπνήστε!..

Κε Μπάϊντεν!

       – Νόμιζες ότι είχαμε “τσιμπήσει” από τη μεγάλη σου αγάπη για τους… Έλληνες, που είχες εκδηλώσει, όταν είχες πάει στην Κύπρο; Πατάτε ρε κακομοίρηδες γελαδάρηδες / Cow – Boys εννοώ, στο γεγονός ότι δεν έχουμε γνήσια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, αλλά εδώ και κάποια χρόνια ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΪΚΟ;

       – Με ολόκληρη “Ομάδα” “ανεβάσατε” και στηρίξατε τον ΡΤΕ όλα αυτά τα χρόνια και τώρα δεν ξέρατε τίποτα για ό,τι έγινε στην Τουρκία, στις 15-07-2016; Είναι άλλο “δεν ήμασταν από πίσω” και άλλο “δεν ξέραμε τίποτα”! Αν δεν ξέρατε τίποτα, τότε τί είδους Υπερδύναμη και μάλιστα με διεκδικήσεις παγκοσμίου κυριαρχίας παρουσιάζεστε στη διεθνή κοινότητα; Πώς να σας εμπιστευτεί κανείς; Αν πάλι ξέρατε, τότε γιατί δεν ειδοποιήσατε τους Τούρκους … Δημοκράτες; Καλύτερα να μην μιλούσες φίλε Τζο!..

      β.   Τώρα που, κατά το μάλλον ή ήττον, έχουν οι φίλοι σας Μογγόλοι και τις ρωσικές “πλάτες” είναι πολύ πιθανό να τους στείλετε και… απ’ εδώ, έ; (Τα έχουμε γράψει, διαβάστε τα και πάλι “εδώ”! Πχ Το άρθρο μας με τίτλο, “Πώς μπορεί να πιεστεί τώρα η Τουρκία”, κλπ)!

     γ.   Πείτε στο BOSS  σας, στον Πρόεδρο της Παγκοσμίου Κ-Β, στο μισέλληνα Κο Κίσσιντζερ, πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, όπως ήταν και παραμένει ο σχεδιασμός του, ούτε η Τουρκία να γίνει και πάλι… Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως είχε πει παλιά (10ετία του 1990) σε “γκαλά” στις Η.Π.Α. σε Τούρκο φίλο του μεγαλο – επιχειρηματία, ούτε και η ΕΛΛΑΔΑ να χαθεί / να εξαφανιστεί απ’ τον… Χάρτη, όπως ήταν και παραμένει ο στόχος του!

     δ.   Πρέπει  να  ντρέπεστε ρε “Δημοκρατικοί” και… φιλεύσπλαγχνοι σημερινοί Κυβερνήτες των Η.Π.Α., να ντρέπεστε για τα όσα υποφέρει ακόμα ο υπερήφανος Κουρδικός Λαός!.. Τίποτα άλλο πια! “Έχετε απωλέσει την έξωθεν καλή μαρτυρία”, όπως λέμε εδώ στην… αποικία σας, που τις έχετε στήσει εκατοντάδες παγίδες, η οποία όμως αν δεν υπήρχε, δεν θα είχε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, του οποίου επαίρεστε ότι ηγήστε, κερδίσει στον Β’ Π.Π.! Για σκεφτείτε! Γιατί απέτυχε η εκστρατεία του φρενοβλαβούς Χίτλερ στη Ρωσία;

Τώρα με τη στάση σας προς την Τουρκία, οδηγείτε τον κόσμο σε έναν 3ο Π.Π. και κάνετε πως δεν το βλέπετε, εκτός αν πραγματικά έχετε “τυφλωθεί” και σας έχω… υπερεκτιμήσει!..

Μόνη ελπίδα για την περιοχή μας, αλλά και για τον κόσμο όλον, όπως το καταντήσατε με την ανερμάτιστη -κατ’ ελάχιστον- παγκόσμια πολιτική σας Αμερικανοί, είναι ο φωτισμένος ηγέτης, ο Ισραηλινός Πρόεδρος Κος Β. Νετανιάχου, ο “Τούβια”, όπως τον αποκαλώ!

Μακάρι να τον φωτίσει ο Θεός και να σας πείσει σε ορισμένα… θέματα, τον άλλο μήνα, κατά τον οποίον, όπως διάβασα, θα επισκεφτεί τις Η.Π.Α. (Ελπίζω να μην τον… “φάνε” βιολογικά σκοτεινές δυνάμεις, όπως είχε γίνει παλιότερα με άλλους μεγάλους Ισραηλινούς ηγέτες, οι οποίοι απέδειξαν στην πράξη, ότι νοιάζονταν για την ειρήνη σε όλη την ευπαθή λεκάνη της Α. Μεσογείου, καθώς και το ίδιο για τη “διακεκαυμένη ζώνη”, της Μ. Ανατολής, όπως πχ ήταν ο Μεναχέμ Μπέγκιν, κλπ)

2.  Τούρκοι!

– Θυμηθείτε τί είχε πει ο Μ. Α. ΜΠΙΡΑΝΤ για τυχούσα είσοδό σας στη Συρία ή ορθότερα σε συριακό έδαφος, αφού Συριακό Κράτος, “τύποις” υφίσταται!

– Άλλη μια εισβολή σας και η Διεθνής Κοινότητα σας παρακολουθεί!

– Άρχισε η Αντίστροφη Μέτρηση για το τέλος σας Χακάν, Μούλε!

Κε Ντεμιρτάς! Φίλε Σελαχεντίν! Έχε το νου σου, (όπως και η Φ. Γιουκσεκντάγ), μήπως ήταν “μούφα” η απόπειρα δολοφονίας του “λογιστή” Κ. Κιλιτσντάρογλου, για να φάνε εσένα μετά, κλπ. (Ως… αντίδραση, λαϊκή αγανάκτηση κλπ! “Μανούλες” σε τέτοιες πουστιές οι Ευρω – Μογγόλοι)!

                                                                          DİKKAT ET ARKADAŞ!

– Χακάν μούλε!

Σούνι – Προσευχούλα στα… “ΑΓΙΑ σας ΜΕΡΗ”, αλλά… ακούγεται ότι είσαι και “λίγο”… Φιλο- Ιρανός! Αχαχαχαχα! Πρόσεξε μην χαλάσεις τα… χρηστά σου ήθη, με τις κακές αυτές παρέες σου και γίνεις τελικώς Σίϊ! Ένα είναι πάντως σίγουρο! Θα παραμείνεις για πάντα… ΜΟΥΛΟΣ!!!

ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ

Και βάζε μέσα τα πουκάμισά σου! Έξω έχει δικαίωμα να τα έχει μόνον ο δικός μας ο Βαρουφάκης ή Γιάνης με ένα “νι”, ο μέτρ της διαπραγμάτευσης, κλπ, θα έχεις ακούσει, δεν μπορεί!.. Άσε που αν το μάθει ο Ρετζέπ, την… πέωσες Χακάν!..

3. Ρώσοι!

– Τί έγινε; Μην είστε τόσο πολύ… φιλέλληνες! Μας… κουράζει, αφήστε που θα πάθετε και τίποτα!

– Πρώτοι απ’ όλους αναγνωρίσατε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”, πρώτοι και πάλι στην… πισώπλατη μαχαιριά στους Έλληνες ομοδόξους σας! (Έτσι θα νομίζετε πιθανώς / Έτσι δεν το είχε πει ο Κος Β. Πούτιν τότε για τους Τούρκους, μετά από την κατάρριψη του α/φ σας από τα τ/F-16, σ’ εκείνη την αμερικανική παγίδα και προς τους 2 σας αναφέρομαι, στην οποία όμως τελικά έπεσαν μέσα οι ίδιοι οι Αμερικανοί)! Απλά αυτό και τίποτα άλλο, για την ώρα! Θα σας πω άλλη φορά, το τί θα έπρεπε να είχατε προσπαθήσει να κάνατε, ώστε να κερδίζατε τους Έλληνες! Με τον μη ομιλούντα την ελληνική βουλευτή (;) Σαββίδη, με τα… ρούβλια, τους “μπράβους” και τον… ΜΠΑΟΚ, νομίσατε θα “καθαρίζατε” στην Ελλάδα;

4. Έλληνες!

– Τί έγινε ρε παιδιά; (Όπως έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος παλιά στους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ“)!

                                                                  ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

                                                                              ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΩΡΑ“!

                                 ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ“!

                                                                                       ΕΛΛΗΝΕΣ

                                                                                ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ, Η ΒΑΣΙΛΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

                                                                                             – / –