Χονδρικά Και… Προχωρημένα! (Νο “2”).

Φίλοι μου!

Συνεχίζουμε σήμερα (01-02-2021) με το “2ο Μέρος”, του “Χονδρικά Και… Προχωρημένα”!..

 

    β.

ΕΛΛΑΣ

Τί Θέλει! 

Η Πατρίδα μας δεν θέλει τίποτα από τους Τούρκους ή για να το πούμε καλύτερα, δεν διεκδικεί τίποτα απ’ αυτούς, ενώ, όπως σταθερά βλέπουμε, οι Τούρκοι ζητούν από εμάς, από… Ιερείς, μέχρι και… Δεσποτάδες!..

Θα μπορούσε όμως η Πατρίδα μας να διεκδικήσει… ;

Ασφαλώς και θα μπορούσε, είναι η απάντηση, αλλά η όλη μας στάση περικλείεται στην φράση, η οποία κυριάρχησε στην ε/εξωτερική πολιτική, μετά το 1974, και είναι πως δεν διεκδικούμε τίποτα, αλλ’ ούτε παραχωρούμε τίποτα!

Αυτή η φράση κατέληξε να καταστεί “μότο” και “κλισέ!..

Η θέση μας αυτή θα μπορούσε να διαιρεθεί χρονικά σε 2 περιόδους, οι οποίες καθορίζονται από το έτος 1996! Πρόκειται για την περίοδο 1974-1996 και για την περίοδο 1996-σήμερα και πιθανώς και επέκεινα!.. 

Η διαφορά των 2 αυτών περιόδων εστιάζεται κυρίως στην φύση των πολιτικών “ανδρών” που είχε η Ελλάδα, όπως και της γενικότερης εξωτερικής πολιτικής που ακολούθησε η χώρα μας, μέχρι το 1996 και ομοίως μετά από το 1996!

Το όλο αυτό “σκηνικό” δεν θα πρέπει να ειδωθεί ξέχωρα από την πτώση της “Δικτατορίας του Προλεταριάτου”, ήτοι του ανθρωπόμορφου κτηνώδους Κομμουνισμού, το 1990, και την ξεπηδήσασα σιγά-σιγά… “Παγκοσμιοποίηση”, η οποία είχε και έχει… “αγάπες”, … “έρωτες”, … “θέλω” και γενικώς είναι έμπλεη… παθών, ελέγχοντας το 85%+ του Πλανήτη (των πλουτοπαραγωγικών πηγών του), κυβερνώντας την ευρωπαϊκή Ήπειρο και από τις 20-01-2021, ξανά τις Η.Π.Α.!..

Η Ελλάδα, πριν από το 1996, είχε πολιτικούς βαθιά Πατριώτες, οι οποίοι είχαν επίσης βαθιά πολιτική Παιδεία (με ελληνοκεντρικό άξονα, γύρω από τον οποίον εκινούντο τα διεθνώς τεκταινόμενα), με ιδιαίτερα δυνατό και οξύ “ΙQ” και με ευρύ, όπως και συγκεκριμένο, πολιτικό όραμα! Παρέλκει να αναφέρουμε ότι η μεγάλη τους πλειοψηφία είχε “αρχές και αξίες”, είχε ιδανικά, για τα οποία πάλευε και τα οποία (αν εξαιρέσει βεβαίως κανείς το σοβιετοκινούμενο και Σοβιετόδουλο ΚΚΕ), ταυτίζονταν με τις παραδοσιακές αξίες και προαιώνια ιδανικά του σχεδόν πια 4 Χιλιετηρίδων ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Μέχρι το 1996, το… “μότο” αυτό, και παρά το περιεχόμενό του, είχε, όλως περιέργως, … επιθετικό πνεύμα, εξέπεμπε, στις ψυχές των περισσοτέρων των Ελλήνων, (που και αυτοί ήσαν… άλλοι ως άτομα, ως αυθύπαρκτες προσωπικότητες, αλλά και ως σύνολο), έναν καλώς εννοούμενο κεκαλυμμένο επιθετικό… χαρακτήρα (!..), κάτι που εξέλειπε (εξαφανίστηκε βαθμηδόν), στην περίοδο 1996-“Σήμερα”!

Μετά από το 1996 και τον ερχομό στα “πράγματα” του εβραϊκής καταγωγής Κων-νου ΣΗΜΙΤΗ, Οργάνου της “Παγκοσμιοποιήσεως” και των Κεφαλών-της “Διεθνών ή Παγκοσμίων Εβραίων, η κατάσταση άλλαξε “εκ βάθρων” , άλλαξε “άρδην”, αφού άλλαξε ολόκληρο το πολιτικό ιδεολόγημα, αλλά και η όλη πολιτική σκέψη και πρακτική της Ελλάδος!..

Συκοφαντήθηκε (και ακόμα συκοφαντείται), με έντεχνο σχεδιασμό, ο Πατριωτισμός, (ο οποίος έφτασε στις μέρες μας να θεωρείται Φασισμός ή και Ρατσισμός και να κυνηγιέται γενικώς, κυρίως δε από πρώην Κομμουνιστές δημοσιογράφους, οι οποίοι ελέγχουν παγίως τα ε/ΜΜΕ, από το 1974 και μετά, και οι οποίοι σήμερα “τρώνε ψωμί” από τους επικεφαλής των “Διεθνιστών” της Δύσης, έχοντας ιδιαιτέρως πλουτίσει και παρουσιάζοντας ένα… νεο-φιλελεύθερο πρόσωπο και ορθότερα “προσωπείο”, ενώ όλοι αυτοί οι… Κοι και… Κες, και όχι μόνον οι δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι… “Ριζοσπάστες” και στην πραγματικότητα απάτρηδες “Διεθνιστές”, οι οποίοι τα πρεσβεύουν αυτά και οι περισσότεροι των οποίων μισούν κάθε τι ελληνικό, βλέποντας την χώρα μας ως χώρο, ελέγχουν όλες τις υφιστάμενες κρίσιμες “ιδεολογικές Πηγές” του ε/Κράτους, υποστηριζόμενοι από την “Παγκοσμιοποίηση”, η οποία προβάλλει, ως… “Κεντρική της Ιδέα”, την πολιτιστική / πολιτισμική… εξίσωση όλων των λαών και όλων των Φυλών, προβάλλει μια νέα… δήθεν ΑΤΑΞΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ή… ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, πιο σωστά, όπως μας έμαθαν τώρα, με την… “Πανδημία” των “Κοσμοκυρίαρχων” “Διεθνών Εβραίων”… αφεντικών μας, να λέμε),

συκοφαντήθηκε (και ακόμα συκοφαντείται) η θρησκεία μας και έγινε – γίνεται συνεχής προσπάθεια απο-Χριστιανοποίησης της Φυλής μας, ήτοι -και ουσιαστικά- προσπάθεια διαλύσεως της ελληνικής Φυλής, αφού όπως γνωρίζουμε οι έννοιες ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι έννοιες ταυτόσημες, ιστορικά… ζυμωμένες, από της γεννήσεώς τους, (να μην ξεχάσουμε την αφαίρεση από τις ταυτότητές μας της “θρησκείας” μας), και αυτό θα πρέπει να γίνει, ώστε προοπτικά και σ’ ένα βάθος χρόνου 40 ετών, να μην υπάρχει Ελλάδα, (λόγω του μίσους των “Κοσμοκυρίαρχων” “Διεθνών Εβραίων” στον… γεννήτορά τους και… τροφό Έλληνα), αλλά κάτι που -ίσως- να θυμίζει Ελλάδα (αν συμβεί αυτό θα αποτελεί… παραχώρηση προς εμάς… , αχαχαχαχαχα), αφού, στην αποκλεισμένη από τον βορά συνοριακά χώρα μας, επίσης με έντεχνο σχεδιασμό, εισήλθαν (και ακόμα εισέρχονται) “αέρα” ξένοι, αλλόθρησκοι, λευκοί, κίτρινοι και μαύροι στο χρώμα (οι Έλληνες δεν ήσαν ποτέ κίτρινοι και μαύροι, ούτε και ήμασταν ποτέ αποικιοκρατικό Κράτος, ώστε να μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι θα είχαμε τέτοιους Έλληνες ως φυσική συνέπεια), ξένοι στην μεγάλη τους επίσης πλειοψηφία μισέλληνες, σε μια χρεοκοπημένη και υποθηκευμένη χώρα, η οποία παράλληλα πεθαίνει δημογραφικά, ενώ

επίσης, προσεβλήθη (και ακόμα προσβάλλεται), και πάλι με σχέδιο, ο συνεκτικός μας ιστός, τα θεμέλια της Φυλής μας, που είναι η ε/Οικογένεια!.. Φτάσαμε στο σημείο να γελοιοποιείται “παν” το ομαλό και φυσιολογικό και να προβάλλεται, επαινείται και να υμνείται η κάθε ανωμαλία, γενικώς!..

Και “πάμε” πάλι μόνον στα “εθνικά”, χωρίς βεβαίως να υπαινίσσομαι ότι η “ΘΡΗΣΚΕΙΑ” μας και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (αυτός ο θεμελιακός – βασικός πυρήνας ενός Έθνους, το οποίο θα ήθελε να προοδεύσει), όπως και η ΠΑΙΔΕΙΑ*, δεν αποτελούν βασικούς παράγοντες και αναγκαίες συνισταμένες μιας επιτυχημένης εθνικής εξωτερικής πολιτικής, αφού η ποιότητά τους και η σχέση τους με την Πολιτική, ειδικά στο ε/Κράτος, με τα οποία όπως είπαμε έχουν ζυμωθεί εδώ και αιώνες – αιώνων, είναι στοιχεία που της δίνουν οξυγόνο, αντιθέτως!

* Η Παιδεία μας έπαψε εσκεμμένως να είναι ελληνική, ως θα όφειλε να ήταν, στον βωμό του πεπλανημένου στόχου κάποιων να γίνουμε κάποια ημέρα “Ενωμένες Πολιτείες Ελλάδος αρχικά και ακολούθωςΔιεθνείς Ενωμένες Πολιτείες“!..

Συνεχίστε να διαβάζετε λοιπόν… προσεκτικά!

Έγιναν συνεχείς συνειδητές εκπτώσεις στα εθνικά μας θέματα, από τις “γκρίζες ζώνες” των Ιμίων, μέχρι και του προσφάτου συνειδητού ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας, σε θρασείς και αισχρούς διεκδικητές της Ιστορίας μας και των εδαφών μας, με εντολή των “Διεθνών Εβραίων”, δια της δοτής Π-Θ της ΕΕ Κας Μέρκελ!..

ΤΟ 1996 ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΩΣ Π-Θ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ “ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ” ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ(!!!) ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ “ΑΔΕΛΦΩΝ” ΤΟΥ, ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΑΙΑΣ… ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..  

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Ε/”ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ”, (ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ –ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ– ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ), ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΠΕΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ “ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ”, ΧΡΕΟΚΟΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ “ΓΑΠ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ, ΗΤΟΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΗΤΩΣ(!) ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ!..

ΤΕΛΟΣ, ΗΡΘΕ ΤΟ 2015 Ο ΔΟΤΟΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, [ΤΟΝ “ΕΦΕΡΕ” Ο ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ “ΔΙΕΘΝΗΣ” Γ. ΑΡΣΕΝΗΣ (!!!), ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ “ΚΡΑΤΗΣΕ” ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ… ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΤΩΝΑ ΣΤΑ… ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο… “ΣΟΡΟΣ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ”], ΕΝΑΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115!..

Φίλοι μου!

Το “γιατί” συμβαίνει αυτό, το γιατί δηλαδή η Ελλάδα λέγει πάντα πως δεν διεκδικεί τίποτα από την Τουρκία, θα μπορούσε, όπως αντιλαμβάνεται ο καθείς, να ήταν / να αποτελέσει αντικείμενο “Διδακτορικής Διατριβής”, όχι βεβαίως στα αλωμένα από την “Παγκοσμιοποίηση” ε/Παν-μία ή ε/… “Φαρ Ουέστ”, αλλά σε Παν-μια, όπου η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΑΠΟΨΗΣ και ο ΥΓΙΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ, όπως συμβαίνει στα ε/Παν-μια, όπου, “a priori” μάλιστα, ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗ… ΑΥΘΕΝΤΙΑ!..

Ας δεχτούμε όμως, αγαπητοί, ως απάντηση, την θέση ότι η Ελλάς, σε έναν σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο, όπως θα έπρεπε να ήταν ο κόσμος μας τον 21ο αι., αγαπάει και μάχεται για την ειρήνη, μέσω της οποίας οι ανθρώπινες κοινωνίες μπορούν να δημιουργήσουν, να προοδεύσουν και -θεωρητικά έστω- να ευτυχήσουν!..

Ειδικότερα!

Σε όλους τους τόνους, οι Έλληνες κυβερνώντες, έλεγαν και συνεχίζουν να λένε προς τους Τούρκους, (οι οποίοι και ορθώς ζητάνε τα πάντα, ώστε να πάρουν από λίγα, έως πολλά, από κάποιον που δεν ζητά τίποτα, ξέροντας ότι ειδικά σήμερα θα συζητήσουν με μια χρεοκοπημένη χώρα, η οποία αμυντικά, λόγω κυρίως της χρεοκοπίας της, έμεινε “πίσω” και στο θέμα της “εθνικής της ασφαλείας”), πως συζητάμε με τους Τούρκους, μόνον ό,τι αφορά θέματα καθορισμού “κυριαρχίας των υδάτων” (είπαμε … “και προχωρημένα” λέει ο τίτλος μας) και συγκεκριμένα, τα θέματα μόνον καθορισμού υφαλοκρηπίδος και “ΑΟΖ” και όχι(!) τετελεσμένα, δια διεθνών συνθηκών, θέματα “Εθνικής μας (!) Κυριαρχίας”!..

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!.. 

Μάλιστα! Αυτά λοιπόν τους λέμε να καθορίσουμε, κυρίως πειθαρχώντας στο… “Διεθνές Περιβάλλον” (sic), το οποίο πχ δεν προκρίνει επέκτασή μας στα 12 ΝΜ στο Αιγαίο, όπως θα είχαμε κάθε νόμιμο δικαίωμα να πράξουμε, κλπ, αφού έτσι δεν θα κλειστεί μόνον η Τουρκία στα λίγα… νερά της, αλλά και τα λοιπά διεθνή πλοία (πολεμικά και μη), τα οποία (θα) διέρχονται δια του Αρχιπελάγους μας, το οποίο μάλιστα… τυχαίνει να είναι το “Κεντρικό Πέλαγος της Γης”, με ό,τι αυτό σημαίνει γεωστρατηγικά και κυρίως, όπως θα έλεγε και ο Κλίντον πιστεύω, γεωοικονομικά!..

Αυτό το ίδιο “Διεθνές Περιβάλλον” είναι που ΟΥΔΕΠΟΤΕ “ΕΠΙΑΣΕ ΑΠ’ ΤΟ ΑΦΤΙ” την… θρασύτατη πολιτικά Τουρκία, για λόγους που εδώ πολλάκις έχουμε αναφέρει, αναπτύξει και εξηγήσει!..

Το αστείο όμως της όλης υποθέσεως, δεν είναι μόνον το γεγονός ότι οι Τούρκοι μπαίνουν ως ληστές – “Κύριοι” στο σπίτι μας και εμείς τους παρακαλάμε να μην πχ βιάσουν τα παιδιά μας, αλλά την… γυναίκα μας, να μην μας πάρουν όλες τις οικονομίες, αλλά να μας αφήσουν φεύγοντας και κάτι, ώστε να ζήσουμε μετά και εμείς, κλπ, και αυτό είναι κάτι που δείχνει να μας αρκεί, αφού έτσι… “δεν θα γίνει Πόλεμος”, “θα γλυτώσουμε την σύγκρουση” και θα… ζήσουμε, μέχρι την επόμενη φορά, που θα έχει παρόμοιες ορέξεις ο ίδιος ληστής και θα σκεφτεί να έρθει και πάλι σε εμάς, την στιγμή μάλιστα που είμαστε ιδιαιτέρως… εύκολοι και δεν αντιδρούμε, αλλά είναι και το γεγονός ότι -όπως εμείς οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πιστεύουμε ότι συμβαίνει- οι Έλληνες δεν ξέρουμε ακριβώς, [ακόμα και αν πάμε σε συνομιλίες – διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους μόνον για την υφαλοκρηπίδα και την “ΑΟΖ” (καθορισμό τους, κλπ), ως θέματα, σε μια τέτοια εξαιρετικά… χλωμή περίπτωση αφού οι Τούρκοι δεν συναινούν], το τί θέλουμε!..

Ίσως μάλιστα να θελήσουν να του μοιάσουν και άλλοι… ληστές, όπως απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει η Σκοπιανή στάση απέναντί μας ή εσχάτως και η στάση των Αλβανών Γενίτσαρων του Ράμα, ερχόμενοι σε ένα… σπίτι του οποίου οι ιδιοκτήτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους το ληστεύουν, αρκεί να… ζουν στο τέλος, μην βλέποντας έτσι το προοπτικό τους προδιαγεγραμμένο σίγουρο τέλος, αν όχι των ίδιων… “σήμερα”, σίγουρα των παιδιών τους… αύριο ή των εγγονών τους… μεθαύριο, κλπ!.. 

Και ισχυριζόμαστε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ότι δεν ξέρουμε τί θέλουμε, και μάλιστα επί ενός και μάλιστα τόσο αυστηρά συγκεκριμένου θέματος, να διαπραγματευτούμε, διότι αυτό το “θέλω” μας, έστω και “ακροθιγώς”, δεν μας το έχουνε ακόμα εκθέσει οι δικοί μας πολιτικοί ταγοί, (εννοώ στον ε/λαό), ούτε εμμέσως έστω δημοσιοποιήσει, όπως θα έπρεπε, αν δεν επιβαλλόταν, ώστε να γνωρίζουμε το τί σκέπτονται να δώσουν ή το τί να ζητήσουν να πάρουν από τα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία “νερά”, ποιά “ΑΟΖ” θα προτείνουν, σε ποιές θαλάσσιες περιοχές (αυτές που ακούτε να αποκαλούν “ζώνες”), θα ήθελαν να μπούμε πιο μέσα ή να… πετάξουμε μύτη ή… βυζί, με το συμπάθιο, κλπ, κλπ, κλπ!

Καταλάβατε, είμαι βέβαιος!..

Ποιές λοιπόν θα είναι οι συγκεκριμένες προς τους Τούρκους προτάσεις μας, για υφαλοκρηπίδα και “ΑΟΖ”, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, εκεί όπου βεβαίως… “συναντώμεθα;

Ο ε/λαός δεν θα έπρεπε -λέτε- να γνωρίζει έστω, για να μην γράψουμε πως ο λαός μας θα έπρεπε, αφού τον ενημέρωνε η ε/Κ-Β, μετά να ενέκρινε ή όχι, δια Δημοψηφίσματος, το όποιο κυβερνητικό πακέτο προτάσεων, προς την άλλη πλευρά;

Επίσης, ο ε/λαός δεν θα πρέπει -λέτε- να ξέρει το μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι όποιοι κυβερνητικοί – εθνικοί μας (επιβεβλημένοι και μη ίσως) συμβιβασμοί (sic) με / προς τους Τούρκους (“ευγενέστερη” λέξη, αυτής της λέξεως “παραχώρηση”), ώστε να “τα βρούμε” μαζί τους;

Έως πότε τα θέματα εξωτερικής πολιτικής θα υλοποιούνται ερήμην των Ελλήνων, Έλληνες οι οποίοι, αν απαιτηθεί, θα κληθούν όμως να πεθάνουν για την χώρα τους, χωρίς αυτοί να έχουν πει την άποψή τους, κλπ, καταλαβαίνετε(!), έως πότε τελικά, ειδικά η εθνική μας εξωτερική πολιτική θα αποτελεί αντικείμενο κάποιων πολιτικών και οικονομικών δήθεν(!) “ΕΛΙΤ”, οι οποίες σήμερα αποτελούν… εμφανή (sic) εκτελεστικά Όργανα της “Παγκοσμιοποίησης”, άτομα ή… “ΕΛΙΤΕΣ” “του κόλου”, που μας τα / τους επέβαλαν στην καθημερινότητά μας, με την ισχύ τους και κατόπιν χρόνιου σχεδιασμού οι “Παγκόσμιοι Εβραίοι”, και τα οποία άτομα σκέπτονται και αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς, χωρίς την γνώμη μας, ειδικά για θέματα που άπτονται της ζωής μας; Τί λέτε φίλοι;

Να σας δώσω ένα μόνον, από τα πολλά που θα μπορούσα, ιστορικό παράδειγμα!

Το 1920, ο Γούναρης έλεγε “ΟΙΚΑΔΕ” και προπαγάνδιζε κατά του Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, που “σκοτώνει τα παιδιά μας”, που αυτό, που το άλλο, κλπ, κλπ, κλπ!

ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟΝ Ε/ΛΑΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ), “ΠΑΤΩΝΤΑΣ” ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΥΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ”, ΑΠΟ ΤΟ 1904, … ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1912, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ “ΔΟΛΟΦΟΝΟ” ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, “ΔΟΛΟΦΟΝΟ” ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΔΟΛΟΦΟΝΟ” ΟΣΩΝ ΕΜΕΝΑΝ ΠΙΣΩ, (ΔΗΛΑΔΗ… ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ), “ΔΟΛΟΦΟΝΟ” ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ “ΠΟΝΑΓΕ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ!..

[Ασφαλώς είχαμε και τα Κομμουνιστικά “Πουρκουά” στο Μ. Ασιατικό ΜΕΤΩΠΟ (“γιατί πολεμάμε σύντροφοι;”, κλπ) και τις φανταρίστικες, και μη, “Τρόϊκες” σε όλη την Μ. Ασία (σημερινή “Δ. Ανατολία”), ενέργειες που ενίσχυαν στην πράξη το τότε Σταλινο-Κεμαλικό σύμφωνο “Φιλίας και Πολιτικο-Οικονομικο-Στρατιωτικής Συνεργασίας”, κλπ, (ό,τι περίπου επανέλαβε ο ΡΤΕ στις μέρες μας, στον 2ο “Πόλεμο Σωτηρίας / Ανεξαρτησίας” / “Kurtuluş Savaşi” που διεξάγει, όπως έχει δηλώσει, σήμερα η Πατρίδα του), και υπονόμευαν τις εθνικές πολιτικο-στρατιωτικές μας στοχεύσεις, όπως αυτές καθορίστηκαν μετά τις… γιάλινες “Σέβρες”, φέρνοντας όλο και πιο κοντά, αυτό που λίγο μετά ήλθε και ήταν η “Μικρασιατική Κ/Φ”]!..

Από την άλλη πλευρά, απ’ αυτήν του αντιπάλου του Γούναρη δέους, απ’ την πλευρά δηλαδή των Βενιζελικών (“Φιλελεύθεροι”), ο τότε Π-Θ της χώρας Ελευθέριος Βενιζέλος, ο δημιουργός της “Ελλάδος των 5 θαλασσών και των 2 Ηπείρωναπαντούσε, πως “η Ελλάδα δεν μπορεί τώρα να γυρίσει πίσω από την Μ. Ασία”, πως “αυτό επιβάλλει το εθνικό μας συμφέρον”, κλπ, κλπ, κλπ, !..

ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ, ΣΤΟΝ Ε/ΛΑΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ!

Τελικώς, όταν του… πρήστηκαν οι γεννητικοί αδένες, από τις συνεχείς βαρύτατες κατηγορίες των αντιπάλων του, αλλά και επειδή και ο Βενιζέλος έβλεπε την κούραση του λαού, θέλοντας να δει (ΚΑΚΩΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ) αν ακόμα ο λαός στήριζε πλειοψηφικά το ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΑΙΩΝΩΝ, αυτό της “ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ, (που ο Κωλέττης πρώτος είχε παρουσιάσει και εκθέσει στην Ε/Βουλή, στην 10ετία του 1840), πήγε σε εκλογές και τις έχασε, λόγω του εκλογικού συστήματος, αν και τις… κέρδισε, σε αριθμό ψήφων, ενώ ο ίδιος ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, αν δεν με απατά η ασθενής πια μνήμη μου! Ποιός; Ο αποκληθείς από τον ίδιο πάλι λαό, προ ολίγων μόλις ετών προ του 1920, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ!..

“‘Εφυγε” ο Βενιζέλος, “ήρθε” ο Γούναρης, αλλά δεν γύρισε πίσω κανέναν Στρατό, ενώ υποχρεώθηκε εκ της ροής των πραγμάτων στο μέτωπο και της εξελίξεως των γεγονότων εκεί, να επιχειρήσει μέχρι της Αγκύρας!.. ΤΟΜΠΟΛΑΑΑΑΑΑ!..

Σήμερα, ποιό είναι το πολιτικό ανάστημα όλων των πολιτικών μας, απέναντι πχ στον Ελευθέριο ΒΕΝΙΖΕΛΟ, αλλά απέναντι ακόμα και σ’ αυτόν τον Γούναρη, ώστε αυτοί οι πολιτικοί εμπρός τους… νάνοι(!), να αποφασίζουν [Κε ΓΑΠ ή Κε Τσίπρα(!) (“έδωσε” την Μακεδονία “αέρα” σε… γυφτολήσταρχους, αλλά ΟΚ αυτός είναι νεο-“ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ”, ήτοι… δυτικού πλέον τύπου “Διεθνιστής”) ή Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ], να αποφασίζουν λοιπόν μόνοι τους, χωρίς να μας ρωτούν “έργοις”, ήτοι στην Κάλπη, και να δεσμεύουν έτσι τις ίδιες μας τις ζωές;

Τί είδους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” είναι αυτή και μάλιστα στην χώρα όπου αυτή γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και… ταξίδεψε στον Κόσμο;

Το παράδειγμα αυτό το διαλέξαμε όχι μόνον διότι “μιλάει”, αλλά και διότι εμπεριέχει ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ο οποίος είχε ΤΟΝΙΣΕΙ ΜΕ 1000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΠΩΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο “ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΗΣ!.. Γι’ αυτό!..

Και πάλι καταλάβατε!..

 

2.

ΙΣΡΑΗΛ

Τί Θέλει

(Σε σχέση με Ελλάδα και Τουρκία)

Το Ισραήλ και το κάθε στη θέση του… Ισραήλ, εκτιμούμε πως θα ήθελε ΑΥΣΤΗΡΑ(!) την υλοποίηση του όποιου σχεδίου του, πόσο μάλιστα μάλλον, όταν αυτό τυχαίνει να είναι ένα από τα πλέον μεγαλεπίβολα… όνειρά του, όπως είναι ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ* σήμερα κλάδος, ήτοι ο “EAST MED” (των 2 επίσης κλάδων), του μεγάλου ενεργειακού του οράματος / ονείρου, που μέχρι το 2050, όπως εκτιμούμε εμείς, θα έχει γίνει πράξη, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ!..

* Υπάρχει και ο ΑΣΙΑΤΙΚΟΣ κλάδος του ιδίου ισραηλινού ενεργειακού οράματος, ο οποίος στοχεύει να φτάσει σε Καύκασο και Ινδίες!.. Φανταστείτε, αγαπητοί, το Ισραήλ, ως κορμό ενός σώματος, με 2 χέρια!.. Το ένα χέρι του είναι ο “EAST – MED” (των 2 κλάδων, το ξαναγράφω), και το άλλο είναι αυτό που στοχεύει να απλωθεί στην Κ. και ΝΑ Ασία!..

Και σ’ αυτό θα δικαιωθούμε φίλοι, όπως δικαιωθήκαμε και για τον “EAST-MED”, που είχαμε “τσιμπήσει” απ’ το 2010, όταν Έλληνες και ξένοι γύρω μας “κοιμόντουσαν” ή έβλεπαν αγωγούς δια της Τουρκίας, κλπ, κλπ, κλπ!.. Και πάλι, στο τέλος, θα μας θυμηθείτε!..

-/-

Συνεχίζουμε!

Πιο “καθαρά”!

Το ηρωϊκό πράγματι Ισραήλ νοιάζεται για τους στόχους του! Αν σ’ αυτό, δηλαδή στην υλοποίησή τους, θα μπορούσαν να το βοηθήσουν και οι Έλληνες και οι Τούρκοι, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα, νομίζω!..

Σήμερα τυχαίνει το Ισραήλ να “τα πηγαίνει καλά” με την Ελλάδα, και όχι με την Τουρκία! Το ανάποδο συνέβαινε την 10 ετία του 1990, επί Τσιλλέρ, κλπ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!..

Πάντως, αν το έβλεπε κανείς συναισθηματικά, τότε οι Ισραηλινοί θα έπρεπε να είναι σταθερά υπέρ της Ελλάδος, αφού η θρησκεία τους, για παράδειγμα, είναι η βάση του Χριστιανισμού… μας, και κυρίως διότι εμείς τους φυλάξαμε στον Β’ Π.Π. και σώσαμε χιλιάδες απ’ αυτούς, σ’ αντίθεση με τους Τούρκους, που τους κυνήγησαν, όσο δεν θα κυνήγαγαν ούτε… τα αδέσποτα σκυλιά τους! (Σας το χρωστάω το θέμα αυτό, όπου θα εξηγήσω και κυρίως εξιστορήσω το τουρκικό κατά των Εβραίων “πογκρόμ”, από το 1933, έως και το τέλος σχεδόν του Β’ Π. Π., ένα τ/”πογκρόμ” που άρχισε από την σημερινή Α. Θράκη)!..

Στην πολιτική όμως, όπως λένε, δεν υπάρχει συναισθηματισμός!..

Αν η “Παγκοσμιοποίηση” (δια των Η.Π.Α. φυσικά, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟΥ), διώξει τον Νετανιάχου ή τον ΡΤΕ και επασυνδέσει Τουρκία και Ισραήλ, τότε θα επιβάλλει άνετα και σε ποσοστό σχεδόν 100% τις όποιες θελήσεις της στην περιοχή μας!..

Αυτό λογικά θα πρέπει να πράξει, ειδάλλως πώς αλλιώς θα βάλλει στο “ενεργειακό κόλπο” στην Α. Μεσόγειο την Τουρκία, αφού δεν νομίζουμε να επωμιστεί ο νυν Ε/Π-Θ, μόνος του, ένα τόσο μεγάλο βάρος, (όπως δυστυχώς υπενόησε και… άφησε και εμάς να υπονοήσουμε, στην πρόσφατη συνέντευξή του στοEURONEWS, ο Ε/ΥΠΕΞ), αφού και πάλι, πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει πράξη, αυτή η τόσο πολύ διαφημισθείσα, τουρκική δήθεν, πρόταση περί συνόδου των χωρών της Α. Μεσογείου, κλπ, (χωρίς φυσικά την “Κυπριακή Δημοκρατία”, αχαχαχαχαχαχα), πρόταση που ανήκει στο τακτικό μέρος του λεγομένου σχεδίου “ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ούσα καθόλου τουρκική!

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να πάθουν… μετάλλαξη (αρκετά δύσκολο, έως ακατόρθωτο βεβαίως), οι ΡΤΕ και Νετανιάχου ή ο ένας εκ των 2 μόνον, και να επιτευχθεί, μ’ αυτόν τον τρόπο, η σφόδρα επιθυμητέα απ’ τους “Παγκόσμιους Εβραίους” νέα, ΤΙ προσέγγιση!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Α. Μέχρι στιγμής, ΡΤΕ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δείχνουν να πειθαρχούν* (σε γενικές γραμμές οι Τούρκοι, απολύτως εμείς), στην “γραμμή” της επανακάμψασας “Παγκοσμιοποίησης”, “γραμμή” που εκφράζει ο… “Τζο”! Θα δούμε και την συνέχεια!..

* Το σύνθημα – δγη από την “Παγκοσμιοποίηση”, (και) προς τις 2 Κ-Β, Ελλάδος και Τουρκίας, για “ανάκρουση πρύμνας”… , “εν όψει” της μάχης των εκλογών για την πτώση του Αμερικανού μη “Παγκοσμιοποιητή” Α/Προέδρου Ν. Τραμπ, δόθηκε τον Νοε. του 2020, λίγο πριν από τις Α/Εκλογές του Νοε., προσωπικά στους Μητσοτάκη, ΡΤΕ!..

Έτσι, οι Τούρκοι απέσυραν τον “Νηστευτή Αρχηγό”, το πλοίο δηλαδή “Oruç Reis” και εμείς αρχίσαμε τις λεκτικές… “τσιριντσάτζουλες”, “σπάζοντας” μια πολιτικά… απωθητική προς και για τους Τούρκους ρητορική μας, ενώ και οι 2 χώρες ξεκίνησαν και πάλι “Λ. Ν.”, αφού έπρεπε να δοθεί “Γενική Επιφυλακή”, “εν όψει” της τελευταίας ίσως “μάχης των μαχών”, για την “Παγκομσιοποίηση”, της μάχης δηλαδή για την πτώση του “μη ελεγχόμενου” Τραμπ!

Ο στόχος επετεύχθη, ο Τραμπ “έπεσε”, όπως “έπεσε”, (νοθεία, κλπ), και λίγο μετά από την ορκωμοσία του Μπάϊντεν, μόλις 5 ημέρες μετά, είχαμε (όλως τυχαίως) τις Ε-Τ “διερευνητικές” στην Πόλη (61ος “Γύρος”), αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφού το 2023 “έρχεται” και ο χρόνος ίσως να είναι το μόνο πράγμα που η “Παγκοσμιοποίηση” δεν μπορεί να ελέγξει!..

 Ο προσεγγίσας, και για την περίπτωσή μας η “προσεγγίσασα”, (για άλλη μια φορά), τις 2 Κ-Β ήταν η δοτή Π-Θ της ΕΕ Κα Μέρκελ, η οποία και μετέφερε την σχετική δγη των “Διεθνών Εβραίων” στους Μητσοτάκη και ΡΤΕ!..

Οι Έλληνες υπακούμε, “θέλοντας και μη” (!), αφού εξαρτώμεθα οικονομικά απ’ τους “Παγκοσμιοποιητές”  και το φερέφωνό τους Μέρκελ, και οι Τούρκοι υπακούουν, διότι -κυρίως- απέναντί τους έχουν την ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, “χθες” του Αδόλφου, αχαχαχαχαχα, “σήμερα” της Αγγέλας, “αύριο” -ίσως- του εκ Βαλωνίας, και παρουσιαζόμενου ως βαθιά Τουρκόφιλου, Βελγο-Γερμανού Αρμίν ΛΑΣΕΤ, κλπ!..

Τέλος αστερίσκου!

-/-

Μοιάζει να επιταχύνεται, ό,τι είχε καθυστερήσει σχεδιαστικά, επί Τραμπ, για την περιοχή μας!..

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ, ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ “ΕΝΘΕΝ – ΚΑΚΕΙΘΕΝ” ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, Η ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΕΡΑ ΤΑ… ΒΡΕΧΟΥΝ!..

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΕΒΑΙΟΝ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΙΓΑΣΜΟΥ”, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!..

ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ, Ο ΚΟΡΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΥΓΙΖΕΙ!..

Β. Υπάρχοντος του Ισραήλ στην περιοχή μας καμία Ελλάδα και καμία Τουρκία, δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν τόσο ισχυροί, ώστε να… αμφισβητήσουν, έστω και προς στιγμήν, την Ι/κυριαρχία!..

Φίλοι μου!

Ενδιαφέρει κυρίως το τί θέλουν οι μεγάλοι “Αδελφοί” των Ισραηλινών “Διεθνείς Εβραίοι”, οι οποίοι έφτασαν στις ημέρες μας να μισούν το ίδιο τους το αίμα και όχι τόσο, το τί θέλουν οι Ισραηλινοί φίλοι μας!..

Αυτό όμως θα το δούμε στο επόμενο (και τελικό) άρθρο μας, μαζί και με τις δικές μας θέσεις ή ορθότερα μαζί με το τί εμείς πιστεύουμε (οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”), ότι τελικώς θα γίνει!..

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ λοιπόν!..

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Των άρθρων που τις τελευταίες 2,3 ημέρες διαβάζετε σε συνέχειες, θα ακολουθήσει άρθρο… “σαλάτα”, ήτοι πολλαπλού περιεχομένου!.. Προς τούτο σταθερά… “click away” στονΕ.Θ.” ή, και καλύτερα ίσως, click in… shop!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Ω, ΛΑ ΛΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΕΜΕ:

ΛΑΛΑ, ΛΑΛΑ, ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!..

ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ!

ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΕΣ!.. ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ “ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ” ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ! ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΒΡΕ ή ΟΧΙ; ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1/3 ΤΟΥ, Ο… “ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ” ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ;

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ ΒΡΕ, ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ “ME TOO”, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΟΚΟΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ… ΒΙΑΣΤΗ ΣΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!.. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

 

2. Καλά ρε Άδωνη! Άκουσες άραγε τί είπες, μεταξύ των πολλών άλλων, σήμερα το πρωϊ (01-02-2021) στον “ΣΚΑΪ”; Μας ξαναχώσατε πάλι στα… προηγούμενα μέτρα, (δήθεν πιο αυστηρά, κλπ), διότι οι λοιμωξιολόγοι θέλουν να εξετάσουν τις μεταλλάξεις, ενώ οι δείκτες είναι πολύ καλύτεροι και οι “ΜΕΘ” αρχίζουν να αδειάζουν, όπως είπες;

Πάμε μαζί Σπύρε – ‘Αδωνη! Ι(γ)έπ, ι(γ)έπ, ι(γ)έπ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Είσαι μεγάλος μάγκας! “Έγραψες”… αρνητικά ασφαλώς!..

Αλλά το πραγματικό… γκολ (αυτό το “έγραψες” θετικά), το “σημείωσες” με τοΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, που είπες στον δημ/κό “Μπράβο” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Β. Παπαδημητρίου!.. Έπρεπε να του πεις βεβαίως, για να είσαι και “IN”, (“Πανδημιακός” δηλαδή, αχαχαχαχαχα), … ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Η… ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ά-παι-χτος!..

(Εσύ και ο άλλος υπουργός, ο Χατζηδάκης, με το “στυλίστικο” “χιούμορ” του, έχετε αυτό το χάρισμα, το οποίο λέγεται ΕΥΦΥΪΑ)!..

Κυττάξτε μην τους “ξαναφέρετε” λοιπόν τους πραγματικά… σιχαμένους!.. (Πολιτικά πάντα βεβαίως σιχαμένοι, αφού ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”)!..

 

3. Κε Α/ΓΕΕΘΑ!

ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ, ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΧΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΚΑΙ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙΣ “ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ” Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΣΧΑΤΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΕ “ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ” ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΙΜΩΣ “ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ” Η… “ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ”!..

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ “ΒΓΗΚΕ” ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΘΗΚΕ, ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΣΗΜΕΡΑ “ΒΓΗΚΕ” ΚΑΙ Η “ΠΑΡΘΕΝΑ” ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο “ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ” ANΔΡΑΣ “ΛΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΩΝ” ΣΤΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ Ε/ΠΟΡΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ, “ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ” ΣΠΥΡΟΣ… ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ… ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ “ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΤΟΥ” ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ “ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΛΠ”, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΡΑΓΜΕΝΕΣ “ΑΔΕΛΦΕΣ”, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ… ΘΕΑΜΑΤΟΣ!.. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ… ΘΕΑΜΑΤΟΣ! ΠΟΙΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ!..

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ”, ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ “ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ”, ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΘΑ ΞΑΦΝΙΑΖΟΜΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ), ΕΝΑΝ ΚΙΜΟΥΛΗ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΑ, ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΕ ΤΗΝ Μ. ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΕΣ), ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ… ΝΤΕΛΟΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ… ΜΠΕΛΜΟΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!..

ΑΣΤΕΙΕΥΜΑΙ ΚΕ ΑΡΧΗΓΕ!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ “ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ”, ΔΙΟΤΙ “ΑΚΟΥΜΕ” ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ “ΒΓΑΛΛΟΥΝ” ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ(!), ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΡΕΨΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΕΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΥΠΑΜ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ / ΣΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ “DEMEK” ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ “ΠΗΔΗΞΕ” ΠΟΙΟΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ “ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ” ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΟΙΩΣΕ ΟΤΙ… ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ… “ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ, ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ… ΑΝΙΣΧΥΡΟ, “ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ”, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ “ΑΝΟΙΞΕΙ” Ο ΥΠΟΨΗ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΕΔ, ΩΣΤΕ ΠΧ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΛΑΔΩΝ (ΑΣ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ), ΕΚΑΝΑΝ “ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ…, ΑΝ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΛΥΨΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ… ΑΡΧΗΓΟΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ “ΑΕΡΟΠΟΡΙΝΑ” ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ… “108”… , ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ “ΑΡΧΗΓΟΥ” ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ “ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ” “ΤΣΟΧΟ”, ΝΑ “ΒΓΑΙΝΕΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ “ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ”!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ… “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ”, ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ… “ΕΥΤΑΞΙΑ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ “ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ” ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ!.. (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΕΥΤΑΞΙΑ – … “ΕΘΝΑΡΧΗ”, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ)!..

ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΕΝΑΣ “ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ” ή ΕΝΑΣ “ΝΤΟΥΜΠΛΕΦΑΣΤ”, ΚΛΠ*, ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ή ΤΟΥ ΓΕΑ ή ΤΟΥ ΓΕΝ, ΚΛΠ!.. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ  ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ… ΣΥΜΜΑΧΕΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ!.. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!..

* ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΑΝ  / ΜΙΑ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟ / – ΚΗ ΠΧ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΕΕΔ Η(ΔΙΑΖ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΑΓΩΝΩΝ, Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ Α/ΣΤΡΑΤΟ), ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ / ΜΙΑ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟ -ΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ… ΥΓΕΙΑΣ (!..), ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΑΚΟΜΑ… ΩΡΙΜΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α.!.. ΑΥΤΟ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΑ… ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ή ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ Α/ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ (ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ), ΟΤΙ Ο… “ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΖΟ” ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ!..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ, ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΕ ΑΡΧΗΓΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ “ΒΓΗΚΕ” ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ 11ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!..

ΑΥΤΟΣ Ο… “ΚΟΣ”, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΛΑ 21 ΕΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ… ΓΝΩΡΙΖΕ, ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ Ε/ΦΥΛΑΚΩΝ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ “ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ”, ΕΩΣ “ΑΡΙΣΤΑ”!.. (Κε ΤΣΙΠΡΑ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟΥ ΣΑΣ, “ΓΑΜΩ” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Ε; Ε, ΚΕ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΚΑ… “ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ”);

 

4.

 

5. 

Joe Biden’dan Türkiye‘yi yakından ilgilendiren skandal hamle! Trump askıya almıştı

ABD’de göreve yeni başlayan Joe Biden, seçim sürecinde sık sık terör örgütü YPG/PKK’ya göz kırpan açıklamalarını eyleme dönüştürdü. Bu kapsamda Washington yönetimi, Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütüne 240 tır dolusu silah ve mühimmat gönderdi.

Son dakika: Joe Biden'dan Türkiye'yi yakından ilgilendiren skandal hamle! Trump askıya almıştı
01.02.2021 

Joe Biden‘ın Amerikan başkanlığına gelmesiyle son bir ayda Suriye ve Irak’taki dengeler değişmeye başladı.

Biden yönetimi, Trump tarafından askıya alınan planları tekrar masaya koydu. Bölgedeki PKK’lı teröristlere 240 tır dolusu silah ve mühimmat yardımı yapıldı.

TERÖR ÖRGÜTÜ ELE BAŞI İŞ BİRLİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Bu gelişme sonrası Suriye’nin kuzeydoğusunda yuvalanan terör örgütü SDG’nin elebaşı Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin de El Arabiya’ya verdiği röportajda ABD ile yeni bir program hazırladıklarını itiraf etti. Terör örgütü elebaşı Şahin, ABD yönetiminden kimlerle görüştüğü ya da nasıl bir program hazırlanacağına dair detay vermedi.

Son dakika: Joe Biden'dan Türkiye'yi yakından ilgilendiren skandal hamle! Trump askıya almıştı

Joe Biden’dan Türkiye’yi yakından ilgilendiren skandal hamle! Trump askıya almıştı

ABD ASKERİ DERİK KIRSALINDA DEVRİYE ATTI

Amerikan askerleri uzun bir aradan sonra Suriye’de etkisini arttırmaya başladı. Genelkurmay ve Dışişleri’ne yeni isimler isimler atanırken ABD askeri Suriye’nin kuzeyinde Derik kırsalında devriye attı.

Şırnak’ın karşısındaki Derik’te PKK uzantısı YPG ve SDG’ye gönderilen mühimmatlar arasında zırhlı araçlar da var.

YPG VE ŞAM REJİMİ ARASINDA ÇATIŞMALAR BAŞLADI

Bu durum sahadaki dengeleri daha da değiştirme potansiyeline sahip. ABD’nin devreye girmesiyle Şam yönetimi ve YPG arasındaki çatışmaların da arttığı bilgisi geliyor.

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN BOMBALI SALDIRILAR

Öte yandan terör örgütünün masum sivilleri hedef aldığı alçak saldırılar da düğmeye basılmışçasına artış gösterdi. Önce Afrin ardından Elbab ve Azez’de onlarca sivilin yaşamını yitirdiği bombalı saldırılar gerçekleşti.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ;

ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΥ ΚΛΙΝΤΟΝ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΙ), ΝΑ “ΒΓΑΖΕΙ” ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΙΣΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΡΑΜΥΘΙ” – “ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ”, ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΜΠΡΑΒΟ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΕΝΟΙΚΟ ΤΟΥ ΙΜΡΑΛΙ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΑΔΕΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ;

 

6.

Çin ‘vur’ emri verdi! Japonya alarma geçti!

Japonya’nın, Çin‘in sahil güvenlik ekiplerine ülkenin egemenliğini ihlal eden unsurları vurma yetkisi vermesinin ardından, alarma geçtiği iddia edildi.

Çin 'vur' emri verdi! Japonya alarma geçti!
01.02.2021 

Japan Times’ta yer alan haberde, ismi açıklanmayan Japonya Dışişleri Bakanlığı yetkilisinin, Çin’in çıkardığı yasanın uluslararası hukuka dayalı düzeni sarsabileceği uyarısında bulunduğu kaydedildi.

JAPONYA SENKAKU ADALARI’NDA ALARMA GEÇTİ!

Haberde, Tokyo yönetiminin, Çin ile ihtilafa konu olan Doğu Çin Denizi’ndeki tartışmalı Senkaku Adaları üzerinden meydana gelebilecek askeri hareketliliğe hazırlandığı ve alarm durumunda olduğu belirtildi.

Ayrıca, haberde, iktidardaki Liberal Demokrat Parti’den bazı isimlerin Japonya Öz Savunma Kuvvetleri’nin Çin’in askeri girişimlerde bulunması halinde “daha büyük bir rol oynaması gerektiği” ifade edildi.

ÇİN HERHANGİ BİR İHLALDE VURABİLECEK

Japonya Ulusal Güvenlik Konseyi, 29 Ocak’ta bölgesel meseleleri görüşmek üzere toplanmış, Dışişleri Bakanı Toshimitsu Motegi ise düzenlediği basın toplantısında, “Çin, hukuku, uluslararası hukukun aksine uygulamamalıdır.” uyarısında bulunmuştu.

Çin’de yürürlüğe giren kanun uyarınca, sahil güvenlik ekiplerine, “denizlerde yabancı kuruluşlar veya şahıslar tarafından ulusal egemenlik ve yargı yetkisinin ihlal edildiği durumlarda silah kullanımı da dahil gerekli tüm tedbirleri alma” yetkisi tanınmıştı.

Yasayla ayrıca sahil güvenliğe, Çin’in hak iddia ettiği resifler ile adalar üzerine inşa edilen diğer ülkelere ait yapıları yıkma ve Çin’in kara sularına yasa dışı olarak giren yabancı gemileri ele geçirme yetkisi de verilmişti.

Söz konusu yasanın ihtilaflı Güney Çin Denizi’ndeki çatışma riskini artırabileceği kaydediliyor.

KAYNAK: AA

7.

 -/-