Χονδρικά Και… Προχωρημένα! (Νο “4”).

Φίλοι μου!

Ολοκληρώνουμε, σήμερα (10-02-2021), το συγκεκριμένο άρθρο μας, με την δική μας άποψη, (σχετικά με όσα σας… κουράσαμε στα 3 προηγηθέντα “κομμάτια” του), ήτοι την άποψη ή το σχετικό “πιστεύω” των “Αγγέλων”!

Τολμάμε και γράφουμε “πιστεύω” και αυτό, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα κριθεί!..

   

  ε.

ΑΓΓΕΛΟΙ“!

Τί

Πιστεύουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΕΔ!

Τα περισσότερα ή ίσως και όλα όσα σας αναφέραμε, ως θελήσεις της “Διεθνούς Εξουσίας” των “Παγκοσμίων Εβραίων”, για την περιοχή μας, την περιοχή “ΚΛΕΙΔΙ” της… Πόρτας του Πλανήτη, αφού είναι ακριβώς στο Κέντρο του, είναι ΠΡΟΣΟΧΗ(!) από εξαιρετικά δύσκολο, έως εξαιρετικά Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟ(!) να γίνουν ειρηνικά!

Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι, τέτοιες ριζικές αλλαγές, οι οποίες εμπεριέχουν επιθυμητές από τους “Κοσμοκράτες” αλλαγές συνόρων, γίνονται μόνον με πόλεμο!

Επειδή εδώ “μιλάμε” για το στρατηγικό κέντρο της Γης, ο Πόλεμος αυτός θα φέρει και Παγκόσμιο σύγκρουση, ήτοι τον Γ’ Π.Π., στον οποίον οι 2 “ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ”, θα είναι από την μία πλευρά οι Η.Π.Α. και οι σύμμαχοί τους ή διαφορετικά αυτό που καλείται “Δύση”, και από την άλλη οι Ρώσοι!

Σε ό,τι αφορά τους Κινέζους, αυτοί, με τους “Δημοκρατικούς” στις Η.Π.Α. ως Κ-Β, θα είναι από… σύμμαχοί τους, έως -το πολύ- ουδέτεροι! (Έχουμε αναφερθεί στον ρόλο τους στην πρόσφατη “Πανδημία” και στις σχέσεις τους με την ηγεσία της “Παγκοσμιοποιήσεως”)!..

Μπορεί ο Μπάϊντεν, και ΜΠΡΑΒΟ του(!), να αποκάλεσε, (στην συνέντευξη* που έδωσε σ’ αυτήν την πανέμορφη δημ/φο “προχθές”), “Δικτάτορα” τον ηγέτη της Κίνας και ορθότερα το Νο “1” του Κ.Κ.Κ. Κο Σι τζι Πινγκ, αναφέροντας απλώς και μόνον την αλήθεια(!), αλλά οι Κινέζοι είναι πια σταθεροί σύμμαχοι των “Διεθνών Εβραίων”, οι οποίοι μάλλον τους χρησιμοποιούν για το δικό τους οικονομικό “υπερ-όφελος”, Κινέζοι που εδώ και μια 20ετία σίγουρα, έχουν ξεκινήσει έναν παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο, κυρίως προς την κραταιά στο… αντικείμενο Δύση, γεγονός που έκανε τους “Παγκόσμιους Εβραίους”, μετά από έντονη περίσκεψή τους και προβληματισμό, να τους “πλευρίσουν” τελικά, αποφασίζοντας να τους έχουν “φίλους”, παρά εχθρούς!.. Καταλάβετε!

* Αν ο νέος Α/Πρόεδρος πιστεύει όσα είπε, τότε στρατηγικά είναι προς την σωστή κατεύθυνση!.. Αναφερόμαστε στην αναφορά του στον Κ/Πρόεδρο, στην οποία είπε πως, ανάμεσα σε Η.Π.Α. και Κίνα δεν θα υπάρξει πόλεμος, αλλά σίγουρα θα υπάρξει ανταγωνισμός, ενώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΗ(!) κρίνεται και η δήλωσή του ότι οι Η.Π.Α. δεν θα επανέλθουν στην συμφωνία των 6 (5+1) για το θέμα “των Πυρηνικών του Ιράν”, αν οι Μουλάδες συνεχίσουν να έχουν την ίδια συμπεριφορά (από προκλητική, έως επιθετική), ιδία στο θέμα του εμπλουτισμού του Ουρανίου, θέμα που είχε καθορισθεί και τελικώς συμφωνηθεί, προ της διακυβερνήσεως Τραμπ.

Αν μάλιστα ο Μπάϊντεν φανεί και πιο… λογικός στο “Παλαιστινιακό”, (δήλωσε ότι είναι υπέρ της λύσεως των 2 Κρατών), αν αντιληφθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!) ότι, δεν είναι δυνατόν να προκαλούν συνεχώς και ΓΕΝΙΚΩΣ οι Παλαιστίνιοι, ζητώντας ουσιαστικά το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Ι/Κράτους, (διότι περί αυτού πρόκειται), και ακολούθως να παρουσιάζονται και ως… θύματα, ήτοι να θυματοποιούνται, αν καταλάβει, μαζί με τους Επιτελείς του, ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ι/ΛΑΟΣ, ναι, όπως το διαβάζετε, διότι ο Ομπάμα, το προηγούμενο… αφεντικό του, μάλλον το είχε -για τους… λόγους του- ξεχάσει όταν κυβερνούσε, αν δει δε ακόμα ότι δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι διαχρονικά το μόνιμο θύμα, στην βάση της πάγιας κείμενης αμερικανικής ΕΤ αντίληψης, “βάζοντάς-τα” για το θέμα με την Γερμανία και την Αγγλία, τότε ο Κος Μπάϊντεν θα “περπατήσει” στην εξωτερική του πολιτική, πάρα πολύ καλά!..

Επίσης! Συνεχίστε να διαβάζετε με προσοχή!

Οι Κινέζοι, παρ’ ότι είναι αριθμητικά… μυρμήγκια (καταλαβαίνετε), σαν ΕΔ, δεν είναι σε θέση ΤΩΡΑ(!), αυτήν(!) την στιγμή, να διεξαγάγουν έναν Π.Π., διότι ακόμα δεν έχουν τον κατάλληλο… εξοπλισμό!.. (Ούτε και στον τομέα ενός πυρηνικού πολέμου είναι σε θέση να αντιπαρατεθούν, με την Δύση και με την Ρωσία)!..

Ο Π.Π. θα προκληθεί, μετά από έναν πόλεμο μείζονος κλίμακος! Αυτός θα είναι ο ΕΤ πόλεμος, προσεχής και τελευταίος, ανάμεσα στον Ελληνισμό και τους Μογγόλους!

Δείτε λοιπόν παρακάτω, σε μια πολύ μικρή περίληψη, το τί λέμε εμείς ότι θα γίνει και με ποιά σειρά, χωρίς φυσικά και να το ευχόμαστε κιόλας, διότι ακόμα ισχυριζόμαστε πως “έχουμε σώας τας φρένας”!

Ο χρονικός ορίζοντας γενέσεως των γεγονότων, είναι “από τώρα (“που λέει ο λόγος”), μέχρι και το 2023!..

Σημειώστε ότι, την περίπτωση ενός νέου Π.Π. , του Γ’, ενισχύει και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, η οποία θα ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ, αμέσως μετά την λήξη της “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”! (Είδατε πως, ό,τι σας είχαμε γράψει σχετικά με τα “Λ.Ν.” έγιναν ακριβώς έτσι! Είχαμε μέτρα, μέχρι τις Α/εκλογές, “χαλάρωση” αμέσως μετά από αυτές και την ανακοίνωση απ’ τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ότι νίκησαν, και ξανά τώρα πιο σκληρά μέτρα, όπως και στην υπόλοιπη ΕΕ, αφού θα πρέπει να σταθεροποιηθεί η Κ-Β των Η.Π.Α. και της “Παγκοσμιοποίησης”, κάτι που απαιτεί χρόνο, τουλάχιστον 3 μηνών! (Σας έχουμε παρουσιάσει και σχετική αναφορά Α/ΜΥ)! Οπότε κάπου μέσα στον Μάϊο (στις αρχές του μάλλον), θα νοιώσουμε… ένα πρώτο αγέρι… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ)!..

Και τώρα, “πάμε παρακάτω”, στο… λίγο… “ζουμί”!

(1) ΕΤ Πόλεμος

            (α) Θέατρο Επχ-σεων Κύπρου:

Τ/Προέλαση – Επίθεση στην Κύπρο (Στα “Ελεύθερα” της “Κυπριακής Δημοκρατίας”).

Στόχος η εντός 3(!) ημερών κατάληψη και της υπολοίπου νήσου, δια αιφνιδιαστικής, και μορφής “KΑΤΑΙΓΙΔΑΣ”, διακλαδικής τ/επχ-σεως.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΤΟΤΕ “ΠΑΠΑΛΑ”(!), ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΣ(!) Ο “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ” (ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, ΠΟΥ Ο Ε/Π-Θ ΑΝΕΦΕΡΕ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ), ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΩΣ Ο ΜΕΙΖΩΝ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ -ΙΣΩΣ*- “ΠΑΙΚΤΗΣ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!

* “ΙΣΩΣ”, διότι το Ισραήλ είναι στην… θέση του! Καταλάβατε!..

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΞΗΓΗΣΕΙ!

             (β) Θέατρο Επχ-σεων ΘΡΑΚΗΣ“:

Τ/Επίθεση στον Ν. Έβρο (ε/ΘΡΑΚΗ):

Χρονικά, ελάχιστα μετά το “άνοιγμα” στην Κύπρο ή αλλιώς “σχεδόν ταυτόχρονα” με την Μεγαλόνησο, με την μορφή, (δια τ/“αιφνιδιαστικής προσβολής”), εισβολής!..

“Μιλάμε” για μείζονα διακλαδική τ/επχ-ση, η οποία θα περιλαμβάνει και αποβατική ενέργεια, στα ε/Θρακικά παράλια, σε συνδυασμό με ταυτόχρονα -λίγο πριν χρονικά- “εσωτερικά γεγονότα”… στην Θράκη μας ή και(!) στην Θράκη μας! Καταλάβατε!..

Θα προσέξατε ότι, ήδη οι Τούρκοι άρχισαν την γνωστή τους -ιστορικά- «διαδικασία “ΥΠΝΩΣΗΣ”» του αντιπάλου, με την δήλωση Ακάρ, (09-02-2021), ο οποίος, απευθυνόμενος σε εμάς, είπε πως “δεν έχουμε πολεμικά σχέδια εναντίον σας”!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσο θα ακούτε τέτοιες δηλώσεις, τότε να γνωρίζετε ότι, τόσο πιο πολύ οι Τούρκοι θα ετοιμάζονται πολεμικά εναντίον μας!..

Τελικός τ/στόχος “1ης τ/Περιόδου” η κατάληψη της ελεύθερης ε/Θράκης, ήτοι ο ερχομός των ΤΕΔ, έως του “Λαιμού της Ξάνθης”, απ’ όπου και διέρχεται ο… πολυσυζητημένος 25ος Μεσημβρινός και όπου -“για την Ιστορία”- ευρίσκεται και το πιο ευάλωτο σημείο της ε/Άμυνας, κυρίως από Βορρά!..

Στη συνέχεια, οι ΤΕΔ θα “παίξουν” με αυτό που ονομάζεται “εκμετάλλευση ευκαιρίας Πεδίου”, ώστε να “μπούνε” και στην εναπομείνασα ε/Μακεδονία μας, σε μια “επί τόπου”, απ’ αυτούς, τότε σχεδιασθείσα “2α Περίοδο”, μέχρι τα όρια του Ν. Θεσσαλονίκης και “γιατί όχι”, μέχρι και τα όρια της πόλεως της Θεσσαλονίκης!..

Με όσα αναφέραμε στο Νο “3” μέρος του άρθρου μας, αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο, ενώ φυσικά πάντα “παίζει” και η παράμετρος, του αν θα ολοκληρώσουν οι Τούρκοι με επιτυχία την 1η τους Περίοδο και αν το πετύχουν αυτό, πώς θα το έχουν καταφέρει! Θα έχουν δηλαδή την στρατιωτική δυνατότητα περαιτέρω προελάσεως των δυνάμεών τους ή η… νίκη τους θα είναι “Πύρρειος”, κλπ; Ποιά ακόμα θα είναι τότε η κατάσταση των ε/Δυνάμεων, από πλευράς δυνατότητος αμύνης!..

Επίσης, μια “2α τ/Περίοδος”, εξαρτάται και από το πώς θα “πηγαίνει” ο αγώνας γι’ αυτούς και στα άλλα 2 “Θ.Ε.”, αλλά κυρίως και με τις όποιες τότε τυχόν “έξωθεν” πολιτικές παρεμβάσεις – δράσεις, δηλαδή από τις όποιες τυχόν παρεμβάσεις των ηγετικών πολιτικών Οργάνων των “Διεθνών Εβραίων” και των ομοίων των αντιπάλων τους Ρώσων!.. Καταλαβαίνετε!..

Φυσικά, όλα τα παραπάνω αναφερθέντα αποτελούν το ΧΕΙΡΙΣΤΟ για τις ΕΕΔ σενάριο, απ’ το οποίο θα πρέπει πάντα να ξεκινά κανείς, ειδικά όταν -εκ των… πολιτικών ε/”πραγμάτων”- την “πρωτοβουλία των κινήσεων” (θα) έχουν πάντα οι ΤΕΔ! (Μακάρι ο Ε/Π-Θ Κ. Κ. Μ. να το αλλάξει και αυτό, ένας “Μητσο”, ο οποίος ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΕΔ)!..

             (γ) Θέατρο Επχ-σεων “ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ“:

Τ/Αποβατική Ενέργεια, Σε ε/”Βασική Νήσο“.

Χρονικά, σχεδόν ταυτόχρονα με τον Έβρο!

Θα επιδιωχθεί, και εδώ, επιτυχής τ/απόβαση σε μεγάλο, παρά τα Μ. ΑΣΙΑΤΙΚΑ παράλια, νησί μας, με προηγηθείσες, αλλά και ταυτόχρονες ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ τ/ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, σε άλλα ε/νησιά, ε/μικρονήσια και ε/βραχονησίδες!.. [Και όχι απαραιτήτως “αμφιλεγόμενες”(sic) και διεκδικούμενες, δηλαδή, πχ, όχι απαραιτήτως νησιά, κλπ, που είναι από τις 152… οντότητες του “Ε.Α.Υ.D.A.A.ve K.”, που σας έγραψα, “χθες”, και σας έλεγα “να το θυμάστε πάντα”]!..

Ο τ/ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ επιχειρησιακός σχεδιασμός περιλαμβάνει συγκεκριμένα αποβατική ενέργεια στην Ν. ΛΕΣΒΟ, όπως οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” σας έχουμε, εδώ και πολλά χρόνια, ενημερώσει (τουλάχιστον 3+, από τα 6 που σχεδόν… “εκπέμπουμε”, ως “σάϊτ”), μια κατάληψη της νήσου αυτής, η οποία αν τελικώς επιτευχθεί (αν ευοδωθεί δηλαδή η τ/στρατιωτική ενέργεια που θα επιχειρηθεί), θα φέρει τους Μογγόλους στην ευθεία της Μελούνας, που λέγαμε στο 3ο “Κομμάτι” του άρθρου μας, διευκολύνοντας έτσι και την απόσπαση της εναπομείνασας ε/Μακεδονίας, απ’ τον ε/εθνικό κορμό, ώστε “να πάμε” προοδευτικά και στηνBULGRAVIA, αλλά και θα χωρίσει το Αιγαίο στα 2, ακριβώς στην “μέση” του, κάτι που διευκολύνει “τα μάλλα” και την απόσπαση της σημερινής ε/Θράκης, απ’ τον ε/εθνικό κορμό, αλλά και την προοπτική απόσπασης των υπολοίπων, Βορείως και Νοτίως Λέσβου, ε/νήσων, παρά τα Μ. Ασιατικά παράλια, όπως και παρέχει, περαιτέρω του υπάρχοντος, “στρατηγικό βάθος” στην τ/ενδοχώρα, ήτοι της δίδει επιπλέον “Ζ.Χ.”, καθιστώντας την Τουρκία “ΚΕΦΑΛΙ” στο Αιγαίο. Αν δείτε τον Χάρτη, θα καταλάβετε!

Αν καταληφθεί από τις ΤΕΔ η Λέσβος, τότε θα έχουν προσβληθεί καίρια οι… πνεύμονες της Ελλάδος! [Οι ΤΕΔ θα επιχειρήσουν εκεί, όχι ως… “Ειρηνευτική Δύναμη” (sic), όπως ο ίδιος τότε αυτο-αποκλήθηκε, στην Κύπρο, κατά την διεθνή συνωμοσία του 1974, αλλά ως Δύναμη Σωτηρίαςτων… “αδελφών” τους καταπιεζομένων Μουσουλμάνων του νησιού, (ήτοι αυτών του ΠΒ “Μαυροβουνίου” / “Kara Tepe”), όπως εδώ σας είχαμε γράψει και ακολούθως παραδέχθηκαν και οι Τούρκοι!.. (ε/φ “Χουριέτ”)].

Πέρα όμως από την παραπάνω αυτή μικρή ανάλυση για την… αξία της Λέσβου, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πήραμε στα “χέρια” μας και συγκεκριμένο τ/ σχέδιο από Τούρκους Μασώνους, της περιοχής της κατεχόμενης Σμύρνης, οι οποίοι έχουν στενότατες σχέσεις με τους Ε/Μασώνους της Λεσβιακής Στοάς “ΒΕΝΙΑΜΙΝ ο ΛΕΣΒΙΟΣ”, στοάς στην οποία σήμερα, (όπως και στις περισσότερες της Ελλάδος), την δύναμη έχουν οι “Αγγλικής” γραμμής ανθέλληνες ή πιο εύηχα “μη Ελληνοκεντρικοί” στην… κοσμοθεωρία τους Μασώνοι! Για το συγκεκριμένο, που μόλις διαβάσατε, τ/σχέδιο, ξέρουν καλά κάποιοι, εκεί στην Ασιατική πλευρά της Κων-πόλεως!..

Παράλληλα, είχαμε και έχουμε [“ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ”(!) ακόμα], φυσική παρουσία οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” και στα 4 τ/Γενικά Επιτελεία!

Στο σημείο αυτό, επειδή είμαστε “παντελονάτοι”, και το ξέρουν καλά οι Τούρκοι αυτό, θέλουμε, δοθείσης ευκαιρίας, να συγχαρούμε τον Κο Χ. ΦΙΝΤΑΝ, ο οποίος, προσφάτως, κατάφερε και “τσίμπησε”, μεταξύ των άλλων, τον τέως Τ/ΓΕΣ/2ο ΕΓ/Δ. Ταξίαρχο Σερντάρ ΑΤΑΣΟΫ ή “Servet”! Μόνον φίλε Χακάν, που έχουμε και άλλους, με αποτέλεσμα να πρέπει να εργαστείς πιο δυνατά και κυρίως να σκεφτείς πιο… βαθιά! “Το ‘χεις! Προχώρει λοιπόν” και εμείς εδώ είμαστε, να σε συγχαρούμε ξανά!..

Να συμπληρώσουμε και κάτι ακόμα! Αν καταληφθεί η Λέσβος, τότε οι Μογγόλοι θα “βλέπουν” “ελεύθερα” και την… Ν. ΕΥΒΟΙΑ(!) και ουσιαστικά θα θυμούνται περισσότερο το… 1897 και την… Λαμία, όπου είχαν τότε στρατιωτικά φτάσει! (“Ατυχής ΕΤ Πόλεμος”)!..

Αν συμβεί κάτι τέτοιο φίλοι, να σας το γράψω ακόμα πιο απλά, αν δηλαδή “πέσει” τελικά η Λέσβος, ήτοι “προσβληθεί” ένας απ’ τους βασικούς… ιστούς των ε/”Πνευμόνων”, όπως είχε χαρακτηρίσει ΟΡΘΟΤΑΤΑ το Αιγαίο ο Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, αυτός ο εκτελεστής στο Πεδίο της θελήσεως των Ελλήνων ή αλλιώς ο δημιουργός της “ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ”, τότε θα είναι σαν να έχει κτυπήσει την Ελλάδα σεισμός μεγέθους, τουλάχιστον, 9 Ρίχτερ!.. Τυχαία λέτε οι Τούρκοι έχουν “φαγωθεί” με την… δήθεν στρατικοποίηση των νησιών μας, παρά την Μ. Ασία; Καταλάβατε!..

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση, αν αυτό -εκείνη(!)… τότε την στιγμή, στο Πεδίο- κριθεί επιχειρησιακά εφικτό από το τ/ΓΕΕΔ, ανάλογα πάντα και με την πρόοδο των τ/επχ-σεων στα άλλα 2 “Θ.Ε.”, οι ΤΕΔ να επιχειρήσουν αποβατική ενέργεια σε 2 “Βασικές ε/Νήσους, (έχουν την επχ-κη δυνατότητα πια), ήτοι στην ν. Λέσβο και σε ακόμα μία, με πιθανότερο στόχο την ν. Χίο, η κατάληψη της οποίας, μαζί μ’ αυτήν της Λέσβου, θα ενίσχυε, έτι περαιτέρω, την δυναμική των όσων αμέσως πιο πάνω αναπτύξαμε, με την μορφή… “δικαιολογητικών σκέψεων”, αν θέλετε, σχετικά με μια τυχούσα κατάληψη της Λέσβου!..

  (2) Απόβαση και Προέλαση – Επίθεση Των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων (“ΡΕΔ”), Στο Τουρκικό Έδαφος – Γενικός Ξεσηκωμός Των Κούρδων.

                  (α) Οι ΡΕΔ, εκμεταλλευόμενες  την Ε Τ σύγκρουση και κυρίως την τ/εισβολή στην Ε/Θράκη και κατάληψή της (ή ακόμα και του μεγαλυτέρου μέρους της), θα επιχειρήσουν στα νώτα των ΤΕΔ και θα επιδιώξουν να καταλάβουν το τ/έδαφος και να φτάσουν, “κατερχόμενοι” ΝΔ στην Πόλη, Νότια στα σημερινά Τ-Συριακά σύνορα, όπως και ΝΑ στα Ιρανικά όμοια!..

                 (β) Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ο πραγματικός στόχος των Ρώσων είναι να φτάσουν (και να απειλήσουν ακόμα), στο Ισραήλ!

Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι ο πραγματικός εχθρός του Ισραήλ (πολύ περισσότερο τώρα με τον “EAST-MED” Act, κλπ), είναι η Ρωσία! Πρόκειται για κάτι, που “εδώ και αρκούντως”, έχουμε εξηγήσει!..

                (γ) Παράλληλα, και με την ευκαιρία, ξεσηκώνονται οι Κούρδοι της Τουρκίας γενικώς και όχι μόνον αυτοί της ΝΑ Τουρκίας και θα αρχίσουν / αρχίζουν να κτυπούν τ/στόχους.

Παρατήρηση:

>  Θυμηθείτε τί είχαμε γράψει εδώ στον νυν Ε/Π-Θ και του είχαμε εισηγηθεί να έλεγε στον Πρόεδρο Τραμπ, λίγο πριν πάει στις Η.Π.Α. τότε (2019), επίσημη επίσκεψη! (Τα ίδια θα έπρεπε να πει και τώρα στον “Τζο”)!..

> Η κίνηση “ΜΑΤ” αυτή των Ρώσων, θα αποτελέσει και “την ΑΡΧΗ του ΤΕΛΟΥΣ” των όποιων… “Διεθνών Σχεδίων” για την περιοχή, και θα οδηγήσει τελικώς στην διάλυση της Τουρκίας και σε ήττα, “στα σημεία” (θα θυμάστε ότι το γράφαμε και το δικαιολογούσαμε), της Δύσης συνολικώς, από την “Αρκούδα”, στην Κων-πολη και στην ευρύτερη περιοχή της, κάτι που θα σημάνει και την αλλαγή των κατόχων του σημερινού τ/εδάφους!.. 

Η Δύση, [ήτοι κυρίως η Ευρώπη και το “Καπέλο” της, δηλαδή οι “Διεθνείς Εβραίοι” Κυβερνήτες της, (ασφαλώς και η Αμερική του… Μπάϊντεν)], θα “πληρώσει” την προφανή έλλειψη στρατηγικής αντίληψης, αλλά και την έλλειψη απλής λογικής θα συμπληρώναμε, (αφού επί 4 χρόνια Τραμπ, είτε -εσκεμμένως- ομφαλοσκοπούσε, είτε γενικώς αναλώθηκε στο να “παλεύει” να τον “ρίξει” απ’ την θέση του, στην οποία είχε εκλεγεί δημοκρατικά από τον Α/λαό, αντί να ασχοληθεί με την στρατηγική της ασφάλεια, στην οποία απεδείχθη, κυρίως μετά από το κάζο της “Κριμαίας”, ότι παρουσιάζει πολλά… κενά…), χάνοντας, έστω και “στα σημεία”, την τελική κρίσιμη -στο Πεδίο- μάχη με τους Ρώσους!

Τότε, θα αντιληφθούν πολλά “πράγματα” στην Γερμανία, όπως και στο… σημερινό ΝΑΤΟ, του “λίγου” πολιτικά σημερινού του ΓΓ, Νορβηγού Γιανς Στόλτενμπεργκ, [ο οποίος ανοήτως(!) εκμεταλλεύεται την θέση του, είτε για τα όποια πολιτικά “παιχνίδια” – ενδιαφέροντα της χώρας του, είτε για τα δικά του προσωπικά “θέλω”], αλλά τότε πια θα είναι πολύ αργά!

Όμως φίλοι μου, προσέξτε! Η “Παγκοσμιοποίηση” σίγουρα θα “πληρώσει”, αλλά δεν θα “κλάψει”, αφού αυτή διατάσσει, αλλά και έχει την δύναμη! Εκείνοι που θα πληρώσουν, χωρίς εισαγωγικά, και θα… αναστενάξουν, όχι απλώς θα κλάψουν, θα είμαστε όλοι εμείς, οι “από κάτω” τους, οι οποίοι, είτε θα υποστούμε, είτε θα αποτελέσουμε τους δυστυχείς πρωταγωνιστές, των όποιων φοβερών πολεμικών γεγονότων θα λάβουν χώρα, όπως και κυρίως(!), αφού ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, θα το “πληρώσουν”, οριστικά και τελεσίδικα(!), οι οιηματίες και αλαζόνες Τούρκοι, οι οποίοι θα δουν τα… διαστημικά τους (sic) όνειρα, … Κε ΡΤΕ, να γίνονται συντρίμμια!..

   (3) Οπισθοχώρηση των ΤΕΔ Και “Προσπάθεια Ανάσχεσης – Αμύνης” εκ μέρους τους, απέναντι στις ΡΕΔ.

Γνωρίζοντας οι Τούρκοι την ισχύ των ΡΕΔ, θα “τρέξουν” πίσω, για να προλάβουν τους Ρώσους, οι οποίοι θα αρχίζουν να “βγαίνουν” μαζικά, αιφνιδιαστικά και γρήγορα, στο έδαφος που σήμερα λέγεται Τουρκία, και συγκεκριμένα στον αιώνιο ε/Πόντο (απ’ την μια άκρη του, έως την άλλη), αλλά και στα Στενά – Πόλη!..

        (4)   Προέλαση – Επίθεση Των ΕΕΔ” “Θ.Ε. ΘΡΑΚΗΣ“.

Μετά από την αποκατάσταση του εθνικού εδάφους, προέλαση – επίθεση και μέσα στην κατεχόμενη σήμερα από τους Τούρκους Α. Θράκη, κατά των υποχωρούντων ΤΕΔ.

Πιθανότερο, μετά από την αποκατάσταση του εθνικού μας εδάφους, να μην μας επιτραπεί η είσοδος στην Α. Θράκη, από την “Συμμαχία”, η οποία… διαβάστε παρακάτω!

     (5)  Στρατιωτικές Δυνάμεις Του ΝΑΤΟ, Δια Της Ελλάδος, Προς Τουρκία.

Οι Σύμμαχοι, με πρώτες τις Η.Π.Α., δια της Αλβανίας, την οποία θα χρησιμοποιήσουν -γενικώς- ως τελική “Περιοχή Διοικητικής Μερίμνης” τους, από το Κόσσοβο (Μπόντστιλ), από τα Σκόπια, αλλά και από την Βουλγαρία – Ρουμανία, (από τις Αμερικανικές και Συμμαχικές Βάσεις στις χώρες αυτές), θα θελήσουν να βρεθούν στην Πόλη, κάτι φυσιολογικό, αφού η επικείμενη -για τότε(!)- παρουσία των Ρώσων εκεί, θα διακυβεύσει την κυριαρχία των Η.Π.Α. – Δύσης στην “Βασιλεύουσα”, όπως και στα Στενά, αλλά και η απώλεια του εδάφους της σημερινής Τουρκίας, θα επικρέμεται τότε ακόμα, σαν την “Δαμόκλειο Σπάθη”, πάνω από το “Κεφάλι” της Δύσης!..

Η οδός, δια της οποίας οι Σύμμαχοι θα περάσουν από την Ελλάδα, θα είναι η “ΕΓΝΑΤΙΑ”!

[Έγιναν… “δοκιμαστικά”(sic) επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, θα το θυμάστε! Είχε “περάσει” μέχρι και(!) Αλβανικός Μ/Κ Λόχος (“Κομάντος”), φτάνοντας στην Αλεξ-πολη, στο πλαίσιο ασκήσεως, κλπ, κλπ, κλπ, τα ξέρετε! Δεν συνασκούνται τυχαίως, κάθε χρόνο,  στην Αλβανία κυρίως, Άγγλοι και Αλβανοί Κομάντος]!..

Γι’ αυτό, αγαπητοί, έχει πολύ μεγάλη σημασία να μην(!) πάρουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης οι Ρώσοι, κάτι που τώρα επιχειρούν “δυναμικά”  να πετύχουν, δια του πράκτορά τους στην Ελλάδα, Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ!..

     (6) Συμβατική Σύγκρουση Δύσης – Ρωσίας στην Πόλη και Στα “Πέριξ” Αυτής. / Γ’ Π. Π. – Επικράτηση Ρωσίας “Στα Σημεία” – Διάλυση Σημερινής Τουρκίας – Απόσχιση ΝΑ Τουρκίας.

Οι Ρώσοι, οι οποίοι θα έχουν προλάβει να “πιάσουν” πρώτοι τα καίρια σημεία της, θα κρατήσουν το πλεονέκτημα αυτό μέχρι το τέλος της συγκρούσεως, στην οποία και θα επικρατήσουν, με μεγάλες όμως και αυτοί απώλειες, έχοντας όμως πια την κυριαρχία στην Πόλη και στα Στενά! Τότε, λέμε εμείς, οι Ρώσοι θα μπορούν να ομιλούν εδραίως για “4η ΡΩΜΗ”!..

Η Τουρκία θα διαλυθεί ή στην καλύτερη γι’ αυτήν περίπτωση, θα χάσει, πλην των Στενών και της Πόλεως, και την σημερινή ΝΑ Τουρκία (απόσχιση), η οποία θα αποτελέσει και το προοίμιο του νέου Κράτους του Κουρδιστάν, με πρωτεύουσα το Ντιγιάρμπακιρ!..

Οι Ρώσοι, ως νικητές, πιστεύουμε ότι θα προωθήσουν και υλοποιήσουν τελικώς αυτοί(!) το όνειρο για ένα Κουρδιστάν αποτελούμενο από Κ/πληθυσμούς και από τα… 4 σημερινά Κράτη, όπου αυτοί ζουν! (Τουρκία, Δ. Ιράν, Β. Ιράκ και Β. Συρία).

Τα γεωπολιτικά επομένως “κόζια” θα αλλάξουν σε όλο το… Κέντρο του… “Παγκοσμίου Γηπέδου”, ήτοι στην περιοχή μας και λογικά η Ελλάδα θα έχει άλλο τότε μέλλον, όπως σίγουρα και οι ανέστιοι σήμερα Κούρδοι!..

   (7) Ειρήνη ή “Ειρήνη” Και Νέα… “Λωζάννη” (de facto) Ή Πραγματική!.. 

Εκτιμούμε πως τα πάντα θα “νομιμοποιηθούν” “de facto”, δηλαδή χωρίς την υπογραφή της ηττημένης Δύσης, Δύση η οποία, σχεδόν αμέσως, θα θελήσει να πάρει την “ρεβάνς” από την Ρωσία, από μια Ρωσία, η οποία όμως πλέον θα έχει φτάσει στην “πόρτα” του Ισραήλ αλλά και στην “πόρτα” του Σουέζ και της κρίσιμης  Αιγυπτιακής (προς τις Α. – ΝΑ Αφρική και Δ. – Ν. και Α. Ασία)… Πύλης!

Το Ισραήλ, τότε, θα έχει πια μείνει μόνο του, χωρίς τον μεγάλο Αμερικανό… “Αδελφό” και “Προστάτη”, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Το Ισραήλ, να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως, όπως έχουμε πει και γράψει, πάει τώρα με τον “EAST-MED”, να… αμφισβητήσει(sic) την ρ/ενεργειακή μονοπωλιακή κυριαρχία στην Ευρώπη και κυρίως στην Γερμανία!..

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ, ΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ… ΤΑΙΝΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ, … ΙΣΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΣΩΝ!..

-/- 

ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ “ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ”, ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

  • Στην πρώτη αυτή… κινηματογραφική παραγωγή, δεν θα γίνει χρήση πυρηνικών όπλων, από καμία των αντιπάλων δυνάμεων!
  • Η Τουρκία θα πάθει μεγάλη ήττα στην Κύπρο αυτήν την φορά, και ο Κος ΡΤΕ, αν ζει, ή οι ΤΕΔ (Ακάρ και… Σία), θα καταλάβουν καλά ότι στα Κυπριακά βουνά (για να θυμηθούμε και λίγο τα λόγια του ΡΤΕ σήμερα 10-02-2021 στο Κόμμα του, αλλά ελάχιστα… παραλλαγμένα) δεν… χιόνισε ποτέ!
  • Η Τουρκία θα φύγει “άρον – άρον” από τα όποια νησιά της Ελλάδος θα επιχειρήσει να καταλάβει!
  • Στον Έβρο, το παραπάνω σενάριο που σας παρουσιάσαμε, είναι το χειρότερο για την Ελλάδα και ένας νουνεχής… αναλυτής, απ’ την αντιμετώπιση αυτών θα πρέπει πρώτα να ξεκινά!.. Θα συμφωνείτε, φαντάζομαι! Ασφαλώς υπάρχουν και 1, 2 άλλα λιγότερο αρνητικά για την χώρα μας και τις ΕΕΔ!..
  • Ο υπάρχων στην χώρα μας “Εσωτερικός Εχθρός”, ναι(!) θα “παίξει” πολύ σημαντικό ρόλο, για πολύ μικρό όμως χρονικό διάστημα, λίγο πριν από τις τουρκικές κατά της Ελλάδος στρατιωτικές ενέργειες και -ΠΡΟΣΟΧΗ- μέχρι να ξυπνήσουν (!) η Κ-Β και ο Ε/Στρατός, από έναν πρώτον αρχικό (μη επιτρεπτό βεβαίως) αιφνιδιασμό!..
  • Στον “Εσωτερικό Πόλεμο Μικράς Διάρκειας” (το πολύ 3 ημερών), “πόλεμο” που θα έχει όμως και αυτός πολύ αίμα, κύριο ρόλο θα “παίξουν” μικρές Ομάδες από εξτρεμιστές Μουσουλμάνους Αλβανούς, Κοσοβάρους, καθώς και από στρατολογημένους Γεωργιανούς, Τσετσένους και ασφαλώς από “ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ”… ομόδοξούς τους, όπως και από Αφρικανούς, κυρίως Σομαλούς του… Κέρατος, αχαχαχαχαχαχαχαχα, καθώς και από “Αδελφούς Μουσουλμάνους”, στο σύνολό τους μισθοφόρους, άτομα που -τα περισσότερα- ευρίσκονται στο “pay roll” της Άγκυρας / “ΜΙΤ”!..
  • Στον εσωτερικό αυτόν πόλεμο θα συμμετάσχουν επίσης αντεθνικά ο “Σορο-ΣΥΡΙΖΟ-Παραστρατός”, οι πρακτόρικες Οργανώσεις των “ΑΝΤΙ-ΦΑ” και “ΑΝΤΑΡ-CIA”, όπως και ο παραστρατός του Κ.Κ.Ε., ο οποίος, ενώ οι λοιποί θα έχουν σταματήσει, πιθανότατα πλήρως εξουδετερωμένοι, όταν θα εμπλακούμε με τις ΤΕΔ, αυτός θα συνεχίσει να υπάρχει, σαν σαράκι, μέσα στις ΕΕΔ, “εργαζόμενος”, όπως το 1919-1922, για την ήττα των ΕΕΔ!..
  • Το “πώς” θα ενεργήσουν στο Πεδίο οι ΤΕΔ, σε Έβρο και Νησιά, αλλά και στην Κύπρο, αν ανατρέξετε στον “φτωχικό” μας ιστότοπο, θα το βρείτε, και εξ όσων μπορώ να θυμηθώ και με επχ-κές λεπομέρειες!..
  • Ναι! Στον ΕΤ αυτόν πόλεμο, “θα ξεχωρίσει ή ήρα, από το στάρι”!..

 -/- 

Αυτά αγαπητοί μας αναγνώστες!

Νομίζουμε ότι το “κομμένο” σε 4 μέρη άρθρο μας,

με τίτλο 

ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ… ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ

ήταν -κατ’ ελάχιστον- ενδιαφέρον

και

ελπίζουμε να αποτελέσει για εσάς, πηγή προβληματισμού και ανοίγματος” και άλλων στους εγκεφάλους σας… οδών, σχετικών κυρίως με θέματα “Γεωστρατηγικής” και “Γεωοικονομίας” της περιοχής μας, περιοχής, η οποία συνδέεται άμεσα και καίρια με τον ίδιο τον Πλανήτη και την ζωή του!..  

 

ΕΛΛΗΝΑΣ”  

-/-

ΥΓ.

1. Σε κανένα “Διεθνές Δικαστήριο” δεν θα πάμε με τους Τούρκους, διότι πολύ απλά οι Τούρκοι ΔΕΝ(!) το αναγνωρίζουν αφ’ ενός, αλλά και διότι δεν το επιθυμούν, αφ’ ετέρου!..

2.  Απάντηση στον Κο ΡΤΕ, για την σημερινή αποστροφή του, «ο Μητσοτάκης θα δει, ποιοί είναι οι “τρελλοί Τούρκοι“»!

Κε ΡΤΕ έχουμε μια παροιμία που λέγει: “Ο τρελός είδε τον μεθυσμένο και έφυγε”!.. Σε διαβεβαιώνουμε ότι οι Έλληνες, ειδικά στο παρόν… φεγγάρι, είμαστε πολύ… μεθυσμένοι!.. Χαλάρωσε λοιπόν!..

3. Δεν μπορούμε να ξέρουμε, [άλλωστε ούτε είναι και δουλειά μας να ασχοληθούμε και(!) μ’ αυτό, ώστε να ξέρουμε], το αν επηρεάζουν και αν “ναι”, πόσο / σε τί βαθμό επηρεάζουν τον ψυχισμό του ΡΤΕ τα φάρμακα και ορθότερα ο συνδυασμός φαρμάκων που αυτός λαμβάνει, για τον καρκίνο στο “Ορθόν” του και για τα καρδιολογικά του προβλήματα!..

Είναι φανερό πια ότι δεν λειτουργεί πολιτικά ο ΡΤΕ, αλλά ως ένας απλός Αρχηγός στρατιωτικών στόχων “αγρίων”, της μορφής / του “στυλ” των ορδών των Ούννων, κλπ, κάτι που βεβαίως αδικεί το ίδιο του το Κράτος, το οποίο και θα το οδηγήσει ο ίδιος, (πιθανότατα ο ίδιος), ο ίδιος που πράγματι το ανέβασε πάρα πολύ ψηλά, από τα τέλη του 2002 που το ανέλαβε, έως σήμερα (Φεβ. 2021), στην πτώση του και μάλιστα μετά… μεγίστου θορύβου και κρότου, μια πτώση, η οποία και θα είναι, όπως βαθύτατα πιστεύουμε, και η τελική για την χώρα του και φυσικά και για τον ίδιον, αν ακόμα θα ζει!..

4. Ο Μητσοτάκης και οι ΕΕΔ συνεργάστηκαν άριστα (αυτό σημαίνει ότι ο Π-Θ άκουσε και άρχισχε να υλοποιεί τα αιτήματα των ΕΕΔ, τα οποία αφορούν στην ασφάλεια της Ελλάδος και του λαού της), και είθε “ο ΘΕΟΣ να δώσει” ΝΑ… ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ να εξοπλιστούμε… περαιτέρω!..

Πεινασμένοι (όπως με τις “φωτό” από την Θεσσαλονίκη που παρουσιάσατε) ή απλήρωτοι ή ακόμα και τα δύο, Κοι των ΤΕΔ, που “τσιμπήσατε” και προβάλατε στα “σάϊτ” σας την αναφορά των… “Κων” μας, που δεν είχαν λάβει τα χρήματά τους επί 6 μηνο, οι Έλληνες θα φανούμε… αντάξιοί σας πολεμικά, αχαχαχαχαχαχα, και αυτό σας το γράφουμε πολύ… ταπεινά Τούρκοι!..

Ήταν τεράστιο λάθος του Έλληνα Α/ΓΕΣ, ο οποίος “ξέχασε” να ελέγξει, αν το υπόψη Προσωπικό-του έλαβε τα χρήματά του και ακόμα μεγαλύτερο λάθος του, ο μη έλεγχος των όποιων συνδικαλιστών στον ΕΣΞ που διοικεί, αφού απέδειξε πως το υπόψη Επιτελείο ή ορθότερα, απέδειξε πως, ως Επιτελείο, δεν ελέγχει τους όποιους “συνδικαλιστές” στις ΕΕΔ/ΣΞ!..

5. Ρε συ, Υπουργέ Ακάρ!

Αφού δεν έχετε πολεμικά σχέδια εναντίον μας, όπως είπες, και αφού εσείς συζητάτε και θέλετε την ειρήνη, ενώ εμείς… όχι(!), όπως όλοι σας εκεί, εσχάτως, αρχίσατε να λέτε, στο πλαίσιο της δόλιας πολιτικής που εφαρμόζετε, αφού δεν μας φοβάστε, ό,τι και αν κάνουμε στρατιωτικά (εξοπλιστικά, κλπ), όπως είπε ο Πρόεδρός σας σήμερα, κλπ, κλπ, κλπ, τότε, πχ, γιατί έχετε ακόμα “ζωντανή” την “Στρατιά Αιγαίου” και τις στρατιωτικές σας -κατά συνέπεια, αφού σ’ αυτήν ανήκουν- δυνάμεις στην Κύπρο;

Και άλλα πολλά “γιατί” υπάρχουν, που τα ξέρεις, αλλά “στάσου” απόψε, σ’ αυτά τα δύο “γιατί” μας!

Μόνον σαν ανέκδοτο τέλος, φίλε κατά τ’ άλλα Χουλουσί, μπορεί να εκληφθεί, ακόμα και απ’ όσους στον Κόσμο δεν μας συμπαθούν, δεν μας γουστάρουν ή όπως αλλιώς θες (“βρες την λέξη και πες το”), αυτά, σαν τα παραπάνω, που λέτε, πως δηλαδή εσείς, οι Τούρκοι(!), είστε δήθεν δημοκρατικοί, διαλλακτικοί, δεν εξοπλίζεστε στρατιωτικά και κυρίως πως συζητάτε θέλοντας και επιζητώντας την ειρήνη με εμάς, ενώ(!) εμείς, όντας τάχα… απόλυτοι, απολυταρχικοί, αυταρχικοί και εξοπλίζοντας τις ΕΔ μας, δεν συζητάμε μαζί σας, επιδιώκοντας και μόνον την πολεμική σύγκρουση με εσάς, κλπ, κλπ, κλπ!..

Με αυτά που λέτε, γελάνε, κυριολεκτικά, και τα τσιμέντα όλου του Τ/ΥΠΑΜ, Χουλουσί, καθώς και οι… “Γάτες Αγκύρας” του ΡΤΕ, στο… “Σαράϊ” του, εκεί στην Πρωτεύουσά σας!.. 

Με το να αντιστρέφετε συνεχώς την ΑΛΗΘΕΙΑ (μια από τις κυριότερες των παγίων πολιτικών σας τακτικών / μεθόδων, που ακολουθείτε ιδίως τα τελευταία 15 χρόνια), στα όσα λέτε και ισχυρίζεστε κατά καιρούς, γενικώς, αλλά και ειδικώς σε σχέση με εμάς, είναι δυνατόν να πιστεύετε πως γίνεστε πιστευτοί σε “τρίτους”, αλλά και στον ίδιο σας τον πραγματικώς δυστυχή λαό;

Τέλος, ποιός Μητσοτάκης ζήτησε συνάντηση μαζί σου, ρε ΡΤΕ, που βγήκες και… καβλάντησες; Πλάκα μας κάνεις;

Διερεύνηση προθέσεων (και μόνον διερεύνηση), ίσως(!!!) να έκανε η Κα Σουρανή, για κάτι τέτοιο, συζητώντας με τον Κο Καλίν, αν και δεν το πιστεύω, και εσείς νομίσατε (και φυσικά εσύ ειδικότερα), πως ο Κ. Κ. Μ. θέλει να συναντηθείτε και να τα πείτε!..

Καλά, ξεχνάς και ξεχνάτε ότι ο Ε/Π-Θ τονίζει παντού πως, για να συζητήσει μαζί σου / σας, θα πρέπει πρώτα να… εξανθρωπισθείτε πολιτικά, ήτοι να πάψετε να προκαλείτε συνεχώς, είτε λεκτικά, όπως με ψεύδη και με συνεχή επιθετικότητα απέναντί μας πράττετε, ακόμα και στο θεωρητικά πιο απλό ακόμα θέμα που μέσα του έχει Ελλάδα, είτε στο Πεδίο, στην πράξη, όπως κάνατε πχ το 2020 με τους λαθρομετανάστες στον Ν. Έβρου, με το “Oruç Reis” στην Α. Μεσόγειο, με την παρ’ ολίγο (Χ3) αντιπαράθεσή μας τον Αυγ. του 2020, κλπ, κλπ, κλπ!..

Σας έχει βάλλει λοιπόν όρους, και μάλιστα απολύτως συγκεκριμένους και σαφείς, ο Μητσοτάκης, για να συζητήσει με τον ΡΤΕ, αν δεν το έχετε αντιληφθεί!..

Τούρκοι!

Είστε και θα παραμείνετε ο Σκορπιός του γνωστού Αισώπειου Μύθου, (αυτός, ο οποίος, όπως ο ίδιος είπε, δεν μπορεί να αλλάξει την φύση του… ), όσο θα υπάρχετε ακόμα σ’ αυτόν τον Πλανήτη, πριν φύγετε για το… Φεγγάρι και γενικώς για το… Διάστημα!..

Αν βαριέσαι να ψάξεις, Χουλουσί, να δεις ποιός είναι αυτός ο μύθος, τότε κράτα (για να σε απαλλάξουμε απ’ το… βάρος αυτό), πως είστε και θα παραμείνετε οι αιώνιες ιοβόλες ΟΧΙΕΣ του Πλανήτη!..

 

6. Νομίζω, αγαπητοί, πως ήδη το “σάϊτ” μας / σας δικαιώθηκε (για ακόμα μια φορά στην σχεδόν 6χρονη παρουσία του στα… “Διαδικτυακά”), για την “περί 2 Κρατών” στάση των Τούρκων στο “Κυπριακό”!..

Να δίνετε λοιπόν, σας το γράφω για άλλη μια φορά, την δέουσα ΠΡΟΣΟΧΗ(!), σε ό,τι εδώ, έστω απλώς διαβάζετε, ή όπως θα έπρεπε, μελετάτε!..

 

7. Τώρα το ελληνικό… μοντέλο (sic), όπως το είπες Στρατηγέ, είναι ΟΚ;

Άρα, εμείς(!) λέγαμε την αλήθεια, όταν “βγαίνατε” και φωνάζατε και ρωτάγατε τάχα ανήξεροι τις Η.Π.Α. οι Τούρκοι, “οι Έλληνες (εννοώντας τις ΕΕΔ) γιατί έχουν S-300, κλπ, κλπ, κλπ”;

Για να μιλάτε τώρα για ε/μοντέλο, σημαίνει πως αποδέχεστε, αυτό που γράφαμε εδώ και εσείς τότε το… απορρίπτατε κάνοντας τον… Αλέκο, ότι δηλαδή οι -“ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ”- Κύπριοι είχαν αγοράσει το “εν λόγω” Σύστημα, κλπ, κλπ, κλπ, σύστημα το οποίο τελικώς ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ, αλλά με επέμβαση(!) και σύμφωνη γνώμη των Η.Π.Α. και του ΝΑΤΟ, βρέθηκε μια “Μέση Λύση”, την οποίαν και εσείς τώρα, όπως είναι προφανές, αναζητάτε!..

ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΕΙΣΤΕ Ο… ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΟΙ… ΜΑΛΑΚΕΣ;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ!.. ΑΝΤΕ… ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!.. 

Bakan Akar’dan S-400 açıklaması! Girit modeli uygulanabilir…

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile S-400 gerilimine ilişkin, “Girit’teki S-300’lerde nasıl bir model kullanılıyorsa, biz de bunu müzakereye açacağız.” dedi.

Bakan Akar'dan S-400 açıklaması! Girit modeli uygulanabilir...
09.02.2021 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Hürriyet Gazetesi’nden Sedat Ergin’e yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadelede gelinen son nokta ve S-400 hava savunma sistemlerine ilişkin bilgi verdi.

Akar, açıklamasında şunları kaydetti;

‘S-400’LERE GİRİT MODELİ UYGULAYALIM’

Türkiye’nin Rusya’dan aldığı S-400 savunma sistemleri konusunu da değerlendiren Akar, Yunanistan’ın Girit Adası’nda bulundurduğu Rus yapımı S-300 hava savunma sistemlerini örnek verdi.

Akar, Varşova Paktı üyesi olup sonradan NATO’ya katılan birçok Avrupa ülkesinde hala Sovyet döneminden kalma silah sistemlerinin olduğunu vurgulayarak, “ Varşova Paktı üyesi olup sonradan NATO’ya katılan birçok Avrupa ülkesinde hâlâ Sovyet döneminden kalma silah sistemleri var. Bu silahlar da pekâlâ NATO içinde sistemde tutuluyor. Biz de bunu söyledik, Girit’teki S-300’lerde nasıl bir model kullanılıyorsa, bunu müzakereye açığız dedik.” dedi.

ΧΟΥΛΟΥΣΙ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΚΑΝ, ΝΑ “ΜΑΖΕΨΕΙ” ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ S-300 / 400, ΚΛΠ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ S-300!

20+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;

ΑΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ S-300, ΘΑ ΤΟ… ΜΑΘΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ… ΠΑΝΗΓΥΡΙ!

 

8. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1982, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ… ΚΕΝΑΝ, ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΝΑΡΑ, ΤΗΝ ΕΜΕΛ ΣΑΓΙΝ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ; ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ;

ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ (SIC) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑΓΙΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ “ΟΚ” ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ… ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΑΡΒΥΛΑΣ…) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ… ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

 

 

9.

Mehmet Acet yazdı! Joe Biden’dan Erdoğan’a ilk mesaj

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Haber7’deki “Biden yönetimi ile yapılan ilk resmi görüşme nasıl geçti?” adlı köşe yazısında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan görüşmesinin detaylarını yazdı. Görüşmenin içeriğinden haberdar olan bir kaynağından aldığı bilgileri aktaran Acet, Sullivan’ın, “Biden Erdoğan ile yakından çalışmak istiyor” dediğini aktardı.

Mehmet Acet yazdı! Joe Biden'dan Erdoğan'a ilk mesaj
04.02.2021

Yazısında “Görüşme olumlu ve kapsamlıydı. Kalın ve Sullivan, ikili ilişkiler ve bölgesel konularda görüş ayrılıklarının minimize edilmesi, ortak çıkarların ve müşterek bakış açısının güçlendirilmesi üzerinde mutabık kaldılar. Görüşmede Sullivan, Başkan Biden‘ın Türkiye‘ye 4 defa geldiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ı tanıdığını ve yakın çalışmak istediğini ifade etti” bilgisini paylaşan Acet, devamında, Sullivan ile Kalın’ın yakın temasta kalacağını ve Erdoğan ile Biden arasında önümüzdeki günlerde bir telefon görüşmesinin planlanacağını duyurdu.

İşte Mehmet Acet’in  yazısının tamamı;

“20 Ocak’ta Beyaz Saray‘daki görevine başlayan yeni ABD Başkanı Joe Biden’ın Türkiye ve Erdoğan yönetimiyle nasıl bir ilişki içinde olacağı, Türk/Amerikan ilişkilerinin bu dönemde nasıl bir seyir izleyeceği hususunda haftalardır tartışmalar yapılıyor.

Biden’ın Kasım ayındaki seçim sonuçlarının belli olmasından bu yana birçok liderle görüşmesine rağmen Erdoğan’la iletişim kurmaması, pek çok spekülasyona da meydan vermişti.

Bu tartışmalarla ilgili yeni bir fikir edinmemizi de sağlayacak ilk önemli gelişme, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, Büyükelçi İbrahim Kalın ile yeni Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan arasında yapılan uzun ve kapsamlı görüşme olarak karşımıza çıktı.

Bu ilk resmi görüşmenin bir saat kadar sürdüğü, iki ismin pek çok konu üzerinde fikir alışverişinde bulunduğu bilgisi var elimizde.

Bu görüşmeyle ilgili Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada “Bay Sullivan, Biden yönetiminin yapıcı ABD-Türkiye bağları kurmak, iş birliği alanlarını genişletmek ve anlaşmazlıkları etkin bir şekilde yönetmek isteğinin altını çizdi” ifadelerine yer verildi.

BIDEN ERDOĞAN İLE YAKIN ÇALIŞMAK İSTİYOR”

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamanın tonuna bakıldığında, görüşmenin olumlu bir atmosferde geçtiğine dair bir izlenim ediniyorsunuz.

Görüşmenin arka planına dair veriler de bu durumu teyit ediyor.

Görüşmenin içeriğinden haberdar olan bir kaynağımızdan aldığımız bilgilere göre;

– Görüşme olumlu ve kapsamlıydı. Kalın ve Sullivan, ikili ilişkiler ve bölgesel konularda görüş ayrılıklarının minimize edilmesi, ortak çıkarların ve müşterek bakış açısının güçlendirilmesi üzerinde mutabık kaldılar.

– Görüşmede Sullivan, Başkan Biden’ın Türkiye’ye 4 defa geldiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tanıdığını ve yakın çalışmak istediğini ifade etti.

– İbrahim Kalın ve Sullivan yakın temasta olacak ve Erdoğan ile Biden arasında önümüzdeki günlerde bir telefon görüşmesi planlanacak.

Bu bilgiler muvacehesinde yeni dönem Türk-Amerikan ilişkilerinin geleceği için iyi bir başlangıç yapıldığı söylenebilir.

Bu ilk temas sırasında ortaya çıkan veriler, Biden yönetiminin Türkiye’ye karşı ihtiyatlı bir tutumla hareket edeceğine, mevcut gerilim konularını restleşme ortamına dönüştürmeden müzakere ve diyalog yoluyla ilerleyeceğine dair işaretler sunuyor.

Erdoğan ve Biden’ın hemen yanı başında görev yapmaları hasebiyle Kalın ile Sullivan arasındaki görüşmede ortaya çıkan böyle bir irade beyanının önem taşıdığının altını çizelim.

İki başkanın telefonla görüşmeleri için önümüzdeki günlerde bir randevu ayarlanacak olması da, önemli bir bilgi.

“DİYALOG KANALLARININ AÇILMASIYLA İLİŞKİLER DAHA ÖNGÖRÜLEBİLİR HALE GELEBİLİR”

Bu olumlu başlangıç elbette ikili ilişkilerin geleceği bakımından önem taşıyor.

Ancak, diyalog kanallarının açık kalması, taraflar arasındaki anlaşmazlıkların kolayca giderileceği anlamına gelmesin.

S-400 krizinden, YPG‘ye verilen desteğe, FETÖ’nün korunup kollanmasına kadar bir dizi alanda görüş ayrılıkları olduğu malum.

Zaten Beyaz Saray’dan yapılan anlaşmada geçen “Anlaşmazlıkları etkin bir şekilde yönetmek isteğinin” ifadesi, bir durum tespiti anlamına geliyor aynı zamanda.

O nedenle diyalog kanalların açılması önem taşıyor ancak bu durum, işlerin kısa sürede güllük gülistanlık hale geleceği anlamına da gelmiyor.

Diğer yandan bu pozitif başlangıç, ABD seçim sonuçlarından ve Biden’ın işbaşına geçmiş olmasından medet bekleyen içerideki çevreler için iyi bir haber anlamına da gelmiyor.

En azından şu anki görüntü, Biden’ın aday ve aday adayı olduğu dönemde söylediklerinden farklı olarak, daha itidalli ve taç giymiş bir başkan görüntüsüyle hareket edeceğine işaret ediyor.”

KAYNAK: HABER7
10.

12. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ “ΗΑΒΕΡ 7” ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

-/-