ΧΟΥΛΟΥΣΙ – ΧΟΥΛΟΥΣΙ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!..

Φίλοι μου!

1. Οι Τούρκοι, από καιρού εις καιρόν, “πετάνε” ορισμένα “όμορφα” και… “παραδοσιακά” στα Ε-Τ θέματα, προκειμένου να δουν, αν υφίστανται τυχόν νέες απόψεις και θέσεις του κάθε φορά… Γκουβέρνου μας και ποιές είναι αυτές!

– Ιδιαιτέρως τώρα που μας κυβερνούν τα “ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΑ”, τα οποία είναι φανατικοί, (και άρα άλογοι), Διεθνιστές, όπως ακριβώς τα νέα μετακομμουνιστικά αφεντικά τους, οι Τούρκοι και κυρίως οι ΤΕΔ, [αφού πάντα, (δεν θέλω να το ξεχνάτε), όταν μιλάμε για Τουρκία, μιλάμε για Στρατό με Κράτος, ήτοι για ένα οιονεί Στρατοκράτος], θέλουν να δουν αν υπάρχει κάτι νέο, κάτι που να αλλάζει, έστω και κατ’ ελάχιστον, τις πάγιες ελληνικές θέσεις, την ελληνική δηλαδή πολιτική Ε-Τ “κανονικότητα”, μια “κανονικότητα” (λέξη παρμένη απ’ το λεξικό του…”ΣΥΡΙΖΑ”, αχαχαχαχαχαχα), η οποία επί ημερών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και γενικώς ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΚΕΔΩΝ, διασαλεύθηκε βάναυσα σε όλους τους τομείς της ζωής μας, πολιτικής και άλλης!

– Στο πλαίσιο αυτό, αλλά και ειδικότερα στο πλαίσιο της επίσης παραδοσιακά διαρκούς τουρκικής “πρωτοβουλίας των κινήσεων” απέναντί μας, (αν ήταν ποδόσφαιρο, τα στατιστικά στο τέλος του… ματς, θα ήταν στην… κατοχή, λέγε με “πρωτοβουλία των κινήσεων” 99% – 1% υπέρ της Τουρκίας), “βγήκε”, αμέσως μετά από την… λίγο από εγκεφαλικό, στημένη συνέντευξη του Ε/ΥΠΑΜ Κου Υποστολάκη, στο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ (Σαμπιντίς / OPEN BEYOND – το άλλο ιδιωτικό κανάλι που “παίζει” 100% – 0% ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό του Κόκκαλη, το “ΚΟΝΤΡΑ”, όπου κύρια… μούρη είναι ο πρώην μεγαλο-ΠΑΣΟΚ-ος Αιμίλιος ΛΙΑΤΣΟΣ, που τώρα γλείφει τον Τσίπρα απ’ όλες τις πάντες και με όλους τους τρόπους, διότι χρωστάει παντού και κυρίως χρωστάει την αριστερή (ιδεολογικά εννοώ)… πισίνα του σπιτιού του… ), ο Τ/ΥΠΑΜ και πραγματικός Α/ΓΕΕΔ Χουλουσί ΑΚΑΡ και μετά από τις παπαριές περί τάχα μου και δικής του (μετά απ’ αυτής του Κου Υποστολάκη) επιθυμίας για φιλία και συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, θυμήθηκε και(!) ότι τα παρά τις Μικρασιαστικές ακτές ελληνικά νησιά έπρεπε να ήταν αποστρατικοποιημένα, βάσει των κειμένων συνθηκών, κλπ, και πως ευελπιστεί πως οι Έλληνες θα το φροντίσουν! (Το νόημα των λόγων του)!..

– Ξέχασα να σας πω πως οι Τούρκοι, όταν παίζουν με εμάς το παραπάνω παιχνίδι, που από το 1996 και μετά μας βλέπουν σαν τον “ΘΑΝΑΣΗΣ” του Π. Καμμένου, δεν ήταν πάντα σίγουροι ότι θα λάβουν απάντηση, από την κάθε Ε/Κ-Β! Αυτό όμως ίσχυε μέχρι που ήλθε στην εξουσία ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ και οι λακέδες του, αφού οι Τούρκοι ξέρουν πως μ’ αυτούς θα έχουν πάντα ελληνική απάντηση! (Θυμηθείτε πχ τον Καμμένο, που “δεν έβαζε γλώσσα μέσα”, σε τέτοιες περιπτώσεις, κλπ)!

– Φυσικά φίλοι μου η υπόψη αποστροφή Ακάρ ορθότατα έτυχε επισήμου απαντήσεως από ελληνικής πλευράς, ασχέτως βεβαίως του όποιου… αμυντικού περιεχομένου της, υπό την… ασπίδα των διεθνών συνθηκών και… μπαρμπούτσαλα, λες και οι Τούρκοι δεν γνωρίζουν!.. (Ο Κατρούγκαλος, που κάνει τώρα τον ΥΠΕΞ μας, θα μπορούσε να απαντά στους Τούρκους, κάθε φορά, λέγοντας: “Τούρκοι η απάντησή μας είναι, όπως απάντηση τάδε, της τάδε του μηνός, του τάδε έτους, κλπ”! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Να τρέξουν λίγο και να ψάξουν οι Τούρκοι στο αρχείο στο ΥΠΕΞ τους ή στο ΥΠΑΜ τους, κλπ, ανάλογα και να τα… ξεσκονίσουν λίγο! Αχαχαχαχαχαχαχα! Καμμιά ελληνική Κ-Β όμως και ποτέ δεν θα το κάνει, έστω αυτό, διότι μετά το θάνατο του Α. Γ. Παπανδρέου, το 1996, όταν και άλλαξε άρδην και η ελληνική εξωτερική πολιτική, άπασες οι Κ-Β ήσαν και είναι ΔΟΤΕΣ(!), απλά διαφέρει -πράγματι- ο βαθμός που είναι… δεμένος ο κάθε φορά… “ΘΑΝΑΣΗΣ” Π-Θ, απ’ τους “Διεθνείς Εβραίους”!!!.. Καταλάβατε)!..

– Εδώ φυσικά θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο: “Ρε φιλαράκο, τί περιμένεις να πουν και αυτοί οι πολιτικοί, όποιοι και να είναι, ακόμα και αυτά τα σημερινά πολιτικά λιμά του Σόρος, όταν πχ ένας τέως Α/ΓΕΣ, ο Αντωνακοπουλικός Κορίνθιος Γκίνης, (που δεν χώνευε τους Κορίνθιους, αχαχαχαχαχαχα, ενώ όταν τον… σούταραν και αυτόν, στην τελετή παραλαβής – παράδοσης στην ΣΣΕ, είπε πως ορθώς είχε κάνει η τότε Κ-Β και είχε κόψει τους μισθούς και τις συντάξεις των στελεχών… / η αλήθεια είναι πως αυτά έλεγε και στα στελέχη, στις Μονάδες που πήγαινε, που επισκεπτόταν και τους… ανέβαζε έτσι το ηθικό…, αχαχαχαχαχαχα), βγήκε στην εκπομπή, στο “Action 24”, των 2… “Φιλελέ”, του Χαροκόπου και του άλλου, του εξαδέλφου του… Γκουζγκούνη και είπε πως οι ΕΕΔ δεν θα κάνουν επιθετικές επιχειρήσεις κατά των Τούρκων, παρά μόνον αμυντικές”; Και τον ρωτάμε τώρα απ’εδώ!

  • Κε… Αρχηγέ, τότε γιατί πχ οι “Άγγελοι” οργώνουμε εδώ και χρόνια αυτό που τώρα λέγεται ακόμα Τουρκία, γιατί έχουμε σχεδιάσει… “Παπάδες”, κλπ, κλπ, κλπ; Για να βγαίνεις εσύ ρε “Χαμένε” (Χαμένος, με την έννοια του “λούζερ”) και να λες αυτές τις… βασιλικές μαλακίες;
  • Και εσύ με νοοτροπία “Λούζερ” ήσουν Αρχηγός Στρατού ρε; Θα μου πεις, και θα έχεις δίκιο, “γι’ αυτό μ’ έκαναν ρε Φιλαράκο, ώστε και στην περίπτωση που υπάρξουν ή δημιουργηθούν οι συνθήκες για νίκη των ελληνικών όπλων, σε μια Ε-Τ σύρραξη, εγώ να φέρω τα πράγματα σε μια αναλογία που ήθελε και θέλει και το… “Χάρβαρντ”, (των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α.), ήτοι σε μια αναλογία 55, άντε 60, προς 45 άντε 40, μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας! (Και το ανάποδο βεβαίως, ώστε ποτέ ένας εκ των δύο, να μην κάτσει ως… Πασάς σε διαπραγματευτικό τραπέζι, όπου εκεί ο απόλυτος κυρίαρχος θα πρέπει να είναι ο “Επικυρίαρχος” / αν και τώρα, όπως έχουμε πει και εξηγήσει, θα επέμβει και ο δήθεν “Άσχετος” -λέγε με Ρωσία- και το πράγμα θα μπλέξει)!.. Τί νόμιζες βρε χαζούλη δηλαδή; Φάρος μου ο… Αντωνακόπουλος, ο μέγας Αμύντορας της Κύπρου, που ενώ πχ ο Τσιάκας σκοτωνόταν στην Κερύνεια, διότι δεν ήταν στο κόλπο της προδοσίας της προαιώνιας αυτής ελληνικής Μεγαλονήσου, αυτός έπαιρνε την ΠΒ-χία του απ’ εκεί και… αντίο σας, τρέχοντας να προλάβει να βγάλει τα… αφορολόγητά του μετά, μαζί με τους άλλους Ιωαννιδικο-Χουνταίους, (και μετέπειτα τάχα μου… ΠΑΣΟΚ-ους… Παπανδρεϊκούς), που “την έκαναν” τρέχοντας από την Κύπρο, για να σωθούν, αφήνοντας, τα λέσια, τα αδέλφια μας τους Ε-Κ λεία στα τουρκικά λυσσασμένα σκυλιά! Μάγκες οι.. Κοι αυτοί ήσαν μόνο στο να πάνε να “ρίξουν”, οι κατ’ ελάχιστον ΗΛΙΘΙΟΙ, τον Πρόεδρο της “Κ. Δ.”, τον Μακάριο Γ’, ώστε, εκτός του χυσίματος αδελφικού αίματος, (αυτοί μάλιστα που έλεγαν πως ήξεραν από τα δεινά του εμφυλίου / 1945-1949), να δώσουν και “πάτημα” στον τουρκικό ιδιόμορφο ΦΑΣΙΣΜΟ, να βάλλει πόδι και να τουρκοποιήσει το 40% σχεδόν της Κυπριακής γης μας”!..
  • Πράγματι ωραίο το παραπάνω ερώτημά σου Κε… Αρχηγέ!.. Έχεις δίκιο!..
  • Ουστ, βρε ουστ Κε Γκίνη, που ουσιαστικά μας είπες πως αν θα μας δοθεί πχ η δυνατότητα προελάσεως στην Α. Θράκη ή η δυνατότητα καταλήψεως του Νομού Σμύρνης ή του Νομού των Δαρδανελίων, κλπ, εμείς “θα κάτσουμε στα αυγά μας”!..

– Κλείνει η… παρένθεση και ας προχωρήσουμε τώρα περισσότερο στην ουσία, (με την οποία βεβαίως έχουμε ήδη καταπιαστε)ί, υπό μορφήν απ’ ευθείας απαντήσεως στον αγαπημένο μας… Καραγκιοζάκο, όπως είναι το παρωνύμιό του, “βγαλθέν” από εμάς εδώ, δηλαδή στον Κο Ακάρ!

Κε Ακάρ! Σεβαστέ Τούρκε ΥΠΑΜ και Πραγματικέ Τ/Α/ΓΕΕΔ!

 Ω

Σε “ξέσκισε” ο Κουρέας σου, Στρατηγέ!

– Με λίγα λόγια, σου απαντάμε αμέσως παρακάτω, αφού θες τον διάλογο ή ορθότερα η στρατηγική σας θέλει μάλλον τώρα να ανοίξει και πάλι, με “λαγό” εσένα αυτήν την φορά, ένας σχετικός διάλογος για τα νησιά μας (ίσως και “σικέ”, μετά από μια πιθανή συνεννόηση των ΡΤΕ – Τσίπρα, τον Φεβ. του 2019, στην Άγκυρα), ώστε να πάμε σε αφοπλισμό τους, κλπ, κλπ, κλπ (το ποιά είναι τα “κλπ”, θα το καταλάβεις παρακάτω)!

– Μετάφραζέ του λοιπόν τώρα του Στρατηγού σας, ο / η μεταφραστής! (Αλλά ακριβώς το νόημα φιλαράκο, αφού η ελληνική γλώσσα είναι και νοήματα, έ)!..

  • Ερώτηση 1η:
  • Μέχρι το 1974 ήσαν ή όχι, από στρατιωτικής  απόψεως / πλευράς, ΟΛΑ(!!!) τα παρά τα Μικρασιατικά παράλια νησιά μας (ακόμα και τα λίγο πιο… μέσα), ακριβώς, μα απολύτως(!) ακριβώς, όπως οι σχετικές Συνθήκες και Συμβάσεις προέβλεπαν και προβλέπουν;
  • Απάντηση 1η:
  • ΝΑΙ!
  • Αν πεις / αν ισχυριστείς ό,τι άλλο, τότε θα είσαι μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ Χουλουσί, και θα απολέσεις αμέσως την πρωσική σου στρ-κή υπερηφάνεια, αφού γνωρίζεις πως έχω / -με δίκιο, πως λέω / -με την αλήθεια!.. (Όπως πάντα, άλλωστε, εδώ στο “σάϊτ” μας)!..
  • Ερώτηση 2η:
  • Πότε οχυρώθηκαν και εξοπλίστηκαν, από εμάς, όλα μα όλα τα νησιά μας και γιατί φίλε Χουλουσί;
  • Απάντηση 2η:
  • Πρόσεξε καλά την απάντηση! Οχυρώθηκαν και εξοπλίστηκαν, ΟΧΙ λόγω της απόβασής σας στην Κύπρο μας, τον Ιούλιο του 1974! (Και ουσιαστικά αποβίβασής σας, αφού λόγω της σχεδιασθείσης αμερικανο-σιωνιστικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ μας, κάνατε… παρέλαση, ρε Μεμέτη! Κάποιοι… “Δον Κιχώτες” και οι περισσότεροι αυτών μάλιστα χωρίς τους… Σάντσο ΠΑΝΤΣΑ τους, “κάθησαν” να σας αντιμετωπίσουν και μάθε πως για τα δικά τους ιερά κόκκαλα πολεμάμε σήμερα, ειδικά εμείς, αλλά και κάποιοι άλλοι, ακόμα, σε μια χώρα που όλοι οι Έλληνες είμαστε “ΥΠΟ ΑΠΗΝΗ ΔΙΩΓΜΟ”, όπως φαντάζομαι ότι θα σας στέλνει ανάλογες πληροφορίες – ενημερώσεις και ο εδώ ΑΚΑΜ σας)!
  • Η απόβασή σας στην Κύπρο μας Χουλουσί ήταν ασφαλώς ένας σημαίνων, ένας βαρύνων λόγος, αδιαμφισβήτητα, αλλά όχι ο κύριος! Ποιός ήταν ο κύριος; Συνέχισε να διαβάζεις!
  • Ο κύριος λόγος ήταν η δημιουργία της τ/”Στρατιάς Αιγαίου” το 1975, στην Σμύρνη, με 1ο της Διοικητή τον μετέπειτα Χουντάρχη σας, (Χούντα 1980), Στρατηγό Κενάν ΕΒΡΕΝ, ο οποίος την παραμονή της 1ης ημέρας του Πραξικοπήματός του απουσίαζε από την χώρα, αφού ήταν στις Η.Π.Α.! Το γεγονός αυτό, πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία, στο… αντικείμενο της διενέργειας… Χουντών στον κόσμο! Υπό κάποιες παραδοχές ο Εβρέν θα μπορούσε να είχε το παρωνύμιο “ο Τούρκος ΡΟΜΕΛ”, καθ’ υπερβατική αντιστοιχία με τον Γερμανό αντιναζί Στρατηγό Έρβιν ΡΟΜΕΛ, ο οποίος, όλως περιέργως, απουσίαζε και από το “Ελ Αλαμέϊν” και από την Νορμανδία, όπου ηγείτο των Γερμανικών στρατευμάτων, με αποτέλεσμα την… ακέφαλη ήττα των στρατευμάτων του!.. 
  • [Τον “πάω” τον συγχωρεμένο… βιολογικό Κενάν σας Χουλουσί, διότι έκανε γούστα με την αγαπημένη μου τραγουδιάρα, μ’ αυτήν την κουκλάρα, την Εμέλ ΣΑΓΙΝ, που την “έπαιζε” θυμάμαι στα πόδια του, στις Λέσχες σας και στα “Gazino” σας / τον έχουμε αρκετές “φωτό” οι “Άγγελοι”, ενώ -τί κρίμα- όταν το 1997 είχε έλθει στην Θεσσαλονίκη η Εμέλ, (“Πόθος Όνομα και Πράγμα” ρε Χουλουσί), ήμουν στην Σμύρνη και έτσι δεν την άκουσα να τραγουδάει στην… έδρα μας! / Αλήθεια τα μαγαζιά του Κενάν στην Αλικαρνασσό, σε ποιόν ή ποιούς κατέληξαν βρε]; 
  • Για ποιόν λοιπόν λόγο συστήσατε τον Σχηματισμό αυτό Χουλουσί, … “αρχόμενοι ή αρξάμενοι καλύτερα χειρών αδίκων”; Έτσι για πλάκα ή διότι στοχεύσατε σε όλα τα νησιά μας στο Αιγαίο, (ήτοι στην κατάληψή τους), και μάλιστα “καθαρά” στο Πεδίο πλέον από τότε, υλοποιώντας σχετικό ανάλογο στρατηγικό σχεδιασμό σας, από την 10ετία του 1950 ακόμα (συγκεκριμένα λίγο μετά απ’ τα μέσα της υπόψη 10ετίας, μετά τα γεγονότα του 1955, ήτοι μετά από την “Νύχτα των Κρυστάλλων”, του Ελληνισμού κυρίως της Πόλης, αλλά και της Σμύρνης και της Προύσσας, που εντέχνως οργανώσατε), σχεδιασμό, του οποίου αν όχι εγκέφαλος, σίγουρα βασικός συντελεστής ήταν ο μετέπειτα δολοφονηθείς Π-Θ σας Νιχάτ ΕΡΙΜ, (ο… βεβαιωμένος όμως εγκέφαλος της στην Κύπρο πάγιας στρατηγικής σας);
  • Νομίζω πως δεν χρειάζεται να επεκταθώ Στρατηγέ, άλλωστε έγινα και εγώ πια… Στρατηγός και εφεξής “θα μιλάμε όντας και οι 2 στο ίδιο… επίπεδο”!..
  • Ερώτηση 3η:
  • Επίσης Χουλουσί! Κάτι θα έχεις ακούσει ή διαβάσει, (επειδή αναφέρθηκες, όπως άκουσα, σε Συνθήκες, κλπ), σχετικά με τα νησιά σας (sic) Ίμβρο και Τένεδο και το καθεστώς τους Χουλουσί!
  • Μήπως θυμάσαι χρονικά, πότε τα οχυρώσατε και εξοπλίσατε, αφού προηγουμένως τα ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ, ως Κράτος, ενώ, με βάση τη “Λωζάννη”, δεν σας ανήκαν (και φυσικά και δεν σας ανήκουν και σήμερα), αλλά απλώς θα ασκούσατε σ’ αυτά μια μορφή… υψηλής κρατικής κυριαρχίας / κυριότητας, όπως αναφερόταν στα της Συνθήκης; (Στο ποιούς δικούς σας φέρατε στα νησιά αυτά τότε και από πού, δεν θα αναφερθώ, όπως ούτε και στο σχεδιασμένο εκεί πογκρόμ” του Ελληνισμού και των Ελλήνων)!..
  • Απάντηση 3η:
  • Είκοσι (20) τουλάχιστον χρόνια πριν από το 1974 και την με “διεθνείς πλάτες”, ρε… σκατόμαγκες εισβολή σας στην Κύπρο, μια εισβολή, ρε ψεύτες, που ετοιμάζατε από το 1955 και μετά! (Nα διαβάσεις το επόμενο άρθρο μας, που θα απευθύνεται στις ΕΕΔ και θα σημειώνει κάποιες, στρατιωτικές και μη, παρατηρήσεις, πάνω στο πώς και από πότε “βλέπατε” μια επέμβαση ή επέμβαση στην Κύπρο μας)!..
  • Ναι ή Όχι Χουλουσί; Ναι, εκτός αν έχεις πάθει, που δεν το πιστεύω, … Τσίπρα!.. Κατάλαβες!..
  • Ερώτηση 4η:
  • Πότε οχυρώσατε και εξοπλίσατε τα στενά των Δαρδανελλίων Χουλουσί; (Αλλαγή βεληνεκών των τότε όπλων, κλπ, κλπ, κλπ).
  • Απάντηση 4η:
  • Με την Συνθήκη του Μοντρέ, το 1936! Ναί ή Όχι; Ναι και πάλι, εκτός αν έχεις πάθει, και πάλι,… Τσίπρα!..
  • Ερώτηση… Κρίσεως Τώρα Στρατηγέ!
  • Όταν λοιπόν μέχρι το 1975 εσείς 1οι και ως μη οφείλατε είχατε οχυρώσει και εξοπλίσει, παλιοκουφάλες, τα στενά, (τα οποία εντός ολίγου και με βάση τις μυστικές… υστερογραφικές πρόνοιες της Λωζάννης, θα πρέπει να τα παραχωρήσετε στην Αγγλία, κλπ, κλπ, κλπ), καθώς είχατε πράξει το όμοιον και με τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, εμείς οι… Γκιαούρηδες (μας διαβάζουν και στο ΥΠΕΞ σας και χρησιμοποίησαν την λέξη αυτή πρόσφατα, έξυπνα βεβαίως, όπως πάντα οι σύγχρονοι… Φαναριώτες σας), εμείς λοιπόν ρε Χουλουσί, είχαμε οχυρώσει ή εξοπλίσει, ρε ψεύτη, κανένα από τα νησιά μας; Για πες! Τί άλλο να πεις, εκτός από “Ναι ρε φίλε έχεις δίκιο, είναι έτσι”;
  • Και έρχεται το 1975 και φτιάχνετε την “Στρατιά Αιγαίου”, με τον αέρα του νικητή της Κύπρου! (Έστω και του “σικέ” νικητή, όπως πάντα, αφού πάντα παίζεται με τον… Τσακίρ σας, κατάλαβες Χουλουσί τί εννοώ αναφερόμενος στον διαιτητή σας… Τσακίρ! Το ίδιο που εννοώ, όταν αναφέρω… Κομίνης, για τον Μελισσανίδη! Αχαχαχαχαχαχαχα)! Μέχρι της δημιουργίας της Στρατιάς σας αυτής ρε Χουλουσί, είχαμε οχυρώσει ή εξοπλίσει κανένα από τα νησιά μας ρε; Όχι βεβαίως και το ξέρεις! Όμως!
  • Όμως μετά, τί έπρεπε να κάνουμε ρε Χουλουσί; Έπρεπε να κάτσουμε να μας πηδήξετε; Πώς το βλέπεις δηλαδή ρε συ το θέμα; Ή ενοχληθήκατε, διότι είχατε στα χέρια σας σχέδια υποδοχής σας, (των ΤΕΔ δηλαδή), στα νησιά μας, σχέδια που είχαν συντάξει οι Μασώνοι μας στα νησιά μας και τα είχαν αποστείλει στους Τ/Αδελφούς τους απέναντι και ενώ θα ερχόσασταν παρέλαση και σ’ αυτά, είδατε ότι τα χάνετε;
  • Οχυρώθηκε πχ καμμιά Λήμνος ή καμμιά Σαμοθράκη το 1936; Μήπως το 1955, μήπως το 1963-1964*, μήπως το 1974; Όχι βεβαίως, ούτε κανένα από τα νησιά αυτά, όπως και ούτε κανένα άλλο και το ξέρεις άριστα! Μέχρι εκείνη την στιγμή, κατά την οποία αποφάσισε το ελληνικό Κράτος να τα προστατεύσει, μας είχατε… 0 – 3, ήτοι εξοπλίσατε Δαρδανέλια και εμείς τίποτα, εξοπλίσατε Ίμβρο και Τένεδο και εμείς… “αγοράζαμε και πάλι αγρόν ή αγρούς” και όταν μας κάνατε το 0 -3 με την Στρατιά Αιγαίου, (έναν σχεδόν χρόνο μετά την εισβολή σας στην Κύπρο μας), τότε ξεκινήσαμε και εμείς να… διαφυλάξουμε το γυμνό… κολαράκι μας, στα νησιά! (Φαντάσου Χουλουσί, η Κύπρος και η απώλεια του 40% ήταν -ουσιαστικά- στα παπάρια του τότε Π-Θ μας Κ. Γ. Καραμανλή, που μόνον από το ΝΑΤΟ μας έβγαλε, και ορθώς βεβαίως, ενώ απεφάσισε να ξύσει, όπως είπε, -και πάλι ορθά κατ’ εμάς- τις πληγές σας, μετά από την ίδρυση της “Στρατιάς Αιγαίου”)!
  • Πού λέω ψέμματα ή κάνω λάθος ρε Χουλουσί;
  • ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!.. 
  • Άρα!
  • Άρα / επομένως, πώς λοιπόν βγαίνεις ρε βρωμιάρη, διότι η ίδια σου η συμπεριφορά σε χαρακτηρίζει έτσι, (άλλωστε εγώ δεν είμαι ο… Κατρούγκαλος με το μαντηλάκι, να το βγάλω και να έρθω να σου σκουπίσω τα… παπούτσια ρε Μεμετάκο), και λες ή ζητάς, (ακόμα χειρότερα), αφοπλισμό των νησιών μας, που μακάρι να έλθετε και θα δεις τότε το τί θα πάθετε, διότι πολύ μας έχετε υποτιμήσει! (Ειδικά η δική σου ηγεσία Χουλουσί)! Θα διαπιστώσετε τότε πως η γη τους είναι τρύπια Χουλουσί και θα βγαίνει ή θα βγάζει, αν θες, κάθετη λάβα!.. (Με την ευκαιρία! Μάζεψέ τους εκεί στο Επιτελείο σας, στο ΓΕΕΔ εννοώ, διότι μιλάνε πολύ και πολύ εύκολα και ξέρεις πως εμείς εδώ είμαστε αξιόπιστοι και δεν παίζουμε παιχνίδια, ώστε να σου λέμε κάτι χωρίς να το έχουμε… διαπιστώσει)!..
  • Αν τώρα πας το θέμα στο “ΟΚ να φύγουμε εμείς, να φύγετε και εσείς, κλπ”, (όπως στην εποχή του Κ. Κ. Μητσοτάκη / τότε μάλιστα, εκτός των νησιών μας και της Στρατιάς σας, είχε παίξει και ο Έβρος και ανάλογα… “τραβηχτικά” παιχνίδια… ημών και υμών, από το ποτάμι), ξανακάνε άλλη σχετική δήλωση και θα σου απαντήσουμε απ’εδώ, αν το κρίνουμε πως θα πρέπει, αν μπορούμε και αν φυσικά θα ζούμε, αφού το επόμενο διάστημα σχεδιάζουμε (παρά τις παπαριές των… Γκίνηδων, των αιώνιων αυτών… Κωλέτηδων του Στρατού μας), να έλθουμε στα αλύτρωτα εκεί χώματά μας!..
  • Χουλουσί! Φίλε Στρατηγέ!
  • Αργά ή γρήγορα, (εμείς λέμε μάλλον “γρήγορα”), θα βρεθούμε αντιμέτωποι, στο Πεδίο της Τιμής! Καλόν είναι, επειδή θέλετε να λέτε ότι είστε Υπερήφανος Στρατός και στελέχη με νοοτροπία Πρώσσου, των Ναπολεοντίων πολέμων, κλπ, να κόψετε τις μαλακίες, και μάλιστα θα σας καλούσα / – με να κατευθύνετε το ΥΠΕΞ σας, να μην χρησιμοποιήσει, εννοώ για να σας στείλει πάνω μας / εναντίον μας, δικαιολογίες παπαριές και στην… καθαρεύουσα δικαιολογίες αστήριχτες, έωλες και πόσο μάλλον ψευδείς!!! Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ “ΑΠΟ ΧΕΡΙ”, (όπως θα έλεγε και ο “Χαρτοοπαίκτης”…  Τσίπρας), ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ, ρε Χουλουσί!..

– Τέλος, όσον αφορά την Θάσο (πετρέλαια), τον Άγιο Ευστράτιο, (25ο Μεσ-νό), κλπ, νησιά στα οποία αναφέρθηκες, δεν τα… ξέχασα, αλλά εσκεμμένως τα άφησα για κάποια άλλη φορά! (Εννοώ να σου απαντήσω)! Όμως για να πάρεις μια γεύση από τώρα, σου γράφω πως με κάτι τέτοιες αναφορές, (ειδικά για την Θάσο), αποκαλύπτετε το πραγματικό σας πρόσωπο Χουλουσί, θυμίζοντάς μας το παραμύθι του Λύκου με την Κοκκινοσκουφίτσα!.. Εκτίθεστε έτσι ανεπανόρθωτα Στρατηγέ και ειδικά σ’ εσένα, αυτό “δεν σου πάει”!..

– Γειά σου, προς το παρόν, Χουλουσί, καλό… Ιράκ, (σε είδα στο “VIDEO” σας και σε χάρηκα στο προκεχωρημένο Πολεμικό σας Στρατηγείο), καλό… Καντίλ!.. Η Λέσβος ας… περιμένει, όπως όμως και η… “Γκιαούρ Ισμίρ”!.. (Αλήθεια! Γιατί την λέγατε έτσι Χουλουσί, μήπως σου έχουν πει); Α ρε Χουλουσί, μα καλά για τόσο μαλάκες μας περνάς και εσύ και όλο το τουρκοσκυλόσογό σας;

  • Να μην το ξεχάσω! Δώσε χαιρετισμούς στον Ι. Χ. ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ, τον… μπαμπά σου!..

* Μια φορά είχατε πραγματικά “κλάσει μαλλί” Χουλουσί, διότι τότε “δεν θα παίζατε μόνοι σας” και αυτή η φορά ήταν όταν, ο τεράστιος Πατριώτης και Μυαλό, Π-Θ μας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είχε στείλει, ως Π-Θ, στις αρχές της 10ετίας του 1960, στην Κύπρο μας, (μια Κύπρο που ήξερε, που διέβλεπε πως θα προδοθεί, μετά από την ιστορική του συνάντηση στις Η.Π.Α., με τον Αμερικανό τότε Πρόεδρο, … γκάνγκστερ Λίντον ΤΖΟΝΣΟΝ, μια συνάντηση που φανέρωσε το ότι η ΕΛΛΑΣ ήταν ακόμα τότε η ηγέτιδα χώρα του Παγκόσμιου Πολιτισμού, όπως και της Εθνικής Υπερηφάνειας και Αξιοπρέπειας, κάτι που θα στο εξηγήσω άλλη φορά), που είχε στείλει λοιπόν ολόκληρη εξοπλισμένη Μεραρχία, μια Μεραρχία, το μείζον προσωπικό της οποίας, είχε κατέβει στο νησί ατμοπλοϊκώς και ντυμένο γυναίκες και μάλιστα… τουρίστριες!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

Ας όψεται όμως μετά ο… βαφτισιμιός του και κυρίως η ανάγκη τότε εδραιώσεως του νεοσύστατου Κράτους του Ισραήλ, τα θεμέλια του οποίου, τότε, ακόμα εσείοντο, από μια σειρά σοβαρών… αναταράξεων, τοπικών και διεθνών, … βαφτισιμιός και ανάγκη, (παράγοντες δηλαδή), που γύρισαν τον κόσμο μας πίσω!.. Αυτά όλα εκτιμώ πως τα ξέρεις / – τε Χουλουσί!..

Ω

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

(ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ)

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Ένα ειλικρινές ΜΠΡΑΒΟ στην Γερμανίδα Καγκελάριο Κα Μέρκελ, για την απόφασή της να αποταχθούν από τις Γερμανικές ΕΔ, οι 2 Γερμανοί Υπαξιωματικοί, οι οποίοι και κατέβασαν στα Χανιά την Ελληνική Σημαία, ανεβάζοντας την Γερμανική, και οι οποίοι δεν είχαν και το αντριλίκι να πουν την αλήθεια στο Δικαστήριο, λέγοντας πως… “κατέκτησαν ως Ορειβάτες την κορυφή, κλπ, και έτσι έβαλαν την σημαία τους, κλπ”! Και γιατί δεν την βάλατε ρε… παλληκάρια δίπλα στην ελληνική, να δείξετε ότι θέλετε την Ελλάδα και κυρίως ότι διάκειστε φιλικά προς την χώρα μας, στο έδαφος της οποίας υπηρετούσατε, ειδικά σε μια εποχή που έχουν βληθεί, όσο ποτέ άλλοτε, μετά φυσικά από τον Β’ Π.Π., οι Ε-Γ σχέσεις;

2. Ρε Τούρκοι! Αφήστε τα… μηνύματα για το “ΚΟΡΝΕΤ”, μέσω του “Τίγρη 10”! Δεν μασάμε!.. Βολέψτε με τίποτα “UMTAS” το… καπλάνι σας και ουστ!.. Αν έχετε πραγματικά “ΚΟΡΝΕΤ”, εκτός από καλές… πληροφορίες (“με πιάνετε”, έ;), βγάλτε το να το δούμε σε καμιά άσκησή σας ή σε καμιά παρέλασή σας, από τις πολλές που διοργανώνεται κάθε χρόνο, στην… χώρα σας!..

– Όσο για “Κυνηγούς Αρμάτων”, σας είχαμε γράψει εδώ, το τί ακριβώς εμείς έχουμε, εμείς διαθέτουμε, και σας είχαμε εξηγήσει μάλιστα και το γιατί, αν φυσικά και πάλι δεν υπάρξει προδοσία, θα πάθετε -ειδικά στον Έβρο- τον θάνατο της Αλεπούς!.. Βρείτε την σχετική αναφορά μας και ξαναδιαβάστε μας!..

-/-