ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕ Π-Θγε, ΠΟΛΙΤΗ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ! (Και 2, 3 άλλα, σχετικά και άσχετα)!

Φίλοι μου!

– Σήμερα έχει γενέθλια ο Κος Π-Θγός, ο Κος Τσίπρας! Έγινε 42 ετών!..

Κε ΤΣΙΠΡΑ!

ΠΑΡ’ ΟΤΙ:

α. Eπί ημερών σου, όπως και επί ημερών του σε κρίση (πολιτικής) ταυτότητος ευρισκόμενου, ετερόκλητου βεβαίως συνεταίρου σου, Καμμένου, έχασα το ψωμί μου στα 52 μου χρόνια, έχασα την εργασία μου, ή ορθότερα με πετάξετε” απ’ αυτήν, όχι απλώς ΑΔΙΚΩΝΤΑΣ με, αλλά -ΠΡΟΣΕΞΕ- Πολίτη Τσίπρα, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ(!!!), αφού είχα όλα τα κατά Νόμον προσόντα, κλπ, λες και ήταν “μαγαζί” σας ο χώρος της δουλειάς μου, με εισηγήσεις των κομματικών σου σκύλων, (“φυτεμένων” και υποτίθεται “κρυφών” / Ομάδες Τσουκαράκη και άλλες…) και με εκτελεστές ανώτατα στελέχη, πραγματικά σκουλήκια, φίδια και ύαινες με ανθρώπινη μορφή, που το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι η επαγγελματική τους ανέλιξη, μέσα από την κομματική και άλλη “δικτύωση”, μέσα από το διαρκές ρουφιανιλίκι με κύριο “όργανό” του και “μέσο” τη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, μέσα από το ψέμα και την ήσσονα προσπάθεια, (γι’ αυτό και βασιλεύει η μετριοκρατία παντού Κε Π-Θγέ), και γενικά μέσα από την όποια έκφραση του χουντικού τους χαρακτήρα, (ως άτομα, ως προσωπικότητες), ενώ τους λογίζεις, πολιτικά, ως… Δημοκράτες, κλπ, κλπ, κλπ.

– Έτσι, έχεις ή διατηρείς ικανό αριθμό από λαμόγια“, “λίγους” και -πρόσεξε- μέχρι και απάτριδες (δεν φταις μόνον εσύ, αλλά και εσύ ασφαλώς) και σε κρίσιμες μάλιστα κρατικές θέσεις(!..), απλώς και μόνον επειδή είχαν μπάρμπα στην Κορώνη, ενώ άξιοι και πραγματικοί πατριώτες, άνθρωποι “καθαροί” και “ίσοι είναι στον… πάγκο, ή στην… εξέδρα!… Κατάλαβες!..

β. Είσαι άθεος δυστυχώς, ή αγνωστικιστής, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά περίπου συναφή είναι και τα 2 αυτά, κάτι που με ενοχλεί ιδιαιτέρως ως Έλληνα, ενώ έχεις και 2 αγγελούδια!.. [Πώς άραγε υποστηρίζεις, άλλη ασυμβατότητα και αυτή, διάφορος ασφαλώς του ετερόκλητου σχήματος της παραπάνω παραγράφου “α”, που εσύ ο νέος και… αριστερός συνεργάζεσαι και κυβερνάς με έναν παλαιό… “Ranger”, του Αβέρωφ, κλπ, πώς λοιπόν υποστηρίζεις την ελληνική μας σημαία που φέρει τον ΣΤΑΥΡΟ, του ΧΡΙΣΤΟΥ μας, στον οποίον δεν πιστεύεις και δικαίωμά σου, ξεχνώντας πως ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι έννοιες αλληλένδετες];

γ. Είσαι μεγάλος Ψεύτης, θα έλεγα Ψευταράς, αλλά “το έχεις”, ξέρεις από… “προπαγάνδα”, (τα βασικά ασφαλώς), και ειλικρινά σε συγχαίρω γι’ αυτό!!! Και τί δεν είχες πει στη… Θεσ/νίκη, ώστε η λαϊκή… πλέμπα, (όπως όλοι σας -σχεδόν- οι πολιτικοί θεωρείτε το πόπολο), να σε ψηφίσει, και τί δεν έκανες μετά από το… Δημοψήφισμα του ΟΧΙ, που το έκανες ΝΑΙ , τί Κομανέντσι και τί Πετρούνιας, και τί παραμύθια για ανάπτυξη δεν μας λες πάλι τώρα, κλπ, κλπ, κλπ. 

δ. Είσαι αυτός που μας πούλησε στους παγκόσμιους Κυβερνήτες “Διεθνείς Εβραίους” για 99 χρόνια, κάτι που οι προηγούμενοι, περίπου όμοιοί σου, δεν τόλμησαν! Γι’ αυτό και σε αποκαλώ, αστειευόμενος βεβαίως,  ο Κος “99” ή ο Κος… Ιντέγιε, αφού το “99” είναι το Νο στη φανέλα του παικταρά μας, “Μαύρου Πάνθηρα”, Μπράουν Ιντέγιε, στο λαϊκό και λαοπρόβλητο σωματείο μας, αυτό του ΘΡΥΛΟΥ!

ε. Όσο “πάει” το κράτος μας και σταδιακά… “Χουνταίνει, έτσι όπως εσείς οι… Αριστεροί αντιλαμβάνεστε τη Λαϊκή Εξουσία, μαζί με έναν ιδιαιτέρου τύπου… νεποτισμό, και αυτό με ενοχλεί αφάνταστα, επειδή είμαι του Αριστοτελικού “Μέσου” ή του Μαθηματικού “Κέντρου” και σίγουρα δεν πιστεύω σε -ισμούς, αλλά στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ“, …

στ. Είσαι βαζελάκοςκαι το “κόβω”, λόγω της ημέρας, για να μην σε στεναχωρήσω, και έτσι δεν θα σου γράψω για Χούντες, “SS”, “Βασιλιάδες”, “λουλούδια”, κλπ.

                                                                                    ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ(!)

                                                                                             Σου εύχομαι

                                                                                        Κε Πρωθυπουργέ

                                                                                                       ΩΣ

                                                                                          ΑΝΘΡΩΠΟΣ

                                                                                ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ

                                                                            (“100, 100, ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ, 100”!)

                                                                                                       ΚΑΙ

                ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΣΑΣ!!!

                                                                                                        ΩΣ

                                                                                          ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

                                                                              ΓΡΗΓΟΡΑ(!) ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ

                                                                                                       ΚΑΙ

                                                                                                   ΜΟΝΟΝ

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ, (ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ), ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ (!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΩΣ ΛΑΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ!

                                                                                     “ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ“!!!

                                                                                                         –  /  –

ΥΓ. Κε Π-Θ γέ

Έμαθα από μικρός, από την ηρωϊδα τη δασκάλα τη μάνα μου, που με μεγάλωσε, να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να μην λείχω! Καταλαβαίνεις! Ελπίζω να με καταλαβαίνεις και όπου τυχόν να σε “ενόχλησα”, κάτι που δεν ήταν στις προθέσεις μου, αφού πάντα ΩΦΕΛΙΜΟΣ προσπαθώ να είμαι ή να γίνομαι, προσπάθησε να με συγχωρέσεις!

Ο σεβασμός σε σένα, ως άτομο, είναι δεδομένος, (είχα και εγώ κάποτε και στο Γυμνάσιο και στο Παν-μιο εμπλακεί με την πολιτική, και μάλιστα με… εκλογικές επιτυχίες), όπως και δεδομένος είναι στη θέση που κατέχεις, αυτήν του Π-Θγού! Να ξέρεις όμως ότι ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ τους πολιτικούς, αφού ούτε ο Καμμένος… σου με δέχτηκε, ούτε δυστυχώς ο ΠτΔ μου απάντησε, έστω τυπικά, στο παράπονό μου, στην επιστολή ενός Πολίτη, (… “2ης” μάλλον κατηγορίας), που του έστειλα! Ίσως το ” …. Γραφείο του”, να μην του την έδωσε και τον… αδικώ!

Να ξέρεις ότι από την ημέρα, αρχικά, που πέθανε ο “Τεράστιος” Έλληνας Πατριώτης, Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, (αυτός για τον οποίον ο Άγιος Παΐσιος, αν τον έχεις ακουστά, έλεγε πως “θα μπορούσε να κάνει Φροντιστήριο στο Διάβολο”), και τελικά, απ’ εκείνη την ημέρα που “έφυγε” ο επίσης Μεγάλος” Κ. Γ. Καραμανλής, έπαψα να ασχολούμαι -σε βάθος- με την πολιτική, και δεν… το “εγκατέλειψα” τελείως το… αντικείμενο, μόνον και μόνο, για να μην γίνω δούλος, σύμφωνα με την αρχαιοελληνική θεωρία / θεώρηση, ασχέτως βεβαίως του γεγονότος ότι, εσύ και οι συνάδελφοί σου πολιτικοί, μας κάνατε, τους Έλληνες, σύγχρονους δούλους !!! (Ο Κων/νος Μητσοτάκης ζει ασφαλώς, αλλά δεν ασχολείται εδώ και χρόνια με την πολιτική, ώστε να άξιζε να ασχολούμουν με την πολιτική, αφήνοντάς την “δώρο” σε εσάς τους φερέλπιδες νεότερους πολιτικούς!)

Έτσι, σε παρακαλώ,

                                                                         ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Κε Π-Θγέ!

                                                                                                       – / –

Β.                                                                                             ΔΙΑΦΟΡΑ

   1. Κε Α/ΓΕΑ

– Η μάζα λέγει, όπως και εγώ, ότι ΞΕ-ΧΩ-ΡΙ-ΖΕΙΣ! Είσαι πράγματι Άρχοντας, όπως σε αποκαλούν! Άσε που είσαι και… λαγοπόδαρος, αφού λίγο μετά που γύρισες από την Τουρκία, αυτή έγινε (και πάλι)… άνω – κάτω, ενώ η ΤΠΑ σχεδόν διαλύθηκε!.. Αντιλαμβάνεσαι το νόημα της υπερβολής μου, είμαι σίγουρος!

– Έκανες, ως Επιτελείο, ένα φοβερό τηλεοπτικό ελληνικό αεροπορικό life στην κρατική Τηλεόραση, με το δημοσιογράφο Χαρίτο! “Παίρνει” ΑΡΙΣΤΑ, όπως και να το εξετάσει κάποιος, και αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους Επιτελείς σου, οι οποίοι το ετοίμασαν, αλλά και σε σένα ως Αρχηγός, που το ενέκρινες!

– Με σεβασμό όμως, θέλω να σημειώσω ένα λάθος που έγινε, όπως νομίζω τουλάχιστον, το οποίο μάλλον δεν εξαρτάτο από το ΓΕΑ, που ίσως όμως θα έπρεπε να το είχε επισημάνει στην ΕΡΤ!

– Κε Αρχηγέ! Το “ντοκυμαντέρ” αυτό, ας το πω έτσι τώρα, “έπαιξε” λίγο πριν το παιχνίδι τουΘΡΥΛΟΥ με την ισραηλινή Χάποελ Μπερσεβά, με αποτέλεσμα, (είμαι σχεδόν σίγουρος), να μην το έχουν προσέξει ιδιαίτερα, όσοι θα το είδαν, αλλά και πάρα πολλοί να μην το έχουν δει, αφού οι τηλεοράσεις τους θα ήταν καρφωμένες στη ΝΟVA! Εισηγούμαι λοιπόν να μεριμνήσετε, ως Επιτελείο, ώστε η ΕΡΤ να το “ξαναπαίξει”, σε ημέρα και ώρα τέτοια, ώστε να το δούνε, όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες και όχι μόνον!

– Θέλω τέλος, να σταθώ στην αποστροφή του Αντισμήναρχου, Κου ΒΑΓΕΝΑ, ο οποίος τόνισε την ιδιαίτερη προσοχή που δίνει το ΓΕΑ, στην αυστηρή εφαρμογή από τους πιλότους μας, (και για σαφείς – προφανείς λόγους), της “γραμμής” που εσείς καθορίσατε ως Αρχηγός! Όποιος εκ των πιλότων δεν την τηρεί, “Αντίο” σας! Αυτό, (κάτι ανάλογο ασφαλώς), είχα να το ακούσω στις ΕΕΔ, ως “στρατηγική” / “πολιτική”, όπως θέλετε πείτε το, από της εποχής του τέως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού (ε.α.) Κου ΓΡΑΨΑ, ο οποίος διέφερε(!!!), όπως και Εσείς!

2. Κε Αλαφούζε!

– Άκουσα τυχαίως, αποσπάσματα από την κατάθεσή σας, ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής, για τις τηλεοπτικές άδειες! Δεν θα ασχοληθώ με όσα είπατε, και δεν θα τα σχολιάσω, απαξιώ άλλωστε, αφού έχω αντιληφθεί το -αρνητικού φορτίου- ποιόν σας! Μόνον σε ένα σημείο θέλω να σταθώ και συγκεκριμένα εκεί που είπατε ότι είχατε, ως οικογένεια, διωχθεί τάχα, επί κυβερνήσεως Κ. Κ. Μητσοτάκη, τη 10ετία του 1990, από τον τότε Π-Θγό, Κο Μητσοτάκη!

Ανάψτε καμιά λαμπάδα στον Μητσοτάκη, ως οικογένεια, αφού αν δεν ήταν τότε ο Μητσοτάκης ρε αχάριστε, ρε Αρχιψεύτη, ο πατέρας σου θα είχε πεθάνει στη Φυλακή και εσύ, αλλά και οι Α’ βαθμού συγγενείς σου, δεν θα υπήρχατε, ως επιχειρηματίες εννοώ! Ντροπή σου ρε! Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν (αθλητικό) Γενίτσαρο, σαν και εσένα!..

                                                                                                 – / –