Ω! Της… Ξεφτίλας!.. Δύο Επιλογές, από τις Πολλές!..

πορνο

Φίλοι μουΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

  • Πάμε αμέσως να δούμε την Ξεφτίλα Νο 1

– Εδώ, στο σάϊτ αυτό, σχεδόν πρόσφατα αναφερθήκαμε και σε θέματα “πληροφοριών”! Θα διαβάσατε επί παρ/τι το άρθρο με τις 10 βασικές διαφορές των Στρατιωτικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, Ελλάδος και Τουρκίας, όπου, πλην των τόσων άλλων, (“τόσων” λόγω της σοβαρότητος των διαφορών), καυτηριάζεται, κυρίως, η στάση της κάθε φορά πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού ΥΠΑΜ, (όχι ότι η στρατιωτική… υστερεί, αλλά είπαμε “κυρίως”), η οποία δεν υπολογίζει σε άντληση πληροφοριών στην ίδια τη θεσμική Υπηρεσία του Υπουργείου, του Ε/ΓΕΕΘΑ ορθότερα, αλλά σε… “κολλητιλίκια” και σε προσωπικές γνωριμίες, κυρίως στις εδώ ευρισκόμενες Πρεσβείες των Η.Π.Α., Μ. Βρετανίας, Ισραήλ, Γαλλίας, κλπ, καθώς και στις Κ-Β των χωρών αυτών και άλλων ιεραρχικά… τοποθετημένων / αξιολογημένων!

– Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο δυστυχής ΕΛΛΗΝΑΣ δικαιώθηκε απόλυτα! Τί συνέβη λοιπόν; Διαβάστε πρακάτω!

– Τα ελληνικά ΜΜΕ έγραψαν πως «η “Υπηρεσία Πληροφοριών” του Ισραήλ ενημέρωσε την ελληνική πλευρά πως η Τουρκία ετοιμαζόταν να στήσει επεισόδιο τύπου Ιμίων, στη νησίδα ΠΑΝΑΓΙΑ, των Οινουσσών»!

– Ένα από τα ΜΜΕ ήταν και η ε/φ “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ο οποίος μάλιστα έγραψε και για πρόσφατη επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβεως στην Αθήνα, Κου Ντ. Πιρς, στον ΓΓ/Ε/ΥΠΕΞ, δηλαδή στον Κο Παρασκευόπουλο, στον οποίον ανέγνωσε κείμενο 3 όρων / 3 προϋποθέσεων, προκειμένου να δράσει αποτελεσματικά η “SNMG-2”!.. (Δεν θα ασχοληθώ εδώ με το θέμα αυτό. Απλά να γράψω ότι την ίδια στιγμή ο Αμερικανός Πρέσβης στην Άγκυρα επισκέφθηκε και ανέγνωσε το ίδιο κείμενο στον αντίστοιχο ΓΓ του Τ/ΥΠΕΞ, Κο Σινιρλίογλου. Ψάξτε και λίγο και εσείς, δεν είναι… κακό).

Συνεχίζοντας, υπήρξε μάλιστα και έντυπο που φέρεται ότι εκδίδει η “ΕΥΠ”, χωρίς ασφαλώς να φαίνεται, που έγραψε πως υπήρξε και σχετική δγη κατάληψης της νησίδος αυτής από τις ΤΕΔ, υπονοώντας ότι κάποιοι “δικοί” της την… είδαν τη δγη αυτή, ή ότι την είδε κάποιος ή κάποιοι εκ των πληροφοριοδοτών της ε/φ αυτής!..  Συμπλήρωνε μάλιστα η ε/φ αυτή πως μέχρι και ο Τ/Α/ΓΕΕΔ Χουλουσί Ακάρ, βρισκόταν, ως παρατηρητής, στη Φρεγάτα “Gökοva” (“Γκιοκόβα”), κλπ. Δεν μας λένε οι Κοι αυτοί και τα νούμερα του…  Τζόκερ;

– Αμέσως μετά, αν δεν σφάλλω, με εντολή του Ε/ΥΠΑΜ, ο ΣΞ εγκατέστησε μικρά δύναμη στη νησίδα, όπου σκέπτεται να “σηκώσει” και… Παρατηρητήριο, κάτι που μπορεί ήδη να έχει πράξει, ώστε να δειχθεί και η αναγκαία… Πίστις στον Κο ΥΠΑΜ, ο οποίος – και μαγκιά του -, αφού έχει καταλάβει ότι οι “από κάτω του” ανώτατοι Αξκοι είναι “δουλάκια”, (η “λίγη” στρατιωτική Ηγεσία που σας έγραφα και θα θυμάστε και το “ανήθικη”), έχει αναδειχθεί σε… “Στρατάρχη”, χωρίς να αντιλαμβάνεται όμως το τεράστιο μέγεθος της ευθύνης αυτής και πού μπορεί να τον οδηγήσει μια τέτοια στάση και συμπεριφορά!..

Απόδειξη δε ότι δεν υπάρχει κανείς που να τον στηρίζει πραγματικά, ούτε, όπως φαίνεται, και από το ίδιο του το Στρατιωτικό Γραφείο, είναι το γεγονός ότι έβαλε “κάποια στιγμή” και στρατιωτική στολή και κανείς δεν τον προστάτευσε! Σκέπτομαι δε ότι ίσως και κάποιος να του είπε: “Πόσο σας πάει Κε Υπουργέ”!.. Και “καπάκι” μετά, όλοι μαζί και ο ίδιος ο Υπουργός αναμετάξυ τους, που λέγει και ο λαός, “φύγανε” για εκείνη την σχετικά χρονικά πρόσφατη Άσκηση τότε, που είχε διατάξει ο Ε/ Α/ΓΕΕΘΑ… Θα θυμάστε φαντάζομαι!..

ΕΛΕΟΣ φίλοι μου! Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!

Απλά και χωρίς εκνευρισμό με όσα μας έτυχαν και με όσους μας έτυχαν και όχι γι’ αυτούς, αλλά για τη δόλια Ελλάδα, που της έτυχαν κάτι τέτοιοι πολιτικοί Γουλιμήδες και… Στρατηγάρες, ας αναφέρουμε και αναφερθούμε σε κάποιους προβληματισμούς!..

  •  Το Ε/ΓΕΕΘΑ και το Ε/ΥΠΑΜ (δια τoυ Κου ΥΠΑΜ) ελέγχεται από το Ισραήλ;
  • ενοικιαζεται
  • Το Ισραήλ (“Δνση Στρ. Πληροφοριών”) είναι πλέον η Δνση Πληροφοριών του Ε/ΓΕΕΘΑ Κε Υπουργέ, που θέλετε να φτιάξετε και ελληνική “Στρατιωτική ΕΥΠ”; (Αφήστε, αφήστε! Τα “περί συμφωνίας για αμοιβαία ανταλλαγή πληροφοριών” “δεν παίζει” και το ξέρετε)!
  • Αν αύριο έλθει το… αείποτε φιλικό Ισραήλ (αχαχαχαχαχαχα, δεν ντρέπεστε, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε) και μας / σας πει ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται να καταλάβουν πχ 30 βραχονησίδες στο Αιγαίο, διότι πράγματι μπορούν αφού έχουν ψυχές ή ότι ετοιμάζονται να διενεργήσουν απόβαση στη… Ζάκυνθο ή στην… Ιθάκη, ή στα… Κύθηρα, ή δεν ξέρω πού αλλού, (προσέξτε, για την Εύβοια ποτέ δεν θα μας πουν, σκεφτείτε εσείς “γιατί”), θα στείλετε δυνάμεις στους στόχους αυτούς για να τους… προφυλάξετε; (Φυσικά αλλιώς θα σας… πληροφορήσουν, ώστε αν υπάρξουν κάποιες εθνικές και όχι ΝΑΤΟϊκές φωνές, στο Ε/Επιτελείο να την … “πατήσουν”)!..
  • 2-3 Υποερωτήματα του ερωτήματος:
  • Έχει η Ελλάδα τόσες “δυνάμεις αντίδρασης”;
  • Έχουμε τη δυνατότητα να διασπάμε τις δυνάμεις μας, όπως θα επιδιωχθεί;
  • Το συνολικό σχέδιο Άμυνας της χώρας κινδυνεύει τότε ή όχι;
  • Αγόμεθα και φερόμεθα ή όχι, και οι Τούρκοι γελάνε, διότι “μας κάνουν πλάκα”, με το “μια βγαίνουμε εδώ, μια εκεί, κλπ” και οι… “καλοί φίλοι” μας, οι Ισραηλινοί στην παρούσα χρονική περίοδο, “τρέχουν” να μας ενημερώσουν; (Αν κάπου πέτυχε ο… “πολιτικός” Κωσταράκος σαν Α/ΓΕΕΘΑ, αυτός ο στρατιωτικός… ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ, ήταν στο ότι άκουσε Έλληνες στρατιωτικούς “experts” και μετέφερε, στο πεδίο, το ψυχολογικό πρόβλημα στην Τουρκία! Οι Τούρκοι ήξεραν ότι αν έκαναν κάτι, η ελληνική αντίδραση δεν θα ήταν η παγίως αναμενόμενη, αλλά απρόβλεπτη! Το βίωσαν στην πράξη και “ανέκρουσαν πρύμναν”, διότι είναι θρασύδειλοι!
  • Γι’ αυτό και τα ντόπια πρακτοράκια των ΜΜΕ, οι περισσότεροι των οποίων προμόταραν και προμοτάρουν όπλα και εξοπλιστικά προγράμματα, είχαν… “σκυλιάσει”, διότι έτσι ανατρεπόταν το STATUS ετών στην περιοχή μας, που θέλει την Ελλάδα να μην μπορεί τάχα να τα βάλλει με την Τουρκία, αυτόν τον… γίγαντα που εξοπλίζεται και εξοπλίζεται κλπ και που κατέστη ο εθνικός μας… “μπαμπούλας”, ώστε να αγοράζει και η Πατρίδα μας οπλισμό, κλπ! (Δείτε τα… ελληνικά νούμερα τα τελευταία 10 χρόνια και θα με θυμηθείτε / καταλάβετε)!
  • Έτσι, οι Κοι αυτοί κάθονταν, και πιθανώς να κάθονται ακόμα, καθημερινά, και να πίνουν καφέ στο Κολωνάκι, με Ουκρανές και λοιπές… παρθένες στο πλάϊ τους, να καπνίζουν τα… πούρα τους, αυτών που κάποτε βρώμαγε το χνώτο τους και να κάνουν πλάκα με το Ε/Επιτελείο, διότι ήξεραν / ξέρουν ότι έγραψαν μια… “παπαριά” με θελκτικό τίτλο στα… δημοφιλή σάϊτς τους (που άλλοι, “τρίτοι” / πάτρωνες, τους έχουν “ανοίξει”) και πως οι Επιτελείς θα έτρεχαν / θα τρέχουν όλη μέρα να ψάχνουν για τη… μαλακία τους αυτή που έγραψαν και που αφορά Τουρκία κυρίως, διότι η άσχετη ηγεσία, ή ο άσχετος… “διερχόμενος” Δντης, (που λέγαμε, θα θυμάστε δεν μπορεί) ή ο “Μαλιστάνθρωπος” και ταυτόχρονα “Άσχετος” Δντης, (ο χειρότερος συνδυασμός για Κλαδάρχη Πληροφοριών) έτσι θα διέταζαν, χωρίς να νοιάζονται αν χάνονταν / χάνονται εργατώρες μελέτης πχ των ΠΤΕ του αντιπάλου, κλπ, εργατώρες εις βάρος της ημερήσιας ατζέντας των Επιτελών!..
  • Θα θυμάμαι πάντα έναν μεγαλόσχημο “τσουτσέ” των ΜΜΕ, (ευρέως γνωστό στον κόσμο των… κυκλωμάτων), έναν διοπτροφόρο νάνο με τσιμπούκι, γνωστό “dealer” εξοπλιστικών…, “τρόφιμο” των 2 κυριαρχουσών Πρεσβειών στην Αθήνα (Η.Π.Α. – Ισραήλ), “πελάτη” των καναλιών, της… ΕΥΠ, αλλά και της… (σνιφ) Μυκόνου, να μιλάει στον ενικό στον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Κο Γράψα, και να τον βλέπει ο Κος Αρχηγός, [διότι αυτός ήταν Αρχηγάρα(!)], που του έφτανε μέχρι το…  πέος, να τον βλέπει όντας έτοιμος να του δώσει καμιά σφαλιάρα, κανένα φούσκο και να τον εξαφανίσει!
  • Μια μεγάλη παρένθεση, με την ευκαιρία φίλoι μου! Καλά, δεν βρίσκεται κανείς να μαζέψει όλες αυτές τις Στρατηγάρες της… σειράς, που τα Κόμματα και η δυνατότητα… σιαλόρροιας ενός εκάστου, τους έκαναν Αρχηγούς, κλπ, δεν βρίσκεται κανείς λέγω, πχ “να μαζέψει” τον… ήρωα Ζαζιά, που εθίγη τάχα όταν ήταν Α/ΓΕΣ, από τις μεθοδεύσεις του τότε “σνιφ” και άμα “σκνιπ” Κου Υπουργού, αλλά όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, αν δεν ήσουν βαθιά κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ δεν “περνούσες”, δεν “πήγαινες” πουθενά από τον βαθιά Κομματικό ΠΑΣΟΚ-ο αυτό Στρατηγό,  και λοιπούς άλλους Στρατηγούς, πρώην Αρχηγούς, που παλεύουν να… σώσουν την χώρα τώρα, με συνεντεύξεις στον… Καρβουνόπουλο!..
  • Τώρα είδα μάλιστα, ότι εμφανίστηκε και το στέλεχος της παλαιάς “Ομάδος Αντωνακόπουλου”, ο τέως Αρχηγός Κος Γκίνης, με δηλώσεις και αυτός, κλπ! (Αντωνακόπουλος! Αυτός που έπαιρνε τηλέφωνο Α/ΓΕΣ και του έλεγε “θέλω αυτός να πάει εκεί, σ’αυτήν τη θέση, ώστε να τον κάνουμε Ταξίαρχο του χρόνου”, κλπ / δεν τον εξετάζω ιστορικά τον Στρατηγό αυτόν, από το 1974 δηλαδή, διότι κάνει… “τσιιιιζ”)!  Ναι φίλοι μου, ο Στρατηγός Γκίνης! Αυτός που πήγαινε στις Μονάδες και έλεγε “καλά έκανε η πολιτική ηγεσία και μας έκοψε τους μισθούς”, κλπ.  (Το άλλο μεγαλόσχημο μέλος της ίδιας Ομάδος είναι στην Κύπρο, αλλά αυτός τουλάχιστον είναι σιωπηλός, εξ όσων μου αναφέρουν)!..
  • κυπρος γυνη
  • Τελειώσατε ρεεεεεε! Τί άλλο θέλετε, τί ζητάτε; Άλλους, αξιότερους από εσάς συμμαθητές σας, τους διώξανε Σχες!.. Παραδειγματιστείτε από τον Αρχηγό, Στρατηγό Κο Γράψα, ο οποίος εμπρός σας φαντάζει “πλάτανος” και σιωπείστε! Γίνατε οι καλύτεροι πληροφοριοδότες του Τ/ΑΚΑΜ. Η μεγάλη στρατιωτική μάζα δεν σας θέλει ρε, δεν το έχετε καταλάβει;  Το Στρατηγό Φράγκο όμως, που “δεν τον πάτε”, τον γουστάρει η αναφερθείσα αυτή… στρατιωτική μάζα διότι είναι απλός, με χαμόγελο και μιλάει στην ψυχή του στελέχους, εκφράζει τον παλμό της μεγάλης στρατιωτικής πλειοψηφίας και γι’ αυτό και τον “ακούει”, σε μια εποχή που όλοι εσείς οι δήθεν άτεγκτοι… “κυνηγητικοί κύνες”  θα έπρεπε να είχατε μπει στο… καβούκι σας!!!
  • Τί κάνατε βρε για τα οικονομικά των στελεχών που τους καταντήσατε παρίες και κρατικά… υποζύγια, λέγοντας διαχρονικά ΝΑΙ στις διάφορες πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες έχουν την εντολή των… φίλων του Κου ΥΠΑΜ Εβραίων, “να τελειώνουμε, όχι μόνον με τους Έλληνες, αλλά και με τους… εθνικούς στρατούς”; Τίποτα απολύτως!
  • Τί είναι λοιπόν, για να επανέλθω, όλα αυτά ρεεεεεεεεεε;
  • Στη συνέχεια!
  • – Πού το έμαθε ο Τύπος, τα ΜΜΕ, μέχρι και ο… ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣότι “η Υπ. Πλ. του Ισραήλ, κλπ”; Τόσο διασφαλισμένη ανταλλαγή πληροφοριών κάνετε, (διότι αυτή θα είναι η δικαιολογία σας), που “οι πάντες μαθαίνουν τα πάντα”; 
  • Άραγε θυμάστε το 1974, όταν τότε κάποιοι μας… πληροφορούσαν για εκ… Βουλγαρίας επερχόμενο Κομμουνιστικό κίνδυνο, όταν “παιζόταν” η προδοσία στην Κύπρο ή αλλιώς, όταν η “Διεθνής Εξουσία”… βαθμολογούσε την ανύπαρκτη, όπως αποδείχθηκε, νοημοσύνη και κρίση της τότε ελληνικής στρατιωτικής ηγεσίας, με τίμημα άφθονο ελληνικό αίμα και απώλεια ελληνικού εδάφους στην μαρτυρική ελληνική Μεγαλόνησο;
  • Μήπως επίσης θυμάστε, λέγω μήπως, ποιοί “εξυπηρετούσαν” τότε τις τουρκικές στρατιωτικές επικοινωνίες (και δεν αναφέρομαι στους Βρετανούς), “γύρω – γύρω” από τη νήσο Κύπρο, με στολή ψαράδων και πάνω σε “ειδικά” καΐκια, μικρά εμπορικά σκάφη, κλπ,;  Πρόσφατη “Ελληνική Στρατιωτική Ιστορία” δεν έχετε διδαχθεί; Δεν ρωτάω, “δεν έχετε διαβάσει”, για να μην… θιγούν κάποιοι από εσάς!..
  • Υπάρχουν και άλλα αρκετά ερωτήματα, αλλά ας περιοριστούμε στα ήδη αναφερθέντα! [Ερωτήματα, όπως πχ “καλά οι Ισραηλινές Υπηρεσίες έχουν διεισδύσει τόσο βαθιά και στις ΤΕΔ, όπως στις ΕΕΔ”(;), καθώς και “αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορεί ή όχι κάποιος να αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου, ο οποίος ελλοχεύει σε Ε-Τ κρίση η πόλεμο, κυρίως για τις ΕΕΔ”, κλπ];
  • Σταματώ εδώ φίλοι μου, διότι μιλάμε για την απόλυτη…   ΚΑΤΑΝΤΙΑ, στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, στη Ελλάδα των… “ΣΑΝΕΛ”, στην Ελλάδα που… σήπεται”!.. Δεν θα την… “γλύτωνε” το ΥΠΑΜ!
  • ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
  • Καταργείστε επομένως αμέσως Κε Υπουργέ την Υπηρεσία Πληροφοριών των ΕΔ, δεν απαιτείται η ύπαρξή της, δεν την χρειάζεστε, έχετε αυτήν του… Ισραήλ και τα πολλά… “connections” μερικών ανωτάτων σας στο ΥΠΑΜ, φίλων, των φίλων σας και αναφέρομαι στους “Ρόταρυ”, στους “Λάϊονς”, κλπ!..
  • ———————————————————————————————————————————–
  • Πάμε αμέσως να δούμε την Ξεφτίλα Νο 2“! 
  • Μάθαμε από τον Κο ΥΠΑΜ ότι οι Τούρκοι έχουν στοχοποιήσει την… Ικαρία! 
  • ικαρια 1
  • Οι Ισραηλινοί μας το πληροφόρησαν και αυτό;
  • Από πού προκύπτει το τόσο μεγάλο τουρκικό ενδιαφέρον για την Ικαρία, μήπως υπάρχουν τίποτα έγγραφα του… Τ/ΓΕΕΔ, που κάποιοι πάλι είδαν; Γιατί, αφού ανακοινώνεται ο τουρκικός στόχος δεν μας λένε / δεν μας λέτε και τις… “δικαιολογητικές σκέψεις”;
  • Για πείτε μας 1, 2 επιχειρήματα ότι απειλείται η Ικαρία, (“παίζει” τα τελευταία 2-3 χρόνια πολύ αυτό), ώστε να μας πείσετε και κυρίως οι “Επιτελείς Σχεδίων Πληροφοριών” να μας παρουσιάσουν ένα σενάριο απειλής, πχ ένα “σενάριο απόβασης” των ΤΕΔ στην Ικαρία! Εκτός, αν είναι να δοθεί στους Τούρκους η… Σάμος, ως αντάλλαγμα για την… Κύπρο, όπως τότε, το 1964, [που (θα) ήταν η Σάμος (και κάποια άλλα μικρότερα αυτής νησιά), ένα από τα προσφερόμενα ανταλλάγματα], με το περίφημο σχέδιο… Άτσεσον, σχέδιο που ήταν η τελευταία μεγάλη, χαμένη όμως, ευκαιρία να γινόταν η Κύπρος ΜΠΛΕ!!!..
  • Ασφαλώς και η τελευταία αναφορά μου είναι μεν ένα αστείο, αλλά γράφηκε διότι οι σωστοί “Επιτελείς Πληροφοριών”, θα πρέπει να ψάξουν όλο το ιστορικό της περιοχής! Κινδυνεύει μήπως η Ικαρία, γιατί υποτίθεται ότι θα χάσουμε τα 12 νησα, αφού οι γειτονικοί Φούρνοι είναι η καταληκτική γραμμή του ΝΑΤΟ, μιας και η “SNMG-2” δεν προχωρεί παρακάτω απ’ εκεί, και έτσι η Ικαρία θα γίνει θαλάσσιο… σύνορό μας;
  • Ο.Κ. ούτε στα έργα αυτά “δεν παίζουν”, ίσως να πείτε κάποιοι, αλλά κανείς δεν απαγορεύει να… σκεπτόμαστε!..
  • Πείτε μας λοιπόν!..
  • Μήπως ο δρόμος στο νησί φτιάχτηκε τελικά για “άγρα ψήφων” από τους Ικαριώτες, από την πατρίδα των οποίων έλκει την καταγωγή της η 2η σύζυγός σας Κε Υπουργέ; Είναι γνωστό άλλωστε, ότι “Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται και μια ισχυρή / μια μεγάλη Γυναίκα”! Αχαχαχαχαχαχαχα!..
  • Με το οικονομικό κομμάτι του έργου δεν ασχολούμαι, όχι γιατί δεν έχει ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι το μείζον του συνολικού μηνύματος που θέλει να “περάσει” το παρόν άρθρο!
  • – Είναι γνωστό ότι κάποιοι “επικίνδυνοι τύποι” στο νησί αυτό, κάποιοι…  “Υπερέλληνες”, insiders στο… “κόκκινο” αυτό νησί, είχαν και έχουν “ανοίξει” παρτίδες με το Ε/Επιτελείο και προηγούμενους Αρχηγούς, (δεν θα πω ονόματα), οι οποίοι τους ανέχονταν και ανέχονται ίσως, για κάποιους λόγους! Μάλιστα, κάποιος Αρχηγός διέταξε, ένας εξ αυτών των… “Υπερελλήνων” εξ Ικαρίας, (γαμπρός εκεί), να πάρει μέσω άσκησης ΕΠΣ, στην οποία συμμετείχε χωρίς να έπρεπε, τον επόμενο επιστρατευτικά βαθμό και μάλιστα διέταξε και να πληρωθεί παρανόμως! Και έγιναν και τα δύο! Ο Κος αυτός απαιτούσε μάλιστα να παρευρίσκεται σε ενημερώσεις της Ιεραρχίας, ενώ αργότερα του έγινε και ειδική ενημέρωση… (ΠΒ), σε Μονάδα της νήσου Σάμου! Αποτέλεσμα;
  • Ο τότε Ταξίαρχος της περιοχής έγινε Στρατηγός και ανέλαβε αργότερα έναν από τους μεγαλύτερους Σχηματισμούς των ΕΕΔ, όντας ασφαλώς και “κολλητός” του νυν Αρχηγού, ενώ ο τότε Υδκτης του τότε… Ταξίαρχου, ο οποίος είχε τσακωθεί με τον Κο αυτό, όταν έβρισε χυδαία τον νυν ΓΕΠΣ, βρέθηκε… “σπίτι” του, ως… “εκτός γραμμής” προφανώς, χωρίς –ειρήσθω εν παρόδω– να του πει “στα ίσα” και αντρίκια κανείς το γιατί, που ζήτησε να μάθει σε ακρόασή του από τον ίδιο τον Κο Αρχηγό, που τον… “δυστύχησε” και που δέχεται σε ακρόαση μάλλον επιλεκτικά τα στελέχη που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην Άμυνα και στις “ΕΕΔ, οι οποίες να θυμίσω ότι είναι περιουσία του ελληνικού λαού” και όχι τσιφλίκι των εκάστοτε… “κυανοπώγωνων”! (Θα γράψουμε άλλη φορά για το θέμα! Μιλάει -προσέξτε- πχ στο τηλέφωνο, ο Ταξίαρχος ή ο Υποστράτηγος, με την… Αλχία, η οποία “κλείνει” τα ραντεβού… ακροάσεως και η οποία ασφαλώς και δεν ευθύνεται γι’ αυτό)!..
  • Ο έτερος… “Υπερέλληνας” δεν είναι ούτε έμμεσα Ικαριώτης! (Ο άλλος είναι γαμπρός είπαμε)! Έχει σχολή πολεμικών τεχνών στα Πετράλωνα νομίζω, όπως αν δεν σφάλλω και στην Ικαρία, ενώ παράλληλα εργάζεται για Ισραηλινή “Εταιρεία Ασφαλείας, και κάθε καλοκαίρι πάει στην Ικαρία και κάνει εκπαίδευση σε όσους άνδρες επιθυμούν να εργαστούν ως “Ασφάλεια” σε πλοία, που διέρχονται από το “Κέρας της Αφρικής” και αλλού, και πιθανώς να αντιμετωπίσουν ή αντιμετωπίζουν φαινόμενα πειρατείας!
  • Και οι 2 παραπάνω “τύποι” ισχυρίζονται ότι δεν είναι “Χρυσαυγίτες”!
  • tsipras_netaniaxou_473_355
  • Αγαπημένοι μου φίλοι!
  • Καταληκτικά, γράφω μόνον το εξής:
  •                                                                    
  •                                                                      “Ας μας λυπηθεί ο Θεός“!
  • Σύντομα και πάλι θα είμαστε μαζί, “Πρώτα ο Θεός”, και θα αναφερθούμε στην επικείμενη αποπομπή… Νταβούτογλου! Θυμηθείτε επίσης ότι στις 22-05-2016, που θα έχουμε το κρίσιμο Συνέδριο του “ΑΚΡ” στην Τουρκία (Άγκυρα), (από τις 13-05-2016 θα ξέρουμε μάλλον το νέο Τ/Π-Θ, που μάλλον(!) θα είναι ο Νουμάν Κουρτουλμούς), στην Κύπρο θα έχουμε βουλευτικές εκλογές, ενώ αμέσως μετά, στις 05-06-2016, θα έχουμε εκλογές και στα Σκόπια, που… λέγαμε!..
  •                                                                                  ΕΛΛΗΝΑΣ
  • ΥΓ.  
  • α. Κε ΥΠΑΜ!
  • Πώς γίνετε όλοι οι Έλληνες φιλο-Ισραηλινοί, γνωστοί και μη εξαιρετέοι της πολιτικής, των ΕΔ, της ΕΥΠ (!!!), (πρώην και νυν στελέχη της), Πόντιοι και μη, οι περισσότεροι να είναι… ΑΕΚ (ι) τζήδες;
  • β. Για όσους φίλους τυχόν… αγωνιούν!
  • Η 18 Μ/Κ ΤΑΞ (Δαρδανέλλια), η 66 Μ/Κ ΤΑΞ (Πόλη) και το 105 ΣΠΒ (Τυρολόη / Çorlu) δεν έχουν φύγει από την Α. Θράκη!
  • Επίσης, θυμίζω ότι όλοι αυτοί οι Σχηματισμοί είναι ενταγμένοι στα… “ελληνικά σχέδια” των ΤΕΔ, που αφορούν τη… Δ. Θράκη και ΔΕΝ(!)… “αγγίζονται”!!!
  • Προσοχή σε ό,τι έγραφαν οι Τούρκοι στο σχέδιο “ΒΑΡΙΑ” και σας υπενθύμισα στο προηγούμενο άρθρο, και αφορά αλλαγές ονομασιών Μονάδων και Μεγάλων Μονάδων, όπως και αλλαγές περιοχών ασκήσεων, για λόγους ασφαλείας και σίγουρα όταν προαλείφεται κάτι!… Δηλ. η 18 Μ/Κ ΤΑΞ μπορεί να ονομασθεί πχ 7η Μ/Κ ΤΑΞ και να φαίνεται έναντι Λέσβου, αλλά θα είναι στη θέση της, (Α. Θράκη), την πολεμική ασφαλώς, (πρέπει να αναζητούνται πάντα οι “ΧΑΔ” / οι “ΧΤΠ” είναι είτε γνωστοί, είτε ευκόλως εκτιμώμενοι), με άλλο Νούμερο, με άλλο όνομα, για λόγους παραπλάνησης και μόνον!
  • Δεν είναι της παρούσης το “γιατί” δεν φεύγουν οι Μονάδες αυτές, κλπ. Υπάρχει μια ολόκληρη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία!.. 
  • Επίσης, η 66 Μ/Κ ΤΑΞ και η 28 Μ/Κ ΤΑΞ είναι… “alert” πάντα για τις ΕΕΔ, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους!  
  • ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ -ΠΛΕΟΝ- ΜΗΝΙΑΙΑ “ΑΝΑΛΥΣΗ” ΤΩΝ Τ/ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ Α. ΘΡΑΚΗ!
  • Η Τουρκία, όπως έχει διαφανεί, έχει αποκαθάρει το πεδίο στην Α. Θράκη, κρατώντας εκεί τις κατά την εκτίμησή της απαραίτητες Μονάδες και Σχηματισμούς, (ό,τι καλύτερο διαθέτει είναι στην 1η Στρατιά), ώστε να μπορεί να “πολεμήσει”, αν πολεμήσει, με “άνεση”, ήτοι χωρίς την εφαρμογή πολλών και σύνθετων σχεδίων, αλλά των λίαν αναγκαιούντων, χωρίς επίσης συνακολούθως, σύγχυση δρομολογίων, πύκνωση γραμμών, με πολλαπλή χρήση “Ειδικών Δυνάμεων”, κλπ.
  • γ. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι έγινε για 1η φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια (από εποχής ΕΒΡΕΝ), Υπ. Συμβούλιο, εκτός Αγκύρας, και συγκεκριμένα στη ΝΑ Τουρκία. Ψάξτε και θα βρείτε το “πού” το διενήργησε ο… “Δαβίδ”, κλπ!..                                                                                        
  •  
  • δ.  Για την ενέργεια των Τ/Bordo Bereli στη Συρία (08-05-2016), πάντα λέγαμε (εδώ και 3 + χρόνια) ότι μόνον κάτι τέτοιο είναι πιθανό να κάνουν οι Τούρκοι, για συγκεκριμένο επίσης πάντα λόγο, (όπως στην προκείμενη περίπτωση που έδρασαν), και με άδεια των Η.Π.Α. (Τώρα ενημερώθηκαν και οι Ρώσοι)! Έτσι και έγινε λοιπόν, έστω και με μεγάλη χρονική καθυστέρηση, από την εκτίμησή μας!
  • Είχαμε επίσης ασχοληθεί και με τον Zekai Aksakallı, τον τωρινό Διοικητή των “Bordo Bereli”! Το παλληκάρι με τον 1 και 1/2 όρχεις, θα… θυμάται σίγουρα!..
  • ΗERGENE 2016, (11-15 Απρ. 2016), διεξάγεται και παρακολουθείται κάθε χρόνο! Οι νυχτερινές “ασκήσεις… διαβάσεως υδατίνου κωλύματος” γίνονται τα τελευταία 2, 3 χρόνια, εξ όσων μπορώ να θυμηθώ!..                                                                             
  •                                                                                        –  /  –