Όπου Τούρκος και Βρωμιά! + Και Άλλες… Βρωμιές / Αμερικανοί για Εσάς! (Κυρίως)

miltos-axortagos

Κες, Δίδες και Κοι! Γειά σας!!!

– Διαβάστε παρακάτω και… φρίξτε, ή ό,τι άλλο σχετικό θέλετε!

1. Δύο εβδομάδες πριν από το κτύπημα του “ISIS” στο Βέλγιο, υπήρξε, κατόπιν συνεννοήσεως, συνάντηση, σε επίπεδο Υπουργών, Βέλγων και Τούρκων, στην Άγκυρα, προκειμένου να πάρει πληροφορίες το Βέλγιο ή αν θέλετε να δώσει η Τουρκία, για Τζιχαντιστές τρομοκράτες, κλπ!

Στη συνάντηση αυτή (09-03-2016) από πλευράς Τουρκίας συμμετείχαν ο ΥΠΕΣ Εφκάν Αλά, ο ΥΠ.ΔΙΚ. Μπεκίρ Μποζντάγ και ο ΥΠΕΞ Μεβλιούτ Τσαβούσογλου, ενώ από πλευράς Βελγίου συμμετείχαν οι αντίστοιχοι Υπουργοί, Εσωτερικών Γιαν Γιάμχουν, Δικαιοσύνης Κορκ Τζίινς και Εξωτερικών Ντιτιέρ Ρίουντερς.

Οι Βέλγοι ήθελαν και ζήτησαν πληροφορίες για 2240 άτομα, τα οποία σχετίζονταν ή σχετίζονται με τον “ISIS”.

Οι Τούρκοι (η Κυβέρνηση του “ΑΚΡ” για την ακρίβεια), ζήτησαν, προκειμένου να δώσουν οποιεσδήποτε πληροφορίες στους Βέλγους, τα παρακάτω:

– Το κλείσιμο όλων των Κουρδικών Οργανώσεων και Ιδρυμάτων στο Βέλγιο και

– Την παράδοση στην Τουρκία των Κούρδων, (επιφανών μελών του “ΡΚΚ”), Ρεμζί Καρτάλ και Ζουμπεϊρ Αϊντάρ, καθώς και το “κυνήγι” όλων των Κούρδων που διαβιούν στο Βέλγιο και εμπλέκονται σε αντιτουρκικές εκδηλώσεις και ενέργειες, ή σχετίζονται με το “ΡΚΚ” .

Οι Βέλγοι αρνήθηκαν, οι Τούρκοι δεν τους έδωσαν πληροφορίες για τον “ISIS”, κλπ και οι Βέλγοι “σηκώθηκαν και έφυγαν”, ενώ έγιναν και σχετικές δηλώσεις από τους Βέλγους!..

  • Σημειώστε επίσης, διότι και αυτό έχει τη μεγάλη (πιθανώς) σημασία του, ότι οι Τούρκοι “ανέβηκαν στα κάγκελα”, όταν στις 18 και 19 Μαρτίου 2016, όταν στις Βρυξέλλες είχαμε τη “συνάντηση” ΕΕ – Τουρκίας για το λεγόμενο “Προσφυγικό”, οι Κούρδοι είχαν στήσει “τσαντήρια” πίσω από το κτίριο όπου διεξαγόταν η “συνάντηση”, έχοντας υψώσει και “πανό”, με τα οποία διαμαρτύρονταν για τις σε εξέλιξη τουρκικές εναντίον τους σφαγές στη ΝΑ Τουρκία.
  • Οι Τούρκοι διαμαρτυρήθηκαν στους Βέλγους, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ οι Βέλγοι δια της Αστυνομίας τους, φύλαγαν(!) τους Κούρδους διαδηλωτές.  (Τους πρέπουν “1000 μπράβο” των Βέλγων, διότι απέδειξαν έτσι, για άλλη μία φορά, στη “Διεθνή Κοινότητα” ότι είναι μια σύγχρονη Δημοκρατία)!

Γεννώνται επομένως ορισμένα ερωτήματα: (Παραδειγματικά τα παρακάτω)

– Γιατί στη συνάντηση αυτή οι Τούρκοι δεν είπαν τίποτα, έστω για τον ένα εκ των τρομοκρατών που αιματοκύλισε τις Βρυξέλλες, (ή τυχόν ομοίους του, ως ιδιαίτερες περιπτώσεις), για τον οποίον μάλιστα μας είπε ο Κος ΡΤΕ πως τον είχαν απελάσει 2 φορές; Γιατί ομιλούν τώρα / εκ των υστέρων;

– Ποιά πολιτισμένη χώρα, χώρα του ΝΑΤΟ, ενταγμένη σ’ αυτό που ονομάζομαι “Δυτικό Σύστημα”, χώρα που λέγει ότι πιστεύει και εφαρμόζει το “Διεθνές Δίκαιο” και χώρα μάλιστα που επιθυμεί να ενταχθεί και στην ΕΕ,  θέτει όρους σε θέματα παροχής πληροφοριών, οι οποίες σχετίζονται με την τρομοκρατία και μάλιστα με “τρομοκρατία σε… εξέλιξη”, όπως είναι αυτή του “ISIS”;

– Πώς και από πού οι Τούρκοι ξέρουν τόσα πολλά για τον “ISIS”; / Έλα ντε! Αχαχαχαχαχαχαχα

– Γιατί το Βέλγιο δεν είπε τίποτα για την παραπάνω συνάντηση και “τα ρίχνει” -ξεδιάντροπα- τώρα στον Αστυνομικό του Εκπρόσωπο, στη Βελγική Πρεσβεία στην Άγκυρα;

– Γιατί οι Η.Π.Α., αλλά και -τουλάχιστον- οι Γερμανοί (100%), που ξέρουν την αλήθεια για την εγκληματική αυτή συμπεριφορά των Τούρκων, δεν ενημερώνουν την παγκόσμια Κοινότητα και αφήνουν τον ΡΤΕ ” και την τ/Κ-Β να παίζει” την αισχρή διπλωματική του… “μπάλα”; Γιατί, σχεδόν πεισματικά, σιωπούν;

– Δύναται κανείς επομένως να πιστέψει ότι λυπήθηκαν έστω,  οι Τούρκοι… “Μακιαβέληδες”, για το συμβάν στο Βέλγιο; Όχι ασφαλώς! Η πρώτη τους επίσημη δήλωση ήταν ότι “τώρα θα καταλάβουν ίσως οι Ευρωπαίοι, τί περνάμε με τους Κούρδους”, συγκρίνοντας ένα “απελευθερωτικό Κίνημα”, το οποίο πολεμά για την ελευθερία του από το 1984, με τους τρομοκράτες του “ISIS”! Μάλιστα, σας θυμίζω, ότι οι Η.Π.Α. έχουν εκθειάσει τη στάση του “PYG”, του Συριακού “ΡΚΚ”, όπως το αποκαλούν οι Τούρκοι, στον αγώνα του στη Συρία, εναντίον του “ISIS”, ενώ το ενισχύουν με όπλα, πυρομαχικά και στρατιωτικούς Συμβούλους, αρνούμενοι να το χαρακτηρίσουν ως τρομοκρατική Οργάνωση!

Τί συμβαίνει ρε Αμερικανοί; Για να στηρίζετε τους Κούρδους της Συρίας, σημαίνει ότι δεν αποδέχεστε ότι η Οργάνωσή τους (“PYG” / πολιτική και στρατιωτική πτέρυγα) είναι τρομοκρατική! Τί ντροπή όμως να μην έχετε ακόμα, ως φυσική συνέπεια, αποχαρακτηρίσει (και) το “ΡΚΚ” από τη λίστα των “ανά τω κόσμω” τρομοκρατικών Οργανώσεων, για να μην στεναχωρήσετε τους Τούρκους εγκληματίες, φίλους σας δυστυχώς, αφού όπως πολύ καλά γνωρίζετε, (σας το λέγουν και οι Τούρκοι), τα 2/3 του “PYG” αποτελείται από Κούρδους του “PKK”, ενώ και η ηγεσία του “ΡΚΚ”, όπως γνωρίζετε, έχει φύγει από το Καντίλ, μεταφερθείσα στο Κομπανί, ή όχι; Κλπ, κλπ, κλπ.

Σε μια τελική, ποιά είναι η θέση σας ρε Αμερικανοί; Γιατί δεν μιλάτε; Έτσι, με ψεύδη ή με αιδήμονα, αλλά ομιλούσα σιωπή, δυστυχώς για εσάς, νομίζετε, ότι θα κερδίσετε εδώ στην “καρδιά” της γης; (Γι’ αυτό εξαφανίσατε τον κορυφαίο… Κίρμπυ και βγάζετε κάτι “νερουλούς” εκπροσώπους Τύπου);

(Στόχος της παραπάνω τουρκικής αναφερθείσης δηλώσεως ήταν ασφαλώς οι μεγάλες και κατευθυνόμενες, από πλευράς ενημέρωσης, βελγικές και λοιπές ευρωπαϊκές λαϊκές μάζες).

– Έως πότε ρε Αμερικανοί θα συνεχίζετε να στηρίζετε το κράτος “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ”, ένα σύγχρονο ιδιόμορφο Στρατοκράτος, ένα σύγχρονο μεγάλο Ψευδοκράτος; Δεν σας άκουσα να πείτε κάτι για τις τουρκικές σφαγές στη ΝΑ Τουρκία, τώρα που σας γράφω ρε, τίποτα για όλη αυτή την τεράστια σε έκταση περιοχή που οι Μογγόλοι την μετέβαλαν σε ερείπια!.. Ασφαλώς, ούτε και τον… Ποντίφηκά σας άκουσα να πει κάτι! Κατά τα λοιπά, τελείως υποκριτικά, σκουπίζει πόδια κάθε χρόνο, (και φέτος το ίδιο έκανε), κατά τη Μ. Εβδομάδα και τη Λειτουργία του Νιπτήρος!.. Ντροπή ρε Αμερικανοί, ντροπή Κε Ομπάμα, που θα πας και για Βραβείο… Νόμπελ!.. (Πρόσεξε μήπως κινδυνεύσεις από τους Έλληνες… “αλληλέγγυους”! Αχαχαχαχαχαχα)! Μάλιστα φέτος, ο Πάπας σας, ξέχασε να βάλλει “στα παιδιά του ίδιου Θεού” που ανέφερε, τους Ορθοδόξους!.. Δεν μπορεί, θα το προσέξατε!..

– Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ξέρω γιατί υπολογίζετε τους Τούρκους και “γράφετε” τους Έλληνες! Διότι οι Τούρκοι “ηγέτες”, σας μιλάνε “στα ίσα”, χωρίς περιστροφές, όντας βαθιά πατριώτες, σας “ζητούν ευθέως ό,τι θέλουν” (δεν είναι μόνον η τεράστια αξία της γεωγραφικής τους θέσεως), ενώ οι αντίστοιχοι δικοί μας είναι δειλοί, άβουλοι, οιονεί παρίες της… μιζέριας και ελεεινοί… “κυνηγοί χρήματος” καθώς και κυρίως ελεεινοί “θεσιθήρες”!

– Έως πότε θα εμπαίζετε όμως τον ελληνικό λαό; Έως πότε θα μας περνάτε για ηλιθίους;

– Εσείς, έχετε στοχοποιήσει την πνευματική σας τροφό, (όπως και όλου του κόσμου), και πραγματική, στην πράξη και όχι στα λόγια, σύμμαχό σας, Ελλάδα! (Σας θυμίζουν μήπως τίποτα οι 2 ΠΠ);

– Έτσι, ο “δικός” σας Σόρος (εντάξει, Εβραϊκής καταγωγής, άντε “ψιλό-δικός σας”) μερίμνησε, με τα 11 δις $ Η.Π.Α. όπως είχε πει το Νοε του 2015 στην σκλάβα πρωτεύουσά μας, στην Πόλη, (αρχικά διέθεσε 3 δις $ Η.Π.Α., γι’ αυτό και από τα 3 δις ξεκίνησε την… ευγενή προς τους Τούρκους προσφορά της, η… φιλέλλην “κόρη του Πάστορα”), ώστε να γεμίσετε την Ελλάδα με “λάθρο” (κυρίως), και λίγους Σύρους πρόσφυγες*, ώστε να γίνει ό,τι θέλησε ο Π-Θ(;) της “Παγκοσμίου Κυβερνήσεως”, μέγας μισέλληνας, Μέττερνιχ Νο 2, … Κίσσιντζερ (“Σκατόγερος” Νο 1 / Εντολές εκτελεί και αυτός, τί να κάνει…)!

Τα είχε γράψει ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” εδώ, κατ’ επανάληψιν, μπορείτε να τα βρείτε και να τα διαβάσετε!

Έχετε στείλει και την “JP MORGAN” (και) στα σύνορά μας, που μαζί με τις ΜΚΟ του “σκατόγερου” Νο 2, Σόρος, τα πρακτόρια σας του ΑΝΤΑΡ-CIA, κλπ, αλλά και τη “στημένη” ελληνική Κ-Β των… Σορόπαιδων, πρώην Κομμουνιστών και τώρα φίλων σας, ώστε να κάνετε την Ελλάδα, πολύ σύντομα όπως διαφαίνεται,… “Οίκο Ανοχής”! Ας ευχηθούμε να μην τα καταφέρετε, πάντα “συν Θεώ”!!!

“Καλά το πάτε”, αλλά τελικά όπως σας είχε γράψει ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” “θα το φάτε το κεφάλι σας”, όπως λέμε εδώ στην… αποικία σας!..

Το 2002, μέσα στο Αρχηγείο του ΝΑΤΟ, στο Μονς, ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” είχε αναλύσει στον τότε Διοικητή της Συμμαχίας, (παρουσία και του Αμερικανού συμβούλου του, παντρεμένου με… Τουρκαλίδα), με άδειά του και κατόπιν δοθείσης ευκαιρίας, την λάθος πολιτική των Η.Π.Α. και ΝΑΤΟ απέναντι στην Ελλάδα, την πατρίδα μου, λέγοντάς του ότι θα φέρετε τους Ρώσους, “wake up Sir” (!) ήταν το νόημα, αλλά όπως διαπιστώνω με λύπη το αποτέλεσμα ήταν… “μηδέν εις το πηλίκον”!

Μάλιστα, για να γελάσετε, ένας Έλληνας “Συνοδός”, Ανχης, που μετά η “πεφωτισμένη” / “illuminati” ελληνική στρατιωτική ηγεσία τον έστειλε ΑΚΑΜ στις Η.Π.Α., εκεί σε εσάς Αμερικανοί, διότι είχε… “μέσον”, ήταν Κ/Δ, κυρίως είχε… “proficiency”, (αχαχαχαχαχαχα) και Αλβανίδα 2η σύζυγο, (αυτά τα 4 ήταν τα κύρια προσόντα του), σύζυγος που μετέβαλε σε άντρο Αλβανών πρακτόρων την κατοικία της εκεί κλπ, όπως είχε γράψει μετά το… έγκριτο “ΤΟ ΒΗΜΑ”, με αποτέλεσμα να ανακληθεί πίσω στην χώρα μας ο υπόψη Αξιωματικός, αυτός λοιπόν, όταν φύγαμε από το Στρατηγείο, γύρισε και μου είπε, εμένα(!!!): “Είσαι Κομμουνιστής ρε”; Τόσο μυαλό και τόση… ευγένεια… ο ΑΚΑΜ της Ελλάδος στην πρωτεύουσα του Πλανήτη!.. (Οι περισσότεροι ΑΚΑΜ μας εκεί, όλο και κάτι έχουν ερχόμενοι ή κάτι παθαίνουν όταν έρχονται εκεί, αφού, όπως φαίνεται, τους… μαγεύετε)!.

* Ο Πρόεδρος Ομπάμα είχε πει ότι οι Η.Π.Α. θα πάρουν 150.000 πρόσφυγες! Γιατί ρε Αμερικανοί δεν επεμβαίνετε, αφού τόσο πολύ μας αγαπάτε, να πάρετε αρχικά τους 50.000 “δικούς μας”, και μετά, και τους άλλους 100.000 που θα έλθουν και θα παραμείνουν εδώ, τώρα που μας κάνανε “περίκλειστο” κράτος; Όχι, εσείς δεν ξέρετε τίποτα! Αχαχαχαχαχαχαχα

Αμερικανοί! Αλλάξτε στάση απέναντι στους Έλληνες και μην κρίνετε από τις δοτές Κ-Β σεις τους, που εσείς ουσιαστικά τοποθετείτε! Κάντε για την Ελλάδα ό,τι εδώ σας είχε γράψει ο “ΑΓΙΟΣ” μας, ειδάλλως, τελικά, θα το χάσετε το γεω-πολιτικό και άρα και το γεω-οικονομικό “παιχνίδι”!

                                                                       ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ:

                                         ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ! 

2.  Φίλοι Αμερικανοί!

– Όλοι, οι “ασχολούμενοι” ασφαλώς, γνωρίζουν τη Σιμπέλ Έντμοντς! Αμερικανίδα, τουρκικής καταγωγής, η οποία για χρόνια πολλά εργάστηκε με επιτυχία στο “FBI”, ενταγμένη, αν δεν σφάλλω, στον τομέα της Αντικατασκοπείας (Αντιπληροφορίες).

–  Πόσα η Κα αυτή δεν είπε για το Σχέδιο “Stay Behind”, που είχατε εκπονήσει [και ορθώς (!) ] στις αρχές της 10ετίας του 1950 και υλοποιήσει, κατά τη διάρκεια του “Ψυχρού Πολέμου”, σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ!.. Πόσες πληροφορίες δεν (μας) είχε δώσει!..

– Σε εμάς εδώ στην Ελλάδα το “Σχέδιο” αυτό είχε την ονομασία “Κόκκινη Προβιά”, Αρχηγός του ήταν ο συγχωρεμένος Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δροσογιάννης, στην Ιταλία λεγόταν “Gladyo” κλπ, τα ξέρετε!.. Ο φίλος σας ρε Αμερικανοί, ο Κος Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν αυτός που, ως ΥΠΕΞ, αν θυμάμαι καλά, στα τέλη της 10ετίας του 1980, το είχε αποκαλύψει στους Έλληνες!.. Τότε επίσης, είχε την… καλοσύνη να μας ενημερώσει επίσης και για το περίφημο τουρκικό “Κρυφό Σύνταγμα”, το “Κόκκινο Βιβλίο”, το οποίο ασχολείτο αποκλειστικά με τη… σύμμαχό σας και… σύμμαχό της Ελλάδα. (Υποτίθεται πως τώρα δεν υπάρχει)! Καταλάβατε! Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα έχετε ακούσει, με τα διάσπαρτα παντού… Όργανά σας, έμμισθα και μη!

– Στόχος του Σχεδίου αυτού ήταν ο αγώνας κατά του Κομμουνισμού και κυρίως το “Αντι-Αντάρτικο”, για να ακριβολογώ, και ασφαλώς το “Αντάρτικο”, σε περίπτωση που κάποια χώρα του ΝΑΤΟ θα καταλαμβανόταν από τους Σοβιετικούς, ενόπλως ασφαλώς, αλλά και με εκλογές, (μικρότερη βεβαίως πιθανότητα), μέσω της ανελέητης -πράγματι- Σοβιετικής τότε προπαγάνδας, προς όλες τις… δυτικές χώρες!..

– Για να επανέλθω όμως στην Κα αυτή! Η Έντμοντς λοιπόν, (με όση βαρύτητα μπορεί ασφαλώς να έχουν τα λόγια της, αλλά δεν παύει όμως να ήταν μία… “agent” σας), δήλωσε πως η… “GLADYO”, (ας την πούμε έτσι, αφού το πόπολο, οι χαχόλοι σας, έτσι την ξέρουν), στα μέσα της 10ετίας του 1990 άλλαξε “αποστολή” και εστιάστηκε στις Ισλαμικές ή Ισλαμιστικές ορθότερα δραστηριότητες! Μάλιστα είπε πως  η… “GLADYO”, από τα χρόνια εκείνα ακόμα, δημιούργησε, χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί ριζοσπαστικές “σελεφι“-στικές Οργανώσεις! Και το πιο… σοκαριστικό, όπως λένε και οι… μορφωμένες στα… “πρωϊνάδικα” και στα… “μεσημεριανά” μας, ήταν η δήλωσή της ότι η “Αλ Κάϊντα” και ο “ISIS” είναι Οργανώσεις της… “GLADYO”!

– Η Έντμοντς, εσχάτως, (11-09-2015), μιλώντας σε ένα “Ερευνητικό Κέντρο”, το οποίο αντιτίθεται στην Παγκοσμιοποίηση, το “Global Research”, στο οποίο προΐσταται ο Καναδός Καθηγητής Μάϊκ Τζοσσουντούσκι, άτομο που κριτικάρει τις -κάθε φορά- αμερικανικές πολιτικές, αναφέρθηκε στις… περιόδους της “Gladyo”, λέγοντας αρχικά, ότι κατά την 1η Περίοδο τα διάφορα παρακλάδια της μητρικής Οργάνωσης στις διάφορες ευρωπαϊκές -κυρίως- χώρες οργανώθηκαν, στελεχώθηκαν, εξοπλίστηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τη “CIA” και το “NATO”, και πως επίσης ότι εκπαιδεύτηκαν όλοι οι παραστρατιωτικοί μέλη της και τέλος πως στο Πεντάγωνο οργανώθηκε το πιο μεγάλο… Γραφείο Χώρας, (“office”, καταλάβατε), αυτό της Τουρκίας.

– Συνεχίζοντας, τόνισε πως από την περίοδο 1995-1996, το “Πεδίο Αποστολών” της Οργάνωσης (και ουσιαστικά της “CIA” και του “NATO”), διευρύνθηκε και οι παραστρατιωτικοί της δρούσαν πλέον στην Κ. Ασία, στον Καύκασο, στη Μ. Ανατολή και στη Β. Αφρική! Σχηματίστηκαν, είπε, παραστρατιωτικές Ομάδες υπό το όνομα “Ριζοσπαστικό Ισλάμ” και άρχισαν την ενέργεια τρομοκρατικών πράξεων – ενεργειών! Εδώ, ανέφερε παραδειγματικά τους Τσετσένους, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν, όπως είπε, στην Τουρκία! (Τους κατέταξε στις «Επιχειρήσεις της “Gladyo B΄») / Ε, Τούρκοι! Μήπως ξέρετε κάτι; Μάλλον όχι, ε; Αχαχαχαχαχα!… Και πάλι, αχαχαχαχαχαχα!..

Σχετικά με τον “ISIS” και το ρόλο του, τόνισε πως ανάλογα και αυτός δημιουργήθηκε, εκπαιδεύτηκε και πως ήταν “προϊόν” ενός συγκεκριμένου σχεδίου! Είπε πως τα μέλη του επελέγησαν σχολαστικά, πως μεταφέρθηκαν σε Βάσεις του ΝΑΤΟ και των Η.Π.Α. που ευρίσκονται στην Τουρκία και ακολούθως μετεφέρθησαν στη Συρία!..

– Φτάνουν αυτά ή θέλετε και άλλα φίλοι μου; Φτάνουν… “προς ώρας”!.. Αμερικανοί φίλοι, τί γίνεται; Αχαχαχαχαχα!

– “Καθείστε” τώρα εσείς φίλοι και προβληματιστείτε μόνοι σας, ώστε πραγματικά να ωφεληθείτε και όχι πάντα “έτοιμη τροφή”, διότι έτσι ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να γίνετε… “Γάτες των Ιμαλαϊων”, όπως θα έλεγε και ο σπουδαίος Έλληνας Π-Θ μας!..

– Σας δίνω έναν “βατήρα εκκινήσεως – πυροδοτήσεως” της σκέψεώς σας! Πχ! Αν είναι έτσι, όπως η Κα αυτή τα λέγει, (1η εξεταστέα περίπτωση, θα συμφωνείτε), ο ΡΤΕ πχ… ξέρει τίποτα; Μήπως τον… έκαναν “μάγκα” οι Αμερικανοί, καλή ώρα όπως έκανε εμένα και εσάς “μάγκες”, ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, αλλά ο Τούρκος Μεγαλο-Ιμάμης αποδείχθηκε πολύ περισσότερο έξυπνος του αναμενομένου, με αποτέλεσμα από… “πολλαπλασιαστής ισχύος” των αμερικανικών σχεδιασμών, αρχικά, να αποτελεί τώρα “τροχοπέδη” ή ακόμα και “απροσπέλαστο εμπόδιο” της “Δυτικής Πολιτικής” στις… γειτονιές μας; Μήπως θα πρέπει τώρα “να βγει πχ από τη μέση”;

– Μήπως (κάτι γενικό) τα πάντα είναι ένα “παγκόσμιο… παραμύθι”, το οποίο “λέγει”, χωρίς… στοργή, στους κατοίκους του Πλανήτη, η “Παγκόσμια Εξουσία” (“ΠΕ”) με τα Όργανά της; Έχει γράψει εδώ ο “ΑΓΙΟΣ”, ποιοί πιστεύει ότι αποτελούν, συνθέτουν, αυτήν την “ΠΕ”!..

– Κλπ, κλπ, κλπ… Μελέτη φίλες και φίλοι, μελέτη!.. Θα τα ξαναπούμε!

3.  Για να κάνετε ένα… διάλειμμα και να… κουλάρετε λίγο, ασχοληθείτε, για… “ξελαμπίκο” που λέμε, με το ερώτημα: “Γιατί η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της”; “Γιατί στην Ελλάδα οι άριστοι μισούνται… από το Σύστημα”;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ασχοληθείτε όμως με τη… ρήση του γνωστού Κομμουνιστή Υφυπουργού, που μισεί την “ΑΡΙΣΤΕΙΑ”, μην κάνετε αυτήν τη μπαμπεσιά, διότι η απάντηση είναι απλή και εύκολη, λόγω της κοσμοθεωρίας των Κομμουνιστών, ότι “αφού όλα τα… δάκτυλα είναι ίσα, τότε δεν θα πρέπει να ξεχωρίζει κανείς”, πλην ασφαλώς της κάθε φορά “νομενκλατούρας”, των μελών του… “Πολιτμπιρό”! Εδώ μπορείτε να ασχοληθείτε, παρενθετικά και επ’ ολίγον, με το ερώτημα, γιατί ο ανηψιός του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, πήγε να σπουδάσει οικονομικά στην Αγγλία και κυρίως να ασχοληθείτε με το πώς κατάφερε να πάρει πτυχίο, για να έλθει μετά να μας μιλήσει για την ισότητα των… δακτύλων και κυρίως με το ερώτημα πού έμαθε τόσο καλά… Ελληνικά!

– Το τεθέν επομένως ερώτημα αφορά την… ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα, που γνωρίσαμε, που ξέραμε! Κατανοητόν;

4.  Ο Μωϋσής Για-αλόν μας… σώζει! Λέτε; Ας είναι… ευλογημένος!!!

Συνεχίζει ο Ι/ΥΠΑΜ να είναι “κάθετα”, όπως θα έλεγαν οι παλιοί ΠΑΣΟΚ-οι, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, στην εξομάλυνση των Τ-Ι σχέσεων! Σύντομα θα σας παρουσιάσω ένα άρθρο των ενεργειακών προθέσεων των Ισραηλινών και θα διαπιστώσετε, για άλλο ένα θέμα, πόσο δίκιο είχε ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” μας, ο οποίος έλεγε από χρόνια (οι “Άγγελοί” του το γνωρίζουν), για το τί θέλουν “ενεργειακά” οι Εβραίοι του Ισραήλ, σε Μεσόγειο και Αιγαίο, το είχε μάλιστα γράψει και εδώ, όταν οι περίφημοι “καθεστωτικοί” αναλυτάδες και οι άλλοι αναλυτάδες των… “Πρακτορείων”, “έβλεπαν”… αγωγούς Φυσικού Αερίου, από… Τουρκίες, κλπ. Αυτοί και όλως τυχαίως και η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, στις προσεχείς αμερικανικές εκλογές, Κα Χίλαρυ Κλίντον, η οποία όμως δικαιολογείτο, ως γνωστή λίαν Τουρκόφιλος! (Θυμίζω μάλιστα πως η ασπασθείσα τον Ιουδαϊσμό κόρη της Τσέλσυ, προκειμένου να παντρευόταν τον βαθύπλουτο Εβραίο σύζυγό της, έχει σπουδάσει Ισλαμο-λογία).

– Επίσης, ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” θα σας παρουσιάσει σύντομα εδώ και μια ισραηλινή “παρέμβαση” για την Ασφάλεια, τώρα που τα… Σορόπαιδα,… γραββατομένα και μη,… άθεα και μη, νοιώθουν να σφίγγει από φόβο το… περικόχλιο συσφίξεως του… πρωκτού τους! Αυτοί και όσοι άλλοι ξέρετε που, όπου βρίσκονταν και βρεθούν, εκθείαζαν και εκθειάζουν το Ισραήλ, ώστε να ακουστεί ότι ο “τάδε” ή ο “δείνα” ομιλεί θετικά για τους Εβραίους, ώστε να… “κτυπήσουν προσόντα” και να “ανέλθουν” ιεραρχικά, αλλά που στην πράξη, δεν μπορούν ούτε να μας πουν σωστά, τί λένε τέλος πάντων οι Ισραηλινοί πάνω στο κάθε θέμα που επιλέγουν να μας τους αναφέρουν(!), όντας χωρίς αναλυτική και συνθετική συνάμα σκέψη, διότι ποτέ, δεν τους ένοιαξε τίποτα άλλο, εκτός από την επαγγελματική, με όποιον τρόπο, ανέλιξή τους.

– Σύντομα λοιπόν…

5.  Κατά τον Τούρκο Αντγο (ε.α.) Ι. Χ. Πεκίν, τέως Αρχηγό  ΥΣΠ  και Αντιπρόεδρο του άκρως εθνικιστικού Κόμματος, “Κόμμα Πατρίδα”, μερικοί από τους λόγους του τρομοκρατικού κτυπήματος στο Βέλγιο είναι οι παρακάτω

–  Το Ομόσπονδον του Βελγικού Κράτους και οι σοβούσες διαφορές μεταξύ Γάλλων / Βαλώνων και Φλαμανδών! 

–    Το γεγονός ότι το Βέλγιο ήταν κάποτε αποικιοκρατική δύναμη! (Βελγικό Κογκό). 

– Το γεγονός της ΦΤΩΧΕΙΑΣ που μάστιζε και συνεχίζει να μαστίζει έναν μεγάλο αριθμό Μουσουλμάνων Βέλγων, β’ γενιάς!

–  Οι Η.Π.Α., οι οποίες μπορεί να είναι / και να κρύβονται πίσω από την υπόθεση, προκειμένου να φέρουν πιο κοντά την ΕΕ με το ΝΑΤΟ!

–  Η Γερμανία, η οποία έτσι θα πετύχει να μην έρχονται στο έδαφός της, αλλά και σ’ αυτό της Ευρώπης, “λάθρο” και Πρόσφυγες!

Όχι φίλοι μου! Δεν εξετάζει την περίπτωση να είναι η Τουρκία πίσω από τις επιθέσεις!!! Αχαχαχαχαχα!

Διαλέξτε λοιπόν και… πάρτε ή μην… παίρνετε, ό,τι θέλετε!..

6.  Ο Ιρανός βαθύπλουτος νεαρός επιχειρηματίας Ρεζά Ζαρράμπ, μέγας “μιζαδόρος”, μέγας διακινητής Κεφαλαίων, αλλά και… μέγα “πλυντήριο μαύρου χρήματος”, επί το ελληνικότερον… “Μέγα Λαμόγιο” του… οικονομικού είδους, ο οποίος είχε…  “σπάσει” το αμερικανικό (αλλά και διεθνές) προς το Ιράν “εμπάργκο”, τις περίφημες “οικονομικές κυρώσεις” προς το Ιράν, (λόγω του θέματος των “Πυρηνικών του Ιράν, για Στρατιωτική Χρήση”), πλουτίζοντας ο “Κος” αυτός περαιτέρω, αλλά και διευκολύνοντας το Ιράν, ώστε “να τα έβγαζε πέρα και να ζούσε”, (παρά τα  τεράστια αποθέματα Κεφαλαίων που λογικά διέθετε και διαθέτει, λόγω των πετρελαίων και του φυσικού αερίου του, ως χώρα), βρίσκεται πλέον στα “χέρια” των Αμερικανών!

– Τον Ζαρράμπ, που ζούσε χλιδάτα στην Τουρκία, (“νυκτόβιος” / ο Φιλο-Ιρανός Α/ΜΙΤ Χακάν Φιντάν ήξερε τα πάντα γι’ αυτόν εξ αρχής), αρχικώς τον είχαν “εντοπίσει” οι Μογγόλοι (το ποιόν του) και προκειμένου εκβιαστικά να τον απομυζήσουν, τον έβαλαν πρώτα Φυλακή, μετά τον έβγαλαν, παίρνοντας ο ΡΤΕ και άλλοι πολλοί της παρέας του μεγάλες μίζες, (εξ ου και ο τίτλος του Ζαρράμπ, ως “ο Μέγας Προεδρικός Μιζαδόρος”), μετά ο ΡΤΕ ψιλο – εκβίασε για λίγο τις Η.Π.Α. κάνοντας πολιτικά παιχνίδια με αυτές σε διάφορα ζέοντα πολιτικο-στρατιωτικά θέματα για την Τουρκία, με “όπλο” τον Ιρανό αυτόν, (όταν έγινε γνωστός ο ρόλος του ως… “εμπαργκοσπάστη” υπέρ του Ιράν), “έπαιξε” και λίγο και με το Ιράν, με ό,τι αφορά τη στάση των Μουλάδων στο Κουρδικό και κυρίως στο Συριακό και τελικά ο ΡΤΕ τον “άφησε” στους Αμερικανούς “οικονομικούς πράκτορες”, του Αμερικανικού Προξενείου της Πόλης!

– Ο Ζαρράμπ παντρεύτηκε μια από τις πιο μεγάλες σύγχρονες τραγουδίστριες της Τουρκίας, την Εμπρού Γκιουντές, η οποία στο παρελθόν “είχε γυρίσει από τον άλλο κόσμο”, αφού έπαθε εγκεφαλικό την ώρα που τραγούδαγε, αλλά επέζησε τελικά, μετά από εγχείριση στο κεφάλι της! Μαζί της έκανε ένα παιδί!

– Ο Ζαρράμπ φοβήθηκε για τη ζωή του, όταν έμαθε πως οι Μουλάδες στο Ιράν καταδίκασαν σε θάνατο έναν “όμοιό” του, (καταλάβατε), τον βαθύπλουτο επιχειρηματία Μπαμπέκ Ζεντζανί, ο οποίος εκτιμήθηκε ότι κορόϊδευε το Ιρανικό κράτος και πως δεν είχε τελικά τηρήσει τα συμπεφωνημένα μ’ αυτό! Έτσι, ο Ζαρράμπ κατέφυγε στους Τούρκους (τ/Κ-Β), ζήτησε προστασία / παροχή ασφαλείας, αλλά ο… Δαβίδ δεν ασχολήθηκε, αφού όπως παραπάνω σας είπα, οι Τούρκοι τον είχαν ήδη “δώσει” στους Αμερικανούς, (δεν τους τον είχαν όμως εκδώσει ή έστω απελάσει ή μέσω άλλων μεθόδων δεν τον είχαν “πακετάρει” για Η.Π.Α.), οι Αμερικανοί, οι οποίοι ” και ορθώς”… ενέδρευαν!

– Ο Ζαρράμπ, αμέσως μετά την τουρκική… “πόρτα”, κατέφυγε για προστασία στους Αμερικανούς, στους οποίους υποσχέθηκε να τους δώσει όποια πληροφορία αυτοί θα ήθελαν, αρκεί να “έπεφτε στα μαλακά” στη δίκη που εκ των πραγμάτων θα πέρναγε / περάσει στις Η.Π.Α., όπου θα έπρεπε να μεταβεί για να δικαστεί, κλπ. Το ήξερε ότι θα γινόταν έτσι!…

– Να θυμίσω στο σημείο αυτό, ότι Αμερικανοί οικονομικοί πράκτορες είχαν μεταβεί στην Τουρκία πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να παρακολουθήσουν “τουρκικές οικονομικές ατασθαλίες”, ας τις πω έτσι, και όχι μόνον για τον Ζαρράμπ, για το θέμα των μιζών του οποίου, προς τον ΡΤΕ, είχε βουίξει όλη η Τουρκία!..

– Έτσι, ο Ζαρράμπ, για να μην κινήσει υποψίες σε τυχόν Ιρανούς πράκτορες στην Τουρκία, οι οποίοι πιθανώς να τον παρακολουθούσαν και εκτελούσαν ή ό,τι άλλο, πήρε τη σύζυγο και το μωρό τους και “ανέβηκαν στο αεροπλάνο”, λέγοντας πως πάνε διακοπές στο Μαϊάμι, των Η.Π.Α. για κάποιο διάστημα και πως θα ξαναγύριζαν! Έτσι, μόλις “πάτησαν” στις Η.Π.Α. ο Ρεζά Ζαρράμπ συνελήφθη για τα… περαιτέρω και … ίδωμεν!!!

– Τί… ίδωμεν; Εκτός από την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή “το σπάσιμο του εμπάργκο”, που λέγαμε κλπ, τη δίκη του, την ποινή του, κλπ, … ίδωμεν αν οι Αμερικανοί θα μας πουν τί θα τους πει για το νεο-Σουλτάνο ΡΤΕ και τις βρωμιές του, ή όχι! Να τί … “ίδωμεν”!

– Άρα έχει δίκιο ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” που σας έγραψε για “τουρκικές βρωμιές”, που κανονικά έπρεπε να γράψει για “κατά συρροήν”… βοθρολύματα, κλπ.

– Όπου να τους πιάσεις τους Τούρκους ΒΡΩ-ΜΑ-ΝΕ, δυστυχώς για σένα Κε …  Σούλτς, και το ξέρεις! Ήταν έτσι, πάντα!!! (Και για τους ανεγκέφαλους ελληνορουφιάνους που δεν είναι των πληροφοριών, αλλά και όσοι τυχόν απ’ αυτούς έχουν παρεισφρήσει σ΄αυτές, ελληνορουφιάνους με μικρό “ε”, ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” δεν είναι “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ”, όπως δεν ήταν / είναι και ο “Δάσκαλός” μας, ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”)!..

βοθροσ

– Φίλοι! Πιστεύω ότι σύντομα θα τα ξαναπούμε!!!

                                                                                            ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                           “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Κάποια στιγμή, πιθανώς κοντινή, θα ασχοληθούμε και με την περίφημη ελληνική “Ακαδημαϊκή Κοινότητα“, και κυρίως με τα μέλη της εκείνα, που όντως πραγματικά σκουλήκια, λείχουν όπου βρουν, για να γίνουν κυρίως Καθηγητές και να αποκτήσουν δόξα και χρήμα, όντας ορισμένοι εξ αυτών και Όργανα της ΕΥΠ ή ορθότερα Όργανα Πρακτόρων της, (παλαιών κυρίως), εννοώ τους γνωστούς διεθνώς ως “Case-Officers”!

                                                                                           – / –

β. Και για να ΜΗΝ(!) ξεχνιόμαστε: “Τσίπρα! Κάτω τα χέρια από το ΘΡΥΛΟ“!!! Μίλα του Κοντονή ΤΩΡΑ!!!

                                                                                          – / –  

γ. Δηλαδή Κα Ξουλίδου μου, να μην λέμε Μουσουλμάνοι (sic), διότι “Μουσλίμ” σημαίνει “πιστός” και άρα εμείς οι άλλοι νοούμαστε ως οι “άπιστοι” (“Gavurlar” λέγεται τουρκιστί, δεν μας το είπατε) ! Τί μυαλό φοβερό είναι αυτό! Δηλαδή πρώτον, αν τους λέμε Ισλαμιστές, όπως προτείνατε, θα πάψουν αυτοί να μας λένε “άπιστους”, ή εμείς να είμαστε “άπιστοι” γι’ αυτούς και δεύτερον, θα ήθελα να μου πείτε παρακαλώ, εμείς οι Έλληνες που λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί, είμαστε όλοι… Χριστιανοί; Kαταλάβατε!  

Μου θυμίσατε εκείνους που λένε ότι οι Τουρκμένοι της Συρίας πρέπει να λέγονται Τουρκομάνοι και πως δεν είναι Τουρκμένοι, προερχόμενοι ιστορικά από το Τουρκμενιστάν!..

Καλύτερα, με σεβασμό σας το γράφω, να ασχοληθείτε με το υπό ίδρυση νέο δεξιό… ΣΥΡΙΖΑ, του Κου Καρατζαφέρη! Τί έγινε, τιμωρήθηκε προχθές από τα ελληνικά Δικαστήρια άκουσα, ε; Θα το μάθατε!..

                                                                                          – / –