Όσοι… Πιστοί… Προσέλθετε!

Φίλοι μου!

1. Δηλαδή είναι ψέμα φιλαράκο ότι ο Τουρκοπράκτορας Ελληνο-Γενίτσαρος Ε. Ράμα έδωσε πχ τις αλβανικές αερο-γραμμές στους Τούρκους, όπως και όλα τα…  ατσάλια της χώρας του στην τ/ “Çelik Holding” (γράψαμε ατσάλια για να κάνει ρίμα με το… τσακάλια, σαν αυτό που είναι ο Ράμα και η ανθελληνική συμμορία του), όπως και τις αλβανικές επικοινωνίες, όπως, όπως, όπως… , κλπ, κλπ, κλπ;

Μήπως θες να μας πεις έστω, αφού εμείς δεν γνωρίζουμε (sic), όπως ισχυρίζεσαι, το τί ακριβώς περιλαμβάνει η στρατηγική συμφωνία συμμαχίας της χώρας σου με την Τουρκία; (Καλό και χρήσιμο για σένα θα ήταν να διάβαζες λίγο επίσης, για το ποιοί ήσαν οι “περίφημοι” Τουρκαλβανοί, στα χρόνια της “Ελληνικής Επαναστάσεως”, όπως και πριν από αυτά, ώστε να καταλάβεις ποιός είναι ο ορισμός της λέξεως “Τουρκαλβανός” και έτσι να μην… θίγεσαι)!..

Τέλος, αλβανικό… παπαρίδι, δεν εννοούμε τον αλβανικό λαό, όταν γράφουμε για την χώρα σου, παρόλο που επί 45 χρόνια Κομμουνισμού μάθατε όλοι σας (από τον ελληνικής φύτρας γενίτσαρο Αργυροκαστρίτη Χότζα), να ΜΙΣΕΙΤΕ τον Ελληνισμό, αφού η κομμουνιστική δικτατορία για να ζήσει, όπως όλες οι Χούντες, θα έπρεπε να είχε και αυτή ένα εχθρό και πιο… “προσιτός” ήταν ο ιστορικός Πατέρας σας “ΕΛΛΗΝΑΣ”, ο νότιός σας γείτονας, ο οποίος ανήκε στο στρατόπεδο των… Φασιστών, και όλα αυτά τα ψεύδη που σας έλεγαν για να σας έχουν δούλους, σκλάβους και μούλους και πάντως όχι… ανθρώπους!..

Η μεγάλη πλειοψηφία των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα είναι άνθρωποι της τίμιας βιοπάλης, οικογενειάρχες, αγωνιστές της ζωής! Εμείς δεν είμαστε ΦΑΣΙΣΤΕΣ (μαύροι ή κόκκινοι), σαν εσάς, ώστε να προβαίνουμε σε γενικεύσεις ή και υπερ-απλουστεύσεις!..

Όταν γράφουμε λοιπόν για την εξισλαμισμένη, ιστορικά ελληνική, χώρα σου, εννοούμε όλα αυτά τα εκπ-να ή μη, πρακτοράκια, τα οποία με κάλυμμα, συνήθως την εδώ εργασία τους, και έχοντας ή όχι την ε/υπηκοότητα (συνήθως αυτά τα άτομα έχουν διπλή υπηκοότητα), “εργάζονται” «με εντολή και καθ’ υπόδειξιν», και μάλιστα “εργάζονται” πολύ βρώμικα, εναντίον της Ελλάδος! Τόσο, διότι μετά θα σε… τσούξει!..

Αφού τέλος, περνάγατε τόσο καλά επί Κομμουνισμού, τον οποίον μάλιστα εσείς γνωρίσατε και στις 3… εκδόσεις του (Σταλινικό, Μαοϊκό και λίγο… Περεστροϊκάνικο), γιατί μόλις “έπεσαν” τα σύνορά σας, μόλις “έπεσε” με πάταγο ο Κομμουνισμός, αυτή η κόκκινη, “όνομα και πράγμα”, Δικτατορία, με τα εκατοντάδες εκ-ρια νεκρούς, κλπ, κλπ, κλπ, τρέξατε να έλθετε όλοι σας στην Ελλάδα, όπως βεβαίως και οι άλλοι Κομμουνιστές, των άλλων Βαλκανικών και μη, … Παραδείσων;

Δεν πας, ρε φιλαράκο, που τάχα θίχτηκες, λες και δεν ξέρεις την αλήθεια, μέχρι την… γωνία, να δεις αν… έρχομαι;

Σε βεβαιώνω ότι όταν έλθει η ώρα “δεν θα πιστεύετε στα μάτια και στ’ αφτιά σας” οι Αλβανοί!.. Γι’ αυτό, αν θέλετε, “μαζευτείτε” λίγο και προσπαθείστε να εκπολιτιστείτε, διότι με την βία κανείς λαός ποτέ δεν επιβίωσε εσαεί!!!..

Και μια συμβουλή! Όπως το διαβάζεις, “συμβουλή”! Θυμηθείτε τον Έλληνα Βυζαντινό Πρίγκηπα, που τον κάνατε… Αλβανό και τον κάνατε “Εθνικό-σας Ήρωα”, τον Γεώργιο – Αλέξανδρο ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ, διδαχθείτε απ’ αυτόν και  πάψτε να είστε ακόμα τα δουλάκια των Τούρκων, σήμερα των Ισλαμο-φασιστών, “αύριο” και πάλι των Κεμαλιστών, κλπ, όσα και να σας δίνουν “κάτω από το τραπέζι”!.. Δεν είναι μόνον τα λεφτά στην ζωή, βρε, καταλάβετέ-το!..

 

2. Εφ’ όσον πράγματι οι Τούρκοι έχουν τον Α-Τ πύραυλο “Spike Non Line Of Sight / NLOS”, (δραστικό βεληνεκές 25 χλμ), τον οποίον φέρεται να έχουν διαθέσει στις ΤΕΔ από το 2020, τότε τα ε/ΤΘνα θα πρέπει να προσέξουν, όλως ιδιαιτέρως!.. Οι Τούρκοι πλέον, έχουν επίσης και αυτοί τα “ΚΟΡΝΕΤ”, οπότε ο βαθμός… δυσκολίας, για τα ΤΘνα μας, μεγαλώνει… πολλαπλασιαστικά!..

Μεγάλη επίσης προσοχή θέλει και το τ/σύστημα Η/Π “ΚΟΡΑΛ” (“ΜCHS”), το οποίο “επεμβαίνει” στις αντίπαλες κινητές τηλεφωνίες (Τις τυφλώνει)!..

 

3. Το είπαμε φιλαράκι, … 100 φορές! Οι Τούρκοι εφαρμόζουν πια, ό,τι έγραφε, έλεγε και υπεστήριζε ο “δικός” μας “μέγας” Κονδύλης! “Ο Πόλεμος ξεκινάει από το έδαφος του αντιπάλου”!.. “Κάτσε” και διάβασέ μας!..

 

4. To “Παλάτι” του ΡΤΕ στην Μαρμαρίδα, που ακούς να λένε, κλπ, βρίσκεται στο Κ. ΟKLUK, ενώ το άλλο στην λίμνη Βαν, [πλησίον στο… ιστορικό Μαντζικέρτ, η μάχη στο οποίο (1071 μ. Χ.) απετέλεσε την “Αρχή Του Τέλους” της ε/”Βυζαντινής Αυτοκρατορίας”], είναι το πρώην Παλάτι των “Σελτσούκων Τούρκων”!

Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτά τα 2… Παλάτια τα φτιάχνει ο ΡΤΕ για τον εαυτό του! Αυτά τα… κτίσματα, όπως και το “Λευκό Παλάτι” στην Άγκυρα, θα είναι, όπως εμείς πιστεύουμε, κρατική περιουσία και… κτίσματα της τ/Προεδρίας, όπως και τα 7(;) α/φ της τ/Κ-Β! Άρα φιλαράκι, τα όσα λέγει η Αντιπολίτευση, με πρώτη την Αξκή του Κιλιτσάντοργλου είναι για τα… φίδια ή για τα… σκυλιά!..

Δεν πρόκειται έτσι να “ρίξετε” τον ΡΤΕ βρε! Ούτε με τις αλήθειες που πράγματι λέτε, σχετικά με την οικονομική κατάσταση (από κακή, έως αθλία), του μείζονος του τ/λαού! Ειδικά μ’ αυτές τις αναφορές σας δείχνετε ότι αγνοείτε την ψυχολογία και ψυχοσύνθεση του ίδιου του λαού σας!.. Πάτε βρείτε τί είχε πει το 1999 ο τότε Α/ΓΕΕΔ Χ. Κιβρίκογλου, αμέσως μετά τους φονικο-καταστρεπτικούς  σεισμούς εκείνης της περιόδου στην Τουρκία, ώστε να αντιληφθείτε το μέγεθος του ατοπήματός σας, με το να αγγίζετε την οικονομική διάσταση της ζωής των Τούρκων, κάτι που δείχνετε να αγνοείτε και μετά τα λέμε ξανά, … πιθανώς!..

Με την ευκαιρία ξαναγράφουμε πως την τ/Οικονομία ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ οι εξής Τράπεζες, των “Διεθνών Εβραίων”:

  • “Bank of NY Mellon”.
  • “Deutsche Bank”.
  • Standart Chartered.
  • MSBC.
  • Morgan Chace.

Τέλος, σου ξαναθυμίζουμε πως την τ/Οικονομία, απ’ το 1923, έως σήμερα ΕΛΕΓΧΟΥΝ οι τ/καταγωγής Ντονμέδες Μεγαλο-Κεφαλαιούχοι και μόνον! Σήμερα έχει μπει “στο κόλπο” και το λεγόμενο “Πράσινο Ισλαμικό Κεφάλαιο”, οι “Μουσουλμανικές Επχ-κές… τ/Τίγρεις”, για να παραλλάξω λίγο την φρασεολογία με τις παλαιές και γνωστές οικονομικές “Τίγρεις της Ανατολής”, οι οποίες όμως ακόμα, αν και κλείνουν σχεδόν 18 χρόνια οι Τ/Ισλαμιστές στην εξουσία στην γείτονα, δεν έχουν “κοινή και σταθερή, επομένως, περπατησιά”, όπως θα λέγαμε οι Έλληνες, με αποτέλεσμα το “πάνω χέρι” στην Οικονομία της χώρας να το έχουν ακόμα (και θα το έχουν μέχρι και της διαλύσεως της Τουρκίας), οι Εβραϊκής καταγωγής “Διεθνείς Τούρκοι”!..

Σημειωτέον στην κρίση σου θα πρέπει να είναι το γεγονός των οικονομικών σκανδάλων που… πλημμύρισαν γενικώς το “Ισλαμικό Κεφάλαιο” και ειδικότερα το “Πράσινο Τουρκικό Κεφάλαιο”, όπως πχ αυτό το… τεράστιο, το… υπερ-μεγέθες (γεω-πολιτικό, αλλά και γεω-οικονομικό, όπως θα έλεγε ο Κος Μ. ΚΛΙΝΤΟΝ) σκάνδαλο της τ/”Λαϊκής Τράπεζας”, το προαλειφόμενο της τ/”Ak Bank”, κλπ!

Και μην ξεχνάς! Η Τουρκία -το ξαναγράφουμε- είναι το τελευταίο διαμετακομιστικό κέντρο της παγκοσμίου διακινήσεως του χρυσού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και σημαίνει!..

 

5. Η λέξη “ΗΘΟΠΟΙΟΣ” ανήκει στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και σε κανέναν… Κομμουνιστή “διανοούμενο του Κόλου”, φιλενάδα!..

 

6. Αγοράσέ-το και μελέτησέ-το: “«Η ΟΠΛΑ» ΧΩΡΙΣ ΘΡΥΛΟ”, του δημ/φου Γιώργου ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, εκδόσεις “Δωδώνη”.

Ειδικότερα, σε ό,τι ρωτάς!

  • √ Ο “ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ”, το 1943, σε ομιλία του, στην Δεσφίνα, είχε πει νεαρέ πως δεν υπάρχει Ελλάδα πέρα από τον Όλυμπο! ΟΚ; Άρα για ποιά Μακεδονία θα πολεμούσε ο “Διεθνιστο-Κομμουνιστής” “Σόρος-Τσίπρας”;
  • √ Ναι! Μέχρι και της υπογραφής της απεμπολήσεως από τους πράκτορες των “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” της Μακεδονίας μας, ήτοι μέχρι της “Συμφωνίας των “Πρεσπών”, υπήρχαν στην Ελλάδα και πάρα πολλοί “εισαχθέντες” Σκοπιανοί πράκτορες, (είχαν ΙΧ με Σέρβικες κυρίως πινακίδες), πολλοί των οποίων ήσαν ενταγμένοι μέσα σε αναρχο-συριζο-κομμουνιστο-αντιεξουσιαστικές Οργανώσεις και Κόμματα, άτομα που ήσαν και ανάμεσα σ’ αυτούς που έστηναν ενέδρες σε κάθετες, των μεγάλων λεωφόρων – οδών, οδούς των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, και κτύπαγαν Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι -ες πήγαιναν ή ερχόντουσαν μόνοι -νες τους από τις διαδηλώσεις για την Μακεδονία μας, κλπ! Μόλις οι Σκοπιανοί “πήραν” την υπογραφή από τους κυβερνώντες αναρχο-χουντο-νεοκομμουνιστο-διεθνιστές των Τσίπρα – Καμμένου, οι 9 στους 10 εξ αυτών γύρισαν στην… Β. Μακεδονία (sic)!..
  • Για να πάρουν το ελληνικό όνομα “Μακεδονία” οι Σκοπιανοί, πάρα πολύς κόσμος “δούλεψε μηχανές” και όλοι μαζί εργάστηκαν συντονισμένα υπό τον Σόρος και τα Όργανά του στην Ελλάδα, Σκόπια και ΕΕ, με πρώτη την Γερμανία της Μέρκελ!.. Ποιοί; Θυμίζω μερικούς! Διάβασε παρακάτω… ένιους:
  • Οι πράκτορες των Σκοπίων στην χώρα, υπό την Πρεσβεία τους και ορθότερα υπό το εδώ Προξενείο τους, (όσοι ήσαν, αλλά και όσοι εισήλθαν επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), οι εισαγόμενοι, αλλά και οι ντόπιοι, τάχα μου αναρχικοί, στην χώρα μας, ήτοι σοροσπρακτοράκια από την Δ. Ευρώπη, ντόπιοι… “Ρουβίκωνες” και λοιποί… όμοιοι, (του οποίου  “Ρουβίκωνα” ο εκ Φλωρίνης… επχ-κός Αρχηγός (“να ‘χαμε να λέγαμε”), παλιός επικεφαλής των αναρχο-κομμουνιστών φανατικών φιλάθλων του ΑΡΕΩΣ, (συνεστήθησαν ως… αντίπραξη στους δεξιούς υποτίθεται “ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ”), είναι φιλο-σκοπιανός, ενεπλάκησαν ποδοσφαιρικές Ομάδες και φανατικοί φίλαθλοι, όπως ο μπάουκ με τους Φιλοσκοπιανούς και Βουλγαρίζοντες φιλάθλους του, της Θ”4″, εισαχθέντες από χρόνια πράκτορες, σαν τον Σαββίδη, βουλευτές που “τα έπιασαν” από τον Σόρος “κάτω από το τραπέζι”, υπήρξαν μέχρι και φιλο-Σκοπιανοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν το “ιδίωμα” μέσα στην Βουλή μας, τα σιχαμερά αυτά φίδια, άλλοι βουλευτές που πήραν καρέκλες επιλέξαντες ή επιλέξασες το λίγο σχετικά με τους άλλους χρήμα, αλλά την πολύ… δόξα, γενόμενοι και γενόμενες Υπουργοί, έγιναν νέα Κόμματα, ο Σόρος, όπως κατήγγειλε αυτός ο χουντο-βρωμιάρης, ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, λάδωσε τον Κοτζιά με κάτι δεκάδες εκ-ρια Ευρώ, θέμα που ακόμα να εκδικασθεί στα ε/Δικαστήρια, είχαμε την συνεχή και προς όλους πίεση της βρωμερής μισελληνίδος και Τουρκο-γλείφτριας ΜΕΡΚΕΛ, ναι αυτής που την έκανε ο ΡΤΕ… Αφρικάνα, δίνοντάς-της δώρο έναν προσωπικό καθρέπτη με λαβή, για να βλέπει αυτή καθημερινά σ’ αυτόν την μούρη της και να την φτύνει (αυτό φυσικά θα συνέβαινε, αν η κόρη του Πάστορα είχε αυτό που μόνον εμείς οι Έλληνες έχουμε και  ονομάζουμε φιλότιμο), όπως έκαναν παλιά οι λευκοί κατακτητές, με τους μαύρους και τους Ινδιάνους, κλπ, κλπ, κλπ!
  • ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ “ΧΟΥΝΤΟ-ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ” ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… ΣΥΜΠΗΞΗΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΠΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΣΑΝ: (ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ “Π.Κ.” ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ… ΗΡΩΑΣ, ΝΑΙ, ΗΡΩΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο “ΛΕΡΑΣ”)!
  • Α. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 1,5 ΕΚ-ΡΙΩΝ “ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ”, ΕΞ ΩΝ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΕΞ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΦΡΙΚΗΣ!.. (ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ Δ. ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 100.000 ΕΞ ΑΥΤΩΝ)!..
  • Β. Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115! (ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΚΑΤΑ ΡΕΓΚΛΙΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΟΥ Π/Υ ΜΑΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ)!..
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
  • Η “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ-ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΥ” ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ, Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ “ΕΒΓΑΛΑΝ” ΑΠ’ ΑΥΤΟ! (ΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ / ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΠΟΥ Ο ΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ, ΕΠΙ ΜΟΡΟΖΙΝΗ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΜΑ ΜΑΣ “ΒΓΗΚΕ” ΠΙΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!..
  • ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
  • Γ. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟ-ΑΛΒΑΝΟ-ΣΛΑΒΟ (ΣΕΡΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ)-ΓΥΦΤΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!..
  • ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΑΨΑΝ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ… ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ… ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!..
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΙΚΗ ΣΕΡΜΑΓΙΑ, ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙ ΑΠΟ “ΤΡΙΤΟΥΣ”, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΛΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!
  • √ Ότι ο “Βελουχιώτης” ήταν… “ελλαττωματικός” (sic) το αναφέρει ο αριστερός Κων/νος ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ και όχι εμείς!..  Για τον σπουδαίο αυτόν σφάχτη γράφουν σχετικά με τις… ορμές και… τάσεις του και άλλοι, όπως πχ ο Βρετανός Ιστορικός Νίκολας ΧΑΜΟΝΤ, ο Στρατής ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ, κλπ. Σου απάντησα. αλλά πρέπει να μάθεις να ψάχνεις και μόνος σου!..
  • √ Πρόσεξε την απάντησή μου, στο ερώτημά σου αυτό:
  • Ο Ναζί δήμιος των Ελλήνων εβραϊκής καταγωγής της Θεσσαλονίκης Μαξ ΜΕΡΤΕΝ δικάστηκε στην Ελλάδα το 1957, επί… “Εθνάρχη”(sic) Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, και τελικώς την “σκαπούλαρε”, επιστρέφοντας στην Γερμανία!
  • Ο Καραμανλής τότε είχε ως ΥΠΕΣ τον Τάκο ΜΑΚΡΗ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Δοξούλα ΜΑΚΡΗ, η οποία επί “Κατοχής” ήταν Γραμματέας του Μέρτεν!
  • Ο Μέρτεν, το 1960, στην ε/φ “Ηχώ Του Αμβούργου”, είχε γράψει πως οι παραπάνω 3, ήτοι ο “Εθνάρχης” και το ζεύγος Μακρή, ήσαν άνθρωποι των Γερμανών, ήτοι συνεργάτες!.. Τώρα, το πόσο μπορεί να γίνει πιστευτό ένα κτήνος, είναι ένα άλλο μεν θέμα, άκρως σοβαρό δε!..
  • Και απάντηση στο τελευταίο σου ερώτημα τώρα!
  • √ Σε ρωτάω λοιπόν εγώ τώρα εσένα! Γιατί οι Τούρκοι ζητούν εμμονικά την αποστρατικοποίηση των νήσων του Αιγαίου, παρά τα Μ. Ασιατικά παράλια; Φοβούνται, λες, άραγε, μήπως οι Έλληνες τα χρησιμοποιήσουν ως βατήρες και βρεθούν ξαφνικά στα προϊστορικά τους χώματα, αυτά που αυτοί σήμερα οι Τούρκοι ονομάζουν Δ. Ανατολία;
  • Για σκέψου αυτό το ερώτημά μου, σε παρακαλώ! Παράλληλα, σου δίνω και την άποψή μου / μας (αυτή των “ΑΓΓΕΛΩΝ”), πάλι δι’ ερωτήσεως, για να προβληματιστείς συνολικότερα! Μήπως, διότι θέλουν απλώς να τα καταλάβουν, αφού ξέρουν πως οι Έλληνες ποτέ δεν θα προέβαιναν σε ενέργειες σαν αυτήν που πιο πάνω μόλις ανέφερα, υπό τον όρο φυσικά ότι δεν θα τους πολεμήσουν οι Τούρκοι, ξεκινώντας εκείνοι έναν πόλεμο εναντίον τους;

7. Ο Ακάρ, όπως και όλο το τ/πολιτικό “Κατεστημένο”, είτε αυτό είναι το Κεμαλικό, είτε το Ισλαμικό, γνωρίζουν άριστα το ποιός, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία έχει δίκιο και για όλη μάλιστα την γκάμα των θεμάτων, που αυτοί αποτελούν “Ελληνο-Τουρκικά Προβλήματα”! Με το να επιμένουν λοιπόν να κάνουν την νύχτα… ημέρα, όπως επεχείρησε να κάνει και πάλι σήμερα (χθες), ο Τ/ΥΠΑΜ, μετά τις “καθαρά” πολιτικές και ακριβέστατες δηλώσεις του Έλληνος ΥΠΑΜ Κου Παναγιωτόπουλου σχετικά με την τ/πολιτική στάση, στάση 100% διάφορο της νομίμου πολιτικής πρακτικής, η οποία εδράζεται στην εφαρμογή, κατ’ απόλυτο τρόπο, του “Διεθνούς Δικαίου”, είναι μια μέθοδος πολύ γνωστή στους λαούς τα τελευταία χρόνια, την οποίαν εφαρμόζουν για πρώτη φορά οι Τούρκοι και ονομάζεται “πολιτικό μπούλινγκ”, το οποίο στόχο έχει να υποχρεώσει την όποια χώρα που το δέχεται να υποταγεί και λεκτικά και ρητορικά, απέναντι στην χώρα που το υλοποιεί, που το ακολουθεί, που το υιοθετεί, όπως η Τουρκία, ως μέθοδο πολιτικής πρακτικής! Περί αυτού πρόκειται!

Αν πρόσεξες τις δηλώσεις του Έλληνος Κου ΥΠΑΜ, κατά την επίσκεψη στην χώρα μας του Ινδού* ομολόγου του, ο Κος Δένδιας τόνισε πως ο σύγχρονος κόσμος (το γράφω “ελεύθερα”), δεν μπορεί να δεχτεί πολιτικές, μεταξύ των Κρατών, πρακτικές, οι οποίες θα εδράζονται στην απειλή χρήσεως βίας, στην εμπλοκή του ενός στα θέματα εσωτερικής πολιτικής του άλλου και στην μη τήρηση και μη εφαρμογή των Κανόνων του “Διεθνούς Δικαίου”, όπως συμβαίνει σήμερα με την Τουρκία κατά της Ελλάδος και με το Πακιστάν κατά της Ινδίας!..

Τί δείχνει λοιπόν η αναφορά στην λέξη “βία”, που ανέφερε ο Κος Ε/ΥΠΕΞ; Δείχνει απολύτως σαφώς ότι η Ελλάς γνωρίζει αυτό που πιο πάνω σου έγραψα, ήτοι την εφαρμογή εναντίον της, από την Τουρκία, και ενός συνεχούς λεκτικού “μπούλινγκ”, είτε απαντητικό σε ε/δηλώσεις, ώστε με την ανάπτυξη φόβου να αναγκάσει την Ελλάδα να σιωπήσει, είτε λεκτικού “μπούλινγκ”, με απ’ ευθείας τ/δηλώσεις, χωρίς Έλληνες δρώντες πολιτικοί και κυρίως της ε/Κ-Β, να έχουν προηγουμένως πει κάτι!..

Ο φόβος φέρνει αρχικά την αδράνεια και τελικά την παράλυση, είτε πρόκειται για άτομα, είτε για Οργανισμούς, είτε για Κρατικές οντότητες, είτε… για τα πάντα!.. Κατάλαβες;,

Αυτό λοιπόν έκανε και πάλι ο Ακάρ, ενώ επίσης με το συνεχές αυτό “μπούλινγκ” πείθεται τελικά και ο πιο ήπιος και νουνεχής του τ/ακροατηρίου και κάποια στιγμή θα πει “κύττα ρε παιδί μου αυτοί οι Έλληνες”, με αποτέλεσμα η Τουρκία, και η κάθε τέτοια Τουρκία, αν το κρίνει και το θελήσει, να βρει ένα πολύ καλό πάτημα και έχοντας έτσι εμμέσως πείσει τον λαό της, να επέμβει πολεμικά εναντίον των Ελλήνων ή γενικώς των όποιων αντιπάλων της, νομιμοποιώντας στην λαϊκή της βάση (αλλά και στην μη δικιά της βάση, αλλά την ξένη), την όποια της ενέργεια κατά του όποιου εχθρού της!.. Με το συνεχές “λέγε λέγε” δεν μένει μόνον και κάτι (με τα ψεύδη και κυρίως με τις συκοφαντίες), όπως έλεγε ο Γκαίμπελς, αλλά δημιουργούνται ευρύτερα και εντυπώσεις, (απλώς και με την επανάληψη μιας απλής απόψεως – θέσεως), οι οποίες όμως είναι αυταπάτη ή απάτη (ό,τι θέλετε), όπως θα έλεγε και ο κατά δήλωσίν του… παραπλανηθείς και εξαπατηθείς… Σόρος-Τσίπρας!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

Μόνον που οι Τούρκοι ξεχνούν ή μάλλον θέλουν να ξεχνούν πως απέναντί τους έχουν τους Έλληνες, των οποίων οι Αρχαίοι πρόγονοι προβληματίζονταν και συζητούσαν επί όλων αυτών των θεμάτων, όταν ακόμα αυτοί δεν υπήρχαν καταγεγραμμένοι ή ήσαν ακόμα σκλάβοι των Κινέζων, όπως κάπου προσφάτως διάβασα, πριν την “κάνουν” απ’ αυτούς και βρεθούν στην περιοχή της “Εργκενεκόν”, της Λύκαινας “Ασένα” (ζει άραγε αυτή η σπουδαία Τ/χορεύτρια, αυτό το αγαλματένιο κορμί που δυστυχώς το “καθάρισε” και αυτό ο Τατλίσες… 😉 και των “Γκρίζων Λύκων”!..

Συνεπώς ο Κος Ακάρ, ο αγαπημένος μας αυτός “Καραγκιοζάκος”, που, όπως έχει δηλώσει, πιστεύει πως το κύριο πρόβλημα της χώρας του είναι ο Κουρδικός… “COVID-AIΩΝΙΟΣ”, επιμένει να ζει στην… κοσμάρα του!..

* Οι Τούρκοι προωθούν τον Ισλαμισμό στην Ινδία, προφανώς ως αντάλλαγμα – ανταπόδοση στην Πακιστανική προς αυτούς στρατιωτική βοήθεια!..

8. Τί να κάνουμε ρε φιλαράκο; Γρίπη των ανθρώπων, “Τρελλές Αγελάδες”, γρίπη των Χοίρων, γρίπη των πουλερικών, έϊτζ, “COVID-19” ΄και ό,τι άλλο ακόμα μας έχει γραμμένο ο Θεός!.. Θα περάσει και αυτό! Θα αργήσει, αλλά θα περάσει, όπως το κάθε τι στην ζωή! Απλώς χρειάζεται θάρρος, καθ΄ά λένε οι Έλληνες Π/Ν στο σύνθημά τους!.. Υπομονή λοιπόν, τήρηση όλων όσων οι ειδικοί επιστήμονες λένε και προσευχή!

9. Οι  Τούρκοι, σύμφωνα με όχι και πολύ μακρινό χρονικά “γκάλοπ” που διενεργήθηκε στην χώρα τους, πιστεύουν ότι η πιο επικίνδυνη γι΄αυτούς απειλή, τα επόμενα 10 χρόνια, θα είναι οι Η.Π.Α.!.. Παράλληλα, δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται καθόλου τους Αμερικανούς!.. (Και εμείς που νομίζαμε ότι τους… αγαπούν! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

 

10. Η περιοχή Κρυόνερο της Αρκαδίας που πρόσφατα εκάη, εμείς λέμε πως θέλει “ψάξιμο” από άλλη άποψη, αδελφέ!

 

11. Δεν είναι διόλου απίθανο ο Χραντ ΝΤΙΝΚ να δολοφονήθηκε από Τούρκους Γκιουλενιστές, από την στιγμή που μου γράφεις για εμπλοκή στο όλο θέμα, μετά φυσικά από την δολοφονία του υπόψη Αρμένη δημ/φου, του τέως Εισαγγελέως Ζεκερία Οζ!..

 

12. Ο ΡΤΕ μεταξύ των άλλων, έχει δηλώσει αγαπητέ, πως “βρισκόμαστε στις παραμονές του 2ου Μαλαζγκίρτ (Ματζικέρτ)”! Καταλαβαίνεις λοιπόν τί σημαίνει αυτή η δήλωση ή όχι;

 

13. Τιμή και δόξα στην Κούρδισα αγωνίστρια Εμπρού ΤΙΜΤΟΚ, η οποία πέθανε πρόσφατα στις τ/Φυλακές, μετά από απεργία πείνας 235 ημερών!.. Η γυναίκα αυτή Μαχητής έβαλε, με τον θάνατό της, ακόμα ένα λιθαράκι στο όραμα για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του λαού της, ο οποίος πολεμάει (“στις ημέρες μας”), από το 1978 (και επίσημα από τις 15-08-1984), να το κάνει πράξη, να το υλοποιήσει!..

 

14. Δεν ξέρω να σου πω κάτι σχετικά με το “ISLAM FİNANS MERKEZİ” ! Μάλλον το όλο θέμα δεν έχει απλώς ατονήσει, αλλά πιθανότατα έχει… τελευτήσει!.. Το παρακολουθούμε!

 

15. Μην “τρελαίνεσαι”, το ίδιο πρόσωπο είναι και πρόκειται για τον Φουάτ ΟΚΤΑΫ, τον Δντη… Επικοινωνίας (sic) της τ/Προεδρίας! Αυτός είναι που είπε “προχθές” την μεγαλο-παπαριά για την τουρκικότητα της Κύπρου ιστορικά, αυτός είναι που είχε, κατά το παρελθόν, δηλώσει πως “τα νησιά του Αιγαίου μας περικυκλώνουν”!..

Να σου θυμίσω για τα νησιά μας παρά τις Μ. Ασιατικές ακτές πως 1ος ο Ντεμιρέλ, το 1975, είχε καλέσει τους Τούρκους να τα λένε “Νησιά Του Αιγαίου” και όχι “Ελληνικά Νησιά”, μέχρι που “στις ημέρες μας” ήλθε αυτός ο… μεγάλος αναλυτής και… Γεωγράφος και…  Στρατηγιστής και ό,τι άλλο για να… γελάμε δυνατά και με “στυλ” και πρότεινε ολόκληρο το Αιγαίο να μετονομαστεί σε θάλασσα… Β. Μεσογείου!.. Πώς και δεν μας είπε να το πούμε… Φενέρ-Μπαχτσέ ή Κόνια Σπορ;

Οι τουρκικές παραπάνω συμπεριφορές καταδεικνύουν με απόλυτη σαφήνεια πως οι Τούρκοι ξέρουν πως ζουν σε μια τεράστια γεωγραφική περιοχή που μυρίζει παντού Ελλάδα! (Το έγραψα απλά και “λάϊτ”, ώστε να αποφύγω, τυχόν, το “μπούλινγκ” του Κου Ακάρ ή του Κου Οκτάϋ ή του άλλου τεραστίου πολιτικού αναστήματος που ακούει στο όνομα Ομέρ Τσελίκ! Αυτός πρέπει να “τραβάει” μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα, αφού τον βάφτισαν και… Όμηρο! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!!

 

16. Εμείς, φίλε, αντιθέτως, πιστεύουμε πως αν μελετήσει κανείς το ελληνικό Σχέδιο Αμύνης της Κύπρου, “ΑΦΡΟΔΙΤΗ (΄72 και ΄73)”, και έχει λίγο… φαντασία, θα αντιληφθεί αμέσως την βάση της τ/στρατιωτικής σκέψης, η οποία δεν νομίζουμε ότι έχει αλλάξει πολύ, από τότε μέχρι και σήμερα, αναλόγως φυσικά πάντα των διαφόρων “μέτρων και σταθμών”, που… προσετέθησαν, στην πορεία του χρόνου, στις ΤΕΔ!..

Θα συμφωνείτε και εσείς Τούρκοι πιστεύουμε, έ;

 

17. Ο Αλί Μπαμπατζάν γιατί χάθηκε; Μήπως προσεβλήθη και πάλι από “COVID-19”;

 

18. Ναι! Έχεις δίκιο, έχει στέρεη βάση ο συλλογισμός σου!

Τα τ/ψαροκάϊκα που ακούς και ακούμε, κατά καιρούς, είτε μεταφέρουν Τούρκους “SAT” – “SAS” , είτε αυτοί έχουν δικά τους “φτιαγμένα – παραλλαγμένα” και κάνουν τις όποιες επχ-σεις τους! Πιθανώς να είναι και Τ/”Κομάντος” και όχι απαραιτήτως Τ/Βατραχάνθρωποι (πιθανώς ακόμα και Τ/Π-Ν), αναλόγως της περιοχής δράσεώς τους, αλλά και του κρινόμενου βαθμού δυσκολίας της κάθε φορά σχεδιαζόμενης επχσεως, από τα τ/Επιτελεία! Έτσι, στην Λήμνο για παράδειγμα, και συγκεκριμένα στο ΕΦ της “ΠΛΑΚΑΣ”, μεταβαίνουν, ως Ψαράδες, Κομάντος του παλαιού και γνωστού 1ου Τ/Συντάγματος Κ/Δ της Ίμβρου!., για βυθομετρήσεις, κλπ, κλπ, κλπ!.. STOP!

Αν λοιπόν, “προχθές” που πήρε τηλ. ο… “Υπερ-Έλληνας” πρώην ΥΠΑΜ και συν-“ντίλερ” του Τσίπρα στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, Κος Π. Καμμένος, στο ΥΠΑΜ, τον νυν Υπουργό μας και είπε πως εκεί που ψάρευε (κάπου στις Κυκλάδες, αν δεν σφάλλω)**, είδε να ψαρεύουν και τ/ψαροκάϊκα (μέσα δηλαδή σε “ΕΧΥ”), οργανωνόταν γρήγορα μια επχ-ση από ε/πλευράς, δεν είναι βεβαίως απολύτως σίγουρο, αλλά είναι ισχυρά πιθανό πως θα “έβγαιναν” τ/… Λαβράκια!..

Ο Κος Π..Κ. έκανε όμως ένα βασικότατο λάθος, αν είναι αλήθεια αυτό που είπε! Πλησίασε τα ψαροκάϊκα και νομίζω πως είπε ότι και συνομίλησε μαζί τους!.. STOP!

** Κατ’ αρχάς είναι αδιανόητο να μην υπάρχει στην περιοχή των Κυκλάδων περιπολία σκαφών του Λιμενικού μας, τα πληρώματα των οποίων θα πρέπει να είναι κατάλληλα εκπ-να και ομοίως εξοπλισμένα!

Στην συνέχεια, να τονίσουμε πως οι Κυκλάδες δεν ενδιαφέρουν τους Τούρκους μόνον διότι διέρχεται απ’ αυτές (νομίζω Ακως Μυκόνου / δεν έχω τώρα Χάρτη μπροστά μου), ο 25ος Μεσημβρινός, ο οποίος διχοτομεί το Αιγαίον Πέλαγος, αλλά τους ενδιαφέρουν και επιχειρησιακά, αφού λίαν πιθανώς εκεί το ΕΠΝ να έχει σχεδιάσει κάτι, να έχει επίσης ίσως κάνει και καμιά άλλη μαγκιά, κλπ!..

Πρόκειται για ένα 100% στρατηγικό θαλάσσιο σημείο/ θαλάσσια περιοχή  (Στρατηγικό “Σημείο Καμπής”), στο οποίο ή στην οποία, αν υπερισχύσουν ναυτικά οι Τούρκοι, κάτι που μπορεί να γίνει μόνον με… ύπνωση του ε/Στόλου και αιφνιδιαστικά, τότε, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ίσως και απόλυτο (100%), οι Τούρκοι θα υπερισχύσουν απολύτως των Ελλήνων ναυτικά, γεγονός που σημαίνει πως η όποια Ε-Τ πολεμική σύγκρουση θα έχει τελειώσει, πριν καν αρχίσει, αφού κάτι τέτοιο θα σημαίνει πως οι Τούρκο θα έχουν αποκλείσει τον ε/Στόλο στους Ναυστάθμους του!..

 

19.  Η ΕΠΑ θα αναγκάσει, να είσαι σίγουρος, τους εναπομείναντες Τούρκους πιλότους, όπως και τους Πακιστανο-Καταριανούς που τυχόν πολεμήσουν μαζί τους εναντίον μας στους αιθέρες, να πάρουν εκείνα τα ειδικά χαπάκια που έπαιρναν, προ ετών, από μόνοι τους οι Τούρκοι Γκιουλενιστές πιλότοι, προκειμένου να αυξάνει η πίεση τους, όπως και τα εκατοστά της καρδιακής αορτής τους, οπότε λόγω του φόβου δημιουργίας ανευρύσματος (υπερβολικής διατάσεως της αορτής), δεν τους άφηναν οι ειδικοί αεροπορικοί Ιατροί που τους εξέταζαν να πετάνε, κάνοντας, χωρίς να το γνωρίζουν, ακριβώς αυτό που ήθελαν οι Τούρκοι, προσκείμενοι στον Αρχι-Χότζα, πιλότοι!..

 

20. Ρωτάμε και πάλι τον Τ/ΥΠΑΜ! Εκείνες οι αποβατικές γέφυρες που είχατε σε αποθήκες στην Δ. Θράκη, είναι ακόμα εκεί, στο ίδιο σημείο ή τις έχετε μεταφέρει κάπου αλλού και αν “ναι”, πού ρε καρντάσι Χουλουσί;

 

21. Γράψαμε για τον συλληφθέντα πρόσφατα, από το ΛΣ, για κατασκοπεία, “φίλο” στην Σάμο, επί του οποίου οι ειδικοί ανακριτές θα πρέπει να κάνουν πράξη όλα τα μαθήματα πρακτικής που έχουν διδαχθεί, προκειμένου να μάθουν τα πάντα απ’ αυτόν!..

Σήμερα, θα γράψουμε και πάλι, θυμίζοντάς-σας απλώς ό,τι ακολουθεί, πως στους Η/Υ του ΝΑΤΟ υπήρχε σχέδιο για υποτιθέμενη ύπαρξη κυκλώματος παραγωγής ναρκωτικών στο νησί μας αυτό, ύπαρξη που θα προκαλούσε επέμβαση ΝΑΤΟΪΚΩΝ δυνάμεων!

 

22. Είναι δυνατόν να υπάρχει ολόκληρο ραντάρ μας στον Ίμερο, αν δεν με απατά η μνήμη μου, και να μην υπάρχουν τ/αντι-ραντάρ, ρε φιλαράκο, στην Τυρολόη; Ασφαλώς λοιπόν οι ΤΕΔ δεν έχουν μόνον “ΜΕΑ” στην πόλη αυτή (Bayraktar TB2, κλπ)!

Ναι! Τα “ΜΕΑ”  (“ΙΗΑ” και “SIHA”), οι Τούρκοι τα θεωρούν ακριβώς αυτό που αυτά είναι και τίποτα άλλο! Τί; Όπλα “Εγγύς Υπξεως”!.. ΟΚ;

 

 

23. Όταν άτομα σαν τον Τουρκο-Αιγύπτιο “διανοούμενο” του “ΑΚΡ” και παλιό Πράκτορα της ΜΙΤ (100%), Εμίν Σιρίν (είναι απόφοιτος μάλιστα και του “Ρόμπερτ Κόλετζ” ), έχουν πει τέτοια πράγματα, σαν το γνωστό “ας προσέξουν, μήπως κάποια νύχτα μας δουν μπροστά τους, κλπ” (αναφερόμενος στους Έλληνες και στις… ΤΕΔ), τότε τί να περιμένει κανείς από τους λοιπούς Τούρκους… “επιφανείς”, και κυρίως από τους στρατιωτικούς, πολιτικούς, κλπ, (πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτική γραφειοκρατία ή αλλιώς “Στρατο-γραφειοκρατία”), και τί από τους απλούς Τούρκους πολίτες, που λόγω της φύσεως του ΙΣΛΑΜ, υποτάσσονται και δίνουν και την ζωή τους ακόμα, ως αμνοί (ήτοι “ραγιάδες”), στα κελεύσματα της εκάστοτε ηγεσίας τους;

 

24. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

Diriliş Postası Gazetesi İlk Sayfası

25.

Türkiye’nin yeni nesil harp gücü SANCAK TSK’ya teslim edildi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Demir, “Stratejik muhabere sistemlerini etkisiz hale getirerek, sahada önemli avantaj sağlayacak Yeni Nesil Muhabere Elektronik Taarruz Sistemi SANCAK’ı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne teslim ettik. Durmak Yok Yola Devam!” ifadelerini kullanıldı.

 

26.Dünyayı ayağa kaldıran suikast! Zanlılar sokaklarda böyle gezdirildi…

Haiti Devlet Başkanına düzenlenen suikast sonrası yakalanan zanlılar Haiti sokaklarında yarı çıplak darp edilmiş şekilde gezdirildi.

10.07.2021 

ABD‘den İngiltere’ye kadar pek çok ülkeden peş peşe kınamaların geldiği suikastta, Başkan Moise ‘ABD Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi (DEA) ajanı olduklarını iddia eden’ silahlı kişiler tarafından canice öldürüldü.

Fransızca konuşulan ülkenin başbakanı tarafından yapılan açıklamaya göre, bazıları İngilizce ve İspanyolca konuşan bir grup ‘yabancı’, Çarşamba günü gece saat 1 civarında Port-au-Prince’in yukarısındaki tepelerde Moise’nin evine girdi.

53 yaşındaki Moise vurularak öldürüldü, 47 yaşındaki First Lady Martine ise Başbakan Claude Joseph’in ‘nefret dolu, insanlık dışı ve barbarca bir davranış’ olarak nitelendirdiği saldırı sonucu bacaklarından, kolundan, gövdesinden ve elinden vurularak ağır şekilde yaralandı. First Lady tedavi için ABD’nin Miami kentindeki bir hastaneye nakledildi.

Haiti, devlet başkanının suikasta uğramasının ardından sokaklarda can veren kaçak paralı askerler, linç edilip yakılarak öldürülen bir kasaba yetkilisi ve hapishanelerde isyan eden mahkumlarla, kaosun eşiğine geldi.

Dün gece başkent Port au Prince’de silah sesleri yükseldi ve en az iki hapishanede mahkum isyanları ve kaçma girişimleri yaşandı. Polis, Jovenel Moise’in Çarşamba gününün erken saatlerinde vurularak öldürülmesinin ardından Port-au-Prince’in yukarısındaki tepelerde çıkan silahlı çatışmaların ardından 15 Kolombiyalı ve iki Haiti doğumlu ABD vatandaşını yakaladıklarını söyledi.

Paralı asker liderinin, Kolombiyalı üst düzey bir terörle mücadele askeri biriminin eski şefi olduğu belirlendi ve polis, suikast ekibinin bir kısmının saldırıdan üç ay önce ülkede olduğunu iddia etti.

Yetkililer hâlâ kaçak durumda bulunan paralı askerleri arıyor ve çatışmalarda yaralananlardan biri kaçmayı ve Moise’nin yaşadığı varlıklı Pétion-Ville semtindeki bir aile evine tırmanmayı başardı. Ertesi gün cansız cesedi bulundu.

Haiti'de geçici devlet başkanı belli olduHaiti’de geçici devlet başkanı belli oldu

Yetkililer, darbe emrini kimin verdiğine dair herhangi bir bilgiye ulaşamadı. Bu da geçici lider ile seçilen başbakan arasındaki güç mücadelesi sürerken, sokaklarda artan bir karmaşaya neden oldu.

Dünyayı sarsan suikastten ABD ajanları çıktı! Şoke eden detaylarDünyayı sarsan suikastten ABD ajanları çıktı!

72 yaşındaki bir memur, Çarşamba gecesi adanın güneybatısındaki bütün bir eyaleti polisin bile giremediği ‘kırmızı bölgeye’ çeviren haydutlar tarafından vurularak öldürüldü ve ardından yakıldı.

Anayasaya göre, Haiti’nin baş yargıcı René Sylvestre normalde Başkanın ölümünden sonra görevi devralacaktı, ancak iki hafta önce koronavirüsten öldü.

Bu arada, Port-au-Prince’in kuzeyindeki Mirebalais’teki iki hapishanede mahkumlar isyan çıkardı, pek çok mahkum kaçtı ve diğerleri, Port-de-Paix’te kaçmaya çalışırken diğerleri hücrelerini ateşe verdi.

 

27.

 

IDF drone

Using small quadcopters, the IDF is likely the first military to pull off the technological feat.

By United With Israel StaffIf one holy grail of artificial intelligence is to get a swarm of aerial drones working autonomously for a military objective, the IDF is the first army to acknowledge pulling off the technological feat.According to Walla News, swarms of small quadcopters were deployed over Gaza dozens of times during the 11-day Gaza conflict in May. The drones, operated by the IDF’s experimental “Ghost Unit,” flew over the Strip looking for rocket launchers. Artificial intelligence helped IDF analysists sort through large numbers of satellite and aerial images to spot the launchpads.

Each flock of quadcopters was tasked with surveilling a specific area of land. As soon as a rocket launch was detected, aerial or ground forces were able to strike the launch pad.

Drone swarms have a myriad of potential civilian applications, such as disaster relief, aerial crop surveys, inspection of power lines and pipelines, detecting and monitoring forest fires, archaeology, and scientific research. But artificial intelligence is needed to coordinate the quadcopters in wind and changing atmospheric conditions, which is why they aren’t yet more common.

A commander of the Ghost Unit, who could only be identified by the Hebrew letter Mem for security reasons, told Walla News, “We conducted more than 30 sorties with the drone swarms, which collected precise intelligence and assisted other drones to carry out attacks on the targets,” he said.

Mem also told Walla News he viewed the Gaza drone swarm as a warmup for a bigger threat: Hezbollah. Estimates of the number of rockets and missiles in the Iran-backed terror group’s arsenal run as high as 150,000.

“We’re not resting on our laurels. We are already looking northward and preparing for operations in the next war,” Mem said.

Few armies in the world are thought to have the ability to launch drone swarms. The IDF is the only military to disclose deploying them.

The revelation comes amidst the backdrop of the IDF’s Momentum Plan, a multi-year program to create what some call a “sharper, more lethal” IDF.

The plan, unveiled in 2019 by Chief of Staff Lt. Gen. Aviv Kochavi, will digitally network the fighting units and see major investment in drones, precision-guided munitions, air defense systems and artificial intelligence.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

(Πιθανώς)!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

 

ΥΓ.

 

“ΑΓΓΕΛΟΙ”  ΠΡΟΣΟΧΗ: Τον Αυγ. αλλάζουμε κωδικούς και ονόματα! Όχι τώρα! Τώρα μόνον… “Παραλλαγές”! ΟΚ;

 

-/-