Ό,τι Λέγαμε + Γράφαμε!.. (Δεν… γλυτώνετε και από τα ΥΓ)

Φίλοι μου!

– Το ακολουθούν, πιο κάτω, άρθρο για τους… επαγγελματίες του είδους και κυρίως τους Τουρκολόγους!..

– Για τους λοιπούς, σας ενημερώνω ότι πρόκειται για ένα άρθρο, το οποίο, “μέσες – άκρες”, αποδεικνύει ότι το Κίνημα”, της 15ης Ιουλίου 2017, ήταν ένα υπογείως “Κατευθυνόμενο Κίνημα”, από ΜΙΤ και ΤΕΔ, σε πλήρη γνώση και έγκριση του ΡΤΕ, μετά από την προφανή επανασύνδεση των σχέσεών του με τις ΤΕΔ![Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ δεν πήρε, (και μάλιστα αμέσως, μετά από την… επικράτησή του, όπως επιβαλλόταν άλλωστε), τα κεφάλια των Α/ΜΙΤ και Α/ΓΕΕΔ]

– Αναφέρει το άρθρο ότι δεν εκλήθησαν για κατάθεση στην ειδική, εξεταστική – διερευνητική, κρατική Επιτροπή, η οποία συνεστήθη τον Οκτ. του 2016,  οι Κοι Χακάν ΦΙΝΤΑΝ (Α/ΜΙΤ) και Χουλουσί ΑΚΑΡ (Α/ΓΕΕΔ)!..

– Θυμηθείτε τί ρητορικά ρωτούσα απ’ εδώ, στο “σάϊτ” μας, από την πρώτη κιόλας στιγμή, και πάτε, πάλι εδώ, βρείτε και διαβάστε το άρθρο μου, όπου έγραφα, για το σατανικό αυτόν σχεδιασμό, με τον οποίον, με έναν… σμπάρο, (“Κίνημα”), το τ/κατεστημένο πέτυχε 2 και παραπάνω… τρυγόνια, όπως, την κάθαρση των Κεμαλικών, (όλα τα… αμαρτήματά τους “φορτώθηκαν” στους… Γκιουλενικούς και αυτοί ξανάγιναν “λευκές περιστερές”), (1ο τρυγόνι), ο ΡΤΕ βρήκε την ευκαιρία, την αφορμή, ό,τι θέλετε, να ανοίξει “ορατό” πλέον πόλεμο με τον νυν… Τρομοκράτη, (FETÖ), πρώην πνευματικό του καθοδηγητή και πρώην συνεργάτη της CIA του Ομπάμα, Φετχιουλλάχ ΓΚΙΟΥΛΕΝ, καθώς και με τους υποστηρικτές του στο Κράτος και να κατισχύσει επί όλων αυτών, (2ο τρυγόνι), ο ΡΤΕ, σε μια χρονικά δύσκολη, κυρίως από γεωπολιτικής και εσωτερικής απόψεως, περίοδο, γι’ αυτόν, “τα ξαναβρήκε”, (πλήρως πλέον θα μπορούσαμε να πούμε), με τις ΤΕΔ, που τη στήριξη των οποίων είχε άμεση ανάγκη (3ο τρυγόνι), οι ΤΕΔ “καθάρισαν” ή ορθότερα “καθαρίζουν” ακόμα, (τώρα που σας γράφω), χωρίς κυβερνητικές αντιδράσεις, τους Μουσουλμάνους Γκιουλενικούς και γενικώς καταγράφουν καλύτερα και ευσχήμως όλους τους πιστούς Μουσουλμάνους Στρατιωτικούς, μέσα στο Στράτευμα (4ο τρυγόνι), ο ΡΤΕ παρουσιάστηκε στο λαό ως ο Αμύντορας της… Δημοκρατίας και άρα… απέκτησε όλα τα… εχέγγυα, ώστε να αναδειχθεί στον (!) σύγχρονο Τούρκο “Εθνικό Ήρωα, ως ο 1ος που νίκησε τις ΤΕΔ στο Πεδίο και έτσι… δεν είχαμε άλλη μια Χούντα στην Τουρκία, (καταλάβατε), ακόμα και ως ο αγαπητός του… Αλλάχ πολιτικός άνδρας, αφού σώθηκε από τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, και τελικά πέτυχε ο ΡΤΕ, (βοηθούμενος και από την προπαγάνδα του), η πολιτική του προσωπικότητα, να αποκτήσει, στην πλατιά λαϊκή μάζα, μεσιανικά χαρακτηριστικά, κλπ, κλπ, κλπ και τελικά πέτυχε “να πάρει στα χέρια του” 100% το τ/κράτος!

– Μετρήστε εσείς λοιπόν πόσα ήταν / είναι τα… τρυγόνια και δείτε μήπως μου ξέφυγε και κανένα, στην καταμέτρηση!.. Καταλάβατε!

Γι’ αυτό να μας διαβάζετε πάντα και μάλιστα με απόλυτη προσοχή!

Διαβάστε το άρθρο τώρα!

15 Temmuz’da 15.30-21.30 arası ne oldu?

16.2.2017 

Ocak ayının ilk haftasında görev süresi dolan komisyon darbe raporunu hala yayınlamadı.

Milliyet Gazetesi yazarı Mehmet Tezkan, Darbe Komisyonu Başkanının rapora ne yazacağını bilmediği için raporu yazmadığını belirtti. Darbe komisyonunun MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın dinlenmemesi nedeniyle 15 Temmuz gecesi karargahta neler olduğunun bilinmediğini belirten Tezkan’ın yazısı:

Komisyon ekim ayında kuruldu.. Üç ay çalıştı.. Milletvekilleri 141 kişiyi dinledi.

Ocak ayının ilk haftasında görev süresi doldu.. 

Bu kadar yeter dediler.. Meseleyi çözdük dediler.. Raporumuzu yazacak kadar bilgi ve belgeye ulaştık dediler..

Ek süre istemediler..

Geriye kaldı, 15 Temmuz Fethullahçı darbe girişiminin nasıl olduğunu, o gece neler yaşandığını yazmaya..

Rapora yani!..

Rapor bir türü yazılamıyor..

Darbe raporu referandumdan sonraya kalmış..

 

Haydaa!.   (Να δείτε εγώ πόσα “Άϊντε” είπα)!

İktidar cephesi; Meclis referandum nedeniyle Şubat sonu tatile girecek.. Bu nedenle raporun yazılması 16 Nisan sonrasına kaldı iddiasında..

Muhalefet cephesi; daha doğrusu CHP; muhalefet şerhi yazacakları için raporun geciktirildiğini söylüyor..

Bence, Darbe Komisyonu Başkanı rapora ne yazacağını bilemediği için raporu yazmıyor veya yazdırmıyor!.

Bu ne demek?

Darbeyi araştırıyorlarmış gibi yapıp araştırmadılar demek..
Darbe komisyonu üyeleri o gece Genelkurmay Karargâhı’nda ne yaşandığını biliyor mu?

Hayır..

Bilmelerine imkân yok.. 

Darbenin iki kilit ismi Genelkurmay Başkanı ile MİT Müsteşarı..

İkisini de dinlemediler..

İkisinin baş başa geçirdiği saatler hakkında en küçük bilgimiz yok.. Darbenin o altı saati hâlâ karanlık..(Ό,τι σας έγραφα)!

Sorum açık ve net..

15 Temmuz 2016 günü, 15.30-21.30 arasında neler olduğunu rapora yazabilecekler mi?

Cevap hayırsa o raporu hiç yazmasınlar.. “

 

                                                                                   “ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

 

                                                                                   “ΕΛΛΗΝΑΣ

ω ω1

 

ω2

ΥΓ.

α. Έγραψα για… ΑΝΑΣΤΑΣΗ, σχετικά με τον Κο Ε/ΥΠΑΜ και γι’ αυτό δεν έγραψα τίποτα για τα… Θ.Ε. στην…  Κύπρο, που οι ίδιοι οι Κύπριοι διέψευσαν!.. (Είπα να το… ξεπεράσω)!..

– Δεν πρόκειται να ασχοληθώ πια με όλους αυτούς τους Κους και τα… Θ.Ε. τους, είτε είναι ο Ε/ΥΠΑΜ, είτε ο οποιοσδήποτε “ελεγχόμενος / κατευθυνόμενος” φίλος του… Ισραήλ, Καθηγητής, στρατιωτικός ε.α., οικονομολόγος, κλπ.

– Σας κάνουν πλάκα Κε ΚΑΜΜΕΝΕ και οι Τούρκοι και οι Ισραηλινοί και μόλις έλθει η κρίσιμη στιγμή, θα σας έχουν κάνει πια να τους πιστεύετε, ό,τι και να πουν, και εφ’ όσον ακόμα, “κακή τη τύχη”, θα είστε Κ-Β, θα μεταβληθείτε άθελά σας ή και κάποιοι ηθελημένα, (αφού δεν μπορώ να ξέρω ποιοί τυχόν, από τους υψηλά ιστάμενους, κυρίως εκεί στο Ε/ΥΠΑΜ, ελέγχονται από τον… ανώνυμο και… επώνυμο εχθρό), σε όργανά τους!

– Θυμηθείτε το 1974 (αν έχετε διαβάσει ποτέ ελληνική στρατιωτική και πολιτική Ιστορία και αν έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε στρατιωτικά θέματα και τακτικές), θυμηθείτε το 1974 λοιπόν και πχ το “κατεβαίνουν ή εισβάλλουν οι Κομμουνιστές από τη Βουλγαρία“, που κάποιοι εντέχνως διέρρεαν, τα παραπλανητικά, 2 νομίζω, τουρκικά βλήματα ΠΒ, τα οποία έπεσαν κοντά στο Διδυμότειχο, τις τότε φήμες ότι η Τουρκία θα εισβάλλει σε ελληνικά νησιά, τον πρώην Χουντικό και μετέπειτα Καραμανλικό Α/ΓΕΣ ΝΤΑΒΟ, που λένε ότι εισέβαλε (αν είναι αλήθεια εσείς θα το ξέρετε, εγώ όχι), κάποια χλμ μέσα στην Α. Θράκη, κλπ, κλπ, κλπ, με αποτέλεσμα, μετά απ’ όλα αυτά πχ να γυρίσει ο Παπαστόλου, από τη Ρόδο, πίσω και να μην πάει τελικά, ποτέ στην Κύπρο, και για να μην σας κουράζω με παραδείγμνατα, τελικώς να επέλθει πλήρης σύγχυση και πανικός στους όποιους δοτούς τότε στρατιωτικούς και πολιτικούς Ιωαννιδικούς Χουνταίους, και τελικά, οι μεν… “ξύπνιοι” Ελλαδίτες στρατιωτικοί να “την κάνουν” “εν χρόνω” από την Κύπρο, με τις… οικοσυσκευές τους, ενώ κάτι… ηλίθιοι στρατιωτικοί δε, (αυτοί πάντα θα υπάρχουν στις ΕΕΔ), να μένουν και να βάζουν τα στήθια τους εμπρός στους Τούρκους, στους Βρετανούς και λοιπούς, κατ’ ουσίαν, εισβολείς, (οι… ηλίθιοι αυτοί, είναι αυτοί που και σήμερα δεν θα προάγονταν ποτέ στην ανώτατη ελληνική στρατιωτική Ιεραρχία, είναι αυτοί που χρησιμεύουν για να βάζουν με τον ερχομό της Ειρήνης, κάποιοι, προδότες ή μη, στεφάνια στα Ηρώα τους και να προβάλλονται έτσι στο πόπολο και να δοξάζονται), ενώ κάποιοι άλλοι εξαργύρωσαν την προδοτική τους στάση και έφτασαν να γίνουν μέχρι και Α/ΓΕΕΘΑ, (θα τους θυμηθήκατε είμαι βέβαιος, αν όχι, … Λ. Πανταζής, ήτοι “βασανιστείτε περίεργα πλάσματα” και θα βρείτε ποιοί είναι), άλλοι ανώτατοι στρατιωτικοί πλούτισαν φτύνοντας πάνω στο αίμα των πεσόντων Ελλήνων στη Μεγαλόνησο, όντας μάλιστα, μέχρι πρότινος, συνδαιτημόνες  των πολιτικών ηγεσιών, στην ετήσια εορτή  για τον ερχομό της… Δημοκρατίας, (sic), κάθε Καλοκαίρι, κλπ, κλπ, κλπ!

– Με καταλάβατε; Ναι, είμαι σίγουρος!

– Και κάτι ακόμα! Οι ΕΕΔ θα “πληρώσουν” το γεγονός ότι δεν είχαν ποτέ Κε ΚΑΜΜΕΝΕ, όπως ούτε και τώρα έχουν, Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών, όπως και η χώρα “θα πληρώσει” την μη ύπαρξη Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας” και… Εισαγγελέα Εθνικής Ασφαλείας! Αυτά βεβαίως είναι θέματα, ειδικά το 2ο, κρατικής παιδείας ή -άντε- κρατικής… κουλτούρας, (για να μην παρεξηγηθώ, από κανέναν αυτοαποκαλούμενο προοδευτικό και κατ’ ουσίαν απολυταρχικό – ολοκληρωτικό ή μικρό Δικτατορίσκο) και απαιτούν λαούς συνειδητοποιημένους!..

  • Σε μια χώρα που κατέστρεψαν, τί ψάχνω, ε;

– Και Κε ΚΑΜΜΕΝΕ μάθε να απαντάς σε ό,τι σου καταμαρτυρούν και όχι “να πετάς την μπάλα στην εξέδρα”! Το πόπολο ξύπνησε!.. Η Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ό,τι και αν έκανε (ούτε και εκεί έχεις δίκιο, αλλά είπα πως δεν θα ξανασχοληθώ) ήταν ΥΠΕΞ(!!!), ενώ εσύ τώρα είσαι ΥΠΑΜ, και μάλιστα σε έναν “παρά φύσιν” Σχηματισμό, απόδειξη των σάπιων χρόνων που ζούμε! [Αλήθεια γιατί η Κ-Β σας, των δήθεν “Ανεξάρτητων”, (με λίγη…, πολύ λίγη ασφαλώς, Ισραηλινή… επάλειψη), Ελλήνων και η… ηθική(sic) Νέα Κομμουνιστική Αριστερά, που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ(!) ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Κ-Β, δεν ζητάτε, από τη Γερμανία, ΕΠΙΣΗΜΩΣ(!) την έκδοση του Χριστοφοράκου στην χώρα μας, ώστε να δικασθεί, κλπ, κλπ, κλπ];

– Τέλος, αυτό που τώρα οι Αμερικανοί ονόμασαν Υβριδικό Πόλεμο, σου το είπαν εκεί στο Υπουργείο και το επανέλαβες Κε Υπουργέ μας, δεν είναι κάτι νέο! Γίνεται, μεταξύ ημών και των Τούρκων, από το 1974! Προσετέθησαν απλώς οι Επχσεις Υπξης Πληροφοριών, όπως τις ονόμασαν οι Αμερικανοί, πχ το κομμάτι του Κυβερνοπολέμου, κλπ. (Οι Αμερικανοί είναι γνωστοί… λεξιπλάστες, όπως και πολλά άλλα βεβαίως, και γενικώς οι της… Εσπερίας φίλοι μας)!

  • Εισήγηση: Μιλάτε απλά, τουλάχιστον στο λαό, για να σας καταλαβαίνει(!), αφού την ελληνική γλώσσα, αυτήν την παγκόσμια γλώσσα των Επιστημών και του Πολιτισμού την μετατρέψατε ή την αφήσατε να μετατραπεί, (εσκεμμένα κάποιοι), σε… “γκρίκλις”!..

– Σου θυμίζω ότι η λέξηΥβρίδιο είναι ελληνικότατη, και σε καλώ να πας και να τη βρεις στο λεξικό! (Ρώτα και τον Θεσσαλονικιό, τον Κολωνακιώτη σας… Φιλόσοφο, τον εκ Κρήτης ορμώμενο… διανοούμενό σας, τον… ποιός θα ζει το 2019, να σου πει και κάτι παραπάνω -πιθανώς- σχετικά / ο Κ. Μητσοτάκης σας… έφταιγε και φταίει μόνο, με τη δήλωσή του, “ποιός θα θυμάται το όνομα Μακεδονία”, αλλά… “τα δικά μας είναι γλυκά, ενώ των άλλων ξυνά” Κε Υπουργέ)!

Στις μέρες μας, για να καταλάβεις Κε Καμμένε, το “ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” κυρίως θα “παίξει” / θα διαδραματίσει το ρόλο του ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΗ”, των ΕΕΔ, (το ρόλο των παραπάνω… Κομμουνιστών, που το 1974 κατέρχονταν εκ… Βουλγαρίας, κλπ, κλπ, κλπ), όπως επίσης (σε μικρότερο βαθμό ασφαλώς) τα… SMS, και γενικώς όλα τα λεγόμενα “SOSYAL MEDIA“! [Πχ Όλες οι σοβαρές Υπηρεσίες Πληροφοριών έχουν και(!) Διεύθυνση Δημιουργίας Πλαστών / Ψεύτικων Πληροφοριών, όλες πλην ημών]!..

– Επίσης, όχι μόνον παραπλανητικό, αλλά και διαλυτικό ρόλο θα έχουν και οι περίφημες υφιστάμενες… συνδικαλιστικές Οργανώσεις! (Ειδικά οι… προοδευτικές!  Τα Κομμούνια ήσαν πάντα “μανούλες” στο “αντικείμενο”, από της εποχής του 1922 και τον “Πουρκουαδισμό” που ανέπτυξαν με τις κομμουνιστικές “τρόϊκα”, στη Μ. Ασία, κλπ)!..

– Τον αυτό ρόλο θα διαδραματίσουν τέλος και κάτι υφιστάμενοι… ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ, (συνομιλητές σας οι περισσότεροι εξ αυτών, σε γνώση ή “εν αγνοία” σας), όπως και κάτι… προοδευτικές νεολαίες, πχ του ΣΥΡΙΖΑ, (είθε όχι, αν και δεν νομίζω), που από τώρα “μιλάει” και καλεί σε Ολική Άρνηση Στράτευσης, σε ελεύθερο συνδικαλισμό στο Στράτευμα, (δεν τους έφτανε ο εκτός Στρατού), σε μη άσκηση εθνικιστικής ρατσιστικής προπαγάνδας στις ΕΕΔ, (“δεν το πρόσεξα”, αχαχαχαχαχα), κλπ, κλπ, κλπ! (Θυμηθείτε το Σιωνιστή Μπεν ΓΚΟΥΡΙΟΝ και τί σας έγραφα πως είχε δηλώσει το 1962 για τους Εθνικούς Στρατούς, σε 60 χρόνια από τότε)!..

β. Αγαπητέ Πρόεδρε, Κε ΤΡΑΜΠ!

Σε παρακαλούμε να αλλάξεις άμεσα τα πρόσωπα όλων των διπλωματικών αποστολών των Η.Π.Α. στην Ελλάδα και αν όχι όλους, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ άλλαξε τον Πρέσβη σας εδώ στην Αθήνα! Ρώτα και θα σου πουν!.. Και εσύ Κε Αμερικανέ ΥΠΑΜ, επιτέλους άλλαξε αυτόν τον “Μάγκα” (έτσι περνιέται) Ναυταίο ΑΚΑΜ σας εδώ στην Αθήνα! Αλήθεια γιατί δεν τον έστειλε ο Ομπάμα στην… Άγκυρα; Πιο Τουρκόφιλος, απ’ αυτόν εδώ, είναι ο άλλος “δικός” σας στην Άγκυρα; Αν αυτό συμβαίνει, τότε ο της Αγκύρας, ΑΚΑΜ σας, (δεν τον ξέρω τον άνθρωπο), δεν θα είναι απλά Τουρκόφιλος, θα είναι… Τουρκολάγνος!.. Αχαχαχαχαχαχαχα

– Άραγε με ποιά διαδικασία και κριτήρια επιλέγονται οι “ανά τον κόσμον” ΑΚΑΜ σας;

γ.  – Για κάποιους! Η Τουρκία τώρα είναι σε προεκλογική περίοδο, για το Δημοψήφισμα! Η Βουλή τους ουσιαστικά έχει “κλείσει”!

      – Δεν επιθυμώ να σχολιάσω την άλλη … παπ…..ά, που “λέει” πως ο ΡΤΕ κάνει ό,τι κάνει με την Ελλάδα, λόγω του Δημοψηφίσματος, στο οποίο όλοι ΚΑΚΩΣ* έχουν εστιαστεί, (άλλη μια τ/επιτυχία), … παπ….ά που λέει πως με νίκη του, ο ΡΤΕ θα γίνει ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, “ένα πράγμα”, λες και τώρα δεν είναι, κλπ ή ό,τι αν χάσει θα μας επιτεθεί, κλπ!.. [Θυμηθείτε τη διαταγή του Τ/Α/ΓΕΕΔ, με τους χρόνους (6-12 μήνες από της καταστολής του “Κινήματος” και επαναφορά στην ομαλότητα / Σεπ 2016, μετά από τη μεγάλη… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ λαϊκή συγκέντρωση στην Πόλη), διαταγή που σας είχα γράψει, ότι είχε εκδώσει και αποστείλει και προς τους 3 Κλάδους του, τότε ο Τ/Α/ΓΕΕΔ ΑΚΑΡ, για πολεμική προετοιμασία των ΤΕΔ, κλπ / Βρείτε το σχετικό άρθρο, “εδώ και πίσω”]!

       –  Αναγνώστα ενθυμού: Η Τουρκία ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ(!) ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ!.. Καταλάβατε ή όχι; Καταλάβατε, είμαι σίγουρος!..

* Κακώς, διότι σας ρωτάω:Ο ΡΤΕ θα είναι αιώνιος; Μετά τί θα γίνει; Για πείτε μου“!..

δ. Με ρωτάνε: (Πρώτος μάλιστα ο “δυνατός” ΑΤΛΑΣ)! Ποιοί προήχθησαν στην ανώτατη ελληνική στρατιωτική βαθμίδα και ποιοί προχωρούν ή επιβιώνουν σ’ αυτήν, μετά από τις πρόσφατες κρίσεις στις ΕΕΔ; Απαντώ:

– Οι “γνωστοί” των πρώην Α/ΓΕΕΘΑΑ/ΓΕΣ, κλπ και οι “κολλητοί” … Πολιτικών (…”γαλονάδων” / υψηλόβαθμων / γνωστών Πολιτικών, αλλά και “μη”)!

– Στο ΠΝ υπάρχει η αρχαία ρήση, ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ, ως… λογομότο!.. Παραφράζοντάς το, θα μπορούσαμε να γράψουμε: ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΩΝ ΕΕΔ ΒΑΘΥΚΡΑΤΟΣ! Καταλάβατε!..

ΕΙΣΗΓΗΣΗ: Του χρόνου, ας προαχθεί στο ανώτατο ιεραρχικά επίπεδο, και κάποιος εκ των αναφερθέντων παραπάνω… “ηλιθίων”, ας προαχθεί και κάποιος… “κοινός θνητός”! (Έστω και… δοκιμαστικά! Αχαχαχαχαχα)!..

– Τα όποια Συμβούλια φίλοι μου αποδεικνύεται ότι είναι τυπικά! Τα πάντα είναι ρυθμισμένα, όχι μόνον από πριν, αλλά από… παλιά, αφού οι ΕΕΔ είναι όλμος (4,2″ ή 81mm δεν έχει σημασία), όλμος, που βάλλει όμως μόνον βλήματα με χρονικά ρυθμισμένο (άντε να σας κάνω το χατήρι), με ρυθμιζόμενο πυροσωλήνα! Αχαχαχαχαχαχα Καταλάβατε!..

ε. Την πιο καλή δήλωση, (04-03-2017), για την επικρατούσα πολιτικο-στρατιωτική κατάσταση στην περιοχή μας, την έκανε ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ο ΓΓ/Κ.Κ.Ε. Κος ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ !.. Να τη διαβάσετε στις ε/φ!

στ. Θα δώσω ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ(!) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, στον Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ, Κο ΤΟΣΚΑ και στην ΕΛΑΣ (εκεί φτάσαμε, να λέμε ΜΠΡΑΒΟ για το αυτονόητο, αλλά τί να κάνουμε, αφού έτσι καταντήσαμε στην Ελλάδα), για τη σύλληψη, από την ΕΛΑΣ, των ατόμων που έκαψαν τη Σημαία μας, στις φετινές δήθεν αναρχικές εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα στις φετινές εκδηλώσεις για τη θλιβερή επέτειο του Πολυτεχνείου (Νοε 2016)!

– Λάθος της Κ-Β που δεν το δημοσιοποίησε  ευρέως το θέμα από τα ΜΜΕ (Είθε όχι εσκεμμένα)! Θα ήταν φρόνιμο να μάθαιναν… κάποιοι, για το ρόλο των Αλβανών ή (και) των Αλβανών, στην Πατρίδα μας και κυρίως οι ίδιοι οι… Αλβανοί και η μεγάλη μάζα του λαού που ψηφίζει τους… “προοδευτικούς” και… “υπεράνω”!..

ζ. Η ακόλουθη “φωτο” – ρετρό,… άσχετη και εμβόλιμη, αλλά σχετική με… τα αγνά μας παιδικά χρόνια

Ω

                             Απ΄ την Ομαδάρα αυτή, οι Λάκης ΓΚΛΕΖΟΣ και Δημήτρης ΠΕΡΣΙΔΗΣ δεν ζουν πια!

Ε! Εκεί στους ΒΡΩΜΟ… “ΣΑΝΕΛ! (Κατά πως λέγαμε το… άρωμα ΚΟΚΟ ΣΑΝΕΛ)! Κάτω τα χέρια σας ρε (τα βρωμόχερά σας, όπως θα έγραφε και η… νεολαία σας στους τοίχους), από το ΘΡΥΛΟ μας, διότι θα αντιμετωπίσετε τον ανυπέρβλητο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ, ήτοι το ΛΑΟ ΤΟΥ, και τότε ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ σας!

thrilos eksedra

η. Τέλος, επειδή σήμερα έχω… διάθεση, (είμαι σε καλό mood, που λένε και οι ΈλληνεςΝΑΤΟ-ϊκοί), σας προσφέρω και το ακόλουθο ενδιαφέρον -παρακάτω- άρθρο! (Άλλωστε αναφέρθηκα σήμερα και στο αντικείμενο Πληροφορίες).

INTELLIGENCE COMMUNITY LEAKING

 

Saboteurs set on bringing down a president.

 

February 23, 2017

 

Matthew Vadum

 

Saboteurs in the U.S. intelligence community posing as patriots have been working hard to drive President Donald Trump from the White House.

Former National Security Agency intelligence analyst and former War College professor John R. Schindler bragged on Twitter last week about the spy-led plot his friends are conducting against the president.

“Now we go nuclear,” he tweeted. “IC [intelligence community] war [is] going to new levels. Just got an [email from] senior IC friend, it began: ‘He will die in jail.’”

“US intelligence is not the problem here,” Schindler added. “The President’s collusion with Russian intelligence is. Many details, but the essence is simple.”

In a column Feb. 12, Schindler cited wild, unproven, conspiratorial theories about Trump’s ties to Russia to justify his comrades’ seditious push to remove Trump from power.

The still-forming Trump administration is already doing serious harm to America’s longstanding global intelligence partnerships. In particular, fears that the White House is too friendly to Moscow are causing close allies to curtail some of their espionage relationships with Washington—a development with grave implications for international security, particularly in the all-important realm of counterterrorism.

People like Schindler think they know what’s best for America in terms of national security and foreign policy. Allowing an outsider like Donald Trump to do the job Americans elected him to do is unthinkable to them. So Trump must go.

People of Schindler’s ilk are using government resources in an effort to overthrow the nation’s duly elected government. While smiling on TV and assuring the public his administration was fully cooperating with the Trump transition team, President Obama gave members of the intelligence community permission to wage war against then-incoming President Trump.

Before leaving office President Obama cleared the way for his confederates in the intel world to ramp up their use of dirty tricks to kick the legs out from under the incoming Trump administration by changing intelligence-sharing rules. The goal is to prevent Trump from rolling back Obama’s poisonous legacy.

The most famous victim so far of what could be called Obama’s shadow government is National Security Advisor Mike Flynn, an anti-Islamofascist hardliner who was forced out of his post Feb. 13 by what appears to be a deep state cabal centered around the sleazy former Obama advisor Ben Rhodes. As Flynn’s replacement, Trump has appointed “warrior-scholar” U.S. Army Lt. Gen. H.R. McMaster.

Rhodes and other former Obama administration officials were part of an intrigue that led to the downfall of Flynn, investigative journalist Adam Kredo reported at the Washington Free Beacon.

Flynn’s resignation was “the culmination of a secret, months-long campaign by former Obama administration confidantes to handicap President Donald Trump’s national security apparatus and preserve the nuclear deal with Iran, according to multiple sources in and out of the White House who described to the Washington Free Beacon a behind-the-scenes effort by these officials to plant a series of damaging stories about Flynn in the national media.”

Kredo isn’t the only one crying foul.

Retired U.S. Army Lt. Gen. William G. “Jerry” Boykin said Flynn was targeted. It was “because they were concerned about where Flynn was going to go in terms of what he was going to recommend to President Trump.”

The intelligence community “itself has been politicized,” he told Laura Ingraham. “And I think this is one of the results — this is one of the things that you’re seeing come out of that politicization.”

“You’re seeing a guy that is key in the Trump administration being targeted, and they have used the tools that they have available to them to bring this guy down,” Boykin said.

Leaks of Trump’s telephone conversations with the leaders of Mexico and Australia have found their way into the media ecosystem. One gossipy news website published the ridiculous, unverified “golden showers” dossier that claims Trump is a urophiliac, of all things, who hired prostitutes in Moscow to inundate his hotel bed. There is also the wholly unsupported blanket claim that Russia somehow “hacked” the election, interfering to help Trump, along with the more specific but unproven assertion that Russia hacked documents from Hillary Clinton’s campaign and gave them to WikiLeaks.

In addition to leaking, U.S. intelligence operatives have been engaging in a gross, seditious form of insubordination that may be endangering national security. These people have been withholding sensitive intelligence from the president because they claim to be worried the data could be leaked or compromised if it reaches the White House, the Wall Street Journal reported last week.

Why they think they are allowed to withhold such information from their ultimate overseer, the democratically elected official whom Article II, Section 2, of the U.S. Constitution empowers to protect the nation as “Commander in Chief of the Army and Navy of the United States,” is unclear.

But these “spooks” who operate in the shadows don’t have to bother with excuses because they are unaccountable. They defy our new president’s directives and make public whatever policy they disagree with in hopes of undermining it. They are the “deep state,” which, according to one website, is “a body of people, typically influential members of government agencies or the military, believed to be involved in the secret manipulation or control of government policy.” The deep state doesn’t give up its power when a president leaves office. It stays behind to clandestinely exert its dark influence regardless of which party controls the White House.

These deep-state dwellers leapt into action in the final weeks of Obama’s presidency.

As the clock ticked, Obama green-lighted a disturbing relaxation of the rules regulating the National Security Agency’s ability to circulate globally intercepted personal communications among the other 16 intelligence agencies, some of which are more politicized than the NSA, before applying important longstanding privacy-protection protocols. Before the policy was altered, the NSA screened out the identities of innocent people and irrelevant personal information before passing intercepted communications along to other agencies like the CIA or the FBI’s intelligence units.

Put another way, 17 days before President Trump was sworn in, NSA was unleashed against his embryonic (Κε ΚΑΜΜΕΝΕ) administration, newly empowered to share raw intelligence gathered from telephone calls and emails that go through network switches outside the country, as well as messages between people outside the U.S. that go through domestic network switches.

New rules were issued under section 2.3 of Executive Order 12333 (Dec. 4, 1981) after Obama administration officials Loretta Lynch, then the attorney general, and James Clapper, then the national intelligence director, signed off on them on Jan. 3 this year and Dec. 15 last year, respectively. These rules came in the form of an unclassified document titled “Procedures for the Availability or Dissemination of Raw Signals Intelligence Information by the National Security Agency.”

“Now intelligence agencies can search directly through raw repositories of communications intercepted by the NSA and then apply such rules as required for minimizing privacy intrusions,” Harry G. Hutchison writes at the American Center for Law and Justice website.

This means “the contents of the conversations engaged in by members of the Trump Administration and by President Trump himself are now under an increasing risk that they will be exposed to the public for purposes of embarrassing the Trump Administration and in order to impede the effectiveness of his policies.”

The policy change allowed “far more agents and officials to search through raw intelligence data,” and accordingly, “it appears that the prospect of intel leaks grew exponentially.”

Whatever investigation of Flynn took place was tainted from the start: U.S. intelligence operatives appear to have spied on him without any reasonable justification. There was no reason for the FBI to carry out the grilling Flynn reportedly received because it already possessed the intercepted alleged communication. “There appears to have been no foreign-intelligence or criminal-investigative purpose served by the FBI’s interrogation of General Flynn,” former federal prosecutor Andrew C. McCarthy writes.

A retired lieutenant general in the U.S. Army, Flynn fell on his sword for making contact with Kislyak and then lying to Pence about it, according to the White House. (Ό,τι σας είχα γράψει, α-κρι-βώς)!

It’s not as if we know what actually happened with Flynn and the Russian or Russians at this point, or if there really was any contact at all. News reports have not quoted any on-the-record sources so it is entirely possible the allegations against Flynn were conjured out of thin air by Obama holdovers determined to undermine the Trump administration.

This is the form that what Michael Walsh calls a rolling coup attempt against the Trump administration has taken.

Faceless operatives whose highest loyalty is to their jobs and their twisted realpolitik ideology don’t care what American voters think.

This, too, is part of the Obama legacy.

                                                                                                  – / – 

                                                      ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ… ΥΦΟΣ!

WE

                                                                                                        – / –