08 Σεπ. 2011 – 08 Σεπ. 2018 !.. Τουρκαλβανοί + Έλληνες Συνεργάτες, “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”!

Τουρκαλβανοί + Έλληνες, στην Ελλάδα, συνεργάτες… σας! (Ελληνικής καταγωγής ορθότερα, αφού δεν μπορεί πουλημένα, για λίγα Ευρώ, τομάρια, πουλημένοι προδότες να λέγονται / να είναι Έλλληνες)!.. Πρακτόρια και μη! ΔΙΑΒΑΣΤΕ παρακάτω:

 ω3

7 χρόνια πέρασαν !

7 χρόνια ΔΡΑΜΑΤΟΣ και ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ !..

Όσα χρόνια όμως και αν περάσουν, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ(!!!) ΟΛΟΙ(!!!) οι εμπλεκόμενοι!

 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

και

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ” !!!..

ΓΕΙΑ-ΣΑΣ ΟΧΙΕΣ!

Ω

ΜΙΑ “ΦΩΤΟ” 1000 ΛΕΞΕΙΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

Με την ευκαιρία, “ρίχτε μια ματιά” και στα παρακάτω!

1. Τουρκαλβανοί της Λέσβου, εσείς που… δραστηριοποιείστε! (Καταλάβατε)!..

Είστε γνωστοί“!..

ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ λοιπόν!

ω

2. Ε! Εκεί στην Αντι-τρομοκρατική! Με πολύ και ειλικρινή αγάπη, διαβάστε παρακάτω:

  • Όταν οι Αξκοί σας θα μάθουν να χειρίζονται(!!!) ΠΗΓΕΣ, οι οποίες, είτε… βρώμικες, είτε… καθαρές, είτε σχεδόν… καθαρές, κλπ, παλιές ή νέες, βγάζουν όμως όλες… νερό, πιο λίγο, λίγο, περισσότερο, πολύ, κλπ, τότε θα μπορέσετε να πιάσετε, όχι μόνον το γιο του Λαχειοπώλη, που διαβάζω ότι τον ψάχνετε πάλι, κλπ, αλλά και… αηδόνια ακόμα θα κάνετε να ζήσουν σε… κλουβιά!..
  • Δεν είναι δυνατόν! Όλο και κάποιος θα υπάρχει, που θα το ‘χει, που λένε και οι νεότεροι!..
  • Καλά τα δίμετρα εκπ-να κορμιά, καλά τα “βαλιτσάκια”, κλπ, αλλά χρειάζεστε και στελέχη με λίγο παραπάνω, (με το συμπάθιο), “IQ”!

3. Ας προσέχουν οι Έλληνες ανώτατοι στρ-κοί, Στρατηγοί, κλπ, διότι τους “ακούνε”!.. Ακούστε με!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα Δεν θα είναι ωραίο να πάθουν ότι πριν από λίγα χρόνια οι Τούρκοι συνάδελφοί τους! Δείτε την πιο κάτω “φωτο”, εστιαστείτε όμως και στο όλον(!) της λεζάντας της:

ω

4. Αυτό το παλληκαράκι σας, (“φωτο”), που μας είχατε πει ότι είναι (… “το Μέλλον”) ο Νο “1” “Χάκερ” σας, (τέλος πάντων ότι είναι… “κεφάλι”), πού τον έχετε ρε Χακαν-ούλη; Ξαναπήγε στις Η.Π.Α., είναι στο Τ/ΓΕΕΔ ή τον πήρες εσύ “κοντά” σου; Για πες μας!..

ω

-/-