08-02-1981: 21 ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ!..

Α.

«Ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμών»!..

«Ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμών»
                                                                       WE LOVE YOU!
7 Φεβρουαρίου 2019

– Επίσης, υποστήριξε ότι όλοι στον Ολυμπιακό σηκώνουν και θα πρέπει να συνεχίσουν να σηκώνουν όσο ψηλότερα τη σημαία της ομάδας, ώστε να την βλέπουν να κυματίζει υπερήφανα οι 21 άγγελοι της 8ης ημέρας του Φλεβάρη, (πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, τί είπες Πρόεδρε), όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

– «Η 8η Φεβρουαρίου είναι για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μια ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμών γι’ αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα φορώντας την Ερυθρόλευκη φανέλα.

Η τραγωδία της Θύρας “7 πρέπει πάντα να μας θυμίζει ότι τα γήπεδα πρέπει να είναι ασφαλή για όλους, ώστε να μην βιώσουμε ξανά παρόμοιο εφιάλτη.

Σηκώνουμε όσο ψηλότερα μπορούμε την σημαία του Θρύλου του παγκόσμιου αθλητισμού, για να τη βλέπουν να κυματίζει υπερήφανα οι 21 άγγελοι της όγδοης μέρας του Φλεβάρη».

 

Β. ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.

 

«Αξέχαστοι...» (pic)

Γ.

Αλησμόνητοι, Αθάνατοι, Παρόντες…

Αλησμόνητοι, Αθάνατοι, Παρόντες...
8 Φεβρουαρίου 2019

– Ημέρα πένθους, ημέρα μνήμης, ημέρας περισυλλογής για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η 8η Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα που έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας. Μια ημέρα που ποτέ δεν θα ξεχάσει κανείς

– 21 άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ, στα σκαλιά της Θύρας 7, την ώρα που προσπαθούσαν να βγουν από τη θύρα, για να μετακινηθούν προς τη θύρα 1, εκεί από όπου θα έβγαιναν οι ποδοσφαιριστές-θριαμβευτές του Θρύλου μετά το 6-0 με την ΑΕΚ, το 1981.

Ω

Ο χρόνος σταμάτησε λίγο πριν τις 17:00. Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά εκείνη η στιγμή, εκείνη η αποφράδα ημέρα και κυρίως τα 21 αδέρφια μιας που έφυγαν, δεν λείπουν ποτέ. Είναι πάντα ΕΚΕΙ! Τα χρόνια περνάνε, ποτέ δεν σας ξεχνάμε…

  • Τα 21 αδέρφια μας που έφυγαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή

 

Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών)

Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών)

Ηλίας Παναγούλης (17 ετών)

Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών)

Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών)

Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών)

Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών)

Νίκος Φίλος (19 ετών)

Γιάννης Διαλυνάς (20 ετών)

Βασίλης Μάχας (20 ετών)

Ευστράτιος Λούπος (20 ετών)

Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών)

Ζωγραφιά Χαϊρατίδου (23 ετών)

Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών)

Κώστας Καρανικόλας (26 ετών)

Μιχάλης Μάρκου (27 ετών)

Κώστας Μπίλας (28 ετών)

Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών)

Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών)

Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών)

Δημήτριος Αδαμόπουλος (41 ετών)

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ“!!!

 

Δ. “ΦΩΤΟ

 

Ω4

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΤΑΪΦΑΣ ΚΑΙ ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ “7”

 

Ω5

Ω6

ΜΑΪΚ ΓΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!..

 

Ω7

ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ω8

ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!

Ω9

Ω10 ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ!!!

 

Ω11

ΕΛΛΑΣ – ΘΡΥΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

-/-

Ε. Ο “Βάζελος” που, αμέσως μετά από το τραγικό γεγονός, έσπευσε στο Τζάνειο να συμπαρασταθεί στους τραυματίες και στους γονείς – συγγενείς των νεκρών, στηρίζοντας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ σχεδόν ΑΠΑΝΤΕΣ τους χαροκαμένους τότε, όπως και τους τραυματίες, ήταν ο συγχωρεμένος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ο ΛΑΪΚΟΣ, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο ΚΥΡΙΟΣ, ο ΒΑΖΕΛΟΣ, ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*!

Ω3 

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ “ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ

(2018+)!..

(ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ, ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ)  

 

* Δίδασκε πάντα και παντού ΗΘΟΣ(!) και ΑΝΘΡΩΠΙΑ(!) ο Παύλος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ! Γι΄αυτό και δεν έπρεπε ο νεαρός Οπαδός μας, στο σχεδόν πρόσφατο ματς μας μπάσκετ με τον Βάζελο, στο ΣΕΦ, να φτύσει τον γιό του Δημήτρη, όσο και να έχει προκαλέσει αυτός -κατά καιρούς- τον φίλαθλο κόσμο μας, με την ανοίκεια / αντι-αθλητική συμπεριφορά του! (Αφήστε που ήταν και ΑΝΑΝΔΡΗ αυτή η ενέργεια, κάτι μη συμβατό με πραγματικούς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, διότι αν είσαι ΑΝΔΡΑΣ, πόσο μάλλον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, πας “στα ίσα” και “ξηγιέσαι”, με τον οποιοδήποτε, γνωρίζοντας ότι ΑΝΔΡΑΣ είναι η συνολική στάση σου, “στάση αρχών και αξιών” και όχι “να βάλεις τον άλλον κάτω”, και αυτό το γράφω, διότι πιθανώς να μου αντιτείνατε πως αν ενεργούσε έτσι ο άμυαλος νεαρός, θα τον έκανε “μπαούλο” η ασφάλεια του Προέδρου του μπασκετικού Βάζελου)! Πρέπει να τον αφήνουμε να εξευτελίζεται τον Δ. Γ., να του… στέλνουμε ένα διαπεραστικό, ένα έντονο, αλλά απλό…ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ και κάποια στιγμή, (άλλωστε νέος άνθρωπος είναι ακόμα), “θα δώσει” ο ΘΕΟΣ και θα καταλάβει και ποιανού ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι γόνος, και ποιού χώρου μέλος είναι, όντας μεγαλοβιομήχανος, όπως και ποιάς Ομάδας ηγείται, με συνέπεια / με αποτέλεσμα να είναι απαγορευτικές συμπεριφορές σαν τις -μέχρι τώρα- δικές του!..

– Με την ευκαιρία, του στέλνουμε, “όλο το σχεδόν Γαβροκρατούμενο σάϊτ μας”, πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια για την παρουσία του στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της 20ης Ιαν. 2019, στο Σύνταγμα, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, που ξεπούλησε το βαζελο-νεο-διεθνιστο-ΣΟΡΟΣ-κομμούνι, ελληνικής καταγωγής Π-Θ Τσίπρας!..

ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

-/-

ΥΓ.

1. “Γαμώ την εξυγίανσή σας”, σάπιοι της ΕΠΟ και της Διαιτησίας!.. Στο Περιστέρι χθες, στο εκεί ματς Κυπέλλου της Κούλας, του “Κυρ Δκτή”, με τον Ατρόμητο Αθ. ο ΟΠΑΔΟΣ της Κούλας διαιτητής ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, (από πέρυσι σας έχουμε γράψει για όλα τα “Κοράκια”, ποιά είναι και από ποιούς ελέγχονται, όπως και ποιά Σωματεία ελέγχονται από την Κούλα και τον Γεωργιανό “Σαμπιντίς), και πέναλτυ μαρς δεν έδωσε στον Ατρόμητο, και πέναλτυ μαϊμού έδωσε στην Κούλα, ώστε τελικά αυτή να φύγει με νίκη 1 – 0!.. Φτου σας ξεφτίλες! Και μετά όλοι εσείς, ρε τιποτένιοι, τολμάτε να μιλάτε για τον ΘΡΥΛΟ της Ελλάδος;

– Πάτε τώρα ρε απάτρηδες βρωμο-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, να πάρετε ψήφο στο Περιστέρι!.. Ξεφτίλες! Βασιλειάδη μουσόψειρα και δήθεν Ολυμπιακέ, πού είσαι; Ξεφτίλα!..

2. Έχασε 65 – 64 η Ομάδα μας χθες (07-02-2019) στο Τελ – Αβίβ, (Γιαντ Ελιάου), από την Μακάμπι! Μετά από πάρα πολύ καιρό είδα διαιτησία, στην Ευρώπη φυσικά, (αφού στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι με τους… Βασιλακόπουλους), να παίζει” τον Ολυμπιακό μας 100 – 0 εις βάρος” του!.. Δεν σεβάστηκαν, οι… Κοι αυτοί, ούτε την Ομάδα μας, ούτε τους αθλητές μας, ούτε την… σφυρίχτρα τους, (και συνεπώς την τιμή τους), αλλά ούτε και τον Προπονητή μας, τον εβραϊκής καταγωγής Αμερικανό Κο Ντ. ΜΠΛΑΤ, ο οποίος, μάλλον λόγω της προαναφερθείσης καταγωγής του, δεν έβγαλε κιχ” σ’ όλο το ματς, προς τους διαιτητές, ενώ στο τέλος αγκάλιασε τον Πρόεδρο των Μακαβαίων, ψιθυρίζοντάς του κάτι στο δεξιό του αυτί!.. (Μάλλον ότι “σου δώρησα το ματς Πρόεδρε”)!.. Έτσι έγιναν μάγκες ο… ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, αλλά και οι Ισραηλινοί, οι οποίοι είχαν να μας κερδίσουν 10 χρόνια, στο γήπεδό τους! Τέλος, πολύ το μίσος των Φιλάθλων στις κερκίδες προς την Ομάδα μας! Γιατί ρε Ισραηλινοί φίλαθλοι ή οπαδοί της Μακάμπι; Έχει να κάνει ειδικά με εμάς, (διότι με τον Βάζελο δεν ήσασταν έτσι) ή έχει να κάνει με τα αρνητικά -μάλλον- αισθήματά σας, προς τους Έλληνες γενικώς; 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!..

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ!

-/-

3.

ΔΥΝΑΤΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!..

(ΠΑΙΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ)!..

-/-