09-10-2022.

1. Από πότε ο φίλος ΕΛΛΗΝΑΣ έχει γράψει πως ό,τι σήμερα κάνει η Τουρκία και(!) προς εμάς (ρητορικά, πχ το πρόσφατο “θα έλθουμε μια νύχτα”, αλλά και στο Πεδίο, όπως πχ εκείνη η… “Καθαρά Δευτέρα” του 2020, οι βόλτες του “Ορούτς Ρέϊς” την ίδια τότε χρονιά, αλλά και υπό… αναμονή ίδιες του Αμπντούλ Χαμήτ Χαν, του Β’, τώρα, η πρόσφατη Τ-Λ συμφωνία… ενοικίασης της “ΑΟΖ” της… Λιβύης, κλπ), αποτελεί απόφασή της (τ/Σ.Ε.Α.), αμέσως μετά το αποτυχημένο τ/Γκιουλενικό Κίνημα του Ιουλίου, του 2016 και είναι η εφαρμογή της Αρχής που λέει πως “η άμυνα αρχίζει από το έδαφος του αντιπάλου / του κάθε φορά -τέλος πάντων- στόχου”; (Από την περίοδο της Ειρήνης ακόμα!..)

Δεν σας είχε γράψει ακόμα πως, από τότε επίσης (Ιούλιος 2016), οι Τούρκοι “γύρισαν”, σταδιακά και με σχέδιο, την άμυνά τους από περίπου πλήρως ΝΑΤΟΪΚΗ που ήταν, σε πλήρως εθνική (καταλαβαίνετε τί σήμαινε / τί σημαίνει αυτό), και τώρα διαμαρτύρονται με την… ΝΑΤΟΪΚΗ και Αμερικανοποιημένη στρατιωτικά (όπως οι ίδιοι λένε φωνάζοντας) Ελλάδα;

Γιατί δεν μελετάτε, βρε, τον “Ε.Θ.”, ώστε επιτέλους να πάψετε τάχα να… εκπλήσσεστε;

2. Η φράση “θα έλθουμε μια νύχτα ξαφνικά” είναι φράση που χρησιμοποιούν οι ΤΕΔ, σχεδόν 40 (!) χρόνια τώρα, ασχέτως αν η ε/”Ελίτ” (και όχι τόσο η πολιτική), σχεδόν χεσμένη από τον τουρκικό… φόβο και από έναν πιθανό Ε-Τ πόλεμο, (έναν πόλεμο που θα της χαλάσει την… ησυχία της και κυρίως την… “κονόμα” της), την ανακάλυψε πρόσφατα!..

Όπως και η τ/φράση “Γαλάζια Πατρίδα” / “Mavi Vatan”, όπως είχε γραφεί εδώ στον “Ε.Θ.”, δεν είναι σημερινή, δεν είναι νέα, δεν είναι καινούργια, επειδή η ε/εξωτερική πολιτική την… ανακάλυψε μόλις την άκουσε από τους Τούρκους, αλλά πρόκειται για συνήθη τουρκική φρασεολογία, την οποίαν συναντά κανείς ακόμα και στα βιβλία της εκμαθήσεως της τ/γλώσσας, όπως πχ την φράση “Mavi Yolculuk” / “Γαλάζιο Ταξίδι” , “Γαλάζια Νερά” / “Mavi Sular”, κλπ!

Η παραπάνω άγνοια , τουλάχιστον της ε/εξωτερικής πολιτικής (όχι πια βεβαίως), που καταντάει στην συνέχεια να δέχεται ή ορθότερα να δεχόταν “αμασητί” τις όποιες τ/ονοματοδοσίες, αιτιάσεις, κλπ, κλπ, κλπ, θυμίζει μια από τις ελάχιστες αλήθειες που εκστόμισε, ως Π-Θ, ο καταστροφέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πρώτος… σπορέας – καλλιεργητής της “στημένης”, και κατόπιν έξωθεν εντολής, ολικής Κ/Φ της ε/Οικονομίας Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ή ΑΒΟΥΡΙ! (Που όμως κανείς, λόγω του ότι είναι εβραϊκής καταγωγής, γεγονός που αποτελεί κάτι σαν Ινδική… “Ιερή Αγελάδα” και στην χώρα μας, λόγω της ύπαρξης και του… ρόλου (sic) των “Διεθνών Εβραίων”, δεν τολμάει να του… καταμαρτυρήσει ο,τιδήποτε βαρύ και μεγάλο λάθος του, εσκεμμένο ή όχι, που έκανε όταν μας κυβέρνησε)!.. Είχε πει λοιπόν το πολύ αληθινό: “Δεν βρήκαμε ούτε έναν στο ε/ΥΠΕΞ να μιλάει Τουρκικά”!.. (Υπερβολή, αλλά αντικατόπτριζε πλήρως το πώς έως τότε “πολεμούσαμε” τους Τούρκους)!..

Καταλάβατε λοιπόν πόση, μέχρι τότε, σημασία έδιναν οι Πολιτικοί μας στην γνώση της Τουρκίας, ώστε να μπορούσαν να την αντιμετώπιζαν καλύτερα… παρασάγγας!.. Τώρα όμως, τα τελευταία 5, 6 χρόνια, το πιο μεγάλο καλό που έκανε στην Ελλάδα η Τουρκία, με την συνεχή της εναντίον μας προκλητική συμπεριφορά, είναι ότι σχεδόν όλοι οι Έλληνες (με πρώτους τους δημ/φους και τους Κομματικούς αναλυτές των Τ/Ο Καναλιών), έγιναν… Τουρκολόγοι!..

3. “Ωραίος” ο… Σαμαρικός Στρατηγός ΤΖΟΥΜΗΣ (ΣΣΕ 1983)! Επιτέλους διαβάζει το “σάϊτ” μας και έτσι είπε στον ΣΚΑΪ (ρωτήθηκε φυσικά), μια πολύ μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ, που “φαγωθήκαμε” να την λέμε και να την  γράφουμε εδώ, πως δηλαδή, “δεν παίζει” ότι η τ/προκλητική συμπεριφορά σχετίζεται με το εσωτερικό της Τουρκίας, κλπ, όπως οι περισσότεροι και άσχετοι λένε (και μάλιστα με στόμφο) συνήθως!

Ρώτησε λοιπόν έξυπνα, απαντώντας, στον Οικονόμου και στον ανταγωνιστή του Αφτιά σε… σάλια Άκη Παυλόπουλο (ή… “Δημοσθένη”), το εξής: “Δηλαδή, μετά τις εκλογές στην Τουρκία, οι Τούρκοι θα πάψουν να διεκδικούν σε βάρος μας, θα αλλάξουν στάση”; (Η απάντηση είναι, “ασφαλώς και όχι”)!..

Μπράβο Στρατηγέ! Θα γίνεις ακόμα καλύτερος, αν συνεχίσεις να μελετάς τον “Ε.Θ.”!

Θα έπρεπε όμως να τους πεις – εξηγήσεις και το άλλο, που επίσης “δεν παίζει” και λένε και(!) αυτοί οι 2 δημ/φοι, αλλά και που ακούγεται ευρέως και σε άλλα Τ/Ο Κανάλια, Ρ/Σ, κλπ, πως δηλαδή “ο ΡΤΕ κάνει ό,τι κάνει και λέει ό,τι λέει εναντίον μας και όχι μόνον, διότι τάχα φοβάται ακόμα και για την ζωή του, αν ηττηθεί στις τ/εκλογές, αφού η Αντιπολίτευση θα τον κυνηγήσει, κλπ”!..

Θα έπρεπε να τους πεις, ό,τι εδώ σε εμάς έχεις, είμαστε σίγουροι, διαβάσει! Θα έπρεπε λοιπόν να τους πεις πως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για την συγκεκριμένη χώρα Τουρκία, αφού πλέον ο ΡΤΕ έχει καταστεί ΣΥΜΒΟΛΟ (!) για τους Ισλαμιστές στην χώρα του, και είναι στις καρδιές τουλάχιστον του μισού τ/λαού, όπως και τυγχάνει θαυμασμού και από τους ψηφοφόρους των άλλων -πλην του “ΑΚΡ”- Κομμάτων! Είτε αρέσει, είτε όχι, ο ΡΤΕ είναι πια ο… ΚΕΜΑΛ των Ισλαμιστών σίγουρα και… τακιμιάζοντας με τον “Ευνούχο” Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πιθανότατα να διεκδικήσει προσωπικά και κάτι περισσότερο, ως σύγχρονη ύπατη πολιτική προσωπικότητα της Τουρκίας!.. (Και κατά τα φαινόμενα τελευταία μεγάλη)!

Αν τον “αγγίξουν” “έργοις και ουσία” (διότι “λόγοις” / “του… κόλου” βεβαίως και θα τον προσβάλλουν), θα είναι σαν να αυτοχειριάζονται πολιτικά, αφού λίαν πιθανώς θα οδηγήσουν την χώρα τους σε διχασμό, που θα οδηγήσει ίσως και σε εμφύλιο, ενώ όντας 20+ χρόνια εκτός εξουσίας, αν δεν είναι πολιτικά ανόητοι, θα πρέπει πρωτίστως να ενδιαφερθούν για την εδραίωσή τους στην εξουσία και όχι να παίξουν στα πολιτικά… ζάρια την νίκη τους αυτή, αν φυσικά νικήσουν!..

Η Τουρκία, όπως λένε Στρατηγέ οι του “ΑΚΡ”, αλλά κυρίως προς τους εκτός Τουρκίας… αποδέκτες και κυρίως αντιπάλους της χώρας τους, δεν είναι πια η παλαιά Τουρκία! Οι εποχές που διανύουμε στην χώρα αυτή, πράγματι, δεν είναι σαν αυτές του 1960 ή του 1970 και 1980 ακόμα (Αν έχεις ασχοληθεί και ξέρεις)!..

Ο ΡΤΕ, ΑΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (αυτήν την μικρή προτασούλα, πόσες φορές την έχετε διαβάσει εδώ στον “Ε.Θ.”;), ΘΑ “ΑΓΓΙΧΤΕΙ” ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Η ΓΕΛΟΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩΜΕΝΗ(;) ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Τ/ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Κ-Β, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΛΑΟ, ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ / ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ!..

Συνεπώς, εμείς πιστεύουμε ότι είναι ξεκάθαρη… παπαρολογία η έωλη και ευκόλως αναφερόμενη συχνά φράση “ο ΡΤΕ, αν χάσει στις προσεχείς εκλογές, χάνεται”, κλπ, κλπ, κλπ!..

Θα μπορούσες ακόμα, δοθείσης ευκαιρίας, να γινόσουν και άλλο “μάγκας” (και να χαιρόμασταν και άλλο εμείς εδώ, που μας… συμβουλεύεσαι), βγάζοντας… “Νοκ Άουτ” τις συνεχείς ανόητες αναφορές και ερωτήσεις και των 2 αυτών δημ/φων του ΣΚΑΪ, αλλά και άλλων, που συνεχώς ρωτάνε, “υπάρχει περίπτωση να έχουμε θερμό επεισόδιο”; 

α. Οι Τούρκοι ΔΕΝ έχουν πια, εδώ και καιρό, κανέναν λόγο να πάνε σε “Θερμό Επεισόδιο”, (σας το έχουμε και αυτό γράψει και εξηγήσει πάρα πολλές φορές), αφού πια “η… μόδα τους πέρασε”! Ας το γράψουμε έτσι σήμερα!

Οι Τούρκοι πράγματι, με αυτά τα επεισόδια, τα προηγούμενα χρόνια (βλέπε πχ Ίμια, Κάσος / δολοφονία Ηλιάκη, κλπ), “άνοιξαν” όλα τα μεγάλα(!) σημερινά αναμεταξύ μας -κατ’ αυτούς πάντα-θέματα και πλέον θα πάνε σε κάτι μεγάλο ή και πιο… μεγάλο, για να πετύχουν την σε βάρος μας υλοποίηση των στρατηγικών τους σχεδιασμών… , σχεδιασμών 10ετιών, που απλώς τους έκαναν και κάνουν, όταν απαιτείτο και όταν απαιτείται… “update”! [Υλοποίηση των στρατηγικών σχεδιασμών τους αυστηρά στο “Όλον ΕΤ Επχ-κό Πεδίο” (θα ακούσατε στα Τ/Ο Κανάλια, πως οι Τούρκοι αναφέρθηκαν και αυτοί πια “ανοικτά” στις ΤV τους και στα 3 -σίγουρα- Ε-Τ “Θέατρα Επχ-σεων”, ήτοι Κύπρου, Θράκης και Αιγαίου)]!..

β. Και ο σπουδαιότερος λόγος που τα… τουρκικά “Θ.Ε.” έλαβαν τέλος, είναι με δική μας… εμπλοκή! Διαβάστε!

Μα πώς, ρε άσχετοι ή αδιάβαστοι ή αδιάφοροι και μη παρακολουθούντες τα Ε-Τ ή άνοες (ενν. κυρίως χωρίς κρίση), ή όλα αυτά μαζί, θα έχουμε με τους Τούρκους “Θερμό Επεισόδιο”, αφού αν κάπου υποτεθεί πως θα μας προσβάλλουν, τους έχουμε ήδη ενημερώσει ότι θα τους αντι-προσβάλλουμε ΑΜΕΣΩΣ(!) και ΟΧΙ (!) ΣΗΜΕΙΑΚΑ, γεγονός που θα οδηγήσει ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΑ σε Ε-Τ πόλεμο, τον οποίον θα πρέπει να μας πουν αν τον θέλουν και σε τί… διαστάσεις, σε ό,τι αφορά τα 4 σημεία του Ορίζοντος; (Κάποια άλλη στιγμή θα αναφερθούμε στα 4, περί την Τουρκία, … σημεία του Ορίζοντος, με δεδομένη και την πρόνοια της Λωζάννης για την χώρα αυτήν! Αυτό προσπαθεί να κάνει και η Τουρκία με εμάς, με Αλβανία, Βουλγαρία (Σκόπια), 1/2 Λιβύη και εντός της χώρας μας με τους Μουσουλμάνους “λάθρο” και μη, με την “5η Φάλαγγα” στην γη μας, αλλά σύντομα θα αντιληφθεί, με την έναρξη των επχ-σεων, πως ο σχεδιασμός της αυτός ήταν “κενό γράμμα”!..

Και κάτι τελευταίο, Στρατηγέ Τζούμη, (που σε βλέπουμε να… πεθαίνεις, αν χάσεις την… δημοσιότητα και δεν το θέλουμε), αν και στο είχαμε γράψει! Δεν είναι Ερντοάν, όπως τον λες! Είναι κανονικά Ερντογάν! (Όπως το “γ” το ελληνικό / έστω ολίγον άηχο, αλλά όχι καθόλου / κατάλαβες), ενώ βεβαίως δεν είναι ούτε και Ερντογκάν, αφού έχουμε το ğ στο επώνυμό του (Erdoğan) και όχι το g!.. (Τα ίδια ισχύουν πχ και για το Tağıp, ένα από τα ονόματά του, που διαβάζεται Ταγίπ, έστω λίγο άηχο, όχι φυσικά καθόλου και σίγουρα όχι Ταγκίπ)!..

4. Ο “ΙΑΠΕΤΟΣ” πιστεύει πως, μέχρι και τον Μάρτιο του 2023, η Ελλάδα και η Τουρκία θα έχουν εμπλακεί σε πολεμική αναμέτρηση, με τον έναν ή άλλον τρόπο, όπως εδώ σας έχει επανειλημμένως και επ’ αρκετόν παρουσιαστεί!..

Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά η Λωζάννη, και δη στο σύνολό της, δεν θα αλλάξει ειρηνικά και αν θέλετε δεν(!) μπορεί να αλλάξει ειρηνικά, αφού πρόκειται για μια παγκόσμιο συνθήκη, και αφού ο ένας των “Μεγάλων”, λέγε με Η.Π.Α., δεν συνομιλεί με τον Νο “1” αντίπαλό του, λέγε με Ρωσία και έχει αποφασίσει, κατ’ εμάς ανοήτως και με πολύ μεγάλο ρίσκο για αποτυχία, να την εκμηδενίσει στο Πεδίο!

Και φυσικά ένας Ε-Τ πόλεμος, δεν σχετίζεται ούτε με αυτό που λέγεται και ακούγεται, πως δηλαδή ο ΡΤΕ πιθανότατα να πάει σε πόλεμο με την Ελλάδα, για να παραμείνει στην εξουσία, … εκμεταλλευόμενος πρόνοια του τ/Συντάγματος, που αναβάλλει ουσιαστικά τις εκλογές επιμηκύνοντας τον χρόνο διεξαγωγής τους, αν η Τουρκία εμπλακεί σε πόλεμο, κλπ, θεωρία που είναι “δίδυμο αδελφάκι”, με αυτούς που λένε (το εξηγήσαμε πιο πάνω) πως η τ/προκλητική συμπεριφορά σήμερα οφείλεται στον φόβο του ΡΤΕ για το μέλλον του (όπως και της οικογενείας του), αν χάσει τις προσεχείς εκλογές (Ιούν. 2023), κλπ.

5. Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” έχει γράψει και εξηγήσει, γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει χρήση του δικαιώματός της να επεκτείνει τα ΝΜ της σε 12 σε όλα τα νερά της, όπου ακόμα δεν το έχει κάνει (Σύμβαση του Μοντέγκο Μπέϊ / 1982), λίγο πριν (διότι αυτό θα έχει πια φανεί) ή ακριβώς με(!) την έναρξη του τελευταίου ιστορικά Ε-Τ πολέμου!

Όχι βεβαίως λόγω του τ/ “CASUS BELLİ” δεν θα πρέπει τώρα να τα επεκτείνει, αλλά διότι αφ’ ενός ΔΕΝ(!) θα πρέπει να έρθει σε ρήξη με τις Υπερδυνάμεις και για τώρα πια, (αφού η Ρωσία έχει αποκλειστεί στην Μ. Θάλασσα), την μια και μοναδική, λέγε με Η.Π.Α. και αφ’ ετέρου, διότι πολιτικά και στρατιωτικά (επχ-κά) είναι 100% ορθότερο να γίνει τότε, για μια σειρά από λόγους!..

Σταματήστε λοιπόν και την συχνή… κατάποση και αυτού του… χαπιού και βεβαιωθείτε πως ο Κ.Κ.Μ. γνωρίζει!.. Τώρα, αν έρθει στα πράγματα ο Έλληνας… Τσόρτσιλ Διεθνιστής “Σόρος – Τσίπρας”… ανασκουμπωθείτε και αρχίσετε τις προσευχές!..

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρουλάκη ή… Κολοκοτρώνη!

Ο Ανδρουλάκης και όταν ακόμα θα αρχίσει ένας λίαν πιθανός Ε-Τ πόλεμος, ούτως ή άλλως ως προς τον τρόπο της ενάρξεώς του, θα ασχολείται με το ποιός και γιατί τον υπέκλεψε, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ξεχνώντας πάντα να λέει ότι θα μπορούσε να είχε μάθει τα πάντα και να το είχε κάνει αλλιώς το θέμα “σημαία”, με τον ίδιο… σημαιοφόρο και όχι να έχει καταντήσει πια… “μπροστάρης διαδηλώσεως”! Άντε το πολύ – πολύ να πει πάλι, αυτό που μονίμως λέει, περί “εμπάργκο” όπλων στην Τουρκία, ενώ ο πόλεμος θα έχει ξεκινήσει!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Τράβα ξυρίσου βρε, μπας και είσαι ή μπας και γίνεις πιο συμπαθής χωρίς τα μούσια, γένια δεν ξέρω τί είναι και χωρίς τις τυχόν… κόνιδες που μπορεί να επικάθονται σ’ αυτά, αναζητώντας… φωλιά!..

Σημειώστε ότι οι Ισραηλινοί με το “PREDATOR” (“ΠΡΙΝΤΕΪΤΟΡ” και όχι “ΠΡΕΝΤΑΤΟΡ”), φέρεται να παρακολούθησαν παγκοσμίως(!) τουλάχιστον 150 πολιτικά και άλλα πρόσωπα – στόχους τους, αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ ΧΩΡΑ ασχολήθηκε με το θέμα, ερχόμενη σε ρήξη με το Ισραήλ!..

6. Σε μια χώρα “ΣΤΡΑΤΟ-ΚΡΑΤΟΣ”, όπως η Τουρκία, όπου κανένα οικονομικό κτύπημα δεν μπορεί να την λυγίσει, λόγω κειμένης ιστορικής νοοτροπίας, πιστεύετε ότι μπορεί να την… φρενάρουν οι όποιες ευρωπαϊκές κυρώσεις (αν ποτέ αυτές έρθουν, μάλλον αδύνατον) και μάλιστα κυρώσεις της μορφής… “του κόλου”, δηλαδή “μη κυρώσεις” ή κυρώσεις “για τα μάτια του κόσμου”;

Πόσο άραγε επηρέασαν την Τουρκία λέτε, οι αμερικανικές κυρώσεις και επί του αγαπημένου μας Προέδρου Ν. Τραμπ, αλλά και τώρα, επί “Γερο-Τζο”;  Εμείς λέμε πως απλά στεναχώρησαν μόνον λίγο τις ΤΕΔ και την τ/Στρατογραφειοκρατία ευρύτερα, λόγω του ότι οι Τούρκοι έχασαν την ευκαιρία, έτσι όπως το είχαν σχεδιάσει, να καταστούν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ενισχυμένοι με τα αμερικανικά όπλα (όπλα γενικώς), που ανέμεναν να πάρουν από τις Η.Π.Α. και που τελικά δεν πήραν και κατά πως φαίνεται δεν θα πάρουν, αφού και το “Ο.Κ.” να πουν τελικώς οι Η.Π.Α., (και όχι μόνον για τα αιτούμενα 80 νέα τ/πολεμικά α-φ F-16*, αλλά και για άλλον οπλισμό), οι Τούρκοι δεν θα πάρουν τίποτα, διότι θα τους προλάβουν οι εξελίξεις!..

* Πιστεύετε ότι οι Άγγλοι θα δώσουν αυτοί πολεμικά α/φ στους Τούρκους; (Είδαμε την πρόσφατη επίσκεψη Ακάρ με Τ/Αεροπόρους στην Αγγλία και την παρουσίαση σ’ αυτούς, α/φ, που δυνητικά θα μπορούσαν να τους προμηθεύσουν οι Άγγλοι)! Εμείς ρωτάμε! Οι Άγγλοι δηλαδή θα παρέξουν πολεμικά α/φ στην Τουρκία, λέγοντάς μας, πως δεν τους νοιάζει η τ/προμήθεια των S-400 από τους Ρώσους; Όσο και να είναι οι Άγγλοι “δάσκαλοι” στην διπλωματία, πώς θα δικαιολογήσουν κάτι τέτοιο και σε εμάς, (και δεν εννοώ μόνον τους Έλληνες), αλλά και στην “αδελφή” τους Αμερική;

-/-  

Αν σε άλλη χώρα, πχ στην Ελλάδα, είχαμε οικονομικές και μόνον κυρώσεις, σαν αυτές τις περίπου “βαρείες” που επέβαλαν οι Αμερικανοί στην Τουρκία, στην Ελλάδα (για να μιλήσουμε μόνον γι’ αυτήν), θα είχαμε ΛΑΪΚΗ και πιθανότατα όχι μόνον ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!..

Στην Τουρκία του πληθωρισμού “στον Θεό”, της απόλυτης φτώχειας σήμερα για το 90% σχεδόν του λαού της, της ανελευθερίας, κλπ, κλπ, κλπ, είδατε  να… κινείται τίποτε, είδατε τίποτε μείζονες λαϊκές αντιδράσεις και αναφέρομαι σε αντιδράσεις μορφής ΣΕΙΣΜΟΥ(!), όπως θα έπρεπε φυσιολογικά να ήταν και όπως θα συνέβαινε σε κάθε άλλη χώρα, τουλάχιστον στην Ευρώπη;  Όχι, διότι πολύ απλά η Τουρκία είναι κάτι ξεχωριστό παγκόσμια! Ο τ/λαός συνεχίζει και στηρίζει την ηγεσία του και θα πράξει απολύτως και μετά του μεγίστου πάθους, ό,τι αυτή τον διατάξει!..

Και για “να μην το κουράζω”, όπως θα έλεγε και ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”, διαβάστε αμέσως τώρα, ποιά είναι η άποψη περί του τ/λαού, της ηγεσίας του και των ΤΕΔ, ουσιαστικά σχεδόν και σήμερα 2… ταυτόσημων εννοιών!.. ‘Οταν το 1999 είχαμε στην Τουρκία τους μεγάλους σεισμούς, τις τεράστιες Κ/Φ και τα πολλά θύματα, “βγήκε” ο τότε Α/ΓΕΕΔ Χουσεϊν ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ και δήλωσε: “Ο τ/λαός είναι πολύ σκληρός και θα το ξεπεράσει και αυτό”!.. Καταλάβατε τίποτα ή ακόμα, όχι;  Οι Τούρκοι είναι συνηθισμένοι να περνάνε ιστορικά Χειμώνες και να λειτουργούν σ’ αυτούς, σαν τους λύκους, δηλαδή “τρώγοντας την παγωνιά τους”! (“Kurt Kışı geçirir, yediği ayazı…”, κλπ)!..

Α! Και μιας ο λόγος έφερε στο στόμα μας την λέξη “σεισμός”, καλούμε την ε/Κ-Β να είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ, για την περίπτωση ενός μείζονος σεισμού, πχ στην Αθήνα, όπως ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” είχε εδώ, κατά το παρελθόν, γράψει, με αφορμή σχετικές αναφορές του τ/Σεισμολογικού Ινστιτούτου “Καντιλί”, για πολύ μεγάλο σεισμό στην Πόλη και στα πέριξ της!..

Κατά τους Αρχαίους Έλληνες, είχε γράψει ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”, πως ό,τι κλιματολογικά και γεωλογικά συμβαίνει στην Τουρκία, έρχεται και στην Ελλάδα, αναφερόμενος στο τρίγωνο Δελφοί – Πόλη – Δήλος!..

7. Κε Αφτιά, αλλά και ένιοι άλλοι του ΣΚΑΪ, και όχι μόνον!.. Θερμώς σας παρακαλούμε, “ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΗΔΕΣ(!), ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΙΚΟ(!) “ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ”, ΣΤΟΝ ΔΝΤΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ, ΚΟ ΠΑΠΑΧΕΛΑ”!.. Τον έχετε ποτέ ρωτήσει αν του αρέσει αυτό που κάνετε και αν γενικότερα του αρέσει η όποια μορφή λειχίας;

Το ίδιο, Κε Αφτιά, αλλά σε μικρότερο βαθμό, κάνετε και με την Κα Μπακογιάννη, η οποία, επειδή έχει επίπεδο, απλώς γελάει μαζί σας!..

Κε ΑΦΤΙΑ! Πραγματικά δεν έχεις αντιληφθεί, εσύ ένας έξυπνος άνθρωπος, ότι κινδυνεύεις να καταστείς (λίγο απέχεις απ’ αυτό), … “ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ”; Γιατί δεν παραμένεις απλώς “ο άνθρωπος των… επιθέτων”, όπως έχεις χαρακτηριστεί;

8Η ε/φ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” ανακάλυψε Έλληνες συνδέσμους στην λαθροδιακίνηση ανθρωπίνων ψυχών, κλπ! Μπράβο σας, βρε, αλλά για ψάξτε εδώ στο “σάϊτ” μας να βρείτε από πότε ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” έγραφε σχετικά και μ’ αυτό; Ποτέ όμως δεν είναι αργά!..

9. Τί να την κάνει σήμερα(!) την Βάση στην Καρπασία η Τουρκία; Μπορεί κάποιος Τ/Στρατηγός να μας εξηγήσει σχετικά;

Θέλει μήπως η Τουρκία να δελεάσει τις Η.Π.Α. και να κάνει αυτή εκεί μια αντίστοιχη, τουρκική βεβαίως, Αλεξανδρούπολη;

Θέλει μήπως να δελεάσει το… ΙΣΡΑΗΛ; Αλλά γιατί να ενδιαφερόταν το Ισραήλ, την στιγμή που έχει αγοράσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ”;

Πείτε μας Τούρκοι και θα επανέλθουμε σχετικώς, βοηθώντας σας… πνευματικά!..

ΥΓ. Εισήγηση: Γενικότερα, προσέξτε, Κε Ακάρ, τί λέτε στον ΡΤΕ, διότι και εκτίθεστε, αλλά και τον εκθέτετε!..

10. Θα έπεφτα εγώ στο επίπεδο αυτού του Κου (;), εννοώντας τον Ε/Π-Θ, είπε ο ΡΤΕ! / Ακόμα: “Ο Κ.Κ.Μ. δεν ξέρει από πρωτόκολλο”, κλπ!..

Και μόνον με αυτήν σου την 1η παραπάνω αποστροφή, Κε Πρόεδρε της “Τ.Δ.”, (“Τ.Δ.”, λέμε τώρα… ), δείχνεις το πόσο σε έχει κάνει ο Κ.Κ.Μ. να μην μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος πια Ερντογάν! (Και όχι… Ερντοάν, όπως είπαμε, Στρατηγέ Κε Τζούμη)!.. Το γεγονός να φτάσεις να μας πεις, σ’ εμάς τους Έλληνες, να μην τον ψηφήσουμε, σημαίνει ότι ο Κ.Κ.Μ.* “αγάμπεϊμ”, σε τραβάει πια από τα όποια στην ηλικία σου γεννητικά όργανα διαθέτεις, κοινώς και ελληνιστί, “σε τραβάει από τ’ αρχίδια σου”!..

Συνεπώς άσε τις αναφορές στα όποια δήθεν… επίπεδά σου “και καλά”, στην όποια δήθεν εκ μέρους σου έκφραση τουρκικού… κιμπαριλικιού, προσγειώσου και σεβάσου τον αντίπαλό σου, διότι όποιος δεν σέβεται τον αντίπαλό του, στο τέλος ηττάται Ταγίπ! (Και όχι Ταίπ, Κε Τζούμη)!.. Αυτό είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΚΕ ΡΤΕ, που με κάτι τέτοιες δηλώσεις, μπορούμε απολύτως δικαιολογημένα να σου πούμε, πως “aşağılıksın RTE” / “είσαι αξιοθρήνητος ΡΤΕ”!..

* Ο Κ.Κ.Μ. αποτελεί το καλύτερο, κατά την γνώμη μας πάντα, μελλοντικό πολιτικό… “άσετ”, όπως θα έλεγε και ο… Αγγλομαθής “Σόρος-Τσίπρας”, για την “Διεθνή Εξουσία” και την δοτή πάντα ηγεσία της στην ΕΕ!..

Τολμάμε φίλοι “Διεθνείς Εβραίοι” να γράψουμε πως, ο Κ.Κ.Μ. είναι τουλάχιστον 10 φορές ανώτερος του “κρυφού” σας (λέμε τώρα) ισχυρού σας, κατά το πρόσφατο παρελθόν, δοτού “οφθαλμού”, που λεγόταν Τραπεζίτης Ντράγκι (Συγγνώμη, Κε Ντράγκι)!

Δεν χρειάζεται να επιλέγεται πάντα για “ανθρώπους σας” μέσα από τις επχ-σεις σας, κλπ, όπως πχ ήσαν ο Ντράγκι ή ο Μακρόν, κλπ! Άλλωστε, ο Κ.Κ.Μ. δεν είναι μόνον υπερβολικά ΟΞΥΝΟΥΣ και ΓΡΗΓΟΡΟΣ στην σκέψη, όσο και αποφασιστικός Πολιτικός, αλλά ξέρει και ΑΡΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και μάλιστα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, που σχεδόν ταυτίζονται με τις θέσεις σας, ενώ είναι και απολύτως ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ!..

Και αν μας τον “πάρετε” τον Κ.Κ.Μ., εμείς έχουμε έναν ομοίως ισχυρό πνευματικά πολιτικό, ως… εφεδρεία, και λέγεται Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ!

-/-

11. Δύο (2) Παρατηρήσεις, … από την… Πράγα:

α. Ο πιο κομψός στο ντύσιμό του και στην γραβάτα του Κε Οικονόμου, (μια γραβάτα που πράγματι διέφερε των άλλων ηγετών), ήταν ο Αλβανός Π-Θ, Κος Έντι ΡΑΜΑ! Του έχουμε αραδιάσει πολλά και δικαίως, αλλά ποτέ από το στόμα μας δεν θα ακούσετε ψέμα!.. Ο ΡΑΜΑ ήταν πάντα “ΓΚΡΑΝΤ” στα ντυσίματά του!.. Τελεία και Παύλα! Ίσως γι΄αυτό να… ευθύνεται η καλλιτεχνική του φύση και παρελθόν, ίσως η για χρόνια ζωή του στο Παρίσι, ίσως και τα 2 αυτά, ή ακόμα και η ιδιαίτερη νοοτροπία που έχουν πάντα στο ντύσιμό τους οι Νονοί της όποιας ΜΑΦΙΑ!..

β. Η πιο θλιβερή φιγούρα ήταν ο Αρμένης Π-Θ  “Σόρος – ΠΑΣΙΝΙΑΝ”, ο οποίος περιεφέρετο περί τον ΡΤΕ και τον Αλίγιεφ, σαν την γάτα μου την Μαρία γύρω από εμένα, όταν πεινάει ή αλλιώς, σαν τους ζητιάνους των μεγάλων αστικών λεωφόρων!

Ακόμα κοιμάστε φίλοι, Αρμένηδες; Δεν ντρέπεστε εσείς, με τέτοια Ιστορία, να επιτρέπεται σε έναν δοσίλογο, να προσπαθεί να τα βρει με τους Τούρκους, για 1η φορά στην Ιστορία των Τ-Αρμενικών σχέσεων;

Δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί ότι σας τον έβαλαν εκεί ως Π-Θ, για να πάθετε ό,τι πάθατε και ακόμα χειρότερα;

Εμάς ο δικός μας… Πασινιάν λέγεται Τσίπρας (είναι της ίδιας ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ”, στην οποίαν, “ειρήσθω εν παρόδω”, ανήκει και ο Ζελένσκι…) έδωσε την Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς γενόμενος Νουνός τους (Σκοπιανοί που είναι μπαστάρδια των φυλετικά επίσης Μπασταρδό-Σλαβων Βουλγάρων, δηλαδή είναι “δις” μπάσταρδοι) και μας υποθήκευσε στους “Διεθνείς Εβραίους” για 99 χρόνια (Κοι της “Κυριακάτικης Δημοκρατίας”, όχι μέχρι το 2070 που γράψατε σήμερα, 09-10-2022, πρωτόσελιδα, αναφερόμενοι στο χρέος μας, κλπ, αλλά μέχρι το 2115 θα είμαστε σκλάβοι των “Διεθνών Αφεντικών” και… θα δούμε), και εσείς με τον “Σόρος-Πασινιάν” χάσατε το “ΝΑΓΚΟΡΝΟ – ΚΑΡΑΜΠΑΓ” απ’ τους Αζέρους και γενικώς χάσατε απ’ αυτούς… “τ’ αβγά και τα πασχάλια”!..

Περαστικά σας!..

12. Μήπως, μετά την πρόσφατη ανατίναξη της γεφύρας στο Κερτς, αρχίζει και αχνο… φαίνεται ποιός είναι από πίσω από τα εσχάτως “σαμποτάζ” στην Ευρώπη (Βαλτική / “Νορντ Στριμ”, Γερμανικούς σιδηροδρόμους στον Βορρά), κλπ; Απλώς σας ρωτάμε!

Επίσης! Μήπως το κτύπημα αυτό, μορφής ΚΑΜΙΚΑΖΙ, είναι ένα Αμερικανικό μήνυμα προς την Ρωσία, η οποία ετοιμάζεται να “κατέβει” προς την Πόλη και τα Στενά;

13.  Ο ΡΤΕ ρωτήθηκε στην Πράγα, αν υπάρχει χώρος – πεδίο, για συζητήσεις και πάλι με την Ελλάδα! Απάντησε, με ειρωνικό ύφος (και ελαφρό μειδίαμα), πως τώρα όχι, δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε μαζί, αλλά πως στο μέλλον θα δούμε, κλπ! (Βρείτε την απάντησή του στο “Youtube”)!

Εμείς λέμε το εξής! O ΡΤΕ, όταν είπε για το… μέλλον, κλπ, εννοούσε ότι η Ελλάδα θα υποχρεωθεί από την Τουρκία μετά από στρατιωτική μας ήττα να συζητήσει με τους Τούρκους, καθ’ όμοιον τρόπο πράττει ή προσπαθεί να πράξει σήμερα με την Τουρκία, η Αρμενία!..

14. Συγχαρητήρια στον Κο Α/ΓΕΕΘΑ, που έστειλε Αξκούς μας να μεταφέρουν τα παράσημα του προσφάτως θανόντος (94) ΕΛΛΗΝΑΡΑ Ζάχου ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ, ο οποίος πολέμησε στην Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ και στην Β. ΑΦΡΙΚΗ, κατά τον Β’ Π. Π. !.. Μπράβο σου Αρχηγέ!..

15. Σίγουρα, Έλληνες και Τούρκοι, δεν είμαστε το ίδιο ΡΤΕ!.. Αλλά αυτό θα στο αναλύσω μια άλλη φορά!..

16. Όλοι οι εμπλεκόμενοι αθώοι, λόγω παραγραφής(;), για την υπόθεση της “SIEMENS”;

Εγώ ρωτάω και ας με παρεξηγήσετε κάποιοι! Προς τί τώρα η παρέμβαση του Κου Ντογιάκου, του… “Παναθηναϊκάκια”; Κατ΄εμέ δεν χρειαζόταν και το θέμα, λόγω των καιρών που διερχόμαστε κυρίως, θα έπρεπε να κλείσει οριστικά!..

17. Ο Λύτρας, των γνωστών “υγειονομικών εκθέσεων” για τον “COVID 19”, δεν είναι… ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ; Είστε σίγουροι;

18. Ο αντιπαθείς φυσιογνωμικά Σεραφείμ ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ, ο 100% γνωστός “αντί” και “κατά” της ΝΔ, θυμηθείτε κάποιοι ότι είχε διατελέσει, άραγε πώς, Δντης της κάποτε… Ναυαρχικής της Δεξιάς ή “Δεξιάς” στην χώρα ε/φ “Ελεύθερος Τύπος“!..

19. Ανόητοι! Πόσα εργοστάσια επεξεργασίας χρυσού ευρίσκονται στην Τουρκία, γνωρίζετε;

20. Υποβάλλουμε τα θερμά μας και απολύτως ειλικρινή συλλυπητήρια στον Τ/… πασίγνωστο πολιτικό και βαθιά φίλο του ΡΤΕ, Κο Μπουλέντ ΑΡΙΝΤΣ, ο οποίος, από χθες, πενθεί τον χαμό του μεγάλου του αδελφού!..

Χάρη κυρίως σ’ αυτήν την βαθιά φιλία του με τον ΡΤΕ, και ακολούθως στο ότι ήταν το Νο “1” πολιτικό στήριγμα του ΡΤΕ, όταν αυτός προσπαθούσε να “κρατηθεί” πολιτικά όρθιος, στα πρώτα του χρόνια ως Π-Θ, ο Γκιουλενιστής ΑΡΙΝΤΣ, δεν βρίσκεται σήμερα στις τ/Φυλακές,ούτε αυτός, αλλά ούτε και ο γαμπρός του! Κάποια στιγμή, ίσως να τα πούμε και για τον Αρίντς, για ιστορικούς και μόνον λόγους!..

 

ΙΑΠΕΤΟΣ

-/-