1Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!

ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 

1. Οι Τούρκοι:

   α. Αναμένουν στην Άγκυρα τους Έλληνες για μια 4η συνάντηση, στις 24-08-2020  (οι προηγούμενες 3 έγιναν στην Αθήνα / «μυστικές» δήθεν όλες), μπας και «τα βρούμε», (σε τι άραγε, αφού εμείς λέμε ότι συζητάμε 2 συγκεκριμένα θέματα και αυτοί θέλουν τα πάντα*, ενώ εμείς φυσικά δεν διεκδικούμε τίποτε, ως… «ΒΟΕ», αχαχαχαχαχα), και την ίδια στιγμή κατέβασαν στην Κύπρο αριθμό Τούρκων στρατιωτών, μεγέθους περίπου Συντάγματος!!!..

* ΡΤΕ: «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους Έλληνες όλα τα θέματα»

Καταλάβατε!      

    β. Επίσης! Την ίδια ώρα ετοιμάζουν ναυτική άσκηση στην Α. Μεσόγειο, με την επωνυμία «ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ»* (εξέδωσαν «NAVTEX» με καταληκτική ημερομηνία την 20η Σεπ. 2020) και σ’ αυτήν καλούν να λάβει μέρος και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν και οι χώρες Τυνησία, Λιβύη (Σάρατς), Αλγερία, Λίβανος, Γεωργία και Αλβανία, ενώ κατά την πρόοδο της ασκήσεως, πιθανώς να λάβουν μέρος και οι χώρες Τουρκμενιστάν και Καζακστάν.

Καταλάβατε και πάλι

*Πολύ εύκολος, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να καταστεί – και(!) λόγω Ακσάζ- ο ναυτικός αποκλεισμός της Κύπρου, από το ΤΠΝ, γεγονός που υποχρεώνει τις ΕΕΔ να λάβουν μέτρα «εδώ και τώρα»!

Ο 1ος ΣΤΟΧΟΣ της Τουρκίας ήταν και παραμένει η κατάληψη ολοκλήρου της Κύπρου, ώστε να αφαιρέσει από τα σπλάγχνα της το στιλέτο, όπως πολύ έξυπνα και ορθά είχε τοποθετηθεί κάποτε, για την σχέση Κύπρου – Τουρκίας, ο «Μαύρος» Μπουλέντ Ετσεβίτ, παρά τους λόγους για τους οποίους οι «Διεθνείς Εβραίοι» διενήργησαν την προδοσία του 1974, ο κυριότερος των οποίων ήταν η διαίρεση / διαμελισμός της εθνοτικής ενότητος της νήσου – κράτους «Κ.Δ.», του 1960, όπως και η δυνατότητα όταν θα θέλουν κάτι να το παζαρεύουν με… 2 και όχι με έναν!

Ο Ακάρ δήλωσε πρόσφατα, (με αφορμή την εκ νέου, τώρα, παρουσία του «ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ» στα Οικόπεδα 6 και 7 της «Κ.Δ.», πως «να μην επιχειρήσει κανείς να μας εμποδίσει»! Καταλάβατε)!..      

Με την Αλβανία οι Τούρκοι, χρονικά σχεδόν μόλις, υπέγραψαν συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας σχεδόν ½ δις Ευρώ, η οποία ενεκρίθη από την Α/Βουλή! (Είναι ΒΕΒΑΙΑ πλέον –δυστυχώς- η υποστήριξη της Αλβανίας στις ΤΕΔ, σε περίπτωση Ε-Τ μείζονος εμπλοκής στην περιοχή μας, με βάση τα όσα εδώ σας έχουμε γράψει ότι οι Αλβανοί θα ενεργήσουν σε βάρος μας, όντας στα νώτα μας! Πότε, πώς, κλπ)!..

Καταλάβατε, για άλλη μία φορά!

   γ. Την ίδια ώρα ανακοινώνουν πως  θα πολεμήσουν για μια ενιαία Λιβύη! (Του Σάρατς φυσικά)! Η Σύρτη αναμένει την… τ/επίθεση, ενώ το ΝΑΤΟ, σιωπά και πάλι εμπρός στο όργιο μίσθωσης Τζιχαντιστών από τις ΤΕΔ, όπως περιέργως σιωπά και η Ιταλία, όπως ιστορικά… δεν θα έπρεπε, γεγονός που σημαίνει πως “τα έχουν βρει” με τους Τούρκους!..

   δ. «Καθαρίζουν» σωρηδόν Κούρδους του «ΡΚΚ» και του «ΥΡG», σε Β. Ιράκ και Συρία, «αγοράζοντας» (η ΜΙΤ) κυρίως Κούρδους πληροφοριοδότες, αλλά και άλλους, έχοντας -όπως ισχυρίζεται η υπόψη Υπηρεσία- διπλασιάσει τους… συνεργάτες της στις 2 αυτές περιοχές! Ας είναι καλά ο… παράς!..

   ε. Κάνουν άσκηση με τους Αζέρους («Τουρκο-Αζερικός Αετός») και απειλούν την Αρμενία, έχοντας στείλει στο έδαφός του Αζερμπαϊτζάν F-16, ΕΕ/Π και μικρό αριθμό επιθετικών «drones»!  

 στ. Η ΜΙΤ βαθμηδόν αυξάνει τις κατασκοπευτικές και άλλες της δραστηριότητες στην Ελλάδα, ενώ μετά από και τελευταίες της ενέργειες στο Πεδίο στην χώρα μας, καθίσταται φανερή, όσο ποτέ άλλοτε, η πρόθεση των ΤΕΔ να καταλάβουν την Ν. ΛΕΣΒΟ*! [Οι πρόσφατες δηλώσεις του Φ. ΟΚΤΑΪ είναι η πολιτική βάση – δικαιολόγηση καταλήψεως και(!) ελληνικών νήσων και μάλιστα στρατηγικής σημασίας, κατάληψη που θα πρέπει να επιφέρει «κλονισμό» στην σημερινή… «Ελλαδική Γεωγραφία»]!

*Οι 2 Γερμανοί (ζεύγος) που στις 30-06-2020 συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν το ΠΒ «Μαυροβουνίου», όπου και η παλαιά έδρα του «Ηλεκτρονικού Κλιμακίου» της 4901 ΠΜΥ, στην Λέσβο, αφέθησαν ελεύθεροι!.. «Ω! αιώνιο… ε/Κράτος»!

Εκεί θα «κατεβάσουν» μεταφορικά Ε/Π οι ΤΕΔ και «κόσμο», κατά την αποβατική τους στο νησί επχ-ση!

Το πιο βρώμικο σχέδιο της ΜΙΤ είναι η δημιουργία «ΣΦΑΓΕΙΟΥ» στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας, λίγο πριν και με την έναρξη μιας Ε-Τ συρράξεως!..

     ζ. Όλες οι μεγάλες αμερικανικές ε/φ των «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ» τάσσονται «ανοικτά» πια υπέρ της Τουρκίας, στο θέμα της Α. Μεσογείου («σήμερα» και η «W. STREET JOURNAL»), ενώ την ίδια στιγμή οι Τούρκοι αναμένουν εναγωνίως να έλθουν οι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» στην εξουσία, παρά τα συνεχώς αναμασούμενα, από τα έμμισθα στην χώρα μας δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» των ντόπιων “διαχειριστών” / “ντίλερς” των ΜΜΕ, των “Διεθνών Εβραίων” παραμύθια, περί δήθεν ιδιαιτέρας στενής σχέσεως Τραμπ – ΡΤΕ, όπως και των γαμπρών τους(!), κάτι που αναμασάται συνεχώς τελευταίως, μετά το βιβλίο του Μπόλτον!..

    η. Οι Γάλλοι έπρεπε ήδη να ήσαν σε Λεμεσό και Πάφο, όπως τώρα το ζητούν, βλέποντας να έχουν «εξωπεταχτεί» από την Συρία… τους (ιστορικά… “τους”), αλλά προηγουμένως και πρωτίστως έπρεπε να ήσαν οι Έλληνες (ΕΕΔ) στην Κύπρο (απόφαση του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που υπονομεύτηκε από «γνωστούς» την 10ετία του 1980 και δεν υλοποιήθηκε ποτέ, παραμένουσα έκτοτε σε επίπεδο συζητήσεων του… «προβληματισμένου κόλου»), όπως βεβαίως και οι ΙΕΔ!

(Ίσως λόγω αυτού του Γαλλικού αιτήματος, θα κάνουν και την παραπάνω ναυτική άσκηση οι ΤΕΔ/ΤΠΝ σύντομα στην Α. Μεσόγειο).

Προσοχή! Στο όλο θέμα της παρουσίας και άλλων Βάσεων, πλην των Αγγλικών, στα «ελεύθερα» της «Κ.Δ.» «παίζει» πρωτεύοντα ρόλο η Μ. Βρετανία!..

2. Ας «μαζέψει» κάποιος τον… Ναύαρχο… Υποστολάκη! «Μας κάνουν πλάκα» οι Τούρκοι!.. Τον χρησιμοποιούν πλέον και αυτόν, ως… συνήγορο των απόψεων και των θέσεών τους! Πείτε του πως δεν πρόκειται να γίνει… Π-Θ!..

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ (ΑΠ’ ΤΟ… ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΕΞΗΓΗΣΗ:  

Ασφαλώς και τιμούμε τον Ναύαρχο Αποστολάκη ως πρόσωπο Θεού, αλλά δεν μπορούμε να τον τιμούμε πια ως Στρατιωτικό, αφού, προκειμένου να γίνει Υπουργός Αμύνης, “πούλησε” και αυτός με την ψήφο του, ως μη όφειλε, όντας Ε/Στρατιωτικός και Έλληνας της Κρήτης(!), το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Την ημέρα εκείνη που ο Αποστολάκης ψήφισε, όπως ψήφισε, το ελληνικό “ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ” πάγωσε όλο, πλην ελαχίστων και συγκεκριμένων εξαιρέσεων! Τότε, ένα στέλεχος της ΕΠΑ, ευρισκόμενο σε παρέα σε Κυλικείο του Επιτελείου, είπε: Κρίμα! Ο Ναύαρχος πλέον από Αποστολάκης, έγινε Υποστολάκης“!.. Αυτό ήταν! Η πετυχημένη πνευματώδης αλλαγή του αρχικού γράμματος του επωνύμου του τέως ΥΠΑΜ, τον κατέγραψε στις συνειδήσεις της πλειοψηφίας των στελεχών των ΕΕΔ, ως τον… Σημαιοφόρο που σε ώρα μάχης ΥΠΕΣΤΕΙΛΕ την ΣΗΜΑΙΑ μας και “δεν έπεσε” μαζί της, κάτι που γλαφυρά δείχνει το… Υποστολάκης!.. 

Άρα, και μετά τα παραπάνω, η κάθε αναφορά στο “Υποστολάκης” κρύβει πρωτίστως πόνο και θλίψη για το γεγονός, αλλά ασφαλώς το αυτό και για το άτομο και την προσωπική του κατάντια, αφού υποβίβασε την αξιοπρέπειά του, εμπρός στην εφήμερη δόξα και στον υπουργικό… τίτλο, ξεχνώντας ότι, στην περίπτωση αυτή, απέναντί του είχε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και την υπερηφάνειά της (και ας ήταν και τότε στην “εντατική”), αλλά και την αδιαπράγμευτη ιστορική αλήθεια!..    

3. Ο «Κορωνοϊός» θα μας βασανίζει «δυνατά», μέχρι να «πέσει» ο Τραμπ!

Αν «πέσει» ο νυν Α/Πρόεδρος (όχι και τόσο εύκολο, παρά τις αναφορές περί… εντόμων του ραμολί με το όνομα ΠΕΛΟΖΙ), ο ιός θα μας «τυραννήσει» για λίγο ακόμα, έχοντας όμως φθίνουσα και σχετικά σύντομη πορεία τέλους!..

Αν «δεν πέσει», ίσως αυτό να αποτελέσει και «την καλύτερη» της «Παγκοσμιοποιήσεως», λέγε με «Διεθνών Εβραίων» (μάλλον θα το έχουν σκεφτεί και αυτό οι… Κοι αυτοί) και «Κύριος Οίδε», τί θα γίνει με τον «Κορωνοϊό» και εννοώ με τον χειρισμό του θέματος από τους… «Κυρίους» του… ιού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ» των Η.Π.Α., μαζί με τους -σε συνεννόηση μαζί τους- Κινέζους, οι οποίοι και τον απελευθέρωσαν (σε κοινό σχεδιασμό με την «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»),  μολύνοντας τον Πλανήτη!..

4. Η γαλλική ε/φ «ΛΕ ΜΟΝΤ» δεν είχε την δύναμη να γράψει για τα «Μυστικά Πρωτόκολλα» της συνθήκης της Λωζάννης (7ος / 1923) και έγραψε «ανάποδα» και έξυπνα θα υπεστήριζα, πως ο ΡΤΕ κατευθύνεται στην εξωτερική του πολιτική από το περιεχόμενο της «Συνθήκης των Σεβρών»* !..

Ευχαριστούμε φίλοι Γάλλοι, έστω και έτσι, για την… «ανάποδη» / άντε έμμεση επιβεβαίωσή μας!..

*Οι Τούρκοι, στην παρούσα φάση, επαίρονται ότι έχουν δημιουργήσει και μία τ/ημισέληνο / «Hılal» (θυμίζω ότι πρόκειται για κλαπέν Βυζαντινό σύμβολο), ας την ονομάσουμε «Νότια», η οποία «αγκαλιάζει» μια τεράστια περιοχή, από τον Καύκασο, έως και την Β. Αφρική, μετά από την… «Βόρεια» και… Βαλκανική!

5. Ο Ιρανός Αρχισύμβουλος Διεθνών Σχέσεων του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν Αγετουλλάχ ΧΑΜΑΝΕΪ και τέως ΥΠΕΞ της χώρας Αλί Εκμπέρ ΒΕΛΑΓΕΤΙ, αντέδρασε στις δηλώσεις του Α/ΥΠΕΞ Κου ΠΟΜΠΕΟ για την Αγία του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ, στην Πόλη, λαμβάνοντας θέση υποστηρικτική της Τουρκίας!

Πού είναι τώρα εκείνος ο Ελευσίνιος Ε/Α/ΓΕΕΘΑ και μετέπειτα και ΥΦΑΜ νομίζω, που είχε σούρει τα σχετικά «εξ αμάξης» σε έναν Ανχη, ο οποίος, σε πρωϊνή ενημέρωση (και πάντα με βάση ανάλυση πληροφοριακών δεδομένων), είχε τότε ευθέως ταχθεί υπέρ της βαθμηδόν, από πλευράς Ελλάδος, πολιτικο-στρατιωτικής… απωθήσεως (sic) του Ιράν και υπέρ του επίσης βαθμηδόν πολιτικο-στρατιωτικού «εναγκαλισμού» του πραγματικώς «όνομα και πράγμα» Ισραήλ;

Μετά βεβαίως και από τις δηλώσεις των Παλαιστινίων για τον Ναό μας [δηλώσεις Αμπάς (Χριστιανός δεν είναι αυτός;) και Τρομοκράτες της «Χαμάς»], πού είναι τώρα όλοι οι Έλληνες… «Προοδευτικοί» («του κόλου» και μη), που τους… υμνούσαν, λυπόντουσαν, κλπ, και πάντα κατά περίσταση, έχοντας, ως μόνιμη επωδό, τον… εγκληματία Ισραήλ, (πηγαίνοντας όμως στις τελετές των «εν Ελλάδι εβραϊκής καταγωγής Ελλήνων πολιτών», ώστε να έχουν ελπίδες ανόδου στο πολιτικό ελληνικό… Χρηματιστήριο), πού είναι λοιπόν τώρα όλοι αυτοί οι… Κοι και οι… Κες;   

Ξεφτίλες, για μια… θέση και μια εφήμερη… δόξα, πουλιέστε και στον… Διάολο, κρυπτόμενοι πίσω από αστήριχτες πολιτικάντικες (ούτε καν πολιτικές) δικαιολογίες!..

6. Άσε ρε Ακάρ «δεν μασάμε», όσες φορές και να πας στα Ε-Τ-Β σύνορα, όπως έπραξες στις 30-07-2020!.. 

7. Έχει «γεμίσει» όλη η «Τουρκο-κατεχόμενη» Α. Θράκη και μάλιστα ετεροβαρώς, ήτοι κοντά στα Ε-Τ σύνορα με Τούρκους Κομάντος Μπλε Μπερέ»)!

8. Καλωσορίζουμε την 101η αεροκίνητη αμερικανική Μχία στην Αλεξανδρούπολη!

Ελπίζουμε η παρουσία της εκεί να αποτελέσει, πλην των αμιγώς στρατιωτικών α/στρατηγικών στοχεύσεων, και σταθεροποιητικό παράγοντα, ανάμεσα σε ΕΕΔ και ΤΕΔ και σε περίπτωση (είθε όχι) Ε-Τ μείζονος εμπλοκής, να μην «παίξει» ρόλο αντίστοιχο των Βρετανών των Βρετανικών Βάσεων, το 1974, στην «Κ.Δ.»!..

Καταλάβατε!..   

9.  Οι «Παγκοσμιοποιητές» πάνε με ίδιες μεθόδους, όπως στις Η.Π.Α., να «ρίξουν» και τον Νετανιάχου!.. (ΑΝΤΙΦΑ κλπ, διαδηλώσεις, κλπ)!..

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η «CIA» επί «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ» (επί Κλίντον κυρίως) ήταν ιδιαιτέρως… ευφυής, ίσως και… ΔΑΙΜΟΝΙΑ!..

10. Το συνθηματικό των βασανιστηρίων που υφίσταντο από τους στρατιωτικούς Γκιουλενιστές (σύμφωνα πάντα με την επίσημη τ/ενημέρωση), οι μαθητές των στρατιωτικών σχολών, που δεν γινόντουσαν μέλη, ήταν… «DEFİLE» / «ΠΑΣΑΡΕΛΑ»!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα

11. «Έριξαν» οι Ιρανοί, για πρώτη φορά, βαλλιστικό πύραυλο, εκτοξευθέντα «υπό την γην» στα στενά του Ορμούζ;

12.  Τα «ΗΑΕ» μπορούν να μας βοηθήσουν ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ!!!..

13. Για να θυμηθείτε ποιούς βάζουν οι Τούρκοι σε καίρια πόστα, σας γράφω πως ο νυν Τ/ΥΦΑΜ Αλπασλάν Καβακλίογλου («ΑΚΡ»), σπουδάσας «Πολιτικές Επιστήμες» στην Άγκυρα, έχει τελειώσει την «Ακαδημία Εθνικής Ασφαλείας» της χώρας του, διετέλεσε υπεύθυνος (ΓΔντης) υποθέσεων ασφαλείας της -πάλαι ποτέ- τ/Π-Θγίας, Υδντης «Εκτάκτων Καταστάσεων» του τ/Κράτους και Δντης «Επιτροπής Πληροφοριών και Ασφαλείας» της τ/Βουλής.

«ΧΑΙΡΕΤΕ»!

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

Inside Every Progressive Is A Totalitarian Screaming To Get Out“!

-/-

 

ΥΓ.

Getting Coronavirus for Your Political Sins

Only Republicans can get the virus. Democrats are immune.

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

When Rep. Ben McAdams tested positive for coronavirus and was hospitalized, there was very little interest even though the Utah Democrat was one of the first House members to suffer from serious symptoms. But the media would rather tell punitive coronavirus allegories about people who not only got the virus but, in their telling, deserved to get it for their political sins. Like Republicans.

That’s why when Rep. Louie Gohmert tested positive, without actually having any symptoms, the national media pounced on the story with headlines that emphasized the false claim that the Texas Republican had not been wearing a mask, even though he actually did wear a mask at House sessions.

“Anti-Mask Louie Gohmert Tests Positive,” the New York Times gloated. “Rep. Louie Gohmert, who often went without a mask, tests positive for the coronavirus,” NBC News chittered. “Texas Republican Rep. Gohmert Tests Positive For Coronavirus After Rebuffing Masks,” NPR scolded.

The implication is that Rep. Gohmert’s skepticism about masks somehow led to him testing positive.

Or, as a Washington Examiner editorial hectored, “Louie Gohmert case provides a lesson on masks.”

Does it? None of the media outlets prone to sneeringly fact-checking Republicans and to accusing President Trump of having told ten-thousand lies since last Tuesday, have any idea how Rep. Gohmert came to contract the virus. Did he contract it when he was or wasn’t wearing a mask?

A number of other members of the House and the Senate have tested positive for the virus. Like Rep. McAdams. Did testing positive for the virus prove that he’s a bad man, or is that only Republicans?

Facts are tedious things that journalists used to be interested in before they got into hatebait.

The unmistakable point of the Gohmert story is that bad people don’t wear masks and therefore get the virus. The story is even better if those people are Republicans who questioned the utility of masks.

When Bill Montgomery, a senior adviser to Turning Point USA, passed away at the age of 80 from coronavirus complications, media hatebait pieces lambasted Charlie Kirk, the group’s leader, for questioning the effectiveness of masks, as if that had something to do with Montgomery’s death.

“Bill Montgomery, co-founder of pro-Trump, Turning Point USA, scoffed at virus. Died of Covid,” CNN’s Ana Navarro tweeted.

Media hatebait implicitly depicts the virus as an agent punishing those who scoff at the expert class. Back when the expert class was warning everyone not to wear masks, the virus was singling out and punishing those who went to church or protested for statewide reopenings by infecting them.

“‘ReOpen NC’ activist tests positive for coronavirus”, “Co-founder of Maryland group that protested for state to reopen tests positive for coronavirus”, and “Pastor Who Defied Social Distancing Dies After Contracting Virus” are typical examples of media narratives that depict the virus as a punitive force.

In a country where over 5 million people have tested positive and over 150,000 people have died, the hatebait selects a handful of political opponents and makes them into the faces of the pandemic.

Leftists would claim that such a message is justified and deserved, until they’re asked whether it also applies to African-Americans who are dying of the virus at three times the rate of white people.

But, just as in the tale of two congressmen who tested positive, it’s different when you hate them.

While the media blew up every single Reopen activist diagnosis, all two of them, into national news stories, the reports of Black Lives Matter activists coming down with the virus don’t get that treatment.

You have to dig pretty deep to learn that four organizers at South Carolina rallies by the Black Lives Matter hate group had become infected. If they had been Reopen protesters, you would have heard about it on CNN, read about it in the Washington Post, and seen it blow up all over social media.

Instead the media is still loudly claiming that there’s no evidence that the massive Black Lives Matter protests in high-risk cities, among high-risk populations, in which thousands of extremists clumped closely together were shouting at the top of their lungs, could have spread the virus.

If a conservative had suggested such a thing, he would have been dubbed a dangerous conspiracy theorist and a danger to public health who needed to be urgently censored by Facebook and YouTube.

But, as usual, it’s different when the Democrat media does it.

Question the effectiveness of wearing a mask and you’re a terrible person and a public health risk. But loudly assert that the virus doesn’t spread at social justice rallies and you’re just following the “science”.

Some science. Somewhere.

An ISIS magazine recently urged that “every brother and sister, even children, can contribute to Allah’s cause by becoming the carriers of this disease” and spread it to non-Muslims “so that they are forced to bow down before Allah’s rule before they are wiped out from the earth.” Those Muslims worrying that virus suicide bombing might kill them are assured that, “no disease can harm even a hair of a believer.”

This is the same logic that the Washington Post uses to claim that BLM protests can’t spread the virus.

It is readily apparent to hatebait lefties that bad beliefs spread the virus. That’s why, even though California tops the virus charts, the media has been lambasting Florida’s Republican governor.

If a sharp increase in a virus cases, hospitalizations, and deaths mean political malpractice by state and local officials, then why has the media failed to take Governor Newsom or Mayor Garcetti to task?

California’s pandemic spike has been studiously minimized by the national media.

“Coronavirus ravaged Florida, as Ron DeSantis sidelined scientists and followed Trump,” the Washington Post headline howled. And, in another red state, “Georgia hospitals groan under COVID-19 assault.”

But what about California, which has the biggest numbers?

“California, Oregon roll back reopenings,” the Bezos paper timidly reports.

Hospitals in blue states don’t groan and aren’t ravaged even though the majority of deaths have taken place in blue states. Republican governors sideline scientists, Democrat governors roll back reopenings.

Coronavirus crushes red states for their folly, but only inconveniences good mask-wearers in blue states.

Even beyond the red and blue paradigm, media hatebait thrives. “They defied health rules for a SF wedding. The virus didn’t spare them,” a San Francisco Chronicle article gloated.

The story of a couple who insisted on marrying with 80 guests in a Catholic church that could seat 800, with blocked off pews, masks, and other precautions, quickly became viral hatebait that was recirculated by other media outlets scolding the couple who selfishly wanted a storybook wedding.

Except the wedding actually took place outside on a basketball court with people watching from their cars after a San Francisco official shut down the service in a dispute with the Catholic Church.

The article’s only evidence that the basketball ceremony spread the virus is that the couple, and eight guests tested positive. That might mean more if San Francisco hadn’t been in the middle of a major virus spike. In one part of the city, 8% of residents had tested positive. That’s similar to the wedding numbers.

“The potentially exposed guests flew back to Nashville, Arizona and San Diego, hot spots of the pandemic, potentially spreading the virus,” the Chronicle ominously informs readers.

But did they spread the virus or did they pick up the virus in those hot spots?

The media’s hatebaiters are uninterested in questions like these. Coronavirus hatebait stories are not built on facts: they use the façade of journalism for moral panics in a time when many are afraid.

As in the classic Twilight Zone episode, The Monsters Are Due on Maple Street, the media shrieks that the monsters spreading the virus are coming. And they’re always different than us: teenagers partying on Florida beaches, Catholic couples marrying in a San Francisco church, or Chassidic Jews escorting the coffin of their beloved leader in Brooklyn. Unlike Black Lives Matter rioters or Latino meatpackers, they are the sorts of people that tolerant progressives are allowed and even encouraged to hate.

Believing that the virus is not politically neutral provides believers, whether they’re ISIS members or Washington Post subscribers, with a sense of control and a perverse feeling of triumph at the death toll. Wearing a mask has become a symbol of faith in an expert class which has failed miserably at every turn and immunity from a virus which media hatebait assures them can only strike wicked Republicans.

That’s why the smart set in California and New York are mingling at crowded parties whose participants expect the virus to kill all the Trump voters by Election Day because that’s what the hatebait tells them.

And it’s why Al Sharpton and 100,000 protesters from, among others, a teachers union and a postal workers union, will converge on Washington D.C. to crowd around the Lincoln Memorial for 6 hours.

It’s a good thing that they’re all politically immune to the virus.

-/-