1, 2 ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙ 1, 2 “ΟΜΟΡΦΑ”!

Φίλοι μου!

1. – Τόσο καιρό τώρα, ακούμε, με όχι και τόσο εύσχημο, θα έλεγα, τρόπο, από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ προπαγανδιστές του ΜΠΕΡΙΑ Ν. Παππά, για τον τέως Π-Θ Κων-νο ΣΗΜΙΤΗ, ότι πιθανώς να χρηματίστηκε και αυτός, όπως κάποιοι των Υπουργών του, κλπ, κλπ, κλπ, και οι… Κοι αυτοί, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ζητούσαν, σχεδόν καιθημερινά και… “ΔΙΑ ΒΟΗΣ”, να “ανοιγούν” οι λογαριασμοί του, να ελεγχθούν, κλπ.

Τώρα που οι λογαριασμοί του τέως Π-Θ “ανοίχτηκαν”, ελέγχθηκαν και δεν βρέθηκε τίποτα το μεμπτόν, κλπ, ρωτάω τον… κουφαλίζοντα ΜΠΕΡΙΑ:

α. Θα βγεις εσύ και οι δημοσιογραφικοί σου… τσάτσοι να ενημερώσετε σχετικά τον ελληνικό λαό και πότε ακριβώς, σχετικά με το ότι οι λογαριασμοί του ΣΗΜΙΤΗ είναι “καθαροί”; Αν “ναι”, όπως υποχρεούστε Νίκο μου, και όπως εκτιμώ ότι θα πράξετε, λόγω του “υπαρκτού ήθους” σας, αυτού της Αριστεράς, αχαχαχαχαχαχα, πότε ακριβώς θα γίνει αυτό ; Αν πάλι “όχι”, “γιατί”;

β. Θα διατάξεις τα Κανάλια που ελέγχεις (με διαφορετικούς τρόπους το καθένα), να κάνουν τον ίδιο ντόρο, αναφέροντας πως ο Σημίτης είναι “καθαρός, όπως έκαναν, όταν φώναζαν, “με νταούλια και ζουρνάδες”, με εντολή δική σου και του Τσίπρα, έμμεσα ή άμεσα, πως ίσως… να τα ” ‘πιανε” ο τέως Π-Θ ΣΗΜΙΤΗΣ;

Εμείς φίλοι αναγνώστες που τόσο -πολιτικά- “κτυπήσαμε” τον Σημίτη, απ’εδώ, “βγήκαμε”, απ’ την πρώτη στιγμή που προσπάθησαν κάποιοι να βάλλουν,τουλάχιστον ακρίτως, στα μανταλάκια τον τέως Π-Θ, και τοποθετηθήκαμε σχετικά! Μπορείτε να ανατρέξετε στο “σάϊτ” και να διαβάσετε τί ακριβώς είχαμε γράψει τότε! (Χρονικά, όχι και πολύ “πίσω”).

2. Μάθαμε ποιοί είναι εκείνοι που ενημέρωσαν τον Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ότι ο Τσίπρας “αντήλλαξε” το όνομα της πΓΔΜ, με την μη μείωση των  συντάξεων”, την οποία η Κ-Β των “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ” είχε προτείνει, ως μέτρο, στην “ΤΡΟΪΚΑ”, και που προηγουμένως είχε ψηφίσει και μάλιστα “δις”!

  • Ξέρετε λοιπόν ποιοί είναι αυτοί; Διαβάστε!

Πρόκειται για κάποιους… κουκουλοφόρους μάρτυρες, σαν αυτούς της… NOVARTİS, οι οποίοι φοβόντουσαν και φοβούνται να μιλήσουν “ανοικτά” (λογικό μου ακούγεται) και ενημέρωσαν κρυφά τον Πρ. της ΝΔ, Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

«ΓΕΙΑ ΣΟΥ “ΜΠΕΡΙΑ”… “ΠΑΙΚΤΑΡΑ“»!..

Καταλάβες νομίζω τί θέλαμε να πούμε στην παρ. “2”!

3. Γράψαμε πρόσφατα, διότι μας το ζήτησε αναγνώστης (ο υπογράφων ως “ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ”), “2 λόγια” για “τα τέκνα, -όχι- του Πλοιάρχου Γκραντ”, των παιδικών μας χρόνων, αχαχαχαχαχα, αλλά γι’ αυτά του ΡΤΕ

– Στα “2 λόγια” αυτά αναφερθήκαμε στην αποδεδειγμένη -εισέτι- σχέση του νυν Τ/ΠτΔ, με τον ISIS!

– Δεν πέρασαν 2, 3 ημέρες και μας δικαίωσε ο ίδιος ο ΡΤΕ! Ναι, ο ΡΤΕ! Δείτε το παρακάτω πρωτοσέλιδο, της ε/φ “MİLAT, στο πάνω αριστερά μέρος του οποίου, παρουσιάζονται δηλώσεις του ΡΤΕ, δηλώσεις τις οποίες ξεκινά λέγοντας πως «ο… “DEAŞ” (sic) είναι παραμύθι»!..

ω2 (1)

Διαβάστε τί γράψαμε εδώ, και συνυπολογιζόμενης της παραπάνω θέσης του ΡΤΕ, “προωθείστε” λίγο την σκέψη σας και θα αντιληφθείτε γιατί “μίλησα” για δικαίωσή μας!

ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΛΟΙΠΟΝ Ο “İSİS” Κε ΕΡΝΟΓΑΝ;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΦΟΝΟ”! Αχαχαχαχαχαχα

Ayıp Recep, büyük Ayıp ağabey“!

Unutma! Allahımız görüyor Recep!

 Capture ISIS

-/-

– Με την ευκαιρία:

α. Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της ε/φ “YENI SÖZ”, πρωτοσέλιδο Επχσεων Επιρροής. (Οι ΨΕΠ, που λέγαμε παλιά)!..

ω2 (2)

ΤΡΕΜΕΤΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ“!

(ΦΟΒΕΡΟ! ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ… ΔΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΕΣΘΗΜΕΝ ΤΟΥΡΚΟΙ)!

β. Δείτε και ένα άλλο παρακάτω, που αναφέρεται σε επικείμενη επχση / “κτύπημα” των ΤΕΔ, ανατολικά του Ευφράτη! Για να σας δούμε Τούρκοι!.. Εδώ βεβαίως, αν ξεπεράσετε την αμερικανική… σκόπελο, μάλλον θα συναντήσετε πραγματική αντίσταση!.. Ποιοί άραγε, αφού εσείς πάντα “φυλάτε τα ευγενή οπίσθιά σας”;

– Αλήθεια ρε Τούρκοι! Αυτά τα 14.000 άτομα, που τάχα δώσατε δγη να σχηματίσουν τώρα(sic) μια πολεμική δύναμη, για τις ανάγκες της επχσης αυτής, τί ακριβώς εθνικότητος είναι και ποιό το πρότερο… “ποιόν” τους; Θέλετε να μας πείτε επίσης νούμερα και αριθμούς; Μια ζωή “βρωμεροί και τρισάθλιοι” ήσασταν και παραμένετε ρε Μογγόλοι!..

ω3

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ… ΜΠΙΝΕΛΙΚΟΝΟΥΜΕ ΑΠ’ ΕΔΩ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΟΙ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!.. ΕΙΝΑΙ “ΕΤΣΙ”!.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ… ΤΥΧΑΙΟΙ!.. 

ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ“!

ω5

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! 

Α. ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΙΖΑΣ / ΦΥΤΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ!!!

Β. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ ΤΗΣ ε/φ “DİRİLİŞ POSTASI” (ε/φ του… Χακάν), ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΚΑΙ ΣΤΟ Τ/ΓΕΕΔ!.. 

4. ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ… “ΑΣΤΟΧΙΑ”, ΑΝ ΔΕΝ “ΚΛΕΙΝΑΜΕ” ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΧΘΕΣ (13-12-2018) ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ, ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΤΩΝ 7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣ”, ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!

– ΕΠΙΣΗΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΑ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

OLYMPIAKOS H AKROPOLIS TOY ELLHNIKOY ATHLITISMOY

ΠΡΟΕΔΡΕ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ! ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΘΕΣ!.. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΟΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ!..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!.. 

– ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ “ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-