10η Παρέμβαση: Διάφορες Απαντήσεις, Θέσεις, Απόψεις Και… Άλλα!.. (Νο “1”)!..

1. Αν η “ΕΛΑΣ” θέλει βοήθεια από τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” για τους… “Παλαιοκώστηδες”, ξέρει πού και πώς θα μας βρει!

2. Ανόητε! Είναι δυνατόν να γράφουμε τις πηγές μας; Η αναφορά στις 2 αγγλικές Πρεσβείες, σε Αθήνα και Άγκυρα ήταν παραδειγματική! Μάθε καλύτερα ελληνικά!

3. Περαστικά “μεγάλε” Μίμη ΣΤΕΦΑΝΑΚΕ! Θα το ξεπεράσεις και αυτό!

4. Ναι! Στις Η.Π.Α. “κυκλοφορεί” ευρέως ότι ο Μπάϊντεν (ο “κοιμισμένος Τζο” και μονίμως “ντοπέ” κατά Τραμπ) είναι παιδόφιλος και πως ο γιός του Χάϊντερ, ο οποίος έζησε στην Ουκρανία για ορισμένα χρόνια, εμπλέκεται σε κυκλώματα πορνείας και σε διακίνηση “μαύρου χρήματος” στην χώρα αυτήν, αλλά και στην Ρωσία!

5. Σιδεροκαπάκια για φρεάτια από Τουρκία; Αν αληθεύει είναι η απόλυτη ξεφτίλα!

6. Ποιός “τουρκικός πλάτανος” ρε Τούρκε ΡΤΕ; Οι Έλληνες είμαστε στα μέρη αυτά αυτόχθονες ρε Ταγίπ, εδώ και 3500 χρόνια, ενώ εσείς ήλθατε από την Μογγολία εδώ, πριν από 1000 χρόνια, όπως είπες (άντε να το… δεχθούμε), σκοτώνοντας και εξισλαμίζοντας, όπως και οι Οθωμανοί, οι οποίοι όμως ήταν μια και μόνον Οικογένεια, αυτή του Οσμάν ή Οθμάν, με καμμιά τριακοσαριά ακόμα, και η οποία με συνεχείς φόνους και εξισλαμισμούς έγιναν ισχυρό φύλο, το οποίο κατέληξε… αυτοκρατορία, εκμεταλλευόμενη την βυζαντινή παρακμή (πολύ γρήγορα και απλά), ενώ άλλα φύλα, όπως οι Σελτζούκοι, κλπ, αποφασίσατε (οι… ιστορικοί σας), πως είναι πρόγονοί σας, πως ανήκουν στο τ/… γενεαλογικό δένδρο, κλπ!.. Έχετε κάποια σύγχυση! Γιατί δεν ρωτάτε τον… Μ. Μπαρντακτσί, τώρα που πέθανε ο Χ. Ιναλτζίκ;

Δηλαδή οι Οθωμανοί (των οποίων λέτε ότι είστε απόγονοι) δημιουργήθηκαν στην Μ. Ασία πριν από 1000 περίπου χρόνια και το 99% τους ήσαν ντόπιοι(!) εξισλαμισθέντες, βιαίως οι περισσότεροι, αλλά και εθελουσίως κάποιοι ώστε να μην σφαγούν, είτε λόγω παροχής αξιωμάτων, χρημάτων, κλπ.

Αυτών είστε απόγονοι Ερντογάν!  Εσύ συγκεκριμένα, φέρεται να είσαι Γενίτσαρος ελληνικής καταγωγής (Πόντιος).

7.  Αν όλα τα νησιά παγκοσμίως και πάντα σύμφωνα με τις αποφάσεις του Μοντέγκο Μπέϊ (1982) / “Δίκαιο της Θάλασσας”, διαθέτουν  αιγιαλίτιδα ζώνη, υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ και γενικώς τα πάντα, τότε Κε Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Άγκυρα, γιατί ο Χάρτης της Σεβίλλης (2003) δεν έχει νομική ισχύ, βάση και ό,τι άλλο θέλετε;

Αλλά και η διαφωνούσα Τουρκία (σε ό,τι των παραπάνω διαφωνεί), γιατί δεν καταφεύγει στο υπεύθυνο για το θέμα “Δικαστήριο του Αμβούργου”, την στιγμή μάλιστα που διατυμπανίζει πως πιστεύει στο… “ΔΙΚΑΙΟ”, Δικαστήριο το οποίο θα κληθεί να αποφανθεί σχετικά, ώστε να “τελειώνουμε” “μία και έξω” με το αν τα νησιά έχουν ή όχι ΑΟΖ, κλπ;

Γιατί δεν λέτε ευθέως ρε Α/Πρέσβη στην Άγκυρα ότι κάνετε συνεχώς πλάτες στην Τουρκία, για τους… λόγους σας, άπαντες, με αποτέλεσμα να “ανακαλύπτονται” “μερικές επήρειες” των νήσων και άλλα τέτοια… όμορφα, τα οποία εφαρμοζόμενα ανατρέπουν “de facto” τα όσα αναφέρει το “Δίκαιο της Θάλασσας” και τα όσα απεφάσισε και είναι σε ισχύ σήμερα η “Σύνοδος” της Τζαμάϊκας (1982).

Καλύτερα να μην μιλούσε ρε Πρέσβη, αφού υπάρχουν και… “μη μαλάκες” σ’ αυτήν την ζωή! Αλήθεια είσαι και εσύ των “Δημοκρατικών”, όπως ο Πάϊατ; Τουλάχιστον αυτός τίμησε το γεγονός ότι υπηρετεί υπό αιρετή από τον α/λαό Ρεπουμπλικανική κυβέρνηση στην πατρίδα του και δεν έκανε πολιτικά παιχνίδια, λόγω της ιδεολογίας του, αποδεικνύοντας ότι έχει πολιτικό ήθος, αλλά και γενικότερα ήθος!..

Αιδώς Αργείοι!..

8.  Κάποτε ο τεράστιος Έλληνας δημοσιογράφος Γεώργιος ΒΛΑΧΟΣ έστειλε “ανοιχτή” επιστολή στο κτήνος τον Χίτλερ, τον οποίον και ξεφτίλισε παγκοσμίως, όπως και τους ΝΑΖΙ, με το άριστο και δηκτικό περιεχόμενο του κειμένου του, όπως και με τα άριστα ελληνικά του, αναδεικνύοντας σαφώς το ΗΘΙΚΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΕΛΛΗΝΑ!

Σήμερα κάποιοι δημοσιογράφοι της ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (γνωστό και μη εξαιρετέο έντυπο της μιας πλευράς του σάπιου ελληνικού δημοσιογραφικού κατεστημένου), δημοσιογράφοι σε εισαγωγικά, ήτοι “δημοσιογράφοι”, βρίζουν στο πρωτοσέλιδό τους, σκαιώς και βρώμικα, τον Τ/Νεο-Χίτλερ, δικτάτορα ΡΤΕ, με την γνωστή φράση “Άϊ Γ… “, προσβάλλοντας, χωρίς ίσως(!) να το καταλαβαίνουν ή χωρίς να τους ενδιαφέρει ή ίσως και εσκεμμένα, την ίδια την Φυλή μας, την γεννήτορα του “Παγκοσμίου Πολιτισμού”, δείχνοντας το… κενόν του εγκεφάλου τους και το… ποιόν τους, ήτοι “ποιόν καταγωγίου”!

Ντροπή σας Κοι, Ριζούλη, και λοιποί της ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, που νομίσατε ότι έτσι, μειώνοντας -το ξαναγράφω- το ήθος της Φυλής μας, θα αυξήσετε τα λίγα Χουντο-Συριζαίϊκα φύλλα σας ή θα γινόσασταν για λίγο το “κέντρο” των ειδήσεων στα κανάλια!..

Σας βεβαιώνω … Κε Ριζούλη και όσοι άλλοι μεγάλοι Πατριώτες εκεί στην ε/φ σας, (Πατριώτες με… κρατική και μη σφραγίδα, με πολιτικούς προγόνους αυτούς που απέσυραν την Μχια από την Κύπρο και αυτούς που ως Ιωαννιδικοί “τσάτσοι” και “γλείφτες” “άνοιξαν” τις πύλες της νήσου στις ΤΕΔ), ότι ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ(!) τους Έλληνες, όσοι φυσικά απέμειναν, Έλληνες οι οποίοι δεν είναι πρόστυχοι όπως εσείς, όπως δεν εκφράζετε ούτε και την Ελλάδα μας, η οποία κάποτε ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΝΑΖΙΣΜΟ και ΦΑΣΙΣΜΟ στα πεδία των Μαχών, αναπτύσσοντας στο έπακρον τις προαιώνιες αρχές και αξίες της Φυλής μας, χωρίς να έχει υβρίσει κανέναν απ’ όλους εκείνους που επέλεξαν τότε να την κάνουν εχθρό της, χαρίζοντας στον “Πλανήτη” μας και στον “Κόσμο” όλον την ελευθερία, με τον τιτάνιο και άνισο αγώνα της, από τον Οκτ. του 1940, έως και το τέλος της Μάχης της Κρήτης, αγώνας που έδωσε τον απαραίτητο χρόνο σε ΕΣΣΔ και Αγγλία, ώστε να προετοιμάσουν την άμυνά τους, κλπ, κλπ, κλπ, την ίδια στιγμή που μέχρι και οι Γάλλοι “προσκύνησαν” τον Χίτλερ, σε μερικές μόνον ημέρες!..

Και έχετε τέτοιο “IQ” που νομίσατε ότι γίνατε και ήρωες!.. Πολλά… συγχαρητήρια σ’ εκείνον που είχε την υπόψη φαεινή ιδέα! “Να τον χαίρεστε”!..

9. Έχουμε γράψει για την Χάγη! Δεν ξαναγράφουμε!.. Ψάξε μας, βρες και διάβασε!..

10. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο “Οικουμενικός Πατριάρχης” Κος Κος ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ θα παραχωρήσει αυτοκεφαλία στην σχισματική εκκλησία των Σκοπίων! Καλόν είναι, όταν αναφέρεστε κάποιοι στον Αρχηγό του Γένους μας, να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αν φυσικά δεν γράφετε εσκεμμένα και πρακτόρικα!..

11. Αναμενόμενο από εμάς, αλλά όχι, όπως φαίνεται, από την… ε/Διπλωματία! Η Βουλγαρία θα ασκήσει “VETO” για την είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ!

12. Το σχέδιο δολοφονίας της Αυστριακής, κουρδικής καταγωγής, πολιτικού, του Κόμματος των Αυστριακών “Πρασίνων”, Μπεριβάν ΑΡΣΛΑΝ, από την τ/ΜΙΤ, τον Αυγ. του 2020, (πρόλαβαν οι Αυστριακοί και συνέλαβαν τον επίδοξο δολοφόνο της Ιταλό, τουρκικής καταγωγής, ΦΕΪΓΙΑ), αποδεικνύει την ατέλειωτη μπόχα που αναδίδει η μόνιμη βρώμα της τ/εξωτερικής πολιτικής, με την οποίαν είναι ερωτευμένοι πολλοί των Δυτικών, με πρώτους τους Γερμανούς, τους ιστορικά αιώνιους… νταβατζήδες τους!..

13. Ναι, αγαπάμε την Αγγλία, ναι σεβόμαστε το Στέμμα, κλπ, αλλά ως Έλληνες δεν μπορούμε να μη καταδικάσουμε την αυστηρότητα της Βασίλισσας Ελισάβετ, στην περίπτωση της μη απονομής χάριτος στους ήρωες της “ΕΟΚΑ”!

“Προχθές” ήταν η επέτειος της εκτελέσεως (δολοφονίας για εμάς), του ΗΡΩΟΣ Ανδρέα ΠΑΝΑΓΙΔΗ, το 1956!

Μεγαλειοτάτη!

Αν δεχθούμε, ως υπόθεση εργασίας, ότι ορθώς αποφασίσατε την εκτέλεση των Ελλήνων της Κύπρου, οι οποίοι, την 10ετία του 1950, ως μέλη της ΕΟΚΑ, σας πολέμησαν και σκότωσαν Βρετανούς στρατιώτες, σας ρωτάω ευθέως γιατί εκτελέσατε τον ΠΑΝΑΓΙΔΗ;

Ο συγκεκριμένος, Μεγαλειοτάτη, εργαζόταν ως Μάγειρας στο Α/Δ Λευκωσίας και σε γενόμενο έλεγχο από Βρετανό στρατιώτη Σκοπό, βρέθηκε πάνω του μια ελληνική σημαία! Τότε ο Βρετανός στρατιωτικός του είπε να του σκουπίσει με αυτήν, τα άρβυλά του! Ο Παναγίδης, λόγω της τεράστιας αυτής προσβολής, του επιτέθηκε και τον έδειρε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, κλπ, κλπ, κλπ!

Μήπως ο συγχωρεμένος μας ήρωας θα έπρεπε να τύχει βράβευσης εκ μέρους σας και όχι εκτελέσεως, αν φυσικά είχατε… έξυπνους συμβούλους;

Και τελικά θέλατε να πιστέψει τότε ο Πλανήτης και ειδικά οι Έλληνες, αυτοί οι αιώνιοι εραστές της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, πως ο Πολιτισμός των Άγγλων είναι τα… “Φυλακισμένα Μνήματα”;

ΟΚ! Ο Σεβαστός ελληνικών ριζών Βρετανός Βασιλιάς και σύζυγός σας διακατεχόμενος από το καταραμένο αιώνιο ελληνικό αδελφικό μας μίσος και την διχόνοια, λόγω των όσων “τράβηξε” κάποτε, μετά την Μ. Ασιατική Κ/Φ, ο πατέρας του, κλπ, το καταλαβαίνω (υπόθεση εργασίας πάντα), να ήθελε την εκτέλεσή τους, ίσως και το τέλος της Φυλής μας και Φυλής Του!… Αλλά Εσείς, γιατί Μεγαλειοτάτη;

Γιατί στον Έλληνα δεν “είδατε” τότε, ως οφείλατε, όπως πιστεύουμε, τον ειλικρινή και έντιμο συμπολεμιστή σας, ως Έθνος, στις ίδιες πολεμικές… γραμμές, στα Π. των Μαχών, σε 2 Π.Π., αλλά έναν εχθρό;

Γιατί δεν “είδατε” τότε στις πράξεις των Ελλήνων της Κύπρου, τον αιώνιο Έλληνα; Καταλαβαίνετε!..

Πιστεύω ότι με την στάση σας αυτήν, ίσως λόγω των “λίγων” ή ανθελλήνων ή και τα 2 μαζί συμβούλων Σας τότε, το Στέμμα και η Μ. Βρετανία “σκότωσαν” τον καλύτερό τους ίσως -παγκοσμίως- Σύμμαχο, την Ελλάδα, πληγώνοντας παράλληλα και την ίδια την Μ. Βρετανία βαριά και στο “Κεφάλαιο” ΗΘΟΣ, αλλά και στο “Κεφάλαιο” “Βρετανικά Συμφέροντα”!

Απόδειξη ότι δεν λειτούργησε καθόλου τότε η λογική… σας, αλλά το θυμικό… σας, ως Άγγλοι, αποτελεί το γεγονός ότι ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ”, μια έξυπνη πολλές φορές στάση, την αρχαιο-ελληνική δηλαδή “Χρυσή Τομή”, απαλλάσσοντας, αλλά και εκτελώντας παράλληλα, τους Έλληνες της Κύπρου, οι οποίοι ζητούσαν Μεγαλειοτάτη την υλοποίηση του ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ, ήτοι την ένωση της ελληνικής ΚΥΠΡΟΥ, (από την εποχή των… Αρκάδων ακόμα), με την “Μητέρα” της, την μητροπολιτική ΕΛΛΑΔΑ!

Μεγαλειοτάτη!

Με αφορμή την επικείμενη υλοποίηση (όπως εκτιμούμε), των “Μυστικών Προνοιών”, της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του 1923, Σας καλούμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” να μην “ξαναρίξετε” και πάλι την χώρα μας και μάλιστα αδίκως!..

Πιστεύουμε ότι -έστω και τώρα- θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική Σας, και να αναγνωρίσετε λάθη Σας, όπως αυτό με τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ Κύπρου, γεγονός που θα προσδώσει περισσότερο κύρος και περισσότερη σοβαρότητα κυρίως στον Θρόνο Σας και σε Εσάς προσωπικά, αλλά και στην Αγγλική Διπλωματία!..

Με Σεβασμό!..

14. Ο Μπιλ ΓΚΕΪΤΣ δήλωσε, … όλως τυχαίως, πως ο “COVID-19” θα διαρκέσει έως και(!) το 2022!.. Καταλάβατε!..

Σήμερα (27-09-2020) οι νεκροί στην χώρα μας από την υπόψη ασθένεια είναι 380! Διαβάζω στο “ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” ότι στην επιστημονική μας… Κοινότητα φοβούνται πως τον τρέχοντα Οκτ. οι νεκροί ημερησίως στην Ελλάδα θα είναι 250 άτομα!.. Για “Φέϊκ” μοιάζει, αλλά ας μας απαντήσουν σχετικά οι ειδικοί!..

15. Κε Σ. Καλλιντερίδη! Με βάση τα όσα γράψατε στην ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, στην οποία αρθρογραφείτε!

      α. Η αναφορά για στρατιωτικό Πραξικόπημα στην Τουρκία, όχι όμως από τον ΡΤΕ, όπως γράψατε, γίνεται εδώ και 1,5 χρόνο! Ο μόνος που δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει Πραξικόπημα είναι ο ΡΤΕ!.. Το Κράτος και “σήμερα” κυβερνάται και πάλι από τις ΤΕΔ, με τις οποίες ο ισχυρότατος ΡΤΕ έχει πλέον συμβιβαστεί, μετά τον Ιούλιο του 2016!..

      β. Οι ΤΕΔ δεν είναι καθόλου διαλυμένες, όπως γράψατε!

      γ. Το “Κέντρο Επικοινωνιών” στον τ/… “Λευκό Οίκο” (Άγκυρα) έγινε για να παρακολουθεί ο εκάστοτε Τ/ΠτΔ και “σήμερα” ο ΡΤΕ, τους όποιους Πολέμους της χώρας του και τις όποιες τουρκικές… επεμβάσεις / “παρεμβάσεις”, κλπ, ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ, όπως πχ ο ΟΜΠΑΜΑ και οι “συν αυτώ” είχαν δει την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν ΛΑΝΤΕΝ!..

  δ. Το “Πρωτόκολλο EMASYA” έχει “πεθάνει” εδώ και κάποια χρόνια τώρα!.. Τώρα υπάρχουν άλλα… “Πρωτόκολλα”!..

Τέλος, θα θέλατε να μας πείτε την θέση σας για το “ΆΪ ΓΑΜ… ” της ε/φ “σας” προς τον ΡΤΕ;

16. Η άποψή μας, για τα όσα περί “Αναδιοργανώσεως” των ΕΕΔ, φέρεται να… κυοφορούνται, ψηφισμένα από την “Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας”, της ε/Βουλής, αλλαγές για τα επόμενα… 30 χρόνια, όπως… διάβασα:

Διαβάστε! (Απ’ ό,τι μπορέσαμε και “τσιμπήσαμε” και πάντα ενδεικτική αναφορά)!..

       α. Η δημιουργία της “Διακλαδικής Δκσης Ειδικών Επχσεων”, με Δκτη Αντγο και υπό τον Α/ΓΕΕΘΑ: Ορθότατη!

       β. Η ΑΣΔΕΝ υπό την 1η Στρατιά: Ορθότατη!

       γ. Η αποχώρηση ΠΒχιών από τα νησιά: Λάθος! (Τα όποια νέα, επιλεγέντα προφανώς, πυραυλικά συστήματα θα πρέπει να ενισχύσουν και όχι να αντικαταστήσουν ο,τιδήποτε ανήκον στο ΠΒ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΒ).

       δ. Η διάλυση της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ: Λάθος! “Άνοιγμα” αμυντικής “Κερκόπορτας”, στο υπόψη, χαρακτηρισμένο από τους Τούρκους, ως “στρατηγικό σημείο” του “Πολεμικού Πεδίου” “ΕΒΡΟΣ”, όντας μάλιστα οι ΕΕΔ στον Έβρο 1 προς 4 (“σάβουαρ”), από τώρα!..

       ε. ΔΕΝ “ΑΓΓΙΖΩ” ΤΑ ΤΗΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: … Επίτηδες!

    στ. Η δημιουργία 2 στόλων, Αιγαίου (Σαλαμίνα) και Α. Μεσογείου (Κρήτη): Ορθότατη!..

 

17. Τώρα που αθωώθηκε  από την “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” (τακτικοί Δικαστές) ο Πρόεδρος του ΘΡΥΛΟΥ, Κος Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, για τα δήθεν “στημένα” ματς, που του… “έστησε” η πραγματική “Εγκληματική Οργάνωση”, των Μελισσανίδη και Αλαφούζου (o Σαμπιντί “μπήκε” μετά), πού είστε ρε… αντικειμενικοί δημ/φοι να το “βγάλετε τελάλη”, ως είδηση; Ουστ ξεφτίλες!..

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΚΑΒΛΑΡΑΜΠΙ“!.. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-