Έκτακτο! 10… ”Όμορφα”!..

1. Πολλά συγχαρητήρια στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κα Ανέττα Καββαδία, η οποία, αναφερόμενη πρόσφατα στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε, με απόλυτη ειλικρίνεια, πως … πλέον, απ’εκεί ψηλά χαμογελούν τώρα κάποιες ψυχές, που μας βλέπουν…”, εννοώντας τους πεθαμένους ”παππούδες” της / τους Κομμουνιστές, οι οποίοι πολέμησαν μαζί κυρίως με τους Σλάβους, κλπ, για την απόσχιση της μίας και ελληνικής Μακεδονίας, την περίοδο 1944 – 1949, από τον ελληνικό εθνικό κορμό!.. Tουλάχιστον αυτή ήταν αληθινή!

2. Την φόβισε ο Μπαλάφας την Μπουσδούκου στην τελευταία τους ”τηλε-συνάντηση” και το κοριτσάκι άρχισε να αναφέρεται… δειλά-δειλά σε… φασίστες, κλπ, στις διαδηλώσεις των Ελλήνων, για την Μακεδονία μας!..

3. Η Ελλάδα των διεθνιστο – Κομμουνιστών και των συνεργατών τους, των πολιτικών δοσιλόγων μαυραγοριτών των δήθεν ΑΝΕΛ, σήμερα:

  • Κολόβωση της Ελλάδος, (αρχή από την Μακεδονία μας), Ισλαμοποίηση, αθεϊσμός και πόλεμος στην θρησκεία μας, άκρατη κομμουνιστο – κομματοκρατία, μόνον ψέμματα, ελληνοποιήσεις, διεθνισμός, κιναιδοκρατία, αμοραλισμός, απαιδεία, ανασφάλεια, αναρχία και… αντικοινωνία!..

Και εσύ Έλληνα

Perinde ac Cadavor”, ήτοι ”Υπάκουε σαν Πτώμα”!..  

4. Το Κ.Κ.Ε. ελέγχει μυστικά τις ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ!

5. Ημέρα βαθειάς θλίψης!

Τα Σκόπια, ως… Βόρεια Μακεδονία, πλέον, ”με το ένα πόδι” στο ΝΑΤΟ!

– Οι ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστές, υποτακτικοί δούλοι της Μέρκελ, του ισχυρότερου ”Οργάνου” των Διεθνών Εβραίων, στην Ευρώπη και γενικώς βρωμερά πατάκια των χθεσινών Δυτικών εχθρών τους, δούλεψαν άριστα!

Good job SOROS – Greek boys”!

– Όπως έλεγαν πάντα (για το εσωτερικό της χώρας μας βεβαίως), τα Κομμούνια είναι οι καλύτεροι ρουφιάνοι της Ασφάλειας! (Λόγω του μίσους τους  προς την αστική Τάξη)! Τώρα πια απέκτησαν και διεθνή… αναγνώριση!..

6. Για ό,τι ακούτε για εκλογές στην… όποια Ελλάδα μας, διαβάστε!

  • Αν ήταν πολιτικός ο Τσίπρας και όχι… πολιτικός ”Χαρτοπαίκτης” ή… πολιτικός ”Ζαράκιας, (σαν τον συγκυβερνήτη του /ελεεινό και με άλλα πολλά βαριά… κοσμητικά επίθετα, τον απεκάλεσε ο Γάλλος διεθνής αρχι-Αριστερός Ζαν-Λικ Μελανσόν, όμως τα ελληνικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν τίποτα, ως όφειλαν), όπως απέδειξε με την μέχρι τώρα πολιτική του βιωτή, αν ενδιαφερόταν πραγματικά για την Πατρίδα μας, θα έπρεπε να πήγαινε σε εκλογές πριν από τον… ΡΤΕ ή τουλάχιστον ταυτόχρονα!..
  • Τώρα, αν δεν μας προλάβουν οι… ΤΕΔ, ή αλλιώς οι… εξελίξεις, θα πρέπει, αν έλθει εις εαυτόν, να ανακοινώσει διεξαγωγή εκλογών, τον  Σεπ., για τον Οκτ. του 2018, μη πειθόμενος σε κανέναν… πχ Ρότσιλντ, και τυχόν λοιπούς… ομοίους του Κοσμοκράτορες!
  • Σε κάθε περίπτωση όμως, αν τα πάντα κυλήσουν… ομαλά, τότε, σύμφωνα με δικιά του δήλωση, από την Γερμανία (προ ολίγου μόλις καιρού, όταν, υπακούοντας στην κόρη του Πάστορα‘, συμφώνησε να πάρουμε πίσω και άλλους ”λάθρο”, επειδή έχουμε… λίγους, αχαχαχαχαχαχα), εκλογές θα έχουμε τον Ιαν. του 2019! Δεν θα πάει πιο εκεί, διότι δεν είναι… ηλίθιος!..
  • Είχε πει, σας θυμίζω:
  • Ο ΦΠΑ στα νησιά θα ανασταλλεί για ένα εξάμηνο, όσο δηλαδή θα είμαι Π-Θ”!..
  • ΑΥΤΟΙ ΟΙ 16 ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ… ΛΑΓΟΙ!..
  • (…ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ)!..
  • Εμείς τολμούμε να γράψουμε πως ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ”ΠΑΕΙ” ΣΕ ΕΤ ΠΟΛΕΜΟ” και αρχικώς σε μείζονα ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΡΑΧΗ”!

7. 

NATO sonuç bildirisi açıklandı! Kritik Türkiye ayrıntısı

NATO sonuç bildirisi açıklandı. Bildiride, Türkiye’ye tehditlere karşı önlemlerin arttırılacağı belirtildi.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 18:37

NATO sonuç bildirisi açıklandı! Kritik Türkiye ayrıntısı

NATO Zirvesi sonuç bildirisi açıklandı. Bildiride, Türkiye’ye yönelik tehditlere karşı önlemleri artıracağız. Terörle mücadelede dayanışma içerisindeyiz ifadesi yer aldı.

TÜRKİYE’YE YÖNELİK TEHDİTLERE KARŞI ÖNLEMLERİ ARTIRACAĞIZ

NATO zirvesi sonuç bildirisi açıklandı. Bildiride, “Müttefikler terörle mücadelede birlik ve dayanışma içinde duruyor. Gelen tehdit ve meydan okumalara karşı birlikte duruyoruz. Müttefikler olarak birbirimizi savunmada sorumluluklarımızı adil(!) paylaşacağız. Türkiye’ye yönelik tehditlere karşı önlemleri artıracağız” denildi.

Bildiride şu maddeler yer aldı:

Müttefiler olartak birbirimizi savunmada sorunlulukları adil paylaşacağız.

Türkiye’ye güney sınırından gelecek tehditlere karşı önlemleri arttıracağız.

Müttefikler terörle mücadelede birlik ve dayanışma içinde duruyor.

Türkiye’nin son 4 yılda Suriye’den yapılan roket atışları ile vurulmasından doğan kaygımız devam ediyor.

Suriyeden gelen füze tehdidini izlemeyi ve değerlendirmeyi sürdüreceğiz.

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΝΑΤΟ-ϊκοί, ΚΡΙΜΑ! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ! Θα το χάσετε τελικώς το παιχνίδι στην περιοχή μας, την πιο κρίσιμη στην ΓΗ, σας το ξαναγράφω! Κανείς ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ποτέ δεν κέρδισε!..

8.Δεν υφίσταται κανείς Ε-Ρ πόλεμος, οποιασδήποτε μορφής! Αυτό που υπάρχει, και υπήρχε ασφαλώς, εδώ και 10ετίες, είναι ένας διαρκής πόλεμος κατασκοπείας ανάμεσα σε Δύση και Ρωσία, μέσα στο ελληνικό Κράτος!

– Από την χώρα μας φέρεται ότι την ”κάνουν” οι Μασλώφ, Ποπώφ και ένας… άγνωστος ονόματι Βίκτωρ Γιάκλοβεφ!..

– Το κρίσιμο, όσο και το πονηρό, είναι η χρονική συγκυρία που βγήκε το θέμα και το γεγονός είναι πως δυστυχώς το θύμα είναι και πάλι η Ελλάς! Η γνωστή ιστορία… πάλης, ανάμεσα στα βουβάλια στα έλη και το τί παθαίνουν τα ευρισκόμενα εκεί βατράχια!..

  • Η υπόθεση ΜΠΟΧΑΝ ήταν, ως κύριο θέμα, τελείως… ”εξωελληνική” Κε Δρούγε!

ΥΓ.

α. Στην νέα αυτή προκύψασα υπόθεση ”παίζει” μήπως, μεταξύ των άλλων, και κανείς τέως Α/ΓΕΣ;

β. ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΧΑΝ (Όπως παρακάτω).

ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΙΝΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟ «ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΠΟΧΑΝ»

Τα «φόρτωσαν» στην Ελλάδα, τα… ξεφόρτωσαν στο Αφγανιστάν

ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ27/09/2001

(Διεπιστευμένος και στην Ε.Υ.Π.)

Μια απ’ τις μεγαλύτερες «μαύρες επιχειρήσεις» της CIA στην Ελλάδα ­ που εξελίχθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, διατάραξε τις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις και πήρε διεθνείς διαστάσεις ­ συνδέεται ευθέως με μια απ’ τις σημαντικές απειλές σήμερα κατά των (αεροπορικών) δυνάμεων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν.Πρόκειται για τους αντιαεροπορικούς πυραύλους Stingerπου έχουν τώρα στη διάθεσή τους οι Ταλιμπάν και οι οποίοι προέρχονται απ’ τα φορτία που είχε διαθέσει με μυστικές αποστολές η CIA στους μουτζαχεντίν την εποχή που μάχονταν, μαζί με τον Μπιν Λάντεν, το τότε φιλοσοβιετικό καθεστώς στο Αφγανιστάν.

270 καταρρίψεις

Στις περίφημες «Σφήκες» και στα θανατηφόρα «τσιμπήματά» τους χρεώνεται η κατάρριψη 270 σοβιετικών ελικοπτέρων, μαχητικών και μεταφορικών αεροσκαφών στο Αφγανιστάν. Το αντιαεροπορικό αυτό, που αποτελεί και σήμερα σημαντικό μέρος του δυτικού οπλοστασίου, είναι φορητό και έχει τη δυνατότητα να χτυπά ιπτάμενους στόχους με θερμική καθοδήγηση σε απόσταση μέχρι και 8 χλμ. (πλήρως ωφέλιμο βεληνεκές 6 χλμ.) και ύψος 3 χλμ. Η χθεσινή «Herald Tribune» γράφει ότι οι Ταλιμπάν διαθέτουν (μόνο) 100 Stinger. Ωστόσο καλά πληροφορημένη για τα απόρρητα κατάστιχα της CIA και του Πενταγώνου στρατιωτική πηγή έλεγε χθες το μεσημέρι με αμερικανική… αφέλεια ότι «ο δημοσιογράφος θα πρέπει να πολλαπλασιάσει το 100 με το 3 για να είναι μέσα…».

ΜΠΟΧΑΝ
Η διαφυγή

Φθάνοντας στα άδυτα της CIA, στο Λάνγκλεϊ, ο Σεργκέι Μποχάν «αποκαλύπτει» ότι δύο Έλληνες, οι κ.κ. Μεγαλοοικονόμου και Πιπιτσούλης, και ένας απόστρατος αξιωματικός του Ναυτικού, ο κ. Σερεπίσιος, δήθεν διοχέτευσαν στους Σοβιετικούς «συνδέσμους» τους πληροφορίες για τους Stinger. Τις πληροφορίες τις είχαν ως στελέχη ελληνικής εταιρείας που συμμετείχε σε ευρωπαϊκό κονσόρτσιουμ, το οποίο θα κατασκεύαζε το σύστημα. Οι άνθρωποι κατηγορήθηκαν για κατασκοπεία, έγινε ντόρος, αλλά αργότερα, λόγω προφανώς έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν τους παρέπεμψε στο ακροατήριο ­ ο κ. Σερεπίσιος, που δικάστηκε, αθωώθηκε αργότερα. Στο ίδιο όμως διάστημα, όπως αποκαλύπτει ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Νίκος Κουρής, εκκρεμούσε η παροχή άδειας εξαγωγής των πρώτων F-16 στην Ελλάδα και η υπογραφή μιας συμφωνίας για την προστασία των αμερικανικών τεχνολογικών μυστικών (GSOMIA), μερικοί απ’ τους όρους της οποίας εθεωρούντο απαράδεκτοι απ’ την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ελληνική πτυχή των Stinger αυτών έχει πολλά ντεσού που ακουμπούν, λες, τις σελίδες του Ίαν Φλέμινγκ και του Τζον Λεκαρέ. «Αφετηρία» της η διαφυγή στις ΗΠΑ, τον Μάρτιο του 1985, του διπλού, όπως αποδείχθηκε, πράκτορα Σεργκέι Μποχάν, πρώτου γραμματέα της Σοβιετικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Το non paper

Το πώς πίεζε και απειλούσε τότε η Ουάσιγκτον την Αθήνα φαίνεται καθαρά σε ένα non paper που είχε επιδώσει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού ο τότε πρέσβης κ. Ρόμπερτ Κήλυ. Το αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Ελλάδα – Τουρκία, ο Πεντηκονταετής “Πόλεμος”» (Εκδόσεις Λιβάνη): «Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι» για την αθώωση, «η Ελλάδα υπήρξε περισσότερο ελαστική απ’ ό,τι αναμενόταν», ώστε οι υπεύθυνοι να παραπεμφθούν σε δίκη, και κατέληγε:

«Η έλλειψη σοβαρής αντίδρασης έχει ήδη σημειωθεί στην Ουάσιγκτον και είναι βέβαιο πως θα έχει συνέπειες στις μελλοντικές συναλλαγές μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, όταν συνδέονται με ευαίσθητες πληροφορίες ασφάλειας.. Η κυβέρνηση απέφυγε να δώσει συνέχεια. Όμως λίγο καιρό μετά, όπως αναφέρει ο κ. Κουρής, κυκλοφόρησαν φήμες στην Ουάσιγκτον και γράφτηκαν στον ξένο Τύπο διάφορες εκδοχές για τον Μποχάν και τις δήθεν «διαρροές» μυστικών σχεδίων των Στίνγκερ.

Φτιαχτό άλλοθι

Μια απ’ αυτές μας φέρνει στο σήμερα και πώς οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν την Ελλάδα, κατηγορώντας τη μέσω ενός διπλού πράκτορα, για να εγκριθεί απ’ το Κογκρέσο η ροή φορτίων Στίνγκερ στους Αφγανούς αντάρτες. «Η δήθεν “ελληνική” πτυχή ήταν ένα φτιαχτό άλλοθι», τόνισε χθες ο πρώην υφυπουργός Άμυνας ­ το πώς και γιατί το εξηγεί στο βιβλίο του: σύμφωνα λοιπόν μ’ αυτή την εκδοχή, «η ιστορία ήταν μεθοδευμένη από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Την εποχή εκείνη ο πόλεμος μεταξύ Αφγανών ανταρτών και σοβιετικών στρατευμάτων μαινόταν, χωρίς να διαφαίνεται τέλος στις αιματηρές αυτές συγκρούσεις. Το αμερικανικό Πεντάγωνο είχε προτείνει να διοχετευτούν στους αντάρτες αντιαεροπορικοί πύραυλοι Στίγκερ, για να αντιμετωπίζουν τις επιθέσεις των σοβιετικών μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Το Κογκρέσο δεν ενέκρινε αρχικά τη διάθεση των όπλων αυτών στους Αφγανούς, φοβούμενο ότι θα πέσουν στα χέρια των Σοβιετικών και θα διαρρεύσουν, έτσι, τεχνολογικά μυστικά των ΗΠΑ.

Σκηνοθετήθηκε, λοιπόν, η ιστορία της “κατασκοπείας” στην Αθήνα, στην οποία ο διπλός πράκτορας Μπόχαν είχε πρωτεύοντα ρόλο… Με το επιχείρημα ότι οι Σοβιετικοί είχαν ήδη στα χέρια τους τα μυστικά του Στίγκερ πείστηκε το Κογκρέσο να εγκρίνει τη διάθεσή τους στους Αφγανούς αντάρτες»… Τόσο απλά…

Οι εντυπώσεις όμως εις βάρος της Ελλάδας έμειναν. Χθες για παράδειγμα στο ρεπορτάζ της η «Χέραλντ Τρίμπιουν» υποστηρίζει ότι οι Σοβιετικοί δημιούργησαν αντίστοιχο του Στίνγκερ πύραυλο αξιοποιώντας την τεχνολογία των αμερικανικών, που αγόρασαν απ’ την Ελλάδα, «μια χώρα του ΝΑΤΟ», όπως με κακεντρέχεια αναφέρει…

Το ότι όμως το «επιχείρημα» των ΗΠΑ περί ελληνικής διαρροής δεν στέκει αντικρούεται και από τεχνολογικής πλευράς. Όπως αναφέρει ο αμυντικός αναλυτής κ. Κώστας Γρίβας, (Αριστερός), γενικώς οι Σοβιετικοί ήταν πάντα πιο μπροστά στην τεχνολογία πυραύλων απ’ ό,τι ο Αμερικανοί. Ο αντίστοιχος του Στίνγκερ σοβιετικός SA-16 Igla, λέει, εκτιμάται από πολλούς ειδικούς ότι είναι μάλλον ανώτερος. Και το κυριότερο, τονίζει, τα στοιχεία που είχαν διατεθεί στις ελληνικές (ιδιωτικές) επιχειρήσεις δεν ήταν κρίσιμα στην τεχνολογική αλυσίδα του πυραύλου.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά, η Ελλάδα κατασκευάζει μόνο το 10% του πυραύλου και τα κυριότερα κομμάτια τα κάνουν η ΕΑΒ (σωλήνα εκτόξευσης και σκανδάλη) και η ΠΥΡΚΑΛ (γόμωση). Οι μικροί ιδιώτες υποκατασκευαστές κατασκευάζουν εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση.

Με «σφήκες» made in USA περιμένουν τώρα τους Αμερικανούς

Στρατηγικό πλεονέκτημα στα χέρια των Αφγανών ανταρτών αποδείχθηκε κατά τον ιδιότυπο πόλεμο του Αφγανιστάν, ο Stinger, το μικρού βεληνεκούς αυτό τακτικό όπλο.

Το κύριο όπλο που χρησιμοποιούσαν οι Σοβιετικοί για να προσβάλουν τις πολυάριθμες μικρές ομάδες ανταρτών ήταν βομβαρδιστικά αεροσκάφη εγγύς υποστήριξης (CAS), όπως το Sukhoi Su – 25 Frogfoot και κυρίως μαχητικά ελικόπτερα Mil Mi – 24 Hind. Τα ελικόπτερα αυτά περιπολούσαν σε σμήνη πάνω από το έδαφος του Αφγανιστάν και σάρωναν κυριολεκτικά ό,τι εκινείτο με τα βαριά τους πολυβόλα και τους καλάθους ρουκετών που μετέφεραν. Η βαριά τους θωράκιση τα καθιστούσε ουσιαστικά άτρωτα στα τουφέκια και τα πολυβόλα των Αφγανών.

Η εμφάνιση των Stinger, επισημαίνει ο αμυντικός αναλυτής, κ. Κώστας Γρίβας, άλλαξε τα δεδομένα αυτά. Τα σοβιετικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη υπέστησαν βαρύτατες απώλειες και αναγκάστηκαν να αλλάξουν τακτικές και να πετούν σε μεγάλο ύψος ώστε να βρίσκονται εκτός του βεληνεκούς των πυραύλων. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να εντοπίσουν εύκολα τους στόχους τους, αλλά ακόμη και αν τους εντόπιζαν να μην μπορούν να τους καταστρέψουν, δεδομένου ότι η ακρίβεια των πυρών τους μειωνόταν σημαντικά εξαιτίας της απόστασης. Έτσι, οι Σοβιετικοί έχασαν το κυριότερο μέσο που είχαν για την εξόντωση των αντάρτικων ομάδων και οι Stinger κέρδισαν τον πόλεμο.Μετά την αναχώρηση των Σοβιετικών, οι Αμερικανοί επεχείρησαν να πάρουν πίσω τους πυραύλους που είχαν παραχωρήσει, φοβούμενοι ότι θα χρησιμοποιούνταν για τρομοκρατικές ενέργειες κατά πολιτικών αεροσκαφών. Προσέφεραν μάλιστα 100.000 δολάρια ανά πύραυλο. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους είχαν ελάχιστη επιτυχία και έτσι σήμερα 100-300 Stinger περιμένουν να πολεμήσουν τους τέως αφέντες τους.

(tanea.gr)

9. Λένε, και δικαίως, πως ο Τσίπρας ασκεί μυστική διπλωματία! Μα πώς να μην συμβαίνει έτσι, αφού ο άνθρωπος μεγάλωσε… σπουδάζοντας τον συνωμοτισμό;

10. Ισόβια στην Πόλα ΡΟΥΠΑ, για την βόμβα στην Τράπεζα της Ελλάδος; Γιατί δεν την…  εκτελείτε καλύτερα; Για πόσο ακόμα θα μας ταϊζετε σανό ρε;

ΧΑΙΡΕΤΕ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

Σας το ξαναγράφω!

Η κάθε χώρα στον Πλανήτη αναγνωρίζεται επισήμως με την ονομασία με την οποία είναι γραμμένη στον Ο.Η.Ε. και όχι όπως μπορεί να αρέσκεται να την ονομάζει η κάθε άλλη… χώρα!

-/-