Νυχτερινά! (2)

Φίλοι μου / μας!

1. Όπως πιστεύουμε, επτά (7) χρόνια τώρα, δεν γνωρίσατε μόνον την αξιοπιστία και την ακρίβεια των γραφομένων μας, (τουλάχιστον αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σίγουρα), αλλά θα διαπιστώσατε και την εντιμότητά μας!

Έτσι, σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι, με βάση αυτήν την καθαρότητά μας, να γράψουμε και κάτι απολύτως θετικό για έναν άνθρωπο και συγκεκριμένα για έναν Αμερικανό πολιτικό (εβραϊκής καταγωγής), του “Δημοκρατικού Κόμματος”, του οποίου η θέση για το “Ουκρανικό” ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ(!) η ίδια με την δική μας, (θα διαβάσετε ως προς τί, πιο κάτω), και τον οποίον σχεδόν, κάθε φορά που… συναντούσαμε, … καταχεριάζαμε!..

Πρόκειται για τον Μπένυ ΣΑΝΤΕΡΣ, έναν πολύ γνωστό στις Η.Π.Α. πολιτικό, ριζοσπάστη, αλλά και ακτιβιστή, κατά πως λένε το ουσιαστικό αυτό οι σύγχρονοι… κεκαλυμμένοι διεθνιστές της Δύσεως!

Το πρόσωπο αυτό, το οποίο εκφράζει την αριστερά και ίσως και την… πολύ (sic) αριστερά του Κόμματός του, το “κτυπήσαμε” αρκετά, και δικαίως, προεκλογικά στις Η.Π.Α., και στις εκλογές του Αμερικανικού Κράτους, αλλά και πιο πριν, όσο πάλευε στις εσωτερικές του Κόμματός του εκλογές, για να πάρει το χρίσμα του υποψηφίου των “Δημοκρατικών”!

Ο Σάντερς λοιπόν μίλησε στην Α/Βουλή, κλπ, πρόσφατα και αφού αναφέρθηκε στην κρίση της Κούβας, του 1962, αλλά και στο “Δόγμα ΜΟΝΡΟΕ”, είπε στους παριστάμενους βουλευτές – γερουσιαστές, κλπ! «Ας μιλήσουμε “ανοιχτά”! Εμείς θα θέλαμε να είχαμε στο Μεξικό, στην Κεντρική ή στην Λατινική Αμερική, πυραύλους να μας στοχεύουν»;

Νομίζω ότι απάδει να συνεχίσω, αφού τα όσα θα έγραφα, έχουν ήδη γραφεί και αναπτυχθεί στα προηγούμενα, στο “σάϊτ” εδώ, περί Ουκρανίας άρθρα μας και κυρίως το επέκεινα της απαντήσεως στο πιο πάνω ερώτημα, που είναι σαφώς “ΟΧΙ” , ένα επέκεινα, που σχετίζεται με ό,τι ακολούθως θα έπρεπε οι Η.Π.Α. και ο νυν Πρόεδρός τους να πράξουν, ώστε οι Ρώσοι να γυρίσουν πίσω στην Μητροπολιτική Ρωσία!..

Καταλαβαίνετε λοιπόν, όταν ένας Σάντερς υποβάλλει το ερώτημα “ΚΛΕΙΔΙ”(!) στο όλο θέμα της Ουκρανίας, το πόσο “Of side” είναι στο θέμα η νυν Α/Κ-Β, η οποία ουσιαστικά είναι ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ Γ’ Π. Π., κάτι για το οποίο φέρει τώρα, αλλά θα φέρει και μετά, ΑΚΕΡΑΙΑ την ΕΥΘΥΝΗ! Και αν ο γέρων Μπάϊντεν δεν το αντιλαμβάνεται, ρωτάμε! Κανείς στο πολύ εγγύς περιβάλλον του, δεν το καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα η Ρωσία να καταστρέφει τώρα την Ουκρανία, άνθρωποι να χάνονται (πολίτες και στρατιωτικοί), νέοι πρόσφυγες να δημιουργούνται, η ζωή των πολιτών της γης και κυρίως αυτή των Ευρωπαίων πολιτών, με τα ληφθέντα κατά της Ρωσίας μέτρα και γενικά με την σύρραξη αυτή, να είναι πια ανυπόφορη, και κυρίως από οικονομικής πλευράς, κλπ, κλπ, κλπ;

ΑΝ Η “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ Γ’ Π. Π., ΤΟΤΕ Ο ΝΥΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ (τέλος πάντων ο Κος Μπάϊντεν), ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ και εμείς θα το καταλάβουμε! Αρκετά πέρασε η παγκόσμιος κοινότητα, Κε Μπάϊντεν, τα τελευταία σχεδόν 15 χρόνια, όπως μεταναστευτικά ρεύματα, με ή χωρίς διεθνή εντολή και γενικώς… σχεδιασμό και χειραγώγηση (2000-2022), με ό,τι αυτά γενικώς επιφέρουν, ως αποτελέσματα, στους λαούς που τα δέχτηκαν / δέχονται, παγκόσμιο οικονομική κρίση (2008) και Πανδημία!..

ΥΓ. Ένα συνημμένο ερώτημα είναι το, πώς και αυτό που “είδε” και ανέφερε ο Σάντερς, δεν το “είδαν”, ώστε να το θέσουν στον… δημόσιο διάλογο και… παπάρια, όπως τον λένε, όταν… Καρδιναλίζοντας θέλουν να δείξουν το λεκτικό… κύρος τους, όλοι αυτοί οι περίφημοι “εν Ελλάδι” αναλυτάδες, κλπ; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΑΤΕ!..

2. Το Κίεβο, ρωτάω, (γιατί κάποιοι “μεγάλοι”, Καθηγητάδες, κλπ, που “φτιάχτηκαν” από τις Η.Π.Α., φοβούμενοι το… μεροκάματό τους πιθανώς, παρουσιάζονται “Αμερικανότεροι των Αμερικανών”, χωρίς να τους νοιάζει το αν καθίστανται σιχαμένοι και εμμετικοί), το Κίεβο λοιπόν ήταν ή όχι η 1η Πρωτεύουσα της Ρωσίας;

3. Η Τουρκία φιλοδοξεί να καταστεί “εγγυήτρια δύναμις”, με Η.Π.Α. και Μ. Βρετανία, ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ρώσους και οι Έλληνες πολιτικοί (μαζί τους και η ε/Κ-Β με τον Π-Θ μας) ισχυρίζονται και… βαυκαλίζονται (κατ’ εμάς όχι απλώς ανοήτως, αλλά και ατόπως), πως πχ στείλαμε όπλα στην Ουκρανία, διότι αντιμετωπίζουμε τάχα και εμείς ανάλογο πρόβλημα εισβολής στην Κύπρο, από την Τουρκία, από το 1974, κλπ, και συνεπώς πρέπει τώρα να ταχθούμε αλληλέγγυοι με την Δύση και τις κυρώσεις, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε αν στο μέλλον οι Τούρκοι εισβάλλουν και πάλι σε κάποιο κομμάτι γης μας, τότε να εγείρουμε θέμα, με βάση το “Ουκρανικό”, κάτι που θυμίζει έντονα το εκκλησιαστικό “ημερών αρχαίων εμελέτων”, κλπ!..

Και σήμερα ρωτάμε κάτι άλλο, πολύ πιο απλό! Αφού είναι έτσι ή θα είναι έτσι, τότε γιατί σήμερα οι Δυτικοί (με πρώτες τις Η.Π.Α. και Μ. Βρετανία), αποδέχονται την Τουρκία, μια ήδη, και από χρόνια, αναγνωρισμένη από τον Ο.Η.Ε., σε ό,τι αφορά την Κύπρο, “Δύναμη Εισβολής”, ως διαμεσολαβητή και ως μια πιθανή… εγγυήτρια δύναμη, όπως διέρρευσαν οι Ουκρανοί στους “F.T.”; Σήμερα είναι εγγυήτρια στο “Ουκρανικό”, (λέμε τώρα, για την περίπτωση που, κλπ), και στο μέλλον, αν πράξει σαν την Ρωσία εναντίον μας, θα την…  καταδικάσουν και εάν ναι, πώς, “λόγοις” ή “έργοις”, ήτοι με τις γνωστές τους, βροντώδεις ενίοτε,… πορδές, άοσμες όμως και αυτές;

Και δεν θα σταθώ και πάλι, (για να στηρίξω ότι δεν συγκρίνονται τα 2 θέματα, κλπ, ή πολύ περισσότερο πως είναι και λάθος να τα συγκρίνουμε ακόμα, πόσο μάλλον και να τα εξισώνουμε), στο ότι η Τουρκία εισέβαλε το 1974 σε ένα άλλο ανεξάρτητο Κράτος, και πάντως όχι στην Ελλάδα (έστω “τύποις” μη ελληνικό, μετά τις Συνθήκες του 1959-1960), όπως ήταν τότε και είναι ακόμα ανεξάρτητο (“Δόξα τω Θεώ”), στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, στο ότι η Τουρκία ήταν “Εγγυήτρια Δύναμις” στο νησί και κρίνοντας, νομίμως κατ’ αυτήν, εισέβαλε σ’ αυτό για να… προστατεύσει τάχα τους δήθεν απειλουμένους Τ/Κ, στο ότι πλην κάποιων Τ/Κ θυλάκων, δεν υπήρχε τότε (όπως υπάρχει σήμερα), κανένα Τ/Κ κομμάτι ξεχωριστό πάνω στο νησί, με μαζεμένους σ’ αυτό όλους τους Τ/Κ και μάλιστα στα αμέσως νότια της Τουρκίας, δεν θα ξαναγράψω ότι το 18% μόνον του συνολικού πληθυσμού ήταν αθροιστικά τότε Τ/Κ και αυτοί όχι όλοι με τ/συνείδηση, (όπως υπάρχουν και σήμερα Τ/Κ με ρευστή συνείδηση), πως αυτό το 18% ήταν απόγονοι των λινομπάμπακων, κλπ, απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων, κλπ, κλπ, κλπ, διότι σ’ όλα αυτά μπορεί να υπάρξει πράγματι αντίλογος, έστω και μη πειστικός, αφού κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ “ΝΤΟΝΜΠΑΣ” (ΛΟΥΧΑΝΣΚ + ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ) ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΚΟΜΑ, (ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΙΓΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ), ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!..

Θα σταθώ (με αρκετό “τακτ” πιστεύω, ώστε να μην θίξω, κλπ), στο ότι οι πολιτικοί μας, που ισχυρίζονται ό,τι σήμερα φέρεται να οδήγησε την ε/πολιτική “Κάστα” στο να στείλει πχ όπλα στην Ουκρανία, κλπ, να γίνει ένας θερμός οπαδός της (κάτι που καμία Ουκρανία ακόμα δεν είδε), κλπ, μη τυχόν στο μέλλον, κλπ, η Τουρκία, κλπ, κλπ, κλπ, καταλάβατε, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ(!) ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ -ΓΕΝΙΚΩΣ- ΤΗΝ ΘΕΩΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΓΙΑΤΙ”, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ, ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ή ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΠΙΚΗ, ΕΝΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ(!) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!.. (Για να γελάσετε, ο Κος ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ναι, ο νέος Α/”ΚΙΝΑΛ”, είπε συνεντευξιαζόμενος σήμερα 17-03-2022, στους Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – Μ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και στον… ΜΥΤΗΛΙΝΙΟ, στον ΣΚΑΪ, πως αν η Τουρκία θα έκανε κάτι ανάλογο με την Ρωσία εναντίον μας, θα μπορούσαν να της επιβληθούν κυρώσεις ανάλογες με αυτές που η Δύση επέβαλε στους Ρώσους! “Πάμε μαζί”! 1, 2, 3! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αρκετά, STOP! Ωχ Θεέ μου, ποιοί άλλοι θα μας κυβερνήσουν ακόμα! Δεν νομίζω, αλλά αν υπάρξει ειρήνη, ίσως)!!!..

ΓΙ’ ΑΥΤΟ “ΒΓΗΚΕ” “Η ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ”, Α/ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΪΑΤ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ Η.Π.Α. ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ!.. ΤΟ(!!!) ΜΥΑΛΟ!.. STOP!..

Διαβάστε τί λένε οι Τούρκοι σχετικά!

Türkiye’nin saldırganlığına karşı Yunanistan’ın yanındayız’

Erdoğan ile Miçotakis arasındaki görüşmenin ve ikili ilişkilerde “olumlu” havanın esmesinin ardından ABD’den yapılan açıklamada, “Türkiye’nin saldırgan söylemlerine karşı Yunanistan’ın yanındayız” denildi.

Και ακολούθως λοιπόν “βγήκαν” και οι Τούρκοι… Φαναριώτες(!!!) του Τ/ΥΠΕΞ, και είπαν πως ο Κος ΠΑΪΑΤ χάλασε το καλό κλίμα, που πήγε να δημιουργηθεί μετά την συνάντηση στην Πόλη, στις 13-03-2022, των Κ.Κ.Μ. και ΡΤΕ!.. (Το διαβάσατε ήδη πιο πάνω)!

Όσον αφορά τέλος τα… καλάσνικοφ, που φέρεται να έστειλε η ε/Κ-Β στους Ουκρανούς, “γελάει όλη η κοινωνία”!.. Όταν θες να στείλεις στρατιωτική βοήθεια θα στείλεις, με βάση το μέγεθός σου πάντα και το εκτόπισμά σου ως χώρα, κάτι καλό και από τα “δυνατά” σου, και όχι 80 – 90 ή 100, λέω τώρα, αυτόματα όπλα!..

Είδατε οι Η.Π.Α. τί στέλνουν ξανά τώρα (όχι πως οι Η.Π.Α. μπορεί να συγκριθούν μαζί μας, αλλά το αναφέρω)!.. 9000 Α-Τ, 800 Α-Α, DRONES, κλπ, μια νέα στρατιωτική βοήθεια αξίας 800 δις $ Η.Π.Α.! Και εμείς… Καλασνίκοφ!.. Μάλλον δεν θα ρωτήθηκε ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ, απλώς θα διατάχτηκε ίσως, ενώ είναι προφανές ότι θα γέλασαν μαζί μας και οι… Ουκρανοί, τους οποίους δεν ξέρω (ρητορικό σχήμα), αν τους ρωτήσαμε τί θα ήθελαν πιθανώς από εμάς!.. (Την παράμετρο Ρωσία, την “αφήνω απ’ έξω”)!..

Αν τώρα στείλαμε τους S-300, (όπως κάποιοι ισχυρίζονται ότι ανέφερε το Κανάλι του Α/”Δημοκρατικού Κόμματος” των Η.Π.Α., λέγε με “CNN” και τώρα υποστηρικτής της Α/Κ-Β), S-300 που έχουμε στην Κρήτη, τότε “ναι, αυτή είναι βοήθεια πάρα πολύ καλή, για το μέγεθός μας”, αλλά δεν ξέρω, (αν η πληροφορία βεβαίως είναι ακριβής), πώς ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ δέχθηκε κάτι τέτοιο, σε τέτοιους… καιρούς και αν το δέχθηκε ή αν… διατάχθηκε!.. Καταλαβαίνετε!..

Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ “ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΙΡΗΝΗΣ” ΚΑΙ “ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ”!

Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΣ Ρ/ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΚΛΠ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ Ο.Ε.Δ., (ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ… “ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ”), ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ, ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΚΛΠ!.. 

Η Κ-Β ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ(!), ΕΣΦΑΛΕ ΜΕ ΤΑ… ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΚΛΠ, ΤΥΧΟΝ ΟΠΛΑ Ή ΣΤΡ-ΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ, ΣΥΓΧΕΟΝΤΑΣ 100% ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ “ΕΘΝΑΡΧΗ” Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟ 1919, ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟ… ΣΗΜΕΡΙΝΟ “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ”, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ” ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ -ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ- ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ!..

ΙΔΕ ΥΓ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ!

4. Σου απαντώ! Σόφισμα είναι το παραπλανητικό επιχείρημα!.. Τώρα που το απλούστευσα “έτι περαιτέρω” το καταλαβαίνεις ή και πάλι, όχι ;

5. Δεν είπε την αλήθεια ο Π-Θ μας, [σχετικά με τα πετρέλαια και τα “της… μοδός” πολυσυζητημένα παγκοσμίως σήμερα (λόγω της συνημμένης του σχεδίου, για την αλλαγή του Κόσμου, των “Διεθνών Εβραίων” παγκοσμίου ενεργειακής κρίσεως)… φυσικά αέρια και ασφαλώς αναφέρομαι στα της Ελλάδος], αναφερόμενος ο Κος Κ.Κ.Μ. πχ στον Πρίνο!

Ο Πρίνος μπορεί να καλύψει ενεργειακά ολόκληρη της Ευρώπη και όχι μόνον την Ελλάδα!

Το θέμα όμως είναι ότι ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ή ΤΟΛΜΟΥΣΕ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ Ε/Π-Θ, ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ή ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΠΡΙΝΟΣ”, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΘΕΤΕ, ΘΕΣΕΙ ή ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΥΧΟΥΣΑ ΕΚΛΟΓΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!..

ΤΟ ΘΕΜΑ “ΠΡΙΝΟΣ”, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΕΝΕΡΓΕΙΑ”, ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ”, ΘΕΜΑ ΠΟΥ… ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

Ο “ΠΡΙΝΟΣ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ “ΤΥΠΟΙΣ” ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ… ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ! (ΑΛΛΩΣΤΕ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115)!.. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ή ΑΚΟΥΤΕ, ΚΛΠ, “ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΕΞΩ” ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!..

Πόσες άραγε φορές απειλήθηκε η ζωή των Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όπως και άλλων μεταγενεστέρων των 2 αυτών πολιτικών “μαμούθ” μας Π-Θ, γνωρίζουμε οι Έλληνες;

Να θυμίσω ότι όταν κάποτε “πήγε να κουνηθεί” ο στην Πατρίδα μας διαχειριστής πετρελαίων, της “ΑΡΑΜΚΟ” τότε, Κος Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, η 17Ν πήγε να τον δολοφονήσει και φέρεται να τον έσωσε η… “θωρακισμένη Μ/S” του, που τραγουδούσε και ο αειθαλής…  Δάκης!..

ΑΡΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ”, ΚΛΠ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ “ΤΑΜΑΡ”, “ΛΕΒΙΑΘΑΝ”, ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ “ΑΖΟΡ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΛΠ! (ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, 1ο ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ “ΡΟΚΦΕΛΕΡ”)!  

Και κάτι ακόμα!

Ο Κος Π-Θ (λάθος του που “βγήκε” αξύριστος και ατημέλητος στο γυαλί, έστω και άρρωστος / ποιός Έλληνας Π-Θ είχε βγει ποτέ έτσι μπροστά στους Έλληνες, πλην του ΛΕΤΣΟ-ΤΣΙΠΡΑ; / δηλαδή, αν ήταν γυναίκα Π-Θ μας θα έβγαινε ως Κυράτσα, με την ρόμπα ή την νυχτικιά της, να μας μίλαγε, κλπ ;), μας είπε ότι η επιτήρηση δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως δεν έχουμε λάβει ακόμα, ως χώρα, “επενδυτική βαθμίδα”, κλπ, για να δικαιολογήσει το ότι δεν έδωσε περισσότερα λεφτά στους Έλληνες, για να τους / μας στηρίξει, κλπ!

Αυτό Κε Π-Θγέ, το οποίο είναι απολύτως έτσι(!) και που μας το είπες προχθές Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ(!!!), γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΤΕΙΝΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ, ΩΣ… ΤΑΩΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; 

Επίσης! Γιατί ποτέ δεν του είπες, όταν λέει το σόφισμα ότι μας έβγαλε από τα Μνημόνια, ότι “μήπως εννοείτε Κε Τσίπρα ότι το Μνημόνιο έληγε το 2018, κλπ, διότι εξ όσων γνωρίζω έχουμε ακόμα επιτήρηση κλπ;  Γιατί αφήνεις να περνάει στον κόσμο το ψέμα του έτσι… “αβρόχοις ποσίν”; Συμβαίνει κάτι άλλο, το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουμε, όπως πχ καμιά μεταξύ σας συμφωνία, κλπ;

6. Εσείς, φίλοι μας, ακόμα και αν εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία, κλπ, δέχεστε να υποστηρίζονται ΝΑΖΙΣΤΕΣ στρατιωτικοί, με σήματα και εμβλήματα των SS παντού πάνω τους, κλπ; 

Καμαρώνει άραγε η Δύση γι’ αυτό, μια Δύση που θεωρητικά εκφράζει τον ελεύθερο και πολιτισμένο κόσμο;

Ποιός μπορεί να θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης, Κε… Μπάϊντεν, αν δεχθούμε ότι είσαι… “καθαρός”, και δεν γνωρίζει το αρχαιοελληνικό “ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Ή (ΠΑΡΑ) ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ”;

Θεωρείτε, Κε Πρόεδρε, ότι ο πολύ περίεργος, εκ μέρους σας, έμμεσος… εξαναγκασμός, στο να κάνει ο Πούτιν ό,τι σήμερα βιώνεται, σας ξεπλένει, μας(!) ξεπλένει των όποιων ευθυνών μας να δεχόμαστε να στηρίζονται ΝΕΟ-ΝΑΖΙ και άλλα παρόμοια αποβράσματα, τον 21ο αι. και να παρουσιάζονται ως μαχητές της… Ελευθερίας, κλπ, αυτά τα ιδεολογικά κτήνη, απόγονοι των άλλων ΝΑΖΙ κτηνών που αιματοκύλισαν την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, κάνοντας σαπούνι και λάδι, κλπ, κλπ, κλπ, 6.000.000 Εβραίους, απλώς διότι ήσαν Εβραίοι; (Βεβαίως πρώτος αυτό το είχε κάνει ο Μουσταφά Κεμάλ, με τα οστά των νεκρών Ελλήνων στρατιωτών στην Μ. Ασία, το 1923, που τα έστειλε στην Ολλανδία, για να γίνουν εκεί σαπούνι και έλαια, στην αδελφή αυτή χώρα των Γερμανών)!..

7. Ναι! Ένας λόγος (όχι όμως ο πρώτος και κύριος, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ), που οι Αμερικανοί οδηγούν τον Κόσμο ακρίτως στον Γ’ Π. Π. μπορεί να είναι ΚΑΙ(!!!) το ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΠΕΙΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΓΩΪΣΜΟΣ του Κου Μπάϊντεν, επειδή πχ οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” θεώρησαν ότι ο Πούτιν επενέβη στις εκλογές τους, τότε που είχε νικήσει ο Τραμπ, και έτσι να ήθελαν σήμερα να τον εκδικηθούν!..

Η εκδίκηση στον αστείο* Ζελένσκι, επίσης θα μπορούσε να ήταν ένας ακόμα… παράπλευρος λόγος, διότι απεκαλύφθησαν επί ημερών του οι στην Ουκρανία… ατασθαλίες, λέγε με λοβητούρες, του γιού του Χάντερ ΜΠΑΪΝΤΕΡ!

* Αστείος, διότι θα είναι ο 1ος… ΗΡΩΑΣ (λέμε τώρα, έτσι όπως πάει να τον παρουσιάσει – προβάλλει η Δύση / βλέπετε την υποκρισία – αλητεία των Η.Π.Α. να τον χειροκροτούν όρθιο οι Α/Γερουσιαστές και Βουλευτές), ηγέτης που θα έχει γίνει… ΗΡΩΑΣ, με βάση τα σημερινά πλαστά… πρότυπα, καταστρέφοντας την χώρα του σε τέτοιο βαθμό, όπως ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, φυσικά όση Ουκρανία του μείνει, αφού ήδη οι Ρώσοι έχουν καταλάβει σχεδόν το 35% του σημερινού λεγόμενου Ο/εδάφους!..

8. Οι Έλληνες Κομμουνιστές ή πιο ορθά “Κόκκινοι Φασίστες”, άτομα εξ ορισμού εγκεφαλικά προβληματικά, αφού επιμένουν ακόμα… κομμουνιστικά, στον 21ο αι., μη δεχόμενοι τον “Νόμο Περί Προσαρμοστικότητος Στους Καιρούς”, έναν Νόμο που σχετίζεται αμέσως με την ανθρώπινη, αλλά και μη, επιβίωση, ενώ ξέρουν την αλήθεια, δεν την λένε, διότι πολύ απλά στην Ρωσία σήμερα δεν έχουμε Κομμουνισμό, ενώ στην ηγεσία της ευρίσκεται και ένας απ’ αυτούς που εργάστηκαν σκληρά για την πτώση του αδελφού του “Μαύρου Φασισμού” ιδεολογικού συστήματος που αυτοί ακόμα υποστηρίζουν, ήτοι ο Β. ΠΟΥΤΙΝ!.. Σε άλλη περίπτωση, τα μόνα εδώ εναπομείναντα… ευρωπαϊκά Κομμούνια θα ήσαν οι μεγαλύτεροι ΑΜΥΝΤΟΡΕΣ των Ρώσων!..

Ντροπή τους, αλλά πάντα τέτοιοι ήσαν, ειδικά οι ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστές! Τί; Κρυφοί, ύπουλοι και έμπλεοι μίσους στις ψυχές τους, λόγω κυρίως της ιδεολογικά διακηρυγμένης ΑΘΕΪΑΣ τους, αφού όποιος είναι ΑΘΕΟΣ είναι ΙΚΑΝΟΣ για όλα!.. 

9. Εσάς “σας πάει” να κατεβάζουν οι Πολωνοί τους μαύρους από τα τρένα, κλπ, στα σύνορά τους με την Ουκρανία, και να τους λένε “πρώτα οι λευκοί”; Έγινε αυτό ή όχι, ρε;

Είναι ή όχι και οι Πολωνοί σε μεγάλο βαθμό ΝΑΖΙ ή έστω ΚΡΥΦΟ-ΝΑΖΙ, αφού τους μεγάλωσαν οι δικοί τους με μίσος για τους Ρώσους, λόγω της σφαγής στο δάσος του “ΚΑΤΙΝ”, κλπ, και των όσων απεκαλύφθησαν ότι δεν έπραξαν εκεί οι Γερμανοί, αλλά οι Ρώσοι Κομμουνιστές;

10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”! ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 150 ΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ “ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ”!.. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΛΠ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ “ΝΤΑΙΖΗ”!..

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠ’ ΕΔΩ, ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ “Η.Β.” ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, (ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ), ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ “ΤΙΠΟΤΑ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ – ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ “ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ”, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΠΙ 70 + ΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ, ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ Α/ΠΑΛΑΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ ΑΡΘΡΟΥ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Palestinians and Ukrainians

Are their situations similar?

 

Palestinian propagandists and their willing collaborators in the Western media have been bewailing the fact that the Palestinians haven’t been given the sympathy that is being lavished on Ukrainians, even though their situations – they claim — are identical, for both Ukrainians and Palestinians are brave peoples being denied their national rights by their oppressors, Russia and Israel, respectively. Sean Durns reports scathingly on this latest Palestinian effort to win international sympathy here: “Media Outlets Use Russia’s Invasion of Ukraine to Attack Israel,” Algemeiner, March 10, 2022:

…Russia’s invasion of Ukraine isn’t anything like Israel’s security situation. Indeed, there is no legitimate comparison whatsoever.

The Washington Post, however, pretends otherwise. On March 7, the newspaper’s global opinion section published an op-ed titled, “The world of inconsistencies between Ukraine, the Middle East, and beyond,” by Khaled Beydoun. The author is an associate professor at Wayne State University where he specializes in “Islamophobia, national security and anti-terrorism law.” But judging by his Post opinion piece, his real expertise lies in historically illiterate comparisons.

In 810-words [sic], Beydoun glamorizes terrorists, misleads about Israel’s security concerns, and omits important history and facts.

The op-ed hails the Ukrainians who are fighting Russian invaders. They have “powered a global narrative of good against evil, imperialism against sovereignty, of David vs. Goliath.” The author adds: “There’s no doubt the governments and commentators rooting for Ukrainians and campaigning for the isolation of Vladimir Putin have been on the right side of history — this time.”

But then he errs, absurdly comparing Ukrainians fighting Russian invaders to “Palestine [sic].” Palestinians, the author asserts, “have long embodied the very struggle put forward by the Ukrainian people.”…

The Ukrainians are fighting for their own independence. The Palestinians are fighting to destroy the only Jewish state. The Ukrainians are being invaded by the Russian army, that does not hesitate to kill civilians. The Palestinians are quite prepared to target Israeli civilians. Israelis have always had to fight to preserve not just their independence, but their very existence. They have had to fight three wars for their very survival, in 1948, 1967, and 1973, along with many campaigns – the “wars-between-the-wars” –against Palestinian terrorists who have targeted Israeli civilians.

Jews have been living continuously in the Land of Israel since at least 1000 B.C., that is, more than 1600 years before Islam was created, and before a single Muslim Arab appeared in the area that in the Post article is called “the West Bank.” It was the Arabs who arrived from elsewhere; it was they who came swarming out of Arabia to Israel. They were the “invaders” who came to the land the Jews had been living on for a millennium and a half, uninterruptedly.

Ukrainians have been a separate nation since the time of Kievan Rus. Israel has been inhabited by Jews for more than a thousand years. [3000 years.]

The Post’s op-ed is replete with other instances of ahistoricism and egregious comparisons.

Beydoun writes that “regular Palestinians resisting state seizure of their homes in Sheikh Jarrah and other occupied territories are conflated with armed militants, rendering them ‘terrorists.’”

But this, too, is false. As the Committee for Accuracy in Middle East Reporting and Analysis (CAMERA) has documented, Jewish claimants proved their ownership to the land in court, highlighting that they had legally purchased the land. Nor did they try to “seize homes” or evict Palestinian families. Rather, they simply informed them that they would have to pay rent.

Those Palestinians In Sheikh Jarrah who are supposedly being unjustly evicted so the Israeli government can “judaize” east Jerusalem are not brave souls resisting an oppressive government. They are parties to standard property disputes between landlord and tenant. The Arab tenants who have been sued have not been paying rent, and in most cases have never done so to the Jewish owners of the property on which they are now squatting. Those non-paying Arab tenants have claimed to be the owners of the properties in question, but have not produced a single bit of supporting material. One Arab family claimed it had bought the land on which it was living decades ago from a man named “Ismail,” but did not know his last name, and did not have any documents to prove ownership.

Another Arab family produced a single Ottoman Turkish document to support its claim of ownership; that document turned out to be a clumsy forgery. Jewish owners in every case litigated so far have produced proper title. The Israeli judges have not been unceremoniously “evicting” Arab tenants, but have only asked, after meticulous examination of the evidence, that they pay rent – a most modest rent — from now on; the owners of the properties are not even insisting on being paid the back rent they are still owed. Yet those Arab tenants have rejected those generous terms; they instead are letting themselves be used by the Palestinian propagandists as examples of inoffensive innocent Arab property owners being wrongly “evicted” from their property by the Zionist state that is hellbent on “judaizing” east Jerusalem. It’s nonsense. And as for that “judaizing” charge, it is worth noting that when Israel came into possession of east Jerusalem in the Six-Day War, there were 66,000 Arabs in east Jerusalem. Now there are 340,000. If Israel has been trying to “judaize” east Jerusalem, it hasn’t been trying very hard.

To compare a case of squatters refusing to pay rent on land that isn’t legally theirs to Ukrainians facing a Russian military onslaught on their own soil, is both dumb and disgusting.

The author claims that Palestinians “put their very lives on the line against global (and regional) superpowers, some wielding rocks and other makeshift weapons to protect their land, loved ones and way of life.” This, of course, is nonsense.

Which “global powers” have made the Palestinians “put their very lives on the line”? Certainly not Russia or China, which have been steady supporters of the Palestinians at the U.N. and at all other international gatherings. Nor has the U.S., under the Bidenites, been pressuring the Palestinians. The Bidenites have returned to the pre-Trump period, where Washington is again providing hundreds of millions of dollars annually, both to the P.A., and to UNRWA, as it did for many years before Trump was president.

Palestinian leaders, be it Hamas in the Gaza Strip or Fatah in the Palestinian Authority (PA)-ruled areas, actively encourage terrorist attacks on Jews. Sometimes they use rocks — and other times they use vehicles, knives, guns, or suicide bombers. And their leaders offer incentives for them to kill civilians.

The Palestinians are not bravely resisting Israeli “invaders” with only “rocks and other makeshift weapons.” They, like the Russians in Ukraine, have been the invaders Into territory belonging to others. To wit, the Palestinians are trying to drive the Jews out of the land that Jews have inhabited since at least 1000 B.C. The League of Nations recognized that historic connection between the People of Israel and the Land of Israel when it assigned for inclusion in the Mandate for Palestine all the land “from the (Jordan) river to the (Mediterranean) sea.” That land was to again become the Jewish National Home which, in time, would become the State of Israel. It is the Arabs who tried to snuff out the young life of the nascent Jewish state In 1948, and tried to so again in 1967 and 1973. Palestinian Arabs have carried on terrorist attacks on Jewish men, women, and children, both those living within the 1948 armistice lines, and those Jews living In the historic heartland of the Jewish people — Judea and Samaria. Those terrorists do not use just “rocks,” as Khaled Beydoun wants us to believe, but have used far more deadly weapons — guns, knives, vehicles, and suicide bombers wearing explosive vests.

How are the Palestinians like the Ukrainians? Do the Ukrainians shoot or stab or send suicide bombers to blow up Russian civilians, the way the Palestinians do to Israelis? Aren’t the Palestinians more like the Russians? Don’t they insist that all of Israel, “from the river to the sea,” belongs to them, the Palestinian Arabs, just as the Russians claim that Ukraine belongs to them? Aren’t the Palestinians akin, in their terror bombing of Israeli cities, just like the Russians who have been pulverizing Ukrainian cities?

The PA’s “pay-to-slay” program offers tax-deductible salaries to those who murder and maim Jews, or American veterans like Taylor Force, who was murdered after being mistaken for a Jew while he was visiting Israel.

Do the Ukrainians have a Pay-For-Slay program, as the P.A. does, which provides generous monthly stipends to imprisoned terrorists or to the families of terrorists who died while committing their attacks? Of course not. No, the Ukrainians have nothing in common with the Palestinians, but a great deal in common with the Israelis. For both Israelis and Ukrainians are, threatened by enemies who would take away not just their independence, but their very existence.

Both the PA and Hamas name schools, roads, and sports tournaments after slain terrorists. The PA has also planted trees to honor terrorists like Muhannad Shafeq Halabi. On October 8, 2015, Halabi murdered two Israelis, Rabbi Nehemiah Lavi and Aharon Bennett, and stabbed Bennett’s wife and two-year old child in Jerusalem’s Old City before he was killed by Israeli police.…

The Palestinians not only reward past, and incentivize future terrorism with large sums, but also celebrate terrorists as figures to be emulated, honoring them by naming streets, squares, and schools after them. In such a way, young Palestinians are encouraged to become terrorists themselves. In what way are the Ukrainians like that? When have they engaged in acts of terrorism, or held up terrorists as national heroes?

The Palestinians routinely target Israeli civilians, not just in attacks by lone terrorists or groups of terrorists, but by much larger armed units, as during the May war between Hamas and Israel, when the terror group lobbed 4,000 missiles and rockets into civilian centers. Those attacks on Israeli cities are, on a much smaller scale what the Russians have been doing In Mariupol, Kherson, Odessa, and Kharkiv.

Further, Israel’s attempts to defend itself from terrorist attacks while limiting civilian casualties have been hailed by former-US Chairman of the Joint Chiefs of Staff Martin Dempsey, who has noted that Israel has gone to “extraordinary lengths” to prevent civilian casualties. Indeed, as CAMERA has documented, no other nation faced with a terrorist group using human shields, such as the US-led campaign to fight ISIS, has been able to replicate the Jewish state’s efforts.

The IDF does more to limit civilian casualties than any other military, according to British Colonel Richard Kemp, who has fought in six wars and led the British forces in Afghanistan. It is a difficult task. Hamas routinely hides its weapons, rocket launchers, and fighters in schools, hospitals, apartment houses, and other civilian structures. When the IDF targets weapons or fighters that are in or near a civilian structure, it does everything it can to warn civilians to leave, by telephoning, emailing, and making use of the “knock on the roof” technique, thus giving not only civilians but also Hamas members time to escape. For the IDF, it is more important to make sure civilians are spared, to the greatest extent possible in such difficult conditions, where Hamas is using them as human shields.

The Palestinians are outraged that the Ukrainians are getting so much attention and sympathy, while the poor Palestinians have to wait “for a world of support that may ever come.” In fact, the Palestinians have for decades been the most coddled group of supposed “refugees” In the world. They have received both directly, and through UNRWA, tens of billions of dollars In aid. From cradle to grave, they are raised to expect to be supported by international aid donors, and are outraged when there is any suggestion that conditions be put on such aid, such as being required to stop their Pay-For-Slay program or to revise the antisemitism In their schoolbooks. Of the hundreds of millions of refugees since World War II, only the Palestinians are allowed to pass on their refugee status to their children, grandchildren, and so on, as if it were an inheritable trait. What’s more, the Palestinians have received more sympathetic attention at the U.N. than any other group of refugees anywhere, while their nemesis Israel has become the permanent subject of malicious inquiry as Agenda Item #7 at the U.N. Human Rights Council and, in addition, the U.N. has recently decided to establish an open-ended inquiry into possible war crimes by Israel. The Palestinians are the subject of endless sympathetic articles In the international media. They are supported as well by platoons of BDSers around the world and by all those who are consumed with hate for the Jewish state. Ignored? it is grotesque for Khaled Beydoun to complain about indifference to the most coddled group of people in the world — the Palestinians.

The Nazis supported the acknowledged leader of the Palestinians in the 1930s, the Mufti of Jerusalem, Haj Amin el Husseini, who spent the war years In Berlin, supported by the Nazis, and befriended by, among others, Adolf Eichmann, and even meeting Hitler, whose genocidal “solution” to the “Jewish question” he enthusiastically endorsed. He is believed to have visited Auschwitz with Himmler. The Mufti put his retinue of 60 Palestinian and Iraqi Arabs at the Nazis’ disposal; they did what they could from Berlin to promote pro-Nazi views back home.

The PLO even benefited from Soviet largesse, including aid and training from Vladimir Putin’s former employer, the KGB. As Reuters reported in 2016: “Soviet-era documents show that Palestinian President Mahmoud Abbas worked in the 1980s for the KGB, the now-defunct intelligence agency where Russian leader Vladimir Putin once served.”

The KGB not only employed Mahmoud Abbas as an agent, but ran training camps for Palestinian terrorists. It also came up with the idea for a newly-invented “Palestinian people” who would change perceptions. No longer would the war on Israel be seen as a gang-up by Arabs on the tiny Jewish state; instead, that war became a struggle by “the Palestinian people to regain their stolen homeland.”

The Palestinians have always had powerful backers – the Nazis, the Communists, the world’s Muslims, the United Nations. For Khaled Beydoun to complain that they are not getting as much support as the Ukrainians is ludicrous.

Far from being ignored, the Palestinians have received more attention at the U.N., and more attention from  the international media, than any other group of real or soi-disant refugees. If you search for  “Palestinian,” you get 390,000,000 results. The Palestinians have also been the  recipients of tens of billions of dollars in aid, while always asking for more from donors. They receive this money even as they refuse to revise their antisemitic schoolbooks, or to end their “Pay-For-Slay” program that rewards past, and incentivizes future, terrorist acts. The Palestinians  have been allowed to pass on their refugee status to their children, grandchildren, and so on, treating it as an inheritable trait, something not  permitted to any other group of refugees. There are fewer than 30,000 genuine Palestinian refugees still alive – those who left Mandatory Palestine, or Israel between 1947 and 1949 – but with all the subsequent generations also counted, the official account is more than 5 million such refugees. And all of them qualify to receive the copious benefits –  housing, education, medical care — of real refugees.

The Palestinians are akin not to the Ukrainians, but to the Russians under Putin. Like the Russians, who want to incorporate the Ukraine into their own territory, the Palestinians want to destroy the Jewish state, in order that their “Palestine” will include the entire area “from the (Jordan) river to the (Mediterranean) sea.”

The Palestinians, like the Russians in Ukraine, have been focused on civilian targets. Like the Russians, they attack civilians in cities, as when they lobbed 4,000 rockets and missiles into southern Israel this past May.

The Palestinians, like the Russians in Ukraine, will not be satisfied with territorial compromise. The Russians, at least under Putin, want to dominate all of Ukraine, and the Palestinians want all of Israel. They have already turned down generous peace offers made by Israel in 2000 and 2008.

And the Palestinians, like the Russians, because of their relentless malevolence and aggression, will turn much of the world, just as they have managed to turn several Arab states – those that joined the Abraham Accords and normalized ties with Israel, to their great good fortune — against them. Or at least, that is what one hopes.

 

-/-