ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Σας γράψαμε εδώ και στα πολύ στοχευμένα άρθρα μας περί Ουκρανίας, τα οποία εδώ και λίγο καιρό σας παρουσιάζουμε, πως ο Γ’ Π.Π. έχει ήδη αρχίσει

Αυτό είναι κάτι που μόνον οι ανόητοι δεν το έχουν αντιληφθεί πια, όπως ασφαλώς και οι δοτοί!

Τους Ευρωπαίους Κυβερνήτες, αυτούς των χωρών της ΕΕ, τους κατατάσσω σε μια 3η κατηγορία, αυτήν των δοτών και ανοήτων ταυτοχρόνως, διότι συμφώνησαν και επέβαλαν και αυτοί κυρώσεις στην Ρωσία μαζί με τις Η.Π.Α., χωρίς όμως προηγουμένως να σκεφτούν -υποτίθεται πάντα- πως οι χώρες της “Ένωσης”, σχεδόν στο σύνολό τους, εξαρτώνται σε ποσοστό περίπου εγγίζων το 80% από την Ρωσία, όπως και από την προς πλήρη ισοπέδωση Ουκρανία, σε φυσικό αέριο, σιτηρά και λιπάσματα, με συνέπεια οι κυρώσεις να κτυπήσουν περισσότερο την ΕΕ και τις χώρες-μέλη της, απ’ την χώρα-στόχο Ρωσία και σε λίγο να τις “γονατίσουν”, ούσες μέσα σ΄ένα τεράστιο… έλος, το οποίο θα δημιουργήσουν η ήδη… γεννημένη ενεργειακή κρίση, (άλλο ένα μεγάλο “Κεφάλαιο” της “Οικονομικής Κρίσεως”, που έφερε κυρίως η “Πανδημία”, απότοκος και αυτή “εν πολλοίς” των ανεξέλεκτων σε αριθμό, τα τελευταία χρόνια, “στημένων” μεταναστευτικών ρευμάτων), όπως και η με μαθηματική ακρίβεια επερχόμενη (… γεννιέται) επισιτιστική (λέγε με πείνα / λιμός) κρίση, παγκοσμίως!..

Πώς οι ηγέτες της Ευρώπης στέλνουν στον… χαμό, υποτίθεται άκριτα (ας το δεχθούμε), τους λαούς τους; Εμείς όμως, επειδή δεν τους υποτιμούμε ως… μυαλά, αγόμαστε στο συμπέρασμα ότι ήταν και είναι και αυτοί γνώστες του τί έρχεται, όντας Όργανα των “διεθνών” υψηλών… σχεδιαστών… ραπτικής, των όσων σήμερα ζούμε, ειδάλλως δεν θα συναινούσαν στις κυρώσεις και μάλιστα σε κυρώσεις “θηλιά στον λαιμό” της Ρωσίας!..

Η “γραμμή” της λεγομένης αορίστως Δύσεως είναι να “πατηθεί στο λαιμό” η Ρωσία και ο Πούτιν και τελικά η Ρωσία να καταστεί μια απλή περιφερειακή δύναμη, χωρίς τον Πούτιν, γενόμενη έρμαιο της Δύσεως και κυρίως των Η.Π.Α.!

Και σας ερωτώ! Ποιοί… φαεινοί, και στην πραγματικότητα ΑΡΡΩΣΤΟΙ, εγκέφαλοι στις Η.Π.Α. … διείδαν ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Ρωσία θα μπορούσε να καταστεί ένας παγκόσμιος ΠΑΡΙΑΣ, όπως νόμισαν ότι μπορεί να την κάνουν ή ακόμα και να προσπαθήσουν γι’ αυτό, χωρίς μια δυναμική Ρ/αντίδραση;

Την απόφαση την έλαβαν οι Κοσμοκυρίαρχοι “Διεθνείς Εβραίοι” και την εφαρμόζει στο Πεδίο ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, το άτομο που είχε προτείνει το αιματοκύλισμα της Σερβίας, η οποία εβομβαρδίζετο επί 2,5 μήνες, για να υποκύψει και μάλιστα χωρίς χερσαία επέμβαση!..

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος που ο Α/Πρόεδρος δεν επεμβαίνει στο “Ουκρανικό”, [έχουμε εξηγήσει το τί(!) και γιατί(!) θα έπρεπε να κάνει, ώστε να έληγε αμέσως ο Πόλεμος], θέλοντας τάχα να αποτύχει ο Πούτιν και το σχέδιό του στην Ουκρανία και έτσι να “ανακατευτεί” μετά στο εσωτερικό της η Ρωσία, να απωλέσει την εξουσία ο Ρ/Πρόεδρος, κλπ, ενώ τα Όργανά του στον Κόσμο επικοινωνούν, λέγοντάς μας, πως αν επέμβει τώρα ο Μπάϊντεν, τότε η Ρωσία μπορεί να προχωρήσει και να κάνει τάχα τα ίδια και σε άλλες χώρες, λες και έτσι, όπως είναι τώρα τα πράγματα, αν θέλουν οι Ρώσοι, δεν μπορεί να προσβάλλουν και άλλες χώρες ή πως αν επέμβει η… Δύση, τότε αυτό θα σημάνει Π.Π., λες και τώρα δεν πάει για εκεί η όλη υπόθεση!.. Καταλάβατε!..

Το αποτέλεσμα είναι ότι “θυσιάζεται” εσκεμμένως από την Δύση η Ουκρανία, μια Ουκρανία η οποία ανασκάπτεται τώρα… “εκ βάθρων”, ενώ χάνεται και ο δυστυχής λαός της, (θυσία στα βρώμικα παιχνίδια “παγκοσμίου κυριαρχίας” των Αμερικανών), με την… ευχή ουσιαστικά και(!) των Η.Π.Α. !..

Να σας θυμίσω, στο σημείο αυτό, για να καταλάβετε το πόσο τάχα πονάνε όλοι αυτοί τον κοσμάκη που χάνεται και γενικότερα τους λαούς, ότι όπως τώρα ο Μπάϊντεν ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τον  θάνατο των Ουκρανών (αλλά και των Ρώσων, όσο και να τους μισεί αυτούς), η θανούσα χθες (23-03-2022), πρώην Α/ΥΠΕΞ των Η.Π.Α. Μ. Ολμπράϊτ, ερωτηθείσα σχετικώς, είχε πει πως τελικά άξιζε η επέμβαση στο Ιράκ, όπως το ίδιο άξιζε, κατ’ αυτήν, και ο θάνατος εκεί 1/2 εκ-ρίων παιδιών της χώρας αυτής!..

[ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014, ΕΩΣ ΤΟ 2022, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ρ-Ο ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ “ΝΤΟΝΜΠΑΣ”, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΠΟΛΕΜΟΣ”, ΜΕ 14.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ, (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 8ΕΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΔΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ… ΑΝΑΚΟΨΕΙ, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ ΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΟΑΣΕ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΟ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ… ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ), ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ Α-Ρ και Ρ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ 8 ΕΤΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ], για επίλυση όλων των σχετικών προβλημάτων, συζητήσεις που στο σύνολό τους απέβησαν άκαρπες, για να φτάσουμε έτσι… τυχαίως, αχαχαχαχαχαχαχαχα, στον Ρ-Ο πόλεμο και κατ’ εμάς στην ρ/εισβολή στην Ουκρανία)!..

2. Μένει μόνον πια η επίσημη ανακοίνωση του Γ’ Π.Π., κάτι που θα γίνει, μετά από την στρατιωτική εμπλοκή των… Δυτικών, εναντίον των Ρώσων!

Πότε όμως θα γίνει αυτό;

Θα γίνει, όταν οι ΡΕΔ τελειώσουν με την Ουκρανία, καλύψουν τα νώτα και τα δυτικά πλευρά τους (τα έχουμε γράψει εδώ στα άρθρα περί Ουκρανίας, το τί στρατιωτικά επιδιώκουν) και θελήσουν μετά να λύσουν και το θέμα των Στενών (και αυτό το έχουμε εξηγήσει στα πρόσφατα άρθρα μας εδώ στον “Ε.Θ.”), ζητώντας, αρχικώς, το “άνοιγμά” τους από τους Τούρκους και αναγκαστούν μετά οι Ρώσοι να τους επιτεθούν, αφού οι Τούρκοι (λόγω της Δύσεως), θα το αρνηθούν με “1002” προφάσεις προς κέρδος χρόνου, και έτσι, όπως άλλωστε το έχουν πει με στεντορεία φωνή οι Δυτικοί, αυτοί μετά θα σπεύσουν να υπερασπιστούν τους Συμμάχους τους και Συμμάχους μας (sic)… Ρωσοπροσβληθέντες πια Τούρκους!..

Θα διαβάσατε ίσως πως, ένας πιθανός λόγος συγκρούσεως των Ρώσων με τους Τούρκους θα είναι και το θέμα των ναρκών, οι οποίες, μάλλον λόγω παλαιότητος,… πλέουν πια προς… τον Βόσπορο!

Αυτός πιστεύουμε πως δεν είναι ένας λόγος, ο οποίος, τουλάχιστον αρχικώς, μπορεί να φέρει σε ρήξη τις 2 χώρες (Ρ-Τ).

Είναι πια “ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ” ότι, στα 100 της χρόνια, η “Συνθήκη της Λωζάννης”, δεν(!) θα αλλάξει ειρηνικά, ενώ για άλλη μια φορά να υπομνήσουμε τα περί της διαλύσεως της Τουρκίας στα 100 της χρόνια, όπως τα “Μυστικά Πρωτόκολλα” της συνθήκης αυτής αναφέρουν, κάτι που ο Ισμέτ “ΙΝΟΝΟΥ”, ο διαπραγματευτής των Τούρκων στην Λωζάννη, είχε πει στον Μουσταφά Κεμάλ “ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ”, επιστρέφοντας, μετά από την υπογραφή της συνθήκης, στην Άγκυρα*! (Μονότονα, από κάποια στιγμή και μετά, το αναφέρουμε αυτό στο “σάϊτ” μας)!

* Τότε που ο μεγάλος, αδιαμφισβήτητα, αυτός Τ/Ηγέτης, όσο και ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οργίστηκε, είπε την περίφημη φράση “είναι πιο εύκολο να νικάς στο πεδίο της μάχης, απ’ ότι στα διαπραγματευτικά τραπέζια” και έκανε 2 χρόνια μετά να μιλήσει και πάλι στον αγαπημένο του, “εν όπλοις”, φίλο του Ισμέτ, στις σχέσεις του με τον οποίον, ουσιαστικά, μια σχετική ψύχρανση διατηρήθηκε, μέχρι και του θανάτου του Κεμάλ!

3. Τώρα όλοι ομιλούν περί καθυστερήσεως των… εξελίξεων στην Ουκρανία!

Πάτε βρε και διαβάστε, τί γράφαμε εμείς εδώ σχετικά με το θέμα αυτό, σχεδόν εξ αρχής του “Ουκρανικού”! 3 μήνες περιλαμβάνει η 1η Περίοδος (κατάληψη ημίσεως Ουκρανίας) και άλλους 3 μήνες η 2α Περίοδος (κατάληψη υπολοίπου), σε άμεση όμως σχέση και εξάρτηση οι χρόνοι αυτοί με τις αντίστοιχες πολιτικές πρωτοβουλίες, την εξέλιξή τους και ασφαλώς με τις διαταγές του Ρ/Προέδρου!..

Αφήστε κατά μέρος τις προπαγανδιστικές… παπαριές που “πέρασαν” στα Κανάλια οι Ουκρανοί, περί κατοχής τους επισήμου ρ/εγγράφου που ομιλεί για ρ/επιχειρήσεις 14 ημερών, ήτοι 2 εβδομάδων! Και μάλιστα, κάποιοι “δικοί” μας στρατιωτικοί (ε.α.), διατελέσαντες και… πράκτορες, συνεντευξιαζόμενοι, είπαν και… λένε πως, αφού δεν διαψεύσθηκε αυτό το έγγραφο ποτέ από το Ρ/ΓΕΕΔ αυτό σημαίνει πως είναι αλήθεια και άρα οι ΡΕΔ είναι “εκτός των αρχικώς τεθέντων χρονικών στόχων”!..

Πώς μπορεί να τα πήραν τα… γαλόνια αυτοί οι Κοι; Είναι ποτέ δυνατόν, ένα, ακόμα και τυχαίο, στρατιωτικό Επιτελείο να “βγει” και να διαψεύσει κάτι που αφορά σχεδίαση επχ-σεων, και μάλιστα υποτιθέμενη δική του, ακόμα και αν αυτό είναι πράγματι ψέμα, όπως στην περίπτωσή μας;

Ποτέ, ιστορικά, δεν υπήρξε ανάλογο παράδειγμα, αφού ο επχ-κος σχεδιασμός δεν αφήνεται ποτέ να καταστεί “λογάκια” στο στόμα της αντιπάλου προπαγάνδας, που στην περίπτωσή μας το συγκεκριμένο Ο/εύρημα αυτόν τον στόχο εξυπηρετούσε!..

Και κάτι ακόμα! Πόσο ηλιθίους πρέπει, οι συγκεκριμένοι Ο/προπαγανδιστές και όποιοι άλλοι τους ενισχύουν (εντός και εκτός Ουκρανίας, ως δυτικά “παπαγαλάκια”), να μας περνάνε;

  • Πόσο χρόνο θέλει μια Στρατιά να διανύσει μια απόσταση πχ 200 χλμ, κινούμενη συντεταγμένα και χωρίς αντίσταση; Με αντίσταση, πόσο; (Και ειδικά τώρα που η Δύση, που όπως είχαμε εδώ προτείνει, κατάλαβε πως θα πρέπει να εξοπλίσει πολλαπλώς τους Ουκρανούς στην άμυνά τους, ώστε και περαιτέρω ρ/καθυστέρηση να υπάρξει, αλλά και ταυτόχρονη κατατριβή – φθορά των ΡΕΔ, κάτι που σαφώς λειτουργεί υπέρ της Δύσεως φυσικά)!
  • Έχετε δει τον Χάρτη, ώστε να καταλάβετε πως σε 2 εβδομάδες δεν θα μπορούσε να καταληφθεί… στρατιωτικά, που λέει ο λόγος, ούτε και Ο/…. κοτέτσι;

Επίσης, πόση ιδέα πρέπει να έχουν όλοι αυτοί από χρόνους, όταν μιλάμε για διακλαδικές στην βάση τους επχσεις, σύνθετες στην φύση τους και μάλιστα με ειδικές… δεσμεύσεις και… ιδιαιτερότητες, όπως πχ η μη προσβολή αμάχων, κλπ, κλπ, κλπ; Καταλαβαίνετε!..

4. Μεγάλη μαγκιά του Πούτιν, η ενημέρωση των συμβεβλημένων με την χώρα του χωρών, στο θέμα της τροφοδοσίας τους με φυσικό αέριο, ότι πλέον θέλει να πληρώνεται απ’ αυτές σε ρούβλια!

Σου λέει ο Πούτιν! “Δεν είμαι Υπερδύναμη, όπως λέτε; Κάτσε να κάνω το Ρούβλι… δολάριο, να δούμε μετά τους Ευρωπαίους, τί άποψη θα έχουν για την Ρωσία, ως προς το θέμα αυτό!”!.. (Και βγαίνουν κάτι δυτικοί, Οικονομολόγοι ισχυρίζονται πως είναι, και λένε ότι έτσι βλάπτεται η… ρωσική Οικονομία)!!!..

Πόσο μαλάκες, με το συμπάθιο, μπορεί να είναι οι επικεφαλής της ΕΕ, εκεί στις Βρυξέλες, (αν υποθέσουμε, χάριν μόνο λόγου και… παιδιάς, πως δεν είναι δουλάκια της “Διεθνούς Εξουσίας”), ώστε να μας έχουν, όλους τους Ε/λαούς, … ευνουχήσει, χειροκροτώντας βεβαίως τους… καλούς Ουκρανούς και καταδικάζοντας τους… κακούς Ρώσους, συμμετέχοντας ακρίτως στις κατά της Ρωσίας αμερικανικές κυρώσεις!

Οι λαοί της ΕΕ (και φυσικά όχι μόνον αυτοί, αλλά τώρα για την ΕΕ κάνουμε λόγο και αναφορά) και(!) άφραγκοι θα μείνουν και(!) θα παγώσουν και(!) θα πεινάσουν, αφού η ΕΕ, που μόνον Ένωση δεν είναι, αλλά κυριολεκτικά ένα… “rebet asker”, δεν εξέτασε, πριν κάνει ό,τι κάνει, το πώς(!) θα καλύψει τις ανάγκες της σε ενέργεια και σε… φαγητό, αποκοπτόμενη, δίκην… “Γορδίου Δεσμού”, από την Ρωσία, από την χώρα η οποίαν κατ΄ουσίαν την συντηρούσε και την συντηρεί!..

Αν επομένως δεν αγοράσει η ΕΕ ρούβλια, ώστε μετά να πληρώσει τις ρωσικές… υποχρεώσεις της και να έχει έστω φυσικό αέριο, τότε ποιά άλλη λύση, πλην του Π.Π. υπάρχει; ΚΑΜΜΙΑ δυστυχώς φίλοι μου, και ας λένε οι Ευρωπαίοι… Αρχηγοί μας ότι θα αγοράζουν ενέργεια από τις Η.Π.Α., (θα με / μας θυμηθείτε), αφού μόνον με μια πιθανή ρωσική ήττα, η Ρωσία θα ελεγχθεί, καθιστάμενη η αρκούδα του… Γύφτου, στις κάποτε παλιές ελληνικές αξέχαστες γειτονιές! Καταλάβατε!

ΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ;

5. Μεγάλη επίσης μαγκιά του Πούτιν η έκδοση εντάλματος συλλήψεως, για τον Γ. ΣΟΡΟΣ!.. Τα έχουμε πει γι’ αυτόν τον σύγχρονο “Διεθνή Εβραίο”, όχι βεβαίως “1ης Γραμμής” αλλά εξόχως δυνατό, γι’ αυτόν τον Ρουφιάνο των ΝΑΖΙ, κατά τον Β’ Π. Π.!..

Τί σημαίνει αυτή η πράξη του Πούτιν;

Σημαίνει πως η Ρωσία επιχειρεί να προσβάλλει (πλην φυσικά του ίδιου του υπέργηρου πλέον πρωτεργάτου των όσων τραγικών συνέβησαν στην Ουκρανία με την “Πορτοκαλί Επανάσταση”, κλπ), και(!) την “CIA”, αυτή των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, η οποία σχεδίασε, επί Κλίντον (και επί Ομπάμα ανανέωσε), όλο αυτό που ονομάστηκε… “ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, δι’ όλων αυτών των εγχρώμων, και μη, επαναστάσεων στις διάφορες χώρες – στόχους των Η.Π.Α., αλλά και την “Αραβική Άνοιξη” στο σύνολό της, το σχέδιο για την “Μεγάλη Μέση Ανατολή”, την διάλυση της Λιβύης, της Συρίας, κλπ, κλπ, κλπ. !..

Η προσβολή της “CIA”, η οποία σχεδίασε ό,τι ζήσαμε και ζούμε τα τελευταία σχεδόν 15 χρόνια, σημαίνει κατ’ ουσίαν προσβολή της Νέας “Νέας Τάξεως”, από την Ρωσία!..

Άρα, μετά το Ρούβλι και το ορθότατο “κυνήγι” του Σόρος (τον κυνηγούν οι ΤΥΨΕΙΣ… ), είναι και αυτές “ολοκάθαρες”… ενδείξεις για το ότι ο Π.Π. έχει ήδη αρχίσει!..

6. Είναι αστείο να προσπαθούν να παρουσιάσουν οι Δυτικοί την σημερινή Ρωσία, σαν την προγονική της ΕΣΣΔ και μάλιστα κάποιοι που ψάχνουν οφίκια (και άρα το έχουν ρίξει στο… γλείψιμο), να λένε ότι επί ΕΣΣΔ αποφάσιζαν συλλογικά, ενώ τώρα αποφασίζει μόνον ο Πούτιν! Αυτοί που λένε κάτι τέτοια… τσιτάτα διεκδικούν χρυσό μετάλλιο… γλειψίματος, … Κε Λοβέρδε, της ΝΔούλας και άλλοι! Ο κόσμος δεν αποτελείται από κάφρους φιλαράκια! (Κε Λοβέρδε! Ό,τι και να κάνεις εμφανισιακά για να μοιάσεις του Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, καταντά γελοιοποίησή σου! Ξύρισε λοιπόν το μούσι! ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ήταν ένας και μάλλον 2ος ΔΕΝ θα βγει ξανά, δυστυχώς)!..

Είναι όμως ένα αστείο, που μπορεί να καταστεί για την Δύση τραγωδία!

Δεν πρόκειται να κάνω, σ’ αυτούς τους φανατικούς ανόητους , την χάρη και να δικαιολογήσω την θέση μας αυτή!.. Άλλωστε, όλοι ξέρουν και ξέρετε την αλήθεια!..

7. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ και το… ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ!..

α. Το “Κυπριακό” είναι ένα θέμα σχεδόν 100 ετών πια! (Από το 1925, έως το 1955 ήταν Ε-Αγγλική διαφορά και από το 1955, έως σήμερα Ε-Τ, με έχουσα πάντα τον 1ο λόγο σ’ αυτήν την διαφορά την Μ. Βρετανία)!

β. Η Κύπρος έχει (μετά από την Κων-πολη), την 2η, παγκοσμίως, καλύτερη γεωγραφικά θέση*, αποτελούσα το σπουδαιότερο “Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο Εμπορίου” στον Πλανήτη!.. Επομένως, αποτελεί την πολύφερνη νύφη για όλες τις μεγάλες -λεγόμενες- δυνάμεις του Πλανήτη, όπως τις Η.Π.Α., την Αγγλία, την Κίνα, την Ρωσία, κλπ!..

* “Βλέπει” Σουέζ(!), (έτσι τυχαίως πολέμησε η Αγγλία την εθνικοποίησή του λέτε, από τον Νάσερ;), Ασία, Ευρώπη και Αφρική.

γ. Η Κύπρος αποτελεί τον 1ο “Ζωτικό Χώρο” του… παγκοσμίου Κράτους Ισραήλ** (στην γραμμή Κύπρος – Κρήτη – Σικελία – Στενό της Τυνησίας – Γιβραλτάρ (γι’ αυτό αυτό ανήκει στην Αγγλία, μια Αγγλία που ούσα στις δομές της ιστορικά εβραιοκυβερνούμενη “έστησε” το Ι/Κράτος) – Ατλαντικός.

** Η θεωρητική Πατρίδα των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”!..

Ειδικότερα:

α. Η τ/εισβολή στην Κύπρο το 1974 ήταν “διεθνής εντολή”!

Διαλέξτε έναν από τους παρακάτω λόγους ή κάποιους εξ αυτών ή και όλους μαζί και πάντα θα είστε… “μέσα”!

… Υπεσχημένη εκδίκηση στον Αρχιεπίσκοπο ΜΑΚΑΡΙΟ τον Γ’, του επίτιμου “Π-Θ” της “Διεθνούς Κ-Β” Χένρυ Κίσσιντζερ, για την μη παροχή του Ορ. Τρόοδος για εγκατάσταση εκεί αμερικανικού Ραντάρ / σήμερα έχει τοποθετηθεί ολόκληρο “ECHELON”… ,

Ισραηλινή εκδίκηση για τις ελληνικές… μαγκιές (ας τις πούμε έτσι) του 1973, που είχαν αποτέλεσμα την ήττα, αρχικώς τουλάχιστον, των ΙΕΔ από τις Αιγυπτιακές, στον περίφημο “Πόλεμο της Εξιλεώσεως” / “Γιομ Κιπούρ”, ένας από τους βασικούς πολέμους του Ισραήλ, για την στερεά θεμελίωσή του στην περιοχή,

έριξαν με το σκάνδαλο “Γουότερ-Γκέϊτ” έναν ολόκληρο Α/Πρόεδρο, τον Νίξον που ήταν αντίθετος στην εισβολή, για να κάνουν την δουλειά τους (διχοτόμηση) οι Κοσμοκυρίαρχοι και οικονομικά παντοδύναμοι “Διεθνείς Εβραίοι”,

διέλυσαν με την ανεγκέφαλη Ιωαννιδική Χούντα*** -αν όχι ανεγκέφαλη Χούντα, άντε με μυαλό… νηπίου- και με τα βρωμερά πεπραγμένα της, την όποια δυνατότητα αποτελεσματικής ε/Αμύνης,

*** (με τους ανόητους, στρατολογημένους απ’ αυτούς, τάχα μου Έλληνες, Αξκούς / γι’ αυτό και δεν τους εκτέλεσε ο Καραμανλής, αφού ήσαν Όργανα των Η.Π.Α. – Μ. Βρετανίας με υπόσχεση ότι θα… προστατευθούν, κλπ)

στην τ/εισβολή όλες οι Μεγάλες Δυνάμεις, με πρώτες τις Η.Π.Α., το Ισραήλ(!), (ναι, όπως το διαβάζετε “Μεγάλη Δύναμη”) και την Αγγλία, ήσαν μαζί με τους εισβολείς / ΥΠΕΡ των εισβολέων και βοηθοί τους και στο Πεδίο της… Μάχης, (Άγγλοι πιλότοι πετούσαν τ/α-φ και κάποιοι εξ αυτών ήρθαν νεκροί στην Ελλάδα, μένοντας οι σωροί τους για λίγο στα ψυγεία αθηναϊκών νοσοκομείων, φυγάδευσαν προηγουμένως τον Μακάριο τον Γ’, κατεύθυναν στο Πεδίο τις ΤΕΔ, πολλές φορές), ενώ και η “ΕΣΣΔ” (“η μαμά των Κομμουνιών”) ήθελε την δυτικοσχεδιασθείσα διχοτόμηση της νήσου, ώστε να υπάρχει η… “δίπορτη” λύση και(!) γι’ αυτήν, οπότε η ουδέτερη τάχα στάση της, κατ΄ουσίαν ήταν στάση “του κόλου” ουδέτερη και έμμεσα τουρκόφιλη!

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ (Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ “ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ”), ΠΟΥ ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΤΕ(!!!) ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΑ!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο Κ.Γ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ “ΕΒΓΑΛΕ” ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ! (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ).

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ Ε/Κ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΤΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝ ΤΟΤΕ ΚΛΙΜΑ ΗΤΤΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΘΟΡΥΒΩΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΙΟΤΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ… ΣΚΕΛΕΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΠΑΛΙΟΣΩΒΡΑΚΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ!…… ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

Επιπροσθέτως!

Ο Ο.Η.Ε. με κάπου… 1 εκ-ριο αποφάσεις του (καταλαβαίνετε την αριθμητική υπερβολή), ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ την Τουρκία “Χ” φορές για την εισβολή και κατοχή του ημίσεως σχεδόν της Νήσου και κοντά 50 χρόνια τώρα, καμιά δυτική πολιτική ΚΟΥΦΑΛΑ (ειδικά αυτά τα πολιτικά σκατο-γλειφτρόνια της ΕΕ, αυτά τα δουλάκια των Ρότσιλντ), δεν έκανε τίποτα ατομικά και ομαδικά για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της νήσου από τις ΤΕΔ και την ΚΑΤΑΔΙΚΗ της Τουρκίας!

Όχι, μόνον δεν έκαναν τίποτα, αλλ’ αντιθέτως αφήνουν την χώρα αυτή ΕΙΣΒΟΛΕΑ, λέγε με Τουρκία, να προσπαθεί να παρουσιαστεί ως “ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ” και “ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ”, ανάμεσα σε Ο. και Ρ!..

Αυτό από μόνο του ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ… ΠΑΠΑΡΙΑ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ), “ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  Η ΤΟΥΡΚΙΑ …. ΤΟΤΕ ….. ΚΛΠ”; Κουράστηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια!..

ΤΟ “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ” ΚΑΙ ΤΟ “ΚΥΠΡΙΑΚΟ” ΕΙΝΑΙ 2 ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ (ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ!..

Αφήστε που αν έλεγε αλήθεια στο προηγούμενο ο Κος Π-Θ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Τ/ΠτΔ, αφού ήδη η διεθνής αποδοχή συγκεκριμένης ενεργείας των Τούρκων, είναι “καθαρά” ενδεικτική του τί και πώς αυτοί όλοι θα ενεργήσουν, αν στο μέλλον η Τουρκία εισβάλλει στην Ελλάδα! (Και δεν αναφέρομαι στις άλλες δυτικές σοβαρότατες ενδείξεις των μη κυρώσεων ή των κυρώσεων”του κόλου”, που επεβλήθησαν στην Τουρκία, για τις πράξεις της τα 2 τελευταία χρόνια στην Α. Μεσόγειο και στο Αιγαίο)!

Όμως διαβάστε τώρα το σπουδαιότερο!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΟΣ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ “ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ”, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ, ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ, ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ-ΤΟ, ΩΣ ΘΕΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΗΤΟΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ (ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΚΕΣ Η.Π.Α. ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ” ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ), ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ”, ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ… ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ!

Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ Π-Θ ΚΟΣ ΡΟΥΤΕ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΥΝΕΘΕΣΕ ΘΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΛΕΞΕ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ (ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ “ΣΟΥΡΓΕΛΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ”, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΜΕ ΤΟ… ΚΑΠΕΛΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜ/ΦΟ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΗΣ “CIA” “ΑΝΤΙ-FA” ΚΑΙ “ΑΝΤΑΡ-CIA” ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ Τ/ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΛΠ, (ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΑ… ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΞΕΚΟΛΕΝ), ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΙΚΟ” ΜΑΣ Π-Θ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΥΪΤΕ, ΚΛΠ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; (ΕΛΑ, ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ)!..

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ “ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ”, ΟΤΑΝ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΩ “ΣΚΑΪΠ”, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟ “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ“;

META TA ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ, ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΡΟ(!) / ΩΣ ΑΝΤΙ-ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΤΟ “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ“;

8. Η αποστροφή των Ρώσων ότι θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά, αν(!) απειληθεί η ύπαρξή τους, έγινε μετά που οι Αμερικανοί ανέφεραν ότι οι Ρώσοι πιθανώς να χρησιμοποιήσουν χημικά (!) (ενώ ξέρουν ότι πχ το υπόψη εργοστάσιο έξω από την Ζαπορίζια και κοντά στα Ρ-Ο σύνορα το χρηματοδότησαν και ουσιαστικά το “έστησαν” αυτοί), καθώς και πυρηνικά Πεδίου!..

Οι Ρώσοι απλώς ενημέρωσαν με ξεκάθαρη και σαφέστατη δήλωσή τους (Πεσκώφ) την πρόθεσή τους για την χρήση των πυρηνικών τους, αλλά και πάλι οι Δυτικοί τάχα δεν κατάλαβαν και έκαναν την ρ/δήλωση αντικείμενο της προπαγάνδας τους, εμφανίζοντας τους Ρώσους ως σχεδόν έτοιμους να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά!..

9. Εγκληματίας πολέμου ο Πούτιν, με Πρόεδρο του “Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης”* την πρώην σύμβουλο της Χίλαρυ ΚΛΙΝΤΟΝ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ρωτάμε! Η Κα Χίλαρυ, για παράδειγμα, είναι ή όχι, εγκληματίας πολέμου; Φέρει καμιά ευθύνη για όσα πχ έγιναν στην Λιβύη πριν από κάποια χρόνια, όπως και για την δολοφονία, μετά από την ανασκολόπισή του, του τότε εκεί Α/Προξένου, μαζί με τους σωματοφύλακές του;

Φέρει μήπως καμιά ευθύνη για το ανθρώπινο δουλεμπόριο που διεξάγεται σήμερα εκεί; Aυτό, κατά την γνώμη μας, δεν είναι μόνον έγκλημα πολέμου, αυτό, τον 21ο αι., είναι “Έγκλημα Κατά Της Ανθρωπότητος!

* Να πούμε ότι το “Δ.Δ.” της Χάγης δεν το έχουν αναγνωρίσει οι Η.Π.Α.!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

10. Διαβάζω! Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ “κολλητός” του Μπιλ ΓΚΕΪΤΣ! Καλά, πώς αλλιώς ένας βλαξ θα ήταν στην θέση αυτή; Πιστεύετε ότι στις θέσεις αξιωμάτων σε όλους τους μεγάλους και μη, “Διεθνείς Οργανισμούς”, είναι άτομα που έχουν ανέλθει με την αξία τους; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Να το πιστεύετε!..

11. Μου “πετάνε”, την ώρα που σας γράφουμε, κάποιες πληροφορίες! Μια εξ αυτών, που… επιμένει(!), ρωτάει γιατί υπάρχει καθυστέρηση στις ρ/επχσεις, στην Ουκρανία!..

Έχουμε απαντήσει πως ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!..

Έχουμε αναφερθεί στους χρόνους, με λεπτομέρεια, σε ό,τι αφορά τις θέσεις μας (ολόκληρο στρατιωτικό άρθρο σας έχουμε “δώσει”) και σας έχουμε ενημερώσει πως ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την κατάληψη όλης της Ουκρανίας σε 6 μήνες! Μας διαβάζετε ή όχι; Αυτό φυσικά εξαρτάται και από μια τυχόν αλλαγή της όλης πολιτικής καταστάσεως ανάμεσα σε Η.Π.Α. και Ρωσία ή εφαρμογή μιας εναλλακτικής της μέχρι τώρα στρατηγικής της Ρωσίας, η οποία πχ θα μπορούσε να ικανοποιείτο [προ(!!!) των όποιων διαπραγματεύσεων με τους Ουκρανούς], με την αναγνώριση της Κριμαίας, του “Ντονμπάς”, ως ρ/εδάφους πλέον και της προσαρτήσεως της παραλιακής, σημερινής Ουκρανικής, ζώνης! (25-03-2022: Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν το πέρας της 1ης Φάσεως, της 1ης Περιόδου! Νομίζω πως θα πρέπει να μας πείτε ένα μπράβο, αφού είχαμε εδώ αναφερθεί στις 2 σχεδιασθείσες ρ/φάσεις, κάθε Περιόδου)!..

Έτσι, όπως είναι τώρα τα πράγματα, το πέρας των επχ-σεων συνολικά προβλέπεται για το πέρας Ιουλίου 2022!..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ… ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Ρ-Τ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ Ρ-Τ ΠΟΛΕΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Ρ-ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΟ Τ/ΕΔΑΦΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ!..

Τέλος, για την Οδησσό που ρωτάτε, ναι, πιστεύουμε ότι οι Ρώσοι θα την διεκδικήσουν, με τον έναν ή άλλον τρόπο!.. (Με απ’ ευθείας προσβολή ή με αποκλεισμό)!.. Στόχος είναι όλη η… παραλία (Αζοφική + Μ. Θάλασσα), να γίνει 100% Ρωσική!..

12Το κάθε φορά πολιτικό ή στρατιωτικό αποτέλεσμα καθορίζει πάντα και την ορθή πλευρά της Ιστορίας, αγαπητέ “Άκμονα”!.. Συνήθως οι περισσότεροι διαλέγουν πάντα την πλευρά των κάθε φορά θεωρητικά ισχυρών!..

13. Στην Κίνα δεν είναι ΜΑΛΑΚΕΣ! Δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλακούν στην κόντρα Η.Π.Α. – Ρωσίας! Μένουν “απ’ έξω” και κερδίζουν στο τέλος, νομοτελειακά!.. Ξαναλέμε οι Κινέζοι θέλουν χρήμα και τίποτα άλλο, όπως επίσης και να μην τους ενοχλείς!.. Έτσι, με την επαναφορά των “Δημοκρατικών” στην εξουσία στις Η.Π.Α., πλην των “Διεθνών Εβραίων”, πήραν (και θα συνεχίσουν να παίρνουν) και οι Κινέζοι πίσω δεκάδες δις $ Η.Π.Α. που είχαν χάσει, λόγω της οικονομικής απομονώσεώς τους από την Δύση, από την Αμερική του Τραμπ!..

Τέλος, δεν θα προλάβει η Δύση (λόγω των γεγονότων, που θα ακολουθήσουν το “Ουκρανικό”, όπως σας τα έχουμε περιγράψει), να ασχοληθεί με την Ταϊβάν, ώστε να κάνει την Κίνα, σημερινή… Ρωσία!.. (Να την φέρει τουλάχιστον σε ανάλογο κατάσταση).

14. Αυτό που, έως τώρα, έχει αναδείξει η Ρ-Ο σύρραξη, είναι η απόλυτη υπεροχή του Κυβερνο-Πολέμου! Διαβάστε ένα σχετικό άρθρο, κάποιου των… φίλων μας!..

Siper’den Siber’e Savaşlar

  • 23.03.2022

Dünya’ya süfli arzularınızın tatmini için geldiğinizi, bütün bir hayatınızın, nefsinizin isteklerini yerine getirmekten ibaret olduğunu düşünür; reklam panolarından, mağaza vitrinlerinden payınıza düşeni alır, bir de, “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ninnileriyle uyuşan sırtınızı NATO ve BM gibi kalleş örgütlere yaslamışsanız, bu dünyada başkalarının kölesi olarak yaşarsınız.

Sonunda kişilik, idealizm, özgürlük, bağımsızlık, milli ve manevi değer gibi iddialarınız olmaz, kendiniz olmaktan çıkar, ötekilerin değerlerine tabii olursunuz.

Yani “…Yaşadığınız gibi inanırsınız” ve o şekilde de ölürsünüz.

Bu bir hayat tarzıdır.

Bir de; “Ben varım, benim de değerlerim var; inancım, kültürüm, kişiliğim var, bağımsız ve özgür olmalıyım.

Bu hayatı, bu değerlerimle birlikte yaşamak ve bu dünyadan ben olarak gitmek istiyorum.” derseniz ve böyle yaşarsanız, “İnandığınız gibi yaşarsanız, yaşadığınız gibi de inanırsanız.”

Bu da bir hayat tarzı, yaşama biçimidir.

Birincide; kendinizin yapmadığı marka ürünlerin, mobilyaların, perdelerin, araçların, koltukların, cep telefonlarının, bilgisayarların ve sınırlı şekilde bazı silahların da sahibi olursunuz ama bağımsız bir karakteriniz olamaz.

Ruhunuz köleleşir, kendiniz olarak yaşamazsınız.

İkincide ise her şeyi çalışarak, bedel ödeyerek elde edersiniz.

Ama gerçek anlamda bağımsız olursunuz.

Kullandığınız ürünler kendi insanınızın emeğidir, silahlar kendi mühendislerinizin alın teridir.

Türkiye iki yüz yıldır bağımsız olamadı.

Neden mi?

Çünkü kendi silahını üretemedi.

Ürettirmediler.

Bağımsızlık sözle, sokaklarda slogan atarak, soğan, patates fiyatlarına indirgenmiş bir hayatı yaşayarak, rüzgar gülü gibi yön değiştirerek kazanılmıyor.

Bağımsızlık; darbelere karşı göğsünü siper ederek, ASELSAN çalışanı gencecik mühendislerini şehit vererek, çukurları temizlerken, geziye, teröre binlerce şehit vererek kazanılıyor.

Bir gün önce Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı dinlerken gurur duydum.

Ankara’da, Forum Metaverse programında konuşuyordu.

Şu cümleler Cumhurbaşkanımızın:

“Dünya, dijital teknolojiler üzerinde inşa edilen yeni bir döneme dolu dizgin giriyor.

Asıl hedefimiz; üretimi kendi kültürümüzün, değerlerimizin üzerinde inşa etmektir.

Bizlere de düşen kendi insanlarımızı bu kaçınılmaz geleceğe en doğru, güvenli, güçlü, donanımlı şekilde hazırlamaktır.

Böyle bir toplantı yapıyor olmamızın sebebi de işte budur.

Biz sadece hastane, okul binası, yol, köprü, baraj inşa etmekle kalmadık, yaptığımız yatırımlarla bilgi ve iletişim teknolojilerinin yaygınlaşmasını da sağladık.

Artık kendi uydusunu yapan, yazılımlarını hazırlayan, balistik araçlarını tasarlayan bir Türkiye var.

Mecliste kurduğumuz ‘Dijital Mecralar Komisyonu’ ile hazırladığımız eylem planı ile bu süreci tüm yönleriyle takip ediyoruz.

Yazılımdan pazarlamaya geniş bir yelpazede dijital medyada doğup büyüyen şirketlerin sayısı giderek artıyor.

Bizim sömürü düzenine dayalı kaynaklarımız olmayabilir.

Her şeyden önce zengin bir medeniyet birikimimiz var.

Her türlü krizin üstesinden gelebilme kabiliyetini defalarca ispatlamış bir insan gücüne sahibiz.

Daha önceki sayısız örneğin üzerine son Ukrayna-Rusya krizi bize şu gerçeği bir kez daha göstermiştir:

Her alan gibi dijital dünyada da kendi altyapınıza, kendi mecralarınıza, kendi insan gücünüze sahip değilseniz, yani yerli ve milli ayaklar üzerinde durmuyorsanız felaketin eşiğindesiniz demektir.

İHA’larınızı, SİHA’larınızı, Akıncı’larınızı yapamıyorsanız her an köle olmayla karşı karşıyasınız.

Tıpkı diplomaside, ekonomide, askeri alanda olduğu gibi dijital dünyada da asıl olan kendi gücünüzdür.

Özgün teknolojilerimizi, yazılımlarımızı geliştirmeden, özgün içeriklerimizi üretmeden, kafamızı yastığa huzur-u kalple koyamayız, geleceğimize güvenle bakamayız.

Biz TEKNOFEST gençliği dedik, şimdi ise Metaverse ile birkaç adım öne çıkan bir gençlik diyoruz.

Önümüzdeki dönemi bir dijital seferberlik dönemi olarak ilan ediyorum.

Toplantımızın sloganı, ‘Gelecek, onu tasarlayana aittir.’ Bu ifadeyi çok isabetli buluyorum.”

Hayatı nasıl yaşayacağınıza dair tercih sizin elinizdedir.

Dünya artık siper savaşlardan siber savaşlara doğru giderken siz, hiçbir bedel ödemez, bu sürece katılmazsanız gerçekten bağımsız ve özgür olamazsınız.

Toplum olarak bizim şansımız; bedel ödemeye hazır ve öngörüsü yüksek bir liderliğe sahip olmamızdır.

Ferman Karaçam

YouTube:            www.youtube.com/c/FermanKaraçam

İnstagram:          www.instagram.com/fermankaracam

Facebook:          www.fb.com/karacamferman

Twitter:               www.twitter.com/fermankaracam

Web Sitesi:        www.fermankaracam.com

15. Αυτό δεν μεταδόθηκε από τα… αντικειμενικά ε/Κανάλια!..

Ρώσοι χάκερ ρεζίλεψαν τον Βρετανό υπουργό Άμυνας: “Ξεμένουμε από αντιαρματικούς πυραύλους”

BRETANOS
Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία από βίντεο που κυκλοφόρησαν δύο φαρσέρ και στο οποίο ο Βρετανός υπουργός Άμυνας ακούγεται να συνομιλεί με τον υποτιθέμενο Ουκρανό πρωθυπουργό – όπως ο ίδιος νόμιζε – ενώ φέρεται να λέει ότι η Βρετανία ξεμένει από αντιαρματικούς πυραύλους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Μπεν Ουάλας ακούγεται σε βίντεο να λέει στους Ρώσους φαρσέρ ότι υπάρχουν προβλήματα στην προμήθεια των αντιαρματικών πυραύλων NLAW που παράγονται στο Μπέλφαστ. Οι δύο φαρσέρ θεωρούνται ότι είναι πράκτορες της Ρωσίας, κάτι που οι ίδιοι αρνούνται.

Στο απόσπασμα ακόμα, ο Ουάλας φαίνεται να ρωτάται αν θα υποστηρίξει τους πυρηνικούς στόχους της Ουκρανίας.

Το βίντεο δείχνει τον υπουργό Άμυνας να μιλά από την Πολωνία. Υποτίθεται ότι τον καλούσε ο Ντενίς Σμιχάλ, πρωθυπουργός της Ουκρανίας, για να του ζητήσει περισσότερους πυραύλους, επειδή «αυτοί που στείλατε νωρίτερα απέτυχαν».

«Δεν νομίζω ότι οι δικοί μας απέτυχαν. Σας δώσαμε πάνω από 4.000. Έρχονται κι άλλα. Ξεμένουμε από τα δικά μας. Αλλά μιλάω με τον Ουκρανό υπουργό Άμυνας κάθε ημέρα» απαντά ο Ουάλας.

«Όλο αυτό το βίντεο όχι μόνο έχει επεξεργαστεί, αλλά και έχει κοπεί. Δεν είμαστε εκτός NLAW», δήλωσε σήμερα στη MailOnline ένας ανώτερος αξιωματούχος. «Έχουμε φορτία. Τα φτιάχνουμε στο Μπέλφαστ».

Η Βρετανία κατηγορεί το Κρεμλίνο
Σύμφωνα με τον Guardian, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποίησε ότι οι απατεώνες συνδέονταν με το Κρεμλίνο θα μπορούσαν να δημοσιοποιήσουν ένα βιντεοσκοπημένο βίντεο με τη συνομιλία με τον υπουργό Άμυνας, ενώ η Ντάουνινγκ Στριτ υποστήριξε ότι όσα ακούγονται είναι επεξεργασμένα.

Ο ίδιος ο Ουάλας έκανε ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: «Τα πράγματα πρέπει να πηγαίνουν τόσο άσχημα για το Κρεμλίνο που τώρα καταφεύγουν σε φάρσες και ψεύτικα βίντεο. Δεν αποτελούν ενέργειες μιας κυβέρνησης με αυτοπεποίθηση, αλλά και πάλι μετά την ιστορία της επίσκεψης στα αξιοθέατα του καθεδρικού ναού του Σόλσμπερι, όλα είναι πιθανά…».

Μάλιστα πρόσφατα ο Βρετανός υπουργός κατήγγειλε ότι κάποιος που προσποιήθηκε ότι ήταν ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, κάνοντας του «παραπλανητικές ερωτήσεις», όπως είχε μεταδώσει το πρακτορείο Reuters.

Χθες η Βρετανία δήλωσε πως το ρωσικό κράτος βρίσκεται πίσω από τα παραπλανητικά τηλεφωνήματα που έγιναν σε δύο Βρετανούς υπουργούς και για μια απόπειρα τηλεφωνικής κλήσης σε έναν τρίτο.

«Σήμερα έγινε μια απόπειρα από έναν απατεώνα που ισχυριζόταν ότι είναι ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας να μιλήσει μαζί μου. Έθεσε πολλές παραπλανητικές ερωτήσεις και αφότου έγινα καχύποπτος, τερμάτισα την κλήση», έγραψε ο Ουάλας στο Twitter. Και πρόσθεσε: «Καμία ρωσική παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση και βρώμικα κόλπα δεν μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις ρωσικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την παράνομη εισβολή στην Ουκρανία. Μια απεγνωσμένη προσπάθεια».

Ποιοι είναι οι φαρσέρ

Ο Vovan και ο Lexus είναι επαγγελματίες φαρσέρ, ενώ τα πραγματικά τους ονόματα είναι Alexei Stolyarov και Vladimir Kuznetsov.

Μάλιστα στο παρελθόν είχαν επικοινωνήσει με τον Έλτον Τζον και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

16.

Όλη η ιστορία του Ρωσοουκρανικού προβλήματος

ρωσια ουκρανια
Νικήτα Μιχαλκόφ: η ιστορία του Ρωσοουκρανικού προβλήματος!

To βίντεο ντοκουμέντο που “κατέβασε” το youtube για να μην μάθει ο Έλληνας για τους Ουκρανούς. Όλοι κάνουν πως δεν ήξεραν τι συμβαίνει τόσα χρόνια…

17. Χάρτης, με ό,τι οι Ρώσοι έχουν εδαφικά κατακτήσει, έως σήμερα, στην Ρουμανία!..

  Rusya'nın şu ana kadar işgal ettiği alanlar

18.

Türkiye eski dostlarına geri mi dönüyor?

22.03.2022

Mart ayı Türk diplomasisi için oldukça hareketli geçiyor. Türkiye Önceki aylarda başladığı bölgesel onarım süreçlerinin bir devamı olarak mart ayında İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’u Ankara’da ağırladı. Antalya’da Diplomasi Forumu, Ukrayna işgali sonrası iki tarafın en üst düzey yöneticileri, Dışişleri Bakanları Lavrov ve Kuleba’yı bir araya getiren platform oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan önce Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’i ardından Almanya Şansölyesi Olaf Scholz’u ağırladı. Tüm bunlar Türkiye’nin Ukrayna işgali esnasında ortaya koyduğu sağduyulu yaklaşımın ülkemize kazandırdığı güç neticesinde oldu.

Bütün dünya Türkiye’nin artan bölgesel etkisini ilgiyle takip ediyor. Ankara bir yandan hâlihazırda devam eden ve milyonlarca kişiyi doğrudan, milyarlarca kişiyi de dolaylı olarak etkileyen Ukrayna savaşını durdurmak için mekik diplomasisi yaparken, diğer yandan komşularıyla bugüne kadar devam eden gerginliği ortadan kaldırıp küresel ölçekte barışın tesisi için adımlar atıyor. Bu adımlar önemlidir ve Türkiye’nin yaklaşımı doğru algılanmalıdır.

Bölgemizde esen pozitif havanın birilerini rahatsız ettiği, bir gerçek. Bu gerçeği açıklamalarda ve yayınlanan haberlerin satır aralarında okuyabiliyoruz. Genel olarak şöyle bir algı ortaya atılıyor. “Bölgesinde yalnızlığa itilen, soyutlanan Türkiye İhvancı politikalarını terk ederek yeniden eski dostlarına dönme kararı aldı” Bu gerçek mi? Gerçekten Türkiye eski dostlarını terk etmiş miydi ve gerçekten İhvancı politikalara mı yönelmişti? Bu sorulara verilecek cevap tarihsel anlamda önemlidir.

Türkiye 2010’lu yılların başında gelişim ivmesini artıran, IMF’ye olan son borcunu ödeyen, büyük projelere imza atan bir ülke olmuştu. Bu olağanüstü gelişim şüphesiz ki Arap Baharının ilham verici unsurlarından biri haline geldi. Arap Baharı doğası gereği bütün siyasi grupların sahneye çıktığı, Arap halklarının hayatlarında ilk kez demokrasiyi tecrübe edecekleri bir siyaset alanına dönüştü. Bu süreçte İhvan da diğer bütün hareketler gibi demokrasi adına meydanlardaydı. Bu durum bir süre sonra İhvan’ın Mısır gibi ülkelerde iktidara gelmesinin önünün açtı. Türkiye halkların kendilerini ifade edebilmeleri yönünde yaşanan hızlı değişimi alkışlayan ülkeler arasında yer aldı. Bu durum İhvancı olarak değil, ifade ve siyaset özgürlüğü çerçevesinde bir duruş olarak ele alınmalıdır.

Zaman Türkiye’yi haklı hale getirdi. Bugün anti demokratik adımlar nedeniyle bölge ciddi bir istikrarsızlıkla karşı karşıyadır. Bugün söz konusu ülkeler Türkiye ile hareket etmiş olsaydı, Mısır başta olmak üzere çok daha güçlü bir bölgesel yapılanmadan söz edebilirdik. Geçmişte Mısır’ın aklını çelenlerin şimdi Suudi Arabistan yönetiminin Türkiye ile yakınlaşmasının önüne geçmeye çalıştıklarını açıklıkla görüyoruz. Riyad yönetimi bu çevrelerin olumsuz etkilerine kanmamalıdır. Suudi Arabistan bölgesel istikrarsızlaştırma problemlerine karşı da Husi tehditlerine karşı da Türkiye’yi yanında bir dostu olarak görmelidir. Suudi Arabistan, Mısır ve Türkiye birlikteliği her alanda gelişme ve kalkınma demektir.

Diriliş Postası

19. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ “ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ” ΤΟΝ Τ/… ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΤΕΣ!

ΤΕΛΙΚΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΗ Τ/ΠΥΞΙΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΩΣ… ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΒΕΛΟΝΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!..

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

20. Έχουμε γράψει σχετικά, αλλά δείτε τί είπαν / λένε και οι Τούρκοι σχετικά! Να πούμε σήμερα πως οι Τουρκόφιλοι NYT ήσαν εκείνοι που πρώτοι έγραψαν για το θέμα των τ/S-400 και το σενάριο να σταλούν αυτοί στην Ουκρανία!..

ABD Türkiye’nin nabzını yokluyor: S-400’leri Ukrayna’ya verin

Haber7 yazarı Taha Dağlı, Amerikan medyasında son günlerde çıkan “Türk S-400’leri Ukrayna’ya gönderilsin” haberlerine değinerek, “S-400 teklifini ‘kaçmaz fırsat’ diye pazarlıyorlar” dedi.

 22.03.2022 

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı son Ankara ziyaretinde S-400’leri Ukrayna’ya verin” diye bir öneride bulunmuş.

ABD basını bu teklifi Türkiye için “kaçırılmaz fırsat” diye pazarlamaya kalkıyor.

Forbes’te Paul Iddon adlı gazetecinin makalesinin başlığı “bir taşla iki kuş, Türkiye S-400’leri Ukrayna’ya verip ABD’nin gönlünü alacak mı?”
Iddon, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde PKK-YPG faaliyetleriyle yakından ilgilenen bir Amerikalı.
Türkiye’ye olan bakış açısını YPG haberlerinden az çok kestirebilmek mümkün.

Bir taşla iki kuş dediği olay ABD’nin Türkiye’ye sunduğu “S-400’leri Ukrayna’ya verin” önerisi.
Paul Iddon bunun Türkiye için bulunmaz bir fırsat olduğunu söylüyor.
Türkiye hem S-400’den kurtulacak hem de ABD ile arayı düzeltecek, diyor.

S-400’lerin savaş ortamında Ukrayna’ya verilmesi, Türkiye ile Rusya’nın kafa kafaya gelmesinin önünü açar.
Paul Iddon meselenin bu hassas kısmıyla zerre kadar ilgilenmiyor.
Böylesine kritik bir sonuç çıkaracak teklife ABD’nin karşılığında ne vereceği konusunda ise son derece cimri davranıyor.

F-35’ler olmasa da F-16’ların kitleri verilir, böylece Türkiye’nin 10 yıllık ihtiyacı giderilir, diyor.
Yani F-35’i boş verin, siz önce ABD’nin gönlünü alın, diyor.

WSJ’de emekli CIA ajanının makalesi de benzer mesajları içeriyor.
Türkiye’nin S-400’leri Ukrayna’ya vermesi, ABD-Türkiye ilişkilerini düzeltirmiş.

ABD kimselere yapmayacağı kıyağı bize yapmış.
Amerikan medyası bu konuyu böyle pazarlıyor.

Benzer durumu 2020’de de görmüştük.
Karabağ savaşında Amerikalılar S-400’leri Karabağ’a konuşlandırın, diye ortaya çıkmışlardı.
Yani yine Rusya’nın karşısına.

Ukrayna teklifi ise Karabağ’dakinden daha beter.
Rusya şu an orada işgalci ve saldıran taraf.
S-400’lerin Ukrayna’ya verilmesi Rusya’nın kendi silahlarıyla vurulması demek, olacak.

Rusya durdurulsun.
ABD durdursun, AB durdursun, NATO durdursun.
ABD aklıyla Türkiye değil.

Kaldı ki Türkiye Ukrayna’ya Bayraktar satıyor.
Savaşın kaderini belirleyen silahlar onlar.
Türk silahı.
Türkiye ile Ukrayna arasında daha önce yapılan savunma anlaşmasıyla satılan silahlar.

Batı bloğu Ukrayna’nın korunması için hiçbir şey yapmıyor.
Silah ve militan gönderiyorlar.
Ama Rus saldırılarına karşı hava savunma sistemi, uçuşa yasak bölge ilanı ve savaş uçağı yok.
Ukrayna’nın ihtiyacı olan bunlar.
Kendi yapmadıklarını Türkiye üzerinden yaptırıp, Türkiye’yi Rusya ile kafa kafaya tokuşturup, karşılığında da Türkiye-ABD ilişkisi vaat ediyorlar.

Türkiye-ABD ilişkisi önemli.
ABD ile ilişki, uluslararası arenanın geçer akçesi.
Türkiye de ABD ile iyi ilişkiyi elbette ister.
Türkiye’nin bu saatten sonra ABD ilişkileri için S-400 konusunda yapabileceği maksimum şey ise yeni bir S-400 paketi sipariş etmemek olabilir.

KAYNAK: HABER7

21. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο Ρ/ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗΛΗ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!..(ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑΤΙ)!..

Rus analistten çarpıcı çıkış: Kazanan Türkiye

Rus gazetesi Moskovski Komsomolets’in yazarı Mihail Rostovski dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Rostovski yazısında, ‘Ukrayna ihtilafından kazançlı çıkacakların bir kısmı şu anda bile net bir şekilde belli. Bu tür devletlerin en çarpıcı örneği Türkiye.’ ifadelerini kullandı.

Rus analistten çarpıcı çıkış: Kazanan Türkiye
22.03.2022 

Rusya’nın en yüksek tirajlı federal gazetelerinden Moskovski Komsomolets’in yazarı Mihail Rostovski, “Ukrayna ihtilafından kazançlı çıkacakların bir kısmı şu anda bile net bir şekilde belli. Bu tür devletlerin en çarpıcı örneği Türkiye” diye yazdı.

Rusya’nın en yüksek tirajlı federal gazetelerinden Moskovski Komsomolets’in yazarı Mihail Rostovski’nin kaleme aldığı yazıda Erdoğan’ın sözcüsü İbrahim Kalın’ın “Herkes Rusya ile köprüleri yakarsa, onlarla kim konuşacak” sözleri hatırlatılarak, “Ne kadar mantıklı ve dengeli. Rusların kulağı için ne güzel, Türkiye’nin kendisi için ne kadar yararlı sözler” yorumu yapıldı.

Akşam Gazetesi’nin haberine göre, Devamında yazar, “Bu pozisyonu alan Erdoğan, siyasi sermayesini bariz biçimde artırdı. Ayrıca Batılı şirketler siyasi yaptırımlarla çekildiğinde, Rusya’daki geniş ekonomik fırsatlardan Türk iş dünyasının yararlanmasını ve boşalan bir nişi işgal etmesini kim engelleyebilir?” diye sordu.

‘SABIRLA BEKLEMELİ’

Rostovksi “Bizler, aynı derecede ağır yaralanmış ulusal gurura sahip iki güçlü Avrasya devletiyiz. Rusya’nın ayaklar altına alınan stratejik itibarını yeniden tesis etme yönündeki kararlı girişimi, Türkiye için bir şans sağlıyor. Sadece sabırla beklemesi, dünyanın güç merkezleri arasında zarafetle manevra yapması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

22.

“NATO üyesi Türkiye neden Rusya’ya yaptırımlara katılmıyor” sorusuna Mark Rutte’den cevap

22.03.2022

Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaş nedeniyle NATO’ya üye devletlerin Rusya’ya yönelik yaptırımlarına Türkiye’nin katılıp katılmayacağına ilişkin soruya “Türkiye, Birleşmiş Milletler yaptırımlarını uyguluyor. Tabii Türkiye’nin burada coğrafi konumu sebebiyle özel bir konumu var, tabii ki Suriye’deki angajmanı sebebiyle de. Dolayısıyla Türkiye’nin tüm yaptırımları uygulamasını arzularız ama tabii Türkiye’nin şu anda diplomatik rolünü oynamasından da ziyadesiyle memnunuz.” yanıtını verdi.

Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki baş başa görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında konuştu.

Rutte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna’daki durumu da uzun uzadıya görüştüklerini belirterek, “İkimiz de Rusya’nın işgalini kınıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da söylediği üzere bu bölgesel barış ve istikrara ağır bir darbedir. Ben de bu değerlendirmesine tamamen katılıyorum. Komşusunu işgal ederek Putin, Ukrayna’nın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal etmiştir. Bu da tamamen kabul edilemezdir.” diye konuştu.

Ukrayna’da Putin’in emirleriyle gerçekleştirilen şiddetin acımasız olduğuna ve kurbanlar arasında birçok masum sivilin de yer aldığına dikkati çeken Rutte, her gün bunun delillerini gördüklerini söyledi.

Rutte, “Mariupol’e yapılan bombardımanın sivil nüfusu terörize etmekten başka amacı yoktur. Ukrayna’daki savaş biz Batı’daki ülkeler için nispeten yakın geliyor ama Türkiye’de çok çok daha yakın aslında. Çünkü Karadeniz’e sınırı olan 3 ülkeden bahsediyoruz.” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin boğazlardan gemilerin geçişi konusunda Montrö Boğazlar Sözleşmesi çerçevesinde gerekli yükümlülükleri yerine getirdiğini ve bu rol sebebiyle de tebrik ve teşekkür etmek istediğini vurgulayan Rutte, şunları kaydetti:

“Varış noktası Karadeniz olan bu gemileri boğazdan geçirmiyorsunuz. Türkiye sorumluluğunu üstleniyor ve ötesine de geçiyor. Sadece Ukrayna’daki savaş ile alakalı değil diğer alanlarla ilgili olarak da. 2015-2016’da Suriye krizinde, Türkiye yüksek sayıda sığınmacı kabul etti. Bu da kısmen Avrupa ve Türkiye arasında yapılan anlaşmalar temelindeydi. Halihazırda dünyadaki diğer tüm ülkelerden daha fazla sığınmacı barındırıyorsunuz ve bunun için de teşekkürlerimi ifade etmek isterim. NATO zirvesinde gerçekleştireceğimiz görüşmeleri de sabırsızlıkla bekliyorum. Ukrayna’daki saldırganlığı müzakere yoluyla sonlandırma çabalarınız için çok teşekkür etmek isterim.”

– “TÜRKİYE YAPABİLECEĞI HER ŞEYİ ZATEN YAPIYOR”

Türkiye ve Hollanda’nın Rusya-Ukrayna savaşını durdurmak için neler yapabileceğine ilişkin soruya yanıt veren Rutte, “Türkiye yapabileceği her şeyi zaten yapıyor, çok kritik bir rol oynuyor. (Türkiye) Almanya, Fransa ve ABD dışında hem Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile teması olan ender ülkelerden. Türkiye, Rusya’nın Ukrayna’daki saldırganlığını da alenen kınadı.” dedi.

Rutte, Türkiye’nin Rusya ve Ukrayna ile iletişimi olan nadir ülkelerden olduğuna dikkati çekerek, Türkiye’yi bu yolda desteklediklerini vurguladı.

Ukrayna’dan gelen son haberlerin korkunç olduğunun altını çizen Rutte, “Bombardıman, misket bombaları ve bunların masum sivillere yöneltilmesi devam ediyor. Mariupol, Kiev ve başka yerlerden de gelen görüntüleri gördük. Bu yüzden de Rusya’ya yaptırımlarla baskı uygulamaya devam edeceğiz. Aynı zamanda Ukrayna’ya kendisini savunması için silah tedarikiyle de bu baskıya devam edeceğiz. İnsani ve ilaç yardımı yapmaya da devam edeceğiz. Uçuşa yasak bölge veya NATO’nun asker göndermesi (konusu), bu NATO ve Rusya’yı doğrudan ihtilafa sokacaktır. Dolayısıyla bu mümkün değildir.” diye konuştu.

RUSYA’YA YAPTIRIM SORUSU

Rutte, Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaş nedeniyle NATO’ya üye devletlerin Rusya’ya yönelik yaptırımlarına Türkiye’nin katılıp katılmayacağına ilişkin soruya, “Türkiye, Birleşmiş Milletler yaptırımlarını uyguluyor. Tabii Türkiye’nin burada coğrafi konumu sebebiyle özel bir konumu var, tabii ki Suriye’deki angajmanı sebebiyle de. Dolayısıyla Türkiye’nin tüm yaptırımları uygulamasını arzularız ama tabii Türkiye’nin şu anda diplomatik rolünü oynamasından da ziyadesiyle memnunuz.” yanıtını verdi.

23.

Pope: ‘There is No Such Thing As a Just War — They Do Not Exist!’

All in a day’s work for the Marxist who warns against Marxism.

 

Pope Francis is famous for his tendency to shoot from the hip, which is unfortunate for someone whose every word is watched for significant and authoritative pronouncements. His bad habit was on full display Friday; in expressing sympathy with Ukrainians, the pope declared: “There is no such thing as a just war: they do not exist!” In that single sentence, the pontiff swept aside centuries of Catholic teaching and even undercut the ground for the Ukrainian resistance to the Russian invasion. All in a day’s work for the Marxist who warns against Marxism.The pope held an audience Friday morning for participants in an international congress, “Educating for democracy in a fragmented world,” which was promoted by a pontifical foundation and held at a Roman university, the Libera Università Maria SS. Assunta (LUMSA). He began his remarks by marveling at how much more dangerous the world has suddenly become: “We are used to hearing news of wars, but far away. Syria, Yemen… the usual. Now the war has come closer, it is on our doorstep, practically.”Syria, Yemen, the usual? That was callous enough coming from someone who should be as concerned about wars in Syria and Yemen as he is about war in Ukraine, and the pope was just getting warmed up. “And this,” he said, “makes us think about the ‘savagery’ of human nature, how far we are capable of going. Murderers of our brothers.” The war in Ukraine was, of course, uppermost in his thoughts: “We think of so many soldiers who are sent to the front, very young, Russian soldiers, poor things. Think of the many young Ukrainian soldiers; think of the inhabitants, the young people, the young girls, boys, girls… This is happening close to us.”Christians, the pope continued, should not be indifferent to all this: “The Gospel only asks us not to look the other way, which is precisely the most pagan attitude of Christians: the Christian, when he gets used to looking the other way, slowly becomes a pagan disguised as a Christian. This is why I wanted to begin with this, with this reflection. The war is not far away: it is at our doorstep. What am I doing? Here in Rome, at the ‘Bambino Gesù’ Hospital, there are children wounded by the bombings. At home, they take them home. Do I pray? Do I fast? Do I do penance? Or do I live carefree, as we normally live through distant wars? A war is always – always! – the defeat of humanity, always. We, the educated, who work in education, are defeated by this war, because on another side we are responsible. There is no such thing as a just war: they do not exist!”

Now wait a minute. The pope appears to have been saying that no war can be legitimate: all wars represent a defeat of humanity, and no wars are just. But the Catechism of the Catholic Church states that while “all citizens and all governments are obliged to work for the avoidance of war,” there is an important caveat: “as long as the danger of war persists and there is no international authority with the necessary competence and power, governments cannot be denied the right of lawful self-defense, once all peace efforts have failed.” That’s what the Ukrainians are engaged in now. Isn’t their war just?

The Catechism goes on to set out “strict conditions for legitimate defense by military force.” These include the provisions that “the damage inflicted by the aggressor on the nation or community of nations must be lasting, grave, and certain”; “all other means of putting an end to it must have been shown to be impractical or ineffective”; “there must be serious prospects of success”; and “the use of arms must not produce evils and disorders graver than the evil to be eliminated.”

The Catechism even goes on to note that “these are the traditional elements enumerated in what is called the ‘just war’ doctrine.” But now we hear from Pope Francis that “there is no such thing as a just war.” The pope also said that “In the context caused by the war in Ukraine,” it was all the more important to promote the idea “universal brotherhood in the one human family, based on love.” That’s great, but sometimes the aggressor must be repelled, as the Ukrainians are trying to do, and the pope has just cut the theological ground out from under them, at least as far as Ukrainian Catholics are concerned.

This is as irresponsible and destructive as the pope’s dalliances with Marxism. If he is really upset about the war in Ukraine, he should be affirming the relevance of the just war doctrine, not undercutting it. He is an unserious individual in an age of frivolous and short-sighted leaders.

24.

A Radicalized Federal Reserve is a National Economic Threat

At the Fed’s Board, there’s only one Republican and 45 Democrats in leadership positions.

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Earlier this month the Biden administration’s nomination of Sarah Bloom Raskin as a top bank regulator fell apart. Raskin, who favored using monetary policy to crush the oil and gas industry while rewarding the  subsidized wind and solar boondoggles of politically connected investors, was blocked by Senator Manchin who announced he would not vote for the radical.

“The Federal Reserve Board is not an institution that should politicize its critical decisions. This is a 10-year term to perhaps the most important independent body that is tasked with ensuring the stability of the American economy. At this historic moment for both the United States and the world at large, it is imperative the Federal Reserve Board preserves its independence and steers clear of any hint of partisanship,” Manchin stated.

He urged the Fed to focus on fighting inflation instead of pursuing political agendas.

This was the second radical financial nomination the Biden administration had lost after Saule Omarova: a Soviet trained academic who wanted the Federal Reserve to nationalize banking.

These two high-profile defeats don’t appear to have taught the Biden administration anything.

Still waiting in the wings is Lisa Cook’s nomination to the Federal Reserve Board. Cook is unqualified for the position and she’s only being nominated because of her radical racial views.

Cook has promoted police defunding, advocated for slavery reparations, and declared that, “free speech has its limits”. Beyond her abrasive social media presence, Cook’s academic work, such as it is, is oriented toward identity politics and blaming racism for economic disparities.

She’s the co-author of a New York Times op-ed titled, “It Was a Mistake for Me to Choose This Field” which falsely claims that, “if economics is hostile to women, it is especially antagonistic to black women”. This familiar brand of professional victimhood is the last thing the Fed needs.

Despite all this, Lisa Cook was selected for the board of the Federal Reserve Bank of Chicago. This is part of a larger phenomenon in which local Fed boards have already been politicized.

The involvement of local Fed boards in politics includes the false claim by the New York Fed that America suffers from “systemic racism” and that “economic equality is a critical component for social justice”. These are not only economically misguided views, but they’re particularly dangerous when advocated by bodies with the power to manipulate monetary policies.

Finance professor Emre Kuvvet cites research showing that, “Democrats outnumber Republicans 4.5:1 among economics faculty at 40 leading universities” and found that “the ratio of Democrats to Republicans among Fed economists is 10.4 to 1.”

As disastrous economic policies have triggered a wave of catastrophic inflation, with possible worse consequences to come, while Democrats embrace academic socialist theories like Modern Monetary Theory which insist that money can be endlessly printed with no consequences, the growing radicalization of Fed economists represents a systemic threat.

The Left believes that it understands economics when over a century of history clearly shows otherwise. Destructive policies that have wrecked our economy are being justified by credentialism and gatekeeping through networks of politically aligned academics.

But as the debate over Sarah Bloom Raskin’s Fed nomination shows, we are no longer simply dealing with traditional tax-and-spend policies, or even pure spending policies, but larger efforts to transform the economy by eliminating entire industries, like the energy industry, or nationalizing others, such as the banking industry, to force leftist policies on Americans.

Kuvvet notes that, “Among those whose voter registration information is available, there are 208 Democrat and only 20 Republican economists at the Federal Reserve System.“ Regionally he finds that there are, “111 Democrat and 18 Republican economists at the regional Federal Reserve Banks” and “44 Democrat and only 3 Republican economists in leadership positions at all regional Federal Reserve Banks.”

Meanwhile “at the Board of Governors of the Federal Reserve System, there are 97 Democrat economists and only two Republican economists” and he finds that “at the Board of Governors of the Federal Reserve System, there is only one Republican economist in the leadership position, while there are 45 Democrat economists in leadership positions.”

The growing radicalization of the Democrats is translating, over time, into a growing radicalization of Fed economists. The defeat of individual radical nominees who are so far out of step as to be unsuitable for the last moderate Senate Democrat who can cast a crucial vote is not a sign that the system is working, but that a last ditch battle is being fought for our survival.

The lack of intellectual diversity at the Fed has all but eliminated ideological checks and balances. And while the radicalization of academia in general has had catastrophic consequences for American intellectual life, the economic consequences are potentially even more serious. Like the next generation of judges, the next generation of economists will be detached from the very concept of objective truths, they will be convinced that their mission is to transform the institutions they are part of until they bow to their political ideology and values.

That means using the Federal Reserve, like any other institution, to punish their political opponents and reward their allies, to destroy those elements of American life that they oppose and to abuse their institutional power to build socialist systems at everyone else’s expense.

The radicalization of the Democrats and their preponderance in leadership positions through the Fed system due to a lack of intellectual diversity represents a systemic threat to the American economy. It is a threat that Republicans have been negligent in failing to acknowledge and confront. The consolidation of academia as a hostile environment for conservatives, moderates, libertarians, and other non-leftists is not just a cultural and political, but also an economic crisis.

Without intellectual diversity, the Federal Reserve will become increasingly radicalized, tainted by radical appointees who will insist that a failure to comply with leftist political agendas represents a risk and that complying with those agendas is sound economic policy.

If Republicans fail to meet this threat, socialism will arrive without the need for elections.

When conservatives recognized that the radicalization of the legal profession was tainting the judiciary and endangering the constitution, they rallied and built the Federalist Society. Economics has a strong conservative tendency, but the lack of external attention and support being paid to the problem means that it has not become a priority for conservative groups.

The latest slate of radical Fed nominees is a warning of what a radical group of regulators can look like, but the answer goes beyond casting votes on individual nominees, but remedying the disproportionate ideological tilt within the Fed system before the system decides to remedy us.

25. ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!

Yeni Şafak Gazetesi İlk Sayfası

26. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ Ε/Φ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ” Ο Γ’ Π.Π.! Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΕΙΛΗ”, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, Ο ΓΕΡΟ-ΤΖΟ* ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΡΙΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΑΠ’ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΚΟ!

* ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΝΕΓΡΟ ΤΖΙΜ, ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ Η ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ! ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΑΣΠΡΟ ΤΖΟ!..

Türkiye Gazetesi İlk Sayfası
27. ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΛΕΝΕ…
Yeni Birlik Gazetesi İlk Sayfası
28. ΕΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ “ΦΩΤΟ”, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!.. (Η ΘΑΝΟΥΣΑ ΟΛΜΠΡΑΪΤ, Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΙΑ “Π-Θ” ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κ-Β ΚΑΙ Ο… ΛΑΔΙΑΡΗΣ ΜΠΑΓΙΣ)!.. 
Milli Gazete İlk Sayfası

29.

Truva’nın atları

25.03.2022

Yunanlılar 10 yıl süren kuşatma ve savaşlardan sonra bir türlü Truva’yı ele geçiremediler. Savaş meydanından ayrılmadan önce, ‘’Bu savaştan çekiliyor ve geri dönüyoruz’’ diyerek gemilerine binip geri dönmek üzere denize açıldılar. Ayrılırken, Truvalılara hatıra olarak büyükçe tahtadan bir at hediye ettiler.

On yıl süren direnişten yorgun düşen Truva halkı kahramanca savundukları şehirlerinin düşman işgali tehlikesinden kurtulmasını kutlamak için o gece yediler içtiler ve çılgınca eylendiler.

Gece karanlığı basınca tahta atın içine gizlenen 40 Yunanlı savaşçı sarhoş olup sızan ve ayakta duracak halleri olmayan şehir halkına saldırdı. Truva’nın muhkem surlar ve kalelerle çevrili kapılarını da içeriden dışarıda bekleyen orduya açtılar. Açılan kapılardan şehre dalan Atinalılar Truva halkını kılıçtan geçirip, şehri yakıp yıktı.

Neye uğradıklarını bilemeyen Truva halkının eğlenceleri kursaklarında kalmıştı. Şehre giren düşman kadın, çocuk, yaşlı demeden tüm halkı kılıçtan geçirildi. Şehir baştanbaşa yakılıp yıkılıp yağmalandı.

Yunan tarihçi Heredot’ un İlyada Destanında anlattığı bu savaş ve hilesi bugün Amerikan emperyalizmi tarafından NATO’ nun tahta atı vasıtasıyla Türkiye üzerinde oynanıyor.

Yıllardır ülkemizde NATO’ nun gölgesinde meydana gelen tüm askeri darbeler, vesayet hükümetleri, kukla rejimler, kıytrık ideolojiler türlü ayak oyunları ve tepeden inme servis edilen mankurt yöneticiler vasıtasıyla ABD Türkiye’yi bir Truva atı oyunu ile ele geçirmeye çalışıyor.

Bir kaleyi ele geçirmenin en kestirme yolu o kaleyi içten fethetmektir. Truva atı olayında olduğu gibi bir ülkeyi kansız ve darbesiz ele geçirmek için bugün demokrasi sosuna batırılmış uzaktan kumandalı projeler partiler ve kukla liderler kullanılmaktadır. Milletimize altın tepside sunulan bu atlarının veya katırların sayısı birden fazladır. Bunların kimileri ulu kurtarıcı, kimileri eşsiz kahraman, kimileri de eşi benzeri olmayan Alaaddinin sihirli lambasına sahip bir süpermendir. Adları farklı olsa da, esasta hepsi de aynı projeyi gerçekleştirmek için sahneye sürülen figüranlar olarak birer Truva atıdır.

Türkiye Tanzimat’tan bu zamana kadar ne çektiyse milletimizin yerli ve milli değerlerinden kopuk, milletimize yabancı, milletimize tepeden inme dayatılan batı patentli bu kukla liderler ve proje partilerden çekmiştir. 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül darbeleri, 28 Şubat, Batı Çalışma Gurubu, 15 Temmuz darbe kalkışmaları hepsi de batının Anadolu’yu ele geçirme, milletimizi esir etme oyunudur.

Menderes ve iki bakanını asanlar, Özal’ı zehirleyenler, Eşref Bitlisi ve Muhsin Yazıcıoğlunun uçaklarını düşürenler, 28 Şubatta Milli Görüş liderine küfredenler, onu Başbakanlıktan düşürenler, tehdit ve şantajla hesaba çekenler, defalarca partisini kapatanlar, başörtülü milletvekili Merve Kavakçıyı meclisten ve Binlerce Müslüman kız öğrenciyi okullardan atanlar, Ezan Kur’an ve İslam düşmanları ile el ele kol kola kuzu sarması olanlar bu Antik Yunan oyununu birlikte oynayanlardır.

Bu ne biçim ‘’Yeniden büyük Türkiye’’ anlayışı’’, bu ne biçim ‘’Hak ve Batıl mücadelesi’’, bu ne biçim ‘’ Cihat hareketi’’, bu ne biçim ‘’Milli, yerli ve İslami bir görüş ve duruş’’ ki, kendilerini İslam ile konumlandıran bir parti ve haraket Allah düşmanlarıyla birlikte Müslüman milletimize karşı savaşan Truva atlarıyla aynı yuvarlak masa etrafında, aynı saf ve cephede bir araya gelebiliyor?

Bu ne biçim milliyetçilik ve vatanseverliktir ki, millet ve vatan düşmanları olan kuklalarla dost olup Truva atının içine gizlenerek milleti ve vatanı işgal etmek isteyenlerle birlikte olabiliyor?

Türkiye ve Müslüman karşıtlarına, tarih ve coğrafya cahillerine, medeniyetimizin düşmanlarına karşı savaşmaya cesaret edemeyenler Allah, Peygamber ve Türkiye dediği, İslami değerlere sahip olduğu için emperyalistlerin hedefi haline gelen Başkan Erdoğan düşmanlığı paydasında buluşabiliyor.

İslam’ı ve Müslümanları yok etmek isteyen düşmanlar taşeron CHP ve ihanet hareketi BDP ile birlikte, ABD Projesini iktidara taşımaya çalışması bir Firavun düzenine hamallık yapmaktan başka hiçbir anlama gelmiyor.

İslami bir duruşu olan Müslüman bir lider, toplum ve hareket asla; Allah ve Peygamber, Kur’an ve sünnet, ezan ve cami, İslam ve Müslüman düşmanlarıyla, onların projelerini iktidara taşımak için bir araya gelemez. Onlarla birlikte inkar ve tuğyanın kara bayrağı altında ortak bir duruş sergileyemez, onların kuyruğuna takılıp kimseye taşeronluk ve zağarlık yapamaz.

Selçuklunun, Osmanlının Müslüman evlatları Yunan Kralı Agemennon’un piçleriyle Truva atına binemez.

Arif Altunbaş, Haber 7

30.

Biden: AB ile 15 milyar metreküp LNG için anlaşma yapıldı

ABD, Avrupa Birliği’nin (AB) enerjide Rusya’ya olan bağımlılığını azaltmak için bu yıl ilave 15 milyar metreküp sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) sağlayacak.

Biden: AB ile 15 milyar metreküp LNG için anlaşma yapıldı
25.03.2022 

ABD Başkanı Joe Biden ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, ABD’nin Brüksel’deki Büyükelçilik binasında basına açıklamalarda bulundu.

ABD ve AB’nin Rusya’ya enerjide olan bağımlılığı düşürmek üzere bir araya geldiğini belirten Biden, “Bu hedefe yönelik ortak bir strateji üzerinde anlaştık.” dedi.

Biden, “ABD ve AB, doğal gazda bağımlılıktan kurtulmak için somut adımlar atacağız.” ifadesini kullandı.

Rusya’ya enerjide bağımlılığı azaltmak için bu yıl Avrupa’ya ilave 15 milyar metreküp LNG göndermek üzere AB ile anlaştıklarını vurgulayan Biden, Avrupa’nın Rus gazına olan bağımlılığını olabildiğince çabuk azaltmasına yardım edeceklerini anlattı.

Biden, “ABD, uluslararası ortaklarla birlikte, bu yıl Avrupa için ilave 15 milyar metreküp LNG sağlamak için çalışacak.” diye konuştu.

ABD’nin 2030 yılına kadar da AB pazarına yıllık 50 milyar metreküp ek LNG sağlamak üzere iş birliği yapacağına işaret eden Biden, AB Komisyonu’nun kıtadaki doğal gaz altyapı ve depolamasını geliştirmek için üye ülkelerle çalışacağını anlattı.

TRANSATLANTİK VERİ ANLAŞMASI

Biden, “AB ile aramızda öngörülebilir ve güvenilir veri akışlarını mümkün kılacak yeni bir transatlantik veri akışları çerçevesi üzerinde prensipte bir anlaşma sağladık.” dedi.

Anlaşmanın vatandaşların veri güvenliğini sağlayacağını ve veri mahremiyetini koruyacağını anlatan Biden, “Bu yeni veri koruma çerçevesi büyüme ve inovasyonu destekleyecek, firmalara yardımcı olacak.” değerlendirmesinde bulundu.

RUSYA’YI TAMAMEN DEVRE DIŞI BIRAKMA HAMLESİ

ABD Başkanı Joe Biden’ın bu yıl Avrupa’ya ilave göndermeyi planladıklarını duyurduğu 15 milyar metreküplük LNG, Rusya’nın Avrupa’ya bir yılda gönderdiği toplam LNG miktarına denk geliyor. Rusya geçen yıl Avrupa’ya toplam 155 milyar metreküp doğal gaz gönderdi. Bu gazın 140 milyar metreküpü boru hatlarıyla iletilirken geriye kalan 15 milyar metreküplük kısım LNG olarak ihraç edildi.

RUS GAZININ 3’TE 1’İNİN YERİNİ ALACAK

AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen de ABD’nin AB’ye 2030’a kadar yıllık en az 50 milyar metreküp ilave LNG tedarik edeceğini belirtti.

Avrupa’nın enerji arzını Rusya’dan güvenli tedarikçilere doğru çeşitlenmek istediklerini belirten von der Leyen, “ABD’nin bu yıl AB’ye az 15 milyar metreküp LNG sağlama taahhüdü bu yönde büyük bir adımdır.” dedi.

Söz konusu miktarın Avrupa’nın Rusya’dan tedarik ettiği LNG yerine geçeceğini vurgulayan von der Leyen, ayrıca ABD’nin Avrupa’ya 2030 yılına kadar yıllık en az 50 milyar metreküp LNG arz edeceğini anlattı.

Von der Leyen, 50 milyar metreküp gazın Rus gazının 3’te1’inin yerini alacağını anımsatarak, “Şimdi doğru yoldayız.” ifadesini kullandı.

Von der Leyen, “ABD ile transatlantik veri akışı için yeni bir çerçeve üzerinde prensipte anlaşmaya vardığımız için de çok memnunum.” diye konuştu.

ABD, geçen yıl AB’ye yaklaşık 22 milyar metreküp doğal gaz göndermişti.

“BÜTÜN SEÇENEKLER MASADA”

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, “Mevcut durumda doğrudan ödemeden fiyat sabitlemeye kadar bütün seçenekleri değerlendiriyoruz. Birbirimizden daha fazla teklif vermek ve fiyatları yükseltmek yerine ortak hareket etmeliyiz” dedi.Enerjideki fiyat artışını anlamak ve üstesinden gelmek için elektrik üretimindeki kaynakların incelenmesi gerektiğine işaret eden von der Leyen, Avrupa’da elektriğinin ortalama yüzde 39’unun yenilenebilir, yüzde 25’inin nükleer, yüzde 20’sinin doğal gaz, yüzde 13’ünün kömür gibi katı fosil yakıtlar ve yüzde 2’sinin de petrolden sağlandığını belirtti.

“İLK ÖNEMLİ KİLOMETRE TAŞLARINA ULAŞILDI”

Almanya Ekonomi Bakanı Habeck: Rus enerjisine bağımlılığı azaltmak için yeni tedarikçilerle anlaştık.

Almanya Ekonomi ve İklimi Koruma Bakanı Robert Habeck, ülkesinin yeni tedarikçilerle Rus kömürü, petrolü veya doğal gazına olan bağımlılığını önemli ölçüde azaltmasına imkan sağlayacak sözleşmeler imzaladığını söyledi.Habeck, “Bizi enerjide Rus ithalatının bağımlılığından kurtaracak ilk önemli kilometre taşlarına ulaşıldı.” dedi.

Ham petrolün yüzde 35’ini Rusya’dan alan Almanya’nın gelecek haftalarda bu oranı yüzde 25’e indireceğini bildiren Habeck, kömürde ise Rusya’nın payının yüzde 45’den yüzde 25’e ineceğini belirtti.

AVRUPA’NIN ENERJİ ATILIMI

AB’nin doğal gaz tedarikinde ilk sırayı yüzde 40’la Rusya alıyor. AB geçen yıl Rusya’dan 155 milyar metreküplük doğal gaz ithal etmişti.

AB ülkeleri, Rus gazına olan bağımlılığı hızla azaltmak istiyor.

ABD Başkanı Biden, NATO, G7 ve AB zirveleri için Brüksel’de bulunuyor.

Ayrıca, bugün yapılan AB Liderler Zirvesi’nde doğal gaz depolarının kış aylarına kadar doldurulması ve ortak doğal gaz tedariki konularında kararlar alınması bekleniyor.

KAYNAK: AA

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ!

ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ! ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΩΣ “ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ “ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ”!.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ Ο/ΕΔΑΦΗ!..

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ!.. 

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΗ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΚΡΙΤΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ Γ’ Π.Π., ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Η.Π.Α.!

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ” ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΕΣ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ”, ΟΠΩΣ ΑΝΟΗΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, (ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ), ΜΕ ΤΗΝ Νο “1” ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΑ!.. 

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ (ΠΟΥΤΙΝ) ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α/ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ (ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Σ’ ΑΥΤΗΝ “ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ”), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!

ΕΤΣΙ, ΚΥΡΙΩΣ Ο ΝΥΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ / ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ Νο “1” Σ’ ΑΥΤΗΝ) ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ “ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ” Η(ΔΙΑΖ) ΩΣ “ΚΗΡΥΚΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ”, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ!..

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ! ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΧΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ… “ΤΕΣΤ”, ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΑΦΤΙΑ! ΕΤΣΙ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ Γ’ Π.Π. ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ/Φ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΘΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΕΝΩ Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Ρ/ΣΥΝΤΡΙΒΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ!..

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ! ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΔΩΘΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ”, ΩΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ; 

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ; (ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ);

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟ Νο “1” ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”,ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ;

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-