Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν θα μπορέσει να μιλήσει στους Αυστριακούς βουλευτές.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει μιλήσει μέσω βιντεοσύνδεσης σε πολιτικούς από τη γερμανική Βουλή μέχρι το αμερικανικό Κογκρέσο, αλλά δεν θα έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί στους Αυστριακούς βουλευτές.

Το φιλελεύθερο κόμμα NEOS είχε κάνει την πρόταση ο Ζελένσκι να κάνει παρέμβαση για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί. Τα κόμματα SPÖ and FPÖ αντιτάχθηκαν σε αυτή την προοπτική επισημαίνοντας ότι η Αυστρία είναι ουδέτερη χώρα και ότι ο Ζελένσκι θα μεταφέρει την εικόνα μόνο από τη μία πλευρά.

Το NEOS κατηγόρησε τα κόμματα που διαφώνησαν ότι παραποιούν την έννοια της ουδετερότητας.

ingr

Η ανάρτηση στο Facebook

Θυμίζουμε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος είναι πιθανό να μιλήσει στην ελληνική Βουλή την Τετάρτη ή την Πέμπτη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά την πρόσκληση που έλαβε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ομιλία του αναμένεται να διαρκέσει 20 λεπτά.

15. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ! ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ Ρ/ΠΡΟΕΔΡΟ “ΧΑΣΑΠΗ”!..

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, Ο Γ’ Π.Π. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!..

ΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΘΕΣΕ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΤΙΓΜΗ, ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο Ρ/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΞΕΡΕ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΕΒΛΕΠΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!..

ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ”, (ΑΠΟΡΙΑ… ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΗΣ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ), ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙ ΠΟΜΠΕΟ ΚΑΙ ΜΠΛΙΝΚΕΝ, 2 ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ… ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ “ΠΑΙΖΕΙ” ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ -ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΡΑΜΟΛΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ “ΚΑΠΗ”;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΕ ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΩΣ Κ-Β, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΤΟ “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ”;

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ! ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟ; ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΜΙΛΗΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΟΚΙΜΟ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ (;), ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΤΟΥΣ / ΛΑΚΕΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ (; ; 😉 ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ (“ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ / ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ή ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ), ΤΟΝ ΔΗΜ/ΦΟ ΠΑΠΑΧΕΛΑ, ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ (! 😉 ΣΕΡΜΠΟ, ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ – ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!..