Ουκρανικό Σφουγγαρόπανο Στα Μούτρα των Ελλήνων!..

Φίλοι μου!

Μίλησε, σήμερα (07-04-2022), στην ε/Βουλή (μάλλον όχι “λάϊβ”, αλλά σε βίντεο), ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Κος Β. Ζελένσκι!

Προηγουμένως, έβγαλε ένα εισαγωγικό της όλης εκδήλωσης λογίδριο, το “παιδί” του Αβέρωφ, που όμως συγκρινόμενος μαζί του, μόνον ως “λίγος” μπορεί να χαρακτηρισθεί! Aναφέρομαι στον ΠτΒ μας, Κο Τασούλα.

Να πούμε επίσης πως, χθες (επιλεγείς χρόνος, προφανώς για να φτιάξει κλίμα για σήμερα η Κ-Β, κυρίως προς τους ανταποκριτές του ξένου Τύπου στην χώρα μας, ώστε να έχουν να μεταδώσουν στην Δύση πολύ υλικό και δη υλικό πλούσιο σε αντι-Ρωσισμό), η ε/Κ-Β απέλασε 12 Ρώσους διπλωμάτες που υπηρετούσαν στην Πατρίδα μας, μεταξύ των οποίων και τον Ρ/Πρόξενο στην Θεσσαλονίκη μας!..

Τέλος και ο Ε/ΥΠΕΞ ανέφερε, ευρισκόμενος στον εξωτερικό, ότι η Ελλάς θα ζητήσει να εξεταστεί το αν είχαμε εγκλήματα πολέμου, από τις ΡΕΔ, στην Μαριούπολη, (και!) των 150.000 Ελλήνων!

Και μετά από τα παραπάνω… γλειφτρο-ελληνικά και υποτίθεται και πολιτικά, ώστε να βλέπει η “Διεθνής Εξουσία” στην Δύση και να λέει “πόσο καλοί δούλοι μας είναι αυτοί οι Έλληνες”, περιμέναμε σήμερα τον Ουκρανό “Κομίντιαν” να πει “2 λόγια” φιλόφρονα, τουλάχιστον προς τους Έλληνες, και βεβαίως ακολούθως και προς την ε/Κ-Β! “Εις μάτην” όμως!..

Διαβάστε!

1. Αρχικά, να ασχοληθούμε, για λίγο, με τα όσα είπε ο ΠτΒ μας!

Σεβαστέ μας Πρόεδρε!

α. Επειδή φέρεται ότι ξέρετε Ιστορία! Οι ιστορικοί μας δεσμοί, λόγω Μαριούπολης και Οδησσού, είναι με τους Ουκρανούς ή με τους Ρώσους; Υπήρχε καμία Ουκρανία το “1821”, προεπαναστατικά και μεταεπαναστατικά;

β. Πώς ξέρετε ότι αυτά που έδειξαν οι Ουκρανοί από την Μπούκα, Μαριούπολη, κλπ, είναι “δουλειά” των Ρώσων; Πώς αποδεικνύεται αυτό;

Η προπαγάνδα, στις 9 των 10 των περιπτώσεων, δεν αποδεικνύεται, Κε Πρόεδρε και αν κάποια στιγμή αποδειχθεί και κάτι, αυτό είθισται να μην γίνεται αποδεκτό από τον κάθε φορά δράστη!..

Μέχρι και οι Τούρκοι, Κε Πρόεδρε, δεν έλαβαν θέση, αλλά αναφέρθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας μιας διεθνούς εξεταστικής Ομάδος / “Ομάδος Ερεύνης”, η οποία ζητούν να εξετάσει το θέμα “εγκλήματα πολέμου” στην Ουκρανία σήμερα!

γ. Το χειρότερο όμως, Κε Πρόεδρε της Ε/βουλής, που είπατε και σας χαρακτηρίζει πολύ άσχημα, πρωτίστως ως Έλληνα και μετά ως Βουλευτή και ως ΠτΒ, ήταν η σύγκριση που επιχειρήσατε να κάνετε, θέλοντας να παρουσιάσετε ως μη Ναζήδες τους Ουκρανούς*, συγκρίνοντας τον ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ και ΗΡΩΪΚΟ ΑΓΩΝΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, τις ημέρες αυτές, στην “Μάχη των Οχυρών”, το 1941, κατά των Χίτλερ(ο)ΝΑΖΙ(δων), με τον αγώνα σήμερα κατά των Ρώσων των τάχα μου μη ΝΑΖΙ Ουκρανών!..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ε/ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΕΤΕ!..

Αντιπαρέρχομαι την προσβολή, για την οποίαν πρέπει επίσης να ντρέπεστε, να θεωρείτε τους Έλληνες αρνιά και να μιλάτε για μη ΝΑΖΙ Ουκρανούς, γενόμενος ταυτοχρόνως και ψεύτης, διότι αυτή η προσβολή είναι, κρινόμενη, μικροτέρας εμβελείας της πιο πάνω αναφερθείσης ύβρεως!..

ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΣ

* Η Ταξιαρχία ΑΖΩΦ, η ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ, ο Δεξιός Τομέας, κλπ, δεν είναι ΝΑΖΗΔΕΣ, σεβαστέ Κε ΠτΒ; Ποιόν ή ποιούς νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε; Εμάς πάντως, ΌΧΙ! Ίσως, τον… εαυτό σας!..

Κατά τον Β’ Π.Π. , ξέρετε να μας πείτε, αν συνεστήθησαν Ουκρανικά Τάγματα (πόσα και ποιά), τα οποία πολέμησαν στο πλευρό των ΝΑΖΙ;

Ξέρετε να μας πείτε, αν η σημερινή Δ. Ουκρανία, λόγω του ότι είναι ιστορικά μέρος της παλαιάς Πολωνίας, είναι σχεδόν όλη Φιλο-Ναζιστική, λόγω του βρωμερού γεγονότος στο δάσος του Κατίν, με τους 3000 νεκρούς / δολοφονημένους από τους Ρ/Κομμουνιστές, Πολωνούς Αξκούς;

Το Κατίν είναι το καλύτερο παράδειγμα προπαγάνδας, αφού για όλον τον Β’ Π.Π. “σερνόταν” το, “οι φονιάδες οι Γερμανοί”, και “μπείξε” και δείξε Γερμανοί”, αφού αν η Δύση απεκάλυπτε την αλήθεια που την ήξερε (δείτε, με την ευκαιρία, και την ταινία “Αίνιγμα”), τότε πιθανότατα η νίκη θα στεφάνωνε το Γερμανικό εξ Αυστρίας κτήνος!.. Πώς λοιπόν είστε τόσο σίγουρος με τα όσα σερβίρουν οι Ουκρανοί, που τους κατευθύνει, κλπ, η Δύση;

Κε Πρόεδρε της Βουλής!

Μας θυμίσατε τους Κατοχικούς συνεργάτες των Γερμανών σήμερα, με αυτά τα ανεπίτρεπτα που είπατε, μας θυμίσατε τους ρουφιάνους και δοσίλογους της Κατοχής, μας θυμίσατε πχ την πιθανότατα Ομάδα σας, την Βαζελίνη, η οποία είχε παίξει τότε “φιλικό” με τους SS!..

Είστε ικανός, έτσι όπως σας ακούσαμε σήμερα, Κε Πρόεδρε, εσείς ο Ηπειρώτης να δικαιολογήσετε ακόμα και τους ΝΑΖΙ-ΤΣΑΜΗΔΕΣ (όσους φυσικά εξ αυτών των πρώην Ελλήνων έγιναν, εκτός από Μουσουλμάνοι και Ναζήδες), που σήμερα οι απόγονοί τους Αλβανο-Τσάμηδες θέλουν την… αλβανική Τσαμουριά!..

Ακούγοντας όμως, μετά από λίγο, τον Ε-Ουκρανό “Μιχαήλ” να αναφέρεται στους Ρώσους… ΝΑΖΙ, εκτός του γέλιου που μας προκάλεσε, καταλάβαμε ότι οι… λακέδες σας, με προφανή εντολή σας (της Κ-Β), είχαν και είχατε σχεδιάσει με τους Ουκρανούς της Ο/Κ-Β να πείτε στους Έλληνες ότι όχι μόνον οι Ουκρανικές ΕΔ δεν είναι κατά τα 2/3 Ναζήδες, όπως και είναι, αλλά πως αντιθέτως οι Ρώσοι είναι ΝΑΖΙ (με αυτό σας φτύνουν ακόμα και οι… γελοίοι), προχωρώντας και πιο πέρα, (όπως κάνουν, συνήθως πάντα, οι Έλληνες πολιτικοί για να γλείψουν την “Διεθνή Εξουσία”), συγκρίνοντας τον ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ αγώνα μας (μετά τον ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ στην Β. Ήπειρο αγώνα των ΕΕΔ), με αυτόν, τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αντι-Ναζιστικό σημερινό αγώνα των Ουκρανών!.. Η συνεννόηση αυτή κατέληξε να γίνει, ακόμα και στην συνείδηση όσων Ελλήνων τάσσονται μαζί σας (αγνά βεβαίως, διότι οι άνθρωποι βλέπουν όσα ο Πόλεμος επιφέρει και θρηνούν, όπως όλοι μας), τουλάχιστον ένα “ερωτηματικό”, μια… αποσβολωμένη απορία!..

Αλήθεια! Όντας Ηπειρώτης, πώς θα δείτε “κατά πρόσωπον” και πάλι τους ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, για άλλη μια φορά, ακόμα και αν έτσι έπρεπε να πείτε, αφού οι Έλληνες πολιτικοί είχαν ιστορικά, πάντα, στα εθνικά μας θέματα, μια εντιμότητα, σχετική έστω!..

-/-

Η σημερινή σας στάση, αλλά και συνολικά της Κ-Β σας και Κ-Β μας, όπως και των λοιπών Κομμάτων που παρέστησαν στην “στημένη” αυτή εκδήλωσή σας, δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε, πιστεύω πως “ναι”, διότι είστε έξυπνος, έδειξε το πόσο σάπιο είναι το ελληνικό πολιτικό σύστημα και ως σύνολο και ως μονάδες, μία των οποίων είστε και εσείς!..

Σήμερα, μαζί με όλους εσάς τους δήθεν… Φιλο-Ουκρανούς πολιτικούς, φάγαμε πατσαβούρα στα μούτρα, από τον Ζελένσκι, και εμείς, ο ε/λαός!.. Το καταλάβατε ή όχι, Κε Πρόεδρε;

Γιατί πατσαβούρα, θα με ρωτήσετε!

Απαντώ! Διότι δεν ακούσαμε τίποτα να πει πχ για την τουρκική εισβολή(!) στην Κύπρο το 1974! Η(διαζ) είπε και δεν το ακούσαμε, Κε Πρόεδρε της Βουλής μας;

Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ σας, αυτήν την φορά συνολικά σαν Κ-Β, που δεν μπορέσατε ούτε μια σχετική, έστω παραπλήσια κουβέντα, να πάρετε!..

Κε ΠτΒ!

Ο Ζελένσκι, με άδεια της ε/Κ-Β, όπως και των παρισταμένων 2 ακόμα Κομμάτων της αντι-πολιτευόμενής μας… πλάκας, έκανε κανονικά και με τον Νόμο, όπως λέμε, “ΡΟΜΠ ΝΤΕ ΣΑΜΠΡ”, σήμερα, την Πατρίδα μας, με το να χρησιμοποιήσει έτσι “στα ίσα” και ξεδιάντροπα την ευκαιρία να προβάλλει την προπαγάνδα του, διότι αυτό έκανε!.. Γι΄αυτό, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΩΣ Κ-Β ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ Ε/ΛΑΟ!..

Τέλος, γιατί ζήτω η Ουκρανία, Κε Πρόεδρε; Άντε να δεχθούμε το… αόριστο “ζήτω η Ελευθερία”!.. Αλλά κανένα “Ζήτω και η Ελλάς”, της οποίας ο λαός, δι’ υμών, έστειλε ανθρωπιστική και οπλική βοήθεια, ένας λαός που στέλνει από πάνες, κουβέρτες και ρούχα, έως φάρμακα, ενέσεις, κλπ, ένας πολυβασανισμένος λαός που δέχεται στο έδαφός του και Ουκρανούς πλέον πρόσφυγες, δεν άξιζε ένα… “ζήτω” σας ή αν το λέγατε θα ενοχλούσατε τους διεθνιστές ΣΟΡΙΤΕΣ επιτηρητές σας, εντός της Κ-Β, και μαζί και όσους στην αλλοδαπή ομοίους τους, σας άκουγαν;

Αυτό και αν είναι… ΝΤΡΟΠΗ και ΟΝΕΙΔΟΣ, Κε ΠτΒ!..

2. Ο/Πρόεδρος.

Κε Πρόεδρε!

Η “Φιλική Εταιρεία” συνεκροτήθη κάποτε, στην Ρωσική και όχι Ουκρανική Οδησσό, Κε Πρόεδρε!

Μην γίνεστε αστείος, σαν κάποιους δικούς μας εδώ, μιλώντας για Ρώσους… Ναζιστές, διότι θυμίζετε, τουλάχιστον, την ε/παροιμία – φράση, κλπ, “βγάλ’ την σκούφια σου και βάρα με”!..

– Εντάξει ο Μιχαήλ, είπε ό,τι του είπατε να πει, για τους ΝΑΖΙ, αν και μέλος της ναζιστικής σας Ταξχίας του Αζώφ! Αλλά, ο άλλος Ε-Ο… ήρωας που “βγάλατε”, και αυτός της ίδιας Ταξιαρχίας, αυτός ο Αναστάσιος με την μάσκα, μάλλον θα του ξέφυγε το… “και δικοί σας άνθρωποι”, απευθυνόμενος σε εμάς, δεν είναι;

Για την Κύπρο και την τ/εισβολή, γιατί δεν είπατε τίποτα, Κε Πρόεδρε; Λόγω της αγάπης σας προς την άλλη, ιδεολογικά ίδια με εσάς (με κάποιες φυσικά παραλλαγές), Τουρκία; Περνιέστε για έξυπνος, όπως όλα τα “Σορόσπαιδα”, έ; Ενώ εμείς οι Έλληνες είμαστε οι οιωνεί μαλάκες και κυρίως οι λακέδες πολιτικοί μας, έ, τους οποίους μπορέσατε, μέχρι και εσείς, ένας δοτός του Σόρος και των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων” πρακτορίσκος, να φέρετε βόλτα, έτσι δεν είναι;

– Τέλος, ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ(!!!)… ΜΙΚΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΚΛΠ!

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΟΥΔΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΒΔΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ “ΚΙΝΑΛ”! (ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ… ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ… ΒΡΟΝΤΗΞΕΣ ΟΛΑ, ΩΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ)!..

3ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!

ΟΚ! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΡΩΣΟΥΣ! ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ “IQ”!..

α. ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΣΧΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ-Β ΣΑΣ ΞΑΝΑΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ (sic) ΡΩΣΩΝ;

β. ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ-Β ΣΑΣ ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΙΣΜΟΣ; TI ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ή ΕΣΤΩ ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ;

γ. Γιατί ο Κος Ζελένσκι, δεν είπε κουβέντα, λέτε, για το 1974 και την τ/εισβολή;

4. ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε/Κ-Β

– ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ!.. ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΠΛΗΝ 2, 3!

– ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΑΝΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ… “ΕΝΕΠΛΑΚΗ”!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ΑΛΛΑ Ο ΓΡΑΦΩΝ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΚΑΙ ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΦΥΓΗ” ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ “ΔΙΑΚΟΠΗ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟ, ΑΔΟΛΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΥΙΟ ΤΟΥ “ΓΑΠ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ),  ΤΟΝ ΝΥΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛ ΚΑΒΛΑΡΑΜΠΙ!..

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ”, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, (ΠΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ, ΚΛΠ), ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ ΣΤΗΝ Ε/ΒΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ… ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ… ΚΩΜΙΚΟΥ Β. ΖΕΛΕΝΣΚΙ!..

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ.. ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ, (ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ), ΕΣΣΔ!

2. Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ… ΠΙΚΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, “ΔΙΩΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ”, ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛ/ΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!..

ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ, ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΓΑΜΠΡΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΕΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ!.. / Ο… ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΧΑΘΗΚΕ!..

-/-