2, 3 ΣΚΕΨΕΙΣ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Είχαμε γράψει, κατά το σχετικώς πρόσφατο παρελθόν, 2, 3 φορές νομίζω και πάντα δοθείσης καταλλήλου ευκαιρίας, πως τον Σουηδό τέως Π-Θ Όλαφ ΠΑΛΜΕ τον είχαν σκοτώσει, με έμμισθο φονιά τους, οι τ/ΜΥ (ΜΙΤ), ως… ύψιστη εκδίκησή τους, για τον λόγο ότι η Σουηδία επί χρόνια (και ιδιαιτέρως επί Πάλμε), υπεστήριζε το “ΡΚΚ”!

Μάλιστα, σας είχαμε πληροφορήσει (εκ του περισσού βεβαίως), πως ο φονιάς κατέφυγε αμέσως μετά στην Ν. Αφρική, πριν καταλήξει στην Τουρκία, δια της “ΤΔΒΚ”(sic)!..

Οι Σουηδοί, που μας διάβαζαν και μας διαβάζουν και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό, “βγήκαν”, πριν από όχι και πάρα πολύ πίσω καιρό, και επισήμως ανέφεραν δια κρατικής τους (δικαστικής) παρεμβάσεως, πως το θέμα “ΠΑΛΜΕ” έχει κλείσει οριστικά και πως το Σ/Κράτος έχει καταλήξει πως ο ΠΑΛΜΕ δολοφονήθηκε από συγκεκριμένο Σουηδό, κλπ, κατά την ώρα που μετέβαινε, με την σύζυγό του, σε κινηματογράφο, κλπ!..

Οι γνήσιοι Δημοκράτες Σουηδοί δεν ήθελαν και δεν θέλουν (!) προφανώς να έρθουν σε ρήξη με την Τουρκία, για μια σειρά από λόγους, πολιτικούς, οικονομικούς, κλπ, και έτσι έβαλαν οριστικό τέλος στο θέμα της υπόψη δολοφονίας, χωρίς φυσικά να αλλάζουν την δημοκρατική τους πολιτική στάση έναντι κυρίως των τουρκικών αθλίων συμπεριφορών, σε θέματα κυρίως που άπτονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα αυτήν, αλλά και ευρύτερα!.. (Κάτι που απέδειξαν και τα λεγόμενα του Σ/ΥΠΕΞ, όταν αυτός μετέβη, προ καιρού, στην Άγκυρα και έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου, με τον Τ/ΥΠΕΞ).

Τώρα, που η Τουρκία, σε 1ο χρόνο, (σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη ιστορική περίοδο – συγκυρία, λόγω του “Ουκρανικού”), δεν συναινεί στο αίτημα της Σουηδίας (και της ομόρου της Φινλανδίας), να εισαχθεί στο ΝΑΤΟ, (όπου απαιτείται, θυμίζω, για όλα τα θέματα, ομοφωνία, στις όποιες αποφάσεις, όλων των μελών του), με τον ισχυρισμό πως η Σουηδία συνεχίζει να υποστηρίζει την τρομοκρατική (sic) Οργάνωση του “ΡΚΚ”, τί έχουν άραγε να πουν οι φίλοι Σουηδοί;

Θα συνεχίσουν οι Σουηδοί να έχουν την ίδια στάση – συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία, γενόμενοι ίσως και… δουλικοί προς αυτήν, από “τύποις” ουδέτεροι που είναι σήμερα προς αυτήν, προκειμένου να πάρουν το “ναι” του ΡΤΕ, υπό όρους φυσικά, τους οποίους θα πρέπει αυτοί να τηρήσουν / να εκπληρώσουν, αυτό που οι Τούρκοι ονομάζουν… “εγγυήσεις ασφαλείας”… τους, απέναντι σε Οργανώσεις τύπου “ΡΚΚ” και που δια στόματος του Τ/ΥΠΕΞ ζητείται από την Τουρκία απ’ όλους τους συμμάχους της στο ΝΑΤO ή θα ορθώσουν πιθανώς ανάστημα στην σύγχρονη τ/ … “Πύλη” και πώς;

Κατ’ εμάς, όπως σας το έχουμε γράψει, δεν έχουν κανένα λόγο σήμερα Σουηδία και Φινλανδία να μπουν στο ΝΑΤΟ, προκαλώντας τον Ρώσο… γίγαντα, αφού όπως επίσης σας έχουμε γράψει, η Ρωσία ενδιαφέρεται για το “Κέντρο της Γης” και για τον τελικό εκ μέρους της έλεγχο των Στενών Βοσπόρου και Δαρδανελίων, στόχο που ξεκίνησε να υλοποιεί σιγά – σιγά και με προσοχή (!) απ’ το 2008 με την προσάρτηση των Απχαζίας και Ν. Οσετίας, την κατάληψη της Κριμαίας το 2014, και σήμερα με την εισβολή της και την στρατιωτική επιχείρησή της στην Ουκρανία! (Περί αυτού πρόκειται ό,τι άλλο και να ακούτε να λένε. Πόλεμος, ειδικά από την υπερδύναμη Ρωσία, θα ήταν αν συνεγείρετο πολεμικά ολόκληρος η Ρωσία, η οποία όμως συνεχίζει να ζει κανονικά, γεγονός λοιπόν που δεν συνέβη, και που με τον άκριτο, αν όχι και ανόητο, παγκόσμιο -μορφής “παρία”- αποκλεισμό της που επιχειρείται από την Δύση, αλλά που θα συμβεί, όταν η Ρωσία στρέψει προς Νότο / προς Τουρκία τις επχ-σεις της και εμπλακεί υποχρεωτικά η Δύση κατ’ αυτής, όπου και θα προστρέξει “σώσον – ελέησον” η Τουρκία), μια Ρωσία που θέλει να καταλάβει όλη την υπάρχουσα σήμερα στην Ουκρανία παράλιο ζώνη της στην Μ. Θάλασσα (εξ αρχής σας τα έγραψε ο “Ε.Θ.”), με ένα ασφαλώς ικανό βάθος, στο εσωτερικό της χώρας, για λόγους ασφαλείας μελλοντικών της (ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΟ / προς Τουρκία) επχ-σεων!..

Εμείς ακραδάντως πιστεύουμε πως, η Σουηδία και η Φινλανδία “ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ” από την Δύση* (και κυρίως από τις Η.Π.Α.), να ζητήσουν να ενταχθούν τώρα στο ΝΑΤΟ, απλώς διότι οι εντολείς του Α/Προέδρου, αιώνιοι εραστές του “ΜΑΜΩΝΑ”, απάτρηδες Κοσμοκυρίαρχοι “Διεθνείς Εβραίοι”, θέλουν περισσότερο να προκαλέσουν τον Πούτιν και όχι να του αποσπάσουν την προσοχή, κυρίως από το μέτωπο της Ν. (παραλίου) Ουκρανίας, αφού γνωρίζουν ότι οι Ρώσοι, όσο αργοί να είναι στην σκέψη και πρωτίστως στην αντίδραση, δεν είναι ανόητοι!..

Ο Πούτιν έχει τα πυρηνικά του προσανατολισμένα και προς τα σύνορά του με τις 2 αυτές Σκανδιναβικές χώρες, ώστε  να είναι εξασφαλισμένος, ως Ρωσία, και ουδεμία βλέψη έχει σ’ αυτές!

* Η Δύση προσπαθεί με την προπαγάνδα της και -ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!)- και(!) δια των δηλώσεών της(!!!) να οδηγήσει τους Ρώσους, [εφαρμόζοντας ένα είδος… πολιτικής τηλεπαθείας, για να μην γράψω… μαγείας και πιθανώς ενοχληθείτε, (αν και θα έχετε “δει” πως παίζει πολύ τελευταία, από κάποιους έμμισθους εδώ πρακτορίσκους της Δύσης / Η.Π.Α., δοτούς και διορισμένους με εντολή… Καθηγητές Παν-μίων, η φράση “πολιτική… γοητεία”)], να κάνει πράξεις – ενέργειες στο στρατιωτικό και πολιτικό Πεδίο, που ούτε καν οι Ρώσοι έχουν διανοηθεί! Αυτό ονομάζεται “ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ της ΣΚΕΨΕΩΣ του ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ” και αν αυτή επιτευχθεί και ο αντίπαλος κάνει ό,τι εμμέσως τυχόν του επεβλήθη, τότε η ήττα του είναι θέμα χρόνου, αφού ο χειραγωγών έχει έτοιμη και καταιγιστική την… απάντησή του σε ό,τι ο χειραγωγούμενος, υποκινούμενος, πράξει!..

Είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο όλο αυτό, και μάλιστα όταν απευθύνεται σε έναν Στρατό, όπως τον Ρωσικό!..

-/-

Αυτά τα ολίγα για τους φίλους Σουηδούς, αλλά και τους επίσης προσφάτως σηκώσαντες… κεφαλήν προς την… “Πύλη” Φινλανδούς!

Όμως!

– Οι Η.Π.Α. τί άραγε έχουν να πουν για την στάση αυτήν της Τουρκίας, στο θέμα της εντάξεως στο ΝΑΤΟ των Σουηδο-Φινλανδών;

Μήπως, τώρα(!), σεβαστέ Κε… Μπλίνκεν, μόλις είπατε / εισηγηθήκατε να δώσετε πχ τα 40 “F-16” που σας ζητάνε οι ΤΕΔ, ώστε να μην χάσετε τάχα την Τουρκία, που υποτίθεται πως σε κάθε άλλη περίπτωση θα πάει προς Ρωσία μεριά, οι Τούρκοι έδειξαν πως πράγματι είναι αυστηροί… τηρητές, της γνωστής ιστορικά ρήσεως, η οποία λέγει “δώσε στον Τούρκο άσπρα, και άλλα θέλει, δώσε του και άλλα, και άλλα θέλει”, αν με καταλαβαίνετε!.. (Γι’ αυτό και σας έστειλαν, τώρα εκεί, ειδική πολιτικο-στρατιωτική “Διαπραγματευτική Ομάδα” / “Επιτροπή”, να σας… εξηγήσει τί ακριβώς θέλει να δώσετε στην Τουρκία, για τις ΤΕΔ, πέραν των F-16! Αχαχαχαχαχα)!..

Παράλληλα, “τω όντι” σεβαστέ Κε Μπλίνκεν, μήπως τώρα (ρητορικό και πάλι και αυτό το ερώτημα), καταλάβατε γιατί τώρα που έχετε εκεί στην χώρα σας τον πανέξυπνο, όσο και εύελπι Π-Θ μας Κ.Κ.Μ. , γιατί τώρα (4, 5 ημέρες πριν και πάντως στον κατάλληλο χρόνο), οι Τούρκοι αρνούνται… αρχικώς, την είσοδο στο ΝΑΤΟ, των Σουηδίας – Φινλανδίας;

Μήπως θέλουν να σας… πουν… εμμέσως, να είστε γενικώς προσεκτικοί στο τί θα δηλώσει, τάξει, δώσει, κλπ, στον Ε/Π-Θ, πχ ο Α/Πρόεδρός σας, εσείς ως ΥΠΕΞ, το ΥΠΑΜ σας, η “CIA”, κλπ, κλπ, κλπ;

Εμείς, ως Έλληνες “ΑΓΓΕΛΟΙ”, που πιστεύουμε πως η… παρουσία μας βοηθάει, έστω κατά-τι, την Κ-Β μας και ευρύτερα την Πατρίδα μας, όπως ασφαλώς και εσάς, ως την Νο “1” των συμμάχων μας, κατανοούμε και την δική σας πρόσφατη στάση – εισήγηση για να μην χαθεί η Τουρκία από την Δύση (η Τουρκία ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα πάει προς Ρωσία μεριά Κε Μπλίνκεν, “ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα”, όπως λέμε στην χώρα μας, μετά μάλιστα από 13 Ρ-Τ χαμένους εκ μέρους της πολέμους, αλλά θα συνεχίσει, όσο υφίσταται, να “παίζει” το χαρτί της Γεωγραφίας της και ουσιαστικά να σας εκβιάζει, με τον έναν ή άλλον τρόπο, ανεξαρτήτως της κάθε φορά ηγεσίας της και γι’ αυτό σας προτείναμε να οργανώσετε εκεί στο ΥΠΕΞ σας σεμινάριο με θέμα “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ” και να αφήσετε να μιλήσουν οι πάντες, ακόμα και… Αιρετικοί ή και βγάζοντες… σπυράκια, στο άκουσμα Η.Π.Α., ώστε να… ωφεληθείτε πλατύτερα, φυσικά καταγράφοντάς τους, κάτι που δεν έπρεπε να σας γράψω, αλλά… ), κατανοούμε, όσο και να πικραθήκαμε, και την στάση της αγαπημένης μας, ως γυναίκας(!), Κας Νούλαντ, (η οποία ούσα πανέμορφη, έπαψε δυστυχώς για κάποιους άγνωστους σε εμάς λόγους, να ασχολείται με την εμφάνισή της), μια Κα Νούλαντ, η οποία, ευρισκόμενη προ καιρού στην Κύπρο μας, υποσχέθηκε στους Τ/Κ πως δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη στο “Κυπριακό”, μέχρι τις τ/εκλογές, του Μαϊου του 2023 (υπό Κ.Σ. τότε οι τ/εκλογές), κατανοούμε και τις καθησυχαστικές, προς τους Τούρκους, πρόσφατες δηλώσεις της αντιπαθητικής όσο και απεχθούς σ’ εμάς (είμαστε ειλικρινείς**), Κας Νάνσυ ΠΕΛΟΖΙ, κατανοούμε το γνωστό δόγμα του τ/… προκεχωρημένου, όσο πια και… παρωχημένου, Φυλακίου της Δύσεως, απέναντι στο εκάστοτε Ρ/καθεστώς, κατανοούμε και τον παλαιό εκείνο Α/Στρατηγό – Διοικητή του Χερσαίου Στρατηγείου του ΝΑΤΟ στην “πάλαι ποτέ” “ΓΚΙΑΟΥΡ ΙΖΜΙΡ”, (κακώς βεβαίως “βγήκε” ο γνωστός μας Μπεν ΧΟΤΖΕΣ, αφού εσείς δεν είχατε πει προηγουμένως κάτι άλλο…), όπως και γνωρίζουμε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ(!) και το παλαιό Δόγμα του Παν-μίου του Χάρβαρντ, που δεν επιτρέπει σε καμία εκ των 2, ήτοι σε Ελλάδα και Τουρκία, να αποκτήσει ποτέ η μία, έναντι της άλλης, τέτοια μεγάλη διαφορά σ’ αυτό που καλείται “στρατιωτική υπεροχή”, για προφανείς και πάλι κατανοητούς από εμάς, λόγους, που φυσικά όμως ΔΕΝ(!) αποδεχόμαστε, πιστεύοντας σταθερά και ακλόνητα πως η θέση να ενισχύεται πάντα ο Μογγόλος, να γίνεστε λακέδες τους, όσο χρυσή λιβρέα και να φοράτε, κλπ, για να σας φυλάει απέναντι στον Ρώσο ή άντε να φυλάει την Δύση ή έστω για να μην χαθεί το στρατηγικό έδαφός του, θα είναι η βασική αιτία μιας λίαν πιθανούς ήττας σας / μας στα Στενά! (Αυτό μόνον “δια ζώσης” θα μπορούσα να σας το εξηγήσω, σεβαστέ Κε Α/ΥΠΕΞ! Σήμερα και απ’ εδώ, σας λέγω, με τον προσήκοντα σεβασμό, πως η στάση σας αυτή, “εν πολλοίς” ερμαφρόδιτη, ευθέως υπονομεύει, όχι μόνον την ισχύ, αλλά την ίδια την ύπαρξη της ΝΑ πτέρυγας του ΝΑΤΟ)!..

** Δεν μας άρεσε ποτέ η Κα ΠΕΛΟΖΙ, ως Πολιτικός φυσικά, όχι διότι προσκείμεθα στους Ρεπουμπλικανούς, κάτι που ποτέ δεν σας κρύψαμε, αλλά διότι διαπιστώσαμε από την παρακολούθησή της, ότι είναι “λίγη” και σαν άνθρωπος, ούσα μάλιστα ιδιαιτέρως φανατική, γεγονός που μας ενοχλεί αφάνταστα εμάς που πιστεύουμε πολύ στην δύναμη της ανθρωπίνου σκέψεως, αφού ο φανατισμός δεν δολοφονεί απλώς, αλλά διαγράφει “από προσώπου Γης” και την παραμικρή δυνατότητα να σκέπτεται ο άνθρωπος! Πότε σ’ αυτό (της) βάλαμε… σφραγίδα; Διαβάστε!

Όταν την είδαμε στην τηλεόραση, την ώρα που μιλούσε στο Α/”Σώμα” ο τέως Α/Πρόεδρος, Κος Ν. ΤΡΑΜΠ, αναφερόμενος στα πεπραγμένα της Κ-Β του νομίζω, κάποιου εκ των ετών που κυβέρνησε, η Κα… Πρόεδρος από πίσω του και καθήμενη στην θέση της, να σκίζει, … μορφάζουσα μάλιστα, τον λόγο του Α/Προέδρου, και συγκεκριμένα το γραπτό κείμενο, το οποίο της είχε δοθεί, πράξη της που έδειξε την ανύπαρκτη ανθρώπινη ποιότητά της, πράξη που έδειξε πως είναι ένα γνήσιο πολιτικό σκυλί, πράξη που μείωσε το κύρος του Α/Κοινοβουλίου στον Πλανήτη που είδε το τί αυτή η Κα έπραξε τότε, αλλά και το κύρος της μεγάλης και γνήσια δημοκρατικής Α/Συμπολιτείας!..

-/-

– Επίσης! Ο… Σκανδιναβός (Νορβηγός), βαθιά Τουρκόφιλος , όσο και βαθιά ΑΣΧΕΤΟΣ και “ΛΙΓΟΣ”, ΓΓ του ΝΑΤΟ, “δοτός” Κος Στόλτενμπεργκ, τί έχει να πει με το τουρκικό… “VETO”, στο Σουηδο-Φιναλανδικό αίτημα;

Είδατε τελικώς, πόσο δίκιο είχε ο Ε/ΥΠΑΜ, Κος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος δεν είπε “στα ίσα”, “Ε, εκεί στο ΝΑΤΟ! Πάψτε να γλείφετε πια την Τουρκία, πάψτε να της κάνετε… τεμενάδες”, αλλά προτίμησε να δηλώσει, πολιτικά ομιλών, αλλά τελικώς μάλλον μη γενόμενος κατανοητός, πως “δεν είναι κατάλληλος ο καιρός να μιλάει κανείς στο ΝΑΤΟ κατά της Τουρκίας”;

Άραγε τώρα είναι, Κε Υπουργέ; Τί λένε οι Σύμβουλοί σας, πλην υμών;

– Τέλος, ειδικά η… “ΜΑΝΑ” της Τουρκίας Γερμανία, τί λέγει, σχετικά με το τουρκικό αυτό “βέτο”, που έξυπνα η… Φαναριώτικη τουρκική διπλωματία έθεσε, ως μια αρχική της διαπραγματευτική θέση, στο θέμα εισόδου στο ΝΑΤΟ, των Σουηδίας και Φινλανδίας;

– Ακόμα! Η κραταιά και κατ’ εμάς ΔΙΚΑΙΗ πάντα, “στο τέλος της ημέρας” βεβαίως, αλλά ΔΙΚΑΙΗ, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, τί λέγει για το προκύψαν θέμα και την τ/στάση, που κατά την τρέχουσα… ρέουσα δυτική συλλογιστική, λογικά ευνοεί και πάλι την Ρωσία;

– Θυμίζουμε πως η Τουρκία δεν επέβαλε οικονομικές κυρώσεις στους Ρώσους (ορθότερα δεν συμμετέχει σ’ αυτές), “κάνει παιχνίδι” στα Στενά, με το “άνοιγμα – κλείσιμό” τους, παρέχει σταθερά τον αεροπορικό της χώρο στους Ρώσους (πλέον μας είπαν οι Τούρκοι μόνον σε πολιτικά ρ/α-φ με συγκεκριμένες διαδικασίες, ενώ στα πολεμικά ρ/α-φ απαγορεύτηκε να πετούν πάνω από την Τουρκία, στον… δρόμο τους για Συρία), αναμένει και φέτος το Καλοκαίρι πλήθος Ρ/τουριστών, κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο δεδηλωμένος φίλος της Τουρκίας Ζελένσκι , κλπ, κλπ, κλπ! Και όλα αυτά γίνονται αποδεκτά από την Δύση (συνεπώς και από την σιωπούσα Αγγλία), στον… βωμό του πιο πάνω αναφερθέντος… Τ/ “Προκεχωρημένου Φυλακίου Της Δύσεως”! Τώρα;

Και ρωτάμε την πολύ “μαζεμένη”, την πολύ γενικώς “προσεκτική” νυν Αγγλίδα ΥΠΕΞ να μας πει (ρητορικά ασφαλώς)! “Κα Υπουργέ! Όποια αθλιότητα και να κάνει η Τουρκία, άντε να το ελαφρύνω και να γράψω, όποια αντισυμβατική προς την Δύση γενικώς συμπεριφορά και να επιδεικνύει, αυτό θα γίνεται εσαεί αποδεκτό, στο πλαίσιο του ότι “μας είναι γεωγραφικά απολύτως ΑΝΑΓΚΑΙΑ”;

2. Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ του αγαπημένου μας νησιού, στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, η οποία, μετά από το φετινό Αγγλικό “Λιγκ Καπ”, κατέκτησε και το φετινό Κύπελλο Αγγλίας, (το 8ο δικό της), νικώντας στις 14-05-2022, στο Λονδίνο, την Τσέλσυ με 6-5 στα πέναλτις!.. Το νικητήριο πέναλτυ το… κτύπησε ο “δικός” μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. ΤΣΙΜΙΚΑΣ, γενόμενος ΘΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ στον Βρετανικό και Ελληνικό Τύπο!

Φέρτε μας και το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, ρε μάγκες!… Ποιά είναι η Ρεάλ δηλαδή;

¨WE LOVE YOU BOYS¨!

 

Λίβερπουλ ΦΚ - Βικιπαίδεια

 

Πρωταγωνιστής και Κυπελλούχος Αγγλίας ο Τσιμίκας: «Ήθελα το 7ο πέναλτι» | Premier League Fans GR

 

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΕ… ΚΛΟΠ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

“ΤΣΙΜΙΚΑ ΑΛΑΝΙ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ”!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! (vids) | SportJournal.gr

Κυπελλούχος Αγγλίας η Λίβερπουλ (video) - pressaris.gr

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ, ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ!.. REMEMBER! “WE LOVE YOU, TOO”!..

-/-

KAI ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΤΟ… ΡΙΓΟΣ! Ο ΗΜΕΔΑΠΟΣ… ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ!

 

47ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

(ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ, 39!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ “ΤΕΑΜ”, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ Κο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ(!!!), ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ Νο “1” ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠ’ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ*!..

Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ “ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ”, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!..

Μεγάλη κίνηση Μαρινάκη: Βοηθάει οικονομικά την αιώνια αντίπαλο της Νότιγχαμ

Μετά την αθώωση/ ΞΑΝΑ Πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης! (Φώτο) | Kerkida.net

“Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ”!

* ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ (1-0 και 1-2 χάσαμε ΦΕΤΟΣ απ’ τους ανύπαρκτους, στα “πλέϊ οφς”) ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΕΣ(!) στον “Δενδροποταμίτη” Θεσσαλονίκης Μπάουκ (1-1 στο Φάληρο), με εμφανίσεις σαν αυτές, που ήσαν “για ομαδικές κλωτσιές”!..

Τέλος, απαιτείται και αλλαγή νοοτροπίας και εντός αγωνιστικού χώρου! Δεν μπορεί το τελευταίο κολοσωματείο που παίζει μαζί μας, να τρελαίνεται και μ’ ένα ανάποδο αράουτ ακόμα, και οι δικοί μας παίκτες να είναι σε ανάλογες περιπτώσεις και δη σε κραυγαλέες αδικίες σε βάρος μας, είτε “υπεράνω”, είτε γενικώς “στα παπάρια” μας!..

-/-

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «We are the Champions!» (pic) | thrylos24.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΧΘΕΣ (15-05-2022), ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ), ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 4-2 ΝΙΚΕΣ!

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και εσωτερικός χώρος

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΑΘΛΗΜΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ! (ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΛΕΫ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ! ΦΕΤΟΣ, ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚ, ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΕΝΩ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΟΛΛΕΫ)!..

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!..

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ! ΠΗΡΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ…  ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΣΤΙΣ 21-05-2022!

Ο ΒΑΖΕΛΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΒΑΘΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΦΙΛΟΣ, ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΡΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ (ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ… , ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ / ΑΣΕ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟ-ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ” ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΣΤΩ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ), ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΩΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟ-ΒΑΖΕΛΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ Ο “ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ” ΑΝΟΗΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ”, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!..

-/- 

ΕΡΧΕΤΑΙΙ Η ΩΡΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!

BASKET – “FINAL 4 ” – BEOGRAD – MAY 2022

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ! ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!..

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Έπιασε κορυφή ο Σλούκας!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και εσωτερικός χώρος

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, μπάλα και κείμενο

ΚΕ ΜΠΛΙΝΚΕΝ!

ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, “ΜΕΘΑΥΡΙΟ” (19 ΚΑΙ 21 – 05 – 2022), ΣΤΟ “FINAL 4” ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΝΑΝΣΥ!.. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΑ ΥΨΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΦ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΥΝΝΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!..

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΕ ΤΣΟΥΝΗ, ΝΕΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΣΟΥ! ΗΛΘΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ 2η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!..

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” ΚΑΙ ΕΣΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!..

Νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα ο Τζόρτζ Τσούνης

Τζορτζ Τσούνης: Ο γιος των μεταναστών που επιστρέφει στην Ελλάδα πρεσβευτής των ΗΠΑ

ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ “ΦΩΤΙΑ”!.. ΟΨΟΜΕΘΑ ΛΟΙΠΟΝ, … ΓΕΝΙΚΩΣ!..

ONLY OLYMPIAKOS EXISTS, MR AMBASSADOR!.. 

-/-

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ” ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-