“ΚΑΛΛΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ… ΚΑΡΤΕΡΕΙ”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Είναι δυνατόν ο Τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος να φοράει πράσινη εμφάνιση;

Εϊ, εκεί στην ΕΠΟ της εξυγίανσης των… Χρυσαυγιτών του νέου Προέδρου Μπαλτάκου και της ασπρομαυρο- κιτρινόμαυρης… δήθεν πατριωτικής (“να μαζευτούμε να πάτε”) “ΜΑΦΙΑ”!.. Στην Εθνική δεν υπάρχουν άλλα χρώματα, πλην των μπλε και άσπρου, λαμόγια!

Άντε, επειδή πρέπει να διαφέρει ο Τερματοφύλακας, να τον βάλλετε να φοράει μαύρα ή κάποια άλλη εμφάνιση, διακριτή ασφαλώς της εμφανίσεως των παικτών μας! (Πχ Μια πιο σκούρα μπλε εμφάνιση, πάντως όχι κόκκινα, πράσινα, κλπ)!..

2. “ΜΑΡΝΤΕΡ“… συνέχεια και τέλος:

α. Πολύ σωστή η προσέγγιση της ε/φ “Κυριακάτικος Ριζοσπάστης” (04-05 Ιουν 2022) στο θέμα!

β. Ο Κος Πέτρου στην ε/φ “ΕΣΤΙΑ” (05-06-2022), τα έμπλεξε αρκετά, παρασυρθείς από τις προφανείς συνομιλίες του στο ΓΕΣ.

–  Τα “ΒΜΡ-1”, όσο παλαιά και αν ήταν και βεβαίως μη υπαρχούσης άλλης λύσεως, ήταν μεγάλη και σοβαρότατη ασπίδα για τα νησιά μας, όπου δεν είχαν σταλεί τυχαία(!), διότι:

Στα χέρια των εμπείρων οδηγών τους / μας, γίνονταν κυριολεκτικά “γάτες”, με όλες τις ιδιότητες του υπόψη αιλουροειδούς!

Αυτό που έγραψες δε, Κε Πέτρου, περί 73 τόνων ΜΑΡΝΤΕΡ και καλυτέρας προστασίας του προσωπικού μας, πες μας ποιός Αξκος σου το είπε (σίγουρα μέσα από την ΔΠΖ του ΓΕΣ), διότι αυτός, είτε είναι τσάτσος της δοτής ηγεσίας και δουλεύει για ό,τι του πούνε (κατά το γνωστό ανέκδοτο με τον “Υδκτη” και τον “Γάϊδαρο που πετάει”… ), είτε τα παίρνει από τους Γερμανούς (απ’ τους γνωστούς πράκτορες των εταιρειών πωλήσεως “όπλων”, που, όπως φαίνεται, κυκλοφορούν ελεύθεροι ακόμα μέσα στα Επιτελεία μας, συνεπώς και της “Ραϊνμένταλ”), είτε είναι άσχετος (καθόλου απορριπτέα, ως θέση), είτε… συνδυασμός όλων αυτών, με ύπατο συνδυασμό να συμβαίνουν και τα τρία ενδεχόμενα, διότι αυτός εκτός του ότι ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΑΞΚΟΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ(!), ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ… “ΑΟΡΑΤΩΝ” ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!.. Ίσως όμως να είναι και κάποιος πιο ψηλά ιστάμενος, οπότε το πρόβλημα μεγεθύνεται πολλαπλασιαστικά!.. Καταλάβατε!..

Στα νησιά, Κε Πέτρου ή κυρίως στα νησιά, η άμυνα ΔΕΝ(!) απαιτεί βαριά και δυσκίνητα μέσα (τροχοφόρα ή Ε/Ρ), σαν το ΜΑΡΝΤΕΡ, αλλά ακριβώς το αντίθετο, για λόγους που… βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί ή πήγαινε και ρώτα πάλι τον ίδιο Αξκο που είχες απευθυνθεί!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Όχι, φιλαράκο οι Πεζικάριοί μας δεν θα έχουν καλυτέρα προστασία με τα ΜΑΡΝΤΕΡ, αλλά ξέρεις τί θα έχουν; Διάβασέ το καλά: Καλύτερους ΤΑΦΟΥΣ!..

Α! Και ρώτα τον ίδιο Αξκό – “σκουπίδι”, διότι τέτοιος είναι, [άντε το πολύ να κάνει για… “Κυνηγός” λαγών ή ορτυκιών, αλλά για Αξκός ΠΖ (τέτοιος είναι μάλλον η… πηγή σου) δεν κάνει], το εξής: “Με το ΜΑΡΝΤΕΡ, που για να στο πω πιο απλά, είναι σαν τον ΦΑΛ τον καλαθοσφαιριστή του ΘΡΥΛΟΥ μας, που για να στρίψει θέλει… γερανό, θα κάνει αρχικώς απόκρουση / αναχαίτιση, ακολούθως αντεπίθεση και τελικώς εκκαθάριση ακτής / -τών, το ΠΖ στα νησιά μας;

Επίσης, Κε Πέτρου, τα “ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ” γερμανικά ΤΟΜΑ “ΜΑΡΝΤΕΡ” είναι ΣΑ-ΡΑ-ΒΑ-ΛΑ, γέρικα και οι Γερμανοί τα έχουν παροπλισμένα εδώ και μια 10ετία τουλάχιστον και ΠΡΟΣΕΞΕ και κάτι εξ ίσου σοβαρό! Και σε ΑΡΙΣΤΗ ακόμα -ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ (λέμε τώρα)- μορφή να μας τα στείλουν οι Γερμανοί, αυτά για να γίνουν κτήμα, όπως λέμε του προσωπικού μάχης και συντηρήσεως, απαιτούν ΙΚΑΝΟ ΧΡΟΝΟ και ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Επίσης, Κε Πέτρου, απαιτείται ΧΡΟΝΟΣ για να μπορέσουν αυτά να ενταχθούν πλήρως όχι μόνον στα Μ/Κ Τ ΠΖ των νησιών μας, αλλά και στην όλη φιλοσοφία της αμύνης μας στα νησιά!

Χρόνος για εκπαιδεύσεις μόνα τους, ως βασικοί παράγοντες – κολώνες κατά εχθρικών αποβατικών επχ-σεων, χρόνος για συνεκπαιδεύσεις με τα ΤΘνα στο ίδιο αντικείμενο και… “βγάλσιμο ίδιου χνώτου”, κάποια στιγμή, συντονισμό με όλα τα όπλα υπξεως στα νησιά, από επικοινωνιακό, μέχρι αυτόν των πυρών ΠΒ, κλπ, κλπ, κλπ!..

Κε Πέτρου!

ΔΕΝ ΞΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΕΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ… ΚΑΣΜΑ, ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΒΑΙΩΣ! ΙΔΡΩΝΕΙ ΟΛΗΜΕΡΗΣ, ΑΓΩΝΙΑ (ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΡΗΜΑ, Α-ΓΩ-ΝΙ-Α), ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ “ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ”, ΚΛΠ!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”, ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ, (ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ Μ/Κ ΤΠΖ ΓΕΝΙΚΩΣ ή ΕΣΤΩ ΑΠΟ Μ/Κ ΤΠΖ ΣΕ ΝΗΣΙ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ, “ΞΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ”, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, Η ΙΔΙΑ Η Ε/Φ ΣΟΥ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ 1Η ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ή ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΤΕΔ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΣΑΙ “ΕΣΤΙΑ” (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΚΟΤΤΑΚΗ / ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ), ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ Γ’ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ Η “ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ”!.. (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ)!..

∨ Είτε με τα πυροβόλα των 73χλστ, είτε με τα δίδυμα Α-Α όμοια των 23χλστ, τα ΒΜΠ-1 ήσαν αποτρεπτικά και απολύτως αποτελεσματικά, σε χέρια βεβαίως ικανά, σαν αυτά των εκπαιδευμένων Ελλήνων χειριστών τους, κατά των όποιων εχθρικών δυνάμεων, που θα επιχειρούσαν / θα επιχειρήσουν  σε οποιοδήποτε των νήσων μας, γενόμενα παράλληλα, εκτός από “δύναμη ΠΖ” και αξιολογότατη “αυτο-κινούμενη δύναμη ΠΒ και ελαφρού Α-Α ΠΒ”, στα χέρια των Πεζικαρίων μας! (Ως γνωστό το ΠΒ του ΠΖ είναι οι όλμοι του, με κυριότερο εξ αυτών όπλο υποστηρίξεως τον όλμο 106,7χλστ, επί ΤΟΜΠ “Μ106Α2”).

– Η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη, (ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ, ΜΟΛΙΣ… “ΠΡΟΧΘΕΣ”, ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΚΕ ΠΕΤΡΟΥ, ΠΩΣ ΟΙ ΤΘνοι ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ -ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ- ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ “ΛΕΟΠΑΡΝΤ” ΜΕ ΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΜΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;), αλλά όχι τώρα, ΑΦΟΥ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, όχι τώρα, ολίγον προ της κατά πάσαν πιθανότητα τ/επιθέσεως, αφού έτσι, ουσιαστικά ΚΡΗΜΝΙΖΕΤΑΙ(!!!) η όποια ΑΜΥΝΑ των Μ/Κ Ταγμάτων στα νησιά, καταστρεφομένης της δομής τους, ήτοι της σπονδυλικής τους στήλης, που ήταν πρωτίστως η ερπύστρια των ΤΟΜΑ αυτών!

“Βγάζουμε τα μάτια μας” μόνοι μας λοιπόν, καλώντας ουσιαστικά τις ΤΕΔ να μας επιτεθούν!.. Ναι, όπως το διαβάζετε!

Ποιό λοιπόν ε/(ΠΖ), ουσιαστικά γυμνό πλέον παντελώς, όσο και άριστα εκπαιδευμένο να είναι το προσωπικό του, θα σταθεί απέναντι στους άριστα εκπαιδευμένους Τ/Π-Ν του ΤΠΝ και στους Τ/Κομάντος των τ/ Ταξιαρχιών Κομάντος πια, όποια ή όποιες θα είναι αυτές, αναλόγως της επιλεγείσης νήσου-στόχου; ΕΝΑ ΠΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, με αποτέλεσμα αυτό να είναι ουσιαστικά ακόμα σε… “ΤΖΙΤΖΙΚΟ”-κατάσταση, αν και αποτελεί τον λεγόμενο “ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ”, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ πολλαπλώς και πολυποίκιλα / κρίμα οι τόσες μας εργασίες προς την ΔΠΖ και την ΔΙΔΟΕ!..

– Πού είναι πχ το “Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, όπως το είχε ονομάσει ο “ΤΣΟΧΟ”;

– Γιατί μόνον  στην Κύπρο το “ΛΕΩΝΙΔΑΣ” και όχι και στα νησιά μας, έστω τώρα, αφού θέλαμε τάχα… τώρα αλλαγές, αντί να κυττάξουμε να μαζέψουμε τα… βρακιά μας; Παρ΄ότι κάποιοι μερίμνησαν και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ “έκλεισε”, θα ήταν δύσκολη η παραγωγή ΤΟΜΑ “ΛΕΩΝΙΔΑΣ”, που για τα νησιά μας θα ήταν ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ… ΜΑΡΝΤΕΡ, που ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΜΑΖΙ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΔΝΤΗ ΠΖ;

∨ Και κάτι ακόμα, Κε Πέτρου!

Δεν διάβασα να γράφεις κάτι για το αν έφυγαν ήδη τα ΒΜΡ από τα νησιά, με αποτέλεσμα αυτά να είναι “γυμνά”, όπως “γυμνά” θα είναι και μέχρι τα ΜΑΡΝΤΕΡ να πάνε στα νησιά και να γίνουν ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ!.. Ή όχι, τί λες;

Διάβασα για κάτι δικά μας μεταγωγικά, κάτι Καναδέζικα και κάτι Ν. Ζηλανδέζικα, που θα πάνε ή θα πηγαίνανε Ουκρανία! Αυτά άραγε πήραν μόνον τα… φυσίγγια, τα… στίνγκερ κλπ, ή και τα ΤΟΜΑ ΒΜΡ; (Για να μην κάνουμε άλλο πλάκα και μας περάσουν οι ανόητοι, για ανοήτους)!..

Βιαστήκαμε να στείλουμε στον Ζελένσκι και στους ΝΑΖΗΔΕΣ του, (ΟΚ, στο πλαίσιο της εξωτερικής πολιτικής μας), ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΕΣΤΩ, ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ!.. (Στον Ζελένσκι που δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για την Κύπρο, στον Ζελένσκυ και στους Ουκρανούς που γλείφουν συνεχώς τους Τούρκους, στους Ουκρανούς, που έως τώρα, 14.000.000 εξ αυτών, την “εποίησαν” από την χώρα τους, “ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ”, όταν η χώρα σου κινδυνεύει!..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”… ΥΠΑΜ, ΚΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ! ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΣΕ(!), ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΑΞΟ, ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ(!), που θα πρέπει να ψαχτεί από την ΕΥΠ λεπτομερώς, φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο (;), φωτιά τώρα στην Λούτσα, κλπ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ (ΚΑΙ) ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!..  ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΕΩΛΑ!..

3. Άκουσα στις ειδήσεις της “ΕΤ”, πριν από 3 ημέρες, πως η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο-ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ του ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ, που “βγήκε” προσφάτως, αναφέρει πως ο δολοφονηθείς νεαρός δέχθηκε 30 χτυπήματα από δρεπάνι (κόσα), μαχαίρι και λοστό!

ΠΡΟΣΟΧΗ, 30!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ!..

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ!.. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, … ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΛΕΚΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ… ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΞΑΝΑ!..

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΞ ΩΝ 2 ΦΙΛΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ), ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ… ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!..

ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΠΧ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ… ΦΥΣΣΑ (ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΚΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΧΘΕΣ, ΚΛΠ! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΧ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, … ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΕΙΡΗΝΗ, Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ 10ΕΤΙΕΣ ΤΣΙΤΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΞΥΠΝΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ “ΑΝΑ ΤΩ ΚΟΣΜΩ” ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ… ΦΑΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ “ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ”, ΤΗΣ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ”!..

ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ “LARGE” ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ!..

ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ! ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΕΙ! ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” (ΤΙ ΩΡΑ;) ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε., ΤΩΝ “ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ” “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”!.. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!.. 30 ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΚΗ!.. ΤΙ ΘΑΝΑΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ!..

4. Όχι, Κε Κωστίδη! Η Ίμβρος και η Τένεδος ΔΕΝ(!) παραχωρήθηκαν στους Τούρκους με την Λωζάννη, όπως είπες στις 06-06-2022, στον “ΣΚΑΪ”, αλλ’ αντιθέτως… ! …

Για πήγαινε και ξαναδές την Συνθήκη και τα ξαναλέμε! Άντε, υπερτιμημένε χανουμάκο και εσύ!..

Για τα 3ΝΜ είχες ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! Διάβασε τώρα παρακάτω, για να καταλάβεις, ό,τι καταλάβεις!

Όταν οι… υπονομευμένοι “ΑΓΓΕΛΟΙ” του Ε/ΥΠΑΜ (ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ), το έλεγαν αυτό (για τα 3ΝΜ, κλπ), πριν από κάποια χρόνια, μέσα πχ στο ΓΕΣ, κάποιοι ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ (δεν εννοούμε φυσικά να τους σκοτώσουν), όπως ακριβώς ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΛΑΔΙΚΟ “EAST-MED”, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ ΝΑ ΤΕΜΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΝ 25 ΜΕΣ-ΝΟ [“Λαιμός Ξάνθης” – Κέντρο Κυκλάδων – Κρήτη (ανάμεσα Ν. Ρεθύμνης και Ηρακλείου)], όπως ακριβώς ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ-ΠΟΛΗ, την τουρκική θέληση για αλλαγή της Λωζάννης και για ποιό λόγο, όπως την επικείμενη διάλυση της Τουρκίας, που αναγράφουν τα μυστικά πρωτόκολλα της ίδιας συνθήκης, κλπ, όταν έκαναν έγγραφες εισηγήσεις για πολλά, με στόχο την ισχυροποίηση της άμυνάς μας, κλπ, κλπ, κλπ!..

Πρόσεχε λοιπόν τί λες, αν δεν τα λες, κάποια, επίτηδες!..

5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ και κατά τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” και Βασίλισσας του Κόσμου, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, για τα 70 χρόνια της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ της (πλατινένιο ΙΩΒΗΛΑΙΟ)!

Στα χρόνια της το αγαπημένο μας νησί ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ!..

Η Βασίλισσα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ανήλθε στον χρόνο λίγα χρόνια μετά το τέλος του Β’ Π.Π., ούσα το ΣΤΕΜΜΑ μιας ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΝΑΖΙ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Η Βασίλισσα λοιπόν έπρεπε, όσο και η θέση Της να ήταν και να είναι αυστηρά συγκεκριμένη μέσα στο βρετανικό πολιτικό σύστημα, (το θέμα ΘΕΣΜΟΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ (+), ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ), να ταυτίσει την Βασιλεία Της με το χτίσιμο μιας ΝΕΑΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, σ’ έναν ΝΕΟ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!.. ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ!.. (+)

Ξεκίνησε το όνειρο της οικοδόμησης ενός νέου Κράτους και ουσιαστικά μιας νέας, σε άλλη βάση βεβαίως δομημένης, βρετανικής Αυτοκρατορίας! Το πέτυχε! (+)

Κλείνει τον βίο Της και η Μ. Βρετανία, “φεύγοντας” (+) από την μονίμως νοσούσα ΕΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΝ Η ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ (ΛΕΓΕ ΜΕ… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΤΩΝ Η.Π.Α., ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΕΙΡΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!..

Επί ημερών Της, είχαμε τα εξής κυριότερα (εκ των… κυρίων) -κατ΄εμάς πάντα- πολιτικο-στρατιωτικά γεγονότα και σίγουρα την δική Της ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ! (Δεν μπορούν να γραφούν τα πάντα εδώ, σε μια τόσο σύντομη αναφορά μας)!..

– Την μην κρατικοποίηση των στενών του Σουέζ!.. (+)

– Την οριστική… θεμελίωση του Κράτους του Ισραήλ, του Κράτους του πιο ίσως κατατρεγμένου στα… περίπου χρόνια μας, λαού, ενός λαού που για να γυρίσει και πάλι στα ιστορικά του εδάφη, βίωσε ένα ολόκληρο “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”!..  (+)

– Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να γράψουμε το ίδιο και για τους Παλαιστινίους, αφού όσες προσπάθειες και αν έγιναν για εύρεση λύσεως στο θέμα τους, δεν τελεσφόρησαν, ΑΦΟΥ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ Κ/Φ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!..

– Τελείωσε η ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ και η ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ πλέον… ΑΝΑΠΝΕΕΙ διαφορετικά, καλύτερα και με περισσότερη ΑΓΑΠΗ, θα υπεστήριζα, για την Βασίλισσά Του!..  (+)

ΤΟ ΘΕΜΑ “ΕΟΚΑ” ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΜΙΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΓΙΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ Α/ΥΠΕΞ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!

ΑΝ ΤΟΤΕ (1955 – …) Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ (ΚΑΙ Η ΝΕΑΡΑ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ / ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ), Η Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ! ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α., (ΑΝ Ο ΓΕΡΟ ΤΖΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ), ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ -ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”- ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!..

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΑΝ ΟΡΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ 2 ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΗ… ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ!.. ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ… ΘΑΝΑΤΟ, ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ (ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ “ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ” ΑΥΤΟ!..

Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ (-), ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ… “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΛΩ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ Τ/ΕΔΑΦΟΣ, ΕΝΑ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ!..

ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ, Η ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ(!)… ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ!..

Δεν φταίει η Βασίλισσα γι΄αυτό τότε, αλλά οι Σύμβουλοί Της και σίγουρα η Α/διπλωματία!.. (-)

Όμως! Και τότε έδειξε (βλέποντας στενά το θέμα τώρα εμείς), πως ήταν αμείλικτη σε όποιον και “άγγιζε” ακόμα Βρετανό Στρατιωτικό, πόσο μάλλον να δολοφονούσε! Έτσι, παρ’ ότι παντρεμένη με Έλληνα, απέδειξε πως πάνω απ’ όλα έβαζε την Πατρίδα Της (+) και όχι τον λατρεμένο Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ σύζυγο Φίλιππο, (συνεπώς την οικογένειά Της), στέλνοντας στον θάνατο, κατόπιν δικών βεβαίως, πολλούς εκ των Ελλήνων πολεμιστών της ΕΟΚΑ!

Το μέγιστο όμως ΑΙΣΧΟΣ της Αγγλίας τότε, κάτι που αποτελεί ΛΕΚΕ στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ πράγματι και γενικώς θετικά αποτιμώμενη παγκόσμιο πολιτική Ιστορία της “Β/ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ”, ήταν το γεγονός ότι δεν έδιναν οι Βρετανοί τους εκτελεσθέντες στους οικείους τους, για να τους θάψουν, για τον φόβο τυχόν ακολουθουσών διαδηλώσεων και πιθανών ταραχών, αλλά τους έθαβαν μέσα στις Φυλακές, εξ ου και η ονομασία “Φυλακισμένα Μνήματα”!..  (Να βρείτε και να ακούσετε το σχετικό τραγούδι του Β. ΚΑΡΡΑ)!..

[ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Α/ΣΤΡ-ΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ” ΚΑΙ Η 17Ν… ΤΕΛΕΙΩΣΕ! (ΕΣΤΩ Η 17Ν Β’)]!..

Μετά το 1955 – 1960 λες και κάτι ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Ε-Β σχέσεις και αυτό ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!.. (-)

Στη συνέχεια:

– Η Μ. Βρετανία στήριξε το νεο-ιδρυθέν τότε ΝΑΤΟ, όσο μπορούσε (+), όπως και σήμερα εξακολουθεί να κάνει το ίδιο, καθώς και το όραμα της “Ενωμένης Ευρώπης” (+), που έγινε σε μεγάλο βαθμό πραγματικότητα, απ’ την οποίαν όμως, ΟΡΘΩΣ(+) κατ΄εμάς (κυρίως λόγω του παγκοσμίου ιστορικού της μεγέθους), στο τέλος τυπικώς απεχώρησε!..

– Ένα άλλο τεράστιας σημασίας γεγονός, επί ημερών της Β. ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ήταν η πτώση του Κόκκινου Φασισμού ή Κομμουνισμού ή Υπαρκτού Σοσιαλισμού ή Δικτατορίας του Προλεταριάτου!.. Ο νέος μετά τον Β’ ΠΠ Κόσμος, οδηγήθηκε πλέον και οδηγείται σε έναν άλλον… νέο Κόσμο!.. Η Αγγλία πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί, εμείς νομίζουμε θετικά, και στην νέα αυτήν τεράστια αλλαγή, στον Πλανήτη μας!.. (+)

– Και τέλος, σήμερα με το “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ”, η Μ. Βρετανία, κατ’ εμάς, συνετάγη μεν, όπως ήταν φυσικό, με την Δύση και τις Η.Π.Α., τον κύριο εκπρόσωπό τους, χωρίς να προβαίνει δε, σε όποιες λεκτικές και άλλες υπερβάσεις, δείχνοντας ότι δρα πολιτικά, πάντα έχουσα σταθερό τον οίακά της (ναυτική δύναμις γαρ), όχι σε φανφαρονισμούς, αλλά στην ουσία και στον στόχο!.. (+)

Εμείς, αφού εκθέσαμε με ειλικρίνεια τις απόψεις μας και στο “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ” την καλέσαμε να επέμβει η ΙΔΙΑ για την Ειρήνη!.. Ίσως όμως η ηλικία Της, ίσως η αταλάντευτη πίστη Της στους θεσμούς, με τους οποίους λειτούργησε για αιώνες ο Βρετανικός Θρόνος και η Ελισσάβετ κράτησε / τήρησε, τιμώντας και σεβόμενη και τα βασιλικά ήθη και έθιμα, πλην αυτών του λαού της, ίσως η μη δυνατή σήμερα φωνή Της προς τους Κοσμοκυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους”, ίσως κάποια απ’ αυτά ή και όλα αυτά μαζί, να την εμπόδισαν να το πράξει!..

  • ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΛΙΓΟ, ΜΕ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ  ΑΝΑΓΚΩΝ!.. (-)

– Αυτά για την Βασίλισσα, η οποία ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΙΑ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ “ΓΛΥΚΕΙΑ… ΑΟΡΑΤΗ ΘΑΤΣΕΡ”, ΜΙΑ ΘΑΤΣΕΡ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Π-Θ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Ο. ΤΣΟΡΤΣΙΛ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π. ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!..

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΛΟΓΩ ΠΑΤΡΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜ!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Α. ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ, ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ “C.L.” AΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! (ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΠΟΥ… Η ΑΓΩΝΙΑ “ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ” ή ΜΑΛΛΟΝ… ΓΑΛΑΖΙΟ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ)! ΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Β. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ!.. ΤΟ ΑΞΙΖΕ!..

Γ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΚΟΥ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ*, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ “P.L.”! ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΧ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΪΑΝ ΚΛΑΦ, E ή ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ;

* ΠΡΟΕΔΡΕ! ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΔΩΡΟ ΤΟΝ ΕΛ ΚΑΒΛ-ΑΡΑΜΠΙ!.. PLEEEEEEEEASE!…

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-