Μερικές Απαντήσεις!

Φίλοι μου / μας!

1. Οι Τούρκοι, το έχουμε γράψει εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια, δεν έχουν κανέναν λόγο πια να πάνε σε σημειακή σύγκρουση! Οι Τούρκοι, όπως το έχουμε πει, θα πάνε σε πόλεμο πλέον με την Ελλάδα, προκειμένου να αλλάξουν ριζικά το υφιστάμενο καθεστώς στα Ε-Τ και φυσικά υπέρ τους!

2. Οι ΤΕΔ τρέμουν, και ορθώς, το ενδεχόμενο (σας μεταφέραμε την πληροφορία, μέσα από το τ/ΓΕΕΔ, προ ημερών), να “ανοίξει” πολεμικά όλη η Τουρκία και να γίνει το νυν έδαφός τους χώρος, όπου κανείς Τούρκος δεν θα ξέρει, ποιόν προσβάλλει ο ίδιος, καθώς και από ποιόν προσβάλλεται!.. Κατάλαβες!..

Γι’ αυτό και επίσης πολύ ορθά η Ελλάδα τους είπε, σχεδόν αμέσως, (Α/ΓΕΕΘΑ), πως αν, φίλοι Τούρκοι, επιχειρήσετε κάτι κάπου εναντίον μας, να γνωρίζετε πως η απάντησή μας θα είναι ολιστική, με ό,τι αυτό σημαίνει!..

3. Το γράψαμε, μέχρι τώρα, τουλάχιστον 3 φορές! Οι Τούρκοι θα επιδιώξουν πονηρά, να πάμε εμείς σε 1ο χτύπημα, (για το οποίο αυτοί θα είναι προετοιμασμένοι),  ώστε να μας παρουσιάσουν μετά στην “Διεθνή Κοινότητα” ως επιτιθέμενους!.. Κατάλαβες!.. Θέλει προσοχή λοιπόν και ορθή εκτίμηση της κάθε… θερμής επαφής μας στο Πεδίο, διότι απ’ την άλλη… όψη του θέματος, αν το καλοσκεφτείς, με αυτόν τον τρόπο μας αναγκάζουν να περιμένουμε, με ό,τι αυτή η αναμονή, όπως και η κάθε αναμονή συνεπάγεται!..

4. Αν η Ελλάς δεχθεί τον 25ο Μεσημβρινό, ήτοι την παραχώρηση του 1/2 Αιγαίου στην Τουρκία (αυτό που αυτοί λένε “Γαλάζια Πατρίδα”), πέ-θα-νε! Τα έχουμε πει και γράψει! Δεν μας διαβάζεις;

Πέθανε, διότι πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις… Χάρτη, είναι απλό! Τελειώνει η Δ. Θράκη, οι 1/2 Κυκλάδες, αρχίζουν να ηχούν Κρητικές… μαντινάδες και προοπτικά αποκόπτεται απ’ τον εθνικό κορμό η Μακεδονία που μας άφησε ο Τσίπρας και οι εντολείς του, δια των Οργάνων τους, “Διεθνείς Εβραίοι”!

Ειδικά τώρα, αν καταληφθεί το νησί της Λέσβου (1ος Τ/ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ Στόχος, “τραγουδισμένος” από εποχής Ατατούρκ), σε συνδυασμό με μια τυχούσα υλοποίηση της… τ/”Γαλάζιας Πατρίδος”, η αποκοπή της Μακεδονίας επιταχύνεται χρονικά πολλαπλασιαστικά και η ιστορική… κομμουνιστική (!)* Μελούνα φαντάζει και πάλι εμπρός μας… δυνατά!

* Κομμουνιστική βεβαίως, αφού τα “large” Κομμούνια έβλεπαν, την 10ετία 1940-1949, εκεί κάπου να τελειώνουν τα ε/σύνορα, με μόνη εξαίρεση τον συμμορίτη σφαγέα Θανάση ΚΛΑΡΑ (“Άρη ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ”), ο οποίος, όπως στην ομιλία του στην Λαμία, το 1943, είχε πει, τα σύνορα της Ελλάδος τελειώνουν λίγο πιο πάνω από την πρωτεύουσα του Ν. Φθιώτιδος!..

5. Πρόσεξε φιλαράκο! Οι Τούρκοι είναι ψεύτες και δόλιοι και δεν ενδιαφέρονται στην πραγματικότητα για καμιά τήρηση και εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάννης, σε ό,τι αφορά την στρατικοποίηση των παρά την Μικρά Ασία νήσων μας, διότι αν πράγματι το πρόβλημά τους ήταν αυτό, τότε δεν θα διεκδικούσαν το 1/2 Αιγαίο, που περιλαμβάνει, ως Τουρκικά ασφαλώς, και τα νησιά μας αυτά!

Ο στόχος τους επομένως είναι η ΚΑ-ΤΑ-ΛΗ-ΨΗ, με τον έναν ή άλλον τρόπο, των νήσων αυτών, και άλλωστε γι΄αυτό δημιούργησαν από το 1975 την “Στρατιά Αιγαίου”, με έδρα την κάποτε “Gavur İzmir”, λέγε με Σμύρνη των Απίστων ή / δηλαδή Σμύρνη των Ελλήνων και η… αποστρατικοποίηση των νήσων είναι ο καλούμενος προσχηματικός και μόνον λόγος!..

Για να μας πουν λοιπόν! Πώς ζητάτε, δια της περίφημης… “Γαλάζιας Πατρίδος” σας, το 1/2 Αιγαίο και δεν θέλετε τάχα τα νησιά (και μάλιστα όλα και όχι μόνον τα παρά την Μ. Ασία) που ανήκουν σ’ αυτήν; Η αποστρατικοποίηση που ζητάτε είναι το 1ο βήμα – παγίδα, στο οποίο, αν οι Έλληνες πέσουν, τότε το επόμενο τουρκικό θα είναι η δι΄ενός άλματος κατάληψή τους και ακολούθως η Ελλάδα… “Χαίρετε”!..

Τέλος, όπως ο στόχος της καταλήψεως ολοκλήρου της Κύπρου και η εκεί τ/πολιτική που θα έπρεπε να εφαρμοσθεί, μετά το 1955 και την εξ αιτίας των Άγγλων επαναφορά στο νησί της Τουρκίας, χαράκτηκε από τον γνωστό μας Νιχάτ ΕΡΙΜ και ακολουθείται ευλαβικά μέχρι σήμερα, έτσι και ο στόχος της καταλήψεως του ημίσεως του Αιγαίου (ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, γι΄αυτό ο πολιτικός και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ συνάμα** ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είχε πει ότι αυτό αποτελεί την καρδιά της Ελλάδος, κλπ) είναι στόχος που έρχεται από το παρελθόν και για να μην αναφερθώ στην εποχή του Κεμάλ, περιορίζομαι να γράψω πως… έρχεται, ως σχεδιασμός, από το 1975 και τον… Κενάν ΕΒΡΕΝ, που ουσιαστικά ήταν και ο 1ος πραγματικός Δκτης της τ/ Αιγιακής καλουμένης Στρατιάς! (Αρχικά βεβαίως το 1/2 Αιγαίο, διότι ο Μογγόλος ποτέ δεν σταματά να διεκδικεί και άλλα εδάφη, κατά το “Είδες Τούρκο; Άσπρα θέλει! Και άλλον είδες; Και άλλα θέλει”! Τα έχουμε πει και γράψει “Χ” φορές)!

** Να βρείτε και να διαβάσετε το βιβλίο του Στρατηγού Λ. Βακκά, με τίτλο, “Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ”!

6. Ο Κος Σέρμπος μπορεί ίσως να είναι καλός Διεθνολόγος (ένας προφανώς απ’ αυτούς που οι Η.Π.Α. … σπούδασαν και εκπαίδευσαν παράλληλα, για να μπουν στα Κόμματα και να ελέγχουν τις ηγεσίες τους / ο Σέρμπος ανέλαβε Σύμβουλος του διανεμητή και Κομματικών φυλλαδίων νέου Αρχηγού του “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”, κατά το παλαιό… Φάνη – Πάλλη Πετραλιά ή το Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου, κλπ,), αλλά έδειξε ότι δεν ξέρει τουρκική Ιστορία!

Είπε ότι έρευνα (δεν μας είπε ποιά) έδειξε πως το 48% των Τούρκων, εκ των οποίων μάλιστα το 43% αυτών είναι απόφοιτοι Παν-μίων, πιστεύει πως το 2023 λήγει η Συνθήκη της Λωζάννης και το σχολίασε αρνητικά, σε ό,τι αφορά το επίπεδο των συγκεκριμένων Τούρκων!..

Μα Κε Σέρμπε, οι Τούρκοι δεν είναι αρνιά και ξέρουν 100% και για τα “Μυστικά Πρωτόκολλα” της υπόψη Συνθήκης, αλλά και το ότι ο ίδιος ο διαπραγματευτής τους Ισμέτ “ΙΝΟΝΟΥ” (ο 2ος που πήγε στην Λωζάννη, για να κερδίσει υποτίθεται η Τουρκία, διότι στην 1η φάση των συνομιλιών τα πράγματα ήσαν πολύ δύσκολα για τους Τούρκους), γύρισε, τον Ιούλιο του 1923, όπως… 1000 φορές έχουμε πει και γράψει, στην Άγκυρα και είπε στον “εν όπλοις” και όχι μόνον, φίλο και “αδελφό” του Μουσταφά Κεμάλ, πως οι “Μεγάλοι” έδωσαν… ζωή 100 ετών στην νέα -τότε- (υπό ίδρυση ορθότερα / 29-10-1923) “Τ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, γεγονός που εξόργισε τον Κεμάλ, ο οποίος τσακώθηκε με τον Ινονού (έκαναν να μιλήσουν μετά 2 χρόνια), και ο οποίος είπε την περίφημη φράση, πως “πιο εύκολα νικάει κανείς στον Πόλεμο, παρά στην Ειρήνη” (Το νόημα)!..

Να λοιπόν γιατί(!) οι Τούρκοι (που εσύ Κε Σέρμπε εξεπλάγης), πιστεύουν πως η Λωζάννη λήγει το 1923!.. Οι Τούρκοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΠΡΕΦΟΥΡΕΣ, Κε Καθηγητά!..

Εν τω μεταξύ! Σε ρωτάμε τώρα εμείς, επειδή είσαι και Σύμβουλος του Κου Ανδρουλάκη!

α. Γνωρίζεις το πλήρες κείμενο της υπόψη Συνθήκης;

β. Ο πόλεμος στην Ουκρανία (για να μην σε στεναχωρήσω και γράψω “ρ/επχσεις”), δεν είναι ένα προεόρτιο ενός πιθανού Γ’ Π.Π., αφού εμπλέκεται η μια των ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΡΩΣΙΑ, η οποία αντιμετωπίζει σε έναν… προκριματικό (sic) αγώνα, το επιλεγέν “PROXY” των Η.Π.Α. και της Δύσεως, Ουκρανία;

Συνεπώς, αν πάμε σε έναν Γ’ Π.Π., μέχρι το τέλος του 2023, όπως όλα δείχνουν και έχουμε εδώ ασχοληθεί και με λογικά και άλλα επιχειρήματα υποστηρίξει, γράφοντας το “πώς”, το “πότε”, κλπ, τότε και ακολούθως αυτού, δεν θα αλλάξει -λογικά- και η παγκόσμιος Συνθήκη της Λωζάννης, που υπεγράφη μετά τον Α’ Π.Π. , αφού θα έχουμε πια εισέλθει σε έναν νέο και διαφορετικό στα γεωπολιτικά και άρα και γεωοικονομικά δεδομένα Κόσμο;

Είδες λοιπόν που οι Τούρκοι δεν είναι έτσι όπως τους φαντάστηκες και υπενόησες, αλλά πολύ μπροστά, σε σχέση με εσένα τουλάχιστον;

Και κάτι ακόμα προσωπικό! Οι Σύμβουλοι των Αρχηγών των Κομμάτων πρέπει να είναι… “θαμμένοι”! Κατάλαβες! Είδες, για παράδειγμα, που ο Κος Ντόκος… εξαφανίστηκε και ορθώς; Χαίρε!

7. Έχουμε γράψει εδώ, μάλιστα με το που ανήλθε ο ΚΚΜ στην εξουσία, το τί θα κάνει αυτός, ως Π-Θ, αν(!) οι Τούρκοι στείλουν γεωτρύπανο μέσα στα νερά μας (σε περιοχή ε/Κυριαρχίας γενικώς και όχι κάπου συγκεκριμένα, όπως μας γράφεις αναφέροντας την θαλάσσια περιοχή Νως Κάσου ή Νως Κρήτης, κλπ)!

Πήγαινε λοιπόν βρες… μας και διάβασε! Δεν έχει νόημα, κάθε φορά να λέμε τα ίδια και τα ίδια! Το “σάϊτ” απευθύνεται σε κοινό, το οποίο είναι και(!) επιμελές!..

8. Καλούμε τον… Χίο, εκτός από το να μην γράφει παπαριές γενικώς, εκτός από το να λειτουργεί ως μεταφορέας… βοθρολυμάτων, κλπ, να προσέχει τις λεζάντες που βάζει κάτω από τις “φωτό” που παρουσιάζει στη  φυλλάδα του! Τις τελευταίες… προάλλες Χίε, είχες “φωτό” με Παναγιωτόπουλο – Λαλούση και έγραφες Παναγιωτόπουλος – Φλώρος!.. Άϊντε, βλαχάκο και προυχά, εσύ!

9. Ευθέως απαντάμε πάντα εδώ μαγκάκο! Σε άλλους έχε το ύφος αυτό! “Πάμε”!

Ο Τράγκας, πώς να μην είχε λεφτά, που όλοι “έπεσαν -τάχα- από τα σύννεφα”; Πράκτορας και μάλιστα από τους “δυνατούς” ήταν, από το 2ο μισό της 10ετίας του 1960, της ΜΙ6 και της ιστορικά θυγατρικής της ΜOSAD!.. Αν προσθέσει κανείς σ’ αυτό και το γεγονός ότι ήταν και εκ φύσεως, όπως λέμε, τσιγκούνης, καθώς και πολύ έξυπνος, αφού ήξερε πού, πότε και ποιόν – ποιούς και πώς θα… “δαγκώσει” κάθε φορά, τότε ο καθείς αντιλαμβάνεται το πώς βρέθηκε να έχει αυτήν την τεράστια περιουσία!..

Αλλά να σε ρωτήσω! Ο “Ζούγκλας”, του Μελισσανίδη ακόμα(!), δεν είναι λαδιάρης; (Μήπως είναι και τίποτα πιο βαρύ, δεν ξέρω)!..

Ο Καθολικός Κυκλαδίτης Δελατόλας που ακούσαμε τελευταία; Είναι; Τί λες;

Ο Χατζη-Λαλάκης, με το ΙΧ στην… κρεββατοκάμαρά του, έχει δαγκώσει ποτέ υπαλλήλους του και… Εφορία;

Η Κα Στάη, με τους τόσο φτωχούς γάμους;

Ο μόνος “καθαρός”, αχαχαχαχαχαχα, είναι αυτός ο “Φτωχομπινές” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, που δεν μπορεί να πει το “ρ”, και γι΄αυτό και κάνει, όπως νομίζει, τον… κάργα!..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ή ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΝΑΙ “ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ” ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΟΣΥΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΗΣΗ, ΕΧΟΥΝ Α-ΠΑ-ΝΤΕΣ ΤΟ ή ΤΑ ΜΕΛΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ! Α-ΠΑ-ΝΤΕΣ!.. ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΛΕΣ 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ;

ΤΕΛΟΣ, ΚΟΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ή Σ’ ΑΥΤΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ – ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΟ-ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΑΖΕΛΟ-ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΧΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ “ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ” ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΗΓΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ “ΕΣΤΗΣΑΝ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ… ΔΗΜ/ΚΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥΣ (“ΕΣΤΙΑ” – “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΚΛΠ), ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΟΥ… Π-Θ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΞΥΠΝΑ ΧΙΕ!.. ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ, ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΥΑΛΟ!..

Τα στρατιωτικά σου δίστηλα, κλπ, στα γράφουν Υπξκοι, έναντι κανενός 10ευρου, ρε Χίε; Μιλάμε για αυτό που λέμε, “ω! της παπαριάς”!.. Ειδικά εκείνα τα σχεδόν πρόσφατα περί Παναγιωτόπουλου και Αντικατασκοπείας ήσαν για τα σκυλιά!..

Η Αντικατασκοπεία, Χίε, ασχολείται αυστηρά με τον εχθρό και σε ό,τι αφορά δικούς μας, άτομα που τυχόν συνεργάζονται μαζί του!.. (Ένστολους και Μη)!..

Η “ασφάλεια των πληροφοριών” είναι έργο του κάθε στρατιωτικού, σε όποιο μετερίζι αυτός και να υπηρετεί! (Επιτελείο ή Μονάδα ή ΜΜ).

Ο εντοπισμός τυχούσης διαρροής τους (ξέχασα να σου πω πως έχουν όλες σχετική διαβάθμιση), είναι έργο πρώτον της Αρχής, από την οποία αυτή ή αυτές διέρρευσαν και ακολούθως αυτό που -άντε γενικώς- καλείται Κλάδος “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” στις ΕΔ, που πρωταρχικώς, αν μιλάμε για υψηλής διαβαθμίσεως πληροφορίες, θα πρέπει αν η διαρροή είχε… διαδρομή προς τον εχθρό!.. Από την στιγμή τέλος, που υπάρχει και η πιο μικρή αμφιβολία ότι κάτι διέρρευσε προς τον εχθρό, τότε πάραυτα ΟΦΕΙΛΟΥΝ οι εμπλεκόμενοι να αλλάζουν πχ τα σχέδιά τους, (όπως έκαναν πχ οι Τούρκοι με τα σχέδια της 1ης Στρατιάς / “Βαλκανική”, όπως μας είπε πρόσφατα ο απόστρατος Στρατηγός ΠΕΚΙΝ), τις κατευθύνσεις της η κάθε ηγεσία, κλπ, κλπ, κλπ! Κομπρανεβού;

Κλάδο Αντικατασκοπείας έχουν οι ΕΔ, η ΕΥΠ και η ΕΛΑΣ! (Λέμε τώρα, Κε Υπουργέ του “ΠΡΟ-ΠΟ”)!..

Ακόμα! Σχετικά με κάτι που διάβασα στην Φυλλάδα σου, πρόσφατα! (Την παίρνω καμιά φορά, παρασυρόμενος και εγώ από μερικά πρωτοσέλιδά σου, που όταν όμως διαβάζεις τα εσωτερικά σχετικά, λες τί μαλακίες γράφει αυτός πάλι και βλαστημάς που αγόρασες το έντυπο)!

Αυτός λοιπόν που έγραψες, ο Γερμανός 70χρονος, που δούλευε για την ΜΙΤ (στρατολογημένος από Μικρασιατικό Κλιμάκιό της) και συνελήφθη το 2019 στην ν. Κω κα δικάστηκε πρόσφατα στην Ρόδο, κλπ, (του έδιναν 1000 Ευρώ το μήνα, για ό,τι στρατιωτικό που του ζητούσαν τους έδινε), την περίοδο 2014-2015 “δούλευε” για την ΜΙΤ στην Σάμο, παριστάνοντας τον τυφλό! (Έξυπνο)! Κυκλοφορούσε με μπαστούνι και έλεγε πως το είχε πάθει στην Τσετσενία, στον εκεί πόλεμο! (Έλεγε πως ήταν για χρόνια στον Καύκασο)! Κανείς φυσικά δεν τον είχε ρωτήσει πώς είχε βρεθεί εκεί! Για κάποιο διάστημα ήταν μαζί του και μια γυναίκα, την οποίαν παρουσίαζε ως γυναίκα του!..

Πού ήταν η Αντικατασκοπεία της ΕΥΠ τότε; Έπρεπε να “δουλέψει” επί 6 τουλάχιστον έτη, μέχρι να συλληφθεί το 2019; Ο Στρατός τον είχε “τσιμπήσει”, η ΕΛΑΣ είχε ενημερωθεί, αλλά συμπεριλαμβανομένου και του Στρατού τελικά, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!.. [Αυτός που τον “τσίμπησε” τότε με τα Όργανά του τον Γερμανό, ήταν ο ίδιος Στρατιωτικός που είχε “τσιμπήσει” στο Πυθαγόρειο τον τυροπιτά εκ Θεσσαλονίκης, που ήταν φανατικός… ΠΑΟΚτζής και ταυτόχρονα και φανατικός Φιλοσοπιανός (ζουν ορισμένοι στο νησί / κυρίως στο Καρλόβασι, όπου και Παν-μιο…), και τον είχαν μισθώσει και οι Τούρκοι απέναντι, τον αποστράτευσαν λίγο μετά! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής τότε της ΕΛΑΣ στο νησί αυτό, ντόπιος, όταν ενημερώθηκε σχετικώς του είπε: “Τί θες και ασχολείσαι ρε”; Οπότε, όταν βλέπεις ότι το σύστημα είναι “σικιμέ καντάρ”, και θες να κοιμάσαι ήσυχος, απλώς τον “έμμισθο” τον αποκαλύπτεις… φωνάζοντάς το δυνατά και το τουρκικό ή όποιο άλλο χαρτί το καις, αφού μάλλον το να παίξουν κάποιοι μαζί του και με τους εντολείς του είναι παιχνίδι που όλα αυτά τα μπάζα αγνοούν)!..

Άραγε η Υπηρεσία του αδελφού του Κου Κ. ΣΗΜΙΤΗ, να τον ξέρει αυτόν τον Κο… Γερμανό; Κατάλαβες!.. Οι Γερμανοί της ΜΙΤ, “παίζουν” ΣΟΒΑΡΑ(!), στα παρά την Μ. Ασία ε/νησιά, από τις αρχές της 10 ετίας του 1990!..

Και κάτι ακόμα, που ξέχασα να σου απαντήσω… φίλη μας μάλλον, έ;

Διάβασε! Ο Λαυρεντιάδης είναι εβραϊκής καταγωγής! Ξέρεις λοιπόν εσύ κανέναν εβραϊκής καταγωγής μεγαλόσχημο(!!!) της ε/κοινωνίας (αλλά και όχι μόνον της ελληνικής), και ειδικά του χώρου των επχ-σεων, που να είναι… φτωχός ή να κινδυνεύει με Φυλακή; Ακόμα και εκεί να πάει κάποιος τέτοιος, θα εξέλθει… άσπιλος και αμόλυντος, απολύτως κεκαθαρμένος!.. Ή όχι;

10. Απαντώ!

α. Γιατί να έχει λόγο μόνον ο Στεφανής που γράφεις και όχι και εμείς;

β. Ανόητε! Την γνώμη μας την έχουμε γράψει γι΄αυτόν και την ξέρουν όλοι! Ήταν και είναι Αξκος ΚΟΣΜΗΜΑ(!) για τις ΕΔ!

γ. Αυτό που είχαμε γράψει για τυχόν φετινή εμπλοκή του στις μεταθέσεις, προαγωγές, κλπ, δεν ήταν θέση μας ανόητε, αλλά πολύ καλή πληροφόρηση μέσα από το ΓΕΣ! Ας θέσεις την ίδια ερώτηση στο “τσατσοσάϊτ”, και μετά να επανέλθεις, λέγοντάς μας τί σου είπαν!..

δ. Το ότι κάποιος είναι καλός, κλπ, και μάλιστα όταν είναι δημόσιο πρόσωπο, όπως πλέον κατέστη ο Κος Στεφανής, δεν σημαίνει ότι δεν θα κρίνεται! Αντιθέτως!.. Έτσι είναι αυτά!..

ε. Για την ιστορία! Ο Κος Υπουργός “κτύπησε” έμμεσα (!) την πόρτα μας, για να μάθει και δεν περιμένει εσένα, φίλε!..

στ. Να βρεις και να διαβάσεις τα άρθρα μας που αναφέρονται στα του ΕΣ και ίσως, αν έχεις λίγο μυαλό, να καταλάβεις!..

11.  Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Δ. ΓΡΑΨΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, Ε/Φ, ΚΛΠ!.. ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ, ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΕΔ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (ΘΕΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ), ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΤΟΝ!.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΡΕ, “ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ”!..

12.  8,6% ο πληθωρισμός στις Η.Π.Α.! Τραμπ λένε και ήδη κλαίνε στις Η.Π.Α. και… πού ‘σαι ακόμα, έ;

13. Κάναμε πολλούς μάγκες και τζάμπα!.. Αρκετοί δε αυτών ασπάλακες, οχιές και μερικές ύαινες! Και τελικά, κάποιοι, … “έβγαλαν και γλώσσα”! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΑΞΑΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

Σύντομα αποσυρόμαστε οριστικά! Θα σας ενημερώσουμε!.. 

14. Σύντομα οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” θα ενημερωθούν ΠΛΗΡΩΣ(!) για το θερινό τους Συνέδριο!..

15. Η απόβαση ως στρατιωτική επχ-ση είναι δύσκολη (στην υλοποίησή της δηλαδή) και όχι στην προετοιμασία της! Ειδικότερα, φίλε “ΦΩΣ”, στο ερώτημά σου απαντώ!

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι ΤΕΔ! Είναι ήδη έτοιμες για απόβαση! Γιατί; Διότι, ΠΡΟΣΕΞΕ!  (Τα πιο βασικά)!

α. Η Υδκση της πιο βασικής Ταξιαρχίας τους, για αποβατικές κυρίως επχ-σεις, ήτοι της 28ης Μ/Κ ΤΑΞ  είναι πια προωθημένη (Σμύρνη), όπως και συνολικά η Ταξιαρχία!

β. Οι πρώην Μ/Χ νες… παραλιακές Ταξιαρχίες είναι πια Ταξιαρχίες Κομάντος!

γ. Οι Π/Ν του ΤΠΝ είναι και αυτοί (και μάλιστα 2 αθροιστικά Ταξιαρχίες και όχι η θεωρητικά μία), στην… παραλία και πανέτοιμοι!

δ. Τα αποβατικά είναι στην Σμύρνη, αλλά και σε διασπορά στα παράλια!

ε. Η Σ-Χ και αν είναι έτοιμη, μαζί και με τα ειδικά της τμήματα!

“ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ”, ΟΛΗ Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ), ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ! ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΩΝ – ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΚΛΠ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;

-/-