13 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ 13 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!..

ω1

1. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο σημερινός Ε/Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ έχει μείνει, ως μαθητής Γυμνασίου, στην ίδια Τάξη και μάλιστα 2 φορές, όπως μου γράφεις!

– Εκείνο που γνωρίζουν όλοι είναι ότι επανήλθε στο Στράτευμα (τον είχαν αποστρατεύσει ως Αρχιπλοίαρχο) και ακολούθως έφτασε εδώ που έφτασε, λόγω των πάρα πολύ στενών του σχέσεων (!..), με την Οικογένεια του Κου Β. Βαρδινογιάννη! Είναι αυτό που λέμε “αν έχεις τύχη διάβαινε” ή κατ’ άλλους “Χαίρε Ελλάς, το Μεγαλείο Σου” ή “Ω! της Αναξιοκρατίας” ή… ό,τι άλλο θέλετε εσείς!

– Το γεγονός είναι αγαπητέ φίλε πως οι συμπατριώτες μας Κρητικοί είχαν πάντα “μέσον” (όπως και συνεχίζουν να έχουν), είτε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που το έβγαζαν Κυβέρνηση, είτε με τη ΝΔ, λόγω του θανόντος Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος βοηθούσε τους πάντες(!), μέχρι και τους Κομμουνιστές Κρητικούς, [τον Συριζαίο Υπουργό Οικονομίας Σταθάκη φερ’ ειπείν, τον έκανε -ουσιαστικά- πολιτικό ο Κ. Μητσοτάκης*, ο οποίος και τον ενίσχυε μέχρι και οικονομικά / ο πατέρας του ήταν Ψαράς / είχε καϊκια στα Χανιά / ο Σταθάκης σου θυμίζω ότι πήγε και(!) στα Χανιά, στην κηδεία του Κ.Μ., ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, αλλά δεν έκανε τον σταυρό του], ενώ -πρόσεξε- οι Κρητικοί αλληλοϋποστηρίζονται και μεταξύ τους, ανεξαρτήτως των Κομματικών τους αποχρώσεων, κλπ, κλπ, κλπ! Αρκεί να είσαι Κρητικός, πιο απλά, και “οι πόρτες σου ανοίγουν”!..

* Σήμερα, μεγάλο “παιχνίδι” στο αντικείμενο “βοήθεια των Κρητών” “παίζει” η Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,  η οποία ανέκαθεν(!) είχε υψηλά “κονέ”, ιδιαιτέρως στην Ε.Υ.Π. !.. (Είτε ήταν στην Κ-Β η ΝΔ, είτε όχι, ή είτε αυτή ήταν στη ΝΔ, είτε όχι, όπως όταν είχε ιδρύσει τη Δημοκρατική Συμμαχία, κλπ! Καταλάβατε)!..

– Έτσι, ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ, Κος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, όπως σας το έχω ξαναγράψει, έκανε πχ δεκτές τις προσφυγές όλων των εκ Κρήτης καταγομένων, αποστρατευθέντων Στελεχών, το 2016, με αποτέλεσμα αυτοί να λάβουν τον αμέσως επόμενο αποστρατευτικό βαθμό, ενώ κάποιοι άλλοι… έχασαν και θα “κυνηγήσουν” τη δικαίωσή τους δικαστικά, μια δικαίωση, η οποία, αν έλθει, θα έλθει μετά από παρέλευση περίπου… 10ετίας, ήτοι πιάσε λύκο και καβάλα!..

– Ναι! Σου απαντώ πως πιστεύω ότι ο νυν Ε/Α/ΓΕΕΘΑ ήταν “πίσω” από την αποστρατεία του πρώην Α/ΓΕΑ Βαϊτση, αφού εκείνος… εποφθαλμιούσε τη θέση του! (Και “εκ των πραγμάτων” θα υπεστήριζα πως ο Κος Βαϊτσης “πήγαινε” για Α/ΓΕΕΘΑ)! “Πώς ήταν από πίσω”; Διαθέτοντας το καλύτερο ελληνικό πυρηνικό όπλο που λέγεται Β. Βαρδινογιάννης!..

– Πρόσεξε τώρα! Με την αποπομπή του… Αδώνιδος (αχαχαχαχαχα) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ από το χαρτοφυλάκιο του… σκιώδους ΥΠΑΜ, από τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και την τοποθέτηση στη θέση αυτή του ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ από τον Κο Β. Βαρδινογιάννη, Κου ΚΙΚΙΛΙΑ (φέρεται ότι κάνει… “τζιζ” η αναφορά στις σχέσεις του Κου Κικίλια, γενικώς με την Οικογένεια Βαρδινογιάννη), ο Κος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ εξασφάλισε, (υπό Κ.Σ. πάντα), την 4ετία ως Α/ΓΕΕΘΑ, τουλάχιστον!.. Έτσι, φαίνεται πως “καθάρισε” και με τον Α/ΓΕΣ Στεφανή, και τις όποιες -πιθανώς- κρυφές αυτού ελπίδες για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ είναι ισχυρός, όσο ποτέ άλλοτε σήμερα, ενώ πιθανώς να είναι και ο πιο ισχυρός (σε “πλάτες” εννοώ) Α/ΓΕΕΘΑ, των τελευταίων χρόνων!.. (Ισχυρότερος ακόμα και του στρατιωτικού ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ”, του Στρατηγού ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ)!..

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Χωρίς “μέσον” στην Ελλάδα (και) στις ΕΕΔ δεν πας ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!..

– Σχετικά με το ήθος τώρα που ρωτάς!

– Όλες αυτές οι… θέσεις στερούνται… ήθους αγαπητέ, οπότε μην με ρωτάς! Απειρο-ελάχιστοι” πέρασαν” από τις θέσεις αυτές και είχαν μαζί αξιοσύνη και ήθος! Σου θυμίζω των Αρχαίων μας προγόνων τη ρήση: Ηγεσία άνευ ήθους, πανουργία λογίζεται!.. Άρα; Άρα σκέψου και κρίνε το τί ήθος έχει ο οποιοσδήποτε ανώτατος Στρ/κός, (πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για τους “πρώτους” της -κάθε φορά- Ιεραρχίας), με βάση τη ρήση που σου θύμισα!..

– Πριν “κλείσω” το θέμα, οφείλω(!) να γράψω ότι ο Κος Β. Βαρδινογιάννης είναι σήμερα ο πιο Έλληνας πιθανώς(!) ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ή όπως αλλιώς εσύ θες, πες τον και -ΠΡΟΣΕΞΕ- στην πράξη(!) και όχι στα λόγια, κάτι που δεν το γνωρίζει η πλατιά μάζα του λαού μας, όπως και άλλοι, όπως πχ μεγαλοδημοσιογράφοι ή γνωστοί δημοσιογράφοι, που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και λένε, στις 9 των 10 περιπτώσεων, από παπαριές, μέχρι και μαλακίες, όπως ο σε σύγχυση τελευταίως ευρισκόμενος δημ/φος Κος Γ. Βλάχος, (αυτός που “βγαίνει” στην εκπομπή του Ρωσόφιλου Κ. Βελόπουλου), ο οποίος συνεχίζει, από καιρού εις καιρόν, να λέει την παπαριά, ότι χαρίστηκαν, επί Σαμαρά, στον Κο Βαρδινογιάννη χρήματα, (1δις Ευρώ νομίζω ότι αναφέρει ο Κος Βλάχος, από πετρέλαια, κλπ), όταν ο Βαρδινογιάννης είναι λίαν πιθανώς η ίδια η ΕΘΝΙΚΗ μας ΑΜΥΝΑ, και όχι μόνον(!), για όσους καταλαβαίνουν!

– Στο ίδιο “μήκος κύματος”, ως Άνθρωπος και ως Πατριώτης, είναι και η σύζυγός του Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η… “βασίλισσα των παιδιών!

– Σταματώ εδώ, λέγοντας πως ό,τι σου έγραψα για τα 2 αυτά πρόσωπα (εννοώ για το ζεύγος Β. και Μ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ), δεν είναι γλείψιμο, αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ! Επρόκειτο για εσωτερική μου παρόρμηση και για να μάθουν οι αναγνώστες μου / μας, αλλά και για να καταστεί γνωστό ότι και σήμερα, μέρος έστω των ηγετών του “Κόσμου” της ελληνικής Βιομηχανίας, του ελληνικού Εφοπλισμού, κλπ είναι βαθιά ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ(!), όπως και παλιά, αφού συχνά ακούω να λέγεται ότι “τελείωσαν οι εθνικοί ευεργέτες, κλπ” ή ότι “τελείωσαν οι Ζάππες, οι Τοσίτσες, οι Βαρβάκηδες, κλπ, οι οποίοι έφτιαξαν και πρόβαλλαν την Ελλάδα“! Όχι λοιπόν δεν τελείωσαν, αφού υπάρχουν και στις μέρες μας τέτοιοι, έστω και λίγοι!.. (Δεν θα αναφερθώ στην άθλια κομμουνιστική -δήθεν-… επιχειρηματολογία εναντίον γενικώς του “(Ελληνικού) Κόσμου του Χρήματος”, που γίνεται από πλεγματικούς… υπανθρώπους)!..

2. Απαντώ! Ναι! Υπάρχουν μερικοί (ένιοι!!!) ανώτατοι Έλληνες Αξκοί (ε.ε.), οι οποίοι:

  α. Δεν είναι πνευματικά Ο.Κ., αλλά λίγο… Όρτσα! Κατάλαβες ή όχι; Έχουν διαπιστωθέντα ψυχιατρικά προβλήματα (διαπιστωθέντα και από την ίδια τη Στρ. Υπηρεσία ακόμα) και όχι μόνον έγιναν ανώτατοι, αλλά διοικούν και κρίσιμες ΜΜ, Σχολεία, κλπ.

 β. Είναι σεξουαλικά διπλοί” ή “μπινέδες (όπως λέγονται αυτοί στη Ν. Ελλάδα) ή ντουλάπες (όπως λέγονται αυτοί στη Β. Ελλάδα)! Πάνε” δηλαδή και με τα 2 φύλα! Υπήρξαν και υπάρχουν εντός των ΕΕΔ και τρομερές… “εκπλήξεις”!

– Πλέον, οι Κοι αυτοί… προστατεύονται, ως προσωπικότητες, και επισήμως από τον πρόσφατο… Νόμο Κοντονή!.. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι στη Γερμανία έχουμε ήδη τον ή την 1ο / 1η transexual Δκτη Μονάδος, ενώ στις Η.Π.Α., εδώ και καιρό, υπηρετούν ελεύθερα και χωρίς προβλήματα όλα τα λεγόμενα… διαφορετικά άτομα, όπως σε “λάϊτ” έκδοση, μας έμαθαν να τους αποκαλούμε! Στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν η κοινωνία μας είναι ακόμα έτοιμη να δεχθεί ανάλογα… σχήματα και ειδικά στις ΕΔ της!..

– Τέλος, ονόματα, στοιχεία και αποδείξεις, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορούν να λεχθούν, πόσο μάλλον να γραφούν!..

3. Το κτύπημα σε Ευέλπιδες (22-10-2017), στο Μοναστηράκι, από… αναρχικούς, δεν γίνεται για 1η φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, (είχε γίνει, αν δεν σφάλλω, κτύπημα και στο ΜΕΤΡΟ”, το οποίο δεν αναφέρθηκε από το θύμα, λίγο πριν από τη φάση” με τους ελεγκτές νομίζω), αλλά, όπως εκτιμώ, ούτε και για τελευταία! Ξαναγράφω λοιπόν τα ακόλουθα:

– Οι “τύποι” αυτοί έχουν συγκεκριμένο σχέδιο και λειτουργούν με βάση συγκεκριμένες εντολές, οι οποίες, όπως το έχουμε εδώ εξηγήσει πάρα πολλές φορές, στοχεύουν πάντα σε ό,τι εθνικό / ελληνικό και ορθόδοξο! Λειτουργούν τρομοκρατικά, (επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν το λαό, καλλιεργώντας του με τις πράξεις τους τον φόβο, ώστε οι πολιτικοί τους κυβερνώντες προϊστάμενοι να κυβερνούν “άνετα και χωρίς προβλήματα” το λαό ή αλλιώς την πλέμπα) και προσβάλλουν [όπως τους έχουν διατάξει, αυτοί που αν συμβεί κανένα κακό, θα βγάλλουν ανακοίνωση ότι καταδικάζουν, κλπ, (καταλάβες, σκέτη “ΜΑΦΙΑ”)], όποιον εκτιμούν ότι είναι δήθεν… “Χρυσαυγίτης”, “Δεξιός”, “Ορθόδοξος Χριστιανός” (επιτέθηκαν πχ και στον Πατέρα Κλεομένη, στο Μοναστηράκι), “Αντιδραστικός”, στις όποιες δικές τους απόψεις, κλπ, κλπ, κλπ!

– Η παραπάνω είναι η δικαιολογία τους Κε… Λαφαζάνη, ενώ ενοχλούνται… δαιμονιζόμενοι στην θέα των όποιων ελληνικών συμβόλων! (Σημαία, στολές, κλπ, κλπ, κλπ).

– Δεν είναι όλοι Έλληνες! Συμμετέχει και ικανός αριθμός ξένων, πολλοί των οποίων είναι στρατολογημένοι από τις ΜΥ των χωρών (γνησίας) καταγωγής τους, με τις οποίες έρχονται σε επαφή, μέσω -κυρίως- των Πρεσβειών τους ή των Προξενείων τους!

[Από Αλβανία, (για παράδειγμα), είναι νεαροί Β’ Γενιάς, των οποίων οι γονείς, τους έχουν μεγαλώσει ως Αλβανούς, καλλιεργώντας τους από την μικρή τους ηλικία βαθιά ανθελληνική συνείδηση, παρ’ ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι έχουν πλέον ελληνική(!) υπηκοότητα, προστιθεμένης ασφαλώς και της αρνητικής Ψυχολογίας, (πρόκειται για “Γενική Αρχή”), η οποία δημιουργείται κυρίως στον ξένο εργαζόμενο, ειδικά όταν αυτός έχει… ντόπιο αφεντικό]!..

Πληρώνονται άπαντες και πολύ καλά!

– Η κυβερνητική (του ιδίου του Π-Θ βεβαίως) εντολή είναι να μην συλλαμβάνονται, ώστε να προφυλάσσεται πρωτίστως και κυρίως η “Οργάνωση, να προφυλάσσονται οι όποιοι γνωστοί και μη επικεφαλής της και γενικώς τα όποια… μυστικά της και ακολούθως, δευτερευόντως πάντα, τα μέλη της, οποιουδήποτε επιπέδου!

– Με την ευκαιρία: Η Σχολή Λευκές Τίγρεις του εκπ-τή (όπως αυτοσυστήνεται), Μάϊ Τάϊ, Λάμπρου*, στα Εξάρχεια, δεν φέρει τη… σφραγίδα του! Το… “κοπιράϊτ” της / τους (εννοώ των Λευκών Τίγρεων) ευρίσκεται στη Γερμανία(!), ενώ μέλη τους συναντά κανείς και στη Θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένες περιοχές και μάλιστα… εύκολα!

* Φέρεται ότι ο Κος Λάμπρου διδάσκει μόνον αναρχο-αριστερο-κομμούνια, “για να μπορούν αυτά μετά να αντιμετωπίζουν τους μπάτσους“! Δηλαδή, ρωτάω! Πάει κάποιος να μάθει την Ταϋλανδέζικη αυτή Πολεμική Τέχνη και ο Κος Λάμπρου του κάνει πολιτικό… “face control”; Τί σόϊ άραγε “Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών” είναι αυτός; (Για όσους γνωρίζουν από “Φιλοσοφία Πολεμικών Τεχνών” ασφαλώς)! 

– Το ερώτημα που γεννάται είναι, γιατί η ΕΥΠ (εννοώ το Εθνικό Κομμάτι, το οποίο εκτιμάται ότι δρα ανεξάρτητα μέσα στην Υπηρεσία και… “ησύχως”, ΕΥΠ που και αυτήν πλέον ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ), δεν επεμβαίνει με διάφορες τεχνικές και μεθόδους, όπως πχ με “ξεκάρφωτες” συλλήψεις, κλπ, κλπ, κλπ, που δεν μπορώ εδώ να γράψω, ώστε να “τελειώνουμε” μ’ αυτούς τους στημένους” “Κόκκινους Φασίστες, αφού η ΕΛΑΣ έχει ή συνεχίζει να έχει εντολές… παθητικής άμυνας, οι οποίες, όπου εφαρμόζονται, οδηγούν στη διάλυση των Κρατών, μέσω της δημιουργίας κατάστασης χάους, ευρέως χάους, κλπ. (Βλέπε σχετικές Τακτικές ΜΥ).

– Οι Κοι αυτοί δρουν στο “Αστικό Πεδίο”, δια των ανεγκέφαλων -δυστυχώς- νεαρών Οργάνων τους, τα οποία νομίζουν ότι τους προστατεύουν, (σε ό,τι αφορά την ταυτότητά τους), τα κράνη που φορούν, όταν καίνε και σπάνε!..

–  ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ παιδιά, οι ίδιοι οι επικεφαλής σας, “μεγαλοματσό” δήθεν… αριστεροί, σας έχουν ήδη δώσει” / σας έχουν ήδη “πουλήσει“!

– Οι Κοι αυτοί λοιπόν θα δράσουν στην κατεύθυνση της δημιουργίας απολύτου χάους (με κύριο στόχο τον ελληνικό εμφύλιο, που εκ των πραγμάτων θα διεθνοποιηθεί) και στις / σε κρίσιμες καταστάσεις για την Πατρίδα! (Όταν αυτές έλθουν, αργά ή γρήγορα)!..

– Πίσω απ’ όλους αυτούς τους Κους (και όχι μόνον πίσω από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους και τωρινούς Κυβερνήτες μας), αλλά… πολύ μακριά τους (καταλάβατε) είναι ο “Πατέρας” τους, ο Διεθνής Εβραίος, ο πολύ γνωστός Παγκοσμιοποιητής Κος Σόρος, που πληρώνει τα πάντα!!!

  • Τέλος, “ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΣΚΑ – ΤΟΣΚΑ – ΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟ“!

4. Όταν γράφαμε εδώ για την Κα Κουντουρά και τον… Πινέδα, πού ήταν οι άλλοι; Τώρα την έμαθαν και αυτοί, τώρα που η Κα αυτή δεν βλέπει τάχα τους Έλληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια!.. (Έχουμε γράψει γι’ αυτήν, “εδώ και καιρό”! “Ψάξτε εδώ, βρείτε και διαβάστε”)!..

5. Άμα κλείσετε τα μάτια σας και… ονειρευτείτε, όσοι είστε ειδικοί σ’ αυτό, θα δείτε τον τύπο στην Αλεξανδρούπολη ντυμένο με μαύρη στολή του “ISIS! Αν ψάξετε δε και σε… “VIDEO” στο Διαδίκτυο, πιθανώς να τον δείτε και στο… ξύπνιο σας!

– Άντε, “ξυπνάτε, διότι… χαράζει”! Ξέρετε πολλούς, έως σήμερα, του διαλυμένου “ΕΣΣ” / FSA” / “ÖSO, [που οι Τούρκοι σε στρ-δά τους  εκπαίδευαν εντατικά τα τελευταία 2 χρόνια, (στη Σμύρνη, κλπ), διότι δεν υπήρχε ως “Δύναμη” / ένα “ρεμπέτ ασκέρ” ήταν], να λένε, (δείχνοντας παράλληλα πως έχουν τύχει και βαθιάς ιδεολογικής… εκπ-σης), πως “αν με καταδικάσετε ως τρομοκράτη, τότε ως χώρα θα δείξετε ότι είστε υπέρ του Άσαντ”, κλπ, κλπ, κλπ;

– Ικανός αριθμός, φίλε που ρωτάς, απ’ αυτά τα εκ-ρια των ξένων… πληβείων, όπως τους λένε οι δήθεν ντόπιοι ανθρωπιστές του SOROS, που έχουν “περάσει” στην χώρα μας, πχ από τη Συρία, από τη Λιβύη, από το Πακιστάν, κλπ, κλπ, κλπ, είναι άτομα που έχουν πολεμήσει και σκοτώσει “άνετα και ελεύθερα”, ενώ έχουν εφοδιαστεί με ταυτότητες νεκρών Σύρων Ασαντικών στρατιωτικών, που τις έκλεψαν και… διαμόρφωσαν, αλλάζοντας… πρόσωπο και γενόμενοι ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ… ΠΑΡΘΕΝΕΣ!..

ΠΡΟΣΟΧΗ

6.  … Πρόεδρε Βελόπουλε!

    α.  Ο Ριζά ΣΑΡΑΜΠ δεν είναι Ταμίας του ΡΤΕ, όπως έγραψαν σήμερα οι “δικοί σου” στο “σάϊτ” σας, το VOİCE NEWS. Βάλτους να ψάξουν “πίσω εδώ”, να διαβάσουν το ποιός είναι ο Κος αυτός! Σου είχα εισηγηθεί απ’ εδώ, θα το θυμάσαι, να μην καταπιάνεσαι με θέματα που αγνοείς, ώστε να μην εκτίθεσαι, όχι σε κάποιους λίγους Έλληνες που γνωρίζουν τα της Τουρκίας, κλπ, όπως πχ εγώ, εμείς εδώ, κλπ, αλλά κυρίως να μην εκτίθεσαι στους Τούρκους!.. Προσοχή λοιπόν!!!  

      β.   Σε ό,τι αφορά την περίφημη ανάλυσή σου, που άκουσα να αναφέρεις, ότι δηλαδή οι Η.Π.Α. θέλουν να δημιουργήσουν άξονα Ισραήλ – Κύπρος – Ελλάς – Βουλγαρία, σε ενημερώνω πως εδώ και 6 χρόνια μας το έλεγε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, λέγοντάς μας όμως παράλληλα και εξηγώντας μας και το γιατί, κάτι που το έχουμε αναφέρει αναλυτικά εδώ, στο “σάϊτ” μας και προφανώς το διάβασες!

– Όταν γράφαμε 1οι (και χωρίς πληροφόρηση από βρώμικες… διασυνδέσεις, παρά μόνον με διασυνδέσεις με το… μυαλό μας), για τον EAST-MED, (που ούτε καν τον ήξερε κανείς στην ημεδαπή, ούτε και εσύ, αφού όλοι σας γράφατε για αγωγούς από Τουρκία, κλπ, κλπ, κλπ), μας κορόϊδευαν οι πληρωμένοι… πολυπράγμωνες, -τάχα μου- ειδήμονες, “του κόλου”!.. Ήξεραν βεβαίως τα πάντα, όλοι οι πληρωμένοι – “φυτεμένοι” εδώ πράκτορες των Ισραηλινών και Αμερικανικών Υπηρεσιών, Έλληνες ή “Έλληνες” Καθηγητές Παν-μίων, γνωστοί… αναλυτές και άλλοι, που προωθούσαν τις… ΑΟΖ, κλπ, κλπ, κλπ).

– Πήγαινε λοιπόν “πίσω εδώ”, ψάξε, βρες και διάβασε ότι, ο “EASTMED” είναι ο ένας ενεργειακός άξονας, του προς την Κ. και Δ. Ευρώπη ενεργειακού σχεδίου του ΙΣΡΑΗΛ, και πως ο άλλος ενεργειακός άξονας είναι αυτός που διέρχεται από τον 25ο Μεσημβρινό, (επί του οποίου σταθερά, εδώ και χρόνια, πετούν τα Ι/Α-Φ), και ο οποίος συνεχίζει και… προχωρεί προς Βουλγαρία και προς Κ. και Β. Ευρώπη! (Αυτός ο άξονας περιλαμβάνει και την… εύφλεκτη(!) -καταλάβατε- εξόρυξη των πετρελαίων του ελληνικού Αρχιπελάγους. / Νομίζεις ότι τυχαία έγινε, προ ετών, το δυστύχημα με τους νεκρούς Ισραηλινούς τουρίστες στη Βάρνα; Τί λες);

– Γι’ αυτό Κυριάκο… μας, φτιάχνουν οι Η.Π.Α. -ουσιαστικά τον έχουν φτιάξει ήδη- τον “Σταθμό Υγροποιήσεως στην Αλεξανδρούπολη, στον οποίον αναφέρθηκες, κλπ, κλπ, κλπ, γι’ αυτό δεν ήθελαν (πχ περίοδος “Νεο-Βούδα”), και δεν θέλουν βεβαίως, τον αγωγό Πύργος (Μπουργκάζ) – Αλεξ-πολη οι Αμερικανοί, γι’ αυτό δεν ήθελαν ή και δεν θέλουν, ανάλογα με το αν υπάρχει ή όχι, ρωσική βάση στη Λήμνο, στα Κύθηρα, στη Σύρο (Νεώρειο), γι’ αυτό μουρλαίνονταν με τις στρατιωτικές ρωσικές παρελάσεις στην Αλεξ-πολη, γι΄αυτό είχαν μουρλαθεί με την αγορά των ρωσικών όπλων επί “Τσοχό”, [που τα άρπαξε χοντρά, (όντας σ’ αυτό εθισμένος, από τα χρόνια του στο ΠΑΚ, στη Γερμανία), από τη μη Ρωσική ή για να το πω ορθότερα, από την μη κρατική εταιρεία εξοπλισμών, κλπ, ROSOBORON EXPORT”, γι’ αυτό ή και(!) γι’ αυτό θέλουν την Κρήτη (Σούδα “1” και “2” τώρα), γι’ αυτό θέλουν την Κάρπαθο, (να βλέπεις πάντα τον κάθε φορά οικείο Χάρτη), Κάρπαθος που είχε “παίξει” παλιότερα, σε δηλώσεις του νυν Ε/ΥΠΑΜ, του “Κωλοδακτυλάκια”, (όπως κάποτε λέγαμε… “Κροκοδειλάκια”, αχαχαχαχαχαχαχα), γι΄αυτό έχουν τον Άραξο, το Άκτιο, τη Νεμέα, κλπ, κλπ, κλπ, γι’ αυτό και… έρπουν ή υφέρπουν θέματα ανεξάρτητης Δ. Θράκης, (αφού ο 25ος Μεσημβρινός καταλήγει, σε ό,τι αφορά την χώρα μας, στον Λαιμό της Ξάνθης, στο πιο ασθενές σημείο της ελληνικής άμυνας), θέματα ανεξάρτητης Κρήτης, ανεξαρτήτων νήσων Αιγαίου, που όλως τυχαίως γεμίζουν και θα γεμίζουν ή καλύτερα συνεχώς θα… ασφυκτιούν από / με “λάθρο”, κλπ, κλπ, κλπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ

Τα πάντα γίνονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ(!) στο πλαίσιο της μείζονος Ρωσο – Ισραηλινής ενεργειακής κόντρας, σε Ευρώπη και Ασία, (και δευτερευόντως στο πλαίσιο της περίσφιξης της Ρωσίας), μόνον που αντί για το Ισραήλ, θα φαίνονται πλέον οι Η.Π.Α. και η αδελφή” τους, η  Μ. Βρετανία, (που “έφυγε” από την ΕΕ, λόγω του 2023 και της… Λωζάννης / τα έχουμε πει), μετά από την πολιτική αλλαγή στις Η.Π.Α., η οποία επιβαλλόταν να γίνει προκειμένου να τα “ξαναβρούν” οι Η.Π.Α. με το Ισραήλ, αφού η Δκση του “Δημοκρατικού”, Παγκοσμιοποιητή Μπιλ Κλίντον, αλλά κυρίως αυτή, του άλλου “Δημοκρατικού”, του Παγκοσμιοποιητή Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα, ήταν η πιο αντι-Ισραηλινή των τελευταίων 25 ετών, ήταν η πιο Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ!

Τα υπόλοιπα βρες τα μόνος σου ή ρώτα τους Ρώσους φίλους σου! (Πες τους ακόμα ότι από προπαγάνδα είναι πρέφουρες! Τί έβγαλαν δηλαδή το “βιντεάκι” με το Νεο-Βούδα και το “ΠΥΘΙΑ-1 , στα Τ/Ο κανάλια τους; Τί ήθελαν να πουν άραγε, σε εμάς τους… σανοφάγους Έλληνες; Μήπως ότι οι σύμμαχοί μας, οι Η.Π.Α. ήθελαν να σκοτώσουν τον Π-Θ μας; Μάλιστα! Ε και λοιπόν, τί το νέο ή τί το ασύνηθες; Τα συμφέροντά τους κύτταξαν οι Η.Π.Α. και μπράβο τους, (μακάρι να μπορούσαμε να διαφυλάττουμε και εμείς τα δικά μας), όπως και οι Ρώσοι, (που τελικώς έχασαν τότε στον ελληνικό… αγωνιστικό χώρο, από τις Η.Π.Α., στην υπόθεση αυτή), αυτά πάντα κυττούν, ήτοι τα κάθε φορά συμφέροντά τους! Ή όχι; Τί λες; Δηλαδή οι Ρώσοι, πόσα πχ Κινήματα” πυροδότησαν τα τελευταία 30 χρόνια, σε πρώην “Σοβιετικές Δημοκρατίες”, για να βάλλουν Κυβερνήτες “δικούς” τους και έτσι να τις ελέγχουν;

– Α! Να μην το ξεχάσω! Πάψε από την εκπομπή σου, εσύ ο μέγας αναλυτής, να παραμυθιάζεις τους Έλληνες που σε ακούνε και οι οποίοι νομίζεις ότι τρώνε… σανό!.. Αν και δεν σε αδικώ, …πολλές φορές, όμως εσύ υποτίθεται ότι εκφράζεις το… νέο, έστω και το… Ρωσικό, το νέο, το άσπιλο και αμόλυντο! Διάβασε λοιπόν παρακάτω!

– Πώς να πάρουμε πχ α/φ Σουχόϊ και γενικώς Ρωσικό οπλισμό ρε Κυριάκο, αφού ανήκουμε στο ΝΑΤΟ, μου λες; Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε “να φεύγαμε” από τη Δ. Συμμαχία επισήμως(!)* και… αντρίκια, να αλλάζαμε δηλαδή… “αφέντη”, κάτι που ξέρεις πως πλέον δεν μπορεί να γίνει, αφού μετά τις συνεχείς και αλλοπρόσαλλες μαλακίες του Νεο-Βούδα”, ως Π-Θ, μας “έδεσαν χειροπόδαρα” οι “Διεθνείς Εβραίοι, [που διοικούν και σήμερα τις Η.Π.Α., (τότε μάλιστα, εννοώ επί “Νεο-Βούδα”, ήταν οι απόλυτοι “αφέντες” των Η.Π.Α., αφού κυβερνούσαν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ)], μας “έδεσαν” λοιπόν με την οικονομική μας Κ/Φ και τα Μνημόνια, για να έλθει τελικώς και ο νεο-Κομμουνιστής ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ Π-Θ μας Κος Τσίπρας “να βάλλει το κερασάκι στην… Τούρτα μας”, ήτοι να υπογράψει τη σκλαβιά μας στους Διεθνείς ΣΑΪΛΟΚ”, για τα επόμενα 99 χρόνια!..

[Το ίδιο ακριβώς έπραξαν και με την Κυπριακή Δημοκρατία, με τις “στημένες” εκρήξεις στο Μαρί, κλπ, (σαμποτάζ), μια Κύπρος όμως που έπρεπε να… επανέλθει αμέσως (δεν θα αναφερθώ τώρα στο “γιατί” ) και επανήλθε]!..

* Το γιατί πάραμε τους S-300 και τους έχουμε στην Κρήτη, το γιατί το αποδέχθηκε αυτό η “Δ. Συμμαχία”, στην οποία ανήκουμε, κλπ, τα έχω εξηγήσει! “Ψάξε εδώ, βρες και μελέτησε”!..

Κόψε λοιπόν το παραμύθι” ή για να το πω πιο λάϊτ, “πάρτο αλλιώς” και για να είσαι αξιόπιστος ξεκίνα να σπεκουλάρεις υπέρ της γεω-στρατηγικής και γεω-οικονομικής (“εδώ γελάω”/ εννοώ με το γεω-οικονομικής) αλλαγής της χώρας μας, ξεκίνα να υπεραμύνεσαι της -μη δυνάμενης όμως πλέον να υλοποιηθεί- Ρωσοστροφής της Πατρίδος μας! (Να μην ξεχνάς όμως να λες και τις ιστορικά μεγάλες Σλάβικες πουστιές” των Ρώσων, προς την δόλια Ελλάδα μας! Σε ό,τι αφορά τέλος στον Πούτιν, όσο γάτος” και να είναι και είναι, πράγματι, “παίζει” για τη Ρωσία*** και τους Σλάβους και όχι για εμάς, για τους οποίους ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ “ΕΠΑΙΞΕ” -ιστορικά- “στα ίσα“)!..

– Η Ελλαδάρα μας στον επόμενο Μεγάλο Πόλεμο Κυριάκο, θα πρέπει να μείνει “έξυπνα” ΟΥΔΕΤΕΡΗ και να προσπαθήσει να διαφυλάξει ακέραια τα εδάφη της, τιμώντας (εννοείται τα παιδιά της να τιμήσουν) το αίμα των προγόνων μας, πρόγονοί μας που τα ελευθέρωσαν, προσβλέποντας μόνον σε ένα πράγμα! Σε τί ξέρεις; Στην απελευθέρωση(!) της αλύτρωτης -ακόμα σήμερα- Πρωτεύουσάς μας, της Κων-πολης και στην επάνοδό μας σ’ αυτήν, μετά από το 1453 και την μείζονα άλωσή της, από τους γιούς της Άγαρ, τους Μογγόλους!..

*** Θα ήθελα επίσης να σου / σας θυμίσω τη ρήση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΕΦΑΛΟΥ, του Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (“πάτε και διαβάστε μόνοι σας Ιστορία, φίλοι”), η οποία αφορούσε τη Σερβία! Είχε πει: … Η Ελλάς είναι πολύ μικρά, δια να κάνει μια τόσο μεγάλη ατιμία“!.. Κυριάκο Βελόπουλε, μ’ ακούς; (Κατά το “Κούλα μ’ ακούς, πολύ κολ… ο Κυριάκος“)!..

Τέλος, εκείνη που θα οδηγήσει την Τουρκία σε επίθεση κατά της Ελλάδος, για συγκεκριμένους λόγους, που εσύ μπορείς εκτιμώ να αντιληφθείς, έτσι νομίζω τουλάχιστον, θα είναι η Ρωσία(!) Κυριάκο και όχι οι Η.Π.Α. !!! 

Η Ρωσία, αν τελικά νικήσει, είτε ειρηνικά, είτε πολεμικά, στο γεωπολιτικό, περί την Πόλη και τα Στενά, μείζον γεωστρατηγικό παιχνίδι, τις Η.Π.Α. και τους συμμάχους της, τότε θα πρέπει να θυμηθεί τους Έλληνες και να τους δώσει την ιστορική πρωτεύουσά τους πίσω, ήτοι την Πόλη, κάτι που θα πρέπει ασφαλώς, στην αντίθετη βεβαίως περίπτωση, να πράξουν και οι Η.Π.Α., αν δηλαδή νικήσουν αυτές!.. 

Πες το λοιπόν αυτό στον φίλο σου τον Βλάντιμιρ και τόνισέ του το μάλιστα, ώστε, σε μια τέτοια περίπτωση, να μην γίνει… Μ. Αικατερίνη ή Τσάρος… Νικόλαος!.. Κατάλαβες!

Εγώ θα… αναλάβω να μιλήσω στον Ντόναλντ, για την περίπτωση δικής του νίκης!

Το 2018 ξεκινούν Κυριάκο οι μεγάλες συγκρούσεις και γι΄αυτό “οι κόλοι έχουν σφίξει” διεθνώς από τώρα, [ο Τσίπρας δεν θα προλάβει να μας πει ότι “Έλληνες και Ελληνίδες βγήκαμε(sic) από την Επιτροπεία, (γειά σου Ρότσιλντ “Γίγαντα”), ελάτε στο Σύνταγμα να ξαναχορέψουμε, κλπ, κλπ, κλπ”], το 2018(!), ακριβώς 5 χρόνια πριν από τη λήξη της ζωής του Εθνοκράτους Τουρκία, όπως -όχι εγώ- αλλά ο… Ισμέτ ο Ινονού είχε πει στον Κεμάλ, επιστρέψας από τη Λωζάννη, τον Ιούλιο του 1923, κάτι που εξόργισε τότε τον μεγάλο Τουρκο-Εβραίο στρατιωτικό και πολιτικό ηγέτη, τον έμπειρο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ και ΣΦΑΓΕΑ των Ελλήνων!.. 

7. Πού να ξέρω ρε φίλε από πού τον κρατάειο ΣΥΡΙΖΑ τον δήθεν δεξιό Τράγκα και αυτός, από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM” (90,1), γλείφει “συνεχώς και αδιαλλείπτως” την Κ-Β και τον Π-Θ μας; Αν και σήμερα (24-10-2017) άκουσα “να του τα χώνει” του Τσίπρα, με κάτι “ο Βασιλιάς είναι γυμνός”, κλπ, κλπ, κλπ. Πάντως πιστεύω ότι οι της λεγόμενης… Δεξιάς είναι μεγάλες κλάνες και κυρίως φοβούνται το αριστερό πιστόλι, ήτοι την δολοφονία τους! Αλλά αυτά ρε αδελφέ δεν… γράφονται (!..), όπως δεν γράφονται και τα σχεδιασθέντα τους, γνωστά “εν πολλοίς”, αντίμετρα! (Των… δεξιών εννοώ).

– Σε ό,τι αφορά τον Καμμένο, αυτόν τον γλείφει, είτε από μόνος του, είτε κατ’ εντολήν του, διότι είναι -λέει- φίλοι! Μάλιστα μάθαμε ότι την ονομασία ΑΝ.ΕΛ. την “έδωσε” στην νότιο παράλιο Γαλλία, στο εκεί σπίτι “του… φτωχού πλην τίμιου” Κου Τράγκα, η νυν νεαρά σύζυγός του, από το χωρίον Άγρα, της Δ. Μακεδονίας μας, ένα βράδυ, όταν συζήταγαν εκεί, παρουσία του Κου Καμμένου, το πώς θα ονόμαζε αυτός το Κόμμα του!.. Κατάλαβες!

– Άσε φίλε, έχουμε γίνει εδώ και καιρό, “τσι πόπης”!..

8. Ποιός σου είπε Όνε ότι η ε/φ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρόσκειται στη ΝΔ; Αντιθέτως!.. (Εκεί τον 1ο λόγο τον έχει ο… Μελισσανίδης πλέον, και μόνον αυτός! Ξύπνα)!..

9. Ο ΤΡΑΜΠ είναι Πατριώτης και Άνδρας! Γιατί; Διότι κάνει / υλοποιεί ό,τι ακριβώς υποσχέθηκε στους Αμερικανούς συμπατριώτες του!

– Έτσι, έναντι μιας έωλης ή ομιχλώδους ορθότερα υπόσχεσης προστασίας, πούλησε τώρα στους Έλληνες την αναβάθμιση των F-16 τους, κάτι που θα φέρει χρήμα στην Πατρίδα του, αλλά και δουλειές!

– Αυτά δεν έλεγε προεκλογικά ή όχι; NAI(!) αυτά έλεγε και γι’ αυτό είναι άνδρας, επειδή έχει λόγο και δεν είναι ψεύτης, αλλά και Πατριώτης! (Αυτό δεν χρειάζεται εξήγηση)!

– Ό,τι έκανε με τους Έλληνες στα εξοπλιστικά “προχθές”, το ίδιο είχε κάνει προηγουμένως και με τους Σ. Άραβες, τους Ινδονησίους και τους Ινδούς, (αν δεν σφάλλω), και θα συνεχίσει να κάνει, με τους πάντες!..

– Εδώ στην χώρα μας, την λέξη ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ την γνωρίζουν άραγε οι νέοι και φερέλπιδες πολιτικοί μας;

– Δεν μπορώ να σας γράψω τί θα ήθελαν οι ΕΕΔ τώρα, από πλευράς εξοπλιστικών, όπως με ρωτάς ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΕ, αφού ο φίλος μας ο Χακάν (ξυρίστηκες Χακάν;) με / μας παρακολουθεί και τον ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΩ, για την εμπιστοσύνη του! Μπορώ όμως να σας γράψω πως οι Η.Π.Α. δεν θα πρέπει να απαγορέψουν από την Ελλάδα την χρήση του δικού της “Υπερόπλου”, κατά της Τουρκίας, αν τυχόν απαιτηθεί!..

10. Οι Η.Π.Α. ασφαλώς και θα πρέπει “να βγουν” τώρα στη Λιβύη! Εκτός αν είναι… χαζές!..

11. Ναι! Ο Ντενίζ Μπαϊκάλ πεθαίνει, (έπαθε επαναλαμβανόμενα εγκεφαλικά στο Νοσοκομείο), αν και είπαν πως πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υπξη!

– Αλήθεια ήταν και όχι σκευωρία! Είχε σχέσεις με την Γραμματέα του, εξ όσων μπορώ τώρα να θυμηθώ, αφού γράφω, εκτός Αρχείου, ενώ λείπει και ο δικός μου Γραμματέας, ο Ευσέβιος!.. Ο Μπαϊκάλ ήταν γενικώς… φίλος του αιδοίου, όπως πιθανώς θα έλεγε και ο… μεγάλος δικός μας σύγχρονος… μέγας ποιητής, ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και σεξουαλικά πιθανώς λίγο… όρτσα Κουράκης, ναι αυτός με την κοτσίδα, ο γνωστός ποιητής του αιδοίου! (Κουράκης δεν λέγεται ή σφάλλω βρε);

12. Η Μεράλ ΑΚΣΕΝΕΡ, (πρώην βουλευτής του ΜΗΡ), Τουρκάλα εβραϊκής καταγωγής θα ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα αυτή, (έτσι είπε τουλάχιστον), την ίδρυση του Κόμματός της, από το Πολιτιστικό Κέντρο Ναζίμ ΧΙΚΜΕΤ, της Αγκύρας! Οψόμεθα!

Σχόλιο: Έπρεπε να το είχε ιδρύσει ήδη!..

13. Από πότε γράφουμε εδώ για “το ποιόν” του Γενίτσαρου ελληνικής καταγωγής Ράμα, όπως και και για το αντίστοιχο του νυν ΠτΔ, της Αλβανίας, (με συνεργάτη που καταζητούσε και καταζητεί η DIA), που εξεπλάγης Εχέφρων (μου αρέσει πολύ το παρωνύμιό σου), με τα όσα προσφάτως “κυκλοφόρησαν” για τους 2,5 τόνους Χασίς του Ράμα και τη σχέση με την εμπορεία τους κλπ, δια του ΥΠΕΣ του, του Αστ. Δντη της Χιμάρας, κλπ, κλπ, κλπ, και τελικώς και του ίδιου του… Έντι, αλλά και της οχιάς του Προεδρικού Μεγάρου;

– Ο Μπερίσα μπροστά τους φιλαράκο φαντάζει… ΠΑΡΘΕΝΑ!..

– “Εχέφρων”! Να είσαι εχέφρων, αλλά και… νοήμων!.. Με το συμπάθιο!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-