14 Απριλίου 2018: “Αρχή Του Γ’ Π.Π.” (1η Φάση)

Φίλοι μου!

– Όπως ήδη, από “προχθές”, σας γράψαμε στο άρθρο μας “τί θα γίνει αν ο Τραμπ κτυπήσει και αν νικήσει στη Συρία”, κλπ, ο Τραμπ την “κτύπησε” σήμερα το πρωϊ και για μια ώρα (04:00-05:00) / λίγο πριν λήξει το χρονικό όριο των 72 ωρών που είχε θέσει ο Πρόεδρος, προσβάλλοντας στόχους στην Δαμασκό, στην Χάμα, στην Χομς, στη Ντέρα και στην Σουβέϊντα! Προσέβαλλε την Ασαντική… περιοχή, μαζί με τους Άγγλους και τους Γάλλους!

– Α/Φ της 3πλής αυτής Συμμαχίας φέρεται ότι προσέβαλλαν με 30 πυραύλους τον… Άσαντ, εξ ών οι 10 εξουδετερώθηκαν από την ρωσο-Ασαντική αεράμυνα, ενώ οι άλλοι 20 έπληξαν τους στόχους! (Αρχική ενημέρωση)!..

(Δεν έχουν αναφερθεί, τουλάχιστον ακόμα, από καμμία των 2 αντιπάλων πλευρών, ο αριθμός τυχόν ανθρωπίνων απωλειών, ούτε το μέγεθος των καταστροφών μέσων – υλικών, κλπ! Οι επιτιθέμενοι είναι εκείνοι που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ να αναφέρουν στη “Διεθνή Κοινωνία” τα αποτελέσματα της επιθέσεώς τους αυτής, μιας επιθέσεως την οποία ανέλαβαν με συγκεκριμένη στόχευση και με σχετική προ-ενημέρωση του Κόσμου)!..

Τί ακολούθησε;

Η Ρωσία εξεμάνη! Η όμορφη Ρωσίδα εκπρόσωπος, του Ρ/ΥΠΕΞ, Κα Ζαχάρωβα απεκάλεσε “ανώμαλο”(!) τον Τραμπ, ενώ ο Πούτιν ανέφερε ότι η προσβολή αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη!

– Ανάλογες της Ρωσίας, και πιθανώς και σκληρότερες, κατά της Δύσεως δηλώσεις έκανε και ο Ιρανός Αρχιτρομοκράτης Σιϊτης Μουλάς, Ρουχανί!

Ο Σύρος Πρόεδρος Άσαντ εξήλθε του ρωσικού καταφυγίου “ψιλοχεσμένος” και η ΤV του τον έδειξε”, με την λεζάντα: Η Ημέρα Της Ανθεκτικότητος!

– Προέβη αργότερα και σε μια δήλωση, κρινόμενη ως δήλωση προς… μελλοθανάτους ή δήλωση -στην καλύτερη των περιπτώσεων- κρινόμενη ως “παρηγοριά στον άρρωστο, μέχρι να βγει η ψυχή του”!..

Η Τουρκία, αυτός ο παμπόνηρος και δόλιος… Φαναριώτης, δήλωσε δια του Κου Ιμπραήμ ΚΑΛΙΝ, εκπροσώπου Τύπου του ΠτΔ, ΡΤΕ, πως έπρεπε να κτυπηθεί ο Άσαντ, λόγω των Χ.Ο., κλπ, ενώ και ο Αντιπρόεδρος Μπεκίρ ΜΠΟΖΝΤΑΓ δήλωσε πως δεν χρησιμοποιήθηκε από τη Δύση η αερ-κή Βάση του Ιντζιρλίκ!.. Ναι, έχετε δίκιο! Και ο Τ/Π-Θ ή Τ/ “Τσοπάνης”-Γιλντιρίμ δήλωσε πως “η επίθεση αυτή ήταν ένα θετικό βημα!

  • [Μετά από τις δηλώσεις αυτές, στον Πούτιν (ειδικά σ’ αυτόν), αλλά και στον Ιρανό Μουλά, είμαι περίεργος να δω τί θα πουν τώρα οι Τούρκοι!.. Τέλος, ο ΡΤΕ τηλεφώνησε στην Τερέζα ΜΕΪ, (εμείς το αναμέναμε), με την οποία (λέγε με Αγγλία) έχει συμφωνήσει ρε Πούτιν, για το 2023, και για τον τρόπο / σχεδιασμό της υλοποιήσεως των μυστικών προβλέψεων / προνοιών της “Συνθήκης της Λωζάννης”, που αφορούν κυρίως τις Τουρκία και Αγγλία και την υπόψη ημερομηνία]!..

(Σε λίγο, ο ιστάμενος ακόμα όρθιος ΡΤΕ και με το κάθε ένα από τα 2 πόδια του, στην ρωσική και στην αμερικανική… βάρκα, ή θα τα βάλλει και τα 2 πόδια, σε μία εκ των 2 βαρκών ή θα “πέσει”! Υπάρχει πάντως και η βάσιμη περίπτωση να “πέσει” έχοντας και τα 2 του πόδια σε μια βάρκα, ανεξαρτήτως του ποιά θα είναι αυτή, κυρίως δε αν αυτή θα είναι η αμερικανική! Οψόμεθα και μάλλον συντόμως!!! (Ξαναδιαβάστε πάντως τί γράφαμε προχθές! Χρήσιμο θα είναι)!..

Κλπ, κλπ, κλπ!..

  • Το πιο σημαντικό όμως φίλοι είναι ότι η σημερινή ημερομηνία, η 14η Απριλίου 2018, όπως μόνον πλέον οι… εθελοτυφλούντες δεν βλέπουν, είναι η ΑΡΧΗ του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου! “Κρατείστε – το” αυτό!..
  • Ο ΤΡΑΜΠ και οι Αγγλο-Γάλλοι θα συνεχίσουν και με επιπλέον αεροπορικές επιθέσεις του Άσαντ, αλλά και με χερσαία επίθεση, λίαν συντόμως μάλιστα, εναντίον του!.. (Γι΄αυτό σας γράφαμε “… και αν νικήσει οΤραμπ”; Πώς όμως θα νικήσει, αν δεν “κατεβάσει” πόδι στο έδαφος, έ); 
  •                                                                           “ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ“! 

 

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-