15… “Ομορφιές”!..

Φίλοι μου!

Σας παρουσιάζω σήμερα 15… “Oμορφιές! “Πάμε” λοιπόν!

  1. Τώρα, μας είπαν ότι ανάμεσα στους «μπαχαλάκηδες» υπάρχουν και ξένοι! Σώπα! Ναι; Μπράβο λοιπόν στην ε/φ «ΕΘΝΟΣ», που μας το πληροφόρησε!.. (22-05-2017). Άξιος ο μισθός των δημοσιογράφων της ε/φ, που πλέον στηρίζει τους Τσιπρο-Καμμένους!.. Μήπως έχουν και ονόματα να μας δώσουν ή το… προνόμιο αυτό το έχουν άλλοι;

– Αφήστε τα παιδιά, μην τα μαλώνετε και τους δημιουργήσετε ψυχολογικά τραύματα! Θυμηθείτε (και λειτουργείστε ανάλογα), τη σκηνή από την ταινία, με τον Στάθη ΨΑΛΤΗ, μέσα στο ταξί, με την «αδελφή» ως οδηγό, και την χοντρή με το μικρό που τον πειράζει, μαζί του στο πίσω κάθισμα!..

– Άλλωστε, τα γεγονότα με τις φωτιές στην Πελ/σο και τους 30 νεκρούς… αναλώσιμους Έλληνες, καθώς και με τη λεηλασία της Αθήνας, επί… Π-Θ γίας «Μπούλη» και ΥΠΕΣ… «Πάκη», την προηγούμενη 10ετία, από τους ΑλβανοΚοσοβαρο-Πακιστανο-Αφγανούς, έδειξαν ότι όταν δεν ενοχλείς τα… παιδιά αυτά, εισαγόμενα ή μη,… προοδεύεις επαγγελματικά, «φτάνεις μάλιστα πολύ ψηλά», αρκεί πάντα να προσβάλλεται / να -λεις ό,τι ελληνικό, να κτυπιούνται, να ξεφτιλίζονται και να πεθαίνουν μόνον Έλληνες!..

(Αυτή ήταν και είναι άλλωστε και η εντολή του φανερού Πάτρωνα και Διαχειριστή των οπαδών του «νέο-Διεθνισμού» ή -κατά το εύηχον- των «Παγκοσμιοποιητών» και πρώην «Σοβιετο-Διεθνιστών», G. SOROS).

– Με την ευκαιρία, κάποιοι που έγιναν Έλληνες, επειδή γεννήθηκαν εδώ, όντας παιδιά ξένων ή λόγω του ότι οι γονείς τους απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα, είναι Έλληνες; Μετά από καμιά 10 αριά γενιές, … ίσως!

– Αλήθεια, πόσους τέτοιους… Έλληνες θα κάνετε εκεί στους «ΣΑΝΕΛ», τα επόμενα 2 χρόνια, («αν σας βγει» το χρονικό διάστημα παραμονής σας στην εξουσία, όπως ο «ΡΟΤΣΙΛΝΤ» σας υποσχέθηκε, μετά την πρόσφατη συμφωνία σας μαζί του), ώστε να σας ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές και να επανεκλεγείτε;

– Φτου σας ρε ξεφτίλες!.. «Καθαρίζετε» σαν αυγό την Ελλάδα που μισείτε, ρε νέο-Κομμούνια! Δεν θα σας περάσει όμως τελικά! Να το θυμάστε ρε Καστρο-Μαδουρο-Κοκκινο-Φασιστο-Τσιπρο-Καμμένοι!..

– Πολλά… συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στη ΝΔ, η οποία ουσιαστικά… ανέθρεψε τα βλαστάρια αυτά, προσέχοντας, όταν κυβερνούσε ή συγκυβερνούσε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., την… ψυχολογία τους, όπως πχ παραπάνω ακροθιγώς περιέγραψα, με τη σκηνή στην… ταινία, του μεγάλου ηθοποιού μας Στάθη Ψάλτη!

– Είναι βέβαιον ότι στο μέλλον, η όποια ελληνική ή «ελληνική» Κ-Β θα αναρωτηθεί για πολλά που αφορούν τους… λεβέντες αυτούς, και μάλιστα και για πιο σοβαρά θέματα, και όχι μόνον, για το πού βρίσκουν όπλα, (από πιστόλια φωτοβολίδων, μέχρι… καλάσνικοφ, όπως διαβάζουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο), για το ποιά είναι η καταγωγή τους, για το ποιοί είναι οι εκπαιδευτές τους, για το πού εκπαιδεύονται, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά για πολύ σοβαρότερα!..

 1. Μόλις ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ αναφέρθηκε, από τη Σ. Αραβία, στο «ευοίωνο μέλλον των παιδιών μας», και μίλησε και για την «ειρήνη», σε λιγότερο από 48 ώρες, «εμφανίστηκε» ο τρομοκράτης Σαλμάν ΑΜΠΕΝΤΙ και σκότωσε στο Μάντσεστερ, της Αγγλίας, 22 νεαρά / μικρά παιδιά και τραυματίζοντας άλλα 59 άτομα!

– Οι του ISIS παρακολουθούν τα πάντα στη Δύση, μέχρι και την τελευταία λέξη, μέχρι και το τελευταίο… «και» όλων των Δυτικών, ηγετών και μη!..

Μια παρατήρηση ακόμα! Οι ομιλίες του Προέδρου ΤΡΑΜΠ είναι -μέχρι τώρα-  λιτές, αλλά 100% επί του στόχου! Απλές, πλήρως κατανοητές και με άκρως πετυχημένους χαρακτηρισμούς, ενώ πάντα ο ΤΡΑΜΠ έχει την ικανότητα να «τσιμπάει» αμέσως το μείζον και να εστιάζεται σ’ αυτό! Πχ Προσέξατε τι είπε για τους τρομοκράτες του “ISIS”, μετά τη φρίκη στο Μάντσεστερ; Είπε: «Δεν θα τους πω τέρατα, διότι πιθανώς να τους αρέσει ο χαρακτηρισμός, αλλά θα τους πω αποτυχημένους – ηττημένους – χαμένους / losers»!.. (Τεράστια η διαφορά του, από τον «Παραμυθά Φιλόλογο», τον Χ. Μ. Ομπάμα).

–          ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ (ΣΑΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!

– Τέλος, μέχρι «σήμερα», δάκρυζα, όταν άκουγα Αγγλία, για τους χαμένους οπαδούς της τεράστιας ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, της Ομάδος των «Reds», που αγαπώ, απ’ το νησί! Από τώρα και στο εξής, θα δακρύζω και για τον τεράστιο Σερ Ρότζερ ΜΟΥΡ, τον ομορφότερο πιθανώς άνδρα στον κόσμο, γι’ αυτόν τον φοβερό ηθοποιό, με τον οποίον… μεγάλωσα, εγώ, αλλά και κάποιοι… άλλοι, ο οποίος «έφυγε», σε ηλικία 89 ετών, στις 22-05-2017, καθώς τέλος και για τα 22 παιδιά, που «πέταξαν» νωρίς για τον Πλάστη μας, την ίδια ημέρα, λίγες ώρες νωρίτερα! Ίσως ο ΜΟΥΡ να «έφυγε» μαζί τους, ώστε αυτά να πάνε με… ασφάλεια στον ΧΡΙΣΤΟ μας!..

– Θλίψη φίλοι μου για τις ψυχούλες, μεγάλη θλίψη για όλα αυτά τα αθώα θύματα!

– Πιστεύω ότι η Βασίλισσα ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ θα πρέπει να διατάξει αμέσως(!) τη «ΜΙ-6» να βρει και να «καθαρίσει», «άνευ ετέρας», τους τρομοκράτες – εντολείς του «κοιμισμένου» / του «πνευματικά ελεγχόμενου» τρομοκράτη Αμπεντί.

 1. Διαβάζω και σχολιάστε εσείς! ΥΠΑΜ Καμμένος (Ω ΘΕΕ ΜΟΥ) προς Τ/Χειριστή ραντάρ: «Αϊ Σιχτίρ ρε»!
 2. Πάψτε να αποκαλείτε τον ΡΤΕ «Σουλτάνο», ρε ανόητοι! Αυτό θέλει! Γιατί; Διότι ρε… «Τουρκολόγοι», πρωτίστως… ηδονίζεται με τον τίτλο, αλλά διότι, και κυρίως(!), η υπόψη αναφορά οδηγεί στον συνειρμό της υπαγωγής όλων των ομόρων κρατών υπ’ αυτόν και την Τουρκία, (ειδικά μάλιστα όσων κρατών ήσαν υποτελείς της Ο.Α.), δίνοντάς του ενδόμυχα, (κάτι που όμως αδυνατείτε να το καταλάβετε), μια φυσική, και λογική συνάμα θα υπεστήριζα, αίσθηση ανωτερότητος, έναντι όλων των άλλων, μη Τούρκων, πολιτικών ηγετών της περιοχής μας, κάτι με το οποίο τους «παίζει», όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους λαούς τους, με τις συνεχείς αναφορές στην περίφημη «αίγλη και πυγμή» της «πάλαι ποτέ» Ο.Α.!..

– Γι’ αυτό και «έγραψε στους γεννητικούς του αδένες» όλους τους ομολόγους του, στην Πόλη «προχθές», στο περίφημο (11ο νομίζω) «Συνέδριο των Παρευξείνιων Χωρών» και δεν παρέστη στο γεύμα!

Μάθετε να προσέχετε οι επαγγελματίες «τα πάντα» βρεεεεεεεεεεε! Πριν την «κάνει», πήγε και τους είπε, από μικροφώνου, ότι Κοι έχουμε προβλέψει για ένα ωραίο γεύμα και καλή σας όρεξη! Ήτοι, τους «έγραψε στα παπάρια του»! Δηλαδή, το νόημα ήταν: «Φάτε νέο-δούλοι μου, σας έχω καλό φαγητό, αλλά σας έχω και δια το… πέος μου»!

– Απόδειξη της οίησης του ΡΤΕ, σε σχέση με τους συγκεκριμένους ομολόγους του; Το γεγονός ότι “μετά” έστειλε στον Ε/ΠτΔ τον Π-Θ του, για να συνομιλήσει μαζί του, ο οποίος και ορθώς, (αφού δεν είναι ομόλογός του ο Τ/Π-Θ, Μπιναλί ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, ο αποκαλούμενος από το «σάϊτ» μας και «Τσοπάνης»), δεν δέχθηκε κάτι τέτοιο!..

– Μία ακόμα απόδειξη ότι ο ΡΤΕ είχε τους υπόψη ομολόγους του, κάπου ανάμεσα στα… γεννητικά του όργανα, είναι το γεγονός ότι την 1η ημέρα του Συνεδρίου, ο ΡΤΕ τους υποδεχόταν έναν – έναν, (αυτός ξεχώριζε, καθήμενος αρχικά μόνος), και τους έλεγε να πάνε να πάρουν τη θέση τους, εκεί όπου ήταν η σημαία του κράτους, ενός εκάστου! Μελετημένα όλα φίλοι μου! Αν ήσαν παρόντες, πχ ο Πούτιν, ο Τραμπ, ο Κινέζος Πινγκ, κλπ έτσι θα ήταν το τελετουργικό; Σας ρωτάω! Εκτός φίλοι μου αν ήταν… «δανεικά», προς κάποιον ή κάποιους εκ των ομολόγων του, η στάση του ΡΤΕ, κάτι που δεν μπορώ να ξέρω!.. (Αντιδιαστείλετε την τουρκική αυτή στάση, με την… ελληνική και συγκεκριμένα με τα 5΄ που ανέμενε πρόσφατα, στην Κίνα, αν δεν σφάλλω, ο Πρόεδρος Β. ΠΟΥΤΙΝ, τον μεγάλο νεο-Κομμουνιστή ηγέτη μας, τον Π-Θ μας, τον Αλέξη μας)!..

– Επανερχόμενος!

– Και κανενός, εκ των συμμετεχόντων Προέδρων, την ίδια στιγμή που ο ΡΤΕ τους έλεγε εμμέσως, πλην σαφώς, «άντε γειά», από το επίσημο γεύμα, χωρίς να τους πει έστω ούτε μία παπαρο-διακιολογία, «δεν του έκοψε», ώστε να νοιώσει… προσβεβλημένος και να πάει να φάει… μόνος του, ώστε να υποχρεώσει και τον… αφιλόξενο Τ/ΠτΔ, να αναφέρει -τουλάχιστον- τον ή τους λόγους που θα απουσίαζε, εκθέτοντας παράλληλα και τον ΡΤΕ, αλλά και την τ/στάση στην υπόψη διοργάνωση!

– Ούτε ο… Γαλλοσπουδάσας ημέτερος ΠτΔ «πήρε στροφές»! Νομίζει ότι οι Τούρκοι «παίζονται» με ευγένειες “του κόλου” και με αναφορές στο «Δίκαιο», κλπ, όπως λειτουργούν μέσα στις στοές τους οι Μασώνοι, ή όπως λειτουργεί ο… Ζαμπούνης!..

– Αφήστε φίλοι μου που έκανε και τεράστιο(!) πολιτικό λάθος ο ΠτΔ (θα έχει, όπως εκτιμώ, «και γαμώ τους συμβούλους», αχαχαχαχαχα), με το που “πάτησε το πόδι του” στην Πόλη, να ζητήσει αμέσως, ευρισκόμενος στο «Οικουμενικό Πατριαρχείο», στο Φανάρι, την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής, μιάς των Πριγκηπονήσων, της νήσου Χάλκης!

– Αυτό θα έπρεπε να το ζητήσει στη συνάντησή του με τον ΡΤΕ, αν αυτή θα γινόταν, και κατόπιν να ενημέρωνε και τον Πατριάρχη μας, σε έναν… αποχαιρετισμό του, στην έδρα Του, λίγο πριν από την αναχώρησή του από την Τουρκία!

– Αν δεν συναντούσε ο Ε/ΠτΔ τον ΡΤΕ, όπως και τελικά έγινε, διότι και “σε μια τελική” δεν επρόκειτο για Ε-Τ… συνάντηση, αλλά για ένα διεθνές Συνέδριο, τότε ο Κος Παυλόπουλος θα μπορούσε, φεύγοντας από την Πόλη και πηγαίνοντας να αποχαιρετήσει τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη, να προέβαινε στη δήλωση, περί του “ανοίγματος” της Θεολογικής Σχολής, της Χάλκης.

– Ήταν στρατηγικό λάθος του Κου Παυλόπουλου σε σχέση με εμάς, [εννοώ σε σχέση με την… παραγωγή ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην συγκεκριμένη επίσκεψη, που τελικώς δεν… υπήρξε / δεν… παρήχθη, σε ό,τι αφορά τα Ε-Τ], αλλά παράλληλα ήταν και προσβλητική στάση προς τον Τούρκο ΠτΔ, αφού, «ρε Φιλαράκο, ό,τι θες να μου πεις, έστω, πες το μου “απ’ ευθείας” και “δια ζώσης” και όχι να μου το λες πριν καν με συναντήσεις, λέγοντάς το εσύ ο ίδιος σε «τρίτους», όποιοι και αν είναι αυτοί, ώστε να το μάθω! Τότε ποιό είναι το νόημα του να βρεθούμε, κλπ»;

Είναι περίεργοι οι Τούρκοι φίλοι μου, δεν είναι εύκολοι στην όποια αντιμετώπισή τους και γι’ αυτό πρέπει να υπάρχουν κοντά στους πολιτικούς μας άτομα, τα οποία να τους «γνωρίζουν» και να εισηγούνται ανάλογα!..

– Συμπερασματικά αγαπητοί, ουδεμία ασθένεια ΡΤΕ υπήρξε, αλλά αυτό που υπήρξε ήταν εκδήλωση ή «πολιτική έκφραση», διαλέχτε και πάρτε, της τουρκικής Ερντογανικής νέο-Οθωμανικής υπεροψίας, άμα και αλαζονείας, προς τους συγκεκριμένους ομολόγους του, οι χώρες των οποίων ήσαν κάποτε υποτελείς των Οθωμανών Σουλτάνων!

[Για πείτε μου! Πότε η δουλική, (σχεδόν διαχρονικά τα τελευταία σχεδόν 60 χρόνια), ελληνική εξωτερική πολιτική, “πέρασε” το ότι οι… Μογγόλοι, σημερινοί μας άσπονδοι… φίλοι και… σύμμαχοι, ήσαν κάποτε υποτελείς μας και ενίοτε και Όργανα  της Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας; Θα με ρωτήσετε όμως, βεβαίως: “Γιατί αποδέχτηκε ποτέ “ανοικτά”, “στα ίσα και παλληκαρίσια” η ελληνική εξωτερική πολιτική, ότι η Ελλάδα είναι συνέχεια του Βυζαντίου ή ότι το Βυζάντιο ήταν ελληνικό; Εδώ, συζητείται στην Ελλάδα -“στημένα” ασφαλώς και από συγκεκριμένους κύκλους και… “παρέες” τα τελευταία χρόνια, το αν υπήρχαμε πριν από το 1821 και την εθνική μας επανάσταση και κανένα Ε/ΥΠΕΞ, δεν “βγήκε ποτέ να μιλήσει και να τοποθετηθεί”, ως όφειλε, ώστε να μάθουμε τί πρεσβεύει σχετικά με το τόσο σοβαρό αυτό θέμα η διαχρονικά… ασπόνδυλη ελληνική εξωτερική πολιτική “)!..

– Καταλάβατε τώρα πλην του «γιατί» την «έκανε» ο ΡΤΕ από το γεύμα, γιατί δεν θα πρέπει να αποκαλείτε Σουλτάνος” ο ΡΤΕ, αλλά μόνον αυτό που είναι και σας το είχα γράψει; Τί είναι;

ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ και μόνον(!) (ή και με προσθήκη κάποιων επιθέτων, όπως πχ «Σκληρός / Στυγνός Δικτάτορας», κλπ), θα πρέπει να αποκαλείται, ενώ και το Πολίτευμα της χώρας του θα πρέπει να αποκαλείται / να αναφέρεται ως, «τύποις», Δημοκρατία και «ουσία», ως «Τουρκο-ισλαμική Δικτατορία», (εδώ με τους 8 Τούρκους Αξκούς, το κράτος μας έσπευσε να πει ότι ήταν αντίθετο στο… Πραξικόπημα, κατά της… Δημοκρατίας στην Τουρκία!… / «Χαίρε Βάθος Αμέτρητον και Ύψος Δυσθεώρητον»), ώστε να ξεχωρίζει των προηγούμενων «Κεμαλιστικών Δικτατοριών», ενώ παράλληλα, δεν προσβάλλεται και το Ισλάμ, το εκτός της… Τουρκίας, εννοείται!

– Επίσης, η φράση «Τούρκο- Ισλαμική Χούντα», ως παραλλαγή, είναι και αυτή απολύτως ορθή! (Σας είχα καλέσει να πάτε και να αγοράσετε το βιβλίο του Χέϊλ, για τα είδη των Δικτατοριών! Σας… ξανακαλώ)!..

Κάποιοι(!), όπως πιστεύω, επίτηδες(!) προωθούν τον όρο “Σουλτάνο, εξυπηρετώντας ξένους στόχους, και αυτοί… ξεχωρίζουν από τη μεγάλη μάζα των ασχέτων, που τον αρθρώνει άδολα “Σουλτάνο”, νομίζοντας ότι έτσι τον μειώνει στα μάτια του ελληνικού λαού! Με ρωτάτε τώρα! Ποιοί είναι αυτοί;

– Κατά την άποψή μου, αυτοί είναι όσοι ακούτε να ομιλούν για «Ελληνο-Τουρκισμό», (σας έχουμε γράψει εδώ, γι’ αυτόν), όσοι ακούτε να λένε «είμαστε ίδιοι με τους Τούρκους, κλπ, πχ εμείς οι Έλληνες και οι Μ. Ασιάτες είμαστε ίδιοι, κλπ»!

– Είναι οι ίδιοι αυτοί φίλοι μου, (βεβαίως κάποια ιοβόλα φίδια απ’ αυτούς), που πρόσφατα και με αφορμή τον μπασκετικό τελικό, της Γιουρολίγκα, στην Πόλη, μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ, έγραψαν, «ΑΕΚ και ΦΕΝΕΡ μαζί τότε και τώρα, στην ίδια πόλη», μην ξεχνώντας να φωτογραφηθούν και με φανέλες της ΦΕΝΕΡ, σαν και εκείνον τον αληταρά Τούρκο-μπάσταρδο δήθεν αθλητικογράφο, εκ Θεσσαλονίκης, ο οποίος, όντας ΜΠΑΟΥΚ-τσής, είχε φορέσει φανέλα της Μπεσίκτας, όντας προφανώς Τούρκοσπορος, ή… γιουσουφάκι, όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έπαιξε φέτος (2017) με την τουρκική αυτή Ομάδα, της… «ΜΙΤ» !

– Πρόκειται φίλοι μου, αν θέλετε, για μια εκτρωματική… αναγέννηση της Ε-Τ… φιλίας, που κάποιοι πριν από 10ετίες, θέλησαν να προωθήσουν (έχοντας βεβαίως άλλες πολιτικές απόψεις από τους σημερινούς εκφραστές της Ε-Τ προσέγγισης, που όμως, “πώς γίνεται και αυτή η προσέγγιση ευνοεί πάντα την Τουρκία”), με τα βραβεία «ΙΠΕΚΤΣΙ», κλπ. (Οι σημερινοί Έλληνες που πρεσβεύουν τέτοιες απόψεις, παρουσιάζονται ως… πολύ Πατριώτες, με έναν πολιτικό… ανιχνευόμενο δεξιό προσανατολισμό, ο οποίος όμως δεν εκφράζεται «ανοικτά» απ’ αυτούς, αλλά τον αφήνουν να… υπονοείται! (Να θυμίσω ότι και ο Δικτάτορας Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, φέρεται ότι ήταν υπέρ του «Ελληνο-Τουρκισμού» και μιας “Ε-Τ Ομοσπονδίας ή Συνομοσπονδίας”, λέγοντας μάλιστα, στα πολιτικά… «ντουζένια του», πως ο χρόνος θα τον δικαιώσει) !..

– Άκουσα, αλλά και διάβασα και κάποιους άλλους «εγκρίτους», να συνδέουν την υπόψη στάση του ΡΤΕ στην Πόλη, ως τάχα μου αντίδρασή του προς το ΝΑΤΟ, επειδή «λέει» αυτό αποφάσισε να ζητήσει στη Μακεδονία μας στρατιωτικές βάσεις, (δεν μας είπαν πόσες και πού, απλώς μας είπαν οι Κοι αυτοί πως τα ελληνικά Επιτελεία, και κατ’ ουσίαν οι Επιτελείς μας, έλαβαν σχετικές διαταγές, από τις ηγεσίες τους, επεξεργαζόμενοι σχετικά ΝΑΤΟϊκά αιτήματα που ήδη έχουν στα χέρια τους,  να αναφέρουν τις θέσεις τους, επί του θέματος, κλπ), προκειμένου το ΝΑΤΟ να εγκαταστήσει στρατεύματα!..

– Άσχετο το αμέσως παραπάνω αναφερθέν θέμα, με τη στάση του ΡΤΕ, στην Πόλη, προχθές! Δεν χρειάζεται επεξήγηση φίλοι μου! Δεν θα εξηγούμαι και… φράσεις του “στυλ”, “Τί κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω”!..

– Για το παραπάνω όμως ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ(!) ΘΕΜΑ, εννοώ το σχετικό με το ΝΑΤΟϊκό αίτημα, (αν είναι ακριβές ό,τι διέρρευσε), καλώ τα… θύματα των ελληνικών Επιτελείων, τους Έλληνες δηλαδή Επιτελείς, να αναφέρουν στους Προϊσταμένους τους, (αν φυσικά το υπόψη αυτό θέμα έφτασε σε επίπεδο Επιτελών και δεν το χειρίζεται αυστηρά η Ηγεσία μαζί με συστημικούς Αξκούς, των οποίων το μέλλον διαγράφεται, όπως έχουμε πει απ’ εδώ, πάντα… λαμπρό), να τους αναφέρουν πχ το εξής:

Κε Αρχηγέ! Θα ήθελα με σεβασμό να σας θυμίσω τo σχέδιo «ΦΑΙΔΩΡΑ» και κυρίως το σχέδιο «OVERKILL»”! Μέχρις εδώ! Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο! (Πάτε πίσω εδώ, στο σάϊτ μας, βρείτε και διαβάστε)!..

– Θέλει πολύ προσοχή από την Αντιπολίτευση, αν ασχολείται, όπως θα έπρεπε, με τα θέματα των ΕΕΔ και γενικώς με τα εθνικά, να βρει, τί έχει συμφωνήσει η παρούσα Κ-Β, με το ΝΑΤΟ και τη ΔΥΣΗ, σχετικά με παροχή «διευκολύνσεων» στο ΝΑΤΟ και στις Η.Π.Α. στη Μακεδονία, μήπως και επί διακυβερνήσεως «ΣΑΝΕΛ» γίνει πράξη η αποστροφή, πριν από χρόνια,  της Κας Μπενάκη, προς τον μόλις τότε εκλεγέντα ΠτΔ, Κάρολο ΠΑΠΟΥΛΙΑ, περί απωλείας εθνικών εδαφών, χάριν της… ειρήνης, κλπ!.. (Εκτός αν γνωρίζει και αυτή και… “κάνει το παγώνι”)!..

Ο εκ των παγκοσμίων Κυβερνητών Ρότσιλντ τα “βρήκε” “σε όλα” φίλοι μου με τον νέο-Κομμουνιστή Τσίπρα, στο Παρίσι, πρόσφατα, και κυρίως στα “Οικονομικά” θέματα!

– Ο νεο-Κομμουνιστής Τσίπρας, αγαπητοί, υπέγραψε για τα 99 χρόνια σκλαβιάς της χώρας στους «Διεθνείς Εβραίους» και στους διεθνείς “Οικονομικούς τους Οργανισμούς”, στις περίφημες… «Αγορές», γιατί όχι, ο ίδιος ή μέσω Καμμένου, (Ω ΘΕΕ ΜΟΥ, … Καμμένος), να μην υπέγραψαν και… αλλαγές συνόρων, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία, όχι μόνον τα επόμενα 2 χρόνια, αλλά και για τα επόμενα 4, αν θα υπάρχει ειρήνη;

– Με την… Αριστερά «όλα περνάνε» και ουδείς διαμαρτύρεται στην Ελλάδα, αφού οι «μη Αριστεροί» (sic) Έλληνες, δεν είναι υπέρ των διαδηλώσεων και των διαμαρτυριών, όπως οι… αριστεροί, κλπ, κλπ, κλπ, όπως μας λένε, ενώ οι Αριστεροί, που ως αντιπολίτευση είχαν «κατεβάσει» την χώρα, προ ολίγων ετών, για τα «Μνημόνια», κλπ,  «κάνουν και τη σχετική αλήτικη πλάκα», στους “μη δικούς τους”, στους “άλλους”, στους ιδεολογικούς αντιπάλους τους, αλλά και προπαγάνδα, λέγοντας ειρωνικά: «Δεν βλέπουμε τους Έλληνες να διαμαρτύρονται για τα όσα λέτε ότι κάναμε ως Κ-Β, άρα θα είναι… ικανοποιημένοι»! Αχαχαχαχαχαχαχα

(Δεν παίζονται” φίλοι μου τα Κομμούνια σε προπαγάνδα, παραπληροφόρηση και… κατατρομοκράτηση της Κοινωνίας! Πρόκειται για “αντικείμενα διαδαχθέντα εν… τη Σοβιετική Ενώσει”!.. Και οι “demek”… «Δεξιοί» απαντούν: Δεν ήταν ποτέ οι διαδηλώσεις (φοβούνται να προσθέσουν “και ο μπαχαλακισμός”) στην… κουλτούρα μας! Αχαχαχαχαχαχα!.. STOP εδώ)!

– Οι… Αριστεροί μας είναι διεθνιστές ελληνικής καταγωγής και όχι Έλληνες, (δεν θα γράψω «απάτρηδες», αυτό σας το θέτω προς εξέταση), αφού αρνούνται την Πατρίδα τους, κλπ! (Συμφωνώ με την καθηγήτρια Κα ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ)!..

                                                                  ΘΕΛΕΙ (λοιπόν) ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ! (Ενν. Το ΝΑΤΟϊκό αίτημα)

ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ… ΒΑΘΙΑ ΜΑΤΙΑ –ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ(!)- ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ!

Αυτά φίλοι μου για το θέμα “το ΝΑΤΟ στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και την… υφέρπουσα  πιθανή(!) αλλαγή, (σχεδιασμένη προ πολλών ετών), συνόρων, εις βάρος μας!..

– Θα ήθελα ακόμα να σας πω, επειδή ειπώθηκαν πάλι πολλά για την υγεία του ΡΤΕ, πως:

  – Οι… αγνοί Έλληνες «Άγγελοι» την είχαν αναφέρει σχετικά με αυτήν, εκεί όπου έπρεπε, πολύ πριν γίνει αυτή γνωστή στον… πολύ κόσμο, (2011), με αποτέλεσμα να κάψουν τα… φτερά τους κάποιοι εξ αυτών, αφού η αναφορά δεν είχε δοθεί από την γνωστή… κλίκα που λυμαίνεται, (για δόξα και… χρήμα), τις Πληροφορίες στις ΕΕΔ. (Από το 2000 και μετά μάλιστα, η… κλίκα αυτή λυμαίνεται τις ΕΕΔ μας πολύ «δυνατά», “απλωμένη” και σε λοιπούς τομείς ενασχόλησης των ΕΕΔ).

 – Ο ΡΤΕ έχει πράγματι «Καρκίνο του Ορθού», του έχει αποκοπεί κομμάτι 25cm από το παχύ έντερό του, ενώ -πράγματι- Αμερικανός πράκτορας, (CIA), ο οποίος παρίστατο στην 1η ή στη 2η (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα) εγχείρηση του ΡΤΕ, που είχε γίνει στα τέλη του 2011, (αν δεν σφάλλω ως προς το έτος, αφού λείπει ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», που τηρεί το Αρχείο μας), είχε πει πως οι γιατροί “του είχαν δώσει” 3 χρόνια ζωής! Βεβαίως κανείς δεν είναι ΘΕΟΣ(!), ενώ η συγκεκριμένη ασθένεια φέρεται ότι ιατρικά «παλεύεται»!.. (Κυρίως στα άτομα μεγάλης ηλικίας)!..

– Ο ΡΤΕ θα έπρεπε να είχε πεθάνει λοιπόν το 2015, τουλάχιστον, και τώρα έχουμε 2017 και ζει!.. Ίδωμεν!.. Δεν μου επιτρέπει το… μυαλό μου να γράψω και άλλα σχετικά!.. Μου το Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-ΕΙ!!!

– Ο ΡΤΕ, εκτιμούμε ότι δεν ασθένησε και απουσίασε από το γεύμα, κλπ, για έναν ακόμα λόγο! Ποιόν; Διαβάστε! Την επομένη ημέρα της… απουσίας του από το γεύμα, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμά του, έκανε δηλώσεις για το μακελειό στο Μάντσεστερ, ενώ θα μεταβεί κανονικά και στη Σύνοδο των ηγετών, των χωρών του ΝΑΤΟ,… «αύριο», (25-05-2017), στις Βρυξέλλες!..

– Νομίζω ότι όλα τα παραπάνω, σας είναι… υπεραρκετά!

 1. Για να μην σας παραμυθιάζουν! Μέχρι τώρα και απ’ την αρχή του χρόνου, 50.000 «ξένοι» («λάθρο» + πρόσφυγες) έχουν εισέλθει στην Ελλάδα! Κατά τα λοιπά το πρόβλημα τάχα ήταν οι 50.000 άνθρωποι του 2016, που ασχολούμασταν ως χώρα, λαός και ως… κανάλια, από το πρωϊ, έως το βράδυ!.. Τώρα μπαίνουν “αβέρτα” οι λαθροπρόσφυγες και… “δεν κουνιέται φύλλο”!..

– Ουστ ρε ξεφτίλες! Πόσο κοστίζει ρε το κάθε σας ψέμα; Την τελειώνετε την Ελλαδίτσα, σιγά – σιγά, ε; Νομίζετε!..

– Κατά τα λοιπά, οι Τσιπρο-Καμμένοι κάνουν τα πάντα για να σώσουν οικονομικά την Ελλάδα, μια Ελλάδα που σε 2 χρόνια φερόμενης διακυβέρνησής τους διέλυσαν, με την 99 χρονη σκλαβιά, με την Κ/Φ της «Μεσαίας Τάξης» και με την σταδιακή, άκρως μελετημένη και άριστα σχεδιασμένη, προσβολή – γκρέμισμα των παραδόσεων της Φυλής μας!

 1. Ο Σχης ΦΑΝΙΟΣ, (εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ, από εποχής του αλήστου μνήμης Τελίδη, του επονομαζόμενου και «Μπουζουξή» ή «Μπουζουκτσή»), δεν μας είχε πει το «τσατσοσάϊτ», (το «kranos.gr» ντε) ότι είχε παραιτηθεί; Τί έγινε τελικά, παραιτήθηκε ή όχι;
 2. Μπράβο στον δημοσιογράφο Χίο (συλλυπητήρια φιλαράκο) που ξεμπρόστιασε (και) τον «θα ψηφίσω και με τα 2 χέρια», Αρχι – Χουντικό κάποτε, δημοσιογράφο, μετά Καραμανλικό (του «γέρου») και σήμερα νέο-κομμουνιστή, Νάσο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ! Με πρόλαβε!.. Παιδάκι ακόμα, τον θυμάμαι τον Αθανασίου «πρώτη μούρη» στο… χουντικό «Κάθε Μεσημέρι»!.. Καραγκιόζηδες!.. 

–  Όλοι οι «ξύπνιοι», και όχι μόνον οι δημοσιογράφοι, κατάλαβαν ότι το χρήμα είναι “πολύ” στην βρώμικη ελληνική πολιτική και έκαναν… καριέρα, καθιστάμενοι μεγάλες «πολιτικές πόρνες»!.. «Και εις άλλα με υγεία», ξεφτίλες!..

 1. Η καλύτερη μακράν διαφήμιση, (ως κείμενο βεβαίως), στην ελληνική TV σήμερα, είναι αυτή με τον τύπο να αναρωτιέται στο τέλος: «Ποιός είσαι παλληκάρι μου, Εγώ είσαι»; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Να γιατί δεν θα πεθάνουνε ποτέ οι Έλληνες, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..
 2. Το www.msn.com έγραψε πρόσφατα ότι έρευνα, η οποία έγινε απέδειξε πως έξυπνα είναι τα άτομα που έχουν θηλάσει, που ακούνε μουσική, που ένοιωσαν, ως παιδιά, αγάπη από τους γονείς τους, αυτοί που είναι λεπτοί και γυμνάζονται και τέλος όσο πιο πολύ… αριστερά είναι!.. (Ενν. Τα άτομα αυτά)! Από πού πληρώνεστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Συμπέρασμα: “Όλοι, πλην των… Αριστερών, είναι Βλάκες ή τουλάχιστον δεν είναι έξυπνοι“!..
 3. Ο κατά δήλωσή του ομοφυλόφυλος (δικαίωμά του ασφαλώς) Αστυνομικός της «ΕΛΑΣ», ο οποίος είναι στο «Τμήμα κατά του Ρατσισμού» / ΕΛΑΣ, (πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι άραγε ο συγκεκριμένος, ευρισκόμενος στη θέση αυτή), δεν ντράπηκε να μας πει Κε… Τόσκα, μεγάλε… Στρατηγέ, πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας είναι των Σκοπιανών; (Ουσιαστικά αυτό μας είπε)! Ρώτα τον, αν θες, και πες και σε μας Υπουργάρα μας!..

– Αλήθεια Υπουργέ μας! Πότε μπήκες στη ΣΣΕ; Μήπως μπήκες σε μια εποχή πολύ… κακιά, την Χουντική επάρατο εποχή, κατά την οποία για να μπει κάποιος κάπου, (πόσο μάλλον σε στρατιωτική Σχολή), θα έπρεπε να αποδείξει εγγράφως την… εθνικοφροσύνη του και να αναφέρει και… 10 εγγυητές, της… εθνικοφροσύνης του;

– Σίγουρα όμως εσύ, (όπως και ορισμένοι άλλοι), θα κατάλαβες την δημοκρατική σου συνείδηση αργότερα! Τότε ήσουν «μικρός και τριανταφυλλένιος», έ;

 1. Ο Σαββίδης είναι επικίνδυνος, διότι στοχεύει στη διάλυση στα «2» της Ελλάδος, μέσω του ποδοσφαίρου! Θα με θυμηθείτε! Οι ενδείξεις είναι πολλές, ενώ και ο ίδιος είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ!..

– Εδώ, (αναφέρω μόνον πράξεις και όχι λεκτικές  διχαστικές του παρεμβάσεις), την «έκανε» σε έναν… Μελισσανίδη, (STOP δεν γράφω άλλο γι’ αυτόν), στο Βόλο,  (η ελληνική Δικαιοσύνη ακόμα να πάρει αποφάσεις για τους εγκληματίες που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια εκεί και τελικά πιάστηκαν / αυτοί οι λίγοι που συνελήφθησαν τέλος πάντων), αλλά και για τις Ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό Κυπέλλου «της Ντροπής» και του «Αίσχους»,  «έστησε» ολόκληρο Παναθηναϊκό, στο ματς της Λεωφόρου (!!!), (γειά σου ρε Αλαφούζο με τις… συμμαχίες σου) με τον αληταρά τον Ίβιτς, που “αλλού κτυπάει και αλλού πονάει”, ενώ πλήρωσε και μια σειρά παικτών του Πλατανιά, όπως και τον μελλοντικό του συνεργάτη, ξεδοντιάρη Πρόεδρό του, “την ντροπή της Κρήτης”, να πούνε πως «έφαγαν ξύλο» στο ματς με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο Φάληρο, στον Β΄ Γύρο, με ελάχιστο στόχο να αφαιρεθούν βαθμοί από την Ομάδα του Πειραιά, στο νέο Πρωτάθλημα, 2017 – 2018, και μείζονα στόχο να του αφαιρέσει το Πρωτάθλημα, με αφαίρεση 6 βαθμών! (6 βαθμοί, όσο ακριβώς ήταν και η τελική διαφορά των 2 Ομάδων, στο φετινό Πρωτάθλημα! Καταλάβατε! Σφίζει από ανδρισμό ο Ρώσος! Έτσι, ο ΜΠΑΟΥΚ θα έπαιρνε μετά από 40 σχεδόν χρόνια Πρωτάθλημα! Αρχι – Ξεφτίλας Κε ΤΣΙΠΡΑ, ο “Λαγό” – Συνεργάτης σου)!..

– Να θυμίσουμε ότι, όλως τυχαίως, εμφανίστηκε και κάποιος “Κος” να διαμαρτύρεται στον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στη Θεσσαλονίκη, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αρχηγού της ΝΔ εκεί, και να του φωνάζει: «Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος ρε από τον Σαββίδη; Ο Μαρινάκης με τους 2 τόνους ηρωϊνη»!.. (Αυτή είναι η απόδειξη στην πράξη, της δύναμης της προπαγάνδας στις μεγάλες… μαλακισμένες καφενειακές μάζες)!.. Φυσικά, στην Ελλάδα οι Εισαγγελείς “εμφανίζονται” “α λα καρτ”!..

ΥΓ Παραγράφου: Ο Σαββίδης άρχισε να ματιάζει και αυτός τους τερματοφύλακες, όπως και ο… φίλος του, ο «Νιάου»! Έτσι, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ΜΠΑΝΤΗΣ, (παλαιός παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ, που φέρεται να ελέγχει πλέον ο Σαββίδης), στο ματς της Ν. Σμύρνης, με τον ΜΠΑΟΥΚ, ήταν πολύ ματιασμένος, από την ανταγωνίστρια ξεματιάστρα της Κας Σουλτάνας, (σ’ αυτήν «πάει» η «Κούλα»), την Κα… Φωφώ!

 1. Τα όσα είπε η Κα Μπαλού, μετά το επεισόδιο με τον Τζήμερο, που βρέθηκε τελικά «και κερατάς και δαρμένος», με τρόμαξαν αληθινά! Η φρασεολογία της ήταν φρασεολογία «λαϊκών δικαστών», της «ΟΠΛΑ», κατά τη διάρκεια της «Κατοχής και του Συμμοριτοπολέμου», λίγο πριν καταδικάσουν σε θάνατο το θύμα τους / τα θύματά τους!.. Οι άνθρωποι είναι… απολιθώματα, είναι… ΜΕΝΙΡ!..
 2. Φέρεται ότι τσαντίστηκε ο Α/ΓΕΣ επειδή τον επαινέσαμε, λόγω του ότι κάλεσε στο ΓΕΣ τον ηρωϊκό Στρατιωτικό και μέγα Αντι-Κομμουνιστή Στρατηγό ΚΟΡΚΑ! Τσαντίστηκε, (αν τσαντίστηκε πιο σωστά), διότι σου λέει -πιθανώς- «μην χάσω και τη θέση μου», τώρα που ανέλαβα, αφού οι Τσιπρο – Καμμένοι παρακολουθούν τα πάντα!..

– Αν αυτό συνέβη και τσαντίστηκε ο Αρχηγός, δεν θα του πω «ξύδι για τα νεύρα», αλλά θα του πω / θα του γράψω, 2 πράγματα! Διάβασε παρακάτω Κε Α/ΓΕΣ!

   – Σε εποχές που «σφίγγουν οι κόλοι», είθισται να μην διώχνουν στελέχη που αξίζουν! Ένα απ’ αυτά είσαι και εσύ! Άρα, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, για τη θέση σου! Και

  – Ο συγκεκριμένος Στρατηγός ΚΟΡΚΑΣ, Αρχηγέ ΣΤΕΦΑΝΗ, έσωσε κάποτε στην Αίγυπτο, μερικές δεκάδες Ελληνόπουλων, (κατά τη διάρκεια της γνωστής κομμουνιστικής ανταρσίας, στη Μ. Ανατολή), με ηρωϊκό και κυρίως «έξυπνο» τρόπο, Ελληνόπουλα, τα οποία οι Κομμουνιστές, τους είχαν βάλλει να σκάψουν οι ίδιοι τους τάφους τους και έμελλε, σε πολύ λίγο χρόνο, να τους εκτελούσαν!..

– Ένας από τους διασωθέντες ήταν και ένας πολύ «δικός του», ένας του… «ΕΛΛΗΝΑ»!..

– Αν κάναμε πάντως, (όπως όμως δεν νομίζουμε), ζημιά στο «ίματζ» σου Κε Αρχηγέ, δείξε μεγαλοψυχία και συγχώρα μας!..

 1. Προτείνουμε στον Υπουργό Επικρατείας Κο Παππά, [που προσπαθεί εμφανισιακά, (όπως τουλάχιστον φαίνεται σε εμάς / όπως μοιάζει να δείχνει), να μοιάσει στον Λένιν], να ξαναδιαβάσει τη ζωή και το τέλος του ΤΡΟΤΣΚΥ!..
 2. Τί ήταν αυτά που είπε ο Χρσυσόγονος, στον Τράγκα,  στην εκπομπή του τελευταίου στα Παραπολιτικά FM; Πω, πω, πωωωωωωωωωωωωωωωωω! Είναι ακόμα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ;

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

                                                                                        “ΕΛΛΗΝΑΣ

– / –

 

ΥΓ. Σήμερα γράψαμε με ασπρόμαυρη γραμματοσειρά, λόγω του πένθους, στο οποίο μας… “έριξε” το… Μάντσεστερ!

– / –