Χρήσιμα; ‘Ισως!..

Φίλοι μου / μας!

1. Θυμίζουμε! Το α/δ του Λευκόνοικου ουσιαστικά ανήκει πλέον στις ΤΕΔ! / Αρχικώς και προ της σχεδιασθείσης τ/… παρελάσεως (αυτό πιστεύουν οι ΤΕΔ πως θα κάνουν και πάλι για 2η φορά μετά το 1974), οι ΤΕΔ θα επιχειρήσουν την παράλυση της ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ με την Κ/Φ των ήδη καταγεγραμμένων θέσεων των Μονάδων της, με αποστολή σωρεία επιθετικών “ΜΕΑ”, που έχουν ήδη κατεβάσει στα “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” της “Κυπριακής Δημοκρατίας”!

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ΑΡΙΣΤΑ, λέμε εμείς, το ΓΕΕΦ, και γι’ αυτό το Κυπριακό Κράτος φέρεται είναι σε διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ, για αγορά απ’ αυτό “Σιδηρού Θόλου”! (Όλως… τυχαίως έκανε ανάλογη σχετική μνεία προσφάτως, για αγορά ιδίου θόλου, για την μητροπολιτική Ελλάδα αυτός, σε συνέντευξή του στον “ΣΚΑΪ”, ο Ε/ΥΠΑΜ, Κος Ν. Γ. ΔΕΝΔΙΑΣ).

Με δεδομένο ότι η μεγαλόνησος ΚΥΠΡΟΣ είναι ο 1ος προς Δυσμάς “ΖΧ” για το Ισραήλ και επομένως χώρος που θα πρέπει να προστατευτεί, (δεν είναι τυχαίο ότι Ισραηλινοί αγοράζουν γη σε όλο το νησί / ίσως περισσότερο στα “Κατεχόμενα”, αλλά και δεν είναι τυχαίο επίσης, πως αρκετοί Ισραηλινοί έχουν μετοικήσει στο νησί της “ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ”), εκτιμάται ότι η Κύπρος θα πάρει τελικώς τον υπόψη θόλο!

Η “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ;), ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ “ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ” (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ… ΝΕΑ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕ… ΣΟΥΝΑΚ), ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!..

2. Η Σουηδία ενισχύει τα πυρηνικά της καταφύγια!

3. Ο Τ/Αντιπρόεδρος Τζεβντέτ ΓΙΛΜΑΖ είχε δηλώσει προ ολίγου μόλις καιρού, ότι “ο αιώνας της Τουρκίας, θα είναι και αιώνας των Τ/Κ”!

4. Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδος – Κύπρου – Ισραήλ, παραπέμπεται εκ των εξελίξεων στην Μ. Ανατολή στις καλένδες!..

5. Τί έγινε με τους 2 Τούρκους κατασκόπους (ο ένας του τ/Προξενείου), οι οποίοι είχαν συλληφθεί στην Ρόδο τον Δεκ. του 2020 και ενώ γινόταν ένας Ε-Τ θαλάσσιος χαμός; Τίποτα και ούτε θα γίνει τίποτα… , διότι το ε/Κράτος είναι… “large”!.. Έτσι καλλιεργείται και η… αποτροπή σε παρόμοιες ενέργειες!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

6. Συνεχίζεται, Κοι της ε/πολιτικής, να φέρνετε Μουσουλμάνους στην χώρα και όταν κάποτε θα χαρακτηριστείτε “ανοικτά” “φονιάδες της Ελλάδος”, να ψάχνετε το “γιατί”! Η χώρα ασφυκτιά πια από ξένους παντού, είναι σχεδόν οι μισοί κάτοικοι της Ελλάδος ξένοι και από τους Έλληνες, του υπολοίπου μισού του πληθυσμού, το 1/3 Ελληνοποιηθέντες!

Περιμένετε τέλος, να κάνετε φιλήσυχους νόμιμους πολίτες τους… δούλους του Αλλάχ, με δημοκρατίες, δικαιώματα, κλπ, και θα ξυπνήσετε / – με μια ημέρα και θα κάνουμε πως θα έχουμε… αιφνιδιαστεί και πως δεν καταλαβαίνουμε τί συμβαίνει, όταν θα μας… σφάζουν γενικώς, για να επιβάλλουν απλά και μόνον το ΙΣΛΑΜ!

Μια πρόσφατη διαδήλωση στο Αμβούργο 300 Ισλαμιστών ήταν πολύ ξεκάθαρη! Τα πανό τους έγραφαν “Νο Democracy! We want just “İslam”!..

Φαναστείτε οι Μουσουλμάνοι να καταστούν παράλληλα και Όργανα των εθνικισμών των χωρών τους, τί θα έχουμε να δούμε!..

Οι Ευρωπαίοι μίσθαρνοι δούλοι των “Διεθνών Εβραίων” θα εφαρμόζουν πια, σχετικώς με τους… μετανάστες, όχι την τακτική των 20.000 κατά κεφαλήν, ώστε να μην… λερώνονται (sic) οι Φράγκικες… Πολιτείες, αλλά -ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!) – θα εφαρμόζουν τον “Μηχανισμό Της Ευέλικτης Αλληλεγγύης”, με στόχο πια, με τα παζάρια που θα γίνονται, και (!) να μένουν οι… μετανάστες στις “χώρες εισόδου”, αλλά παράλληλα και (!) να μην πληρώνουν… φράγκο!..

Σημειώστε τέλος πως, σύμφωνα με την “ΕΛΣΤΑΤ”, στην χώρα μας 2,65 εκ. κάτοικοι επιβιώνουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού!

7. Η Ελλάδα δεν θα ψηφίσει την έκθεση της Μπακογιάννη για το Κόσσοβο. Μάλιστα!.. Η αδελφή του Π-Θ με Έλληνες και Ελληνίδες του κυβερνώντος Κόμματος της ΝΔ ψηφίζουν άλλα και διαφορετικά της εθνικής μας εξωτερικής πολιτικής γραμμής!!!..

Κάποτε, ως φέρεται, ο Οτζαλάν είχε πει, (για λόγους που ευθέως τον αφορούσαν βεβαίως), μέσα από τις Φυλακές του Ιμραλί, πως “η Τουρκία είναι μια τραγωδία, αλλά και η Ελλάδα μια κωμωδία”!.. Δεν “κολλάει” αυτή η αποστροφή του Κούρδου ηγέτη με το περιεχόμενο της αμέσως παραπάνω / προηγουμένης παραγράφου;

Οι Αλβανοί που μετέβησαν στο Κόσσοβο για πρωτη φορά, μετά το 1500, κατόρθωσαν, γεννοβολώντας αενάως, να κάνουν δική τους την ιστορική κοιτίδα των Σέρβων, γενόμενοι από μια μικρή και ασήμαντη μειονότητα, πλειονότητα! Μετά, όλα τα λοιπά ήσαν εύκολα, δεδομένης της Αμερικανικής κυριαρχίας στην περιοχή, καθώς και της Ρωσοστροφής των Σέρβων, αλλά ασφαλώς και της κοινής Σλαβικής καταγωγής Ρώσων και Σέρβων!..

Ας ευχηθούμε ότι οι μειονότητες δεν (!) θα καθορίσουν στο μέλλον την επιβίωση ή μη, της Ελλάδος!.. Πολυ φοβάμαι, όμως, ότι……… ! Αλλά, ας μην χάνουμε την πίστη μας!..

8. Ο Κος Π-Θ ανέφερε προσφάτως σε ομιλία του ότι η “πράσινη μετάβαση” θα πρέπει να προχωρήσει με πιο αργούς ρυθμούς, κλπ! Από πότε το είχαμε γράψει αυτό εδώ, φίλοι μας; Το κατάλαβε ο Κος Π-Θ, που… βιαζόταν!..

9. SBS: Πρόκειται για απόρρητη Μονάδα των Βρετανών, για επχ-σεις στην Ουκρανία! Εδώ στην Ελλάδα, τίποτε ανάλογο, αντίστοιχο και επίσημο (!) θα φτιαχτεί;

Με την ευκαιρία, να συγχαρούμε τον νέο Κο Υδκτή της ΕΥΠ (τον αντικαταστήσαντα τον Αντγο (ΜΧ) – (Ε.Α.) Κο Κέλλη), για το νέο ε/”FBİ”!.. Μακάρι να προχωρήσει και να ευοδωθεί η όλη αυτή στόχευση!.. Το πνεύμα (!), η θέληση και η ετοιμότης, Κε Υδκτά, σε αυτά τα θέματα είναι τα σπουδαιότερα και κυρίαρχα!.. RESPECT!..

10. Η “İNTRACOM DEFENSE” εξαγοράστηκε από την “ΙΑΙ”, εταιρεία “Αμύνης Και Διαστήματος” του Ισραήλ, ενώ ο υιός Κόκκαλης (Πέτρος) φιλοδοξεί να γίνει στην Ελλάδα ο “Άνθρωπος” των Ροκφέλερς (λέγε με “Πράσινη Ανάπτυξη”), όντας όμως ακόμα απ΄αυτούς “υπό δοκιμήν” και “παρακολούθηση”! (Πανέξυπνη η Οικογένεια Κόκκαλη γενικώς και άκρως προσαρμοστική των καιρών)!..

11. Ο Μπογδάνος υποψήφιος Τέκτονας στην Στοά “ΕΣΤΙΑ”;

12. Δεν ξεκίνησε τυχαίως με Ισλαμική προσευχή ο Ρεπουμπλικανός (“ΡΛΚ”) Ιμάμογλου την 2η θητεία του!..

13. Η επίσκεψη ΡΤΕ στο βαθιά αντιδυτικό Ιράκ (Βαγδάτη) “έδεσε” την στόχευση των Τούρκων για θερινή, κοινή με τους Ιρακινούς, εκκαθάριση των Κούρδων του “ΡΚΚ”, οι οποίοι ζούνε στο Β. Ιράκ και επιχειρούν απ’ εκεί! (Αν και έχουν καιρό τώρα να κάνουν το ο,τιδήποτε οι του “ΡΚΚ”)! Για αρκετό χρονικό διάστημα Τούρκοι Αξιωματούχοι πηγαινοέρχονταν στο Ιράκ, σε μια προσπάθεια να πετύχουν το Ιρακινό “ΟΚ”, για κοινές μαζί με τους Ιρακινούς εκκαθαριστικές επχ-σεις κατά του “ΡΚΚ”!

Κατά την επίσκεψη αυτή υπεγράφησαν συνολικώς 26 συμφωνίες, ανάμεσα στις 2 χώρες!.. Όλος ο τ/Τύπος ομιλεί για “Νέα Εποχή” στις Τ-Ιρακινές σχέσεις και πανηγυρίζει σχετικώς!

14. Φεύγουν / έφυγαν οι Ρώσοι από το Ναγκόρνο Καραμπάγ; Θα μας πει κάποιος; Και αν “ναι”, “γιατί φύγατε, ρε Ρώσοι”;

15. “Πέρασε” τελικά ο Νόμος για τις “ΜΚΟ” στην Γεωργία; Ποιός θα μας πει; Πολύ μάγκες οι εκεί Κυβερνητικοί, που θέλησαν να καταγράψουν ή ορθότερα εγγράψουν τις “ΜΚΟ” και τις ξένες Οργανώσεις στην χώρα, ως “εργαζόμενες υπό ξένη επιρροή”!..

Ποιός θα μας πει, τελικά τί έγινε σχετικά στην Γεωργία;

16. Οι Ούγγροι ομιλούν για επικείμενο Γ’ Π. Π., προσθέτοντας ότι ήδη στις Βρυξέλλες ετοιμάζονται σχετικά μ’ αυτόν!.. (ΝΑΤΟ – ΕΕ).

17. Κε Πορτοσάλτε! Μην φωνάζεις και μην βγάζεις τα “θέλω” σου, πριν ενημερωθείς! Το φοβικό λαμόγιο, ο Στρατηγός του… εξωτερικού, αχαχαχαχαχα, Μπαλτζώης είχε δίκιο!.. Φώναξες, λέγοντάς του! “Να αφήσουμε τους Ουκρανούς να ηττηθούν”; Σου λέμε λοιπόν σήμερα απ’ εδώ, πως οι Ουκρανοί έχουν ήδη ηττηθεί από τους Ρώσους (δεν θα μπορούσε να συμβεί και αλλιώς ασφαλώς), ενώ ΠΡΟΣΕΞΕ (!)… είχαν ήδη ηττηθεί με το που τους ενέπλεξαν, ως άλλη ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, οι Η.Π.Α. στην σύγκρουση αυτή με την 2η Πλανητική δύναμη Ρωσία! Αυτό δεν έχουμε απαίτηση να το καταλάβεις, αφού είσαι ένας απλός δημ/φος, πανέξυπνος μεν, αλλά δημ/φος και όχι γεωστρατηγιστής ή ό,τι άλλο σχετικό, κλπ!..

Η ΔΥΣΗ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ / ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ!..

ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΩΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΟΣΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ!..

ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ, (ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ), ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η Ρ/ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΟΥΝ ΠΧ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ (ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΥΣΗ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ), ΠΟΙΑ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΖΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ, ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑ “ΓΚΡΑΝ ΜΑΣΤΕΡΣ”, ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ Π.Π.!..

18. Διαβάζουμε πως η Ισπανία θα αναγνωρίσει Παλαιστινιακό Κράτος!

Μάλιστα!

Δεν θα μπορούσε να συνέβαινε αλλιώς, αφού το ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΩΝ (ειδικώς των πρώτων), είναι σπερματικό και ανάγεται, για παράδειγμα, στους Βασιλείς Φερδινάνδο και Ισαβέλλα, στα τέλη του 16ου, αν δεν απατώμαι, αιώνος, όταν εφήρμοσαν ένα απίστευτα μεγάλο, ένα τεράστιο αντι-Εβραϊκό “πογκρόμ”, (δεν διέφερε και πολύ αυτού του Χίτλερ), δολοφονώντας Εβραϊκής καταγωγής πολίτες και άλλους διώχνοντάς τους από την χώρα! (Τα ίδια έγιναν σε χαμηλότερο επίπεδο και στην Πορτογαλία)!..

Ντροπή σου… Σοσιαλιστή, Κε Σάντσες! Γιατί τόση βιασύνη, Κε Π-Θ;

Τώρα καταλαβαίνουμε, ποιοί να ήσαν πίσω απ’ εκείνες τις τρομοκρατικές επιθέσεις, πριν από χρόνια, στα τρένα σας, κλπ!..

Ας πούμε ότι οι Εβραίοι επί Φ. και Ι. ήσαν πρόβλημα για την ευρυθμία στο τότε Ισπανικό Βασίλειο! Τί ακριβώς όμως κακό σας έκαναν στην εποχή μας οι Εβραίοι και ειδικώς οι Ισραηλίτες, Κε Σάντσες; Θα ‘ηθελες να μας πεις;

19. Μετά την ανεπίσημη συγκέντρωση των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ στην Πράγα, το διήμερο 30 και 31 Μαϊου 2024, οι ε/S-300 (και ίσως και τίποτε άλλο ακόμα… ) θα μεταφερθούν, δια… πωλήσεώς τους (sic) στην Τσεχία και απ’ εκεί θα… καταλήξουν στην Ουκρανία; Λέτε;

20. Ο Στάϊνμάγερ με 30 κιλά “ντονέρ”, ως δώρο / ως πεσκέσι στην Τουρκία, από το Σ-Κ που μας “πέρασε”, διήμερο που συναντήθηκε στην Πόλη με τον Δήμαρχο Ιμάμογλου! Θα πάει στο Γαζί-Αντέπ (!!!) και την Τετάρτη (24-04-2024) θα συναντηθεί στην Άγκυρα με τον ΡΤΕ!

Τα έκανε… “σάϊζερ”, ήτοι σκατά ο Σόλτς με τον ΡΤΕ το τελευταίο διάστημα και το βαθύ Γερμανικό Κράτος (λέγε με ντόπιο “Διεθνές Κεφάλαιο”, όπως λένε κάποιοι τους “Διεθνείς Εβραίους”, για να μην σοκάρουν τους ακροατές τους) διέταξε να επέμβει πολιτικά ο Γερμανός “ΠτΔ”, ώστε να ΜΗΝ (!) χαλάσουν οι Τ-Γ σχέσεις και δη για να μην διαλυθεί η οιωνεί περίφημη “ΟΣΤ-ΠΟΛΙΤΙΚ” των Γερμανών (ιδρυτής της ήταν ο Γερμανός Αυτοκράτωρ / “Κάϊζερ” το 1870 και μετά σύγχρονος – ουσιαστικώς – επανιδρυτής της ήταν ο Σοσιαλιστής και μορφή της Γερμανικής εξωτερικής πολιτικής, Βίλλυ ΜΠΡΑΝΤ), ώστε να μην χαλάσει “η προς Ανατολάς κίνηση” του Γερμανικού Κράτους!

Τί μας οδήγησε σ’ αυτήν την μόλις εκφρασθείσα… δυνατά σκέψη μας; Μα η επίσκεψη του Κου Στάϊνμάγερ στο “Γαζί – Αντέπ” (“Ηρωικό – Αντέπ” / “Στο Αντέπ Των Ηρώων”)!..

21. Η “Καρδιά” του πυρηνικού οπλοστασίου του Ιράν είναι το Ισπαχάν, το οποίο επέλεξε (όχι τυχαίως λοιπόν) το Ισραήλ ως στόχο, για να “απαντήσει”… μηνυματικά σ’ αυτό, στις 19-04-2024 αν δεν απατώμαι, στο Ιρανικό πλήγμα εναντίον του, την νύχτα της 13ης προς την 14η Απρ. 2024!

22. “Έβγαλε” κάτι σοβαρό το πρόσφατο ταξίδι του Κου Ε/Α/ΓΕΣ στην Βουλγαρία;

23. Να πούμε για τους φίλους μας τους “Χάκερς”, πως στον “ΣΙΔΗΡΟΥ ΘΟΛΟ” του Ισραήλ έγινε και (!) “siber” επίθεση (“Κυβερνο-επίθεση”)!.. Μήπως καταλαβαίνετε γιατί (σας) το γράφουμε αυτό; / Έγινε και δοκιμή, όπως ακούσαμε, του πρώτου αντι-ντρόουν ε/συστήματος!..

Ορθώς, για λόγους ασφαλείας, αναφέρονται πάντα κάποια στρατιωτικά συμβάντα με χρονοκαθυστέρηση από τους Έλληνες, αλλά έχετε υπόψιν σας πως οι Τούρκοι έχουν πολύ καλές “άκρες” στις μεγάλες ξένες Πρεσβείες των Αθηνών, και κυρίως στις παγκοσμίου φήμης “εταιρείες οπλικών συστημάτων”, όπως και στο στρατιωτικό παρεμπόριο, … γενικώς!.. Συνεπώς, ασχέτως του τί λένε οι Τούρκοι κάθε φορά, ξέρουν πχ ότι στα νησιά μας έχουν ήδη μεταφερθεί οι “ΣΠΑΪΚ”, κλπ, κλπ, κλπ!

ΠΡΟΣΟΧΗ (!), για τους νεοτέρους στο αντικείμενο των “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”! Δεν σημαίνει πως επειδή εμείς εκτιμούμε, ή και πιστεύουμε ακόμα, πως ο εχθρός γνωρίζει το “Α” ή το “Β” που μας αφορά, ότι θα πρέπει να του το επιβεβαιώνουμε κιόλας!..

Επίσης, δεν είναι στρατιωτικά δόκιμο να μιλάμε πχ για εκπλήξεις εκ μέρους μας προς τους Τούρκους στα νησιά ή στον Έβρο και μάλιστα σχεδόν συνεχώς, διότι τότε οι αναφερόμενες… εκπλήξεις, δεν θα είναι εκπλήξεις και στρατιωτικά… αιφνιδιασμός (λαϊκά “πατατράκ”) για τις δυνάμεις των “ΤΕΔ”…!..

24. “Τελειώνετε” με τον Ρέτσο, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!.. (Και με τον Ντόη)!.. Το έκανε ντέρμπι στο 91′ το ματς με το ΜΠΑΟΥΚ… “προχθές” και πάλι, ο Ρέτσος!..

Θα μας θάβει συνεχώς, αλλά θα παίζει, ρε σεις; Πώς την έχετε δει; “Καθείστε” και θα δείτε στα επόμενα λίγα εναπομείναντα “ματς” τί θα γίνει, αν θα παίξει και πάλι!.. Εκτός, αν η Κούλα πάρει από αύριο (24-04-2024), το στημένο εκ μέρους της και φέτος Πρωτάθλημα, νικώντας τον Βάζελο στην “Τζάμπα-Σοφιά”!..

Α! Το είχα ξεχάσει! Κρίθηκε οριστικά ένοχος ο βρωμιάρης ο Γεωργέας, έ; Θα θυμάστε τα όσα τον είχαν βάλλει να βγει και να πει, μετά απ’ εκείνο το παλιό παιχνίδι στο Ν. Φάληρο, ΟΣΦΠ – Βέροια 3-0!..

25. Ήταν απλώς δυστύχημα οφειλόμενο σε τεχνικούς λόγους, ό,τι προσφάτως συνέβη στην Αττάλεια με το “Τελε-φερίκ”;

και 

26. ΤΟ “ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ” ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΜΕ 3 – 0

ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΧΑΝΟΥΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΜΟΝΟΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΜΟΝΟΝ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ (!..), ΚΕ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-