Προς Τον Πρόεδρο Της “Ε.Ο.Κ.”, Κον Λιόλιο!..

Αγαπητέ Πρόεδρε της “ΕΟΚ”, Κε Λιόλιε!

Έρχεται στην Κομοτηνή ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος ...

Ήρθες “στα πράγματα” μετά την πτώση της Δικτατορίας του βαζελο-πράσινου ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!..

Μπορούσες και ακόμα μπορείς με το ήθος σου να αφήσεις εποχή!

Όμως τώρα, είτε -με κάποιον τρόπο- αλλοτριώθηκες (!), είτε άρχισες να φοβάσαι τον “βρώμικο, έως τα μπούνια”, ατομικά και αθλητικά, “Ντράγκι”! (Εμάς το “αθλητικά” μας ενδιαφέρει, το άλλο, το “ατομικά”, είναι προσωπικό του θέμα και δεν έχουμε δικαίωμα, ούτε και θέληση, να εμπλακούμε)!..

Εμείς πιστεύουμε το δεύτερο! Φοβάσαι πια τον Δημητράκη, Πρόεδρε! (Δεν γράψαμε την επιλογή “να σε έχει λαδώσει”, όπως τον Μποντίρογκα, ο Ντράγκι, διότι γνωρίζουμε άριστα το ποιόν σου, το ήθος σου)!..

Πολύ γρήγορα, διάβαζε παρακάτω!

Το πρωτάθλημα φέτος ο Βάζελος θα έπρεπε να το είχε ξεκινήσει με -2 βαθμούς τουλάχιστον, λόγω των όσων έγιναν πέρυσι στο τελευταίο ματς με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο ΟΑΚΑ, (ένα ΟΑΚΑ που του χάρισε το Κράτος, όπως συνέβαινε πάντα με το Κολοσωματείο αυτό), όπου οι φίλαθλοί του, με εντολή του Γιαννακόπουλου τα έκαναν όλα “γυαλιά καρφιά”, για να μην έγραφε τότε το “κοντέρ” ήττα του Βάζελου, ακόμα και με 50 πόντουες!..  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΈ ΔΥΝΑΤΟΝ! Και όμως! Στο “ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ”… “ΌΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ” και… έγιναν και τότε!..

Φτάσαμε φέτος στους τελικούς! “Τους έχουμε” 2 – 0 και πάμε στον 3ο τελικό στο ΟΑΚΑ για σκούπα (3 – 0) και τίτλο και η διαιτησία σου μας “έστησε”! Μας έπαιξε 90% – 10% επί 39′, σχεδόν σε όλο το “ματς”! Φόρτωσε με φάουλ αμέσως, με την εκκίνηση του “ματς”, 2 τον Κάνααν και 2 ή 3, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, τον Μιλουτίνωφ, … “σκοτώνοντάς μας” στην ουσία, αφού πχ άλλον Σέντερ δεν έχουμε, αν σκεφτείς ότι ο ΦΑΛ είναι τραυματίας και ο Μόουζες μη δηλωμένος, λόγω των αξιών και αρχών που διέπουν τον Κο Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, και μπράβο του, κλπ!.. Σημείωσε πως, όταν περάσαμε μπροστά, στην 4η Περίοδο, με 73 – 72, το 90% – 10% έγινε ξαφνικά 100% – 0%!

Έτσι χάσαμε και έγινε το 2-1!

Στο ΣΕΦ χθες, ένα παιχνίδι που δεν χανόταν με τίποτα, “βγάλαμε τα μάτια μας” και το χάσαμε, δεν θα πούμε αδίκως, αλλά δικαίως (!), αφού… αυτοκτονήσαμε ομαδικώς, λες και μας… μάτιασε η γριά… μάγισσα του “Ντράγκι” και έτσι το σκορ έγινε 2-2!

Να πούμε ότι η διαιτησία σου / σας, χθες,αν και κυττούσε να μην “βγάλλει” παίκτη του βάζελου με 5ο φάουλ, ήταν πολύ καλή, διαφυλάττοντας το 50% – 50% ή καλύτερα το 40% – 60% υπέρ των πρασίνων!..

Δεν θα σταθούμε σε όλο το “θέατρο” που παίζει από αρχής των τελικών αγώνων ο “Ντράγκι”, ούτε και στην εξωτερίκευση του χαρακτήρος του! Αυτό δεν αλλάζει! Κρίμα που δεν έχετε ούμπαλα, βάζελοι, ούτε εσείς, ούτε η Κ-Β, ούτε κανείς των αρμοδίων, να τον αποβάλλει, για κάποιο χρόνο, του αθλήματος, αν και τέτοιες… ανθρωπόμορφες παρουσίες δεν διορθώνονται!..

Επίσης, δεν θα σταθούμε ούτε και στον Τούρκο προπονητή, που ήρθε στην χώρα μας, βάσει του γενικότερου σχεδίου του “ΝΤΡΑΓΚΙ” για επανακυριαρχία στν Καλαθόσφαιρα της Ομάδος του και είχε το θράσσος να προσβάλλει στα ίσα και αντιδεοντολογικά, 100%, τον προπονητή μας!.. (Να βρεις κιαι να διαβάσεις, τί γράφαμε εδώ το πρωϊ της ημέρας του τελικού του Βερολίνου και γι΄ αυτόν, σ’ εκείνο το άρθρο μας, στο οποίο εξηγούσαμε το “γιατί” θα έπαιρνε το Κύπελλο ο βάζελος)!

Πάμε λοιπόν αύριο στο ΟΑΚΑ να παίξουμε τον 5ο τελικό!

Τί ζητάμε από εσένα;

Ζητάμε να πεις στους διαιτητές σου / σας να παίξουν 50% – 50%, να μην φοβηθούν τον “Ντράγκι”, που πιθανώς κατά την γνωστή συνήθειά του, να τους έχει πλησιάσει ήδη και ευσχήμως… απειλήσει ή ό,τι άλλο, να μην φοβηθούν τους “φουσκωτούς” του, να προστατεύσουν τον Προπονητή μας, έναν αδάμαντα του ε/Μπάσκετ, διότι στον 3ο τελικό, στο ΟΑΚΑ, υβριζόταν “εν χορώ” και συνεχώς και ΟΥΔΕΙΣ των διαιτητών σταμάτησε το “ματς”, ούτε πήγε στην Γραμματεία για να καταγραφεί το συνεχές συμβάν αυτό, όταν στο ΣΕΦ, με το “πουλητάρι” τον Σλούκα*, είχε γίνει το αντίθετο και εμείς θα πούμε ορθώς – ορθότατα!..

* Ο Ιούδας πρόδωσε τον Κύριό μας για 30 αργύρια! Ο Σλούκας δεν θα πούλαγε τον Έλληνα… Θεό του αθλητισμού για 10 εκ-ρια Ευρώ; / Εμείς πιστεύουμε πως είχε “κλείσει” στον Βάζελο από όταν ακόμα έπαιζε σε εμάς και πως επίτηδες πήρε και έχασε στον δικό μας τελικό με την Ρεάλ, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνος!..

-/-

Τέλος, σου γράφουμε πως, εμείς πιστεύουμε στην ΑΞΙΑ ΣΟΥ (!) και πως μπορείς ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στον χώρο της Καλοθοσφαίρισης στην χώρα μας, αρκεί να ΜΗΝ (!) ΠΡΟ-ΣΚΥ-ΝΗ-ΣΕΙΣ τον “λεφτά”, “νταραβεριτζή” και… “μπουκαδόρο” Πρόεδρο του Βάζελου, Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ / Βρωμο-“Ντράγκι”!

50% – 50%, Πρόεδρε!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Κε Λιόλιε!

Μας αρέσει το επίθετό σου, διότι μας αρέσει (και!) η λαϊκή … αοιδός Κα Λιόλιου!..

Ο ποδοσφαιρικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είχε κάποτε στις τάξεις του παίκτη με το επίθετο Λιόλιος, έναν πολύ δυνατό αμυντικό (!) παίκτη από την Καβάλα (!) !..

-/-