15-11-2016: Επίσκεψη Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ στην ΕΛΛΑΔΑ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Έλληνες και ξένοι, Υπηρεσιών και μη!

– Μετά από καιρό είμαστε και πάλι μαζί!

– Μάτια, αυτιά και κυρίως μυαλό “εδώ”, ώστε να συνεχίσετε να ωφελείστε όλοι, ανάλογα με τους… στόχους σας! Οι “κλέφτες” να προσέχουν τί και πώς αναπαράγουν ό,τι διαβάζουν, για να μην γελοιοποιούνται(!), διότι “έκαναν μπαμ”, μέχρι τώρα, με τα κακά αναμασήματά τους!..

– Με την ευκαιρία, ευχαριστώ / -ούμε ιδιαιτέρως τους Αμερικανούς, (αλλά και τους ντόπιους αηδείς αργυρώνητους λακέδες τους, παλαιούς και όψιμους), οι οποίοι, προ της επισκέψεως Ομπάμα, έκαναν “φύλλο και φτερό” το φτωχικό μας “σάϊτ”! Μακάρι να κατενόησαν μερικά πράγματα και κυρίως ότι χωρίς σύμμαχο την Ελλάδα, ΔΕΝ(!) πρόκειται να κυριαρχήσουν στον κόσμο, κάτι που φυσικά ισχύει και για τους Ρώσους ανταγωνιστές τους!

– Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου Ομπάμα στην Πατρίδα μας αφιερώνω με πολύ συγκίνηση στον απερχόμενο Αμερικανό Πρόεδρο, στους εντολείς του Διεθνείς Εβραίους, στον Έλληνα Π-Θ πολίτη Τσίπρα, στην Κυβέρνησή του και σε όλα τα SOROS – παιδα, στην χώρα, αλλά ασφαλώς και σε όλους σας ανεξαιρέτως, το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, που φέρει τον τίτλο: Προξενιό!

%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-1

Πριν σας αφήσω, ώστε να παρακολουθήσετε την επίσκεψη, να σας θυμίσω ότι:

  – Χύθηκαν θάλασσες (και όχι απλώς “ποταμοί”), επαγγελματικής και μη, άκρως εμμετικής, λειχίας, από τις ελληνικές “ελίτ” (και κυρίως την πολιτική) προς τον Ομπάμα, προ του ερχομού του, όπως έγινε και με την Κα Χίλαρυ Ρόνταμ Κλίντον, προεκλογικά, λες και δεν μιλούσαν Έλληνες, αλλά Αμερικανοί, λες και προσέφερε στην Ελλάδα τίποτα, ο Ομπάμα ή η Κλίντον και γενικότερα οι Η.Π.Α., στα χρόνια που κυβέρνησαν τις Η.Π.Α.!

Η συμπεριφορά και η στάση αυτή υπερβαίνει κατά πολύ τη διπλωματική δεοντολογία και κυρίως την υπερηφάνεια των Ελλήνων! Είπαμε όμως εδώ, πολλές φορές μάλιστα, ότι τα πάντα και στην δόλια Πατρίδα μας ελέγχονται από τους “Παγκοσμιοποιητές” “Διεθνείς Εβραίους”, αριστερούς – διεθνιστές στη σκέψη και στην πράξη, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να τα “βάλλουν” και με την “Μητέρα” Πατρίδα τους, το Ισραήλ, αν δει κανείς ποιά ήταν η σχέση Η.Π.Α. – Ισραήλ, (την έχουμε αναλύσει εδώ), κατά τη θητεία Ομπάμα.

Πάρα πολύ το χρήμα που έρρευσε και ρέει φίλοι μου, κυρίως τα τελευταία 6 χρόνια και στην Ελλάδα, από τους παραπάνω “Παγκοσμιοποιητές”… Κους και κυρίως από τον… “Εκτελεστικό Δντη” του όλου σχεδιασμού, τον Σόρος ή Σβαρτς, (αρκεί κανείς και μόνον να εξετάσει πχ το τί συμβαίνει με τις ΜΚΟ), για την αρχική, “βήμα – βήμα”, αλλοίωση των χαρακτηριστικών της Φυλής μας και τη μελλοντική τελική καταστροφή αυτού που λέγεται ΕΛΛΑΣ!

Να τονίσω στο σημείο αυτό ότι τα ΜΜΕ, στην Ελλάδα, “παίζουν” -πολύ σημαντικό και βοηθητικό των σχεδιασμών των “εκτελεστών” μας ρόλο, αφού παραδοσιακά ελέγχονταν και ελέγχονται από πρώην Κομμουνιστές δημοσιογράφους και νυν παγκοσμιοποιημένους… “αριστερούς”, αχαχαχαχαχαχα, με καυτό χρήμα στις τσέπες τους, οι οποίοι έχουν αλώσει, προ πολλού, τα πάντα και οι οποίοι, προσφάτως, μόνον που δεν έκλαιγαν που δεν βγήκε η Χίλαρυ!.. Σκέφτονται βεβαίως μήπως χάσουν τις… επιδοτήσεις του πάτρωνά τους Σόρος!.. (Μου αρέσει που ο Κος Χίος αναρωτιέται στο “σάϊτ” του, για το πού τα έβρισκε τα λεφτά ο Κος Παππάς και πλήρωνε το “portal.gr” του γνωστού αριστερού δημοσιογράφου Κου Δαβαράκη, που κάποτε είχε γελοιοποιήσει, στις… κασσέτες του, ο μεγάλος πράγματι Χάρυ Κλυν)!..

Οι καλύτεροι, για το σκοπό αυτό, υπηρέτες των “Διεθνών Εβραίων” δεν θα μπορούσαν στην χώρα μας, όπως έχουμε πει φίλοι μου, να είναι άλλοι, από τους πρώην Έλληνες διεθνιστές Κουκουέδες, [μια μερίδα τους ασφαλώς, αυτή του παλαιού ΚΚΕ (Εσ.), που είναι κυρίως οι σημερινοί Νεο – Κομμουνιστές κυβερνήτες μας, αφού οι σκληροί Σταλινικοί παρέμειναν πιστοί στο δογματικό ΚΚΕ], οι οποίοι πάλευαν, πριν από λίγα χρόνια, για τη διάλυση και της δικής μας Πατρίδας και για τον… “Διεθνισμό”, (πόσο απέχει άραγε αυτός από την “Παγκοσμιοποίηση”), με “αφέντη” τους Σοβιετικούς και την… κόκκινη Σημαία και τώρα παλεύουν για τον ίδιο στόχο, με “αφέντη” τις φασιστικές, όπως τις αποκαλούσαν Η.Π.Α., (που είναι αυτές που… “προβάλλονται” στο τωρινό προσκήνιο, ως ο εγκέφαλος της επιλεγείσης “Παγκοσμιοποίησης”), κάτω από τη… “μαύρη”, (το χρώμα του Φασισμού γαρ), Σημαία τους! (Έτσι καταλαβαίνετε επίσης, ότι τα χρώματα “κόκκινο” και “μαύρο”, που χρησιμοποιούνταν και χρησιμοποιούνται και σήμερα από μερικές αριστερές ή αναρχικές, κατά δήλωσή τους, τρομοκρατικές Ομάδες, Οργανώσεις, κλπ, δεν είναι καθόλου τυχαία! Θυμηθείτε πχ τα χρώματα της Ομάδας του εκ Νέων Λιοσίων “επαναστάτη”, γιου πλουσίου εργολάβου οικοδομών, “Δημητράκη”, κλπ)!

Αυτοί τέλος που τους στήριξαν, (για να το “κλείσουμε”), τους έκαναν και τους διατηρούν, με έξωθεν εντολή, Κ-Β τους Νεο – Κομμουνιστές στην Ελλάδα, δεν είναι παρά απλοί “Αρλεκίνοι”, “Παλιάτσοι” και “Σαλτιμπάγκοι” του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, οι οποίοι όντας σκουλήκια και επαγγελματίες… Γκρούεζες, πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και οι οποίοι εμπρός στη ΔΟΞΑ, στην ΠΡΟΒΟΛΗ, στην ΕΞΟΥΣΙΑ στην ελληνική… επαρχία και στο ΧΡΗΜΑ, δεν ορωδούν προ ουδενός, εμψύχου και … αψύχου εμποδίου!.. Είδατε αίφνης την στροφή του Αρχηγού του συνοθηλεύματος, που έκανε Κ-Β τους Νεο – Κομμουνιστές, μόλις στις Η.Π.Α. εξελέγη ο Τραμπ!.. (Τί έγραψε στο “τουϊτερ” του! Μας είπε δε, ότι τέλειωσε και η… “Παγκοσμιοποίηση”)!..

Η αναφερθείσα παραπάνω λειχία είναι δηλωτική της ποιότητος και του ήθους των σημερινών Ελλήνων πολιτικών και ασφαλώς πρωτίστως του κυβερνώντος, πάλαι ποτέ, σφόδρα αντι-αμερικανικού “ΣΥΡΙΖΑ”. Το γιατί συνέβη και συμβαίνει όμως αυτό, το έχουμε αναλυτικώς εξηγήσει εδώ και δεν θα επανέλθουμε τώρα, αν και σε λίαν αδρές γραμμές και σήμερα ήδη σας το εξήγησα!

– Επί ηγεσίας των… “φίλων” μας ΔημοκρατικώνΚλίντον (1993 – 2001) και Ομπάμα (2008 – 2016) είχαμε στην Πατρίδα μας και στη… γειτονιά μας, τα ακόλουθα:

%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd

   – “Ίμια” και “γκρίζες ζώνες” στο Αιγαίο, “Συμφωνία Ελσίνκι” (“No Borders Disputes” !!!), Συμφωνία Μαδρίτης και αναγνώριση, από την Ελλάδα, τουρκικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο(!!!), αλλά και την συμπεφωνημένη(!!!) παράδοση Οτζαλάν στην Τουρκία, μια Τουρκία που έγινε για τις Η.Π.Α. από τότε το “κλειδί” τους, για την κυριαρχία τους στη Μ. Ανατολή και στον Καύκασο! (Έτσι νόμισαν τουλάχιστον, αφού τώρα εισπράττουν τα επίχειρα της εσφαλμένης τότε αποφασισθείσης στρατηγικής τους)!

Αυτά συνέβησαν από έναν διπρόσωπο” Κλίντον, (πώς αλλιώς να τον πει κανείς), ο οποίος αφού ήλθε στην χώρα μας, μας είπε ότι ήλθε ως Φιλέλληνας και ζήτησε συγγνώμη, για την Κύπρο πρώτα, καθώς και για τη Δικτατορία στην Ελλάδα, της περιόδου 1967 – 1974, στη συνέχεια!

– Πόσο συμβατός όμως ήταν ο… φιλελληνισμός του και η… συγγνώμη του, με τα αμέσως προηγουμένως λίγα αναφερθέντα και εξόχως ταπεινωτικά που υπέστη η Ελλάδα, επί ημερών του; Δώστε απάντηση εσείς (!..), αφού πρώτα συνυπολογίσετε και τα παρακάτω επί του… γλυκοτσούτσυνου” Μπιλ, ιστορικά πλέον, γεγονότα:

   – Σχηματισμό βαλκανικών δήθεν “απελευθερωτικών στρατών”, από χρήματα που προήρχοντο από διεθνές εμπόριο κυρίως ναρκωτικών, (πχ “UÇK”), [όπως και πάλι επί Ομπάμα και ΥΠΕΞ Χίλαρυ Κλίντον είχαμε την αποτυχημένη αυτήν τη φορά, (αποτυχημένη ως προς τη στόχευση που ήταν η ανατροπή του Άσαντ), δημιουργία του “ISIS”], βομβαρδισμό από το ΝΑΤΟ και διάλυση στην πράξη, στο πεδίο, των παλαιών Βαλκανίων και κυρίως το “Θάνατο” της “κακιάς” για τη Δύση ορθόδοξης Χριστιανικής Σερβίας! (Απάδει η αναφορά στον οχετό της μαύρης υπερατλαντικής και ευρωπαϊκής προπαγάνδας, της εποχής εκείνης)!..

 – Δημιουργία και ενίσχυση του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού, δημιουργία και ενίσχυση του  αλβανικού(!)  Κοσσόβου, της πρώτης ιστορικά μουσουλμανικής χώρας της Ευρώπης, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, έστω και σε μορφή… ΝΑΤΟ-ϊκού μορφώματος, όπως παραμένει μέχρι και σήμερα, καθώς  και συνέχιση της απόλυτης στήριξης, του απόλυτου ψεύδους, ήτοι της πΓΔΜ!

   – Σχεδιασμό και αρχή υλοποίησης της απόφασης για μετανάστευση μεγάλης μερίδος των πρώην κομμουνιστικών βαλκανικών λαών, προς την χώρα μας, (κυρίως Αλβανών), στο πλαίσιο της οικονομικής στήριξής τους, στο πλαίσιο της εκδυτικοποίησής τους!!! Η πένουσα Ελλάδα, για να μην την πω “πτωχευμένη” και “χρεοκοπημένη” επιβαρύνθηκε και ακόμα επιβαρύνεται με το βαρύ αυτό οικονομικό φορτίο, συνυπολογιζομένου και του γεγονότος, πράγματι εξωφρενικού, υψηλότατα κονδύλια να φεύγουν κάθε χρόνο, μέχρι και σήμερα, και μάλιστα αφορολόγητα προς τις γειτονικές πρώην κομμουνιστικές βαλκανικές χώρες, που τα εγχώρια πολιτικά Κου-Κου-δο-σκύβαλα, (που τα παιδιά τους όμως τα σπούδαζαν και τα σπουδάζουν σε ιδιωτικά σχολεία και δυτικά Παν-μια, διότι ήταν πολύ το χρήμα που είχαν πάρει οι γονείς τους από τους πρώην Σταλινικούς της Σοβιετίας), μας τις παρουσίαζαν ως επίγειο “Παράδεισο”!.. (Αλβανία, Βουλγαρία, πΓΔΜ, κλπ).

    – “Χρηματιστήριο” και πρώτη μείζονα κλοπή των οικονομιών των Ελλήνων, αρχή της… επιστροφής των χρημάτων που είχαν πάρει οι Έλληνες, από το 1981 και μετά, λόγω ΕΟΚ και ΕΕ, σ’ αυτούς που τους τα είχαν… δώσει, καθώς και εξαγωγή του ελληνικού χρυσού στην οικονομική… μητέρα Αγγλία, λόγω του ότι εκεί διαβιοί, για αιώνες, η “Διεθνής Εβραϊκή” Οικογένεια των Ρότσιλντ, η οποία ελέγχει ό,τι έχει σχέση με Τράπεζες, χρυσό, ασήμι, κλπ, στον Πλανήτη. Δεν θα αναφέρω την είσοδο στη ζώνη του… λυκόφωτος, ήτοι του Ευρώ και μάλιστα με ψεύτικα οικονομικά στοιχεία και δεδομένα και για την ακρίβεια “φτιαγμένα”!

– Φτάνουν νομίζω αυτά για τον φίλο μας τον Κλίντον, στου οποίου το… “Δημοκρατικό Ίδρυμα”, (το οποίο ενίσχυσαν οικονομικά, όπως σας έχω αναφέρει, με εκ-ρια $ Η.Π.Α. εταιρείες όπλων και κυρίως εταιρείες που πουλάνε πυρηνικά υλικά και τεχνολογία), μίλησε προ ολίγου -σχετικά- καιρού με τα -τότε- λίγα αγγλικούλια του ο… Αλέξης μας, εμπρός μάλιστα στον μέντορά του, τον αρχιγκάγκστερ  SOROS! Και ο… “ευγενής” και … “φιλέλληνας” Μπιλ τον γελοιοποίησε και στο πρόσωπό του, τον ελληνικό λαό!.. Νόμισε τουλάχιστον!..

– Στη συνέχεια!.. Επί Ομπάμα και Χίλαρυ, δεν αρκεί φίλοι μου και μόνον η αναφορά στο ότι επί ημερών τους η Ελλάδα διατρέχει ήδη το 3ο Μνημόνιο και πάει ολοταχώς (μακάρι όχι) και για 4ο; Δεν αρκεί ότι επί ημερών του άλλου φιλέλληνος… “Δημοκρατικού” Ομπάμα, το SOROS-παιδο ο Αλέξης, μας πούλησε επισήμως για 99 χρόνια στους “Διεθνείς Εβραίους”, σκλαβώνοντας τουλάχιστον 5 γενιές Ελλήνων; Δεν αρκεί ότι οι Έλληνες πάνε και ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, φορολογούμενοι χειρότερα και από τους Οθωμανούς, την περίοδο της Οθωμανοκρατίας, ενώ ζουν εις βάρος τους οι Βαλκάνιοι, οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί “εισβολείς”;

Τί έκανε ο δήθεν… Πλανητάρχης… ευγενής και… Φιλέλληνας και αυτός, ο Κος  Ομπάμα για να μας λυτρώσει πχ από τα Μνημόνια, για να μάθω, και ενώ μάλιστα ξέρει άριστα ότι βάσει σχεδίου η χώρα μας οδηγήθηκε σ’ αυτά, για συγκεκριμένους λόγους και για υλοποίηση μελλοντικών στόχων του Διεθνούς Συστήματος”, ενώ ξέρει την ΑΛΗΘΕΙΑ, για το δήθεν χρέος μας, όπως και για τα πάντα;

Απαντώ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!

Θέλετε και άλλες αποδείξεις;

– Επί Ομπάμα, η Ελλάδα:

  – Έγινε και συνεχίζει να γίνεται, σε 1ο χρόνο, “αποθήκη” Αφρικανών και Ασιατών μουσουλμάνων και προοπτικά (σε 2ο χρόνο) “δικιά τους χώρα”, όπως είναι ο στόχος της “Διεθνούς Εξουσίας”, ή όχι;

 – Εξωπετάχτηκε στην ουσία από την Ευρώπη η Ελλάδα ή όχι; Της κλείσανε ή όχι τα σύνορα οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Βούλγαροι, αφού ούτε αυτοί, αλλά ούτε και οι Ευρωπαίοι θέλουν τους Ασιατο – Αφρικανούς πρόσφυγες και τους μετανάστες, κλπ, κλπ, κλπ; Και ενώ πχ στο Μόναχο χτίζουν τείχη για να διαχωρισθούν οι ντόπιοι από τους ξένους, ενώ στη Δανία τους παίρνουν τις περιουσίες και στην Ιρλανδία τους… μαρκάρουν, όπως έκαναν κάποτε οι Ναζήδες στους δυστυχείς Εβραίους, εμάς μας δίνουν συγχαρητήρια για την… ανθρωπιά μας, ποιοί; Αυτοί που δεν έχουν, αλλά και που δεν παίρνουν λάθρο, όπως και νόμιμους ξένους πλέον στις χώρες τους!..

– Πού ήταν ο Ομπάμα λοιπόν; Μας δίνουν συγχαρητήρια και εννοούν “μπράβο” που τους κρατάτε και θα κρατήσετε και όσα άλλα εκ-ρια απ’ αυτούς θα περάσουν σε εσάς, με την ελπίδα να έλθουν στην Ευρώπη!.. “Μπράβο” δηλαδή που βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας, “μπράβο” που εργάζεστε μεθοδικά, για την καταστροφή σας!..

 – Επιπλέον! Λύθηκε επί Ομπάμα κανένα… “Μακεδονικό” ή κανένα “Κυπριακό” και μάλιστα προς όφελός μας και δεν το έμαθα; Έπαψαν οι Τούρκοι που ήλθαν στην περιοχή, εδώ, από την Εργκενεκόν και τις Μογγολικές στέπες τον 11ο αι., έπαψαν λέω μήπως να διεκδικούν απ’ ό,τι ελληνική γη απέμεινε, ελληνική γη τουλάχιστον 3000 ετών;

Όχι μόνον αυτό δεν συνέβη, αλλ’ αντιθέτως καλλιεργήθηκε και καλλιεργείται ακόμα ο αναθεωρητισμός (δηλαδή ο “κακός”, για πολιτικούς της λογικής Ομπάμα, Εθνικισμός” των λαών), Σκοπιανών, Τούρκων και προσφάτως και των Αλβανών, (γενιτσάρων όπως ο Ράμα και μη, όπως οι Τσάμηδες Χιτλερικοί συνεργάτες Τουρκαλβανοί), Αλβανοί που δια του εκ μητρός Έλληνα (γενίτσαρου) Π-Θ τους Ράμα* , δεν μας είπαν ακόμα ότι η “ΑΚΡΟΠΟΛΗ” είναι… αλβανική, αλλά ότι απλώς διεσώθη χάρις στον… Αλβανό Γκιέργκι Ντουσμάνι, (Αλβανός, που ως λέξη είναι δημιούργημα του 20ου αι. / “Θα σας περάσω” εδώ, πιστεύω σύντομα, μια ωραία σχετική εργασία, που αντικατοπτρίζει την αλήθεια), και λοιπά άλλα καινοφανή και… σικάτα, στα οποία ουδείς Έλληνας πολιτικός, όλου του φάσματος μάλιστα, απήντησε!!!

* Ποιός; Ο Έντι Ράμα, αυτός που κτυπούσε την πρώτη γυναίκα του “εν μέση οδώ”, ο “γλείφτης” του Ανιέλλι, ο αποτυχημένος ζωγράφος του Παρισιού, ο αρχινονός της Αλβανίας, για τον οποίον ο… Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ, μέσα στην αλβανική Βουλή, ναι υπάρχει και τέτοια, είπε πως “τα πήρε” από τρίτη ενδιαφερόμενη χώρα, υπονοώντας την Τουρκία, προκειμένου να καταγγείλει τη συμφωνία για την οριοθέτηση της θαλασσίας ζώνης, κλπ, Ελλάδος – Αλβανίας! Αυτός που υπερακόντισε του ΜΠΕΡΙΣΑ και διεκδικεί… Αλβανία έως το Ρίο, καθώς και τη Δ. Μακεδονία, όταν ο… Σαλί ήταν πιο “μετρημένος”, αχαχαχαχα, και σταμάταγε στην Ήπειρο, ευχαριστημένος, στα όνειρά του, μόνον με αυτήν!..

Φανταστείτε τί θα γίνεται φίλοι μου σε 10 με 20 χρόνια από τώρα, αφού πια δεν διδάσκεται ελληνική Ιστορία, ούτε και Αρχαία Ελληνικά στα ελληνικά Γυμνάσια και Λύκεια, γενικά δεν θα υφίσταται ή ορθότερα δεν υφίσταται ήδη “Εθνική Παιδεία”, η οποία όπως φαίνεται, προϊόντος του χρόνου θα γίνεται και αντεθνική, όπου τα φαινόμενα Ρεπούση και Φίλη, θα πολλαπλασιαστούν, όταν θα υπάρχουν ελληνικά τύποις, αλλά ουσία ξένα σχολεία, όπου θα φοιτούν πχ Έλληνες αλβανικής καταγωγής, πακιστανικής, αφγανικής, κλπ !.. Τότε, δεν θα υπάρχει πια Έλληνας κανείς να πει μετά από 20 ή 30 χρόνια, σε έναν άλλον πιθανό Αλβανό ή όποιας άλλης καταγωγής γενίτσαρο ή μη, πολιτικό, πως η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ήταν(!) – τουλάχιστον – ελληνική!  (Μιας και αναφέρθηκα στη Ρεπούση, της αφιερώνω το δημοτικό τραγούδι, Βουνά για χαμηλώσετε! Όμορφη Κα, βάλτο στο “youtube” και άκουσέ το! Με τη Φιλιώ ΠΥΡΓΑΚΗ ή με κάποιον / -ποια άλλη ή άλλο, δεν έχει σημασία)!..

– Σχετικά μάλιστα με τους Τούρκους σας έχω γράψει ότι μεταξύ Τουρκίας και Η.Π.Α. ίσχυσε και ισχύει η σχέση Μόνικας – Μπιλ, όπου Μόνικα όμως είναι οι Η.Π.Α. και Μπιλ, η Τουρκία! Ή όχι;

– Μήπως δεν ήταν και παραμένει Τουρκόφιλη η Χίλαρυ, όπως και η κόρη της Τσέλσυ;

– Μήπως η Χίλαρυ δεν υποσχέθηκε στους Μογγόλους ότι έχουν “λαμβάνειν” από τον ενεργειακό πλούτο Αιγαίου, Ιονίου, Λιβυκού πελάγους και Α. Μεσογείου;

– Τί άραγε συζήταγε  με τον Νταβούτογλου, λίγο πριν από την αποπομπή του… Δαβίδ, από τον ΡΤΕ; Τί έγραψαν σχετικά τα “WIKILEAKS”; Και για να μην σας κουράζω άλλο, σας ερωτώ:

Ποιά ήταν λοιπόν τελικά η ξεκάθαρη ΥΠΕΡ της ΕΛΛΑΔΟΣ αμερικανική κίνηση, την περίοδο της διακυβέρνησης ΟΜΠΑΜΑ, (2009 – 2017), μπορεί κάποιος να  μου πει; Καμμία φίλοι μου, δυστυχώς!.. Καμμία!.. Γιατί λοιπόν πανηγυρίζουμε και τί συγκεκριμένα, ρωτάω!  

– Αυτά τα ολίγα και να προσθέσω και 2-3 από τα γεγονότα στη… γειτονιά μας, τα οποία σχεδίασε και πυροδότησε η Κ-Β Ομπάμα και ασφαλώς η ΥΠΕΞ Χίλαρυ, η οποία οδήγησε σε πλήρη Α-ΠΟ-ΤΥ-ΧΙ-Α την αμερικανική εξωτερική πολιτική!

– Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, ας μου πει κάποιος τί έγινε στη Λιβύη και δεν αναφέρομαι μόνον στον ατυχή αποδημήσαντα Αμερικανό Πρόξενο, ο οποίος ανασκολοπήθηκε νεκρός, τί έγινε στην Αίγυπτο, τί στην Τουρκία, τί στο Ιράκ, αλλά και τί στη Συρία, που φλέγεται ακόμα και δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση, αφού ο “ISIS” που δημιουργήθηκε από τη Δύση για να ρίξει κυρίως τον Άσαντ, να τιμωρήσει τους Ρωσόφιλους της Βαγδάτης, κλπ, κλπ, κλπ, “ζει” ακόμα και μπορεί να γίνει νέα περίπτωση “Μπιν ΛΑΝΤΕΝ” και “ΤΑΛΙΜΠΑΝ”, ένας Λάντεν που “φτιάχτηκε” ομοίως από τις Η.Π.Α. και τελικώς σκληρά τις πολέμησε, ενώ… πολιτικοί του απόγονοι υφίστανται μέχρι σήμερα και μάλιστα με πρωταγωνιστικούς τοπικούς και διεθνείς ρόλους!..

Με την ευκαιρία, ποιά είναι ή έστω ποιά ήταν και τί ρόλο έπαιξε στην εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. η χωρισμένη και εκ Σ. Αραβίας καταγόμενη Μουσουλμάνα Κα, προφανής “Δντρια” της εξωτερικής πολιτικής της Κλίντον; Απέτυχε πλήρως ο άξονας Σ. Αραβίας – Κατάρ – Τουρκίας – Η.Π.Α. φίλοι μου, κακά τα ψέματα, αφού ο Ρώσος Πρόεδρος όντας ένας πανέξυπνος Στρατηγιστής αντέδρασε σωστά!..  (Όμως την εξωτερική πολιτική Ομπάμα σας υποσχέθηκα να τη δούμε μετά από το πέρας της θητείας του)!..

– Η περίοδος 2001 – 2008 φίλοι μου, (ώστε να μην έχετε απορίες ή “κενά σκέψης”), η περίοδος του Ρεπουμπικανού Γιώργου ΜΠΟΥΣ “Τζούνιορ”, του πιο “ιδιώτη”(!) Προέδρου που πιθανώς πέρασε ποτέ από την προεδρική αμερικανική καρέκλα, γιού του Γιώργου ΜΠΟΥΣ και τέως Α/CIA, ήταν περίοδος που εκμεταλλεύτηκαν οι υποστηρικτές των “Δημοκρατικών” “Διεθνείς Εβραίοι”, και προώθησαν τα συμφέροντά τους και ορθότερα τους στόχους τους, (αυτό που εμφάνισαν παγκόσμια μετά, ως ιδεολογία οι “Δημοκρατικοί”, όταν ανέλαβε το 2009 στην εξουσία ο Ομπάμα), ήτοι αναρίθμητες ΜΚΟ, (“γέμισε ο… κόσμος” τότε), δήθεν ανθρωπισμό και ανθρώπινα δικαιώματα, όχι τάχα φυλετικό και θρησκευτικό… ρατσισμό και εθνικισμό, (άσχετα αν ο Ομπάμα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας του βάζει το δεξιό του χέρι στην καρδιά του, αφού αυτό είναι “Εθνικισμός” μόνον αν το κάνει Έλληνας, αχαχαχαχαχα), και άλλα πολλά!..

– Η περίοδος 2001 – 2008, ήταν η περίοδος που κυρίως χαρακτηρίζεται από το ότι οι Αμερικανοί έριξαν τον αφελή Κ. Α. Καραμανλή από την εξουσία, με την ίδια και χειρότερη πιθανώς άνεση που του την είχαν στερήσει το 2000, όταν άλλαξαν τα εκλογικά αποτελέσματα και νίκησε τελικώς ο Σημίτης*, το σύγχρονο “Νεο – Βούδα”, αφού, ενδεικτικώς θυμίζω, έβαλαν Κοσοβάρους με σκοπιανά διαβατήρια να κάψουν την Πελ-σο, με τα 30+ τόσα αθώα (‘Ελληνες) θύματα, αφού έστησαν, όπως λέγεται, “ΠΥΘΙΕΣ” κλπ για να τον δολοφονήσουν, αφού του συκοφάντησαν τη σύζυγο, αφού του έβαλαν φωτιά στο σπίτι του στη Ραφήνα, αφού “αυτοκτόνησε” ο ατυχής Τσαλικίδης, αφού δούλεψε πολύ η… “VODAFONE” νομίζω, αφού ο Υπουργός μπαμπάς της… Παυλίνας εξηγούσε σε διακαναλική σύνδεση ότι τα… καλώδια κλπ κατέληγαν στην αμερικανική Πρεσβεία, αφού έπεσε το Ε/Π με τον ελληνόψυχο, Κυπριακής καταγωγής, Πατριάρχη Αλεξανδρείας, αφού σκοτώθηκε ο ΥΦΕΞ Γιάννος ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ, επίσης Κυπριακής καταγωγής, μέσα στο Προεδρικό α/φ που τον πήγαινε στη Ρουμανία, εκεί όπου ο Καραμανλής θα έλεγε μετά από κάποια χρόνια ΟΧΙ στις Η.Π.Α. που “εργάζονταν” για τη πΓΔΜ, ένας Καραμανλής που ακρίτως, για να μην πω ηλιθίως,  γύρισε τότε το “κεφάλι” του προς τη Ρωσία, και δεν έπαιρνε από… αμερικανικά λόγια, που του έλεγαν περίπου το εξής: “Παλληκάρι μου το οικόπεδο αυτό που λέγεται Ελλάδα είναι για 60 χρόνια τώρα αμερικανικής ιδιοκτησίας και από το 1830 μέχρι το 1950 ήταν των αδελφών μας, των Άγγλων! Σύνελθε! Τί είναι αυτά που κάνεις; Γιατί συζητάς για ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα, γιατί παίρνεις ρωσικά όπλα, κλπ, κλπ, κλπ; Και άλλα πολλά φίλοι μου!..

745417-klinton

* Τί νομίζατε; Το γεγονός της αλλαγής της λαϊκής βούλησης των Ελλήνων, δεν έγινε για 1η φορά με το Δημοψήφισμα του 2015 και την αλλαγή του “ΟΧΙ”, σε “ΝΑΙ”, από τον Π-Θ πολίτη Τσίπρα! Προυπήρξαν παραδείγματα, όπως αυτό με τον Σημίτη, το 2000, όπως επίσης και ακόμα πιο παλιά, όπως τότε που ηττήθηκε ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, από τις ψήφους των… νεκρών και των… δένδρων!..

– Τελικά, ο Καραμανλής δεν συμμορφώθηκε με τις… υποδείξεις και τον έφεραν στο σημείο να μην έχει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να πάει σε εκλογές, και να της χάσει από τον Γιώργο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που χωρίς να μας ρωτήσει μας έβαλε στα Μνημόνια, για να σώσει έστω την χώρα από την χρεοκοπία, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τον οποίον και αυτόν στη συνέχεια τον έριξαν “πραξικοπηματικά”, επί Ομπάμα, με εσωτερικό πόλεμο, (βλέπε Βενιζέλος, κλπ), ώστε να σωθούν οι γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, και να οδηγηθεί στον Γολγοθά ο ελληνικός λαός!..

– Τέλος, ο Ομπάμα, επειδή είναι και αυτός… “Φιλέλληνας” και… “ευγενής”, και… “ελάτε να γλείψουμε όλοι μαζί” και ότι άλλο θέλετε, ήλθε στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, μετά τις αμερικανικές εκλογές και 2 μήνες πριν από την αποχώρησή του!.. Και μόνον αυτό τα λέει όλα για την… πονηρία του!

Ήλθε αγαπητοί για να ενισχύσει την υστεροφημία του ως “Δημοκράτη”, μιλώντας από την χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία, με ό,τι αυτό σηματοδοτεί για την αμερικανική και παγκόσμια εικόνα του, όπως και για τη διεθνή εικόνα των Η.Π.Α.!

Η βοήθεια φίλοι δεν είναι ωραία λόγια, αλλά πράξεις και μόνον πράξεις, ακόμα και αν είναι το όλο σενάριο “στημένο”, δηλαδή επειδή είμαι εγώ ο ΙΣΧΥΡΟΣ σε ρίχνω κάτω και μετά σου δίνω το χέρι μου να σηκωθείς μόνος σου, ή σε σηκώνω εγώ!

Πιθανώς και να μην ερχόταν φίλοι μου ο Ομπάμα, αφού συζητήθηκε πολύ το “πρέπει” του ερχομού του, αφού αρχικώς, προεκλογικά εννοώ, εκτιμήθηκαν ως πολλές οι 2 εκ-ρια περίπου ψήφοι των Ελληνο-Αμερικανών, για τις εκλογές και θα έπρεπε να υπάρξει… “τυράκι”, μήπως και ενισχυόταν η Χίλαρυ, αλλά και μετά την ήττα της, αφού πια δεν υπήρχε λόγος, όμως εκτιμήθηκε κυρίως αυτό που σας έγραψα εισαγωγικά, ότι χωρίς την Ελλάδα δεν πρόκειται να κυριαρχήσουν οι Η.Π.Α. στον μελλοντικό διαμορφούμενο από τώρα κόσμο, το γεγονός ότι θα έπρεπε να βρεθεί μια επιχειρηματολογημένη δικαιολογία για τον μη ερχομό του και αυτό δεν ήταν δυνατόν, αλλά και αυτό που σας έγραψα για το προσωπικό του Ομπάμα “ίματζ”!.. (Η Μισέλ αλήθεια, γιατί δεν ήλθε; Θα ήταν, φίλοι Αμερικανοί, λίγη η σύζυγος Παυλόπουλου, ή πολύ περισσσότερο, θα ήταν λίγη η Περιστέρα Μπαζιάνα – Τσίπρα);

tsipras-obama

  • ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ!
  • ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΟΝΟΝ ΘΥΜΙΚΟΥ, ΟΝΤΑΣ -ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ- ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ, ΗΤΟΙ ΚΡΙΤΙΚΗ! 
  • ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 1993 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΙΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΠΧ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ 1955, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1961, ΓΙΑ ΤΟ 1963 – 1964, ΓΙΑ ΤΟ 1967, ΤΟ 1974, ΤΟ 1987, ΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟ” 1989, ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΕΞ ΟΥΩΡΕΝ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)!..

– Η Ελλάδα, παρ’ όλα αυτά, ΟΡΘΩΣ(!) υποδέχεται με υψηλές τιμές, όπως γνωρίζει να το πράττει διαχρονικά και ΜΠΡΑΒΟ της (!), και τον υπόψη Αμερικανό Πρόεδρο, όπως αρμόζει στο αξίωμά του, αλλά και κυρίως, όπως αρμόζει στον ελληνικό πολιτισμό και στις παραδόσεις της Φυλής μας!

– Οφείλω να συγχαρώ τον ΠτΔ Κο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος στο πρόχειρο, εκ στήθους, “καλωσόρισμα” – λογίδριό του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο, στην πρώτη τους συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν ” Άριστος” και εξέφρασε, (παρά το αρχικό, όχι φυσιολογικό για τη θέση και την πολιτική εμπειρία του, “τρακ” του), με απόλυτο επιτυχία τα ελληνικά δίκαια και στο εθνικό τους μέρος, και στο… οικονομικό τους, όπου μάλιστα είπε, έμμεσα μεν, πολύ “διάφανα” δε, πως δεν φταίνε μόνον οι Έλληνες… (Ο ελληνικός λαός επιδεικνύει ιστορικά μεγάλη υπομονή, κάτι που πράττει και τώρα, κατευθυνόμενος από τις κατά καιρούς ηγεσίες του, κάτι που πρέπει να πράξει, όσο ποτέ άλλοτε και στην ορατή εμπρός μας συνέχεια)!..

– Δεν έχω φίλοι μου κάτι άλλο να σας πω! Μετά από τα παραπάνω, μαζί και με τις δικές σας… συμπληρώσεις των όποιων κατά την κρίση σας κενών μου, ιστορικών και άλλων, καθείστε μόνοι σας και προβληματιστείτε στο πότε και πού, σε ποιό θέμα δηλαδή μας βοήθησε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ και όχι “λόγοις”, η σε λίγο χρόνο αποχωρούσα Κ-Β Ομπάμα, και τα ξαναλέμε!..

– Να σημειώσω για τους φίλους Αμερικανούς ότι ποτέ δεν είχαν τους κατάλληλους συμβούλους για τα ελληνικά πράγματα, αφού πάντα επέλεγαν για τέτοιους κόλακες και ερπετά!.. Γι’ αυτό και όταν λίαν πιθανώς να ηττηθούν, διότι αυτοί θα είναι η μοίρα τους στο παγκόσμιο σκάκι, όταν “σκοτώσουν” τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα, ας / να μην ψάξουν για δικαιολογίες!.. Λέμε φίλοι Αμερικανοί εδώ στην Ελλάδα, πως φίλος πραγματικός κάποιου είναι αυτός που του λέει τα λάθη του και τα σφάλματά του, και όχι αυτός που τον χαϊδεύει, … κανακεύει ή λείχει, και κοινώς γλείφει!..

– Για όσους με ρωτάτε για το τί θα γίνει με τον Ντόναλντ Τραμπ, αν τελικώς θα ορκιστεί Πρόεδρος, κλπ, σας προτείνω να πάτε εδώ στο σάϊτ μας και να μελετήσετε τουλάχιστον το άρθρο με τίτλο: Αμερικανικές Εκλογές 2016“!

Υπάρχουν ασφαλώς και πιο πριν από το άρθρο αυτό και άλλα άρθρα, με επεξηγηματικές και πλήρως αιτιολογημένες αναφορές και(!) στο επέκεινα των αμερικανικών εκλογών, χωρίς αναφορές σε… ΒΑΓΚΕΣ, σε… Ιερείς και σε… Προφήτες, παλαιούς και νέους! * Καθείστε, ψάξτε και διαβάστε! 

* Μιας και είπα Βάγκα, τη συγκεκριμένη αυτή τυφλή Βουλγάρα… προφήτισσα, την ανακάλυψαν πολλοί εσχάτως, ακόμα και οι… Τούρκοι! Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ μας την είχε αναφέρει από το 2011 ακόμα, καθώς επίσης μας έλεγε τότε και πως “Πληροφορίες” σημαίνει και αυτό, δηλαδή ψάξιμο και στις… “μάγισσες και καφετζούδες”, αχαχαχαχαχαχα! Αλλά κάποιοι “καριερίστες – ρουφιάνοι”, οι οποίοι από θέματα πληροφοριών ήσαν και είναι… “πρέφουρες”, γελάγανε και πηγαίνανε και… ανέφεραν εκεί όπου… “έτρωγαν”, γλείφοντας, πως “ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ λέει αυτές τις… παπαριές”, είναι… “γραφικός”, (πάμε μαζί, αχαχαχαχαχαχαχα), κλπ… Ποιοί τα έλεγαν αυτά; Τα “λαμόγια” που έβλεπαν και βλέπουν μόνον ανέλιξη “πάση θυσία” και τίποτα άλλο, και που κάτω από άλλες συνθήκες θα είχαν αποστρατευτεί… Λγοί!..

– Για να μην σας αφήσω όμως… πικραμένους, ο ΤΡΑΜΠ, είναι δυνατόν να μην ορκιστεί Πρόεδρος των Η.Π.Α. (σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό “NEWSWEEK”), αν ικανοποιηθεί ένα από τα παρακάτω σενάρια:

   – Αν μετρηθούν τελικά μόνον οι ψήφοι σε απόλυτους αριθμούς και δεν(!) ισχύσει, ό,τι ίσχυε όλα τα προηγούμενα χρόνια και εννοώ το καθεστώς των περισσότερων εκλεκτόρων, και μάλιστα σε συγκεκριμένες “κρίσιμες” Πολιτείες, όπως πχ στη Φλόριντα, ή στη Φιλαδέλφεια, κλπ. Οι “Δημοκρατικοί” έχουν λάβει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους περισσότερους από τους… “ελέφαντες”!

   – Τα επίσημα αποτελέσματα να μην ανακοινωθούν, για κάποιους λόγους, ποτέ! Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, το 290 – 228 υπέρ των Ρεπουμπλικανών!

   –  Ο Τραμπ να μην ορκιστεί ποτέ Πρόεδρος, αν περάσει από δίκη, πριν από τον Ιανουάριο, με απόφαση του Κογκρέσου, (το ελέγχουν οι Ρεπουμπλικανοί), για φερόμενη απάτη του σε βάρος φοιτητών Παν-μίων, από τους οποίους φέρεται να συγκέντρωσε με παράτυπες και αβάσιμες δικαιολογίες, 40 εκ. $ Η.Π.Α.!..

Και εγώ προσθέτω:

     – Να κηρύξει ο Ομπάμα στρατιωτικό Νόμο, (σας το έχω γράψει αυτό εδώ), με αφορμή τα συνεχιζόμενα επεισόδια – διαδηλώσεις που ξεκίνησαν στις Η.Π.Α., κάποιοι… “Δημοκρατικοί”, υποκινούμενοι από… αγνώστους, κλπ!.. (Είχε συζητήσει φίλοι μου η Κ-Β Ομπάμα το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ Πρόεδρος και το τί θα έκανε μετά η Κ-Β του! Ήταν τότε που είχαν “κυκλοφορήσει” στις Η.Π.Α. τα περί “αμερικανικής πολιτοφυλακής” στους αμερικανικούς δρόμους, για μη αναγνώρισή του ως Προέδρου, κλπ! Σας τα είχα όλα αυτά γράψει! Έτσι ψεύδεται ο Ομπάμα, όταν λέει ότι δεν ανέμενε εκλογή Τραμπ, ξέχωρα από το γεγονός ότι λέγοντας αυτό, αυτο-μειώνεται ως πολιτικός, αφού ένας σοβαρός “πολιτικός άνδρας” θα πρέπει πάντα να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και τις μετέπειτα ενέργειές του)!

     – Να δολοφονηθεί! (Γι’ αυτό και ο… “γάτος” Τραμπ, το “γύρισε” ήδη ελαφρώς και παρουσιάζεται πιο ενωτικός και πιο διαλλακτικός! Έφτασε μάλιστα στο σημείο, ανατρέποντας τον ίδιο του τον εαυτό, να επαινέσει την Χίλαρυ, για τα όσα έπραξε αυτή ως ΥΠΕΞ)!!!…

    – Να γίνει κάτι σπουδαίο και σημαντικό (όπως μια σύγκρουση), μεταξύ Η.Π.Α. και Ρωσίας, με αφορμή πχ το “ΣΥΡΙΑΚΟ”, ή κάποια άλλη αφορμή, μη δυνάμενη από τώρα να εκτιμηθεί!..

– Ο Τραμπ δεν “αγοράστηκε” από τους “Διεθνείς Εβραίους”, όπως πιθανώς άλλοι Ρεπουμπλικανοί στο παρελθόν, προκειμένου να βγει Πρόεδρος! (Όπως πχ λίαν πιθανώς ο Γιώργος ΜΠΟΥΣ, ο νεότερος)! Είδαμε τον ηττηθέντα Τζεφ (νομίζω) ΜΠΟΥΣ να δηλώνει ότι δεν τον ψηφίζει τον Τραμπ, για Πρόεδρο, και άλλους συστημικούς” του Κόμματος να δηλώνουν ουδέτεροι ή και εχθροί του, στη μάχη του απέναντι στην υποστηριζόμενη από το μείζον της “Παγκόσμιας Εξουσίας” δυναστεία Κλίντον!.. Τυχαίο; Όχι φίλοι μου, καθόλου! Γι’ αυτό και κάποιοι “περισπούδαστοι” ισχυρίζονται τώρα ότι μπορεί να εξελέγη ο Τραμπ, αλλά το αμερικανικό κράτος είναι “βαθύ”, πως δεν αλλάζει εύκολα το αμερικανικό πολιτικό… κατεστημένο, καθώς και άλλα πολλά… ωραία, αφού δεν μπορούν να μιλήσουν “ανοικτά”, φοβούμενοι όχι τόσο για την καρέκλα τους, όσο για τη… ζωή τους!.. Θα τα πούμε όμως και για τον Τραμπ “εν καιρώ”!..

  • Προς το παρόν φίλοι μου ας “κρατηθούμε” μόνον Έλληνες, ας περιορίσουμε, (όσοι το πράττουν βεβαίως), το… γλείψιμο των -πιθανώς- δημίων μας και τίποτα άλλο! Ασφαλώς επίσης, να μην ξεχάσουμε ποτέ πια, πως κανείς δεν θα μας σώσει, παρά μόνον ο ίδιος μας ο εαυτός και ο εντός μας αθάνατος ομηρικός ΟΔΥΣΣΕΑΣ, που απαιτεί, όσο ποτέ άλλοτε, να ομονοήσουμε, “εδώ και τώρα” !!!..          

                                                                     

                                                                                          ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                      ΕΛΛΗΝΑΣ 

                                                                                                   – / – 

ΥΓ.

α. Μόλις έφτασε στα χέρια μου, από τον “Ευσέβιο”, μια επιστολή ενός Αξκού (ε.α.)! Θα τη διαβάσω και θα σας ενημερώσω, αν κρίνω ότι απαιτείται, στο επόμενο άρθρο μου!

β. Και μιας ο λόγος για Αμερικανούς Προέδρους, δείτε από κάτω έναν πράγματι κορυφαίο Αμερικανό Πρόεδρο και Ηγέτη!

%ce%b1%ce%b9%ce%ba

                                                                           Ντουάϊετ ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ (ΑΪΚ)

                                                                                                       – / –