19-05-2018 Και… Ο “Στην Υγειά Σας”! Χικ, Χικ, Χικ!..

Φίλοι μου!

Σας ρωτάω:

– Ο Μπουτάρης δεν ήξερε ότι θα προκαλούσε την οργή του πλήθους, πηγαίνοντας στην εκδήλωση για τους Ποντίους, στον Λευκό Πύργο, στις 19-05-2018, αφού έχει προβεί, κατά καιρούς, σε μια σειρά από δηλώσεις υπέρ του Σφαγέος των Ελλήνων γενικώς και όχι μόνον Ποντίων, Κεμάλ και γενικά, για να μην σας κουράζω, σε δηλώσεις υποστηρικτικές των Τούρκων;

[Ένας Κεμάλ, ο οποίος μάλιστα “καθάρισε”, κατόπιν συμφωνίας με τον Αρχι-Τσέτη (Çete=Συμμορία / Çete-çi=Συμμορίτης / Baş-çeteçi=Αρχισυμμορίτης) δηλαδή, στα ελληνικά, Αρχι-Συμμορίτη] Τοπάλ Οσμάν / Topal Osman (“Οσμάν ο Κουτσός και ορθότερα ο Χωλός”) -κυρίως με αυτόν- τους Έλληνες Ποντίους και(!) το 1914-1915, αλλά και(!) την περίοδο 1919-1922]!..

– Πώς λοιπόν πήγε στην εκδήλωση αυτή, αφού αποτελεί αντικείμενο ψυχιατρικής εξετάσεως το να πούμε ή (να το γράψω διαφορετικά), το να υπερασπιστούμε τη θέση, ότι πήγε να τιμήσει τους 353.000 νεκρούς μας, την στιγμή που έχει εκθειάσει πάμπολλες φορές τον σφαγέα τους;

(Σαν να πάει ένας γνωστός σε όλους, φίλος του δολοφόνου ή ο ίδιος ο δολοφόνος, στην κηδεία του θύματός του και να τον αντιληφθούν οι συγγενείς του νεκρού! Τί λέτε εσείς ότι θα γίνει);

– Επειδή λοιπόν αυτά τα 2 πράγματα είναι ασύμβατα και επειδή ο Κος αυτός είναι πονηρός, άτομο χωρίς ηθικές αρχές και επομένως χωρίς αναστολές ή διαφορετικά άτομο με… κομμουνιστική αντίληψη περί ηθικής (σας έχω γράψει σχετικά μ’ αυτήν), και συνεπώς βαθειά δόλιος ή δολοπλόκος, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι:

 • Ο Ι. Μπουτάρης (δεδηλωμένος Μισέλληνας) πήγε “επί τούτου” στην εκδήλωση αυτή, έχοντας σκεφτεί ακόμα και την περίπτωση να γιουχαϊστεί ή και να δαρεί, (αν αυτοί που επεχείρησαν εναντίον του και τον… ψιλολόγησαν” δεν ήσαν ίσως και “δικοί” του δηλαδή βαλτοί” του και επεχείρησαν εναντίον του “επί τούτου”), με στόχο:
 • Να προκαλέσει και να “ρίξουν” τα νεοταξίτικα ελληνικά ΜΜΕ το φως τους επάνω του, αντί στο τεράστιο ΕΘΝΙΚΟ ιστορικό γεγονός της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των ΠΟΝΤΙΩΝ, κάτι που συνέβη! (Άλλο που δεν ήθελαν τα δήθεν… δημοκρατικά, νεοταξίτικα Μέσα, που δεν έκαναν ούτε μία εκπομπή για την Γενοκτονία, πλην, και κατ’ ανάγκην, ελαχίστων μεμονωμένων αναφορών)!
 • Να “ανοίξει” και πάλι μια συζήτηση για τα… Φασιστοειδή και τα… Φασισταριά στην χώρα, και κυρίως -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- για να ξαναταυτιστεί ο ΕΛΛΗΝΑΣ Πατριώτης με τον Φασίστα και τον κακώς εννοούμενο Εθνικιστή (πρόκειται για την σταθερή και αμετάβλητη προπαγανδιστική γραμμή των Εθνο-Μηδενιστο-Διεθνιστών, και άρα και της Κ-Β μας / σημειώνω ότι ο ίδιος ο Τσίπρας “βγήκε” και μίλησε σχετικά ή καλύτερα… έγραψε, την επομένη του γεγονότος, στην “γραμμή” αυτή), την ίδια στιγμή που πχ οι… “Ρουβίκωνες”, φορώντας ή όχι κουκούλες, (αναλόγως με την κάθε φορά… δράση, που αναλαμβάνουν, αχαχαχαχαχαχα), σπάνε, καίνε, δέρνουν, τρομοκρατούν, κλπ, και τα ΜΜΕ μας το περνάνε “στο ντούκου” ή “στα ψιλά”, διότι ξέρουν από ποιούς πραγματικά κινδυνεύουν και φοβούνται / και τρέμουν, την ίδια στιγμή που οι κόκκινοι αυτοί τρομοκράτες μπουκάρουν παντού ανενόχλητοι, ακόμα και σε Υπουργεία, όπως πχ στο ΥΠΑΜ(!), κλπ, μέχρι και στη Βουλή(!!!), όπου ο Πρόεδρός της Ν. Βούτσης, όταν… συλλαμβάνονται, (Ιστορικός Ενεστώτας, ας πούμε έτσι την σύνταξή μας), διατάσσει να αφεθούν ελεύθεροι και να μεταφερθούν στα σπίτια τους με τα περιπολικά της ΕΛΑΣ, ώστε αυτή μεν να ξεφτιλίζεται, (διότι όλα τα Κομμούνια την μισούν, τα έχουμε πει), αυτός δε, όπως και οι όμοιοί του να χαίρονται και να γελάνε, εκδικούμενοι -υποτίθεται- τους κακούς… μπάτσους, το… αστικό Κράτος και τους… παλιο-αστούς, σκοτώνοντας ουσιαστικά τον… πεθαμένο! (ΟΚ! Ο Βούτσης “έκανε ό,τι έκανε, κάνει ό,τι κάνει και θα ξανακάνει τα ίδια” λόγω του γιού του! Οι άλλοι όμως της Κ-Β);
 • Να συνδεθεί το γεγονός, όπως και έγινε, με το “Σκοπιανό”, ώστε και πάλι να γίνει αναφορά σε εκείνους τους… κακούς(sic) Έλληνες, που δεν θέλουν να δοθεί στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας μας!
 • – Ακόμα! Αντί να συζητηθεί το… Ίλιντεν του Τσίπρα, να συζητηθεί ο… Μπουτάρης και η… ηλικία του! Καταλάβατε!.. Θα μπορούσε μάλιστα να υποστηριχθεί, με την εδραία γνώση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλες τις μέχρι σήμερα πολιτικές… υποθέσεις που ενεπλάκη, χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί (συνήθως) “λαγούς”, πως ο Μπουτάρης έκανε στη Θεσ-νίκη “το λαγό” του Τσίπρα!
 • [Φάνηκε ήδη με τις δηλώσεις Τσίπρα για την ΝΔ και το ρόλο της στην… επίθεση αυτή! Άλλωστε ήμασταν και στην… “εβδομάδα του λαγού”, αφού ο Τσίπρας, με το… “Ίλιντεν”, στη Σόφια (φανταστείτε αγαπητοί, ο Τσίπρας συζήτησε για Μακεδονία του “Ίλιντεν” μέσα στη… Σόφια!!!), έκανε ουσιαστικά και(!) τον λαγό” του Ζάεφ! Θα δείξει όμως σύντομα]!..
 • Τυπικά, [αφού δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιόν ή ποιά θα υποτηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, για υποψήφιο Δήμαρχο Θεσ-νίκης, στις προσεχείς εκλογές], ο Μπουτάρης είναι ακόμα (και πάλι) στην κούρσα για τη Δημαρχία της πόλης, και πιθανώς(!) να θέλησε, πλην των παραπάνω, και(!) “να παίξει” και να αυξήσει τη δημοφιλία του, στην διεθνιστική οριζόντια “πλέμπα” που εμφυλλοχωρεί σε όλα τα Κόμματα, πρωτίστως ασφαλώς στον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθως στο ΚΚΕ, στο μεγάλο δήθεν… Μεταρρυθμιστικό (λέγε με ανθελληνικό κατά την αντίληψη του γράφοντος) Κόμμα του… επαμφοτερίζοντος Στ. Θεοδωράκη, κλπ!
 • Όμως, όπως έγραψα, όσο ξύλο και να φας Μπουτάρη, Δήμαρχος δεν ξαναβγαίνεις! Και συμπληρώνω σήμερα: Ούτε πιο πολύ θα σ’ αγαπήσουν οι φίλοι σου των “LOAT” και λοιπών… Κοινοτήτων και γενικώς οι πάσης φύσεως… προοδευτικοί, προοδευτικοί, όπως… εσύ”!

– Ένα ερώτημα ακόμα προς τον Κο Μπουτάρη είναι το γιατί δεν έφευγε και δεν έφυγε, όταν το πλήθος του φώναζε ρυθμικά “Φύγε, φύγε, κλπ”!.. Θα κατέθετε στεφάνι, σ’ αυτούς τους Έλληνες που έσφαξε το τουρκικό είδωλό του και το πρώην πολιτικό του Κόμμα, αυτό των Νεοτούρκων;

– Γιατί Κε Μπουτάρη;

– Άλλο ερώτημα, “εξω…μπουτάριο, είναι επίσης, το: Γιατί δεν υπήρχε Αστυνομία στον χώρο; Δεν φέρει ευθύνη γι’ αυτό ο Αστ. Δντης Θεσ-νίκης; (Τουλάχιστον)!..

– Και το πιο κρίσιμο ερώτημα είναι: Γιατί εκείνοι (οι Πόντιοι εκτιμώ), που διοργάνωσαν την εκδήλωση, δεν την περιφρούρησαν και γιατί δεν ζήτησαν (όπως αποδείχθηκε ή -έστω- όπως διεφάνη) την παρουσία Αστυνομικών δυνάμεων, ώστε να μην διασαλεύετο η τάξη;

– Μήπως τάχα οι Πόντιοι αυτοί δεν ήξεραν ότι τέτοιες πατριωτικές – ΕΘΝΙΚΕΣ εκδηλώσεις είναι και θα είναι πάντα στόχος του πρώην κόκκινου και νυν μαυρο-κόκκινου πλέον διεθνιστικού εθνο-μηδενιστικού παρακράτους, που οι επικεφαλής του σήμερα μας κυβερνούν;

Μήπως τάχα δεν ανέμεναν προβοκάτσια ή προβοκάτσιες οι διοργανωτές; (Για γέλια και για κλάματα μαζί φίλοι μου! Σε κάποια κανάλια, όπως πχ το ΣΚΑΪ, επιχειρήθηκε μάλιστα (“άκουσον – άκουσον”) η…  ανύψωση του Μπουτάρη, σε… Λαμπράκη)! Θα ήθελα -στα σίγουρα- να μάθω τα ονόματα των διοργανωτών και κυρίως το… ποιόν τους, γενικώς!.. Καταλάβατε! Μην απορείτε ίσως κάποιοι, αφού από μια τέτοια αναζήτηση θα μπορούσε να βγει μέχρι και… λαβράκι!..

Ήταν άραγε τόσο δύσκολο αυτοί οι Κοι να σκεφτούν ότι αντί για αντισυγκέντρωση… αναρχικών, αντιεξουσιαστών, κλπ, που ποτέ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, ως πράξη, ως εκτέλεση, ένας… Μπουτάρης, (όντας μάλιστα και Δήμαρχος της πόλης και άρα -εκ των πιθανοτέρων θεσμικά να παρίσταντο), θα λειτουργούσε, στο μυαλό των κυβερνώντων Διεθνιστών και των “Οργάνων… Ασφαλείας” τους, (όπως και λειτούργησε), ως πολιτικό ΑΝΤΙΒΑΡΟ για τους… Πατριώτες (οι 3 τελίτσες μπήκαν για να καταδειχθεί εδώ ότι “πάνε να περάσουν” τη λέξη αυτή ως “ΥΒΡΙ” τα νεο-κομμούνια) και ως άριστο πολιτικό ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ μιας αντι-συγκέντρωσης, αφού αυτή, εδώ και λίγα χρόνια, είναι η διεθνής αντι- τακτική των Διεθνιστών στο Πεδίο, μαζί βεβαίως με την ευρεία ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ του κάθε φορά ορισθέντος ως ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ακολουθούσης ΠΑΝΤΑ και στο τέλος, της σχεδιασθείσας, κάθε φορά, (και αναλόγως της… φιλίας ή… εχθρικής… δράσεως), ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ;

– Αγαπημένοι μου φίλοι! Πολύ κλάμα λοιπόν έχυσαν, επί σχεδόν 3+ ημέρες, όλα τα ΜΜΕ*, για τον Μπουτάρη, που το “Ψευτο-Ρωμαίϊκο” τον έκανε δυστυχώς Δήμαρχο της Πρωτεύουσας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, της Θεσ-νίκης μας, αλλά ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ποτέ πως ο Μπουτάρης και ο κάθε Μπουτάρης, στην εκπόνηση της πολιτικής δράσης των Κομμουνιστών είναι απλώς ένα Όργανο, ένα εργαλείο υλοποίησης των όποιων στόχων τους και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

* Τα ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα απ’ όσα παραπάνω εμείς, πείτε ότι αναρρωτηθήκαμε! Γιατί άρα-γε; Έλα ντε!..

– Το ίδιο και η ΒΙΑ, ο ξυλοδαρμός, ο “Νόμος του Λιντς, κλπ! Ακούσαμε και πάλι ότι την ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ, κλπ, κλπ, κλπ! Διαβάστε παρακάτω φίλοι μου, αφού όμως προηγουμένως στείλουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, στους … “καταδικάσαντας” και πάλι, υποκριτικά βεβαίως, την ΒΙΑ, δημοσιογράφους (αυτούς κυρίως), πολιτευτές, πολιτικούς, Κόμματα, κλπ!..

Αν πραγματικά φίλοι μου οι Κομμουνιστές, όπως οι παραφυάδες και οι νεο-παραφυάδες τους δεν ήθελαν πραγματικά τη βία (και επειδή παραδοσιακά είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι, μέσα στον χρόνο), για παράδειγμα, δεν θα ξεκίναγαν τον εμφύλιο του 1945 – 1949, αλλά θα πήγαιναν σε εκλογές (λίγο πριν βεβαίως), όπως άλλωστε τους είχε προταθεί και όπως και αυτοί -αρχικώς- είχαν αποδεχθεί!

Εμπρός στο αποτέλεσμα, δεν ενδιέφερε ποτέ, δεν ενδιαφέρει και δεν θα ενδιαφέρει, αγαπητοί, τους Κομμουνιστές ο τρόπος ή οι τρόποι με τον ή με τους οποίους αυτό θα υλοποιηθεί!.. (Για τον κομμουνιστικό όμως… Μακιαβελισμό, άλλη φορά)! Ό,τι λοιπόν, σχετικά με τη βία ή με βία, ακούτε και βλέπετε να λέγεται κατ’ αυτής είναι “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, είναι “ΠΑΡΑΜΥΘΙ”, αφού αυτή είναι ως μορφή δράσης βαθειά ριζωμένη στις μαύρες ψυχές των επικεφαλής τους, και των μίσθαρνων Οργάνων τους και όχι βεβαίως, στις περισσότερες των ψυχών των νεαρών και λοιπών οπαδών τους, που αγνοούν την αλήθεια, και πεθαίνουν ή θα πεθάνουν, με όραμα έναν άλλον αγνό, αλλά ανύπαρκτο Κόσμο, που θα πεθάνουν, στο πλαίσιο της βασιλείας της όποιας βίας ή -πιο λάϊτ- στο πλαίσιο του… οράματος, για την επικράτηση της… ΧΟΛΕΡΑΣ!

[Λέγε με Κομμουνιστική Δικτατορία ή Δικτατορία του Προλεταριάτου, που όλως παραδόξως (sic) διαβιοί πλέον –στην σκληρή παραδοσιακή της / του μορφή– μόνον στην Ελλάδα και στην… Β. Κορέα]!..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ! ΤΗ ΒΙΑ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ(!!!) ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΚΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ, ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ, ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, (ΑΤΟΜΙΚΗ, ΟΜΑΔΙΚΗ, ΚΡΑΤΙΚΗ, ΚΛΠ), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΣΟΥΝ! 

– Έτσι, στο σημείο αυτό, απαντώ (ασφαλώς και στον Κο Τσίπρα, που του είπαν να πει πως πίσω από την επίθεση στον Μπουτάρη είναι ένα συμπαγές, ακραίο, κλπ, τμήμα της ΝΔούλας / να άλλος ένας ακόμα επιτευχθείς στόχος της “προχθεσινής” ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ Μπουτάρη), και στην Κα Γαρυφαλλιά Καννέλη, την αγαπημένη Λιάνα του συγχωρεμένου… νεο- “ΕΘΝΑΡΧΗ” Κ. Γ. Καραμανλή, (περαστικά σας Κα μου, αν και σείς ως γνήσια Κομμουνίστρια, δεν θα έπρεπε να εγχειριστείτε από τον… μεγαλογιατρό Κων-δη, αλλά θα έπρεπε να πάτε σε κανένα λαϊκό νοσοκομείο και να τύχετε όλων των διαδικασιών, που τυγχάνουν οι απλοί πολίτες, εγχειριζόμενη τελικά από άγνωστο σε σας γιατρό, όπως συμβαίνει και με εμάς, την… πλέμπα, ειδάλλως τί είδους Κομμούνι είστε;), απαντώ λοιπόν στην γραμμή που της είπαν να “περάσει” και την οποία ανέφερε, (μεταξύ και άλλων βεβαίως που μας είπε), ερωτώμενη, στον Κο Οικονόμου, στον ΣΚΑΪ, στις 21-05-2018, πως “στο Διαδίκτυο διεπίστωσε πως κάποια φασισταριά κρύβονται πίσω από τον ελληνισμό, πίσω απ’ όσους δηλώνουν Έλληνες, κλπ! Απαντώ λοιπόν ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, πως:

Λιάνα μας!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ! ΟΣΟ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΑ “ΟΡΦΑΝΟ” ΚΟΚΚΙΝΟ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, (ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ “ΕΘΝΑΡΧΗ” ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ / ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ” ΔΙΕΤΑΞΕ 3ΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΡΧΙ-ΣΦΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΓΓ ΣΑΣ, Χ. ΦΛΩΡΑΚΗΣ), ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, … ΑΠΟΚΟΜΜΑ, … “ΕΚΦΑΝΣΗ”, ΚΛΠ !..

ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΗΣ, ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ… ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ, ΡΟΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΥΣ… ΣΩΤΗΡΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΚΡΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ! (ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ)!

– ΕΣΥ, ΕΠΙΣΗΣ, ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ(!) ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΠΕ: Η ΜΕΣΑΙΑ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΔΟΣ; (Βασιλική, με την έννοια της ορθότητος, του… ίσιου, πιο λαϊκά, ενώ όπου “Βασιλέας” / “Βασιλική”, κλπ, λέγε με ΘΕΟΣ)!..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ “ΑΡΙΣΤΑ”, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ, ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ!

ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΗΛΙΘΙΟΥΣ! (Αλήθεια Λιάνα! Στερέψατε από ιδέες εκεί στο Κόμμα και ακολουθείτε πια την προπαγάνδα των Συριζόπουλων);

– Τέλος, Λιάνα μας αναρρωτήσου! Ο τεράστιος Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όταν έλεγε “Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” και “ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ” αν ήταν Φασίστας, καθώς και το αν ήταν Κομμουνιστής, όταν έλεγε “ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ“! “Δεν πας να παίξεις σε καμμιά άλλη παραλία” ρε Λιάνα!.. Σου αφιερώνω το τραγούδι του Γ. ΝΤΑΛΑΡΑ, “Σε τούτα δω τα μάρμαρα, άκουσέ το και ό,τι καταλάβεις!.. Χαίρε!..

ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-ΤΑ:

 • Το όλο γεγονός υπήρξε μια σχεδιασμένη αριστερή / νεο-κομμουνιστική ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, της οποίας ΟΡΑΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ / ΟΡΑΤΟΣ ΔΡΩΝ υπήρξε ο Δήμαρχος Θεσ-νίκης Ι. Μπουτάρης, μια -όπως εκτιμούμε και σας το αναπτύξαμε- υπόγεια Συριζαίϊκή προβοκάτσια, η οποία στηρίχτηκε στην άγνοια**, αλλά και στην αδιαφορία (σ΄αυτήν βεβαίως πολύ λιγότερο) από πλευράς των διοργανωτών Ποντίων της Συμπρωτεύουσας, του πώς γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις, το πώς οργανώνονται και κυρίως στην μη εξέταση του από ποιούς κινδυνεύουν, αναλόγως πάντα ασφαλώς του θέματός τους!..
 •  ** Τα φασιστικά Κόμματα (κόκκινα + μαύρα / στο χρώμα διαφέρουν μόνον, ενώ μοιάζουν μέχρι και στο… στρ-κό βάδισμα της “Χήνας”, αχαχαχαχα) λειτουργούν ως ΣΤΡΑΤΟΙ, ενώ ο απλός δημοκρατικός λαός δεν γνωρίζει, και δεν τον ενδιαφέρει να γνωρίζει, να οργανώνεται και να δρα… στρατιωτικά!
 • Τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ(!), (όπως και πάλι αποδείχθηκε), από Κομμουνιστές, Νεο-κομμουνιστές και συνοδοιπόρους τους Νεοταξίτες, οι οποίοι έμαθαν να ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, δηλαδή ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 • Υπάρχει, τέλος και… ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!), τάση και διάθεση στην κυβερνώσα σήμερα νεο-κομμουνιστική Αριστερά, όπως αχνά μεν, αργά-αργά, αλλά που όλο και πιο καθαρά διαφαίνεται δε, (με όλα αυτά τα περίεργα που γίνονται και με όλα αυτά τα… “αγίνωτα” που συμβαίνουν, σαν αυτό το περιστατικό με τον Μπουτάρη) να οδηγήσει την χώρα και τον δύσμοιρο λαό της σε άλλη μία αλληλοσφαγή, στην οποία θα λάβουν μέρος… πολλοί!..
 • [Διαβάστε το άρθρο μας εδώ για τις 4 φάσεις της υπονόμευσης μιας χώρας! Αν δεν μπορείτε, για τον “Α” ή “Β” λόγο, “πάτε” και ξαναδείτε το VIDEO στην εισαγωγική μας σελίδα, στο οποίο πρώην Σοβιετικός πράκτορας εξηγεί το πώς “κατέστρεφαν” οι Σοβιετικοί μια χώρα, η οποία ήταν στόχο τους!
 • Τώρα, στην χώρα μας, είμαστε στην φάση που πρέπει, πλην των άλλων που γίνονται κατά του Κράτους και της ιστορικής του πορείας και δράσεως, να εδραιωθεί στη λαϊκή συνείδηση, από τα νεοταξίτικα νεο-Κομμούνια, κυρίως απ’ αυτούς, ότι Πατριώτης σημαίνει Φασίστας, Δολοφόνος και “Χ. Αυγίτης”! Γι’ αυτό και ο πράκτορας Μιχαλολιάκος, όργανο των Νεοταξιτών, στηρίζει, έμμεσα και άμεσα (όπως πχ έπραξε προχθές στη 2η ψηφοφορία για την… “NOVARTİS”), με την στάση του, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κ-Β των ΣΑΝΕΛ! (Αν δεν υπήρχε το Κόμμα του, δεν θα υπήρχε και… αριστερή αντίδραση και δράση, δεν θα υπήρχε αυτό που γίνεται απ’ τα Κομμούνια σήμερα! Η “Χ. Αυγή” λειτουργεί ως το καλύτερο πολιτικό λίπασμα, για την πολιτική στόχευση των νεο-κομμουνιστών κυβερνώντων)]!

Αυτά φίλοι μου και “εις άλλα με υγεία“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Εϊ, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ “μην καρφώνεστε”!.. Ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”… άκουσα πως έκανε “ντου” και στο ΣτΕ! Για να δούμε αύριο τα… Κανάλια σας, Κε… Οικονόμου! Η νεο-κομμουνιστική τρομοκρατία, όσο θα πηγαίνουμε προς εκλογές, θα βαίνει αυξανόμενη! Επί ΝΔ – ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπήρχε η… δράση της μαύρης “Χ. Αυγής” και τώρα, επί “ΣΑΝΕΛ” (ήτοι νεο-κομμούνια + νεο-Μαυραγορίτες των δήθεν ΑΝΕΛ), υπάρχει η δράση των άλλων τρομοκρατών, αυτών με τον μαυρο-κόκκινο… επενδύτη, χιτώνα, μανδύα, κλπ!.. Μία από τις ομοιότητες των απολυταρχικών καθεστώτων που λέγαμε!..

2. Ρε Κωστίδη που ύμνησες σήμερα, στον ΣΚΑΪ, το πρωτοσέλιδο της τ/ε/φ ΧΟΥΡΙΕΤ, πρέπει τελικά να είσαι μεγάλη λέρα ρε φιλαράκο! Δες πάλι παρακάτω ξανά, το πρωτοσέλιδο της υπόψη ε/φ και το τί απ’ αυτό… ύμνησες σήμερα!

– Και εσύ ρε… πολυ-ευαίσθητε Κε Κεφαλογιάννη, λιγότερο “υποχρεωτικό γλείψιμο” στον ύποπτο αυτόν Κο, αν και πολύ έξυπνα και απολύτως ορθώς, όπως και με σωστές επισημάνσεις, τον διόρθωσες, οφείλω να πω!

Πάντως, και με την ευκαιρία, από τον ανοίκειο τρόπο με τον οποίο είχες μιλήσει, τις προάλλες, στον συμπατριώτη σου μάλιστα, Κο ΜΥΛΩΝΑΚΗ, έδειξες ότι… διαθέτεις πολλά καντάρια… αήθους ΕΓΩΪΣΜΟΥ! Για πρόσεξέ το, διότι έτσι μάλλον χάνεις την φιλο-λαϊκότητα που είχε ο μάγκας και ωραίος πράγματι Έλληνας, πατέρας σου!

hurriyet-gazetesi

Κε Κωστίδη!

– Σε ρωτάω! Είδες ή όχι, ότι ο επίσης γνωστός, όπως εσύ,… ανταποκριτής Κος Κιρμπάκης έγραψε για το υπόψη περιστατικό; Και κυρίως διάβασες ή όχι ότι η ε/φ που τις έδωσες ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον τίτλο της, έγραψε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, για ΔΗΘΕΝ (SÖZDE) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ; (Εκεί όπου είναι η “φωτο” του Κιρμπάκη, στο μπλε ορθογώνιο παρ/μο)!

– Μήπως θα ήθελες να με… διαψεύσεις; Δεν νομίζω!

– Αυτήν λοιπόν την ε/φ συνεχάρης; Ντροπή σου, εκτός φυσικά, οπότε και να με συγχωρείς, αν και εσύ, όπως οι Τούρκοι, πιστεύεις πως δεν υπήρξε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΠΟΝΤΙΩΝ!

Κε Σάββα ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ!

– Απευθυνόμαστε ευθέως σε εσένα, ως τον πιο… γνωστό μας ΜΑΧΙΜΟ Έλληνα Πόντιο (και για κανένα άλλον λόγο), και σε καλούμε να τον… γνωρίσεις και να τον… “μαζέψεις” ή να τον… “χαλαρώσεις”! Ρωμιός, όπως είπε ότι είναι, και ταυτόχρονα ΧΕΣΤΗΣ, είναι έννοιες μη συμβατές μεταξύ τους! Επίσης, αν είναι πιθανώς ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ” με την ΜΙΤ, είναι καμμένος σίγουρα! Τόση… ένδεια πλέον επικρατεί εκεί στην ΕΥΠ πια; Οι Τούρκοι, που είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ(!), θα ΓΕ-ΛΑ-ΝΕ, είμαι σίγουρος!..

 • Και μετά ψάχνουμε, αγαπητοί μου, να βρούμε την απάντηση στο γιατί, ενώ συνεχώς ζυμώνουμε, ψωμί δεν φτιάχνουμε“!..
 • Και κάτι ακόμα Κε Κωστίδη! Το 42% το είπες! Το ότι όμως αργότερα την ίδια ημέρα η τ/Κ-Β αναφέρθηκε, σε άλλη δημοσκόπηση, δικιά της, που δίνει το ΑΚΡ στο 46% με 47% δεν την ανέφερες και κυρίως, όταν ρωτήθηκες αν θα πάρει ο ΡΤΕ τις εκλογές, (“ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ”…), από τον 1ο Γύρο, δεν είπες πως “ναι”, αφού και με 42% ακόμα, παίρνοντας ο ΡΤΕ και ένα 10% με 13% σίγουρα, αλλά και ένα 10% μόνον, σου λέω εγώ να πάρει, που θα το πάρει, από το συνεργαζόμενο ΜΗΡ, έχει βγει από τον 1ο Γύρο! Ή όχι;      

3. Ευχαριστούμε τους φίλους από την Αυστραλία, και από το μακρυνό Περού, οι οποίοι μπήκαν και αυτοί στο κλαμπ των αναγνωστών μας!

4. Σωπάτε! Ο Μπασμπούγ υποψήφιος με την Ακσενέρ; (Η Ακσενέρ υπήρξε πιο σκληρή απ’ τον σημερινό Μπασμπούγ” του “ΜΗΡ”, Ν. Μπαχτσελί)! Δεν το πιστεύω! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Από το 1960 και μετά φίλοι μου, μέχρι και με τον Ν. Οζέλ, ως Α/ΓΕΕΔ, τις ΤΕΔ τις διοικούν στρατιωτικοί ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ (πρόκειται για ειδική κατηγορία Φασισμού, για ειδική περίπτωση Χούντας, που θα πούμε γι’ αυτές, κάποια άλλη φορά ίσως / σας είχα προτείνει να διαβάσετε τον Χέϊλ, εξ όσων θυμάμαι), εμπρός στους οποίους -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ή ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ είναι ή… φαντάζει… ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και μάλιστα… ΒΑΘΥΣ!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

[Ο τέως Δντης της τ/ΥΣΠ όμως, ο Στρατηγός Ι. Χ. ΠΕΚΙΝ (ένας από τους υποστηρικτές της τουρκικής… Ρωσοστροφής), που όταν ο ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ ήταν Α/ΓΕΕΔ τον είχε επικεφαλής των Πληροφοριών του, στο ΓΕΕΔ, και ο οποίος… εξαφανίστηκε”, με προφανή “άνωθεν” εντολή, παραμένει ακόμα υπό τον… πράκτορα της ΜΙΤ και υποψήφιο ΠτΔ, πρώην, αλλά και εσχάτως… ανανήψαντα Μαοϊκό + φιλο-Κινέζο Ντογού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ (ένας από τους πιο παλιούς “εν ζωή” πράκτορες της ΜΙΤ / από τη 10ετία του 1960 ακόμα), στο Κόμμα “ΠΑΤΡΙΔΑ” (το παλιό ΕΡΓΑΤΙΚΟ), μπροστά στο οποίο το “ΜΗΡ” εθνικιστικά και… αρτηριοσκληρωτικά είναι… Β’ Εθνική]!..

5. Ο ΘΕΟΣ να αναπαύσει τον μεγάλο Έλληνα “ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ”, με τις κασσέτες του οποίου μεγαλώσαμε και γελάγαμε!.. Άλλος ένας ωραίος Έλληνας, εγκεφαλικός, πολιτικός χιουμορ-ίστας, ένας μεγάλος πράγματι καλλιτέχνης, μας έφυγε!.. “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ” Χάρυ! Τώρα πια… “ούτε κρασί, ούτε τεκίλα Χάρυ, αφού μας έφυγες και θα πας τώρα να διασκεδάζεις με την ευφυϊα σου, τους Καραμανλή και Παπανδρέου, εκεί πάνω, στα ουράνια!..

6. 

sfakianakis-vandi-1000

ΣΦΑΚ ΑΤΑΚ

Ρε Αλβαναριά! Αφήστε ρε να έρθει ο “Άρχοντας” να γουστάρετε! Έκανε και κάτι σωστό ο ΡΑΜΑ και πάτε να το “χαλάσετε”! Έλληνες είστε ρε, Έλληνες εξισλαμισμένοι, τουλάχιστον μέχρι την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο! Δεν τα είπαμε

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ‘ΧΕΙΣ ΝΟΙΩΣΕΙ ΜΙΚΡΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΠΕΡΝΑΣ, ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!.. (Στ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ)

-/-

 ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ 15Η ΙΟΥΝΙΟΥ !!!

-/-