1964 / ΕΕΔ: Φατρίες, Κλίκες, Ομάδες, κλπ!.. Μιά Περίληψη, της Περίληψης, Ω(!) Περίληψη!

Φίλοι μου!

“Πάμε” παρακάτω, για μια περιληπική μας αναφορά σ΄ένα εκ των υπεσχημένων σε εσάς, από εμάς, θεμάτων!

– … Και ο Γ. Παπανδρέου έγινε τελικά Π-Θ, το 1964, με το φοβερό ποσοστό του 53%! Επικράτησε το δίκαιο! Στο τέλος πάντα έτσι γίνεται, έτσι συμβαίνει και η Θεία, όπως και η ανθρώπινη Δικαοσύνη, τελικώς επικρατούν!

Ο Μεγάλος Θεός δεν μπορούσε να μην του δώσει αυτήν την μεγάλη χαρά, την οποία άξιζε, όπως βεβαίως και στο λαό μας!

Έγινε έτσι Π-Θ της Ελλάδος, ένας Έλληνας, βαθειά Πατριώτης, ένας αγνός, άδολος, αλλά και πείσμων, όσο και ευθύς πολιτικός άνδρας, έμπλεος αρχών και αξιών, ο οποίος προσπάθησε, όσο κανείς (και δόθηκε με όλες του τις δυνάμεις σ’ αυτό), για την ενότητα των Ελλήνων, κατά τη διάρκεια της Κατοχής, ένας πολιτικός που είχε παλαίψει, όσο μπορούσε, για να μην πάμε αρχικώς σε εμφύλιο και ακολούθως σε συμμοριτοπόλεμο, ένας πολιτικός που είχε μόνον ΕΛΛΑΔΑ στην καρδιά του, ένας Π-Θ που αγκάλιασε όλους τους Έλληνες!

Ω1

Και όλα αυτά τα παραπάνω, μέσα σε έναν διαρκή πόλεμο που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, έναν πόλεμο που δέχθηκε απ’ το εσωτερικό και απ’ το εξωτερικό, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, (επειδή δηλαδή ήταν υπέρμαχος της Ελλάδος), απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της χώρας!

Σημειώνω ότι, παρ’ ολίγον, [ως Π-Θ, το 1964, λίγο μετά από την άνοδό του στην εξουσία και όντας απολύτως μόνος(!!!), όπως θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας παρακάτω], να ένωνε την Κύπρο με την Ελλάδα, με το περίφημο Σχέδιο “Ντην ΑΤΣΕΣΟΝ (ο Αμερικανός τότε ΥΠΕΞ), σχέδιο το οποίο… πυρπόλησαν ακρίτως οι Αρχιεπίσκοπος  Μακάριος Γ‘ (στρατολογηθείς ήδη τότε από την Intelligence Service , από την εποχή που ήταν εξόριστος στις ν. Σεϋχέλλες / θυμίζω την φράση του “Γέρου”, άλλα συμφωνούμεν Μακαριότατε εις τας Αθήνας και άλλα πράττετε στην Μεγαλόνησον), Σπ. Κυπριανού (και αυτός “άνθρωπος” των Άγγλων, σε μικρότερο βεβαίως βαθμό από τον Γλαύκο Κληρίδη, ο οποίος είχε διατελέσει και πιλότος στην RAF,  ένας Κυπριανού που, για να εκλεγεί ΠτΔ, κάποια χρόνια μετά, σχεδίασε απόπειρα απαγωγής και δολοφονίας του γιού του, όπως και πολιτικού του διαδόχου Μάρκου) και ο γιός του “Γέρου”, Α. Γ. Παπανδρέου (Ένα από τα ελάχιστα εθνικά λάθη του επίσης Πατριώτη και Στρατηγιστή “Ανδρέα)!

Το όραμά του αυτό (ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα), ως απόρροια της μαθητείας του παρά τον Εθνάρχη ΒΕΝΙΖΕΛΟ, το ξεκίνησε ο “Γερο-Παπανδρέου” αμέσως μετά από την απελευθέρωση της χώρας μας, το 1944, ως Π-Θ της εξόριστης ελληνικής Κ-Β, που επέστρεψε στην χώρα και ήταν ο βασικός λόγος που οι Αμερικανοί της εποχής Εγγλέζοι, τον “αποκεφάλισαν” αμέσως, [αφού πρώτα βεβαίως τον άφησαν, ως μέγα Αντι-κομμουνιστή, (λέγε με Αντι-Φασίστα γενικώς), όπως ακριβώς ήταν και ο πολιτικός του πατέρας Ελ. Βενιζέλος, “να βάλλει μπουνταλάδικα σε ένα τσουβάλι σακκί”, (όπως είχε πει πολύ παραστατικά ο τότε ΓΓ/ΚΚΕ, ο Ν. Ζαχαριάδης, όλο το ΚΚΕ, το Κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος, όπως το αποκαλούσε ο “Γέρος της Δημοκρατίας”), και το… “πέταξε”, υποχρεώνοντάς το παράλληλα και σε δεινή ήττα το Δεκ. του 1944, ήττα η οποία διετήρησε την Αθήνα ελεύθερη και οδήγησε στην μη άλωση της Ελλάδος από τα κόκκινα φασισταριά], όπως είχε συμβεί το ίδιο και με τον Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ στις αρχές του 1930, όπως και με τον Αλέξανδρο ΠΑΠΑΓΟ, στις αρχές της 10ετίας του 1950, όταν και οι 2 θέλησαν να διεκδικήσουν το αυτονόητο, ήτοι την ένωση Ελλάδος και Κύπρου! (Η σύγκρουση του Στρατάρχη ΠΑΠΑΓΟΥ με τους Άγγλους ήταν η 2η και γι’ αυτόν η… θανατηφόρος, μετά απ’ εκείνη του 1941, μεσούντος του Ε-Ι πολέμου).

Να σημειώσω εδώ, για χάρη της αλήθειας και μόνον,  3 ακόλουθα “κρίσιμα” σημεία:

  • Το πρώτο:
  • Η πολιτική διάκριση, Δεξιά, Κέντρο, Αριστερά (με βάση την κατανομή και έδραση των Άγγλων βουλευτών στο Κοινοβούλιό τους), “ήλθε” στην Ελλάδα από το 1955 και μετά, με την αιφνιδιαστική, λόγω… Παλατιού, άνοδο στην εξουσία του Κ. Γ. Καραμανλή! Μέχρι τότε υπήρχε η βασική διάκριση Βασιλικοί, Δημοκρατικοί”, … διάκριση που ερχόταν απ’ το κοντινό και απώτερο των Ελλήνων διχαστικό… παρελθόν! Καταλάβατε! Οι Κομμουνιστές της Ελλάδος αποκαλούντο έτσι και θεωρούντο παρακρατικοί, όντας παράνομοι!
  • Επίσης, (“για την ιστορία”, όπως λέμε), στον εμφύλιο και συμμοριτοπόλεμο οι Κομμουνιστές χρησιμοποιούσαν για τους άνδρες του Εθνικού Στρατού τις φράσεις Κολόπαιδα της Φρειδερίκης”, Μοναρχοφασίστες”, κλπ και δεν υπάρχουν πουθενά οι λέξεις Δεξιά” και “Δεξιός”, “Κεντρώοι”, κλπένα “Εθνικό Κέντρο” (ελληνικό και βαθειά ελεύθερο και αντι-κομμουνιστικό) που ουσιαστικά συνεστήθη ή διαφορετικά, το οποίο “έλαβε σάρκα και οστά” με τον και από τον Γεώργιο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
  • Το δεύτερο:
  • Τον εμφύλιο και συμμοριτόπολεμο τον νίκησε ο Εθνικός Στρατός, υπό την Βασιλεία και με πολιτική ηγεσία, τα στελέχη που μετά το 1955 αποτέλεσαν το “Κέντρο (Πλαστήρας, Σ. Βενιζέλος, Θ. Σοφούλης, Γ. Παπανδρέου, κλπ, οι οποίοι όλοι ήσαν Βενιζελικοί και Δημοκρατικοί και ασφαλώς με τον Έλληνα και θεωρούμενο* Βασιλικό στρατηγικό ή “φαεινό” νου ΠΑΠΑΓΟ**) και με καμμιά Δεξιά, (με βάση τους μετά το 1955… όρους), όπως κάποιοι ανιστόρητοι και αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί, (οι περισσότεροι των οποίων είναι… εξωτερικά πρώην Κομμουνιστές και εσωτερικά / στην ψυχή τους πάντα Κομμουνιστές), είτε προπαγανδιστικά, είτε λόγω αγνοίας και ηλιθιότητος ανέφεραν και αναφέρουν!
  • Το τρίτο:
  • O Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν εκείνος (στην πολιτική μας ιστορία ο 1ος έως τώρα και μάλλον και ο τελευταίος πολιτικός), που απαίτησε εμφαντικά, αλλά ησύχως και με την σπάνια ρητορική του δεινότητα, όπως και ευφυϊα, τον απαιτούμενο σε Έλληνα Π-Θ (και συνεπώς και προς τον ελληνικό λαό που αυτός πάντα εκπροσωπεί), προσήκοντα σεβασμό, από τους Αμερικανούς!
  • Συγκεκριμένα τον απαίτησε απ’ τον… “γκάνγκστερ” Αμερικανό Πρόεδρο Λίντον ΤΖΟΝΣΟΝ, όταν συζητώντας μαζί του στις Η.Π.Α. για την Κύπρο (σε επίσημο ταξίδι του Γ.Π. εκεί το 1964, ως Π-Θ), δέχθηκε ευθεία απειλή για τουρκική επέμβαση στο “νησί της Αφροδίτης”, απαντώντας του πως αν ανοίξετε Κε Πρόεδρε την πόρτα του τρελλοκομείου, είμαστε υποχρεωμένοι να εισέλθωμεν, για να ακούσει το Γκρικ μπάσταρντ (οι Αμερικανοί 2 μεγάλους Έλληνες μόνον έχουν αποκαλέσει “μπάσταρντς”, τον Γ.Π. και τον Ωνάση) και να λάβει ουσιαστικά την υπόσχεση του πολιτικού του… τέλους, αρχή του οποίου έγινε αμέσως με την επιστροφή του Γ.Π. στην Ελλάδα, όταν και ξεκίνησε εναντίον του ένας απίστευτα μέγας, όσο και δόλιος, όπως και πλήρως καθοδηγούμενος σε όλους τους πολιτικούς τομείς πόλεμος, που τελικώς τον ανέτρεψε, φέρνοντας την Χούντα του Παπαδόπουλου (Παπαδόπουλος, στρατολογημένος από τους Άγγλους στην Μ. Ανατολή) μια Χούντα που έφερε από την Κύπρο, την Μχία του Γ.Π. πίσω στην μητροπολιτική Ελλάδα, καθώς και την μοιραία… ανεγκέφαλη Χούντα του Ιωαννίδη (Ιωαννίδης, στρατολογημένος από την ΜΟΣΑΝΤ, μέσω του φίλου του, απ’ τα παιδικά του χρόνια στα Πατήσια, Ελληνο-Εβραίου γιατρού και τελικώς και γαμπρού του Ζακ ΑΛΖΑΡΑΚΗ, ιδιοκτήτη της Κλινικής ο Κυανούς Σταυρός, απέναντι από την αμερικανική Πρεσβεία, στην Αθήνα), μια Χούντα του… “αόρατου” Ταξ-χου, η οποία, δια των ακρίτων ενεργειών της, παρέδωσε ουσιαστικά την μισή Κύπρο στην Τουρκία, μέσα σ’ ένα πολυεθνικό, ευρύ και πολύπλοκο, όσο και πολυπλόκαμο σχέδιο συνωμοσίας, εναντίον της εδώ και 3000 χρόνια ελληνικής αυτής νήσου! (Η καταγωγή των Ελλήνων της Κύπρου φέρεται ότι είναι από την Αρκαδία)!
  • Ο Γ.Π. τέλος, επιστρέψας από τις Η.Π.Α. και ως… συμπέρασμα των όσων είχαν εκεί διαμειφθεί μεταξύ αυτού και του Αμερικανού Προέδρου, είχε προλάβει να στείλει μια ολόκληρη Μχία στην Κύπρο, της οποίας οι άνδρες μετέβησαν εκεί ως… τουρίστες, ντυμένοι γυναίκες, κλπ, κλπ, κλπ, … Τούρκοι μπινέδες!..

Θεωρούμενο Βασιλικό ΠΑΠΑΓΟ! Εξηγούμαι:

Ο Παπάγος πράγματι ήταν αρχικά Βασιλικός, (στην 1η του στρ-κή… ζωή), διακρίνοντας όμως πάντα την ανώτερη πολιτική ευφυϊα του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (κατ’ αντίστροφη ακριβώς πολιτική πορεία, με εκείνη του Ι. Μεταξά, που ξεκίνησε Βενιζελικός και κατέληξε Βασιλικός), ενώ διεχώρησε τη θέση του και δεν ξαναεκφράσθηκε ποτέ “ανοικτά” υπέρ της Βασιλείας, επιστρέψας, μετά από την απελευθέρωση, στην χώρα μας, από τα γερμανικά στρ-δα συγκεντρώσεως, στα οποία τον “μετέφεραν” οι Γερμανοί, το 1943, μαζί και με άλλους Έλληνες Στρατηγούς του Μετώπου, αφού η ελληνική βασιλική οικογένεια, με εντολή του Αγγλικού Θρόνου, δεν τον πήρε μαζί της στην Αίγυπτο (η Ε/Κ-Β μετέβη στο Κάϊρο, μετά από την αγγλική απόρριψη της Κύπρου, ως νέας έδρας της ελληνικής Κ-Β και εγκρίσεως ως τέτοιας της Αιγύπτου / Κάϊρο), στην αποχώρησή της από την Ελλάδα, το 1941, αφήνοντάς τον έρμαιο στις γερμανικές… ορέξεις, λόγω του ότι ο Παπάγος είχε έλθει σε σύγκρουση με την Αγγλία, σχετικά με το… κοροϊδιλίκι της Αγγλίας, στο θέμα των αγγλικών και λοιπών ενισχύσεων, κατά τη διάρκεια του προηγηθέντος  Ε-Ι πολέμου, κλπ, δηλαδή στο θέμα της αποτελεσματικής αμύνης της χώρας μας απέναντι στους Ιταλούς αρχικώς, αλλά και ακολούθως απέναντι στους Ναζί!.. / Επίσης, να θυμίσω ότι ο ΠΑΠΑΓΟΣ, ο οποίος ανήκε στους… εραστές της ιδεολογίας των Δημοκρατικών, “αλλ’ ουδέποτε νυμφευθείς μετ’ αυτών”, για να χρησιμοποιήσω τη ρήση αυτή του Γ. Παπανδρέου, για άλλη βεβαίως περίπτωση, δεν επέτρεψε πραξικόπημα Αξκών που πρόσκειντο σ’ αυτόν και “κρέμμασε” στρ-κά τους 2 εξ αυτών (αν δεν με απατά τώρα η μνήμη μου)… αρχηγεύοντες!.. Αυτή του η πράξη λέει πολλά για την σοφία και τα πιστεύω του Ανδρός, ο οποίος ασφαλώς και είχε περάσει όλο τον “Μεσοπόλεμο” σε μια Ελλάδα των… πραξικοπημάτων και συνωμοσιών και γνώριζε τα βλαπτικά τους αποτελέσματα!..

** Μια σειρά, ιστορικά διακεκριμένων, αν όχι κορυφαίων, Δημοκρατικών (Βενιζελικών) Αξκών, με στρατηγική σκέψη σαν του Παπάγου, ήσαν οι ΖΕΡΒΑΣ (ΕΔΕΣ), ΨΑΡΡΟΣ (“Εθνική Και Κοινωνική Απελευθέρωση” / “ΕΚΚΑ”), ένας Ψαρρός, ο οποίος δολοφονήθηκε δολίως και ανάνδρως απ’ τους Μαυροσκούφηδες του Βελουχιώτη, (να άλλο ένα κοινό κόκκινων και μαύρων Φασιστών, που σας έγραφα “προχθές”, ήτοι μελανοχίτωνες οι Μαύροι πραιτωριανοί, Μαυροσκούφηδες οι κόκκινοι αντίστοιχοι “αδελφοί” τους), οι αδελφοί Χριστόδουλος και Ιωάννης ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ, και άλλοι! (Δεν είναι ευρέως γνωστή η ιστορία του Χριστόδουλου ΤΣΙΓΑΝΤΕ, ο οποίος, στο Κάϊρο, είχε μπει σε θάλαμο βασιλικών στρατιωτών και κατάφερε, με τα όσα περί της σημασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΕΝΟΤΗΤΟΣ των Ελλήνων, τους είχε πει, όχι μόνον να μην τον κτυπήσουν, αλλά να τον θέσουν επικεφαλής τους, στον αμέσως μετά συσταθέντα νέο “ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ” και να… δέρνουν μετά αυτοί, οι βασιλικοί, όσους τολμούσαν να πουν το παραμικρό κακό ή έστω και αρνητικό, για τον Βενιζελικό Χριστόδουλο Τσιγάντε!

Τον αδελφό του Γιάννη τον σκότωσαν… τυχαίως(!) οι Ιταλοί σε πολυκατοικία, στην οδό Πατησίων, μετά από “καρφωτή” των κομμουνιστών! Είχε έλθει με χρήματα από την Αίγυπτο, με αποστολή να οργανώσει αντιστασιακές Ομάδες, (η δική του ήταν ο “ΜΙΔΑΣ 614“), ερχόμενος σε επαφή και με τις όποιες τότε ήδη υπάρχουσες! Υπάρχει… ακόμα, έξω απ’ την πολυκατοικία που “έπεσε”, η τιμητική αναθηματική πλάκα)!..

Και μπαίνουμε τώρα αυστηρά στα των ΕΕΔ, εκείνης της εποχής (1964), όταν δηλαδή έγινε Π-Θ ο Γ.  Παπανδρέου, αφού εκτιμώ πως πήρατε ή… διαισθανθήκατε ένα, μικρό φυσικά, κλίμα, του τί επικρατούσε πολιτικά εκείνα τα χρόνια στην χώρα μας! (Τα στρ-κά… συνωμοσιολογικά της εποχής αυτής πιθανώς να είναι τα πλέον ενδιαφέροντα, από πολλές απόψεις εξεταζόμενα)!

  • Όταν έγινε Π-Θ ο “Γέρος”, Α/ΓΕΣ ήταν ο Στρατηγός Σακκελαρίου, φανατικός βασιλικός, ο οποίος, αν είναι δυνατόν, ούτε καν ήθελε να δει τον μόλις εκλεγέντα Π-Θ Παπανδρέου και μάλιστα ενώ “έπαιζε” το θέμα της Κύπρου πολύ σοβαρά, την χρονική εκείνη στιγμή!..
  • Ο Σακκελαρίου ήταν Αξκός των Διαβιβάσεων (ΔΒ), και έφτασε να γίνει και(!) Α/ΓΕΣ, κάτι πολύ σπάνιο για τα στελέχη του Όπλου αυτού, αλλά δυνάμενο ευκόλως να εξηγηθεί, (ειδικά για εκείνα τα χρόνια πολύ ευκολότερα εξηγείται, απ’ ότι σήμερα), αναφέροντάς σας ότι οι Διαβιβαστές ήσαν και είναι απολύτως απαραίτητοι και αναγκαίοι, ειδικά, στην όποια δοτή ή ανελεύθερη, ήτοι μη δημοκρατική ή “τύποις” δημοκρατική, εξουσία (πολιτική κυρίως, αλλά και στρατιωτική), διότι φίλοι μου οι Διαβιβαστές ακούνε”*** και ακολούθως… “κελαηδούνε!.. (Για να κάνω… “ρίμα”)! Καταλάβατε!
  • *** Υπάρχουν και σήμερα Αξκοί των (ΔΒ), οι οποίοι ακούνε και αναφέρουν στους υψηλότατους… επικεφαλής των… κλικών τους, κλπ! Υφίσταται πχ σήμερα, ανώτατο στέλεχος των (ΔΒ), “πολύ καλός φίλος” του νέο – Βασιλικού Στρατηγού ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ, ο οποίος αντεμείφθη δεόντως για την… πίστη του σ’ αυτή την… “φιλία”, όταν συμμαθητές του, του (ΠΖ), των (ΤΘ) κλπ, “πετάχτηκαν”, ως άχρηστοι ή ευήχως, ως μη χρήσιμοι, από Σχες!.. Παρέμεινε 3(!) ή 4(!) χρόνια (δεν είμαι σίγουρος για το αν ήταν 3 ή 4, αλλά τα νούμερα είναι το 3 και το 4) στο βαθμό του Ταξ-χου, το εξ Ηπείρου αυτό στέλεχος!..
  • Φυσικά φίλοι μου, φίλοι” υπάρχουν και σε άλλα Όπλα και σε ανώτατες βεβαίως θέσεις και του αναφερθέντος… Μεγαλο-Στρατηγού, όπως και άλλων Μεγαλοσχημόνων ομοιοβάθμων του, ώστε όχι μόνον να υπάρχει στον επικεφαλής η όποια αναγκαία πληροφόρηση, αλλά και για να υπάρχουν και οι αναγκαίοι… “Σύνδεσμοι”)!..
  • Προσπαθείστε να καταλάβετε πως ένας” που θέλει να ελέγξει το Στράτευμα, θα πρέπει τουλάχιστον(!) να “ακούει”, άρα να ελέγχει τις (ΔΒ), να ελέγχει μετά τις Πληροφορίες και τέλος να κάνει αυτός και τις Μεταθέσεις, (ο έλεγχος των κρίσεων έρχεται ως αποτέλεσμα των προηγουμένων ελέγχων, μέσα στον χρόνο), ενώ δεν είναι πάντα απαραίτητος όρος, αλλά επιθυμητός, ο έλεγχος των Διευθύνσεων των Όπλων! (Τα τελευταία χρόνια κατέστη “απαραίτητος”)!..
  • Πρόσφατα γνωστή στρ-κή… Οικογένεια ανήκουσα στην Ομάδα γνωστού Στρατηγού κατόρθωσε να ελέγξει απόλυτα το αναφερθέν… τρίπτυχο, “ΔΒ, Πληροφορίες, Μεταθέσεις”!.. (Μάλιστα Αξκός ανήκων στην… Οικογένεια αυτή, ήτοι ελεγχόμενος απ’ αυτήν, προ ολίγων σχετικώς ετών, από Δντης του ΓΕΣ/2ΕΓ, μετεπήδησε στη θέση του Δντη των μεταθέσεων! Δεν ξέρω να σας πω ή δεν θέλω, τί ισχύει σήμερα στις ΕΕΔ, αλλά κυρίως με την… Οικογένεια αυτή! Άλλωστε είπαμε δεν θα ασχοληθούμε με το σήμερα)!..
  • Έτσι, βλέπεις ασχέτους, πχ στη θέση των Πληροφοριών και λες, “μα πώς, κλπ”! Η απάντηση σας δόθηκε ήδη προηγουμένως! Δεν ενδιαφέρει ο ΕΧΘΡΟΣ, αυτός έρχεται σε 2η… μοίρα, αλλά εκείνο που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η επικράτηση της… “Ομάδος” μας, κλπ, κλπ, κλπ. Καταλάβατε!..
  • Η παρακολούθηση και η στρατολόγηση των στελεχών στις κλίκες, Ομάδες, Φατρίες, κλπ, γίνεται από τους πολύ μικρούς βαθμούς και έτσι η πορεία αυτών των στρ-κών, είναι γνωστή και σ’ αυτούς και στους δικούς τους και έτσι αυτοί γνωρίζουν όχι μόνον ότι θα ανέλθουν στα ανώτατα αξιώματα της Ιεραρχίας, αλλά μέχρι και τις μεταθέσεις τους!
  • Πολλοί εξ αυτών σήμερα είναι και γόνοι στρ-κών οικογενειών, με… “σημαίνουσα ιστορία” / … λαμπρά” θα την χαρακτήριζα, αχαχαχαχαχαχα, σε συνωμοσίες μέσα στις ΕΕΔ, ενώ 1,2 εξ αυτών έβγαλαν” γόνους και στην πολιτική! Δεν θα αναφερθώ!
  • Καταλάβατε!..
  • Την ίδια στιγμή Α/ΓΕΕΘΑ ήταν ο Στρατηγός ΠΙΠΙΛΗΣ, ο οποίος ανήκε επίσης στις (ΔΒ)… καταλάβατε(!), ένα όμως στέλεχος το οποίο, εκτός από Διαβιβαστής είχε εμπλακεί πολύ βαθειά στην βία και νοθεία” του 1961 (και προφανώς… ανταμείφθηκε γι’ αυτό), ενώ – ΠΡΟΣΕΞΤΕ – ευρισκόμενος παλαιότερα στην ΚΟΡΕΑ, ως μέλος του ελληνικού εκστρατευτικού Σώματος, είχε αναπτύξει ευρεία ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΚΗ δράση!.. Το μεγαλύτερο όλων όμως… προσόν του ήταν ότι ήταν… ΙΔΕΑτης!!! Πρέπει να καταλάβατε καλύτερα γιατί, αν και ΔΒτης, έγινε… Α/ΓΕΕΘΑ!..
  • Και σήμερα έχουμε ε.ε. ανώτατο στέλεχος του (ΠΖ), το οποίο είχε αναπτύξει ανάλογη λαθρεμπορική δράση, στο Ιράκ όμως αυτός, όταν είχε υπηρετήσει εκεί!
  • Η ΕΥΠ των “ΣΑΝΕΛ”, γιατί άραγε δεν ενημερώνει σχετικά το ΓΕΣ; Δεν ξέρει; Μόνον για όποιους θέλει ξέρει;
  • Το στέλεχος αυτό, εκ των αποκαλουμένων “Αξκός του Εξωτερικού” ή και… “Παγκόσμιος” (απ’ τα πολλά χρόνια που έχει υπηρετήσει στο εξωτερικό, λόγω… “Προφίσιενσι”, αχαχαχαχαχα, αλλά που όμως δεν μπόρεσε να σπάσει το “ρεκόρ” άλλου στελέχους και συμμαθητού του, που τώρα έχει αποστρατευθεί και που είχε περισσότερα απ’ αυτόν χρόνια “έξω”, αχαχαχαχαχαχα, λόγω επίσης του… “Προφίσιενσι”), είναι στέλεχος το οποίο θα έπρεπε να είχε “κοπεί” από ανώτατος, όχι διότι στην ΣΠΖ δεν είχε λάβει -κάποτε- το απαραίτητο για όλους… 15, αχαχαχαχαχα, αλλά κυρίως(!) διότι δεν είχε τα απαραίτητα χρόνια διοικήσεως! (Ένα από τα τυπικά προσόντα “ανόδου”)! Είχε όμως τεράστιο, εκ της αρκούντως πλουσίας συζύγου του, μέσον”, και συγκεκριμένα στη ΝΔούλα, του… “Νεο-Βούδα”, η οποία (εννοώ αυτή η Παράταξη) τον “προχώρησε”, έως τώρα τουλάχιστον, παρ’ ότι εφέρετο μάλιστα ως… ακροδεξιός, απ’ τα χρόνια του στην ΣΣΕ)!..
  • Δεν ξέρω αν το στέλεχος αυτό έχει στρατολογηθεί απ’ τους… ξένους! Δεν νομίζω, παρ’ ότι πάντα τους ζήταγε και κατάφερνε να τους παίρνει ευμενείς για το πρόσωπό του έγγραφες αναφορές, όπως πχ όταν είχε υπηρετήσει στην πΓΔΜ!.. Μέχρις εδώ όμως γι’ αυτόν!.. Άλλη φορά, ίσως, και άλλα!
  • Στο σημείο αυτό όμως, θυμηθείτε και 2 ακόμα Α/ΓΕΕΘΑ μας, αφού μιλάμε για τον Α/ΓΕΕΘΑ … Πιπιλή και την δράση του…), για τους οποίους έχουμε κάνει εδώ… τονιστική (sic) αναφορά, οι οποίοι τήρησαν πολύ βρώμικη στάση το 1974, κατά το Κυπριακό! Αναφέρομαι στους αρχι-Χουνταίους -κάποτε- και μετέπειτα… αρχι-ΠΑΣΟΚους, Κους Αντωνακόπουλο και Τζογάνη! Ειδικά ο 1ος ήταν… “μεγάλος γάτος” και έφτασε να κάνει “δικούς” του Αξκούς, μέχρι και Α/ΓΕΣ, (του ΠΒ, όπλο στο οποίο και αυτός ανήκε), ενώ διεκδικεί το ίδιο να κάνει, μέχρι και  στο κοντινό μέλλον! Ό,τι σας λέω!.. (Γειά σου Τάκαρε)!..

– Έτσι λοιπόν, ο Παπανδρέου… επιχείρησε(!) να αλλάξει τον Α/ΓΕΣ, όπως ήταν φυσικό (για σήμερα θα λέγαμε “λογικό”, αχαχαχαχαχα), χωρίς όμως να μπορεί, αφού ο Βασιλιάς δεν ήθελε! Τελικά, από την πολύ πίεση, ο Παπανδρέου… κατάφερε να αλλαγεί τον Σεπ. του 1964, ο Α/ΓΕΣ, και συγκεκριμένα να τοποθετηθεί, αντί –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– του Σιαπκαρά που ο “Γέρος” ήθελε, ο Γεννηματάς, Βασιλικός εκ Μάνης και κολλητός του επίσης εκ Μάνης, Αρναούτη γνωστού Βασιλικού και “εκ των απορρήτων”, των Ανακτόρων!.. Όταν ο γνωστός μας Μιχάλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τότε ΥΦΑΜ, είπε στον Παπανδρέου “μα Κε Πρόεδρε ο Γεννηματάς είναι Βασιλικός, κλπ, κλπ, κλπ”, ο Παπανδρέου του απάντησε “πάμε πάντα σιγά – σιγά Μιχάλη, σιγά – σιγά”!.. Καταλάβατε!..

– Ώστε, όχι μόνον ΥΠΑΜ δεν μπορούσε να αλλάξει ο Παπανδρέου, όπως όλοι ξέρουμε με τα όσα έγιναν με τον Κων-νο αργότερα, στο θέμα αυτό, αλλ’ ούτε και… Α/ΓΕΣ, θέση στην οποία δεν τον άφηναν να τοποθετήσει στέλεχος της εμπιστοσύνης του!.. Καταλάβατε!..

– Επίσης η Βασιλεία επενέβαινε στις στρ-κές κρίσεις και έκανε ό,τι ήθελε! Ενώ πχ ο γνωστός μας μετέπειτα… Αντιβασιλεύς (επί Χούντας Παπαδοπούλου) Σπαντιδάκης είχε κριθεί ως αποστρατευτέος τότε, επενέβη το Παλάτι και παρέμεινε στις ΕΔ/ΣΞ! Σημειώστε ότι ο Σπαντιδάκης, αυτός ο ακολούθως… αστέρας της Χούντας είχε δειλιάσει κατά τον συμμοριτοπόλεμο, ενώ έγινε ανώτατος, χωρίς να έχει τελειώσει την Σχολή Πολέμου!!! Αρκούσε που ήταν Βασιλικός και στέλεχος της ΕΡΕ, αλλά και ΙΔΕΑ-της! Καταλάβατε!..

– Την εποχή εκείνη είχε ήδη(!) σχηματιστεί ο Ιερός Δεσμός Ελλήνων ΑξκώνΙΔΕΑ υπό τον Γ. Παπαδόπουλο, αλλά και υπό τον Στειακάκη, αργότερα, ο οποίος ήταν επικεφαλής των… Κανταφικών (ναι, υπήρχαν και τέτοιοι μέσα στον ΕΣ, αχαχαχαχαχαχα), ένας Στειακάκης, που ήταν Υπασπιστής του Καραβίτη, Βασιλικού τότε Δκτή του Γ’ ΣΣ, (Υπασπιστές: Άλλη μεγάλη αρρώστια των ΕΕΔ / οι 9 στους 10, αν όχι οι 10 στους 10 γίνονται ανώτατοικαι ήταν αυτή η “Οργάνωση” (“ΙΔΕΑ”) που διασπαρμένη μέσα στο… βασιλικό στράτευμα, προετοίμαζε το… “νέο”, λέγε με απόλυτο, εκ μέρους της, έλεγχο των ΕΕΔ! Πώς; Διαβάστε λοιπόν, το πώς:

  • Με παραπλανητικές ειδήσεις (ψιθύρους) περί κινδύνων! (Στην αρχή αορίστως και ακολούθως συγκεκριμένα! Πχ ο Κομμουνιστικός κίνδυνος! Τότε ήταν αυτός, σήμερα είναι η έξοδος από το Ευρώ, κλπ)!..
  • Με μύηση Αξκών των 3 Κλάδων στην Οργάνωση!
  • Με προβοκάτσιες!
  • Με απομόνωση και κυρίως με την έντεχνη και συνεχή ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ(!!!) των νομοταγών στελεχών! (Της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ κανένα θύμα (στρ-κός τουλάχιστον) δεν επέζησε στρ-κά! Ποτέ! Και τότε και σήμερα! Καταλάβατε! Είναι η πιο σίγουρη μέθοδος… “καθαρισμού… στόχου ή στόχων”, η πιο σίγουρη μέθοδος “καθαρισμού της… μπουγάδας”, όπως θα έλεγε και ο βάζελος… Χιώτης εφοπλιστής Πατέρας)!..
  • Με τοποθέτηση σε θέσεις “κλειδιά” μυημένων!
  • Με την τελική δοκιμή και έλεγχο! Και τέλος,
  • Με την διασφαλισμένη “εν πολλοίς” (με υλοποίηση όλων των παραπάνω) επιχείρηση καταλήψεως της εξουσίας!
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η βασική εντολή στους ΙΔΕΑτες από τον Παπαδόπουλο το 1964 ήταν να επιβιώσουν “πάση θυσία”, μόλις εξελέγη ο Παπανδρέου, γι’ αυτό και αυτοί επισκέπτονταν όλους τους πολιτικούς και παρουσίαζαν τους εαυτούς τους ως κυνηγημένους από την ΕΡΕ!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Αυτή η ενέργεια (δόλια ασφαλώς) μπορεί να χαρακτηρισθεί επίσης και ως η 1η πρόσμιξη αυτών που λέγαμε αργότερα “Δεξιών” και “ΠΑΣΟΚων” στελεχών, όταν φτάσαμε στο σημείο η μία κατάσταση”, λίγο πριν έλθει η άλλη, να αφήνει σε όλες τις θέσεις “κλειδιά” στελέχη της, ως Συνδέσμους” με την νέα κατάσταση!.. Αχαχαχαχαχαχα   (Ο Παπαδόπουλος, σημειώστε, πίστευε, και εκτιμώ πολύ σωστά, πως επανάσταση γίνεται μόνον από μικρούς Αξκούς, διότι, όπως έλεγε, ο Αξκός μόλις γίνει Ανχης εντάσσεται στο σύστημα και περιμένει τα πάντα από τους Στρατηγούς“)!.. Καταλάβατε!.. Γι’ αυτό και την περίοδο εκείνη επιζητούσε την μύηση στον ΙΔΕΑ, πολλών Λγων και Τχων!..

– Ήθελα επίσης στο σημείο αυτό και εμβόλιμα, ως τσόντα, να κάνω μνεία του στρ-κού ΚΑΤΣΟΥΛΗ, ο οποίος ήταν ένα λίαν σκοτεινό και ύποπτο πρόσωπο την εποχή εκείνη (προφανώς ελεγχόμενο “απ’ έξω”, αλλά με άλλες… αποστολές, όπως εξύφανση δολοπλοκιών, συνωμοσιών, εκτόξευση συκοφαντιών, κλπ, κλπ, κλπ), και το οποίοπρόσωπο” είχε εμπλοκή σαν της… σουπιάς που χύνει το μελάνι της, στις υποθέσεις “Λαμπράκη”, Δίκη Αεροπορίας” και Πολυτεχνείο 1973! Δεν θα αναφερθώ σε συνεπώνυμους γόνους του ή μη!..

Έτσι, προσέξτε ποιούς… είχε σε γενικές γραμμές, μόλις ανέλαβε τα ηνία της χώρας μας, ο “Γέρος” στο ΓΕΣ (στο ΣΞ ορθότερα), για να καταλάβετε τί “παιζόταν” και… γελάστε:

Όταν κέρδισε τις εκλογές ο Γ. Παπανδρέου:

  • Στο Γραφείο του Α/ΓΕΣ υπηρετούσαν ο Κ. Παπαδόπουλος και ο Λ. Μέξης! ΙΔΕΑτες! Ο Κ. Παπαδόπουλος, αδελφός του Γεωργίου, τοποθετήθηκε μετά στην Καστοριά.
  • Στην ΚΥΠ υπηρετούσαν οι Γ. Παπαδόπουλος, Ι. Λαδάς και Μ. Ρουφογάλης! ΙΔΕΑτες! Εκ των ιδρυτών! → Ο Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε μετά στη Μοίρα Πεδινού ΠΒ στον Έβρο!
  • Στις μεταθέσεις του ΓΕΣ ο Α. Λέκκας! ΙΔΕΑτης!! → Πήγε μετά στην 10η Μχία.
  • Στο ΓΕΣ/2οΕΓ, ο Οδυσσέας Αγγελής! ΙΔΕΑτης! Εκ των ιδρυτών! → Πήγε μετά στην 5η Μχια / Κρήτη.
  • Στην ΑΣΔΕΝ ο Δ. Σταματελόπουλος! ΙΔΕΑτης! → Πήγε 6η Μχια / Σέρρες.
  • Στο Γ’ ΣΣ, ο Δ. Κωτσέλης! ΙΔΕΑτης! → Κύπρος!..
  • Στην Κύπρο οι Δ. Ιωαννίδης (!!!) και ο Κ. Καρύδας! ΙΔΕΑτες! → Ο Ιωαννίδης ανεκλήθη με σήμα από την Κύπρο και τοποθετήθηκε στην Β. Ελλάδα! Ο Καρύδας παρέμεινε στην Κύπρο.
  • Στην ΣΠΒ ο Μ. Μπαλόπουλος! ΙΔΕΑτης! → Πήγε στη Β. Ελλάδα.

Έτσι, οι “μικροί” Βασιλο-ΙΔΕΑτες έφυγαν από το… “Κλινόν Άστυ”, αφού το Παλάτι και συγκεκριμένα ο Αρναύτης δεν τους χρειαζόταν!..

Όταν ακολούθως έγιναν οι κρίσεις και τοποθετήσεις, με Κ-Β Παπανδρέου, δεν άλλαξε ουσιαστικά τίποτα στα… “ψηλά τα σκαλοπάτια”, αφού ενδεικτικώς, … διαβάστε παρακάτω!

Παρέμειναν, στους Αντγους, ο Α/ΓΕΕΘΑ Πιπιλής, Α/ΓΕΣ έγινε τελικώς ο Βασιλικός Γεννηματάς, Δκτης Στρατιάς έγινε ο βασιλικός Γουλγουτζής, Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ ο Λαναράς, Β’ Υπαρχηγός ΓΕΣ ο Παυλίδης, Δκτης Α’ ΣΣ ο Σπαντιδάκης και Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Βιτσαξάκης, όλοι τους Βασιλικοί ή / και ΙΔΕΑτες!.. Επίσης διαβάστε και για κάποιους που έκρινα να σας βάλλω :

  • Κόλλιας K. : Προήχθη σε Υπτγο και τοποθετήθηκε Δντης στη Δνση ΕΔ (Κ/Δ) – Φανατικός αντικυβερνητικός!
  • Ταξ-χος Διαμαντής Ν.: Τοποθετήθηκε Δκτης στο ΚΕΔ, παρ’ ότι ΙΔΕΑτης!
  • Ταξ-χος Μπαλτόπουλος Φ.: Δκτης ΣΔΑ – Είχε τιμωρηθεί από τον ΥΠΑΜ και είχε ανακληθεί από τη Σμύρνη και ενώ θα έπρεπε να είχε πάει “σπίτι” του, αν όχι και στην Φυλακή, έγινε Δκτης ΣΔΑ, προαγόμενος σε Υπτγο (μέσω του Παλατιού και αυτός), με ό,τι αυτό σήμαινε τότε!.. (Συνοπτικά ήταν βαθειά αντικυβερνητικός, καταχραστής, έχοντας κάνει “περίεργες” δηλώσεις σε Γερμανούς δημ/φους, για την Κύπρο, κλπ! Άλλη φορά θα σας πω γι’ αυτό)!..
  • Ταξ-χος Ντενίσης Α.: (Ο πατέρας της ηθοποιού Μιμής)! Παρέμεινε ως Δντης 3ου ΕΓ! Θυμίζω ότι μετέπειτα έγινε Α/ΓΕΕΦ, αποχωρήσας “έξυπνα” λίγο πριν τα γεγονότα του 1974! (Κάποιους μήνες πριν)! Ήταν Βασιλικός και ΙΔΕΑτης, αλλά σχετικά μάλλον ηπίων… πολιτικών τόνων!
  • Σχης (ΠΖ) Θεοχάρης Ν.: Δντης Γραφείου ΥΠΑΜ – ΙΔΕΑτης! (Οποιαδήποτε συνωνυμία με σημερινό Αξκό… , όπως και με νυν βουλευτή, κλπ τυχαία)!.. Αχαχαχαχαχαχα
  • Ανχης Τσεβελέκης: ΙΔΕΑτης – Δνση ΓΕΕΘΑ/Κύπρος.
  • Ταξ-χος Αγγελής Οδυσσέας: Φανατικός ΙΔΕΑτης – Τοποθετήθηκε Δντης στο 6ο ΕΓ! / Γνωστός από την περίοδο 1967-1973! Ό,τι καλύτερο πράγματι είχε να παρουσιάσει η Χούντα Παπαδόπουλου, από πλευράς κατηρτησμένου Αξκού!..
  • Ταξχος Κορίνας Α.: Φανατικός οπαδός της ΕΡΕ! Τοποθετήθηκε Δκτης του ΚΕΠ, της πιο δυνατής Μονάδος του Λεκανοπεδίου της Αττικής!
  • Σχης (ΠΖ): Μπαντουβάνος: Φανατικός οπαδός της ΕΡΕ – Τοποθετήθηκε Δκτης ΚΕΝ Καλαμάτας!
  • Σχης (ΠΖ): Γερακίνης: ΙΔΕΑτης – Τοποθετήθηκε Δκτης ΚΕΝ Κορίνθου!
  • Υπτγος Μωρώνης: ΙΔΕΑτης, Φανατικός υποστηρικτής της ΕΡΕ – Τοποθετήθηκε στη Δνση (ΠΖ), αν και επαγγελματικώς ανεπαρκής! (Είπαμε όμως ότι αυτό δεν ενδιαφέρει, αρκεί το στέλεχος να είναι δικός” μας! Αχαχαχαχαχαχα! Σήμερα Δντης στη ΔΠΖ είναι στέλεχος της “Μεγαλο-Ομάδος” γνωστότατου… υπερ-Έλληνος Στρατηγού! Αχαχαχαχαχα)!..
  • ΣΕΜ / Δντης: Θεοδωρόπουλος Π. – ΙΔΕΑτης, φανατικός υποστηρικτής της ΕΡΕ, και διώκτης κυβερνητικών Αξκών! Τον “ακολουθούσε” στην Ιεραρχία, ο επίσης… όμοιος Θέμελης (ΣΣΕ: 1937), αλλ’ όχι τόσο σκληρός, όσο ο Θεοδ/λος!  (Μιας και ο λόγος για Τάξεις, να σημειώσουμε ότι την τιμητική της σε Βασιλο-Ιδεάτες είχε τότε η Τάξη 1933, η οποία όταν ανήλθε στην εξουσία η “Ένωσις Κέντρου” είχε 20, ναι 20 Υποστρατήγους, εξ ων 5 ανακληθέντας! Σήμερα Τάξεις με πολύ δυνατά πολιτικά και στρ-κά “κονέ” είναι κυρίως οι Τάξεις 1983 και 1984)!..
  • ΤΧ: / Δντης Υπτγος Γεράνης: Προσέξτε ΑΛΗΤΕΙΑ, που είχε κάνει ο Δντης του Σώματός αυτού! Είχε αποστρατεύσει όλους τους ακολουθούντες στην ιεραρχία του ΤΧ νεοτέρους του, ώστε να παραμείνει αυτός στη θέση αυτή για περισσότερα χρόνια! Και παρέμεινε! Αχαχαχαχαχαχαχαχα

Στο βαθμό του Υπτγου, μεγαλο – “Βασιλο – ΙΔΕΑτες” ήσαν οι:

  • Λεβέντης, Μαράντος, Ζωϊτάκης(!!!), Μανέτας(!!!), Μαλικούρτης, Ξένος, Παπαδάτος, Νικολάου, Δέδες, Δημητριάδης, Αρμπούζης(!!!) και Μωρώνης!..

– Τέλος πάντων αγαπητοί!.. Γινόταν Της διαλύσεως!..

– Επίσης! Και στην Αερ-ρία και στα Σώματα Ασφαλείας και δη στην Χωροφυλακή, αλλά και στο ΠΝ είχαμε τα ίδια… καρικινικά συμπτώματα!

– Στην Αερ-ρία πχ, είχαμε ως Αρχηγό, όταν κέρδισε τις εκλογές ο Παπανδρέου, τον γνωστό Βασιλικό και ΙΔΕΑτη Γ. ΑΝΤΩΝΑΚΟ, εκείνον που διέταξε στις 21-04-1967 την EΠΑ να μην προσβάλλει τους πραξικοπηματίες!..

(“Κολλητοί” του Αντωνάκου και μετέπειτα του… “πρωϊνού καφέ” του Παπαδόπουλου ήταν οι αεροπόροι Σκαρμαλιωράκης και Ι. Παλαιολόγος! Ο Σκαρμαλιωράκης είχε, αρκετά αργότερα βεβαίως, και γιο στο ΣΞ, αναλόγων ιδεών, ο οποίος ήξερε μόνον να διορθώνει… ορθογραφικά, τα διάφορα στρ-κά έγγραφα και “ουδέν άλλο”! Αχαχαχαχαχαχα και περιορισμένου “IQ”!.. Ήταν ανεπαρκέστατος, αλλά το ΠΒ τον απεστράτευσε… Στρατηγό και αυτόν)!..

– Ο μόνος ανώτατος Αεροπόρος, ο οποίος δεν ήταν ΙΔΕΑτης, αλλά απλά Έλληνας Στρατιώτης ήταν ο τότε Α/ΑΤΑ, στη Λάρισα, Ντέρος!

– Αξίζει να διαβάσετε το ακόλουθο! Όταν ο Ντέρος ήταν Δκτης στην ΣΣΙ, το 1956, κάποιοι έγραψαν σε τοίχους της Σχολής ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ και το πόρισμα της ΕΔΕ που διετάχθη –ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ– έδειξε ότι η υπόθεση ήταν “στημένη”, για δημιουργία κλίματος, “από μέσα”, αφού κανείς Κομμουνιστής δεν είχε γράψει τίποτα, αλλά τα υπόψη συνθήματα κατά το πόρισμα πάντα- τα είχαν γράψει, δήθεν ασφαλώς,εθνικόφρονες!.. (Την ανάκριση την είχε κάνει ένας Τχης ονόματι Άγγελος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)!

  • Να πω εδώ πως η διάκριση των Αξκών σε “Χουντικούς” – “Δεξιούς” – “Αριστερούς”, κλπ, όπως την γνωρίσαμε τη 10ετία του 1980, από τους ΠΑΣΟΚ-ους όμως τότε, ξεκίνησε επί Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Η διάκριση των Αξκών ήταν τότε: Βασιλικοί – ΙΔΕΑτες, (αργότερα διεσπάσθησαν δε Βασιλικούς και Χουνταίους – πρώην ΙΔΕΑτες), Νομιμόφρονες και… Άχρωμοι! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

–  Στα Σώματα Ασφαλείας και στην Αστυνομία είχαμε την μεγάλη προσπάθεια του γνωστότατου από την μετέπειτα Χούντα Παπαδόπουλου, Εισαγγελέα Κόλλια, να μην φανεί η σχέση της με το Παρακράτος, μετά κυρίως από την δολοφονία Λαμπράκη! Ήταν τότε που φάνηκε η ισχυρά προσωπικότης του Δημοκράτη Εισαγγελέως και μετέπειτα ΠτΔ (με τον αδόκιμο δυστυχώς τρόπο εκλογής του, το 1985) Χρ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ! Διαβάστε όσοι είστε… φύτουλες! Δεν μπορώ να σας τα γράφω όλα!

– Προσωπικότης της εποχής “εντός εισαγωγικών” ήταν ο πρώην Κομμουνιστής και ανανήψας εθνικόφρων μετέπειτα ιδεολογικός καθοδηγητής της Χούντας (κυρίως αυτής του Ιωαννίδη) Γ. Γεωργαλάς, ο οποίος ήταν και έμμισθος συνεργάτης του ΓΕΣ, όταν το 1964 κέρδισε τις εκλογές το “Κέντρο”! Είχε μεγαλώσει στο… ελληνικό κομμουνιστικό “Χωριό” (κομμουνιστικοχώρι) ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ”, στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ και είχε σπουδάσει στην Μόσχα, στο Λομονόσωφ, πολιτικές επιστήμες και… προπαγάνδα! Μπορείτε να τον θυμάστε, ως τον ΣΟΒΙΕΤΟΛΟΓΟ της Χούντας 1967 – 1973 και της Χούντας 1973 – 1974!..

(Μια σημερινή -περίπου- ανάλογη περίπτωση είναι αυτή του Αθανασίου Δρούγου, σε άλλη βεβαίως… σφαίρα και… διάσταση! Φυσικά ο Δρούγος είναι τουλάχιστον… Δ’ Εθνική μπροστά στον επιστήμονα, αλλά και στον άνθρωπο Γεωργαλά! Ο Γεωργαλάς και ο Αγγελής ήσαν επαγγελματικές κορυφές! Αν θέλουμε να πετύχουμε ή να νικήσουμε στην ζωή μας, θα πρέπει να λέμε και να αναγνωρίζουμε την αλήθεια ή τις αλήθειες, αν φυσικά δεν είμαστε Κομμουνιστές / Κόκκινοι Φασίστες, των οποίων έχουμε εξηγήσει τη βάση και την έννοια της ηθικής τους! Ο Αγγελής φίλοι μου, από τη Στενή Ευβοίας, ήταν στρ-κός εγκέφαλος και υψηλού ήθους άτομο! Πήγαινε στο ΝΑΤΟ και από σεβασμό για την ποιότητά του την επαγγελματική, κλπ, καθόντουσαν σούζα” μπροστά του οι ξένοι)!..

– Την εποχή εκείνη λοιπόν, (Μάϊος 1965), για την οποία πήρατε μια “εξ απαλών ονύχων”, ήτοι “λιγουλάκι”, μια στρ-κή γεύση, εμφανίστηκε και ο δημοκρατικός ΑΣΠΙΔΑ” (“Αξιωματικοί Σώσατε Πατρίδα, Ιδανικά, Δημοκρατία, Αξιοκρατία”), μια υπόθεση για την οποία κατέθεσε, σχεδόν ως κατηγορούμενος, αυτή η τεράστια προσωπικότητα που λεγόταν και λέγεται Έλληνας Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όταν σήμερα οι Κυβερνήτες μας, μεγέθους πολιτικών… κοπράνων και στην δημοτική μας γλώσσα σκατών, έχουν έπαρση 1000 Καρδιναλίων, στήνουν υποθέσεις με κουκουλοφόρους μάρτυρες, κλπ, κλπ, κλπ!..

Ο “ΑΣΠΙΔΑ” ήταν η υπόθεση, η οποία οδήγησε και(!) στην “ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ” και τελικώς στην πτώση της Κ-Β Παπανδρέου, μιας Κ-Β του 53%, σε πάνω από 97% ψηφίσαντες Έλληνες και Ελληνίδες, δηλαδή σχεδόν στο 100% του εκλογικού σώματος! Καθείστε και σκεφτείτε τώρα, το “γιατί” έπεσε μια τέτοια Κ-Β, μόνοι σας! (Κάτι σας έχω γράψει και εγώ λίγο πιο πάνω)!

Οι σημερινοί Κυβερνώντες μας νεο-κομμουνιστές πχ, πήραν 33% από το… 29%(!) των ψηφισάντων και έχουν 3 χρόνια Κ-Β, με 151 βουλευτές και πολιτικούς τάκους, πολιτικούς ρουφιάνους άλλων Κομμάτων, που ανάλογα πάντα, ψηφίζουν (όπως τελικά “βγαίνει”)… γι’ αυτούς! (Και έτσι το παίζει Πατριώτης και ο πολιτικός αρχι-γκάνγστερ Καμμένος)!

–  Την υπόθεση αυτή (ΣΚΕΥ-Ω-ΡΙ-Α“!!!) θα τη “δούμε” μια άλλη φορά, όταν εξετάσουμε, αν προλάβουμε φυσικά, μέχρι του κλεισίματός μας στις 15-06-2018, τις κλίκες, φατρίες, κλπ, των “Δημοκρατικών” και λοιπών… , στις ΕΕΔ!  (Όχι φυσικά το “σήμερα” και σας εξήγησα το “γιατί”)!

Θα πρέπει να σας τονίσω όμως ότι, ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου, οδήγησε το θέμα στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! [Στην Στρατιωτική, η οποία εξέδωσε βούλευμα, με βάση το οποίο έγινε και η παραπομπή απάντων / όλων (ήτοι πολιτικών και στρατιωτικών, φερομένων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση), στην πολιτική Δικαιοσύνη, η οποία είχε και τον τελικό λόγο]!

– Σας ερωτώ! Αν είχε ο τότε Π-Θ οποιαδήποτε σχέση με συνωμοσίες, κλπ (δεν θα μπορούσε άλλωστε και εκ της ποιότητος του ανωτέρου χαρακτήρος του), θα έπραττε κάτι τέτοιο; Τί λέτε; Όχι ασφαλώς! Φυσικά τέτοιες ενέργειες γίνονται μόνον από πολιτικά ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ και ο “Γέρος” ήταν τέτοιο!

– Τα ονόματα των στρ-κών που εφέροντο ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση ήσαν τα ακόλουθα: (Με βάση πάντα το βούλευμα του Τακτικού Διαρκούς Στρατοδικείου Αθηνών)!

– Με το βούλευμα παραπέμφθηκαν να δικαστούν από την πολιτική Δικαιοσύνη:

  • Ως αρχηγοί της συνωμοσίας, οι συνταγματάρχες: Αλέξανδρος Παπατέρπος, (ήταν στην ΚΥΠ / Υπαρχηγός και “πάτησαν” κυρίως πάνω στο γεγονός ότι ήταν φίλος του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου), Δημήτριος Χονδροκούκης και Π. Αναγνωστόπουλος.
  • Ως υποκινητές, ο συνταγματάρχης Σπ. Τσαμασιώτης, οι αντισυνταγματάρχες Α. Δαμβουνέλης, Τ. Κατσιμήτρος και Δημ. Παραλίκας, οι λοχαγοί Άρις Μπουλούκος, Ι. Θεοδοσίου, Θ. Κατσάρης, Αθ. Κεπενός, Π. Παπαγεωργόπουλος, Δημ. Παπαγιαννόπουλος, Ι. Πανούτσος, Α. Βλάχος, Ευ. Κουφαλιτάκης, Μ. Γεωργίου, Γ. Κωστόπουλος, Π. Μαχάς, Π. Κολλίγρης, Δημ. Οικονόμου, Θ. Τόμπρας, Χρ. Θεοδώρου, Γ. Μαρκέτης, Γ. Κλαδογένης, ο υπολοχαγός Θ. Σταυρόπουλος, ο υποσμηναγός Γ. Χαραλαμπόπουλος και ο ανθυπασπιστής Χωροφυλακής Ι. Ντελιδάκης.
  • Τρεις λοχαγοί, οι Ι. Θεοδοσίου, Π. Κολλίγρης και Γ. Κλαδογένης, ομολόγησαν ότι ανήκαν στον ΑΣΠΙΔΑ και διαχώρισαν τη θέση τους από τους άλλους.
  • Ο αντισυνταγματάρχης Παραλίκας κατηγορήθηκε ακόμη ότι αναμίχθηκε σε “ανάθεση δολοφονίας” του υπασπιστή του βασιλιά, Μ. Αρναούτη, απ’ τον ιδιώτη υπάλληλο της ΚΥΠ, Κανάκη. Αλλά το βούλευμα επεκτάθηκε, όπως προαναφέρθηκε, και στις “ευθύνες” πολιτικών προσώπων στη “συνωμοσία”.

Το βούλευμα απέδιδε στην ηγεσία της “Ένωσης Κέντρου” πρόθεση να θέσει υπό τον έλεγχό της το στρατό και ιδιαίτερα υπάρχει αναφορά για τις επαφές του Ανδρέα Παπανδρέου με στρατιωτικούς αλλά και με βουλευτές της Ένωσης Κέντρου που “ανήκαν κατά την Κατοχή στο ΕΑΜ”. Το βούλευμα κατηγόρησε τον Γεώργιο Παπανδρέου ότι ήθελε να πάρει το υπουργείο Άμυνας για να καλύψει τις ευθύνες του Ανδρέα και ότι προετοίμαζε ταραχές για να ασκήσει πίεση στον βασιλιά.

– Διαπιστώθηκε ακόμα ότι υπήρξαν ενδείξεις, για συμμετοχή στην πολιτική ηγεσία του ΑΣΠΙΔΑ, των πρώην υπουργών του Κέντρου, Μιχάλη ΠαπακωνσταντίνουΠαύλου Βαρδινογιάννη και Στυλιανού Χούτα, με αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου, μικρότερες “ενδείξεις” για τους Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Στεφανάκη, τον εκδότη της ε/φ “Ελευθερία” Πάνο Κόκκα, τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέρτσο κ.α.

Επειδή όμως το Στρατοδικείο δεν είχε αρμοδιότητα για ιδιώτες, η ανάκριση για τα πολιτικά πρόσωπα ανατέθηκε στον δικαστικό Σωκράτη Σωκρατείδη. Το βούλευμα στηρίχθηκε σε μαρτυρίες αξιωματικών, πολλοί από τους οποίους αποδείχθηκαν αργότερα ότι ήσαν στελέχη της χούντας του Παπαδόπουλου. Αχαχαχαχαχαχα!..

– Μετά τον “ΑΣΠΙΔΑ” και το Βασιλικό Πραξικόπημα κατά του Γ. Παπανδρέου (διότι έτσι μόνον μπορεί να χαρακτηρισθεί ότι έγινε κατά του τότε, νομίμως εκλεγέντος και μάλιστα με 53%, Ε/Π-Θ), ο Σπαντιδάκης έγινε Α/ΓΕΣ(!), ναι, ναι, αυτός που δεν είχε τελειώσει ούτε την Σχολή Πολέμου (σήμερα αποστρατεύονται ακόμα και όσοι αποφοιτούν πρώτοι / 1οι από την ΣΕΘΑ, αν δεν έχουν… “πλάτες”, αν δεν ανήκουν σε κλίκες, φατρίες, κλπ / είναι Νόμος για όλων των αποχρώσεων τις κλίκες, ότι αν δεν έχεις κανέναν και είσαι αυστηρά στον όρκο σου, δεν ανεβαίνεις, αλλά “στίβεσαι και πετιέσαι σαν την λεμονόκουπα”, ακόμα και αν τους έφερνες αιχμάλωτο τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ, αχαχαχαχαχαχαχα) και έτσι οι “μικροί” του “ΙΔΕΑ” επέστρεψαν στο κέντρο!

Συγκεκριμένα:

  • Σταματελόπουλος: Δνση Μεταθέσεων ΓΕΣ! Τοποθέτησε τους άλλους συνωμότες σε θέσεις “κλειδιά”!
  • Γ. Παπαδόπουλος: Υδντης στο ΓΕΣ/3ο ΕΓ!
  • Μακαρέζος: ΚΥΠ!
  • Ρουφογάλης: ΚΥΠ!
  • Δ. Ιωαννίδης: Δκτης Τάγματος / ΣΣΕ!
  • Λέκκας: ΓΕΣ / 4ο ΕΓ!
  • Μπαλόπουλος: ΓΕΣ / 2ο ΕΓ!
  • Λαδάς: ΕΣΑ / Δκτης!
  • Αγγελής: Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ!
  • Κ. Παπαδόπουλος: 505 ΤΠΖ / Διόνυσος! Καταλάβατε!
  • Μέξης: ΚΕΒΟΠ / 572 ΤΠΖ!
  • Αναστασόπουλος: ΑΣΔΕΝ / Δνση ΔΒ!
  • Ντερτιλής: Δκτης 521 ΤΠΖ! (Μυήθηκε από τον Σταματελόπουλο και εκείνος με τη σειρά του μύησε τον Κωνσταντόπουλο, Δκτη της Β’ Μοίρας Κ/Δ)!..
  • Καρύδας και Κωτσέλης: Επειδή είχαν… κουραστεί πολύ στην Κύπρο, τοποθετήθηκαν στη ΣΕΘΑ! Αχαχαχαχαχα!.. Έτσι θα μπορούσαν να παρακολουθούν την… ποιότητα των σπουδαστών!.. Αχαχαχαχαχα!..
  • Χατζηπέτρος: ΠΒ Κρήτης!
  • Γκαντώνας: ΚΥΠ Θεσ-νίκης!
  • Καραμπέρης: Γ’ ΣΣ

Το Σεπ. του 1966 η Ομάδα “ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ” αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Παπαδόπουλο! Στην Ομάδα αυτή των “ΚΑΝΤΑΦΙΚΩΝ” ήσαν οι: Μανουσακάκης, Λούκουτος, Παπαγιάννης, Καλογερόπουλος, Καρατζάς και… Ξύγκης!

Το Νοε. του 1966 ο Παττακός τοποθετήθηκε Δκτης του ΚΕΤΘ, στο Γουδί!.. Καταλάβατε!..

– Αξίζει να αναφερθεί πως στις ημέρες μας αντίστοιχος… Σταματελόπουλος, (δεν αναφέρομαι ιδεολογικά τώρα, απλώς για να σας καταδείξω, ό,τι… καταλάβετε και για να… προβληματιστείτε πιθανώς), διετέλεσε (επικεφαλής στις Μεταθέσεις του ΓΕΣ δηλαδή) μέχρι και τελευταίος στην Τάξη του Αξκος, διότι ανήκε σε συγκεριμένη κλίκα, με αποτέλεσμα να διατελέσει αμέσως μετά, μέχρι και Δκτης στην ΧΙΙ Μ/Κ Μχια, (!!!), όπου τον τοποθέτησε ο ομοίως αναξιοκρατικά τοποθετηθείς, ως Α/ΓΕΣ, συγχωριανός του Στρατηγός!..

(Έπρεπε να δείτε με τί μίσος κύτταγε αυτός ο Στρατηγός, “ο και… ” στην Τάξη του, όσους ήξερε πως δεν είχαν μέσο και με πόση ευκολία εψεύδετο μπροστά στον Α/ΓΕΣ, γι’ αυτούς, καθώς και το πόσο γλειώδης ήταν σε όσους ήξερε τα… “κονέ” τους, κλπ, κλπ, κλπ Αυτός λοιπόν ο Κος αποστρατεύθηκε… Αντγος, ενώ συμμαθητές του που “έφτυσαν αίμα” στο ΣΞ, μη έχοντας “κονέ”, μα μόνον αυτό με την ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας, “έφυγαν” Σχες και εξ αυτών αρκετοί και ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΙ)!..

– Επανερχόμενος! (Άντε πήρατε και μια… ελάχιστη γεύση του… “σήμερα”, παρ’ ότι σας είπα πως για το σήμερα… YOK)!..

  • Στις αρχές λοιπόν της 10ετίας του 1960 και ειδικά την αναγκαία “προς σπουδήν” περίοδο 1964-1967, [για όσους θα ήθελαν να “δουν” βαθειά μέσα στο “βαθύ ελληνικό στρ-κό Κράτος” πραγματικά, όπως και για όποιους επαγγελματίες ασχολούνται με την μελέτη των συνωμοσιών και θα ήθελαν να μάθουν πολλά γι’ αυτές (Διδάκτορες στις συνωμοσίες βεβαίως ήταν και παραμένουν πάντα 1οι οι Κομμουνιστές) είχαμε τους Βασιλικούς με τις παραλλαγές τους, (ήτοι τους Βασιλικο-ΙΔΕΑτες και μετέπειτα Χουντικούς, τους Βασιλικο-Κανταφικούς και μετέπειτα Βασιλικο-ΙΔΕΑτες και τελικά Χουντικούς, και τους αυστηρά / “καθαρά” και μόνον Βασιλικούς), τους “Δημοκρατικούς” (τους νομιμόφρονες και τους… “αναβράζοντες”, με όσα γίνονταν, σαν το…Depon το αναβράζον, αχαχαχαχαχαχα, οι οποίοι ήσαν και οι… Οργανωμένοι, καθώς και τους… Άχρωμους!.. (Με τη σημερινή τρέχουσα… ορολογία, αυτοί ήσαν οι… μαλάκες της εποχής)!..
  • Την ανάλυση του ερωτήματος πού οδήγησαν την Πατρίδα μας ΑΠΑΣΕΣ οι κλίκες, οι φατρίες, οι Ομάδες και Ομαδούλες, κλπ, κλπ, κλπ, εντός των ΕΕΔ, όσοι ξέρετε ή ασχολείστε με τιν Ιστορία μας, θα την κάνετε μόνοι σας, αν φυσικά έχετε χρόνο, μπορείτε και θέλετε!
  • Εγώ θα σας πως, πως αν κανείς μιλήσει για το “τώρα” στις ΕΕΔ, θα εκπλαγεί με το πόσο ηλίθιοι είναι κάποιοι σημερινοί Αξκοί, οι οποίοι δεν διδάχθηκαν τίποτα από το παρελθόν και από το πού οδηγήθηκε η Ελλάδα μας, απ’ τις πάσης φύσεως στρ-κές φατρίες και είναι αυτής της… νοοτροπίας! Ας το γράψω έτσι, … “λάϊτ”!.. Το αποτέλεσμα; H Πατρίδα μας χαμένη και μάλιστα πολλαπλώς και οι Αξκοί συκοφαντημένοι και με 3+60! Ή όχι; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, ο καθένας σας!.. 

– Θα τα ξαναπούμε, αν προλάβουμε φίλοι μου, (τον χρόνο εννοώ), μέχρι την 15η Ιουνίου, που “κλείνουμε” και που θα μας… βλέπετε “αραιά και πού” και αν υφίσταται σοβαρός / αποχρών λόγος!

– Θυμηθείτε όμως λοιπόν, να προετοιμαστείτε για ό,τι ωραίο και… τουρκικό, πιθανώς να μας έλθει, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο φέτος και κρατείστε ψηλά τις Σημαίες μας!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Πόσο Έλληνας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει για Δήμαρχο Θεσ-νίκης, έναν που χέστηκε για το αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες, κλπ;

2. Το ό,τι (αήθες φυσικά) έγινε με τον Μπουτάρη ήταν στημένο και αποδείχθηκε με τις Π-Θ κές, αμέσως μετά, πράξεις – πρωτοβουλίες!

– Λυπάμαι να πω όμως, μετά απ’ αυτήν την… απόδειξη, πως, για πρώτη φορά, σκέφτηκα σοβαρά την περίπτωση, η σύλληψη των 2 στελεχών μας και η αιχμαλωσία τους, να ήταν… κοινή δράση Τσίπρα – ΡΤΕ!.. Ως εδώ!

3. Λόγω του Σκοπιανού εκτιμώ, τα Ε/ΜΜΕ δεν έδωσαν την δέουσα προβολή στις επίσης “καθαρά” προδοτικές δηλώσεις Βαρουφάκη, για 50% – 50% διαμοίραση του “ενεργειακού πλούτου” σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας! (Επί του αναλογούντος φυσικά στις 2 αυτές χώρες “ενεργειακού πλούτου”, αφού υπάρχουν και οι “τρίτοι” και ταυτόχρονα και… τεχνοκράτες, που έχουν ή θα έχουν και αυτοί… “λαμβάνειν”)!..

4. Όχι Κε Τσίπρα! Κανείς πριν από σένα δεν υπέγραψε για να ειπωθούν οι Αλβανο-Σλάβοι της πΓΔΜ Μακεδόνες! Εσύ θα είσαι αυτός και μόνον, αν το πράξεις και σίγουρα δεν θα πρόκειται για… νίκη, αλλά για Βατερλώ, για εμάς τους Έλληνες! Νίκη θα είναι μόνον για εσένα ρε νεο-Κομμούνι, αφού είσαι Διεθνιστής και SOROS-παιδο [ή και με… προαγωγή… Ροτσιλντ(ό)παιδο] και απλά ελληνικής καταγωγής!

5. Γιατί τα “πολιτικά σιχάματα” των ΑΝΕΛ, οι μεγάλοι αυτοί Πατριώτες δεν ρίχνουν την Κ-Β, ώστε να μην πουληθεί η Μακεδονία; Για πέστε μου! (Άστα τα σάπια ρε Καψαμπέλη, που φαίνεται ότι σε κρατάνε οι του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα γερά! Η Κ-Β αν το θελήσουν τα πολιτικά σιχάματα των ΑΝΕΛ, “πέφτει”… χθες)!..

6. Αυτόν τον Παπακων-νου, του “ΕΨΙΛΟΝ” και του “ALERT”, (το γλειφτράκι του Πάνου / ο Τσιγουρής φυσικά έχει ακόμα το χρυσό μετάλλιο στο έντεχνο… γλείψιμο και στο άμεσο “δόσιμο” εμψύχων, αψύχων, όλων των γεγονότων στο ΥΠΑΜ, κλπ, στον ΣΥΡΙΖΑ), γιατί δεν τον προσλαμβάνετε στο ΓΕΕΘΑ, στα εξοπλιστικά περί Τουρκίας; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

7. Πόσο άδικο λοιπόν λέτε να έχουν οι ΤΕΔ, όταν αναφέρθηκαν (για συγκεκριμένο θέμα φυσικά), σε ελληνική…  “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”;

8. Στις σχέσεις των στρ-κών με τις ξένες ΜΥ, ποίων, πώς, πού, πότε, κλπ, αντιλαμβάνεστε ότι θα ήταν -πλην των άλλων- και άκαιρο, έστω και να θιγούν στο παραπάνω άρθρο!..

9. Τούρκοι! Σύντομα θα πάθετε τον… “θάνατο της μαϊμούς”! Ψάξτο Χακάν!..

-/-