2η Επιβεβλημένη Παρέμβασή Μας! ΙΟΥΛΙΑΝΟ… “ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ”!.. (Ανανεωμένο).

Φίλοι μου / μας!

1. Και πάλι οι Τούρκοι μας επιβεβαίωσαν με τις πράξεις τους, ότι βλέπουν ως ένα και ενιαίο μέτωπο τα 3 ΕΤ “Θέατρα Επχσεων”, ήτοι αυτά της Κύπρου μας (Ελεύθερης και “Κατεχόμενης”), του Αιγαίου και της Θράκης μας (Ελεύθερης και “Κατεχόμενης” προσθέτουμε εμείς), ενώ έμμεσα μας τόνισαν επίσης και πάλι πως η Κύπρος γι’ αυτούς, όπως εδώ κουραστήκαμε να… λέμε και να… γράφουμε, είναι το “Α” και το “Ω”, η βάση της εξωτερικής τους πολιτικής, απ’ την οποίαν εκκινούν τα πάντα, αφού σ’ αυτήν εδράζουν πλέον ένα πολύ μεγάλο μέρος της ίδιας τους της κρατικής υπάρξεως!..

 

2. Γιατί τα “βλέπει” η Τουρκία ως ενιαίο μέτωπο τα 3 “Θ.Ε.”; (Με βάση τα πρόσφατα τ/πεπραγμένα).

Διότι ανέμεναν την άκρως συμβολική γι΄αυτούς χρονική περίοδο της 20ης Ιουλίου,

για να θέσουν επίτηδες χρονικά “δίπλα – δίπλα”

την μουσουλμανική μειονότητα της ελεύθερης Θράκης,

[την οποίαν διέταξαν να διαδηλώσει* στις 11-07-2021, κατά της αποφάσεως του ε/”Αρείου Πάγου”, ο οποίος προηγουμένως είχε λάβει απόφαση, με την οποία η μειονότητα δεν μπορεί να αποκαλείται “Τουρκική” (πώς αλλιώς να απεφάσιζε δηλαδή / να προσέβαλε δηλαδή, πλην της ιστορικής Αληθείας(!!!), και την ίδια την… παγκόσμιο, και όχι Ε-Τ, “Συνθήκη της Λωζάννης”; / ήταν και είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο;)],

Διαδήλωση-Θράκη: Η μειονότητα γύρισε την πλάτη στην «τουρκική» Ένωση Ξάνθης (βίντεο)

* Δεν ήσαν στην διαδήλωση αυτή περισσότερα των 350 ατόμων!

το θέμα της αποστρατικοποιήσεως των ε/νήσων του Αιγαίου,

[με έγγραφη, κατ’ εντολήν της τ/Κ-Β, παρέμβαση στον Ο.Η.Ε., (17-07-2021), του μόνιμου αντιπροσώπου της Κου Φεριντούν ΣΙΝΙΡΛΙΟΓΛΟΥ (παλαιό και εξέχον στέλεχος της τ/Στρατογραφειοκρατίας), ο οποίος ζητεί / ζήτησε την αποστρατικοποίηση των νήσων μας παρά τις Μ. Ασιατικές ακτές, διότι -ΠΡΟΣΟΧΗ- η ύπαρξη σ’ αυτά ε/στρατιωτικών δυνάμεων συνιστά λέει ΑΠΕΙΛΗ (SİC) (!!!) για την χώρα του, ενώ αν δεν γίνει αυτή η περίφημη αποστρατικοποίηση, «όπως και η “Λωζάννη” προβλέπει», η Ελλάδα δεν μπορεί, κατά την Τουρκία, να συζητήσει μαζί της θέματα -ΠΡΟΣΟΧΗ- κυριαρχίας της (sic) σ’ αυτά τα νησιά, όπως και συναφή μ’ αυτά θέματα “θαλασσίων ζωνών”], 

 

toyrkia-me-epistoli-ston-oie-zitei-tin-apostratikopoiisi-ton-nision-561436576

ΦΕΡΙΝΤΟΥΝ ΣΙΝΙΡΛΙΟΓΛΟΥ

 

και την “πομπώδη” επίσκεψη στα “Κατεχόμενα”** (20-07-2021), του τ/ΠτΔ, ΡΤΕ,

κατά την οποίαν ο “ΤούρκοΙσλαμιστής” Δικτάτορας  – ΠΡΟΣΟΧΗ – αναφέρθηκε επίσημα, μέσα στην “Ψευδο-Βουλή”, στο… “Τουρκικό Κράτος της Κύπρου”*** (όπως η “εμπέδωση” της επιστήμης της… προπαγάνδας επιβάλλει να γίνει πλέον, μιας και ο στόχος πια της Τουρκίας, χωρίς μάσκες όμως, αφού ο τ/στόχος είναι ο ίδιος από της εποχής του σχεδιαστή της τ/πολιτικής στην Μεγαλόνησό μας, δολοφονηθέντος το 1971, τέως Τ/Π-Θ Νιχάτ ΕΡΙΜ,  είναι “ανοιχτά” πια η διχοτόμηση*** της Κύπρου, (με πιθανή μάλλον στήριξη της Αγγλίας), με αποτέλεσμα να τερματιστεί σύντομα η αναφορά σε “ΤΔΒΚ”.

Αυτό το… Κράτος εννοούσε ο Τατάρ, όταν προ της επισκέψεως του ΡΤΕ στα “Κατεχόμενα”, είχε αναφερθεί σε επικείμενο… περισσότερο “σφιχταγγάλιασμα”, ανάμεσα σε Τουρκία και Ψευδο-Κράτος!..

ΟΛΑ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ Τ. ΚΑΙ ΤΩΝ Τ/Κ!..

-/-

** Να θυμίσουμε ότι στα “Κατεχόμενα” είναι σήμερα, σίγουρα, 45.000 τουρκικός, “εν συνόλω”, στρατός, όταν οι πραγματικοί Τ/Κ δεν ξεπερνούν τους 110.000!.. (Για το πόσος είναι σήμερα ο τ/στρατός στα “Κατεχόμενα” έχουμε γράψει σχετικά στο “σάϊτ” μας, μετά τις σχεδόν πρόσφατες τ/στρατιωτικές -ΓΕΝΙΚΕΣ- ενισχύσεις των εκεί τοπικών δυνάμεων).

*** Η υπόψη αναφορά του ΡΤΕ για “Τουρκικό Κράτος Κύπρου” θα μπορούσε να ειδωθεί επίσης και ως το τελευταίο βήμα, πριν από την ένωση των “Κατεχομένων” με την  Τουρκία, αν φτάσει η Τουρκία (πολιτικά εγκλωβισμένη), στην υλοποίηση… “απονενοημένων διαβημάτων”!..

Η διχοτόμηση της Κύπρου είναι … ουσιαστικό, το οποίο κυρίως ακούστηκε για 1η φορά στα… πλατιά λαϊκά τ/στόματα, το 1955, κατά τα απίστευτης αγριότητος, βαναυσότητος και μίσους επεισόδια μιας από τις πιο… ηχηρές ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ γενικώς, όπως ήταν τα τότε “ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ”, η γνωστή μετά το 1950 “ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ” του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, κυρίως της Κων-πόλεως, αλλά και της Σμύρνης, όπως και της Προύσας!..

-/-

Τέλος, ο ΡΤΕ, ενέκρινε (sic), “μετά Βαϊων και Κλάδων”, την αναφορά του Ψευδο-Προέδρου Ερσίν ΤΑΤΑΡ, για αποστρατικοποίηση (“άρση στρατιωτικών μέτρων”) του “ανοίγματος” ενός 3,5% του εδάφους της Αμμοχώστου και την εκμετάλλευσή του (sic), με παράλληλη επιστροφή περιουσιών στους νομίμους κατόχους, ακόμα και Ε/Κ, αρκεί αυτοί να αναγνωρίσουν την Τ/Κ διοίκηση!.. (Να θυμίσουμε εδώ ότι το 99,9% της γης της Αμμοχώστου ανήκει σε Έλληνες, αλλ’ αυτό για τους Τούρκους είναι μάλλον μια ασήμαντη… λεπτομέρεια, πέραν του αποτρόπαιου / του ειδεχθούς, εκ μέρους τους, … βιασμού των ψηφισμάτων του Ο.Η.Ε. για την υπόψη πόλη)!..

 

kypros-erntogan-amp-8211-tatar-anakoinosan-anoigma-toy-3-5-tis-ammochostoy-561439432

Ο ΡΤΕ ΣΤΑ “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” (19-07-2021)

 

Τα “έδεσαν” χρονικά λοιπόν τα 3 αυτά “Θ.Ε.” και μας έστειλαν έμμεσα το μήνυμα, κατά την επίσκεψη του ΡΤΕ στο νησί, γεγονός που απαντάει, που “προδίδει”, (κάτι που βεβαίως ποτέ οι Τούρκοι δεν έκρυψαν), και το γιατί η Κύπρος είναι / αποτελεί η βάση της τ/εξωτερικής πολιτικής διαχρονικά και ειδικότερα στις… μέρες μας!.. (Αυτή είναι και η απάντησή μας, ήτοι του “σάϊτ”, στην 2η επισήμανσή μας στην εισαγωγική μας παράγραφο)!..

Εμείς εδώ, πόσες φορές έχουμε γράψει πως η Κύπρος θα “ανοίξει” πολεμικά πρώτη και “μετ’ ου πολύ” θα ακολουθήσουν Θράκη και Αιγαίο;

Eπίσης! Πόσες φορές έχουμε εδώ γράψει και για το τί σημαίνει, ειδικά σήμερα, η Κύπρος για την Τουρκία, όπως και για το υφιστάμενο “σημερινό” τ/πολεμικό σχέδιο σε βάρος της; (Όπως και άλλα πολλά)!..

Να πούμε ακόμα και τί άλλο “προδίδει” το τριπλό αυτό τ/πολιτικό… άλμα (“άλμα τριπλούν”), σε μια περίοδο Ε-Τ υποτιθέμενου “μορατόριουμ”, μετά μάλιστα από την σχετικά πολύ πρόσφατη συνάντηση των Ε/Π-Θ Κ. Κ. Μ. και Τ/ΠτΔ ΡΤΕ, στην τελευταία “Σύνοδο Κορυφής” του ΝΑΤΟ!

Διαβάστε:

α. Την συνέχιση του νέου, μετά το αποτυχόν τ/ στρ-κό “Κίνημα” του 2016, τ/”Πολιτικο-Στρατιωτικού” δόγματος (“κλεμμένο” από τον “δικό” μας ΜΕΓΑ νεο-φιλόσοφο Κονδύλη), που λέγει ότι “η άμυνα αρχίζει πάντα από το έδαφος του αντιπάλου”, κάτι που οι Τούρκοι τα εφαρμόζουν με… συνέπεια συνεχώς (και) εναντίον μας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όντας εμείς ο κυριότερος των εξωτερικών εχθρών τους, όπως έτσι οι ίδιοι μας έχουν… εκτιμήσει!..

β. “Προδίδει”, για άλλη μια φορά, και πάλι σαφώς, την δολιότητα των Τούρκων!

Γιατί;

Διότι, ενώ υπάρχει πρόσφατα συμπεφωνημένο “ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ” και μάλιστα σε ανώτατο Ε-Τ επίπεδο, οι Τούρκοι προέβησαν στο αναφερθέν και επεξηγηθέν μόλις εδώ, “άλμα τριπλούν”, που περιελάμβανε ενέργειες “καθαρά” πολιτικά επιθετικές προς την Ελλάδα! (Πολιτική πλευρά του νέου τ/αμυντικού δόγματος, το οποίο πλέον κατέστη και τ/”Εθνικό Δόγμα”)!..

Θυμίζουμε! Και το 1974, ενώ υπήρχε εκεχειρία και διεξήγοντο συνομιλίες, ανάμεσα σε Ε. και Τ., στην Ελβετία, αυτοί απλώς προήλασαν, παραβιάζοντας την τότε κείμενη συμφωνία, καταλαμβάνοντας, από της εκεχειρίας, έως και του “ΑΤΤΙΛΑ-2”, την 15η Αυγ. , ένα πολύ μεγάλο μέρος του εδάφους της νήσου μας!..

Θα μου αντιτείνετε ίσως ότι τότε “τα πάντα ήσαν προδομένα”, κλπ!.. Και εγώ θα σας ρωτήσω! “Ασφαλώς και ήταν! “Μιλάμε” μάλιστα για “Διεθνή, Πολυσκελή και Πολυπλόκαμη, Προδοσία”! Ο.Κ.!..

Αυτό όμως αναιρεί την δολιότητα της τότε τ/συμπεριφοράς, που για την τότε περίπτωσή μας ήταν στρατιωτική, μια συμπεριφορά ιστορικά διαχρονική ή αναιρεί τον χαρακτηρισμό ως δολίας, της “σημερινής” τριπλής εναντίον μας τ/πράξεως – τ/συμπεριφοράς”, με την διαδήλωση των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη μας, με τον Σινιρλίογλου και το τ/κατατεθέν έγγραφο στον Ο.Η.Ε. για τα νησιά μας στο Α. Αιγαίο, όπως και με τα τεκταινόμενα στην Κύπρο τώρα (οι συνήθεις δηλαδή εορτές και πανηγύρεις για την εισβολή της 20ης Ιουλίου 1974, με “άρωμα” όμως φέτος σοβαρών πολιτικών προκλητικών αποφάσεων της Τουρκίας και του ΡΤΕ για την Κύπρο, αποφάσεις που κωλύουν “έτι περαιτέρω” την επιδιωκόμενη, όπως διεθνώς τονίζεται, λύση του “Κυπριακού”), υφισταμένου μάλιστα “μορατόριουμ”;

Οι Τούρκοι, για να το “ελαφρύνουμε” ίσως λίγο, (αν και δεν θα έπρεπε), συμπεριφέρονται ακριβώς σαν τις… γάτες, οι οποίες όταν σκούζουν, δεν ξέρεις αν τσακώνονται ή αν κάνουν “σεξ”!

γ. “Προδίδει” τέλος και ένα από τα σύνδρομα τα οποία “κατατρώγουν” ακόμη την ψυχή των Τούρκων διαχρονικά!

Ποιό;

Αυτό της “Περικυκλώσεως”, που στην Ε-Τ περίπτωσή μας, είναι “καθαρά” σύνδρομο “Περισφίξεως”!.. (Για σήμερα αυτό που σχηματίζει η γραμμή “Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος”).

Αν σ’ αυτό προσθέσετε, αγαπητοί αναγνώστες,

το σύνδρομο της “Δαμοκλείου Σπάθης”, που εκφράζεται από τις μυστικές κυρίως πρόνοιες της “Συνθήκης της Λωζάννης”, οι οποίες αναφέρονται ευθέως σε διάλυση της Τουρκίας στα 100 χρόνια της “Τ.Δ.”, ήτοι το 2023, της Τουρκίας βεβαίως, όπως αυτή συνεστήθη και αναγνωρίσθηκε διεθνώς, δια της Λωζάννης, το 1923,

το σύνδρομο του “εσωτερικού εχθρού”, … ρόλος που κυρίως “παίζεται” από τον περισσότερο πια από έναν αιώνα χειμαζόμενο (!) Κουρδικό λαό, τον οποίον όμως ουσιαστικά οι “Ισχυροί της Γης” επιδεικτικά αγνοούν, καθώς και

το σύνδρομο του “Μονίμως Αδικημένου” από την “Διεθνή Κοινότητα” τ/Κράτους, τότε μπορείτε να “καθήσετε” με τον… καφέ σας και με την ησυχία και ηρεμία σας και να προβείτε στο… Ψυχογράφημα της Τουρκίας, λέγε με της κυβερνώσας αυτήν, και(!) σήμερα, Στρατο-γραφειοκρατίας της!..

(Μην ξεχάσετε να συνδυάσετε τα παραπάνω, με όσα είχαμε γράψει για το τ/ “ξεψυχόν θηρίο”)!..

Τελευτώντας, απευθυνόμαστε στον Ε/Κο ΥΠΕΞ και του λέμε!

Μπορεί, σεβαστέ(!) μας Υπουργέ, οι Τούρκοι, και κυρίως ο ΡΤΕ, να μην χρησιμοποίησαν “σκληρή”, “βαριά” και γενικώς προκλητική ρητορική, κατά τις… εορτές τους φέτος στα “Κατεχόμενα” (για την “νίκη” το 1974 και για το “Μπαϊράμι”), κάτι που είχατε πει ότι θα δώσει και το… στίγμα τους, κλπ, (το γράψαμε με “δικά μας λόγια”… ), αλλά προέβησαν σε πολιτικά επιθετικές πράξεις στο Πεδίο, γεγονός που πιστεύω πως μας… συνεγείρει… σκληρότερα και χειρότερα!..

Τί λέτε και Εσείς;

ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ… ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ”!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-

 

ΥΓ

1. Μπράβο στον Πρόεδρο της “Κ. Δ.”, Κο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ο οποίος, μετά τους βανδαλισμούς των ανεγκέφαλων (ή πιθανώς και πρακτόρων, λέμε εμείς / οι ιθύνοντες νόες ίσως) στο “ΣΙΓΜΑ”, τόνισε πως ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(!) κάτι τέτοιους… τύπους να δημιουργήσουν συνθήκες διχασμού, όμοιες μ’ αυτές του 1974 και μάλιστα (προσθέτουμε εμείς), μιας αναλόγου με εκείνης κρισιμότητος σημερινής εποχής – περιόδου, σε ό,τι αφορά τα Ε-Τ και ειδικότερα σε μια περίοδο, κατά την οποίαν, έχει συζητηθεί στο τ/”ΣΕΑ”, η περίπτωση της πλήρους, δι’ αιφνιδιασμού, καταλήψεως και της υπολοίπου Κύπρου μας!..

Ορθώς ο Κος Εισαγγελέας τους απηύθυνε ακριβώς τις κατηγορίες τις οποίες οι πράξεις τους επιφέρουν, ενώ θα πρέπει να ανευρεθούν και συλληφθούν και οι υπόλοιποι βάνδαλοι, ώστε και να… σβήσουν, αμέσως και τώρα, οι όποιες σκέψεις κάποιων… , καταλάβατε, αλλά και να διαχωρισθεί σαφέστατα, πως άλλο είναι η Δημοκρατία και άλλο η Αναρχία και τελικά πως η Δημοκρατία είναι τελείως διάφορος της Αναρχίας!.. Και πάλι, καταλάβατε!..

2. Ρωτάμε!

Η έννοια του “Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος”, κλπ, υφίσταται ή όχι στο ελληνικό… “Στρατόπεδο”;

Έχει καταστεί πια “κοινό ε/… κτήμα”, ότι δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει ελεύθερη μητροπολιτική Ελλάδα, αν δεν υπάρχει ελεύθερη Κύπρος; (Το αντίθετο είναι “Ηλίου Φαεινότερον”)!..

3. Πέθανε, εκτός από τον Τόλη, και η επίσης πολύ μεγάλη Δημοτική μας ερμηνεύτρια, Φιλιώ ΠΥΡΓΑΚΗ!

Φιλιώ Πυργάκη: Στο Άργος η κηδεία της αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού

“Έφυγε” (3 ημέρες πριν τον Τ.Β.), σε ηλικία 82 ετών και κηδεύτηκε στο Άργος!

“Πάλευε” με τον καρκίνο 10 χρόνια!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ” και αυτήν, που μας… έκανε με τα τραγούδια-της πρώτα Έλληνες, αφού η δημοτική μας γενικώς ποίηση και μουσική, δεν είναι τίποτα άλλο από την… μελωδική ιστόρηση της πορείας του λαού μας, μέσα στον χρόνο, εδώ και 3500 χρόνια!..

4. Ρε Καραλή, δημ/φε “του κόλου”, και γνωστό Αρχι-Κομμούνι! Από πότε, ρε, ο Κομμουνισμός έγινε… Σοσιαλισμός και μάλιστα, όπως εσύ το “τερμάτισες” στην εκπομπή σου στο “Ραδιο-Κάναλο” του Βαζελο-Σωτηρακόπουλου, στις 19-07-2021, το Κ.Κ.Ε. έγινε και μέλος του “Δημοκρατικού Τόξου”;

“Δικτατορία του Προλεταριάτου”, τί ακριβώς λέγανε οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι στην ΕΣΣΔ, ρε “κοκκινο-φασιστάκι”, που έχεις ένα μικρόφωνο και υβρίζεις όσους ακροάτες σου, παλιο-χανούμι, έχουν διάφορο άποψη από την δική σου κρατούσα, ρε Καραγκιόζη;

Δεν έχεις ούτε καν σκεφτεί ότι αποτελείς ένα ζωντανό παράδειγμα, με την στάση σου, του τί  ακριβώς ήταν και είναι ο Κομμουνισμός, ρε… ελληνικής καταγωγής… Κιμ Γιουνγκ Ουν ;

Τέλος, δεν είσαι ούτε τρίχα απ’ τους όρχεις του Τσιάρτα, παλιοπαπάρα, που ενοχλήθηκε το κομμουνιστικό σου “είναι”, με όσα έγραψε ο μεγάλος αυτός αθλητής και Έλληνας, για τον Γ. Αντεντοκούμπο και την από “ανήθικη” έως “βρώμικη” στάση που έδειξε ξανά(!), κατά της Εθνικής μας του Μπάσκετ!.. (“Την έκανε” έξυπνα, για να παίξει στους τελικούς Μπάσκετ των Η.Π.Α.)!..

5.

Rusya’dan ABD’yi kızdıracak S-400 açıklaması: Türkiye ile ikinci anlaşma yakın.

Haberler.com – Haberler | Ekonomi

Türkiye’nin ABD ile kriz yaşamasına neden olan S-400 hava savunma sistemiyle ilgili Rusya’dan gündemi değiştirecek bir açıklama geldi. Rusya’nın askeri ihracat şirketi Rosoboronexport’un CEO’su Mikheyev, Türkiye ve Rusya arasında S-400’ler için ikinci bir anlaşmanın yakın olduğunu söyledi.

Rusya’dan S-400 savunma sistemi satın aldıktan sonra F-35 savaş jeti programından çıkarılan Türkiye, ABD ile kriz yaşamıştı. S-400’ler konusunda geri adım atmayan Türkiye’nin, Rusya ile ikinci bir anlaşma yapacağı iddia edildi.

“ANLAŞMA YAKIN”

Türkiye’nin Rusya’dan satın aldığı sistemle ilgili Rusya’nın askeri ihracat şirketi Rosoboronexport’tan açıklama geldi. Uluslararası hava ve uzay fuarı MAKS-2021 kapsamında konuşan Rosoboronexport CEO’su Alexander Mikheyev, Türkiye ve Rusya arasında S-400’ler için ikinci bir anlaşmanın yakın olduğunu öne sürdü. Tass haber ajansının aktardığına göre Mikheyev, “Projeyi önümüzdeki aylarda tamamlamayı bekliyoruz. Son görüşmeler yürütülüyor. Bir finansal model oluşturuldu. Proje içinde teknik iş birliği programı da yer alacak” ifadelerini kullandı.

F-35 KRİZİNDE YAŞANAN SÜREÇ

Türkiye’nin Rusya’dan S-400 satın almasına karşı çıkan ABD, bu sisteminin NATO sistemleriyle uygun olmadığını gerekçe göstererek Ankara’yı uyarmıştı. Türkiye’nin S-400’lerden vazgeçmemesi üzerine ABD, Türkiye’yi F-35 programından çıkarmıştı. Türkiye ve Rusya, 2.5 milyar dolarlık S-400 anlaşmasını 2017’de imzalamış, Haziran 2019’da da hava savunma sistemleri Türkiye’ye nakledilmişti.

Rusya'dan ABD'yi kızdıracak S-400 açıklaması: Türkiye ile ikinci anlaşma yakın

 

6. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ Ε/Κ ΑΞΚΟΥΣ, ΥΠΞΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ “ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ” ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΔ, ΤΟ 1974, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, “ΤΟΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ!.. 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ “ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ”!..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ… ΛΑΓΟΥΣ, ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!.. (Κατά το σοφόν του λαού μας “ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ”! Και τί… ΑΜΑΡΤΙΑ για την περίπτωσή μας, έ);

-/-