2 Σοβαρές Τουρκικές… Αποδείξεις Παρακολούθησης του Ελληνικού “ΘΡΥΛΟΥ”!

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Φίλοι μου!

– Αυτός εδώ ο ιστότοπος αναστάτωσε και αναστατώνει ακόμα “τα μέγιστα το Τ/ΓΕΕΔ και ασφαλώς και τη ΜΙΤ!

– Τις προάλλες σας είχα γράψει, (όσοι μας παρακολουθούν σωστά, θα το θυμούνται), πως οι Τούρκοι  Ειδικο – Επιχειρησιακοί” Αστυνομικοί (“ÖHP“), είχαν γράψει, σε τοίχο του ηρωϊκού Σουρ, του Ντιγιάρμπακιρ, (ηρωϊκού, από το θρύλο που έγραψε εκεί πρόσφατα η ένοπλη Κουρδική αντίσταση, απέναντι στη τ/στρατοκρατία και τυραννία), πως δικός μας Άγγελος είναι ο REİS, εννοώντας τον ΡΤΕ! Επίσης, απαντητικά σε εμάς, που είχαμε ακόμα τότε τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, έγραψαν, πως: Εμείς έχουμε τον Ψηλό” / “Bizde Uzun Adam Var! (ΑΠΟΔΕΙΞΗ 1η)

– Την Κυριακή, 07-08-2016, η τουρκική ε/φ “Akşam” / “Βραδυνή (η μετάφραση επί το ελληνικότερον και… ελεύθερα) έγραψε, στην 1η της σελίδα, και στο κέντρο τηςπροσέξτε(!), πως ο φερόμενος ως ένας εκ των “κεφαλών” του αποτυχημένου στρατιωτικού “Κινήματος”, για την ανατροπή του ΡΤΕ, αν όχι ο επικεφαλής, Αντιπτέραρχος (ε.α.) Ακίν Οζτούρκ, (ακόμα φέρει το βαθμό του, όπως και όλοι οι στρατιωτικοί FETÖ-cü-ler, αφού δεν έχουν δικασθεί, καταλάβατε), είχε διατάξει (ως μέλος πια του τ/ΑΣΣ, αφού Α/ΓΕΑ είχε αναλάβει ο Αντιπτέραρχος Αμπιντίν Ουνάλ), τη μελέτη φόρτωσης πολεμικού (βομβαρδιστικού) α/φ, (κάτω από τα φτερά του), με 12 κατευθυνόμενους με λέϊζερ πυραύλους AGM-114 Hellfire, 10 GBU-58 MK-81S, 6 GBU-12 MK-82 και με ένα πολυβόλο, για την ασφάλειά του! Η διαταγή του Οζτούρκ ήταν να είναι έτοιμο το α/φ, (το οποίο θα είχε τη δυνατότητα να μένει στον αέρα επί 6 ώρες), μέχρι τις αρχές Ιουνίου, του 2016, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί κατά των Κούρδων του “ΡΚΚ”, στο Β. Ιράκ, και αλλού!.. Όμως φίλοι μου το… έργο δεν ευοδώθηκε, αφού οι Επιτελείς και οι Τεχνικοί (προφανώς) φέρεται να είπαν στον Οζτούρκ ότι δεν θα ήταν αρκετό ή  ικανοποιητικό επιχειρησιακά ένα τέτοιο… α/φ! Είναι προφανές φίλοι μου ότι του παρουσίασαν οι Επιτελείς αρνητική, τη σχέση κόστους – αποτελέσματος και έτσι τελικώς, τον έπεισαν!

Ξέρετε πώς θα ήταν το όνομα του α/φ αυτού αγαπητοί; Θα ήταν ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“(!) και στα τουρκικά BAŞMELEK, αν και το είχαν και… “λατινιστί”, (εννοώ με λατινικούς χαρακτήρες), ήτοι ARHANGGEL! Είπατε τίποτα; (ΑΠΟΔΕΙΞΗ 2η)

– Και η ευρυτάτης κυκλοφορίας φιλοκυβερνητική ε/φ “Akşam καταλήγει: “Φανταστείτε τί θα γινόταν στην χώρα, αν εδημιουργείτο ένα τέτοιο α/φ, αφού οι… “Φετοτζουλέρ”, (καταλάβατε), θα βομβάρδιζαν όλες τις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας“!.. (Το ακριβές νόημα των γραφομένων της)!..

– Είναι φανερό φίλοι μου πως οι Τούρκοι παρακολουθούσαν τον ιστότοπό μας και τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, όπως και τώρα παρακολουθούν τον ΕΛΛΗΝΑ!

– Αν θέλετε τη γνώμη μας, για το ποιοί  ενημέρωσαν τους Τούρκους, αρχικώς, για εμάς, πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι: (Σας υπενθυμίζω το… Μάθημα, το πώς σκεπτόμαστε, με βάση πάντα το “τί έχουμε στα χέρια μας”, πληροφοριακά! Δεν απορρίπτουμε καμία εκδοχή και τολμούμε, οι… προχωρημένοι, την αναφορά της επί τοις % ποσόστωσης! Όταν γράφουμε στο… κοινό επιτρέπονται τα… “παιχνίδια”, αλλά μόνον εκεί)!

   – Οι Αλβανοί! 80%

 – Ο Αμερικανός ΑΚΑΜ (ο ψηλός ο “Ναύτης”) στην Αθήνα, με τον οποίον έχουν άριστες σχέσεις, αφού οι Αμερικανοί καλύπτουν με τις εγκαταστάσεις τους και τα μηχανήματά τους όλη την Ελλάδα και ασφαλώς όχι μόνον! 10%

 – Κάποιο όργανό τους μέσα στην Πρεσβεία τους, στην Αθήνα, που ασχολείται με το… “ψάξιμο” του ελληνικού Διαδικτύου / Τ/Χάκερ, κλπ. 4%

 –  Επίσης, η ίδια η ΜΙΤ, η οποία καλύπτει την Ελλάδα δορυφορικά, αλλά και με το GES* ή και με το ειδικό τ/τμήμα “Κυβερνοπολέμου”! 4%

 –   Οι Ισραηλινοί, με τις εφάμιλλες, αν όχι καλύτερες των Αμερικανών, τεχνικές δυνατότητες! 1%

 –   Κάποιος  Έλληνας  συνεργάτης  τους, (ή “παίκτης”, “διπλός” δηλαδή, ο οποίος μπορεί… “να πουλάει ψάρια”), μέσα στα ελληνικά Επιτελεία ή στην ΕΥΠ! 1%

– Φίλοι Τούρκοι!

– Πετύχαμε το 60% (50%+10%) απ’ αυτό που θέλαμε και αυτό είναι το γεγονός ότι μας διαβάζετε (50%) και πως λίγο σας έχουμε επηρεάσει (10%), όπως εκτιμούμε, από τις κατά καιρούς πράξεις σας ή από τα λεγόμενά σας! Το άλλο 40%, το οποίο είναι και το πιο βασικό, είναι ο στόχος μας να μας ακούσετε πλήρως και να αλλάξετε μυαλά, κυρίως η Στρατογραφειοκρατία σας, (δεν έχει σημασία αν τώρα είναι Ισλαμικο-Κεμαλική, αν χθες ήταν Κεμαλική και αν αύριο θα είναι Ισλαμική), η οποία σας σέρνει κατευθείαν στον γκρεμό!

– Απ’ αυτό εδώ το “σάϊτ”, μια ελληνική “Στρατιά, η δύναμη της οποίας, αριθμητικά, είναι τώρα μία… Δρία (-), σας κάλεσε επανειλημμένως  να ανανήψετε και να αλλάξετε μυαλά και ρότα! Αυτό φίλοι Τούρκοι, στρατιωτικοί και άλλοι, η Στρατιά δεν το έπραξε έτσι απλά, με ένα κάλεσμα, αλλά κάθε φορά χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία και αναλύσεις, οι οποίες δύσκολα αντικρούονται, αντιπαλεύονται! Αν θυμηθείτε ό,τι γράφηκε ή και γράφετε εδώ και σας αφορά, θα δικαιώσετε του λόγου μου το αληθές!

– Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ φίλοι Τούρκοι, που τόσο σας επηρέασε και έφτασε να σας προβληματίσει ακόμα περισσότερο, (κάτι που εκτιμάται ως πολύ καλό), κυρίως με το πόσο πολύ σας γνώριζε:

    1.  Πλέον   δεν   υπάρχει,   αφού   έφυγε   στους…   ουρανούς και αντικαταστάθηκε από τον… ΕΛΛΗΝΑ, στον Ελληνικό ΘΡΥΛΟ!

    2.  Δεν  είχε,  όπως  αποδείχτηκε, ουδεμία σχέση με τις σημερινές ΕΕΔ, αφού αυτές τις νέμονται, (όπως πολύ καλά το γνωρίζετε, από άμεση ή “πλάγια” πληροφόρηση, και το γράφετε και στα διάφορα σάϊτ σας και κυρίως στα “φόρουμ” σας), οι ΝΑΤΟ-ϊκοί, οι Μασώνοι και οι ανίκανοι Κομματικοί – Συστημικοί, όλοι αυτοί που “πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο”, για να γίνουν… Ιεραρχία και να πάνε στα χωριά τους, να πούνε, “κυττάξτε γίναμε Στρατηγοί, κατακτήσαμε την… πόλη!..

Τέλος, όλοι αυτοί ρε Τουρκο-Μογγόλοι, από Πληροφορίες, και ειδικά περί Τουρκίας, είναι επιφανειακοί και κυρίως πρέφουρες και στηρίζονται -πληροφοριακά- σε κάτι… τροφίμους Πρεσβειών, σε κάτι Πανεπιστημιακούς, κανονικούς ή πλαστούς – πρακτοράκια των Δυτικών, καθώς και σε παλαιούς και σήμερα… φτωχούς”(αχαχαχαχα)… “ήρωες, που “πέρασαν” από την ΕΥΠ και σήμερα τους “παίζουν μπαλίτσα” / τους χειρίζονται οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ! Ένας απ’ αυτούς, φέρεται ότι ενημέρωσε πιο γρήγορα και μάλιστα δια ζώσης τον… Καμμένο, απ’ ότι ο Φιντάν τον Ακάρ, για την 15η Ιουλίου 2016! (Προς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο δικός μας, ενώ ο Φιντάν στις 16:30)!.. 

Υπάρχει βεβαίως στις “Πληροφορίες” μας, μια πολύ δυνατή “φουρνιά” λίγων νεαρών” Στελεχών από κάτω τους, (αυτούς να τους φοβάστε Τούρκοι), που όμως δεν την γουστάρουν, επειδή -κυρίως-  εκθέτει τη… γύμνια τους και την έχουν ουσιαστικά ακέφαλη ή με επικεφαλής… “περαστικούς” κυνηγητικούς κύνες!.. Μόλις την “ξεζουμίσουν” τη φουρνιά αυτή, θα την “πετάξουν”, διότι εκεί… ψηλά(!) είναι συνολικά, ΥΑΙΝΕΣ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων! Μία απ’ αυτές τις εξαιρέσεις ήλθε πρόσφατα στην χώρα σας, πριν από το δήθεν “Πραξικόπημά” σας και λέγεται Αντι-Πτέραρχος ΓΙΑΓΚΟΣ, (τί BREEDLOVE και… παπαριές Τούρκοι, που τον είχαν κάνει και Στρ. Δκτη του ΝΑΤΟ), ενώ μια άλλη εξαίρεση, που και αυτήν την ξέρετε, είναι ο νυν Στρατάρχης μας, Αντι-Στράτηγος ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ

Εσείς ρε “φιλαράκια” είχατε και έχετε τον λάθος… Κεμαλισμό, (αυτό που λέτε σήμερα Κεμαλισμό, δεν είναι αυτό που πρέσβευε ο μεγάλος πράγματι, για εσάς ασφαλώς, ηγέτης σας Κεμάλ, και το ξέρετε), που κατ’ εμέ σας κατέστρεψε και καταστρέφει, και εμείς είχαμε και έχουμε τον άκρατο Κομματισμό και τη φιλαρχία! “Κρατείστε” αυτό λοιπόν, αν κάτι από τα παραπάνω δεν αντιλαμβάνεστε, αν και πιστεύω ότι -ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια- μας έχετε… “σπουδάσει”!..  

   3.  Είχε “Αγγέλους” του, παντού στην χώρα σας! Και μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ και μέσα στο Τ/ΥΠΕΞ, ακόμα και στη ΜΙΤ! Έτσι μας έλεγε τουλάχιστον και η … καθημερινότητά σας, μας το αποδείκνυε!

   4.  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ  που τον διαδέχθηκε είναι στην “γραμμή” του και καλόν είναι να τον παρακολουθείτε, αφού σε ένα από τα επόμενα άρθρα του, με τίτλο ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ=ΑΡΧΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ, θα καταλάβετε, αν και το ξέρετε ήδη, ότι και αυτός είναι γάτος, όχι ασφαλώς όπως ο ΑΓΙΟΣ, ο οποίος θα δείτε πχ πως ό,τι έγινε στην χώρα σας πρόσφατα, σας τα είχε γράψει από το Φεβρουάριο!

 • ΤΟΥΡΚΟΙ! (Απευθύνομαι κυρίως στους Κεμαλιστές)!
 • Σας αφήνω / -με και σας ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΜΕ που μας παρακολουθείτε! Κυττάξτε όμως να συμμορφωθείτε με τις “τζάμπα” και ειλικρινείς συμβουλές που σας έχουμε δώσει και θα συνεχίζουμε να σας δίνουμε, γιατί αλλιώς, 
 •                                                       
 •                                                     “ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ“!!!
 • Γιατί το κάνουμε; Διότι:
 • Η ζωή είναι γλυκειά και ένας πόλεμος θα είναι για εμάς “Πόνος” και για εσάς ολοκληρωτική Καταστροφή“(Κ/Φ)! Σε κάθε περίπτωση και οι 2 μας, θα υποφέρουμε! Αυτό θέλετε; Νομίζω πως ΟΧΙ, εκτός από κάτι πνευματικά αρρώστους, οι οποίοι, λόγω ΡΤΕ, (θα τον χάσετε σύντομα αυτόν), μοιάζει να έχουν αυξηθεί σημαντικά!..
 • Τουλάχιστον το 1/3 από εσάς είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες! Δείτε επιτέλους την αλήθεια!..
 • Θέλουμε να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας, ότι σας προ-ειδοποιήσαμε ή -αν θέλετε- ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε, ώστε να ζήσουμε τη μικρή ζωή, που ο ίδιος ΘΕΟΣ έδωσε και σε εσάς και σε εμάς, ειρηνικά! (Πάντα ρε Μογγόλοι, ο ένας απ΄ τους 2 μας, θα πρέπει να κρατάει τα “μπόσικα”! Καταλάβατε)!
 • Αρκούν οι παραπάνω λόγοι!
 •                                                                                   ΧΑΙΡΕΤΕ“!
 •                                                                               ΕΛΛΗΝΑΣ” 

 

* Διαβάστεεδώ και τώρα, (και “δίκην… μαθήματος“), όσοι ασχολείστε επαγγελματικά και όσοι γνωρίζετε Τουρκικά, για τοGES“, (“Genelkurmay Elektronik Sistemleri Komutanlığı” / παλαιά Διοίκηση του Τ/ΓΕΕΔ, η οποία τώρα ευρίσκεται στηΜΙΤ“), και θα καταλάβετε από την… “επιλογή” μέρους άρθρου που σας παρουσιάζω, ότι οι επικοινωνίες σε όλη την Τουρκία και όχι μόνον στις ΤΕΔ, και μάλισταΤΟ ΟΛΟΝ“(!!!), ελέγχονται πλέον από τις ΜΥ της Τουρκίας και άρα, για την παρούσα χρονική περίοδο, από τον ΡΤΕ! (Με τα συστήματά του το “GES” δύναται να ελέγχει σχεδόν όλα τα Βαλκάνια και ένα μεγάλο μέρος της Μ. Ανατολής, της Κ. Ασίας και του Καυκάσου)!..

… İstihbaratın, dış politika, iç politika, güvenlik, ülkenin bekası, ekonomi vb. çok değişik alanlarda zorunlu bir ihtiyaç olduğu ve bu ihtiyacın insan topluluklarının yönetimiyle birlikte başladığını söylemek yanlış olmaz. Devlet yönetiminin ve uluslararası ilişkilerin karmaşık bir hal aldığı, müttefikler arasında bile çıkar çatışmalarının açıkça görünür hale geldiği günümüzde istihbarat çok büyük önem kazanmıştır.

Özelliklede teknolojik gelişmelerin verdiği imkânlar, iletişim alanındaki gelişmeler, istihbarat örgütlerine bilgi elde etmek açısından çok elverişli bir ortam sağlamıştır. İstihbaratı, belki kabaca iç istihbarat, dış istihbarat diye bir ayrıma tabi tutmak mümkün.

İnsan istihbaratı, sinyal istihbaratı, uydu istihbaratı, açık kaynak istihbaratı gibi kullanılan vasıta ve kaynaklara göre de sınıflandırılabilir.

Seviyesine veya konusuna göre stratejik, taktik, iç güvenlik, asayiş vb. de bölümlendirilebilir.

Tabii, kullanım alanına ve hangi alana hizmet ettiğine bağlı olarak askeri istihbarat ,ekonomik istihbarat vb. de adlandırılırlar.

Ülkelerin istihbarat örgütleri de bu ayrım çerçevesinde isimlendirilirler. İstihbaratı ve istihbarat örgütlerini iki bölüm olarak düşünebiliriz.

Birincisi haber kaynakları vasıtaları ve bunlardan bilgi temin edilmesidir.

İkincisi bu elde edilen bilgilerin analiz edilmesi ve ne anlam ifade ettiğinin ortaya çıkarılmasıdır.

Analiz sonucu elde edilen istihbaratın kullanılması icracı makamlara ait olup, istihbarat örgütlerinin görevleri dışındadır. Gerçi günümüzde CIA, MİT, MOSSAD, MI6 vb. insan istihbaratı amacıyla teşkil edilmiş istihbarat örgütleri, gizli servis olarak teröristlerle görüşmeden, muhalifleri örgütlemeye kadar çok değişik maksatlarla kullanılmaktadır. Bu da istihbarat örgütlerinin devlet yönetiminde önemli bir yer elde etmesine imkân vermektedir. Bazen bu durum istihbarat örgütlerinin görevlerini, yetkilerini, imkân ve kabiliyetlerini aşan işlerle uğraşmalarına ve skandallara yol açmalarına neden olmaktadır.

Bütün ülkelerde iç ve dış istihbarat örgütleri ayrılmıştır. Tabii ki bu istihbarat örgütleri arasında iş birliği ve koordinasyon mevcuttur. İstihbarat örgütleri branşlarına göre de ayrılmışlardır. Sinyal istihbaratı (NSA), Uydu istihbaratı, insan istihbaratı (CIA, MI6, MOSSAD) vb. belli konularda branşlaşmışlardır. Özellikle de sinyal istihbaratı, uydu istihbaratı, harita, görüntü istihbaratı gibi konular ülkenin güvenliği ile yakından ilgili olduğundan ve bunlardan elde edilecek bilgiler hem barış zamanında, hem de muhtemel bir harp ve çatışma ortamında kullanılacağından Milli Savunma Bakanlığı’na bağlanmıştır.

Hemen hemen her ülkede askeri istihbarat ayrı bir istihbarat örgütü olarak tesis edilmiştir.

Almanya bundan 4 yıl kadar önce askeri istihbarat örgütünü BND’nin içerisine almıştır. Fakat uydu istihbaratı, sinyal istihbatı bir haber kaynağıvasıtası olarak silahlı kuvvetlere bağlı kalmıştır. Ayrıca BND’de hem bilgi temini hem de analiz faaliyetlerinde, bir Tümgeneralin başkanlığı altında çok sayıda asker görev yapmaktadır.

GES’İN ÖNEMİ / ΠΡΟΣΟΧΗ! “Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Τ/ΓΕΕΔ

Türkiye’ye baktığımızda MİT hem iç hem de dış istihbarattan sorumludur. Aynı zamanda sinyal istihbaratından da sorumludur.

Nedir sinyal istihbaratı? (Εδώ προσέξτε περισσότερο)!

Haberleşmeden, elektronik istihbarata, radarların izlenmesine kadar çok değişik alanları kapsayan bir istihbarattır. Özellikle de hedef olarak belirtilen ülkelerin hem haberleşmelerini hem de radarları, uçakları ve gemilerinin, hava savunma sistemlerinin, füzelerinin radarları dahil her türlü elektronik vasıtası hakkında bilgi sahibi olmayı, bu vasıtaların belirlenmiş sayıdaki parametrelerini tespiti, depolamayı, güncelllemeyi ve zamanı gelince de kullanmayı sağlayan sinyal istihbaratı silahlı kuvvetler için, tabii ülke güvenliği için büyük önem arzetmektedir.

– Καταλάβατε τώρα, γιατί σας έγραφα, ό,τι σας έγραφα, από την 1η στιγμή των γεγονότων της 15ης Ιουλίου 2016;

– Καταλάβατε τώρα, γιατί έγραφα ότι όλοι εκείνοι που έλεγαν ότι οι… δήθεν Πραξικοπηματίες δεν κατέλαβαν την “ΤΙΒ”, την “Türk TELEKOM” και τους… τ/δορυφόρους, (άραγε ποιούς δορυφόρους), και γι’ αυτό τάχα απέτυχανέλεγαν… (με το συμπάθιο) παπαριές;

– Πιστεύω πως τώρα ΚΑ-ΤΑ-ΛΑ-ΒΑ-ΤΕ!!! Ο “ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ” των ΠΑΝΤΩΝ, στα τηλεπικοινωνιακά, (ας το γράψω έτσι… ερασιτεχνικά), ήταν (από το 2012) και παραμένει εντός της ΜΙΤ! Γι’ αυτό και φαγώθηκαν οι “ακραίοι” Κεμαλιστές να γυρίσει και πάλι η υπόψη Διοίκηση, στο Τ/ΓΕΕΔ! Ο λόγος; Πώς θα έκαναν / θα κάνουν Πραξικόπημα, αν δεν ελέγχουν τις επικοινωνίες;

– Γι’ αυτό φίλοι μου και σας έγραψα, (λίγο μετά από τις 15-07-2016), ένα ολόκληρο άρθρο, για την πιθανότητα, αυτό που έγινε στην Τουρκία, στις 15-07-2016, να ήταν: Απόπειρα Ανατροπής του ΡΤΕ, από τους Κεμαλιστές, μέσω των… Γκιουλενικών, (θα το θυμάστε οι… “τυπικοί”, πάτε και διαβάστε το πάλι), Γκιουλενικοί, οι οποίοι “έπνεαν τα λοίσθια” και έτσι αποφάσισαν, (οι “κεφαλές” τους ασφαλώς), “να τα παίξουν” “όλα για όλα”, ξέροντας ότι οι πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματός τους ήταν από απειροελάχιστες, μέχρι μηδενικές!

Ουσιαστικά δηλαδή μπορούμε να πούμε ότι οδηγήθηκαν οι Γκιουλενικοί να κάνουν ό,τι έκαναν! Γι’ αυτό και  o Στρατηγός (ε.α.) Eνγκίν Άλαν δικαιώνοντάς-με, δήλωσε πρόσφατα, (μιλώντας για τις αποφασισθείσες στρατιωτικές μεταρρυθμίσεις, όπως ονόμασαν οι Κυβερνητικοί τις ριζικές αλλαγές που επέβαλαν στις ΤΕΔ οι ίδιοι), πως, αν πετύχαιναν οι Γκιουλενιστές στο εγχείρημά τους, κάποιοι από την νυν στρατιωτική ηγεσία θα τους αγκάλιαζαν και θα τους αποκαλούσαν τα παιδιά μας” / “our boys!.. Τί σας είχα γράψει και εγώ; Για πάτε και δείτε!.. Διαβάστε επίσης το άρθρο, με τίτλο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑκαι από κάποια σημεία του, οι ασχολούμενοι και γνωρίζοντες, θα αντιληφθείτε!..

(“Ακραίοι” είναι οι Σκληροί Κεμαλιστές / σας έχω γράψει και γι΄αυτούς πρόσφατα / θυμηθείτε και τα σχήματα, τα οποία σας παρουσίασα, απόντος του ΜΕΛΙΔΩΝΗ, επίσης πρόσφατα)!

                                                                                               – / – 

Türkiye’de Gnkur. İstihbarat Başkanlığına bağlı olarak görev yapan ve sinyal istihbaratından sorumlu Genelkurmay Elektronik Sistemler Komutanlığı (GES) bir oldu bitti ile MİT’e bağlanmıştır. Amacın stratejik istihbarat üreten GES gibi kritik kuruluşların MİT bünyesine alınarak bütünlük sağlamak olduğu belirtilmekle beraber ülkede bir istihbarat tekeli yaratmak olduğu anlaşılmaktadır. GES Komutanlığı sahip olduğu vasıtalarla ülke savunmasına çok önemli katkı sağlayan bir kurumdu ve umarım aynı etkinliği MİT bünyesine geçtikten sonra da gösteriyordur. Tabii silahlı kuvvetlerle doğrudan temas ve bilgi sağlama imkânı kaldırılmamışsa. Gnkur. İstihbarat Başkanlığında kalan sadece analiz bölümü ve haber kaynağı olarak da Askeri Ataşeler. Geriye kalan bilgiler ve istihbarat MİT tarafından verilecek. Peki MİT içerisinde görevli asker sayısı TSK’nin ihtiyaç duyduğu analizleri karşılamaya yeterli mi? Sanmıyorum. MİT içerisindeki asker sayısı yok denecek kadar azdır. Maalesef bizde sivilleşme dendiği zaman, siyasi otoritenin kontrolü değil de askersizleştirme anlaşıldığından, MİT de aynı anlayış hâkim olmuş ve askeri istihbarat ne idüğü belirsiz bir duruma sokulmuştur. Açıkcası ülkenin savunması, yapılan düzenlemeler ve bir takım kuruntular sonrasında, askeri istihbaratın yetersizliğe itilmesiyle büyük bir yara almıştır.

MİT’E MAHKÛM ETMEK YANLIŞ

Düzenlemeler yapılırken kurumların yüzyıllar içinde oluşturdukları kurum kültürü muhafaza edilmeli ve kurumları işlevsiz hale getirecek, onları etkisizleştirecek değişikliklerde titizlik gösterilmelidir. Birtakım kuruntular, dedikodular ya da saplantılarla hareket ederek ben yaptım oldu mantığıyla ifade edilebilecek düzenlemeler TSK’lerini etkisiz hale getirebilir. Askeri istihbarat çok önemli bir işlevi yerine getirmektedir ve ancak sivilasker bu yapıyı ve felsefeyi bilenler tarafından yapılmalı ve yönetilmelidir. Aksi ülke savunması için zafiyettir. TSK’yı ihtiyaç duyduğu istihbarat elde etmek yeteneğinden mahrum bırakmak ve onu sadece MİT’e mahkûm etmek çok yanlış bir uygulamadır. Türkiyenin savunması bundan zarar görür. Harbe hazırlık ve ülke çıkarlarının korunmasında, siyasi otoritenin vereceği görevleri ifasında çok önemli bir zafiyet yaratır. Ülkenin yönetilmesi, iç güvenlik, dış politika, ülke çıkarlarının korunması, savunma TSK yeteri kadar hazırlıklı olmadan yapılamaz. TSK’nın verilecek her türlü göreve hazır olması için askeri istihbarat ve ona sağlanan imkânlar hayati önemdedir. Bu konuda bir şey bilinmiyorsa ya da TSK yetkililerine güvenilmiyorsa bile diğer ülkelerin askeri istihbarata verdiği öneme ve onların uygulamalarına bakılıp, neler yapılması gerektiği öğrenilebilir.     …

                                                                                                – / – 

ΥΓ.

1. Μαζέψτε όλα τα λιμά σας στην Ελλάδα, τα οποία να ξέρετε ότι ζουν, διότι έτσι θέλουν… κάποιοι και απλώς εμείς υπομένουμε, τους ανεχόμαστε! Είναι όλοι τους γνωστοί, μέχρι… 3ης γενεάς!..

2. Κόψτε λοιπόν τις… μαλ…ες, όπως για παράδειγμα, με τις φωτιές! Μόλις χθες είχατε τη φωτιά στο Μπαλικεσήρ, αλλά σ’ αυτήν δεν υπάρχουν Έλληνες “από πίσω”, Τούρκοι! Εσείς αμέσως, (σήμερα, 09-08-2016), “κτυπήσατε” και πάλι στη Ν. Εύβοια, αυτήν τη φορά! Μαζί με το κτύπημά σας στη Β. Εύβοια, προ ημερών, μας οδηγείτε να σκεφτούμε πως στοχεύετε στο κόλπο γκρόσο, δηλαδή στο να κτυπήσετε (στρατιωτικά) την Εύβοια, αφού κυριαρχήσετε αεροναυτικά στο Κ. Αιγαίο, (κάτι που το βλέπω αρκούντως “χλωμό”), και να βγείτε προ των… Αθηνών!!! Με τους Έλληνες έχετε να κάνετε… Τούρκοι, το λαό των… εκπλήξεων!.. (Όπως εσείς είστε ο λαός της… δολιότητος και της βαρβαρότητος)! Αν θα θέλαμε, πειστείτε ότι σας καίμε τη ΣΜΥΡΝΗ ή όλη την Ανατολική πλευρά της Πόλης και… εύκολα, χαλαρά!!! Με το Μπαλικεσήρ θα ασχολούμασταν;

3. Ξέρετε φίλοι μου ότι ο Τούρκος, Αρχι-Συνεργάτης της ΜΙΤ, μεγαλοεπιχειρηματίας Τσαβίτ Τσαγλάρ, ο οποίος γενικώς “ξαναπαίζει” τώρα με την προσπάθεια επαναπροσέγγισής σας με τη Ρωσία, (και τόσο καιρό τώρα “παίζει”, μέσω της… “κρυφής / μυστικής διπλωματίας” σας, με την… “Αρκούδα”), αυτός ο “τύπος”, που είχαμε να τον ακούσουμε από την παράδοση σε εσάς του Κούρδου ηγέτη Οτζαλάν, όταν μετέφερε με το ιδιωτικό του α/φ την Ομάδα της ΜΙΤ στην Κένυα, για να τον παραλάβει και να τον φέρει πίσω στην Τουρκία, [σε συνεργασία με τη CIA και την ελληνική Κ-Β Σημίτη, όπως και έπραξε, με επιχειρησιακό επικεφαλής τον Στρατηγό (ε.α.), τέως μέλος του τ/”Ειδικού Γραφείου Πολέμου” και τέως Βουλευτή του “ΜΗΡ”, Ενγκίν Άλαν], ξέρετε λοιπόν ότι είναι Δυτικο-Θρακιώτης;

– Ερωτάται τώρα η ΕΥΠ! Έχει έλθει τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα ο Τσαγλάρ και μάλιστα στη Θράκη μας και αν “ναι”, γιατί έζησε; Θα μου πείτε, ο Τ/Κ Ακίν, τέως Υπ. Γεωργίας του Ψευδοκράτους και Δυτικο-Θρακιώτης και αυτός στην καταγωγή, ο οποίος ήταν ένας από τους δολοφόνους του ΗΡΩΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, που σε λίγες ημέρες θα θυμηθούμε και πάλι τη ΘΥΣΙΑ του, (όπως ασφαλώς και του Τάσου Ισαάκ), σκοτώθηκε / δολοφονήθηκε, όταν είχε έλθει στην Κομοτηνή; Έχετε δίκιο, όχι, δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε υπήρχε περίπτωση να γίνει, αφού αυτοί είναι οι Έλληνες Πολιτικοί!.. Εδώ θα μου πείτε ότι, ακόμα ο Κος… ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, δεν τοποθέτησε το άγαλμα του ΣΟΛΩΜΟΥ, που είχε δωρήσει στους Κυπρίους αδελφούς μας ο τραγουδιστής Ν. Σφακιανάκης! Γιατί άραγε Κε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, επειδή ο τραγουδιστής δηλώνει ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ; Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο; ΝΤΡΟΠΗ(!) Κε Αναστασιάδη και ήσουν και ΕΟΚΑ-τζής!..

4. Και μιας και ο λόγος για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

                                                                                Κε ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

– Θυμάσαι τί φώναζαν οι οπαδοί του Βάζελου, στον ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ή Τζίγκερ, (στην περίπτωση εκείνη βεβαίως αδίκως), επειδή νόμιζαν ότι αυτός έφταιγε για τα (διαρκή) χάλια της πράσινης μουχρίτσας; Του φώναζαν: ΠΟΥΛΑ και ΦΥΓΕ!!!

– Ο νεαρός ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ δεν παίζεται! Δεν το βλέπεις ότι είναι… ΑΛΟΓΟ ΚΟΥΡΣΑΣ; Άρα:

                                                                           Κε ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! (Αναλογικά πάντα)!

                                                                           ΠΟΥΛΑ και ΦΥΓΕ“!!!

5.  Η τουρκική λίρα, μετά από τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου 2016, υποτιμήθηκε 7%, το οποίο σημαίνει πως η Τουρκία απώλεσε ένα ποσό της τάξεως των 300 δις $ Η.Π.Α.!..

6. Μην χάσετε το επόμενο άρθρο, με τίτλο Επανάληψη = Αρχή Μαθήσεως, που θα πιστοποιήσει 100% την εγκυρότητα(!!!) του παρόντος Ιστότοπου!

                                                                                                –  /  –