2, 3 ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ, ΜΕΤΑΞΥ… “ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ”!..

Φίλοι μου / μας!

25-10-2021

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (56)

Γιώργος Καραμέρος (@karameros) | Twitter

 

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!..

«Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ»!

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΗΜΩΝ ΤΩΝ… ΛΑΚΕΔΩΝ, ΠΩΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ MONON ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΕΟΥ!!!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ!

-/-

 

1.Δηλαδή όλα τα ντόπια και ξένα στην χώρα πολιτικά αποβράσματα έχουν λόγο, διεκδικούν θέσεις και γενικώς «Γη και Ύδωρ» και δεν έχει ή δεν θα πρέπει να έχει λόγο, θέση και άποψη ο τέως Βασιλιάς των Ελλήνων και η οικογένειά του, η οποία αποτελεί ένα τεράστιο Κεφάλαιο στην νεότερη ε/Ιστορία, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση του σημερινού ε/Κράτους;

Τί λέτε ρε Σόρος-Συριζο-Κομμούνια και όποιοι άλλοι; «Πάτε καλά»;

2. Στην Ελλάδα, όπου ουσιαστικά ακόμα κυβερνά το ΚΚΕ και οι παραφυάδες του, αποδεκτές απ’ αυτό ή όχι, (Σόρος – Σύριζα, κλπ), η Αστυνομία διώκεται! Αποδεκτή είναι μόνον η νέο-«ΟΠΛΑ» των Εξαρχείων!..

Κε Π-Θγέ!

Πρόσεξε, μην αποκαλέσουν την Κ-Β σου «ΧΕΣΜΕΝΗ», οι ίδιοι οι σημερινοί φιδο-αντίπαλοί σου, με πρώτους αυτού του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», που ήδη ξεκίνησαν την γελοιοποίηση της, πετυχαίνοντας να σε κάνουν να στείλεις κατηγορούμενους τους Αστυνομικούς, στο συμβάν στο Πέραμα!.. Τί είναι αυτή η ξεφτίλα ρε συ Κυριάκε; Η Δικαιοσύνη λοιπόν στην Ελλάδα, και(!) της Κ-Β σου, δικάζει σήμερα την νομιμότητα και ουσιαστικά τον ίδιο της τον εαυτό!..

Αλήθεια! Για ρώτα τον Αμερικανό επικοινωνιολόγο, που λένε πως έχεις! «Τι γίνεται σήμερα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις του Περάματος (Αμερικανική καθημερινή πραγματικότητα), στις Η.Π.Α.»;

Και μετά λέμε για ανυπαρξία ασφαλείας στην χώρα μας, λέμε γιατί πολλοί της «ΕΛΑΣ» τα έχουν όλα –εργασιακά- «συνδέσει» με… Μαρόκο, ή γιατί τα «πιάνουν» από Αλβανούς, Πακιστανούς, και λοιπούς, που ήλθαν για να μας μπολιάσουν με τον πολιτισμό τους (χαιρετισμούς στον Κο… Παυλόπουλο), αφού οι Έλληνες δεν έχουν πια χρήματα, πλην ελαχίστων, προκειμένου να τους… ασημώνουν!..

Και κάποιος αναρωτιόταν, γιατί πάνε Έλληνες πολίτες, πχ στην «ΓΑΔΑ» για να πληροφορήσουν την «Ασφάλεια» της «ΕΛΑΣ», κλπ, και ο Κος Δντης της έχει δώσει -προφανώς(!)- δγη να τους διώχνουν!..

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΕ Π-Θγέ! ΜΗΝ ΧΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ «ΓΕΜΙΣΕΙΣ»!.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ… ΧΕΣΜΕΝΟΣ!..

3. Στη σημερινή Ελλάδα, (λίγο – πολύ «Σόρος-Ελλάδα»), όπου σκοτώνεις, δικάζεσαι και πας φυλακή για κάποια πολύ λίγα χρόνια, (μέχρι πρότινος οι φονιάδες, μεγαλόσχημοι και μη, έπαιρναν και άδειες και ήταν στην διακριτική τους… ευχέρεια να επιστρέψουν ή όχι στην Φυλακή), οι ληστές και οι φονιάδες ηρωοποιούνται, αν μάλιστα τυχαίνει να είναι και αριστεροί σχεδόν… αγιοποιούνται, ενώ όσοι ασχολούνται με την Ασφάλεια (εντεταλμένα κρατικά Όργανα), στοχοποιούνται από τα Κομμούνια, προγράφονται και εκτελούνται, κατ’ ελάχιστον, ως προσωπικότητες, αυτοί και(!) οι οικογένειές τους!..

4. «Ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», (όπως και όλων των αποχρώσεων και κατηγοριών Κομμούνια / «Κόκκινοι -και αποχρώσεών του- Φασίστες»), δεν είναι μόνον υποκριτής και ψεύτης γενικώς και σε όλα τα θέματα, είναι και Κόμμα που σχεδόν όλα του τα μέλη χαρακτηρίζονται από εμφυλιοπολεμικό μίσος, με το οποίο μάλιστα… γαλουχούν και τους νεολαίους τους!..

Δεν είναι άνθρωποι, αλλά πολιτικά φίδια! Δεν νοιάζονται για κανέναν Ζακ, για κανέναν Φύσσα, για κανέναν Ρομά, για κανέναν γενικώς νεκρό, παρά μόνον για την πολιτική τους «πάρτη», η οποία μεταφράζεται, αναλόγως, είτε στην διατήρηση της εξουσίας, αν τυχαίνει και την κατέχουν, είτε στην… κατάκτησή της, σε αντίθετη περίπτωση!..

Αν ήσαν άνθρωποι, για παράδειγμα, ο Τσίπρας δεν θα πήγαινε μόνος του να καταθέσει δήθεν στεφάνι στα (4+1) θύματα της «MARFIN» και κυρίως(!) θα έστελνε, ως Π-Θ, τους φονιάδες στην Φυλακή! Τα συγκεκριμένα όμως θύματα (απλοί υπάλληλοι και ένα έμβρυο), αφού δεν απήργησαν τότε, χαρακτηρίστηκαν από τους… «δικαστές πολιτικών φρονημάτων» και τους πολιτικούς ινστρούχτορες των «Κόκκινων Φασιστών», ως δήθεν δεξιοί και επομένως καλώς έγινε ό,τι έγινε, ήτοι καλώς δολοφονήθηκαν από την «ΣΥΡΙΖΟΠΛΑ» των Εξαρχείων, ενώ μάλιστα η έγκυος καλούσε να την σώσουν οι ακριβώς από κάτω ευρισκόμενοι εκτελεστές, αναφερόμενη και στην εγκυμοσύνη της και ένας πολύ… άντρας απ’ τους πολύ… «σκληρούς» αυτούς «Κους», της φώναζε «να πεθάνεις μωρή πουτάνα»!.. (Ναι, προφανώς ένας εξ αυτών που αγωνίζονται για την… διαφορετικότητα και κυρίως για την… γυναίκα και τα δικαιώματά της, προφανώς ένας απ’ αυτούς που αναφέρεται, ρατσιστικά βεβαίως κατά των ανδρών, σε… γυναικοκτονίες)!..

Ο Ζακ και ο Φύσσας όμως ήσαν αριστεροί, ενώ οι Ρομά έγιναν προεκλογικά (θα το θυμάστε), οι αγαπημένοι -υποτίθεται- του Τσίπρα, κλπ, αφού η Φυλή αυτή είναι -υποτίθεται- μονίμως… κατατρεγμένη, απ’ την… παλιοκοινωνία, και η όποια «Αριστερά» είναι ο μόνιμος (υποτίθεται και πάλι), πολιτικός… ΖΟΡΟ! Καταλάβατε, αφού το… έργο είναι πολύ-παιγμένο, 10ετίες τώρα!..

Επομένως όλοι αυτοί είναι γερά πολιτικά εργαλεία για τα Κομμούνια, ώστε να πάρουν ψήφους από τους χαχόλους και κυρίως από τους άσχετους, όπως μείζον πολιτικό εργαλείο αντλήσεως ψήφων ήταν για τον «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» και η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», την οποίαν ουσιαστικά χρησιμοποίησαν πολιτικά και(!) για να πάρουν την εξουσία, αλλά και(!) για να παραμείνουν σ΄αυτήν, ενώ μετέπειτα καπηλεύτηκαν και την -επί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ(!)- δίκη και καταδίκη της!..

Αφού λοιπόν οι ως παράδειγμα πιο πάνω αναφερθέντες ήσαν αριστεροί έπρεπε να γίνουν σύμβολα απ’ όλα τα Κομμούνια της ευρωπαϊκής εισέτι… Β. Κορέας, λέγε με Ελλάδος και έγιναν!

Αν όλοι αυτοί οι «Κόκκινοι Φασίστες» ήσαν άνθρωποι και ειλικρινείς, στις όποιες δήθεν ευαισθησίες τους, θα ήσαν το ίδιο… ευαίσθητοι και για την εκτέλεση των 2 «Μαύρων Φασιστών / Νέο-Ναζήδων» («Χ. Αυγιτών»), αμέσως μετά την δολοφονία Φύσσα, μια εκτέλεση που έγινε προφανώς με εντολή (!), (άραγε ποίων; / «έλα μου ντε»), από πληρωμένο Αλβανό, όπως άπαντες πλέον γνωρίζουν, και για παράδειγμα το Σόροσπαιδο ο Τσίπρας θα «κινούσε γη και ουρανό», όταν έγινε Π-Θ, να βρει τους ενόχους και να τους στείλει στην Δικαιοσύνη!..

Για τα Κομμούνια ο θάνατος είναι ακόμα μία «εμπορική πράξη» και μέρος της ασκήσεως της απαίσιας στο βάθος της προπαγάνδας τους! Σας θυμίζω ότι το 1944 και λίγο πριν τα «ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ», περιέφεραν κάσες γεμάτες με πέτρες στο «Σύνταγμα», κάσες που ακολουθούσαν μαυροφορεμένες και ολοφυρόμενες Κομμουνίστριες, οι οποίες θρηνούσαν τους υποτιθέμενους δολοφονημένους… «Δημοκράτες» νεκρούς Κομμουνιστές, των έμπροσθεν αυτών φερέτρων!..

Το ίδιο, δεν θα κλάψουν σήμερα και για την Γεννηματά, αλλά με δηλώσεις «πούστικες» θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στην ψυχή των ψηφοφόρων της «Δημοκρατικής Παράταξης», ώστε να αντλήσουν πλην των Σημιτικών ψήφων, που τις έχουν σχεδόν όλες πάρει (λόγω του “Διεθνούς Εβραίου” Σόρος και της σχέσεώς του με τον… “Ελιά”), και ψήφους Παπανδρεϊκών και γενικώς θα προσπαθήσουν με την ευκαιρία της απωλείας ενός ακόμα ανθρώπου, και δη της Προέδρου του «ΚΙΝΑΛ»,  να ελαχιστοποιήσουν την όποια περίπτωση να χάσουν την 2η θέση απ’ αυτό, κάνοντας «νύξη» προς το πολιτικό Κέντρο, το οποίο έφτασαν σχεδιαστικά να διεκδικούν(sic)!.. Ποιοί; Τα Κομμούνια, που εκείνοι που τους έθεσαν ιστορικά στο περιθώριο στην Ελλάδα και τους καθήλωσαν στην πολιτική τους μόνιμη επαιτεία και αλητεία, όπως και στον πολιτικό τους συνεχή «Συμμοριτισμό», ήσαν οι πολιτικοί του «Κέντρου», με πρώτον τον ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όπως ο ίδιος ο «πολύς» ιστορικός του ΚΚΕ Γενικός Γραμματέας Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ είχε δηλώσει!..

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΔΕΝ ΚΥΤΤΑΖΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΚΑΛΟΙ» ΚΑΙ «ΚΑΚΟΙ» ΦΟΝΙΑΔΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ… ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ… ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ!.. (Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΑΓΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ)!..

Με βάση την διατυπωθείσα θέση μας, καθίσταται φανερό ότι ευθύνη σήμερα(!) έχει και η Κ-Β του Κ. Κ. Μ., η οποία εκπροσωπούσα τον λαό μας, θα πρέπει να βρει -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!)- και (!) τους δολοφόνους των 2 νεαρών «Μαύρων Φασιστών» και να τους προσαγάγει ενώπιον της Δικαιοσύνης!.. Αυτό σημαίνει «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και μόνον έτσι αυτή δείχνει την ΑΞΙΑ της, αλλά και την διαφορά της απ’ όλους τους υφιστάμενους ψευδο-«ισμούς»- !..

Συμπέρασμα: Για τον «Σόρος-Σύριζα» υπάρχουν «καλοί» και «κακοί» νεκροί και αναλόγως των πολιτικών τους φρονημάτων, αυτός, ακολούθως, φέρεται πολιτικά.

Για το διεθνιστικό αυτό και συνεπώς γι’ αυτό το ανθελληνικό Κόμμα, πρέπει επίσης να απαγορευτούν όλες οι παρελάσεις, λόγω υποτίθεται της κείμενης πανδημίας, όπως πχ αυτή για την 28η Οκτ. στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την εορτή του Αγ. Δημητρίου στην ίδια πόλη, και αυτή λόγω υποτίθεται της πανδημίας, ενώ όλα τους τα λεγόμενα εκκινούν και μόνον από την διεθνιστική και αθεϊστική ιδεολογία τους!

Από την άλλη, “εν μέσω” της… ίδιας πανδημίας, δεν πρέπει κατ’ αυτούς να απαγορεύονται οι διαδηλώσεις των Κομμουνιστών και όποιων άλλων, συνδικαλιστικών Οργανώσεων, πολιτικών Ομάδων, αναρχικών και αντιεξουσιαστικών -τάχα μου- Οργανώσεων, που ελέγχονται κεντρικά από την… Σόρος-«COMPANY» στην χώρα μας!..

Αρκετά όμως!..

5. Ο ΡΤΕ με την στάση του, σχετικά με την υποκρισία των 10 Πρέσβεων στην Άγκυρα για την κοινή τους δήλωση, με αίτημα την απελευθέρωση του Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ, αποδεικνύει ότι είναι αληθινός ηγέτης!..

Την υποκρισία των «10» την καταγράψαμε «προχθές» σε άλλο μας άρθρο, υπογραμμίζοντας πως, αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στην Τουρκία, τότε θα έπρεπε πρωτίστως να ζητήσουν την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του Αμπντιουλλάχ ΟΤΖΑΛΑΝ, του ανθρώπου «Σύμβολο» ενός ολόκληρου λαού, όπως βεβαίως είναι τα 30+ εκ-ρια Κούρδων, οι οποίοι μάχονταν και ακόμα μάχονται στην ΝΑ Τουρκία, στο Β. Ιράκ, στο Δ. Ιράν και στην Β. Συρία, εδώ και 10ετίες, για την ελευθερία και ανεξαρτησία τους!

Ο ΚΑΒΑΛΑ, του οποίου τον ρόλο σας τον είχαμε εδώ αναφέρει αναλυτικά, είναι -το λέμε ξανά- ένας Γαλλο-Τούρκος πράκτορας της «CIA» (όταν κυβερνούσε ο Ομπάμα), εμφανιζόμενος ως επιχειρηματίας, ο οποίος επί σχεδόν 2 χρόνια έκανε «άνω – κάτω» κυριολεκτικά την Τουρκία (ξεκινώντας από το «Γκεζί», θα το θυμάστε), προκειμένου να «ρίξει», σχεδόν λαο-πραξικοπηματικά, τον ΡΤΕ, κάτι που βεβαίως δεν κατάφερε!

Από το 2013, έως και το 2015 σχεδόν, η Τουρκία δονείτο πολιτικά, αφού ο Ομπάμα ήθελε να «τελειώσει» τον ΡΤΕ!.. Αυτά τα 2 χρόνια είχαν έντονη… οσμή ΚΑΒΑΛΑ και γενικώς πρακτόρων και πρακτορίσκων των Η.Π.Α., αλλά και άλλων συνεργαζομένων ΜΥ, όπως πχ αυτών των Γερμανικών και Γαλλικών ΜΥ!..

Δεν ήταν λοιπόν μόνον το ανόητο εγχείρημα του Ομπάμα, τον Ιούλιο του 2016, με το γνωστό, ερασιτεχνικά εκτελεσθέν στο Πεδίο, αποτυχόν στρατιωτικό Γκιουλενικό «Κίνημα», που εγκαίρως «τσίμπησαν» οι τ/ΜΥ και ακολούθως έξυπνα χειραγώγησε η τ/Κ-Β, ένας Φετχιουλλάχ Γκιουλέν που προ πολλών ετών είχε στρατολογηθεί από τις ΜΥ των Η.Π.Α., ζώντας στην Πενσυλβάνια, όταν το 1999 αναγκάστηκε να «αποδράσει» στην Αμερική, φοβούμενος τις τότε… αγριεμένες ΤΕΔ των Στρατηγών Καρανταγί, Μπιρ, και λοιπών… αστέρων!..

Ουσιαστικά, από το 2011 που ασθένησε σοβαρά ο Τ/ΠτΔ, μέχρι και το 2016, η Τουρκία ήταν σε μια διαρκή αναταραχή, ενώ θα πρέπει να πούμε πως αρχικά και ενώ  ήταν σχεδόν μόλις εγχειρισμένος ο Τ/Πρόεδρος, είχε γίνει προσπάθεια, που για πολύ λίγο απέτυχε, να κατηγορηθεί και να συλληφθεί ο Α/ΜΙΤ Κος Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, ως δήθεν κινηθείς κατά του Προέδρου ουσιαστικά, κάτι που απεφεύχθη χάρη στην οξεία κρίση του ΡΤΕ, που δεν πίστεψε ποτέ πως θα μπορούσε να τον είχε προδώσει ο Φιντάν, το… “παιδί του”, (όταν ο ΡΤΕ επέστρεψε στα καθήκοντά του  εκδιώχθηκαν οι συνωμότες  Εισαγγελείς, κλπ, κλπ, κλπ), ενώ σας θυμίζω επίσης πως ο Πρόεδρος ΡΤΕ μεταφερόταν, την ίδια εκείνη περίοδο, μυστικά από Νοσοκομείο, σε Νοσοκομείο, από την Ασφάλειά του, για να καταλήξει να εγχειριστεί (και τις 2 φορές, αν δεν με απατά η μνήμη μου), στον 10 όροφο Νοσοκομείου της Πόλης, όροφος που είχε αποκλειστικά και μόνον τον ΡΤΕ και την ασφάλειά του.

Ο Κος αυτός (ΚΑΒΑΛΑ) είχε, και «τύποις» ακόμα έχει, ως «Χειριστή» του, έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους πράκτορες των Α/ΜΥ, τον «τεράστιο» οικονομικό σπεκουλαδόρο Τζορτζ ΣΟΡΟΣ, ο οποίος είχε (και έχει) αναλάβει τον βρώμικο ρόλο να ανατρέπει Κ-Β, μη αρεστές στους Α/«Δημοκρατικούς», οι οποίοι κυβερνούσαν τις Η.Π.Α., όπως και σήμερα, πάλι!

Λόγω ηλικίας, τον ρόλο του, τον έχει αναλάβει ανεπισήμως σήμερα ο γιός του Αλέξανδρος, ο οποίος είναι «κολλητός» του Αλβανού νέο-Γενίτσαρου Έντι Ράμα. (Ο Ράμα ξεκίνησε από δημ/φος στην ε/φ «Κόχα Γιόνε», πριν κάνει / παραστήσει τον ζωγράφο στο Παρίσι και αναλάβει τα ηνία της Α/ΜΑΦΙΑ από τον Φ. ΝΑΝΟ, ο οποίος έχει τεράστια περιουσία στην Ελλάδα / παλιά είχε κατέβει στο «ΚΑΖΙΝΟ» Λουτρακίου με Ε/Π ο Νάνο).

Ο φιλο-Σκοπιανός ανθέλληνας Α. ΣΟΡΟΣ ζει επ’ αρκετόν στην Αλβανία του Ράμα, ένας Ράμα που φοβήθηκε, «προσκύνησε» τους Σόρος και έτσι σταμάτησαν οι ταραχές και ο ξεσηκωμός στην Αλβανία, γλυτώνοντας και την καρέκλα του! (Θα θυμάστε τί γινόταν, προ σχεδόν διετίας πχ στα Τίρανα, κλπ, όταν το «ΔΚ» έδειχνε να θέλει να «ρίξει» τον Ράμα και όταν τότε κυκλοφορούσαν φήμες ότι θα αιματοκυλίετο όλη η Αλβανία)!..

Συνεχίζουμε!

Έτσι, όπου ακούγατε για «ξεσηκωμό» λαών, κλπ, όπως πχ στην Ουκρανία (“πορτοκαλί* επανάσταση”), στην Σερβία (ο Βούϊσιτς είχε ειδοποιηθεί σχετικά, από τις Ρ/ΜΥ), στην Ελλάδα (“επανάσταση των αγανακτισμένων”), στην Τουρκία (“Πάρκο Γκεζί”), ακόμα και εσχάτως στην Λευκορωσία, με τον… συλληφθέντα από τον Λουκασένκο «τυπάκο» από την Λευκορωσία, κλπ, ο Σόρος με τα Όργανά του ήταν «από πίσω» στις χώρες – στόχους!..

Το ίδιο συνέβη και συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου ο αντίστοιχος, όπως έχουμε πει και γράψει, ΚΑΒΑΛΆ ήταν και είναι στο Πεδίο ο Βαρουφάκης (επχ-κος) και στο πολιτικό Πεδίο ο Τσίπρας! Μάλιστα στην χώρα μας, το Κόμμα «ΣΥΡΙΖΑ», το «πλήρωσε» ο Σόρος και έτσι αυτό «έλαβε σάρκα και οστά», ενώ και η Κ-Β του Τσίπρα δεν θα έπεφτε ποτέ («που λέει ο λόγος»), αλλά ο Σόρος είχε και έχει «εξαπλωθεί» και στην ΝΔ!..

Γι’ αυτό και δεν έχει επί Κ. Κ. Μ. πχ ούτε καν «αγγιχτεί» η διεθνής επχ-κή Ομάδα του Σόρος στα Εξάρχεια, αν και αρκετοί εξ αυτών, όπως πχ κάποιοι Γάλλοι και Γερμανοί, είτε επέστρεψαν στις Πατρίδες τους, είτε… «διέρρευσαν» σε άλλες γειτονιές των Αθηνών, κλπ!.. Οι σημερινοί Σόρος του Υπ. «ΠΡΟ-ΠΟ» ξέρουν σίγουρα τα πάντα, όπως πχ ο εκεί… «Αρχι-Σόρος-… Εκπρόσωπος», πρώην Αρχηγός της «ΕΛΑΣ», Κος Οικονόμου!

[Θα προσέξατε ότι ο Π-Θ άλλαξε τον Χρυσοχοϊδη, με τον Θεοδωρικάκο, έναν πρώην (;) Κομμουνιστή, ενώ τον Οικονόμου τον διετήρησε]!..

* emystras.com

21 Οκτ 2020

Έγχρωμες επαναστάσεις” και μυστικές υπηρεσίες
Του Ησαΐα Κωνσταντινίδη
Με την είσοδο της ανθρωπότητας στον 21ο αιώνα, αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία (άνοιξη 1999), κέρδισαν έδαφος νέες μορφές κοινωνικών εξεγέρσεων και πολιτειακών εκτροπών-ανατροπών. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μεταλαμπάδευση των περίφημων “ανοίξεων” από τα τέλη της δεκαετίας του 1960: τη “γαλλική άνοιξη” του Μάη 1968 ακολούθησε η “άνοιξη της Πράγας”, το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, με την εισβολή των σοβιετικών τανκς στην Τσεχοσλοβακία. Λίγο ετεροχρονισμένα, το 1973, η Ελλάδα έζησε κι εκείνη το κλίμα των “ανοίξεων” της εποχής των χίππις, με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, τον Νοέμβριο, ενώ είχαν προηγηθεί τα έκτροπα στη Νομική Σχολή, μερικούς μήνες προηγουμένως· αντίθετα από τη “γαλλική άνοιξη” και την “άνοιξη της Πράγας”, η “ελληνική άνοιξη” του 1973 προκάλεσε πολιτειακή αλλαγή, με την πτώση της χούντας λίγο καιρό αργότερα, αλλά και με την κυπριακή τραγωδία…

Ήδη όμως από τότε, από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 και τις αρχές εκείνης του 1970, ουκ ολίγοι διαπίστωσαν ότι πρωταγωνιστές των κοινωνικών εξεγέρσεων της νεολαίας υπήρξαν ταυτόχρονα συνεργάτες ξένων μυστικών υπηρεσιών! Για παράδειγμα, ο ιθύνων νους του “γαλλικού Μάη”, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, κατηγορήθηκε ακόμη και ως πράκτορας της CIA. Αργότερα, ο Κον-Μπεντίτ όχι μόνο εντάχθηκε πλήρως στο σύστημα που υποτίθεται ότι πολεμούσε, αλλά εκλέγεται επιπλέον επί σειρά ετών (από το 1994 συνεχώς!) μέλος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου· στην ευρωβουλή είναι πρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων. Αλλά και στην ελληνική περίπτωση του Πολυτεχνείου, υπήρξαν υποψίες για διασυνδέσεις κεντρικών προσώπων της εξέγερσης, που τότε ήταν φοιτητές, με ελληνικές και ξένες υπηρεσίες πληροφοριών…

Μετά το 1999 τα πράγματα άλλαξαν. Τον Σεπτέμβριο του 2000 έλαβε χώρα η πρώτη επανάσταση, από τις λεγόμενες “έγχρωμες” (ή “χρωματιστές”), στην εναπομείνασα Γιουγκοσλαβία. Η χώρα αυτή, μεταξύ 1991 και 1999, είχε βιώσει τη διάλυσή της, έναν τριετή εμφύλιο πόλεμο (1992-1995) με 200.000 νεκρούς, αλλά και τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς του 1999 με αφορμή το Κοσσυφοπέδιο. Αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές, λοιπόν, στη χώρα (Σεπτέμβριος 2000) τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τον τότε Γιουγκοσλάβο ηγέτη Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς για εκλογική νοθεία. Ακολούθησαν τεράστια κύματα λαϊκής διαμαρτυρίας, η χώρα παρέλυσε, ώσπου στις 5 Οκτωβρίου 2000 ο Μιλόσεβιτς έπεσε. Σιδεροδέσμιος, παραπέμφθηκε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (πέθανε στο κελί του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μερικά χρόνια μετά), η “μικρή Γιουγκοσλαβία” διαλύθηκε κι εκείνη με τη σειρά της -σε Σερβία, Μαυροβούνιο και Κοσσυφοπέδιο-, ενώ ο φιλοδυτικός ηγέτης Ζόραν Τζίντζιτς δολοφονήθηκε από Σέρβους πατριώτες του οργανωμένου εγκλήματος, τον Μάρτιο του 2003…
Η “επανάσταση της μπουλντόζας”, όπως έμεινε στην ιστορία η εξέγερση του 2000 στη Γιουγκοσλαβία, οδήγησε τους Σέρβους υποτελείς στην αγκαλιά της Δύσης και μερικά χρόνια μετά η Σερβία ήταν πλέον έτοιμη να καταθέσει υποψηφιότητα για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα γεγονότα εκείνα αποτέλεσαν τον οδηγό για τις μετέπειτα εξεγέρσεις σε μια σειρά χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ, αλλά και για την περιβόητη “αραβική άνοιξη” της περιόδου 2010-2011.
Το 2003 εκδηλώθηκε η λεγόμενη “επανάσταση των ρόδων” στη Γεωργία, που θύμιζε δραματικά όσα είχαν συμβεί στη Γιουγκοσλαβία τρία χρόνια νωρίτερα. Η γεωργιανή εξέγερση προκλήθηκε κι εκείνη, το φθινόπωρο του 2003, εξαιτίας κοινωνικής διαμαρτυρίας για νόθα αποτελέσματα στις βουλευτικές εκλογές. Ουσιαστικά, επρόκειτο για μία προσπάθεια των Γεωργιανών να απεμπλακούν από την τροχιά της Ρωσίας και να προσχωρήσουν στον κόσμο της Δύσης. Ο φιλορώσος πρόεδρος της χώρας, πρώην υπουργός εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης, Έντβαρντ Σεβαρντνάντζε, αναγκάστηκε να παραιτηθεί (23 Νοεμβρίου 2003) και η Γεωργία πέρασε αργά, αλλά βασανιστικά, στον δυτικό συνασπισμό. Όχι όμως χωρίς απώλειες, αφού το καλοκαίρι του 2008 η Ρωσία του Πούτιν εισέβαλε στη χώρα και προσάρτησε γεωργιανά εδάφη.

Έναν χρόνο μετά, στα τέλη Νοεμβρίου 2004, ξέσπασε η “πορτοκαλί επανάσταση” στην Ουκρανία. Και πάλι οι εκλογές ήταν η αφορμή να εκδηλωθούν σοβαρές διαμαρτυρίες, που κράτησαν μάλιστα σχεδόν ένα ολόκληρο δίμηνο. Ο τότε ηγέτης της φιλοδυτικής αντιπολίτευσης (σε μια χώρα διχασμένη ανάμεσα σε αντιρώσους καθολικούς και φιλορώσους ορθοδόξους), Βίκτορ Γιούσενκο, κατηγόρησε τον πρόεδρο της χώρας, φίλο του Πούτιν, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, για εκλογική νοθεία στις προεδρικές εκλογές. Η πρωτεύουσα Κίεβο και άλλες πόλεις παρέλυσαν από τις μαζικές διαδηλώσεις, ενώ ο Γιανουκόβιτς αναγκάστηκε να προκηρύξει νέες, επαναληπτικές εκλογές για τις 26 Δεκεμβρίου 2004. Τις εκλογές κέρδισε ο Γιούσενκο, ο οποίος -έπειτα από πραγματικό θρίλερ εβδομάδων- ανέλαβε τελικά πρόεδρος της χώρας στις 23 Ιανουαρίου 2005, κι έτσι η “πορτοκαλί επανάσταση” έλαβε τέλος.

Το ενδιαφέρον στην περίπτωση της Ουκρανίας είναι ότι λίγο πριν τις εκλογές του 2004 ο Γιούσενκο βγήκε σε δημόσιες εμφανίσεις του με… παραμορφωμένο πρόσωπο, προξενώντας τεράστια ερωτηματικά! Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα δηλητηρίασης με διοξίνες, μετά μάλιστα από γεύμα που είχε με τον επικεφαλής και τον αναπληρωτή των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας. Τελικά ο Γιούσενκο επέζησε και λίγο καιρό αργότερα ανέλαβε την προεδρία της χώρας.
Σχεδόν 10 χρόνια μετά, στις 21 Νοεμβρίου 2013, νέα δραματικά γεγονότα συνέβησαν στην Ουκρανία, τα οποία κορυφώθηκαν κατά το πρώτο δίμηνο του 2014. Η ουκρανική κρίση ξέσπασε, όταν ο πρόεδρος (που ήταν πάλι ο φιλορώσος Γιανουκόβιτς…) ανέστειλε τις προετοιμασίες για την εφαρμογή συμφωνίας σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ένας μίνι εμφύλιος πόλεμος εκδηλώθηκε στη χώρα, που κατ’ ουσίαν διασπάστηκε σε δυτικό (καθολικό) και ανατολικό (ορθόδοξο) τμήμα. Τον Φεβρουάριο του 2014 οι επαναστάτες φιλοδυτικοί, σε συμμαχία με τους νεοναζί της οργάνωσης “Δεξιός Τομέας”, έριξαν τον πρόεδρο Γιανουκόβιτς, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε μια δεκαετία έπεφτε από την εξουσία με δραματικό τρόπο… Τότε, η Ρωσία του Πούτιν εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική ευκαιρία: εισέβαλε στη χερσόνησο της Κριμαίας, που ανήκε στην Ουκρανία, και την προσάρτησε στις 18 Μαρτίου 2014. Σημείωση: η Κριμαία ανήκε ανέκαθεν στη Ρωσία, όμως το 1954 η τότε σοβιετική ηγεσία αποφάσισε να την προσαρτήσει από τη Ρωσική Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία στην αντίστοιχη Ουκρανική. 60 χρόνια μετά, με την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων, η αδικία αποκαταστάθηκε.

Τον Μάρτιο του 2005 σειρά είχε μία ακόμη πρώην σοβιετική δημοκρατία, το Κιργιστάν (ή Κιργιζία). Καταγγελίες της αντιπολίτευσης για νοθεία στις βουλευτικές εκλογές της 27ης Φεβρουαρίου 2005 βύθισαν τη χώρα στο χάος. Καθημερινές συγκρούσεις λάμβαναν σάρκα και οστά σε όλη την επικράτεια της χώρας. Ο πρόεδρος Ασκάρ Ακάγιεφ αναγκάστηκε σε παραίτηση… Ήταν η “επανάσταση της τουλίπας”, όπως έμειναν γνωστά έκτοτε τα δραματικά εκείνα γεγονότα. Πέντε χρόνια αργότερα, την άνοιξη του 2010, ανατράπηκε ο πρόεδρος Κουρμανμπέκ Μπακίγιεφ -που αναγκάστηκε μάλιστα να διαφύγει από τη χώρα-, με τους διαδηλωτές να τον κατηγορούν για διαφθορά, αλλά να διαμαρτύρονται επιπλέον για το αυξημένο κόστος διαβίωσης. Όμως στο Κιργιστάν συνεχίστηκαν οι ταραχές, όταν υποστηρικτές του πρώην προέδρου άρχισαν με τη σειρά τους βίαιες διαδηλώσεις. Τελικά, η κατάσταση εκτονώθηκε όταν η προσωρινή πρόεδρος της χώρας, Ρόζα Οτουνμπάγιεβα, ανέβαλλε τις εκλογές για το τέλος του 2011, χωρίς η ίδια να έχει δικαίωμα να συμμετέχει σ’ αυτές…

Ποιοι ήταν όμως στην πραγματικότητα πίσω από αυτές τις εξεγέρσεις, ειδικά εκείνες που πραγματοποιήθηκαν απότο 2000 έως το 2005; Βασικό χαρακτηριστικό όλων αυτών των “έγχρωμων επαναστάσεων”, από εκείνη της Γιουγκοσλαβίας το 2000 έως του Κιργιστάν το 2005, ήταν ένα: το έναυσμα δόθηκε λόγω κατηγορίας για “νοθεία στις εκλογές”. Άλλο κοινό χαρακτηριστικό τους, ότι έγιναν προκειμένου να ανατραπούν οι φιλορωσικές (και αντιδυτικές) ηγεσίες τους, κι έτσι οι χώρες αυτές, στο σύνολό τους πρώην σοσιαλιστικές, να προσχωρήσουν στο δυτικό στρατόπεδο. Δεν ήταν λοιπόν δύσκολο, ούτε και παράλογο, να αναπτυχθεί η θεωρία ότι πίσω από τις “έγχρωμες επαναστάσεις” βρίσκονταν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ…

Ένα ολόκληρο “λειτουργικό” σύστημα διοχέτευσης χρημάτων, από την αμερικανική CIA προς τους ιθύνοντες των “έγχρωμων επαναστάσεων”, μπήκε σε κίνηση αμέσως μετά τα γεγονότα του 1999 με τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία. Στόχος: χώρες-κλειδιά της ευρύτερης περιοχής της Ευρασίας, από την κεντρική Βαλκανική έως την κεντρική Ασία, να αποσπαστούν από τη ρωσική σφαίρα επιρροής και να ενταχθούν σταδιακά στη Δύση. Αλλού η δυτική διείσδυση είχε απόλυτη σχεδόν επιτυχία, όπως π.χ. στην περίπτωση της πρώην Γιουγκοσλαβίας· ό,τι είχε απομείνει από το άλλοτε νοτιοσλαβικό κράτος του Τίτο διαλύθηκε, ο ανεπιθύμητος σε ΗΠΑ-Ευρώπη Μιλόσεβιτς τελικά ανατράπηκε, ενώ αργότερα πέθανε (μυστηριωδώς) έγκλειστος, οι δε νεώτερες χώρες που προέκυψαν από τη νέα αυτή διάλυση μπήκαν όλες τους σε φιλοδυτική πορεία. Αλλού πάλι, όπως στην Ουκρανία, οι συνέπειες ήταν διασπαστικές· η χώρα αυτή “έσπασε” στα δύο, ενώ επιπροσθέτως διαμελίστηκε, αφού έχασε μία ολόκληρη επαρχία της (την Κριμαία), που ενσωματώθηκε στην πουτινική Ρωσία.

Πώς λειτούργησε το αμερικανικό δίκτυο παρεμβάσεων σε κράτη, με στόχο την ανατροπή των φιλορωσικών τους ηγεσιών; Η CIA, σε αγαστή συνεργασία με την USAID (Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ), χρηματοδότησαν, έχοντας παράλληλα και την επίβλεψή του, το ίδρυμα NED (Εθνική Χορηγία για τη Δημοκρατία). Το NED με τη σειρά του άρχισε να διοχετεύει χρήματα σε ινστιτούτα όπως: το IRI (Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο), το NDI(Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων), το CIPE (Κέντρο Διεθνούς Ιδιωτικής Επιχειρηματικότητας) και το Solidarity Center (Αμερικανικό Κέντρο Διεθνούς Εργατικής Αλληλεγγύης). Μέσω αυτών, που αποτελούν κέλυφος για τις επόμενες δράσεις, η χρηματοδότηση κατευθύνεται προς το Freedom House (Οίκος Ελευθερίας) και το Ινστιτούτο “Άλμπερτ Αϊνστάιν”, τα οποία από κοινού με την Open Society (Ανοιχτή Κοινωνία), το ίδρυμα του κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος, χρηματοδότησαν, εκπαίδευσαν, αλλά και κάλυψαν επικοινωνιακά τις “έγχρωμες επαναστάσεις”.

Έτσι ξεκίνησε η “επανάσταση της μπουλντόζας” του 2000 στη Σερβία, που αποτέλεσε τον πρόδρομο για τις μετέπειτα “έγχρωμες επαναστάσεις”: την “επανάσταση των ρόδων” στη Γεωργία, την “πορτοκαλί επανάσταση” στην Ουκρανία και την “επανάσταση της τουλίπας” στο Κιργιστάν. Όλες αυτές οι “επαναστάσεις” ήταν εξ αρχής πλήρως οργανωμένες και άρτια εξοπλισμένες. Μέχρι και… σήματα απέκτησαν, με τα σύμβολα να ποικίλλουν ανάλογα τη χώρα, λες και ένα ολόκληρο σύστημα μάρκετινγκ τα είχε επεξεργαστεί αυτά από καιρό. Με δυο λόγια, οι “έγχρωμες επαναστάσεις” άλλαξαν τους συσχετισμούς σε κομβικές περιοχές του πλανήτη (στο “μαλακό υπογάστριο” της Ρωσίας) σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την ανθρωπότητα, δηλ. στη μεταβατική φάση από την εποχή του Ψυχρού πολέμου που έληξε μεταξύ 1989-1991 και τη φάση της Νέας Εποχής του “Μεγάλου Αδελφού”, η οποία άρχισε να εκτυλίσσεται με αφορμή τον κοροναϊό το 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2030.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι ταυτόχρονα με τις “έγχρωμες επαναστάσεις”, που υπό ευγενές προσωπείο έθεσαν κοινωνικά ζητήματα, θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ., αναπτύχθηκαν σε ολόκληρη τη ζώνη της ανατολικής Ευρώπης, δίπλα στα σύνορα με τη Ρωσία, πανίσχυρες αμερικανικές και νατοϊκές δυνάμεις, με εγκατάσταση πυρηνικών όπλων και κεφαλών. Η διεύρυνση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς έχει εγκλωβίσει ακόμη περισσότερο τη Ρωσία, η οποία μετά το 1991 και τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας απώλεσε μία σειρά σημαντικών περιφερειακών χωρών, όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Πολωνία, και άλλες. Όλες αυτές οι χώρες μετατράπηκαν πλέον σε προπύργια και προμαχώνες της Δύσης, απειλώντας διαρκώς τη Ρωσία με πυρηνικό ολοκαύτωμα: ελάχιστα χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα ελλοχεύει ο ατομικός Αρμαγεδδών της Δύσης. Με τον τρόπο αυτό, οι “έγχρωμες επαναστάσεις” βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η Ρωσία να αποτελεί έκτοτε όμηρο του δυτικού κόσμου, και βασικά των ΗΠΑ, ενώ αναγκαστικά πια ο Πούτιν ακολουθεί έναντι της Δύσης εσωστρεφή πολιτική.
– / – 

Αγαπητοί! Καταληκτικά!

Ο ΡΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΧΩΡΑ ΤΟΥ(!) ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ(!!!) ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ!

Ο ΚΑΒΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ (Η.Π.Α.), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!..ΝΑ ΠΑΡΕΙ

ΟΙ 10 ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΧ-ΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ, ΤΟΥ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥ» Τ. ΣΟΡΟΣ!..

ΕΜΕΙΣ, ΑΠ’ ΕΔΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ -ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (!)- ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΡΤΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ – ΕΚΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 10 ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΩΝ!..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ! Ο Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ «ΑΠΟ ΠΙΣΩ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ 1ο ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, (ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ), Α/ΥΠΕΞ Κου Α. ΜΠΛΙΝΚΕΝ.

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2016, ΟΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Α-Τ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ «ΕΝ ΓΕΝΕΙ» ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!..

(Για κάποιους λίγους, οι οποίοι τα έχουν μπλέξει!.. Η υπόθεση ΜΠΡΑΝΣΟΝ ουδεμία σχέση έχει με αυτήν του ΚΑΒΑΛΑ! Ο Πάστορας ΜΠΡΑΝΣΟΝ, πχ Κε… Οικονόμου του «ΣΚΑΪ», δεν σχετιζόταν με τον -κατά δήλωσή του- άθεο Τζορτζ Σόρος, κλπ, κλπ, κλπ).

6. ΚΕ Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΧ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ , ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ΡΕΑΛ, Μ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ…  ΑΦΡΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙ, ΕΚΕΙ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ… ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ, ΣΤΟΝ… ΗΡΟΔΟΤΟ ΠΑΣΑ ή ΣΤΙΣ… ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΝΕΣ;

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-