2, 3 Σχολιασμοί + 1 Προσευχή!..

Α.

  • Χθες, 22-04-2019:

Το πρωϊ μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Απέδειξε την αλήθεια των λόγων της Ντόρας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, η οποία τον έχει αποκαλέσει “κότα λειράτη”, κλπ! Λίγο ακόμα και θα… κλαίγαμε, όταν ο μέγας αυτός πολιτικός… μάγκας είπε πως δεν έχει λεφτά να αντιμετωπίσει τις αγωγές που έχει δεχθεί, κλπ, και γι’ αυτό ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του, ώστε να εξεταστεί από την Δικαιοσύνη στα Δικαστήρια, η μήνυση – αγωγή εναντίον του, του Κουρτάκη, των “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ”, οι αγωγές του Κου ΜΑΡΙΝΑΚΗ, (τα τηλεφωνήματά του στον “Ισοβίτη” και τα όσα του ζητούσε, ο ρόλος του Πόντιου… Λιμενικού, η Εισαγγελέας Τζήφα, ο ρόλος της, και το ταξίδι τους στο… Μονακό, οι σχέσεις όλων αυτών με τον “Κυρ Διοικητή” της Κούλας, κλπ), της Κας Μπακογιάννη, κλπ!

Ω της ξεφτίλας, δηλαδή, ο μέγας αυτός… άντρας, το ζωντανό αυτό παράδειγμα της απόλυτης κατάντιας του σημερινού πολιτικού μας συστήματος!.. Αυτός ο τύπος ήταν… ΥΠΑΜ! Εδώ θα μου πείτε ήταν ο… Βίτσας, το πολιτικό… “Δουλο-Πακιστάνι”!

Απέδειξε ακόμα ότι είναι εισέτι σε αγαστή συνεργασία με τον Τσίπρα, (όχι πως δεν το ξέραμε), λέγοντας ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!.. Καταλάβατε!.. “Πλάτες” έκανε και πάλι στην νεο-κομμουνιστική, διεθνιστική… ΣΟΡΟΣ-“Προοδευτική Συμμαχία” του… Κόλου!.. (Αν τους ψάξεις, δεν θα βρεις ούτε έναν μεγαλοσχήμονα σ’ αυτήν, που να μην… ελέγχεται από τον Σόρος και τους ομοίους του)!

Απέδειξε τέλος ότι είναι εκτός από δειλός, εκβιαστής και γενικώς άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και στρεψόδικος! Δεν είπε λοιπόν τίποτα για την κατηγορία του κατά του Κοτζιά, όπως αυτή είχε “περάσει” σε όλα τα ΜΜΕ, και είχε εκτοξεύσει σ’ εκείνον το “Υπουργικό Συμβούλιο” και έλεγε πως ο Κοτζιάς είχε αρπάξει 50 εκ-ρια Ευρώ, για να περάσει την συμφωνία των Πρεσπών, (κάτι με το οποίο καμία Δικαιοσύνη των ΘΑΝΟΥ – ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ δεν έχει ακόμα ασχοληθεί και ούτε πρόκειται να το πράξει, όσο Κ-Β θα είναι οι “ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΚΕΔΕΣ” / ακόμα περιμένουμε να μάθουμε το περιεχόμενο της πολυσέλιδης επιστολής παραίτησης του Κοτζιά, προς τον Τσίπρα), κατηγορία που, αν αληθεύει, καθιστά ΑΜΕΣΩΣ(!) ΠΡΟΔΟΤΗ(!!!) τον ΚΟΤΖΙΑ, πλην των άλλων… , κλπ, κλπ, κλπ!

Τί είπε ο Καμμένος; Αναφέρθηκε απλώς στο θέμα με τις βίζες στο ΥΠΕΞ, (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή / σοβαρό, αλλά έλασσον θέμα), και στο πώς κερδίζονταν οι διαγωνισμοί από κάποιους, (κάποιοι που έχουν άμεση σχέση και εξάρτηση από τον Σόρος), εταιρείες, κλπ, χωρίς να αναφερθεί στο όνομα ΣΟΡΟΣ!.. [Με την ευκαιρία εκεί στο ΝΑΤΟ / “Πληροφορίες” ασχοληθείτε με άτομα που έχουν ύποπτο τουλάχιστον παρελθόν και τελειώστε μαζί τους, ακόμα και ως… καλεσμένους στις όποιες εκδηλώσεις σας, όπως πχ ο τέως Πρέσβης, τέως ΓΓ/ΥΠΕΞ(!!!) και γιός… Αντιναυάρχου, Ι. Α. Ζέπος, ο οποίος ήταν / είναι μέλος σε εταιρεία που συνέστησε με άλλους πολίτες + αστυνομικούς και την οποία χρηματοδοτεί ο Κος Σόρος]. ΑΛΛΑΞΤΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ! ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΙΑΣΜΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ ή ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ!..

Αυτός είναι ο Καμμένος! Για άλλη μια φορά ΑΠΑΝΤΕΣ είδαν το ποιόν του! Αυτός ο τύπος -κατά τον Κοτζιά- ενημερωνόταν για την πρόοδο των συζητήσεων με τα Σκόπια και συμφωνούσε σε όλα, όπως και στην ίδια την τελική συμφωνία! Όταν και αν πάνε ποτέ σε δικαστήριο (σε δικό τους για να λύσουν τις… διαφορές τους ή σε εθνικό ειδικό δικαστήριο, όπως επιβάλλεται) οι 2 αυτοί θλιβεροί και ΜΟΙΡΑΙΟΙ για την ΕΛΛΑΔΑ Κύριοι, (με ή χωρίς τον Τσίπρα), τότε ίσως μάθουμε αν ο Κοτζιάς τα είχε πιάσει από τον Σόρος, αξιολογώντας με 50 εκ-ρια την Μακλεδονία μας και το αν ο Καμμένος ήξερε και συμφωνούσε στα πάντα με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στο Σκοπιανό, παίζοντας παράλληλα τον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ στην λαϊκή πλέμπα, ήτοι σε εμάς!..

Κοτζιάς: Ένα άρρωστο βαθύπλουτο πολιτικό παχύδερμο, που κατέστρεφε παιδάκια, σαν τον Τσίπρα, κλπ, κάνοντάς τα Κομμούνια και άρα Διεθνιστές και συνεπώς και Μισέλληνες! 

Καμμένος: Ένας κακομαθημένος πλούσιος πολιτικός μπούλης, που “έδεσε” στο παζλ της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, η οποία πέρασε ποτέ από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, αυτήν του Σόρος-Τσίπρα!..

Το βράδυ μίλησε ο Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στον “ΑΛΦΑ” και στον Σρόϊτερ!

– Ο Κ. Μ. είναι αληθινός, ευθύς, αποφασιστικός και ίσος άντρας! Απέναντί του είχε έναν καταφανώς, αν όχι ΣΥΡΙΖΑΙΟ δημ/φο, σίγουρα Αντι-ΝΔτη, ο οποίος δεν μπόρεσε, αν και σε γενικές γραμμές παρουσιάζεται ως μετριοπαθής, να κρύψει την εμπάθειά του προς τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τα αρνητικά του εσώψυχα!.. [Δεν θα ασχοληθώ τώρα με τον Κο αυτόν, άλλωστε οι… 2,5 στους 3 μεγαλοδημ/φους στα ΜΜΕ (αλλά και τα περισσότερα “λιμά”) είναι πρώην σκληροί κομμουνιστές, με τεράστιες περιουσίες, άντε να το γράψω αλλιώς, άτομα με… ιδιαίτερο πλουτισμό]!..

– Ο Κ.Μ. μιλάει “ανοικτά” (πχ λέει ονόματα και δείχνει ποιός θα είναι το αφεντικό στην χώρα, αν κυβερνήσει…), έχει πολύ μυαλό (πχ ξέρει τί “παίζει” στην ε/φ “Δημοκρατία”και όχι μόνον…), φαίνεται καθαρά πως είναι άτομο οργανωτικό και με στόχους και έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θα τον αναδείξουν τελικά, όπως εκτιμώ, σε ηγέτη, αν γίνει και… Έλληνας πολιτικός, ήτοι αν ασχοληθεί και με την επιστήμη της πολιτικής… πουστιάς, της βρωμιάς, του ψεύδους, της συκοφαντίας, και των πολιτικών υπονόμων, αυτήν που στην… καθαρεύουσα λέγεται πολιτική των… Στωϊκών ή και πολιτική των… “προοδευτικών του κόλου”, αυτήν που ο νεο-Κομμουνιστής Τσίπρας ανήγαγε σε επιστήμη τα 4,4 τελευταία χρόνια, που μαζί με το λοιπό ψευτο-ρωμαιϊκο συνάφι του μας κυβερνά!..

– Αυτά αρκούν, μακάρι βεβαίως να τα δείξει και στο Πεδίο τα όσα είπε, (εκεί κρίνονται άπαντες), όταν και αν γίνει Π-Θ της Ελλάδος, ενώ να σημειώσω θετικά ότι στο τέλος είπε “ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ”, ενώ και πάλι στις τελευταίες του πολιτικές παρουσίες είναι φανερό ότι προσέχει την εμφάνισή του και μπράβο του!..

Η ΝΔ ΚΑΙ Ο Κ.Μ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΟΧΑ, ΑΝ ΦΥΓΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1 ΕΚ-ΡΙΟ ΞΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΑΙ ΜΕ “ΕΞΠΡΕΣ” ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΣΗ, ΤΟΝ ΒΙΤΣΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! 

– ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ!..

Το ίδιο βράδυ (22-04-2019) μίλησε στον Κο ΚΟΥΒΑΡΑ (“ACTION 24”) ο Ευάγγελος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

– Είναι δυνατόν το άτομο αυτό φίλοι μου να απουσιάζει σήμερα από την πολιτική και μάλιστα από την πολιτική μιας χώρας σαν την δικιά μας, η οποία… νοσεί βαρύτατα, όπως έχουν πει κατά καιρούς, (λες και δεν το είχαμε… προσέξει, αχαχαχαχαχα), όλοι οι σημερινοί πολιτικοί ταγοί μας, … Παπαδοπουλίζοντας;

– Μιλάμε για την επιτομή του “καθαρού” και γνήσιου Έλληνος νουνεχούς Πολιτικού, με απολύτως δομημένο λόγο, με εγκεφαλική συνέχεια και ειρμό, μιλάμε για έναν πράγματι διακεκριμένο “επιστήμονα πολιτικό” που παραθέτει επιχειρήματα σε λογική αλληλουχία ταγμένα στον λόγο του και όχι άναρχα και που αντιμετωπίζει τους πάντες, (όλα τα χρόνια που τον παρακολουθούμε), με απόλυτη ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα!

– Κατ’ εμάς, δεν υπάρχουν επιπέδου Βενιζέλου πολιτικοί σήμερα στην Βουλή μας και “υπό μίαν έννοιαν” ορθώς έπραξε και δεν θα κατέβει και πάλι για βουλευτής, αφού όντας επιπέδου “Champions Leaque”, θα ήταν απολύτως λάθος να παίξει, έστω και… “Europa Leaque”!.. Πλέον μόνον για ΠτΔ, σε μια άλλη όμως, νέα Ελλάδα!..

– Θα ήθελα να σημειώσω πως προσωπικά (φίλοι που μαζί τον παρακολουθήσαμε ήσαν στην πλειοψηφία τους -ίσως- επιφυλακτικοί) με  κέρδισε το γεγονός της αναφοράς του στον ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και στα του “Ειδικού Δικαστηρίου” του, (φανταστείτε φίλοι μου, ο Α. Γ. Παπανδρέου πέρασε “Ειδικό Δικαστήριο”, διότι θέλησε την εθνικοποίηση του ενεργειακού μας πλούτου, και εδώ τα νεο-Κομμούνια πούλησαν την χώρα για 99 χρόνια και την Μακεδονία μας για πάντα και “δεν τρέχει τίποτα”, ενώ αν τους πεις και αυτό που είναι, ήτοι Εθνικοί “Προδότες”, κλπ, ασκείς -λένε- “λεκτικό μπούλινγκ / βία”, είσαι… Φασίστας, κλπ), αναφορά που την εξέλαβα αν όχι σαν συγγνώμη, σίγουρα ως μια μια προσπάθεια “ανοίγματός του στους Παπανδρεϊκούς, προς τους οποίους η στάση του σε συγκεκριμένη πολιτική μας περίοδο είχε εκληφθεί δυστυχώς από αρνητική, έως εχθρική”!..

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ- 5 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΛΙΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΝΟΒΑΡΤΙΣ”)! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!.. 

-/-

Β. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ… ΤΣΙΠΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Η προσευχή Αγίου Κυπριανού για προστασία από τη μαγεία

 

Η μαγεία δεν είναι ανεξάρτητη από τις σατανικές και διαβολικές ενέργειες. Ο Θεός απαγόρευσε αυστηρά στους Εβραίους να ασχολούνται με τα μαγικά. Και αν αυτά απαγορεύονταν στους Εβραίους που ήταν πνευματικά νήπια, πόσο μάλλον απαγορεύονται στους Χριστιανούς, τα τέκνα της αλήθειας και της χάριτος του Ευαγγελίου. Σας παραθέτουμε μία προσευχή για προστασία από την μαγεία, αλλά σε κάθε περίπτωση αν κάποιος αισθάνεται αρνητική επιρροή καλείται να επισκεφθεί και να μιλήσει στον πνευματικό του.

Δέσποτα Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών ο κρατών καί κυβερνών τά πάντα, Άγιος καί δεδοξασμένος υπάρχεις. Διό Βασιλεύ τών Βασιλευόντων καί Κύριε τών Κυριευόντων δόξα σοί. Ο καθήμενος εν τώ φωτί τώ απείρω καί απροσίτω βροτοίς, όπερ είδον δυνάμεις χιλιάδες καί μυριάδες Αγίων Αγγέλων καί Αρχαγγέλων. Σύ γιγνώσκεις τά κρύφια του ταπεινού δούλου σου Κυπριανού. Ότι ουκ εγίγνωσκον πρότερoν τά σά θαυμάσια Κύριε παντοδύναμε. Σύ ει μόνος Κύριος Ιησούς Χριστός ο Θεός ημών.

Ο ευδοκήσας εξ αναξίου γενέσθαι μέ άξιον καί συζησάμενος τώ εν σοί πόθω καί αγάπη πρός ακοήν τών Αγίων σου Αποστόλων καί Ιερομαρτύρων καί πάντων σου τών Αγίων.

Παρακαλώ δέ τήν σήν φιλανθρωπίαν, ίνα όπου επλεόνασεν η αμαρτία υπερπερισσεύη η χάρις σου Κύριε, ότι εκράτουν τά νέφη καί ουκ έβρεχον, έδενον τήν γήν καί ουκ έδιδε τούς καρπούς αυτής. Τάς αμπέλους καί ουκ εβλάστανον, τά ποίμνια τών προβάτων καί ουκ εποίουν γάλα, τά αιγίδια καί ουκ εγέννων, τούς άνδρας καί ουκ εσμίγοντο μετά τών γυναικών αυτών, τάς μητέρας καί ουκ ετεκνοποίουν, τά πλοία καί ουκ επλέον, τά εργαστήρια καί ουκ ειργάζοντο, τούς αλιείς καί ούχ ηλίευον, τούς κήπους καί ουκ εποίουν λάχανα, τά δένδρα καί ουκ εκαρποφόρουν, τούς ποταμούς καί ουκ έτρεχον, τούς μύλους καί ουκ εγύριζον, τούς αδελφούς καί ανδρόγυνα εις αφιλίωτον έχθραν έφερον καί τούς διεχώριζον, εποίουν τό θέρος χειμώνα καί τόν χειμώνα θέρος, ταύτα πάντα ειργαζόμην φαντασία τελεία.

Άρτι δέ Κύριε ο Θεός ημών ικετεύω σέ καί παρακαλώ, ίνα διά τής εμής προσευχής ενώπιόν Σου Θεέ καί Κύριέ του Ελέους ως Θυσία ευπρόσδεκτος γενέσθω σοί. Καί πάς άνθρωπος έχων πνεύμα πονηρίας καθαρισθή όλως. Ή άγρος ή κήπος ή κτήμα ή μύλος ή πλοίον ή αλιεύς ή μελίσσιον ή έμπορος ή επιστήμων ή άρχων ή αρχόμενος ή τεχνίτης ή μεταξοσκώληξ ή καί ο δούλος τού Θεού (όνομα πάσχοντος) σύν παντί τών οίκω αυτού. Άν είναι δεδεμένος μέ μαγείας καί πονηρά έργα ή γοητείας ή από 72 γλωσσοφαγιών εστίν εμποδισμένος καί μαγευμένος καί εγκλείη 365 λόγια της Μαγείας άτινα έρχονται πρός βλάβην καί κατανάλωσιν τού δούλου τού Θεού (όνομα πάσχοντος) σύν παντί τώ οίκω αυτού.

Παρευθύς όπου αναγνωσθή η παρούσα ικετήριος δέησις καί προσευχή μου ενώπιόν της Σής χάριτος τού Θεού ελευθερωθή πάς ο κόσμος καί τόπος εκ πάσης οργής τέ καί ασθενείας καί εκ παντός δεσμού καί μαγείας καί πάσης φαρμακείας καί γοητείας, πάσης βασκανίας καί καταλαλιάς, γλωσσοφαγιάς, αμελείας ή νωθρότητος, ακρατείας, αφροσύνης, αδυναμίας καί απογνώσεως πάσης αδικίας καί πάσης πλάνης ή απάτης, ή εμποδίου προερχομένων υπό τού διαβόλου ομοίως καί ο δούλος τού Θεού (όνομα πάσχοντος) σύν παντί τώ οίκω αυτού. Καί έστω λελυμένος καί λελυτρωμένος εν τώ ονόματι τού Πατρός καί τού Υιού καί τού Αγίου Πνεύματος. Αμήν.

Καί είτε εν τώ ουρανώ εισίν αί μαγείαι καί τά φαρμακεύματα εκείνα ή εν τή γή ή εν τή θαλάσση ή εν παντί τόπω καί εδάφει ευθύς τή ώρα ταύτη λυθήσονται καί καταργηθήσονται από τού δούλου τού Θεού (όνομα πάσχοντος) καί από παντός του οίκου αυτού καί ελευθερωθήσεται ο δούλος τού Θεού (όνομα πάσχοντος) καί πάς ο οίκος αυτού από πάσης ώρας πονηράς καί γοητείας ή οφθαλμών πονηρών ή φθόνου ή καταλαλιάς ή γλωσσοφαγιάς ή μαγείας ή φαρμακείας ή κατάρας ή αναθέματος ή αφορισμού καί πάσης βλασφημίας ή ενεργείας του.

Ευθέως αναχωρήσατε από τού δούλου τού Θεού (όνομα πάσχοντος) πάσα η επήρεια τού πονηρού επί τή επικλήσει τού Παναγίου σου ονόματος τού Πατρός καί τού μονογενούς Υιού καί τού Αγαθού καί Ζωοποιού Πνεύματος καί διά τής προσευχής εμού τού ταπεινού καί ευλαβούς δούλου σου Κυπριανού φεύξονται οι δαίμονες, δραπετευθήσονται καί καταργηθήσονται αί πονηρίαι αυτών, καί τά νέφη δώσωσιν υετόν επί πάσαν τήν γήν, καί η γή δώση τά γενήματα αυτής εις τόν καιρόν αυτών, καί τά δένδρα καρποφορήσωσι, καί οι αμπελώνες ευφορήσωσι πλήθος βοτρύων, καί αί γυναίκες λυθήσωνται καί ελευθερωθήσωνται από τού κάκου τών μητρών αυτών.

Ομοίως καί τά κτήνη τών ποιμένων καί πάς ο κόσμος, άρχων, ή αρχόμενος, ή κήπος, ή μελισσουργός, ή μετάξουργος καί πάσα η κτήσις λυθήσεται από παντός δεσμού καί δαίμονος. Ομοίως καί ο δούλος τού Θεού (όνομα πάσχοντος), σύν παντί τώ οίκω αυτού καί τοίς πράγμασιν αυτού, καί έστω ελεύθερος καί λελυτρωμένος από πάσης ασθενείας καί ώρας κακής καί παντός δαίμονος καί αντικειμένης δυνάμεως δεόμεθά σου, ίνα λυθώσι καί αφανισθώσι τά πονηρά έργα διά τής επικλήσεως τού Παναγίου Πνεύματος τού Θεού Σαβαώθ.

Καί ει εν τώ Ουρανώ έστι δεδεμένος καί εμποδισμένος ο δούλος τού Θεού (όνομα πάσχοντος) λυθήτω, ή εν τή γή, ή εν ανωφλίω λυθήτω, ή εν κατωφλίω, ή εν δέρματι αλόγου, ή εν σιδήρω, ή εν λίθω, ή εν ξύλω εκάρφωσαν τά πονηρά έργα λυθήτωσαν καί ωσεί καπνός εκλιπέτωσαν, ή εν γραμματίω διά μελένης, ή αίματος ανθρώπου, ζώου, πτηνού, ιχθύος, ή διά μολύβδου, ή διά κινναβάρεως, ή διά ζωμού λεμονιού, ή δί’ άλλου τινός έγραψαν αυτά καί έθηκαν εν τινι τόπω καί διεσκέλισεν αυτά ο δούλος τού Θεού (όνομα πάσχοντος) πρός βλάβην αυτού τή ώρα ταύτη λυθήτωσαν καί καταργηθήτωσαν καί εκριζωθήτωσαν τά τής μαγείας έργα από τούς τόπους καί κατοικίας εκεί όπου αναγινώσκεται η δέησίς μου καί προσευχή αύτη, ή εν αυλαίς τού οίκου αυτού κατέχωσαν, ή διέσπειραν αυτά, ή μετάλλου τινός εποίησαν τά κομβοδέματα εκείνα λυθήτωσαν, ή εις κόκκαλα διεπέρασαν αυτά, ή εν τή θαλάσση, ή εν φρέατι,ή εν μνήματι ερρίφθησαν λυθήτωσαν, ή μέ όνυχας ανθρώπων, ζώων, ή πτηνών ζώντων ή τεθνεώτων, ή μέ χώμα τεθνεώτων εποίησαν τά φάρμακα εκείνα λυθήτωσαν, ή υπό πλακός επλακώθησαν ή από πασσάλους, ή καρφιού εκαρφώθησαν, ή διά βελόνης επέρασαν αυτά, λυθήτωσαν τήν ώραν ταύτην, ή διά αργύρου, ή χρυσού, ή δί’ άλλου τινός μετάλλου εποίησαν τά πονηρά έργα λυθήτωσαν τήν ώραν ταύτην, ή διά μαλλίου, ή βαμβακιού, ή μετάξης, ή λινάρεως, ή κανάβεως, ή δί’ άλλου τινός χόρτου έδεσαν ταύτα λυθήτωσαν τήν ώραν ταύτην, ή εις κράββατον κατέχωσαν αυτά λυθήτωσαν τήν ώρα ταύτην, ή διά βρόχου, βούρλου ή άλλου τινός έδεσαν, λυθήτωσαν τήν ώραν ταύτην, ή εν ύδατι εποίησαν αυτά ή κούφω ξύλω ή κοχλάζοντι ύδατι άν έβρασαν αυτά λυθήτωσαν τήν ώραν ταύτην, ή εν αίματι ανθρώπου, ζώου, ή πτηνού, ή ιχθύος ζώντων ή τεθνεώτων εποίησαν αυτά ως σύ,Κύριε ο Θεός ημών γινώσκεις τούς τόπους καί τρόπους καί τούς ανθρώπους, λυθήτωσαν τήν ώραν ταύτην καί διαρρηχθήτωσαν τά τής μαγείας έργα ένθα κείνται, καί τόν μέν δούλον σου (όνομα πάσχοντος) διαφύλαξον σύν παντί τώ Οίκω αυτού, τά δέ πονηρά έργα λυθήτωσαν καί απωλεσθήτωσαν καί ωσεί καπνός εκλιπέτωσαν από τόν δούλον τού Θεού (όνομα πάσχοντος) εν ονόματι τού Πατρός καί τού Υιού καί τού Αγίου Πνεύματος καί διά τής δόξης τού Μεγάλου Θεού τού Ζώντος συντριβήτωσαν τή δυνάμει τού Τιμίου καί Ζωοποιού Σταυρού πάσαι αί εναντίαι δυνάμεις, αναχωρησάτωσαν τά τής Μαγείας έργα καί απομακρυνθήτωσαν από τόν δούλον τού Θεού (όνομα πάσχοντος) μίλια 65 πρεσβείαις τών μαρτύρων καί πάντων τών Αγίων σου. Αμήν.

Δεόμεθά σου καί παρακαλούμεν σέ Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών ίνα ελευθερώσης καί ζωώσης πάσαν ψυχήν πεπεδημένην καί τόν δούλον (όνομα πάσχοντος) σύν παντί τώ Οίκω αυτού ομοίως καί τούς γράφοντας καί έχοντας εν τώ Οίκω αυτών τήν προσευχήν μου αυτήν καί τούς βαστάζοντας αυτήν ως φυλακτήριον αιώνιον, καί η δεξιά σου Κύριε είη αυτοίς σκέπη καί βοήθεια καί έστω διά παντός εν τώ οίκω αυτών χαρά καί αγαλλίασις.

Ναί, Κύριε, δεομένου σου επάκουσόν μου, ίνα οπού ευρίσκεται η ευκτήριος καί ικετηρία αύτη ευχή μου λυθή καί ελευθερωθή πάς άνθρωπος καί ο οίκος αυτού από κακής ώρας, από πάσης ασθενείας, παντός αφορισμού τέ καί αναθέματος, από πάσης κατάρας, από πάσης οργής, εμποδίου, δυσπραγίας, καταλαλιάς, γλωσσοφαγιάς, φθόνου, βασκανίας, αμελείας, νωθρότητος, λαιμαργίας, αδυναμίας, βλακείας, ακρατείας, αφροσύνης, υπερηφανείας, ασπλαγχνίας, αδικίας, αλαζονείας καί πάσης πλάνης καί απάτης διά τό όνομά Σου τό Άγιον καί δεδοξασμένον εις τούς Αιώνας Αμήν.

Από το βιβλίο «Ο Άγιος Ιερομάρτυς Κυπριανός»

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Με τον “αδελφό του Καμμένου στην θρασυδειλία”, νεο-κομμουνιστή αληταρά Πολλάκη, ο οποίος έβαλε στο στόμα του τον “ΑΜΕΑ” Κο ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ, δεν θα ασχοληθώ! Το ανθρωπο-μορφοειδές αυτό ξεπέρασε τον εαυτό του και την ίδια την σκατοψυχία του ακόμα, (ξέρουν καλά απ’ αυτήν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ / θυμηθείτε την σχετική αναφορά της λέξης από την αδαμάντου χαρακτήρος… Κας Λοϊζου), αφού τα έβαλε με έναν “ΑΜΕΑ”, επειδή και μόνον κατεβαίνει για Ευρωβουλευτής με την ΝΔούλα, ενώ μας είχε συνηθίσει να τα βάζει μόνον με… γυναικόπαιδα!.. (Σαν αυτά που άφησε ο Μπεσκένης, σαν τις δημ/φους – ρεπόρτερ έξω από το Τζάνειο, αν θυμάμαι καλά το μέρος που τους έκανε τον μάγκα, ο αγαπημένος της τραγουδιάρας λούγκρας Κραουνάκη, κλπ, κλπ, κλπ)!..

– Αυτός είναι το “alter ego” του ΤΣΙΠΡΑ!.. Μην τοπ ξεχνάτε!..

– Όπως μην ξεχάσετε ποτέ, πως: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ + ΗΘΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ… ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΥΘΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ… ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ“!..

2. Ολόκληρο το Κράτος πρέπει να είχε αναλάβει και να εκτέλεσε τα όσα έγιναν στην πρωτεύουσα Κολόμπο, της πρώην Κεϋλάνης και νυν Σρι Λάνκα, δηλαδή το ίδιο το Κράτος της Σρι Λάνκα, εκτός αν Κράτος δεν υπάρχει εκεί, (καταλαβαίνετε τί εννοώ / – με), οπότε τότε θα μπορούσα / – με να δεχθούμε ότι την… δουλειά την εκτέλεσε ο “ISIS”!..

– Οι αναφορές ότι οι τοπικές Αρχές είχαν σχετικές πληροφορίες με το τί έμελλε να συμβεί και έπραξαν “ουδέν”, συγκλίνουν προς την… κατεύθυνση / προς την άποψη πως κάποιοι εκεί κρατικοί υπάλληλοι, δεν έκαναν την δουλειά τους!.. Αν είναι έτσι, το ερώτημα είναι “γιατί”;

“Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

ΚΑΙ

ΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ”! 

-/-