2, 3 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!..

banner 75 new

1. Γέλασε πολύ ο “Σόρος-Τσίπρας”, όταν κατά την διάρκεια της ομιλίας του (στην Δραπετσώνα αν δεν σφάλλω), έσβησαν τα φώτα, ενώ προηγουμένως είχε πει την λέξη “Μητσοτάκης”!

“Είπα την μαγική λέξη”, είπε, “ήταν δυνατόν να μην συνέβαινε κάτι”; Και οι χαχόλοι από κάτω γέλαγαν, κλπ!

Ρε… τυχερέ “Σόρος-Τσίπρα”! Θυμάσαι μήπως πως, όταν πρωτοανέλαβες Π-Θ, σχεδόν την επομένη, σκοτώθηκαν στην Ισπανία, κατά την διάρκεια ασκήσεως, 2 πιλότοι μας με το α/φ τους;

Αυτό βεβαίως, θα μας πεις, ίσως(!), πως έχει να κάνει περισσότερο με την αθεΐα σου και λιγότερο με την γκαντεμιά σου, αφού είχες, προ ολίγων μόλις ημερών, ορκιστεί στην συνείδησή σου, μια ανύπαρκτη συνείδηση που την βαθμολόγησε μετά, και επί 4,5 χρόνια, ο ε/λαός, πολιτικέ Καραγκιοζάκο, ΠΟΥ ΣΕ ΨΕΜΑΤΑ και “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΠΙΝΟΚΙΟ!..

Ούστ λοιπόν, πολιτική αρχιξεφτίλα, που κάνεις και λογοπαίγνια του κόλου με θέμα τον Νο “1” πολιτικό αντίπαλό σου, όταν ως Π-Θ έκανες, λόγω της μεγάλης σου τύχης, αλλά βεβαίως και της μεγάλης σου… σχέσεως, αχαχαχαχαχαχα, με όλα τα θέματα γενικώς,  ένα ολόκληρο ε/Κράτος και έναν ολόκληρο λαό, κυριολεκτικά ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!..

2. Αυτοί που επιτέθηκαν στα Πετράλωνα στον Υπ. Υγείας Πλεύρη και στην οικογένειά του, την ώρα μάλιστα που έτρωγαν(!), δεν μπορεί βεβαίως ποτέ κανείς να τους πει τρομοκράτες, αν και τέτοιοι ακριβώς είναι, αφού αυτοί, (όπως και όλοι σαν αυτούς), … θεραπεύτηκαν και … θεραπεύονται άπαντες, … πέφτοντας, μετά από κάθε τους παρόμοια ενέργεια (τις πιο πολλές φορές… ακτιβιστική, αχαχαχαχαχαχαχα), στην μεγάλη Κομμουνιστική (με την ευρεία έννοια) “Κολυμβήθρα του Σιλωάμ”!..

Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί κυρίως οι Διεθνιστές του ανθελληνικού “Σόρος-Σύριζα”, αλλά και γενικώς τα Κομμούνια σκύλιασαν στο Νόμο της ΝΔ για το “Κόμμα Κασιδιάρη”, ζητώντας η αναφορά να ήταν συγκεκριμένη και μόνον στα άλλα κτήνη, αυτά της “Χ. Αυγής” και στο Κόμμα τους;

Διότι ακριβώς τέτοια κτήνη, κόκκινου χρώματος φυσικά για την περίπτωσή μας, είχαν και θα έχουν πάντα στις τάξεις τους οι… Κοι και οι… Κες αυτοί / – τές, που κάποια στιγμή, κάποια απ’ αυτά τα κτήνη… ωριμάζουν (sic) πολιτικά, αχαχαχαχαχαχα, και διεκδικούν (τις πιο πολλές φορές με επιτυχία) να βρίσκονται και στην Βουλή, ως εκπρόσωποι του λαού!..

Το ΚΚΕ, συγκεκριμένα, ουδέποτε αποκήρυξε την βία, [άλλωστε πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού για όλους αυτούς τους οπαδούς του κόκκινου Ολοκληρωτισμού (της “Δικτατορίας του Προλεταριάτου”), ισχύει το “η βία είναι η μαμή της εξουσίας”, όπως έλεγαν και πίστευαν όλοι  οι “Μεγάλοι” της “Κόκκινης Δικτατορίας” και “Κόκκινης Αναρχίας”, όπως ήσαν ο Λένιν, ο Αρχι-Φονιάς δεκάδων εκ-ρίων ανθρώπων στην ΕΣΣΔ, και όχι μόνον, Ι. Στάλιν, ο Μπακούνιν, κλπ!..

Ρωτάμε!

Ο “Σόρος-Σύριζα” (“τερατο-γέννημα” του ΚΚΕ, με δυτική πια διεθνιστική πυξίδα, με κομμουνιστική όμως πάντα.. ψυχή), την πιο πάνω τακτική δεν ακολούθησε, σε πιο ήπια βεβαίως μορφή, ώστε αρχικά να κάνει την παρουσία του αισθητή (sic) στην χώρα και αργότερα “να έρθει στην εξουσία”;

(Γεγονότα αμέσως μετά από την δολοφονία Γρηγορόπουλου, Κίνηση(sic)”Δεν Πληρώνω”, “Αγανακτισμένοι”, “Άνω” και “Κάτω” “Πλ. Συντάγματος”, τσαμπουκάδες… και “να καεί, να καεί, το Μπουρδέλο η Βουλή” , “Ρουβίκωνας”, “Ανταρ-CIA”, “Αντι-FA” και δεκάδες άλλες Οργανώσεις “Σφραγίδες” που “έστησε” με αμερικανικό, δυστυχώς, σχεδιασμό, αυτόν της “CIA” των “Δημοκρατικών” Κλίντον και Ομπάμα και των μεγαλο-πρακτόρων τους, δίκην Σόρος, εκπ-νοι ξένοι “μαχητές Πεδίου”, που μάλιστα είχε ναυλώσει αριθμό πούλμαν η “ΕΛΑΣ” για να τους έφερνε στην ενδοχώρα από τα σύνορα, δήθεν για να τους ελέγχει, όταν κάποια στιγμή ξεκίνησε στην Ευρώπη, “στημένα” βεβαίως, και ο Σορίτικος “τρομοκρατικός τουρισμός”, κλπ, προβάλλοντας την ανυπακοή, την αναρχία, την διάλυση των πόλεων (πόσες φορές έσπασαν πχ την Ερμού, αλλά και γενικώς το Κέντρο των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης), την διάλυση των Παν-μίων, τα οποία μάλιστα είχαν, και ως έναν βαθμό έχουν ακόμα, ως… “Άντρα”, κατά τις διαδηλώσεις και γενικώς την διάλυση κάθε κοινωνικού ιστού!..

Δεν τα έσπαγαν, εδώ και χρόνια, και ρήμαζαν οι δικοί τους στην χώρα μας και μετά, όταν συλλαμβάνονταν, πήγαιναν αμέσως οι δικηγόροι του “Σόρος-Κόμματος” της “Κουμουνδούρου” να τους υπερασπιστούν;

Με τον Κουφοντίνα παρέα δεν ήσαν στις βόλτες του “Μελισσοκόμου” στο Σύνταγμα; (Ο εκ Φλωρίνης τέως Αρχηγός των φανατικών οπαδών του Άρεως, αριστεράς… αποχρώσεως (sic), Συριζαίος τρομοκράτης επικεφαλής του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, των “δικών μας παιδιών”, δεν συνόδευε τον “Ψαλιδοχέρη” στις βόλτες του);

Και, και, και, …………………….

Τα άτομα αυτά (τα προερχόμενα από Κομμουνιστική μήτρα και γαλουχημένα με κόκκινο δηλητηριασμένο… γάλα), που οι ελληνικής καταγωγής(!) επικεφαλής τους “μασάνε” τώρα από τα “Αμερικανάκια” ή απ’ το χρήμα των “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” στην ΕΕ, (πχ Παπαδημούλης, κλπ), έχουν την βία στο αίμα τους, όντας ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΩΣ ΑΘΕΟΙ, όπως το έχουμε ξαναπεί και ξαναγράψει!.. 

Συνεπώς Η ΒΙΑ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο πάσης φύσεως ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ είναι στην… καθημερινότητά τους! [Την προδοσία δεν την αναφέρω, διότι εξ ορισμού αυτό συμβαίνει, αφού είναι “Διεθνιστές”, άρα και “Ανθέλληνες”, όπως και “Αντι-Τούρκοι” λογικά, (αν και αρχίσαμε μετά την κυβερνητική τους θητεία να αμφιβάλλουμε), “Αντι-Βούλγαροι”, “Αντι-Αμερικανοί”, “Αντι-Γάλλοι”, κλπ! Καταλάβατε]!..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ”, [ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΧΙΕΣ, ΤΟ 2023(!), ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΔΟΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ Ή ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ, ΩΣ ΦΟΒΙΑ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ / – ΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ… , ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ(!)], ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΑΠΟΚΑΘΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΙ… ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ “ΗΡΩΕΣ” Ή ΕΣΤΩ ΝΑ “ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ”, ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ Ή ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ; 

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ “ΕΕ” ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ!..

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΕΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΡΩΔΟΥΝ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ, ΕΜΨΥΧΟΥ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΥ! ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ; 

Σαν ΥΓ. να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ(!) στον Υπουργό Κο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ που απεκάλεσε “ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ” τον “χωρίς φρένα” Τζανακόπουλο, όταν εκείνος σκαιότατα άρχισε σε “πάνελ” να τον υβρίζει και να τον αποκαλεί ΦΑΣΙΣΤΑ! (“Blue Sky” / 02-05-2023).

Επιτέλους! Να και ένας ΝΔτης που δεν φοβάται τα Κομμούνια και την -μεταξύ των άλλων- ατέλειωτη οίησή τους, γέννημα, όπως και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά, της ολοκληρωτικής ιδεολογίας τους, ένας πολιτικός που δεν φοβάται το βρώμικο και μονίμως επιθετικό ύφος και “στυλ” τους!

Ο Γεωργιάδης θύμισε στον αλαζόνα Τζανακόπουλο, που είπε πως είναι υπερήφανος για το ότι ήταν ή είναι (δεν το ξεκαθάρισε αυτό, μέσα στον οργίλο λόγο του, μιλώντας για το πολιτικό παρελθόν του) / “έφτιαξε” στα Τ/Ο πλατό η σύντροφός του Κα Αχτσιόγλου και χάλασε αυτός), μέχρι και το γεγονός ότι οι ΝΑΖΙ ΚΑΙ οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΗΣΑΝ “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” ΑΡΧΙΚΑ (ΣΥΜΦΩΝΟ “ΡΙΜΠΕΝΤΡΩΦ – ΜΟΛΟΤΩΦ”) στην αρχή του Β’ Π.Π. !..Ο Τζανακόπουλος εκνευρίστηκε τόσο που απεκάλεσε τον Γεωργιάδη “Μελανοχιτώνα” και όχι “Μελανοχίτωνα”! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. (“Εν τω μεταξύ” και ο Μπενίτο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ Κομμουνιστής ήταν και δη φανατικός, στο πολιτικό του αρχικό… “έβγα”! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

(Πού να βλέπατε, πιο μετά, το “στυλ” και το ύφος της άλλης “Σόρος-Συριζαίας”, της Κας ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ απέναντι στην Βούλτεψη της ΝΔ! Έχει τέτοιο μίσος μέσα της η “Σόρος-Συριζαία” αυτή, που η ανάγκη για να πάει σε Ψυχολόγο είναι επείγουσα και επιβεβλημένη, διότι αυτό το μίσος μπορεί να την… σκοτώσει! (Σε Ιερείς δεν πάνε τέτοια άτομα… αριστερά!.. Αχαχαχαχαχαχα! Φοβούνται μήπως προδοθεί η… Επανάσταση! Αχαχαχαχαχα)! / Οφείλω να πω ότι στο ΚΚΕ το “κατάλαβαν” αυτό και έτσι βλέπουμε νέα στελέχη, όπως πχ έναν Νικολάου, τον άλλον με τα γιαλιά και τα “ανοιχτά” μάτια, που μάλλον προορίζουν για μελλοντικό ΓΓ, νομίζω Πρωτούλης λέγεται, (εκ Λαρίσης), που κάθεσαι και τους ακούς, διότι μιλάνε σε χαμηλούς τόνους, δεν έχουν γενικώς “ανθρωποδιώχτη”, προβάλλοντας τα όποια τους επιχειρήματα με ηρεμία και καθαρότητα λόγου! (Και ορθά μπας και “σπάσει” λίγο, αυτό το Κουκουεδίστικο “μαμούθ” και απολύτως παλαιολιθικό και άρα και “μη σύγχρονο”, σε εμφάνιση και παρουσία των ΓΓ του ΚΚΕ, αλλά και γενικώς)!..

Μπράβο όμως και στον άθεο, δυστυχώς, Τζήμερο που κατέφυγε στον Άρειο Πάγο και ζήτησε την απαγόρευση του ΚΚΕ, στηριζόμενος ακριβώς στο Καταστατικό του ΚΚΕ!..

Το γέλιο “έπεσε”, όταν ο Τζήμερος ρώτησε τον πράγματι ξεχωρίζοντα απ’ όλους τους… “κυκλοφορούντες” δημοσιογράφους, “Άνκορμαν” Ν. Χ” Νικολάου, που τον είχε καλέσει στο βραδινό Δελτίο του “ΑΝΤ1” (02-05-2023), αν σε περίπτωση που θα έπαιρναν την εξουσία τα Κομμούνια θα είχαμε και πάλι εκλογές στην χώρα, (με βάση τα όσα το ΚΚΕ στο “Καταστατικό” του αναφέρει) υπονοώντας -λανθασμένα βεβαίως- πως “όχι”, αφού -θεωρητικά πάντα- εκλογές θα είχαμε, αλλά ο κάθε ΓΓ, όπως πχ ο Κουμμουνιστο-Μεγαλο-Τσιφλικάς Κουτσούμπας θα έπαιρνε 99,5% και στα “δύσκολα”… 99%!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Φυσικά ο Κος Τζήμερος δεν γνωρίζει ή γνωρίζει και μας “παίζει” με όσα λέγει, αφού όφειλε και οφείλει να γνωρίζει πως το γεγονός της εισέτι υπάρξεως του ΚΚΕ στην χώρα μας είναι άμεσα συνδεδεμένο με ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, (ο Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ εντολή τους είχε εκτελέσει το 1974, προκειμένου να επανέλθει ως ο αδιαφιλονίκητος Έλληνας σύγχρονος… “ΚΑΙΣΑΡ”, ΜΕ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ”), “Διεθνείς Εβραίοι” που τους θέλουν για τους λόγους τους ενταγμένους στο υπάρχον ε/πολιτικό σύστημα, “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” που επίσης διέταξαν και την ενδυνάμωση, ενίσχυση και παρουσία στα ε/πολιτικά πράγματα και(!) των άλλων ΚΤΗΝΩΝ, αυτών της “Χ. ΑΥΓΗΣ”, και πάλι για λόγους που σχετίζονταν και σχετίζονται με τα σχέδιά τους, για το πιο όμορφο και ζηλευτό κομμάτι αυτό της Γης που λέγεται ΕΛΛΑΣ και κυρίως με την άνοδο και συντήρηση του “Σόρος-Σύριζα” στην εξουσία, καθώς και για το τέλος του Πατριωτισμού στην χώρα μας!.. 

Όσοι έχετε χρόνο καθίστε ψάξτε και διαβάστε τον τεράστιο Έλληνα Πολιτικό και Πατριώτη, πολιτικό μαθητή του ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (διετέλεσε και Αρχηγός της “εν Βερολίνω” νεολαίας, στις αρχές του 20ου αι., του Κόμματος των “Φιλελευθέρων”), ώστε να δείτε “τί εστί Κομμουνισμός” γενικώς και ιδιαιτέρως για την περίπτωση της Ελλάδος”, όπως τον γνώρισε και βίωσε αυτός ο πολιτικός Άνδρας, έναν Κομμουνισμό που την πολιτική του έκφραση, ήτοι το ΚΚΕ, την απεκάλεσε, αργότερα και μέσα στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και πιο μετά, “ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”!..

Επομένως, Κα… Πυργιώτη, (για να κάνουμε μια… ευκαιριακή, μια… πρόχειρη σύνδεση θεμάτων), επειδή σας ακούσαμε στον “ΑΝΤ1” στις 04-05-2023, στον διάλογό σας με τον Κο Κρανιδιώτη*, σας ρωτάμε τα παρακάτω!

* Κε Κρανιδιώτη! Άσε τα “αμετάκλητα” και… παπάρια, που μας είπες και που “τύποις” σε δικαιώνουν! Οι ΝΑΖΗΔΕΣ έπρεπε να είναι ΕΚΤΟΣ (!) ΒΟΥΛΗΣ (και εκτός… Πλανήτη) με κάθε τρόπο και μέσον, στην λογική ακόμα και ενός κρατικού… ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΜΟΥ, ήτοι με έντιμο τρόπο, με άτιμο, με ευθύ, με υπόγειο, κλπ, αλλά ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Δεν νομίζω να είσαι περίπτωση… Βαρουφάκη που να θέλεις εξήγηση και ερμηνεία του τί ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ, αλλά και του τί ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π., 6 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ!

ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ! ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΑΝΟ, ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΕ ΤΙ! ΔΙΑΒΑΣΕ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ  ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΖΗΔΕΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ), ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ… ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΧΑ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΚΛΠ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!() ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΝΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟ-ΝΑΖΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑ / ΠΕΡΑΣΜΑ;

-/-

“Πάμε” τώρα με τα ερωτήματα στην Κα Πυργιώτη!

Επειδή λοιπόν, σεβαστή Κα, από το 1974 το ΚΚΕ είναι νομιμοποιημένο, αυτό διαγράφει το τί ακριβώς πχ αναφέρει στο “Καταστατικό” του ως Κόμμα για το τί πιστεύει για τις… αστικές εκλογές;

Αυτό διαγράφει πχ ότι αναφέρει ότι σε περίπτωση πολέμου θα γυρίσει τα όπλα εναντίον της χώρας μας, κλπ;

Επίσης! Ο Κ. Γ. Καραμανλής, με τον τρόπο και ύφος / “στυλ” που τον αναφέρατε, πιστεύετε πως ήταν “ο επί Γης εκπρόσωπος του… Θεού”;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ, “ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ” ΤΟ ΚΚΕ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!

Και τέλος, εμείς σας ρωτάμε! Διαβάστε!

Όταν, το 1974, νομιμοποιήθηκε το ΚΚΕ, υπέγραψε, ως όφειλε, στον Άρειο Πάγο ότι αποδέχεται την “Αστική Δημοκρατία”; Ναι ή Όχι; [Δια του τότε ΓΓ του Χαρίλαου ΦΛΩΡΑΚΗ (Καπετάν “Γιώτης”), Πράκτορος της ΕΣΣΔ, εκπαιδευμένου στην Μόσχα κυρίως στο αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” και γνωστού σφάχτη, … “στο γόνατο”, αιχμαλώτων Αξκων των ΕΕΔ / “Εθνικού Στρατού” στο Καρπενήσι, κατά τον τότε λεγόμενο Συμμοριτόπολεμο (όπως είχε ονομαστεί με απόφαση του ΟΗΕ) και νυν εμφύλιο; (Με απόφαση Κ-Β σεως Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)!..

Αν “ΟΧΙ”, τότε πώς ανήκει στο λεγόμενο… “Δημοκρατικό (Συνταγματικό ορθότερα, έ;) Τόξο”, όπως ακούμε να λέγεται ως έκφραση σχεδόν συνεχώς από την πολιτική… “Τάξη”, ώστε να πειστούμε ότι υπάρχει αυτό το… τόξο, (ενός… κύκλου, αφού είναι τόξο, που ποτέ όμως δεν μας λένε ποιός ακριβώς είναι), τόξο, ως ένα Κοινοβουλευτικό άκρο (αρ.) του οποίου αναφέρεται το ΚΚΕ;

Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε (και) τον Κο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, πως ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ δεν έχει καμιά σχέση με την δεξιά ή ακροδεξιά, όπως είπε στον ΣΚΑΪ (04-05-2023), αλλά με τον “Εθνικο-Σοσιαλισμό”! (Όχι δεν έγινε ακόμα… Π-Θ ο… Ναυαρχούκος μας, βουλευτής βεβαίως, χωρίς ψήφο, θα γίνει σύντομα, διότι ο “Σόρος-Τσίπρας” έκρινε ότι είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα, αφού έτσι του είπε ο Κος Β. Βαρδινογιάννης! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!

“Ειρήσθω εν παρόδω”, ο Κος Αποστολάκης αποτελεί πια το Νο “1” παράδειγμα ελληνικού ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ (το “έχεις μπάρμπα στην Κορώνη” αποτελεί πια.. Ιστορία, αφού αντικαταστάθηκε ήδη από το, “είσαι Αποστολάκης;” ) και ίσως και ένα από τα πρώτα 10 μεγαλύτερα ρουσφέτια, (που έγιναν ποτέ σε βάθος, αλλά και σε μήκος χρόνου), του Κόσμου, αφού η πορεία του στις ΕΕΔ, αλλά και ακολούθως, ήταν πάντα πορεία με τις… πλάτες του συμπατριώτη του Β.Β., ο οποίος φυσικά και δεν θα μπορούσε, όσο Έλληνας, όσο Πατριώτης και όσο Δημοκράτης και να είναι, να είναι και άμεμπτος, πάναγνος, αφού και αυτός δεν είναι Θεός, αλλά άνθρωπος!.. (“Respect”, Κε Β.Β. και κυρίως “ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ” σ’ αυτήν την τεράστια Ελληνίδα και Μάνα, Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη)!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

1. Αυτός ο Όθωνας κάτι, του “Σόρος-Σύριζα”, (ΣΚΑΪ / 04-05-2023), είναι σίγουρα Καθηγητής στο Χάρβαρντ ή μήπως κανένας Κυλικειάρχης ή κανένας Καθαριστής του Παν-μίου, εκεί;

Ας πούμε πχ Ο.Κ. για όλα τ’ άλλα που είπες, απαντώντας στους δημ/φους Οικονόμου – Παυλόπουλο, Όθωνα! Όμως! Δεν ντρέπεσαι, ρε ξεφτίλα, που όλος ο Κόσμος (μέχρι και ο μισέλληνας Γενίτσαρος ελληνικής καταγωγής Αλβανός Π-Θ Ράμα…), “τρελλάθηκε” από την ομιλία του Κ.Κ.Μ. στο Α/Κογκρέσσο, ενώ εσύ ένοιωσες… ντροπή, όπως είπες;

Εμ, για να σε επέλεγε ο “Σόρος-Τσίπρας”, ίδιος δεν θα ήσουν ως χαρακτήρας, “γαμώ τα πτυχία σου”; 

Και!… Ώστε έχετε “Παν-κή Αστυνομία” στο Χάρβαρντ, όπως παραδέχθηκες! Στην Ελλάδα όμως δεν την θες! Πιο ξεφτίλας πεθαίνεις, Όθωνα! (Γιατί σε βάφτισαν Όθωνα; Προέρχεσαι από οικογένεια Βασιλικών);

Τέλος, εμείς θυμόμαστε, τουλάχιστον στην Α’ Φάση της Πανδημίας, Όθωνα, το Κόμμα σου να λέγει ότι η Κ-Β “τα πάει καλά”, κλπ!.. Σάλτα λοιπόν και… δες, … αν ερχόμαστε, ρε συ Όθωνα!

Καταλάβαμε, δυστυχώς! Αντί, ως ακόμα άλλος ένας πετυχημένος Έλληνας του εξωτερικού, να λειτουργείς στην κατεύθυνση της ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επέλεξες να έχεις και εσύ όχι μόνον ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ λόγο, αλλά ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ και ΨΕΥΔΗ συνάμα!.. Κρίμα!

Πώς το είπε, ο Καθηγητής Αλιβιζάτος, εκείνο το ουσιαστικό; (Ένα ακόμα από τα “ΤΟΤΕΜ” των αυτο-ονομαζόμενων προοδευτικών στην χώρα μας και αυτός)! Μικροψυχία το είπε, σε σχέση με το “Υπόμνημα” που δεν κάνατε για την “Χ. Αυγή”, Όθωνα; Κάντο επίθετο, ρε Όθωνα, σου ταιριάζει, (κατ’ ελάχιστον), απόλυτα!.. “Από τούδε και στο εξής” μπορείς να λέγεσαι εύστοχα, “ο μικρόψυχος Όθωνας”!..

2. Κε Γεραπετρίτη!

Δεν καταλαβαίνουν από “Αστική Ευγένεια” οι τύποι αυτοί του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, όπως και όλα τα γνήσια και μεταλλαγμένα Κομμούνια!

Ο Αρχηγός σου Κ.Κ.Μ. τους απεκάλεσε “ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ”, … επιτέλους! Το κατάλαβε, έστω και αργά! Δεν το άκουσες ή δεν το κατάλαβες το επίθετο, αν και Καθηγητής;

Ξέρεις τί λένε τώρα τα Κομμούνια αυτά με προβιά και γελάνε; Λένε, πως με το γλείψιμο που τους έριξες μύρισε σκατίλα μέχρι και την Κουμουνδούρου!.. Και ποιόν έγλειψες, ρε καϋμένε… Κάσιε; Αυτό το πολιτικό και στρατιωτικό “τίποτα” που έγινε ο 1ος “ΣΤΑ ΙΣΑ”(!!!) ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ Ε/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, (ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΝ “ΥΠΟΓΕΙΟ” Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΚΛΠ), “ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ” ΩΣ ΥΠΑΜ Ο… ΝΑΥΑΡΧΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ, ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΗΣ Ε/ΙΣΤΟΡΙΑΣ!.. Σέβεσαι, έχεις αρχές, αλλά αγόρασε και κανένα βιβλίο να διαβάσεις την ψυχολογία όλων αυτών των… Κομμουνιστο-διδαγμένων και… Κομμουνιστο-σπουδαγμένων!.. Άντε!..

3. Κε Τζανακόπουλε!

Η Γραμματική της “Δημοτικής” του Τριανταφυλλίδη, που διδασκόταν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια, λέγει πως η γενική (κατάληξη) στα τριτόκλιτα είναι και(!) “-εως”, πλην “-ης”, που σημαίνει πως μπορούμε να πούμε και “αναπτύξεως”, εκτός από “ανάπτυξης”! “Κοπρανεβού”;

-/-